Financiële Reset: Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij

—————————————————————————————————————————————–

Geen toeval: EU kondigt alomvattende digitale ID/betaalpas vanaf herfst 2022 aan – Grootste Russische fonds dumpt alvast ALLE dollarreserves – Ook plannen VN voor communistische wereldregering worden steeds serieuzer

—————————————————————————————————————————————–

Er wordt al tientallen jaren over gesproken en gespeculeerd, maar nu is het dan echt bijna zover: er komt een soort IMF wereldmunt, die de Amerikaanse dollar als reservemunt gaat vervangen. Het grootste Russische sovereign wealth fonds (SWF) speelt daar alvast op in door ALLE dollarreserves ($ 186 miljard) te dumpen. Het is tevens geen toeval dat de EU afgelopen donderdag een alomvattende digitale ID/betaalpas heeft aangekondigd, die tevens dienst gaat doen als rijbewijs en opslag van diploma’s, medische gegevens, et cetera. Oftewel: precies de totalitaire technocratische Nieuwe Wereld Orde waar we al vanaf het allereerste begin van deze site (2008) over schrijven, en dat het ergste fascistische en onderdrukkende systeem dat deze planeet ooit heeft gekend dreigt te worden.

De droom van de wereldwijde machtselite (VN / WHO / WEF / IMF / Wereldbank / Gavi), namelijk totale 24/7/365 controle over de hele wereldbevolking – zelfs over hun eigen lichamen, gedachten en emoties – staat op het punt uit te komen. Voor 99% van de mensheid zal deze droom in realiteit echter een permanente gruwelijke nachtmerrie van het allerergste soort zijn – tenzij ze er inderdaad slagen u te ‘programmeren’ om gelukkig te zijn met uw slavenbestaan.

We zullen hoe dan ook geen enkele vorm van vrijheid, privacy of echte inspraak meer hebben. Zelfs de zeggenschap over ons eigen lichaam zal van ons worden afgepakt (verplichte vaccinaties).

Communistische wereldregering wordt steeds serieuzer

Achter de schermen van de VN wordt steeds serieuzer gepraat om de gefabriceerde coronacrisis aan te grijpen om de organisatie al op korte termijn om te vormen tot een wereldregering, de facto een keiharde communistische dictatuur waarin er geen enkele plaats meer zal zijn voor vrijheid en zelfbeschikking, noch voor enige eerlijke democratische processen (hooguit voor de schijn, zoals het EU-parlement en inmiddels feitelijk ook de Tweede Kamer).

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong denkt dat het verplicht omwisselen van dollars (en euro’s, ponden, etc.) in een crypto munt de wereldeconomie niet dramatisch zal veranderen, omdat verreweg de meeste transacties reeds digitaal zijn. ‘De VN en het IMF proberen gewoon de wereld over te nemen om meer macht te krijgen. Ze hebben geen legers, noch economieën die het wereldwijde financiële centrum vormen. Ze zijn dronken van dit waanidee van macht dat ze zomaar per decreet de wereld kunnen regeren.’

VN en WEF willen uiterlijk in 2030 totale controle over de wereldbevolking

‘Vanaf het eerste begin zag de elite in hun visioen dat ze de wereld zouden overheersen en een einde zouden maken aan de democratie. (Aldous) Huxley was tegen de Verenigde Staten, en geloofde dat ‘onbeperkt individualisme’ net zo verkeerd is als een totalitaire communistische dictatuur.’ Dat is echter wel precies waar Klaus Schwab (World Economic Forum) met zijn 8 kernpunten voor het jaar 2030 naartoe werkt, net als de 17 SDG’s (sustainable development goals) van VN-Agenda 2030, waar ook de Nederlandse politiek trouw aan heeft gezworen.

Om deze doelen te realiseren moet er eerst een einde worden gemaakt aan wat door de totaal gecontroleerde mainstream media het ‘populisme’ wordt genoemd, wat echter niets anders is dan het recht op de vrijheid om er een andere mening op na te houden en die ook te uiten, en eigen levensdoelen na te streven. En gezien de massale Covid ‘vaccinaties’ absoluut ook het basis mensenrecht op zelfbeschikking en de integriteit van ons eigen lichaam, dat vanaf dit jaar al gedeeltelijk wordt afgebroken met de invoering van test/vaccinatiepaspoorten.

