EU database: Eind juli 20.525 vaccinatiedoden en bijna 2 miljoen gewonden

Gezonde mensen die door gewetenloze politici en pharma producenten, en met behulp van een onverschillige samenleving werden opgeofferd op het altaar van de ‘heilige’ Covid-injecties afgod. (3)

—————————————————————————————————————————————–

Bedrog testfase ontmaskerd: Pfizer en Moderna injecteerden ook controlegroep met ‘vaccins’ – Australië: Aantal vaccinatiedoden 8 keer hoger dan aantal Covid doden

—————————————————————————————————————————————–

De Amerikaanse publieke radio omroep (NPR) bericht dat zowel Pfizer als Moderna de wetenschappelijke standaard protocollen van de testfasen met hun ‘vaccins’ hebben gebroken door ook het overgrote deel van de controlegroep in te enten. Dit is absurd, want het betekent dat nu onmogelijk kan worden vastgesteld of deze als ‘vaccins’ verpakte experimentele genmanipulatie injecties effectief en veilig zijn (iets dat overigens sowieso pas in 2024 definitief hoeft te worden aangetoond). Nu er geen ongevaccineerde controlegroep meer is, kunnen alle berichten van media en politiek over ‘tijdens de testen aangetoonde veiligheid en werkzaamheid’ als desinformatie worden afgedaan. Ondertussen blijft het aantal vaccinatieslachtoffers verder oplopen.

Om te kunnen zien of een medicijn effectief is, wordt er altijd een ‘blinde’ test uitgevoerd met een groep gevaccineerden en een groep die een placebo krijgt. De deelnemers mogen beslist niet weten wat ze krijgen, maar daar bleken Pfizer en Moderna zich deze keer niets van aan te trekken. Nadat hun experimentele Covid injecties door de FDA een voorlopig ‘nood autorisatie’ hadden gekregen, besloten ze om de controlegroep te informeren dat ze geen vaccin hadden gekregen. Bijna de hele placebo groep werd toen alsnog gevaccineerd.

Test-specialist: Effectiviteit nu onbekend

Dit schendt alle gezonde wetenschappelijk aanvaarde protocollen en principes, want zonder een controlegroep kan er geen vergelijking meer worden gemaakt tussen ‘gevaccineerden’ en ongevaccineerden. Tienduizenden vrijwilligers doen echter nog steeds meer met de tweejarige follow-up research fase, en worden regelmatig ‘getest’.

Volgens dr. Steven Goodman, klinische test-specialist aan de Stanford University, is het nu moeilijk om belangrijke vragen over de Covid-19 injecties te beantwoorden. ‘We weten niet hoe lang de bescherming duurt, en weten niet de effectiviteit tegen varianten, waar we absoluut een goede controle tak voor nodig hebben.’ Verder kan nu niet worden vastgesteld of andere factoren een rol spelen, zoals reeds bestaande ziekten, zwakte, en ras. Goodman opperde dat er mogelijk nieuwe placebo studies kunnen worden gedaan in landen waar nog nauwelijks geïnjecteerd is.

Er moeten koste wat het kost injecties worden gezet

De specialist zei dat er snel iets moet gebeuren, omdat het erop lijkt dat er varianten zijn of nog kunnen komen waar de ‘vaccins’ niet of nauwelijks tegen helpen. ‘Dan zijn we feitelijk terug bij af.’ (1). De Amerikaanse FDA heeft in dit verband inmiddels toestemming gegeven voor Covid shot nr.3, ondanks het feit dat de klinische testfase niet is afgerond, en dus weer niet kan worden gezegd of deze injectie werkt en veilig is.

Zoals onze lezers weten waren boostershots uitlopend op een soort ‘vaccin abonnement’ van meet af aan al ingecalculeerd en zelfs de bedoeling. Iedereen die in zijn hoofd nog twee stappen verder kan denken (hoeveel zijn er daar nog van over?) zou zich dan onmiddellijk afvragen of deze ‘vaccins’ überhaupt iets met ‘veiligheid’ en ‘effectiviteit’ te maken hadden (en hebben). Het is een nieuwe aanwijzing dat besloten was dat er koste wat het kost IETS moest worden geïnjecteerd, ongeacht de gevolgen, en we dus met een puur politieke/ideologische agenda te maken hebben.

Covid injecties blijven massa’s slachtoffers maken

Bij de officiële Amerikaanse VAERS database zijn inmiddels een half miljoen Covid-injectie gewonden geregistreerd, bijna één derde van het totaal van alle vaccins van de afgelopen 30 jaar (2). Op 23 juli was het aantal vaccinatiedoden in de VS – ondanks nog strengere criteria – opgelopen tot 11.940, en het aantal gewonden naar 618.648. Verder hadden minimaal 1270 ingeënte vrouwen na inenting een miskraam gehad. Desondanks zijn de injecties ‘veilig voor zwangeren’ verklaard. (4)

De officiële EU database EudraVigilance had op 31 juli al 20.525 vaccinatiedoden en 1.960.706 gewonden in Europa geregistreerd, waarvan circa de helft ernstige / permanente gezondheidsschade heeft opgelopen:

In Schotland waren op 23 juni al 5522 mensen binnen 28 dagen na hun Covid-19 ‘killshot’ gestorven:

99% komt niet in database terecht

In 2010 werd in een Amerikaanse overheidsstudie geconstateerd dat meer dan 99% van alle (ernstige) tegenreacties en bijwerkingen van vaccins NIET worden gerapporteerd en dus niet in deze database terechtkomen. Dat zou betekenen dat het werkelijke aantal Covid-injectie slachtoffers met 100 moet worden vermenigvuldigd.

Vogelns statisticus Mathew Crawford is de reken- en registratiemethode opzettelijk zó opgesteld, dat een ‘vaccin’ dat 20, 50 of zelfs 1000 keer meer slachtoffers maakt dan wat als ‘veilig’ wordt beschouwd, toch geen alarmbellen doet afgaan bij de CDC. Zou dat in Europa ook het geval zijn?

Ook in Australië veel meer vaccinatiedoden dan Covid doden

De officiële overheidsstatistieken van Australië (zie ook deze link), waaruit blijkt dat het aantal vaccinatiedoden dit jaar vele malen hoger is dan het aantal Covid doden, onderstrepen dat er een totaal andere agenda wordt gevolgd, die door ons al sinds het voorjaar van 2020 een staatsgreep door de globalistische klimaat-vaccin sekte wordt genoemd:

Ook vanuit Nederland zijn er regelmatig berichten dat het huisartsen zowel administratief als organisatorisch vrijwel onmogelijk is gemaakt om een vaccinatie slachtoffer te rapporteren. Zelfs als iemand slechts enkele uren na injectie ernstige tegenreacties krijgt of sterft, zou onverkort moeten worden volgehouden dat het ‘uitgesloten is dat het aan het ‘vaccin’ ligt’.

Doden of ziek maken gezonde mensen = naderende einde van beschaving

Een samenleving die dit normaal vindt en zelfs eist dat iedereen gedrongen en desnoods gedwongen moet worden zich te laten injecteren, is naar mijn persoonlijke overtuiging moreel medeplichtig aan massamoord, en als de aantallen de komende jaren nog veel verder oplopen aan genocide. Iedere beschaving die om wat voor reden dan ook het doden en/of ziek maken van gezonde mensen goedkeurt of zelfs vereist, is in de greep gekomen van een duistere, fascistische, onmenselijke en suïcidale geest, en bevindt zich dan ook heel dicht bij de absolute ondergang.

Of vindt er alsnog een massaal ontwaken plaats? Dat zou gezien het enorme aantal ingeënte mensen dan wel ver na twaalven zijn, en voor meer dan 20.500 Europeanen – en de geliefden die ze achterlaten – sowieso te laat komen.

