De opvolger van Covid-19 is al aangekondigd: de SPARS pandemie van 2025 tot 2028

—————————————————————————————————————————————–

Wereldbank: Covid-19 ‘project’ gaat tot maart 2025 duren – Document ‘voorspelt’ dat corona in 2021 muteert en in Zuidoost Azië dieren zal besmetten, die massaal zullen moeten worden afgeslacht – ’s Werelds eerste DNA ‘on demand’ printer, die gebruikt kan worden voor vaccins, commercieel verkrijgbaar

—————————————————————————————————————————————–

Gesterkt door de slaafse lockdown-, social distancing- en mondkapjes volgzaamheid van de bevolking is de Westerse elite inmiddels zo brutaal en zeker van zichzelf, dat niet eens meer wordt verborgen dat de Covid-19 pandemie een gepland project is, dat volgens de Wereldbank tot 2025 zal gaan duren. De opvolger van Covid werd al in oktober 2017 – net als in 2019 met corona het geval was – in een ‘simulatie’ van de Johns Hopkins University aangekondigd: SPARS, dat ‘gepland’ staat voor de periode van 2025 tot 2028. Het lijkt de bedoeling te zijn om in de loop van enkele jaren alle vormen van weerstand tegen de communistische ‘Great Reset’, de VN klimaatagenda 2030 en het gedwongen vaccineren van de hele wereldbevolking te slopen.

‘The SPARS pandemie 2025 – 2028; A Futuristic Scenario for Public Health Risk Communicators’ (PDF) was een simulatie vergelijkbaar met het latere ‘Event 201’ in oktober 2019, toen tot in de details werd geoefend op het managen van een wereldwijde uitbraak met een coronavirus. Die ‘simulatie’ werd, zoals u allen weet, in alle opzichten realiteit. In een document van de Wereldbank staat zelfs dat het ‘project’ genaamd ‘Covid-19 Strategic Preparedness and Response Program (SPRP)’ tot 31 maart 2025 gaat duren.

Pas dan zal SARS-CoV-2 / Covid vermoedelijk ‘voorbij’ worden verklaard, waarna de opvolger zich meteen zou kunnen gaan aandienen: SPARS, wat een verwijzing is naar de Amerikaanse stad St.Paul waar dit toekomstige coronavirus volgens de simulatie voor het eerst zal opduiken. Dit nieuwe virus zal in of rond 2025 natuurlijk een andere naam krijgen, en zou bijvoorbeeld ook weer in Azië kunnen beginnen.

In het document uit 2017 staat tevens te lezen dat het huidige coronavirus in 2021 zal muteren en grote aantallen dieren in Zuidoost Azië zal ‘besmetten’. Die zullen dan massaal moeten worden afgeslacht. In mijn optiek zal dit een grote hongersnood met enorme aantallen doden gaan veroorzaken, waardoor de bevolking nog zwakker en armer wordt, en nog afhankelijker wordt gemaakt van de overheid.

Het COROVAX vaccin

De simulatie had het ook al over een vaccin genaamd COROVAX als de gewenste oplossing om deze ‘pandemie’ te stoppen, en dat in juli 2026 wordt geïntroduceerd. Drie jaar na dit document werd er letterlijk een COROVAX vaccin ontwikkeld door Matthias Schnell, de directeur van het Jefferson Vaccin Center. Bovendien richtte de Britse professor Angus George Dalgleish op 12 maart 2020 het bedrijf COROVAX Ltd. op. Dalgleish is bekend geworden vanwege zijn onderzoek naar HIV/AIDS.

Dat doet terugdenken aan Indiase en Franse wetenschappers, waaronder de gelauwerde Luc Antoine Montagnier, die na eigen onderzoek verklaarden dat het SARS-CoV-2 virus in een laboratorium moet zijn gemanipuleerd en van HIV-deeltjes werd voorzien, om het zo besmettelijk(er) voor mensen te maken. Deze verklaringen kunnen in twijfel worden getrokken, aangezien onlangs bleek dat het genoemde virus nog nergens ter wereld kon worden geïsoleerd, en dus nog steeds niet objectief is aangetoond.

Een opmerkelijke overeenkomst met SARS-CoV-2 is dat de fictieve SPARS infectie vaak gevolgd wordt door een ernstige bacteriologische longontsteking (pag. 57). Er staat tevens beschreven hoe een bekende anti-vaxxer ‘het licht’ ziet nadat haar zoontje ernstige longontsteking heeft gekregen, en pas na toediening van reguliere medicijnen geneest. De autoriteiten gebruiken dit soort verhalen dan om vaccinweigeraars te overtuigen. Wel worden in mei 2027 de eerste rechtszaken gevoerd van ouders wier kinderen neurologische schade opliepen na het krijgen van het vaccin (pag. 59).

