WHO waarschuwt dat volgende pandemie eraan komt; vaccins worden al getest

Het World Economic Forum heeft zich net als de WHO ontpopt tot één van de grootste vijanden van de vrijheid en de mensheid.

—————————————————————————————————————————————–

Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen augustus 2021 en maart 2022 – Wordt het volgende zogenaamde ‘killer virus’ SARS-3, dat reeds in een Italiaans lab is ontwikkeld, of SPARS?

—————————————————————————————————————————————–

De wereldwijde machtselite voelt zich zo gesterkt door de slaafse gehoorzaamheid en blinde goedgelovigheid van 90% van de bevolking, dat nauwelijks nog moeite wordt gedaan om te verhullen dat er feitelijk één groot gepland en vooropgesteld scenario wordt uitgevoerd. WHO directeur Tedros Adhanom Ghebreyesus, zoals u weet een overtuigde communist, kondigt nu openlijk de volgende pandemie aan die volgens hem ‘nog besmettelijker en dodelijker’ zal zijn dan Covid-19. De farmaceutische producenten wrijven zich in hun handen, en zijn inmiddels begonnen om de volgende serie vaccinaties voor te bereiden en zelfs al te testen.

‘Vergis u niet, dit zal niet de laatste keer zijn dat de wereld geconfronteerd wordt met de dreiging van een pandemie,’ zei Tedros tegen de Algemene Vergadering van de VN van de ministers van Volksgezondheid van de 194 lidstaten. ‘Het is een evolutionaire zekerheid dat er een ander virus komt met de potentie nog besmettelijker en dodelijker te zijn dan deze.’

Die ‘evolutionaire zekerheid’ was een eufemistisch omschrijving voor: ‘dit hebben wij net as Covid-19 samen met het WEF nauwgezet voorbereid en gepland’. Misschien wordt dat andere virus SPARS, waar we eerder dit jaar over schreven, en dat oorspronkelijk voorzien is voor (rond) 2025? Of wordt het toch SARS-3, dat reeds in een Italiaanse laboratorium is ontwikkeld, en dat op ieder moment op de bevolking kan worden losgelaten?

‘Dodental daalt, maar we zijn er niet vanaf’

De WHO baas moest natuurlijk ook melden dat het aantal Covid-19 gevallen en doden drie weken aan het dalen is. Anders zou opzichtig duidelijk worden dat de vaccinaties in landen zoals India juist het tegendeel veroorzaken. Daar is het aantal dagelijkse doden sinds het begin van de vaccinaties namelijk gestegen van 100 naar ruim 4500 per dag. Speciaal om de vaccins succesvol te doen lijken werden in januari ‘stiekem’ de regels voor de zwaar misbruikte PCR-test aangepast.

Tedros waarschuwde tegelijkertijd dat de wereld zich in ‘een fragiele situatie’ bevindt, en dat landen niet moeten denken dat ze ‘er nu vanaf zijn, ongeacht het vaccinatiecijfer.’ Omdat 75% van alle doses tot nu toe in slechts 10 landen is toegediend, riep hij landen op om vaccins te doneren aan COVAX, dat wordt gesteund door de WHO en Bill Gates’ Gavi vaccin-alliantie. (1)

Vaccins worden al getest

De farmaceutische producenten, die het afgelopen jaar hebben bewezen hoe extreem winstgevend het vaccineren tijdens een p(l)andemie kan zijn, zijn reeds bezig nieuwe vaccins voor te bereiden. Bloomberg wees afgelopen maandag op GlaxoSmithKline (en partner Sanofi), dat de volgende generatie Covid vaccins aan het ontwikkelen is. Volgens Roger Connor, hoofd vaccinontwikkeling, wordt al volgende week begonnen met een testperiode met een nieuw vaccin op meer dan 37.000 mensen. (2)

Bevolking moet op de knieën worden gebracht

We kunnen inmiddels rustig stellen dat de gevestigde globalistische orde onder leiding van het WEF, de VN, de WHO, het IMF, de EU en de Gavi alliantie, en met steun van bijna de gehele politiek, de frontale aanval op de mensheid heeft geopend. Fase 2 van deze plandemie is zoals u weet namelijk ook al aangekondigd: een (false flag) cyberaanval op het (failliete) Westerse financiële systeem en mogelijk ook de energievoorziening, bedoeld om de bevolking totaal op de knieën te krijgen en de communistische ‘Great Reset’ (‘Build Back Better’), oftewel de ‘Vierde Industriële Revolutie’ in het kader van VN Agenda 21/2030, zonder verzet te accepteren.

