Eerste videobeelden van Covid concentratiekamp in Canada?

—————————————————————————————————————————————–

UPDATES: 20.15 – 20.40 – 21.00 – Wie zwijgt, niets doet en wegkijkt, stemt toe met deze in gang gezette herhaling van de jaren ’30 en ’40

—————————————————————————————————————————————–

Update 20.15 uur: De Canadese premier Trudeau zegt dat verhalen over Covid concentratiekampen enkel bedoeld zijn om het vertrouwen van de mensen in de overheid te ondermijnen. Desondanks heeft hij het bestaan van dit soort kampen niet ontkend, en staat op de website van de overheid duidelijk te lezen dat reizigers in verplichte quarantaine / isolatie moeten. Ondertussen zijn er geluiden dat het gefilmde kamp zou zijn bedoeld voor werknemers die gaan werken aan een nieuwe gaspijpleiding. Deze ligt precies ten westen van Vanderhoof. De regering zou aan alle twijfel een einde kunnen maken door gewoon camera’s toe te laten, maar dat gebeurt niet. Elektrisch hekwerk met prikkeldraad moet mensen juist op een afstand houden.

Aanvulling 21.00: (Section 5 van de link  Coastal GasLink Pipeline Route, geeft aan dat er i.v.m. ‘spring break’ op dit moment 0 werknemers in het kamp verblijven (Little Rock Lake Lodge)).

Aanvulling 20.40: Het concentratiekamp verhaal is niet uit de lucht komen vallen; zie hierover ons artikel van 15 oktober 2020: ‘Canadese parlementariër geschokt dat regering in december begint met bouw concentratiekampen voor ‘weigeraars’. Uit dit artikel:

Voor u zegt: dat kan niet, dit is een hoax, zover zullen ‘ze’ nooit gaan: het officiële overheidsdocument heb ik gedownload, en in de onderstaande (nu nog te bekijken) opname van het Canadese parlement in Ontario is te zien hoe parlementslid Randy Miller op 8 oktober tot twee keer toe aan de premier vraagt of het klopt ‘of het volk zich moet voorbereiden op interneringskampen.’

‘…Mijn vraag aan de premier is: hoeveel van deze kampen zullen worden gebouwd? En hoeveel mensen denkt deze regering vast te zetten?’

De regeringsleider van het Huis, Paul Calandra, zegt dan impliciet ‘ja’, maar op de bekende omzichtige, misleidende wijze die zo kenmerkend is geworden voor de Westerse en ook Nederlandse politiek. Calandra steekt een verhaal af hoe goed het is dat mensen van buitenaf twee weken in quarantaine worden geplaatst, en dat iedereen het daar toch mee eens is. Geen woord over de aanstaande komst van internerings- en dus concentratiekampen voor het eigen volk. Geen enkele reactie op de vraag wie er in zullen worden opgesloten, en om hoeveel mensen het kan gaan. Als Miller zijn vraag dan herhaalt, wordt hij afgekapt.

In september 2020 publiceerde de Canadese overheid een publieke offerte voor aannemers die mogelijk geïnteresseerd zijn om ‘in iedere provincie en in ieder territorium quarantaine- en isolatiekampen’ te gaan bouwen en managen.

Eerder vandaag: De Westerse overheden lijken te hebben besloten stapsgewijs ‘full blown’ Nazi te gaan tegen hun eigen bevolking, en de komende jaren alles te gaan herhalen – om niet te zeggen overtreffen – waarvan nog maar 76 jaar geleden werd gezegd ‘dat nooit weer’. Inmiddels zijn de eerste videobeelden opgedoken van een Covid concentratiekamp in Canada. De teksten op de spandoeken naast de met elektrische prikkeldraad omgeven faciliteit impliceren dat de kampen straks zullen worden gebruikt om alle ongevaccineerden in op te sluiten en ‘weg te werken’.

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong kreeg onderstaande opname van Canadese vrienden die afwisselend in de VS en Mexico blijven, doodsbang om met hun kinderen terug te keren naar Canada, waar de linksliberale premier Justin Trudeau zich als een ware fascistische dictator heeft ontpopt. Als bij terugkeer in Canada ook maar één lid van het gezin (zogenaamd) positief test, worden ze namelijk allemaal in een van deze concentratiekampen opgesloten.

‘Ze kunnen zich geen voorstelling maken van de mentale schok die dit een 5 of 7 jarig kind zal geven, en dat zonder enige rechten, omdat de regering simpelweg tiranniek is geworden,’ is het commentaar van Armstrong.

‘Complottheorieën komen dagelijks uit. Word wakker!’

‘Ik zit bijna in het midden van British Columbia, net ten westen van Vanderhoof’, begint de bestuurder en maker van het filmpje. Vanderhoof ligt hemelsbreed ruim 500 km. noordelijk van Vancouver. ‘Ik kwam hier langs. Het lijkt wel een gevangenis in the middle of nowhere. In 2021 blijken complottheorieën dagelijks uit te komen. En als je dit niet gelooft: word **** wakker!’

Hij zoomt in op de spandoeken die aan het elektrische hekwerk met prikkeldraad hangen. De teksten spreken boekdelen:

‘If you’re reading this, you should be wearing a mask.’

‘Don’t let COVID follow you in.’

‘One is one too many.’

De bestuurder: ‘Dus in the middle of nowhere ‘One is too many’. Trouwens, hoeveel mensen maken ze af met het vaccin? Maar ze willen NUL Covid.’

‘Waar is dit allemaal voor? Mensen moeten **** wakker worden! Iemand die ik vroeger respecteerde zei dat we ‘door vaccins nog maar een klein beetje polio’ hebben. Maar weet u wat: dit is géén vaccin. Ze zijn met iets anders bezig. Dus voor wie zijn al deze kampen? En waarom staat er elektrische hekwerk en prikkeldraad omheen? Het is een gevangenis!’


‘Eén ongevaccineerde is er één teveel’

Persoonlijk denk ik dat ‘één is er één teveel’ niet slaat op zogenaamde Covid ‘besmettingen’, maar in werkelijkheid op ‘één ongevaccineerde is er één teveel’. Daar lijkt namelijk ook de tekst ‘Don’t let COVID follow you in’ op te wijzen, en natuurlijk ook ‘if you’re reading this you should be wearing a mask’. Dat impliceert dat de overheid wel degelijk beseft dat Covid nooit meer weggaat, alle beperkende maatregelen permanent worden, en ongevaccineerden gedwongen uit de samenleving zullen worden verwijderd onder het mom van het uitbannen van ‘mogelijke besmettingsbronnen’.