Op pagina 65 wordt dan in vragende vorm ruiterlijk erkend dat ‘het lange termijn veiligheidsprofiel van het Corovax vaccin onzeker’ is, maar dat zowel ‘de wetenschap’ als ‘medeleven’ moet worden ingezet in discussies over ‘een mogelijk verband tussen vaccinaties en tegenreacties.’

Opvallende overeenkomst met het afgelopen jaar: ‘… diverse invloedrijke politici en vertegenwoordigers van instellingen kwamen (na de SPARS pandemie) onder vuur te liggen vanwege het sensationaliseren van de ernst van de gebeurtenis voor bepaald politiek gewin… Een brede social media beweging, vooral geleid door uitgesproken ouders van aangedane kinderen, gekoppeld aan het wijd verspreide wantrouwen van ‘Big Pharma’, ondersteunde de narratief dat de ontwikkeling van SPARS MCMs (vaccins) onnodig was, en gedreven werd door een aantal op winst beluste personen.’

Ook wordt gewezen op ‘complottheorieën’ dat het virus opzettelijk werd gecreëerd, en/of bewust door de regering als biowapen op de bevolking werd losgelaten. (pag. 66)

DNA printer realiteit, kan ook voor vaccins worden gebruikt

Dan is er ook nog het bedrijf CODEX DNA, dat belooft de oplossing voor de Covid-19 ‘pandemie’ te hebben. Zij verkopen een ‘Synthetic biology workstation’, een apparaat dat werkt met het BioXp systeem. ‘Zeg hallo tegen het BioXp systeem, en zeg gedag tegen wekenlang wachten op synthetisch vervaardigde genen. BioXp is ’s werelds eerste en enige synthetische biologie werkstation voor het opbouwen van bibliotheken, gen fragmenten, klonen, en meer.’

Met de BioXp 3250 kan zelfs DNA worden geprint. Deze printer wordt gepromoot als ‘het enige commercieel verkrijgbare geautomatiseerde druk-op-de-knop platform voor het on-demand samenstellen en versterken van DNA. Het award-winning BioXp 3250 systeem stelt laboratoria in staat om de synthese van klonen, gen fragmenten en genomen te automatiseren, zodat er sneller en effectiever behandelingen, vaccins, en diagnostiek kunnen worden ontwikkeld voor onze meest dringende gezondheidscondities, inclusief kanker en infectieziekten.’ (* vet toegevoegd)

Nu zo’n ‘on demand’ DNA printer realiteit is, valt het niet moeilijk voor te stellen dat het straks heel eenvoudig is om snel en goedkoop een op ieders persoonlijk DNA afgestemd ‘vaccin’ te maken (voor zover dat nog noodzakelijk zou zijn). Men verspreidt dan eerst een basis mRNA / nano vaccin, neemt wat DNA van u af (voor zover dat van u nog niet is opgeslagen nadat u een PCR coronatest heeft laten doen), drukt op de knop, en voilà, even later is uw persoonlijke, speciaal op uw eigen unieke DNA afgestemde vaccin, klaar.

Het is niet gezegd dat deze technologie ook daadwerkelijk hiervoor zal worden ingezet, noch dat de volgende coronavirus ‘pandemie’ precies in het voorjaar van 2025 uitbreekt. Dat zou net zo goed 2 jaar later, of 3 jaar eerder kunnen zijn.

Virussen vanaf 2020 maximaal gebruikt om bevolking te controleren

Deze SPARS simulatie en Event 201 tonen in ieder geval aan dat de in historisch opzicht unieke extreme wereldwijde politieke reactie op een toekomstige veronderstelde virusuitbraak van A tot Z is voorbereid en gepland, en vanaf 2020 keer op keer gemaximaliseerd zal worden om bepaalde doelstellingen (de ‘Great Reset’, Agenda-21/30, totale controle over iedere wereldburger) te bereiken, en daarbij niet teruggeschrokken wordt voor het extreem overdrijven van gevaar, voor het zaaien van angst en paniek, voor het permanent inperken en afnemen van rechten en vrijheden, en voor het massaal injecteren van miljarden mensen met experimentele vaccins die de aard van het mens-zijn definitief kunnen – en hoogstwaarschijnlijk zullen – veranderen.


