Wetenschappers maken proteïne waarmee hersenen en gedrag kunnen worden gecontroleerd

De eerste onderdelen die nodig zijn om de hele mensheid te veranderen in totaal gecontroleerde techno-slaven worden reeds op grote schaal ingevoerd.

—————————————————————————————————————————————–

Hersen- en zenuwcellen kunnen gevoelig worden gemaakt voor radiogolven en magnetische velden – Controleren menselijk gedrag in gebieden met bepaalde straling komt steeds dichterbij

—————————————————————————————————————————————–

Researchers in de VS hebben een gemagnetiseerd proteïne ontwikkeld waarmee hersencellen snel kunnen worden geactiveerd (en omgekeerd). Met deze nieuwe methode kunnen de hersendelen die zich bezighouden met complex gedrag worden gecontroleerd. Aangezien de mRNA vaccins tegen het coronavirus draaien om het aanmaken van het Spike proteïne, is het niet moeilijk voorstelbaar dat dit soort vaccins in de toekomst een ander ‘programma’ met zich meekrijgen waarmee een proteïne wordt aangemaakt dat bedoeld is om externe controle te krijgen over ons gedrag en ons denken.

De werking van de hersenen is voor de wetenschap nog altijd één van de grootste en moeilijkste mysteries. In de afgelopen jaren ontwikkelden wetenschappers diverse methoden waarmee ze op afstand specifieke neuronengroepen in de hersenen kunnen controleren, en de werking van neuronale netwerken kunnen onderzoeken.

Chemogenetica vervangt optogenetica

De krachtigste methode wordt optogenetica genoemd. Daarmee kunnen groepen aan elkaar verwante neuronen met behulp van laserlichtpulsen worden in- of uitgeschakeld. Een andere recent ontwikkelde methode heet chemogenetica. Dat gebruikt gemodificeerde proteïnen die worden geactiveerd door ‘designer drugs’ (medicijnen, vaccins), en kunnen op specifieke celtypen worden gericht.

Optogenetica heeft als nadeel dat er glasvezeldraadjes in de hersenen moeten worden aangebracht, die het weefsel slechts beperkt kunnen penetreren. Bij chemogenetica ontstaan er biochemische reacties, waardoor het enige seconden duurt voordat er zenuwcellen worden geactiveerd. Met deze nieuwe techniek is het echter niet meer nodig om de hersenen ‘open te maken’.

Magneto

Uit eerdere studies bleek dat de proteïnen van zenuwcellen die worden geactiveerd door warmte en mechanische druk genetisch gemodificeerd kunnen worden om gevoelig te worden voor radiogolven en magnetische velden. Dat gebeurt door er een (para)magnetisch deeltje aan vast te maken, samen met korte DNA sequenties. Deze techniek is reeds gebruikt om het glucosegehalte in het bloed van muizen te reguleren.

Het ontwikkelde ‘Magneto’ proteïne bleek in een laboratoriumproef door menselijke niercellen te kunnen worden opgenomen. Met behulp van een magnetisch veld werd het proteïne vervolgens geactiveerd. In een volgende test werd ‘Magneto’ in het genoom van een virus geplaatst, samen met een groen fluorescerend proteïne en DNA sequenties die zich enkel op specifieke types neuronen richten. Dit virus werd daarna in muizenhersenen geïnjecteerd. Door middel van een magnetisch veld werd Magneto daar geactiveerd, zodat de (hersen)cellen bepaalde zenuwimpulsen gingen produceren.

Succesvolle proeven met zebravissen en muizen

Om te bepalen of Magneto gebruikt kan worden om de neuronen in dieren te manipuleren, werd het geïnjecteerd in de larven van zebravissen, die in een aquarium aan een magnetisch veld werden blootgesteld. De larven bleken dezelfde bewegingen te gaan maken als wanneer ze ergens aan proberen te ontsnappen.

