Amerikaans lab constateert 20-voudige toename baarmoederkanker na start Covid injecties

—————————————————————————————————————————————–

Lab eigenaar patholoog dr. Cole: ‘Chronische ziekten bij vaxxers met 2000% gestegen’ – Enorme afname ‘helper’ T-cellen maakt vaxxers kwetsbaarder voor virussen, kanker en andere ziekten

—————————————————————————————————————————————–

Een wetenschappelijk lab in de Amerikaanse staat Idaho heeft een gigantische toename van chronische (auto-immuun) ziekten en kanker geconstateerd in mensen die zich tegen Covid-19 hebben laten inenten. ‘Sinds 1 januari zie ik op jaarbasis een 20-voudige toename van baarmoederkankers,’ verklaarde dr. Ryan Cole, gecertificeerd patholoog en eigenaar van het lab. ‘Ik overdrijf in het geheel niet, want als ik kijk naar de cijfers van jaar tot jaar heb ik nog nooit eerder zóveel baarmoederkankers gezien.’

In een video van het door de overheid van Idaho gesponsorde ‘Capitol Clarity’ project onthulde Cole dat hij in vaxxers een stijging van het aantal chronische ziekten met maar liefst 2000% ziet. Op 18 maart bracht hij al naar buiten dat de Covid-19 injecties een soort ‘omgekeerde HIV’ achtige auto-immuunreactie in de lichamen van vaxxers teweeg lijkt te brengen.

Enorme afname ‘helper’ T-cellen maakt vaxxers kwetsbaar voor ziekte

Een normaal functionerend immuunsysteem bevat grofweg twee typen T-cellen, te weten ‘helper’ T-cellen (CD4) en ‘killer’ T-cellen (CD8). In de volledig gevaccineerden blijkt het aantal ‘helper’ T-cellen enorm te zijn afgenomen, wat hen veel kwetsbaarder maakt voor tal van virussen, ziekten, kanker en andere aandoeningen.

Uit baarmoeder biopsieën komt een forse toename van kanker, melanomen, herpes, gordelroos en HPV naar voren, want volgens Cole direct te wijten is aan deze door de Covid-19 injecties veroorzaakte T-cel reductie. (Het Amerikaanse Rode Kruis wil niet voor niets geen bloeddonaties meer van vaxxers, omdat hun natuurlijke antilichamen tegen Covid door de injecties zijn weggevaagd.)

‘Ik zie uitzaaiende melanomen in jongere patiënten,’ vervolgde Cole. ‘ Normaal sporen we die vroegtijdig op en zijn het dunne melanomen. Maar de laatste circa twee maanden zie ik een explosie van het aantal dikke melanomen.’ In maart waarschuwden Amerikaanse artsen dat een aantal vrouwen na hun Covid injecties borstkanker symptomen ontwikkelen.

Schadelijke PEG adjuvanten en grafeenoxide

Dan is er nog een ander ‘vaccin’ ingrediënt waarvan al lange tijd bekend is dat het aanzienlijke (blijvende) gezondheidsschade kan veroorzaken, polyethyleen glycol (PEG). PEG-adjuvanten vormen een wetenschappelijk aangetoond toxisch risico dat de gevolgen van deze injecties nog ernstiger kan maken.

PEGs worden overigens ook in andere producten van de farma industrie toegepast (zoals medicijnen, schoonmaakmiddelen en shampoo). (Zie ook ons artikel van 21-11-2020: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch (/ Synthetische stof PEG in vaccins steeds controversiëler vanwege heftige tegenreacties immuunsysteem / ‘Britse GSK klokkenluider: Coronavaccins bevatten adjuvanten die in klinische testfase 97% vrouwen onvruchtbaar maakten’ ).

In Spanje ontdekten universitaire researchers dat het Pfizer vaccin aldaar een zeer hoge concentratie grafeenoxide bevat (zie onze artikelen van 13-08: ‘Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’ en 05-07 Spaanse universitaire wetenschappers ontdekken grafeenoxide nanodeeltjes in Pfizer vaccin en 17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties ( / Wel of geen grafeenoxide in Pfizer vaccin?).

