University College London: Covid vaccins verliezen na slechts 6 weken hun werking

Volgens researchers is het inmiddels ‘onomstotelijk bewezen’ dat de Covid vaccins ernstige schade aan de bloedcellen veroorzaken.

—————————————————————————————————————————————-

Zoals voorspeld: het vaccinabonnement (iedere 2 of 3 maanden een nieuwe injectie) komt eraanNieuwe foto’s bewijzen enorme schade aan bloedcellen door Covid vaccins

—————————————————————————————————————————————–

Researchers van de ‘Virus Watch’ divisie van de University College Londen (UCL) zijn tot de conclusie gekomen dat de Covid-19 vaccins al na 6 weken hun veronderstelde beschermende werking verliezen. Dat betekent dat iedere gevaccineerde iedere 2 of 3 maanden nieuwe ‘booster shots’ zal moeten krijgen, waarmee het ‘vaccinabonnement’ dat we ruim een jaar geleden voorspelden, realiteit wordt. Bloedonderzoek wijst keer op keer uit dat de vaccins de rode bloedcellen veranderen en beschadigen, waardoor die gaan klonteren. Bij de meeste gevaccineerden duurt het enige maanden tot hooguit enkele jaren voordat zij hier ernstige gevolgen van beginnen te ondervinden.

Uit bloedanalyse van 552 ‘gevaccineerde’ mensen van voornamelijk 50 tot 70 jaar oud blijkt dat de antilichamen die zouden zijn ontstaan door de Pfizer en AstraZeneca vaccins al na anderhalve maand beginnen af te nemen. Bij sommigen is de zogenaamde ‘vaccin immuniteit’ in minder dan 3 maanden met meer dan de helft verminderd.

Ondanks totaal falen gaan ‘vaccinaties’ gewoon door

Sinds vorig jaar werd de bevolking door de mainstream media gebombardeerd met propaganda dat maximaal twee injecties je zouden beschermen tegen Covid-19. Kritische wetenschappers en andere experts wezen er meteen op dat dit hoogstwaarschijnlijk grote onzin is. Ze werden ervoor verketterd als ‘desinformatie’ verspreiders, maar blijken nu andermaal gelijk te hebben gekregen.

Ondanks dit totale falen van hun ‘heilige’ injecties willen de vaccinatiegelovigen van geen wijken weten. Eleanor Riley, professor immunologie aan de Universiteit van Edinburgh, beweert bijvoorbeeld dat de resultaten ‘verwacht’ waren, en ‘niet noodzakelijk een probleem vormen’.

Nee, niet als het van meet af aan al de bedoeling was om mensen tot in het oneindige ‘booster shots’ te geven. Die zouden volgens haar ‘nodig’ zijn om de ‘verspreiding’ van de ziekte te verminderen, een claim waar overigens nog steeds geen enkel bewijs voor is geleverd.

Permanent aan de boostershots

Integendeel: er komt wèl steeds meer bewijs dat de Covid injecties juist de ‘varianten’, waar de media valselijk de ongevaccineerden de schuld van geven, veroorzaken, en de gevaccineerden hier door de injecties extra kwetsbaar voor zijn. Tegelijkertijd blijkt uit een nieuwe studie dat natuurlijk opgebouwde immuniteit (dus ZONDER vaccinatie) hoogstwaarschijnlijk wèl levenslange bescherming biedt. (1)

De als ‘vaccins’ verpakte experimentele mRNA gentherapie injecties vormen op zijn best een fantastisch nieuw verdienmodel voor Big Pharma. Dwing met behulp van argeloze of gewetenloze politici de hele wereldbevolking permanente booster shots in hun lichamen te laten spuiten, en verdien dan ook nog eens miljarden aan de vele (chronische) ziekten en stoornissen die mensen hierdoor krijgen.

30% tot 60% heeft nu al vorming bloedpropjes

En dat dit gaat gebeuren, staat eigenlijk wel vast. Diverse onderzoeken onder gevaccineerden in onder meer Duitsland en Canada wezen uit dat zeker 30% tot ruim 60% nu al bloedpropjes aan het ontwikkelen is. Zelfs kerngezonde jonge mensen kregen na vaccinatie last van hartspierontsteking (myocarditis en pericarditis). Een belangrijke reden voor het ontstaan daarvan zijn verstopt geraakte bloedvaten, haarvaten en aderen.

We rekenden u onlangs voor dat als de bevindingen van (huis)artsen in Duitsland, Canada en Groot Brittannië internationaal maatgevend zijn, er de komende paar jaar tussen de 150.000 en 400.000 Nederlanders zullen overlijden door bloedpropjes.

