‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’

Hoe diep kan een land dat zichzelf zo graag als een lichtend voorbeeld voor alle naties ziet, vallen? (Afbeelding: Covid Injectie centrum in Netanya. (2)).

—————————————————————————————————————————————–

Uitgerekend het land dat zo vaak wijst op de Holocaust is in een ‘Ausweis Bitte!’ uitsluitingstirannie veranderd – Ook in Singapore: 75% van alle nieuwe (zogenaamde) ‘gevallen’ is gevaccineerd – Gibraltar: Covid explosie ondanks 99% vaccinatiegraad

—————————————————————————————————————————————–

Israël is sinds vorig jaar met het invoeren van keiharde lockdowns, medische apartheid en directe vaccinatiedrang één van de meest tirannieke landen ter wereld geworden. Op 4 juli was al meer dan 78% van de bevolking geïnjecteerd met experimentele Covid-19 genmanipulatie shots. Op het aantal veronderstelde ‘besmettingen’ en zieken maakt dat hoge percentage overigens helemaal niets uit. Sterker nog: een Israëlische arts is met cijfers naar buiten gekomen waaruit blijkt dat maar liefst 95% van de in het ziekenhuis opgenomen ernstige patiënten gevaccineerd is.

Dr. Kobi Haviv sprak met News Israël 13 over het snel stijgende aantal ziekenhuisopnamen in het land. ‘Ik constateer dat de meeste patiënten zijn gevaccineerd, zelfs de ernstig zieken.’ 95% heeft minimaal één Covid-19 injectie gekregen, en ‘85% tot 90% is volledig gevaccineerd… De effectiviteit van het vaccin vervaagt.’

Effectiviteit verder gedaald, maar toch komen er extra shots

Zelfs het ministerie van Gezondheid heeft toegegeven dat de vermeende effectiviteit van het Pfizer ‘vaccin’ verder is gedaald naar slechts 39%. In het verleden werden vaccins die onder de 50% kwamen onmiddellijk uit de handel gehaald en vernietigd (of naar Afrika getransporteerd om daar aan de nietsvermoedende bevolking te worden toegediend).

Maar in plaats van het ‘vaccinatie’ programma te schrappen, wordt het juist opgevoerd met een derde – en strak ongetwijfeld een vierde en een vijfde – dosis. Het ‘vaccinatie abonnement’ zoals we dat in het voorjaar van 2020 voorspelden, komt er dus onverbiddelijk aan.

Net als in alle andere landen heeft Pfizer van de Israëlische overheid bedongen dat het bedrijf volledig is gevrijwaard van iedere mogelijke aansprakelijkheid voor de massa’s ernstige bijwerkingen, gehandicapten en sterfgevallen die deze experimentele injecties nu al op hun geweten hebben.

Ook in Singapore, Gibraltar en Australië

Hetzelfde fenomeen als in Israël treedt op in Singapore, waar 75% van alle nieuwe ‘gevallen’ en 35% van alle nieuwe ziekenhuisopnames volledig gevaccineerde mensen zijn. In Gibraltar is het aantal veronderstelde Covid gevallen met 2500% per dag gestegen, ondanks het feit dat er een 99% vaccinatiegraad is gehaald. In Sydney gaven overheidsofficials eind juli toe dat op één persoon na ALLE mensen die in het ziekenhuis belandden gevaccineerd zijn..

Uitgerekend in het land dat zo vaak wijst op de Holocaust

Uitgerekend in het land dat zo vaak wijst op de verschrikkingen van de Holocaust worden in snel tempo exact dezelfde uitsluitingsmaatregelen genomen als de Nazi’s in de jaren ’30 ondernamen tegen de Joden. De ‘Groene Pas’ – feitelijk een soort omgekeerde Jodenster – heeft van Israël een schandalige en mensonterende medische Apartheid staat gemaakt. Ongevaccineerden zijn vrijwel uitgesloten van het publieke leven, en mogen zelfs niet meer op sommige stranden komen.

In Israël zijn de meeste basis mensenrechten opgeheven. ‘Informed consent’ is vervangen door afgedwongen medische verkrachting, en Israëliërs hebben niet langer de autonomie over hun eigen lichaam, noch enige medische privacy. Uit de overheidscontracten met Pfizer blijkt dat ze hun zeggenschap over hun lichaam en gezondheid zijn kwijtgeraakt aan Big Pharma.