De bevindingen van Cole komen overeen met een studie die eind vorig jaar in The Lancet werd gepubliceerd. Daarin werd geconstateerd dat vaxxers een veel hoger risico lopen een HIV infectie te krijgen. ‘Kan het zijn dat de prikken feitelijk HIV in de lichamen van mensen brengen, onder het mom van ‘vaccinatie’?’ vraagt analist Ethan Huff (Natural News) zich hardop af. ‘Wordt er tegen iedereen gelogen over wat er echt in deze flesjes zit?’ (1)

Voer voor ‘complottheorieën’ dat mensheid gesteriliseerd wordt

In een recente studie van de grootste Covid-19 ‘vaccin’producent Pfizer werd gewaarschuwd dat ingeënte mensen bepaalde ‘vaccin’componenten kunnen overdragen op anderen, enkel door persoonlijk contact met hen te hebben. Zwangere vrouwen en hun ongeboren of pasgeboren kind kunnen daardoor gevaar lopen. (Zie ons artikel van 06-08: Pfizer document waarschuwt dat vaxxers gevaar kunnen vormen voor ongevaccineerde zwangeren en moeders ( / Pfizer erkent ‘shedden’ potentieel gevaarlijke ingeënte vaccinstoffen van persoon op persoon via adem en huidcontact).

Het spike proteïne zoals dat door de Covid-injecties wordt aangemaakt / ingebracht vertoont bijzonder veel overeenkomsten met syncytine-1, een natuurlijk en essentieel proteïne voor een succesvolle zwangerschap. Dit betekent dat de antilichamen die het menselijke lichaam door een Covid-19 vaccin tegen het spike eiwit (van het SARS-CoV-2 virus) aanmaken, ook deze syncytinen kunnen aanvallen en vernietigen. Bij vrouwen kan dit de vorming van een placenta voorkomen, waardoor ze permanent onvruchtbaar worden (2). (Zie ons artikel van 29-04: Steeds meer berichten van ongevaccineerden die ziek worden na contact met gevaccineerden ( / ‘Veel vrouwen met menstruatieklachten’ / Voortplantingsproblemen bij mensen / Antistoffen door vaccins vallen essentieel zwangerschapsproteïne aan).

De jongste lab resultaten van dr. Cole zullen daarom nieuw voer zijn voor ‘complottheorieën’ dat de Covid-19 injecties heimelijk worden gebruikt om de mensheid te steriliseren, en op deze kwaadaardige wijze fors uit te dunnen. (Zie o.a. ons artikel van 21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd (/ Schokkende resultaten van wetenschappelijke studie naar honderden zwangere vrouwen: Na Covid vaccinatie 82% spontane abortussen in de eerste 20 weken zwangerschap).

Mocht u aan deze ingrijpende gevolgen ontsnappen, dan staat u volgens het Human Microbiology Institute mogelijk ALS, Creutzfeld-Jakob of Alzheimer te wachten. Eerder was in een peer-reviewed studie in Nature al gewaarschuwd dat de nanodeeltjes in de injecties hersenschade kunnen veroorzaken. Over het ontstaan trombose (na onafhankelijke Duitse en Canadese onderzoeken minimaal 40% – 60% van alle vaxxers, volgens sommige experts zelfs allemaal) en ADE’s hebben we het al vaak uitgebreid gehad. De Universiteit van Bristol bevestigde recentelijk dat de Covid ‘vaccins’ ook hartaanvallen veroorzaken.

2021 in een notendop: Bitter = zoet, zoet = bitter

De kans dat de mainstream media hier ooit objectief over zullen berichten, is nihil. Zij zitten zoals u weet net als bijna de voltallige politiek geheel in de tas van de globalistische eugenetische VN/WHO/WEF/GAVI/EU ‘vaccin’maffia. Hierdoor is ook op medisch gebied een Orwelliaanse Nieuwspraak in zwang geraakt: ‘ziekte’ wordt in vaxxers gepresenteerd als bewijs van ‘gezondheid’, en natuurlijke ‘gezondheid’ wordt in vaxbewusten (= ongevaccineerden) gepresenteerd als een soort ‘ziekte’ en zelfs als een ‘gevaar’ voor de nieuwe ‘gezondheid’ van de vaxxers.

‘Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht en licht als duisternis; die bitter doen doorgaan voor zoet en zoet voor bitter.’ (Jesaja 5:20)

Het staat u vanzelfsprekend geheel vrij om deze 21e eeuwse versie van ‘gezondheid’ in uw lichaam te laten injecteren, iets wat overigens ook volgens de officiële statistieken al aan tienduizenden Westerlingen het leven heeft gekost, en honderdduizenden ernstig ziek / gehandicapt heeft gemaakt. Maar alstublieft, verschoon mij van dit ‘magische wondermiddel’, en laat mij in uw verlichte ogen dan maar lekker ‘ziek’ blijven.

 

Xander


(1) Natural News
(2) The Freedom Articles
Afbeelding (onbewerkt): WikiMedia Commons, auteur Blausen Medical Communications, Inc. ,  Creative Commons Attribution 3.0 Unported license.