Xander

(1) NPR via Pastorbobreid.com
(2) The Defender (Children’s Health Defense)
(3) Health Impact News
(4) Health Impact News

Zie ook o.a.:

15-08: Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden
11-08: ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’
04-08: Lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Staat is criminele organisatie; vaxxers hebben nog maximaal 5 jaar te leven’
01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren ( / 01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
28-07: Eminente pro-vaccinexpert eist onmiddellijke stop vaccinaties vanwege ontstaan ‘super varianten’ (/ ‘Zogenaamde experts die beweren dat de varianten door ongevaccineerden ontstaan hebben geen enkel wetenschappelijk inzicht. De enige echte oorzaak is massa vaccinatie. Deze vaccins onderdrukken de natuurlijke immuniteit van gevaccineerden’ )
21-07: Hoofd wetenschap Britse overheid erkent dat 60% nieuwe ziekenhuisopnames volledig gevaccineerden zijn (/ Officiële cijfers Israël bevestigen dat natuurlijke immuniteit 40 x effectiever is)
18-07: Tienduizenden Europese artsen krijgen brief met nieuwste wetenschappelijke feiten over Covid vaccins (/ Aantal officiële vaccinatiedoden VS en EU nadert de 30.000)
14-07: Canadese arts test zijn gevaccineerde patiënten: 62% heeft nu al bloedpropjes
14-07: Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona
09-07: Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
02-07: Maakt dit 12 jarige meisje, dat ernstig gehandicapt raakte na Covid vaccinatie, mensen wakker?
29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
24-06: Update EU vaccinatie statistieken: 15.472 doden en bijna 600.000 met ernstige gevolgen
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

73

 1. Mooie grafiek, maar ik kan hem nergens herleiden uit de cijfer op de officiele pagina.

  Ik vind alleen dit:
  Since the beginning of the vaccine rollout to 8 August 2021, over 13.7 million doses of COVID-19 vaccines have been given. The TGA has found that 7 reports of deaths were linked to immunisation from 447 reports received and reviewed. These deaths occurred after the first dose of the AstraZeneca vaccine – 6 were TTS cases and one was a case of immune thrombocytopenia (ITP).

  Kun je die grafiek eens toelichten??

 2. Jean, kijk naar het grote plaatje , niet alleen wat de pol. correcte pers/tv je voorschotelt.
  In Nederland is het zo dat de politiek/parlement/coalitie/regering bepaalt wat er op Ned1/2/3 ( en misschien ook de andere zenders ) op TV/in de kranten komt !
  Ik weet niet hoe het in Belgie zit maar ik vermoed dat dat niet zoveel scheelt met Nederland.
  Daar komt bij , wat hiervoor ook al geschreven werd : Let op je gezondheid in alle facetten en hoor je de hele waarheid wel ?
  In Nederland een man in een ziekenhuis ( Volkskrant ) zei tegen mensen : Neem a.u.b. het “Vaccin ” MAAR er werd NIET erbij verteld door de Volkskrant dat de man zijn hele immuunsysteem niet functioneerde dus dan word je snel ziek !
  Daar komt bij : spreken de 2 zussen de waarheid , misschien een goeie cent gekregen om deze prietpraat/verkooppraatje te houden ,
  Jean, zoals ik al eens vaker zei : Pol. correcte sites geven nog in beperkte mate aan hoe het echt gesteld is met de “vaccins “.
  Maar Jean als jij je wilt laten vaccineren , je zei laatst ik neem alleen de 2 de nog , ga dat doen en neem de 3 de/4 de/5 de enz.
  Je moet nu ballen tonen , Jean, en een stand innemen want dat doe je nog steeds niet, het wordt hoog tijd dat je dat wel doet een keer .

 3. @Jean…”vanavond op tv twee zussen vooraan in de 50 liggen in ziekenhuis omdat ze vaccine hadden geweigerd doen oproep om je te laten vaccineren , ze zijn er erg aan toe lijkt me echt te zijn wie zegt dat dit een gewoon griepje is?”

  Beste Jean,
  Zwart wit bekeken: msm zegt dat het een pandemie is, wat niet is, een leugen.
  Anti vaxxers zeggen dat het niets anders is dan een griepje, wat niet is, een leugen (?)…
  De waarheid ligt altijd in het midden: heb je onderliggende ziektes/aandoeningen, eet je enkel Mc Donalds en drink je 2 liter cola/dag en heb je overgewicht….. zo’n artikels zijn al gepasseerd op HLN, personen boven de 100 kg die sterven…elk verhaal is triest, maar hier speelt the survival of the fittest, een natuurwet !
  Dat ouderen moeten beschermd worden is iedereen mee eens….maar dat veertigers en ouder sterven van covid had ik graag bij HLN willen lezen OF er pre existing aandoeningen waren, quid hun eetpatroon, quid dagelijkse portie vitaminen om die “wall of resistance” op zak te hebben…..allemaal bewust verzwegen. Ze willen laten uitschijnen dat het iedereen kan overkomen. Not – at – all ! Leugenpers dus, snif. What’s new ? Degenen die covid hebben gehad en het hebben ervaren als een griepje, mogen dus gerust concluderen dat het een griepje was…..voor hen. Waarom zouden zij een GIFspuit laten zetten ? Om u te beschermen ? Wow, u vraagt dus aan mij om een GIFspuit te laten zetten opdat u mij zou overleven moest ik er het bijltje bij neerleggen door die spuit onmiddellijk , op korte of middellange termijn. Het is en blijft een experiment, Russische roulette, heeft niets te maken met “opnemen van verantwoordelijkheid” om de massa te beschermen. Trouwens, ik zou ook graag elke week frieten gaan afhalen en een paar liter cola er doorjagen en dan ’s avonds ook nog chips knabbelen bij de luie TV…en dat is de massa dus…maar dat doe ik niet, wel elke dag een groentenschotel, fruit en fitness op men bord. Waarom zou ik me dan een gifspuit moeten laten zetten om jou te beschermen ? Da’s nogal lef hebben eerlijk gezegd, dat eisen. Dan had u maar gezonder moeten leven als u nu doodsbang bent, want dat ben ik NIET! Ik heb geen respect voor mensen die zich laten gaan/hangen en waarvoor de maatschappij alles moet laten vallen en opzij zetten en betalen….en in lockdown gaan.
  Mijn 4j jongere zus heeft 2x covid gehad met quarantaine en heeft er 2x om gelachen, een scheet in een fles was het. Opnieuw: tell me the REAL story! Wat hebben die mensen die geintubeerd zijn gemeen ? Ik geloof zeker dat er uitzonderlijk een gezonde mens in blijft hangen, maar meer ga je mij NIET wijsmaken.
  Conclusie: u trapt in de val van media en co. Maar ik vergeef het u, u bent zoals die 99% anderen.
  Time will if you are in trouble soon. Het is een kwestie van tijd WIE er gelijk gaat krijgen.
  Mijn tante heeft een beroerte gehad NA de clot-shot, deels verlamd, een kennis van mij, oude dame wordt begraven, clot shot victim ? Who knows…..Het gaat plots wel allemaal snel met de doden rondom mij denk ik dan. Toeval? Daar geloof ik al lang niet meer in.
  Het ga je goed ! En kom af en toe hier nog eens kijken of het clubje weer wat groter geworden is, want dat is al even bezig, langzaam aan groeit er hier een groep bewuste mensen….en niet alleen hier….

 4. Maar, u weet waar ze mee aankomen, en wel, als wij niet zouden hebben gevaccineerd dan zouden er al een miljoen doden zijn door het corona-virus, zonder dat ze er zelfs een waarschijnlijkheidsberekening op hebben losgelaten !!!

 5. De injectie vermindert de weerstand tegen andere virussen. https://twitter.com/kjdonkers/status/1428271436796399619/photo/1 Dit schijnt nieuws te zijn.
  Maar dr. Wolfgang Wodarg vertelde vorig jaar al, dat, als een groep virussen onderdrukt wordt, andere virussen hun kans schoon zien. Ook deze studie toont aan dat griepvaccins wel een aantal griepzieken helpt voorkomen, maar dat andere pathogenen dan hun kans kunnen grijpen bij influenza achtige ziekten: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28931240/ (lees de conclusie).