Net als met de corona pandemie simulatie in oktober 2019 (‘Event 201’) heeft het WEF simulaties uitgevoerd om te zien hoe zo’n cyberaanval, die de bevolking dagen- tot misschien wel wekenlang zal afsnijden van hun bankrekeningen en mogelijk ook het internet, en wellicht zelfs (delen van) de energievoorziening (en daarmee ook transport en voedselvoorziening), het beste gepleegd kan worden, en hoe optimaal gebruik kan worden gemaakt van de verwachte gevolgen zoals wijd verspreide chaos en paniek.

Cyberaanval tussen augustus 2021 en maart 2022?

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong vraagt zich af of ze soms het al tientallen jaren bestaande model van zijn A.I. (‘Socrates’) volgen, die het volgende grote keerpunt in maart 2022 voorspelt, of dat ze het al tussen augustus en oktober van dit jaar gaan uitvoeren. ‘In november 2020 ging Schwabs WEF samenwerken met de Carnegie Endownment for International Peace om fase 2 van dit plan op te zetten, zodat de wereld zijn Great Reset accepteert. Ze vaardigden samen een rapport uit waarin stond dat het wereldwijde financiële systeem nu kwetsbaar is voor cyber-aanvallen.’

De recente cyber aanval op de Colonial Pipeline in de VS, die zogenaamd door hackers was geblokkeerd en weer werd vrijgegeven na het betalen van een afperssom van $ 5 miljoen, was ook volgens Armstrong een soort test om te zien of de geplande cyberaanval op het financiële systeem op deze manier uitgevoerd kan worden. ‘Ze kunnen nu beweren dat malware winstgevend is, en de hele wereld gegijzeld kan worden. Dat is pas nu waarschijnlijk.’

‘Deze dreiging lijkt in het grootste belang van het doordrukken van de Great Reset te zijn. Covid was overduidelijk overdreven, en de mensen achter de fake modellen, die werden gebruikt om de wereldeconomie plat te leggen, hebben veel te winnen bij het overdrijven van deze cyber dreiging. De vraag is: wanneer gaan ze het doen? Dit jaar, of het volgende?’ (3)

Mensen kunnen het vervelend vinden hier steeds weer voor gewaarschuwd te worden, omdat ze er onrustig of angstig van worden. Ze moeten echter beseffen dat enkel massaal vreedzaam verzet deze extreem ontwrichtende gebeurtenissen en afschuwelijke toekomst nog kan stoppen. Afwachten en naïef hopen dat het vanzelf weer overwaait omdat ‘ze zoiets nooit zouden doen’, zal al op korte termijn wel eens fataal kunnen blijken te zijn.

 

Xander

(1) Russia Today
(2) Zero Hedge
(3) Armstrong Economics


Zie ook o.a.:

12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
10-05: WEF werkt aan digitaal staatsburgerschap voor iedereen; critici krijgen geen toegang meer tot internet
21-04: Aartsbisschop Vigano: ‘Vaccinslachtoffers worden geofferd op het altaar van Moloch’ ( ‘Paus predikt het anti-evangelie van de Nieuwe Wereld Orde)
19-04: Op rand van financiële systeemcrisis: IMF waarschuwt dat staatsschuld nog nooit zo hoog was
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
05-02: SARS-3: Italiaans lab maakt nog veel gevaarlijkere variant van het coronavirus
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratisch A.I. machtsovername nabij’ (Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)
02-01: WHO past regels misbruikte PCR-test aan om vaccins succesvol te doen lijken’

2020:

28-12: De opvolger van Covid-19 is al aangekondigd: de SPARS pandemie van 2025 tot 2028
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
21-11: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

36

 1. quote: “massaal vreedzaam verzet deze extreem ontwrichtende gebeurtenissen en afschuwelijke toekomst nog kan stoppen.”