Er blijven straks hooguit enkele fors beperkte basisrechten over. Mee mogen beslissen over de koers van ons land en onze samenleving is er niet meer bij, noch over hoe wij onze eigen gezondheid intact willen houden; de elite acht zichzelf als enige geschikt om te bepalen wat ‘het beste’ voor de volken en voor u en mij is.

‘Echte doel van crypto’s: fundament leggen voor machtsoverdracht aan VN en IMF’

‘Dit is de echte agenda achter cryptovaluta: het fundament leggen voor het overdragen van de ultieme macht aan de VN en het IMF,’ schrijft Armstrong. ‘Maar deze dwaasheid zal niet slagen. Dergelijke entiteiten zijn namelijk net als mensen en zelfs bedrijven: ze zijn nooit onsterfelijk (al hopen ze dat met het transhumanisme, de mens 2.0, wel te worden – X.). Ik zal de dag vieren waarop de vlaggen van de VN voor altijd worden gestreken. Die (door communisten beheerste organisatie) is altijd al een zeer gevaarlijke en wellustige entiteit geweest die hongert naar absolute macht.’ (1)

EU kondigt komst alomvattende ID/’wallet’ aan

Hetzelfde kan gezegd worden van de Europese Unie. Afgelopen donderdag presenteerde de EU plannen voor een digitale ID ‘wallet’ (portemonnee/betaalpas) die ook dienst kan doen als rijbewijs, zorgpas en diploma-bewijs, en uiteindelijk gebruikt zal moeten worden om toegang te krijgen tot alles, inclusief het internet (zie ook ons artikel van 10-05: WEF werkt aan digitaal staatsburgerschap voor iedereen; critici krijgen geen toegang meer tot internet).

Natuurlijk wordt de alomvattende ID/betaal/toegangspas als een ‘recht’ en ‘voorrecht’ gepresenteerd, maar het wordt op den duur natuurlijk een verplichting. Margrethe Vestager, de uitvoerende vicepresident voor digitale zaken van de Europese Commissie, zei weliswaar dat deze ‘European Digital Identity Wallet’ niet rechtstreeks verplicht wordt, maar de grote online social media platforms zoals Facebook en Google/YouTube wel zullen worden gedwongen deze als ID-inlogbewijs te accepteren (en na verloop van tijd dus ook te gaan vereisen). De verplichting komt dus gewoon via een omweg, een aloude en nog altijd zeer succesvolle Brusselse tactiek.

False flag cyberaanval en nieuwe pandemie kunnen traject flink versnellen

In de herfst van 2022 moet er overeenstemming zijn bereikt met de lidstaten over de technische details, waarna de eerste pilot projecten kunnen beginnen (2). Een eventuele nieuwe p(l)andemie (misschien wel SARS-3, dat reeds klaarligt in een Italiaans lab?), waarvoor de ‘vaccins’ reeds worden getest, en/of de door het WEF aangekondigde (false flag) cyberaanval om het financiële systeem op te blazen, zou dat traject overigens wel eens flink kunnen versnellen.

Zoals we ruim een jaar geleden al schreven heeft Microsoft patent (met registratienummer 2020-060606) op een nieuwe technologie waarmee uw eigen lichaam tot digitale ID, ‘wallet’ en gezondheids/vaccinatiepas wordt gemaakt. Het is op dit moment nog niet duidelijk hoelang het zal duren voordat de aanstaande ‘Digital Identity Wallet’ van de EU van deze technologie gebruik gaat maken.