Zie ook o.a.:

08-09: Britse universiteit bevestigt dat spike proteïnen Covid vaccins hartaanvallen veroorzaken
04-09: Update EU statistieken: 23.252 doden en ruim 1 miljoen met ernstige gevolgen door Covid injecties
06-08: Pfizer document waarschuwt dat vaxxers gevaar kunnen vormen voor ongevaccineerde zwangeren en moeders ( / Pfizer erkent ‘shedden’ potentieel gevaarlijke ingeënte vaccinstoffen van persoon op persoon via adem en huidcontact)
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
27-07: Deze tekenfilm uit jaren ’30 waarschuwde al voor Nieuwe Wereld Orde via geplande pandemie en verplichte vaccinaties
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties
14-07: Canadese arts test zijn gevaccineerde patiënten: 62% heeft nu al bloedpropjes
09-07: Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd (/ Schokkende resultaten van wetenschappelijke studie naar honderden zwangere vrouwen: Na Covid vaccinatie 82% spontane abortussen in de eerste 20 weken zwangerschap)
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
08-06: Duitsland beperkt grondrecht lichamelijke integriteit en keurt uitademen spike proteïnen door gevaccineerden goed ( / ‘Shedden’ spike-proteïnen door gevaccineerden was vorig jaar al bekend bij Duitse overheid, maar werd voor het publiek verborgen gehouden)
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
29-04: Steeds meer berichten van ongevaccineerden die ziek worden na contact met gevaccineerden(/ ‘Veel vrouwen met menstruatieklachten‘ / Voortplantingsproblemen bij mensen / Antistoffen door vaccins vallen essentieel zwangerschapsproteïne aan)
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen 
09-04: Human Microbiology Institute: Covid vaccins kunnen ALS, Creutzfeld-Jakob en Alzheimer (/ Vaccinzombies’: Wordt de succesvolle serie ‘The Walking Dead’ de komende jaren op iets andere wijze realiteit?)
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavirus massale depopulatie kunnen veroorzaken
07-03: Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pifzer vaccin’
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
16-02: Professor Pierre Capel: ‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ (‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’)
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (Pierre Capel)
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
09-01: Professor Schetters noemt Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverantwoordelijk’

2020:

04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch (/ (/ Synthetische stof PEG in vaccins steeds controversiëler vanwege heftige tegenreacties immuunsysteem)
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengt SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam.


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

41

 1. @Natascha schreef:
  18/09/2021 om 1:13 pm
  “Dit klopt echt niet. Baarmoederhalskanker ontwikkelt zich over een tijdpad van ongeveer 10 jaar na besmetting met het p-virus.”

  Het gaat dan ook niet over baarmoederhalskanker maar over baarmoederkanker, lees het artikel beter.
  En wie beweert dat zich dat pas 10 jaar na besmetting zou ontwikkelen?
  Wat is het p-virus??? Het is het HPV virus dat baarmoederhalskanker veroorzaakt.
  De gemiddelde leeftijd dat vrouwen baarmoederhalskanker krijgen is 48 jaar, de eerdere vaccinaties tegen baarmoederhalskanker op tienerleeftijd en zelfs voor jongens (zonder baarmoeder?!) werden gegeven om de jongere generatie onvruchtbaar te maken, niet ter bescherming van hun gezondheid.
  Informeer jezelf beter voor je hier zulke onzin post.

 2. Dit klopt echt niet. Baarmoederhalskanker ontwikkelt zich over een tijdpad van ongeveer 10 jaar na besmetting met het p-virus.

 3. Paralele Pipido, Hiermede dank voor uw advies dat gepubliceerd is door Xander. Door mijn opgedane wantrouwen in de medische stand is uw advies welkom. Het is triest en treurig hoe de elite en de medische notabelen een rijkelijk belegde kadet hebben aan het ziek houden van het volk. Florence Nightingale draait zich om in haar graf.

 4. Lees en huiver het laatste artikel op Frontnieuws over onze vriend Bill en zijn verwachtigingen voor de aankomende tijd en hij kan het weten want het is hun plan. Er is maar een mogelijkheid om hieraan te ontsnappen mensen. Sta op en verzet U met alle mogelijkheden die U ter beschikking staan op dit moment anders is het over en sluiten !! Luister en leest ook de artikelen bij Jensen.nl Nu wordt het spannend want het is er op of er onder maar wij zijn met velen en hun met weinigen.De toekomst zal het uitwijzen? Dit gaat niet goed aflopen verwacht ik ? Maar wie ben ik ?

 5. @amo schreef:
  16/09/2021 om 2:01 pm
  “Dit is een veelzeggend plaatje: https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1438185113796349958/photo/1
  Op de achtergrond applaudisseren de gevaccineerden.”

  Vooral de reacties lezen…..zowat overal lopen de ziekenhuizen leeg door verpleegpersoneel dat weigert verplicht euthanasie te plegen op zichzelf, cabaretier weigert nog op te treden zolang coronapas verplicht wordt, het overtreden van wetten door het kabinet krijgt eindelijk aandacht enz….