  Maar dat lukt niet omdát het volk al gespleten is! De verdeeldheid; er is geen saamhorigheid meer, al lang niet. Dus als je, en dat gaat ( denk ik nooit lukken zolang men het nog goed heeft ), krijg je nog geen 5 man op een rij die achter je staan. Dat is de werkelijkheid.
  Je kan nog zoveel wensen, het volk is verdeeld, einde oefening!

  Of dit scenario wat Xandernieuws schets zo gaat lopen is ook maar een aanname, een eigen interpretatie, want men weet het niet zeker. Dat is wel iets wat volgens mij degelijk verborgen blijft, al gaan de gerede twijfels en voorspellingen op andere meer “toegelaten puntje van de sluier lichten” voor de wakkeren op. ( men kan als men wil alles verborgen houden )
  Ik denk zelf dat het nog niet zo snel gaat gebeuren, maar dat er iets staat te gebeuren ben ik ook zeker van.
  Men zou het grotere plaatje moeten bekijken, niet blind staren op dat corona soap verhaal. De rest wat overschaduwd word, de dingen waar het nu stil om is.
  Ene AH ( ja denk maar wat je wil ) had het nadrukkelijk over een Weltanschauung, en dat is pertinent waar. Een wereldbeeld vormen. Dat doen de meesten niet, en kijken door een trechtertje.
  De wereld is alleszins niet zo als het lijkt, maar een voorspelling maken op en in huidig kort tijdsbestek is al moeilijk, en zeker zonder dat wereldbeeld.
  Een ding weten we zeker; de macht, overkoepelend naar geld en controle. Kennis is een van dé meest belangrijke “gereedschappen” om zo’n doel te bereiken.
  Echter, ik ben het er wel volledig mee eens dat iets niet zomaar “overwaait”

 2. Kijkend naar de geschiedenis zie ja dat een revolutie zijn eigen kinderen opeet. Trotski een van de eerste revulutionairen van de Soviet unie, Robbespierre die iedereen naar de guillotine stuurde, maar ook Ceasar pleegde een militaire staatsgreep en werd doodgestoken, Röhm in de nacht van de lange messen. De personen die een staatsgreep plegen moorden elkaar ook uit. In een revolutionaire periode is niemand veilig, ook de organisatoren niet.

 3. Eens
  Behalve dat enkel een groot verzet dit nog kan stoppen. Ergens klopt dat wel, maar er is nog één macht op deze aarde die nog toekijkt en publiekelijke nog niets uitvoert. Wacht even 2 maanden, ik weet ik zeg dit langer, maar in USA gaat het niet om Trump. De hele cabal wordt door de kamer geslingerd en steeds ná elke slinger vragen ze hen “en wil je nog meer, stop je ermee”. De elite gaat er vol op in en dan komt het volgende schandaal, weer een slinger door de kamer, dan vragen ze nog eens “wil je nog een keer door de kamer vliegen?. En ze blijven denken dat ze ermee wegkomen

  Intussen hebben ze 7 miljard x 3 misdaden tegen de mensheid uitgevoerd, naast het stilletjes invaden van een continent (door een verzonnen vijand china).

  Dit worden militaire tribunalen. Echt. Dit gaan wij 100% meemaken. Ik zeg jullie. Enkel dit kan ons redden.

 4. Intussen weigert de farmabaas van Moderna zelf mRNA vaccins!

  https://pnws.be/farmabaas-wil-zelf-geen-vaccin-ik-laat-mijn-dna-niet-verknoeien/

  “Hij is niet bang voor de bijwerkingen, maar vertrouwt de mRNA-vaccins toch niet.
  Dat de mRNA-vaccins de genetische code ‘herschrijven’ is geen geheim: dat deed de grote baas van Moderna al in 2017 uit de doeken. Het is een techniek waarmee toen al geëxperimenteerd werd, onder andere om kankers te behandelen.”