Daarna waren zich vrij bewegende muizen aan de beurt. Magneto werd in het hersengedeelte dat beloning en motivatie regelt (dopamine-neuronen) gespoten. Vervolgens werden de muizen in een ruimte gezet waarin een deel wel, en een deel niet werd blootgesteld aan een magnetisch veld. De Magneto muizen bleken veel meer tijd in het magnetische gedeelte te blijven, omdat in hun hersenen de dopamine-neuronen werden geactiveerd, zodat de muizen een gevoel van beloning kregen als ze zich in dat gebied ophielden. Dit toonde aan dat met behulp van Magneto neuronen die zich diep in de hersenen bevinden kunnen worden gecontroleerd, en daarmee ook complex gedrag is te controleren en zelfs te besturen.

Harvard neurowetenschapper Steve Ramirez is erg enthousiast over de nieuwe methode. ‘Dit systeem is een enkel, elegant virus dat overal in de hersenen kan worden geïnjecteerd.’ De dieren (en later mensen?) hoefden enkel aan een magnetisch veld te worden blootgesteld om hun gedrag te beïnvloeden. (1)

Controleren van uw gedrag in gebied met straling komt dichterbij

Nu anno 2021 mensen massaal onder het mom van ‘vaccinaties’ genetische (mRNA) instructies in hun lichaam krijgen gespoten om een eiwit (het Spike proteïne) aan te maken, is de stap naar het toevoegen van ANDERE instructies aan dit soort vaccins nog maar een hele kleine. De CMO van Moderna legde al in 2017 in een lezing uit hoe met mRNA het DNA van mensen kan worden gewijzigd, waardoor mRNA ‘vaccins’ een platform worden waarmee mensen feitelijk kunnen worden geprogrammeerd.

En dat lijkt dan ook precies te zullen worden gedaan, straks ook met proteïnen die uw gedrag zullen beïnvloeden als u zich in een gebied met bepaalde straling (zoals 5G) bevindt. De mainstream media zullen het ongetwijfeld een ‘complottheorie’ of ‘desinformatie’ noemen – totdat het een voldongen feit is. Dan heeft protesteren geen zin meer, want dat zult u door deze nieuwe technologie dan hoogstwaarschijnlijk niet eens meer kunnen of willen.

WEF topman Klaus Schwab was daarom bloedserieus toen hij vorig jaar aankondigde dat u in 2030 (maar mogelijk al veel eerder) ‘niets zult bezitten, en gelukkig zult zijn.’ U zult namelijk zijn geprogrammeerd om u – ongeacht de omstandigheden – gelukkig te voelen. Sommige mensen schijnen nu al niet te kunnen wachten om hun mens-zijn, onafhankelijke denken en zelfs hun ‘ziel’ op te geven om willoze, geprogrammeerde, gecontroleerde en digitaal bestuurde systeemslaven te worden.

 

Xander

(1) The Guardian

Zie ook o.a.:

12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
10-05: WEF werkt aan digitaal staatsburgerschap voor iedereen; critici krijgen geen toegang meer tot internet
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
21-04: Aartsbisschop Vigano: ‘Vaccinslachtoffers worden geofferd op het altaar van Moloch’ ( ‘Paus predikt het anti-evangelie van de Nieuwe Wereld Orde)
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
18-02: Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend
26-01: Britse professor Frank wil dat uitrol 5G wereldwijd wordt opgeschort wegens gezondheidsrisico’s (/ Overheden willen 5G erdoor drukken omdat burgers er 24/7/365 mee kunnen worden gevolgd en gecontroleerd)
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’ (/ Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)

2020:
18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
03-09: ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
06-08: Elon Musks hersenchip die mens aan computers koppelt en emoties controleert bijna klaar (Chip moet mensen al over 5 tot 10 jaar laten samensmelten met A.I. (kunstmatige intelligenties))
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
22-07: Team wetenschappers toont aan dat 5G mens in antenne verandert 
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

2019:
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
26-09: Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

29

 1. Drebus schreef ” Steeds minder (gevaccineerde) ouderen belanden in het ziekenhuis en op de IC. ” Inderdaad Drebus die belanden nl in een lijkenkist domoor die je bent!

 2. Zijn jullie beiden, Drebus en Blikopener gevaccineerd?

  Over wijsheid gesproken: Zo niet, kom hier dan een ander niet de wet voorschrijven.

