Anthony Fauci (‘Dr. Death’) wil verplichte Covid injecties voor alle kinderen van alle leeftijden

—————————————————————————————————————————————–

Komst ‘vaccin’abonnement bevestigd: Canada koopt voor iedere burger ACHT extra shots – Israël: Vaccinatiepaspoort verloopt als mensen geen boostershots nemen

—————————————————————————————————————————————–

Amerika’s CDC ‘corona tsaar’ Anthony Fauci heeft zich in korte tijd ontpopt tot een van de allergrootste misdadigers die ooit op deze aardbol hebben rondlopen. Niet voor niets heeft hij inmiddels de infame bijnaam ‘Dr.Death’ verworven. Fauci, die in zijn hele leven nog nooit één patiënt heeft behandeld of zelfs maar in de ogen heeft gekeken, wil nu dat ALLE kinderen van ALLE leeftijden verplicht worden geïnjecteerd met Covid-19 gentherapie ‘vaccins’, die alleen al in de VS officieel 13.627 doden, 1429 miskramen en 17.794 permanent gehandicapten hebben veroorzaakt. En dat dit niet bij twee of drie shots zal blijven, blijkt wel uit het feit dat Canada voor iedere burger alvast ACHT nieuwe shots heeft besteld (3). Fauci suggereert inmiddels dat we voor de rest van ons leven iedere VIJF maanden een nieuwe boostershot nodig moeten krijgen (6). Wie durft nu nog steeds te beweren dat het injectieprogramma om de volksgezondheid gaat?

In gesprek met ’s werelds grootste desinformatie-propaganda verspreider CNN zei Fauci dat alle kinderen ongeacht hun leeftijd geïnjecteerd zouden moeten worden om hen ‘beschermen’ tegen deze plandemie. Zonder Covid-injecties zouden kinderen niet meer op school moeten worden toegelaten, vindt hij. Aan de inmiddels bijna 14.000 officiële Covid injectiedoden en 18.000 permanent gehandicapten in de VS maakte hij natuurlijk geen woord vuil.

‘Fauci geeft net zoveel om uw leven en dat van uw kinderen als een bijlmoordenaar om zijn slachtoffers,’ reageert Mike ‘Natural Adams. ‘Alles wat hij wil is dat u zijn psychopathische bevelen opvolgt, hoe krankzinnig die ook zijn. Want anders ‘haat u de wetenschap’. Een beetje goed nieuws is dat meer Amerikanen nu wakker worden voor wat er gaande is, vooral in gebieden waar dit totale medische fascisme de kop opsteekt.’ (1)

Strijd tussen FDA en CDC

We schreven onlangs dat de FDA de Pfizer injecties enkel op bevel van het Witte Huis definitief heeft goedgekeurd. Dat heeft de nodige beroering veroorzaakt; de twee belangrijkste en meest gezaghebbende FDA topofficials die over deze vaccins gaan – Marion Gruber (32 jaar bij de FDA, directeur vaccin-research & review, en vicedirecteur Phil Krause), hebben nu ontslag genomen. Zij willen klaarblijkelijk niet mede verantwoordelijk zijn voor het uitrollen van deze ‘vaccinatie’-ID agenda van Bill Gates, de WHO en de Rockefeller Foundation over de VS en de wereld.

Achter de schermen zou er de nodige strijd zijn ontstaan tussen de FDA en de CDC van Anthony Fauci, omdat hij buiten de FDA om iedereen, dus ook de allerjongste kinderen, wil verplichten om de rest van hun leven iedere paar maanden een nieuwe genmanipulatie injectie te ontvangen, terwijl uit talloze onderzoeken en statistieken blijkt dat gezonde kinderen geen enkel risico lopen ziek te worden van Covid. Ook de booster shots die door het Witte Huis zijn aangekondigd zijn (nog) niet goedgekeurd door de FDA. (2)

De CDC beweert net als het RIVM in Nederland dat het met keiharde represailles geblokkeerde spotgoedkope Ivermectine – dat in de landen en gebieden waar het wèl wordt toegediend zeer veilig en effectief is – enkel een voor dieren geschikt ontwormingsmiddel is, maar dat is een regelrechte leugen. De FDA keurde Ivermectine al in 1996 goed voor menselijk gebruik. Sinds 1987 waren er toen al meer dan 5,2 miljoen mensen met groot succes mee behandeld (5).

Het blokkeren van Ivermectine, zoals ook in Nederland gebeurt, lijkt dan ook neer te komen op het willens en wetens toebrengen van grootschalige schade aan de volksgezondheid en dood door schuld (om niet te zeggen indirecte moord), en daarmee een ernstige misdaad tegen de menselijkheid, waarvan de verantwoordelijken volgens de Conventie van Genève door een militair tribunaal vervolgd zou moeten worden.

Vaccin-abonnement een feit: Canadees wordt minstens ACHT keer geïnjecteerd

We voorspelden in het voorjaar van 2020 waar dit naartoe gaat: een ‘vaccin-abonnement’. Vrijwel niemand geloofde dat toen, maar inmiddels is ook dit de realiteit geworden. Canada heeft namelijk in totaal 293 miljoen doses Moderna en Pfizer boostershots besteld- genoeg om in de komende drie jaar iedere burger ACHT keer te injecteren. Anthony Fauci heeft het zelfs al over iedere VIJF maanden een nieuwe boostershot. De rest van het Westen zal ongetwijfeld volgen in wat Adams ‘een medische holocaust’ noemt. (6)

‘Niemand schijnt zich af te vragen waarom het wondervaccin een boosterdosis nodig heeft, of waarom… zwaar gevaccineerde Canadezen (99% van alle bewoners van verpleeghuizen) – en Israëliërs, Britten en anderen – nu in lockdown zitten vanwege de ‘4e golf’ Covid gevallen,’ schrijft LifeSiteNews verslaggever Celeste McGovern. (3)

Wat de medisch-fascistische dictatuur genaamd Israël betreft is er ook nieuws: premier Naftali Bennett kondigde aan dat de ‘groene pas’, het vaccinpaspoort, automatisch na 6 maanden verloopt, en pas weer geldig wordt als je een nieuwe boostershot hebt ontvangen. Dit geldt al voor de derde shot die nu aan alle kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen zal worden gegeven. Bennett durfde het zelfs een ‘privilege’ te noemen – Orwelliaanse Nieuwspraak in alle zijn duistere glorie.

