Update EU statistieken: 23.252 doden en ruim 1 miljoen met ernstige gevolgen door Covid injecties

Nieuwe jonge slachtoffers op het altaar van de onverzadigbare ‘vaccinatie’sekte die ook in ons land de scepter zwaait. Ach, als het uw eigen (klein)kind of broer/zus maar niet is, toch? Als U zich maar weer ‘veilig’ voelt. Gewoon door blijven injecteren dus…

—————————————————————————————————————————————–

Officiële CDC data Covid injecties: 7,5 x meer dode tieners, en 15 x hoger aantal gehandicapte tieners dan door alle andere ‘vaccins’ bij elkaar opgeteld – Uitrol van het systeem van ‘het Beest’ gaat met 3e boostershot onverminderd door

—————————————————————————————————————————————–

Volgens EudraVigilance, de officiële EU/EMA medische monitor, waren er op 28 augustus 23.252 Europeanen gestorven door hun Covid-19 injecties, en hadden 2.189.537 zware bijwerkingen gemeld, waarvan 1.076.917 met langdurige (vaak blijvende) ernstige gevolgen voor de gezondheid. Ondertussen blijkt uit de data van het Amerikaanse CDC dat de als ‘vaccins’ vermomde experimentele gentherapie injecties dit jaar al 7,5 meer tieners het leven hebben gekost en 15 x meer tieners gehandicapt hebben gemaakt dan ALLE andere vaccins bij elkaar opgeteld. Desondanks wordt deze wereldwijde slachting met almaar dwingendere maatregelen aan de bevolking opgelegd.

Pfizer/BioNTech heeft inmiddels 11.266 doden en 900.032 zware bijwerkingen op naam van zijn Covid injecties staan. 6.029 stierven door hun Moderna ‘vaccin’, en 254.648 raakten daardoor hun gezondheid kwijt. AstraZeneca vaagde de levens van 4.991 mensen weg, en liet 965.095 met vaak ernstige gezondheidsproblemen achter.

Janssen (Johnson&Johnson) komt er met ‘slechts’ 966 doden en 69.762 zware bijwerkingen nog het minst slecht vanaf, maar dat komt niet omdat dit ‘vaccin’ beter zou zijn, maar omdat het veel minder vaak is toegediend. Verhoudingsgewijs is het J&J juist dodelijker dan dat van Pfizer en AstraZeneca. Moderna is met een sterftepercentage (van het aantal gemelde gevallen) van bijna 6% het gevaarlijkst.

7,5 x meer dode-, en 15 x meer gehandicapte tieners

In de jongste statistieken van de Amerikaanse CDC is te zien dat de Covid injecties dit jaar al 7,5 keer meer tieners van 12 tot 19 hebben omgebracht, en zelfs 15 keer zoveel permanent gehandicapt hebben gemaakt dan ALLE andere vaccins bij elkaar opgeteld: (2)

En dan nog wil Anthony ‘dr. Death’ Fauci ALLE kinderen van ALLE leeftijden gaan injecteren, ondanks het vastgestelde gegeven dat kinderen NUL risico lopen door Covid te overlijden, en zelfs bijna NUL risico om er überhaupt ziek van te worden.

De werkelijke aantallen zijn vrijwel zeker vele malen hoger, omdat in alle Westerse landen het melden van bijwerkingen en sterfgevallen zwaar wordt ontmoedigd en zo moeilijk mogelijk is gemaakt. Desondanks zijn de gevallen die het toch tot de statistieken halen (historisch slechts 1% tot 10% van het werkelijke aantal) schrikbarend hoog.

Menselijkheid vervangen door medisch-fascistische totalitarisme

In een normale samenleving waarin menselijke waarden en mensenlevens nog tellen, zouden deze zeer schadelijke stoffen onmiddellijk zijn verboden. en zouden de verantwoordelijke fabrikanten en politici voor het gerecht zijn gedaagd. Maar sinds vorig jaar is alle menselijkheid en compassie overboord gezet en vervangen door medisch-fascistisch totalitarisme. Ondanks de enorme aantallen slachtoffers bereiden de overheden daarom gewoon (booster)shot nummer 3 voor. Israël is daar reeds mee begonnen, en Canada heeft voor iedere burger zelfs 8 extra injecties gekocht.

Klaarblijkelijk beseft de Canadese ‘liberale’ dictator Justin Trudeau dat ook de volgende ‘shots’ niet gaan werken, en dat komt omdat hij van meet af aan wist dat deze ‘vaccinatie’campagne helemaal niets met de volksgezondheid te maken heeft, maar alles met het stapsgewijs integreren van ieder mens in Klaus Schwabs door A.I. aangestuurde ‘Internet of Body’s‘ dat door ons al in 2009 werd beschreven als het in de Bijbel voorzegde ‘systeem van het Beest’, met verplichte grafeen-nano vaccinaties als het beruchte ’teken’ (666 = ChiXiStigma; stigma = PRIK. Zie o.a. ons artikel van 24 november 2020: (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma).

Laat ook u zich onomkeerbaar integreren met ‘het Beest’?

We herhalen nog maar eens dat uit dit systeem géén ontsnappen mogelijk is, niet alleen omdat het bewust zo ontworpen is en omdat deze gentherapie injecties voor velen onomkeerbare gezondheidsgevolgen zullen hebben, maar ook omdat u een onlosmakelijk onderdeel wordt van dat technocratische ‘Beest’* systeem, waarin u 24/7/365 met 5G en vooral 6G ‘online’ te volgen, controleren, sturen, modificeren en te veranderen bent. (* Een ‘Beest’ staat in alle profetieën altijd symbool voor een groot (wereld)rijk, nooit voor slechts één persoon.)

U zult zó zeer worden veranderd, dat u gewillig via het ‘beeld'(scherm**) totale gehoorzaamheid (‘aanbidding’) aan ‘het Beest’ zult bewijzen. Kijk om u heen, en u ziet dat veel mensen dat nu al uit zichzelf doen. (** Daarbij kunt u denken aan de QR-code, het digitale vaccinpaspoort, en/of naar een app zoals die nu in Australië wordt getest, waarbij u op ieder moment een bericht van de overheid op uw smartphone kunt ontvangen, en dan een selfie van uzelf terug MOET sturen om te bewijzen waar u bent en dat u het bent, en niet iemand anders).

Net zo min als u de injectiestoffen van ‘vaccins’ uit uw lichaam kunt halen, zult u zichzelf onmogelijk uit ‘het Beest’ kunnen halen, omdat u ermee ‘versmolten’ bent. Volgens de Bijbelse eindtijdprofetieën kan zelfs God u dan niet meer redden (het criterium hiervoor is volgens Openbaring 13 namelijk NIET een ‘keuze voor of tegen Jezus’, maar een keuze voor of tegen het ontvangen van ‘het teken’). U zult namelijk geen origineel ‘mens’ meer zijn, maar in een transhumane androïde, een soort ‘cyborg’, zijn veranderd. Dan zult u door een andere ‘god’ worden aangestuurd, een cybergod: de A.I. van Schwabs ‘Internet of Body’s’, de digitale verpersoonlijking van Satan op Aarde.

Als enige vorm van vrijheid, privacy en zelfbeschikking – zelfs van uw denken en wensen – u heilig is, dan gruwelt u tot in het diepst van uw tenen van dit nu in opbouw zijnde anthimumane en onderdrukkende technocratische slavensysteem. En voor gelovigen: als u niet zelf een stukje ‘Beest’ wilt worden en vervolgens samen met ‘het Beest’ in het ‘vuur’ van de eeuwige ondergang wilt belanden (Openbaring 14:9-11), dan weet u voor wat voor ingrijpend besluit u gesteld wordt als de volgende injectie uitnodiging bij u op de mat valt.

 

Xander

(1) Health Impact News
(2) Health Impact News

Zie ook o.a.:

01-09: Anthony Fauci (‘Dr. Death’) wil verplichte Covid injecties voor alle kinderen van alle leeftijden
13-08: ‘Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’ ( / Grafeen nanobuisjes hechten zich in ons brein, kunnen exact worden afgestemd op de snelheid van het menselijk denken en de hersenen in één grote ontvangende antenne veranderen)
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
27-07: Deze tekenfilm uit jaren ’30 waarschuwde al voor Nieuwe Wereld Orde via geplande pandemie en verplichte vaccinaties
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
24-05: Wetenschappers maken proteïne waarmee hersenen en gedrag kunnen worden gecontroleerd
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:
18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

2019:
04-10: Paus wil in 2020 pact met wereldleiders sluiten voor oprichting klimaatdictatuur (/ Grote crisis gepland om weg vrij te maken voor Luciferiaanse wereldorde)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

97

 1. Ik kom vaak de mening tegen dat dit nog geen teken van het beest is. Goed, en wat is deze?
  Dit is geen teken. Dit is slechts een nanoplatform op basis van DARPA-technologie, waarmee ze u kunnen “lezen” – uw gedachten, gevoelens, gedrag voorspellen-en op basis van deze gegevens, verbieden of toestaan van uw middelen en diensten in het sesam-credit systeem. Maar ze kunnen je ook helpen een goede burger te worden door je van een afstand te corrigeren. Мaar het is geen teken.

  En hoe weten ze wie ze een nanoplatform van controle moeten installeren, en wie ze een tijdbom moeten installeren? Zijn er twee verschillende installaties, of is het nu allemaal een tijdbom, en dan zullen degenen die zich niet vrijwillig hebben aangemeld het systeem installeren? Kan het slechts een nanoplatform zijn, maar is het alleen geschikt voor het lichaam van meer spiritueel ontwikkelde mensen? En de rest zijn “gereduceerd”. Misschien is dit hoe het kaf van het graan scheidt voor zichzelf.
  Terwijl ik schrijf, is er een advertentie op TV dat “na 70% dekking komt vrijheid”. Ze wachten op 30%.

 2. Klasse Lupardie betreffende Douwe, ik kan het niet beter onder woorden brengen, ook 1 v/d infleuncers , kunnen beter van deze site wegblijven, heb je niets aan !!!

 3. douwe 06-09 -2021
  je leest geen kranten,en volgt het nos nieuws dus niet,
  ik heb het ide dat je helemaal niks leestwat van betekenis is,het ga u goed.
  l.