 3. Het artikel in the Guardian is van maart 2016. Waarschijnlijk wordt deze kennis dus al toegepast.

 4. De grote fout die je kunt maken , mensen , is ALLEEN maar de reguliere nieuwsites te lezen/geloven en ik zie dat hier gebeuren !
  Onderzoek alles Nine for news, Cafe Weltschmerz , en o, ja, EMA, WHO, VAERS ( De 3 laatste reguliere sites , pol. correcte sites die geven , twee weken geleden , 11.500 doden en pakweg dik in de 360.000 bijwerkingen coronavaccins )
  ( En dan komt de grote vraag , als je weet dat het bijwerkingenformulier ingevuld moet worden dat dat NEGEN pagina’s is dus ongeveer een half uur werk en als je weet dat jij als gezondheidsmedewerker grote problemen/ontslagen kan worden als jij teveel bijwerkingenformulier invult , getuige een huiskamermedewerkster wiens arbeidscontract niet verlengd werd omdat ze meegedemonstreerd had ( bord “wees voorzichtig met vaccins ” ) dan moet je je afvragen hoeveel doden/bijwerkingen er werkelijk zijn , ik hoor geluiden dat het minder als 1 % aangegeven wordt( klopt, kan ik niet verieren )

  Zie mijn eerder geschreven stuk vlak hiervoor

 5. @Debrus
  Lever het bewijs dat het corona virus werkelijk bestaat en haal die €1.000.000,- op, deze liggen er nog steeds als het goed is. de jonge en rutte hebben t nog niet opgehaald, (als het klopt dat hier 1 miljoen voor is geboden) Maar wat wel zeker klopt is het feit dat jij vaccins aan t vergelijken bent welke je niet KAN vergelijken met die van nu, hier zit wel degelijk nano-tech in.
  En dat is nou wat ik net niet in mijn lijf wil, omdat ik niet weet wat het is en hoe t verder verloop is van iets wat niet of nauwelijks getest is, ik loop ook niet met een blinddoek de autosnelweg over, jij wel?

  https://www.pfizer.nl/nieuws/2020-jaar-van-mrnavaccin
  https://www.icthealth.nl/blog/nano-vaccins-en-medicijnkoeriers-klein-maar-fijn/

 6. @Pier. U schreef: ” Genezing is een ander verhaal. Hulpverlening, ja. Genezing? Nauwelijks. Mensen zijn niet zo machtig als ze vaak denken. God kan het wel. Heb ik van dichtbij meegemaakt.”

  Ben benieuwd naar meer info hierover van u. Verder schrijven op het geloofsforum denk ik, want mijn korte antwoord aan u met voorbeeld uit Marcus 5 werd niet geplaatst door Xander…Jammer.

 7. Ik denk dat het een teken is van deze tijd dat er een aantal mensen zijn die als zombies rondlopen, gisteren kwam ik buren tegen die anders normaal reageren maar nu niets zeiden.
  Ze liepen nog buiten ( voor ze de supermarkt ingingen ) al met mondkapjes in mijn beleving al als zombies , ik kon hem in 1 ste instantie ook niet herkennen met mondkapje voor .
  Of ze al gevaccineerd zijn ? Ik denk het nog niet maar misschien wel maar ik denk dat het een teken is van deze tijd JUIST door de onpersoonlijkheid in deze tijd dat mensen als zombies rondlopen
  MAAR ik lees wel in Nine for News dat ouderen die volledig gevaccineerd zijn die nog redelijk zelfstandig zijn ineens
  minder/niets kunnen ( bijv vrouw die eerst haar boterham zelf smeerde ineens boter op het bord ging smeren zonder boterham en hetzelf niet doorhad, vrouw die blind was de boterham voor haar gezet kreeg en tot 2-3 x heel boos werd omdat ze niet kon eten , terwijl ze vroeger op de tast zelf het stukje brood pakte en daarbij , wat ze nooit doet , heel boos werd en verbaal fel reageerde.
  Duidelijke tekenen van a ) Gedragsverandering en b ) tot minder in staat zijn en dus 2 x gevaccineerd zijn