Dat Israëlisch wetenschappelijk onderzoek onlangs uitwees dat Covid vaxxers 13 keer kwetsbaarder zijn dan ongevaccineerden die natuurlijke immuniteit hebben opgebouwd, maakt noch voor Bennett, noch voor enige ander Westerse leider, ook maar enig verschil. Impfung muss sein, ongeacht de gevolgen – of misschien wel juist vanwege de gevolgen? (4)

‘Meest schaamteloze leugenaar ooit’

De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong schrijft dat hij in zijn hele carrière nog nooit zo’n schaamteloze leugenaar bij de overheid is tegengekomen als Anthony Fauci, die ‘de gezondheid van de hele mensheid in gevaar brengt… Hij duwt niet alleen de Great Reset erdoor, maar Gates’ hele agenda… Feitelijk heeft hij de WHO en de VN geholpen om de VS over te nemen. De Gates en Rockefeller Foundations financieren de WHO en de Covid paspoorten, maar het doel is om een database te maken met het DNA van de hele wereldbevolking.’ (Zie ook ons artikel van 05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd),

‘Gates heeft dat eerder gedaan in India. Hij wil al onze mensenrechten schenden en illegaal al onze medische gegevens in beslag nemen, en rekent erop dat Biden dit gaat doen… Het is nu algemeen bekend dat Gates grote belangen heeft in Pfizer en BioNTech, en de belangrijkste financier is van de MHRA.’

Fauci ‘is nu de medische adviseur van Biden, en dat zegt alles. We hebben een incompetente president die wordt geadviseerd door een regelrechte leugenaar, die constant zijn verklaringen wijzigt en dan doet alsof dit ‘onfeilbare wetenschap’ is.’ Alles wat ooit uit de mond van Fauci kwam en komt is echter nooit iets anders ‘dan de mening van het moment, en wat hem verteld is om nu te zeggen. Hij heeft klip en klaar gezegd dat mondkapjes nutteloos zijn. Alle studies sinds de Spaanse Griep van 1918 bevestigen dat mondkapjes zinloos zijn.’

‘Dit is exact zoals de communisten Rusland en China overnamen’

‘Deze man heeft deze hele zogenaamde pandemie overdreven en verkeerd voorgesteld,’ vervolgt Armstong. In video’s van Klaus Schwabs World Economic Forum predikt Fauci openlijk de ‘Great Reset’ naar een wereldwijde communistische dictatuur. ‘In dit nieuwe tijdperk wil Klaus Schwab alles wat de leugens en corruptie van het WEF onthult, censureren. Dit is exact zoals de communisten China en Rusland overnamen. Mensen die hier tegen waren werden simpelweg vermoord.’

Hoewel keer op keer wordt bevestigd dat het gevaar van Covid extreem overdreven wordt – een medicus in Duitsland onthulde onlangs dat 80% van het aantal gemelde slachtoffers niet aan Covid is overleden -, wordt de veronderstelde – nooit objectief aangetoonde – ziekte gebruikt ‘als discriminatie om de oppositie te isoleren, precies zoals Hitler met de Joden deed.’

‘Tijd dat het volk ingrijpt – Boycot bedrijven die ‘vaccins’ verplichten’

‘Fauci heeft de onbeschaamdheid te beweren dat Covid alleen wordt verslagen als iedereen gedwongen wordt gevaccineerd. Ik heb het helemaal gehad met deze man. Ik bid voor een echte regering voor het volk, en dat het volk het Witte Huis NU overneemt. Dit loopt compleet uit de hand, en er bestaat een sinister complot om een internationale database te maken om alle verplaatsingen te beperken… De EU heeft Europa al in een gevangenkamp veranderd door het reizen naar de VS te verbieden.’ (7)

Armstrong kondigt aan alle bedrijven die ‘vaccins’ verplichten, te gaan boycotten. Hij is beslist niet de enige. Veel mensen zeggen hun baan op nu ze worden geconfronteerd met verplichte injecties. In Chicago hebben 73 chauffeurs van schoolbussen hun ontslag ingediend, omdat ze weigeren zich te laten inspuiten. Hierdoor zijn tal van buslijnen uitgevallen, en moeten veel leerlingen andere manieren vinden om op school te komen. (8)

Dat is de enige manier om deze medisch-fascistische ‘Great Reset’ staatsgreep naar een technocratische communistische werelddictatuur nog te stoppen – massale burgerlijke ongehoorzaamheid, zelfs als dit betekent dat het uw baan kost. Als genoeg mensen hetzelfde doen en dit volhouden, en niet in de val trappen om daarbij geweld te gebruiken, dan zal ieder totalitair regime, hoe wreed en onmenselijk dit ook is, uiteindelijk bezwijken.Xander


(1) Natural News
(2) Armstrong Economics
(3) Natural News
(4) Russia Today
(5) Hal Turner Radio Show
(6) Natural News
(7) Armstrong Economics
(8) Hal Turner Radio Show


Zie ook o.a.:

27-08: Japan breekt met WHO dictaat en vraagt alle artsen Ivermectine voor te schrijven
16-08: EU database: Eind juli 20.525 vaccinatiedoden en bijna 2 miljoen gewonden
14-08: India verslaat delta variant met Ivermectine, maar Westen wil nog steeds van niets weten
11-08: ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’
09-08: CDC erkent na WOB verzoek geen bewijs te hebben van isolatie en bestaan Covid-19 virus
05-08: Deel 3 lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Onze machthebbers begaan een oorlogsmisdrijf’
01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren ( / 01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
20-07: Stichting Wij de Ouders stelt Hugo de Jonge persoonlijk aansprakelijk voor alle vaccinschade bij kinderen
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties
18-07: Tienduizenden Europese artsen krijgen brief met nieuwste wetenschappelijke feiten over Covid vaccins (/ Aantal officiële vaccinatiedoden VS en EU nadert de 30.000)
11-07: Dr. Zelenko, bedenker HCQ-zink protocol, noemt corona angstcrisis ‘misdaad van historische en Bijbelse omvang’
09-07: Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd (/ Schokkende resultaten van wetenschappelijke studie naar honderden zwangere vrouwen: Na Covid vaccinatie 82% spontane abortussen in de eerste 20 weken zwangerschap)
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd
10-04: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden (Als cijfers worden toegepast op Nederland, zouden 13.915 landgenoten onnodig zijn gestorven)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
16-02: Professor Pierre Capel: ‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ (‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’)
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