 4. Einde,
  Doe eens aan tekstverklaring, Einde , dan zie je dat ik er totaal geen moeite mee heb hoe men op mij reageert. Waarom Simpel , ik spreek de waarheid ( Filmpje Microsoft stond erop, is weggehaald , is niet pol. correct ).
  Jammer genoeg zijn er mensen op deze site onder de inzenders die dat niet doen

  Voel je je aangesproken , Einde terecht en OPNIEUW GEEN INHOUDELIJKE REACTIES.
  Dat tekent de hele situatie !!! ( Opnieuw met de mond vol met tanden ????? )

 5. Het aantal doden en gewonden loopt alleen maar verder op en vanaf de herfst zal het volgens deskundigen helemaal uit de hand lopen. Daar het immuunsysteem van de mensen die gevaccineerd zijn, vaak meer dan een maal, deels of helemaal niet meer werkzaam is, hebben de ingredïenten die in de toegediende vaccins zitten (en deels ook via de pcr-test (!), vrij spel.

  Dit alles dan doordat de mensen en niet alleen in nederland, zich hebben laten inpakken door de leugens en propaganda van de corrupte regeringen en media.
  Waarom zijn de mensen zelf niet op onderzoek gegaan en niet alles maar klakkeloos aannemen. In deze tijd gaat nagenoeg alle informatie via het internet en de meeste mensen hebben hier toegang toe.

  Op het waarom zijn al veel antwoorden voorhanden: gebrek aan objectieve informatie, de enorme invloed van de msm met de tv en radio voorop, het wordt verkocht als vaccin wat het niet is en de meeste mensen zien er daarom geen kwaad in, de regering zal over zoiets toch niet liegen(?!), de uitgevoerde druk van de maatschappij door instanties, zorgsector, bedrijven en … de gehersenspoelden die familieleden en kennissen onjuist beïnvloeden, het zelfde geldt voor een groot deel van de onderwijskrachten, dreiging om hun baan te verliezen, verder nog de factor angst, bang door de omgeving er op aangekeken te worden etc.etc.
  De mensen hebben echter ook een eigen verantwoordelijkheid voor zichzelf en hun familieleden door zelf op onderzoek te gaan, wat ze echter voor het meerendeel nalaten.
  Onbegrijpelijk!

  Wat wel duidelijk is dat alles wat met dit zg. virus te maken heeft en nog nergens ter wereld is geïsoleerd, niets met gezondheid te maken heeft, maar met macht.
  De plannen van het WEF onder Klaus Schwab, die goede maatjes is met rutte, kaag(D666) en het koningshuis, liegen er niet om wat de uiteindelijke bedoeling is.
  De gehele wereldbevolking moet getransformeerd worden naar een hybride vorm mens die volgestopt is met chips en nanotechnologie om ze op afstand(via 5G) te kunnen manipuleren, hun gedachten te lezen(ja, dit is geen science fiction) , hun bewustzijn weg te nemen en ze uiteindelijk te doden (zie: Georgia Guide Stones)

  De illuminaten(deep state, vrijmetselaars, het wef, de bilderbergers, de 13 satanische families, het vaticaan en vele meer) willen uiteindelijk de aarde voor zichzelf hebben en daarom moeten er van de nu 7.8 miljard mensen 7.3 miljard worden geruimd.
  Dan kunnen ze straks met hun komende leider (de antichrist en de (religieuze) valse profeet, de wereld regeren. Deze zal van ieder mens op aarde eisen dat ze het merkteken nemen.
  De mensen (500 miljoen)die ze nog nodig hebben zijn niets anders dan gecontroleerde slaven.
  Volgens de bijbel krijgen deze satanische idioten die alleen maar geloven in hun god, Lucifer, maar een beperkte tijd toegemeten. Hun lot, voor diegenen die nog leven als straks de oordelen over de wereld gaan, is onbeschrijfelijk, bij de wederkomst van Jezus Christus

  Meer hierover, zie http://www.dewegwyzer.nl

 6. @ tukker 10:19
  U voelt zich nogal aangevallen ?
  Waarom ? Omdat ik het met sommige dingen niet eens kan zijn ? Maar zoals u reageert daar schrik ik van. Niet dat ik me aangevallen voel, maar om wat u schrijft.
  Komt gewoon sektarisch over.
  En helaas is dat in meer van uw reacties. Als we uw mening niet als waarheid aannemen gaan we verloren.
  Gelukkig weet ik beter.
  En nogmaals….. nee ik ben geen influencer
  Nee ik ben (nog) niet gevaccineerd, ik ben het alleen niet altijd met de eenzijdige berichtgeving hier eens , zeker niet als het de waarheid Niet is!
  Maar als je dat hier laat blijken dan staan sommige mensen, zoals u, direct op hun achterste benen….

 7. Tony,
  Ik heb respect voor je. Waarom ? Omdat je karakter hebt en gewoon je mening geeft, we hoeven het niet altijd eens te zijn en dat je mij op deze manier neerzet, heb ik geen moeite mee, mag je ook vaker doen !
  MAAR mensen die zomaar wat zeggen en verder niet reageren , met inhoudelijk commentaar, daar heb ik totaal totaal geen geen ( expres 2 x geschreven ) respect voor en op deze site zijn er daar teveel van.
  Zijn eigenlijk niet de moeite van het reageren waard ! Waarom reageer ik dan ? Omdat ik niet wil dat er verkeerde meningen gegeven worden.

  Een advies : Lees inderdaad alles, er zijn teveel bewijzen dat Covid heel vaak NIET de doodsoorzaak is maar WEL als doodsoorzaak wordt weggeschreven
  Zoals hier wat betreft DNA verandering . Filmpje Microsoft 14 min. lang waar een knappe jonge Aziatische vrouw uitlegt dat d.m.v. een injectiespuit een chipje in een mens gespoten kan worden , dit gekoppeld aan 5G internet waarin bijv gezien kan worden : hey Kankercel , laten we die “” wegknippen” .
  Hierin zat jij dus fout !!
  Lieg ik ? Neen ! Fantaseer ik ? Neen Hallo, dit is wat Microsoft zegt, niet ik.

  Rode Wouw,

  Moeilijk te zeggen , liepen soms 60 man breed over de straat , schatting van mij is 50.000-100.000 , Police for Freedom zegt : meer als 100.000.
  Ik kan het niet inschatten , heb geen totaal overzicht maar 100.000 of meer zou best kunnen, mars zou om 15.00 klaar zijn, kwamen om 16.30 nog mensen binnen.

  Ik hen iem. gezien met een bord waar Xandernieuws op stond , was jij dat Helga Zuijdam, had je nog willen aanschieten !

 8. zend amateur
  idereen met een normaal iq kan een machtiging binnen 1 jaar halen
  wie er jaren over wil doen heeft niet het gemiddelde iq
  voor de n machtiging kan het in minder tijd

 9. @ Elise: 11:28 am. Ben het eens met uw reactie. Ik ben niet persé tegen vaccins, want ik heb als kind, diverse injecties gehad tegen o.m.: Polio, Kinkhoest, Tetanus. We gingen toen klassikaal, van school uit , naar het Groene Kruisgebouw, waar deze spuiten gezet werden. Dan spreek ik over de jaren 1956 t/m 1961. Maar deze vaccins deugen niet, en wel om de volgende redenen:
  a. Er zit weefsel in van geaborteerde foetussen,
  b. Het zit in een experimentele fase, en ik ben geen proefkonijn,
  c. De vaccins, tasten ons DNA aan, het DNA, wat van Goddelijke oorsprong is.
  Derhalve neem ik deze vaccins NIET.

 10. God/natuur bepaalt wanneer iemand ziek wordt of dood gaat. Een systeem/ander mens mag daar nooit over beslissen. En ja, een mens mag proberen een ander te helpen/beter maken, maar dat is iets anders wat er nu gebeurt.
  Waar nu overheen wordt gegaan is, dat als er echt een besmettelijke ziekte ronddwaalt er mensen zijn, die zelf antistoffen aanmaken en daardoor de ziekte vanzelf uitdooft. Nu gebeurt precies het tegenover gestelde. Nu houd je ziektes in stand(door de vaccinaties). Stel deze vaccinaties werken wel, dan zou je ze alleen in de herfst moeten geven. Zoals de griepprik. Griep kun je niet bestrijden. Stel virussen bestaan, die muteren al zelf om de 10 uur. Dus kun je deze ook niet bestrijden. Sowieso vind ik dat je deze ziekte via de luchtwegen moet behandelen en niet via het hele lichaam.
  Kijk, je hoeft niet gelovig te zijn om te begrijpen, dat wat nu gebeurt niet klopt. Dit wereld gebeuren heeft niks met geloof te maken, maar met een ordinaire overname van de mens/mensheid zelf. Niet alleen de mens, maar de hele natuur(flora en fauna/wind, water etc).
  Zelf sta ik achter de boodschap van Jezus, maar heb een bloedje hekel aan de geloofsinstituten, want die zitten ook weer vast aan het geldsysteem/top/macht.
  De grote vraag bij mij blijft: Waarom? Waarvoor? Wat voor nut heeft het om deze agenda uit te voeren? Mensen opruimen heeft volgens mij ook geen nut. Alles technologie heeft ook geen nut enz. Het is god/natuur die bepaalt over de aarde, heelal, mensen, dieren, planten enz. En deze constructie die is afgestemd zoals een mandela.(alles staat in verbinding met elkaar) Ga je daar aan prutsen, dan maak je alles kapot. Punt is en blijft: de natuur trekt alles vanzelf in balans. En dit gebeurt continu. Iets gebeurt snel, maar iets anders kan jaren duren dat het in balans komt. Ik begrijp niet, dat mensen deze basiskennis niet meer willen zien. Of ze doen het expres om weer opnieuw te beginnen, maar dat kun je als mens/systeem niet zelf beslissen. Je trekt nl. altijd aan het kortste eind.
  Ik ben al 15 jaar met dit gegeven bezig en vraag me af waar de wijsheid is gebleven.

 11. Zo, de zondagmiddag was weer goed besteedt met de protestmars in Amsterdam ….en gezellig dat t was….. en gemoedelijk … en ow, wat is de politiek bang geworden….en ow, wat gaat er ineens een hoop veranderen…Het zal allemaal wel als een nachtkaars uitdoven. Zoals het in Australie ook deed.
  Er is iid geen hoop meer… het kwaad moet zichzelf opbranden alvorens de normale mensen weer verder kunnen met hun leven… En dat zal nog wel enkele 10-tallen jaren in beslag gaan nemen–We zullen het wel overleven, maar ten koste van….

