Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden

Deze tekst op een muur in Duitsland onderstreept de almaar sterker wordende tendens om alles wat er in de jaren ’30 en ’40 werd gedaan te herhalen, maar dan op nog veel grotere schaal, en wel met de Untermensch van de 21e eeuw: de ongevaccineerde. (5)

—————————————————————————————————————————————–

Grijpen politiek en mainstream media ook dit aan om nog meer haat te zaaien tegen ongevaccineerden? Met wat voor doel, en wat voor gevolgen? – Amerikaanse overheid verklaart tegenstanders Covid-maatregelen tot ‘potentiële terroristen’

—————————————————————————————————————————————–

Onafhankelijke wetenschappers zoals de Nederlandse hoogleraar (em.) immunologie Pierre Capel waarschuwen al bijna een jaar voor het risico dat ‘vaxxers’ na hun Covid-19 injecties een gevaarlijke en potentieel dodelijke Antibody Dependent Enhancement reactie krijgen zodra hun lichamen weer met het virus (of een variant) worden geconfronteerd. Het is nog zomer, dus virussen zijn nauwelijks actief, maar het najaar nadert met rasse schreden. Nu waarschuwt ook HET gezaghebbende maandelijkse vakblad voor microbiologie en epidemiologie, het Journal of Infection, voor ADE’s in gevaccineerden.

‘Antibody Dependent Enchancement (ADE) van een infectie is een veiligheidskwestie voor vaccin strategieën,’ begint de peer-reviewed studie met een feit dat al vele tientallen jaren bekend is. Het originele Wuhan virus wekte in vitro (in een lab) ADE’s op, maar (nog) niet in vivo (in mensen). Dat originele (veronderstelde) virus – waartegen sinds begin dit jaar ‘gevaccineerd’ wordt – is echter allang verdwenen.

Delta geeft hoog risico op ADE

Wat blijkt nu: versterkende antilichamen blijken veel eerder op te treden bij de huidige Delta varianten, omdat ze de binding van het spike eiwit – waar iedere vaxxer er dankzij de injecties biljoenen van in zijn bloed en organen heeft – aan de celmembranen versterken. Daar waar de balans tussen neutraliserende en bevorderende antilichamen in vaxxers bij het Wuhan virus in het voordeel van de eerste (en daarmee veilige) soort was, blijkt bij de huidige Delta varianten het omgekeerde het geval.

‘Daarom kan ADE een reden tot zorg zijn voor mensen die (hetzij mRNA, hetzij virale vector) vaccins krijgen op basis van het originele Wuhan virus,’ waarschuwt het vakblad. Oftewel: een gevaar voor alle vaxxers tot op heden.

ADE’s zijn historisch zo ongeveer de ergste nachtmerrie voor virologen, omdat je eigen immuuncellen geïnfecteerd raken en virusdragers worden, waarmee precies het tegenovergestelde wordt veroorzaakt als waar het ‘vaccin’ voor bedoeld is. De Covid-19 injecties maken veel mensen dus extra kwetsbaar voor (ernstige) ziekte en voor levensbedreigende (auto-)immuunreacties.

Als het met mensen net zo gaat als met dieren…

Nogmaals: dit is NIETS nieuws; dit is iets waar wetenschappers en experts al heel lang voor waarschuwen. Vrijwel alle politici hebben deze waarschuwingen echter volledig in de wind geslagen, en de mainstream media hebben het meteen als ‘nepnieuws’ of ‘complottheorie’ bestempeld. De experimentele Covid-19 genmanipulatie injecties zouden en moesten er hoe dan ook worden doorgedrukt.

Het Journal of Infection heeft het eufemistisch over een ‘reden tot zorg’, maar aangezien tijdens de testfasen ALLE mRNA-ingeënte dieren een ADE kregen en stierven, had er misschien beter ‘reden om doodsbang te worden’ kunnen staan. Het is zeker niet gezegd dat dit nu ook automatisch voor alle vaxxers geldt, maar de dierproeven werden niet voor niets voortijdig stopgezet en nooit afgerond.

Wéér een nieuw ‘vaccin’?

De researchers van de studie pleiten ‘natuurlijk’ voor de ontwikkeling van weer een nieuw ‘vaccin’ (1), maar maken daarmee exact dezelfde denkfout als vorig jaar: tegen de tijd dat deze zoveelste injectie klaar is, is het virus alweer verder gemuteerd. Dat geven ze nota bene in hun eigen studie toe ten aanzien van de huidige injecties die zijn gebaseerd op het oorspronkelijke, niet meer aanwezig zijnde Wuhan virus. Inmiddels lijkt nog een andere opkomende ‘variant’, Lambda, volgens een andere studie eveneens ‘vaccin’-resistent te zijn (2).

