‘Deze tekenfilm uit jaren ’30 waarschuwde al voor Nieuwe Wereld Orde via geplande pandemie en verplichte vaccinaties’

—————————————————————————————————————————————–

‘The People Who Own The Banks Now Own The Hospitals. This is their Plan: To Own YOU’

—————————————————————————————————————————————–

Dat de huidige corona plandemie al zeker 20 tot 30 jaar werd voorbereid en diverse ‘generale repetities’ kreeg (zoals in 2009 met de Mexicaanse griep), is de wat beter geïnformeerde internetter inmiddels wel bekend. Dat in een tekenfilm die uit de jaren ’30 afkomstig zou zijn al exact werd gewaarschuwd voor wat sinds 2020 wordt uitgevoerd – namelijk de oprichting van een ‘Nieuwe Wereld Orde’ dictatuur via een geplande ‘pandemie’ en verplichte vaccinaties waarmee een deel van de wereldbevolking wordt uitgeroeid en een ander deel onvruchtbaar wordt gemaakt – zal voor de meesten een verrassing zijn. Zelfs mondkapjes komen erin voor als massa-conditioneringsmiddel.

Natuurlijk zal er de nodige scepsis over deze cartoon zijn. Is ie wel echt? Met moderne videosoftware kan iedereen achter z’n eigen PC iets dergelijks in elkaar knutselen. Sommige reageerders zeggen daarnaast dat de taal te modern zou zijn. Dat is, gezien wat er al tijdens de Eerste Wereldoorlog en de ‘Spaanse Griep’ pandemie werd gedaan en geschreven, volgens mij niet het geval. Zo werd de term ‘weaponise’ in ieder geval al in 1938 gebruikt in het boek ‘The Spirit of India‘.

Novus Ordo Seclorum

De term ‘Nieuwe Wereld Orde’ (afkomstig van ‘Novus Ordo Seclorum’, lett. ‘Nieuwe Orde der Eeuwen’) is nog veel ouder en is afgeleid van Cumaean Sibyl, de profetes van het orakel van de Griekse ‘god’ Apollo. Zij voorspelde dat er in de toekomst een ‘godheid’ naar de aarde zou komen, die de mensheid in een nieuw gouden tijdperk zou brengen, een Nieuwe Wereld Orde dus. Christelijke kerken hebben deze profetieën zowel op de eerste als de verwachte tweede komst van Jezus Christus toegepast. In onze tijd opperden andere uitleggers dat het juist om een valse messias zou gaan.

De term Novus Ordo Seclorum werd in het Westen voor het eerst in 1782 gebruikt op het Grote Zegel van de VS (een piramide met daarboven het alziende oog), en is ook op het 1 dollarbiljet terug te vinden.

Volgens de originele uploader (Steve Rotter) is het filmpje authentiek, en zouden later mogelijk alleen enkele teksten zijn toegevoegd.

‘An Early Warning Cartoon – How To Take Over The World – This is Their Plan’

1. Introduce A Weaponised Influenza: Verspreid opzettelijk een (gemodificeerd) virus of ander pathogeen onder de bevolking. (Of lieg hierover, beweer simpel dat er iets heel gevaarlijks rondgaat, terwijl dat helemaal niet zo is);

2. Flood Newspapers and Radio With Death: Pomp de massamedia 24/7 vol met berichten over (veronderstelde) besmettingen, zieken en doden. Zet camera’s op de ergste gevallen in ziekenhuizen, en zaai angst en paniek met de bewering dat iedereen dit kan overkomen;

3. ‘Remember to put your mask on, whenever you leave the house’, klinkt het uit de jukebox in het filmpje. Mondkapjesplicht! (De derde zin is moeilijk verstaanbaar, klinkt als ‘as far (/for) the law allows’).

4. Shut Down Shops And Churches: Sluit de economie, sluit de samenleving. LOCKDOWN.

5. Use Law Enforcement To Stiffle Dissent: Zet politie en ME in (en straks ook het leger?) om protesten en demonstraties tegen het beleid keihard de kop in te drukken. Het beeld is alleszeggend over wat we ook al zo vaak in Nederland hebben gezien: de ‘kleine man’, de burger in de straat, die voor vreedzaam zijn vrijheid opkomt, wordt door forse agenten met knuppels in elkaar geslagen. Zie ook wat er nu in Frankrijk gebeurt met de massa demonstraties tegen het vaccinatiepaspoort.

6. Parade The Sick and the Dead: Emo-propaganda. Zend constant reportages uit over doodziek ogende mensen in ziekenhuizen of thuis, die zeggen hoe erg het allemaal is. Toon mensen in tranen om hun geliefden die ze verloren zouden hebben aan het ‘killer virus’. En vergeet niet: ‘Remember to put your mask on, whenever you go outside.’