 12. Een harde boodschap omdat Tukker de waarheid in pacht heeft, en spreek hem vooral niet tegen want je MOET zijn vragen en stellingen beantwoord. Het is me wat. Wanneer je op het internet zoekt op mRNA en DNA kom je alleen maar wetenschappelijke sites en FAQ’s tegen waarin wordt ontkent dat mRNA je DNA verandert. Het is een hardnekkig misverstand. Het kan ook niet omdat je DNA in de kern van je cellen zit en daar komt het vaccin dus niet. Wat die lijnen van foetussen betreft klopt dat wel, maar helaas is die basis ooit nodig geweest. Nu borduurt men voort op de doorontwikkeling van de resultaten. Ik durf niet te beweren dat je van God los bent na een vaccinatie en het gebruik van Microsoft. God kon dorre beenderen weer tot leven wekken, dus zal dit ook wel meevallen. Geest en lichaam zijn verder verschillende dingen, een lichaam gaat terug naar de grond wanneer je de geest geeft. De medische wetenschap is een van hoogstandjes van de menselijke ontwikkeling, laten wij daar trots op zijn. Veel ziekten bestaan niet meer of komen nog amper voor (in Labs). Techniek schrijdt voort, ieder maakt daarbij een keuze die haar of hem past. Een keuze maken op basis van wat dit forum presenteert is overigens wel bar moeilijk. Feiten, vanuit welke hoek dan ook, worden dusdanig gemixed en voorzien van een redactiemening dat objectiviteit ver weg lijkt. Het lijkt wel alsof dit bewust wordt gedaan om ooit te kunnen stellen: dit heeft de redactie nooit gezegd, niet bedoeld of anders. Advies: zoek je eigen waarheid door zelf het internet af te zoeken en probeer je filterbubbel te doorbreken. Het kan echt geen kwaad om te lezen over de miljoenen mensen die niet dood zijn gegaan na vaccinatie, iets positiefs dat helaas ontbreekt op dit forum. De discussie is er verder en zal niet zo snel meer verdwijnen. Dilemma, zie ook dit fraaie artikel:

  https://theconversation.com/should-we-tell-stories-of-vaccine-sceptics-who-have-died-of-covid-165846

 13. @Tukker : dat waren veel mensen bij die demonstratie. Heeft u ergens al een redelijke schatting kunnen vinden van het aantal demonstranten? Het zal altijd een schatting zijn, want een exact aantal personen valt niet te doen.

  De Telegraaf spreekt van tienduizenden. Het lijkt me een lastige klus om tot een redelijke schatting te komen. De oppervlakte van een straat meten en tellen hoeveel personen er op 10 m2 passen? Dan weer vermenigvuldigen?

 14. Lees je de reacties onder het verhaal van deze griezel Andrews (https://www.youtube.com/watch?v=1XPamOnjMcM&t=90s), dan zie je hoeveel woede er bestaat over deze overheden met hun leugenachtige gezondheidsdictatuur.
  Die woede bestaat overal, maar wordt onder controle gehouden door de draconische straffen die deze “democratische” overheden (én werkgevers die dreigen met ontslag) opleggen om de mensen in angst te houden.

 15. En natuurlijk weet Andrews van Victoria Austr. de zaak nog grover te maken als hij “de ongevaccineerden” de schuld in de schoenen schuift als lockdowns e.d. zouden moeten blijven.
  https://www.youtube.com/watch?v=1XPamOnjMcM&t=90s
  Terwijl het toch echt de overheden zijn die de dwangmaatregelen nemen; níet het virus dat door Denemarken van de A-lijst gehaald is.
  Andrews dreigt er zelfs mee dat “de ongevaccineerden” gezondheidszorg ontzegd kan worden.
  Want die “ongevaccineerden” kunnen niet zomaar vrij rondlopen terwijl ze het virus om zich heen aan het verspreiden zijn. Beleid op basis van leugens.
  Deze overheid gelooft kennelijk niet meer in de democratische rechtsbeginselen en overdrijft “het gevaar” op een totaal onverantwoordelijke manier.

 16. De kern van de zaak wordt bij discussies voortdurend omzeild. Het verhaal is alléén nog maar ‘prikken, prikken, prikken’.
  De kern is of deze ziekte werkelijk zo bijzonder is en of het een killervirus is. De kern van de zaak is of die testen een kloppende uitslag geven. De kern van de zaak is of die injecties deugen en/of nodig zijn.
  Zo mochten vannacht mensen hun menig geven over de coronapas als voorwaarde voor toegang, maar moest de kwestie van de injecties er buiten blijven. Terwijl die injecties álles te maken hebben met wel of niet toegelaten worden.
  Mensen laten zich meevoeren in deze trein, maar vragen zich niet af of het wel de juiste trein is.

 17. “Mensen die geen prik nemen, vormen bewust een gevaar voor anderen.”
  Dat wordt tegenwoordig hardop gezegd. Vannacht zei iemand op de radio zelfs dat hij niet naast een “ongevaccineerde” in de trein of bus wilde zitten.
  Zulk denken is volkomen irrationeel, want de zgn. “ongevaccineerde” is gewoon gezond.
  We leefden al meer dan een jaar allemáál ongevaccineerd. Er was geen abnormale sterfte (zie Zweden). Denemarken heeft zelfs Covid van de A-lijst gehaald en gaat het voortaan behandelen als een griep.
  Bovendien is het een compleet raadsel waarom de gevaccineerde bang zou moeten zijn voor de ongevaccineerde.
  Maar mensen denken dus niet na, hoewel ze een grote mond hebben. En zulk irrationeel gedrag wordt bevorderd door de overheid. Boosaardig is het.

 18. @ tukker: 10:19 pm. Zo sta ik er ook in. Ook mijn bezwaren richten zich tegen deze feiten:
  a. Het vaccin verandert de samenstelling van ons DNA, wat van God gegeven is,
  b. Er zit materiaal in van geaborteerde foetussen,
  c. Het is een experiment, en ik ben geen proefkonijn voor de big farma,
  Dat op zich zijn voor mij gegronde redenen, deze vaccins NIET te nemen.

 19. Einde,
  Ik heb je de vraag al eens gesteld : Hydrochloroquine met zink/Ivermectine schijnt te werken wereldwijd.
  Vertel mij eens , waarom ontken je dat elke keer ( verschillende doktoren over de wereld zeggen dat
  ( https://www.ivermectine.nu/nieuwe-who-studie-ivermectine-werkt )
  In mijn beleving ben jij een v/d flutschrijvers/infleuncers waar ik over sprak .
  Mijn persoonlijke mening is dat je dan van deze site weg mag blijven, er zijn al genoeg van die flutschrijvers, misschien komt dat wel omdat de waarheid steeds meer openbaar komt !

  Een “echte christen ” kan het vaccin nemen ?? Zeker weten ?? Vaccin bevat LIJNEN VAN GEABORTEERDE FOETUSCELLEN !
  Ik ga ervan uit dat als je het vaccin neemt dat je dat dan ook weet ( Is dit misschien bewust erin verwerkt om mensen op dit punt schuldig te maken, satan’s werk )
  Iemand die het vaccin neemt is medeschuldig aan , in dit geval , moord op ongeboren leven ( Want je WEET dat het lijnen van geaborteerde foetuscellen zijn ! )

  Oke, harde boodschap MAAR soms is de waarheid keihard .

  Iemand had in haar mening over zacht/aardig voor elkaar zijn , ik denk niet dat dat altijd kan soms is het nodig om de feiten te benoemen zoals ze zijn , ik lees verscheidene keren in de BIjbel dat de Here Jezus , en dan druk ik me zachtjes uit , vrij pittig kon reageren.

  Als jouw DNA veranderd kan worden/aangepast kan worden ( Dat is al technisch mogelijk, zie filmpje Microsoft als het nog op Internet staat,) dan is het zeer reeel mogelijk dat jouw relatie met de Here Jezus over is omdat je beinvloed wordt door de vaccinatie waardoor je geen “contact ” met Hem zoekt/wilt en dus loop je het risico dat je verloren gaat.
  Zou dat misschien het plan van de satan zijn ? Of is dit weer te hard ??

  Als iemand mijn woorden kan weerleggen , doe het , anders moet je dit gewoon als waarheid accepteren

 20. Zelfs God kan ons niet meer redden????? Hoe komt u daarbij Xander? Er staat in de Openbaring dat alleen diegenen het niet redden die niet in het boek des levens staan.Denk eraan dat satan rondging als een engel des lichts en alles, maar dan ook alles heeft gekopieerd van God. Zelfs de astrale wereld.Oftewel de hemel.De boedhisten noemen deze kopie Maya.Het boek des levens noemen de luciferianen de akasha kronieken. Ook een kopie.Ik ben paranormaal en ik ben jaren geleden eens gaan letten op het licht dat ik en alle andere paranormalen altijd zien.En ik heb ontdekt dat er twee tinten van het astrale licht bestaan. Gods mooie Licht en satans nogal spectaculaire licht.De meeste paranormalen vissen in de verkeerde lichtvijver en doen buitengewone dingem.God waarschuwt in Zijn Woord niet voor niets tegen toverij. Paranormalen vragen vaak veel geld voor hun kunsten. Jezus zegt in de Bijbel U krijgt de Kracht om niet, geef het om niet. Ik zal nooit rijk worden van mijn gave. Satan betaalt zijn volgelingen vaak wat beter. Vooral de ergste slechterikken zijn goedbetaalde satanisten. Maar tegen de Almachtige kunnen ze niet op. God heeft zicht aan Zijn eigen wetten te houden anders stort het hele heelal in elkaar.Satan wist dat en heeft daar op een schandalige manier misbruik vam gemaakt. We moeten op God blijven vertrouwen en dicht bij Hem blijven dan redden we het wel. Heb geduld en zit de rit uit,Wij hebben Jezus en satan is al downunder oftewel in het eeuwige vuur. We zitten alleen nog met de erfenis van dit monster, De mensen die dat ding nog aanbidden zullen wel merken dat pappie er niet meer is. Heb geduld. Gods Zegen.

 21. wachter schreef:
  05/09/2021 om 5:30 pm
  Waarom artsen ivermectine en HCQ niet mogen geven,het draait bij de één om geld ,heelveel geld.
  Maar bij de opdrachtgevers draait het om bepaalde bestanddelen in het lichaam te krijgen.

  Deze instanties die (huis)artsen bepaalde medicijnen aan hun patienten verbieden, worden van hogeraf vaak onder druk gezet. Net als laatst, Biden,Fauci en de CDC ,deden bij de FDA, waarop enkele FDA onderzoekers uit protest ontslag hebben genomen. Het FDA werd onderdruk gezet om de gen-vaccine goed te keuren voor kinderen jonger dan twaalf jaar.