Premier Naftali Bennett trok op 29 juli de handhaving van de Groene Pas (‘Ausweis bitte!’) verder aan. ‘Het lijkt erop dat de Israëlische regering er zeker van wil zijn dat de mensen zwakker worden, in het ziekenhuis belanden en worden vermoord nu deze spike proteïne biowapens gedwongen in de lichamen van de mensen worden vermenigvuldigd,’ is de conclusie van Mike ‘Natural News’ Adams. ‘Zo is Israël gereduceerd tot een genocidale Apartheid, vastbesloten tot onderdrukking en depopulatie.’ (1) Zie in dit verband ook ons artikel van 27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’.

Begin dit jaar vroeg infectieziekten expert dr. Hervé Seligmann (Universiteit Aix-Marseille) samen met ingenieur Haim Yativ via een WOB-verzoek de officiële cijfers van de Israëlische overheid op, en concludeerde dat het Pfizer vaccin ‘een honderden keren zo hoge sterfte veroorzaakt in jongere mensen dan het coronavirus zonder het vaccin, en een tientallen keren hogere sterfte in oudere mensen.’ Beide wetenschappers spraken letterlijk van ‘een nieuwe Holocaust’.

Hoe diep kan een land dat zichzelf zo graag als een lichtend voorbeeld voor alle naties neerzet, vallen?

 

Xander

(1) Natural News
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur דולב , Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International 

Zie ook o.a.:

01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren
30-07: Nieuwe voorbeelden van de keiharde fascistische Covid tirannie die aan de wereld wordt opgelegd
21-07: Hoofd wetenschap Britse overheid erkent dat 60% nieuwe ziekenhuisopnames volledig gevaccineerden zijn (/ Officiële cijfers Israël bevestigen dat natuurlijke immuniteit 40 x effectiever is)
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
23-03: Leraren in ‘Vaccinatie Natie’ Israël raken baan kwijt als ze Covid vaccins weigeren
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pifzer vaccin’ (incl. cijfers Israël)
10-02:Israëlische wetenschappers genezen 100% ernstig zieke coronapatiënten met nieuw geïnhaleerd medicijn
09-02: Wetenschappelijk verzet groeit: Pfizer vaccin volgens British Medical Journal slechts 19% effectief

2020:

15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

48

 1. Persoonlijk vond ik het lichtelijk amusant dat al die miljoenen Nederlandse atheïsten en andere ongelovigen plots bang zijn om dood te gaan. Als iemand heilig gelooft dat er absoluut niets is na de dood zou het imho ook niets meer uit moeten maken hoe en wanneer hij doodgaat.

  helga zuijdam schreef:
  11/08/2021 om 7:49 pm
  Het gaat nu in deze eindfase om het laatste taboe…..De Dood !!!
  De meeste mensen zijn als de dood voor de dood. De dood is voor hen iets gruwelijks. Daarom haalt iedereen braaf zn prikje, ze willen nl. niet dood, bang voor de dood en banggemaakt voor de dood.
  Het laatste taboe. Als men de dood accepteert als iets wat bij het leven hoort net als geboren worden, dan kun je mensen niet meer chanteren, kun je ze jouw wil niet meer opleggen.. Dat betekent ook dat de ontwikkeling van het individu dermate hoog is dat het onzin is om met de dood te dreigen, dat heeft dan hoegenaamd geen invloed op het handelen van het individu. Dit is hoe de eindfase verloopt en de overwinning op de dood is een mogelijkheid waar de elite doodsbenauwd voor is. Stel je voor dat de mensen hun doodsangst overwinnen.. Dan ben je klaar met overheersen… toch…..? Dat is pas echt dodelijk..

 2. We zijn nu zover met het cirque du Covid dat mensen bij ieder hoestje, ieder keelpijntje, naar de dichtstbijzijnde testlocatie rennen en zich laten vertellen dat hun testresultaat positief is. Het kan corona (wat dan ook corona mag zijn) zijn, maar met die wattenstaaf kan van alles en nog wat worden ingebracht in de hogere luchtwegen of zelfs de frontale kwab. Wat? Dat zullen wij gewone stervelingen nooit weten. (Ik raad af de Heer te bidden het ons te openbaren. Hahaha.)
  Overigens vertelt mijn mams net hoe een van haar gelovige kennissen standvastig de vaccinatie de hemel in prees, maar nu hondsberoerd is omdat ze corona (wat dan ook corona mag zijn) heeft.

  rescue schreef:
  11/08/2021 om 6:53 pm
  Er waren hier toch vele virus ontkenners. Waar komen dan ineens al die ernstig zieken vandaan? Wellicht een virusinfectie?

