‘Gelekt document Duitse RIVM: Nieuwe lockdown in herfst en winter’

De volgende fase van de oprichting van Noord Korea aan de Noordzee lijkt ophanden.

—————————————————————————————————————————————–

Komende (false flag) cyberaanval zal worden aangegrepen om alle kritische websites op zwart te zetten

—————————————————————————————————————————————–

Viruswaarheid stuurde vanmiddag een nieuwsbrief die dermate belangrijk is, dat wij deze hier in zijn geheel overnemen. Uit gelekte documenten van het Robert Koch Institut, het Duitse RIVM, blijkt namelijk dat de zogenaamde ‘complotdenkers’ opnieuw gelijk krijgen, en er in de herfst en winter een nieuwe, keiharde lockdown staat gepland. Het is cruciaal dat zoveel mogelijk mensen eindelijk onder ogen zien dat onze eigen bestuurders zich tegen het volk hebben gekeerd, en onder het mom van een fake pandemie en ‘het klimaat’ de komende tijd ALLES zullen afbreken wat na de Tweede Wereldoorlog is opgebouwd. Ik kan het niet vaak genoeg herhalen: we staan op de drempel van de allerhardste en meest antihumane communistische dictatuur die deze planeet ooit heeft gekend. Alleen een massaal vreedzaam NEE kan dit nog stoppen.

De nieuwsbrief van Viruswaarheid in donkerblauw:

U dacht dat het einde van deze “pandemie” in zicht was? Waarschijnlijk niet. De wappies krijgen namelijk opnieuw gelijk. Het oude normaal komt niet terug. Niet vandaag, niet morgen, nooit. Ook niet als iedereen geprikt is. Het regime Rutte verkoopt prietpraat. Elke dag weer.

Volgens een gelekt document van het RKI, het Duitse RIVM, is een nieuwe lockdown voor de herfst en winter in voorbereiding. Het regime Rutte volgt doorgaans trouw het bewind van de oosterburen. Je hoeft geen complotdenker te zijn om te zien dat het demissionaire kabinet de aangekondigde vierde golf van staatsterreur ook over ons uitstort.

En ja, de verhaallijn van deze fantasten is dat een nieuwe lockdown noodzakelijk is omdat er nog steeds geen groepsimmuniteit bestaat, de vrees voor nieuwe nog gevaarlijkere varianten en de afwezigheid van een beschermende werking van de injectiestoffen waarvoor de belastingbetaler zojuist voor ruim een miljard euro opgelicht werd. 

Wie gelooft dit nog? 

Onze fundamentele vrijheden en mensenrechten gaan opnieuw op het offerblok van de medische zorg. Het zijn schaamteloze verzinsels. Duitsland bouwde namelijk afgelopen jaar de capaciteit van de ziekenhuizen en de ic’s structureel af. Naar schatting verdwenen tienduizend ic-bedden. De bezetting van de ziekenhuizen was in het ‘pandemiejaar’ 2020 net als in Nederland historisch laag. De problemen in de zorg ontstonden door ontwrichtende maatregelen, niet door een ziekte. 

Het RKI-document adviseert ook een verdere opschaling van de propaganda om mensen te overtuigen een prik te halen. Of als u er al twee gehaald heeft, de derde. 

Hoeveel leugens verdraagt u nog? 

We zagen afgelopen weken al dat het Merkelregime de slachtoffers van natuurgeweld geen noodhulp maar vaccinatiebussen en teststraten stuurde. Een bezoekje aan de prikbus staat ongetwijfeld hoog op de agenda van mensen die zojuist alles verloren. Dit is wat we meer gaan zien komende tijd. Alleen psychopaten komen met zulke verknipte ideeën. 

Het regime ontziet niemand. 

Zo moeten de jongeren komend schooljaar voorbereid worden op meer digitaal onderwijs. Met andere woorden, onze kinderen kunnen weer een jaar zonder fatsoenlijk onderwijs tegemoetzien. Voor zover scholen wel open zijn, zullen zij zich meermaals per week moeten onderwerpen aan de willekeur en vernedering van een absurd testregime. 

Daarmee worden ook de ouders in overspannenheid gedreven. Zij moeten alle zeilen bijzetten om naast alle andere verplichtingen ook nog hun kinderen zelf te onderwijzen en entertainen als ze door sluitingen of verplichte quarantaine weer eens thuiszitten. Dat komt overigens mooi uit, want het RKI ziet thuiswerken als een onderdeel van het noodzakelijke maatregelenpakket. 

Wat kunnen we verder verwachten? Contactbeperkingen. Een eufemisme voor collectieve detentie, verbod op bijeenkomsten en groepsvorming, digitale surveillance en andere vrijheidsontnemingen. 

Een ding is duidelijk. Deze mensen zijn niet bezig met volksgezondheid of ons welzijn. Voor onze ogen ontstaat een totalitaire staat waarin wij als bevolking buitenspel staan. Bek houden en doen wat er gezegd wordt. En natuurlijk even je mouw opstropen voor de volgende experimentele prik. 

Onze fundamentele vrijheden en mensenrechten komen niet terug tenzij we ze terugnemen. Iedereen die het niet zag, hoogste tijd om de ogen te openen. Weet u het nog in maart 2020? Even twee weken flatten the curve? We zijn anderhalf jaar verder. 

Het is genoeg geweest. You can’t fool all the people all the time. De tijd van afwachten en toekijken is voorbij. Hoogste tijd voor massale burgerlijke ongehoorzaamheid. Genoeg is genoeg. 

Download hier het gelekte document: 

Gelekte document in Duits 

Vertaling document in Nederlands 

Cyberaanval zal einde maken aan dit soort berichten

Ik wees in het eerste artikel van vandaag opnieuw op de door het World Economic Forum geplande en onlangs geoefende (false flag) cyberaanval op het Westerse systeem, bedoeld om het laatste verzet te breken en de burgers de genadeklap te geven. Gezien het toenemende bewustzijn bij mensen dat er een regelrechte staatsgreep tegen onze samenleving en toekomst wordt uitgevoerd, vrees ik dat die cyberaanval wel eens dichtbij kan zijn.

Stel dat het internet er enkele dagen helemaal uit ligt. Zodra dat langzaam weer online komt, zullen de overheden beweren dat ‘cybercriminelen’ uit bijvoorbeeld Rusland dermate veel schade hebben aangericht, dat alleen de ‘noodzakelijke’ en ‘vertrouwde’ media beschikbaar komen. Oftewel: enkel de bekende propagandakanalen van de overheid. De vrije alternatieve media (inclusief deze site) zullen vermoedelijk in één keer op zwart worden gezet.

De Tweede Kamer – dat de naam ‘volksvertegenwoordiging’ te schande heeft gezet – nam onlangs een zeer zorgwekkende wet aan waarmee ‘maatschappij ontwrichtende organisaties’ kunnen worden aangepakt en verboden. Grote organisaties zoals Viruswaarheid en vrije nieuwsverstrekkers zoals bijvoorbeeld Blue Tiger, Café Weltschmerz en BLCKBX zouden dan wel eens gerechtelijk op de korrel kunnen worden genomen. De kans is aanwezig dat ze rechtstreeks met de ‘cyberaanval’ in verband worden gebracht, en mogelijk zelfs zullen worden beschuldigd van ‘steun aan terrorisme’.

Bereid u daarom psychisch voor op het definitieve einde van de vrijheid van meningsuiting, en daarmee de laatste resten vrijheid. ‘Noord Korea’ gaat wereldwijd, ook in Nederland, en alleen een massaal – maar absoluut vreedzaam – NEE kan deze misdadige wereldwijde communistische staatsgreep van een door fascistische technocraten zoals Klaus Schwab, Bill Gates en George Soros aangevoerde klimaat-vaccin elite – in mijn ogen niets anders dan een levensgevaarlijke sekte – nog stoppen. Als dit niet gebeurd, rest ons alleen nog maar permanente, keiharde onderdrukking, ongeacht of die inderdaad al in september 2021, of toch ‘pas’ in september 2022 van start gaat.

 

Xander

Zie ook o.a.:

30-07: Nieuwe voorbeelden van de keiharde fascistische Covid tirannie die aan de wereld wordt opgelegd
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande ‘verwoestende cyberaanval’ door Rusland en China ( / EMP Task Force: ‘Cyberaanval kan worden gevolgd door kernoorlog’ )
05-06: Financiële Reset: Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij (/ Ook plannen VN voor communistische wereldregering worden steeds serieuzer)
25-05: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022)
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
10-05: WEF werkt aan digitaal staatsburgerschap voor iedereen; critici krijgen geen toegang meer tot internet
19-04: Op rand van financiële systeemcrisis: IMF waarschuwt dat staatsschuld nog nooit zo hoog was
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
10-04: ‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratisch A.I. machtsovername nabij’

2020:

12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
11-11: Klaus Schwab (WEF): Covid is geen grote bedreiging, maar wereld keert nooit meer terug naar normaal
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997)
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent (/ ‘Tijdens systeemcrisis 2020-2022 wordt welvaart, veiligheid en zekerheid weggevaagd, gevolgd door nieuwe Depressie tot 2025-2027’)
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
05-03: Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

50

 1. @Oma schreef:
  05/08/2021 om 1:49 pm

  Bedankt voor uw heldere uiteenzetting. Als ik door de regels heen lees, krijg ik de indruk dat we in dezelfde denkrichting zitten, alleen we bewoorden het op een andere manier. Maar dat is mijn bescheiden indruk.

 2. @Lammert schreef:
  04/08/2021 om 6:18 pm

  Hoe legt u dan uit dat mensen massaal een mondkapje droegen? Ik was vaak de enige in de supermarkt die géén mondkapje droeg. Ik ben bij 2 winkels geweigerd, voor het niet dragen van een mondkapje; er was niemand die het voor mij opnam. Dat zijn feiten. De meeste van mijn collega’s zijn gevaccineerd en ook in de buurt waar ik woon is het grote gros gevaccineerd, alsmede binnen mijn familie en ook die van mijn vrouw.
  De 20/80 regel lijkt wel een wetmatigheid. De overheid hoeft maar 20% van haar energie in 80% van de gemeenschap te steken om deze de leugens te laten geloven. Dan laten mensen zich in mijn beleving ringeloren. Een volk gaat ten onder door gebrek aan kennis. Het is nu aan 20% (de zieners) om ongeveer 60% (de twijfelaars) te overtuigen. Pas als dat is gebeurd, dan gaat de laatste 20% (de goedgelovigen) vanzelf overstag, omdat die groep gevoelig is voor een absolute meerderheid. Er is vrees ik nog een lange weg te gaan….