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) AP News

Zie ook o.a.:

29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
25-05: WHO waarschuwt dat volgende pandemie eraan komt; vaccins worden al getest (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen augustus 2021 en maart 2022)
24-05: Wetenschappers maken proteïne waarmee hersenen en gedrag kunnen worden gecontroleerd
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
10-05: WEF werkt aan digitaal staatsburgerschap voor iedereen; critici krijgen geen toegang meer tot internet
19-04: Op rand van financiële systeemcrisis: IMF waarschuwt dat staatsschuld nog nooit zo hoog was
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
05-02: SARS-3: Italiaans lab maakt nog veel gevaarlijkere variant van het coronavirus
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’ (/ Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)

2020:

18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
16-10: Paus schrijft in encycliek dat alle landen macht moeten overdragen aan Nieuwe Wereld Orde onder VN bestuur
03-09: ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

40

 1. @ Oma: 2:20 pm. Dat ben ik geheel met U eens. Geldzucht is de bron van alle KWAAD, zegt de Bijbel terecht.

 2. @White Lion
  06/06/2021
  ….
  Inderdaad.
  Er zijn drie soorten mensen:
  Degenen die slapen, onwetenden die niet leren van het verleden, de geschiedenis ook niet kennen en dus geen inzicht hebben over de gevolgen door gelijkenissen.
  Degenen die wakker zijn, die wel inzicht hebben en door het verleden de toekomst, en waar het naartoe zal leiden, kunnen afleiden
  En diegenen die het niet willen weten zolang ze maar brood en spelen toegegooid wordt.
  Wie niet leert uit de geschiedenis, is gedoemd om ze te herhalen.

  Het financiële systeem is door hebzucht zodanig ontspoord dat landen enorme staatsschulden hebben opgebouwd die enkel nog door een reset terug op nul kunnen gezet worden.

  Door het gokken van de banken met het geld van hun klanten, met een gigantisch gokverlies om dan met belastinggeld van de bevolking de gokkende banken te redden door bail-outs.
  Voor het bedrieglijke eu-herstelplan werden door ECB miljarden euro’s uit lucht bijgedrukt om zogenaamd de economie te steunen maar in werkelijkheid gingen de miljarden naar de banken om hen kunstmatig recht te houden met als gevolg verarming van al de europeanen door deze economische afbraak.
  De staatsschulden van ganse landen zijn zo gigantisch geworden door hebzucht, verspilzucht, wanbeleid en corruptie, door belangenvermenging met banken, van regeringen zodat ze nooit meer kunnen afgelost worden.
  En dat ondanks de belastingsrooftochten van overheden op de verarmde bevolking, die dan nog de schuld krijgen van de staatsschulden, veroorzaakt door de regering zelf en met het bedrieglijk verwijt naar de bevolking van ‘boven hun stand te leven’ voor dat stukje welvaart waar de mensen zelf hard voor werken en waarvan maar een fractie overblijft na de legale diefstal van de staat door belastingen.

  En bovenop die onbeheersbare staatsschulden komen dan nu ook nog eens de miljarden verspillingen voor de onwettige noodmaatregelen van de coronahysterie:
  – gebrekkige steunmaatregelen voor allerlei bedrijven waardoor lustig en met miljoenen gefraudeerd kan worden
  – miljoenen verspillingen voor oa nutteloze mondmaskers door enkele van de ACHT ministers voor volksgezondheid zonder enig overleg
  – allerhande en willekeurige subsidies, vooral aan schimmige vzw’s met in/directe betrokkenheid van corrupte politici
  – miljoenen voor diverse vaccins, betaald met belastinggeld maar die ze dan ‘gratis’ ter beschikking stellen van de bevolking die ze zelf betaalden.
  – steun voor ziekenhuizen, voor extra/verplegend personeel..
  – extra miljoenen voor financiering van de camera’s, manschappen en controle door handhaving van nepmaatregelen of de bevolking wel gehoorzaamt.
  Enzovoort…
  Er wordt gesmeten met miljarden want dan heeft de staat een perfect excuus om de reeds verarmde bevolking nogmaals legaal te kunnen pluimen met het corona-excuus.
  Het corrupte wanbeleid is schrijnend en treft enkel de bevolking want de huichelende politici, die het allemaal veroorzaken, smijten met de miljarden gemeenschapsgeld en graaien en liegen zelfs openlijk meer dan ooit tevoren om hun eigen zakken te vullen.

  En zoals we in het verleden konden zien worden schulden kwijtgescholden door een oorlog en wordt dan begonnen met een propere lei vanaf nul en schuldenvrij.
  Daar stevenen wij dus nu op af.