  Als excuus ,voor het niet geven van ivermectine en Hcq ,worden altijd hetzelfde smoesjes gezegd; “deze middelen zijn onvoldoende getest en kunnen gevaarlijk zijn ,blablabla”. Dit terwijl in de praktijk duizende mensen genezen zijn en zonder ernstige bijwerkingen.

  Een feit is dat bijv., ivermectine al sinds 2019 gegeven wordt aan alle vluchtelingen ,die vanuit midden-amerika ,afrika en het midden-oosten de VS binnenkomen.
  Zo ook laatst met de Afgaanse vluchtelingen, die twee dosissen ivermectine kregen .

  Volgens onafhankelijke artsen is deze middel waarschijnlijk zelfs geschikt om kankercellen te vernietigen. Maar daarvoor moet het ,volgens hun ,nog getest worden.

 22. @ Einde: 6:40 pm. Maar er zijn ook 100 den artsen, en wetenschappers die zeer sceptisch zijn over de vaccins, Hier op Xander, zijn er vele, vele artikelen en bijdragen over geweest. Wilt U dat soms ontkennen?

 23. @ wachter.
  Oke. Maar dat ontken ik ook niet. Echter dat is maar 1 arts. Er zijn er daarentegen honderden artsen die hiertegen waarschuwen dat hier geen onderzoek naar is gedaan . Het is exact het hetzelfde als het vaccin. En nu dus blijkt dat je van evectermine ook bijwerkingen kunt krijgen. Maar dat lees je hier niet, en daar stoor ik me aan. Wel vind ik dat er meer onderzoek zou moeten komen over het gebruik van dat soort middelen .
  Maar ook werd er op deze site met grote koppen geschreven dat India is overgestapt op het gebruik van evectermine . Maar je leest hier niet dat ze daar weer van af gestapt zijn en weer massaal zijn gaan vaccineren omdat de besmettingscyfers en sterfte cyfers niet omlaag gingen.

 24. Mensen, heel veel mensen op de Dam vandaag , grote massa’s
  Mijn persoonlijke mening is dat je als mens/christen ( je mag zelf bepalen welke volgorde )
  je mening MOET LATEN HOREN ( angst voor herkenning jammer, vervolging kan plaatsvinden dat is de prijs die je moet bepalen voor je overtuiging )

  Andere medicatie, laat je niets wijs maken door prutschrijvers hier, als op verschillende plaatsen op de aardbol Hydrochloroquine met zink/Ivermexcine werkt en blijft werken dan zijn het misschien de Infleuncers die hun mond negatief opendoen.

  Vaccin kan een mens op een gegeven ogenblik zijn vrije wil aantasten ( u bezit niets en u zult gelukkig zijn ) , mijn mening is dat ik dst risico niet wil lopen.
  MAAR als je wilt blijven slapen , blijf dan maar slapen

 25. Oma zegt; (met hoogste urgentie onderschreven door mijzelf)

  “ik denk wel dat het juist nu heel erg nodig is om de puntjes op de i te zetten. En geen vage bronnen te gebruiken, maar juist komen met keiharde feiten waar niemand meer omheen kan!”

  Helemaal mee eens, er wordt teveel ge’copy/paiste’d op diverse alternatieve media !
  Véél ervan blijkt niet te kloppen, hoe kan je mensen die anders denken op die manier op een ander standpunt brengen? Dat werkt dus juist averechts !

  Kom op mensen onderbouw je standpunten met officiële data die te traceren is,
  de toekomst van jouw en je (klein)kinderen hangen er vanaf !

 26. @emeth schreef:
  05/09/2021 om 4:37 pm
  “Prima dat jullie geen vaccine nemen hoor, mag je helemaal zelf weten.
  maar als je dan in het ziekenhuis terecht komt en de arts zegt, ‘u heeft corona’, wat doen jullie dan? Ontkennen? Naar huis en thuis uitzieken? Dat laatste zou wel het beste zijn, hou geen bed bezet voor een niet bestaande ziekte.”

  Prima, hetzelfde geldt voor jou, jij mag ook helemaal zelf weten als jij jezelf vrijwillig laat vaccineren maar dan neem ik aan dat gij ook jouw verantwoordelijkheid neemt als gij last krijgt van bijwerkingen en doodziek naar het ziekenhuis rent en de arts zegt ‘u heeft bijwerkingen van uw vaccinatie’, wat doe jij dan? Ontkennen? Naar huis en thuis uitzieken van de bijwerkingen?
  Dat laatste zou wel het beste zijn, hou geen bed bezet voor een niet bestaande bijwerking, hé?
  Overigens vind ik zulke gemene kl**tzakken die zieke mensen medische zorg willen ontzeggen zowat het meest walgelijke dat rondkruipt op deze aardkloot.
  Sorry, mensen, voor de heftige verwoording maar ik word ziedend van woede over zoveel onmenselijkheid, gebrek aan empathie met zieke mensen en ronduit sadistische en mensonwaardige uitspraken waar gehersenspoelde en kortzichtige, gevaccineerde sheeple zich voor zouden moeten doodschamen!

 27. @ Einde: 5:12 pm. Oké sportief van U. Toch is het een waarheid als een koe, dat bijvoorbeeld de arts Rob Elens, uit Limburg, met HCQ en Ivermectine, binnen 10 dagen de nodige personen heeft weten te helpen tegen het virus, bekend als COVID 19. Waarom wordt deze man, die tevens dus een arts- dus deskundig is- de mond gesnoerd, en verboden deze middelen te gebruiken. Wel vreemd niet waar?

 28. @wachter,
  Eerlijk gezegd heb ik geen idee, want ik ben geen arts.
  Maar wat ik tegenkom na onderzoek, en info bij een ( betrouwbare) arts is dat dit een middel voor dieren is en er geen onderzoek mee is gedaan op mensen.
  Dat het op sommige personen wel kan helpen tegen bepaalde kwalen wil niet zeggen dat het een medicijn is tegen zulke kwalen.

 29. In Israel werd een een 94 jarige holocaustoverlevende voor de derde keer geinjecteerd, daarna dood, oorzaak covid 19, de echte oorzaak is natuurlijk het vaccin. Ook in Israel regeert de leugen.

 30. Prima dat jullie geen vaccine nemen hoor, mag je helemaal zelf weten.
  maar als je dan in het ziekenhuis terecht komt en de arts zegt, ‘u heeft corona’, wat doen jullie dan? Ontkennen? Naar huis en thuis uitzieken? Dat laatste zou wel het beste zijn, hou geen bed bezet voor een niet bestaande ziekte.

 31. @freefighter schreef:
  05/09/2021 om 2:47 pm
  “@oma Ik geef je helemaal gelijk! Maar dit is het geval: de Mainstream media wordt vaak aangevallen op leugens en onwaarheden. Wat mij betreft is het inderdaad ook een leugenachtige propagandamachine met zeer veel censuur. Zeer gevaarlijk. Dan bestaan er nog hele mooie sites, zoals deze. Maar dan is het juist heel erg belangrijk om met goed onderbouwde cijfers en feiten te komen. Want anders krijg je, dat deze sites als ‘fake news’ worden bestempeld, omdat er wordt verwezen naar onjuiste of vage bronnen. Dan krijg je dus logischerwijs artikelen zoals deze:
  https://www.rappler.com/newsbreak/fact-check/european-union-reports-millions-injuries-related-covid-19-vaccines

  Ik ben absoluut geen trol en steun elk verzet, maar ik denk wel dat het juist nu heel erg nodig is om de puntjes op de i te zetten. En geen vage bronnen te gebruiken, maar juist komen met keiharde feiten waar niemand meer omheen kan!”

  Het heeft geen enkel nut om puntjes op de i te zetten over bijvoorbeeld wat betreft gedetailleerde, medische uitleg voor medische leken die er niks van begrijpen wegens geen medische kennis.
  Bovendien kun je komen met keiharde feiten en wetenschappelijke bewijzen zoveel je wil maar als sheeple weigeren te accepteren dat het werkelijkheid is omdat zij de propaganda GELOVEN, dan is dat verloren moeite.
  Hoeveel van de gevaccineerden nemen de moeite om de video’s met wetenschappelijke bewijzen waarnaar Xandernieuws verwijst, te bekijken?
  Hoeveel van die gevaccineerde sheeple trekken dan daaruit met gezond verstand zelf hun conclusies?
  Geen, want ze zijn zodanig bang dat ze dan hun zelfbedrog moeten onder ogen zien en ze zich als domoren hebben laten vangen door misleiding om zichzelf schade aan te doen. En bekennen dat ze zich voor de gek hebben laten houden is te pijnlijk om zelfs maar aan hunzelf toe te geven.

  En die sheeple blijven de beweringen van fake nieuws toch geloven, ongeacht met hoeveel feiten dat ook wordt weerlegd.
  Om de vergelijking te maken met de holocaust:
  De sheeple blijven geloven dat hun vaccinatie de beloofde douches zijn en niet de gaskamer en geen enkel feit – zelfs geen vaccinatiedoden – kan hen overtuigen dat de propaganda wat ze geloven niet waar is.

  De grootste fake nieuws verspreiders zijn de msm leugenmedia die net waarheidsgetrouwe websites vals beschuldigen van fake nieuws omdat zij de msm leugenaars ontmaskeren, reeds ontelbare keren!
  Het is maar wie je gelooft en daarbij tellen feiten niet meer, daarom kunnen sheeple ook blijven voor de zot gehouden worden.
  Wie enkel bewezen feiten, en dus de werkelijkheid gelooft, is niet voor de gek te houden of te misleiden door fake nieuws met mogelijkheden in de toekomst die geen werkelijkheid zijn – dat is waarzeggerij en angstzaaierij zonder enige grond van realiteit.
  Als van ranst vreest dat de besmettingen zullen gaan stijgen als maatregelen versoepeld zouden worden dan is dat GEEN REALITEIT maar FAKE nieuws om angst aan te jagen zodat verdere beperkingen door onwettige maatregelen aanvaard zouden worden door de publieke opinie.

  Dus: je houdt niet tegen dat websites als fake bestempeld worden door kwaadaardige paljassen omdat ze de realiteit onthullen dus laat ze maar lullen en beslis zelf aan de hand van feiten wat je gelooft dat werkelijkheid is.
  Xandernieuws biedt de mogelijkheden om zelf te onderzoeken en dus zelf je eigen conclusies te trekken…tenslotte hoeft Xander niet, net zoals de leugenmedia, je voor te kauwen wat je zou moeten geloven maar moet je zelf nadenken.