  Waarom volgen mensen deze noodmaatregelen?
  Uit angst voor een boete, niet meer of minder! En omdat zij het bedrog geloven dat ze dan opnieuw mogen reizen, opnieuw meer ‘vrijheid’ krijgen waar ze notabene RECHT op hebben en dat altijd normaal was.
  Maar daarmee werden ze ook al bedonderd want deze zomer mogen ze dan, zelfs gevaccineerd, nog minder dan vorige zomer! Gevaccineerden gingen dus nodeloos op hun knieën liggen voor iets waar ze recht op hebben.
  De tijdelijke noodmaatregelen werden ongeoorloofd en onwettig genomen want geen enkele overheid heeft tot op heden die zogenaamde pandemie en medische crisis kunnen aantonen, er was dus geen enkele rechtvaardiging of noodzaak om noodmaatregelen te kunnen opleggen…daar begint de hele coronazwendel al mee.
  De vraag die gesteld moet worden is de volgende: wat gebeurt er als we de maatregelen niet volgen?
  Antwoord: helemaal niks want er kan geen boete gegeven worden als je geen wet overtreedt en maatregelen zijn geen wetten! Punt.
  Door angst aan te jagen de bevolking tot gehoorzaamheid dwingen.
  Dat noemt men terrorisme, dat is wat terroristen doen: angst zaaien voor een onbestaande dreiging, blufpoker.
  Voor mij maken de media en de overheden zich schuldig aan terrorisme, zij zaaien angst voor een dodelijk virus waarvan ze het bestaan niet eens kunnen bewijzen, zij zaaien angst en terreur voor boetes die ze wettelijk gezien niet kunnen opleggen, enkel om het gedrag te kunnen manipuleren, gehoorzaamheid te kunnen afdwingen om onszelf vrijwillig schade toe te brengen door experimentele vaccins onder valse voorwendselen van gezondheid en onze rechten en zelfbeschikking vrijwillig op te geven uit angst voor onwettige boetes die ze niet kunnen opleggen.
  Dat noemen we terrorisme.

 3. Oma schreef:
  04/08/2021 om 1:58 pm

  U schreef in uw aanhef: “U vergist zich. Het is weerom fake news dat ze u willen doen geloven dat meer dan 80% zich laat ringeloren.
  Dat is de werkelijkheid helemaal niet, dat is weer een misleiding, een instinker zodat mensen het verzet zouden opgeven want ‘iedereen doet het’ – een listige manier om mensen te overtuigen om zich vrijwillig te laten vaccineren want wettelijk mag het niet verplicht worden.”

  Hoe legt u dan uit dat mensen massaal een mondkapje droegen? Ik was vaak de enige in de supermarkt die géén mondkapje droeg. Ik ben bij 2 winkels geweigerd, voor het niet dragen van een mondkapje; er was niemand die het voor mij opnam. Dat zijn feiten. De meeste van mijn collega’s zijn gevaccineerd en ook in de buurt waar ik woon is het grote gros gevaccineerd, alsmede binnen mijn familie en ook die van mijn vrouw.
  De 20/80 regel lijkt wel een wetmatigheid. De overheid hoeft maar 20% van haar energie in 80% van de gemeenschap te steken om deze de leugens te laten geloven. Dan laten mensen zich in mijn beleving ringeloren. Een volk gaat ten onder door gebrek aan kennis. Het is nu aan 20% (de zieners) om ongeveer 60% (de twijfelaars) te overtuigen. Pas als dat is gebeurd, dan gaat de laatste 20% (de goedgelovigen) vanzelf overstag, omdat die groep gevoelig is voor een absolute meerderheid. Er is vrees ik nog een lange weg te gaan….

 4. @Lammert schreef:
  03/08/2021 om 8:04 pm
  @Guardianofretro schreef:
  31/07/2021 om 3:58 pm
  “Wat een mooi doordacht stuk heeft u geschreven. Ik kan een eind meegaan met de principes. Ik verwacht echter niet dat ze gaan werken in deze situatie, omdat meer dan 80% zich laat ringeloren.”

  U vergist zich. Het is weerom fake news dat ze u willen doen geloven dat meer dan 80% zich laat ringeloren.
  Dat is de werkelijkheid helemaal niet, dat is weer een misleiding, een instinker zodat mensen het verzet zouden opgeven want ‘iedereen doet het’ – een listige manier om mensen te overtuigen om zich vrijwillig te laten vaccineren want wettelijk mag het niet verplicht worden.
  Als we de schaapjes kunnen overtuigen dat alle schapen in de afgrond springen, dan volgt elk schaap uiteindelijk wel?
  Het draait in deze hele coronazwendel al anderhalf jaar over wat men de mensen kan doen geloven.
  Als ze maar geloven dat het coronavirus dodelijk is en denken dat ze dood zullen gaan door dat virus, als ze maar denken en geloven dat ze veilig en beschermd zullen worden door vaccinatie dan zal hun angst ervoor zorgen dat ze vrijwillig hun gezondheid en leven riskeren als proefkonijn voor dit medisch experiment dat de big farma miljarden opbrengt.
  Als mensen maar geloven en denken dat ze zullen uitgesloten worden van de maatschappij, als ze maar denken en geloven dat ze beboet kunnen worden voor onwettige maatregelen, dan zal hun angst ervoor zorgen dat ze vrijwillig instemmen met een vaccinatiepas.
  Als gevaccineerden maar geloven en denken dat ongevaccineerden een gevaar voor hen zouden kunnen betekenen, dan zorgt hun angst ervoor dat ongevaccineerden gecriminaliseerd kunnen worden en worden gevaccineerden misbruikt om verdeeldheid te zaaien en als sociaal drukkingsmiddel voor de dwang om iedereen te vaccineren.
  Het gaat allemaal om geloof, niet om feiten en werkelijkheid maar om wat ze mensen kunnen wijsmaken en wat men dan gelooft: dat heet MANIPULATIE om een bepaald doel te bereiken: uitroeiing door vrijwillige vaccinatie.

 5. @Guardianofretro schreef:
  31/07/2021 om 3:58 pm

  Wat een mooi doordacht stuk heeft u geschreven. Ik kan een eind meegaan met de principes. Ik verwacht echter niet dat ze gaan werken in deze situatie, omdat meer dan 80% zich laat ringeloren. We leven in mijn beleving in een tijd waar in het land der blinden éénoog al geen koning meer is. Als de grote meerderheid achter een blinde aanloopt, zullen de verblinden niet eens merken dat je geen handel bij hen afneemt. Sterker nog: als een ziende handel afneemt bij een verblinde, zal laatstgenoemde de ‘ziende’ met alle genoegen aangeven bij de autoriteiten als ze daar de kans voor krijgen. De ‘ziende’ zal als bedreiging worden gezien voor de handel. Ook zullen niet gevaccineerde bekende Nederlanders door de blinden niet langer als uithangbord worden gebruikt voor het promoten van goede doelen. Want hoe kan een ongevaccineerde onverantwoordelijke dwaas nog langer gebruikt worden om mensen te binden aan het goede doel? Dat kan natuurlijk niet.

  Op 4 mei staat Nederland stil bij de mensen die zijn omgekomen in de 2e Wereldoorlog. In deze herdenking zitten niet de lessen; ze zijn een gevolgtrekking. Pas als mensen de aanleiding gaan bestuderen, dan vallen er lessen te leren. De grote meerderheid heeft het vizier echter verkeerd staan in mijn beleving, waardoor uw suggesties gedoemd zijn te mislukken. Maar ik hoop in alle oprechtheid dat ik fout zit……

 6. Soros And Gates kopen een COVID Testbedrijf in het Verenigd Koninkrijk.

  Een consortium van investeerders onder leiding van het Soros Economic Development Fund (SEDF) en de Bill & Melinda Gates Foundation kopen het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde COVID-Testbedrijf Mologic, dat een 10-minuten coronavirustest heeft ontwikkeld – en het best bekend is voor zijn diep-neusgat uitstrijktest voor het virus.

  Volgens Forbes https://www.forbes.com/sites/daviddawkins/2021/07/19/george-soros-and-bill-gates-backed-consortium-to-buy-uk-maker-of-covid-lateral-flow-tests-for-41-million/?sh=358932bf2687, dat een persbericht van maandag citeert, werd de overname gedaan om de toegang tot “betaalbare State of the art medische technologie” te vergroten via een snelle “zijdelingse stroom” test, die een vroegtijdige waarschuwingstest voor Covid-19 biedt, aangezien negatieve tests in toenemende mate vereist zullen zijn om terug te keren naar het “normale leven” – samen met iemands vaccinatiepaspoort natuurlijk.
  Bron: https://www.zerohedge.com/covid-19/why-are-soros-and-gates-buying-uk-covid-testing-company

 7. Massaal vreedzaam nee. Zou dat haalbaar zijn in Nederland. Tot nu toe blijkt dat lastig. Mooie bijdragen van diverse reageerders over wat te doen. Het overdenken en overwegen waard. Er zijn ook boeken over uitgegeven. Via de links van XN wel te vinden.

  Ik denk dat er een begin gemaakt moet gaan worden met het opbouwen van sociale netwerken buiten het internet, email en de smartphone om. Help! Hoe moet dat zonder groepsapp? Het is decennia op die manier gelukt, dus zullen we het opnieuw voor elkaar kunnen krijgen.