  @Alex
  06/06/2021
  “Jan website, betaal jij nog met contant geld? De cashless society is allang een feit.”

  Ik zie steeds meer mensen opnieuw met cash betalen.

 3. Ik postte net dit bij een andere artikel, maar hier is het wat meer in context. Wellicht ten overvloede:

  Zorg wel even voor wat extra voedsel en converteer je waardeloze euros, dollars en andere “fiat valuta” naar harde(re) assets als edelmetaal (liefst zilver), commodities en eventueel ₿Itcoin. Het enige dat echt zeker is in deze “virusgekte” is dat het financiële systeem ineen zal storten. Voor wie wat geld buiten zicht van de overheid wil houden zijn er privacy coins als Pirate Chain (ARRR) en Monero (XMR).

 4. @w Waltman @Joost @Wachter. Dank voor uw reacties. U kunt mijn antwoord aan u lezen op het Geloofsforum.

 5. @ PrimaDonna: dank voor het delen van de link. Lange zit maar zeer de moeite waard om te kijken.

 6. Ramshoorn 7.12 am Prot. wijzen van Sion

  Mee eens, Ramshoorn.
  Er zijn hier te lande meerdere sites zoals Niburu die deze Protocollen voor waar houden. Pas daar mee op!
  Verregaande Jodenhaat!
  Tot slot geldt voor ons gelovigen Jesaja 54:10 :
  “Want al zouden bergen wijken en heuvelen wankelen,
  Mijn goedertierenheid zal van u niet wijken….
  zegt de HEERE , uw Ontfermer.

 7. Jan website, betaal jij nog met contant geld? De cashless society is allang een feit.

 8. Als iedereen zijn geld van de bank haalt,
  Dan hebben de banken geen enkele macht meer

  Koop gewoon zilveren en gouden munten
  Dat is het enige volwaardige geld

  Anders word iedereen van zijn bezittingen bestolen door de elite!!!

 9. @ Ramshoorn: 7:12 am. Eens met uw reactie Ramshoorn. En ook ik zie het anti-semitisme toenemen.

 10. De route naar de cashless society, een maatschappij zonder contant geld, komt door deze plannen steeds meer dichterbij. De heersers in deze wereld, de rijken en machtigen van deze aarde (psalm 2) komen dichter bij hun doel, nl. de wereldbevolking controleren, direct en op afstand, via de nanobots in het vaccin (& via 5G/6G) en straks het merkteken, welke is
  uitgerust met een chip. Hierin staat alles opgeslagen omtrent elke persoon die dit merkteken, via een onzichtbare elektronische tatoeage in de rechterhand, accepteert.
  Meer over het merkteken en vaccinatie op: http://www.dewegwyzer.nl

 11. @Krit Noot schreef:
  05/06/2021 om 10:58 pm
  (We hoeven ons hier niet druk over te maken. Alle angst die in dit artikel gezaaid wordt valt in het niet bij het volgende artikel.
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/nederlandse-analisten-in-2020-begint-de-systeemcrisis-en-derde-wereldoorlog/)

  Misschien zie je het (nog) niet, zoals velen het niet (kunnen) zien, maar de oorlog is daadwerkelijk begonnen en de systeemccrisis waar Xander over schrijft ook. Het is alleen voor de buitenwereld (nog) niet zichtbaar genoeg. Dit is omdat ze achter de schermen de great reset. ehh.. het herstelplan aan het voorbereiden zijn. De oorlog wordt echter (nog) niet met wapens uitgevochten en de vijand is het gewone volk (klootjesvolk zoals jij en ik) Her rijk van het beest is zo’n beetje gevormd, de agenda voor een groot deel uitgerold. Veel mensen zullen doorslapen totdat ze wakker worden in hun ergste nachtmerrie. Het is te laat om te stoppen, als het sowieso te stoppen zou zijn, want het staat geschreven, dus zal gebeuren.

