Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA

—————————————————————————————————————————————–

Vorig jaar plaatsten we een flashback naar een artikel uit 2009 waarin we de mogelijkheid bespraken dat het in de Bijbel voorzegde ‘Teken van het Beest’ wel eens zou kunnen bestaan uit een serie verplichte vaccinaties met ingrediënten waarvan de werkelijke werking en doelstelling pas wordt onthuld als het voor iedereen te laat is. In de loop der jaren heb ik honderden artikelen over deze onderwerpen geschreven, waarvan ik er opnieuw één uitlicht. Ook dit artikel komt uit 2009 (19 oktober), en had de titel ‘BEAST computer in Brussel klaar om geactiveerd te worden’:

Injectie met nanochip al 12 jaar geleden gepland?

(19 oktober 2009): Eén van Amerika’s bekendste klokkenluiders, Steve Quayle (zeg maar de ‘christelijke variant’ van Alex Jones), richt zich deze week in een vrij zeldzame persoonlijke waarschuwing aan zijn lezers. ‘In de afgelopen 24 uur -ik schrijf dit op 15 oktober- heb ik van een Aziatische bron de bevestiging gekregen dat het biowapen met daarin de nanochip die zich in de punt van de injectienaald bevindt, klaar ligt, en deel uitmaakt van het supercomputer systeem in centraal Europa.’

‘Alhoewel dit als een science fiction film klinkt, is het helaas realiteit. In België (Brussel) bevindt zich het BEAST (Beest) – Biometric Encryption And Satellite Tracking-, dat volkomen gereed is om geactiveerd te worden op de dag dat ieder levend mens gedwongen zal worden het ‘Teken van het Beest’ te aanvaarden, om toegelaten te kunnen worden tot de Nieuwe Wereld Orde.’

‘Ik noem de genetisch gemodificeerde griepvaccins, die nu door middel van een psychologische operatie waar de grootste tirannen die ooit hebben geleefd jaloers op zouden zijn, aan het publiek worden opgedrongen, ‘Het Lucifer Virus’ (lett. strain = afkomst, aard, variant), omdat deze vaccins een veel kwaadaardigere kant hebben dan de meeste mensen kunnen bevatten.’

‘Tien jaar geleden schreef ik dat de ideale moordmachine een genetisch gemodificeerd en veranderd vaccin zou zijn, dat gedwongen aan de wereldbevolking zou worden toegediend onder het voorwendsel om hen te ‘helpen’. Ook stelde ik dat het Amerikaanse leger doelbewust zou worden vernietigd, niet alleen door onze vijanden, maar ook door verraders in onze eigen regering, door middel van het injecteren van een tweedelig biowapen in onze soldaten, waarbij de tweede injectie de doodssteek zou blijken te zijn.’

‘Via de massamedia hoorden we het bericht dat het Duitse leger een ander vaccin krijgt toegediend dan de gewone burgerbevolking (een vaccin zonder de uiterst schadelijke adjuvanten*). Ook kreeg ik aanvullende info dat in de VS de private militaire eenheden – huurlingen – een ‘veilig vaccin’ zullen krijgen, anders dan het vaccin dat aan de gewone mensen en de militairen in het leger zal worden gegeven. Het is echter strijdig met de conventie van Genève om mensen te gebruiken als proefkonijnen. Om die reden werden veel Nazi-artsen ter dood veroordeeld.’

(* Of een simpele en onschuldige zoutoplossing, zoals later ook de Duitse politici bleken te hebben gekregen – X.)

‘Meest gevaarlijke periode ooit is aangebroken’

‘De meest gevaarlijke periode in de hele geschiedenis is aangebroken. Laat deze monsters u, uw kinderen, uw toekomst en uw levens niet zomaar verwoesten. Doe uw huiswerk. Lees alles wat u maar kunt vinden over vaccins, word verontwaardigd, stel de juiste vragen aan alle autoriteiten. Dien aanklachten in, schrijf brieven, zorg dat u in radio- en tv programma’s komt. Doe iets! Doe alles wat u in legaal en moreel opzicht kunt doen, want anders zou u wel eens permanent in een horizontale positie kunnen belanden.’

Quayle bereidde de lezers van zijn website (ruim 90 miljoen hits per jaar) afgelopen week voor op een ‘Rood Scherm’, omdat hij verwacht dat de Amerikaanse regering op ‘het juiste moment’ alle alternatieve nieuwssites uit de lucht zal halen.

Volgens Quayle kan dit ‘juiste moment’ ingeluid worden door bijvoorbeeld de totale financiële ineenstorting, een ‘aanslag’ met een kernwapen, een EMP aanval waardoor alle elektriciteit permanent zal uitvallen, een oorlog in het Midden Oosten, of een enorme natuurramp zoals een zeer grote aardbeving in het Midden Westen of een mega-tsunami aan één van Amerika’s kusten.

Deze waarschuwing dient naar mijn mening zowel serieus als nuchter te worden bekeken. Het is duidelijk dat er ‘iets’ staat te gebeuren, maar hoe, waar en wanneer, daar kan op dit moment alleen op grond van aanwijzingen en ontwikkelingen over gespeculeerd worden. – Xander.

Het Lucifer Virus

31 juli 2021: De gehypete Mexicaanse griep’pandemie’ in 2009 bleek achteraf zwakker dan een normale seizoensgriep, en was een soort generale repetitie voor wat er sinds 2020 over de hele wereld wordt uitgevoerd, opnieuw onder het mom van een (verondersteld) luchtwegvirus met een IFR van slechts 0,15%, en 0,05% (= de helft van een doorsnee seizoensgriep) als u nog geen 70 jaar oud bent.

Quayle noemde een genetisch gemodificeerd vaccin het ‘Lucifer Virus’, omdat ‘deze vaccins een veel kwaadaardigere kant hebben dan de meeste mensen kunnen bevatten’. Zoals bekend zijn de Covid-19 inentingen in realiteit geen ‘vaccins’, maar mRNA genmanipulatie injecties, een feit dat vorig jaar openlijk in de Staatscourant werd aangekondigd.

Onlangs ontdekten universitaire wetenschappers in Spanje grafeenoxide in Pfizer vaccins, wat noch op de bijsluiter, noch in de officiële EMA documenten staat vermeld. Bevatten de Covid injecties misschien nóg meer verborgen ‘kwaadaardige’ ingrediënten, zoals bijvoorbeeld vreemd (gemanipuleerd) RNA/DNA? Sinds 2009 hebben we hele artikelenseries gewijd aan deze mogelijkheid. De komende tijd brengen we die met een aantal samenvattende flashbacks wellicht opnieuw onder uw aandacht.

Aangezien ook de Nederlandse overheid officieel toestemming heeft gegeven dat u en uw (klein)kinderen genetisch gemanipuleerd mogen worden met experimentele injecties, lijkt niet te kunnen worden uitgesloten dat daar ook stoffen en/of mRNA instructies in zitten die uw lichaam voor iets anders coderen dan enkel voor de officieel opgegeven reden, namelijk het aanmaken van het spike eiwit van het zogenaamde ‘novel’ coronavirus.