 8. Een massaal – maar absoluut vreedzaam – NEE zal niet volstaan. Het gaat erover dat een gek het beleid niet mag bepalen. Democratisch gezien is de meerderheid van het volk gek. Het is niet moeilijk te voorspellen wat er op korte termijn gaat gebeuren…

 9. Mijn respons op @Wist het al langer
  31/07/2021 om 6:30 pm

  Als je de boeken leest van David Icke dan leer je dat kanker een kunstmatig in stand gehouden ziekte is. Degenen die het onderzoek uitvoeren met het ingezamelde geld zijn met name de Big Pharma bedrijven die daartoe de middelen hebben. Dus je haalt geld op bij de burgers en je geeft het vervolgens aan een Multinational die door kanker in stand te houden daar miljarden extra aan gaat verdienen buiten de chemo kuren om waar ze ook al miljarden aan verdienen. Je moet accepteren dat ziekte en vooral kanker voor deze duivels in witte jassen een verdien model is wat ze niet gaan opgeven. Als die mensen die lopen voor collectes worden belazerd.!

  Bovendien als we met je sentiment zouden meegaan; dan zou je de kracht van het protest deels onderuit halen. Voor hetzelfde kan je zeggen dat het werk van de politie ook heel belangrijk is; de brandweer en vrijwilligers in de Sport en het kleine deel van het geld wat na de strijkstok blijft hangen om nog een waterputje ergens in Afrika te slaan. De politiek weet dat dit sentiment leeft onder het plebs en daar maken ze gebruik van!.Mijn methode is erop gebaseerd dat er offers zullen vallen. Maar deze offers waren ook nodig om de tirannie van de Nazi’s te kunnen verdrijven. Die waren heus niet uit zichzelf uit Nederland vertrokken na die 5e mei. We verkeren in een oorlog zonder bommen en granaten. En weer gaat het om een despoot of een clubje die de wereldheerschappij wil. Het voorkomen hiervan zal nooit lukken zonder bereidheid om deze offers te riskeren. Dus doe die collectebussen weg! Beter nog; verdiep je in de materie hoe een ziekte als kanker ontstaat, want het heeft heel veel te maken met hoe de moderne mens bloot is gesteld aan van alles waarvan men zegt dat het allemaal wel goed komt of zelfs gezond is. Tegen deze continu blootstelling; daar kun je niet tegenop collecteren mijn beste. Bij bedrijven zoals Pfizer lachen ze zich helemaal krom.

 10. Een befaamde Pruis in Konigsberg parafraserend: Ivermectin ist der Ausweg des Menschen aus seiner selbstverschuldeten Unmundigkeit.

 11. @ Esther75: 3:24 pm. Ik zie met verlangen uit naar de Opname van de Gemeente. Inderdaad, we zitten in de Eindtijd!

 12. @ Guardianofretro: 3:58 pm. Daar staan zeer goede suggesties bij.

 13. @Guardianofretro…

  In veel dingen die je noemt kan ik begrijpen en heb je volkomen gelijk.
  Maar stoor me wel aan een paar dingen die niet correct zijn.
  Kankerfondsen zijn echt heel belangrijk,en de mensen die hier mee bezig zijn zijn echt geen directeuren met fors betaalde banen.
  Deze fondsen zijn ook bezig ons te beschermen tegen de big pharma en bereikbaarheid van nieuwe ontwikkelingen
  en beschermen van patiënten.
  Daarnaast zijn er veel vrijwilligers die echt van wanten weten en niet alleen met een collectebus bezig zijn.
  Zeker in deze tijd kunnen deze mensen belangrijk zijn.
  Als je zegt alleen geven voor lokale doelen die duidelijk en transparant zijn kan ik ermee leven.

 14. In het najaar wil men van de griepprik een combinatieprik maken: Zowel tegen Covid als de griep.
  En zo is er weer sprake van een stiekeme drang.
  Als er zóveel niet logisch is en niet klopt inzake Covid, en de doelpalen steeds veranderen, moeten overheden niet verbaasd zijn als vele mensen zich bedrogen voelen door die overheden en gaan kotsen op die overheden en hun mediahulpjes. Sinds mei vorig jaar was de epidemie al aan het afzwakken.
  De rest is kunstmatig alarmismen op basis van misleidende cijfers.

 15. Als je een aantal reportages gezien hebt over de verwoesting die de vloed heeft veroorzaakt in dorpen in west Duitsland, dan komt dat hele Covid gezeur over als het gezeur van de prinses op de erwt. Het gaat nergens meer over.
  Loos alarm op alarm op alarm, terwijl de bewoners van de overstroomde dorpen een werkelijke ramp voor hun ogen zien gebeuren. Geen water en elektriciteit meer. Kleine winkeliers die alles verliezen. Huizen compleet verwoest. Infrastructuur compleet verwoest. Huizen vol stinkende bagger. Dure auto’s als weggespoeld als blikjes. Enorme schade. Bruggen en wegen verwoest.
  Dat zijn échte problemen en de mensen werken zoveel mogelijk samen om te helpen waar het kan, en dan is Covid een stomme verre theorie geworden.
  https://www.youtube.com/watch?v=J0nV-w-YxYo

 16. @Boorzalf schreef:
  31/07/2021 om 3:40 pm
  Dhr Vereecke schreef ook zijn mening over het boek: “De coronaplandemie”, zicht op een verborgen speelveld, door auteur Erwin Pasmans.
  Dat mag echter niet herhaald worden zonder toestemming van de uitgever.
  Dus geef ik mijn persoonlijke visie op een fractie van wat ik tot nogtoe van dit lijvige boek, op onderzoek naar de waarheid, gelezen en begrepen heb.
  Alles is verbonden: klimaat, milieu, virus, pandemie, vaccinatie, 5G en gericht op uitroeiing en vooral machtscontrole over de mensheid door een klein clubje hebzuchtige psychopaten.
  Wuhan was een experiment met meerdere factoren als biowapen dat echter zo gewelddadig en heftig uitdraaide dat het afgezwakt werd omdat anders het zogenaamde ‘killervirus’ ongeloofwaardig zou worden (en er moest angst en de noodzaak voor vaccinatie zijn!) en dan niet gebruikt kon worden als misleiding om te verdoezelen dat millimetergolven van 5G in combinatie met vaccinaties de eigenlijke boosdoeners en killers zijn.
  Dit biowapen zou initieel ingezet worden door china om de betogers in Hong Kong te kunnen uitroeien, die opkwamen voor hun vrijheid en daarmee het totalitaire, fascistische chinese regime bedreigde.

  Het was niet toevallig dat de meest heftige en verwoestende uitbraken van dit gemanipuleerde virus tegelijk plaatsvonden bij de uitrol van 5G, wetende dat de millimetergolven vanaf 60 GHz bij mensen de opname van zuurstof zou stoppen en dus dodelijk zijn. Daardoor vielen mensen in wuhan dood in de straten.

  Wuhan werd gebruikt als rolmodel om dan toe te passen op bv bergamo waar enorme luchtvervuiling en eerdere, extra (griep)vaccinaties de vruchtbare bodem waren voor de succesvolle massamoord-try-out door het gemanipuleerde virus en de uitrol van 5G, waarna de verspreiding van het plan over de hele wereld volgde.

  https://eventnl.wordpress.com/2020/04/30/studie-die-de-relatie-tussen-de-aanwezigheid-van-5g-netwerken-en-coronavirusgevallen-laat-zien-maart-april-2020/

  Nu zal ik eens wat voorspellingen doen over wat de mensheid nog te wachten staat:

  Er zweven reeds meer dan 20.000 satellieten van spacex (door elon musk/elite/wef) boven onze hoofden om de hele wereld te kunnen bedekken met de potentieel dodelijke straling van 5G onder het mom van sneller internet, technologie en communicaties (zodat geen mens eraan kan ontsnappen.)
  Zo kunnen er gerichte aanvallen ingezet worden op de mensheid waarbij de gevaccineerde geleiders (ze zijn magnetisch én luminescent geworden) bestuurd zullen kunnen worden en/of vanaf 60 ghz de zuurstoftoevoer in het menselijke lichaam kan afgesneden worden om selectief hele gemeenschappen ongehoorzame ongevaccineerden te kunnen uitroeien.
  Met alle mogelijke middelen en op alle mogelijke manieren werd buitenaards leven altijd ontkend en fanatiek afgeschoten tot….nu
  Ter voorbereiding op het bedrog dat deze 5G aanvallen vanuit de ruimte van aliens zouden komen, worden piloten nu opeens toegestaan om te getuigen over ufo’s, zelfs de peruaanse overheid moedigt reeds mensen aan om ufo-waarnemingen te melden en er komt mondjesmaat enige opheldering over area 51 om aliens als zondebok en gemeenschappelijke vijand geloofwaardig te kunnen maken om te kunnen verdoezelen dat het de elite is die nogmaals een aanval vanuit de ruimte inzet op de hele mensheid, dat zij als ‘menselijk afval’ beschouwen.

  Er werden intussen nog meer bedrieglijke misleidingen voorbereid, hoofdzakelijk om de verdeel en heers in stand te houden want de enige oplossing voor de mensheid is eendracht.

  https://pnws.be/wetenschappers-roepen-op-tot-een-klimaat-lockdown/

  Voilá, daar zijn ze er al mee, een KLIMAAT LOCKDOWN!!
  Klimaatverandering is een even grote misleiding en hoax als corona om de mensheid uit te roeien. (Merk ook op dat ‘klimaatopwarming’ veranderd werd in ‘verandering’ nadat werd ontmaskerd dat er van opwarming helemaal geen sprake was!)
  Deze vermeende ‘natuurrampen’ zijn echter perfect te verklaren en werden vermoedelijk als onderdeel van het plan opzettelijk door globalisten veroorzaakt.

  De overstromingen werden opzettelijk veroorzaakt door enerzijds dammen volledig te openen tijdens de zware regenval zodat de valleien en huizen konden onderlopen en anderzijds lieten ze de waterbekkens overlopen, door niet tijdig en regelmatig te laten afvloeien de afgelopen maanden, waardoor extreme regenval nu niet kon opgevangen worden met zware overstromingen tot gevolg.

  En de vele bosbranden wereldwijd worden OPZETTELIJK veroorzaakt door de millimetergolven van 5G waardoor het HARS IN de bomen verhit wordt tot het ontbrandt!! (net zoals een microgolfoven.)
  Mogelijk, tesamen met h.a.a.r.p, allemaal proeven vanuit te ruimte dmv de satellieten om de werking van 5G te kunnen verifiëren, te richten en te verfijnen voor dit wapen selectief ingezet wordt op de mensheid.

