Spectaculaire daling aantal doden India en Mexico na toedienen Ivermectine

Waarom zou je een goedkoop, bewezen veilig en werkend medicijn toedienen als je ook een vermogen kunt verdienen met miljarden experimentele genmanipulatie injecties?

—————————————————————————————————————————————–

Ivermectine, het medicijn waar huisartsen in Nederland een boete van € 150.000,- voor kunnen krijgen als ze het aan een (veronderstelde) Covid-19 patiënt geven, heeft in Mexico en India voor een spectaculaire daling van het aantal doden gezorgd nadat de overheid besloot om het – zeer tegen de zin van de WHO en de farma industrie – toch aan mensen toe te dienen.

Zoals in bijna alle landen explodeerde in India het aantal doden nadat met de massale vaccinatiecampagne was begonnen. Het dagelijkse aantal slachtoffers was in januari gedaald tot ver onder 100, maar nadat werd begonnen met de Covid vaccinaties steeg het aantal doden pijlsnel naar ruim 4500 per dag halverwege mei.

Op 20 april begon men in de Indiase hoofdstad Delhi met het gebruik van Ivermectine. Het aantal doden daalde van 28.395 naar slechts 2260 op 22 mei, een vermindering van maar liefst 92%. In Uttar Pradesh hetzelfde patroon: 37.944 doden op 24 april, en toen werd Ivermectine erbij gehaald. Op 22 mei nog maar 5.964 doden, een daling van 84%.

Big Pharma en politiek onderdrukken goedkoop en bewezen veilig medicijn

Ivermectine werd in april 2020 al door diverse wetenschappers aangehaald als bewezen veilig medicijn, maar zwaar door de WHO en alle autoriteiten onderdrukt. In augustus 2020 zette de eminente Australische professor Thomas Borody zich er nog eens voor in, maar tevergeefs. Big Pharma kan namelijk niets verdienen aan het patentvrije en daarom zeer goedkope Ivermectine, en de politiek is overduidelijk gebaat bij het in stand houden van deze p(l)andemie, omdat het hen de mogelijkheid geeft om steeds meer dictatoriale controle over het volk uit te oefenen.

Ook in Mexico City werd een spectaculaire daling van het aantal doden behaald nadat werd begonnen met Ivermectine:

In Buffalo (New York) moest een in het ziekenhuis opgenomen vrouw de rechter inschakelen om Ivermectine voorgeschreven te krijgen. De rechter stelde haar in het gelijk, ze kreeg Ivermectine, en herstelde, waardoor ze weer naar huis kon.

De argumenten die tegen Ivermectine worden aangehaald – er zouden nog geen ‘dubbelblinde’ studies naar zijn verricht – worden niet toegepast op de als vaccins vermomde gentherapie injecties die inmiddels bij bijna 2 miljard mensen zijn ingespoten. Deze stoffen, waar alleen al in de VS en Europa inmiddels meer dan 16.000 mensen aan zijn gestorven en vele honderdduizenden (chronisch) ziek of gehandicapt hebben gemaakt, kregen een voorlopige goedkeuring, en hoeven pas in 2022 of zelfs 2024 ‘veilig’ te worden bevonden.

 

Xander

Disclaimer: Dit is geen medisch advies, maar enkel verslaggeving vanuit een eigen perspectief. Ga nooit zelf experimenteren met medicijnen, en schakel altijd een erkende arts in.

(1) Life Site News
Afbeelding: WikiMedia commons, auteur Sarang , I, the copyright holder of this work, release this work into the public domain


Zie ook o.a.:

01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
25-05: Een greep uit de vele gezichten van slachtoffers van het Covid-19 vaccinatie-programma
24-05: Dodental India stijgt na begin vaccinaties van minder dan 100 naar ruim 4500 per dag
20-05: Nobelprijswinnaar geneeskunde noemt massa vaccinatie tegen Covid ‘onacceptabele historische fout’
19-05: Update officiële EU-statistieken: 11.519 vaccinatiedoden en 307.130 niet hersteld
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
06-04: Terwijl mensen blijven sterven verandert AstraZeneca naam vaccin in Vaxzevria
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
29-03: Covid vaccins richten volgens officiële EU statistieken slachting aan in Europa
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-03: Toeval? Zogenaamd gevaarlijke corona mutaties komen uit 3 landen waar vaccin AstraZeneca is getest
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