  Wie twijfelt nu nog nadat zelfs een farmabaas vaccinatie weigert?

 5. Er is helemaal geen kunst aan om iets te voorspellen dat je zelf veroorzaakt!
  De who ontmaskert zichzelf hiermee en geeft zelfs toe dat ze voor de volgende plandemie al virussen zijn aan het manipuleren en bijbehorende vaccins aan het ontwikkelen zijn.
  Hoe duidelijk moeten we het nog hebben?!
  Moeten ze echt nog letterlijk gaan uitleggen hoe en waar ze het zullen doen voor men deze monsterlijke opzet gelooft die ze zelf onthullen?

  Dat is hetzelfde als zeggen: ik voorspel dat jouw huis gaat afbranden want ik heb net het vuur zelf aangestoken.

  Nu, ik heb voor de who ook een voorspelling: er zal jacht gemaakt worden op elk lid van de who, op elke verantwoordelijke schuldige bij een volgende virus uitbraak, er zal geen enkele plaats op deze hele wereldbol veilig zijn om te schuilen voor de massale volks- en lynchwoede die een herhaling van de coronahoax zal teweeg brengen.

 6. Willy op 25.5

  De mensen zijn onderhevig van al soort van viruses zolang de mensen op aarde wandelen. En U bent er nog .waarschijnlijk bent U al over de 60. Dus ook uw system en van uw voorouders zijn door al de viruses gekomen. Ik zou zeggen : denk een BEETJE meer na en lees meer. En NEEMT geen Jab, dat is als U een goede gezondheig op prijs stelt.

 7. Het zijn twee kleine “Windows of Opportunity”.
  Schwab zei het zelf al, dat ze slechts een korte tijdsspanne hebben om hun perfide plannen succesvol door te voeren.

  Dat zelfde geldt echter ook voor ons: de (bezorgde) burgers.
  Als wij nú massaal de straat op zouden gaan, dan is het te vroeg. Teveel sheeple slikken de propaganda en wij zouden nu niet het momentum kunnen creëren dat nodig is.
  Dat weten wij en daarom houden we het beperkt: Police for Freedom demo’s, World Wide Demo’s en op 6 juni de D-Day demo (D-Day in elke provinciehoofdstad).

  In pricipe is steun van 10% tot 15% van de bevolking voldoende, vooropgesteld dat hun steun niet beperkt blijft tot lippendienst en toetsenbord-ridderschap. Daar zitten we nog niet op. De massa blijft braaf slikken wat de NPO en de (in Belgische handen zijnde) MSM hen voorschotelt.
  Maar wanneer halen we die 10%? En moeten we wellicht wachten op 15%?

  Als we te snel de straten in handen nemen zijn we de sigaar en als we te lang talmen ook.
  Het zijn kleine “Windows of Opportunity”. Degene die als eerste het juiste momentum weet te genereren en daarvan gebruik maakt wint.

  Nu maar hopen dat wij dat zijn. Want wanneer de mensen zich de vraag gaan stellen “Hoe hebben we dit kunnen laten gebeuren?” dan is het te laat.

 8. Het is al net zo als met het geloof ,je kan mensen niet overtuigen alleen getuigen en hopen dat hun ogen hiervoor open gaan

  Janny

 9. Lieve mensen virussen zijn zeep, leven alleen in je eigen lichaam als schoonmaakploeg. Niet besmettelijk. Alleen als ze worden ingespoten met vaccinatie. De germ theorie wordt geleerd op de rockefeller acedemie van medische beroeps opleidingen. Metorieten bestaan niet, polen smelten niet meer als altijd en eeuwig, de kringlooop. Virussen zijn nooit geisoleerd als een levend organisme buiten het lichaam. Niets om bang voor te zijn.