  Opmerkelijk trouwens hoe dr. Wolfgang Wodarg het vorig jaar al zo goed zag: https://www.youtube.com/watch?v=BrBuv6kq6Rc
  Maar hij werd door het slijk gehaald omdat hij niet meedeed aan al dat leeghoofdige en uiterst eenzijdige alarmisme waar overheden en pers zich van bedienen.
  Hier vertelt hij al hoe altijd ongeveer 10% van de pathogenen bij griepachtige ziekten, bestaat uit coronavirussen; altijd al (vanaf 9:30 minuut). Maar dat daar nooit specifiek naar gekeken werd.
  In de winter gaan o.a. Rhinovirussen weer zorgen voor verkoudheidachtige verschijnselen. Dat was afgelopen winter in Duitsland ook zo, ondanks het dragen van mondkapjes. Daaraan zie je dat die stoflappen niet helpen, want dit virus verspreidt zich op dezelfde wijze.

 6. Lezenswaardig artikel in de Telegraaf van filosoof Erwin Kompanje over de splijting van de samenleving in pro en contra gen therapie (‘vaccins’) :

  ’Ik hoop dat men later beseft: had ik maar niet zo hard staan schreeuwen’
  Verbazing over prikpolarisatie: ’We hebben ons in de paniek laten meesleuren’

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1165588883/verbazing-over-prikpolarisatie-we-hebben-ons-in-de-paniek-laten-meesleuren

  Zelden was de verdeeldheid in de samenleving zo groot als nu in het corona-tijdperk. Medisch ethicus Erwin Kompanje is verbaasd: „Gevaccineerden die de barricades opgaan en vinden dat niet-gevaccineerden van alles moet worden ontzegd. Waar komt dit vandaan?”
  Kompanje is filosoof, hij werkt als klinisch ethicus aan het Erasmus MC Rotterdam. Een ’geboren optimist’, die met verbazing – en ook met zorg – de polarisatie in de samenleving gadeslaat.

 7. Waarschuwing dat vaccin spike-eiwit wijdverbreide neurologische schade zal veroorzaken en ziekenhuizen zal overweldigen

  https://www.naturalnews.com/2021-08-18-health-care-collapse-warning-vaccine-spike-protein-neurological-damage-medical-systems.html

  Mike Adams
  Stel je voor dat je in een wereld leeft waar elk ziekenhuis wordt overspoeld met patiënten van alle leeftijden die gewond zijn geraakt door vaccins, die lijden aan extreme neurologische schade die voorheen valide mensen in de categorie plaatst die constante medische hulp nodig heeft om te overleven.

  We weten al dat maar liefst 500.000 Amerikanen al zijn gedood door de “stollingsprik”, maar belangrijker nog, dit zijn slechts de korte termijn vasculaire effecten van bloedstolling. Deze sterfgevallen houden geen rekening met de langdurige, langzaam werkende neurologische schade die lijkt op de menselijke vorm van gekkekoeienziekte.

  Nu waarschuwt een neurowetenschappelijke expert dat wijdverbreide neurologische schade – veroorzaakt door spike-eiwitvaccins – de wereldgezondheidszorgsystemen kan overweldigen en instorten.

  Alle details in het artikel en de podcast van vandaag.

 8. ik had al een reactie geplaatst over wat ik om me heen zie in mijn naaste omgeving en keninssen en dorpsgenoten na vaccinatie .

  nu mijn eigen covid verhaal :

  ik heb begin juli corona gehad. via mijn dochter via haar stage.
  wat hadden wij ?

  ernstig verkouden. ik herkende het als voorhoofdholteontsteking. spierpijn en megamoe.
  veel geslapen en vitamine c 1000 mg geslikt met vitamine d en k . veel water en thee
  gedronken.
  het heeft 1 week geduurd. na die week ging het iedere dag beter. totale duur 2 weken om weer helemaal fit te zijn.

  precies zoals in 2014 . maar toen had ik er 40 graden koorts bij.

  ik ben 48 jaar.

  daarna zijn wij op vakantie geweest in Spanje. Geen controle gezien bij de grenzen ! Veder gewoon een normale vakantie gehad met mensen die ook daar een normaal leven hadden , op een mondkapje in de winkels na.

 9. vanavond op tv twee zussen vooraan in de 50 liggen in ziekenhuis omdat ze vaccine hadden geweigerd doen oproep om je te laten vaccineren , ze zijn er erg aan toe lijkt me echt te zijn wie zegt dat dit een gewoon griepje is?

 10. Vaccin fabrikanten bekennen zelf dat ze niet weten welke resultaten ze kunnen verwachten van mRNA vaccins die nog nooit op de mensheid werden toegepast.
  Ze kunnen dus onmogelijk bijwerkingen en gevolgen van deze gentherapie inschatten voor de gezondheid van de mensheid of zelfs voorspellen want ze weten er zelf helemaal niks van.
  Bovendien werd bekend dat vaccinproducenten miljoenen zoutoplossingen als vaccins verkochten en uiteraard merkt dan geen gevaccineerde ook maar iets van een zoutoplossing…..duh…dat was dan ook de opzet om vaccins als veilig te kunnen voorwenden want er waren maar heel weinig ‘bijwerkingen’ te melden…door zoutoplossingen te mengen onder vaccins konden twijfelaars over de vaccinatie streep getrokken worden.
  Wie dus beweert dat ze niks merken na vaccinatie is niet enkel naïef maar uiterst voorbarig.
  Volgens de vaccin producenten verwachten ze de eerste resultaten van hun medisch experiment pas tussen de 2 en 5 jaar na vaccinatie!
  Als je weet dat vaccinatieschade bij baby’s soms tientallen jaren later optreden dan is het bespottelijk om nu reeds na enkele weken of maanden te beweren dat er geen vaccinatieschade door covid vaccins kan zijn.
  Het is wetenschappelijk bewezen dat vaccins nooit een levenslange immuniteit kunnen bieden, hoogstens een beperkte en gebrekkige immuniteit.
  Daarom hebben we nu reeds de herhaling van de prikken: 1, 2 en nr 3 komt er ook nog aan maar ook prik 3 biedt nog steeds niet de nodige immuniteit en is dus volkomen nutteloos….dan gaan we maar de vaccins een andere naam geven en als ‘boosters’ verlappen zodat de kassa van big farma kan blijven rinkelen… angstige sheeple slikken dat toch als zoete koek..
  Enkel de ziekte doormaken kan levenslange immuniteit garanderen, dat zijn bewezen FEITEN, reeds 30 jaar, waar niemand rond kan.
  Daarom zien we ook meer doden bij volwassenen die toch gevaccineerd werden als kind tegen mazelen. Zij waren als kind dan beperkt beschermd tegen de mazelen maar kregen toch op volwassen leeftijd deze kinderziekte en iedereen weet dat de mazelen op volwassen leeftijd dodelijk kan zijn.
  Anderzijds stierven ook volwassenen, net door de mazelen vaccinatie op volwassen leeftijd.
  Dat bewijst geen levenslange bescherming en immuniteit door mazelen vaccinatie bij kinderen en gevaarlijke mazelen vaccinatie voor volwassenen, helaas met allen onnodige overlijdens door de vaccinaties….deze volwassenen waren niet overleden als ze geen mazelen vaccinatie hadden gehad, niet als kind en niet als volwassene.
  Conclusie: mazelen vaccinatie is altijd schadelijk, zowel als kind als voor volwassenen.

  De angst van onzekerheid, de bezorgdheid over wat er eventueel in de toekomst nog in het verschiet ligt als gevolg van de onwetendheid over wat dit vaccin nog in je lijf kan aanrichten zonder enige oplossing vernietigt elke gemoedsrust en dat is naar mijn mening pas de hel voor gevaccineerde proefkonijnen: in angst afwachten over wat er nog zal gaan komen.
  We zullen pas op lange termijn en na uitbraak van een volgend virus of griep kunnen vaststellen welke impact deze vaccinaties op het menselijk lichaam zullen hebben…alhoewel er nu reeds talloze gevaccineerden overlijden of opnieuw herbesmet en zwaar ziek op de IC liggen…maar vaccins zijn nooit de oorzaak, neen, covid dat reeds lang gemuteerd en verzwakt is of de ongevaccineerden hebben het gedaan, terwijl elk weldenkend, normaal mens de logische conclusies kan trekken.