  En hoe word je balazerd : vandaag op Teletekst : meer 50-60 jarigen op de IC, terwijl het met de ouderen juist beter gaat DOOR de vaccins .
  Alle berichten hoor ik juist dat het met de ouderen niet goed gaat

  Oke , feitelijke verslaggeving : kinderen die in Ontario met een ijsje gelokt worden voor een coronavaccinatie spuit ZONDER dat er toestemming is v/d ouders.
  Israel : 93 artsen die aangeven blijf van onze kinderen af , vaccinatie is niet nodig zijn immuun van zichzelf.
  Wat zit er dan achter dat kinderen op leeftijd van 12-16 jaar gevaccineerd moeten worden ??

 8. @Drebus. Uw verhaal is dermate glad, dat ik denk dat u een rol heeft als ‘influencer’.
  Toch wel veel dooddoeners als ‘elk vaccin heeft z’n risico’s’. Maar hier wordt een heel nieuwe techniek gebruikt en dan mag je, gezien de IFR van 0,15%, zonder meer grote vraagtekens zetten bij zowel het nut als de noodzaak van deze nieuwe techniek die zo snel op de markt wordt gebracht.
  Bovendien worden hier juist veel wetenschappers aangehaald die géén anti-vaxxer zijn (u gooit het allemaal op 1 hoop) maar die wel grote twijfels hebben over speciaal dít ‘vaccin’.
  En dan twijfel ik helaas aan uw verhaal dat u enkele gezonde (!) ouderen hebt gekend die na een paar weken overleden aan Covid19. Bijna niemand heeft dit meegemaakt. En die injectie is geen medicijn tegen de ziekte, maar een methode die de ziekte zou moeten voorkomen door in te grijpen in het immuunsysteem met genetische manipulatie.
  Medicijnen zijn HCQ met zink en ook Ivermectine schijnt goede resultaten te geven.
  Doet u een verkooppraatje namens de overheid? Het is bekend dat de overheid dit middel op websites gebruikt om zogenaamde desinformatie te “bestrijden”.

 9. Met enige regelmaat lees ik op deze nieuwssite de berichtgeving over Corona. Als ik alle artikelen die hierover op deze site tot nu toe zijn gepubliceerd, moet geloven is Corona niet meer dan een vrij onschuldig longvirus en te vergelijken met tal van andere griepvarianten en zijn de door de overheid opgelegde corona beperkingen vooral een middel om meer grip op de burger te krijgen. Verder wordt ook de suggestie gewekt dat de vaccinatie campagne overdone is en vooral bedoeld om de burger nog meer in haar greep te krijgen. Verder worden op deze site de risico’s aan corona vaccinatie (die er zeker zijn, houd me ten goede) uitvergroot waardoor de indruk wordt gewekt dat er meer mensen overlijden aan de vaccinatie dan aan corona zelf.

  Als je echter de corona cijfers van de laatste tijd in Nederland, maar ook die in andere landen, bekijkt moet je toch vaststellen dat vaccinatie haar vruchten afwerpt. Steeds minder (gevaccineerde) ouderen belanden in het ziekenhuis en op de IC. De leeftijdsgrens verplaatst zich naar beneden naar de nog niet gevaccineerde Nederlanders, inmiddels zijn dat de begin vijftigers. Dat zie je ook in landen als de VS, maar ook in andere landen van de EU.

  Natuurlijk, aan elke vaccinatie kleven gezondheidsrisico’s. Zeker als een vaccin snel op de markt wordt gebracht, zoals nu met de verschillende corona vaccins, zijn de lange termijn effecten niet voldoende bekend. Dan is het de afweging om of wel te vaccineren en deze nu nog niet bekende risico’s te accepteren of het corona virus zijn gang te laten gaan met wellicht nog meer corona doden onder met name de oudere bevolking en mensen met onderliggende medische kwalen. De overheden hebben voor het eerste gekozen, zeker ook vanwege economische redenen.