Xander

(1) Humans Are Free

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

25

 1. @Jan:
  “Ik laat in het midden of covit19 een natuurlijk virus is maar opzettelijk is verspreid door laks te handelen in de beginfase van de uitbraak en om op die manier de mensen te kunnen manipuleren of dat het moedwillig is verspreid en ontwikkeld in een geheim labo.”
  Corona is géén natuurlijk virus, dat kan deze expert, Dr Buttar met een gedetailleerd en medisch/wetenschappelijke uitleg het antwoord op bieden:

  https://www.bitchute.com/video/p5RnH3as8Ski/

  Ook legt hij uit dat mensen die de griepprik kregen, positief testen op covid-19.
  Hij begrijpt het zwijgen van artsen en wetenschappers niet, die állemaal de coronafraude moeten kennen, hij begrijpt het kuddegedrag en het geloof in de nepmedia en de zo overduidelijke leugens niet.
  Alle wetenschappelijk bewezen feiten worden genegeerd en hij is oprecht geschokt over wat nu allemaal kan gebeuren.
  Hij beschuldigt fauci ervan om met amerikaans belastinggeld (én de amerikaanse wet te overtreden) door china te financieren om dit virus in het labo gevaarlijker te maken, te modificeren om nóg meer schade te veroorzaken door orthologen, giftige ingrediënten en zelfs hiv toe te voegen – hij hekelt de onbeschaamdheid van fauci om in 2017 reeds deze georkestreerde corona-uitbraak, die HIJ voorbereidde, te voorspellen.
  Hij onthult dat de wetenschapster, die op dezelfde manier HIV (AIDS)in het labo gemodificeerd heeft om dan als klokkenluider dit openbaar wou maken, bedreigd werd en in de val gelokt werd waardoor zij 5 jaar in de gevangenis belandde.
  HIV is dus, nét zoals corona, in een labo aangepast om meer schade te kunnen aanrichten….ópzettelijk…je kunt dus zeggen dat de wereldbevolking door corona en vooral door het vaccin zal worden uitgemoord…niet meer of minder.
  Dr. Buttar waarschuwt voor het vaccin en benadrukt dat wij met zn allen het aan onszelf en vooral aan ons nageslacht verplicht zijn deze waanzin te stoppen.
  Hij roept alle ordehandhavers en militairen op om zich niet tegen de bevolking te laten inzetten want zij zijn evenzeer een deel van diezelfde bevolking en die horen zij te beschermen, anders zijn zij hetzelfde als de ss/gestapo en is de bevolking hetzelfde als de Joden: ten dode opgeschreven.
  Wij hebben samen de macht om deze waanzin te stoppen door ons aantal tegen een paar misdadigers.

 2. Ik laat in het midden of covit19 een natuurlijk virus is maar opzettelijk is verspreid door laks te handelen in de beginfase van de uitbraak en om op die manier de mensen te kunnen manipuleren of dat het moedwillig is verspreid en ontwikkeld in een geheim labo.
  Feit is dat er relatief heel veel mensen aan overlijden(Belgie bijna 20.000), ok meestal ouderen met onderliggende aandoeningen maar ook gezonde mensen , als je de chaos in de ziekenhuizen ziet en de mensen die moeten wachten met niet dringende behandelingen dan moet je toch met wat gezond verstand beseffen dat het virus echt is, nu kan men egoïst zijn en zeggen we doen gewoon zoals vroeger maar de 100.000 of meer doden moet men er dan maar bijnemen ,men neemt altijd zweden als voorbeeld maar dat land is zo groot met een kleine bevolkingsdichtheid
  dat de kans op een pandemie daar veel kleiner is en niet te vergelijken met de Benelux , trouwens gaat het in Zweden ook de verkeerde kant op en zeker in Duitsland , Frankrijk ,en Nederland in Belgie hebben we een beter beleid , het is wel afwachten wat het zal geven als de reizigers van Zwitserland en GB de cijfers hier weer omhoog komen jagen.
  Men mag zich vragen stellen bij heel het corona gebeuren en er zal wel een reukje aan de zaak zitten maar het virus is ECHT en gezonde mensen worden er soms ernstig ziek van.
  Hopelijk kan vaccinatie het tij keren , we moeten toch nog wat vertrouwen hebben in de mensen die naar oplossingen zoeken!
  Al die rampvoorspellingen 2012 niburu, env daar is toch niets van uitgekomen
  Xander zat wel kort op de bal toen het coronavirus in januari uitbrak in China , hadden de politiekers ook zo snel geweest was er nu van het virus geen sprake meer , ook de voorspelde val van ons financieel systeem kan er komen maar alleen als de rijken der aarde dit willen.
  Groeten,Jan

 3. @ Qvic: 6:13 pm, op 29/12. U heeft gelijk. Maar helaas, laten grote delen van de bevolking, het afweten. Ze geloven alles wat de Overheid hen vertelt, alsook de nepmedia. En als je hen laat weten dat je kritisch staat tegenover dat hele Corona-gedoe, kijken ze je aan als een Zombie, ze willen er NIETS van weten.