  Het is dus idioot om nu al victorie te kraaien als gevaccineerde om te denken dat ‘milde’ ongemakken zoals roodheid op de plaats van injectie of lichte koorts de enige (on)bekende bijwerkingen zouden kunnen zijn van deze experimentele vaccins, er gaat nog een tsunami aan bijwerkingen en schadelijke gevolgen komen die echter niet als zodanig zullen erkend worden maar verdoezeld zullen worden zoals nu ook al gebeurt met oa hartspierontstekingen, bloedklontering, overlijdens etc…als gevolgen van de vaccins en het medische experiment.

  @Gert Visser schreef:
  18/08/2021 om 12:35 pm
  “Je laten vaccineren is durven leven!”

  Je bedoelt russische roulette spelen met je leven, puur uit angst om wat? Ziek te worden? Hoe denk je dan een verkoudheid te kunnen vermijden? Of kanker? Longontsteking? Zijn daar ook vaccins tegen?
  Of kun je dat helemaal niet vermijden?
  Je vergeet gemakshalve eventuele en mogelijk schadelijke gevolgen van deze experimentele vaccins, die nog nooit op de mens gebruikt werden.
  Je durft net NIET te leven als gezonde mens door je te laten ziekmaken met chemische rommel in je aderen waarvan je gelooft dat het je zou kunnen beschermen tegen een simpel griepvirus, al dan niet gemodificeerd om schade te kunnen aanrichten.
  Je niet laten vaccineren is pas kiezen voor je gezondheid en zonder angst durven te leven.
  Je laten vaccineren is de gok nemen om als gezond mens vroegtijdig te komen overlijden uit angst om ziek te worden…naar mijn mening zelfdestructief en je brengt jezelf in gevaar, onnodig dan ook nog want je kansen op gezondheid zijn veel beter alleen al zonder de mogelijke en onbekende bijwerkingen door experimentele vaccinatie.

 11. Rodu/Einde

  Jullie ZIJN er nog , ik heb jullie een tijdje gemist met jullie prietpraat.
  Maar een ding is een feit, jullie intelligentie is niet zo sterk, jongens, gebruik toch je hersens , denk je nou echt dat iemand gaat zeggen : IK ben geprikt en ik voel me hartstikke beroerd .
  Je staat gelijk bekend als dom zijnde , van iedereen in mijn omgeving hoor ik dat ze vraagtekens hebben of het grote genetische medische experiment wel werkt !
  Alleen als je het niet kan verbergen , misschien, maar misschien kom je dan ook wel met een smoes.
  Trouwens , ik moet eerlijk zeggen, ik heb het gevoel dat er meer ambulances hoor als vroeger

 12. Wat raar. In mijn omgeving is iedereen inmiddels gevaccineerd tegen Covid en niemand heeft ernstiger bijwerking gehad dan een paar dagen hangerig zijn. Ook geen miskramen of zo gezien. Zelf heb ik net als de meesten helemaal niets van de vaccinatie gemerkt. De overlijdensstatistieken zouden flink moeten pieken als alle angstverhalen waar zouden zijn. En de ziekenhuizen zouden vol liggen wanneer er ook maar een fractie waar zou zijn van wat er aan vaccinatie-ellende wordt opgedist.

  Er is een hoop rottigheid op deze wereld en het is mooi wanneer duistere praktijken boven water gebracht worden. Als het om Covidpreventie gaat zie ik echter geen complot of kwade bedoeling. Misschien dat Covid19 door mensen gemaakt is maar dat is het enige.
  Je laten vaccineren is durven leven!

 13. Mijn lijstje tot nu toe die ik zie na vaccinatie van bekenden : vermoeid en hoofdpijn , hartinfarct , keelontsteking en misselijk en duizelig en spiertrekkingen , bloedneuzen , kransslagadertrombose, vocht vast houden , TIA, Hartzakontsteking, verlamming, dood, en wat zal er nog meer zichtbaar worden in mijn naaste omgeving …..het probleem echter is dat niemand de link lijkt te leggen…..

 14. Het lijkt me dat als de experimenten door de fabrikanten worden opgeblazen de voorwaardelijke toestemming voor hun produkten per direkt moet worden ingetrokken door de EMA: verdere geplande voortgangsrapportages zijn zinloos, de gebleken relatieve effectiviteit was trouwens al onder het kriterium van 50% gezakt, en op het moment van sabotage dreigde het desbetreffende watertje waarschijnlijk al een slechter resultaat te boeken dan dolce far niente.

  Je zou ze bijna voor het gerecht slepen, maar helaas pindakaas, de ambtenaren waren weer zo slim een wurgkontraktje te tekenen, het is nu eenmaal een traditie dat duurbetaalde vaccinaties bij het groot vuil belanden.

  Toch maar Plan B doen dan met vit. C, D en Ivermectin? We hebben toch een plan B? Verstandige ambtenaren houden toch overal rekening mee?

 15. Enkele feiten van Christian Perronne.
  – De praktijk toont aan dat medicijnen als HCQ/zink, Ivermectine wél werken. Maar inderdaad is er geen dubbelblind onderzoek van. Maar als een epidemie zó heftig is, mag men niet zo bureaucratisch gaan doen. Bij de HCQ onderzoeken werd er te veel HCQ toegediend.
  – De epidemie was al voorbij, maar in tal van landen die daarna met de injecties begonnen, kwam de epidemie weer terug (Vietnam b.v.).
  – Varianten zijn steeds MINDER virulent. Al die benamingen zijn vooral een media gebeuren.
  – De inentingen vergemakkelijken het opnieuw verschijnen van de ziekte. De mRNA gevaccineerden zijn voor anderen een groter risico dan de niet-gevaccineerden.
  – Alle gegevens laten zien dat de lockdowns geen enkel effect hebben. De strengste landen hadden zelfs de beroerdste resultaten. Dit geldt ook voor de maskers en al helemáál in de open lucht!
  – PCR versterkt een klein beetje virusmateriaal, en dús veel vals positieven.
  – Helaas zijn er géén goede serologische tests ontwikkeld (bloed). Men scheen dat niet te willen.
  – De databases van de bijwerkingen zijn niet accuraat. Hij weet persoonlijk dat artsen de bijwerkingen niet melden en ze toeschrijven aan ‘toeval’.
  – Hij heeft nog nooit zulke ernstige bijwerkingen gezien bij een ‘vaccin’. Bijwerkingen als verlammingen en trombose, en zelfs sterfgevallen.
  – Hij is diep geschokt door al die “experts” die als adviseurs van de overheden optreden en die elke dag op de tv te zien zijn (dus ook al in Frankrijk). Velen van hen hebben belangen in de farmaceutische industrie en zouden dus géén adviseurs mogen zijn!
  – Veel van wat hier gebeurt in in strijd met de medische ethiek!!!

  Burgerlijke vrijheden moeten weer terugkeren.
  STOP met het testen van a-symptomatische mensen. Zulk testen is volledig anti-wetenschappelijk.
  (Terwijl alle noodwetten een wetenschappelijke onderbouwing eisen)

 16. Collega van mijn man: Met ambulance naar ziekenhuis na te hebben gedanst met Jansen, verhoogde hersendruk, had al dagen onbedwingbare hoofdpijn. Vriendin: Is al weken moe, geeft haar 2e vaccin aan Fikkie. Jongvolwassen kennis: voor de 2e keer doodziek na vaccinatie, voor de 2e keer met 40 graden koorts in bed. Nicht: week hondsberoerd geweest na 2e vaccinatie, koorts. Kennis, oudere man, altijd fit en gezond geweest, twee keer een week in ziekenhuis gelegen met bloedproppen in de hersenen, nu zeer vergeetachtig. Kennis: COPD patient, hartstikke dood daags na vaccinatie. Mijn man: meer dan een week hartstikke beroerd, nog steeds vaak moe, durfde het eigenlijk pas na een maand eerlijk toe te geven, neemt de 2e prik niet.