  Hoewel sommige dingen heel sluipenderwijs gaan en weinige het opmerken, kun je wanneer je terug kijkt wel ontdekken hoever het gevorderd is. Maar velen zullen het ontkennen, zelfs al zouden de elite (lees WHO, VN, Bilderbergers, allen Vrij metselaars) alles openbaar maken (hoewel ze ook letterlijk van te voren laten weten wat ze gaan doen) mensen zullen het niet geloven……

  Dus spot gerust nog even door, die tijd heb je nog, zij het een korte tijd.

  Shalom!

  @PrimaDonna op 05/06/2021 om 8:47 pm
  Bedankt voor de link, errug interessant! Ik heb de film gedownload, dus als ie verwijderd wordt, kan ik hem mailen, of delen via brighteon of Bitchute.

  Shalom

 12. Als je in de here Jezus gelooft hoef je geen angst te hebben, voordat de ellende echt losbarst worden de gelovigen van deze aarde gehaald ( opname )

  Gezien de toestand in deze wereld, denk ik dat dit spoedig gaat gebeuren !

 13. In de digitale ID wallet kan zowat uw hele leven bijgehouden worden. Uw lichamelijke (en mentale) status, uw contacten, uw verplaatsingen, uw consumpties, uw internet activiteiten, etc.

  Op het einde van uw leven kan dan een balans opgemaakt worden van de achtergelaten milieu ‘footprint’, die vervolgens mee in aanmerking kan genomen worden voor het totale bedrag aan erfenisrechten die uw erfgenamen dienen te betalen, enz.

  De overheid zal het leven van haar ‘onderdanen’ van A tot Z kunnen controleren, reguleren en belasten, terwijl de mainstream media er wel voor zullen zorgen dat de onnozel schapen In de hypnotische waan blijven verkeren dat ze vrij zijn en in een democratie leven.
  Slavernij zal vrijheid genoemd worden en dictatuur zal democratie heten.

 14. @Gerard. U schreef aan Lies over De Protocollen Van De Wijzen Van Sion? Waarom?

  Deze antisemitische propaganda verscheen voor het eerst in 1905 in Rusland onder de Tsaren. Daarin werden de Joden beschuldigd van een samenzwering tegen de wereld. Na de Eerste Wereldoorlog in vele talen verschenen, waren deze protocollen helaas van blijvende invloed op de 20ste eeuw en ook nu.

  Dat men ze GODDANK in 1921 als Vervalsing had Ontmaskerd, deed daaraan geen afbreuk.
  Op aandringen van de antisemitische Henry Ford, de invloedrijke industrieel, vonden drie oplagen van deze protocollen in Amerika een ruime verspreiding.

  In 1922 vermoordden twee rechts-radicale fanatici de Joodse minister van buitenlandse zaken van de Republiek Weimar, Walther Rathenau, omdat ze meenden dat hij een van de
  “Wijzen van Sion” was.

  De grootste invloed oefenden de “Protocollen van de Wijzen van Sion” uit in Nazi-Duitsland.
  Een grondig gedocumenteerde verhandeling in de Nederlandse taal over de ontstaansgeschiedenis van de teksten is te vinden in het boek van…

  Hadassa Ben-Itto: De Protocollen van de Wijzen van Sion. Anatomie van een vervalsing.
  Uitgeverij Aspekt, ISBN 90 75 32 39 48.

  De Joodse Prof. Bob Smalhout schreef ook in de Telegraaf van 22 november 2003 over de Protocollen: Aan de basis van het moderne antisemitisme vind je De beruchte
  ‘Protocollen van de Wijzen van Zion’. Dat zouden de verslagen zijn van een geheime internationale vergadering van vooraanstaande joden.

  Die bijeenkomst zou in Frankrijk of Zwitserland plaatsgevonden hebben en wel aan het einde van de negentiende eeuw. De bedoeling van die vergadering zou zijn geweest een perfide beleid te ontwerpen om de wereldmacht in joodse handen te krijgen.

  Die protocollen bleken een complete Fictie te zijn, omstreeks 1905 bedacht door een Russisch-orthodoxe geestelijke met de naam Sergej Nilus. Hij baseerde zijn antisemitische handleiding op een politieke satire die in 1864 was gepubliceerd door de Fransman Maurice Joly. In die satire, gericht tegen de toenmalige Franse keizer Napoleon III, liet hij de zestiende-eeuwse politicus Machiavelli discussiëren met de zeventiende-eeuwse filosoof Montesquieu.