Wie zwijgt stemt toe met deze herhaling van de jaren ’30 en ’40

Na WO-2 werd lange tijd gedacht dat de Duitsers zo’n apart volk waren, vanwege de tiran die ze aan het macht hadden geholpen, de bloedige oorlog die hij ontketende, maar vooral vanwege de Holocaust. Nu dient echter ons eigen volk, en alle andere volken die dit alles zwijgend laten gebeuren en doen alsof er niets aan de hand is, in de spiegel te kijken, en te beseffen dat wij geen haar beter zijn. Sterker nog: we zijn moreel nog veel dieper gevallen dan het Duitse volk in de jaren ’30, want wij hebben wèl (nog steeds) toegang tot een schat aan informatie waaruit blijkt wat onze eigen, zich almaar fascistischer gedragende overheden aan het doen zijn en nog van plan zijn.

‘Ik ken Joden die op tijd Duitsland verlieten vanwege de ontwikkelingen,’ schrijft Armstrong elders. ‘Ze vertelden me dat de mensen hen belachelijk maakten, en zeiden dat het allemaal wel zou overwaaien en weer normaal zou worden. Dat zijn het soort mensen dat geen millimeter verder kijkt bij wat er gaande is. Ze nemen alles wat er (in de media) wordt gezegd klakkeloos aan, kijken niet naar motieven, en leggen geen verbanden.’ (2)

Ook in Nederland weigeren de meeste mensen nog steeds te overwegen dat we in een nooit gedachte herhaling van de jaren ’30 zijn beland, en als het zo doorgaat binnenkort ook van de jaren ’40. Wie zwijgt (en niets doet of wegkijkt), stemt toe. En wie actief meewerkt aan deze onderdrukking van een deel van het eigen volk, is volledig medeplichtig en een potentiële oorlogsmisdadiger. Duitse kampbewaarders werden na de oorlog als zodanig behandeld, en niet zelden standrechtelijk geëxecuteerd.

Nederlandse politieagenten en soldaten, aan welke kant van de geschiedenis wilt U komen te staan?

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren
30-07: Nieuwe voorbeelden van de keiharde fascistische Covid tirannie die aan de wereld wordt opgelegd
30-07: ‘Gelekt document Duitse RIVM: Nieuwe lockdown in herfst en winter’
19-07: Macht der machtelozen: Václav Havels boek over hoe het volk een tiranniek regime verslaat ( / Het wapen dat nu wordt gebruikt is precies hetzelfde als dat van de Nazi’s: doelbewust gezaaide ANGST voor (fake) ‘besmettingen’ )
13-07: Injecties of de hongerdood? Griekenland volgt Frankrijk met invoering misdadige vaccindictatuur
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
28-05: Kan de aangifte tegen Rutte of het nieuwe Nürnberg tribunaal deze machtsgreep nog stoppen?
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:

22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraars van gezondheidszorg
21-12:  Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie (/ Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
01-12: December 2020: Einde 75 jaar democratie en vrijheid; dictatuur is nu officeel een feit
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor
30-11: Westerse landen zetten leger in tegen burgers die zich verzetten tegen deze Agenda 2030 staatsgreep
21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997)
15-10: ‘Canadese parlementariër geschokt dat regering in december begint met bouw concentratiekampen voor ‘weigeraars’‘.
26-09: Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan
25-09: Australisch Lagerhuis stemt in met concentratiekampen voor complotdenkers;…
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
05-03: Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

77

 1. Ramshoorn schreef:
  09/08/2021 om 12:55 pm

  De reden waarom Markus hier niet over spreekt is dezelfde voor iedereen. Iedereen heeft zijn eigen waarheid en gelooft slechts wat in zijn of haar geloofsstraatje past. De alternatieve media is geen haar beter dan de msm net zoals de mensen die er gebruik van maken. Ninefornews, Xander en noem maar op, ze censureren evengoed als de msm feiten en waarheden die niet in hun straatje passen…

 2. Das wel jammer dat ze zoals oma schrijft met zoutoplossingen werken, zo gaan de gevaccineerden natuurlijk niet dood zoals bewezen is, zou een oplossing zijn dat alle gezonde mensen die geen vaccin hebben overblijven, alle makken schapen weg dan maken wij de dienst uit en kunnen met we allen verder leven, wat me wens is eigelijk.

 3. @Markus
  Waarom noemt u niet Wit Rusland, Hong Kong, China, N-Korea, Birma, Iran, Turkije en alle andere Islamitische landen niet waar werknemers uitgebuit worden met zeer lage lonen, geen vrijheid van Meningsuiting is van Pers, Vakbond, Godsdienst, Synagoge, Kerk, is, en waar vrouwen helemaal geen rechten hebben?

  Kijk eens wat verder dan uw neus lang is en ga eens naar de Bibliotheek en lees eerst eens goede informerende boeken.

 4. Wie zwijgt (en niets doet of wegkijkt), stemt toe.
  Men gaat oogsten wat men heeft gezaaid.
  De westerse mens heeft altijd weggekeken.
  Afrika, Azië, zuid-Amerika, compleet leeggeplunderd door de westerse zakenlui/multinationals waar westerlingen werkten die samen met de dominee en/of priester alle misdaden onder de pet veegden en allemaal hun mond hielden.
  Het ergste is nog dat die lui zichzelf nog steeds christen durven noemen.
  Gij zijt Uw broeders hoeder……. moet je eens tegen die uitgebuite medemens zeggen.
  Wat is het toch mooi om te zien dat eerlijkheid en rechtvaardigheid altijd weer boven komen drijven.

 5. Oma en Yuliy,
  jullie hebben volkomen gelijk.
  Er zijn bijv., in de VS in diverse medischecentra ,waar de genprik gegeven werd,ontdekt dat velen daar met een zoutoplossing zijn gevacinneerd. Als het per ongeluk is gebeurt of bewust ,dat kunnen alleen de betrokkenen weten. Ook in mijn directe omgeving hebben de meeste ,gevacinneerden die ik ken, bij de eerste genprik nergens last van gehad, maar bij de tweede,was het al een ander verhaal. Van gewrichtspijnen tot aan hevige koorts en ook heb ik gemerkt dat ze er bleekjes en sneller moe zijn geworden.

  Ja inderdaad ,vreemd dat ze deze kampen hebben gebouwd met prikkeldraad en elektrischehek,plus nog die spandoeken met die covid leuzen ,op een plek waar 500 km in de omtrek niks is en wat heeft een gas/oliebedrijf te maken met covid ?
  Goede dekmantel en slim bedacht van ze,deze kampen kunnen straks weldegelijk gebruikt worden als gevangenis als ze het willen.
  En gevacinneerden ,juich maar niet te vroeg ,want gevacinneerden worden straks in de grote steden gehouden met lockdowns ,avondklokken en voedselbonnen, waarmee je GMO voedsel kunt gaan halen en dat tot je niet meer essencieel bent voor het systeem ,want dan beland je als je geluk hebt alsnog in een kamp.
  Iedereen moet In de grote steden gaan wonen, boeren worden door die milieu stikstof dingetjes uit het platteland verjaagt en huiseigenaren moeten straks verhuizen omdat ze in zogenaamde “groene zones” wonen enzovoorts… .