Gezien het enorme aantallen doden en zieken die de Covid injecties officieel nu al hebben veroorzaakt – het topje van de ijsberg, omdat de meeste gevallen opzettelijk niet worden geregistreerd – zou de term ‘Lucifer Virus’, ‘Lucifer Vaccin’ of ‘Lucifer Injectie’ wel eens heel toepasselijk kunnen blijken te zijn, zeker als de komende maanden en jaren miljoenen mensen worden getroffen door bloedpropjes, ADE’s en allerlei ernstige ziekten.

Verward gedrag van gevaccineerden?

We krijgen de laatste maanden van diverse ongevaccineerde contacten te horen dat sommige gevaccineerde mensen in hun omgeving ‘raar gedrag’ vertonen, vooral een vorm van afwezigheid en lethargie, en niet of nauwelijks meer simpele feiten en logische argumenten kunnen volgen of snappen.

Is dat enkel toeval, perceptie, of wellicht het gevolg van de door de Covid injecties aangetoonde schade aan de rode bloedlichaampjes, waardoor er minder zuurstof door het lichaam wordt getransporteerd? Of is er misschien nog meer aan de hand, iets dat te wijten is aan eventuele geheime ingrediënten?

Nanotech biosensor in Covid vaccins?

Of er in Brussel nu wel of niet een letterlijke ‘BEAST’ supercomputer is gebouwd, doet eigenlijk niet zo ter zake. In de Amerikaanse staat Utah is enkele jaren geleden een monstrueus datacenter gebouwd (UDC) dat exact als een BEAST functioneert, en een ‘Global Information Grid’ bestuurt waarin werkelijk ALLE openbare èn persoonlijke digitale informatie van iedere wereldburger, gesprekken, e-mails, transacties, betalingen – tot aan parkeerbonnen toe – wordt opgeslagen. Om dit mogelijk te maken halen de computers van het UDC een snelheid van 1 petaflop (10 tot de 15e macht) berekeningen per seconde. (De kans is groot dat die snelheid inmiddels nog veel hoger is).

Op 23 januari 2013 besloten we ons artikel ‘EU wil net als VS totaal controlesysteem burgers invoeren’ met een verwijzing naar deze (officieel nooit erkende) BEAST supercomputer in Brussel: ‘EU burgers zouden in de nabije toekomst onder het mom van vaccinaties tegen bijvoorbeeld een griepepidemie in het geheim kunnen worden voorzien van een nanochip, waarmee zij 24/7/365 gevolgd en gecontroleerd kunnen wordt door het BEAST systeem.’

Kan dit zo’n 8 jaar later realiteit zijn geworden? Lees in dit verband ons artikel van 3 september 2020: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ en bedenk daarbij dat WEF topman Klaus Schwab in zijn boek ‘The Great Reset’ een ‘Internet of Body’s’ heeft aangekondigd, en als mogelijke voorloper daarvan al in de komende jaren een verplichte elektronische armband wil invoeren, die rechtstreeks in contact staat met uw lichaam en die behalve uw locatie en activiteit ook uw gezondheid registreert, inclusief het al of niet hebben ontvangen van ‘vaccinaties’.

Zonder ‘chip’ / vaccinatie mag u straks helemaal niets meer

Ons artikel ‘GPS in smartphones voorloper van geïmplanteerde chip’ (23 oktober 2013) besloten we als volgt: ‘Als bedacht wordt dat we in de toekomst zonder microchip mogelijk niets meer zullen kunnen doen -niet kunnen kopen, verkopen, wonen, salaris/uitkering krijgen, nergens geen toegang meer kunnen krijgen- dan lijkt het weigeren van zo’n chip voor de meeste mensen inderdaad een onmogelijke opgave te worden.’

Vervang ‘microchip’ door vaccinatie(paspoort), en u hebt exact wat steeds meer politici wereldwijd nu openlijk aankondigen en zelfs al besluiten, zoals de Filipijnse president Duterte, die heeft gezegd de politie in te zetten om ongevaccineerde mensen permanent thuis opgesloten te houden.

Bizar genoeg verkeren velen nog steeds in diepe ontkenning hierover. Hoeveel bewijs moet er nog worden geleverd om mensen te doen inzien dat de gevreesde totalitaire toekomst waar we al sinds 2008 voor waarschuwen, helaas realiteit aan het worden is?

 

Xander

Zie ook o.a.:

27-07: Deze tekenfilm uit jaren ’30 waarschuwde al voor Nieuwe Wereld Orde via geplande pandemie en verplichte vaccinaties
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd
24-05: Wetenschappers maken proteïne waarmee hersenen en gedrag kunnen worden gecontroleerd
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
10-05: WEF werkt aan digitaal staatsburgerschap voor iedereen; critici krijgen geen toegang meer tot internet
05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’ (/ Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)

2020:

18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
16-10: Paus schrijft in encycliek dat alle landen macht moeten overdragen aan Nieuwe Wereld Orde onder VN bestuur
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

2019:
04-10: Paus wil in 2020 pact met wereldleiders sluiten voor oprichting klimaatdictatuur (/ Grote crisis gepland om weg vrij te maken voor Luciferiaanse wereldorde)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

53

 1. Einde,

  Als uw eigen mening een regelrechte afwijzing van keiharde feiten is die niet alleen van Xander komt maar van nog zeker 2 andere sites w.o Nine for News en uw “informatie “alleen maar het napraten ” van het reguliere nieuws is dan heb ik daar heel veel moeite mee , klopt , risicio is n.l. dat mensen die niet zo sterk als ik ( en meerderen ) in hun schoenen staan op een dwaalspoor gebracht kunnen worden.
  En daar ben ik vierkant tegen en u bent bewust/onbewust 1 van die mensen ( die verkeerd beinvloeden ) !
  “Feiten” die u aandraagt komen uit het reguliere nieuws en dat hangt van onwaarheden aangaan .

  En het is nu weer hetzelfde : je maakt opm. maar JE REAGEERT NIET INHOUDELIJK , precies hetzelfde als vorige keer .
  Gods Woord zegt dat je de leugen aan de kaak moet stellen en dat is wat ik doe, zou u ook moeten doen , trouwens de Bijbel staat vol van teksten dat de Here Jezus zegt : Kijk naar de tijd waarin je leeft ( zeg het nu in mijn eigen woorden )

  Bidden voor de overheid; Het gebed wat ik voor de overheid ken is dat ze hun ogen zullen opendoen dat ze eerlijk zullen worden maar er is een probleem : Deze overheid is meer/meer antichristelijk aan het worden !!!

 2. @ Harold: 3:27 pm, op 1/8. Zo zien we weer, hoe hypocriet de EU, dat rovershol in Brussel is. Toestaan dat mensen worden geïnjecteerd met gif, en dan wel de rechten van de mens met voeten treden. Het kwaad toont zijn ware gezicht!