41

 1. De echte reden om Ivermectine of HCQ niet op het lijstje te zetten van werkende medicijnen, is dat een tijdelijke toelating van een experimenteel medicijn/vaccin alleen mag als er geen andere werkende medicijnen voor handen zijn. Toen die deal tussen farma en overheden werd gesloten, hebben juristen van de farma dit natuurlijk aangekaart. Ten eerste konden zij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele bijwerkingen ivm het snelle ontwikkel traject, waar dus de overheid garant staat. Ten 2e zou elk werkend medicijn geblokt moeten worden, anders zou die tijdelijke goed keuring niet plaatsvinden. En dat frustreren van onderzoeken naar werkende medicijnen, daar kennen we allerlei voorbeelden van.

 2. John B, op de volgende site heb ik ook een reactie geschreven, daar zal ik op ingaan op jouw argumenten .

 3. @Tabris: Mensen kunnen in alle vrijheid allerlei informatie uit zeer diverse bronnen, tot zich nemen. Daaronder kan ook deze site vallen die talrijke verwijzingen heeft naar andere bronnen. Op grond van deze vrije nieuwsgaring kunnen mensen zelfstandig besluiten of ze de injecties willen nemen of niet.
  Zo werkt dat in een vrije samenleving. Het is een vorm van smaad (en zelfs een vorm van morele chantage) om deze site dan te beschouwen als “schuldig” aan mensen die zouden kunnen sterven. Hoe kunt u dit suggereren.
  Uw voorbeeld van Fauci is helemaal misplaatst, want Fauci is in dienst van de overheid en die overheid legt verplichtende maatregelen op. Dat doen de diverse sites dus niet!

 4. Maurice de Hond heeft geen goed woord over voor Van Dissel (en Keulemans van de Volkskrant), die beweert dat Ivermectine geen geschikt middel is: https://www.pscp.tv/w/1MnxnlQnkVOGO (vanaf 45:00 minuut)
  Van Dissel baseert zich op een onderzoek uit Colombia, dat volgens De Hond een erg slecht onderzoek is. In India zie je hoe staten die Ivermectine hebben gebruikt, zeer duidelijke verbeteringen laten zien. Er zijn veel meer studies dan alleen die uit Colombia, en die tonen aan dat Ivermectine wel degelijk goede resultaten kan boeken.

 5. @Chrisje

  Mexico en New Dehli (waar de meeste gevallen zijn) ligggen op opgeveer dezelfde hoogte 30 graden noord als Marokko. De grafieken voor Marrokko en Mexico zijn nagenoeg hetzelfde met de piek gevallen in de winter.

  Voorts een beginnende vaccinatie kan bijna geen impact hebben of een bevolking van 1,5 miljard. Ook het medicijn geneest alleen maar en voorkomt geen nieuwe gevallen. Juist voor de uitbraak in India waren er ook veel religiueze feestedn waar miljoenen mensen dicht op elkaar gepakt stonden. Dit zijn nog meer redenen waarom de logica in bovenstaand artikel niet klopt.

  Ik zeg niet dat vaccinaties goed of slecht zijn en iedereen moet voor zichzelf weten of hij/zij er een neemt. Echter de berichtgeving er over moet wel objectief en correct zijn. Sites zoals deze hebben de verantwoordelijkheid om de waarheid zo dicht mogelijk te benaderen. Doen ze dat niet en misleiden de mensen naar de verkeerde beslissing dan hebben zij de dood van die mensen op hun geweten.
  Neem leugenachtige Fauci als voorbeeld.

  Deze zaken zijn te serieus om sensatie journalistiek mee te bedrijven.

  Lees eens goed de bronnen onder het artikel. Wat in het artikel tussen aanhalingstekens staat is niet van XN maar uitspraken van de bron. Mod.

 6. Beste tukker. Wat een aanval toch zeg. Okay, welke bewijzen wilt u hebben? Moet ik een link posten naar een medische bibliotheek met alle research rapportages en zo meer? Dan gaat u vast vragen stellen of roepen dat het niet klopt of te ingewikkeld is.