 10. Massaal vreedzaam verzet gaat deze vuillakken niet stoppen, er is er maar Een die dat kan, en zal doen en dat gaat zeker niet vreedzaam zijn

 11. Die volgende pandemie…bekijk de uitleg van Sundar Selveray, en hij was niet de enige profeet die het had over twee pandemieën. Bij de volgende zullen ze geen enkel middel vinden…hij beschrijft ook de pijn…
  Even zoeken op YouTube dus…
  Profeten zijn : Charly Shamp, Lance Wallnau, Robin Bullock, etc.

 12. Het wordt ook van kwaad tot erger. Vooral na de opname wordt het leven op aarde een hel. De bescherming is dan weggenomen. Het wordt erger dan je denkt.

 13. N.a.v. Ron. Wat er in die viruslabs gebeurt, is een voortdurend experiment met het knutselen aan RNA en DNA. Het pokkenvirus kan men al synthetisch in elkaar fabriceren. In Wuhan was men al vele jaren aan het experimenteren met coronavirussen die uit vleermuizen gehaald werden. Het blijkt dat Fauci mede financierde. Men heeft muizen kunnen knutselen met menselijke ACE2 receptoren, waarop dan getest kan worden hoe wellicht mensen zouden reageren. Allemaal genetische manipulatie met virussen en andere ziekteverwekkers. De labs kennen 4 niveaus van veiligheidsregels, waarbij niveau 4 aan de strengste eisen moet voldoen wegens de grote risico’s. Onderzoekers werken daar b.v. in volledig afgesloten ruimtepakken.
  Het blijkt dat onderzoekers in Wuhan ook werkten op niveau 2 en 3, wat mogelijk extra risico’s kon geven.

 14. Ik blijf het verbijsterend vinden dat er mensen bewust bezig zijn om de burgers om zeep te helpen.
  De boodschappen worden zo manipulerend, masserend en met een positieve draai gebracht dat heel veel mensen het volledig voor waar aannemen.
  En ze maken nu dus al nieuwe “vaccins” voor iets dat er nog niet is? Bizar dit weer!

 15. Zolang virologen met de GAIN of FUNCTION op virussen bezig zijn, in grotten kruipen, virussen zoeken bij dieren en virussen transporteren over de wereld lopen wij gewone mens gevaar. Niet meer niet minder. Manipuleren van virussen zonder ook maar één geneesmiddel als het misloopt is gewoon een misdaad tegen de mensheid. Jaren studeren ze geneeskunde om vervolgens die kennis te gebruiken om mensen te doden als het misloopt zonder te zorgen voor genezing. En neen vaccins brengen geen genezing enkel gemuteerde en nog gevaarlijkere virussen.’Het is een nachtmerrie’ , zegt ze. ‘En ik kan zien hoe het kan gebeuren. In feite is het vaccin zo ongelooflijk onnatuurlijk, en het heeft een doelgericht doel: je lichaam zover krijgen dat het antilichamen tegen het spike-eiwit aanmaakt. Het RNA is gemanipuleerd. Het is geen natuurlijk RNA omdat het methyl-pseudouridine bevat … En het doel is om het in leven te houden.
  Normaal gesproken, als u met RNA wordt geïnjecteerd, heeft u enzymen in uw systeem, in uw weefsels, die het onmiddellijk zullen afbreken. Je lichaam weet dat het het RNA moet verwijderen. Wat u met het vaccin doet, is ervoor zorgen dat [uw lichaam] er niet bij kan …
  Dan is er het lipide [waar het RNA in zit]. De lipiden zijn heel abnormaal, heel raar … Ze zijn niet natuurlijk, maar er zit wat cholesterol in, waarschijnlijk om het eruit te laten zien als een natuurlijk LDL-deeltje, zodat je cellen het opnemen. Het wordt niet opgenomen door de ACE2-receptor.
  Het wordt niet op dezelfde manier opgenomen als het virus. Het is een totaal ander mechanisme dat het in alle cellen brengt. Je bent langs alle slijmvliezen gegaan. Gewoonlijk komt een virus in de longen of in een holte waar zich een slijmvliesstelsel bevindt dat het virus als eerste zal treffen.
  Het virus [triggert] uw natuurlijke slijmvliesstelsel om erop te reageren en het op te ruimen als u een gezond persoon bent, en dat is het einde ervan. [Met het vaccin] krijgen we daar nooit de kans toe. Je krijgt het gewoon recht in je spier geschoten, voorbij alle barrières en de spier wordt gek … allerlei alarmen afgeven. Je aangeboren immuunsysteem is erg krachtig. En als u gezond bent, kan het virussen verwijderen zonder ooit een enkel antilichaam te produceren. Antilichamen zijn eigenlijk een tweederangs effect wanneer uw aangeboren immuunsysteem faalt. Het probleem is dat je aangeboren immuunsysteem zeker zal falen als je een COVID-19-injectie krijgt, omdat het alle gebieden omzeilt waar je aangeboren immuunsysteem zou worden ingezet.
  Je lichaam zal in wezen geloven dat het aangeboren immuunsysteem heeft gefaald, wat betekent dat het de reserve cavalerie moet binnenhalen. In wezen reageert je lichaam nu overdreven op iets dat niet waar is. Je bent niet echt besmet met een virus en je aangeboren immuunsysteem heeft niet gefaald, maar je lichaam wordt gedwongen te reageren alsof beide waar zijn.