 4. Wellicht is in 2025 de Grote Verdrukking al begonnen en gaat Openbaringen 6:7-8 in vervulling:

  “Openbaringen 6:5-7 (Herziene Statenvertaling):

  7 En toen het Lam het vierde zegel geopend had, hoorde ik de stem van het vierde dier zeggen: Kom en zie!
  8 En ik zag, en zie: een grauw paard en die erop zat, zijn naam was de dood, en het rijk van de dood volgde hem. En hun werd macht gegeven over het vierde deel van de aarde om te doden met het zwaard, met honger, met de dood en door de wilde dieren van de aarde.”

 5. Zolang mensen zich bang laten maken, met het woord virussen. Zullen deze mensen ervoor zorgen, dat de wereldbevolking uitgeroeid kan worden en daarmee medeplichtig zijn. Een virus in de volksmond is een exosoom ook wel een mRNA deeltje genoemd. Daar heeft de mens biljoenen en biljoenen in zijn lichaam zitten. Deze mRNA deeltjes zorgen er voor dat jij überhaupt kan leven/bewegen echt alles wat functioneert in jou lichaam, wordt tot stand gebracht door deze mRNA deeltjes. Als je laat vaccineren met mRNA vaccin, geef jij je eigen leven als ware op en geef je het letterlijk weg aan de overheden. Zodat de overheden dan kan bepalen, wat er met jou lichaam/leven zal gebeuren. Iedereen die zo naïef of dom is, om de overheden te geloven en daardoor met andere woorden letterlijk zelfmoord pleegt, zodra ze het vaccin laten inspuiten. De intreden van het 5G netwerk veroorzaakt bij veelal ouderen griep achtige verschijnselen, wat we nu covid-19 noemen. Naar verwachting komt het 6G netwerk begin 2025. Precies wanneer de nieuwe pandemie gepland staat. Mensen ga zelf op zoek, hoe het werkelijk is en laat je niets en door niemand je wijs maken. Bepaal het zelf, dan kom je er zelf achter hoe het werkelijk de vork in de steel zit.

 6. Hubo@:”Of zo’n reset gepland is weet ik niet”? Ik dacht dat dit wel zo’n beetje algemeen bekend is, in ieder geval wordt het je wel al verteld door het WEF. En we zijn helemaal niet slecht voorbereid op dergelijke “virusuitbraken”. Zeker niet als je in aanmerking neemt dat van alle virusuitbraken wereldwijd maar een klein percentage mensen echt last hebben van zo’n “uitbraak”. En er liggen inderdaad draaiboeken klaar, alleen met deze draaiboeken hoef je echt niet zo blij te zijn, temeer omdat ze niet op verbetering van de volksgezondheid uit zijn maar op uw portomonnee en uw rechten, die u volgens hen helemaal niet hebt. En met een doelbewuste uitbraak van de WHO de wereld in de goede richting? Hoe is het mogelijk dat er nog mensen zijn die dergelijke gedachtes hebben, welke goede richting? De enige goede richting is in dit geval voor de hele kleine groep die dit in gang heeft gezet met medewerking van media en handlangers.

 7. De coronahoax werd ontmaskerd en deze psychopaten zijn zo arrogant dat ze de volgende plannen voor toekomstige neppandemieën al niet meer verbergen…krankzinnig en bespottelijk..ze geven openlijk toe dat ze ons willen uitmoorden door georkestreerde misleiding en bedrog onder het mom van onze gezondheid en nóg zijn er nuttige idioten die het niet willen geloven? Wordt deze oorlog pas erkent als ze ons met wapens ipv vaccins te lijf gaan?

 8. Juist en goed artikel, we zijn er niet van verlost, er komt een leger van virussen op ons af. Shalom

 9. En dit allemaal om “de great Resest”, er doorheen te drukken, en de wereldbevolking te decimeren tot 500 miljoen slaven.