  Als, mede door de gevolgen van 5G aanvallen, mensen toenemend ademhalingsproblemen gaan ondervinden en sterven door zuurstoftekort, zullen ze wijzen naar CO2 als oorzaak om klimaatmaatregelen noodzakelijk te kunnen maken voor CO2-neutraliteit terwijl de mens CO2 nodig heeft om te kunnen (over)leven en om te kunnen ademen.
  Vergelijkbaar met het wijzen naar een griepvirus om te kunnen vaccineren waardoor men de zuurstoftoevoer dan door 5G kan uitschakelen en tegelijk door gentherapie willoze slaven kan maken.

  De psychopaten hebben dus nog een hele waaier aan bedrog en misleidingen achter de hand terwijl het gepeupel telkens worden afgeleid door verdeeldheid te zaaien over onbenullige details zoals wie waar besmet wordt met welke variant en gekibbel of er een vaccinatiepas mag ingevoerd worden etc…irrelevant bij zicht op het grotere geheel.

  Kikkers blijven stil zitten in de pot koud water maar als dat langzaam opwarmt, springen toch wakkere kikkers uit de pot – sommige kikkers die geloven dat het water in de pot niet wordt opgewarmd omdat propaganda hen dat wijsmaken (vaxxers) proberen de kikkers, die de opwarming voelen, (critici) te verhinderen om te ontsnappen en eisen zelfs dat de deksel op de pot wordt gelegd!
  Intussen kan de elite geniepig het gas omhoog draaien onder de pot water waarin de kikkers elkaar door verdeel en heers bevechten zodat het water sneller kookt om zoveel mogelijk kikkers levend te koken voor ze beseffen wat er gebeurt en zouden kunnen/willen ontsnappen.
  Voor wie de monsterlijke virus/vaccinatie/5G geplande waanzin wil begrijpen is dit boek een must. Hopelijk zullen heel veel mensen, die ook het menselijke leven kostbaar vinden en de ware toedracht en omvang willen weten van deze nooit geziene aanval op de mensheid ooit, dit boek aanschaffen, lezen en de kennis verspreiden zodat de waarheid wereldwijd bekend wordt om eendrachtig, met 99%, elkaar te beschermen tegen dat kleine clubje 1% kwaadaardigen door hen met naam en toenaam hun misdaden openbaar bekend te maken, hen schaakmat te zetten door hun macht te ontnemen met ons eendrachtige macht van aantal.

 17. @rapture_ready: eens. viruswaarheid is m.i. een papieren tijger met hun “schijnprocessen” die nergens toe leiden, anders dan ons gedeisd te houden. #controlled_opposition

  @desiree: wat ontzettend leuk om van je te horen; ik hoop dat t goed met je gaat ❤️

  ps: mijn 1e reactie, maar een trouw X-fan
  dank ook voor alle reacties op de artikelen; jullie diverse inzichten zijn voor mij stof tot nadenken!

 18. Dank voor dit geweldige artikel Xander. Ik heb het gedeeld op mijn Facebook pagina.

  Je schrijft dat we op de drempel staan van de allerhardste en meest anti-humane communistische dictatuur die deze planeet ooit gekend heeft…
  De tijd die voor ons ligt staat letterlijk in de Bijbel:

  In die tijd zal Michaël opstaan, de grote vorst, hij die uw volksgenoten bijstaat. Het zal een benauwde tijd zijn, zoals er niet geweest is sinds er een volk is geweest tot op die tijd. In die tijd zal uw volk ontkomen: ieder die gevonden wordt, opgeschreven in het boek.
  (Daniël 12:1)

  Dit betekent echter ook dat Degene die een einde zal maken aan deze afschuwelijke tijd, binnenkort terugkomt!
  Hij had het eerste woord en zal ook het laatste woord hebben.
  Yeshua, Jezus, is Degene die dit afschuwelijke donkere rijk in één keer zal verpletteren. Hij is de ENIGE die daartoe in staat is want Hij heeft deze machten al lang geleden verslagen.

  Shalom,

  Esther 75

 19. Xander we wisten allemaal al ver vooraf dat er na de zomer weer een keiharde lockdown aan zat te komen. Ik heb de avondklok nog niet gelezen maar die komt er ook heus wel.

  Verder zullen in de aanloop steeds meer de zieke geesten rijp gemaakt worden voor verplichte vaccinaties; het dreigen met ontslag van mensen die dat niet willen en het scheiden van ouders en hun kinderen als de ouders zich tegen het vaccineren van hun piepjonge kinderen willen verzetten. Misschien zijn al die keiharde feiten juist ook nodig om zelf de meest geharde pro vaxxer in te laten zien dat zijn of haar zienswijze volkomen fout is.

  Xander jij zegt van we moeten vreedzaam ons verzetten maar je geeft niet aan hoe. IK weet dat demonstreren niet gaat helpen; daar gedragen de dames en heren zich in het geel/zwart op een gewelddadige manier. Hoe moeten we dat dan wel doen? Ik heb een essay hierover geschreven wat we moeten doen. Doen we dit niet en blijven we geloven in dit zinloze demonstreren dan zijn we verloren.

  Zie mijn stuk die reeds door menige andere alternatie website niet geplaatst mag worden omdat ze zelfs daar te bang voor zijn. Hieronder vallen Niburu; Robert Jensen Gezond Verstand en na aanvankelijk mijn stuk te hebben geplaatst maar het weer te hebben verwijderd: Common Sense TV. Het is echter niet té extreem naar mijn mening! Oordeel zelf.

  Anders dan in 1940 hebben we nu te maken met een vijand die onzichtbaar is; geen zwarte uniformen aan heeft en met hoge laarzen door de straten luidruchtig marcheert. De meeste mensen hebben niet in de gaten dat er hier wel degelijk sprake is van vorm een fascisme zoals in 40-45. Als een slimme virus mutatie die, door een ander jasje aan te trekken niet wordt herkend door het eigen democratische afweersysteem. Het afweersysteem wat uit verschillende lagen bestaat in een gezonde democratie; zoals onafhankelijke journalisten; media, controlerende volksvertegenwoordigers, rechterlijke macht en een grondwet die vrijheden en rechten van burgers beschermd, is hier vrijwel volledig verlamd, ondermijnt en effectief uitgeschakeld. Het neemt het roer langzaam over, zoals het HIV virus of een kwaadaardig kankergezwel dat kan doen in het menselijk lichaam. Ons democratisch afweersysteem vertoont echter nu een auto-immuun reactie waarbij er een verwoestende werking te zien is op allerlei gebieden. Onze economie, onze kinderen, de ouderen, onze vrijheden etc. Het immuunsysteem wat de vrijheid en de democratie zou moeten bewaken en onze grondrechten als burger; heeft zich tegen ons gekeerd. We moeten het echt zien als een bedreiging van de toekomst voor onze kinderen en als een vernietiger van een hele hoop verworvenheden waar onze voorouders hun bloed voor hebben vergoten. Het moet afgelopen zijn met misplaatst schaapskuddegedrag; positiviteit en optimisme. Het gaat niet goed als we niets doen en alles laten afhangen van een afweersysteem wat nu is geprogrammeerd is om het eigen lichaam aan te vallen.

  Maar zoals ik het zie is er geen andere manier om uit deze nep pandemie te geraken. Buitenproportionele maatregelen vanuit de Overheid vragen om buitenproportionele tegenmaatregelen van de burgers. En Robert Jensen, jij zegt het ook zo vaak in je uitzendingen dat we moeten vechten voor onze vrijheid. Maar Robert hoe dan?? Dat mis ik vaak. De voorbeelden die jij met alle respect hebt genoemd werken niet of nauwelijks. Mensen zoals de afgevoerde demonstranten worden er alleen eerder minder van. Worden kort en klein geslagen; gebeten door politiehonden en houden er vaak een boete aan over als ze worden afgevoerd. We kunnen; net zoals bij de acties van de gele hesjes in Frankrijk; die een jaar duurden maar liefst; concluderen dat demonstreren bij psychopatische machtsmisbruikers nooit zal werken. En overal in deze wereld zijn de psychopaten nu op hun posities neergezet. Waarna het eindspel kon beginnen. Verkiezingen worden steeds meer gemanipuleerd. De democratie is lamgelegd. Het doet sommige mensen die de oorlog nog bewust meemaakten zelfs weer herinneren aan die grote oorlog.

  Wat hebben wij in ons land op dit gebied laten zien als burgers. Her en der waren er wat demonstraties. Sommigen werden met succes aangepakt door de M.E. En dat was het dan. Het maakt wel meer mensen wakker. Maar alleen met “wakker worden” kom je er nog niet. Ik ben de laatste tijd van inzicht dat demonstraties totaal nutteloos zijn. Verspilde energie. Ja zelfs demonstraties die geleid hebben tot een omwenteling in een bepaald land. Zoals wat er op het Maidan plein gebeurde en wat we zagen in de DDR waardoor de muur mocht vallen. Ik zeg; demonstraties in strijd met hun agenda daar lachen ze zich krom om. Daar mag de politie op gaan meppen. TENZIJ de demonstratie volledig past in wat ze willen. BLM….Klimaatspijbelen…..KOZP….een generaal pardon voor illegalen…. het pushen van feminisme; genderisme en abortus horen daar ook bij.