 3. @ tukker.
  Nou omdat u het vraagt nog 1 reactie.
  U reageert als door een wesp gestoken . Waarom ?
  Dit is nu precies wat ik bedoel. Als je het hier ergens niet mee eens bent wordt je weggezet als, in dit geval, een influenzer of zeer onverstandig. Het raakt u nogal zie ik.
  Een eigen mening mag dus niet…? Wel , ik kan het hebben hoor. Wat ik wel schandalig vind, en daar hoor ik u niet over is dat er op deze site heel veel gecensureerd wordt. Eerder berichten waarin feiten staan die haaks op de berichten van XN staan worden niet geplaatst. Ook in mijn vorige reactie, waar u zich nog al door aangevallen voelde waren delen uit weggelaten.
  Dit is dus wat ik bedoel.
  En wat bijbels betreft: Gods wordt zegt dat we ons helemaal niet bezig moeten houden met wanner Hij terug komt. Niemand weet het, allen de Vader zelf.
  En wat de overheid betreft: Paulus zegt bidt voor ze .
  Dat laatste heeft waarschijnlijk meer effect dat al dat veroordelen hier.

 4. Dit las ik op Telegram:
  Voor het eerst in de geschiedenis kunnen we een ziekte, die we níét hebben,
  overbrengen op mensen die hier juist tegen zijn ingeënt.

 5. Godzijdank ! heb ik mij niet laten vaccineren Met het Beest 666 !! het is werkelijk een beest dat kruipt !!
  SHOCKING: GRAPHENE MICROCHIP FOUND IN VACCINE! THE PLAN EXPOSED! YOU NEED TO WATCH TIL THE END AND S https://www.bitchute.com/video/OxlT1rqLfGsr/

  Annemarieke, volgende keer maximaal 3 woorden in hoofdletters. Mod.

 6. Een paar jaar geleden kwam ik per toeval op een computersite, daar had men over het ontwikkelen van een biologischecomputer. Deze zou meer als 400 keer zo krachtiger zijn dan de in die tijd superscomputers. Zowel het geheugen als processor bestonden uit genetischegemanipuleerde bacterieen. Heden dagen hebben ze al bio computers die op schimmels en zelfs menselijkecellen werken.
  Zoals algemeen bekend zijn de meesten globalisten duivel aanbidders. Ze zijn wel superrijk, maar even eewige leven hebben ze niet. En dat weten ze. Dus ze proberen op alle mogelijke manieren zolang mogelijk te leven. Zij hebben de beste artsen,medicijnen ,voeding enzovoorts. Hoe aannemelijk zou het niet zijn om hun afgod tedienen in de hoop dat hij hun een eewige leven kan geven. Inruil geven ze bijna de gehele wereldbevolking, groot enklein, als offer aan hem.
  Maar deze afgod leeft in geestelijkewereld,wat betekend dat hij geen zichtbare lichaam heeft. Wel
  Kan deze en zijn demonen het menselijkebrein en lichaam overnemen of bezetten. Dat dat mogelijk is staat in de bijbel ; Markus 5:1-20 , maar er zijn ook hedendaagse verhalen en getuigenissen van mensen die (perongeluk) bezeten zijn geworden. Een voorbeeld van leerlingen van een nederlandse school in de jaren zeventig,die als proef,demonen opriepen om glazen te laten bewegen. Sommige van deze leerlingen zijn bezeten geraakt ,anderen raakte in paniek en hadden het idee dat ze constant door de demonen achtervolgt werden, dat ze opgenomen moesten worden. Twee konden het niet meer aan en hebben zelfmoord gepleegt.
  Nu stel dat de globalistische elites deze biocomputer zouden gebruiken om “bezeten” te laten worden door hun afgod. Dat zou betekenen dat er dan versmellting zou zijn tussen de geestelijke en fysieke werelden . En als deze “beest” computer nu aangesloten zou worden op door ons mensen gemaakte netwerken,dan zou de demon onze hele wereld over kunnen nemen met alle risicos vandien. Het zou dan bijv., de controle van kernwapens tot aan de mens zelf, als deze de microchip vrijwillig of onderdwang laten inbrengen, kunnen overnemen. Is dit misschien de reden waarom ze de gen prik met de grafeen en andere geheime bestanddelen aan iedere wereldburger opdringen ?

 7. @Einde

  ´Ondertussen is wel bewezen dat de vaccinaties goed werken .of iemand het neemt blijft uiteraard eigen keuze.´

  Er is nog niets bewezen, we zitten momenteel nog volop in de pandemie en de Deltavariant is flink aan kracht aan het winnen. Eigenlijk heel vreemd als bijna iedereen gevaccineerd is, want vaccinatie staat toch voor immuniteit?

  Ik gok dat meerderheid van de mensen die zich laat vaccineren niet van te voren de definitie van vaccin opzoeken. Met simpel boerenverstand is namelijk al te beslissen of je wel of geen vaccin wilt nemen. Een vaccin is een middel dat immuniteit geeft. Je kunt dan wel met de ziekte in aanraking komen, maar je wordt er niet ziek van.

  Wat in ieder geval bewezen is bij het corona vaccin, dat gevaccineerden geïnfecteerd kunnen worden en de ziekte ook kunnen overdragen. Eigenlijk doet het vaccin alles wat het als vaccin juist niet moet doen. Het enige voordeel is dat het een symptoomonderdrukkier is. Wanneer je als gevaccineerde toch corona krijgt (wat eigenlijk niet mag omdat het een vaccin is) dan onderdrukt het de ergste symptomen, zodat je niet zwaar ziek hoeft te worden.

  Wat veel mensen ook niet weten, is dat de vrij strenge Europese wetgeving voor genetische manipulatie vrijwel geheel is losgelaten. Als deze wetgeving nog van kracht zou zijn, dan zouden corona vaccins niet eens in de EU gebruikt mogen worden. De wetgeving op genetische manipulatie afschaffen om een vaccin in te voeren is nog nooit vertoond en ook niet logisch als het een normaal vaccin zou zijn. Conclusie: het corona vaccin is geen vaccin, maar een vorm van genetische manipulatie.

 8. @ Tukker: 9:59 am. Geheel met U eens. En ik heb het gevoel dat @ Einde geen enkel goed argument heeft.

 9. @ Harold: 12:52 pm. Dat idee krijg ik ook steeds meer @ Harold. We – gevaccineerden tegen ongevaccineerden, worden BEWUST door de politiek en regeringsleiders tegen elkaar opgehitst. Verdeel en heer, en dat spelletje beheersen deze lakeien der duisternis uitstekend. In Nederland Dhr. Rutte en Dhr. de Jonge.