  Wel nu, hieronder een uitleg in simpele mensentaal, iedereen op dit forum begrijpt wat daar staat:
  https://www.nemokennislink.nl/publicaties/zeven-vragen-over-het-rna-vaccin/

  En over Ivermectine, dat anti parasieten cure:
  https://www.ntvg.nl/artikelen/nieuws/ivermectine/volledig

  So: lees alles op deze site na drie jaar nog eens. Niets mis met vaccineren dus en tot nu zijn er nog geen reguliere goede medicijnen tegen de door het coronavirus veroorzaakte longziekten.

 7. Sorry moderator, echter deze persoon heeft het eigenlijk een beetje over zichzelf afgeroepen……Het is echter vanzelfsprekend dat iedereen Zelf de keus maakt…

 8. John B Argumentatie/ feiten spreken boekdelen , jij geeft ze niet
  Geen fakenieuws maar FEITEN

 9. Beste Moderator, gelieve Sky News Australia te volgen (YouTube “Gain of Function Godfather” bombshell emails link Fauci to Wuhan Lab leak theory) of Breitbart … Fauci is toast!
  Nu zien of de NL Msm inhaakt… denk het niet … het is een grof schandaal die nú moet worden verteld. … wordt vervolgt…

 10. De genen die ons beschermen zijn aan de winnende hand, deze ziekte is aan het uitdoven.
  Heb al meer geopperd dat het niet onze problemen zijn, maar een gevecht is vanaf ons bestaan.
  De komende tijd zal er meer gebeuren en zal niet alleen goed nieuws maar ook slecht nieuws brengen.

 11. Toevallig heb ik net vanmorgen bij mijn Engelse Nieuwsbrief Natural News gelezen, dat in een geheim document naar aanleiding van een studie van Pfizer zelf, staat dat betreffende het Mrna vaccin, de nano deeltjes door je hele lichaam gaan, met name de hersenen, hart, lever enz….

  Angel en allen: iedereen die kiest voor vaccin graag respecteren. Mod.

 12. Dit zijn berichten die ik van verscheidene kanten hoor/gehoord heb dus we kunnen er wel van uitgaan dat dit klopt.
  Maar als een heel simpel medicijn zo goed zijn werk doet dan moeten we afvragen WAAROM de vaccinfabrikanten/verwante instanties perse alles op alles te zetten om dit tegen te gaan en de vaccins te promoten.
  Simpel . Punt 1 geld MAAR ook punt 2 lijkt het er op dat men de wereldbev. willens/wetens slechte medicatie c.q.vaccins “voorzet “.
  Is men nu zo verschrikkellijk dom OF moeten we inderdaad tot de schrikbarende conclusie komen : Decimering wereldbevolking .
  Zeer w.s het laatste .
  Trouwens, vele mensen hun ogen gaan open , ik vraag me eigenlijk af of men toch niet zijn hand heeft overspeelt.
  Ook is er sprake van eventueel alle maatregelen per half Juli cancelen.
  Tuurlijk, ik ben niet gek , kan poppenkast zijn maar misschien ook zich indekken tegen Neurenburg 2.0 ?

  Willy, waar blijft jouw reactie op mijn vraag ? ( Klaus Schwab zegt u bezit niets/zult gelukkig zijn , kan alleen als je gechipt bent )
  Niet reageren betekent n.l dat je geen argumenten hebt , het is nl 3 dagen geleden !!

  Wouter , 9.26 PM 2-6 Het moment van vaccinatie t/m 2 a 3 maanden daarna het aantal doden sky high, VOOR vaccinatie Ivermectine gegeven aan de mensen, ( zeerweinig/geen doden, stond op de nullijn n.l )
  tel uit je winst !!