 6. @oma

  Mijn punt begrijpt u niet helemaal wss, ik bedoel alleen dat de elite ons toch echt nodig blijft hebben zodat zij in luxe kunnen blijven leven…..wie maakt deze luxe voor hun in fabrieken en winkelcentra?
  Juist….het volk. Dus ze kunnen ons niet allemaal vermoorden. Zonder ons kunnen ze zelf niet leven of denk je dat ze zelf hun eten en spulletjes gaan verbouwen in hun achtertuin? Daar zijn ze veel te lui en verwend voor namelijk.

 7. Welke labiele overheidsonderneming zal zich wagen aan het bouwen van ‘interne concentratiekampen’?

  Het is veel logischer om het belastinggeld te gebruiken voor het bouwen van ‘kampen’ voor gaspijp-arbeiders en als dat voltooid is, het gehele kamp simpelweg te beschikken voor de wat duistere doelen.

  Wie denkt dat ze maar alles zeggen wat ze doen, is niet goed snik.

 8. @Teus.
  U schrijft: Mensen die belijden dat Jezus hun Heiland en Verlosser is en hebben gekozen met hun hart, dus geen vaccin genomen hebben is komen bij hun Heer
  Wat een misleidende gedachte. Als u echt zo denkt begrijpt u niets van de Genade. Waarop baseert u dag gevaccineerde niet in de Hemel komen?
  Denkt u gelijk te zijn aan God om zo te oordelen ?
  Of leeft u zoals velen hier nog zo onder de Wet.
  De bijbel zegt : wie in de Zoon gelooft heeft eeuwig leven . En er staat niet achter : behalve als u een vaccin neemt .
  U probeert blijkbaar in de hemel te komen door goede werken te doen en ( proberen) niet te “ zondigen”
  Maar zo werkt het niet. Ik zou zeggen : zoek eens uit wat God werkelijk met ons voorheeft…. En laat u niet gek maken door allerlei theorieën hier die niet op dd bijbel gebaseerd zijn. 90 % zijn aannames of nog erger, onwaarheden. Maar als onze ogen open gaan is God ook hierin genadig, mits we onze fouten belijden. Zegen toegewenst van iemand die nog hoop ziet voor velen in deze wereld.

 9. @Pieter schreef:
  08/08/2021 om 4:33 am
  “Inderdaad kan het niet zo zijn dat het vaccin iedereen dood maakt uiteindelijk want dan zouden de grote heren niemand meer hebben die voor hun werkt etc. Als iedereen sterft sterven de elite ook.
  Dus mss alleen de ouderen gehandicapten en zwakkeren in eerste instantie. Het vaccin kan niet zomaar dodelijk zijn voor alle mensen want daar hebben deze gasten zichzelf mee.”

  ‘Het’ vaccin?
  Er zijn zovele ‘vaccins’, om te beginnen het verschil al tussen de oudere methode van vectorvaccins en het nog nooit gebruikte mRNA experimentele vaccin, en dan nog worden deze vaccins door allerlei verschillende vaccin fabrikanten ontwikkeld.
  Je hebt moderna, j&j, pfizer, astrazenica etc…
  Hoezo ‘het vaccin’ dan?
  Bovendien vermengen ze allemaal zoutoplossingen tussen hun vaccins die dan als vaccin worden ingespoten om in eerste instantie de schade beperkt te houden en twijfel te kunnen zaaien over gevaccineerden die helemaal geen last hebben van hun vaccinatie en om vaccinatieslachtoffers aan willekeur en toeval te kunnen toeschrijven…uiteraard en logisch zal geen enkele gevaccineerde last kunnen ondervinden of symptomen kunnen krijgen van een zoutoplossing.
  Dat hebben ze goed uitgekiend, nietwaar?
  Bij de eerste prik heel wat zoutoplossingen zodat er weinig doden vallen om de veiligheid van de vaccins te benadrukken en meer mensen te overtuigen om zich vrijwillig te laten vaccineren en dan is er een tweede prik nodig om zogezegd de beperkte immuniteit te verlengen.
  Bij de tweede prik wat minder zoutoplossingen als vaccins zodat er langzaam en onopvallend wat meer vaccinatieslachtoffers vallen en om een derde prik te promoten om de groepsimmuniteit zogenaamd te kunnen bereiken.
  Bij de derde prik geen zoutoplossingen meer waardoor de vaccinatieslachtoffers opeens een gigantische stijging maken om dan naar de ongevaccineerden als schuldigen te kunnen wijzen.
  Vaccinatie = russische roulette waar geen gevaccineerde na de 3de prik nog aan de kogel ontkomt.
  En, Pieter, je denkt toch niet dat de elite, en wie de ware toedracht kent, zich laat vaccineren?

 10. @ Svalbard: 11:58 am. Ook ik erken, dat ik aan een FEMA kamp moest denken. Knap dat Xander, het zelf heeft rechtgezet, respect. Verder eens met uw reactie. Helaas is er in mijn omgeving, GEEN bijbelgetrouwe Gemeente (meer).

 11. Weet je, de afgelopen 10 jaar zijn er erg veel complottheorieën door Xander geschreven maar er is naar mijn weten geen één waarheid geworden. Dat men vervolgens zo snel deze ‘voorspellingen’ vergeet verbaasd mij nogal. Mijns inziens zijn sommige mensen gewoon verslaafd aan dit soort sensationele berichten.
  Het zou Xander wellicht sieren wanneer hij/zij een terugblik werpt op de afgelopen 10 jaar en eerlijk opsomt wat wel of niet waarheid was geweest.

  Er blijken oude bekenden onder een nieuwe naam te posten.
  U heeft op 12 jan 2020 onder de naam Jerommeke gepost.
  U kunt zelf de artikelen nalezen en zelf uw conclusies trekken. Mod.

 12. Als het om depopulatie gaat, moet je bij de Duitsers zijn. Hoogstaande literatuur.

  1. Karl Marx Das Kapital Miljoenen doden
  2. Adolf Hitler Mein Kampf Miljoenen doden
  En ja hoor, driemaal is scheepsrecht.
  3. Klaus Schwab Das vierte Reich Miljarden doden
  Wat een “herrenvolk” is deze natie.
  Luister maar eens naar deze nummer 1 in de topsongs.