 10. Op dit moment op Family 7 programma Bijbelse Toekomstverwachting , het gaat nu over de Opname ( family7nl/Bijbelse toekomstverwachting )

 11. Langzamerhand begint de hetze tegen ongevaccineerden bizarre vormen te krijgen en dan zijn we nog niet eens ver gevorderd met iedereen te vaccineren. Voor het eerst in mijn leven wordt ik ´moordenaar´ genoemd en ´onverantwoordelijke egoïst´. Dit zijn letterlijke citaten van twee wereldleiders, namelijk dhr. Biden en Macron. Ik weet heus wel dat als je er soms conservatieve ideeën op nahoudt, je wel eens als wereldvreemd gezien wordt of ouderwets. Heb ik geen probleem mee, maar nu krijg ik het idee men bewust een groep tweederangs burgers wil creëren die de schuld gaan krijgen van het corornavirus. Het ligt misschien gevoelig om WOII erbij te betrekken, maar de tactieken en grote taal van wereldleiders over ongevaccineerden, is dezelfde tactiek die dhr. Hitler er ook op nahield en zo de steun kreeg van een heel volk en zelfs daarbuiten.

  Bij nieuwsartikelen waar het over ongevaccineerden gaat of over het te voeren beleid omtrent ongevaccineerden en waar lezers op kunnen reageren, is het bizar om te lezen hoeveel mensen voor het beperken zijn van vrijheden voor ongevaccineerden of het invoeren van een vaccinatieplicht. Blijkbaar is dit nog maar het begin van een propagandacampagne, waarbij de wereld klaargestoomd wordt voor een nieuwe verwerpelijke groep, namelijk de ongevaccineerden. gevaccineerd is goed, ongevaccineerd is slecht. Dat gevaccineerden evengoed het virus kunnen doorgeven en krijgen doet er niet meer toe. Klakkeloos worden de woorden van overheden gelooft: laat je vaccineren, vooral om jezelf en je naaste te beschermen. Het klinkt bijna Bijbels, maar het is klinkklare onzin.

  Helaas zien we dat de meerderheid van het volk erin meegaat, dat zelfbeschikking over je eigen lichaam een misdaad gaat worden. Niet verwonderlijk uiteraard, met vaccinatiecijfers van 50 tot 70%. Dat mensen zich laten vaccineren kan ik begrijpen, alleen steeds meer zul je zien, dat je je als gevaccineerde beter mag voelen dan de ongevaccineerde. Het is enkel een vorm van propaganda, want de praktijk is namelijk heel anders. In de toekomst is de kans groot dat je als gevaccineerde veel gevoeliger bent voor mutaties van het virus. Helaas wordt dit allemaal niet vertelt. ´Jij bent gevaccineerd, dan ben je goed en veel beter dan die rare mensen die zich niet laten vaccineren´.

  Mensen achter je krijgen door middel van manipulatie heet dit. Bewust onwaarheden vertellen, zoals Biden en Macron doen over ongevaccineerden en zo tweederangs burgers creëren. Als Adolf Hitler nog geleefd zou hebben, dan zou hij trots op deze heren zijn geweest.

 12. Einde schreef:
  31/07/2021 om 6:12 pm

  Ik vind uw redeneringen wat dromerig overkomen en eigenlijk een Einde maakt om een “Deep Dive” met u te maken.
  Ik concludeer dat u waarschijnlijk het vaccine geaccepteerd hebt en dus duidelijk die enige weg kan bewandelen op toekomstige geïnjecteerde boosters tegen mutaties van wat voor aard dan ook.
  Het verschil in denken met niet gevaccineerden en de veelvoud van informatie op het net., ook de gedocumenteerde videos van de oppositie in debatten over bespoken agenda 20/30 en de overhandiging van het boek Claoussse Swobs….aan Murk…R., “vergeef mij de de benaming van deze figuren” maar als u google raadpleegt dan komen er vanzelf debatten naar boven.

  Om kort te zijn., het huidig zittend kabinet, met daar in een zittende premier Murk…R is een leugenachtige beweging. Deze individuen geven geen rationeel antwoord op duidelijk gestelde vragen.

  Dat alleen al maakt ze verdacht., want goede politiek is ten eerste “dienstbaar” voor het volk., bezit geen enkele “emotie” en legt geen “onzinnige dwangmaatregelen” op voor een griepvirus.

  Mocht u dit niet zien, dan doet u elke waarneming te kort. De feiten die al geregistreerd staan in rubrieken hier op Xandernieuw van zowel nu als oudere data kunt u nalezen en bestuderen.

  Daarnaast kan ik u de Bijbel aanraden, want dit wereldwijde fenomeen heeft enkel nog eens eerder plaatsgevonden en dat is “Als In De Dagen Van Noach”

  Genoeg documentatie om u rijkelijk van kennis te voorzien.

  God Bless

 13. Ik vind persoonlijk(!) het hele/halve bijbelverhaal thuis horen op de geloofssite….neemt niet weg dat (kleine)passages best kunnen opduiken in reactie,s.
  Als heiden(!) kan ik wel aanvoelen en spiritueel zijn, dit zonder een gedaante/gedachte aan/van e.o.a. god.
  Dus ook de huidige situatie…..een genocide tegen ons…het volk.
  Door gelovigen vaak gezien als onderdeel van een soort goddelijk plan.
  Ikzelf graaf liever de strijdbijl op om de verantwoordelijken voor zoveel leed/pijnen en verdriet uit te sluiten van deze wereld.
  En ja…daarvoor heb ik dan weer geen god o.i.d. voor nodig..alleen het gezond verstand bij mensen en een klare blik op het gevaar dat ons ALLEN treft.

 14. Bartolomeus schreef:
  “De valse profeet sterft in het begin van 2022 waarna het dode lichaan herleeft en de anti Christ bezit heeft genomen. Er breekt paniek uit.

  Drie dagen van totale duisternis volgen. Er is een strijd in het universim.

  De mensen zullen gek van angst worden. Een kwart van de wereldbevolking sterft. Er is de rapture/ opname om gelovigen van de aarde weg te halen. Hier laat ik het maar bij.”

  Hij eindigt met de woorden dat hij het hierbij laat!
  Inderdaad kan hij het daar beter bij laten, grotere nonsens heb ik nog niet gelezen hier op deze site…

 15. Er worden steeds meer mensen die volledig gevaccineerd zijn ook besmet, wat nu heeft dan zo’n bewijs van vaccinatie?? En of m’n dat met een chip gaat doen, dat is iets volgens mij voor de toekomst, maar het zal er komen. Shalom

 16. Einde, ik zou reageren.

  Opm. die ik eerst heb: vorige keer reageerde je niet/heel vaag op het stuk wat ik schreef , begrijp ik als je niet met goede argumenten kunt komen kan je ook niet reageren !!
  Maar als je karakter zou hebben dan reageer je nu wel, hoe dan ook ! ( Hopelijk de laatste keer als je een infleuncer bent )
  Vraag die ik mij zelf stel : Ben jij nou zo onverstandig of ben jij een infleuncer ??
  Als het het laatste is dan is mijn persoonlijke mening ga geen stukjes meer schrijven op deze site.
  Oke, daar gaan we weer

  Punt 1 : Nanochip Microsoft, hallo Microsoft ( Correct t/m , voormalige eigenaar Billy Gates ) liet een jaar geleden een video van 14 min. zien waar een knappe Aziatische vrouw vertelde dat in een gewone injectiespuit waar een vloeistof inzit dat daar ook een nanochip inzat .Waarom ? Letterlijk wat ze zei was : “dan kunnen we bijv. zien dat iemand een kankercel met zich meedraagt en dan kunnen we die kankercel , met behulp van 5 G, weghalen ” Injectiespuit/vaccin
  Dit is een feit !