7. Inject a ‘Vaccine’ to Sterilise The Workshy And Euthaize The Old: Spuit een zogenaamd ‘vaccin’ in bij alle ‘nuttelozen’, (’the great unwashed’ zoals ze in de VS nu ook wel worden genoemd), oftewel het overgrote deel van de wereldbevolking die door de elite alleen maar als een last wordt gezien. De jongere generaties worden ermee onvruchtbaar gemaakt (zie ook ons artikel van 21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd) , en de ouderen worden ermee geëuthanaseerd, oftewel: geëlimineerd. Vervolgens beelden van geïndustrialiseerde vaccinaties zoals we die ook in Nederland kennen (vaccinatiestraten).

The People Who Own The Banks Now Own The Hospitals. This is their Plan: To Own YOU. Duidelijker kan onze huidige situatie niet worden uitgelegd. De grote bankenfamilies en multimiljardairs hebben de totale grip gekregen op de wereldwijde gezondheid (‘Big Pharma’) en alle aanverwante organisaties, zoals de World Health Organization (grotendeels gefinancierd en aangestuurd door eugenist Bill Gates). Nu wordt iedereen geïnjecteerd met mRNA gentherapie ‘vaccins’, die het begin zijn van de opbouw van een ‘besturingssysteem’ waarmee ALLE mensen straks digitaal kunnen worden gecontroleerd, aangestuurd en indien nodig gecorrigeerd of permanent verwijderd.

 

‘U zult niets meer bezitten, en u zult gelukkig zijn,’ heeft Klaus Schwabs World Economic Forum voor 2030 in gedachten. Dat ‘niets’ zal zo verstrekkend zijn, dat degenen die de vaccinaties overleven zelfs niet meer hun eigen lichaam, gezondheid, gedachten, wensen, verlangens en vrije wil zullen bezitten. Zij zullen allemaal onder totale controle staan van een wereldwijde communistische technocratie, de allerhardste, meest onmenselijke dictatuur die deze planeet ooit heeft gekend.

Tijd om alle bestuurders die aan deze agenda meewerken te ontslaan

En met deze door o.a. de Rothschilds en Rockefellers gecontroleerde organisaties en hun ‘Great Reset’, ‘Build Back Better’, ‘Agenda 2030’ en ‘Green New Deal’ doelstellingen werken vrijwel al ‘onze’ politici en parlementariërs in Den Haag volledig mee, hetzij vrijwillig en uit overtuiging, hetzij uit ongeïnteresseerdheid en/of onbenulligheid, hetzij omgekocht, hetzij gedwongen door bijvoorbeeld ‘Epstein’ achtige chantage, of een combinatie van deze beweegredenen.

Om u en mij draait het overduidelijk al héél lang niet meer. Maar er is nog steeds een ontsnapping mogelijk, een weg terug, of beter nog: een weg naar iets veel beters. Maar die is alleen mogelijk als burgers, bedrijven, instellingen en wetshandhavers een massaal maar vreedzaam NEE laten horen, en simpelweg weigeren om nog langer aan deze geplande vernietiging van onze ooit vrije samenleving mee te werken. Laten we de bestuurders die dit perfide plan over onze hoofden en ruggen heen uitvoeren, ontslaan, en een nieuw, gedecentraliseerd systeem opzetten waarin de macht van alles wat ‘Big’ is wordt gebroken, en we eindelijk het laatste woord krijgen over onze eigen gezondheid en toekomst.

Vrijheid of slavernij? Dat zijn kortgezegd de twee richtingen waarin de mensheid de komende jaren op kan gaan. Helaas lijken 9 van de 10 mensen vooralsnog geen enkel probleem te hebben met het vooruitzicht straks willoze, digitaal aangestuurde slaven te worden in een communistische klimaat-vaccindictatuur, met nul komma nul vrijheid en zeggenschap, zelfs niet over hun eigen lichaam. Sommigen kijken er zelfs naar uit. Als dit werkelijk uw droom is moet u dat vooral met u laten doen, maar leg het NOOIT aan anderen op. Dat is namelijk totalitair fascisme, wat overal en altijd op enorme ellende en massaal bloedvergieten uitloopt.

 

Xander

(1) SteveRotter.com

Zie ook o.a.:

25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavirus massale depopulatie kunnen veroorzaken
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
08-03: Vraag het aan Amazons Alexa: ‘Bill Gates zegt dat met vaccins miljarden mensen uit te moorden zijn’
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’ (/ Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)

2020:

18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

48

 1. @ D.Luiken: 7:46 am, op 28/7. Tja, de grote massa, wil niet horen en zien, wat er werkelijk gaande is, terzake dit Corona-circus. Virussen en bacterieën, bestaan al sinds deze aardbol bestaat. En, virussen MUTEREN ook altijd. Dat zou betekenen, dat men voor iedere mutatie een vaccin zou moeten maken, wat een waanzin. Griep muteert ook elk jaar, daar hebben ze NOOIT een groot punt van gemaakt. O ja, vaccindwang is in strijd met artikel 11 van onze Grondwet.