57

 1. Weer een interessante video op YT gevonden, ”twijfel over bijwerking griepvaccin”, heeft ook weer met de zogenaamde Mexicaanse pandemie te maken, iedereen zou er toen ook aan dood gaan volgens de WHO!

 2. Tukker, je komt hier duidelijk alléén maar op mij reageren, zeker niet op de inhoud van de topic …

 3. XB,

  Je lijkt wel een politicus brengen het verhaal ook niet zoals het in feite is , reageren ook nooit inhoudelijk

 4. Meteen aanhet begin van de pLandemie vorig jaar,zeiden de MP., van verschillende landen,dat de enige oplossing een vaccine zou zijn. Dit terwijl nog niet veel bekend was over het virus en of er al bestaande medicijnen tegen bestonden. (Alarmbel ging af)

  Ongeveer op het zelfde moment vertelde B.Gates ,dat volwassenen vijf en kinderen twee vaccines zouden gaan krijgen. (Weer een Alarmbel). Dat betekend dus voor diegene die al twee Gen- prikken hebben gehad ,beter hun mouw nog omhoog kunnen houden,want de volgende prikronde komt eraan met de daarbij verzonnen smoesjes waarom.
  Dit jaar ,spaanse universiteit maken bekend ,dat na onderzoek van de gen-vaccine,dat het 99% uit grafeen oxide bestaat. En een paar dagen geleden vinden japanse onderzoekers magnetische metaaldeeltjes inde vaccines .
  Pfizer is begin dit jaar begonnen ,als proef, met het inspuiten van twee maanden oude baby’s met de gen-prik.
  Wat voor conclusie kunnen we uit deze feiten trekken? Dat men vanaf het begin ,al van plan was om iedereen ,groot en Klein te vaccineren met deze gen-prik om bepaalde bestanddelen ,zoals de mRNA , grafeen , cellen van een bepaalde kwal ,cellen van een geaborteerde baby uit 1966 en nog enkele chemische verbindingen in het lichaam te krijgen.
  Nu ,waarom zei Gates dat volwassenen vijf en kinderen twee prikken moesten? Uit eigen onderzoek ,kom ik tot conclusie dat het met de hoeveelheid bloed te maken heeft, dat is namelijk bij den volwassenen ongeveer vijf liter en bij een kind twee liter.
  Mijn aandacht gaat voor de grafeen oxide ,de hoeveelheid en de eigenschappen ervan.
  Grafeen is een elektrische supergeleider ,sterker als ijzer en de moleculen ervan zijn plat ,scherp en positief geladen.
  Men gaat in de toekomst veel over micro-tromboses horen ,waardoor vele gevacineerden aan zullen komen te overlijden. Grafeen dat positief geladen is wordt door de rode bloedcellen,die bij het transport van stikstof naar de longen negatief geladen zijn, naar mekaar aangetrokken. Hierbij beschadigen de grafeendeeltjes, die je als zeer kleine scheermesjes kunt vergelijken, de buiten membraan van bloedcellen. Hierdoor gaan de bloedcellen “lekken” en plakken ze zich makkelijker aan andere (beschadigde) bloedcellen, waardoor ze de vele haarvaatjes gaan “blokkeren” en daar de zogenaamde micro-tromboses zullen veroorzaken. Met name de hart en long haarvaatjes zullen het snelst geblokkeerd raken,maar met de tijd kunnen deze micro-tromboses overall in her lichaam onstaan. Bij de longen zal dit betekenen ,dat het bloed niet meer goed zijn werk kan doen:,, het afgifte van de stikstof en opname van zuurstof. Er onstaat dan langzaam een tekort aan zuurstof in het lichaam , het hart zal hierop proberen de gebrek aan zuurstof te compenseren door harder te gaan pompen. Door het voortdurende hard pompen zou de rechter hartkamer overbelast kunnen raken en men een hart aanval of stilstand kunnen krijgen. Dit zou volgens sommige artsen binnen drie jaar na de tweede gen-prik kunnen gebeuren.

  Maar er is nog iets wat “zij” met grafeen in het lichaam kunnen doen, ik noem het “zappen” maar het houdt in : het op draadloos op afstand iemand ,besturen,volgen, geheugen “resetten” en zelfs permanent “uitschakelen”. Misschien daarom de 1,5 – 2 meter afstands regel ???
  Zijt gegroet

 5. Interessante opmerkingen van Midas Dekkers, (bioloog) over de griep, ook over de Mexicaanse griep, waar volgens de WHO toen in 2009 heel de planeet zou aan sterven zonder vaxx, was toen ook een valse voorspelling waar ze iedereen doodsbang mee probeerden te maken! Zie hetanderenieuws.nl?

 6. Dr. Death is natuurlijk in dienst van de World Death Organisation,
  bedoel dus hiermee de WHO.
  Veel mensen en organisaties zijn een (levens)bedreiging
  voor vele anderen aan het worden.

 7. @ Tukker, ik ging niet over uw vraag, ik had het over Trump & Fauci, zie mijn eerste reactie?

 8. XB
  Uit heel je schrijven komt maar 1 aspect naar voren : Ik Ik Ik alleen maar ik.
  Juist met de argumenten die jij nu allemaal opschrijft die hoofdzakelijk kloppen , zou het je sieren als je je mond open zou doen maar ja , iemand die alleen maar Ik Ik Ik denkt zal dat nooit doen.
  Valt me vies van je tegen !
  Trouwens nog steeds geen antwoord op mijn vragen , misschien kan je dan beter je verhaaltjes voor je houden !