 13. Dit zijn berichten die ik van verscheidene kanten hoor/gehoord heb dus we kunnen er wel van uitgaan dat dit klopt.
  Maar als een heel simpel medicijn zo goed zijn werk doet dan moeten we afvragen WAAROM de vaccinfabrikanten/verwante instanties perse alles op alles te zetten om dit tegen te gaan en de vaccins te promoten.
  Simpel . Punt 1 geld MAAR ook punt 2 lijkt het er op dat men de wereldbev. willens/wetens slechte medicatie c.q.vaccins “voorzet “.
  Is men nu zo verschrikkellijk dom OF moeten we inderdaad tot de schrikbarende conclusie komen : Decimering wereldbevolking .
  Zeer w.s het laatste .
  Trouwens, vele mensen hun ogen gaan open , ik vraag me eigenlijk af of men toch niet zijn hand heeft overspeelt.
  Ook is er sprake van eventueel alle maatregelen per half Juli cancelen.
  Tuurlijk, ik ben niet gek , kan poppenkast zijn maar misschien ook zich indekken tegen Neurenburg 2.0 ?

  Willy, waar blijft jouw reactie op mijn vraag ? ( Klaus Schwab zegt u bezit niets/zult gelukkig zijn , kan alleen als je gechipt bent )
  Niet reageren betekent n.l dat je geen argumenten hebt , het is nl 3 dagen geleden !!

 14. Douwe: MSD oftewel Merck was toen nog bezig met vaccins tegen Covid-19, dus commercieel gezien zouden ze zichzelf in de voet schieten.

  Ze hebben weliswaar dat begin dit jaar opgegeven maar zijn nu bezig met iets soortgelijks, molnupiravir: dus van hetzelfde laken een pak.

  Tot zover dit bericht over disaster kapitalisme.

 15. Beter een medicijn dan een vaccin is mijn motto. Laat ons hopen dat ze ook meer medicijnen inzetten tegen covid. Shalom

 16. Ivermectine helpt alleen in een prematuur stadium. Dus mocht een persoon ‘lichtelijk’ besmet zijn dan kan …. dit middel een verdere besmetting voorkomen. Bij aanhoudende besmettingen is de daadkracht van dit medicijn ontoereikend.
  Een verontrustend artikel over DNA én mRNA, is te vinden op :
  https://uncutnews.ch/erfinder-der-mrna-technologie-bestaetigt-geimpfte-menschen-werden-zum- superspreader/.

  Men hoeft niet het syndroom van Down te hebben om je toch down te voelen. De wereld is inmiddels een gekkenhuis geworden …..

 17. Ivermectin is niet heel erg goedkoop!

  In Duitsland kost het ongeveer €15 per tabletje!

  Astra Zeneca kost ongeveer € 1,78 per dosis.

 18. Douwe schreef:
  02/06/2021 om 4:44 pm

  >>99% wat op deze website staat blijkt achteraf grote kletspraat te zijn…<<

  Als er maar 1% waar is, is dat al erg genoeg zou ik denken.
  Echter denk ik dat het percentage veel hoger is dan 1%.

 19. Om te weten of een virus gevaarlijk is, moet je kijken naar de oversterfte (extra sterfte boven normaal). En dan kun je het best naar Zweden kijken, want de cijfers kunnen daar niet toegedicht worden aan de extreme overheidsmaatregelen.
  Deze schrijver ging uit van een griepseizoen: van oktober tot oktober. Dat omvat een complete winter (bij corona let men niet op seizoenen) : https://shahar-26393.medium.com/not-a-shred-of-doubt-sweden-was-right-32e6dab1f47a
  Je ziet eigenlijk dat in de loop van de jaren de sterftecijfers per miljoen steeds teruglopen. In 2019 was er opvallend weinig sterfte, maar dat werd wel ‘ingehaald’ in 2020. Maar ook in 2020 was er in Zweden geen opvallende oversterfte.
  We zijn in het ootje genomen met dat verhaal over een killervirus.

  Intussen zijn er vele e-mails van Fauci ‘openbaar’ geworden via de wet openbaar bestuur. Er blijken goede contacten uit met een pro China journalist van de New York Times (die inmiddels ontslagen is) en andere bewonderaars van de Chinese aanpak. De man ligt behoorlijk onder vuur momenteel in de VS.

 20. Douwe heeft gewoon gelijk, en iedereen mag iets (netjes) roepen op dit forum omdat inloggen niet nodig is en de artikelen dermate stellend geschreven zijn dat reacties worden gevraagd.