  Ik: Moe rond 22:00 uur in de avond, hoofdpijn van de leugenachtige media en regering.

 17. Absolute aanrader! Lees de transcriptie van het interview met Christian Perronne (https://www.ukcolumn.org/video/frances-long-time-vaccine-policy-chief-covid-policy-is-completely-stupid-and-unethical)
  Wat hij allemaal aanhaalt is buitengewoon zinvol. Ook over de medicijnen als Ivermectine e.a. geeft hij waardevolle informatie. Als je denkt dat je alles wel gehoord hebt, lees je hier weer bijzondere feiten, waardoor de overheden (én hun volgzame leken) nog duidelijker in hun hemd blijken te staan.
  Perronne verkondigt geen propagandistische praatjes, maar verschaft goede en nuchtere informatie.

 18. Voor de liefhebber: Interview met een hoge Franse wetenschapper, Christian Perronne. Een leidende figuur bij diverse vaccinatieprogramma’s en ook adviseur van de WHO (maar de mond gesnoerd wegens zijn kritiek). Ook hij maakt duidelijk dat deze injecties géén vaccins zijn. Dat er goede medicijnen zijn voor de ouderen als je ze vroeg geeft.
  Dat het allemaal met gezondheid weinig te maken heeft, maar alles met politiek.
  https://www.ukcolumn.org/video/frances-long-time-vaccine-policy-chief-covid-policy-is-completely-stupid-and-unethical
  Zo iemand is duidelijk meer deskundig dan een doorsnee journalist als Wierd Duk, maar ook deskundiger dan Rutte en De Jonge (beiden gewoon uitvoerders van orders). En ik denk dat Perronne zelfs deskundiger is dan het OMT.
  Het is totaal krankzinnig wat hier gebeurt in naam van “de gezondheid”.
  Australië verandert in een grote gevangenis met huis-aan-huis controles door politie en leger.

  Een transcriptie van het interview staat eronder (gemakkelijk te vertalen met rechtermuisklik).
  Hoe is het toch mogelijk dat zóveel leken dit idiote scenario ondersteunen (via Twitter of GeenStijl) en zelfs denken dat ze het beter weten dan vakmensen als Kulldorff, Bhakdi, Perronne enz. enz. enz. enz.

 19. Einde schreef:
  16/08/2021 om 9:05 pm

  Ik snap wat je bedoeld, van iedereen die ik ken, geen noemenswaardige klachten, alleen na enting ziek, maar dat kan normaal zijn.
  In de krant geen extra overlijdens berichten, hooguit iets vaker “plots overleden” maar dit zijn echte oude mensen.
  Ook hoor/zie ik niet vaker ambulances rijden of zo, terwijl ik dicht bij het ziekenhuis woon.
  Maar als ik dan de overlijdens c.q. bijwerkingen lees op de officiële websites, dan denk ik laat die prik voorlopig maar wachten, als het echt moet zit deze er nog zo in, maar liever niet.
  Ik en mijn vrouw zijn de enigste in onze familie, vrienden en op ons werk die niet gevaccineerd zijn en iedereen accepteert ons zoals we zijn, we worden gewoon behandeld.
  Op reis of naar theater, restaurant/cafés hoeven wij toch niet perse dus hier missen wij niets, zolang we maar boodschappen kunnen doen.
  Succes verder!

 20. Gesprek met dr. Martin Kulldorff van Harvard, een hoog gekwalificeerd onderzoeker.
  Groot tegenstander van het injecteren van kinderen en jongeren.
  Op basis van degelijk onderzoek, is zijn conclusie: De vaccindrammers hebben méér schade aangericht, dan de anti-vaxxers in de afgelopen twintig jaar.
  Hij noemt de hele zaak een Public Health Fiasco. https://www.theepochtimes.com/harvard-epidemiologist-martin-kulldorff-on-vaccine-passports-the-delta-variant-and-the-covid-public-health-fiasco_3942556.html?utm_source=morningbriefnoe&utm_medium=email&utm_campaign=mb-2021-08-11&est=OyV94nkBMljqT9eau85XuuTO6xVYm0MZqBHjuP2h8tB4pm4HLicCjcP2f8svQVruUA%3D%3D

 21. De toediening van het vaccin tegen de Mexicaanse griep, in 2009, is in de V.S. stopgezet na 25 overlijdens…

 22. @Einde,

  Het klopt niet dat de media graag deze verhalen wil publiceren.
  Een vrouw hier vlakbij is blind geworden aan 1 oog en heeft meteen de media opgezocht maar niemand wil haar te woord staan. Haar oogarts gaf wel toe dat trombose in het oog nu bijna dagelijks voorkomt en hij had er voorheen maar een enkele per maand.
  Ook in onze straat en omgeving beginnen nu steeds meer mensen “om te vallen”
  Vooral degenen met ( hele lichte) onderliggende klachten. Een aantal zijn binnen een week overleden en sommige liggen al weken in het ziekenhuis. (hartfalen, hartklepontsteking, beroerte) Maar tussen de start van de vaccinaties en een week of 6 geleden had ik er nog geen enkele gehoord.

 23. Nog een klein reken sommetje
  Er zijn ong. 830.000.000 mensen in europa
  Er zojn ong. 2.000.000 geregistreerde klachten mbt deze ‘vaccins’ 830/2= 1 op de 415 mensen heeft een klacht.
  Echter, je wordt geacht hier niet over te spreken/klagen.
  Was er niet ooit eens een richtlijn dat ong. 1:5000 een geaccepteerde klachten norm voor vaccinaties was??

 24. Hahaha! Een man die schoenen met bloemen draagt weet heel veel van decadentie!

  Ernie schreef:
  16/08/2021 om 5:35 pm
  Hugo de Jonge : ‘Het heeft iets decadents om vaccin te weigeren’

 25. Ja hoor, ze zitten te springen om wat mevrouw Verhoeven overkwam na haar injectie te publiceren en uit te zenden.
  Familievrienden (moeder en volwassen dochter) van ons zijn nu doodziek en dat ná hun volledige vaccinatie.
  Gaat u gerust naar de hypocriete media wanneer u Covid heeft of vaccinatieschade en zie dan wat hun reactie is. Succes.

  Einde schreef:
  16/08/2021 om 9:05 pm
  @ Pimpel
  Ik lees hier heel vaak, een kennis vsn een vriend van een etc. Zo ook jij weer. Nergens in mijn kennissenkring of omgeving ken ik ook maar iemand die na een injectie,( u bedoeld waarschijnlijk het covid 19 vaccin ) er enig nadeel van heeft gekregen . Dat hoor / lees je alleen hier , en dan zoals u het schrijft . ALS het echt zoveel bijwerkingen geeft zoals hier wordt verondersteld waarom hoor je dan nooit van mensen zelf dat ze iets hebben nav het vaccin.
  Als ik toch blind zou worden van dit vaccin dan zou IK ZELF de media opzoeken en mijn verhaal doen.
  En zeg nou niet dat de main stream media zoals jullie dit noemen dit niet willen publiceren want ze zitten juist op dit soort berichten te wachten. Maar blijkbaar valt het allemaal wel mee, en blijft het alleen bij de berichten hier dat een vrien van een kennis ……etc.