 9. @ Tukker, het enige wat je doet is mij van alles in de schrijf leggen wat ik niet heb geschreven, ik ben niet ziek, de zieken zijn niet mijn probleem toch, er is geen noodzaak voor speciale behandelingen, we kunnen terug naar normaal, al dat gedoe over behandelen van zieken is een verzinsel van politiek om onze rechten af te pakken, het is allemaal onwettig, Tedros heeft het verboden, ik toch niet, ik zeg toch ook niet dat de zogenaamde vaxx nodig zou zijn, waar heb je het eigenlijk over? Ik heb geen dokter nodig hoor, & ook geen mrna gentherapie! Trump heeft ook niets meer te zeggen in Amerika & die gaat ook niet meer terug aan de macht komen, niets mee te maken toch, ik woon hier in mijn land met mijn problemen, zoals jij ook hier leeft met uw problemen, Trump is Amerika, ik België. Ik hoef jou toch niet uit te leggen waarom waar jij het over hebt verboden is, dat moet je zelf uitzoeken, uw eigen verantwoordelijkheid om dat uit te zoeken. Ik ben niet diegene die beweert dat er een killer virus is!

 10. XB , je geeft geen antwoord op mijn vraag .
  Waarom hydrochloroquine met zink/Ivermectine Weigeren terwijl bewezen is dat het werkt
  Nog een vraag Toon mij bewijs van covid 19.

  Maar ja, als ik dan naar het geschrevene vlak daaronder kijkt als ik dan zie dat jij je hoofd bij voorbaat al in de schoot legt dan vraag ik mij af a) wat voor een type mens ben jij en B) Het lijkt erop dat jij een infleuncer bent, in beide gevallen heeft praten met jou weinig zin.

 11. Een goed artikel.
  Persoonlijk denk ik dat dit nog maar het topje van de ijsberg” Fauci “ is.
  Dit is z’on doortrapt criminele man, die om “ zijn doel “ en dat van andere eugenetica te bereiken letterlijk over lijken gaat.
  Dit doel is een depopulatie van de wereld bevolking. ❗️Omwille van de milieu belasting van de aarde
  De mogelijkheid hiervoor wordt hen zomaar door het Corona virus ( wat voor vele vrijwel onschadelijk is ) in de schoot geworpen.
  Ik heb zijn “Fauci verhoor “ in de senaat gezien, hoe hij daar Rand Paul een senator en tevens arts voorliegt en afblaft is ongelooflijk. Onbegrijpelijk dat z’on bewezen crimineel nog vrij rondloopt.

  Fauci heeft ook sinds een paar jaar financiële belangen in de Farma organisatie van Bill Gates.
  Het is ook Fauci die het lab in Wuhan met Amerikaans overheids geld heeft gefinancierd en hen ( de Chinezen ) de opdracht gaf “ gain of function “ onderzoek te doen naar Corona virussen.

  Deze man is de criminele “ loopjongen “ ( uitvoerder) van het grote wereld populatie reductie plan van Bill Gates.
  We zijn gewaarschuwd.

  Tegelijkertijd tijd wordt de propaganda voor de vaccins langzamerhand ondermijnd door deze dwaze streken.
  Mensen zeggen nu zijn we gevaccineerd en nu moeten we nog een keer wat is dat……het vertrouwen wat er in het begin was ebt tegelijkertijd met de antistoffen “ bescherming “weg….
  Dit geeft de ondeugdelijkheid van de genetische prikken duidelijk aan.
  Eenaal geprikt Dan werken het maar zeer kortdurend maar dan zitten er wel Spike eiwitten in je hele lijf, en misschien ook grafeen en de giftige lipiden waarin de eiwitten worden opgelost.
  Eenmaal een prik in je lijf en de giftige stoffen die het bevat komen er nooit meer uit.

  Ook minister de Jonge lijkt zijn hand te hebben overspeeld.
  Het is een vaccin wat eigenlijk op recept moet worden geleverd en de ( iedere ) patiënt moet duidelijk worden verteld wat de voor en nadelen zijn dat hij /zij aan een lopend medisch experiment mee doet, wat tot eind 2021, en 2022 loopt.
  Dat heeft de Jonge met zijn reklame slogan “ dansen met Janssen “ nooit gezegd.
  Hij gaat op de stoel van de arts zitten, en zegt dat “het vaccin “ veilig is terwijl dit door de fabrikanten NOOIT is gezegd.
  Geen enkele arts zal dit zeggen dus maakt hij zichzelf ongeloofwaardig. / een leugenaar. ❗️
  Kortom de gevolgen komen nu pas ( een beetje ) openbaar, en straks met het wintergriep seizoen kunnen we wel eens voor zeer onaangename verrassingen komen te staan.

  Kijk ook eens naar de nieuwste uitzending van Blckbx tv.
  Shalom
  Anna

 12. @ Tukker, waarom schreef je nu tukker met kleine t,, éérst stond het daar met grote T. Is dit een andere tukker? Afgekeken van Tucker misschien? Tucker Carlson, zijn video’s heb ik ook veel beluisterd.

 13. @ Beste Tukker, ik heb nergens geschreven, dat ik een voorstander ben van de zogenaamde vaxx, beter lezen? Trump maakte zelf propaganda voor de zogenaamde vaxx, heb ik heel der video’s over op YT gezien, ik volg nooit de officiële kranten. Hij maakte ook propaganda voor de zogenaamde tests! Maar je weet ook dat YT voortdurend video’s zitten te wissen, ik ga niet speciaal voor U alles gaan zoeken daar. Trump had ook akkoordjes gemaakt met B Gates! Video’s op YT van gezien, hij was zogezegd een pragmatisch man? Gedurig zag ik hem draaien & keren, geen mondmasker, dan weer wel mondmasker. Geen vaxx, dan weer wel vaxx! Pfff …

 14. XB, er zijn nu op dit moment nog steeds feiten die boven komen Nine for News , Paul E Alexander, Voormalig Covid adviseur onder Trump, die duidelijk aangeeft dat Trump tegengewerkt is met Covid.
  Maar ja, als jij graag het reguliere nieuws geloven wilt , alle leugens-bedrog/gemanipuleer .
  Als jij je wilt laten volspuiten moet je dat doen, wens je veel sterkte, zul je hard nodig hebben .