  Maar er is zogenaamd door de msm leugenmedia toch helemaal en nergens enig protest, toch?
  Hahahahahahaha…
  Ik zou zeggen dat de coronahoax en machtsgreep al volledig mislukt is, het kan nu alleen nog erger worden voor de beleidsmakers.

 6. Een goed artikel ,dank hiervoor.

  Al vanaf het begin is het bekend dat het COVID-19 virus in een laboratorium is “ gefabriceerd.
  Dit was al meteen na de “ ontdekking “ van een nieuw virus in Wuhan bekend in een publicatie van Joshua Philip van Epoch time in de USA. Deze onderzoeks journalist is meteen aan de slag gegaan en heeft vrijwel alle feiten ( toen ) boven tafel gekregen, en in ee; 50 min durende documentaire gepubliceerd.

  En toen werd er al meteen op gewezen dat “ het nieuwe virus “ componeren bevatte van zowel SARS, aLs HIV.
  Dus ook componenten / onderdeeltjes van het virus wat Aids kan veroorzaken.
  Nu blijkt bij het onderzoek naar Covid 19 dat dezelfde dokter van toen….. en nu : Fauci een grote crimineel, die nu beschuldigd wordt van grote fraude en opdrachten aan het Chinese lab om virussen “ gevaarlijker te maken “ en dat ze menselijk long weefsel sneller zullen beschadigen. Dit is via muizen gebeurd. Ook in de jaren tachtig heeft deze zelfde Fauci de hand heeft gehad in het ontwikkelen van het HIV virus. Wat ook vele doden op het conto heeft staan.

  Het is dus niet verwonderlijk dat juist nu de Covid vaccins de werking van de cellen in het lichaam veranderen of juist aanzetten tot een soort van afweer, die in feite ziekmakend is.
  Dat dit proces juist op de geslachtsorganen slaat.
  Bill Gates heeft inmiddels luid en duidelijk voor de hele wereld bevolking aangekondigd dat vaccinatie een middel is om de wereld bevolking te reduceren…. Nou dat zien we hier met onze eigen ogen gebeuren.
  En dit proces zal nog jaren doorgaan.
  Nu geslachtsorganen maar ook de hersenen, en de zenuwbanen zullen “ aangetast “ worden van dit genetische middel.
  Dr Mike Yeadon ( VK ) zegt openlijk dat na drie tot vijf jaar de gevaccineerden groot gevaar lopen te overlijden. Aan dit soort “ verwondingen / ziektes zoals hierboven beschreven.
  En dit is notabene de vaccin ontwikkelaar bij Pfizer geweest in zij; werkzaam leven, is nu met pensioen.

  Gisteren was in het nieuws een item over de kosten van de gezondheids zorg.
  Nou tussen nu en 5 jaar zullen de kosten als dit proces doorzet, “ de pan uitrijzen “ om daarna een enorme terug val in de kosten te zien. Omdat de bevolkings populatie behoorlijk verminderd zal zijn.

  Ik lees 2 kranten.
  Dagelijks staan er overlijdens advertenties in veel meer dan voor de vaccinatie tijd en ook van vele jonge mensen, ( 50/60 jaar) zomaar plotseling overleden….. de familie is vaak ontredderd dus een onderzoek naar de doods oorzaak zal er niet komen. En als het toch gebeurt en als het dan het Spike eiwit zal blijken te zijn, dan heeft men grote schuldgevoelens. En wordt men boos. Omdat dit hen niet is verteld.
  Dus dan begraaf of cremeer je de medische fouten maar liever.

  Een groot gevaar is ook dat de ongevaccineerden door deze zeker komende complicaties straks nog meer de schuld zullen gaan krijgen.
  Maar dat geeft tegelijk aan dat de vaccins niet deugen want een vaccin beschermd toch tegen ziek worden.
  Dit is bij de mazelen en bij polio ook zo… waarom dan niet met dit vaccin… waarom is dit zo snel uitgewerkt??
  Een booster.. Kassa… !
  Zou er dan niemand nadenken bij een booster dat er nog meer rommel in je lijf komt en de kans op complicaties en overlijden nog groter wordt.
  Je zult zien dat er straks meer gevaccineerden op de IC liggen dan niet gevaccineerden.
  En medicatie.
  Nee dat mag niet je kunt mensen om het gezicht van de regeringen te redden geen medicijnen geven je kunt ze dan maar beter laten doodgaan.

  VRESELIJK ❗️
  Het is schaamteloos wat hier gebeurt.