 3. Beste piep en wachter,

  Dank voor jullie zeer vriendelijke en positieve reacties. Wordt zeer gewaardeerd. Hij heeft mij laten zien dat verzet kan lonen. Gedurende zijn strijd heeft hij wel offers gebracht. Ik hoop en bid dat ik die ook kan brengen indien nodig.

  @wachter, ik denk dat beide middelen (zijn er meer inmiddels) worden onderdrukt omdat anders de injectie campagne (ik weiger ze vaccins te noemen want dat zijn ze niet) instort. Je mag nl volgens (inter)nationale wetgeving, verdragen etc geen injecties toedienen die onvoldoende getest zijn als er goede alternatieven zijn.

  Het is wat mij betreft dus duidelijk dat de elites doelbewust iedereen wil inspuiten met dit elixer. De reden, ik weet t niiet zeker maar wat mij zeer verontrust is dat het lijkt (niet 100% bewezen) dat grafeen oxide het voornaamste bestanddeel van de injecties is. De EU heeft een vlaggeschip project rondom grafeen oxide waar ze heel veel geld in pompen. Onderdeel van het project is dat ze ”brein ziektes” er mee denken te kunnen verhelpen. Is gewoon te vinden op een officiele EU site. Gebruik duckduckgo als ipv Google om zeker te weten dat je t kan vinden.

  Uiteraard sluit ik niet uit dat dit om de reductie van de bevolking gaat. De westerse wereld kan de boomer pensioenen gewoonweg niet betalen. Mijn gok is dat het beide is.

  Groeten, vrede en hoop op betere tijden,
  Hugo

 4. Het feit, dat de farma reuzen aandelen hebben op de beurzen op deze vaccinaties, alleen dat is al verdacht.(voor hen hoort alles door te gaan). Hebben regeringen aandelen? Zoals vele al weten zitten we in een systeem verandering. Die al gaande is sinds eind jaren 80.(begin reorganisaties, overheveling/uitbesteding naar private instanties)
  Alle gelden moeten worden overgeheveld naar een ander geldsysteem. Dus staatsgeld(overheid/incl. ned bank) waar bv ook ziekenhuizen mee worden betaald gaat weg. Alles wordt privaat.
  Ik kan hier heel veel voorbeelden geven waaruit blijkt dat dit gebeurt, maar ik doe dat niet, want als je zelf goed luistert in je omgeving naar verhalen van mensen, dan weet je, dat er veel gaande is op het gebied van dubieuze veranderingen.
  Gezondheidszorg gaat allang niet meer over mensen beter maken. Het systeem moet draaiende worden gehouden met alle gevolgen van dien voor de patiënt, maar ook voor de zorgmedewerker. En op andere gebieden geldt dit natuurlijk ook.
  Het systeem bepaalt. Gevolg: zelfvernietiging. Nu ja en dit staat ook in de bijbel beschreven. Als er ijzeren dingen in mensenlevens komen, dan gaat de mens zichzelf vernietigen. We zitten dus wel degelijk in een eindtijd. Maar tijd is ook relatief. Dus leer in het nu te leven. Blijf standvastig in je keuzes. Blijf lekker dicht bij jezelf en vooral blijf menselijk.(open voor elkaar)

 5. @ Nieuw Begin: 1:49 pm. Dat is aan de hand, in deze idiote wereld. Helaas.

 6. wachter 12/08/2021 om 6:05 am

  gij zult u laten vaccineren en geen andere medicijnen voor het aangezicht van de farmaceut gebruiken en precies wat Hervormde schoolmeester Hugo de Jonge ook leert: het vaccin is een gave God’s !
  Iedereen plat op de buik voor het beest, dat is het!

 7. Bij het BPOC zijn al meer dan 1200 overlijdens binnengekomen na vaccinatie. Tel daar de 500 overlijdens na vaccinatie bij op die bij het Lareb zijn binnengekomen dan zijn er al ruim 1700 mensen overleden na vaccinatie. Het ministerie van VWS wil echter geen onderzoek doen naar een causaal verband tussen de vaccinatie en de overlijdens.