  https://youtu.be/yLHGTJjHXLo

 13. Eerlijk gezegd geloof ik niet dat de in de video getoonde locatie een toekomstig interneringskamp is maar een tijdelijk onderkomen voor de werknemers die aan een gasleiding werken. Die spandoeken zeggen ook weinig, hier zie je ook soms doeken of matrixborden met opschriften over corona.
  Hoewel ik de laatste tijd nog maar bitter weinig vertrouwen heb in de overheden van onze wereld.
  Met name Klaus Schwab van het World Economic Forum is een gevaarlijk persoon. Google maar eens op zijn naam en kijk eens naar zijn foto: Hij lijkt sprekend op een uit een James Bondfilm ontsnapte schurk die de wereld wil beheersen. Hij noemde Covid-19 een uitgelezen kans om de wereld te resetten, hij noemt dat in een boek dat hij heeft geschreven The Great Reset.
  Wie het nieuws aandachtig volgt zal het ongetwijfeld zijn opgevallen, dat al deze figuren het steeds maar over Build Back Better hebben, of dat nu bovengenoemde schurk is, of bekende politici wereldwijd!
  Ik zelf heb dit horen zeggen door Joe Biden, Boris Johnson, Mark Rutte en zelfs onze koning.
  Wie nu nog steeds denkt dat onze overheden het beste met ons voor hebben, die gelooft in sprookjes.
  Zo’n term Build Back Better hoor je over de hele wereld.
  Ook de PCR test, die zeer onbetrouwbaar is, blijft men overal gebruiken, en ook overal wordt het beleid daarop afgestemd, zoals de onzinnige mondkapjes, die tegen het virus net zo effectief is als kippengaas op muggen, of de al even onzinnige avondklok die we hier een tijdje hadden, en die in sommige landen nog steeds van toepassing is.
  Ja, dat virus is slim want het weet precies hoe laat het is.
  Er is dus wel degelijk een verborgen agenda.
  Ook het schandalige opdringen van de prik als enige uitweg uit de epidemie is schandalig, want Ivermectine en HCQ in combinatie met zink zijn bewezen middelen die bij Covid-19 patiënten kunnen worden ingezet. Door artsen zoals Rob Elens met extreme boetes te bedreigen is de overheid in feite medeplichtig aan moord!
  En dan voort men allerlei drogredenen aan, zoals gevaarlijke bijwerkingen die HCQ zou hebben.
  Dit oude middel tegen malaria, want daarvoor was dit medicijn al meer dan 60 jaar geleden ontwikkeld, werd, en wordt nog steeds als profylaxe tegen malaria gebruikt. Toen ik in 1987 mijn eerste reis naar Indonesië maakte kreeg ik HCQ tegen de malaria. Ik moest dit medicijn elke dag innemen, te beginnen op de dag voor vertrek. Ik moest daarmee doorgaan tot een maand na thuiskomst!
  Ik ging die eerste keer 6 weken, maar daarna een aantal keren zelfs 2 maanden. Dan zat ik dus 3 maanden aan de HCQ. Nooit last van bijwerkingen gehad.
  Bij erg hoge doseringen is die kans echter wel aanwezig, maar Rob Elens behandelde zijn patiënten slechts gedurende 4 tot 5 dagen, en dan waren ze genezen.
  Rob Elens heeft een aantal jaren in de tropen gewerkt, dus hij wist precies wat HCQ doet. Tijdens de oorlog in Vietnam moesten de Amerikanen dit medicijn jarenlang innemen, dus het is een betrouwbaar en bekend middel tegen malaria. Nu blijkt er in New York een Joodse arts te zijn, van Russische afkomst, Vladimir Zelenko, die een protocol had ontwikkeld, waarbij Covid-19 patiënten werden behandeld met HCQ en zink. Hij heeft daarmee vele honderden patiënten genezen. Zo is Rob Elens op dit idee gekomen. Helaas werd het dus verboden, en daarom wantrouw ik de overheden. Er zitten belangen bij de farmaceutische industrie, HCQ bestaat nu al zo lang dat er geen patent meer op zit en het zeer goedkoop is.
  Aan de andere kant wil ik er ten slotte nog op wijzen dat het hele gebeuren rond Covid-19 en dat pushen van het vaccin niets heeft te maken met het in de Bijbel beschreven teken van het Beest. Er wordt in de Bijbel gesproken over het merkteken, dat aan het voorhoofd of de rechterhand komt, en waar worden de prikken gezet? Juist, in de linker arm!
  Dat we reeds ver in de Eindtijd leven staat wel vast, maar eerst moet de antichrist ten tonele verschijnen voordat dit teken wordt geïntroduceerd. We moeten ons niet van de wijs laten brengen.
  Maar het is wel de tijd om tot bekering te gaan komen.
  Het is dus een goede zaak om naar een kerk te gaan waar men getrouw is aan de Bijbel.

 14. Bewijs sterfte door de Vaccin:
  Professor Peter Schirmacher (erkend Duits Patholoog) heeft autopsies uitgevoerd op 40 mensen die stierven binnen 2 weken aan een Covid inenting: resultaat 30-40 % van de sterfte kon toegeschreven worden aan de vaccins!
  Vervolgens wordt zijn onderzoek overal verdonkermaand…..
  Zie de link: https://www.sott.net/article/456538-Media-blackout-Renowned-German-pathologists-vaccine-autopsy-data-is-shocking-and-being-censored

  Geen wonder dat ongevaccineerden in kampen worden opgesloten, de waarheid over de vaccins mag niet naar buiten komen. Tegenstanders worden geïntimideerd.

 15. Voor de liefhebber, de geschatte locatie van het filmpje.
  54°03’30″N 124°46’00″W

 16. Als we uitgaan van goede bedoelingen van de WHO, kunnen we geloven dat ze vrezen voor zich snel verspreidende ziektes, nu steeds meer mensen over de wereld kunnen reizen; mensen van alle continenten. En geloven dat de WHO zoekt naar methodes om zulke verspreidingen onschadelijk te maken. Denkend aan de inheemse volken van de Amerika’s, die stierven aan eenvoudige ziektes als de griep, binnengebracht door de Europeanen.

  Dat laat echter onverlet dat je het recht behoudt géén mRNA injectie te willen ontvangen. Dat een ieder het recht heeft geen code ingespoten te krijgen die de cellen gaat aanzetten tot het reproduceren van een spike-eiwit. Waarbij niet zeker is welke cellen (van de vaatwanden?) dit spul binnenkrijgen.
  Dit recht kan gewoon gehandhaafd blijven, zéker gezien de matige ernst van het virus voor het gros van de bevolking.
  Juist het ontbreken van een nuchtere en proportionele benadering van Covid19, in combinatie met opgeschroefde cijfers, foute voorspellingen, fout gebruikte testen, onwetenschappelijke benaderingen als maskers en lockdowns, én een zeer eenzijdig alarmistisch media-offensief, maken dat mensen het zaakje niet meer vertrouwen. Volkomen logisch.
  En daar komt nu bij dat de zgn. ‘ongevaccineerden’ worden neergezet als de verspreiders van een dodelijke ziekte. Want ronduit een grove leugen is.

 17. het probleem is dat als je opnieuw zou kiezen we andere machtshebbers zouden krijgen die dan precies het zelfde doen of erger. dit los van het feit dat we al lang niet meer een democratie hebben en het dus überhaupt niets meer uitmaakt of we gaan kiezen.