 2. @ruud
  Whaha….inderdaad! Stom.
  Het is allemaal niet hatelijk bedoelt hoor van mijn kant. Beetje luchtig houden 🙂

 3. Ik begrijp dat de maker of makers van deze site privacy wenst gelet op de wat scherp kritische artikelen. De site is echter bij mijn weten op geen enkele manier te bereiken dan alleen via een forum op de site. Anonimiteit doet geen goed m.i. v.w.b. de geloofwaardigheid van deze site. Kan daar iets aan veranderd worden?

  U kunt er gewoon op met de gangbare browsers ga naar xandernieuws.net Mod.

 4. @Rodu, 28/07/2021 om 5:10 pm :
  Je schreef: “Als je met een duidelijke vraag kom,” zou dat niet “komt” moeten zijn…..?
  😉
  Bovendien is het geen ‘vaccin’ maar een experimenteel gentherapie…..
  Sorrie als ik spelfoutje maak….

 5. Pedro, ( 1.01 PM 28-7 )
  Als WHO,VAERS,EMA ( allemaal zeer pol. correcte sites dit aangeven waarvan zeker WHO gesubsidieerd wordt door Billy Gates maar misschien de anderen ook dan MOET ik ervan uitgaan dat dit klopt, ook de argumentatie van x 25
  En dan hebben we het nog niet gehad over de zekere bijwerkingen en doden die er ook vallen NA de 3 dagen.
  Dat mag dan n.l NIET op het bijwerkingenformulier vermeld worden betreffende het vaccin maar is het zeer w.s. wel !

 6. Xander,
  Prima hoor. Alleen tukker reageert altijd vrij fel en flauw.

  Dit soort teksten
  Ben benieuwd of je nu wel het lef hebt om met een ZINNIG verhaal te komen !
  Daar zie ik geen xander waarschuwing bij.

  Maar goed. Ik zal politiek correct reageren.

  Rodu, gelieve het beheer met u aan te spreken zoals het beheer uit respect ook de gasten met u aanspreekt. Mod.

 7. Rodu, ik begrijp je reactie, ik moest erom lachen , je KAN NIET met een inhoudelijke reactie komen want je weet dat je hele verhaal van geen kanten klopt ( hoe zwak van Je om met eventuele taalfout te komen , daarmee erken Je hoe zwak Je argumenten zijn
  Je bewijst ons hiermee een grote dienst, je bent n.l. 1 v/d infleuncers , je bent ontmaskerd !!
  Mijn avond is weer goed .

 8. @tukker
  Allereerst is het intelligenter “dan ik”
  Ik heb blijkbaar een IQ van een amoebe, want ik snap werkelijkwaar de zinsconstructies en vragen nooit echt van je :-)).
  Als je met een duidelijke vraag kom, kom ik met mijn zienswijze

  Rodu, uw gedag laat te wensen over, pas uw gedrag aan reageer fatsoenlijk op de inhoudelijke post van Tukker. Mod.

 9. @Tukker, in 30% van die 28.500 is niet uit te sluiten dat het door de vaccins komt. Dus maximaal 10.000 op 7.700.000.000 mensen zijn wellicht overleden door vaccinatie. Dat is dus 0,00013% van de wereldbevolking.
  (Deze 0,00013% betreft voornamelijk ouderen)

  Ter vergelijking het aantal doden door griep is 0,01% (600.000 in absolute aantallen). Dus griep is 100x dodelijker dan deze vaccinaties en dat vinden we geen probleem?

 10. @ tukker: 1:01 pm. Helemaal met U eens. Het is ongelooflijk dat er mensen naar dit blog van Xander komen, om ALLES wat wij- met verwijzing naar feiten- te berde brengen, over dit grote misdrijf tegen de mensheid, telkens komen tegen spreken. Ik heb het idee vaak, dat men dit bewust doet. Hoe dekt U daar over?

 11. Rodu, meestal reageer je niet op een confronterende vraag die ik stel .We zullen zien

  8/7 en 17/7 2021 Totale stand wereldwijd 28.500 doden door de vaccins en 1.500.000 bijwerkingen met een red. groot % blijvende bijwerkingen ( en dan praten we over w.s 4 % ( onder de 1 % in VS en 1 t/m 13 % in Europa ) schatting dat bijwerkingen op een bijwerkingenformulier genoteerd worden ) , dus vermenigvuldig maar met 25.
  Let wel : Dit zijn cijfers van pol correcte org. zoals WHO, VAERS, EMA die deels of allemaal gesubsidieerd worden door Billy Gates DUS 100 % CORRECT , CORRECTER kan het niet.
  Zo wie zo is het heel apart dat deze vaccins nog steeds op de markt zijn, normaal na 5/10 doden wordt het vaccin van de markt gehaald , het stinkt al alle kanten !