  Ik ga een voorbeeld noemen uit de geschiedenis wat wel op dit gebied heeft gewerkt. Lang geleden wilde SHELL een oud boorplatform in zee dumpen. Dat was de Brent Spar. Dit heeft de media opgepikt en massaal zijn mensen de SHELL pompen voorbijgereden. Na enige tijd heeft SHELL het platform netjes dan maar laten slopen aan de wal. Ik ga er verder niet veel woorden over vuil maken maar…

  DIT IS DE METHODE

  En dus moeten we op deze manier dingen verzinnen waarmee we onze regering en volksvertegenwoordigers een gevoelige; corrigerende mep kunnen geven. Het ligt op het pad van burgerlijke ongehoorzaamheid en vreedzaam verzet. Geheel legaal dus en binnen de wet. Geweld daar geeft men onderdrukkers redenen mee om nog meedogenlozer en nog genadelozer op gaan te reageren. De zaken die ik ga opnoemen kunnen behoorlijk radicaal zijn; maar u kunt kiezen wat u het meeste aanspreekt en wat u kunt volgen. Besef wel dat het effect sneller en beter zal zijn als we allemaal gewoon zoveel mogelijk dingen uit deze opsomming hanteren. Veel van deze punten besparen u ook nog eens geld! Laten we Rutte eens een lesje leren over bezuinigen

  Hieronder heb ik mijn punten onderverdeeld in drie soorten. Wij burgers gaan hetzelfde hanteren zoals de onderdrukkende kliek. Het kan namelijk als een “stappenplan” worden doorgevoerd. Waarbij de lichtste maatregelen code GEEL dragen. De maatregelen met een behoorlijke impact code ​ORANJE​
  En de meest zware middelen code ROOD​

  Code Geel:

  Het boycotten van bepaalde nationale feestdagen

  In de oorlog droeg men 1 dag per jaar dag een Anjer op de jas. Een ludiek signaal naar de Duitsers. Nu vieren we op 5 mei elk jaar onze vrijheid. Maar als we nu kijken dat wordt deze vrijheid met voeten getreden. En hier kunnen we een signaal afgeven en wel op 5 mei. Als de vlaggen halfstok gaan op 4 mei dan laten we ze de dag daarna op halfstok hangen. En eigenlijk kan men zich afvragen of we vanaf nu de vlaggen continu zo moeten laten hangen; het hele jaar door. En we halen de vlaggen niet weg totdat het oude normaal weer in ere is hersteld geheel naar de geest van onze bevrijding. Koningsdag: idem. Vier het niet en dos uzelf niet uit in oranje; maar eerder allemaal in het zwart of grijs. Prinsjesdag: Ga er niet heen. Laat de koets maar door lege straten rijden. Geen gejuich; geen applaus. Ze mogen het voelen. Boycot het Koningshuis zoveel mogelijk. Negeer ze. Draai ze de rug toe. Stuur ze geen bloemen; kaartjes of felicitaties. Ze zijn onderdeel van de huidige onderdrukking.

  Ga geen loten meer kopen van loterijen

  De Staatsloterij; de bankloterij en vooral zoiets als de PostCodeLoterij. Deze laatste financiert vooral extreem-linkse en globalistische politieke doelen zoals het hierheen brengen van economische geluksmigranten. En ik adviseer ook om het zogenaamde online gokken een tijdje met rust te laten.

  Koop zoveel mogelijk rechtstreeks van de producent

  Voor zover het legaal mogelijk is. Koop uw groente en vlees bij de boer zelf bij u in de buurt. Geef boeren wat meer toekomst door een meer eerlijke prijs te betalen met wat geld wat u uitspaart met de reeds genoemde zaken. Het is vaak nog gezonder en smakelijker ook! Steun zoveel mogelijk uw kleinere lokale ondernemers. En vermijdt zoveel mogelijk aankopen bij grote Multinationals. Ga naar de plaatselijke Snackboer in plaats van de McDonalds

  Zeg het lidmaatschap op van media zoals kranten en tijdschriften en omroepen

  De media zijn met name niet meer onafhankelijk te noemen en dienen daarom niet meer te worden gesteund met uw geld. Ook de meer onschuldig lijkende tijdschriften die vaak liggen bij de tandarts verspreiden valse informatie; bedoeld om burgers achter een door de Staat gewenste visie te krijgen. Dit gaat vaak onopgemerkt zonder dat u dit in de gaten heeft. De vele trucs zijn heel subtiel. Zelfs bladen voor kinderen zijn ermee besmet geraakt. Voor omroepen geldt in feite hetzelfde als vakbonden. Het zijn politieke verlengstukken en instrumenten en er wordt gewoonweg keiharde censuur toegepast om maar te zwijgen over het verspreiden van leugens en halve waarheden. Uitzonderingen op bovenstaande bestaan. Maar men moet wel heel erg goed zoeken en kritisch blijven kijken. Adverteer als ondernemer zoveel mogelijk via eigen folders of maak uw eigen website etc. Dan drogen de inkomsten van deze media op. Ga omroepen niet meer spekken door betaalde SMS jes te sturen over wie door moet naar de volgende Voice of Holland ronde of wie Expeditie Robinson moet winnen. Kijk niet naar Big Brother of Utopia of het journaal; talkshows etc

  Bezoek geen kerk meer of moskee etc.

  Om de politieke partijen met een religie onder druk te zetten is het goed om de gebedshuizen van deze partijen te mijden. Er staat nergens in een boek beschreven dat het bezoeken verplicht is. U kunt thuis immers bidden. God is immers overal? Doneer ook niets. Laat ze maar flink in paniek raken. Zeg uw lidmaatschap ook op indien u lid bent van een kerkgenootschap; maar in feite had ik dit punt al eerder genoemd. Laat je kind niet dopen of stel het uit.

  Ga niet “SMART” maar blijf zo veel mogelijk analoog

  Alles waar de term “SMART” op staat dat is een technologie vanuit het politieke systeem waar burgers heel erg mee moeten uitkijken. Het is ontwikkeld om zaken en mensen te controleren via SMART apparaten; aangesloten via een netwerk wat in de toekomst volop kan gaan draaien op 5G. Daarom wordt 5G ook zo ontzettend erdoor gedrukt. Ik zal er verder nu niet op ingaan. Maar de gevolgen en “mogelijkheden” van deze technologie zijn enorm

  Stop met bevolkingsonderzoeken, testen en enquêtes, politieke polls etc

  In feite alles wat de regering van u wil weten zonder dat het wettelijk verplicht is daar moet u direct mee stoppen. U helpt het corrupte systeem namelijk aan informatie dat tegen het algemeen belang kan worden gebruikt of verdraait. Gooi vragenlijsten van het CPB of het CBS in de container. Als men u belt gooi de hoorn erop. Stop vooral met Corona testen. Ga geen Corona Appjes op uw mobiel activeren of zet de automatische update uit

  ​Code oranje

  ​​

  Zeg uw lidmaatschap op van uw vakbond

  Het is geen geheim meer dat de vakbonden in feite een proloog zijn voor een invloedrijke politieke loopbaan van menig politicus. Tegen die tijd komt altijd de Aap uit de mouw en laten ze zien uit welk hout ze echt zijn gesneden. Men hebt met vakbondsgeld deze monsters in feite in het zadel geholpen. Een vakbond is niets meer geworden dan het voorportaal van de heersende politieke partijen, de carrierejagers. De bonden gaan de laatste jaren in tegen de belangen van niet alleen hun leden, maar ook tegen alle werknemers en hun gezinnen. Ze stemmen in met klimaatplannen; nog meer loonmatiging en ze gaan mee met de klimaatonzin en de ondermijning van de Nederlandse soevereiniteit en cultuur. Als werknemer krijgen we in ruil daarvoor steeds minder rechten op een uitkering; rechten bij dreigend ontslag etc. Waarom zouden we nog lid blijven van dit soort nutteloze clubjes? Voor sentimentele overwegingen is nu geen ruimte meer. Bespaar geld. Hetzelfde effect gaan we straks krijgen als bij het vorige punt. De FNV zal Code Rood afgeven bij hun broeders van de PvdA fractie en de S.P. En het C.N.V. zal gaan bidden bij het C.D.A. Hun baantjes staan op het spel. Er is geen geld meer wat maandelijks op hun bankrekeningen komt. De PvdA campagne wordt ook nog eens via ledengeld op poten gezet.

  Stop met geld geven aan goede doelen

  Het kankerfonds; het longfonds; het Rode kruis, Greenpeace, de Stichting voor bejaarde ezeltjes etc etc Men kan het zo gek niet benoemen of er is een goed doel voor te vinden. Laat de geldstroom opdrogen van al deze fondsen waaruit de directies meestal flink hoge salarissen ontvangen. En waarom zou men geld geven voor medisch onderzoek; wat wordt uitgevoerd door een pharmareus die zelf dan daaruit medicijnen ontwikkeld en u daar vervolgens duur voor laat betalen en daarvan de miljardenwinsten in eigen zak steekt? Denkt men werkelijk dat de producenten van medicatie tegen kanker flink in het rood staan op hun bankrekening en dat ze dat niet zelf kunnen betalen? Ze lachen zich he-le-maal krom om deze domheid; dat kan ik stellen. Als er al geld gehaald moet worden voor dergelijke zaken, dan mogen vooral multinationals dit gaan betalen. De Gates en de Rothschields van deze wereld. En dat geldt ook voor zoiets als Giro 555. Even keihard zijn veel te lieve en altijd maar weer gul gevende mensen van Nederland want bedenk; dat zijn ook degenen; die ons nu opsluiten en maling hebben aan uw welzijn en de geestelijke gezondheid van uw kinderen. Het zijn psychopaten die ongevoelig zijn voor uw leed; maar wel graag willen dat u uw portemonnee gul opengooit voor het leed wat ze vaak zelf hebben veroorzaakt. De Goede doelen industrie zal ook hier in een grote crisis geraken en ze kunnen niet anders dan zich wenden tot hun weldoeners of instanties voor steun of anders het loodje leggen. Maar bedenk dat een goed doel makkelijker weer is op te richten dan een familiebedrijf dat op de fles gaat of een boerenbedrijf waar ambachtelijke kennis verloren zal gaan

  Stop met vrijwilligerswerk

  Indien er geen levens van afhangen of een Bijstandsuitkering stop dan zoveel mogelijk uw onbetaalde activiteiten voor een stichting; vereniging een school etc. Want dit is wat de Overheid graag ziet. Rutte voerde een intense campagne om mensen ertoe te bewegen overheidstaken over te nemen. (We moeten voor elkaar zorgen). De Staat trekt zich (met name financieel) terug op allerlei maatschappelijke terreinen; terwijl ze de miljarden wel smijt naar maatschappelijke doelen in Zuid-Europa en elders. Wilt u nog langer gekke Henkie of het braafste kind van de klas zijn? Het doel hiervan is nu dat er breed verzet gaat komen vanuit al deze maatschappelijke instellingen die ineens in grote problemen gaan komen. Ze zullen als een gek gaan trekken aan de mouwen van politici en de media. Maar zolang u hun personeel problemen op blijft lossen zal er weinig protest komen vanuit die hoek. Geloof mij; de impact zal groot zijn.