  Bedenk vaccinatie is niet nieuw. Ook in het verleden werd zonder uitgebreid onderzoek gevaccineerd. Denk daarbij aan de start van de pokken vaccinatie eind 18e eeuw. Ook toen al werden gezondheidsrisico’s bij vaccinatie geaccepteerd. En ook toen al waren er antivaxers, deels principieel, deels vanuit geloofsovertuiging.

  Meer recente voorbeelden zijn de verschillende polio uitbraken in de vorige eeuw onder de bible belt jongeren, waar vaccinatie niet gebruikelijk was (en is).

  Gelukkig is iedereen in Nederland nog steeds vrij om te besluiten om je al of niet te laten vaccineren tegen welke ziekte dan ook. De risico’s voor en tegen mag je daarbij zelf afwegen. In de vorige eeuw had je als dienstplichtig militair minder mogelijkheden. Je moest wel van goeden huize komen om de verplichte vaccinaties te weigeren. Ik heb ze als dienstplichtig militair allemaal gehad en nu bijna 50 jaar later leef ik nog steeds. Ook mijn eerste Pfizer prik zit er al enkele weken geleden in. Wees verstandig en ga zodra je aan de beurt bent die vaccinatie halen. Vooral voor je eigen gezondheid maar ook die van je naasten want het voorkomt ook nieuwe corona besmettingen.

  En helaas ook ik heb enkele goede oudere kennissen gehad die ondanks hun nog goede gezondheid vorig jaar met het corona virus zijn besmet en enkele weken daarna hieraan zijn overleden. Als toen de vaccins al voor hen beschikbaar waren geweest waren zij zeer waarschijnlijk hieraan niet overleden.

 10. Beste xander, de artikelen die je plaatst zijn scherp maar gaan ook vaak over in jouw eigen mening die zeer veel invulling geeft en inspeelt op angsten. En wie ontwerpt de afbeeldingen bij de artikelen, die worden met de dag erger en hebben niks meer met verslaglegging te maken. Zulke afbeeldingen hebben niks te maken met kritisch nadenken. Je zaait angst met gekke doodshoofden, naalden die kinderen neersteken, lasers en zombies. De laatste tijd kom ik hier gek genoeg ook alleen maar wanneer ik me zorgen maak, omdat hier mijn zorgen bevestigd worden. Maar dat is best gek, dat hier alleen maar ingespeeld wordt op mijn angsten.
  Probeer alsjeblieft weer meer over te gaan op bijzondere gebeurtenissen en de feitelijke verslaglegging daarvan. Als dat namelijk heftig is, zal ik dat zelf ook wel herkennen. Daar hoef hoeft jouw nadrukkelijke en zorgelijke mening niet voor te zorgen.
  Ik hoop dat weer meer van je te mogen lezen binnenkort. Veel wijsheid gewenst en sterkte in deze onzekere tijden.