  Punt 2 Vaccins werken ? Waar haal je dat vandaan ?
  8 en 17 Juli 2021 Wereldwijd 28.500 doden/1.500.000 bijwerkingen en dan praten we hoogstens over 5 % wat op het bijwerkingenformulier komt ( VS volgens VAERS ONDER de 1 % en Europa 1 t/m 13 % dus gem. 6,5 % dus gemiddeld 4 % )
  Dit allemaal op pol correcte sites : WHO, VAERS, EMA ( deels of allemaal gesubsidieerd door Billy Gates )
  Dus eigenlijk moet je de hierboven genoemde getallen vermenigvuldigen met 20 of 25 !
  Dan komen we op ongeveer 750.000 doden/27.500.000 bijwerkingen.
  Vaccins werken ? Hoe krijg je het uit je mond , ik sta er versteld van dat mensen zo in elkaar zitten dat ze dit soort prietpraat DURVEN te schrijven OF dat ze verschrikkelijk verschrikkellijk onverstandig zijn.
  Dat laatste zou heel triest zijn

  Je schrijft dat je deze site triest vind / Ga dan deze site niet meer lezen, kan je ook niet meer reageren, missen we je prietpraat en daar missen we niets aan !

 17. @einde: u heb keurig verwoord hoe ik er zelf ook in zit, of sta. Wars van fakenews wil ik alto site toch meenemen in mijn poging een beeld te vormen van wat er speelt in de wereld. Pogingen om bij bepaalde artikelen het tegendeel te bewijzen, althans een poging daartoe, stranden op moderatie, je wordt dan niet geplaatst noem ik het maar even.

  Veel vaste bezoekers, en zeker enkele aanhouders, beweren namens God te schrijven en dus de absolute waarheid in pacht te hebben. Verwijzend naar een boek als Openbaring en daarmee de waarschuwingen voor de christen van die tijdsperiode word er telkens weer onheil uitgespuwd over de argeloze zoeker die de meest afschrikwekkende headers in de zoekresultaten van de internetzoekmachines tegenkomt.

  Iedereen wordt een keer afgerekend op zijn daden, ook de beheerder/bedenker van deze website. Het siert het christen zijn niet om op deze wijze de grootheid van Jezus te etaleren.

  Neem alles met een flinke korrel, of borrel, doe ik ook. En reageer vooral niet (meer). Alles wordt gelogd en wie weet wat daar ooit nog eens mee wordt gedaan.

  Op het leven, op de Heer en op weg naar meer.

 18. Al heel lang hebben mensen en dus zeker ook oveheden naar controle gestreefd, dat vind je in de Bijbel, maar ook elders.
  Hieronder enkele citaten uit 1917 toen er van computers, chips en zeker nanotechnologie en zelfs van quantummechanica nog geen sprake was.
  Citaten uit enkele voordrachten van Rudolf Steiner over vaccinatie (in 1917 ja):

  “En het zal komen, denk niet dat het een grap is, dat de ziel afgeschaft
  wordt. Aan de verschillende geneesmiddelen, aan de lichamelijke
  geneesmiddelen, die er vandaag zijn, zal een reeks andere toegevoegd
  worden die de bedoeling hebben om diegenen te behandelen die over
  zoiets geveinsd als geest en ziel spreken. Die zal men behandelen, die
  zal men geneesmiddelen geven opdat zij niet meer spreken van geest
  en ziel. De geest kon men gewoon afschaffen, de ziel zal men alleen bij
  de mens kunnen uitdrijven doordat men het lichaam geneeskundig juist
  behandelt. Zo grotesk als dat vandaag ook moge klinken, de tendens
  gaat in die richting dat men middelen zal bedenken, allerlei spul
  waarmee men een kind inent waardoor zijn lijfelijke organisatie zo naar
  beneden toe afgezwakt wordt dat de materialistische gezindheid goed
  in hem leeft. Het komt er helemaal niet op aan, de oude idee van ziel en
  geest te behandelen als iets anders dan louter als iets waarin enkel de
  oude tijden geloofd hebben. Die oude tijden worden een groot vermaak
  om naar terug te blikken!”

  “vaccins vinden om uit de zielen reeds van in hun vroegste jeugd via de
  omweg van de lichamelijkheid de hang naar spiritualiteit uit te drijven.
  Zoals men vandaag de lichamen inent tegen dit en dat, zo zal men in de
  toekomst kinderen met een stof inenten die zonder twijfel kan
  geproduceerd worden, zodat mensen door deze inenting beveiligd zijn
  tegen het feit dat ze de dwaasheden van het spirituele leven uit zichzelf
  zouden ontwikkelen.”

  “Men zal de mensen tegen de aanleg voor geestelijke ideeën inenten.”

  Voor meer hedendaagse informatie:
  Nederland
  https://www.antroposofie.nl/
  https://www.nvaa.nl/
  https://www.antroposofie.nl/antroposofie-in-de-praktijk/gezondheidszorg/
  België
  https://www.antroposofie.be/
  https://www.antroposofischegeneeskunde.be/nl/welkom/
  https://www.antroposofischegeneeskunde.be/nl/links-2/voor-patienten/

  De Christenen kunnen ook wel intern via hun eigen kanalen zoeken naar betrouwbare gezondheidszorg. Ook hun artsen zullen openbaar niet meer kunnen zeggen wat ze er echt van vinden. Maar de verplichting maakt voorlopig nog geen kans, zeker niet in Nederland waar zelfs het verplichten van het Polio vaccin mislukte. Dat is in vrijwel heel Europa verplicht. De zogenoemde “zachte dwang” zal echter de komende tijd alleen maar toenemen.

 19. @Xander schreef in zijn artikel over Verward gedrag van gevaccineerden? We krijgen de laatste maanden van diverse ongevaccineerde contacten te horen dat sommige gevaccineerde mensen in hun omgeving ‘raar gedrag’ vertonen, vooral een vorm van afwezigheid en lethargie, en niet of nauwelijks meer simpele feiten en logische argumenten kunnen volgen of snappen.””

  Niet alleen gevaccineerden. Velen stellen ook de vraag: Hoe komt het toch dat onze Bewindslieden de afgelopen jaren zulke Dwaze Eensgezinde Besluiten konden nemen, aan de leiband blijven lopen van een heilloze WHO – RIVM – GGD misleiders, en daardoor nu alle Nederlanders, al 18 maanden in Angst, Gijzeling, verkeren door hun omstreden “corona pandemie” Dictaten en straks voor alle burgers en kinderen vanaf 12 het Gedwongen
  Covid-19 Vaccin!