De Britse arts dr. Van Welbergen, met meer dan 40 jaar ervaring, liet het bloed van zijn patiënten die met Moderna waren geïnjecteerd onder de microscoop onderzoeken. De resultaten waren schokkend: tal van rode bloedcellen bleken te zijn beschadigd, waardoor ze niet meer ‘glad’ door de bloedvaten stromen, maar begonnen te klonteren. Op de foto’s leek het alsof de patiënten aan het guillain-barrésyndroom of MS leden, zoals op deze afbeeldingen te zien is (géén foto’s):

‘De Covid vaccins zijn helemaal geen vaccins,’ herhaalt Mike ‘Natural News’ Adams nog eens. ‘Het zijn gen-manipulerende, giftige injecties die het menselijke bloed doen klonteren. Toevallig is een virale infectie de meest voorkomende oorzaak van myocarditis, dus is Covid de perfecte dekmantel voor het feit dat de vaccins ontstoken harten en bloedpropjes veroorzaken.’

De mRNA vaccins doen het lichaam vervolgens proteïnen en prionen produceren, die langzaam bloedvaten en aderen gaan verstoppen. Sommige Covid gevaccineerden krijgen al heel snel last van trombose en embolieën, en worden ernstig ziek of sterven. Bij de meeste anderen ontwikkelen de symptomen zich in de loop van enkele maanden tot jaren.

‘Onweerlegbaar bewijs’ van enorme schade aan bloedcellen

Pharma expert en researcher dr. Jane Ruby presenteerde tijdens een interview met het onafhankelijke mediakanaal Stew Peters TV ‘onweerlegbaar bewijs’ in de vorm van foto’s van bloedcellen van de patiënten van de eerder genoemde dr. Van Welbergen: (links: gezonde bloedcellen, rechts: door Covid ‘vaccin’ aangetaste bloedcellen):

De goudkleurige buisvormige delen ‘lijken treffend op (het voor mensen giftige) grafeenoxide dat Spaanse (universitaire) researchers onder microscoop ontdekten toen ze het Pfizer vaccin onderzochten (Zie ook ons artikel van 17 juli: (/ Wel of geen grafeenoxide in het Pfizer vaccin?). Dr. Van Welbergen ontdekte nog iets anders, namelijk de vorming van grote, witte bloedlichaam-achtige structuren met vreemde witte ‘stipjes’ erin. Deze stipjes bleken onder een fluorescerende lamp op te lichten (zie in dit verband ook ons artikel van 13 mei 2020: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam)

‘Dit is onvoorstelbaar verbijsterend en beangstigend,’ aldus dr. Ruby. ‘We weten nu dat de Pfizer en Moderna vaccins de oorzaak zijn van bloedpropjes en al die hersenbloedingen en hartaanvallen, de myocarditis, de zwakte, de neurologische aandoeningen die lijken op guillain-barré en MS…. Het bloed ziet er vergiftigd uit. Er zitten gevaarlijke zaken in, en de rode bloedlichaampjes reageren er heftig op en raken verstoord.’ Hierdoor wordt zuurstof niet meer goed door het lichaam getransporteerd, waardoor mensen moe, duizelig, afwezig, verward e.d. raken. (4)

‘Misdaden tegen de menselijkheid onder voorwendsel van inentingen’

Inmiddels krijgen steeds meer vaxxers last van dat zogenaamde CoVax Syndroom (lethargie, ernstige zwakte en vermoeidheid, symptomen die lijken op stress of een burnout, hevige pijnscheuten, problemen met zien en horen, depressie).

Onder jongeren en jong volwassen hebben de Covid injecties al 250 keer meer doden veroorzaakt dan het (veronderstelde) coronavirus (3). Adams vindt het dan ook onbegrijpelijk dat deze ‘vaccins’ nog steeds ‘veilig en effectief’ mogen worden genoemd. ‘Dit zijn misdaden tegen de menselijkheid onder het voorwendsel van inentingen.’ Hij waarschuwt zelfs voor ‘een aanstaande vaccin holocaust.’ (2)

Xander

(1) Natural News
(2) Natural News
(3) Natural News
(4) The Truth About Vaccines

Zie ook o.a.:

28-07: Eminente pro-vaccinexpert eist onmiddellijke stop vaccinaties vanwege ontstaan ‘super varianten’
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
21-07: Hoofd wetenschap Britse overheid erkent dat 60% nieuwe ziekenhuisopnames volledig gevaccineerden zijn ( / Amerikaanse advocaat begint rechtszaak tegen staat omdat VAERS klokkenluider bewijs heeft dat er al minstens 45.000 vaccindoden in VS zijn )
20-07: Stichting Wij de Ouders stselt Hugo de Jonge persoonlijk aansprakelijk voor alle vaccinschade bij kinderen
18-07: Tienduizenden Europese artsen krijgen brief met nieuwste wetenschappelijke feiten over Covid vaccins ( / Aantal officiële vaccinatiedoden VS en EU nadert de 30.000 )
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties (/ Wel of geen grafeenoxide in Pfizer vaccin?)
14-07: Canadese arts test zijn gevaccineerde patiënten: 62% heeft nu al bloedpropjes
14-07: Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona
09-07: Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
05-07: Spaanse universitaire wetenschappers ontdekken grafeenoxide nanodeeltjes in Pfizer vaccin
29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’
18-06: Professor Pierre Capel; ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘Zien we wat we zien’
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
03-06: Wereldwijd erkende immunoloog: ‘Gevaccineerden die zeggen nergens last van te hebben zijn onwetend over de wetenschap’
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
16-02: Professor Pierre Capel: ‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ (‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’)
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (video college Pierre Capel)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

53

 1. Volgens Matth. 24 vers 7, zullen er zijn “hongersnoden, en pestilentiën, en aardbevingen in verscheidene plaatsen.

  Maar ja, volgens XN is het maar een griepje……

 2. Zeeuwse bolus,
  Hoe onverstandig moet je zijn om Teletekst ( Ned 1-2-3 ) te geloven ( allemaal gesubsidieerd door regering Rutte,
  volgeling , discipel , Klaus Schwab, George Soros , en anderen in de Bilder/elite/WEF forum )

  ALLEEN org. die GEEN subsidie krijgen die zijn pas echt onafhankelijk en kunnen/zullen pas de echte waarheid spreken/schrijven mits ze natuurlijk hun ogen open hebben/eerlijk zijn

 3. De totale antilichaamspiegels lijken al zes weken na volledige vaccinatie te beginnen dalen en kunnen met meer dan 50% dalen gedurende 10 weken, volgens nieuwe gegevens van de Virus Watch-studie van de UCL.
  Dr. Maddie Shrotri (UCL Institute of Health Informatics) zei: “De niveaus van antilichamen na beide doses van het Astra Zeneca- of Pfizer-vaccin waren aanvankelijk erg hoog, wat waarschijnlijk een belangrijk onderdeel is van waarom ze zo beschermend zijn tegen ernstige COVID-19.

  “We ontdekten echter dat deze niveaus in de loop van 2 -3 maanden aanzienlijk daalden. Als ze in dit tempo blijven dalen, zijn we bezorgd dat de beschermende effecten van de vaccins ook kunnen beginnen af te nemen, vooral tegen nieuwe varianten; maar we kunnen nog niet voorspellen hoe snel dat zal gebeuren.”

  even twee citaten uit de bron die ik net in een link had vermeld in een vorige post.

 4. even gekeken op internet. Deze link gevonden van University College Londen (UCL). Inderdaad duidelijk dat het zogenaamde vaccin al na een zestal weken minder antilichamen produceert. Na 10 weken dalen de antilichaamspiegels al met 50 procent.

  https://www.ucl.ac.uk/news/2021/jul/vaccine-antibody-levels-start-wane-around-2-3-months

  Wel interessant om in een discussie met een vaccinatiegelovige mee te nemen. Als je al een vaccin hebt moet het niet langer dan 10 weken geleden zijn toegediend anders is er dus sprake van een daling van 50 procent in de antilichamen. Geen wonder dat men in Israël al weer besloten heeft om een derde prik te geven.

  Voor de grap zei ik tegen iemand dat ik allergisch ben voor injectienaalden. Die persoon geloofde het ook nog maar ja zij geloofde ook in vaccinaties tegen corona. Sommige mensen kun je alles wijs maken. Toch zijn deze onderzoeken uit London interessant. Er zullen vast meer onderzoeken zijn gedaan die voor twijfels over het vaccin zorgen maar die worden zeker niet gepubliceerd als het aan de overheid ligt.

 5. Theo,

  Hier in Israel onder de nieuwe PM word het nog erger. Hou vol en blijf sterk.
  Je bent niet alleen. Er is hier een sterke en radicale groep die zich blijft verzetten.
  Hopelijk valt dit cabinet sneller dan wij verwachten. Blijf er voor bidden. Shalom in Yeshua

 6. @Xander

  Lees dit eens, wel van de MSM waar ik meer in geloof dan de info op deze site. Blijf vooral kritisch.

  https://twitter.com/Teletekst/status/1420454488293453826/photo/1

  Kritisch zullen we zeker blijven. Als u de XN artikelen met bronnen niet geloofwaardig vindt en uw voorkeur uitgaat naar de MSM, dan is het beter voor uw gemoedsrust om hier niet meer te lezen en te posten. Het ga u goed. Mod.