  ​Code rood

  Zeg uw lidmaatschap op van uw sportclub

  Dit zal voor vele mensen moeilijk zijn. Maar bedenk dat we nu in een Lockdown en zelfs een avondklok waarvan het einde nog lang niet in zicht is (Bill Gates heeft het inmiddels al over het einde van 2022) en we eigenlijk al haast niet meer onze clubsport normaal mogen uitoefenen met publiek. Het gewenste effect is ook hier dat al die verenigingen flink aan de alarmbel gaan trekken bij politici. Vanuit elk maatschappelijk veld moet druk worden gezet. Verder brengen tv-zenders ook sportvermaak. Een goede bron van inkomsten. Kijk er niet meer naar. Wat is nu ook een wedstrijd zonder publiek. Het is een farce. Kijk niet naar komende WK’s EK’s en de olympische spelen. Kijk niet naar de Tour of de Giro. Krijg geen “Oranjekoorts”. Want voor je het weet word je ook nog eens getest.

  Trek je terug als orgaandonor en bloeddonor

  Dit is ethisch een hele moeilijke. Maar toch ga ik deze noemen. Want als ons leven en onze vrijheid en onze lichamelijke integriteit; de toekomst van onze kinderen op het spel staan; wat heeft de rest dan nog voor zin. Dan zou je echt naar elk middel moeten grijpen. En deze is er helaas ook 1 van. Het is namelijk de bedoeling dat hiermee alle corrupte en valse of bange artsen en specialisten; die het geluid napraten van het RIVM; Rutte en de Jonge, dat die nu eindelijk kleur gaan bekennen voor de waarheid. En dat ze stoppen met het toebrengen van schade aan de gezondheid van mensen middels het geven van experimentele vaccins. Er moet niet voor deze Zorgmensen worden geklapt. Om over die belachelijke dans sessies nog maar te zwijgen. Ze moeten juist onder druk worden gezet om hiermee op te houden.

  Meld je niet aan voor een baan in het leger

  De overheid wil graag dat je kinderen het leger ingaan; gezien de vele stoere spotjes op TV waar ze als reddende engel worden afgebeeld. Helaas is de waarheid anders in veel gevallen. En zijn hun missies achteraf; ondanks de vele kritiek; zinloos geweest. Zoals de missie Uruzgan. En we kennen allemaal mondiaal Vietnam. En wat de overheid graag wil dat gaan we ook hier niet meer doen. Laat je kinderen een ander beroep kiezen en maak ze daarbij bewust van de risico’s die ze oplopen in het legergroen. De verplichte vaccinaties die daar ongetwijfeld gaan komen sowieso en de vele gevallen van PTS die onze missies hebben opgeleverd. De vele depressieve ex-veteranen die tot hun dood een gevecht moeten leveren met zichzelf. En ook de erkenning die ze vaak vanuit de overheid en ook vanuit hun eigen omgeving vaak moeten missen. De spotjes geven niet een goed beeld. De realiteit nu zelfs is dat we zien dat mensen die getroffen zijn door (Nederlands) oorlogsgeweld financieel hun gelijk inmiddels krijgen bij de Rechtbank en miljoenen aan schadevergoedingen krijgen.

  Meld je niet aan voor een baan bij de politie of als BOA

  De huidige extreme onderdrukking van onze vrijheden en grondrechten vanuit onze regering kan alleen plaats vinden via keiharde inzet en handhaving door politie en BOA’s. Je zou maar politie zijn met een geweten en in deze tijd leven. Het is heel erg traumatiserend ook denk ik voor deze mensen. Maar er zijn er ook heel veel die blindelings doen wat ze wordt opgedragen en deze tijd eigenlijk wel spannend vinden en wappies meppen idem dito. Burgers beschermen is in feite verworden tot burgers onderdrukken voor een klein clubje. Ik lees nog veel te weinig berichten van politiemensen die het zat zijn; vooral vanuit het kader dat zich strak conformeert naar de onmenselijke wil van dit kabinet. Stimuleer je kind niet om bij de politie te gaan of om een opleiding daarvoor te gaan volgen. Goed argument is dat het risico ook niet opweegt tegen het slechte salaris en dat mensen je steeds meer gaan zien als een onderdrukker die graag bonnen uitdeelt om gaten in de begroting te dichten.

  Het volgende aspect wil ik met voorzichtigheid betrekken. Maar dit is wat op dit moment mijn persoonlijke reactie is ten aanzien van iemand die politieagent is en zich als vriend wil aanmelden op mijn facebook. Die hoef ik niet op mijn lijst. Heeft mijn kind een relatie met een politieagent; krijgt het mijn zegen niet noch mijn trots. Maar zal ik vaak graag van de gelegenheid gebruik gaan maken om mijn woede naar hem of haar in het zwart/geel te uiten als potentiele schoonvader. Anno 2021 zal ik me ervoor moeten schamen politie in de familie te hebben of te krijgen gezien het leed en de pijn bij mensen die gewoon mens willen zijn en opkomen voor hun rechten waar miljoenen voor gestorven zijn en dat dit door de mensen in het Zwart (het is geen “blauw” meer) keihard neer wordt geslagen.

  ***************************************************************************************************************************

  Het zou mooi zijn als er een collectief is van verschillende maatschappelijke elementen die achter dit principe kunnen staan en een tijdspad aan de regering gezamenlijk kunnen presenteren op welke datum e.e.a. in werking zou kunnen treden. Maar daar is geen tijd voor vrees ik omdat dit tijd vergt; ingewikkeld is omdat dit land ook erg is verdeeld en de Corona regels het mensen moeilijk maakt om zoiets op poten te zetten. Wij burgers zijn geen collectief en dat is onze zwakte. Want zeg het maar …..wie geeft het startschot?

 20. Peter Vereecke is oud-burgemeester, klassiek filoloog, onderzoeker en schrijver. Zo heeft hij onder andere het boek “Peter in wonderland” geschreven, waarin hij zijn visie van de wereld uiteenzet en de machtsstructuren ontleedt. Ook heeft Peter de Belfort-Group opgericht. Met deze groep voert hij gericht acties tegen o.a. chemtrails, vaccinaties en andere fenomenen die de bevolking bedreigen. Door zijn ervaring in de politiek en jarenlange onderzoek, is hij een bron van kennis op de gebieden die door de gevestigde orde worden bestempeld als “complottheorieën”. We hebben het over de vorm van onze aarde, vaccinaties, de maanlanding en NASA, de macht van het Vaticaan, Hollywood , maar ook over een hele belangrijke vraag, namelijk bestaan virussen überhaupt wel?

  https://www.youtube.com/watch?v=kdZvPlusPQ0&t=470s

 21. We zouden rond de feestdagen weer in lockdown gaan, liet Hugo de Jonge laatst weten, tijdens zijn ’toevalige’ bespreking.

 22. Dit document leest als een script voor een horror movie. De volgende lockdown is dan niet meer dan een intro voor de echte schokkers o.a 5.2 in het document is opmerkelijk!

 23. Interessant om hier eens naar te luisteren,

  Schrijf een inhoudelijke introductie voordat u youtubes post. Mod.

 24. We denken dat vooral de politiek is die de agenda uitschrijven, maar in werkelijkheid is het de regering daarachter met veel macht die het beleid bepalen en dat is gelegen in de grote bedrijven. Dit is altijd zo geweest. Denk aan de VOC. Zelfs daar was het al aanwezig! En Nederland is in die zin als klein landje geen kleine speler.

  De grootste bedrijven die al tientallen jaren bezig zijn, ondersteund door de machthebbers uit het bankwezen en gestuurd door de illuminaten het volk telkens met ‘veel gemak’, door technologische vooruitgang mee te nemen. De bevolking inclusief heel erg veel slapende christenen zijn verleid geworden. Het materialisme, het gemak, en vooral dit laatste is zeker voor christenen een erg moderne afgod geweest en dit had natuurlijk nooit benoemd mogen worden.

  Hoeveel christenen hebben ook wel eens gehoord dat ‘het gemak’ een afgod zou kunnen wezen?!

  Het fenomeen corona dat wereldwijd door elke grens, religie en politieke overheden heen gaat, wordt in feite nu gecontroleerd en was al gecontroleerd door de grootste techbedrijven.

  En juist en dat hebben ze altijd gedaan, worden in de vakantieperiode de meeste politieke beslissingen genomen. In feite treden bedrijven op al regeringsleiders en bepalen de politiek.

  En wereldwijd zullen er ongetwijfeld grondrechten en grondwetten zijn die de echte politiek behoren te beschermen. We hoeven ons niet te bevreemden dat ook in Nederland de wetgeving buitenspel wordt gezet, evenals de al voor tientallen jaren falende ARBO-handhaving, dat ook bij ons door de bedrijven, ze krijgen gewoon de macht!, het gaan bepalen.

  En heel slim worden vele grondrechten met een U-bocht omzeilt. En nu moeten niet de reeds gevaccineerden denken dat ze er van af kunnen komen. Nee, want het grootste doel, dat alleen digitaal nog betaald kan worden, is mede versneld door iedereen die zich heeft laten bang maken over de gemanipuleerde sterftecijfers en de angstporno van de getallen die ze telkens of absoluut maken als het ze uitkomt of in verhouding als het ze uitkomt.

  Het is allemaal hier al vanaf het begin op deze site geschreven, beschreven en uitgelegd door vele van ons.
  En hoe zal dit bij ons in Nederland gaan? Nou, ze weten precies wanneer ze de verplichting op kunnen leggen. Denk aan bedrijven als de KLM die dus ook Frans is. Als van Franse zijde de verplichting is, hoe zal dit zich verhouden tot het Nederlands personeel?

  https://www.vanveen.com/kennis-delen/vaccinatieplicht
  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie/vraag-en-antwoord/mag-ik-een-werknemer-verplichten-zich-te-laten-vaccineren
  https://capra.nl/verplicht-vaccineren-ja-of-nee/

  Zolang in Nederland een werknemer niet ontslagen mag worden en zolang je nog in een winkel de levensmiddelen kan kopen, dan moet je hier doorheen. Mogelijk zullen andere activiteiten niet meer kunnen omdat ze of testbewijzen vragen of je gedwongen bent om een Smartphone te gebruiken dat het met de vaccinatie wel goed zit middels een Qr-code.

  https://www.businessinsider.nl/vaccin-corona-verplicht-google-fnv/
  https://humansarefree.com/2021/03/klaus-schwab-was-henry-kissingers-pupil-and-the-son-of-a-nazi-collaborator.html
  https://adarapress.com/2021/07/15/exposed-klaus-schwabs-nazi-roots/

  Ook Disney medewerkers worden al verplicht gesteld. De tirannie is zo lijkt het niet te stoppen.
  En hoe verder in Nederland. We krijgen een jaar van herhaling met nog meer restricties, zeker voor de niet gevaccineerden.