  Ivermectine wordt gebruik bij worminfecties en schurft, iedereen mag hier een zelf een conclusie uit trekken. Veel dierenartsen gebruiken het en in de tropen is het standaard aanwezig voor wie in de nabijheid van een rivier woont. Maar tegen een longziekte als gevolg van een coronavirus doet dit middel niets.

  De vaccins veranderen verder niets aan je Gen, wat dat in dit verband ook mag betekenen. De celkern wordt niet bereikt voor mrRNa middelen.

  Dus argeloze lezer, laat je niet gek maken. En voor wie het beter weet, ga vooral door in de eigen bubbel. Bekijk dit alles nog eens over drie jaar.

 21. Vraag jezelf af hoe het komt dat je ziek wordt. Wat brengt je uit balans?
  -Multi antibioticagebruik bij dieren. Dieren/ vissen opgesloten in kleine ruimten.
  -vitamine D tekort door teveel smeren met carcinogene zonnebrand
  -xeno-oestrogene plastic verpakkingsmateriaal
  -voorverpakte en voorgesneden groente en fruit waar alle voedingswaarde zo’n beetje uit is omdat het ook op arme met pesticide vervuilde grond wordt verbouwd
  -tuinen, wegen en bossen die ontbost worden
  -straling van slimme meter, 1, 2, 3, 4, 5 G, magnetron en andere elektromagnetische straling
  -vliegtuigrotzooi
  -tv/bankhangen
  -roken/ drinken/ suiker
  -etc
  Ga terug naar het begin: ontstekker, ontspul, ga lekker bosbaden, plant bomen/ groen
  Doe de tv en slimme meter en magnettron de deur uit
  Neem zoveel mogelijk natuurlijke producten
  Een lichaam en geest die in balans zijn, hebben veel minder kans om ziek te worden.
  Gelukkig hebben we een immuunsysteem die ons al miljoenen jaren uit de brand helpt.
  Daar hebben we geen chemische rotzooi zoals vaccinaties voor nodig

 22. Ondertussen begint Dr.Fauci behoorlijk zenuwachtig te worden. Tal emails wijzen de covid herkomst naar het Wuhan Lab. Ook een email van Fauci zelf in 2017 dat Trump tijdens zijn ambt met een epidemic te maken krijgt! Creepy Joe administration is al bezig om Fauci eruit te werken. Wordt vervolgt…

  Heeft u een link ? Mod.

 23. @ tabris in Mexico en India winter… kennen ze haast niet daar papi! Behalve in het noorden van india!

 24. Comerius schreef:
  02/06/2021 om 4:28 pm
  @René van Zalk.
  Vraagje: waarom moet iedereen dat weten?

  Zulke dingen begrijp ik dus ook niet. Mensen staan te juichen dat ze de prik hebben gehad. Ziezo ik ben beschermd (dus niet). Mensen vragen je gewoon: heb je de prik al gehad? In plaats van; neem jij de prik ook? Nee het is de gewoonste zaak van de wereld dat mensen zich niet laten informeren. Geen studie doen. Geen onderzoek doen. De wetenschap zal het wel weten. Ik heb nu mensen genoeg gewaarschuwd. Ieder moet het zelf maar weten. Ze hebben geen idee hoeveel doden er al zijn gevallen en hoeveel mensen met verschrikkelijke bijwerkingen. Ik zou zeggen bekijk de video van JDFarag eens. https://www.jdfarag.org/bible-prophecy?sapurl=LytkNmtjL2xiL21pLys1ZzhzNzl4P2VtYmVkPXRydWU=
  Mensen vertellen hier aan hun voorganger wat voor familieleden hier aan de prik zijn overleden en ook waaraan vlak na de prik.

 25. Op 20 april begon men in de Indiase hoofdstad Delhi met het gebruik van Ivermectine. Het aantal doden daalde van 28.395 naar slechts 2260 op 22 mei, een vermindering van maar liefst 92%. In Uttar Pradesh hetzelfde patroon: 37.944 doden op 24 april, en toen werd Ivermectine erbij gehaald. Op 22 mei nog maar 5.964 doden, een daling van 84%.

  Misleidende cijfers.. of zijn de doden weer tot leven gewekt met dit medicijn?
  Over welke periode zijn de eerst genoemde dodenaantallen? Hetzelfde tijdsbestek als tussen 24 april en 22 mei?