 7. Cefas schreef: 29/07/2021 om 9:44 pm
  Fraaie vondst Cefas: EU-genetica. Triest dat het zover is gekomen maar gelukkig zijn het wel de gelovige Christenen die het nooduur aan zien komen en daardoor zullen ontkomen aan het teken van het Beest . Ook nu is het Levende Woord onze enige Redding!

 8. Op Wikipedia las ik:
  “COVAX, voluit COVID-19 Vaccines Global Access, is een internationaal initiatief om COVID-19-vaccins voor iedereen beschikbaar te maken. In de praktijk gaat het om de doelstelling om vaccins ook in arme landen te verspreiden. Het werd opgericht in april 2020, aan het begin van de coronapandemie. COVAX wordt bestuurd door drie organisaties: de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) en Gavi, the Vaccine Alliance.”
  Nu stel ik me de vraag waarvoor de letter “X” staat. Deze is immers ook het symbool voor: delete / vernietigen.
  Dan betekent COVAX in werkelijkheid : COvid-Vaccine-Acceleration-of-Elimination

 9. @allen, met name Xander

  Wellicht niet goed gelezen Xander? 6 weken? Nee Xander 6 maanden en dan is de bescherming met een Pfizer vaccinatie van 94% terug gelopen naar ca. 84%. Maar dan nog zijn gevaccineerden voor 98% beschermd tegen ernstige complicaties bij een Covid19 besmetting. Maar anti-vaxxers lijken moeilijk de informatie goed te lezen en vooral juist te interpreteren. Maar dat ben ik op deze site inmiddels wel gewend.

  Zeeuwse Bolus: Als u de moeite neemt om alle bronnen te lezen, dan is deze kop u toch niet ontgaan.
  Study: Artificial covid vaccine “immunity” wanes after just six weeks
  Vertaling: Studie: Kunstmatige covid vaccin “immuniteit” neemt af na slechts zes weken.
  Uw insinuaties en gedrag verraden uw intentie op deze site. Waarschuwing, pas uw gedrag aan. Mod.

 10. @Martin,
  Bedankt voor de link.Met deze website zaag je mooi de poten vandaan onder de stoel het vaccineren of de vaccinatieplicht!

  Het ‘vruchtbare resultaat’, het bestrijden van Corona  kan namelijk ook ‘met andere methoden of middelen te behalen zijn’!

  Het experiment moet zo ontworpen zijn dat het vruchtbare resultaten oplevert voor de samenleving, die niet met andere methoden of middelen te behalen zijn, en niet willekeurig en onnodig van aard.
  Neurenbergcode punt 2

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/spectaculaire-daling-aantal-doden-india-en-mexico-na-toedienen-ivermectine/

 11. @Piep : Ja, dat wist ik en het is nog erger, België is na Italië één van de meest corrupte landen. Shalom

 12. Xander, nu verkoop je een heleboel onzin. Voordat je publiceert, kijk even op de website van UCL virus watch. Hier staat, sinds 22 juli 2021, duidelijk en onomwonden beschreven dat juist het omgekeerde van jou bewering plaatsvind. Ik weet uiteraard niet waar je info vandaan haalt, maar de laatste tijd zwak je behoorlijk af met artikelen wat de meesten niet meer tot nadenken aanzet, omdat de info makkelijk te vinden is en verifieerbaar. En dat strookt steeds vaker niet met je publicaties…..https://www.ucl.ac.uk/news/2021/jul/vaccine-antibody-levels-start-wane-around-2-3-months

  M.van der Veen, u vraagt zich af waar XN zijn info vandaan haalt. Dat geeft al weer dat u geen enkele moeite doet om alle bronnen te lezen in en onder het artikel.
  Om u van dienst te zijn:
  Als u de moeite neemt om alle bronnen te lezen, dan is deze deze kop u toch niet ontgaan.
  Study: Artificial covid vaccine “immunity” wanes after just six weeks
  Vertaling: Studie: Kunstmatige covid vaccin “immuniteit” neemt af na slechts zes weken.
  Ook Uw insinuaties en gedrag verraden uw intentie op deze site
  Waarschuwing, pas uw gedrag aan. Mod.