  Maar Houd moed.
  We hebben een verlosser die leeft.
  Die en leven en in streven mijn eigendom is.
  Hij zal zal zegevieren.
  Shalom
  Anna

 7. @ Amo: 4:23 am. Inderdaad, de grote massa heeft NIETS geleerd van de geschiedenis van Communisme en Nazisme. Nu is er een nieuwe satanische vorm ontstaan, via de leugen van het COVID virus.

 8. @ HE: 6:58 am. De overeenkomst met de periode 1933 t/m 1945, is er wel zeker. eens met U. En triest dat de massa zich laat uitspelen tegen de ongevaccineerden! God sta ons bij.

 9. Als men de formule X 100 gebruikt waar DVO devrijeomroep.nl het over heeft komt men wereldwijd toch al op 6000 000 mrna gentherapie genocide doden, op naam van de Tedros ”NSB” politici wereldwijd! Kort na de tweede wereldoorlog werden er maar gedeeltelijk NSB opgepakt & berecht, een ander groot deel werden door de VS & Rusland gered met medeweten van hun geheime diensten! Zo rechtvaardig zit deze planeet niet in elkaar!

 10. @ Johan P: 8:42 pm, op 15/9. Een hoopvol teken, dat artsen en verpleegkundigen in Amerika, een parallel systeem willen opzetten. Mooi, dat er tegenwicht geboden wordt, tegen het geweld van de Big Pharma en de Overheden. Ik hoop dat in Nederland en Europa deze initiatieven worden overgenomen.

 11. Wordt er straks in de Horeca, in de bioscoop, theater, bij (sport)evenementen, op straat, (op het bankje) in het park, in het openbaar vervoer, op Urk en uiteindelijk ook bij
  de bakker om de hoek naar je gebruld met: “Schnell Schell Schnell! Deine Coronapaspoort Wappie!!!!?”
  En het volgende videofragment zou dan weer kunnen geven hoe dat dan kan worden gebruld: https://www.youtube.com/watch?v=VLlQ0rJEGEo

 12. schoonzus van vriendin kreeg borstkanker na injectie. helaas wordt de link niet gelegd omdat men gewoon een behandeling start .

 13. Hiep hoi, we krijgen verlichting nu de 1,5m wordt opgeheven? Vergeet het maar. De norm wordt het aantal IC- en ziekenhuisopnames van een weekgemiddelde: https://twitter.com/GhislenNysten/status/1438236871633551373/photo/1
  Bij minder dan 10 IC opnames en minder dan 40 ziekenhuisopnames geldt al het niveau WAAKZAAM.
  Lees even wat dat niveau betekent: isolatie en thuisblijven bij klachten, quarantaine huisgenoten, indien ongevaccineerd. Ook beperking andere contacten indien niet gevaccineerd.
  IC opnames tussen de 10 en de 50, en ziekenhuisopnames tussen de 40 en 100, leiden al tot niveau “Zorgelijk”, waarbij de coronapas voorwaarde wordt voor allerlei toegang.
  In het ergste geval mogen kinderen niet eens naar school.
  Ons leven wordt compleet afhankelijk gemaakt van een bureaucratisch getal dat ergens wordt opgetekend. Dat getal kan heel gemakkelijk gemanipuleerd worden, want niemand kan het controleren! Zeker met de bekende valse inzet van de PCR test kan niveau “Zorgelijk” worden uitgeroepen terwijl niemand weet of het klopt!
  We worden horigen van de staat.
  Waarom zien mensen dat niet??
  En die zogenaamd vriendelijke Gommers heeft het al over 100% vaccinatie! Dat betekent dus dat níemand zonder die injecties mag rondlopen. Het is gewoon crimineel.
  Maar mensen die de grondwet belangrijk vinden, heten tegenwoordig “ultra-rechts”. Het is ongelooflijk.
  Afgelopen dinsdag kan gerust zwarte dinsdag worden genoemd: https://www.medischethischcontact.nl/2021/09/15/zwarte-dinsdag-14-september-2021/

 14. Een glimlachende Madame von der Leyen in haar jaarlijkse toespraak: “Maar de pandemie is nog niet voorbij. Volgend jaar zal de kracht van ons karakter op de proef worden gesteld in een gefragmenteerde en tegenstrijdige wereld. Maar ik geloof dat wanneer je op de proef wordt gesteld, de kracht van de spirit en je ware essentie naar buiten komen.”
  Ik kan geen commentaar geven op de beloften van een gefragmenteerde en tegenstrijdige wereld waarin ze onze ware essentie en kracht van geest willen zien. Nogmaals, we hebben een “test”, ik begreep niet alleen in welk stadium het is.