 10. Eigenlijk zijn we veel te slecht voorbereid op zulke virusuitbraken,hoewel al tientallen jaren wordt verwacht dat zulke dingen kunnen gebeuren.Daarom is het goed dat zulke studies plaatsvinden.Of zo’n reset gepland is weet ik niet,maar het zou goed zijn als daar draaiboeken voor klaar liggen.Als dat zo zou zijn,zou ik daar blij mee zijn.
  Zou het mogelijk zijn,dat bijvoorbeeld vanuit bv de WHO met een doelbewust gecreërde virusuitbraak de wereld een beetje in de goede richting geholpen wordt?Het is denkbaar,maar lijkt me heel onwaarschijnlijk.

 11. en ook al zag johannes in zijn droom of visioen het verkeerd zie walid shoebat and the 666 op youtube,dan nog neem ik die prik niet omdat het vergif is dat men in een te korte tijd heeft gemaakt in elkaar geflanst!normaal doet men er 10-12 over en nu 1 jaar??

 12. De ‘hoge heren’ daar beneden kunnen het allemaal wel heel mooi bedacht hebben, maar de realiteit is weerbarstig.
  De paniek voor het virus is aan het afnemen en de twijfel en het verzet onder de bevolking is groeiende. Ook zal naarmate de virus dreiging langer duurt, de onverschilligheid onder de bevolking toenemen. Vergelijk het met een land in oorlog: In het begin leeft iedereen in doodsangst voor de bommen die vallen. Maar na verloop van tijd kijkt men er nauwelijks meer van op.
  In Afrika wilde het maar niet vlotten met covid, tot teleurstelling van ome Bill. Dat hat hij toch anders verwacht. Ook hebben ze daar, net als in Azie, nogal nare ervaringen met de spuitjes van ome Bill. Ook werken niet alle landen van harte mee, en sommige landen helemaal niet. En ik verwacht dat waneer de schade door de vaccins eenmaal zichtbaar gaat worden, het verzet niet meer te stuiten is.
  Kijk, de ‘hoge heren’ daar beneden vergeten in hun hoogmoed dat zij hun macht ontlenen bij de gratie van ons. Wij staan het hen toe zo machtig te zijn omdat wij erin geloven. Verliezen zij dat vertrouwen dat verliezen zij hun macht.
  De hele covid hoax is voor hen een gigantisch spelletje blufpoker met als inzet hun macht of onze slavernij. Dus zowel voor hen als voor ons is het erop of eronder. En zij hebben hier het meeste te verliezen. En gezien zij in hun arrogantie het belangrijkste vergeten; De macht en de kracht van de bevolking, schieten zij vroeg of laat in eigen voet.
  Zij mogen dan Lucifer dienen, maar zij vergeten dat Lucifer ooit een schepsel van God was. Zelfs Lucifer ontkomt niet aan Zijn Macht.

 13. en ik denk dat de moslims in europa het niet pikken,dat zij een vaccin moeten nemen die hen dna aantast en hen vergiftigd!zij zijn de enigste die goed georganiseerd zijn en met velen!die 666 die johannes zag in zijn droom of visioen waren geen drie zessen zoals walid shoebat zegd nadat hij die tekens zag die ook zag in openbaringen 13.Ga maar naar walid shoebat en de 666 op youtube!

 14. Aantal rouwadvertenties op inmemorian.be in de pandemievrije jaren versus de 2020 pandemie. Voor heel België, alle kranten, alle gemeenten.

  jaar / rouwadvertenties / verschil met killervirus 2020
  2010 / 15.686 / +1.296
  2011 / 15.999 / +1.603
  2012 / 16.114 / +1.718
  2013 / 15.503 / +1.107
  2014 / 14.947 / +551
  2015 / 15.758 / +1.362
  2016 / 14.858 / +462
  2017 / 14.634 / +238
  2018 / 13.966 / -430
  2020 / 14.396 / 0

  CORONADODEN 2020 VOLGENS SCIENSANO.be op dit moment 19.200

  Let wel de bevolking is toegenomen met 653.000 mensen sinds 2010. Maar het aantal overlijdens stijgt niet rechtevenredig mee. Pandemiejaar 2020 is een jaar met zeer weinig rouwadvertenties.