  Zie hier het straatinterview:
  https://www.youtube.com/watch?v=vj6gyDo2pm0

 8. Het zijn noodvaccins, op een drafje ontworpen. Nog ergere rommel dan het griepvaccin. Wie hier door de overheid verleid intrapte en zich liet prikken heeft de keuze: in plaats van af en toe Covid doormaken als iets dat hooguit een griepje lijkt er de volgende keer eens ernstig ziek van zijn, daarna terugkeren naar de natuurlijke weerstand en je nooit meer laten prikken, of voor de rest van je leven minstens elke zes maanden de zoveelste prik gaan halen als slaafje van de farma-industrie. De keuze is vrij.

  Het komt er nu op aan geduld te oefenen en te volharden. Straks wordt het de moeilijkste periode van de pandemie als al de gevaccineerde prikkies ernstig ziek worden. De druk wordt enorm maar het komt er op aan niet toe te geven aan de eisen van de tegen die tijd doodsbange prikkies.

 9. @ Barry schreef: 11/08/2021 om 7:24 pm

  Een verklaring zou kunnen zijn dat Israel veel eerder met de vaccinaties begon, en een groot deel van de bevolking al heel erg snel en vroeg gevaccineerd is. In de eerste maanden zou het effect dan zijn dat je minder snel ziek wordt door het vaccin.

  In plaatsen waar het aantal zieken juist meerendeels gevaccineerd zijn, zouden de vaccinaties nog niet zo lang geleden zijn doorgevoerd. Het is interessant om te kijken hoe het daar uit gaat zien over een paar maanden, als de vaccinaties uitgewerkt zouden kunnen raken.

 10. Een klein overzichtje!
  In Israel is 62.4% van de bevolking volledig gevaccineerd.
  4,8% is gedeeltelijk gevaccineerd. (1 prik waarschijnlijk)
  95% van de zware gevallen die ziek zijn geworden zijn gevaccineerd.
  85-90% van de zieke patienten in het ziekenhuis zijn volledig gevaccineerd.

  Het blijkt dus dat gevaccineerden elkaar gewoon kunnen aansteken.

  En hoe gaat je eigen immuun systeem reageren als ‘de prik’ uitgewerkt raakt? Zou het zelfs kunnen zijn dat je eigen immuun systeem dan niet meer werkt zoals het zou moeten werken?

  De onevenredigheid tussen gevaccineerden/ongevaccineerden en gevaccineerde zieken/ongevaccineerde zieken zou natuurlijk ook verklaard kunnen worden aan het feit dat ongevaccineerden niet meer overal inkomen?
  Maar het blijft toch frappant dat zoveel patienten die in het ziekenhuis opgenomen zijn volledig gevaccineerd zijn.

  https://twitter.com/RanIsraeli/status/1423322271503028228

 11. De ongevaccineerden zullen hiervan de schuld krijgen. Bij ons wordt er immers ingestampt dat deze groep ervoor heeft gezorgd dat o.a. de delta variant is ontstaan, waartegen de huidige vaccins niet meer werken. Deze vaccins hebben overigens überhaupt nooit gewerkt als je kritisch kijkt naar de ” effectiviteit “. Als er bijv. binnen een groep van 100.000 gevaccineerden 1 infectie minder wordt gemeld t.o.v. 100.000 ongevaccineerden, dan zit je volgens de gehanteerde definitie al op 100 % ” effectiviteit “. Het is een aaneenschakeling van list en bedrog.

 12. Ik woon in Israel en er is gelukkig een harde kern hier dat zich niet laat chanteren.
  Als jullie de bijbel kennen dan zecht Paulus: “Eerst de jood en dan ook de volken”. In het goede en ook in het kwade Duidelijk wat hier zich afspeeld. Ook ik had meer verwacht van de staat Israel. Gelukkig is deze staat afhankelijk van de G’d van Israel. Niet van mensen. G’d heeft nog steeds alles in hand. Blijf bidden voor Israel dat meer mensen wakker worden.
  Shalom in Yeshua

 13. Hier lopen de ziekenhuizen gelukkig leeg en hebben we nagenoeg geen beperkingen meer

 14. @ Hugo: 8:59 pm. Respect voor je opa. Hij deed het juiste, zich verzetten tegen tirannie. Verder begrijp ik niet dat Ivermectine en HCQ NIET verstrekt mogen worden, maar dat enkel een experimenteel mengsel bij de mens moet worden ingespoten. We worden 24/7 bedonderd en belazerd volgens mij.