  Volledig apart, zonder verbinding met het bovenstaande, een korte les in mijn taal. Er staat het woord “layno” op. Het is geen goed woord, maar omdat je het niet begrijpt, schrijf ik het. Betekent “uitwerpselen”. Als iemand ze per ongeluk besmeurde, kunnen we zeggen dat het is “laynyan”. De dialectvorm is “laynen”.
  Natuurlijk sta ik mezelf nooit toe, zoals sommige van mijn landgenoten, om deze “n” respectloos toe te voegen, want ik respecteer een madame die veroordeeld is voor ernstig financieel wangedrag, maar geen straf uitzit, “Madame Programma 2030” en “iedereen rol je mouwen op”. Omdat ze goed voor ons zorgde. In haar toespraak vestigde zij ook de aandacht op de “grote verschillen in de mate van immunisatie in de afzonderlijke Europese landen”, die zij “alarmerend” noemde, zeggen: “Laten we al het mogelijke doen zodat dit niet verandert in een pandemie van de niet-gevaccineerden”. Maar ik weet niet of de mogelijkheid om hen niet te discrimineren is besproken, en stop met de introductie van (C)ertificate (O)f (V)accination (I)(D) – (1)(9) (1= A, 9= I).

 15. We maken nu dus mee dat overheden volstrekt belachelijke en onwerkelijke idealen gebruikt als vrijbrief om totalitair te worden.
  Die absurde doelen zijn NUL Covid (100% vaccinatie) en NUL CO2 (zogenaamd klimaatneutraal).
  Zulke doelen leiden tot het compleet onder controle houden en manipuleren van de burger.
  Het is precies als het communisme waar zogenaamd de misdaad was uitgebannen en er geen werkloosheid bestond. Dat waren en zijn pure leugens, maar De Partij maakt zich totalitair om zogenaamd een nieuwe mens (de mens zonder gebreken) tot stand te brengen.
  Ook Hitler had het ideaal van een zuiver volk zonder gebreken en bouwde met dat krankzinnige beeld zijn totalitaire macht op.
  Nul Covid en nul CO2 zijn ook zulke krankzinnige doelstellingen die maken dat al ons gedrag gestuurd en gecontroleerd moet worden.
  En de VN agenda vult het aan met nog meer “heilige” doelen die buiten elke realiteit staan, maar die de burger maken tot een horige van de staat.
  Jammer dat zoveel mensen daarin trappen. Weer!
  Niks geleerd van nazisme en communisme.

 16. Voor het werkelijk aantal doden door de mrna gentherapie, moet je alles met 100 vermenigvuldigen, dat zegt DVO devrijeomroep.nl, al van gehoord? Vaccin Journaal. 3,4 miljoen mrna gentherapie doden in de VS & EU samen, dan is er nog niets gezegd over de andere landen, dus een echte genocide!

 17. Gates heeft met zijn ”vaxx” een 20 op 1 verdienmodel, zie hetanderenieuws.nl, DVO nieuwsflits, Gates eigen woorden …

 18. @Thomas, 15/09/2021 om 4:02 pm
  Nee, er zijn meerdere artsen en onderzoeksinstituten die een enorme toename van diverse soorten kanker en andere ziektes hebben geconstateerd en gemeld.
  Deze berichten worden gewoon opzettelijk genegeerd door de media. En al snel worden dergelijke artsen geconfronteerd met ontslag, worden wikipedia pagina’s aangepast om ze in wappies te veranderen. En in de VS worden dergelijke artsen ook gecontacteerd door verzekeringsmaatschappijen die hen vertellen dat hun diensten niet langer worden vergoed. Dat betekent dat ze vrijwel alle patienten verliezen en daarmee ook hun volledige inkomen, plus zelfs maar de kans om ergens anders aan de slag te kunnen.
  Er is enorm veel geld mee gemoeid.

  Gelukkig beginnen hier in de VS een aantal artsen en verplegers die zich hiertegen uit spreken te organiseren en zetten een paralel systeem op, hoewel nu nog kleinschalig. Artsen die dus WEL ivermectine en/of HCQ voorschrijven en die verwijzen naar apotheken die de recepten wel vervullen, aangezien er diverse zijn die gewoon weigeren de recepten te vervullen zelfs als die voor iets anders werden voorgeschreven.
  Dus heel langzaam aan gloort er enige hoop. Maar het is ook een teken van de diepe verdeeldheid.

 19. Robert Jensen – Focus op de waarheid, zie hetanderenieuws.nl? Hij weet niet of het genocide is zegt hij. Tsja, hij zou toch op zijn minst rekening moeten houden met de mogelijkheid ervan? Hij zegt ook altijd, ik ben geen anti-vaxx, maar als er zo gepusht wordt voor ”vaxx”, moet er toch een belletje gaan rinkelen, want dat alléén moet van de bende van Tedros! Natuurlijke immuniteit geschrapt, het brandalarm moet afgaan! Testen van gezonde mensen, het brandalarm moet afgaan! Pasjes tegen gezonde mensen, het brandalarm moet afgaan! Nee, het moet stoppen dit! Al wat ze doen is totaal in strijd met de mensenrechten, hun gaan gewoon in beroep tegen de mensenrechten, kan men wel in beroep gaan tegen de mensenrechten? Dat staat niet in de Neurenberg-code!