  ALLEN
  die zelf willen mee rekenen met de cijfers uit dit artikel ( zie bron onder het artikel die de cijfers gepubliceerd heeft ) Neem de tijd om er doorheen te komen :
  Ga naar de hyperlink EudraVigilance
  U komt dan op :https://www.adrreports.eu/en/index.html
  Dan naar https://www.adrreports.eu/en/disclaimer.html geef akkoord
  https://www.adrreports.eu/nl/search_subst.html#
  Klik op C
  Scroll naar beneden en dan komt u de vaccins tegen
  COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)
  COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH (TOZINAMERAN)
  COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)
  COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)
  Klik op elk vaccin.
  De rest wijst zich dan vanzelf.
  Onderaan ziet u dan een link voor toelichting
  For the interpretation of the results, please refer to the key considerations at http://www.adrreports.eu

  Mvg. Mod.

 32. @ Einde: 9:35 am. OK, maar legt U mij dan nu eens uit, waarom alternatieve geneesmiddelen als Ivermectine en Hydroclorociquine NIET toegelaten worden? Waarom dat gedram met die vaccins? Gaarne antwoord.

 33. Ik ben van Joods komaf, ben gevaccineerd en werk in het veld des Heren. Ik zie zielen van alle leeftijden sterven door Covid-19. Het is GEEN onzin, echt niet. Wat je van wetenschap ook mag vinden, ons gemiddelde boerenverstand kan niet tippen aan de mensen die jaren hebben gestudeerd voor hun vakgebied. Ik geloof hen graag en kan dat via wat ik zie bevestigen.

  Ik noem geen namen, dan wordt het persoonlijk. Ik benoem ook geen groepen, dan wordt het stigmatiseren. Ik kijk naar de mensen die mijn voedselpakketten aannemen, dan proef ik onvoorwaardelijke liefde, iets wat ik op dit forum mis. Het gaat u goed.

 34. @oma Ik geef je helemaal gelijk! Maar dit is het geval: de Mainstream media wordt vaak aangevallen op leugens en onwaarheden. Wat mij betreft is het inderdaad ook een leugenachtige propagandamachine met zeer veel censuur. Zeer gevaarlijk. Dan bestaan er nog hele mooie sites, zoals deze. Maar dan is het juist heel erg belangrijk om met goed onderbouwde cijfers en feiten te komen. Want anders krijg je, dat deze sites als ‘fake news’ worden bestempeld, omdat er wordt verwezen naar onjuiste of vage bronnen. Dan krijg je dus logischerwijs artikelen zoals deze:
  https://www.rappler.com/newsbreak/fact-check/european-union-reports-millions-injuries-related-covid-19-vaccines

  Ik ben absoluut geen trol en steun elk verzet, maar ik denk wel dat het juist nu heel erg nodig is om de puntjes op de i te zetten. En geen vage bronnen te gebruiken, maar juist komen met keiharde feiten waar niemand meer omheen kan!

 35. Er sluipen blijkbaar steeds meer trollen en sheeple binnen bij Xandernieuws die telkens wel commentaar hebben over zijn bronnen en hem tevens aanvallen als boodschapper, als zou Xander zelf geen mening mogen hebben en mogen uiten maar geen oren hebben naar de ontmaskering van dit levensgrote en wereldwijde bedrog door feiten.

  Mij interesseert het niet hoeveel vaccinatie doden of slachtoffers de leugenachtige EMA denkt te verspreiden.
  Voor mij telt dat er slachtoffers vallen door vaccins waarvan ze blijven beweren dat ze veilig zijn en werken terwijl ze zelf de doden en gehandicapten na vaccinatie vermelden en ook nog zelf bekennen dat vaccins niet werken want je hebt al meerdere prikken nodig!
  Voor mij is zelfs EEN gezond slachtoffer als gevolg van vaccinatie of bijwerkingen er één teveel en het bewijs dat ze liegen om toch maar iedereen (vrijwillig!!) gevaccineerd te krijgen.

  En weten jullie wat nog de clou van dat hele corona bedrog is?
  De politiek en leugenmedia laten enkel maar ballonnetjes op, zij dreigen (staatsterreur!) en spelen blufpoker om mensen te doen gehoorzamen door hen angst aan te jagen want ze kunnen ons wettelijk niet dwingen, ze kunnen ons wettelijk niet verplichten om te vaccineren, ze kunnen ongevaccineerden wettelijk niet uitsluiten.
  Waarom niet?
  Omdat ze zelf onwettig bezig zijn en omdat ze weten dat hun misleidende ballonnetjes en dreigementen tegenstrijdig zijn met de grondwet, bestaande wetten en met onze burgerlijke rechten en dat ze daar toch niet rond kunnen.

  Hun corona onzin heeft helemaal geen wettelijke grond van bestaan, het zijn maatregelen die onwettig zijn omdat ze wettelijk gezien niet hadden mogen genomen worden want ze konden en kunnen nog steeds geen geldig bewijs leveren van de noodzaak voor deze vermeende, medische crisis.
  Ze mochten wettelijk dus helemaal GEEN noodmaatregelen nemen!!
  Wij overtreden geen enkele wet als we de nepmaatregelen dus niet volgen en ons houden aan de grondwet en daartegen kan de politiek niks beginnen.
  Wij beperken dus onszelf onnodig en vrijwillig – de politiek kan niks beginnen als wij het heft in eigen hand nemen en het normale leven van voor corona gewoon hervatten!

  De vergelijking met nazi’s en de holocaust is al meerdere keren aan bod gekomen.

  De gevaccineerde sheeple van nu zijn de joden van toen, die geloofden ook niet dat hun beloofde douches eigenlijk in werkelijkheid gaskamers waren om hen uit te roeien.
  Ze geloofden het niet als joodse mede gevangenen hen waarschuwden en zelfs niet als ze de torenhoge schouwen van de ovens met eigen ogen zagen die de verstikkende en stinkende rookwolken van de verbrande lijken van hun families uitbraakten – ze liepen gedwee, zoals zombies, de gaskamers in, net zoals de sheeple nu gedwee naar vaccinatiecentra lopen.
  Die sheeple geloven nu ook niet dat hun vaccinatie in werkelijkheid de gaskamers voor hun endlösing zijn, de sheeple zijn het voetvolk, overbodige maar voorlopig nuttige idioten als verklikkers en om sociale druk te zetten op ongevaccineerden maar ze worden evenzeer beschouwd als ‘menselijk afval’.
  De joodse kampbewakers wisten het wel maar dreven toch hun joodse medemensen naar de dood, laffe klikspanen, verraders en collaborerend met de nazi’s en uiteindelijk ook naar hun eigen dood.

  Zo ook collaboreren de huidige politici als vaccinazi’s met de elite die de mensheid via vaccinatie/gentherapie willen reduceren tot 500 miljoen willoze slaven.
  Ook de politici zullen op termijn hun macht verliezen want dictator hitler deelde zijn alleenheerschappij ook niet met de rest van de nazi’s – als de politici hun rol als nuttige idioten voor de elite is uitgespeeld dan worden ze net als de rest van ons aan de kant geschoven en dat hebben ze dan geheel aan zichzelf te wijten.

  En wie dat afdoet als complot en de ogen sluit voor de werkelijkheid zal, zoals zes miljoen joden, het binnenkort niet meer navertellen.
  Dus, in plaats van te zeuren over cijfertjes zou iedereen eens zelf moeten nadenken om zichzelf en hun kinderen te beschermen tegen de geraffineerde misleiding waardoor ze zelf de gaskamer inlopen – verdere vaccinatie volledig stoppen en samen het normale leven terug hervatten want dat kan de politiek helemaal niet en op geen enkele manier verhinderen!

 36. Beste Xander,

  Neemt u even de moeite om uw bronnen te achterhalen en te verifiëren! Er wordt over ruim 23.000 doden gesproken in dit artikel. Dit aantal is echter nergens terug te vinden als ik de links onder uw artikel aanklik. Via Health Impact News kom ik wel op de EMA site, maar daar spreekt men van ‘cases’ en zeker niet van doden! Ik waardeer uw site en inzet heel erg, maar als de bronnen niet juist zijn, zet u sites als deze in een slecht daglicht. Ook wordt de alternatieve media zo absoluut niet meer serieus genomen. Dat lijkt me erg jammer!!

  Ik neem aan dat u bovenstaande niet gaat posten. Mocht u toch willen reageren, dan kunt u mij mailen.
  Bedankt alvast!

  Wat leest u in en onder het artikel aan verwijzingen ?
  Volgens EudraVigilance, de officiële EU/EMA medische monitor…
  KLIK dan op de hyperlink en dan komt u op die site en kunt u zelf kiezen uit Nederlands of Engels.
  Er staat ook een toelichting bij hoe de site te gebruiken. Het is zeker veel werk maar dat is ondervangen in het artikel. Dus ga dan zelf onderzoek doen. Mod.

 37. @doeterniettoe
  Geest en vlees zijn tot op het moment dat wij ons aardse lichaam verlaten onlosmakelijk met elkaar verbonden.
  Op het moment dat wij sterven verlaat deze geest het lichaam. Tot die tijd heeft alles wat wij met ons lichaam doen directe gevolgen voor onze geest. Of kunt u zeggen: “ik zondig maar dat doe ik niet zelf, het was mijn lichaam” ?
  Wetenschappers hebben fotonen in een luchtledige buis geplaatst, deze fotonen bewogen ordeloos door elkaar. Hierna heeft men menselijk DNA bij de fotonen in de buis geplaatst. De fotonen namen direct een gestructureerde vorm aan op het DNA. Nadat men het DNA verwijderde uit de buis behielden de fotonen deze structuur. Men zou dus kunnen stellen dat wat wij hier met ons lichaam doen zelfs nog energieën en sporen nalaat nadat wij hier niet eens meer fysiek aanwezig zijn.
  Elke verandering in het DNA is een afwijzing van dat gene dat ons door de Schepper is gegeven. Elke verandering in ons DNA heeft directe invloed op de geest.
  Elke daad met het levende lichaam uitgevoerd door een bewust persoon die zelf de mogelijkheid had om te denken is een bewuste daad die zijn uitwerking op de geest niet zal missen.

 38. @Eelke Piers

  Kijk eens naar de vlag van de VN, het beest uit de zee.
  Het laatste wereldrijk van de NWO, one world government, uit de zee.
  Het is zover. Bid tot Jezus Christus dat wij standvastig mogen blijven en dwars door alles heen op Hem zullen blijven vertrouwen.
  Dat wij de race mogen blijven lopen met Jezus Christus onze verlosser aan onze zijde en voor goud zullen blijven gaan.

 39. t.a.v de redactie :
  Het zijn er geen miljoen die ernstige ‘naweeën hebben, maar 2.189.537 ! Dit gegeven komt van de Europese Unie die onderzoek heeft gedaan naar ‘onwenselijke’ gevolgen van de vaccinatie .