 13. In Engeland heeft iemand via een WOB verzoek gevraagd naar het aantal cycli dat gebruikt wordt bij de PCR testen. Het verschilt per lab, maar het zit vér boven de 22 (schijnt nog redelijk betrouwbaar): https://twitter.com/Mackemtruthsee1/status/1420309341241061382
  Men zoekt dus in het slijm naar virusresten en moet die dan exponentieel vermeerderen om iets te kunnen vinden. Bij veel vermeerderingsstappen vind je altijd wel een restje van een virus, maar is de persoon kerngezond.
  Zo krijg je dus valse besmettingscijfers.
  Hier van Leeds: https://twitter.com/Rosannaob30/status/1420388620788187147/photo/1
  Ook daar veel te gevoelige cycli.
  En vanwege die cijfers gaat Sidney weer 4 weken in lockdown en mag je nauwelijks het huis uit of bezoek ontvangen.
  Het zijn steeds die cijfers die politici bewegen gezonde mensen op te sluiten.

 14. en in plaats van om te keren naar God, zal men smeken om het pleistervaccin

 15. Farma reus Merck was niet voor niks gestopt met het vaccin.(te weinig effect). Vorig jaar al. Niet, dat ik die vertrouw, maar hierin waren ze eerlijk. Ze zijn bezig met een medicijn te ontwikkelen voor de longziekte. Vraag of dat wel zo gezond is.
  Aan de mensen die willen ontgiften van de spuit. Antioxidanten: pure chocolade, zink etc. Voor lever ontgiften: choline. Voor ontstekingen/spierpijn: Kurkuma/magnesium. Veel water drinken. Stress vermijden.
  Ben je grieperig/geen of wel een spuit gehad, dan is paracetamol met vitamine c de beste methode.(met heet water) Eet eerst wat, voordat je pillen slikt. Beter voor je maag en het neemt beter op. Ziek uit.
  Voor de verzorgers om te maken: Verse kippensoep/groente soep werkt als antibiotica/sterkt aan.
  Algemeen: na een echte griep kun je nog 2 maanden last hebben.
  Onlangs was mijn zoon goed ziek. 3 dagen hoofdpijn/koorts en verkoudheid.(bij elkaar een week goed ziek) Beter nu, maar nog wel wat problemen met sporten. Komt ook vast goed. Is wel weer aan het werk, dus..
  Veel sterkte allemaal!
  Van Buiten… jij vooral…houd je ons op de hoogte? Leef met je mee. Veel liefs!

 16. Deze website is sinds kort in de lucht.

  https://ivermectine.store/

  Ik denk dat er door de grote vraag overbelasting is.

  Preventief bestellen mag niet dus alleen bij corona klachten een aanvraag indienen.

 17. De grootste sociale werkplaats van Nederland, het Ministerie voor Fopspenen en Tassologie, zou er naast zitten? Nee, ik weiger te geloven dat ambtenaren met een baan voor het leven geen keiharde beta-wetenschap zouden kunnen bedrijven in de kamers met de zachte muren.

 18. In de VS krijgen de mensen die zich nu laten vaccineren 100 dollar, als beloning. Wellicht krijgen ze hier straks 100 frikandellen van Hugo als beloning.

 19. Willy,

  wist je dan niet dan ons kleine landje één van de DRIE meest corrupte landen is ???!!

 20. @ Amo: 6: 50 pm. In Nederland, is de viroloog Theo Schetters een roepende in de woestijn. Ook hij, is zeer kritisch over het vaccineren, en begrijpt niet waarom men niet evalueert. Maar ik ben bang, dat de Overheden en de farmaceutische industrie, hier geen boodschap aan hebben. En elk kritisch geluid, dat willen ze in de kiem smoren.

 21. Afgelopen week van een familielid vernomen dat haar vriend een dubbele longembolie heeft, begonnen met pijn in been (trombose). Met spoed vanwege ernstige benauwdheid opgenomen in ziekenhuis en nu gelukkig herstellende. Onlangs (2 maanden geleden Pfizer vaccin gekregen). Kan m.i. geen toeval zijn, bovenstaand artikel is zo goed als zeker 100% betrouwbaar.