 15. Vanochtend de video gezien van Paul Joseph Watson: Us and Them. Weer zo duidelijk dat we belazerd worden. Deze video is naar aanleiding dat de Engelse regering voor 25000 globalisten voor een klimaat conferentie( Okt of NOv) een uitzondering maakt en niet lastig zullen worden gevallen met RESTRICTIES die iedere gewone Engelsman die terug komt van een vakantie moet ondergaan.
  De schapen slapen maar door.!!

 16. Hier in Israel is het allemaal hetzelfde als in de wereld.
  Er is geen verschil tussen Tel Aviv en Amsterdam.
  Het gaat niet om de Joden/Israeliten.
  GOD brengt ZIJN volk terug om te laten zien wie HIJ is.
  Het gaat allemaal om GOD (wat is een mens).

 17. @helga zuijdam schreef: 11/08/2021 om 7:49 pm

  Wederom met je eens Helga, angst is een slechte raadgever !

 18. Een ding begrijp ik niet van de Israelische regering: waarom willen ze de burgers ziek maken, verzwakken en zelfs de dood in jagen? Het moment dat het duidelijk is dat geheel Israel ziek en ellendig is zal hun vijand Syria toeslaan. Een zwaar verzwakt en chaotisch Israel is muziek in Syria’s oren. De haat tegen Israel is nog steeds groot daar.

 19. Is vrij logisch. Het enige wat de vaccins doen is antistoffen produceren. En die antistoffen productie halveert elke 3 maand. Op dit moment gaan de eerst gevaccineerden onder de 20% antistoffen grens komen, en ben je eigenlijk een boostershot nodig om antistoffen productie weer op te krikken. Zelfde als griepprik…..

  Goed verdien model voor de farmacie. En ze hebben het zo weten te draaien, dat de rest van de bevolking ook een prikkie heeft genomen. Big business…..

 20. Ik kwam een goede opmerking tegen bij een reactie op zerohedge. Een van de redenen dat niet alle dodelijke bijwerkingen van de prik worden gemeld heeft te maken met het uitkeren van levensverzekering. Indien iemand overlijdt na vaccinatie keert de levensverzekering niet uit omdat de vaccinatie nog steeds experimenteel is. Bij reguliere doodsoorzaken keren ze wel uit.

 21. Ho0e dat kan? Heel eenvoudig. Ze zijn om de tuin geleid door de satanische MSM inzake Cojona. Vervolgens hebben ze gewoon de succesvolle strategie toegepast die ze normaal hanteren voor Cholera,Tbc en Tyfus uitbraken. En toen ging het dus mis.

 22. Hugo,

  inderdaad en bravo voor je opa ! 😉

  Houdt allen stand tegen de dictatuur van Pfizer/Moderna/Astra Zeneca enz. Bescherm jullie voldoende in de komende (donkere) winter met Ayurvada 😉

 23. Bert,

  het was allemaal één grote test : wie zich vrijwillig zou laten vaccineren (zwakken/bangers/imbecielen). Deze categorie zal nog méér getest worden met herhaal-vaccins (3e herhaling/4e/5e, enz.). 😉

 24. Het is overduidelijk dat vaccinatie niet helpt bij Corona. Wat we ook weten is dat deze MNRA prikken ons DNA veranderen en we daardoor teveel Spike eiwitten aanmaken, wat zeker versneld wordt als we de griep krijgen. Hierdoor vernietigen we ons eigen immuunsysteem en gaan binnen 5 jaar de pijp uit, is de verwachting. Mag allemaal de pret niet drukken voor onze overheid, die ons nog steeds aanmoedigt deze experimentele gentherapie te nemen. Het zijn criminelen, die zsm vervolgd en veroordeeld moeten worden.

 25. Palestijnen zullen direct plaats innemen van de joden, gerechtigheid zal zegevieren?

 26. Hi Xander,

  Ik ben ook meer dan teleurgesteld in de Joodse Staat en de mensen die er wonen. Als zij dit niet willen (zo lijkt het) tegenhouden, wie dan wel? Ook in de Joden die in andere landen….. geen tegengas dat er toe doet. Overigens net zoals de Duitsers, de daders van toen, die lopen nu ook weer voorop.