 11. Wel, Xander,
  De ouderen onder ons die reeds jaren de evolutie van technologie volgen weten ook nog slechts maar een fractie wat die mengele-frankensteins allemaal uitgespookt hebben de afgelopen 40 jaar en dan nog dankzij flarden informatie op alternatieve kanalen door klokkenluiders waarbij zij uiteraard steevast als complotters ongeloofwaardig en belachelijk werden gemaakt om de waarheid te kunnen blijven verbergen.
  Deze mad scientists staan al veel verder dan de meesten zich kunnen voorstellen en de realiteit overtreft heel ver de fictie of zoals zij plachten te noemen: de science fiction.
  Het klinkt allemaal vergezocht en daar maakt de elite gretig gebruik van om hun plan stap voor stap uit te voeren, sluipend zodat de kikker stil blijft zitten in de pot tot het water kookt en er geen ontsnappen meer mogelijk is.
  Zolang ze mensen kunnen misleiden en doen geloven dat dit niet mogelijk is, kunnen ze geniepig hun gang gaan tot het point of no return en dan staan we voor een voldongen feit waarbij we zelfs niet meer kunnen protesteren.
  Je ziet al aan de reacties dat hun opzet vooralsnog slaagt maar steeds meer mensen worden zich bewust dat we op onze hoede moeten zijn voor ongenadige, kwaadaardige machtswellustelingen die over lijken gaan om de mensheid volledig onder controle te krijgen en op termijn te kunnen aansturen door technologie en misleiding als willoze robots in slavernij om enkel de elite te dienen.
  We moeten nauwlettend deze ontwikkelingen volgen en hopen dat het geweten van medewerkers hen ertoe zal aanzetten om als klokkenluiders de mensheid te waarschuwen en te behoeden voor deze genetische en digitale slavernij.
  De aanzet is volgens mij al gegeven: mRNA vaccins dat ons DNA aantast en verandert is al een eerste stap in die richting, net zoals de maatregelen een gedragsverandering beogen en een testfase zijn in dat plan als geheel.
  Gelukkig zijn er veel kritische mensen die waarde hechten aan hun gezondheid maar geprobeerd wordt om als antivaxxers in een verdomhoekje te duwen. Dat verhindert niet dat deze wakkere mensen toch voet bij stuk houden en vooral de kinderen proberen te beschermen tegen deze monsterachtige opzet.
  Deze opzet is reeds gedoemd te mislukken door de voortschrijdende bewustwording die we met de dag zien groeien en die zich onvermijdelijk verspreidt in het collectieve bewustzijn van de mensheid.
  Uw website draagt in belangrijke mate bij aan die bewustzijnsgroei, waarvoor dank.

 12. @Pier: Zou fantastisch zijn als er een methode bestond om die psychische gestoorde WEF figuren en diens verwanten te behandelen ipv de antieke methodes toe te passen!

 13. Het lijkt er steeds meer op, dat bepaalde wetenschappers de covid-spuit, 50 jaar geleden al hebben gehad.

 14. Ramshoorn, het is gemakkelijk om kritiek te hebben op de psychiatrie, maar psychiatrische problemen zijn maar al te reëel en eigenlijk door mensen nauwelijks of misschien wel helemaal niet op te lossen. Psychiatrische patiënten aan hun lot overlaten is geen optie. Je moet iets doen. Voor de patiënt, maar ook voor de wereld om de patiënt heen. Anders gaat het fout.

  Vroeger werden psychiatrische patiënten de stad uit gejaagd en zwierven ze rond tot ze op wat voor manier ook omkwamen. Als ze niet werden verjaagd werden ze in de boeien geslagen en opgesloten in afschuwelijke omstandigheden.

  Tegenwoordig is er medicatie. Dat is een enorme verbetering. Niet ideaal, soms, in zware gevallen, kun je medicatie vergelijken met chemische i.p.v. ijzeren boeien. Desondanks beter dan de antieke methodes.
  Er zijn therapieën, er is opvang, begeleiding, etc. Honderden toegewijde, meest onzichtbare, hulpverleners zetten zich dag in, dag uit, in om psychiatrische patiënten een menswaardig bestaan te bieden.

  Genezing is een ander verhaal. Hulpverlening, ja. Genezing? Nauwelijks. Mensen zijn niet zo machtig als ze vaak denken. God kan het wel. Heb ik van dichtbij meegemaakt.

 15. Sorry Xander, maar volgens mij sla je nu een beetje door !!! Zonder dat je het beseft doe je mee met angstzaaierij !!! We moeten realiteit en fantasie wel scheiden !!! Wat de wereldregering wil is meer van ‘de wens is de vader van de gedachte’ !!! Wat er allemaal in het menselijk lichaam gebeurt is zó ingewikkeld, dat gaat het menselijk verstand te boven. De virologen weten niet eens wat er gebeurt door allerlei troep in de mens te spuiten, en wat de gevolgen nu en op de lange termijn zullen zijn !!!

 16. @Rick @Wachter. Dank voor uw instemmende reacties. We moeten maar hopen en bidden dat de werking van de hersenen voor de wetenschap altijd één van de grootste en moeilijkste mysteries zal blijven.