Hoelang zullen mensen hier nog in meegaan? Shots nummer 3 en 4 zijn al aangekocht, en daarna zullen ongetwijfeld nummers 5 en 6 volgen (3). Hoeveel vaxxers moeten er eerst een ADE krijgen, doodziek worden en mogelijk zelfs sterven voordat mensen eens gaan nadenken, en zich herinneren dat vorig jaar maandenlang werd beweerd dat we door ‘het vaccin’ onze ‘gezondheid’, onze vrijheden en ons normale leven weer terug zouden krijgen? Dat we ‘beschermd’ zouden zijn, wat nu andermaal een regelrechte leugen is gebleken? (Zie ook ons artikel van 18-06: Professor Pierre Capel: ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘zien we wat we zien‘)

Niet de injecties, maar de injectie-weigeraars krijgen de schuld

Gezien de – naar mijn overtuiging misdadig misleidende – insteek van de politiek en mainstream media vrees ik – zoals veel lezers weten – al sinds het voorjaar van 2020 voor een ander scenario wat inmiddels steeds vaker te horen en te lezen is: niet de onaantastbaar en ‘heilig’ verklaarde injecties, maar de ongevaccineerden zullen de schuld krijgen als vaxxers straks massaal ziek worden. Pfizer gaf bijna een jaar (!) geleden antivaxxers al op voorhand openlijk de schuld als ‘corona’ niet zou worden gestopt.

Er worden dagelijks nieuwe glasharde leugens verkondigd, zoals dat alleen de ongevaccineerden de varianten zouden verspreiden, en dat de ziekenhuizen in sommige landen bijna alleen met ongevaccineerden vollopen (terwijl betrokken artsen zeggen dat eerder het tegenovergestelde het geval is, zoals in Israël, Groot Brittannië en Ontario (Canada)). ( Zie ook 07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control).

In ons artikel van 28 juli: Eminente pro-vaccinexpert eist onmiddellijke stop vaccinaties vanwege ontstaan ‘super varianten’ waarschuwde Dr. Geert Vanden Bossche, die samen heeft gewerkt met de GAVI alliantie en de Gates Foundation, dat ‘zogenaamde experts die beweren dat de varianten door ongevaccineerden ontstaan geen enkel wetenschappelijk inzicht hebben. De enige echte oorzaak is massa vaccinatie.’

CDC maakt opsluiting ongevaccineerden mogelijk; tegenstanders maatregelen ’terroristen’

Waar dit alles toe dreigt te leiden? Zoals ik al zo vaak heb geschreven tot een herhaling van de jaren ’30 en ’40, maar dan op nog veel grotere schaal. Vorige week bleek dat de CDC al in 2020 de oprichting van ‘groene zones’ mogelijk heeft gemaakt, waar ongevaccineerden en andere mensen die worden bestempeld als ‘een groot risico’ gedwongen in kunnen worden opgesloten (4). Concentratiekampen worden dus wel degelijk gepland, en daar veranderen private filmpjes van ‘verdachte’ faciliteiten die achteraf niets bijzonders bleken te zijn, niets aan.

Wie die andere mensen zijn die in de ogen van de Amerikaanse overheid als ‘potentiële terroristen’ worden gezien? Iedereen die tegen de Covid maatregelen is, en/of beweert dat er fraude is gepleegd met de verkiezingen en Donald Trump weer president kan worden. ‘Hoge risico’ dagen waarop er aanslagen zouden kunnen worden gepleegd: de herdenking van 9/11, en religieuze feestdagen. (6)

Kortom: oppositie tegen de heersende macht, of zelfs maar kritiek hierop? Dan bent u nu – in de VS, maar wellicht ook in Nederland? – een potentiële terrorist.

 

Xander

(1) Hal Turner Radio Show
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) CDC.gov / Natural News / Armstrong Economics
(5) Hal Turner Radio Show
(6) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.:

11-08: ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’
07-08: Eerste videobeelden van Covid concentratiekamp in Canada?
04-08: Lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Staat is criminele organisatie; vaxxers hebben nog maximaal 5 jaar te leven’
01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren ( / 01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
30-07: Nieuwe voorbeelden van de keiharde fascistische Covid tirannie die aan de wereld wordt opgelegd
28-07: Eminente pro-vaccinexpert eist onmiddellijke stop vaccinaties vanwege ontstaan ‘super varianten’ (/ ‘Zogenaamde experts die beweren dat de varianten door ongevaccineerden ontstaan hebben geen enkel wetenschappelijk inzicht. De enige echte oorzaak is massa vaccinatie. Deze vaccins onderdrukken de natuurlijke immuniteit van gevaccineerden’ )
21-07: Hoofd wetenschap Britse overheid erkent dat 60% nieuwe ziekenhuisopnames volledig gevaccineerden zijn (/ Officiële cijfers Israël bevestigen dat natuurlijke immuniteit 40 x effectiever is)
19-07: Macht der machtelozen: Václav Havels boek over hoe het volk een tiranniek regime verslaat ( / Het wapen dat nu wordt gebruikt is precies hetzelfde als dat van de Nazi’s: doelbewust gezaaide ANGST voor (fake) ‘besmettingen’ )
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties
13-07: Injecties of de hongerdood? Griekenland volgt Frankrijk met invoering misdadige vaccindictatuur
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
18-06: Professor Pierre Capel: ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘Zien we wat we zien’
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (video college Pierre
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen

2020:

22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraars van gezondheidszorg
21-12:  Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie (/ Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin (/ ‘Bejaarden in Italië waren net ingeënt met  niet getest griepvaccin dat hen speciaal vatbaar maakte voor corona’ )

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

32

 1. @ QW
  Het is een eer om te sterven in het belang van vrijheid en democratie.
  Met uw cynisme overwin je de vijand niet, gelukkig denkt niet iedereen zoals u.

 2. @ Zimo: 9:06 pm. Keurig van U verwoord en uitgelegd, waarvoor dank @ wachter.

 3. Als de vaccins niet werken wordt het plan B, oorspronkelijk het eerste plan maar dankzij de snelle ontwikkeling van de vaccins on hold gezet: “shielding” of de isolatie van alle hoogrisicopatiënten, bij voorkeur in het eigen huishouden maar als dat niet mogelijk is in kampen.
  Dan nog liever een echte lockdown, maar nu blijkt dat de vaccins echt geen wondermiddel zijn kunnen we in het najaar verwachten bordjes met “Verboden toegang voor onbevoegden” te zien verschijnen aan rustoorden en wordt bezoek aan oma & opa verboden. En worden in de USA bejaarden en mensen met comorbiditeiten opgesloten in kampen.
  De link stond al in het artikel, maar dat is wat er staat als je aandachtig leest. Om de economische schade te beperken en instorting van de gezondheidszorg te voorkomen alle zwakken uit de samenleving verwijderen.
  https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/global-covid-19/shielding-approach-humanitarian.html

 4. @ Het Verval.
  U schrijft; ” … sterf voor vrijheid en waarheid of laat jouw leven bepalen door politiek correcte leugenaars!”
  Wel, uw oproep om te sterven, mijnheer Verval:
  ‘goed’ voorbeeld doet `goed` volgen!
  Ik wacht op de t.v. uw strijdbare inzet en roemruchte zelfmoord af.
  Maar het zal uw bedoeling zijn dat alleen ànderen dat doen en uzelf veilig op de achtergrond blijft.
  Zo werkt dat immers al eeuwen bij ophitsers; geschiedenisboeken staan er vol van.

 5. @bart

  Wanneer beginnen al die gevaccineerden in NL dan om te vallen? Inmiddels zijn we al maanden verder en er zijn 80% vd bevolking gevaccineerd maat nog steeds zijn deze 80% nog in tact…..dus eind 2021 leven er nog maar een paar mensen in NL. Benieuwd….

 6. Er zit een klein probleempje bij de volgende injecties, want de tijdelijke goedkeuring voor noodgevallen was enkel maar twee injecties en geen meerdere. Dan zijn alle meerdere injecties illegaal bij de wet. Als ze toch aangeboden worden bij de bevolkingen, zijn het geen goed gekeurde experimentele injecties, dus illegaal. Waar dan niet alleen de overheden, maar ook de farmaceuten voor aansprakelijk zijn. Het CDC en de EMA heeft meerdere vervolg injecties tot nu toe steeds afgewezen.

 7. het woord delta schijnt ook weer een symbolische betekenis te hebben…dat is hun nwo stijl met tekens en symbolen communiceren..ik hoorde het in een video..welke moet ik even opzoeken..