  Leg mij nu eens uit hoe ik dit moet lezen , Rodu, misschien ben jij intelligenter als mij !
  Ben benieuwd of je nu wel het lef hebt om met een ZINNIG verhaal te komen !

 12. The Great Resist.
  They will own nobody and they will be unhappy

 13. Soms krijgen sciencefiction verhalen de werkelijkheid en dit is soms zeer beangstigend. als dat reeds in de jaren dertig werd opgenomen dan was de maker een echte visionair. Shalom

 14. Misschien zijn wetenschappers (en in hun kielzog de overheden) veel te hoogmoedig geworden vanwege hun computers die steeds sneller kunnen rekenen.
  Ze zijn gaan denken dat ze het economisch gebeuren in een wiskundig model kunnen passen.
  Idem de financiële wereld. Ze denken dat ze klimaatmodellen kunnen optuigen met hun computers. Ze zijn gaan denken dat ze een virus kunnen dirigeren met hun rekenmodellen.

  Maar een computer kan eens niet de banen van de uitgeademde aerosolen voorspellen. Er zijn veel te veel elementen actief die elkaar over en weer beïnvloeden. Zo kan een computer ook nooit de drijfveren van menselijk gedrag correct voorspellen.
  In dit systeem van rekenmodellen, wordt de mens als een rat die gestuurd kan worden.
  China werkt tot in het extreme met zo’n gedachte, evenals Noord Korea.
  Maar waarom mag de ene mens (achter zijn computer) de andere mens beschouwen als een rat? Het westen is toch gebaseerd op onderling humaan gedrag, op de gelijke waarde van mensen.
  De Zweed Giesecke ( https://www.youtube.com/watch?v=0017zNe7obo) zei het al vroeg: Het westen moet niet de methodes van China overnemen. Dat hoort niet bij een democratie, ook al wil je nog zo hard “het virus verslaan” (een illusie). De Zweedse aanpak heeft aangetoond dat Giesecke het goed zag. Waarom willen westerse landen niet het Zweedse model?

 15. Geachte Xander,
  Al deze commentaren zijn stuk voor stuk bijzonder. Wat ik graag van u zoou willen weten is, of u dit meeneemt in uw vervolg artikelen? Zijn deze commentaren voor u belangrijk ? Bent u er van overtuigd dat dit iets veranderd aan deze situatie ? Of is het puur een kwestie van meningsuiting… Want wat opvalt is dat de gelatenheid in deze overheerst en dat alle vertegenwoordigers van alternatieve nieuwssites zoals bv. ook jensen, de handen niet ineen slaan en gezamenlijk oproepen tot burgerlijke ongehoorzaamheid, zodat er eens wat geco-ordineerd kan gaan worden. We hebben te maken met een strak georkestreerd event en wij antwoorden met chaos…lijkt mij niet handig om een tegen resultaat te kunnen boeken.
  Graag uw reactie hierop….. mag ook n. persoonlijke email zijn.

  Helga, er zij genoeg organisaties waar u zich bij kunt aansluiten. Mod.

 16. Ach, ach, ach. Hoe simpel is het om een volk te onderdrukken. Vaccinatie is niet verplicht. Mooi toch? Mag je zelf kiezen. Maarrr………zonder vaccinatiebewijs mag je straks niet meer reizen, werken en ook niet meer de supermarkt binnenkomen. Het begin is er al want de domme Nederlander wil wel graag op vakantie naar de zon etc. want dat hebben we “verdiend “. Dus dan toch maar een spuitje halen. Kan toch geen kwaad? Lekker in Spanje liggen zonnen mét mondkapje! ( er circuleren al grappige cartoons op het internet) Het volk wíl gewoon niet rationeel denken. De oplossing van Xander is een massaal vreedzaam protest. Nou, we hebben afgelopen anderhalf jaar geleden gezien hoe dat gaat op bijvoorbeeld het Malieveld. Mijn advies is; zorg voor jezelf en je naasten. Wees voorbereid op het ergste en misschien, héél misschien, overleef je het.

 17. @ Amo: 8:46 pm, op 27/7. Neen, de ethische vragen MOGEN niet meer gesteld worden, amo. Alles van doen met het werkelijke doel achter deze p(l)andemie. Totale controle en decimering van de wereldbevolking. Ieder kritisch geluid zullen ze – de cabal, en de politieke-elite- in de kiem smoren.Tenminste zo zie ik dat.