  Klopt, is soms moeilijk te bepalen wat waar is MAAR als ik van zoveel verschillende kanten hoor dat alles rondom Covid en Vaccinatie aan elkaar hangt van leugens en bedrog en de andere kant met feiten komt .
  Vraag voor je Waarom Ivermectine en Hydrochloroquine met zink weigeren als medicatie terwijl bewezen, India en Japan begint er nu ook mee, dat het werkt.

  SVP antwoorden graag !!!

 15. Men ziet toch straks twee jaar dat betogingen niets uithalen tegen een gewelddadig ingezette politie?! Het enige resultaat is dat je zwaar gewond in hun bezette ziekenhuizen kan terechtkomen dan! Wat hebben die shirts van Robert Jensen zin, dan dat je er op straat alléén maar een bende politie op je afkomt, omdat je dat aan hebt?! We zijn bezet, dan gelden er geen democratische normen meer! Men moet wel leren conclusies trekken uit straks 2 jaar ervaring met deze zogenaamde democratische regeringen? Ja toch?!

 16. Fauci 1 van de grootste misdadigers op deze wereld?
  Man kijk toch om je heen, bijna iedereen is een Psycho / Socio – paat.
  En dat eeuwige zinnetje: Befel ist Befel is toch wel de ultieme droom voor al die mensen.
  ( Ik mag je pijn doen, en als ik gepakt wordt kan ik heel zielig doen en zeggen: Ik moest het van die meneer )
  Een benieuwd hoelang ik nog met dit gezeik Uberhaupt wil meedoen, ik kan in ieder geval zeggen:
  Ik heb in tegenstelling tot 99,99% van deze planeet mijn best gedaan, terwijl ik net zoals de rest gehersenspoeld was.
  Hier steek ik mij 18 jaar mijn nek uit, voor wat?

 17. @ amo: 9:30 pm. Inderdaad het is een groot leugen-theater. En daar mogen wij, belastingslaven, ons blauw voor betalen. Het is inderdaad om te kotsen….

 18. De wereld zal binnenkort worden verdeeld tussen de beschadigde gevaccineerde en de onbeschadigde unvaxxed

  Mike ( naturalnews.com) Adams:
  https://www.naturalnews.com/2021-09-01-the-world-will-soon-be-divided-between-the-damaged-vaccinated-and-the-undamaged-unvaccinated.html

  Vaccin pushers proberen de wereld te verdelen in vaxxed vs. unvaxxed door niet-gevaccineerde mensen de toegang tot de samenleving te ontzeggen (via vaccinpaspoorten). Maar ze staan ​​voor een schok… en een wending. De echte scheiding die zich zal ontvouwen is tussen de beschadigde gevaccineerde mensen versus de onbeschadigde niet-gevaccineerde mensen.

  Degenen die spike-eiwitinjecties blijven nemen, zullen snel beseffen dat hun “vaccinpaspoort” eigenlijk een ticket is voor niet-aflatend menselijk lijden terwijl hun hersenen, lichaam en hart beginnen af ​​​​te breken.

  Het zal niet lang meer duren voordat miljoenen Amerikanen op geen enkele zinvolle manier in de samenleving kunnen functioneren. Ze zullen de nieuwe gehandicapten worden, beschadigd door spike-eiwitinjecties en constante zorg nodig hebben.

  Ondertussen zullen de niet-gevaccineerden de aarde erven en in staat zijn te functioneren op schijnbaar “supermacht”-niveaus in de samenleving, dankzij hun normaal, gezond functionerende hersenen, harten, voortplantingsorganen en meer.

  Lees hier het volledige verhaal in het hoofdartikel en de podcast van vandaag.
  https://www.naturalnews.com/2021-09-01-the-world-will-soon-be-divided-between-the-damaged-vaccinated-and-the-undamaged-unvaccinated.html

 19. Voor wie het genoemde artikel van Leon de Winter uit de Telegraaf miet kan lezen ( Het is een premium artikel ) ( zie Nieuw Begin 01/09/2021 om 4:40 pm)

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/376289379/waarom-niet-vijf-of-tien-keer-prikken

  Is er een (nauwelijks afwijkend ) artikel ook te lezen bij de dagelijkse standaard:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/09/leon-de-winter-vermoed-dat-we-in-een-heropvoedingskamp-zijn-beland-gaat-om-het-beperken-van-vrijheden/

 20. Nieuwtje? Radio 5: 22u. De Chinezen zeggen dat er in Moderna vaccins staal zit, staal is goed… oh wacht, Popeye the Sailerman en spinazie?

 21. Kom 5 september naar de grootste vrijheidsdemonstratie ooit!

  DEMONSTRATIE

  https://twitter.com/fvdemocratie/status/1432764559627104261

  Overal in de wereld zijn er massale demonstraties tegen de absurde coronamaatregelen die onze levens nu al 1,5 jaar beperken. Protesten tegen de doorslaande globalistische machtsgreep. We zagen enorme groepen mensen bijeenkomen in Duitsland, Frankrijk, Australië. En nu, zondag 5 september, is het ook hier zover! Het eerste massaprotest in Nederland. Meer dan honderdduizend mensen komen zondag om 12:00 bij elkaar op de Dam in Amsterdam. Het belooft een historische bijeenkomst te worden. FVD is erbij. U ook?

  Nog meer van de FvD
  Vandaag vond de eerste zitting plaats in de grote rechtszaak van Forum voor Democratie tegen YouTube. YouTube dreigt ons kanaal met meer dan 123.000 abonnees te verwijderen. Dit vanwege Thierry’s bijdragen over corona – nota bene in Kamerdebatten. Een Amerikaans bedrijf waarop niemand heeft gestemd censureert een democratisch verkozen politieke beweging uit Nederland met meer dan een half miljoen stemmen.