  Hun gesprek vond plaats in de HEL. Het had absoluut niets met het jodendom van doen. Maar
  Sergej Nilus maakte er het meest dodelijke antisemitische literaire moordwapen van dat ooit is
  vervaardigd.

  De Protocollen verschenen in een groot aantal vertalingen en vormden de giftige basis van de jodenvervolgingen in het tsaristische Rusland, in de communistische Sovjetunie, in nazi-Duitsland, in Azië en in de Arabische wereld.

  Adolf Hitler wijdt er in zijn nazihandboek ‘Mein Kampf’ vele pagina’s aan. En dat ondanks het feit
  dat het al sinds 1921 bewezen was dat de Protocollen van de Wijzen van Zion een vervalsing
  waren. De inhoud van die protocollen is te absurd voor woorden.

  Joden zouden christelijke kindjes vermoorden om het bloed te verwerken in hun matzes,
  [Ramshoorn: hoewel de Torah dat ten strengste verbiedt. Leviticus 17:11-14.]

  Verder deden zij aan grootschalige grondroof, het verzamelen van kapitalen door bedrog, de beheersing van de wereldeconomie, het beïnvloeden van de media, het bederven van de zeden, het veroorzaken van revoluties, het ondermijnen van de christelijke godsdienst, het verkrijgen van politieke macht en het veroorzaken van grote oorlogen. En dat alles om hun einddoel te bereiken, namelijk de onderwerping van de gehele wereld.

  Deze giftige nonsens is nog steeds de basis van het antisemitisch denken van ruim 1,3 miljard moslims. […] Een overheid die hier geen krachtig verweer tegen biedt, is medeverantwoordelijk als straks ook bij ons er autobommen exploderen en de lichaamsdelen van Nederlandse burgers in plastic zakken ter identificatie moeten worden afgevoerd.

 15. Elise, je vraagt je af waarom, 1 macht, 1munt, 1 wereldregering,en 1 religie? Probeer je voor je ogen te nemen het moment dat Satan, Jezus alle koninkrijken v d wereld zou geven, als Jezus 1 daad v aanbidding( erkennen dat Satan de rechtmatige heerser vd schepping was) voor Satan zou verrichten. Herinner je je wat Jezus toen zei? Jezus zei;” Ga weg van Mij Satan, want alleen Voor Jahweh Uw God moogt Gij aanbidding verrichten! De hoofdzaak waar het om draait is; wie is de rechtmatige heerser over de schepping, (Jahweh of Satan), en voor wie zal er( in dit opzicht) door de mensheid gekozen worden? Er spelen op dit momen meerdere zaken, allemaal vervulde of nu uitkomende profetieeen betreffende vernietiging v Satan die nu wereldheerser is van de mensheid en hen misleidt,dmv mensen macht te geven, 1NWO, via 1 wereldmunt ( mens kan niet meer kopen of verkopen dan als je het merkteken vh beest hebt), 1 valse wereldreligie ( 1 manier v aanbidding eisen ( verloochenen v Jezus) op straffe vd dood) Satan die weet dat hij nog maar een korte tijd van bestaan heeft, en daardoor zoveel mogelijk Jahweh’s schepping mee wil slepen in zijn komende vernietiging. Daarom zie je ook wereldwijd ( om macht en geld) vernietiging vd natuur, flora en fauna, zeeen vervuild, lucht vervuild, grond vervuild, profetieeen over ziekten( big pharma) oorlogen en uithongering v mensen. Genocide, natuurrampen. Er is nu op dit moment en de komende tijd een onzichtbare en zichtbare oorlog gaande. Je kunt in de wereld precies waarnemen waar Satan en zijn demonen werkzaam zijn, en wie hem steunen. Nu weet je waar het om gaat, ons vrijwillig onderwerpen aan de macht v Jahweh en Jezus als onze leiders, of aanbidding geven( macht) aan Satans psychopatische wereld en zijn wereldse volgers. Ik heb mijn keuze helder.