 18. Ach,helaas heb ik me laten prikken Advies dokter,omdat ik kwetsbaar ben,longpatient en bijna 71 jaren oud Op facebook word ik naar de hel gestuurd[door enkelen,maar]Ik heb een schrijven dokter ,dat ik die vieze muilkorf niet kan dragen in ov Rotterdam,dat werkt gelukkig goed.Maar ik vind het een brug te ver om vax aan de antichrist te verbinden Die is er nog [fysiek]nietMaar de tekenen zijn er wel YESHUA=OVERWINNAAR!!!

 19. @ Carl:
  “BoerkeUitBrabant ; mooi gesproken, maar vergeet niet dat ook zij (elite) macht hebben over onze communicatiemiddelen. Wees voorbereid en zorg voor voldoende alternatieven, anders lukt mobilisatie van de vrijdenkenden nooit.”

  Allereerst: bedankt voor uw reactie. Ik ben me ervan bewust dat de elite in meer of mindere mate de macht hebben over onze communicatiemiddelen. Toch denk ik dat het op dit moment niets meer uitmaakt wat we schrijven, omdat de elites hun kaarten al op tafel hebben gelegd en niet meer terug kunnen. Zij zullen hun plan hoe dan ook uit moeten rollen want ze weten dat als ze deze strijd verliezen dat het game over is voor hun. Dit is volgens Reiner Fuellmich de reden dat ze agenda 21 welke voor 2050 gepland was versneld moesten uitrollen naar agenda 2030: teveel mensen begonnen wakker te worden. Het enige (hoewel makkelijker gezegd dan gedaan) wat wij moeten doen is doorzetten en ons blijven organiseren.

  Het klopt dat we zeker moeten zorgen voor alternatieven. Zo heeft het WEF een simulatieoefening gehouden onder de naam Cyber Polygon, welke alle kritieke infrastructuur plat zou moeten leggen. Is dit de manier waarop de monetaire reset uitgevoerd gaat worden? Alle uw bankgegevens, spaargelden en pensioenen zijn ineens foetsie? Om hierop voorbereid te zijn adviseer ik iedereen om alles op papier te hebben zodat iedereen aan kan tonen wat hij had. Verder is het uiteraard goed om wat goud en zilver in huis te hebben voor het geval alles echt een lange tijd plat gaat of de rechtstaat ineens ophoudt te bestaan. Dit uiteraard naast een goede band met vrienden en familie waarop we kunnen bouwen wanneer dingen echt fout gaan. En door te communiceren met mede forum’ers zoals hier op Xandernieuws door tips met elkaar uit te wisselen.

 20. Van de inmiddels 10 duizenden films zijn er inderdaad nare voorbeelden te noemen. Je kunt het ook omdraaien. Zijn zat films met een heel ander en positief scenario. Is het glas half leeg of vol.
  De massale miljarden sterfte zal volgens velen hier binnenkort beginnen. Ben benieuwd. Nu helaad alleen nog maar bevolking toename wereldwijd.

 21. Voorlopig zie ik in mijn omgeving alleen maar meer mensen en jongeren met een trotse pleister op hun arm, denkend dat het nodig is voor anderen te beschermen of om op vakantie te kunnen. Het maakt ze allemaal niet zoveel uit zeggen ze.

 22. Er beginnen documenten uit te lekken. Via Albanie werd het wurgcontract van Pfizer bekend. Koper erkent dan dat niet alle schadelijke gevolgen bekend kunnen zijn en dat Pfizer op geen enkele manier aansprakelijk kan worden gesteld.
  Zie de twitterdraad van ene Ehden.
  Er zijn ook EMA Covid documenten gelekt waaruit blijkt dat het makan van mRNA niet steeds helemaal gelukt is.
  Google op EMA Covid19 leaks.

 23. Het zoveelste kwaliteits artikel op rij. In de Bijbel staat wat er gebeurt met mensen die het merkteken accepteren. Doe het nooit opdat uw ziel behouden blijft. Er is een immense strijd gaande. Beangstigend en boeiend tegelijk. Dat we dit meemaken! Wat in de oude boeken duizenden jaren geleden al werd beschreven.

 24. Tijd om alle bestuurders die aan deze agenda meewerken te ontslaan? Hoe dan? Verkiezingen zeker? Met een kiespubliek dat zich in slaap laat wiegen met sprookjes als dit:
  https://businessam.be/steeds-meer-gevaccineerde-mensen-zullen-nu-onvermijdelijk-besmet-raken-maar-geen-paniek-dit-is-waarom/
  Zal nog wel even duren voor artsen en bestuurders de handdoek in de ring moeten gooien en toegeven dat de tijd van medische vooruitgang voorbij is dankzij een nieuw banaal virusje dat mensen doodt die halfweg vorige eeuw allang van iets anders overleden waren. Of eindelijk toegeven dat onze manier van leven opzettelijk aangevallen werd en wordt met een Chinees biowapen. U zal zien wat een beperkingen de oorlog ons brengt.