  Vanaf begin corona: “het nieuwe normaal’ en “alleen een vaccin kan ons redden! In lockdown tot het vaccin er is.
  Hoe konden ze deze uitspraken doen, terwijl het om een ongekend ‘virus’ ging?
  Hoe wisten ze al dat lockdowns en 1,5m ging blijven als het nieuwe normaal, zelfs per wet?
  Hoe konden ze Uberhaupt weten of er wel een vaccin gevonden ging worden?
  Waarom in lockdown tot een vaccin, als je niet eens weet of er wel een vaccin gevonden zal worden?
  Waarom in lockdown tot een vaccin, als je weet dat een vaccin ontwikkelen normaal 10 tot 15 jaar duurt?
  Hoe konden ze weten dat het ging lukken in 12 tot 18 maanden, voordat ze begonnen waren?
  Tegen verkoudheid is nog steeds geen vaccin, tegen griep beweren ze er te hebben, maar toch krijgen gevaccineerden nog de griep, door mutaties zeggen ze dan? Door mutaties? Of werkt het vaccin gewoon niet? En zouden die mensen die griepvaccins halen en geen griep krijgen, zonder vaccin ook geen griep gekregen hebben? Stoute vragen..

  Besmettelijke ziekten bestaan niet, het is Rockefeller snakeoil. Virustheorie is theorie omdat er geen bewijs is, zelfs niet na 150 jaar.

 15. Eight nursing home workers in Stralsund received five times the normal dose of the Pfizer-BioNTech coronavirus vaccine, sending half of them to the hospital with Covid-19 symptoms – but the company insists the megadose is safe.
  A group of care home employees in the northeastern town of Stralsund was accidentally dosed with five times the prescribed amount of Pfizer-BioNTech’s newly approved Covid-19 vaccine on Sunday – the first day Germany began vaccinating healthcare workers and nursing home residents against the virus.

 16. @cerberus: lijfelijk of fysiek verzet is toegestaan vanaf het moment dat een regering zijn eigen bevolking te kort doet, aanvalt, etc. dus vanaf begin maart dit jaar dus. maar dat moet ieder voor zich uitmaken, ik kan mij niet herinneren dat mijn opa de Duitsers om toestemming heeft gevraagd of het kon wat hij wilde. maar, we gaan wel wat zien de komende jaren. wanhopige mensen die niets meer te verliezen hebben, zijn immers in staat tot de meest doldrieste zaken. ik denk hardop aan mensen die zich op een markt in de fik steken ( begint nu al ) , iemand die met een wapen een politiebureau of gemeentehuis binnenstapt. lukraak neergeschoten overheidsdienaren…ik zeg foei allemaal, heel erg verkeerd, maar onvermijdelijk..actie is reactie…wie de bal kaatst.. coming soon to a theater near you…

 17. Vergeet het maar , zover gaat het allemaal niet komen , er gaat iets vreselijks mis waardoor de mensen wakker worden en erachter komen dat we worden bedonderd op zijn zachts uitgedrukt , de tijd zal het leren dus wat dat betreft ben ik positief gestemd want dan kan de grote opruiming gaan beginnen .

 18. Wie weet ? In 2024 begint misschien al Amerika’s invasie door Chinezen en Russen …en misschien ook Europese legers onder Duits commando ?

  Sodom-Amerika zal zonder twijfel gekastijd worden door Jehovah !

 19. Vanaf morgen moeten alle supermarkten van meer dan 700 vierk meter dicht in spanje, tot en met 12 januari. Loterij winkels mogen wel open blijven , wegens noodzakelijk !,
  ook de opnames van “vluchtelingen” blijft gewoon doorgaan.
  De oorlog tegen de eigen bevolking door de socialisten is begonnen.
  Wanneer was lijfelijk verzet ook weer gerechtvaardigd ?

 20. Klopt. Chinese onderzoekers hebben al een virus gevonden met grote pandemie-potentie en dat gevaarlijker is dan sars-cov2.
  Maar het gaat natuurlijk niet om het communisme, maar om een klein aantal personne dat miljarden eraan verdient, direct in de farmaceutische industrie en toeleveranciers, alsmede de dienstensector, zoals website eigenaren als amazonen in de digitale wereld. Ze kunnen hun lol niet op met de vrees bij het publiek en de loophonden van de overheid die alles nog wat aandikken. Lees verder op:
  https://www.forbes.com/sites/giacomotognini/2020/12/23/meet-the-50-doctors-scientists-and-healthcare-entrepreneurs-who-became-pandemic-billionaires-in-2020/?sh=cf7ffb25cd90

  nb. En laat Grapperhaus tijdens oud en nieuw beter voldoende afstand houden 😉

Comments are closed.