  Het doet me denken aan het volgende gezegde ” zij die geschiedenis niet bestuderen zijn gedoemd om het te laten herhalen. De paar die geschiedenis bestuderen zijn gedoemd om het te zien herhalen”

  We gaan met zn allen een heel donkere tijd tegemoed vrees ik. Ik wens een ieder die dit leest een rug van staal toe, veel wijsheid en vooral, heb vrede met jezelf op de manier waar je je blij / goed bij voelt. Ik put uit mijn weerstand uit mijn (wijlen, God hebben zijn ziel) opa zijn verzet tegen de nazies. Deed m belanden in een kamp waar ook Russische krijgsgevangenen zaten en hij werd 1 tandje beter behandeld. Heeft nooit gebogen. Had m zijn leven kunnen kosten maar heeft nog een mooi gezin en familie kunnen stichten. Hij Is mijn voorbeeld hoe je dit gedrocht kan weerstaan met je integriteit in stand.

  BUIG NIET want als je het doet, is t voorbij en kan je nooit meer in de spiegel kijken. Dat is hoe ik t zie in ieder geval.

  Groeten, vrede en hopelijk betere tijden,
  Hugo

 27. de precieze oorzaak van het zgn CoVax`syndroom, hoop ik nu te hebben gevonden — ik ga het nog in begrijpelijke termen opschrijven, maar er moet zeker iets tegen te doen zijn ….

 28. Niet de Arabieren gaan Israël kapot maken, maar de Israëlische overheid!!

 29. Conclusie : Geef mijn prikkie dus maar aan Fikkie…
  Al komen er nog zoveel zogenaamde uitnodigingen. (Ach gut, wat klinkt dat toch vrijblijvend zeg…)
  Ze belanden allemaal op de oudpapierstapel ( of in de WC-pot.)

 30. Wat bij de lezers van nieuwe/ alternatieve media al weken, wat zeg ik reeds maanden bekend is over de door-en-door corrupte/verrotte vader Joe & zoon Hunter Biden, bereikt nu ook de MSM/ Mockingbird-pers: https://www.dailymail.co.uk/news/article-9881213/Unearthed-video-shows-naked-Hunter-Biden-claiming-Russian-drug-dealers-stole-laptop.html?ito=windows-widget-push-notification&ci=-MfNwIBDda
  Vanmorgen zijn Andrew, de hertog van York en zijn ex Fergie gearriveerd bij het buitenverblijf van de Engelse vorstin in het Schotse Balmoral. Het vuur wordt steeds meer aan Andrews schenen gelegd. Laat de gerechtigheid – eindelijk – zegevieren, want het misbruiken van meisjes door de boven ons geplaatsten mag niet onbestraft blijven; hoerenmadam Ghislaine Maxwell blijft alle beschuldigingen categorisch ontkennen.

 31. Een gebruikelijk vaccin doet een beroep op de normale gang van zaken. Je raakt een beetje besmet en het natuurlijk immuunsysteem leert het zich aan om zich te verdedigen. Boeren van vroeger besmetten opzettelijk ander vee met het slijm van koeien met mond- en klauwzeer, zodat die andere koeien weerstand leerden ontwikkelen, zoals de natuur dit kent.
  Maar mRNA werkt dus anders en níet volgens de natuur. Maar volgens kunstmatige ingrepen in RNA en DNA.
  Dat is en blijft het grote verschil!
  Ze zijn aan het experimenteren en NIEMAND mag verplicht worden aan een medisch experiment mee te doen. Hoe vaak moeten we dit nog zeggen.
  En nu weten we dus niet of ziekenhuisopnames worden veroorzaakt door de kunstmatige injecties.

 32. Effectiviteit is -50%, juist van het vaccin krijg je covid en omstanders besmet je er ook mee. Door de vaccinaties hebben we nu in de zomer Covid.

 33. Het gaat nu in deze eindfase om het laatste taboe…..De Dood !!!
  De meeste mensen zijn als de dood voor de dood. De dood is voor hen iets gruwelijks. Daarom haalt iedereen braaf zn prikje, ze willen nl. niet dood, bang voor de dood en banggemaakt voor de dood.
  Het laatste taboe. Als men de dood accepteert als iets wat bij het leven hoort net als geboren worden, dan kun je mensen niet meer chanteren, kun je ze jouw wil niet meer opleggen.. Dat betekent ook dat de ontwikkeling van het individu dermate hoog is dat het onzin is om met de dood te dreigen, dat heeft dan hoegenaamd geen invloed op het handelen van het individu. Dit is hoe de eindfase verloopt en de overwinning op de dood is een mogelijkheid waar de elite doodsbenauwd voor is. Stel je voor dat de mensen hun doodsangst overwinnen.. Dan ben je klaar met overheersen… toch…..? Dat is pas echt dodelijk..