 25. In het VK kelderen de cijfers enorm sinds ‘bevrijdingsdag’ (19 juli). De wetenschappers begrijpen het niet (dus hoezo: “Geloof in de wetenschap”).
  Sommigen denken dat het warme weer de oorzaak is, en geven dus toe dat we met seizoensinvloed te maken hebben bij dit virus.
  Anderen denken dat zoveel jongeren intussen een besmetting hebben opgelopen, dat er nu groepsimmuniteit is opgebouwd (dus natuurlijke groepsimmuniteit bestaat).
  Anderen denken dat de zelfisolatie vanwege de ‘ping’ de oorzaak is.
  Weer anderen denken dat de mensen ramen en deuren hebben open gezet, waardoor er goede ventilatie was. Ergo: ventilatie is goed en binnen zitten is contraproductief.
  Weer anderen denken dat door de schoolvakanties minder jongeren getest worden en dus krijg je minder ‘besmettingen’. Hiermee geven ze toe dat het een test-epidemie is.
  De modellen hadden veel hogere cijfers voorspeld: https://www.dailymail.co.uk/news/article-9829681/Covid-19-UK-SAGE-expert-says-group-left-scratching-head-falling-infections.html

  Men verbaast zich over het feit dat de modellen géén rekening hielden met zaken die te verwachten waren. Schoolvakantie en mooi weer werden níet meegenomen in de computerberekeningen.
  Wat een blamage van ‘de’ wetenschap. Ze doen maar wat, dat blijkt.
  Die lockdowns zijn gewoon probeersels geweest; ze hadden en hebben werkelijk geen idee!
  Maar in Duitsland werd een lid van de wetenschaps-ethiekcommissie weggestuurd omdat hij lockdowns een middeleeuwse methode had genoemd: https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/512321/Von-Soeder-geschasster-Ethikrat-Professor-warnt-Wir-verlernen-unsere-Grundrechte
  Zelfs in een commissie die bedoeld is om ethische vragen te stellen, mogen geen ethische vragen worden gesteld over dit opsluitingsbeleid.

 26. BoerkeUitBrabant ; mooi gesproken, maar vergeet niet dat ook zij (elite) macht hebben over onze communicatiemiddelen. Wees voorbereid en zorg voor voldoende alternatieven, anders lukt mobilisatie van de vrijdenkenden nooit.

 27. Marcel, nog een aanvulling op jouw heldere lijst; The Walking Dead

 28. @ Anna: 4:15 pm. Ga mee in uw reactie. Onze enige hoop staat in Johannes 3:16. Daar hou ik me aan vast.

 29. Ik denk zelf dat we uiteindelijk gaan voor optie 1: vrijheid. Dit omdat de macht bij de elites zo in hun bol is gestegen dat ze niet zien dat ze met bijv. het klimaatbeleid torens van Babylon aan het bouwen zijn welke nooit gerealiseerd kunnen worden en gedoemd zijn om in te storten. Wanneer dat gebeurt is het chaos en zal alles waarin de sheeple ooit geloofd hebben een illusie blijken te zijn. Dit is het moment dat ze ontvankelijk kunnen worden voor waar de huidige wappies steeds voor waarschuwden. Ookal zullen ze er niet ontvankelijk voor zijn dan nog maakt dat niet uit omdat deze instorting alleen voor de wappies niet als een verassing zal komen waardoor zij de enige zullen zijn die nog enigzinds georganiseerd zullen zijn.

  Vroeger offerden de elites hun marionetten op als hun poging tot wereldoverheersing mislukten zoals bijv. na de 1e en 2e wereldoorlog. Zo konden de echte schuldigen van WO2 nl. de bankiers die de troepenopbouw van Hitler financierden buiten schot blijven. Dat zal ze deze keer niet lukken. Dankzij het internet is zeg 20% van de bevolking op te hoogte van wat er achter de schermen aan de hand is. Eens we met de elite afgerekend hebben die al eeuwen op de mensheid parasiteren kan het tijdperk van vrijheid echt beginnen.

 30. Dmv films worden we vaak voorbereid op wat er gaat komen. Zeker Hollywood is puur in de handen van globalisten.neem bv Startracks. Heel veel films van Disney hebben dit soort verborgen boodschappen. De meeste mensen zien dat niet, vanwege hun oppervlakkigheid. De NWO heeft zich letterlijk vrijwel overal ingevreten. Als je eenmaal wakker bent ga je dat zien. Een Marcel Messing en Robin de Ruiter hebben er al jaren geleden voor gewaarschuwd. Alles komt in een stroomversnelling vanwege 4 jaar Trump. Daarom gaat de Deep State fouten maken en zullen steeds meer mensen de waarheid gaan zien.