  Omdat Nederland weinig te betekenen heeft op wereldschaal zal de ommekeer vanuit een andere hoek moeten komen zoals Frankrijk waar men nu aardig aan het demonstreren is of toch weer vanuit de USA. Hoe dan ook zal er eerst een revolutie moeten komen want met de duivel valt niet te praten.

 18. Beste einde, citaat (mensen die belijden dat Jezus de zoon van God is ) die , met hun volle verstand, een prik gehaald hebben , en dat zijn er heel veel…. Dan zijn die binnen 5 jaar bij hun Heer, en dus veel beter af dan “ jullie” die een vreselijke tijd tegemoet gaan)
  Deze mensen zijn niet na hun leven bij de Heer.

  Mensen die belijden dat Jezus hun Heiland en Verlosser is en hebben gekozen met hun hart, dus geen vaccin genomen hebben is komen bij hun Heer
  Zegen.

 19. Beste@wachter. Er zijn wereldwijd Goddank nog genoeg moedige predikanten die duivelse regimes in korte tijd ten val kunnen brengen. Weet u nog hoe de dictator de Roemeense Nicolae en Elana Ceausescu een roemloze dood stierven op Kerstmorgen 25-12-‘89?

  In december 1989 brak er een grote opstand uit in Timişoara aangevoerd door de Dominee László Tőkés, die behoorde tot de Hongaarse minderheid in Roemenië. Aanvankelijk was de orde snel hersteld, maar tijdens het staatsbezoek van Nicolae en Elena Ceauşescu aan Iran (17-19 december 1989) laaide de opstand weer op.

  Vlak voor Kerstmis keerden de Ceauşescu’s weer terug naar Boekarest, de hoofdstad, waarin werkelijk aan alles gebrek was. Burgers hadden van de honger geen ontlasting.

  Ook in Nederland, Den Haag werd er gedemonstreerd voor de Roemeense Ambassade tegen het duivelse onderdrukkende Regiem van de Ceauşescu’s.

  Op 20december sprak hij het land toe op de televisie, waarin hij de Westerse imperialisten de schuld gaf van de chaos in het land. Een dag later organiseerde de partijafdeling van Boekarest een massabijeenkomst van trouwe partijleden voor het gebouw van het Centraal Comité. Toen Ceauşescu aan zijn toespraak begon, begonnen de mensen voor het gebouw te Demonstreren en eisten het aftreden van Ceauşescu.

  Die avond openden de Securitate het vuur op demonstranten. Het leger koos de zijde van de opstandelingen en de volgende ochtend moesten Nicolae en Elena met een helikopter
  vluchten waarbij de piloot onder schot werd gehouden door een of meerdere van de lijfwachten. Toen de brandstof van de helikopter opraakte, landde de piloot en werd door de lijfwachten van Ceauşescu een auto gevorderd. Later stapten ze over in een andere auto.

  Laat in de middag werden de Ceauşescu’s echter herkend en Gearresteerd. Nicolae en zijn vrouw Elena werden na een schijnproces geëxecuteerd. De Executie vond plaats op een militaire basis in Târgovişte en werd als bewijs van hun dood gefilmd en wereldwijd per Televisie vertoond.

  Een Kerst die ik nooit zal vergeten, dankzij één moedige, onverschrokken dominee die opstond tegen een duivels Communistisch regiem. De kranten stonden er bol van.

 20. Inderdaad kan het niet zo zijn dat het vaccin iedereen dood maakt uiteindelijk want dan zouden de grote heren niemand meer hebben die voor hun werkt etc. Als iedereen sterft sterven de elite ook.
  Dus mss alleen de ouderen gehandicapten en zwakkeren in eerste instantie. Het vaccin kan niet zomaar dodelijk zijn voor alle mensen want daar hebben deze gasten zichzelf mee.

 21. Camp close to Vanderhoof heeft NIETS te maken met een zogenaamd concentratiekamp. Het is bedoeld voor werkers en materiaal voor de gaspijpleiding van Alberta naar Prince Rupert. Langs het traject staan meer dergelijke pijplijn-campen. Hekken eromheen voorkomt dat de indianen die bij grote getalen in de buurt wonen, spullen stelen. Xander je complotfantasie is doorgeslagen en als ik jou was zou ik een correctie plaatsen, anders verlies je je geloofwaardigheid! Dat er 800 fema-kampen in de VS zijn gebouwd, is waar, maar dat betekent niet dat opeens alle pijpleiding-kampen concentratiekampen zijn.

 22. @Henk uit Tilburg
  Ik vind uw verklaring zeer aannemelijk. In Rusland, bij Gazprom kent men een vergelijkbare situatie. ‘(“) De werklui leven gewoonlijk niet ver van de pijpleiding in tijdelijke kampen, die ofwel uit wagons bestaan, ofwel uit ’tonnen’ : vreemde huizen in de vorm van enorme liggende tonnen. In dergelijke kampen leven zij samen met hun gezinnen, enkele jaren lang. De kinderen worden in de plaatselijke dorpsscholen geplaatst. Wanneer de bouw af is, verhuist heel het kamp naar een nieuwe plaats, samen met de tonnen, de werklui en hun gezinnen. De kinderen worden van de vorige scholen gehaald en naar nieuwe gebracht, die ook langs het traject van een in aanleg zijnde pijpleiding liggen. Deze kinderen worden ’trajectkinderen’ genoemd, velen onder hen groeien op langs de pijpleiding van Gazprom en gaan later bijna allemaal werken voor Gazprom. (“) Gazprom – Panjoeskin en Zygar blz. 203 Spectrum

 23. Mededeling van de auteur van petitie “Einde corona crisis: Overheid sta behandeling van COVID-19 met HCQ en zink en / of Ivermectine toe!”
  De auteur wil u op de hoogte houden van de stand van zaken en heeft een mededeling gepubliceerd. Gelieve op onderstaande link te klikken om de mededeling te lezen.

  https://www.petities.com/read/60316/72057126

 24. Beste Xander,

  Graag alle informatie die U van mij heeft verwijderen, ip adres, e-mail etc.

  Wij zullen nu al uw postings verwijderen. Mvg. Mod.

 25. Beste J, wij hebben 20 postings van u staan met IP en emailadres.
  Als u dit verwijderd wil hebben kunnen wij dit direct doen.
  Mvg. Mod.

 26. Hoeveel van dit soort kampen moeten er dan wel niet gebouwd worden om alle niet-gevaccineerden te kunnen vestigen? Dit vraag ik mij dan weer af. Weest sterk en moedig in deze donkere dagen. Vergeet niet: Satan heeft geen vakantie.