  Psychiaters proberen al vanaf 1900 invloed uit te oefenen op onze samenlevingen, vooral door het verspreiden van geruchten kijken hoe de massa daarop reageert. Deze zieleknijpers bedienen[den] zich van methoden die voor die van de roomse Inquisitie niet onderdoen.

  Deze wereldfederatie voor de Geestelijke Gezondheid, de internationale psychiatrische belangengroep, blijkt niet terug te deinzen voor een uitgesproken POLITIEKE ROL in onze samenleving.

  Oorlog tegen de ziel, van Bert Schwitters laat zien dat de nieuw lichting priesters van de menselijke geest meer willen dan geestelijke gezondheid. Zie de puinhoop maar bij de huidige Jeugdzorg. Wanhopige jonge mensen worden al jaren van het kastje naar de muur gestuurd.

 17. Wachter,

  ik heb ook de valse relgie “RKK” (pedokerk) verlaten …

  Ben zeker al 22 jaar Hervormd.

 18. Gevaccineerde gedragen zich nu al heel vreemd. Bij mij in de buurt loopt elke dag een oudere met zijn rollator een rondje in de wijk. Nog een paar maanden terug probeerde hij met iedereen die hij tegen kwam, een praatje te maken en zo kwam je vaak alles te weten wat in de buurt zich afspeelde via hem. Maar nu hij is gevaccineerd loopt hij als een zombie iedereen voorbij, zijn emoties zijn niet meer af te lezen in zijn gezicht. Hem aanspreken; van hoe gaat het, krijg je geen reactie meer. Hij loopt straal langs je heen met een stalen gezicht, alsof jij daar niet staat. Dat is zo’n rare gewaarwording omdat jij weet dat hij je normaliter de oren van je kop af kletste. Dat fenomeen zie ik nu ook steeds meer in winkelcentrums, gevaccineerde worden letterlijk zombies. Geen enkele emotie meer bij hen te ontdekken en hen aanspreken geeft geen enkele reactie. Als dit ons allemaal te wachten staat, als het aan de regeringen ligt. Dan is de mensheid verloren.

 19. @ Ramshoorn: 4:00 pm. En weer ben ik het roerend met U eens Ramshoorn. We zijn inderdaad op weg naar: ” het rijk van het Beest”, uit de Openbaring van Johannes. En van de kerken, geen woord van protest te horen. Ben blij dat ik uit die valse instituten ben weggegaan.

 20. Ramshoorn schreef:
  24/05/2021 om 4:00 pm ……

  Goed verwoordt, geheel met U eens !

  Rick

 21. Waarom complottheorie? Men kan hangjongeren toch ook allang wegjagen met een apparaatje dat hoge tonen afgeeft. Dus zo gek is het verhaal hierboven niet.
  De zetel van de ziel uitleg:
  https://www.shamahuis.nl/zetel-ziel-en-spirituele-oog/
  Hier wordt duidelijk uitgelegd, wat de verstoringen kunnen zijn van menselijke gemaakte energieën op je ziel.
  Zetel van de ziel is de kleur magenta. Pink/roze. (pinksteren!) Ook kleuren hebben frequenties. 5g zit in die frequentie kleuren.
  Moge god ons allen bijstaan. Natuur(warm kloppend hart) en tech(ijzeren hart) blijven tegenhangers van elkaar.

 22. De duivel in hoogst eigen persoon is de (pseudo)wetenschap, all over the world !
  Alsof de huidige wereld geen andere problemen …. kent. Waar is het verstand gebleven ? De ‘duivel’ tart alles wat leeft, wat perfect was moet eerst vernietigd worden, waarna een terugkeer naar normaliteit …. niet meer mogelijk is. Wat op een biologische manier veranderd is, is, hoe verschrikkelijk dan ook, een eenheid geworden mét de natuur zelf. Een onherstelbaar proces is het gevolg.
  Gefistuleerde koeien …. (koeien met een gat met deksel) zijn er al. Hugo Bart Huges (1965) boorde een gaatje in zijn schedel om eeuwig ‘gelukkig’ te kunnen zijn. Fracking met behulp van ‘gecontroleerde atoomexplosies ; niets is meer normaal, het abnormale is er voor in de plaats gekomen. De peuters van nu moeten straks maar rond zien te komen, ze weten immers niet beter. De ‘houdbaarheid’s datum’ van de homo sapiens wordt straks bepaald via een of meerdere neurotransmitters ‘de man aan de knop’ gaat de toekomst bepalen van het individu …. . Op wat kleinere schaal gebeurt dat inmiddels al via de media ; momenteel goed te zien bij het gedrag van Jan en Alleman, de fam. Doorsnee.
  Het trieste van alles is, dat ‘het individu van de toekomst’ een creatie zal zijn van zwaar gesubsidieerde instellingen.