 26. Er wordt steeds gezegd het vaccin werkt niet ,maar als er zoveel overlijden ,dan werkt het toch

 27. Geen oorzakelijk verband….stemmingmakerij….geen doden….geen gewonden….dat is nu het verschil tss mensen die diep graven en de massa die “boer zoekt vrouw ” kijkt op Tv. In mijn vrienden én klantenkring hebben er last gehad van duizeligheid, gaande van een week tot paar weken. Who cares? De onschuldige minuscule bloedklontertjes die met biljoenen in uw lijf en hoofd zich bevinden. D-miner test heeft de OORZAAK reeds bepaald, oops. Al eens na de clot-shot uw rode bloedcellen laten testen? Fotootjes voor en na gezien? Hopelijk zit u goed op uw stoel. En hopelijk ruimen de witte bloedcellen de minuscule bloedklontertjes op, zoniet , wat op termijn? Beroerte, hart aanval….want blijkt dat het hart harder moet pompen om het bloed te laten circuleren omwille van die biljoenen klontertjes in uw lijf. Gaat wel hoor, een paar jaren, of mss wel voor de rest van uw enigzins verkorte leven dan toch wel. Ik heb persoonlijk al zoveel gelezen en opgenomen teams meetings van specialisten en dokters gezien…wiens youtubes verwijderd worden (over media gesproken die dit graag opnemen in hun artikelen, hallooooo!), en enkel nog op bichute op zoiets bekeken kunnen worden (erg!), dat ik mijn eigen persoonlijke conclusie heb gemaakt (en geen domme politieke voor mij): die clot-shot komt er niet in! Swarzenegger, nog zo’n domme spierbundel, opperde recent “fuck your freedom”, en lulde wat over responsabilities….mijn antwoord, fuck your health stupid! Het gaat NIET over mijn vrijheid – die wil ik gerust enkele jaren aan de kant schuiven- het gaat over MIJN gezondheid en daar is niets egoïstisch aan. Het zijn egoïsme dat de mensen drijft om de clot-shot te laten zetten. Zo van, och, ik ben maar ff misselijk geweest, en twas over. Trouwens, een grote massa staat negatief tov een booster of herhalingsspuiten voor de volgende jaren. Vervalt hun “vrijheidspas” dan of wordt het on hold gezet? Lol. Vrijheid afkopen met een spuit waarvan je definitief NIET weet wat het op middellange en lange termijn met je doet (dan nog niet gesproken over wat het grafeen shit met je doet) is puur uit egoïstische overweging. Want als de 20.000 or whatever aantal doden kloppen en “je doet (de spuit) – het- voor een ander” om een ander op te offeren met de dood tot gevolg voor JOUW vrijheid ben je simpelweg een fascist! Voila! Nu ongevaccineerden wegzetten als terroristen zoals brainless-gestolen-verkiezingen-en-afghanistan-opgeofferde-opa Biden doet is ongezien voor een wereldleider. Idd verdeel en heers. Stel je voor dat het Afghanistan probleem onder Trump was gebeurd, kan je je “main stream media” hebben voorgesteld, hun reactie? Is het nu niet ongelofelijk stil? Crickets I only hear! Inflatie in de VS +5%….crickets again! Border collapsing in Texas….crickets joehoee!
  Ja hoor, msm zijn de eerlijkheid zelve. Als je nu nog niet het verschil ziet tss 4j anti Trump berichtgeving en hoe ze Biden nu beschermen….Ben je een vogel voor de kat. Trek dit door naar covid clot-shot en je graf is gegraven. En ja hoor, ik heb vele dode artikelen gelezen, filmpjes, berichtjes, websites….allemaal slachtoffers van de clot-shot. Heb ik de drang om ‘mijn gelijk’ te moeten bewijzen hier met die links dan te posten? Neen. Ik laat mensen in hun wijsheid die menen dat een experimentele gentherapie, en dus geen vaccin , hun zal redden. De pharma regeert zoals de bordjes die hangen op de kermis (vroeger dan toch): “wij zijn niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen ” (proest!). Zou toch een wake up call moeten zijn (geeuw). Niet dus.
  De kans dat je een covid – met oorzakelijk verband bewezen – dode gaat tegenkomen in je vriendenkring is idd heel klein. 600mio Europeanen versus 20000 doden, begin ze maar te zoeken tss de massa. Bottom line, ze zijn er wél, en ik geloof dat er zoals xander zegt dat het mss wel een 10 of 100 voud kan zijn. We zullen nooit mogen weten want media is onze vijand (nee, geen sorry) en 99,99% van de dokters die een eed hebben afgelegd deed dat voor kiekepik, want zij hebben een familie , vrouw en kids die geld kosten, zij werken zoals jij en ik voor hun boterham, dus eed…welke eed? “Ik ga mijn kop niet boven het maaiveld steken!” Ja hoor, zet de spuit maar want veilig…..next!
  Geniet van uw vaccin en de massa’s die er op gaan volgen, want deze massa winsten gaan ze veeel verder willen uitbreiden, de pharmaguys, en ja hoor, het gaat echt wel over uw gezondheid deze keer in de hele geschiedenis en niet over miljarden dollars winst! “Boem-boem, boem-boem, boem-boem…tuuuuuuuuut (flatliner)”

 28. graag een handleiding hoe jullie aan deze cijfers komen … ik kan ze niet reconstrueren ?

 29. Einde schreef:
  16/08/2021 om 9:05 pm
  Mijn goede fcaebook vriend die iedere ochtend mij goede morgen wenste en ik mis hem nog steeds en de schoonvader van mijn vriendin. De buurvrouw van mijn ouders (was vroeger toen ik thuis woonde ook mijn buurvrouw) geheel weken onder de uitslag gezeten bij der eerste prik. Dan mijn nichtje die nog amper kan werken na der jansen om te dansen had genomen. Genoeg dus in mijn omgeving. Beetje teveel van het goede dus.

 30. Ik ben lid van de telegram groep avv vaccinaties hade en van de buitenlandse groep MRNA Death Toll. Wat he daar voorbij ziet komen met foto’s waar mensen last van hebben en foto’s die familie plaatsen can mensen die vlak na vaccinatie zijn overleden. Mijn vriendin van 65 is doodmoe na vaccinaties maar wijt het aan de verhuizing. Zo kunnen mensen hun vage klachten ergens aan wijden. Ze kon ook geen 4 trappen van 8 meer oplopen terwijl ze fit was van haarzelf.

 31. @ Tabris: 11:19 pm, op 16/8. Dat zijn de beweegredenen achter het inzetten van COVID. Niets meer of minder dan dat, wat U in uw reactie naar voren brengt.

 32. Dr Goodman is naar mijn mening een charlatan. Bij mijn weten is erin mijn lange leven nog nooit een vaccin ontwikkeld dat tegen nog niet bestaande varianten werkzaam zou kunnen zijn. Het is ongelooflijk dat er mensen zijn die daar intrappen.

 33. Het enige wat we er tegen kunnen doen, is niet eraan meewerken. Zolang dat een redelijk aantal is die voet bij stuk houden. Dan zullen de regeringen wel proberen met geweld e.d. maar als dat ook niet werkt, valt het doek voor de aanstichters van zelf. Daar behoeven we helemaal niet voor op de barricades te klimmen, maar gewoon je leven leiden zoals je normaal gewend bent. Want dan hebben zij geen vat op jouw en daarmee geen macht over jouw.

 34. In het artikel staat: “De officiële overheidsstatistieken van Australië (zie ook deze link), waaruit blijkt dat het aantal vaccinatiedoden dit jaar vele malen hoger is dan het aantal Covid doden,”

  Vraag
  Waar op die pagina blijkt dan dat het aantal vaccinatiedoden dit jaar vele malen hoger is dan het aantal covid doden?

  Ik zie dat nergens staan.