  Lees hieronder de officiële verklaring die Thierry Baudet vanmiddag in de rechtbank heeft afgelegd.
  https://d3n8a8pro7vhmx.cloudfront.net/themes/5f046e874445ea153fad59b0/attachments/original/1630483021/Verklaring_Thierry_Baudet_rechtzaak_YouTubr.pdf?1630483021

 22. @ Tukker, ik heb toen alles aandachtig onderzocht over Trump, dat is meer een bluffer dan iemand waar je echt iets aan hebt. Hij zat veel meer met zijn vrouwen gedoe bezig dan aandachtig te volgen wat er echt aan het gebeuren was, & het is ook niet zo zeker dat hij niets met die smerige Epstein affaire te maken had. Doordat zijn geweten niet zuiver was, kon hij waarschijnlijk niets tegen Fauci beginnen ook? @ Scharkey, thanx voor de steun!

 23. Ik geloof intussen helemaal niets meer van dit corona-theater.
  Er hangt zoveel misleiding omheen (valse cijfers, doelstellingen die steeds veranderen, beloftes breken, critici het zwijgen opleggen, maatregelen op basis van NUL wetenschap, zwartmaken van integere artsen en wetenschappers, vals gebruik van de PCR test, experimenten op mensen met vaccins die geen vaccin mogen heten, leugens over maskers, fascistisch politie optreden tegen vreeedzame burgers, criminaliseren van “ongevaccineerden”, het botweg weigeren van medicijnen, de onwil om te zorgen voor meer bedden, het regeren per decreet zonder dat er een noodsituatie is, de leugen van de A- status) dat ik alleen nog maar intense walging kan opbrengen voor iedereen die meedoet aan dit theater.
  De schade die regeringen hier aanrichten, is immens. Met humaniteit heeft dit theater niks meer te maken.
  Geen enkele blabla maakt zoveel leugens nog goed. Het is over en uit.

 24. Britse gegevens vernietigen de hele noodzaak voor de vaccinatiedrang – Tweederde van de sterfgevallen bij de gevaccineerden

  Geplaatst op 1 september 2021 door E.J. Bron

  (Door: “DissidentNL”)

  Dit is een absolute game-changer, bericht PSI. De Britse regering heeft zojuist de volgende gegevens gerapporteerd (21 augustus), weggestopt in hun rapport over varianten die zorgen baren:

  Minder dan een derde van de delta variant sterfgevallen zijn in de niet-gevaccineerden.

  Laat ik het anders zeggen – tweederde van de delta sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk zijn bij de gevaccineerden. Om specifiek te zijn:

  Lees verder>>>
  https://dissident.one/2021/08/31/18410/

 25. Ik ben ook gereed om te worden ontslagen als mijn baas chantage doet met verplichte vaccinatie.

  Ik zal uiteraard de beste advokaat in de arm nemen en mijn rugzak zal dan gereed zijn om in de natuur te vertrekken. Mij niet gezien, de “booster”shot of euthanaserende injectie !

 26. Franse rechters hebben actie ondernomen tegen de onderdrukkende en discriminerende COVID-19 vaccinatie-eisen van president Emmanual Macron. Vorige week vernietigden rechters in twee verschillende Franse departementen het decreet van Macron om de gezondheidspas in verschillende winkelcentra verplicht te stellen.

 27. Is er nog een reden om ergens belasting te betalen om overheidsbeleid te financieren anders dan tegen armoede ?

  Amerikaanse wapens voor de taliban, mondiale corona-vaccins voor jan doedel, energie- en voedseltransitie, woningbouw- en monetairbeleid om maar een paar in het oog lopende zaken te noemen.. en de trein dendert door.

 28. In mijn omgeving merk ik dat mensen die geen vaccin hebben genomen door alle nieuwsberichten steeds meer overtuigd zijn dat ze de goede beslissing hebben genomen. Mensen die wél een vaccin hebben genomen beginnen langzaam maar zeker te twijfelen of ze niet een verkeerde keuze hebben gemaakt. Verschillende mensen zijn verschrikt nu ze merken dat ze een derde, vierde en in de toekomst nog veel vaker een prik moeten krijgen. Die mensen schrikken echt van het feit (het is een feit) dat de overheid heeft gelogen dat men met twee prikken voorgoed beschermd is. Hoewel verschillende gevaccineerde mensen niet hebben geluisterd naar mijn waarschuwingen leef ik wel opricht met deze groep mee. Ze denken dat de overheid het beste met de mensheid voor heeft, maar het tegendeel blijkt waar. De overheid zou de gezondheid van haar bevolking moeten bevorderen en vertrouwen op het oordeel van artsen. In plaats daarvan wordt aan artsen opgelegd wat zij moeten voorschrijven en dat is altijd het vaccin. Kiezen ze voor een andere oplossing of medicatie dan lopen ze een kans om een boete te krijgen zoals deze week bleek. Stel je voor een boete voor een arts die een patiënt geruststelt over de gevaren van corona. Een arts die niet meegaat in de angst maar mensen echt wil helpen en geen vaccin voorschrijft als er geen echte risico’s zijn. Die artsen doen niets verkeerd en kunnen hun beslissing ook onderbouwen. Ze krijgen echter een boete zonder dat gevraagd wordt naar de onderbouwing van hun beslissing. Is dat nu het vrije Westen?

 29. XB schreef:
  01/09/2021 om 3:53 pm
  Goed gezien en ik ben het met u eens dat het beleid van Trump anders had moeten zijn in het opzicht van de WHO en Anthony Fauci.

 30. XB, heb je eraan gedacht dat Trump klem zat tussen de raderen van de WEf KLIEK die achter de coulissen aan het werk waren , dat kwam al boven water en het komt nog steeds boven water.

  Even goed nadenken voordat wat je schrijft

 31. Ezechiël 33 (staten vertaling)

  6 Wanneer daarentegen de wachter het zwaard ziet komen, en blaast niet met de bazuin, zodat het volk niet is gewaarschuwd; en het zwaard komt, en neemt een ziel uit hen weg; die is wel in zijn ongerechtigheid weggenomen, maar zijn bloed zal Ik van des hand des wachters eisen.