 8. Het scheermes van Ockham schreef: Of het virus bestaat. NEE maar ook ja. Virussen zijn exosomen die worden door onze eigen cellen gemaakt. Iedere dag sterven minimaal miljarden(of gelezen biljoenen) cellen af (foor apoptose, afbraak giftige stoffen in onze ingeademde lucht, voedsel, drank etc. etc. Daar komt in het najaar de kou bij en geen of te weinig zon. Dat is heel normaal en daar worden we een beetje ziek van. Dat heet “verkouden”, “griep”, “snotterig”enz. en is totaal niet besmettelijk,. Dat we het niet allemaal, maar heel veel wel tegelijk krijgen komt omdat we dezelfde externe (kou, uitlaatgassen van fabriek en verkeer) maar ook interne(voedsel, drank, roken etc.) invloeden ondergaan!! Simpel toch. En die afbraakproducten van onze dode cellen doen niemand pijn en besmetten ook niemand, nada! Klaar als dat niet genoeg duidelijk is weet ik het ook niet meer! Succes mensen…mondkapjes, vaXXinaties,1,5 m en andere ZEER beperkende vrijheid ontnemende maatregelen zijn niet gewoon onnodig, maar gewoon DICTATUUR!!! klaar.

 9. @piep: Wordt Amerika dan een “democratische” dictatuur ???!!

  Democratie is de dictatuur van de meerderheid.
  Als jij de mening van deze meerderheid kunt vormen beheers je dus het volk en zorg je er voor dat ze op je gaan stemmen.

  Zo is het inderdaad ook gegaan met Biden.

  PS vergeet niet dat AH ook democratisch gekozen was

 10. naarmate iemand vaker is gevaccineerd, neemt de kans op hersenbeschadiging toe — dan zullen wij mogelijk straks tegen de aller`eerste zombies aanlopen — deze kunnen dan zowel een maatschappelijk probleem, als een schrikbeeld worden …!?
  |
  kenmerkend voor zombies is >
  A : verlies van cognitieve vermogens,
  B : verlies van decorum (naaktlopers),
  C : houden zich overdags schuil, om in de schering op voedsel`jacht te gaan ….

 11. Het scheermes van Ockham schreef:
  15/08/2021 om 5:36 pm Op 9 augustus las ik op Xander nieuws dat het Covid virus niet bestaat. Nu lees ik dat het virus wel bestaat en gevaarlijk is voor gevaccineerden.
  Is het mogelijk duidelijkheid te scheppen? Ik wil graag correct wakker zijn.

  Ik doe een poging: Kijk de rechtzaak in canada waar een burger vroeg om het bestaan vh virus Covid-19. dmv bewijs dat het virus volledig geisoleerd is. Dit bewijs konden ze niet leveren. Daar slaat het bericht van 9 augustus op.

  Is er dan geen virus hoor ik je vragen? Jawel dat is er al jaren. En dat virus heet Carona virus en het heeft 1000den mutanten. Het wordt ook wel de griep genoemd. De cijfers, de IFR, laten heel duidelijk zien dat het ongeveer gelijk is aan de griep. De griep is verdwenen. Dus in mijn ogen is dit dan de nieuwe griep met exact dezelfde symptomen en aantal doden. Behalve dat er nu hysterisch op wordt gereageerd met 100.000den extra doden als gevolg. (Zie risico analyse dat het kabinet op voorhand kreeg over de schade van een lockdown)

  Is dit 100% correct wakker zijn? Nee, Maar het is wel heel duidelijk dat er een agenda uitgerold wordt om wereldwijde controle overe de bevolking te krijgen. En dan laat ik de vaccins nog even buiten beschouwing. Want hoe ernstig denk je dat het is als alle 10 de nurmberg codes overtreden zijn? Die code was er niet voor niets toch?

 12. @Het scheermes van Ockham. Wel grappig dat u net doet alsof u geheel afhankelijk bent van deze site om een oordeel te vormen en dat u daarbij uw eigen denkvermogen kennelijk niet wilt benutten. Dit artikel spreekt over de risico’s van de injecties, en die zijn er duidelijk. Dat er over ‘het virus’ gesproken wordt, dat is onvermijdelijk want dat is de kern van de problematiek. Maar de ADE reacties kunnen ontstaan vanwege het spike-eiwit dat wordt aangemaakt in onze cellen na de injecties van de code ervoor.
  Na zóveel artikelen over Covid, blijkt dat er mensen reageren zónder dat ze er ook maar iets van hebben opgestoken. Dat is teleurstellend.
  Zoals Jan Bonte het scherp opmerkte tegen Wierd Duk: U heeft wel een mening, maar vertoont verder geen enkele blijk van enige medische kennis omtrent deze zaak.
  Zulke journalisten begrijpen de materie waarschijnlijk niet eens. Maar wel een moralistisch vingertje klaar richting Jan Bonte als deze leeghoofdige reacties scherp aan de kaak stelt.
  Waarbij Bonte zich heel duidelijk wél verdiept in de vaak complexe wetenschappelijke onderzoeken.