 22. Gods bescherming in gevaren

  1Wie in de schuilplaats van de Allerhoogste is gezeten,

  zal overnachten in de schaduw van de Almachtige.
  2Ik zeg tegen de HEERE: Mijn toevlucht en mijn burcht,

  mijn God, op Wie ik vertrouw!
  3Ps. 124:7Want Híj zal u redden van de strik van de vogelvanger,

  van de zeer verderfelijke pest.
  4Ps. 57:2Hij zal u beschutten met Zijn vlerken,

  onder Zijn vleugels zult u de toevlucht nemen,

  Zijn trouw is een schild en een pantser.
  5Job 5:19,20; Spr. 3:25; Hoogl. 3:8U zult niet vrezen voor het beangstigende van de nacht,

  voor de pijl die overdag aan komt vliegen,
  6voor de pest, die in het donker rondgaat,

  voor het verderf dat midden op de dag verwoest.
  7Al zullen er duizend vallen aan uw zijde

  en tienduizend aan uw rechterhand –

  bij u zal het onheil niet komen.
  8Slechts met uw ogen zult u het aanschouwen,

  u zult de vergelding aan de goddelozen zien.
  9Want U, HEERE, bent mijn toevlucht.

  De Allerhoogste hebt u tot uw woning gemaakt.
  10Geen onheil zal u overkomen,

  geen plaag zal uw tent naderen.
  11Ps. 34:8; Matt. 4:6; Luk. 4:10Want Hij zal voor u Zijn engelen bevel geven

  dat zij u bewaren op al uw wegen.
  12Luk. 4:11Zij zullen u op de handen dragen,

  zodat u uw voet aan geen steen stoot.
  13Op de Job 5:22,23felle leeuw en de adder zult u trappen,

  u zult de jonge leeuw en de slang vertrappen.
  14Omdat hij liefde voor Mij opgevat heeft, zegt God, zal Ik hem bevrijden;

  Ik zal hem in een veilige vesting zetten, want hij kent Mijn Naam.
  15Hij zal Mij aanroepen en Ik zal hem verhoren,

  in de benauwdheid zal Ik bij hem zijn,

  Ik zal hem eruit helpen en hem verheerlijken.
  16Ik zal hem met lengte van dagen verzadigen,

  Ik zal hem Mijn heil doen zien.

 23. Wonderbaarlijk materiaal dat grafeenoxide, in het Nederlands is er weinig of geen informatie over te vinden maar in het Engels des te meer: https://www.graphene-info.com/graphene-oxide
  Heeft tal van mogelijkheden maar in verband met dit artikel, het kan ook gebruikt worden in mondkapjes:
  https://www.graphene-info.com/directa-plus-says-new-research-supports-use-its-graphene-nano-materials-covid
  En er loopt onderzoek naar intranasale griepvaccinatie:
  https://www.pnas.org/content/118/19/e2024998118
  En ja hoor, ook in Covidvaccins zou het moeten kunnen:
  https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/smll.202101483
  Maar nu dus nog niet. Echter als het onderzoek rond is zal niemand nog kunnen ontsnappen want het kan overal zitten en er komt geen spuitje meer aan te pas om het in je lijf te krijgen. Over de huidige Covid vaccins zou ik me enkel over mogelijke ADE een beetje zorgen maken.
  Dr. Jane Ruby is overigens psycholoog van opleiding, stelt zich voor als gezondheidseconoom http://drjaneruby.com/
  Heeft blijkbaar wat van horen zeggen over grafeen, en fotootjes van iets dat op een ernstige bloedvergiftiging lijkt. Toch een interessant materiaal dat grafeen.

 24. @Jade schreef: 29/07/2021 om 2:25 pm | Bedankt voor deze link

  Wow! Schokkend om te horen, 1981 en 1op1 met nu! Deze woorden van een ‘adviseur’ op het hoogste regeringsniveau. Zó lang vooruit (40jr), strategisch uitgestippeld door dezelfde soort lui die in 2021 daadwerkelijk het wereldbeleid bepalen voor hun ‘uitvoerders’ op nationaal niveau…

  “Euthanasie als beleidsinstrument met doelgroep de 60-65 jarigen, de zwakkeren en nuttelozen, en de dommen.” Methode: echte eco.crisis & virus… klinkt heel bekend!

 25. Sam Brokken verbaast zich enorm over het feit dat de regeringen steeds strenger worden, terwijl er zoveel mensen gevaccineerd zijn en er zo weinig ziekenhuisopnames zijn.
  Hij vindt dat de norm van “besmettingen” moet stoppen, omdat zulke cijfers niets zeggen.
  Er is geen enkele correlatie meer tussen “besmettingen” en ziekenhuisopnames.
  De maatregelen als paspoorten en quarantaine zijn biomedisch NIET meer uit te leggen.
  Ook de jeugd injecteren is zonder nut.
  Tevens worden de matige gevolgen van vaccinatie slecht bijgehouden en niet gepubliceerd.
  Hij spreekt al een jaar regelmatig met een groep van 60 Belgische wetenschappers en ook in die groep vraagt men zich met verbazing af wat er gebeurt. Overheden die níet bereid zijn tot evalueren en aanpassen, maar die alleen maar strikter worden in hun maatregelen.
  Velen van hen spreken hun angstige vermoedens (er is een andere agenda dan het virus) niet uit in het openbaar, maar al wel onderling. Juist omdat het zo duidelijk onlogisch is hoe de overheden hier verharden.
  Sam Brokken is zijn positie kwijtgeraakt vanwege zijn integere onderzoeken; zo wordt mensen het zwijgen opgelegd.
  https://www.youtube.com/watch?v=hl2L2x-9mYQ