 16. Met waarschuwingen kun je erop voorbereiden, zorgen dat je onafhankelijk wordt van het bankwezen en je los maakt van de corrupte regeringen. Onafhankelijk van wat of wie dan ook, dan kunnen ze jou niet schaden. Doe je dat meerdere, dan heb een grotere overlevingskans, mocht het geheel escaleren. Als er genoeg mensen zijn, die dat gaan doen of al hebben gedaan. Dan valt het doek voor die agressors van zelf, want hun aanvallen hebben dan geen effect meer op hun geplande doelen. Dan staan zij met lege handen en hebben dan ook geen afpers middelen meer om de bevolkingen te dwingen om hun plannen te accepteren. Protesteren heeft geen zin, zorg voor je zelf, familie en vrienden. Zodat je het kwaad buiten de deur houdt en je eigen leven gaat bepalen en inrichten hoe jij met je familie en vrienden het beste lijkt. We zijn al genoeg jaren bedrogen, voor gelogen, gechanteerd en afgeperst door die corrupte misdadigers die zich zelf volksvertegenwoordiger noemen.

 17. Wat een angstzaaierij.
  Er gaat echt geen SARS-3 komen eind dit jaar of begin volgend jaar.
  En de kans dat er een serieuze cyberaanval in deze periode komt is ook verwaarloosbaar klein.

 18. Niet doorgelaten, uitschelden niet toegestaan, zie siteregels. Mod.

 19. @ Gijsbert: 3:21 pm. Inderdaad. De enige redding komt van onze Heer en Leidsman Jezus.

 20. En ik maar denken, mede naar aanleiding van berichten op deze site, dat de huidige fake covid pandemie bedoeld was om de mensheid te onderwerpen aan een communistische vaccin dictatuur. Alles is goed gegaan voor de cabaal, we zijn slaafs, de halve wereldbevolking is ingeënt met een gif dat ons zal doen sterven, of een chip die ons zal controleren…..
  en dan langzaam maar zeker verschuift dit onontkoombare einde van onze welvaart en vrijheid door covid naar andere angstige en zeer waarschijnlijke gebeurtenissen zoals een alles vernietigende wereldoorlog, een alles verschroeiende zonnevlam, enz enz en nu een nieuw nog dodelijker virus dat al is ontwikkeld en waar de farmaceutische industrie weer heel veel aan gaat verdienen…

  Tja wat is het nu?

 21. Het lockdown-virus, met de achterliggende N.W.O. agenda, is vele malen ernstiger dan het gefabriceerde tech-corona-virus dat men bewust heeft laten ontsnappen uit Wuhan.