  Ik kreeg een belangrijk bericht in handen…Ik las het antwoord in TROUW 24-04-2015: Europarlementariërs Eensgezind over werking Yoga…Gaat Yoga de fracties van het Europees Parlement eindelijk in vrede Verenigen?

  https://www.trouw.nl/nieuws/europarlementariers-eensgezind-over-heilzame-werking-van-yoga~bb002639/

  Hier een korte samenvatting: De bijeenkomst The Yoga Way, een initiatief van de Indiase Regering, was bedoeld om de heilzame werking van Yoga onder Europarlementariërs te verbreiden. […] Er werd geleerd: Politici zijn ook mensen : net als wij allemaal lijden zij onder Stress. Daarom kunnen ze ook baat hebben bij Yoga, vooral als ze beslissingen moeten nemen.””

  Volgens mij een levensgevaarlijke ontwikkeling als ik verder lees in dit artikel:

  Trouw: Het evenement dient als voorafje voor de wereldwijde Dag van de Yoga op 21 Juni 2015.
  Voor zo’ n dag had de Indiase premier Narendra Modi [Ramshoorn: Die huichelaar, zijn Regering VERJAAGD tot op deze dag Moslims en Christenen uit India] vorig jaar september 2014 in de VN al geijverd. En met succes; een recordaantal van de 177 lidstaten steunde de resolutie.

  Trouw: De dag van Yoga valt samen met de Zonnewende en zal ook in EU Brussel worden
  opgeluisterd met tal van Yoga-gerelateerde activiteiten.”

  Ramshoorn: Het is maar dat u het weet! Zou het kunnen dat Rutte, de Jonge, Grapperhaus met hun kompanen van RIVM- GGD en OMT nu ook in de ban zijn van New-Age goeroes? Zouden de leden van Kabinet RUTTE nu door die New-Age goeroes Mindful hebben leren denken en handelen? Wat leren zij op die Yoga-lessen?

  Gezeten als Boeddha in Lotushouding op een Yogamat richt men zich tot het Nirwana: het schouwen in de hemelen der ziel om voor hun complexe zaken antwoorden te verkrijgen. En door gezamenlijk Mindful te mediteren leren zij hoe ze hun oerstomme Mantra’s moeten prevelen, zodat vooral hun belangrijkste Mantra:

  “Het Covid-19 vaccin geeft ons weer de Vrijheid”, Ad Nuseam [tot walgens toe] dagelijks ten gehore kunnen brengen Op Radio/TV en in andere Media.

  Voor veel burgers behoren Rutte, de Jonge, Grapperhaus met RIVM – GGD- OMT al lang
  tot Onverbeterlijke misleiders! Hoezo? We zien deze lieden van de Regering met hun pokerface op hun wekelijkse TV briefing als robotten door Mindful denken en Yoga lessen hun oerstomme merkwaardige boodschappen verkondigden:

  1*** Fysiotherapeuten moesten stoppen en in Lockdown…maar
  2*** Sekswerkers mogen zonder 1.5 meter afstand en zonder Muilkorf hun klanten blijven verwennen.

  Snapt u het nog? Alles gelezen, ezel gebleven!!!

  Journalisten en burgers waren ontsteld toen ze dit hoorden en stelden kritische vragen aan Rutte en de Jonge: Hoor ik het wel goed? Dat is toch niet logisch? Sinds dit e.a. belachelijke, stumperige optredens van Rutte en de Jonge voor Nationale Pers en TV is dit Duo voor wakkere burgers volkomen Ongeloofwaardig geworden!

  Er spelen al Rechtszaken tegen dit DUO. Psalm 73:18 laat al zien wat hun toekomst kan zijn: Waarlijk, Gij [God/JHWH] stelt hen op glibberige plaatsen, Gij doet hen instorten tot puin. “”

  The Hall Of Shame wacht al!!!

  En de 150 Tweede Kamerleden dan? Wat was/is hun rol nog in dat Ongeloofwaardige Corona debat? Over lethargisch gedrag gesproken: Zij spelen in meerderheid liever spelletjes op hun smart-phone… met een “Na ons de Zondvloed” mentaliteit.

  Ja…Er zijn nog enkele wakkere Politici…Alleen Forum voor Democratie en Haga ageren fel en overduidelijk in Tweede Kamer en alle media tegen de Verwerpelijke Dictatoriale Corona besluiten van de Regering Mark Rutte!!!

  Thiery Baudet: Er klopt geen Reet van!!! Maar de rest van de Tweede Kamerleden?

  De Drie “christelijke partijen” CDA-CU-SGP laten het ook Afweten en stemmen mee met al die zeer omstreden Draconische-maatregelen die Marxistische Mark Rutte, Hugo de Jonge CDA, Ferdinand Grapperhaus CDA, Sigrid Kaag D66, RIVM, GGD, OMT. Shame!!!

  Zouden we nu nog wel met deze bestuurders het Wilhelmus kunnen blijven zingen…
  Mijn schild en de betrouwen zij Gij o God mijn Heer? Psalm 79!

 20. B.E.A.S.T.= Brussels Electronisch Accounting Surveillance Terminal
  zie het boek van Mary Relfe “Het Nieuwe Geld Systeem”.
  Groetjes

 21. Einde
  U doet uw name eer aan.ik kan niets ander zeggen dan : dat u een van hen bent of een enorme onwetende.

 22. Toevoeging :

  Het heeft meerdere betekenis het woord belos:

  Het beschrijft ook het dodelijkste wapen voor oorlogsvoering in de eerste eeuw. In mythen wordt deze term ‘voor bliksem gebruikt’ (Kittel, 1:608).https://www.bumchecks.com/biblecommentary/2015/07/07/the-greek-word-belos/

  En Ook nog :

  Belos
  De nationale god der Semiten Baäl of Bel, door de Grieksche mythologie in een koning en heros van voor-Aziatische volken veranderd, als: (1) den eersten koning der Assyriërs, (2) een koning van Egyp [..]
  Bron: koxkollum.nl

 23. In Efeze 6 staat de wapenuitrusting van God. Vers 16 schrijft over het weerstaan van de brandende pijlen van de duivel. In het grieks is brandende en Pijlen :

  Pyros belos.

  Pyros = brandende
  Belos = punt of naald.