  Spyfromthesky

 25. Denkt Virus Waarheid (newage) nu werkelijk, dat dit alles door zgn vreedzame positieve energie gaat verdwijnen? Ik verdenk hun steeds meer van Hegelian Dialectic.
  De manier waarop zij procederen klinkt leuk, maar de struiken die zij indienen bevatten te vaak “volgens cliënt” etc. Dit zijn dus discussiepunten en vallen als blaadjes van de bomen af. Je hoort met harde feiten te komen (zo is het en niet anders) en geeft dan materiaal waaruit dit knetterhard blijkt. Deze feiten kun je eventueel omlijsten met steekhoudende argumenten.
  Maar goed, ik ben christen en volg Gods Woord. De Bijbel is het perfecte ‘spoorboekje’ , die alle ‘stations’ feilloos aangeeft.
  Tot slot ben ik blij met sites als deze en ik vraag de redactie, of zij straks – na de komende cyber attack – alternatieve internetprividers weten waar wakkere mensen alsnog hun info kunnen delen?
  Want op den duur gaan sites als deze er uit, worden de wappies gedemoniseerd en bestreden.

 26. Dit zou weleens kunnen waar zijn. Eens de winter er is of al in de herfst zal blijken of die vaccinatie helpen, zo niet dan zitten we terug in de puree. Shalom

 27. Als virus-antiwappie ga ik nu ook geloven dat de inenting de SARS2-CoV-2 de Covid-varianten versterkt omdat het immunsysteem niet meer goed werkt.
  De herhaal-inentingen moeten dit weer oplossen etc. etc., tevens het verschil tussen een vaccin en een medicijn.

 28. @ Piep: 9:17 pm, op 30/7. Daar ben ik ook van overtuigd. Maar de massa slaapt rustig verder hoor.

 29. @piep schreef: 30/07/2021 om 9:31 pm….@Cefas,

  Inderdaad, de Messias komt, MAAR eerst zullen wij erg moeten lijden !!! Want eerst komt de wereldwijde dictatuur van het beest uit de Bijbel : anti-Christ !!!”””

  Beste@piep. Zeg maar gerust dat die wereldwijde dictatuur de wereld al 18 maanden = 3 x6 in de greep heeft, burgers aan het tiranniseren is met Lockdowns – Opgedrongen Gevaarlijke Covid-19 Vaccins – verplichte Muilkorven – Reisrestricties – verplichte Onbetrouwbare en zeer vernederende PCR-testen voor burgers op werk en kinderen op school, met die stinkende en peperdure zelftesten.

  Overal worden burgers al vele jaren door ontelbare Camera’s bespiedt en afgeluisterd door de Overheid, op stations, vliegvelden, bussen, metrovoertuigen in winkels, banken, parken, toiletten, enz. zogenaamd voor uw en mijn veiligheid??? Big Brother is Watching you all days, always!!!

  En wat te denken van Verplichte Quarantaine dictaten als je zogenaamd positief getest wordt, ook al ben je Kerngezond!!!

  Burgers worden nu tegen elkaar opgezet en verraden elkaar of mijden elkaar. Gezinnen, Kerken, Werknemers worden zo gespleten door de voorstanders van het dictatoriale Corona-beleid.
  Lees Mattheus 10 voor meer Info

  Shalom. Ramshoorn.

 30. Net de brief gelezen. Eerst in het Nederlands, daarna de Duitse versie omdat ik dacht dat er zaken verkeerd waren vertaald. Helaas niet dus.
  Deze brief staat werkelijk vol met onzin die regelrecht ingaat tegen alle wetenschappelijke bewijzen, zoals het idee dat kinderen een grote rol spelen in het infecteren van anderen (nooit aangetoond, sterker nog, alle onderzoeken wijzen uit dat dit juist niet zo is), dat kinderen een groot deel van de nieuwe serieuze gevallen zullen worden (kletskoek, net als hierboven) dat de vaccinatiegraad boven de 80% zou moeten liggen om het gevaar mogelijk in te dammen (historisch gezien is 65%-75% voldoende om de groeps (of herd) immuniteit te bereiken, en ga zo maar door.
  Dus weer aanbevelingen op basis van 0,0 wetenschappelijk bewijs maar puur gericht op angstporno om de bevolking murw te krijgen.
  Ik kan slechts stellen dat men er het beste aan doet om zich stug te blijven verzetten en vol te houden en door de zure appel heen te bijten, ook al zal dat de komende paar jaar heel veel problemen opleveren. Maar ik verwacht dat er in de komende 4-5 jaar heel veel mensen zullen sterven en dat heel langzaam duidelijk zal worden dat het vooral de geprikten zijn. Pas wanneer dat grootschalig duidelijk wordt zal de massa de ogen openen en zeer waarschijnlijk een gewelddadige, bloedige rekening presenteren aan diegenen die dit hebben afgedwongen.

 31. Rik van Veen schreef:
  30/07/2021 om 9:36 pm
  Quote:
  “Dank voor het artikel, Xander. De site viruswaarheid.nl wordt geblockt door MalwareBytes. Het censureren is volop bezig”
  Unquote.
  Probeer ‘Incognito Tab’ aanklikken of andere zoekmachine ‘duckduckgo.com’

 32. Op het malieveld zag ik hoe er door de huurlingen die met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid onder invloed van amfetamine verkeerden ,keihard tegen “wappies ” werd opgetreden .
  Op die manier kunnen vreedzame demonstraties uitsluitend in éénzijdig geweld eindigen , ik ga niet meer ( sorry viruswaarheid ) .
  Over de plannen voor a.s herfst ben ik totaal niet verbaasd , het zal zo gaan .
  Dit is een wereldwijde totstandkoming van de ( voorzegde ) dictatuur .
  Deze tijd is het historische moment waarop de strijd tussen de duisternis en het licht is begonnen
  Hier heel begrijpelijk een prachtige uitleg van het boek Openbaringen :
  https://www.youtube.com/watch?v=c9Td0WpzVmc

 33. Rik van Veen schreef: 30/07/2021 om 9:36 pm

  De site is bereikbaar op dit moment dat ik check.
  MVG

 34. Dank voor het artikel, Xander. De site viruswaarheid.nl wordt geblockt door MalwareBytes. Het censureren is volop bezig.

 35. Cefas,

  inderdaad, de Messias komt, MAAR eerst zullen wij erg moeten lijden !!! Want eerst komt de wereldwijde dictatuur van het beest uit de Bijbel : anti-Christ !!!

 36. Mensen, dit is allemaal maar een voorproefje 😉 van wat ons te wachten staat tijdens de regering van anti-Christ !!!!

 37. https://www.naturalnews.com/2021-07-28-covid-deaths-exploding-heavily-vaccinated-country-israel.html

  Google vertaling:

  (Natural News) De Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccin” push in Israël slaagt er niet in “levens te redden” aangezien hordes gestoken mensen in het hele beloofde land dood neervallen doordat hun genen gemodificeerd zijn.

  Volgens gegevens die zijn verzameld door journalist Alex Berenson, bieden Trump-vaccins geen bescherming tegen niet alleen milde infectie met het Chinese virus, maar ook tegen ernstige infectie.

  “Dat is een theorie”, tweette Berenson over de bewering van de regering dat Fauci-griepprikken op de een of andere manier ernstige infectie voorkomen, eraan toevoegend dat “de klinische onderzoeken het niet (en konden) bewijzen.”

  Uit overheidsgegevens uit Israël blijkt dat 81 procent van alle nieuwe sterfgevallen door het Chinese virus en 65 procent van alle “ernstige” en “kritieke” ziekenhuisopnames plaatsvinden bij mensen die de injecties hebben gekregen. Slechts een minuscuul percentage niet-gevaccineerde mensen heeft gezondheidsproblemen.

  Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid heeft sindsdien toegegeven dat de zogenaamde “vaccins” slechts ongeveer 39 procent effectief zijn, wat dat ook mag betekenen.

  “Israëls nieuwe regering bewijst aan de wereld van vandaag zonder enige twijfel dat ze soldaten zijn van de nieuwe wereldorde, die moderne slavernij bevorderen door te verdelen, haat en paniek, dwang en discriminatie te verspreiden”, tweette een persoon over het Israëlische systeem van medische apartheid, waarbij gevaccineerde en niet-gevaccineerde burgers worden verdeeld en tegen elkaar worden opgezet.

  “Oh ja, en ze zijn er ook niet slim in”, voegde deze persoon eraan toe, samen met de hashtag #israhel.

  Israël, VS liegen beide tegen burgers over “veiligheid” en “effectiviteit” van Fauci-griepprikken

  De nieuwe premier van Israël, Naftali Bennett, hield gisteravond een fascistische toespraak waarin hij beweerde dat “vaccinweigeraars ons allemaal pijn doen”, en spoorde de Israëli’s aan om onmiddellijk “te gaan vaccineren” om “de curve af te vlakken”.

  Bennett riep alle gevaccineerde Israëli’s op om hun niet-gevaccineerde buren te confronteren en hen ertoe aan te zetten zich te laten injecteren. Bennett wil ook dat gevaccineerde Israëli’s niet-gevaccineerde Israëli’s vragen waarom ze “gewillig de gevaccineerde groep in gevaar brengen” door hun bestaan.

  Als gevaccineerde Israëli’s nog steeds de Fauci-griep kunnen “vangen”, ondanks dat ze een Trump-vaccin hebben gekregen, dan werken de injecties duidelijk niet. In plaats van dit toe te geven, verdubbelt de Israëlische regering echter haar bewering dat het permanent wijzigen van iemands DNA met een mRNA-injectie zal helpen om een ​​persoon “veilig” te houden tegen de Chinese infectie.