 16. De meeste mensen en vooral de jongeren zijn gek op al deze digitale snufjes , ze willen mee zijn met de tijd , het gezonde boerenverstand is zeldzaam geworden , we gaan naar een wereld die vooral het materiele dient en de materie is des duivels , het geloof zal verdwijnen en de meesten zullen geloven enkel een stoffelijk lichaam te bezitten en dat het bij de dood volledig is afgelopen
  Het is een illusie dat de gewone mens ooit invloed heeft kunnen uitoefenen op de vaard van de mensheid , de wereldbevolking vaart op een schip waar het feest is en de band speeld en er is drank en eten in overvloed maar de koers die dat schip volgt is zeer onzeker geworden , het begint al water te maken in het onderste ruim en het water word te ondiep , tegen dat het vastloopt zal het te laat zijn maar de massa is zich van geen kwaad bewust en het feest gaat nog door en door ….

 17. Mooi de mensen die van de €uro mark waren begeistert zullen een wereld munt verafgoden maar zover zal het niet komen want de €uro stort in een en dat duurt geen jaren. Lees de bijbel het eerste wat het volk doet is munt eenheid voor Israël na de terug keer uit Babylon.
  Stelt U zich voor morgen heeft u geen beslissing over uw geld dit gelt ook voor een land en een land is een volk een natie en een dirigent !

 18. @Barry. Eens met uw beschrijving. Wil ik toevoegen dat niet onze euro’s digitaal zijn, maar dat het de boekhouding van schulden en vorderingen is die digitaal is. Nog altijd kunnen we contanten opnemen en er b.v. goud van kopen.
  Het is de boekhouding die we nu dus digitaal doen.

 19. de vijand kan je herkennen aan het feit dat hij/zei steeds zich verstopt achter politiek correcte antwoorden. Heel simpel.

 20. Als het waar is wat in onderstaande YouTube video (als het niet wordt verwijderd) aan de orde komt, vallen heel wat puzzelstukjes op de plek, zeer de moeite van het bekijken waard………duurt wel een beetje lang.
  “X Factor Winner Reveals Worlds Secret Religion and Society by Altiyan Childs”
  https://www.youtube.com/watch?v=3-oJorybxAc

 21. PJ schreef:
  05/06/2021 om 5:44 pm

  Mijn Euro’s zijn al digitaal, de uwe eveneens. […] Er verandert niets

  @PJ het klopt dat we nu digitaal transacties kunnen doen met euro’s maar het beheer van deze digitale rekeningen ligt op dit moment bij commerciële banken. Als bijvoorbeeld de Rabobank niet goed omgaat met uw privacy, transacties weigert, of voor wat voor reden dan ook: U kunt naar een andere bank.

  Financiële transacties binnen Nederland vinden plaats tussen banken onderling zonder tussenkomst van centrale banken: Elke bank heeft een eigen database van klanten, saldo’s, en transacties. Er is geen centrale plek die alle rekeningen en transacties heeft van elke Nederlander.

  Een digitale centrale munt zal inhouden dat de Europese centrale bank een digitale euro beheert. Dat wil zeggen dat ze van iedere transactie en iedere rekening afweten, iedere digitale portemonnee zal in hun database bestaan, ik hoef denk ik niet uit te leggen hoeveel kennis en macht dit zal geven aan de Europese centrale bank.

  Zonder te technisch te worden is ook een bijkomstigheid dat deze nieuwe digitale euro programmeerbaar gaat worden tot op een diep niveau. Denk bijvoorbeeld aan het verbieden van reistransacties voor iemand wiens digitale gezondheidspaspoort een positieve test heeft geregistreerd, of een basisinkomen dat alleen aan bepaalde goederen mag uitgegeven worden. Door het verdwijnen van de vrije marktwerking wat betreft banken zal je geen alternatief hebben als je het niet eens bent met dit geprogrammeerde monetaire beleid. Net als de overheidsmaatregelen zal het eerst langzaam gaan en steeds verstikkender worden.