 40. @ doeternietoe.
  Helemaal mee eens. Het begint steeds neer op een secte te lijken hier. Als het niet al zo ver is.!
  En opperrechter X bepaald wel welke mensen wel of niet gered zijn. Je bent voorgoed verloren als je een prik neemt . Nou gelukkig weet ik beter. En het is nog altijd God zelf die dat bepaald. Wie in Hem geloofd heeft eeuwig leven . Met of zonder prik. Laat je niet gek maken met dreigementen dat je aan het beest vastzit of definitief verloren bent na een vaccinatie.. Alkes hier is een hetze tegen de vaccins. Hier hoor je helaas niet dat de sterftecyfers in bv bejaardentehuizen drastisch gedaald zijn. Dat kinderen en kleinkinderen hun ouders grootouders weer mogen bezoeken.
  Nee alleen maar angst zaaien hier, en de bijbel hiervoor misbruiken .Jammer. En triest voor alle volgelingen van deze xecte !

 41. We leven in een tijd met fake-news. Vraag me af in hoeverre de site “Healt impact news” betrouwbaar is, die Xandern. aanhaalt?
  Even advocaat voor de duivel spelen: (Ben trouwens ook zelf niet gevaccineerd en was het ook niet van plan)

  Stel: we hebben in NL 600 doden volgens Lareb (elk is er 1 teveel!) en we zeggen dat er 4 miljoen (totaal uit de lucht gegrepen getal) mensen zijn gevaccineerd, dan is het dodelijk percentage van deze prik: 0.015 % Zijn er veel meer mensen gevaccineerd dan de genoemde 4 miljoen, dan is dat sterfte% nog lager!

  Maar wacht even, zo’n soort % getal is ook het dodencijfer van corona zelf. En dan wordt er door bv. Xandernieuws gezegd dat corona niet echt een dodelijke ziekte is. Als je het zo bekijkt dan valt de dodelijkheid van het coronavaccin toch best mee?

  En dan komen er best bij mij twijfels opzetten, kloppen die uitleg van cijfers, dat gevaccineerden dodelijk ziek kunnen worden, dan ook wel?? Of doen die vaccinaties wel degelijk hun werk?

  Wie heeft nu hier gelijk? Zou de stekker niet uit dit experiment getrokken worden door diverse artsen, als ze zien dat er 600 doden zijn gevallen? Waar blijft die Duitse advocaat Fuelmich met zijn rechtszaken?? Wat is daar dan de reden van?

 42. Het is wat zeg. Worden eerst artsen en wetenschappers tegengesproken, nu dan mensen die klaarblijkelijk verstand van radio hebben. De forumleden van die stukje webstek moet maar in de regering, dan kan hun theocratie eens een keer worden uitgerold.

 43. @ rick. Geen idee wat die boterhammeneer gaat terugschrijven maar ook ik ben een radiozendamateur en kan bevestigen dat zijn verhaal wel klopt. Het gaat te ver om uit te leggen wat HF straling kan doen maar via onderstaande link vind je wel uitleg over wat 5G inhoudt.

  https://www.kennisplatform.nl/welke-frequenties-gaat-5g-gebruiken/

  Ben zelf al 40 jaar met dit soort “straling” bezig en zo gezond als kip. Speel niet op de man aljeblieft. HF straling is een zeer specifiek vakgebied waar ook zendamateurs jaren over moeten studeren eer zij hun hobby mogen bedrijven. En ja: op afstand je lichaam uitlezen is wellicht de natte droom van enkele toekomstige figuren, het is simpelweg niet mogelijk anders dan close range contact zoiets als met NFC en betalingen. En dan nog. Dan nog zijn er tal van tweakers die direct door hebben wat er gaande is en alarm slaan. 5+6G zijn absoluut veilig en dienen een ander doel dat wat wordt beweerd in de antikringen.

  Kijk ook eens op deze site waar hobbyisten allemaal aan/mee werken.

  https://www.facebook.com/DxUhf/

  Allemaal hobyisten die spelen met frequenties die er altijd al zijn geweest, vanuit de ruimte zendt elke ster gelijke straling uit. De mens gebruikt het om informatie te verzenden, niets mis mee en hartstikke boeiende materie.

 44. Eelke Peers op 5.02

  ” Het beest uit de zee ”

  ” de zee ” is figuurlijk, een beeld van alle mensen in deze wereld

 45. Eerst eens kijken wat de profeten zeggen…de keuze voor het vaccin qordt u niet aangerekend..Sundar Selveraj. En als je even zoekt ook anderen. Kijk bij Robin Bullock, Perry Stone, Charley Shamp..
  In ieder geval is dit niet het teken van het beest..

 46. Grappig om te zien dat zelfs de christenen vinden dat xandernieuws te ver gaat. Het beest etc… een klein groepje trouwe aanhangers die angst creëren fantastisch vinden. Begin met het schrijven van een boek. Wordt een bestseller. Verhalen blijven spannend. Ga zo door xander.

 47. @ Laura 4-9, 7.57 u.
  Laura, laat je onder geen beding angst aanjagen!!
  Lees bijv. 2 Tim. 1:7, 1 Joh. 4:18 (St. vert. 1637 + Kanttek.)
  Zie ook het stukje van Doeterniettoe 2.22 u.
  Het Woord van God is onwrikbaar vast en zeker.

  Ik vermoed (maar wie ben ik?) geen achterliggende kwade bedoelingen met deze angst-aanjagerij, maar blinde dwaling in uitleg van profetieën over het laatste Beest-rijk en ten gevolge daarvan ook te klein denken van Gods zorg voor al de Zijnen.

  Maar zoals het bij zoveel dogma’s gaat:
  je krijgt het er níet uit, dus ik vermoed dat we deze dingen nog vaker zullen lezen.
  In dit verband toch nog een Chinees spreekwoord:
  er is niemand zo blind als diegene die niet zien wìl.

  Groet van QW.

 48. @ Tukker: 7:11 pm, op 4/9. Juist. Wat leeft er in het hart, van zich Christen noemende personen. Paulus waarschuwt terecht, als hij zegt: “Wordt NIET gelijkvormig aan deze wereld”. En laat ieder voor zich zelf maar onderzoeken, met de vraag: “Ben ik slechts in deze wereld, of van deze wereld”. Ik stel enkel mijn vertrouwen op de Here Jezus, ik heb mijn keuze gemaakt.

 49. Hoe paradoxaal het ook moge klinken, maar er dient zich nu een onderliggende trend aan waar niet veel mensen naar zullen kijken, maar mogelijk de redding gaat brengen.
  DE RENTE !!. De inflatie loopt op en kijk niet vreemd op als de RENTE binnenkort in nieuws is, omdat deze weer eens BOVEN NUL staat en niet meer onder NUL terug gaat.
  Wat gaat dit betekenen voor het gevoerde “beleid” van de ECB, met zijn bejubelde gratis geldpolitiek, welke de meest waanzinnige gedrochten het daglicht heeft laten zien.
  Een herhaling van 1929 – 1932, waarmee nu het Kapitalisme en de inmiddels failliete Euro, met alle politieke gevolgen, het totale Wereldbeeld zal doen kantelen.
  Inflatie met de daarbij behorende RENTES worden bepaald door de Wereldmarkt en niet door de Banken wat wellicht veel mensen zullen veronderstellen.
  De Nederlanders die massaal achter de Vaccinaties aan zijn gaan rennen, met de woorden, gelukkig heb ik mijn 2e prik al gehaald, zullen ook hun bezit en vooral hun zuur verdiende GELD zien verdampen. En nu hebben we het meest kritische punt voor de Nederlander bereikt,
  zijn POEN/Geld, zoals je wilt. Als je daaraan komt gaan ze massaal wel wakker worden.
  De grote schoonmaak kan beginnen. Binnenkort in dit theater.

 50. Het is belangrijk dat we volhouden en niet toegeven aan de druk die de regeringen op ons uitoefenen. Persoonlijk denk ik niet dat dit coronapaspoort al het teken van het “Beest” (de antichrist) is, maar het is wel degelijk een voorbode ervan. De antichrist zal zich pas kunnen openbaren als de Weerhouder (de Heilige Geest, Die in ons christenen is) is weggenomen. En omdat Hij blijvend in ons is (Ef. 4:30) zullen wij met Hem mee worden opgenomen. Dus hoe kan er een teken van het Beest zijn als het Beest er nog niet is?

  Dit gezegd hebbende, wil ik nog eens benadrukken dat dit absoluut geen reden moet zijn om u alsnog te laten inenten; de kans om vroegtijdig te sterven aan bloedklonters, een slopende prion- of auto-immuunziekten, is heel groot, zo zeggen veel medische experts op dit gebied die angstvallig uit de media worden gehouden, actief gecensureerd worden en wier staat van dienst uitgebreid wordt besmeurd om zo hun geloofwaardigheid te downplayen.

  Wat moeten we dan wél doen? Het belangrijkste is natuurlijk dat onze relatie met Jezus in orde moet zijn. Niet dat we anders niet meegaan, maar het kan wel zo zijn dat we onze beloningen verliezen als we er maar een beetje op los blijven leven (2 Joh. 1:8, Op. 3:11). Word hierdoor alstublieft niet bang, maar juist bemoedigd! We zijn zó dichtbij! Maandagavond 6 september begint Rosh HaShana 5782, het Joodse nieuwjaar, ook wel het bazuinenfeest genoemd. Dit feest wordt in de evangelische wereld vaak gezien als het volgende feest uit de serie van 7 feesten die God in Leviticus 23 gaf, en omdat Paulus in zowel 1 Thessalonicenzen 4 als in 1 Korinthe 15 spreekt over een bazuin in de context van de opname, denken velen dat de opname op deze dag zal zijn. Zal dat het jaar 2021 zijn, 73 jaar nadat Israël herboren werd? Wie zal het zeggen.. God bless en maranatha!

 51. Beste Xander,

  heb je misschien een link naar de officiële Eu cijfers? De link die in het artikel staat, daar kan ik niet zoveel mee (geen cijfers of duidelijke vermelding).

  Bedankt alvast!

  Neem even de moeite om onder het artikel de bron aan te klikken. Mod.