 31. Ca. 55 jaar geleden ben ik met een vriendin in Den Haag naar een tentoonstelling geweest. De naam was. De mensen worden rinocerossen. De voorstelling komt overeen met wat nu gebeurd. 7 van de 8 auteurs werden door de vertelde sprookje van de autoriteit vrijwillig met een prik ingeënt zodat zij volgzaam zouden zijn aan het gezag. Er zou een rooskleurige toekomst voor hun in het verschiet liggen. Ik vergelijk mij met de 8ste persoon. Werd uiteindelijk onder druk (met geweld) ingeënt. Na deze prik marcheerde ik mee over het toneel als verklede rinoceros. Maar dat gaat echt niet gebeuren. De mensen zouden dit toneel stuk moeten zien mogelijk komen ze dan tot bezinning. Wordt wakker.

 32. Er zijn altijd al films geweest die direct of indirect verwijzen naar de onze (nabije) tijden.

  Night of The Living Dead (1968)
  A Space Odyssee (1968)
  Soylent Green (1973)
  Westworld (1973)
  Zardos (1974) een aanrader voor al die gelovigen en ander utopisten !
  1984 (1984)
  Outbreak (1995)
  Twelf Monkey’s(1995)
  V for Vendetta (2005)

 33. Dit filmpje is al debunked en dus nep. Wel leuk “oud gemaakt”

 34. Ik had vernomen dat dat filmpje pas gemaakt is in oude stijl. Verder is het precies hoe het is maar we moeten zeer kritisch blijven op wat ons voorgeschoteld wordt want voor je het weet sta je als ‘snappie’ weer voor aap.. ga vooral door met deze site! Lees al vele jaren met grote belangstelling. Leve de vrijheid!

 35. Zo doen die politici dat: Als Scott Morrison (Austr.) gevraagd wordt hoe het zit met de bijwerkingen van AstraZeneca en of de patiënt wel voldoende geïnformeerd wordt over de risico’s, vertelt de min. pres. dat het ieders’ eigen verantwoordelijkheid is. Dat er voldoende mogelijkheden zijn voor iedereen om zich vooraf goed te informeren.
  Dus, terwijl de overheid min of meer dwingt de injecties te nemen, zijn de nadelige gevolgen eigen schuld dikke bult. Het lelijke gezicht van de overheid.
  https://twitter.com/martijn1k/status/1418920142390632455

 36. Hoe stoppen we de waanzin?

  https://jensen.nl

  Kijk op 3 m 20 s

  Jensen zegt: stop met testen en TEL ALLEEN de D O D E N.
  Klaar

  ( en de farmaca weet dat ook dus krijg je overal de meest bizarre kado’s – vooral in de VS- als je je laat vaccineren )

  ABC….

 37. 1984 Oorlog is vrede. Vrijheid is slavernij. Onwetendheid is kracht. – George Orwell

 38. Early warning cartoon : hoe konden ze toen al spreken over “early”?

 39. De Bijbel is actueler dan de krant van morgen.

  We zien allemaal dat er iets “ groots” iets apocalyptisch, aan het voltrekken is in deze wereld.
  Wat dat betreft leven wij in een heel bijzondere tijd.
  En alles gaat zeer snel… we hebben nog maar ruim 20 jaar internet, waar door de snelle communicatie de wereld heel klein is geworden.

  Het lijkt wel alsof de dingen die we altijd hebben gezien in de geschiedenis niet veranderden, dat de geschiedenis zich eindeloos voort sleept, zo leek het tot voor kort in de wereld te gaan.
  We zeggen niet voor niets de geschiedenis herhaald zich.
  OK dan was het weer ergens oorlog, dan weer ergens anders oorlog, maar altijd werd z’on conflict hoe groot soms ook ( WO2) weer tot een ( soms tijdelijke ) wapenstilstand gebracht.

  Maar met deze “ gezapigheid, het voort slepen ) daarin is de Bijbel heel actueel, met het kleine woordje TOTDAT.
  Dat woordje heeft een verstrekkende betekenis.
  Het lijkt alsof de dingen nooit zullen veranderen en maar eindeloos doorgaan, en dan opeens veranderd alles.
  En die situatie lijkt zich nu te voltrekken.
  Wie had er zomer 2019 van Covid gehoord en wie had gedacht dat we in Lockdowns zouden gaan…..
  En dit is wereld wijd!!

  En dan wordt alles anders, voor wie de Bijbel kent zul je zien dat dit een wending ten goede kan zijn.
  Er is hoop ! Voor de gemeente van Jezus Christus, voor Israël, voor de volkeren en naties van deze wereld, ja, voor de hele
  Schepping zelf. !!

  Als je de Bijbel kent, dan zul je zien dat de “ Goddelijke totdats” geen cirkel is , geen kringetje dat eindeloos blijft doordraaien en zich constant herhaald maar dat de geschiedenis een begin heeft en een einde.
  De geschiedenis is een lijn.
  Van SCHEPPING tot HERSCHEPPING.
  Van het paradijs tot het koninkrijk van God.