  Alles is voorzegt

 24. @ Bartolemeus
  Je kunt eigenlijk niet zeggen dat de antichrist in de jaren ’50 geboren is , ook al werd dat vroeger met zekerheid gezegd .
  Dan zou een 70 jarige nog zeven jaar de wereld moeten ( mis ) leiden .
  De Jezuïet is nu 84 jaar oud en zou de 87,5 jaar kunnen halen.
  Anderen vinden dit een zeer aannemelijke verdachte :
  https://www.theclarionsound.com/prophecy-the-end-times/could-emmanuel-macron-be-the-antichrist-of-course-we-do-not-know-but-if-not-he-fits-the-prototype-jcw/

 25. De grootste op personen gerichte ( zie de eigenaar ) computer staat in Utah .
  Niet uitgesloten wordt dat een deel van deze computerstad zich onder de granietrotsen bevindt .
  Ik zie het werkelijke doel als puur kwaadaardig :
  https://nsa.gov1.info/utah-data-center/

 26. Beste,
  Ik lees al jaren je verslagen, maar houd niet zo van reageren. Wij hebben al heel lang een camping in noorwegen. Altijd sta ik in de receptie en dit jaar viel mij, mijn vrouw en zoon iets vreemds op. Wij zijn allen niet gevaccineerd en zullen dat ook nooit doen. Dit seizoen viel het ons ook op dat er vreemd en afwijkend gedrag is bij een deel van onze gasten. Daarna gingen we hier op letten. Afwezig, traag van begrip, snappen eenvoudige dingen niet, kunnen de receptie niet vinden, weten de meest simpele vragen van onze kant niet, kijken vreemd/raar/anders. Het is echt anders als de afgelopen 20 jaar. Soms best eng en vreemd. Het is moeilijk te omschrijven wat we zien, maar het is echt anders xander! Succes met de website.

 27. “Of er in Brussel nu wel of niet een letterlijke ‘BEAST’ supercomputer is gebouwd, doet eigenlijk niet zo ter zake.”

  Toen ik me in 2003 in deze materie begon te verdiepen, weet ik wel, dat het in verband werd gebracht met de computer voor de SWIFT-betalingen, niet in Brussel zelf, maar in de ‘Vlaamse Rand’, in Terhulpen.

 28. Heel interessant filmpje!!
  Van Esther Noordermeer.

  Schrijf een inhoudelijke introductie voordat u een youtube plaatst. Mod.

 29. Zie ook het boek in tijdschrift vorm door Arie Kleijne, getiteld: Jezus Komt, een overzichtelijke verklaring van het boek Openbaring. Alles wat u zeker mag weten over de (nabije) toekomst. Van harte aanbevolen.

 30. Xander bedankt voor je interresante artikelen. Elke avond lees ik je stukken door. Fijn om te zien dat wij er niet alleen in staan, want soms begin je aan jezelf te twijfelen. Jou stukken geven mij kracht en energie om door te gaan en te blijven staan waar anderen gaan knielen. Nogmaals bedankt

 31. Een superflair van de zon het licht zal overwinnen en al deze electronica is verleden tijd.

 32. @G van Peet 8:34 pm

  Inderdaad……dat boek van Hall Lindsey hebben mijn man en ik in 1976 ook gelezen,was zeer inspirerend.
  Sindsdien ben ik veranderd in een meer gelovige dan daarvoor,ben het ook nooit meer vergeten,heb alle 4 de boeken toen in korte tijd uitgelezen.De hele Openbaring wordt daar uitgelegd en wat wij nu al anderhalf jaar meemaken ,komt overeen met zijn uitleg.
  Ook over de Opname schreef hij een goede uitleg en ik hoop dat dit dan ook echt zal gebeuren voordat wij serieus gedwongen worden de gifspuit te nemen,ik zal hem zeker niet vrijwillig accepteren.

 33. In het schaakspel of beter gezegd de schaakwereld heb je een uitdrukking: ” De dreiging is steker dan de uitvoering zelf”.

  Het voert te ver om dit uit te kunnen leggen aan niet schakers, maar in feite zal Rutte en Co te samen met het RIVM en OMT hetzelfde toepassen, in plaats van de stelling handhaven dat verplichte vaccinaties niet zal gelden.

  Overigens is met Tata Steel de omwonende een proces begonnen naar een diepgaand onderzoek over verhoogde kanker bij de omwonende, ondersteund door het kankerfonds of organisatie. Want volgens het RIVM vallen alle uitstoot van Tata Steel al jaren onder eventueel gestelde en schadelijke normen zodat er geen gevaar is.

  Vraag mij wel dan af of dezelfde omwoners dan wel de COVID-19 vaccinaties vertrouwen. De regering kan pas iets uitvoeren als de dreiging maar zo overtuigend is gebeurd dat er een meerderheid van de bevolking er voor zullen zwichten. In principe is meteen de uitvoering mogelijk wel zo duidelijk en helder voor een ieder, want dan hebben ze werkelijk laten zien van welk duistere oorsprong ze hun opgelegde doctrines ze hebben toegepast op de mensheid, maar dan, ook al is dit dan (te) laat?!, dit meteen wel voor de rest iedereen op scherp zet.

  Maar nee, ze weten dat de dreiging sterker is dan de uitvoering zelf en laten de uitvoering uitvoeren zonder de politiek en ze hoeven er niet verantwoordelijk voor te zijn. Een Nederland open als maatschappij door middel van testen is zo een voorbeeld. De uitvoering is er inmiddels.. De dreiging is met succes op het merendeel van de slapende en bange bevolking toegepast of op een bevolking die een Rome mentaliteit hebben, dus in feite immoreel van brood en spelen en plezier, lol en zgn vrij willen zijn.

  Spyfromthesky

 34. @paulien van der schreef.

  Het antwoord op uw vraag kunt u lezen in Exodus 19 en 20, In Ezra, in Lukas 1 in Handelingen 1 en in Openbaring 1. Lezen met rode oortjes.

 35. Einde
  Ik ga morgen inhoudelijker reageren maar ik heb nog niet iemand zo de waarheid zien verdraaien als jij , waar haal je het vandaan !

 36. Eens met het artikel. politici, het WEF, Soros, Schwab, Gates, de EUSSR, de VN, de illuminati en vrijmetselaars, ze zitten allemaal in dit complot.

 37. @Jan Bakker.

  Dat klopt wat je schrijft. We kunnen ons afvragen hoeveel mensen eind jaren 30 van de vorige eeuw enig besef hadden van wat er allemaal op hun af ging komen.

  De meeste Duitsers en Joden zullen toen, net zoals de rest van Europa en de wereld, ook in een psychologische ‘state of denial’ (staat van ontkenning) verkeerd hebben.

  Velen zullen zichzelf toen wijsgemaakt hebben dat het allemaal wel zo’n vaart niet zou lopen en andersdenkenden afgedaan hebben als wappies en complot denkers.

  Voor ons, die thans de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw in hindsight kunnen bekijken, is het onbegrijpelijk dat de meeste mensen van toen de ‘gathering storm’ niet zagen aankomen.

  Voor de generaties die na ons komen, zal het wellicht even onbegrijpelijk zijn dat velen van ons, op een kleine minderheid na, de ‘gathering storm’ in de jaren 20 van deze eeuw ook niet hebben zien aankomen. Wie zijn geschiedenis niet kent, is gedoemd die te herhalen.