 35. Tot nu toe is vastgesteld dat dit virus door de mens is gemaakt. Waarom is het nodig om zo’n virus te maken? Als je kijkt naar wat het doet, namelijk het ruimen van oude, zwakke, zwaarlijvige en chronische zieken en je weet dat de regeringen over de hele wereld daarvan profiteren door niet zoveel te hoeven betalen voor gezondheidszorg en sociale zekerheid, dan weet je dat dit gepland moet zijn op een van de Bilderbergconferenties. De reden voor het virus is om alle onproductieve en ongezonde mensen te doden. Ze doen dit door ze in “Green Camps” te plaatsen. Waarom zijn er groene kampen gepland? Als je de zwakken samenbrengt in één kamp zonder medische voorzieningen en covid breekt uit in dat kamp, zal een hoog percentage mensen snel sterven in vergelijking met ze thuis te laten. Waarom worden er zoveel migranten van militaire leeftijd Europa en de USA binnen gehaald. Omdat Nederlanders zullen weigeren om hun landgenoten op te pakken en naar die Groene kampen te transporteren. Die immigranten hebben al een hekel aan christenen en zullen zich geroepen voelen om dit te doen. Waarom duwen ze het vaccin zo hard? Het is niet voor uw eigen belang, omdat slechts één op de 28.500 mensen sterft aan Covid. Dit aantal rechtvaardigt niet zo’n enorme inspanning en investering. De echte reden voor het vaccin en een eindeloze reeks boosters is om je eigen immuunsysteem zwakker te maken en afhankelijk te worden van de injectie. Je krijgt je booster shot niet op tijd en Covid zal je doden. Wees een brave jongen, anders weigert de regering je je booster shot. Blijf aan het werk of anders weigert de overheid je je booster shot. Word niet vaak ziek, anders weigert de overheid je je booster shot. Stel je de macht voor die dit onze psychopathische leiders geeft. Er zal een nieuwe wereldorde zijn met alleen gezonde productieve mensen die doen wat ze wordt verteld of anders… Het enige wat we kunnen doen is die vaccines en boosters blijven weigeren zodat we niet onder hun controle komen.

 36. @einde
  Ik werk voor een bedrijf met 900 man personeel. Hadden voor de grap kleine enquête gehouden. 80 procent ingeënt ( na inenting wel even beroerd bij een aantal) maar daarna niemand ziek geworden. Laat staan overleden. Daarnaast de vraag gesteld of ze iemand in nabije omgeving kennen die is overleden…. helemaal niemand

 37. @Einde 16/08/2021 om 9:05 pm

  Ik hoor die verhalen wel degelijk. Onze sportschooleigenaar heeft Janssen gekregen en is er behoorlijk ziek van geworden. De vrouw van de broer van mijn zwager is enkele dagen behoorlijk ziek geweest en heeft ook het bed gehouden. Vrienden van ons zijn een week ziek geweest. Ik heb – gelukkig – nog geen sterfgevallen meegemaakt.

  Maar de experts zeggen dat als er straks een virus (kan ook een griepvirus zijn) de gevaccineerden bereikt, dan kan het tot ernstige ziekte en of zelfs de dood leiden.

  Laten we hopen dat het zover niet zal komen.

 38. Aan @ Einde :
  16/08/2021 om 9:05 pm
  antwoord
  Ik zelf ken niet zoveel mensen direct. Echter in mijn familie is iemand onverwachts gestorven. We kunnen gissen naar de reden….

  En dat verhaal van dat oog was een kennis van een familielid van mij. Wat moet ik er meer van zeggen?
  Dat verhaal komt niet in de massamedia.

  Overigens de veronderstelling dat de massa media op deze verhalen zit te springen geloof ik helemaal niet. Het wordt juist doodgezwegen.

  Er is een verhaal in de open media ( blackbox ) dat kan je gewoon opzoeken.
  Ik ga hier niet plaatsen.

  Ook een beroemde gitarist heeft bijwerkingen. Er zijn er wel meer.
  Maar de meeste verhalen blijven onbekend voor de massa.
  Als je buurman iets overkomt door na vaccinatie maar hij houd zijn mond dan weet je dat niet. En dat geldt zelfs voor familie.
  Hoeveel mensen ken je nu die open over bijna alles zijn in je directe omgeving. Waarschijnlijk niet meer dan tien.

 39. @xander
  ‘Op 23 juli was het aantal vaccinatiedoden in de VS – ondanks nog strengere criteria – opgelopen tot 11.940.’
  Het is onjuist en enorm onzorgvuldig (bewust?) om het aantal gemelde doden na vaccinatie in de VAERS database als vaccinatiedoden te omschrijven.
  Het gaat om mensen die overleden na het vaccin, het zegt helemaal niets over een causaal verband met de vaccinatie. Immers, gezien er enorm veel mensen worden ingeënt, is het een statistische garantie dat er ook een aantal van die mensen dood gaan. Die disclaimer staat er overigens ook netjes bij vermeldt: https://wonder.cdc.gov/wonder/help/vaers.html

  Dit is dus niets anders dan stemmingmakerij.

 40. Hi Xander, sta ik op een blacklist of zo? Mijn reacties worden niet geplaatst. Ik zou dat graag weten want dan hoef ik de moeite niet meer te doen om te reageren.

  Hoe laat en welke datum en artikel heeft u gepost ? Mod.

  Update, u was in de spambox beland, uw post is eruit gehaald en gepubliceerd. Mod.

 41. Let the games begin…🙌🏽🙌🏽🙌🏽 Nog ff en we zijn weg van hier. Can’t wait!! 🙏🏽😇🙏🏽

 42. @ Pimpel
  Ik lees hier heel vaak, een kennis vsn een vriend van een etc. Zo ook jij weer. Nergens in mijn kennissenkring of omgeving ken ik ook maar iemand die na een injectie,( u bedoeld waarschijnlijk het covid 19 vaccin ) er enig nadeel van heeft gekregen . Dat hoor / lees je alleen hier , en dan zoals u het schrijft . ALS het echt zoveel bijwerkingen geeft zoals hier wordt verondersteld waarom hoor je dan nooit van mensen zelf dat ze iets hebben nav het vaccin.
  Als ik toch blind zou worden van dit vaccin dan zou IK ZELF de media opzoeken en mijn verhaal doen.
  En zeg nou niet dat de main stream media zoals jullie dit noemen dit niet willen publiceren want ze zitten juist op dit soort berichten te wachten. Maar blijkbaar valt het allemaal wel mee, en blijft het alleen bij de berichten hier dat een vrien van een kennis ……etc.

 43. Bestuurder van het hele gebeuren is de Club van Rome, een denktank voor een betere toekomst voor de Aarde en zijn bewoners. Uitvoerders zijn organisaties als WEF, VN enz. Tuurlijk is er veel geld nodig om plannen te verwezenlijken, heel veel geld. Dus allemaal een ‘vaccin’ (lees chippie) en je bankrekening kan volautomatisch leeggeplukt worden mbv Big Tech. De geldzucht en ideologie van dit soort mensen kent geen grenzen want voor hen gaan de privileges en het leuke bestaan door.

 44. Volgens sommige mensen is er een misdaad gaande, virus is niet zo dodelijk en vaccinaties zijn dat wel.

  Je zou zeggen dat dit een klus is voor Peter R. de Vries….maar die is er helaas niet meer.

  Wie is nu de opvolger van Peter R. de Vries?

 45. @ idd smoking gun. Een fysieke wereldoorlog? Zoals in de zeven zegels vermeldt.

 46. Nog 2 a 3 weken en dan gaat het beginnen:

  De pandemie van de gevaccineerden

  Toenemende besmettingsaantallen onder gevaccineerden, gevaccineerden in de ziekenhuizen, sterfgevallen, vaccinatieslachtoffers, nieuwe lockdowns, nog meer quarantainesituaties, nog meer beperkingen, lege schappen als gevolg van personeelstekort in diverse sectoren, ziekenhuizen die toestroom niet meer aankunnen, hyperinflatie, invoering QR code voor toegang publieke ruimtes waaronder supermarkten – waar overigens niets meer te halen valt, escalerende tweedeling in maatschappij, ongevaccineerden die de schuld van alles krijgen, cyberaanvallen op banken/voorzieningen – nog niet bekend of de russen of de ongevaccineerden daar de schuld van krijgen, nog meer nieuwe covid varianten, 3e en 4e vaccinatieronde, nog meer slachtoffers … etc. etc.

  Dit lijkt me het meest logische scenario voor komende herfst/winter. De enige manier waarop dit geen realiteit zou kunnen worden is … als de ‘vaccins’ werken. Dat lijkt me stug. Sterker nog, het is nu al bekend dat de vaccins minimale bescherming bieden tegen de Delta variant.

  Dus het wordt een puinhoop.