 23. Of het die gewetenloze wetenschappers zal lukken om de hele mensheid te veranderen in totaal gecontroleerde techno-slaven, nu al reeds op grote schaal ingevoerd, zal mij benieuwen.
  Alleen idioten en dummies zullen zich daarmee inlaten.

  Hoeveel slavensoorten kennen we nu al….mensen die drugs gebruiken zoals LSD die veranderen in ongeleide projectielen. Drankverslaafden, Cocaineverslaafden, Lachgasverslaafden, Yoga en Meditatie en Mindfulverslaafden, Pornoverslaafden, Gokverslaafden, enz.

  Er blijven altijd veel wakkere BijbelGetrouwe burgers over die zelf nadenken en zich nooit in zullen laten met die wetenschappelijke psychopaten met titels als Ing. Dr. Prof. Hoogleraar.

  Wakkere burgers blijven ten allen tijde onafhankelijk kritisch denken zonder ooit hun ‘ziel’ aan die duivels te verkopen en zullen ook nooit vrijwillig toestaan om tot willoze, geprogrammeerde, gecontroleerde en digitaal bestuurde systeemslaven te worden. Waarom niet?

  Ik las het boek van Bert Schwitters: Oorlog tegen de ziel.
  Historie en achtergrond van Operatie Psychiatrie. 1979.

  De Psychiatrie is een wereldbedrijf waarin miljoenen patiënten en hun familieleden dagelijjks ervaren dat ze met hun behandeling nauwelijks of NIETS opschieten. In veel gevallen worden de geestelijke problemen alleen maar erger…door gebruik van drugs, electroshocks, psychochirurgie, eenzame opsluiting, spanlakens, geestelijke en lichamelijke straffen en gedragsbeïnvloedende
  technieken.

  Psychiatrie als middel ter gedragscontrole maakt dat deze “wetenschap” zich bij uitstek leent voor politieke en sociale manipulatie…die de Marxistische Nieuwe Wereldorde voorschrijft. Voor hen is de mens maar een ding waar je mee doen kan wat je wilt. Duivels zijn het. Psalm 109.

  Dit is een boek dat alle artsen, politici, predikanten en hulpverleners zouden moeten lezen.

  Wie dat goed gelezen heeft zal voortaan iedere dag vurig bidden:
  Laat me niet in handen van deze gewetenloze wetenschappers/behandelaars vallen.

 24. De babeltorenbouwers van het menselijk lichaam zijn volop aan de gang, hoelang zal de Eeuwige dit nog dulden om Zijn Kroon op zijn schepping, de mens, te laten misvormen.

 25. Ik kan niet geloven dat mijn God van hemel en aarde dit laat gebeuren…het is ZIJN schepping…

 26. Onze hersenen werken als een computer, met zijn vele vertakkingen. Hersenen zijn in feite een wonder waar de wetenschap nog niet alles heeft doorgrond. En als je ziet dat ons taalvermogen ons onderscheidt van dieren dan is dat nog wonderlijker. Onze hersenen werken dus als een computer en elk geprutst aan hersenen is natuurlijk gevaarlijk en kan de mens zijn karakter en wezen veranderen. Ons gedrag wordt nu al gecontroleerd door onze smartphone, computer, en camera’s die overal staan opgesteld. De cybersecurity weet heel goed wat je aan het doen ben of juist niet. En als m’n nu nog gaat prutsen aan de hersenen dan zijn we helemaal de klos. shalom

Comments are closed.