 34. en darpha een afdeling van de militaire usa heeft zich er ook mee bemoeid met het ontwikkelen van die zg vaccins en dan weet je het wel..

 35. En inmiddels eisen steeds meer landen van mensen die gevaccineerd zijn alsnog een PCR test. Zijn we nou bedrogen of begrijp ik het gewoon niet?

  We zouden toch na de vaccinatie testloos kunnen reizen? Of werkt het vaccin inderdaad niet en zijn we met iets macabers ingespoten.

  En dan die athleten in Australie die nu zowat een maand in quarantaine moeten. Een misdaad tegen de menselijkheid. Ik heb onlangs ook in quarantaine gezeten.

  Werd na 2 dagen compleet gek in dat staatshotel. Als ik even het balkon opliep dan kwam er een waarschuwings SMS. Ik wilde weg uit deze hel.

  En omdat niemand mij kon vertellen hoe ik vervroegd naar het vliegveld kon gaan zonder gearresteerd te worden (want ik had een polsband om) heb ik de lokale poltie maar gebeld.

  Die gaven mij het Whatsapp nummer van een regeringsfunctionaris. En dat hielp. Binnen twee uur mocht ik het hotel verlaten en onder politie escorte naar het vliegveld.

  Op het vliegveld kreeg ik bij alles prioriteit. Ik was binnen 10 minuten door alle procedures heen. Voelde me net een staatshoofd… Wel boos kijkende mensen in de shuttle bus, die natuurlijk weer eens op mij moesten wachten.

  Maar alle grappen ter zijde, het is natuurlijk meer dan verschrikkelijk dat we zo gegijzeld worden. Ik vraag me af wanneer de bom barst het het volk massaal in opstand komt. Ik ben tegen geweld maar heb nu wel het gevoel dat we door de overheden worden gesloopt.

  Ik las gisteren dat Hitler destijds ook door buitenaardsen zou zijn aangestuurd. Omdat waanzinnige Corona beleid wereldwijd copy/paste is, lijkt hier iets soortgelijks aan de hand.

  Google maar eens op het Aldebaran mysterie.

  Ik denk dat we in deze wereld een nare winter tegemoet gaan.

 36. Ik lees ook wel eens het tegenovergestelde: Dat er in de ziekenhuizen juist 95% ongevaccineerden liggen in de mainstream media. Hoe komen ze aan die cijfers? Ze rekenen alle historisch opgenomen covid patienten, ook nog van de tijd voordat er een vaccin beschikbaar was… zo kan ik ook gaan liegen met statistiek!

  Er wordt zo overduidelijk een vals narratief geschapen door de mainstream die zo gemakkelijk te ontkrachten is door maar even naar simpele echte data te kijken, door een klein beetje zelf onderzoek te doen en zelf na te denken.

  De belangrijkste oorzaken van (covid) overledenen zijn ouderdom en overgewicht. Je kunt niet oude ongezonde dikke mensen gezond maken met een spuitje met wat dan ook. Ze staan dicht bij de dood en we hebben ouderdom, ziekte, en dood simpelweg niet overwonnen.

  Neem dit spuitje en je krijgt geen ziekte en gaat niet dood! Doe het voor de ander! Ik begin bijna te denken dat de mensen die dit nemen verdienen wat ze krijgen maar ik gun niemand negatieve gevolgen van deze spuit.

 37. Waarom horen we hier totaal niets hierover bij mainstream media zoals nos journaal opeen andere talkshows op tv opeen, huberto, jinek, beau, sbs oranje zomer waar derksen sommeert iedereen zich moeten laten vaccineren om jezelf en anderen te beschermen. En zwijgen de papieren online kranten? ik lees niet alles maar ik bedoel telegraaf volkskrant nrc parool nu misschien rd nd?

 38. Er waren hier toch vele virus ontkenners. Waar komen dan ineens al die ernstig zieken vandaan? Wellicht een virusinfectie?

 39. De vaccins, zijn inderdaad – ook in mijn optiek- vermoedelijk bio-wapens. De-populatie, exact zoals ook beschreven in de Georgia Guidestones, is het uiteindelijke doel, achter dit hele Corona gedoe.

Comments are closed.