  Kijk, als de elite echt 90 procent van de wereldbevolking weg wil vagen om het klimaat te redden, dan geef ik de ongevaccineerde prepper met skills de beste papieren. Nou goed, die leven dan ook wat meer in harmonie met de natuur. Daarmee is de missie op de Georgia Guidestones geslaagd.

 47. Nadat veel vaxers beweerden dat “het vaccin een succes is geweest en miljoenen levens over de hele wereld heeft gered”, werd ik nieuwsgierig wat het echte aantal zou kunnen zijn. Alle gegevens om dit te berekenen worden officieel gepubliceerd en het werkelijke aantal kan ruwweg worden berekend. De onderstaande berekeningen laten zien dat voor de VS van 01 januari tot 14 augustus ongeveer 19.269 minder mensen stierven aan de covid in vergelijking met als er geen vaccinatieprogramma werd geïmplementeerd, maar volgens de VAERS-database stierven 13.366 mensen net na het krijgen van het vaccin. Daarom bent u 19.269/13.366 = 1,44 keer waarschijnlijk beschermd door het vaccin dan eraan te sterven. (Voor mij is dit kleine voordeel niet het risico waard om een experimenteel medicijn in mijn lichaam te stoppen, de bijwerkingen zijn ook niet mis). De netto sterfgevallen voorkomen door het vaccinprogramma zijn 19.269 -13.366 = 5.903. Daarnaast kan je de 1.381 baby’s er vanaftrekken die niet geboren werden door miskramen en het netto aantal = 4.522
  Beweren dat er in de VS een paar duizend mensen gered zijn door het vaccin zou gepast zijn. Beweren dat dit miljoenen zijn is zo overdreven dat het een flagrante leugen is geworden.
  In de volgende berekeningen voor de VS zijn de cijfers gebaseerd op 7-daagse gemiddelden.
  Op 01-01-2021 waren er in totaal 203.309 covid-gevallen en 2.766 waren overleden, wat resulteerde in een sterftecijfer van 1,36%. Op 14-08-2021 waren er in totaal 121.238 covid-gevallen en 538 waren overleden, wat resulteerde in een sterftecijfer van 0,44%. Het verschil tussen de twee sterftecijfers is 0,92% op 14 augustus maar was 0 op 01 januari. Ervan uitgaande dat de delta lineair vooruitging, zou het gemiddelde sterftecijfer 0,46% zijn. Over het geheel genomen is het sterftecijfer 1,36/0,44 = 3,1 keer verbeterd. Verder waren er op 14-08-2021 37.435.835 cumulatieve gevallen en op 01-01-2021 waren er 20.852.912 cumulatieve gevallen. Het aantal gevallen tussen deze data is dus 37.435.835 – 20.852.912 = 16.582.923. Volgens de CDC is 50,7% van de bevolking volledig gevaccineerd. Uitgaande van een lineaire progressie van 0% gevaccineerd op 01-01-2021 naar de 50,7 % op 08-14-2021 komen we uit op een gemiddelde van 50,7/2 = 25,35% van de mensen die in die periode zijn gevaccineerd. Het aantal mensen dat het vaccin verhinderde om te sterven tijdens het waargenomen tijdsbestek is het cumulatieve covid cases delta 16.582.923 keer het gemiddelde sterftecijfer delta 0,46% keer het gemiddelde gevaccineerde percentage 25,35% = 16.582.923*0,0046*0,2535 = 19,269 voorkomen covid doden.
  De VEARS-database rapporteert 13.366 vaccindoden. De netto sterfgevallen voorkomen door het vaccinprogramma zijn 19.269 -13.366 = 5.903.
  Om bovenstaande gebruikte gegevens te verifiëren, klikt u op de volgende links:
  https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/
  https://www.openvaers.com/covid-data
  https://covid.cdc.gov/covid-data-tracker/
  https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

 48. We kunnen er niets aan doen @Key het is in Gods handen en omdat de mens niets meer van God wil weten krijgen ze hun verdiende loon en dat is satan. En dit verhaal gaat al terug naar begin oude testament waar ze steeds van God afstappen en valse goden dienen en dan stuurt God de vijand op ze af en gebeurt nu weer met o.a de islam en laat zien dat de mens niet wil leren van de geschiedenis en gebeurt het steeds weer opnieuw….

 49. Fijn dat de link naar de database van EMA wordt gegeven.
  Er staat erg veel in. Zie dat de bijwerkingen per fabrikant zijn gegeven.
  Waar moet ik op zoeken om de ‘bijwerking’ dood te vinden.
  Misschien als kleine toevoeging op dit artikel?

 50. de 4de mogelijkheid kan niet, want ik weiger pertinent vaccinatie. sorry over my dead body.

 51. Ik heb de timing tabel (op jaar basis) van Socrates (het AI systeem van Martin Armstrong) kunnen inkijken van de vaccin bedrijven. Die zouden op de beurs uittoppen in 2022. Daarna zouden ze eerder hard crashen. Wat de reden zou kunnen zijn – als dit bewaarheid wordt – is me niet duidelijk. Ik zie nu slechts 3 mogelijkheden:
  1. de meederheid van de mensen ziet dan de schadelijke effecten in?
  2. mogelijk zullen er dan veel minder mensen in nog aanmerking komen voor vaccinatie omdat…?
  3. Einde covid en mutanten?
  4. Iedereen conform???
  5.?, 6.?

 52. We gaan het niet redden met alleen protesteren, of brieven sturen naar het parlement, of zgn. met rechtszaken die aangespannen worden tegen deze gevaarlijke experimentele “vaccins “.
  De kranten en de tv gaan gewoon door met hun nep-nieuws. De prikbussen voor de scholen komen er aan. De 3e (en 4e en 5e enz.) shot komt eraan.
  Rutte en de Jonghe en het OMT luisteren niet! Nu staat weer in de krant dat de virologen denken dat de vrije teugels niet losgelaten kunnen worden door besmettelijkere variant.

  Dit is een geplande wereld take-over vooe een New world Order, met een vaccin dat mensen dood ipv. geneest. De paus roept ook op tot NWO, en vindt dat iedereen zich moet laten vacineren (weer een stel gelovigen minder zal deze antichristpaus denken). Rutte vindt ook dat de mensen gevaccineerd moeten worden, maar zegt zgn. dat ie de mensen niet kan verplichten, maar dat doet ie wel indirect want zonder pas geen buitenlandse vakantie of de kroeg niet in.
  Het is smeerlapperij van de bovenste plank.
  Wat gaan/kunnen we hier nog aan doen?

 53. De waarheid mag niet verteld worden.. Zolang de massa het niet ziet wordt deze waanzin gewoon verder uitgerold conform de agenda van de VN/WEF/EU etc …en ze noemen het “the great reset, build back better, the new green deal, the new world order, sustainable development goals etc etc. Allemaal mooie slogans voor uiteindelijk exact dezelfde agenda. Onze regeringen (of wat daarvoor moet doorgaan) weten van deze agenda en volgen hem omdat ze er zelf beter van denken te worden / daadwerkelijk geloven dat de mensheid beter af is ermee…
  Nog een bewijs dat de waarheid weggedrukt wordt met alle mogelijke middelen:

  https://www.globalresearch.ca/india-ivermectin-blackout/5753079

 54. Doden of ziek maken gezonde mensen = naderende einde van beschaving
  In de oude beschavingen werden kinderen en volwassenen massaal opgeofferd voordat het rijk ten onder ging, de geschiedenis leert over massa slachtingen gepleegd door eigen inwoners, bekenden, familie en vrienden die de wanhoop nabij waren.

 55. In de fitness zei iemand openlijk al die mafkezen die zich niet vaccineren…Hij wist niet van mijn vaccinatiestatus.

  Toen ik zei ik ben niet gevaccineerd.
  Zei hij: dan kom je misschien op de IC.

  Terwijl gevaccineerden net zo goed op de IC terecht komen…….. maar dat weten ze niet …

 56. Een kennis van een familielid van mij is aan een oog blind geworden na injectie. Dat is in nederland.

  Zo komt het steeds dichterbij. En blijkt het allemaal niet zo onschuldig die injecties. En de grote media zwijgen.

Comments are closed.