 38. @Jaap. Satan is het onvermijdelijke “bijproduct” van de schepping. Gods liefde is zo groot en de vrijheid die hij de schepselen geeft zo groot dat er ruimte ontstond voor de tegenstander. Omdat het goede inherent beter is dan het kwade zal het goede als winnaar uit de strijd komen. Jezus heeft met Zijn lijden en sterven Zijn volgelingen vrijgekocht.

  Besef dat de aarde en het zichtbare universum niets anders dan verdichte licht ether ontstaan in eonen van tijd na de zondeval. Alles bestaat uit pixels, atomen met lege ruimte eromheen. Alleen is de dichtheid groter dan in de hemel waar fijnstoffelijke materie is. Onze ziel is ook fijnstoffelijk.

  Hoewel Jezus aan het kruis gewonnen heeft geeft satan niet op. Zijn tijd is nog kort. Eerder een kwestie van hooguit enkele jaren.

  Dan volgt armageddon en het duizend jarig rijk. De valse profeet is onder ons en in de jaren 50 geboren. Sommige profetien voorspellen dat hij zich binnen enkele maanden zal openbaren. Op het moment dat de radeloosheid in de samenleving een climax heeft bereikt.

  De valse profeet sterft in het begin van 2022 waarna het dode lichaan herleeft en de anti Christ bezit heeft genomen. Er breekt paniek uit.

  Drie dagen van totale duisternis volgen. Er is een strijd in het universim.

  De mensen zullen gek van angst worden. Een kwart van de wereldbevolking sterft. Er is de rapture/ opname om gelovigen van de aarde weg te halen. Hier laat ik het maar bij.

 39. Wie nu nog steeds geloofd dat de vaccinatie een nano chip bevat moet zich toch even verder verdiepen in de materie. 39 jaar geleden zeiden ze van de eerste bankpasjes ook dat dit het teken van het beest zou zijn.
  Hoevelen van jullie hier hebben dat geweigerd, of betalen nog steeds alles contant.? En Iedereen hier roept maar dat de overheid , google, fb etc iedereen onder controle probeert te krijgen . Maar wie hier zegt voor mij geen mobiel, voor mij geen internet ? Dus is het niet voor iedereen: voor mij alleen wat mij goed uitkomt en als ik ergens tegenaan kan schoppen dan doe ik dat .
  Ondertussen is wel bewezen dat de vaccinaties goed werken .of iemand het neemt blijft uiteraard eigen keuze.
  Ik respecteer iedereen zijn keuze, maar hier wordt he weggezet als malloot als je wel kiest voor de spuit.
  Daarnaast verbaast het mij da XN zo veel naar de bijbel verwijst, maar wat bereikt XN hier mee.?
  Voelt hij zich verantwoordelijk voor onze God om dit allemaal te schrijven ( roddels en aannames) er wordt hier terug gekeken naar een stukje uit 2009, maar hoeveel stukken staan er wel niet in de kast die nooit uitgekomen zijn ( ik kan er zo een gele rits noemen )
  Steeds triester vind ik deze site. En ja ik lees het regelmatig omdat ik ook andere geluiden dan het gewone nieuws wil horen. Maar baseer het dan op feiten en waarheden en niet op fictie en doemdenken.

 40. Beste Steady,

  tiens … tiens, hoe interessant ! De BEAST-computer onder de VALSE kerk

 41. Beast computer+
  De Amerikaanse beast comp bevind zich in de stad Salt lake city en onder de kerk van de enige religie daar …
  Zie de boeken van R. De ruiter

  Morgen in jeruzalem
  Shalom

 42. Ik zag vorige week een video over een Theoloog die ik wil niet zeggen de waarheid zei, maar misschien wel een stukje richting de waarheid gaat ( Ik zoek graag zelf de waarheid links recht vooruit achteruit op z’n kop Etc ): Als God alles gecreëerd heeft en over alles de verantwoording draagt en de baas is, dan heeft hij ook
  de hel / het kwaad / de duivel gecreëerd. Het verhaal gaat dat hij tegen God was ingegaan en daarom verbannen was geworden, maar God heeft hem wel de hersens ( of hoe dat ook gaat in die kringen ) gegeven om tegen hem in te gaan. Als dit niet God’s bedoeling was geweest had hij de Duivel niet de ‘hersens’ gegeven om tegen hem in te gaan.
  Kort samengevat: Ik denk dat dit allemaal bij God’s plan hoort en liefde zal winnen, maar tegen welke prijs
  God had in de tijd van ‘Noah’ en zijn Ark geen problemen miljoenen mensen te laten sterven, 8 bleven over laten we hopen dat het er dit keer meer zijn 10 of 12 ( laatste is hopelijk een grapje, en zo niet dan is er niks wat wij hier aan kunnen veranderen) Succes allemaal en bedankt voor je Column
  Hier de link naar die video met die Theoloog: https://www.youtube.com/watch?v=6LFzk1afiD8

 43. Vandaag zei een studente me dat ze dinsdag haar prik moest gaan halen. Ik heb haar dat natuurlijk afgeraden.
  Haar antwoord was dat ze zonder bewijs van vaccinatie niet aan haar werkstage mocht beginnen.
  ‘Verplichte vaccinatie op vrijwillige basis’ is een oxymoron zoals bijvoorbeeld droog water.
  Het valt onder dezelfde noemer als de ‘vrijwilligers die men aanduidt’ in het leger.

 44. Ooit gelezen, nog voor 1976…het boek : de planeet die aarde heette, van Hal Lindsay.
  Die vertelde van de chip die je paspoort gaat vervangen, en je bankkaart. Vergeet niet dat bij invoering van de euro… Alle bankbiljetten een chip hebben. Als er 32 gigabyte gaat op een kaartje van nog geen vierkante centimeter, hoe groot is dan de chip met maar enige getallen? Injectie via een vloeistof gaat echter niet..
  Als je een chip in je schouder zou hebben, kun je hem uitlezen…met hetzelfde ding voor hond en kat.. voorlopig niet dus…
  Hal Lindsay vind je nog steeds op YouTube, dominee..

 45. Waartoe dient de opvallend/onnodig lange injectienaald?
  Bevat de punt een chip?
  Zo ja, hoe kan men een chip detecteren?

 46. tja wie heeft de bijbel geschreven?was er eerst de bijbel of het kwade volk die nu behoorlijk heerst Denk denk

 47. Onze vrienden uit denhaag hebben het er niet over gehad, en blijf vrijwillig.

  Dat is correct, onlangs is er een motie aangenomen die nogmaals bevestigt dat vaccineren op vrijwillige basis is. Maar Hugo de Jonge en consorten bewandelen nu een zijweg om toch een vaccin af te dwingen, door tweedracht te zaaien o.a. tussen wel en niet gevaccineerden, beperkingen voor niet gevaccineerden en scholen die weigeren ongevaccineerde leraren en kinderen toe te laten tot de fysieke lessen. Mod.

Comments are closed.