 27. @ nieuw begin.
  Het is nogal wat wat u zegt. 90% van alle medici, medis, politici, wetenschappers is corrupt.
  U bent Rechter.? Nee? Oke, maar dan zullen er in uw naaste omgeving / familie ook heel wat corrupte lieden rondlopen . U bent erg hard in uw oordeel zonder ook maar 1% van al die 90 % te kennen.
  Los daarvan , waar maakt u zich druk om want binnen 5 jaar zullen al deze mensen ( die wel een vaccin hebben genomen) volgens jullie toch zijn overleden.
  Zo, wat is het probleem dan ?
  Dan zegt u een wijze zin : breng alles in gebed bij de Heer. Top, maar luistert u ook naar Hem.
  U zeg het is Zijn strijd. Waar Haalt u dat vandaan ?
  Nee, zo is het niet ! Daarnaast….. als het zo gaat zoals u en velen hier denken. Dan zijn ook alle christenen ( mensen die belijden dat Jezus de zoon van God is ) die , met hun volle verstand, een prik gehaald hebben , en dat zijn er heel veel…. Dan zijn die binnen 5 jaar bij hun Heer, en dus veel beter af dan “ jullie” die een vreselijke tijd tegemoet gaan. Zegen.

 28. @ Nadine 07/08/2021 om 2:59 pm

  Hallo Nadine,

  Naar aanleiding van uw vraag voor gebed (en op aanwijzing van de Moderator) heb ik voor u op het Geloofsforum een reactie geplaatst over het gebed. Zie Geloofsforum

  Hartelijke groet, Michaël

 29. @René

  Polen en Hongarije vaccineren ook gewoon en voeren dezelfde VN agenda uit op dit vlak helaas, maar ik hoop dat ze dat gaan loslaten aangezien de eu ze toch beiden gaat treiteren tot op het bot!

  Zuid Amerika is een optie, maar daar zijn de meeste regimes twijfelachtig of vervangen, maar uiteindelijk zal je het veiligst zijn in AFRIKA. De vraag is of ze daar wel zitten te wachten op ons…

  Ik zou sowieso voor een plek gaan waar in een straal van 500km geen nucleaire fabrieken staan want als er inderdaad als volgende ramp een wereldwijde stroomuitval is, dan zijn er maar heeeel weinig plekken op deze aarde waar je veilig bent!

 30. Desondanks ik nu al bijna 10jaar wakker ben en dit al lang zie aankomen.. hoop ik soms dat heel die corona gedoe maar een nare droom was. Vooral de versnelde ontwikkelingen baren mij zorgen… Met alle respect voor de slachtoffers van WWO 1&2 Maar ik vrees dat dit nog erger zal worden vooral mede de digitalisering, vaccin/chippen… Waar kan men zicht nu nog verstoppen en off the grid gaan?

 31. @ Keertje anoniem 07/08/2021 om 12:53 pm
  Blijf vooral nuchter en denk wel degelijk aan uw eigen toekomst want zolang er op bestuurlijk en juridisch vivo niks verandert en 90 % van medici en media en wetenschappers en politici CORRUPT zijn begint u helemaal niets en heeft u hooguit zichzelf ermee dingen een de grote klok ( die ook zal zwijgen en zelf weer medeverantwoordelijk is!) te hangen. Breng uw problemen in gebed bij de Heer! Het is Zijn strijd! Echt gewone burgers zijn kansloos en op zijn best zullen slechts de groten zoals Reiner Fuellmich en sommige top wetenschappers iets bereiken en bovendien dit alles is profetisch voorzegt dus als Christenen hoeven we slechts NEE te zeggen want we weten de afloop van deze genocide dus wij zorgen er niet aan deel te nemen. ( beluister ook vooral advocaat Kessel!)

 32. @ Ramshoorn: 4:59 pm. Geheel mee eens. En walgelijk, het zwijgen van de zogenaamde kerken. Ongelooflijk.

 33. Het zal wel toeval zijn zeker dat honderd jaar geleden (1917-1923) de bolsjewieken/communisten de macht grepen in Rusland en er een totalitair communistisch regime vestigden, of niet..?
  Om deze revolutie te gedenken zijn de rood/groenen nu 100 jaar later blijkbaar bezig met een geconcerteerde actie om in alle landen ter wereld een aanslag op de democratie te plegen om ons zo een wereldwijd totalitair regime (communisme v2) op te dringen.
  Als rode mieren hebben ze de afgelopen jaren de mainstream media, de VN, de EU en alle andere mogelijke instellingen geïnfecteerd om hun aan de gang zijnde complot uit te voeren.

 34. Nuts! Er zal nog eerder overgegaan worden tot fixeren en eens je daar onbeweeglijk ligt en geen vin meer kan verroeren, komt er een verpleger je prikken. Je mag dan roepen en spuwen zoveel je wil; faceshield en plastic schort beschermt de prikker tegen jouw besmettelijkheid. Geven ze je er nog een shot kalmeermiddelen achteraan en dragen ze je naar de gecapitonneerde cel alwaar je kan chillen in afwachting van je boosterprik enkele weken later. Daarna mag je gevaccineerd en wel weer naar huis. “Don’t worry, be happy, stay wappie!”.

  In werkelijkheid wordt er in de Bijbelgordel en elders niemand tegen zijn of haar wil geprikt. Sommigen in de zorg zullen misschien van job moeten veranderen maar verder gaat dat niet.

 35. Als een Boemerang zal al het bedachte Kwaad van Schwab, Gates, Clinton, de WHO-RIVM-GGD op hun Eigen hoofd terugkeren. Wat zullen die bedenkers van Corona en uitvoerders van Covid-19, met de daarbij horende duivelse Testen, de Coronakampen in Canada en in andere landen wat bedacht is tegen burgers het dan uitschreeuwen van angst.

  Ook de vele Zwijgende, Predikanten, Liegende Politici en Journalisten van Kranten, Radio en TV zullen daardoor getroffen worden. Hoezo?

  Ik las het boek van F. T. Grossmith: The Cross and the Swastika 1984 over het Neurenberg Oorlogstribunaal in 1946. Daar werden Alle Nazi-kopstukken 11 in getal Opgehangen op
  Dinsdag 16 Oktober 1946.

  Herman Göring had een dag eerder toen zijn doodvonnis door de Rechter uitgesproken, kans gezien om zichzelf van het leven te benemen met een gifpil.

  Hitler deed het al eerder APRIL 45 in Berlijn. Goebbels en zijn nazi-vrouw brachten zelf hun kinderen om en namen toen ook een gifpil om hun Moorddadige leven te beëindigen.

  Eichmann die miljoenen Joden liet vergassen volgde 14 jaar later door een Joodse Rechtbank, veroordeeld tot de Galg in Jeruzalem!!! Boemerang – Kwaad straft zichzelf!!!

  Wie werden er opgehangen in Neurenberg?

  1* Ribbentrop 2* Keitel 3* Frick 4* Sauckel 5* Rosenberg 6* Kaltenbrunner 7* Frank

  8* Seyss-Inquart 9* Streicher 10* Jodel.