 20. Ik zie nog steeds volwassenen met een mondkapje rondlopen, midden op straat. Die zijn dus zeer angstig..maar zouden dit ook degenen zijn die al twee prikken gehad hebben? De ongevaccineerden zijn zo angstig niet.. Dus de angst zit heel diep…
  En ook nog wat jeugd die…het stoer vinden of zo? In de klas hoeft het niet..waarom dan op straat…
  Allemaal rijp voor de psycholoog…

 21. RTL-nieuws 19:20 u. : eerste secretarissen en hulpverzorgenden worden ontslagen wegens weigering tot vaccinatie in Frankrijk …Zij zeiden op TV niet te weten hoe te overleven !

 22. net gezien op commonsensetv.com item: blijf uit de buurt bij (mRNA)gevaccineerden, met informatie uit Pfizer’s bijsluiter omtrent gevaar
  van huidcontact en inademing van spike proteinen.

 23. Ik heb plus minus anderhalf jaar geleden vanwege een rattenbeet een tetanusinjectie gehad. Tot mijn verbazing kreeg binnen een maand dezelfde symptomen als die van het coronavaccin, zoals hartproblemen en een Tia. Hierdoor lijd ik aan een vergeetachtigheid waar je u tegen zegt en die mij in voordien onwaarschijnlijke problemen brengt bovendien slapeloze nachten bezorgt. Dokters medische zorg, liever gezegd zorgloosheid, heeft zich beperkt tot een wat bloedverdunners voor de Tia en pillen voor het hart. Deze heb ik na het lezen van de bijsluiters in de vuilnisbak geflikkerd omdat ik erachter kwam dat het gezamenlijk gebruik hiervan gevaarlijk is. Ook de opmerking die de apothekersassistente ontvlood. “Pillen voor het hart; tweemaal zo sterk?” heeft mij gesterkt in dit besluit. Mijn tachtig jarige leeftijd noopt mij tot voorzichtigheid gepaard aan gezond wantrouwen. De medische zorg van het ziekenhuis beperkte zich tot wat praten een Marie en diverse afspraken die na veertien dagen schriftelijk werden afgezegd vanwege de corona. Mijn donkerbruin vermoeden is het rijkelijker honorarium voor corona-patiënten. Wie, oh wie heeft er van dergelijk gehoord? Help! Mijn Gmailadres is: groenhartjoop@gmail.com Aan de dokter en de apotheker vraag maar niets in dit bizarre tijdsgewricht waarin de moraal tot een pijl is gezakt waarvoor men zich voor niets meer schaamt. Mores Qualis? (moraal welke?)

 24. @ Frank om 4:16 pm
  Liep tussen die winkelende massa soms ook een coke snuivende schoolmeester met stoppelbaard?

 25. Als ik zo door het winkelcentrum loop, kom ik mensen tegen die voortschuifelen en in het oneindige lijken te staren, afwezig. Dat zou ook kunnen wijzen op cognitieve achteruitgang. Hun waarneming lijkt uitgeschakeld. Valt dit meer mensen op?

 26. Inderdaad Xander, goed geschreven, weer een bewijs bij voor de grote genocide op normale mensen, alléén de superrijken & hun omgekochte ”landen”, voor hen alléén maar ingekochte bedrijven & hun zombie slaven, gewoon vanuit hun luie zetel remote control! Daarom moet 5 & 6G er komen, voor hen, niet voor ons! Kunnen hun lekker kinderbloed drinken van de slaven. Koningshuizen likken hun vingertjes al! Terug naar de middeleeuwen met supertech dystopia! Paradijs der pedofielen!

 27. Twintig maal meer baarmoederkanker? Het kan niet dat slechts één iemand dit merkt. We zouden al lang iets van andere klokkenluiders moeten hebben gehoord. Houden die dan echt allemààl hun mond?

 28. De schade die de prikjes veroorzaakt zal mega worden. Uitgesloten dat de waarheid niet bekend zal worden. Dat kan zelfs het RIVM niet tegenhouden. Hoe meer slachtoffers des te beter. Immers dan pas zullen de mensen de waarheid wel onder ogen moeten zien. Verwacht een zwart griepseizoen, waarbij de corruptie MSM zullen blijven volhouden dat het niet aan die Coronaprikjes ligt, maar de waarheid zal zegevieren.