 26. Mensen zijn zo gevangen van angst,dat ze denken,dat vaccin hun enige redding is!.
  Rutte heeft voor publiek zijn prik gehad,nep?
  Of neemt als de weerlicht een begeleidend ontwormingsmiddel.

 27. Voor mensen die deze site niet vertrouwen, kijk ook eens op ninefornews..
  En ook rt.com desnoods jensen.nl of blckboxtv … Sietske Bergsma, en zo kan ik nog wel even doorgaan..
  Xander doet het goed..een van de sites die ik elke dag lees, ben ondertussen wel wat gewend , die tv en krant… hopeloos. Uitzondering sky news australia..
  Zegt het voort!

 28. Bovenstaand verhaal is weer eens niet objectief. Als je gewoon de data bekijkt dan zie je dat ook het besmettings gevallen in landen op het noordelijk halfrond die vaccineren ook naar beneden gaan, terwijl ze op het zuidelijk halfrond weer naar boven gaan. Dit is totaal onafhankelijk van vaccinaties of het Ivermectine medicijn. Het virus houdt gewoon niet van de zomer en zwakt af, terwijl het in het najaar en de winter sterker wordt. De grafieken per land laten dit duidelijk zien.

  Bovenstaand artikel is dus echt misleiding door maar een klein gedeelte van de waarheid te vertellen. Ik zou toch graag hebben dat Xander wat dieper en objectiever zou analyseren in belangrijke zaken als dit.

 29. Wat is het toppunt van kapitalisme? Het antwoord is bekend, maar hoe vaak wordt erover gesproken? Hieronder de originele tekst; de vertaling komt erna:
  Sergey Chemezov, Rostec CEO, said that the current sanctions targeting Russia could be classified as a war against Moscow. However, neither the US nor the EU is ready for a conflict.
  [ See also: Current relationship between Russia & US is, in some ways, worse than during Cuban Missile Crisis, says former President Medvedev ]
  Sergey Chemezov, CEO van Rostec, zei dat de huidige sancties tegen Rusland kunnen worden geclassificeerd als een oorlog tegen Moskou. Noch de VS, noch de EU zijn echter klaar voor een conflict.
  [Zie ook: De huidige relatie tussen Rusland en de VS is in sommige opzichten slechter dan tijdens de Cubacrisis, zegt voormalig president Medvedev]

 30. Beste moderator: Dit artikel klopt helemaal!
  Goed dat dit benoemd wordt. ❗️
  In India, Mexico en in Peru, verminderen de ziekte gevallen zienderogen, in Peru alleen op het platteland,de stad Lima daar werd geen Ivermectine gegeven om een “ referentie punt” te hebben.
  En ja hoor op het platteland goed resultaat.
  Mogelijk zullen ze inmiddels ook in de stad begonnen zijn, met Ivermectine.

  Tja….. waar blijft de WHO nou met haar advies….. ze keuren alle onderzoeken af ( ook daar zijn rapportages over ) of ze doen de onderzoeken met Ivermectine maar half.
  Het is VERDACHT dat de uitkomst van hun WHO onderzoeken TEGEN Ivermectine is.
  O, ja, wie is er ook weer z’ on grote financier ( de op één na grootste ) van de WHO…… Jawel, meneer Bill Gates met zijn foundation die momenteel wereldwijd miljarden verdient met vaccins waarvoor hij niet aansprakelijk is.
  En vaccins die zichtbaar ondeugdelijk zijn.

  De cijfers kelderen met het gebruik van Ivermectine.
  Ik denk dat er in die landen niet veel “ afzet “ meer is voor de vaccinaties.
  In India had men al opgemerkt hoe dodelijk het vaccin kon zijn.
  Vele mensen liepen hard weg als er een vaccinatie team in het dorp kwam, omdat er zoveel sterfgevallen voorkwamen.

  Wat u als disclaimer geeft is helemaal juist.
  Geen medisch advies: maar als je eigen huisarts niet mee wilt werken aan het verstrekken van Ivermectine dan kun je het zelf kopen via internet.
  Persoonlijk zou ik het hem eerst vragen, maar zo niet dan heb ik het zelf in huis.
  Dit is natuurlijk Eigen VERANTWOORDELIJKHEID, maar voor een normaal griepje ga je ook niet naar de dokter.
  En zorg dat je op tijd weet of je ziek bent ja of nee. ( het wordt zelfs preventief gegeven )
  Op de website Zelfzorg COVID-19 kun je de dosering vinden.