  Waar bevinden we ons op de tijdlijn van de geschiedenis?
  Hoe dicht zijn we bij dat moment dat de “ Goddelijke totdats” in werking treden?
  De Bijbel is geen puzzelboek maar geeft ons wel profetische vergezichten.

  Niemand van ons weet wat de toekomst zal inhouden.
  Alleen Hij die de toekomst vast in Zijn handen heeft, weet wat de toekomst zal inhouden.
  En hij heeft dat geopenbaard aan zijn knechten de profeten van Israël.

  De Bijbel is actueler dan de krant.
  Wees daarom alert op wat er gebeurt in de wereld. Laat je niet bang maken want dat wil Gods tegenstander graag dat we van angst bevangen niet meer zien wie God en Zijn werk is.
  Lees en bestudeer je Bijbel, en bestudeer eens een aantal “totdats”
  Luc21;24. : Rom 11:25. 2 Petrus 1:19 . Hand 3:21 . Opb6:11. 1Kor 15: 25-26. Luc19:13. Heb 1:13. 2Tess3:3. Jes62:1,7. En Lucas 17; 26-30.
  Dit geeft mij vertrouwen in de toekomst.
  Hij, de Heere Jezus komt terug naar deze aarde.
  En Hij zal alle dingen nieuw maken.
  Inclusief de Schepping wat w.s. het volgende pressie ( verdrukkings) middel voor de mensheid zal gaan worden.
  Shalom
  Anna

 40. Bedankt voor je Column: Dr E Martin legt het allemaal in 1 van zijn video’s zeer mooi uit dat deze bizarre situatie zo rond 1814!!! opgestart is.
  Van David Icke is ook nog recent een video van 3 uur lang te zien die absoluut de moeite waard is op o.a. InfoWars Banned video’s, waar dit allemaal mooi wordt uitgelegd ( en je komt erachter dat de Nederlandse ‘Wilma’ / ‘Hans’ in de UK Ethel heet, als iets luchtigs tussendoor )
  Ik heb vandaag nog een video van Dr E Martin gepost op Brand New Tube en Bitchute over hoe hij op de juiste manier
  dit allemaal wilt blootleggen, deze is ook te zien op de site van American Frontline doctors en raar genoeg op YouTube
  Succes allemaal

 41. Goddank behoor ik toe aan Jezus Christus en Romeinen 8:31 t/’m 39 is voor mij en vele andere gelovigen een absolute zekerheid.

  Wat er allemaal gebeurt, is voor mij ook geen verrassing. Wie de Bijbel kent weet wat er gebeuren gaat, en waar het naar toe leiden zal.
  Straks worden alle christenen opgenomen, gaan Christus tegemoet op de wolken. Daarna breekt hier op aarde de hel los, alles wat de mens gezaaid heeft, zal ie als storm (orkaan) oogsten. Wil je je dan nog bekeren, dan kan dat, maar het zal je leven kosten. Tijd om nu te kiezen.

 42. Kijk nog eens goed naar al die zombiefilms dat de laatste tijd zo een hype was…

 43. H.G. Wells zat er met zijn boek uit 1928 ‘The Open Conspiracy’ anders ook niet ver van:
  “Er zullen zeker 4 miljard ‘nutteloze eters’ uitgeroeid worden tegen 2050 door middel van gelimiteerde oorlogen, georganiseerde epidemieën van dodelijke snelwerkende ziekten, en hongersnood. Energie, voedsel en water zal voor de niet-elite op het niveau van ‘bestaansminimum’ gehouden worden, beginnend bij de blanke populaties van West-Europa en Noord-Amerika.
  De populatie van Canada, West-Europa en de VS zal sneller decimeren dan op andere continenten, tot de wereld een beheersbaar niveau van 1 miljard overhoudt, waarvan 500 miljoen zal bestaan uit Aziatische rassen, bijzonder geselecteerd omdat zij eeuwenlang gedisciplineerd werden voor het gehoorzamen aan autoriteiten zonder zich vragen te stellen.”

  https://eindtijdklok.org/2021/06/07/h-g-wells-publiceerde-in-1928-het-boek-open-conspiracy-blue-prints-for-a-world-revolution-waarin-de-plannen-van-de-elites-voor-de-ene-wereldorde-open-en-bloot-worden-weergegeven/

 44. Niet alleen cartoons maar ook de film en muziek industrie geven ons hints op de komende chaos.
  Hollywood, media, oude schilderijen, er is zelfs een illuminati kaartspel dossier gemaakt. Vrijmetselaars van weleer en politici als Hitler spraken over een duister elite clubje die de macht in handen hebben.

Comments are closed.