 22. Waarschijnlijk vallen de gevaccineerde mensen aankomend
  griepseizoen bij bosjes om. Dit vanwege een op hol geslagen
  immuunsysteem. Als de getallen 20 tot 30% kloppen, hebben
  we het over 1 tot 2 miljoen doden in Nederland.
  De regering en MSM zullen dan liegen over een nieuwe variant
  die is uitgebroken. Misschien wordt prikken dan ook verplicht…
  Conclusie: “Alleen samen krijgen we de regering onder controle”.

 23. Ff kleren kopen bij terstal .wilden afrekenen contant maar dan mocht niet dus zijn mijn vrouw en ik zo weggelopen, en spullen laten liggen .moeten we allemaal doen .

 24. En de politie gaat mee. Er kruipt een straatvechtersmentaliteit binnen het politie-apparaat. Iets als ‘integriteit’ wordt honend weggewoven. Wat gebeurt daar?
  https://bpoc2020.nl/pdf/Transcriptie%20politieverhoor%2064.pdf
  Worden de mensen niet meer gescreend op zaken als betrouwbaarheid, geestelijke stabiliteit en een vorm van beschaving?
  Die door links gewenste ‘afspiegeling van de samenleving’ voor de politie is krankjorum. Het enige dat moet tellen is of de persoon een geschikt karakter en geschikte vermogens heeft voor het zware werk.

 25. De “elite ” had het volk overschat , nu weten zij beter en lachen erom hoe makkelijk alles gegaan is . .
  Ze kunnen vandaag nog beginnen met het uitvoeren van de volgende zieke stap uit hun draaiboek .
  De enkelingen die alles doorhebben zijn volledig bij hen bekend , en zullen te maken krijgen met strafmaatregelen van hun diensten .
  Maar op een moment dat zij denken dat alles gelukt is zal de ware God ( wiens bestaan zij ontkennen ) ingrijpen en niet langer toestaan dat zijn schepping wordt vernietigd .

 26. Zolang er angst is, kan de globalistische Agenda 21 worden uitgerold. Daar zorgen onze corrupte leiders en MSM dus voor.
  Toch worden er steeds meer mensen wakker. Slechts dan kan het kwaad gekeerd worden.

 27. Bidden en weet ik veel gaat allang niet meer joh. De mens is zo dom, blind geworden en gemaakt. Dat hun alles geloven van de regering. Als iedereen nu op zou staan is er misschien nog een kleine kans. Nu niet dus.

 28. Wanneer iedereen tot de HEERE Jezus gaat bidden dat de WEF, de WHO, het OMT, de mensenhater Bil Gates en de diverse betokken regeringslij eh leiders, onmiddellijk met hun moorddadige plannen gaan stoppen, dan gaat het stoppen. Alleen……………wie bid er nu nog? Het is wel de ENIGE weg om hier uit te komen, eerlijk waar. De volgende pandemie is al aangemeld en is nog vreselijker en ……………..dodelijker (tenminste wanneer je de vaccins wil laten injecteren).

 29. Juist en dat heb ik hier al meermaals op deze website geschreven, er komen nog pandemie en men is reeds volop nieuwe vaccins aan het testen. Ze wisten al jaren dat er zoiets zat aan te komen en men heeft niets gedaan. Ook vanuit de beide Polen komen door het smelten van het ijs virussen vrij van ziektes die vroeger hier op deze aarde aanwezig waren maar door toeval ingevroren geraakte, maar nu terug vrij komen. ook komen er vreemde virussen mee met meteorieten vanuit de ruimte waar we geen vat op hebben. Jaren geleden hoorden te inwoners van een klein dorp in Wales een grote knal. Hun huizen daverden, er was een groot licht te zien op een helling. De overheid vertelde aan de bevolking dat er een kleine meteoriet was neergestort. Uiteindelijk bleek het om een stuk rots te gaan, waar m’n vreemde virussen in aantrof. De zaak werd later geclassificeerd als buitenaarts en geen antwoord op de wetenschappelijk vragen, juist als in het Amerikaanse Roswell. Dus een nieuwe pandemie staat ons zeker te wachten. Shalom

Comments are closed.