  Deze digitale euro moet je dus zorgen maken omdat alle macht, informatie, en beleid wordt gecentraliseerd en er zijn geen concurrenten die meer vrijheid of privacy bieden.

  Uiteraard zal cash ook zal verdwijnen en niet meer geaccepteerd worden dus je kan er niet meer omheen.

 22. Beste Elise,
  Lees de Protocollen van de Oudsten van Sion en je begrijpt waarom.

 23. Het klinkt allemaal heel heftig maar zo ongeloofwaardig. Waarom? En iedereen heeft elkaar nodig. Totale bevolkings uitroei door covid vaccin klinkt zo verzonnen.
  Zie de reden totaal niet.

 24. Ach de dag van morgen is ook al van zorgen voorzien, waarschijnlijk iets met vaxinazies te doen maar mag nooit erkent bewezen worden:

  ‘It’s happening & it’s probably spreading’: Canadian health officials baffled by MYSTERY deadly brain disease

  https://www.rt.com/news/525763-new-brunswick-mystery-disease/

  Waarschijnlijk er is niets aan de hand, het vacin is veilig, de overheid zorgt voor, obay your master virus

 25. Grote vraag blijf: Waarom? De echte reden dat alle landen die agenda21 hebben ondertekend. En dat draait niet alleen om geld en macht. Er moet iets zijn waarom men 1 wereldregering, 1 wereldmunt, 1 wereldrechtbank, 1 wereldreligie wil hebben. Kijk als we met een wereldramp te maken krijgen dan snap ik dit nog wel, maar waarom de mens veranderen/vrijheid afnemen enz.?

 26. Mijn Euro’s zijn al digitaal, de uwe eveneens. Ook al haalt u soms biljetten uit de muur. Daar moet u ook voor “pinnen”. Overigens werd de Euro officieel ingevoerd op 1 januari 1999, en waren vanaf dan de Guldens, Marken en Franken slechts virtuele weergaven van die Euro.
  Er verandert niets, tenzij dan de noodzakelijke invoering van een basisinkomen omdat de meeste jobs geautomatiseerd kunnen worden en zullen verdwijnen.
  Hier gaan we dan, in het Nederlands:
  https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/nl/IP_21_2663

 27. Als ze dan toch een nieuwe munt willen invoeren noem het dan tenminste gulden.

 28. Doe het voor een ander (z’n landgoed, yacht en private jet).

  Deze week werden 934 meldingen per dag toegevoegd aan de EudraVigilance database vanuit Nederland, een triest nieuw record.

 29. Edele metalen zijn en blijven de beste belegging. Koop geen baren maar gouden of zilveren munten zoals de Britannia. Dat scheelt 21% BTW.

 30. Hierover is een film gemaakt THX-1138. Toont de toekomstige samenleving,,,

 31. Welke browser gebruikt men? Ik gebruik Brave op Linux. Lekker rustig zonder reclame. Van de week kon ik daar niet meer mee op Netflix. En ik kan ook niet op Amazon en mijn Kindle meer. Deze sites zijn gestopt met het ondersteunen van Brave browser. Het proces is al in gang gezet.

 32. gutje nog aan toe zeg, het gaat zowaar eens een keer niet over dat vaccin, nu dat moet ik toch eens even aan moeder de vrouw vertellen

 33. Wat met de lonen ?De nog openstaande hypotheken ?De kredietkaarten?

 34. Het “Rijk van het Beest”, uit Openbaring 13 van Johannes, uit de Bijbel gaat zo realiteit zijn. Dit zijn de tijden waarover het Boek Openbaring spreekt.

 35. We komen steeds dichter bij een wereldsysteem dat beangstigend is. De wereld is meer en meer één aan het worden ook op geldzaken. Of er ID rijbewijs en paspoort komt, die is er in België al wat rijbewijs betreft en is tien jaar geldig, maar je mag je papieren rijbewijs houden je leven lang en dat doe ik dan. en een ID paspoort hebben al en die is om de zoveel jaar geldig, dan moet je die vernieuwen. Dus het plan is een ID met al, maar dan ook al je gegevens op, neen daar bedank ik voor. Shalom

Comments are closed.