 26. Mijn moeder is dit jaar van geen klachten ineens zwaar hart patiënt geworden. Een bypass operatie slaagde niet want de bypassen slipte binnen een dag weer dicht en er moesten stents worden geplaatst. De doctoren snappen niet waarom de bypass niet slaagde, maar dat het door de vaccinatie kwam is uitgesloten (volgens hun). Volgens mij is het wel duidelijk. Hartpatiënt binnen 3-4 maanden na vaccinatie.

 27. Yup. De vaccins brengen de sterfte onder ouderen (70+) omlaag, maar niet onder jeugdiger (70-) personen.
  Ook wetenschappelijk bewezen middels zo’n onderzoek.

  Komt alles toch weer gewoon op voldoende vitamine d inname of aanmaak. Kan men wel besmet raken en ziek worden, ook in de zomer, maar het lichaam ruimt het zelf op bij een voldoende direct te gebruiken aanwezige hoeveelheid.

  We gaan weer lachen (of huiveren naar gelang) komend najaar en winter (en op langere termijn met de fysieke gevolgen van een stilzwijgende virusbesmetting).

 28. Sterkte voor jou en je dochter, Van Buiten, en ik hoop dat ze de ontstekingen te boven mag komen. Weer een slachtoffer van de zo hoog geroemde vaccins. En het was allemaal zo veilig, jaja.

 29. Wat deze researches doen is paarlen voor de zwijnen werpen. Moedig, want zij riskeren hiermee veel. Ik hoorde zojuist dat Sam Brokken, die in Belgie als wetenschapper collega’s uitnodigde tot het voeren van een debat over een mogelijk effectievere aanpak van de crisis, om die reden op staande voet is ontslagen. Het wordt verplichte vaccinatie.

 30. @ tukker: 3:39 pm. Inderdaad waarde Tukker. Onze hulp is in de Naam des Heeren!

 31. Ze zullen ongetwijfeld beweren dat het de schuld is van de ongevaccineerden dat ondanks al hun maatregelen (maskers, steeds nieuwe vaccinaties, 1,5 meter afstand houden, etc.) ze het virus, dat nu al bijna 2 jaar wereldwijd zou woeden, maar niet onder controle kunnen krijgen.

  Huichelend ‘vredelievend’ links is zogezegd tegen geweld maar wedden dat ze niet zullen aarzelen om vaccinweigeraars desnoods met geweld een gifspuit toe te dienen? Het zijn niet de gewone burgers maar de overheid die als eerste dwang, list en geweld zal gebruiken.

  De geschiedenis leert ons dat de grootste massamoorden en uitroeiingen in de geschiedenis van de mensheid nooit gepleegd werden door gewone burgers maar altijd door de overheden.
  Zou het kunnen dat de geschiedenis zich thans op globale schaal aan het herhalen is…?

 32. Wij zullen krachtig/sterk in de Here moeten/mogen zijn, laten wij alleen ons vertrouwen op Hem stellen , MAAR wij zullen WEL ZELF die keuze MOETEN maken !!!

  En toch vraag ik me af hoe het allemaal zal gaan lopen als er massale doden/zieken gaan vallen , argument is simpel : Vaccinatie ( sorry, genetisch experiment ) werkt toch ? Wat is dan het probleem ?
  Erken dan dat vaccinatie niet werkt maar goed het probleem is/blijft : In hoeverre laat de mensheid zich manipuleren ??
  We gaan het zien !

 33. Wij zullen krachtig/sterk in de Here moeten/mogen zijn, laten wij alleen ons vertrouwen op Hem stellen , MAAR wij zullen WEL ZELF die keuze MOETEN maken !!!

 34. @ rescue: 1:15 pm. Inderdaad, ze zullen de ongevaccineerden, demoniseren en er de schuld van geven dat Corona en de varianten maar niet verdwijnen. Wat een leugenpropaganda.