 29. Waar dit over gaat zit in de Fase3 onderzoeken die nu nog lopen en waarvan de resultaten pas in 2023 en 2024 bekend zullen worden. Normaal kan een vaccin pas goedgekeurd worden en op de markt komen als het Fase 3 onderzoek afgerond is.
  Het zou kunnen dat het virus SARS-CoV-2 zelf mannelijke onvruchtbaarheid veroorzaakt, maar ook dat wordt nog onderzocht, ander onderzoek naar het virus zelf dan.
  We zitten dus opgescheept met een vaccin dat veel te vroeg ontwikkeld werd tegen een virus waar het fijne nog niet van geweten is, een vaccin dat dan ook nog eens veel te vroeg goedgekeurd werd.
  Ik denk dat het vooral uit angst voor de economische en sociale gevolgen van een aanslepende epidemie zo snel ontwikkeld en op de markt gegooid werd. Hopelijk zonder al te ernstige negatieve gevolgen voor de gevaccineerden.
  Maar als we deze cijfers zien kunnen we ins afvragen waarom er nog maatregelen en vaccinatiedruk nodig zijn:
  https://businessam.be/nagenoeg-geen-extra-oversterfte-meer-in-europa/
  Het kan allemaal nog goed aflopen, maar we weten het nog niet. Als tegen eind dit jaar oversterfte uitblijft zal het allemaal overreacting blijken, en beetje zoals de Mexicaanse griep van 2009, “much ado about nothing”.
  Als de vergelijking met 2009 blijft opgaan zou het er wel eens héél slecht kunnen gaan uitzien voor de gevaccineerden, maar ook dat weten we gewoon nog niet.

 30. Ik blijf mij verbazen over de ontkenningsfase waarin mensen zich permanent blijven bevinden. Had vandaag een gesprekje met iemand die de prikken gehad heeft. Deze persoon weigerde pertinent te luisteren naar mijn argumenten en bleef herhalen dat een prik beschermt tegen ernstig ziek worden en evt. ziekenhuis opname. Op mijn vraag of het logisch is dat je je laat prikken als je gewoon gezond bent is het antwoord, dan ben je alles voor. Op de vraag maar ben je dan goed op de hoogte van alle bijwerkingen, was het antwoord, die zijn er niet….Deze persoon vroeg zich af waarom ik mij niet liet prikken. Waarop ik antwoordde ..ik weet wat erin zit… Waarna je dus zou verwachten dat er gevraagd zou worden…. maar wat zit er dan in…? Dat was niet het geval. Ik vroeg of het rechtvaardig was om mensen hun keuzevrijheid te ontzeggen? Het antwoord luidde…. ik denk het niet, maar aan de intonatie kon ik het tegendeel van de uitspraak bemerken. Deze persoon is zo in het propaganda keurslijf gehezen dar er geen discussie mogelijk is. Ik vrees dat men als de dood is voor de dood en ook dat men als de dood is om voor dom versleten te worden, omdat ze er giga ingestonken zijn. Ondertussen wordt fabriekspersoneel opgesplitst in geprikten en ongeprikten en wordt deze samenleving enger en enger. Ik hoop dat het voor ongeprikten geen femakampen gaan worden, maar ik heb zo mijn twijfels. Grote gebeurtenissen werpen hun schaduwen vooruit en deze schaduwen vind ik niet prettig….

 31. Goed dat je blijft waarschuwen Xander. Deze Cole zou weleens gevaar kunnen lopen in die zin dat men hem definitief het zwijgen op zou willen leggen. Dit is een totale oorlog, tegen de waarheid, tegen de mensheid.

  Ik hoop dat jij nog lang in de gelegenheid zult zijn om deze waarschuwingen uit te laten gaan. Wellicht zal men op den duur ook jou, en de reageerders hier, het zwijgen op willen leggen. Het zij zo. Als iemand in de strijd tegen het pure kwaad omkomt, staat hij of zij aan de goede kant. Ook in de eeuwigheid.

 32. Quote “(Het Amerikaanse Rode Kruis wil niet voor niets geen bloeddonaties meer van vaxxers, omdat hun natuurlijke antilichamen tegen Covid door de injecties zijn weggevaagd.)”
  Deze bewering wordt door het Amerikaanse Rode Kruis ten stelligste tegengesproken. Vaxxers mogen wel doneren.

 33. Dat is toch schandalig. Je zou nu denken als vrouw nu ben ik veilig en wat blijkt? Je kan nog kanker krijgen van die vervelende spuiten. De vraag is welk vergif spuiten ze in je lichaam? Het is zeker niet koosjer. Maar volgens de overheid zijn de vaccins veilig. Maar hoe veilig zijn ze dan? Shalom

Comments are closed.