 52. Willem Ouweneel reageerde op het krantje van Jaap Dieleman dat huis-aan-huis inmiddels is verspreid. Dat was op 25 februari 2021. Daarin staat opvallend dat Ouweneel het nogal een complotdenken vond dat mensen(ongevaccineerden) zouden worden uitgesloten. Maar nu, zoveel maanden later weet iedereen dat er plannen zijn om mensen te weigeren bij bijv. Horeca als ze niet zijn gevaccineerd. Lees http://www.willemouweneel.nl/de-eindtijdkrant-van-jaap-dieleman-een-klap-voor-fatsoenlijke-bijbeluitleg/

 53. @tukker

  Veel succes ermee.
  Ik ga niet. Gezichtsherkenning cameras overal.

  Er zal controlled opposition zijn. Kijk uit dat je niet in elkaar geslagen word……..

 54. Helaas ontgaat dit de massa. Een paar sites in een hoekje van het internet meldt dit. Maar hoeveel lezen dat nu?

  Zijn dit offers? Offers door zieke mensen die willekeurige mensen offeren voor hun cult???

 55. Wachter 04/09/’21 5.00 pm
  Eens!
  Inderdaad, hier gaat het alleen om: De Heer God – JHWH/CHRISTUS- trekt ons uit de duisternis. En wij nemen Hem aan als ons persoonlijk Verlosser. De rest is bijzaak. Jaartallen/antichrist/vaccins die geen vaccins zijn/toekomst etc enz: opdat wij Hem kennen mogen, dat is het enige dat werkelijk telt en geldt!
  Wat een rijkdom om Christus te mogen kennen. Geen werkheiligheid, geen eigen verdienste maar uit GENADE!
  Gratis om niet.

  Shalom!~Joost

 56. Misschien is het je laten injecteren met dit spul nog niet het teken van het beest maar het past wel degelijk in het systeem van het beest.

 57. @ Annemarieke: 5:54 pm. Amen! Eens met uw reactie, Heb dat van aartsbisschop Vigano op FB gezet, Ze zullen het wel verwijderen, de cabal, waarvan Zuckerberg een lakei is.

 58. @HamRadioOperator schreef: 04/09/2021 om 3:34 pm

  Beste boterhamoperator,
  je kraait onzin uit en weerlegt niets van je beweringen.
  Geen bewijs voor je stellingen en z.g.n. onderbouwing, is er niet !

  Bekijk eens waar universiteiten wereldwijd al jaren mee bezig zijn en wie dit onderzoek financieel steunt, welke bedrijven en universiteiten er tijd en geld in stoppen, grafeen oxide ooit van gehoord?

  Lees en huiver van uw gebrek aan kennis;
  https://graphene-flagship.eu/graphene/news/graphene-sensors-read-low-frequency-neural-waves-associated-with-distinct-brain-states/

  Onderzoek eerst voordat uw dingen zegt die géén enkele steek houden met de werkelijkheid.

  Met vriendelijke groet,

  Rick

 59. @Annemarieke schreef: 04/09/2021 om 5:54 pm

  Helemaal met je eens Annemarieke, de grote supermarkten en alle grote bedrijven links laten liggen, alleen nog kopen bij de kleine lokale ondernemers die hun hoofd boven water proberen te houden en zodoende kunnen we een alternatief vinden en een netwerk opbouwen met ruilhandel en of kleinhandel.
  Het is nu al te laat om met anders denkenden in discussie te gaan of om strijd te voeren omtrent overtuigingen of uitleg van wat je op je klompen voelt aankomen. Het is nu tijd voor een nieuwe instelling namelijk hoe gaan we deze horror overleven, ego’s en eigenwijze eenlingen zullen niet lang stand houden als het echt mis gaat, daarvoor heb je gemeenschappen nodig, dus de juiste mensen bij elkaar zoeken die een gemeenschappelijk doel hebben. Eens zijn met iedereen kan niet is is ook volstrekt onnodig, samenwerking wel. Eén zijn in de Geest maar allen zijn we anders, zo heeft God ons gemaakt.
  Ik lees vele bijdragen van reageerders die heel goed zijn om anderen hun mening op de mauw te spelden en zelfs elkaar het leven zuur maken op deze site. (zal geen namen noemen)
  Deze zullen dan ook alleen staan als men niet leert samenwerken en hun onderlinge verschillen leert op te lossen en hun aandacht niet aan de details verspilt maar het grotere plaatje blijft zien.

  Wens iedereen wijsheid toe in deze moeilijke tijden die, naar mijn gevoel,
  alleen maar erger zullen worden komende tijd.

  Met vriendelijke groet,

  Rick

 60. @ham radio operator doe eerst eens beter onderzoek en volg eens een cursus
  hogere radio techniek je klinkt als een amateur die je denk ik ook bent

 61. Eens met Klaas, 04/09/2021 om 3:39 pm.
  Xander en team zijn nu het licht in de duisternis.

 62. Het enige wat je van God kan scheiden is je ongeloof , niet de keuze van wel of niet geen prik , dat is pure onzin .

 63. Pier en QW
  Bedankt voor jullie reactie daar vertrouw ik maar op want het bleef maar in mijn hoofd spoken hoe het dan moet met al die mensen die gedwongen gevaxt worden. Er zijn voorbeelden genoeg in het buitenland met o.a. gehandicapten. Ik kon mij al niet voorstellen dat die daardoor verloren zouden gaan. Het zal een keuze zijn begrijp ik.

 64. Tozinameran (Pfizer): 401.500 bijwerkingen gerapporteerd op EudraVigilance.
  De meeste algemene klachten en reacties bij de toediening. Gevolgd door het zenuwstelsel, dan gewrichtsproblemen, daarna het spijsverteringskanaal, eerst eerst dan nog huidirritaties, en pas daarna hart en bloedsomloop.
  Waar u die sterftecijfers haalt is me een raadsel, nergens een cijfer te vinden.
  En de afbeeldingen bij het artikel komen in geen geval van de Europese database:
  https://www.adrreports.eu/en/index.html

 65. Ik acht de kans reeel aanwezig dat het vaccin accepteren een zeer groot risico met zich meebrengt voor je eeuwigheidsbestemming.
  Wil je dat op het spel zetten ?

 66. Risico wat je loopt met vaccinatie is A), Je laat je inspuiten met iets wat heel slecht is voor je met alle lichamelijke gevolgen van dien MAAR misschien OOK geestelijke gevolgen.
  Waarom?
  Misschien omdat je juist DOOR de spuit gemanipuleerd kan worden.
  Ik heb het gelezen EN ik heb het in mijn omgeving gemerkt aan mensen die nu als halve zombies en apathisch rondlopen. B) Tekst in de Bijbel 2 Thess, hfd 2 vers 11 en 12
  En daarom zendt God hun een dwaling t/m in de ongerechtigheid.
  Leg mij deze tekst eens uit , er wordt TEGEN gelovigen gesproken en deze tekst betreft de Eindtijd.
  Wat van belang is afgestemd te zijn op de Heilige Geest, niet iedere persoon die zich christen noemt is echt christen.
  Wat leeft er in zijn/haar hart ?

 67. Xander schrijft:
  “En voor gelovigen: als u niet zelf een stukje ‘Beest’ wilt worden en vervolgens samen met ‘het Beest’ in het ‘vuur’ van de eeuwige ondergang wilt belanden (Openbaring 14:9-11), dan weet u voor wat voor ingrijpend besluit u gesteld wordt als de volgende injectie uitnodiging bij u op de mat valt.”

  Xander, datgene wat u anderen in deze tijd verwijt maar zèlf ook doet is
  ANGST ZAAIEN.
  Besef: mensen willen graag angst zaaien, om anderen te dwingen hun meningen te aanvaarden.
  Bovendien bewijst deze angstzaaierij twijfel aan de grootheid van Gods genade, twijfel aan het vergoten Bloed van Jezus Christus en dat dit Bloed bij gelovigen niet eeuwig is maar toch nog nietig verklaard kan worden.
  Twijfel aan de vastzekere genade voor waarachtig bekeerden hetwelk eveneens in strijd is met bijvoorbeeld het geschrevene in Joh. 10:28,29; en anderen zoals Joh. 6:39, Joh. 17: 9,12, Joh. 18:9 en in dit verband niet te vergeten Jes. 51:7,11 e.a.
  Maak ik daar een overdenking van, dan blijft het ontegensprekelijke waarheid dat God NIMMER verlaat de werken Zijner handen.

  Het is volgens uw stellingen dat Broeders en Zuster (zie de tekst van Pier 04/09/2021 om 2:41 pm) “toegewijde christenen, gezagsgetrouw, naïef, argeloos” toch nog verloren gaan en volgens u samen met ‘het Beest’ in het ‘vuur’ van de eeuwige ondergang belanden.
  Het lijkt er op dat u dit bedoelt met een (uitnodiging tot) volgende inenting (“dan weet u voor wat voor ingrijpend besluit u gesteld wordt als de volgende injectie uitnodiging bij u op de mat valt.”) maar uit eerdere stukken MEEN ik begrepen te hebben dat u die mening ook voor nu al bent toegedaan.
  Zo niet, dan vergis ik mij hierin maar ik vrees dat ik mij niet vergis…

  Deze dwaling van u kan alleen verklaard worden als u gelooft dat we reeds NU onder regentschap van de Beesten van Openb. 13 staan en gelet uw schrijvens dat u niet in een mens als Beest ‘gelooft’ maar in een maatschappelijke systeem als Beest, lijkt mij dit inderdaad de oorzaak.
  Dit is op Xandernieuws als een dogma:
  boven iedere twijfel verheven en voor andere, betere uitleggingen, zoals kort geleden uitgebreid en schijnbaar onverbeterlijk door Albert met vele, vele teksten en onderzoekingen en veronderstellingen aangetoond, onaantastbaar geacht.

  Ik ben het zonder twijfel met Pier eens dat kiezen voor het systeem een (doel)bewuste keuze zal zijn en niet op een onwetendheid of vergissing zal berusten, want dat zou het hele bijbelse Godsbeeld veranderen.
  Bovendien zullen dan nog de door God geroepen 144.000 evangelisten en de twee profeten hun stemmen laten horen.

  Bijzonder jammer, dat u dat dit geschreven hebt.
  Maar dat neemt niet weg, dat ik uw inzet voor het overige blijf waarderen.

  Laat u onderwijzen ook door anderen!
  Dat hebben wij, mensen vol lek en gebrek, allemaal nodig.
  Ik, maar ook u.

  Groet van QW.