  De geneeskunde is nu zelfs ( op dit terrein Covid) overgenomen door de politiek!
  Dit is een kwalijke zaak.

  Voor Covid moet je niet bij je huisarts zijn maar bij Hugo de Jonge.
  Hou het gezond!
  Shalom
  Anna

 31. René van Zalk schreef:
  02/06/2021 om 4:14 pm
  Heb gisteren rond 12.00 uur mijn 1e Pfizer prik gehad in Kampen.

  Heb je goed gedaan aandachttrekker.

 32. Hoe waar is het dat Peter Goetzche in zijn boek “Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad” Big Pharma als maffia omschreef. Het gaat niet om de patiënt, nee het gaar om zoveel mogelijk geld verdienen TEN KOSTE van de patiënt. En alle overheden werken daar aan mee. Effectieve simpele middelen worden verboden of gedemoniseerd. In de Gezondheidsraad, RIVM e.d. zitten gewoon criminelen. Gewetenloze geldwolven zijn het. En het merendeel van de Tweede Kamer steekt geen hand uit en verspilt probleemloos miljarden. En onder het mom van “Duurzaamheid” staat ons nog het nodige te wachten. Landverraders als Sigrid Kaag, Vera Bergkamp en Olongren zorgen daar wel voor.

 33. Vraag: “Waarom zou je een goedkoop, bewezen veilig en werkend medicijn toedienen als je ook een vermogen kunt verdienen met miljarden experimentele genmanipulatie injecties?”

  Antwoord: https://www.artsenauto.nl/msd-ivermectine-bij-covid-19-niet-geschikt/

  Als je zelf eens onderzoek zou doen alvorens alles klakkeloos op je site te zetten zou je veel minder naïeve mensen bang hoeven maken. Zoals zo vaak aangegeven door mede lezers: 99% wat op deze website staat blijkt achteraf grote kletspraat te zijn. Maar mensen willen graag geloven in complotten en spektakel. Vriendje Engel maakt daar ook gretig gebruik van om vervolgens van de donaties grond te gaan kopen in Spanje 😀

  Mensen laat je niet gek maken, ga zelf eens wat dieper op de bronnen in en snap dat we momenteel een doodnormale pandemie hebben, zoals regelmatig voorkomt in de geschiedenis. En nee je krijgt geen chip ingespoten, je dna word niet aangepast, je wordt geen ander persoon waardoor je niet meer naar de hemel gaat en Bill Gates is geen babybloeddrinkende pedofiel met een duister netwerk.

  Douwe, u komt over als een boze gast, laat u niet leiden door uw emoties en probeer objectief de bronnen te onderzoeken met een open mind. Mod.

 34. In een echte pandemie zou een veelbelovend medicijn als een kans met beide handen worden aangepakt, ieder pad om massale sterfte te voorkomen zou onderzocht worden.

  Experimentele medicijnen zoals mRNA technologie kunnen alleen tijdelijk goedgekeurd worden in een ernstige pandemie als er geen alternatieven zijn.

  De regering wist vrijwel meteen na de eerste lockdown dat de enige oplossing een vaccinatie zou zijn. “We weten nog zo weinig” maar dat er geen medicijnen zouden komen wisten ze wel, want ze hebben hier voor gezocht door onderzoek en gebruik te onderdrukken.

  We willen geen risico nemen met experimentele medicijnen op de 1% van de 1% van de mensen die doodziek in het ziekenhuis liggen maar we willen wel *onbekende* risico’s nemen met 100% van de bevolking door preventieve medicijnen op te dringen?

  Het is eigenlijk te gek voor woorden dat de meerderheid hier geen vraagtekens bij stelt.

 35. @René van Zalk.
  Vraagje: waarom moet iedereen dat weten? U bent er kennelijk heel trots op

 36. Heb gisteren rond 12.00 uur mijn 1e Pfizer prik gehad in Kampen.

  Shalom uit Nunspeet.

Comments are closed.