  Wat velen niet weten: Al deze Oorlogsmisdadigers werden in hun doodskisten op 2 trucks vervoerd naar het concentratiekamp Dachau en werden daar in ovens tot as verbrand zodat Duitsers deze nazi-criminelen nooit zouden kunnen vereren op een begraafplaats. Blz. 89.

  Er komt Goddank ook nog een uitspraak van de Hemelse Rechtbank voor de duivel die alle kwaad bedacht heeft…nog even geduld…het serpent komt ook nog aan de beurt volgens Openbaring 20.

 36. Waar moet ik bij interne verbanning aan denken, Urk? Of extern een kamp in een bosrijke omgeving, nog onder toezicht van de CIA? U zegt: politie werkt daar niet aan mee? Bromsnor: eerst komt het eten dan de moraal, die hypotheek betaalt zich niet vanzelf. En anders staat er wel een EU rapid reaction force uit een ander land klaar om te assisteren. Toch fijn om daar een lid van te zijn!

 37. De spuiters hebben weer een deugmening….is voor werknemers van e.o.a. pijpleiding…
  Natuurlijk met een ELECTRISCHE omheining….om de fabeltjeskrantfiguurtjes weg te houden.
  Canada en Australie, vergeet Israel even niet….zijn de testlocaties voor het ultieme fascisme en de doodskampen…

 38. Artikel: ‘Ik ken Joden die op tijd Duitsland verlieten vanwege de ontwikkelingen’ …

  Mbt ons zelf in NL, nu in de huidige tijd, icm onze bereidheid tot emigratie wereldwijd,
  even de reisproblemen/testen daargelaten:

  Is er iemand die kan aangeven WAAR je als weigeraar van deze injecties WEL VEILIG bent?
  Kan niet zeggen waarom, maar ik denk aan Hongarije, Polen, Zuid-America. Hoor het graag!

 39. Henk uit Tilburg 3.23.
  Dank voor uw uitleg.
  Mening en tegenmening, voors en tegens, hoor en wederhoor. Dat is altijd goed om een juiste afweging te kunnen maken.
  Ik zal zeker in gedachten houden wat u schrijft, hoewel ik me voor wat betreft machthebbers over niets verbaas, hoe monsterlijk ook.

 40. Wat een onzin weer. Dit betreft “gewoon” een area voor medewerkers aan de construction site, de rest van het verhaal is aanname…..
  Zeg niet dat het niet waar is, maar het lijkt vergezocht.

 41. Op weg naar het “rijk van het Beest”, uit de Openbaring van Johannes. Alles wat beschreven is in de “Openbaring van Johannes”, is nu realiteit aan het worden.

 42. Ik heb het idee dat degene die het filmpje geplaatst heeft er een aardig sensatieverhaal van wil maken.
  Dit soort kampen is helemaal niets vreemds in Canada bij grote projecten.
  Veel mensen hier in Europa hebben totaal geen idee van de afstanden in Canada en als er dan een groot project gaande is worden dit soort kampen met regelmaat opgezet.
  Dit kamp is een kamp waar mensen die bouwen aan een hele grote pijpleiding waarvan er zeven of acht gebouwd zijn langs het traject waar de pijpleiding moet komen.
  Dat daar wat spandoeken hangen die waarschuwen voor corona is ook helemaal niet zo gek want als het kamp helemaal bezet is wonen daar ongeveer 900 mensen.
  Ook in Nederland vind je overal borden met waarschuwingen voor corona en dat is dus om een of andere reden niet vreemd.
  Waarschuwen is een goede zaak maar sensatieverhalen de wereld in sturen is een heel stuk minder.

 43. Waarschijnlijk zijn ze niet iedereen aan het uitroeien maar is het vaccin alleen geschikt voor allen met een toepasselijke DNA. Ze zullen toch met een % aan mensen verder moeten? Het zal toch niet zo zijn dat al hun inspanningen puur bedoeld waren voor het uitroeien van alle mensen? Kan me niet voorstellen.

 44. zie vraag voor gebed vorig artikel aub
  xander heeft net dit nieuw artikel geplaatst

  dank

  nadine

  Nadine u kunt uw vraag beter op het Geloofsforum plaatsen. Mod.

 45. De concentratiekampen is een vinding van de Britten gedurende de Boerenoorlog in Zuid-Afrika.
  Waar duizenden families en gezinnen werden gedetineerd en onder erbarmelijke omstandigheden kwamen er velen om het leven.

  Voor wat betreft deze tijd en de initiators van dit demonische plan van de elite en wereldleiders, ja ook Rutte en zijn kompanen. Deze komen er niet mee weg, let wel ze komen er niet mee weg.
  God zal ze aanpakken (wetmatig). Ook alle parlementariërs en wegkijkers, de rechters en vertegenwoordigers van onze wet, die onrechtvaardig zijn en i.p.v. recht te doen dienen ze de elite, wee o wee.

 46. Keertje anoniem 12.53 u.
  Lid worden van een vakbond, goed nadenken en daarop inlichtingen vragen.
  Voorts weet ik niet of u gelovig bent, maar dan weet u wat u te doen is.

 47. Ik heb de video op mijn Youtube kanaal gedeeld. Echter, tijdens het uploaden kreeg ik al een foutmelding. Tien minuten later een melding dat de inhoud in strijd is met hun regelgeving en een mededeling dat ik een week niets kan posten. Dit zegt meer dan genoeg.
  Ik heb het hele bericht ook op mijn Facebookpagina gedeeld. Eens kijken hoe lang het daar mag blijven 🙂

  Shalom,

  Esther 75

 48. Bastiaan 2000 schreef:
  07/08/2021 om 12:55 pm

  Maak klei tabletten en begraaf het flink boven de NAP en dat het 1000 jaar later pas word gevonden. Als we dat alle doen kunnen ze het egschiedenis niet vervalsen. Noem ze bij naam en wat ze ons alle aandoen nu zodat als ze jouw klei tableten vinden de geschiedenis moeten herschrijven. Eventueel op leer schrijven(krassen).

 49. Laten we niet te hard van stapel lopen want de grondwet is er nog steeds en daarop kunnen alle ongevaccineerden zich beroepen als zij onheus behandeld worden.

  Wij hebben de wet aan onze kant en een arsenaal aan rechten dat we kunnen gebruiken tegen misdrijven die men denkt ongestraft te kunnen plegen omdat mensen hun recht op zelfbeschikking gebruiken:
  Discriminatie, intimidatie, criminalisering, belaging, stalking, verbale agressie, opruiing, oproepen tot geweld, beledigingen enz….
  Dat, beste mensen, zijn STRAFBARE FEITEN die worden gepleegd tegen ongevaccineerden en waarvoor men daders de bak indraait.
  Wij staan in ons RECHT, niet vergeten!!!
  Wij, ongevaccineerden, hebben het RECHT om te kiezen niet gevaccineerd te worden, wij hebben het recht op respect voor onze keuze, net zoals gevaccineerden en die blijken nu het gevaar te zijn door eigen schuld van vrijwillige vaccinatie.