  7 Gij nu, o mensenkind! Ik heb u tot een wachter gesteld over het huis Israëls; zo zult gij het woord uit Mijn mond horen, en hen van Mijnentwege waarschuwen.

  In mijn ‘behoudende gemeente’ is er nog geen dominee die iets gezegd heeft over de onderwerpen die in bovenstaand artikel benoemd worden en dit speelt al ruim 1,5 jaar. Of het corona vaccin nu het teken van het beest is of dat de wereld wordt klaar gemaakt om de mindset te krijgen straks het teken te onvangen, dat maakt niet uit. Als christen moeten alle alarmbellen nu afgaan. Dus voor degene die de functies bekleden die in deze tijd voor wachter moeten doorgaan…Neem alstublieft uw verantwoording en neem de waarschuwing in Ezechiël ter harte. Beter afgaan in de wereld dan voor onze Schepper.

  Die oren heeft, die hore wat de geest tot de gemeenten zegt. Die overwint, ik zal hem geven te eten van de boom des levens, die in het midden van het paradijs Gods is. (Sv)

 32. Vergeet niet dat de EU onlangs 1,8 miljard extra Pfizer-shots en 300 miljoen extra Moderna-shots heeft besteld. Dat is 5 per Europeaan, kinderen en vaccinweigeraars niet meegerekend. Dat koop je niet zomaar.

 33. Er is bij Robert Jensen een link bijgekomen over dat ”Naziwijf” van Australië, wat een monster is dat?!

 34. Deze Fauci, en de mede bentgenoten van deze genocide op de mensheid, zijn in mijn optiek te vergelijken met de nazi-arts Joseph Mengele. Ze zijn zelfs nog erger, dienaren van het rijk der duisternis. Maar Jezus overwint!

 35. @ redactie: de zin: “Zij willen klaarblijkelijk niet mede verantwoordelijk zijn voor het uitrollen van deze ‘vaccinatie’-ID agenda van Bill Gates,….” is suggestief en berust slechts op een ‘klaarblijkelijk’.

  Wat mij betreft horen deze conclusies niet echt in een stuk thuis.

  Al menig keer dat ik een stuk doorstuurde naar ‘een slaper’ , vielen zij juist over dergelijke aannames en vervolgens projecteren zij dit op alle wel op feiten berustte uitspraken.

  Dit is jammer, want het breekt de verdere inhoud toch ietwat af….

  Voorts ben ik blij met deze site, laat dat duidelijk zijn.
  Gbu 🙌🙌

 36. Dr. Death, wat bezielt deze man toch. De duivel in eigen persoon. Onderstaand link is niet voor dierenliefhebbers , Een vreselijk bericht over dierenmishandeling. ( jammer genoeg heb ik er iets van meegekregen ) Een exclusief bericht op :
  https://uncutnews-ch/exclusief-dr-fauci-liess-mit-steuergeldern-hunde-in-tunesien-foltern-und-veranlasste-das-von-parasieten-infizierten-fliegen-diese-lebendig-fressen-fotos/.
  “ de beschaving van een samenleving valt af te meten aan de wijze waarop ze omgaat met dieren “ …..

 37. Fauci (‘Faust’) wil vaccins hebben die ervoor zorgen dat mensen nooit meer last hebben van een virus https://www.nytimes.com/2021/07/25/health/fauci-prototype-vaccines.html Als daar de hele wereld in alle leeftijdsgroepen mee geprikt worden, ja dan heeft de duivel gewonnen.

  Faust was als directeur van het Amerikaanse NIAID ook nauw betrokken bij het blunder-drama rond de Mexicaanse griep, Influenza A (H1N1) in 2009.
  De hufter (ik weet er geen ander woord voor) had het lef om vergelijkingen te maken met Influenza A (H1N1) https://www.cnbc.com/2020/06/30/dr-anthony-fauci-says-new-virus-in-china-has-traits-of-2009-h1n1-and-1918-pandemic-flu.html

  Het LAREB meldt nu echt heel serieus met corona-prik meldingen om te gaan https://www.ad.nl/binnenland/les-van-mexicaanse-griep-nederland-zal-straks-massaal-bijwerkingen-melden~a5810582/ Ik geloof er helemaal niets van. Er zijn genoeg mogelijkheden waarmee het LAREB de boel kan belazeren.

  Slechts een handje vol kinderen die narcolepsie aan het H1N1 vaccin hebben overgehouden kwam in 2018 https://www.nationalezorggids.nl/kraamzorg/nieuws/44687-schikking-met-kinderen-die-na-inenting-mexicaanse-griep-narcolepsie-kregen.html in aanmerking voor een eh… schadeloosstelling.

  Wat is het bedrag dat nabestaanden krijgen na overlijden van een coronaprik-slachtoffer? Hoeveel slachtoffers moeten er nog komen?

  Voor Faust is er geen weg meer terug. Zijn onbekwaamheid toegeven staat gelijk aan zelfmoord.
  Massale burgerlijke ongehoorzaamheid is helaas alleen succesvol met een wakkere, voldoende geïnformeerde bevolking.

 38. Veel mensen hebben hun baan nodig om hun hypotheek, auto, studie van de kinderen af te kunnen betalen en bijvoorbeeld om eten te kunnen kopen en zorg te kunnen krijgen, etc..
  Maar het zou maar zo kunnen zijn dat we sowieso allemaal onze bezettingen verliezen… own nothing and be happy… dus het laten zetten van het vaccin is alleen maar tijdelijk behouden van baan, inkomen, huis, studie, verzorging… Zij die weigeren en dus al eerder dakloos en werkeloos worden zullen dan al beter voorbereid zijn op wat de gehoorzamen ook zal gaan overkomen. Er zijn diverse factoren waardoor er wel eens midden oktober een grote crash zal komen. Afbraak van steunpaketten ter compensatie van politieke maatregelen (NOW, TVL, etc..), afname van opkoop van staatsobligaties waardoor de rente laag bleef (het zogeheten taperen), opmars van nieuwe varianten in het najaar waardoor elk binnenblijft… De economie ploft en ook de gevaccineerde burger kan zich daarop voorbereiden.