  Overigens lees ik die waarschuwingen over mogelijke bronnen van terreur anders. Men houdt er rekening mee dat uit zulke hoeken extremisten zouden kunnen komen. Meer is het volgens mij niet.

 13. Met al die injecties gaat je eigen immuunsysteem die God in je lichaam heeft geschapen, volledig en definitief naar de knoppen.

 14. Eigenlijk zouden Rutte en Angela Merkel voor oorlogsmisdaden moeten worden veroordeeld wegens hun gedrag tegen de mensheid.
  Ze zijn ook omgekocht door Big pharma, zodat deze miljarden konden verdienen aan dit ” Vergif “.
  De eigen bevolking teld niet meer Alleen het eigen belang staat voorop

 15. Er wordt steeds over het Covid vaccine gesproken, maar hey is helemaal geen vaccine, maar een Peoples-killer. Je wordt volgespoten met een eiwit substantie wat spoedig tot trombose kan leiden.
  Statistisch gezien Sterven er ca.5 % hieraan, maar in dit geval zal het percentage veel hoger zijn daar dit zogenaamde vaccine zich door het gehele lichaam verspreidt en uiteindelijk alle organen zal aantasten.
  Dit is vele maken erger Dan wat de Duitsers deden in WW2.

 16. Op 9 augustus las ik op Xander nieuws dat het Covid virus niet bestaat. Nu lees ik dat het virus wel bestaat en gevaarlijk is voor gevaccineerden.

  Is het mogelijk duidelijkheid te scheppen? Ik wil graag correct wakker zijn.

 17. Vraag moet gesteld worden . Wat gaat de weg worden ? Gaan we verder in het systeem wat zich nu aan het ontwikkelen is OF GAAN de OGEN OPEN ?

 18. @het verval schreef:
  15/08/2021 om 4:16 pm
  “Laten wij ons bang maken of afschrikken door de elite en aanhang of zijn we strijdbaar tot het bittere eind? sterf voor vrijheid en waarheid of laat jouw leven bepalen door politiek correcte leugenaars!”

  We houden stand. Als vaccins mensen alleen maar een zwakkere (of meer van vaccins afhankelijke) gezondheid bezorgen denk ik dat we zullen overwinnen. Het is bijzonder hoe de ontwikkelingen de afgelopen jaren zijn gelopen. Het zal zeker niet makkelijk worden voor mensen die het vaccin niet willen nemen maar voor mensen die het vaccin wel hebben genomen wordt het nog veel moeilijker.

 19. Laten wij ons bang maken of afschrikken door de elite en aanhang of zijn we strijdbaar tot het bittere eind? sterf voor vrijheid en waarheid of laat jouw leven bepalen door politiek correcte leugenaars!

 20. Dit is ook zo’n ongelofelijk artikel uit The times of Israel:

  https://www.timesofisrael.com/health-officials-predict-thousands-of-seriously-ill-covid-patients-within-month/

  Enkele citaten:
  Ziekenhuisopnames kunnen verviervoudigen in een paar weken

  Geld vrijmaken voor 100 dokters, 500 verpleegsters en 200 paramedici

  3000 studenten worden ingezet en ook medische militairen om mensen thuis te kunnen behandelen

  Speciale zomerkampen voor kinderen van medisch personeel

  En dat nog gewoon in de zomer. Over vaccins wordt in het hele artikel niet eens meer gesproken (!!). Ben benieuwd hoeveel andere verklaringen er nog kunnen zijn behalve ADE in het land dat koploper is in vaccineren.

 21. @ Thomson: 1:54 pm. Juist, dat heeft U goed gezien. Zo steekt het in elkaar.

 22. Het is wel voor de gewone burger ingewikkeld aan het worden, en nu Afghanistan terug in handen is van de fundamentalisten staat de wereld er nog slechter voor. Shalom

 23. Amerikaanse overheid verklaart tegenstanders Covid-maatregelen tot ‘potentiële terroristen’

  Het wordt steeds lachwekkender , de Amerikaanse overheid oftewel deepstate globalisten (wereldwijd) zijn dé terroristen zelve die het argeloze volk met rasse schreden elimineren met de gifspuit, en die genen die geen gifspuit vrijwillig nemen worden tot untermenschen gedegradeerd net als de joden en zigeuners en minderbedeelden in 40/45.

 24. Als ik klik op “Journal of Infection”, dan krijg ik terug: “Forbidden. You don’t have permission to access this resource”.

Comments are closed.