  Toen de Chinese naalden eind 2020 voor het eerst massaal werden geïntroduceerd door Donald Trump, werd beweerd dat de schoten 96 procent effectief waren. Dat cijfer is sindsdien gedaald tot 28 procent, afhankelijk van de dag.

  Er is ook een enorme piek geweest in nieuwe gevallen van Chinese ziektekiemen onder de gevaccineerden. Dit kwam rond eind juni echt in een hogere versnelling en is sindsdien alleen maar exponentieel gegaan.

  Terwijl niet-gevaccineerde mensen het prima doen, behalve dat ze moeten proberen normaal te leven in een samenleving vol gehersenspoelde idioten, worden de gevaccineerden steeds vaker ziek en sterven ze.

  Een van de meest recente “uitbraken” in Israël vond naar verluidt bijna uitsluitend plaats onder de geïnjecteerden, terwijl degenen die de injectie niet namen, het prima deden zonder nadelige gevolgen.

  “Boosters zullen de volgende grote duw zijn voor de herfst en winter”, schreef een persoon op Twitter over wat we allemaal kunnen verwachten van de overheid.

  “Het lijkt erop dat pathogene priming in werking is”, schreef een ander, erop wijzend dat de injecties de lichamen van mensen voorbereiden om meer nieuwe varianten te ontvangen en geïnfecteerd te raken.

  De Israëlische regering overweegt ondertussen een nieuwe ronde van lockdowns tijdens de volgende vakantieperiode. Door iedereen te dwingen thuis te blijven, beweren Israëlische leiders opnieuw dat ze in staat zullen zijn om de curve af te vlakken.

  De laatste nieuwsberichten over Wuhan coronavirus (Covid-19) injectietirannie zijn te vinden op ChemicalViolence.com.

  Bronnen voor dit artikel;
  Twitter.com 1
  Twitter.com 2
  Twitter.com 3
  NaturalNews.com

 38. Moravische premier in juni 2020 in het SEJM vertelde enkele woorden
  “” Op onze ogen, een nieuwe orde van de wereld, de wereld na de Coronavirus, ”
  https://www.youtube.com/watch?v=dbtt5etpx78
  Gelieve terug te betalen op het woord “na”, d.w.z. wanneer de zogenaamde Pandemie komt tot het einde
  We zullen NWO en nu dit artikel lezen wanneer het gebeurt >>>
  https://time.com/5900739/Fix-Eeconomy-by-2023/?FBclid=iwar3bysmvcGSK6LC0ELWMYWPRQA55VSCK5BSYM6TXTJP856TNGLRH_7CP27K

  Zie op de datum van publicatie is 2020 of vóór de verkiezingen in de VS, waar u het echt niet weet
  Er was iemand die dan wint, want zelfs na de verkiezingen van november dachten mensen tot bijna een vriend anders
  Misschien Donald T. kosten van het kantoor van de president vanwege de Frof-verkiezingen! Ik vraag u om dit artikel en zijn “te zien” alsof u zeker bent van de inhoud van wat na draai ”
  Zie het fragment “Summer 2022”, het gebrek aan graan is gepland en slechts 1/6 van de wereld! en zie op het woord “mensen werden wakker”

  NOI> “Er is een jaar 2023. Pandemia Covend-19 is ten einde, en de wereldeconomie ligt op het pad van opwekking.”

  “En dus staan ​​we hier in 2023. Deze mensen zelf, maar in een andere maatschappij, Covend-19 overtuigde ons dat we niet terug konden komen naar de normale zaken.”
  “De wereld heeft een” nieuwe normaliteit “aangenomen, wat zorgt voor dat publiek-private samenwerking wordt aangedreven door openbaar belang, geen privéwinst”

 39. Eens met het artikel. Goed verwoord @Xander.

  J’Accuse…DE WAARHEID OVERWINT!

  Waar de mens zijn Onmacht ervaart, klopt God aan de deur! Behalve in de Tweede Kamer want
  die verbande op 14-12-2014 de STATENBIJBEL van 1637. Straks ook de Nederlandse Vlag?

  In 2015 werd een moslima Kamervoorzitter en kreeg Nederland te maken met vele Tienduizenden
  “VLUCHTELINGEN” uit moslimlanden. Overheden werken al lang samen met VN, PausDom en Wereldraad van kerk, de RK president Biden VS, Roomse EU.

  Natuurlijk doen Ook Kabinet Rutte, de Jonge -Grapperhaus – RIVM – GGD- OMT, mee en
  stapelen dagelijks leugen op leugen om de duistere WHO-Corona-Agenda er door te kunnen drukken:

  Een Nieuwe Wereldorde! Let op: Niet Corona, maar WHO dictaten ondermijnen nu ALLE samenlevingen. Kabinet Rutte VVD, Islam-knuffelaar Sigrid Kaag D66, Jesse Klaver GL brachten Nederland a/d rand van de afgrond wegens Collaboratie met die bovengenoemde WHO goeroes, die de blik op oneindig en verstand op NUL houden.

  Hoe vaak al kregen Rutte, de Jonge en Grapperhaus Moties van Afkeuring en Wantrouwen aan hun broek, en dat van de voltallige Oppositie in Tweede Kamer?

  De jurist ziet de mens in al zijn verdorvenheid; de theoloog in al zijn domheid;
  de arts in al zijn zwakheid. Arthur Schopenhauer.

  Het blijkt maar weer: Het Corona-Debat maart 2020 t/m heden 30-07-2021
  is gewogen en te licht bevonden wegens draconische maatregelen!!!

  Al is de Leugen nog zo snel, de Waarheid achterhaald haar wel. Nu geven deze lieden zelfs
  toestemming om ook Gezonde kinderen vanaf 12 jaar laten vaccineren met het omstreden
  Covid-19 vaccin!

  Is het wijs om gezonde kinderen vanaf 12 jaar te vaccineren? Ik las van 2 huisartsen:
  De bijwerkingen zijn niet mals: 1* Risico op hartontsteking. 2* Eenzijdige Aangezichtsverlamming. 3* Verminderde Vruchtbaarheid

  En de Gezonde burgers? Die hebben Goddank nu nog een eigen keuze!
  Een ramp is: de zeer Onbetrouwbare PCR-testen worden steeds vaker gepromoot in, ziekenhuizen, bedrijven, scholen, theater, voetbalstadion. Zonder die zeer omstreden PCR-test, kom je tegenwoordig het vliegtuig of het Stadion niet in.

  Wetenschappers spraken zich uit in de Media: PCR testen zijn Zinloos en tonen Geen
  besmettingen aan! Dokter sprak: Ik zal nog éénmaal uw reflexen Testen. Hier is de rekening.

  Burgers worden dus opnieuw in de maling genomen [Mexicaanse Griep 2009 vergeten?] door
  gewetenloze bewindslieden in Den Haag. Wat te denken over herinvoering van Mondkapjes/
  Muilkorven, die hebben geen enkele zin? Ze bieden slechts schijnveiligheid: van Dissel RIVM!

  Je zult maar 8 uur per dag met zo’n benauwde Muilkorf op, je werk moeten verrichten!

  Gezonde Burgers kwamen daartegen in actie en protesteerden vreedzaam tegen de dwingelandij
  van de Regering, RIVM, GGD en OMT. Ze kwamen in grote getallen samen op het Malieveld in Den Haag, de Dam in Amsterdam en Zongen…De Tirannie verdrijven, die mij mijn hart doorwondt!!!

  Het antwoord van de Overheid hierop? Die stuurde Politie en ME met Bijthonden en
  Waterkanonnen. Vreedzame Burgers werden zo met geweld verdreven van het Malieveld of door
  Agressieve Arrestatieteams met Politiebussen afgevoerd naar Politiebureaus.

  Weet u nog? In de zomer van 2020, 35 graden Celsius, kwamen Burgemeesters van de grote steden ineens op het idee om met mondkapjes op, omringd door vele agenten, burgers te overtuigen om ook in de Buitenlucht een Mondkapje te dragen. Wie weigerde kreeg een bekeuring.

  Zelfs Marktlieden en Marktbezoekers moesten er hartje zomer aan geloven. Door dat brute
  machtsvertoon van politie werden ook zij Gedwongen om die belemmerende gehate Muilkorven te dragen en dat in die verzengende hitte. Marktkooplieden wezen naar hun voorhoofd: Knettergek!

  Ontelbaar veel burgers, leerkrachten en schoolgaande kinderen werden slachtoffer van dat
  waanzinnige Overheidsbeleid en zaten de afgelopen18 maanden vaak Onnodig en Kern-Gezond in Quarantaine omdat ze door Onbetrouwbare PCR-testen zogenaamd positief getest werden?

  Weerzinwekkend is ook: GGD-personeel doen daar vrolijk aan mee. Hoe? Gewapend met een
  lange Wattenstaaf wachten ze burgers op. Die mogen dan de mond wijd opendoen, en dan
  brengen ze die Wattenstaaf eerst diep in je keel en daarna diep in de neus om wat slijm te
  verzamelen. Kinderen schreeuwen het soms uit van angst voor die GGD-griezels in plastic gehuld
  met mondkapje en hoofdscherm.

  Ook volwassenen zie je tijdens die PcR-testen kokhalzen van deze mensonwaardige en vernederende TEST en vervloekten binnensmonds de bedenkers in witte jassen van deze testen.

  Hoe bestaat het dat GGD-medewerkers denken de mensheid een dienst te bewijzen met deze onbetrouwbare Testen? Hoe krom kan iemand denken, zich daarvoor uitlenen. Kennis is nog geen wijsheid volgens Spreuken 3. Van Paus en kerken valt geen heil te verwachten. Bah!!!

 40. Wat ik van dit stuk moet denken , weet ik niet, maar ik vind dit tegen onzin aan zitten. fascisme ligt inderdaad dik op de loer, dus laten we zeer waakzaam zijn.

 41. Alles zal met haast volvoerd worden, ook het Profetisch Woord. De Messias is komende voor de zijnen, kan niet lang meer duren! Blijf Hem verwachten.

Comments are closed.