 68. Dank je wel Xander uit de grond van ons hart ons te waarschuwen ! de QR- Code een codenummer is gekoppeld aan het vaccin het is het merkteken van het beest 666 , , Je bent dan bezit van de staat ,Je hebt geen vrijheid meer, ook niet met betrekking tot de privacy van je lichaam. Informatie over je lichaam staat in deze code, de regering bezit je volledig ,bovendien de vax is besmet met foetale Abortus cellen -Abortus is op zich al een Satanische daad –

  mensen die niet met de vax in hun lichaam zijn gemerkt ,word alle vrijheid afgenomen bepaalde winkels of supermarkten niet kunnen betreden ze kunnen er niet kopen nog verkopen, word letterlijk al uitgevoerd zoals Openbaring 13 ,we niet meer kunnen kopen nog verkopen – mensen worden ontslaat etc,,
  we moeten dus rekening houden op volledige uitsluiting ,,,en we alternatieven moeten vinden met ruilhandel en of kleinhandel in openlucht ,en we niet meer het openbare vervoer mogen nemen,, moeten we dus als 1 groep alternatieve oplossingen gaan bedenken ,,,

  ,,Ook Aartsbisschop Vigano zegt ‘letterlijk groene Pass’ deze totale controle ‘het merkteken van het beest’ is waarover het boek van de apocalyps spreekt (openbaring 13-16-18) https://www.lifesitenews.com/opinion/vigano-considerations-on-the-great-reset-and-the-new-world-order/

 69. Opnieuw, morgen demonstratie vanaf de Dam , Amsterdam, om 11.00 ( 5/9 ) , w.s massale opkomst.
  KOM !!

 70. Openbaring 13-18 18 Dit is verstandig om te doen: reken het getal van het beest uit. Want met het getal wordt een mens bedoeld, en zijn getal is 666.
  Het is dus een mens of het getal nu 666 is of 616 doet niet terzake.
  Was het Hitler of Duitsland
  Was het Napoleon of Frankrijk
  Was het Mao of China.
  Het is een mens die een rijk vertegenwoordigt.
  Ik vraag mij wel af waarom dat Beest uit de zee komt en niet uit een land. Moet dit de oersoep zijn waar alles uit voortkomt?

 71. Eens te meer, dat we echt in de Eindtijd zijn beland. Het gaat er nu om; heeft U de Here Jezus aangenomen, of niet. HIJ is de enige Redder en redding.

 72. Stond erbij en ik keek er naar (Net zoals 40-45).
  Angstpsychose wordt verder opgevoerd, want de waarheid ligt op de loer.
  Denk zelf dat ik binnenkort even langs een Tuincentrum ga.

 73. Het krapuul stopt pas met moorden na en burgeroorlog, waarna ze allemaal gevangen worden gezet. Anders gaan ze gewoon door, komende herfst zullen de vaccinatie slachtoffers massaal ten onder gaan.

 74. Het merkteken zal waarschijnlijk Luciferase inhouden en daarbij zal het een beknopte ‘initiatie’ zijn om deelgenoot te worden van de Nieuwe Wereld Orde.

  De huidige shots zijn met name bedoeld de idioten en zwakken uit te roeien. Daarna komt het merkteken, met alles erop en eraan, precies zoals we al lang afwachten.

  Wil je die niet? Dan hebben ze ‘Smart guillotines’ klaarstaan. Deze werken volautomatisch en zullen gekoppeld zijn met de AI grid die na gezichtsherkenning beslist of je kop eraf gaat.

  Sterkte broeders en zusters. Laten we juichend naar die guillotines rennen!

 75. U zult zó zeer worden veranderd, dat u gewillig via het ‘beeld'(scherm**) totale gehoorzaamheid (‘aanbidding’) aan ‘het Beest’ zult bewijzen. Kijk om u heen, en u ziet dat veel mensen dat nu al uit zichzelf doen. (** Daarbij kunt u denken aan de QR-code, het digitale vaccinpaspoort, en/of naar een app zoals die nu in Australië wordt getest

  We zien het ook wanneer mensen met hun hand een vuist maken en dan tegelijkertijd hun wijs- en kleine vinger in de lucht steken. Dit symbool betekent ‘eer satan’. We kunnen dit waarnemen op tv-reclames, bij sportwedstrijden en rockconcerten,. Vreselijk, wat een wereld.

 76. Dank weer voor het delen Xander team, en voor je aanhoudende pogingen mensen wakker te maken. We zijn het niet altijd eens, maar voor mij zijn jullie helden.

 77. Op dit moment promoot mijn bank al het gebruik van de smartphone om te betalen met een vingerafdruk of gezichtsscan. Het is nog niet verplicht maar het refereert feilloos aan Openb.13 dat een teken aan hand of voorhoofd vereist wordt om te kunnen kopen of verkopen. In combinatie met een QR code die toegang verleent op basis van het gevaccineerd zijn, dat zal uitmonden in het chippen van hand of brein, is het beestsysteem praktisch gereed. Het einde nadert ook snel. Het rijk van de antichrist staat op punt te komen maar heeft Zijn Zoon gezalfd over Sion. Hij maakt er VOORGOED een einde aan.
  Maranatha.

 78. 5G is een koepelterm voor een bundeling frequenties die al jaren in gebruik zijn voor andere doeleinden dan straks high speed data-verdracht. Deze frequentiebundels doen helemaal niets met een vaccinatie. Kan ook niet. Je lichaam is geen zender, geen ontvanger of anderzins RF gerelateerd ding. Klinkklare onzin. Zelfde geldt voor het toekomstige 6G. En dat beest? Come on zeg, die rijken zijn geweest. Alle romeinse keizers hebben hun gezels laten gelden onder de christenen destijds. Ouwe koek dus. Kom eens met die andere boodschap uit Openbaring: hoop en bemoediging. Waar blijft die boodschap X? Nou? Moet jouw straat weer open om die kabels nog te leggen?

 79. Heavy Xander. Ik hoop van harte dat je je vergist. Mijn broeders en zusters, toegewijde christenen, gezagsgetrouw, naïef, argeloos, ze hebben zich laten vaccineren. Vertrouwend op de goede intenties van de overheid. Uit angst voor covid, hen aangepraat door de media, die ze gewoon nog geloven.

  Ze hebben de Heer lief, hun leven aan Hem toegewijd.
  Het kan niet zo zijn dat argeloze, goedbedoelende kinderen van God, die bedrogen worden door een verkeerd systeem, voor eeuwig verloren zullen zijn, in het eeuwige vuur geworpen zullen worden. Dat zou niet eerlijk zijn.

  God is altijd eerlijk en kent ieders motieven. Hij laat een argeloos schaap niet stelen door de duivel.

  Ik ben van mening dat de injecties de inleiding zijn tot het systeem, waarin op een gegeven moment door iedereen een bewuste en duidelijke keuze gemaakt zal moeten worden. Daar zullen voorwaarden aan verbonden zijn. Maar dan zal het duidelijk zijn dat men God zal moeten verwerpen om nog door het systeem geaccepteerd te worden en nog mee te mogen doen.

  Ik heb het idee dat we in de fase verkeren van een soort generale repetitie. Het werkelijke eindspel moet nog worden opgevoerd.

 80. Dit is wel een voorloper van het merkteken , maar niet het merkteken zelf

 81. Beste Xander, ondanks dat ik ongevaccineerd ben (wij zullen ons niet laten vaccineren) kan en wil ik niet geloven dat gelovige mensen, die goede dingen in hun leven hebben gedaan nu met het “Beest” versmolten zijn, omdat zij zich hebben laten vaccineren door de propaganda. Geloof, Hoop en Liefde…en bidden voor deze mensen. Dat zij inzien dat zij mee doen aan een totalitair regiem. Een regiem gebaseerd op segregatie, verdeel en heers. Een regiem op weg naar een (helse) Nieuwe Wereld Orde.

 82. Juist Xander, ze zijn verschrikkelijk bezig! Het erge is, ze hebben straks de grote massa al twee jaar in hypnose door de dagelijkse politieke leugens in de media, ze blijven nu al als zombies in een droomtoestand rondlopen! Mondvodjes hier & mondvodjes daar! Ik zeg altijd tegen mijn vrienden, ”gooi toch die radio & tv buiten, ze zitten je daar alléén maar op te hersenspoelen met niets dan leugens!”

 83. Het wordt tijd voor een nieuwe secte, of moet ik zeggen Xecte? Met de grote (valse) profeet als leider.

  Het nieuws bijhouden is 1 ding, maar dit soort religieuze (niet christelijke) waanzin loopt de spuigaten uit.

  Als je de bijbel wilt lezen; heel goed. Maar ga hem niet misbruiken voor je eigen stokpaardjes om daarmee anderen te misleiden.
  Vooral de laatste zin is abject:”En voor gelovigen: als u niet zelf een stukje ‘Beest’ wilt worden en vervolgens samen met ‘het Beest’ in het ‘vuur’ van de eeuwige ondergang wilt belanden (Openbaring 14:9-11), dan weet u voor wat voor ingrijpend besluit u gesteld wordt als de volgende injectie uitnodiging bij u op de mat valt.”
  Dit is volstrekt satanische angstpropaganda! Als jij echt gered bent door het bloed van Yeshua, gestorven aan het kruis en op de 3e dag opgestaan uit het graf zoals geprofeteerd in de Schriften, dan ben je opnieuw geboren. Dit is een geestelijke geboorte. Je bent verzegeld met de Heilige Geest en geborgen in Gods Hand. Als er ook maar iets jouw positie kan aantasten dan maak je God een leugenaar. Want geen macht of kracht kan jou meer aantasten. En niets van wat jij doet kan iets toevoegen of afnemen van Yeshuas volbrachte (volledig ingeloste strafsom, Gr: totalestai) werk.

  Een geestelijk opnieuw geboren mens wordt niet aangetast door iets wat er met je lichaam gebeurt. Geest en vlees zijn totaal verschillende dimensies.

 84. U zegt dat ontsnappen niet meer mogelijk is. Ik lees in Openbaring 13 dat het beest oorlog (moet) gaan voeren tegen bepaalde mensen omdat ze de aanbidding van het beest en diens merkteken weigeren te geven en accepteren. Ik denk niet dat dat een electronisch teken is. Het meest weerzinwekkende aan het beest is niet het merkteken; het is de aanbidding die het eist. Men mag geen andere goden aanbidden en dienen. Men kan altijd ontsnappen aan dit systeem. Een grote zonnevlam met een elektromagnetische puls en dit hele elektronische systeem stort voorgoed in. Ook het imperium van De Rothschilds is geen eeuwig leven geschonken. Het zal voor korte tijd veel leed veroorzaken maar zeer snel verdwenen zijn.

 85. De wens komt uit gates en schwab who un en de alle rijkse mensen in die club moordenaars zijn het allemaal Mengele zou je loers zijn de wereld is een groot concentratie kamp en nu wereld in verzet

Comments are closed.