 35. Radicalde misdaden, tegen de mensheid.
  Mensen ontwaak, uit uw slaap !
  Wakker worden is de nu hoogste noodzaak!
  De politici keren, zich radicaal tegen de burgers.

 36. @Costa: Ze zouden ook willen dat de huisdokters dat zouden doen, maar die staan nogal weigerachtig ze hebben zo geen ijskasten om de vaccins te kunnen bewaren. De apothekers in België mogen volgens de wet geen inspuitingen doen, alleen gekwalificeerde verpleegsters, of ze zouden weer de wet moeten veranderen, in België kun je van alles verwachten. Shalom

 37. Bid voor deze zware tijden er zullen nog veel ziektes uit breken de aarde zal schudden en oorlogen zullen komen armoede en hongersnood de mens zal terug moeten keren naar God want hij laat niet met zich sollen maar de mens luistert niet dat hebben ze nog nooit gedaan maar hij zal laten zien wie hij is wat een ramp voor de wereld

 38. Hier in Israel beginnen ze al met een 3e shot voor de oudere met risico.
  Nu zijn ze in overleg of ze iedereen vanaf 60 of 70 jaar het 3e vaccin gaan geven.
  Zal spoedig komen en daarna een gele ster met “ongevaccineerd”.

 39. @willy inderdaad gisteren op de radio gehoord dat meerdere centra gaan sluiten, misschien (mijn gedachte) moeten gevaccineerden later zelf hun “shot” gaan halen bij de apotheker en zelf inspuiten om iets of wat tijdelijk in “leven” te blijven, verwonder mij voor niets meer….

 40. Vind het verschrikkelijk. Arme mensen (die er totaal niks aan kunnen doen) die zich hebben laten “vaccineren”, door vertrouwen te hebben in de medici en de propaganda op tv en kranten.
  Wat een tuig die dit “vaccin” op een misselijkmakende manier gepropagandeerd hebben, en nog steeds doen. Zelfs de druk die ze er op leggen, anders geen werk, of ….. Dit tuig kan niet zeggen: “Wir haben es nicht gewusst”. Ze propageren opzettelijk dit spul met vol werkend verstand.

  Wat zal er zo een verschrikkelijke tijd aan komen als dit alles door zal dringen tot de grote massa, en hun woede niet meer te beteugelen zal zijn. En daarna de depressie, het verloren voelen.
  De wereld gaat kapot! Wil ik nog wel in zo’n wereld leven?

  Wat triest als je zelf niet gevaccineerd bent, en je geliefden aan deze troep kapot ziet gaan.
  De hele wereld is misleid. Angst/woede/machteloosheid/verdriet zal de wereld treffen.
  We gaan nooit meer terug naar normaal.
  Kan wel janken.

 41. Stel je voor dat het goed fout gaat, zullen zij er mee zitten denk ik niet het leed is al gaande. Maar ik zeg niet dat het fout is ieder doet dit in vrije wil op dit moment, en dat is de troef van de vogelaars.
  Trouwens schoondochter 31 jaar na drie dagen vannacht in het ziekenhuis beland na de tweede prik veertig graden koorts en de bloedwaarde niet goed teveel witte bloedcellen, mannen in wit pak testen en testen uitkomst geen corona. Geen voor verschijnselen gehad maar gisteren avond rond elf uur ineens koorts en om halfvier in de nacht in het ziekenhuis beland. Ligt nu aan de morfine. ontstekingen aan de lever, Gal, Luchtwegen.

 42. Meer dan 85 % van de bevolking leest dit soort berichten toch niet, misschien wel meer. En de regeringen weten dat
  vandaar dat de propaganda zo’n geweldig resultaat heeft. De slachtoffers blijven ver beneden schokkende cijfers dus
  kan men rustig beginnen met demoniseren van de resterende anti vaxxers. En dat gaat hen in grote problemen brengen.
  En tenzij het komende halfjaar er nog wel schokkende dingen gebeuren zal de definitieve aanval geopend worden. Het ziet er zeer beangstigend uit, en de degenen die standvastig blijven moeten nu de kosten berekenen. Je kan alles kwijtraken.

 43. Wat een grap, ik België gaan ze vele vaccinatie centrales reeds sluiten aan gebrek aan belangstelling vooral in het Brusselse. Als het bewezen is dat de inentingen maar een goed half jaar zouden werken, dat kunnen ze die centrales al vlug terug opendoen, of de huisdokter moet het overnemen wat quasi onmogelijk is. Gaan ze de mensen dan blijven inspuiten? Dat kan totaal niet gezond zijn zoals uit het artikel blijkt. Shalom

Comments are closed.