 39. In Ohio (VS) is een precedent.
  In weerwil van het verbod/tegenstand van het CDC om ivermectine te verstrekken, beveelt een rechter uit Ohio een ziekenhuis om een geventileerde COVID-19-patiënt DADELIJK met ivermectine te behandelen! En dit op voorschrift van de arts van patiënt om 30 mg ivermectine gedurende 21 dagen te verstrekken.
  Omdat het ziekenhuis weigerde en claimde dat alle opties van het COVID-19 behandelingsprotocol uitgeput waren, deed de vrouw van patiënt dadelijk haar beklag en diende een verzoek tot noodhulp in bij de rechter. Ze voegde bij de klacht een verklaring toe: “Op dit moment kan/zal de beklaagde (het ziekenhuis) niets meer doen voor mijn man. Ik kan mijn man echter niet opgeven, zelfs niet als de beklaagde (het ziekenhuis) dat wel heeft gedaan. Er is geen reden waarom de beklaagde andere vormen van behandelingen niet kan goedkeuren of autoriseren, zolang de voordelen opwegen tegen de risico’s.”

  “Ohio Judge Orders Hospital to Treat Ventilated COVID-19 Patient With Ivermectin”

  https://www.theepochtimes.com/mkt_breakingnews/ohio-judge-orders-hospital-to-treat-ventilated-covid-19-patient-with-ivermectin_3972447.html?utm_source=News&utm_medium=email&utm_campaign=breaking-2021-08-31-3&mktids=699f62a5a70e17ad2cf971608f7acb40&est=J5fd%2Fs%2BML4L%2FBIho5tPeXKMke9cT8Qz6NTL9H4U4F9333bOFUADWbW8Qhn4%3D

 40. “Dat is de enige manier om deze medisch-fascistische ‘Great Reset’ staatsgreep naar een technocratische communistische werelddictatuur nog te stoppen – massale burgerlijke ongehoorzaamheid, zelfs als dit betekent dat het uw baan kost. Als genoeg mensen hetzelfde doen en dit volhouden, en niet in de val trappen om daarbij geweld te gebruiken, dan zal ieder totalitair regime, hoe wreed en onmenselijk dit ook is, uiteindelijk bezwijken.”

  Ik ben op deze stellingen één of tweemaal eerder ingegaan, maar dat schijnt niet overgekomen te zijn.
  Dat hoeft ook niet, want u mag vanzelfsprekend uw mening blijven houden.

  NIET persoonlijk bedoeld:
  mijn mening is echter dat deze stellingen simpel overkomen.
  Het is toch wel iets ingewikkelder dan de ‘oplossing’ voor dit wereldwijde probleem zo voor te stellen.

 41. Iedereen die mensen een mRNA-‘vaccin’ toedient e/o opdringt maakt zich schuldig aan (poging) tot moord met voorbedachten rade en behoort gearresteerd en strafrechtelijk vervolgd te worden.
  Dat geldt o.m. voor Cees Hertogh, hoogleraar VUMC, Leaseplan etc..

 42. Uitstekende column in de Telegraaf (!) van Leon de Winter ( vrijwel de enige MSM columnist die nog durft te schrijven hoe het in elkaar zit en wiens schrijven kennelijk niet wordt gecensureerd)

  Waarom niet vijf of tien keer prikken?

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/376289379/waarom-niet-vijf-of-tien-keer-prikken

  Toen het Chinese virus opkwam, stelde het RIVM ons gerust. Dat hield het niet lang vol. Een ’intelligente’ lockdown werd bedacht. Die werkte niet. Daarna zouden volgens het RIVM vaccinaties de weg naar de verlossing inleiden.

  Lees meer in het Premie artikel:
  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/376289379/waarom-niet-vijf-of-tien-keer-prikken

 43. De aloude Moloch, een gruwel en afgod in de ogen van God volgens Gods Woord, is weer trendy. De kindoffers worden opnieuw gebracht. Het is in deze Moloch aanbidders maatschappij erg gevaarlijk voor kinderen. Zelfs in de baarmoeder worden ze vermoord. En volwassenen worden nu ook al opgeofferd. Goddelijke Barmhartigheid, in de bekering van verharde zondaars, ik vertrouw op U.

 44. Dit regime zal niet bezwijken zoals het artikel zegt , want in Openbaringen staat o.a : “Dan zal er een dictatuur komen zoals er nooit geweest is en ook nooit meer zijn zal “.
  De opname moet zeer nabij zijn , want ik heb de indruk dat het eindtijd-scenario begonnen is .

 45. Juist, maar Trump heeft er mee schuld aan gehad volgens mij toch, ik heb dat toen ook gevolgd, hij had Fauci moeten afzetten, dat heeft hij niet gedaan, hij heeft hem het Amerikaanse volk laten gijzelen. Trump heeft toen ook kritiek op Zweden gehad in de media omdat ze niet meededen met de lockdows! In mijn ogen heeft Trump ook zijn eigen kiezers in de steek gelaten, sorry voor de Trump fans, maar hem geloof ik ook niet, hem heb ik ook te veel zien draaien & keren. Hij had zogezegd gebroken met de WHO, maar haalde die weer binnen door Fauci zijn gang te laten gaan met het Amerikaanse volk!

 46. Boycot bedrijven die vaccins verplichten. Enig idee waar dit toe leidt? Stel je voor dat bedrijven dan denken: prima, maken we geen producten meer. Wedden dat je dan je handje ophoudt bij de regering waar je nu zo op afgeeft?

  Wat betreft het product busdiensten voor scholieren: hoge aantal gepensioneerden en giga verlofdagen zijn de werkelijk reden dat bussen stilstaan.

  Zie bron:
  https://www.nbcchicago.com/news/local/illinois-school-bus-driver-shortage-could-be-the-worst-in-30-years-officials-say/2597690/

Comments are closed.