  Het zijn net de ongevaccineerden die de gevaccineerden met de vinger zouden moeten wijzen om ons aller gezondheid in gevaar te brengen! Pfizer bekent het toch zelf dat gevaccineerden door hun vaccins de ongevaccineerden en de volksgezondheid bedreigen.

  Overheden maken zich overigens ook schuldig aan strafbare feiten van belaging en stalking door de bevolking herhaaldelijk en ongevraagd spam-vaccinatie uitnodigingen te sturen voor afspraken die de burger niet zelf gemaakt heeft!!
  Dus: covid kampen voor ongevaccineerden die de (grond)wet aan hun zijde hebben?
  Ik dacht het nog heeeel lang niet…dit is weer alleen angst aanjagen om vrijwillig te doen gehoorzamen zich te laten vaccineren omdat het wettelijk niet kan en mag verplicht afgedwongen worden, zoals bij alles: BLUFPOKER.
  Manipuleer mensen door ze angst aan te jagen voor covid kampen zodat ze gehoorzamen en zich toch vrijwillig laten vaccineren want wettelijk kan het niet verplicht worden, onze wetten en onze rechten staan in de weg.

 50. Coastal GasLink is building 14 construction camps to house workers along the route of its pipeline

 51. Ik zei ‘werkkampen’, maar het zijn dan natuurlijk tijdelijke onderkomens voor de arbeiders die wellicht van verre komen. Zulke tijdelijke verblijven worden uiteraard bewaakt.
  Misschien was de conclusie van de man, kortstondig filmend vanuit zijn auto, duidelijk té voorbarig. Dit soort filmpjes kunnen misleidend zijn als we geen achtergrondinformatie hebben.

 52. @Syl. Dan zien we hier dus tijdelijke werkkampen voor arbeiders die werken aan de pijpleiding. Die arbeiders worden wel getest op corona. Dus die leuzen zijn waarschijnlijk bedoeld voor de arbeiders om het testgebeuren serieus te nemen.
  Altijd weer de feiten checken, voor zover mogelijk. Alarmisme kan vaak op het verkeerde been zetten, van welke hoek het ook komt.

 53. Wat klopt hier niet aan!?
  Als jij mensen van plan bent op te gaan sluiten, ga je ze dan eerst wakker maken met spandoeken en al?
  Zodat men zich kan voorbereiden!
  Laat je niet kennen. Ze lokken opstand uit.
  Verdeel en heers.

 54. Oja kennen jullie nog FEMA kampen?
  Met miljoenen hard PVC lijkboxen overal verspreid?
  Dus neem aan dat er bewijs genoeg is. Dat dit al jaren terug gepland is geweest. Ga maar op YouTube kijken. Succes!
  Wie gaat er nu is wat doen dan? Iedereen blijft maar zitten en toekijken, net als de WW2.
  En dan maar roepen we wisten het niet.

 55. Aan welke kant van de geschiedenis ze komen te staan zeg je beste Xander. Maar ik denk als dit echt doorzet, er geen geschiedenis meer is, alles wordt herschreven en de ander wordt als slecht gezien. Het nieuwe normaal wordt als goed gezien herwonnen op het oude. Wij gaan dan in de boekje als slecht.
  Geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars en napoleon zei het volgens mij: geschiedenis is een berg leugens waar men het over eens is
  Ik zie zelf al jaren patronen die tot dit leiden. Zoals mensen in het voormalige Oostblok het ook zien. Ik door redenen uit mijn jeugd in instellingen ( heb ik ooit wel eens over geschreven hier) en dat was duister. Ontmenselijken, een vijandsbeeld creëren en zo zonder dat de ander verontwaardigd is en zelfs goedkeurt de ander geslagen/opgesloten en gedood mag worden.
  En dit kan gebeuren zolang de verwende en decadente mensen niet wakker worden. Want ook zei zullen misschien ooit hetzelfde lot moeten ondergaan. Zie Hongkong, 9 jaar cel voor het tonen van een vlag.

  Mensen word wakker

 56. Ik zit nu al in die situatie. Ik werk in het vervoer en moet items vervoeren die met het coronafascime te maken hebben. Ik heb echter verantwoordelijkheden, kan niet zomaar stoppen. Bovendien voor mij tien anderen. Ik probeer er niet over na te denken. Kan ik echter niet. Ik denk wel na. En ik zie het gebeuren. Wat te doen?

 57. Het lijkt precies nazi-Duitsland wel, mensen wegstoppen in kampen omdat ze niet zouden gevaccineerd zijn is meer dan schandalig. Straks zien ze dat in Europa ook en dan krijgen we hier ook zo van die kampen, met Marc Van Ranst als kampleider ik mag er niet aan denken.!!! Shalom

 58. Het einddoel is dat we allemaal een biometrische chip geïnjecteerd krijgen zogezegd om het coronavirus maar in werkelijkheid U zelf, permanent te kunnen volgen en controleren.
  Vergelijk het met een enkelband (in het kwadraat) die men criminelen verplicht om te dragen…

 59. @ Koddebeier. 12.09 u.
  Maak u niet druk.
  De geschiedenis vertelt meer zulke verhalen dat mensen zich niet lieten waarschuwen en ook is er een boek waarin beschreven is dat het weer gaat gebeuren, namelijk dat mensen zich niet laten waarschuwen.
  Welk boek dat is weet ik niet, maar misschien weet u dat?

 60. “… Sterker nog: we zijn moreel nog veel dieper gevallen dan het Duitse volk in de jaren ’30, want…”
  Wie zich nu verrast voelt, heeft jaren- en jarenlang geslapen en is (bijna) te laat wakker geworden en kijkt nu nog met slaperige oogjes als ware sukkel de wereld in.
  Wie zich aangesproken voelt, het zij zo en bewijst dan zichzelf dat het terecht is.

  Zoals ik kort geleden hier schreef:
  “Wij zijn ongewild deel van een verongelukte generatie, die niet weet dat ze verongelukt en geestelijk dood is.”

  Vanzelfsprekend betreft dat niet Xandernieuws, de meeste bezoekers van dit Forum en vele anderen in mijn\uw omgeving.

 61. Jan Sobieski schreef:07/08/2021 om 11:52 am : ” weer een mooi wappie verhaal! ”
  De holocaust een wappie verhaal ?

 62. Vaccinweigeraars worden harder aangepakt dan terroristen, voor hen wacht een luxueuze verblijf in de Nederlandse cel en voor ons de kogel!

 63. Mensen geloven gewoon niet dat mensen zo slecht kunnen zijn. Na de eerste wereldoorlog.. ” dit nooit weer!”, en 22 jaar later was het weer zover. Kampen waar mensen werden vernietigd waren ondenkbaar…, zelfde gebeurde weer in de Balkan…, mensen nu krijgen alle tekenen.., zijn ziende blind en horende doof.., je kunt je vrienden niet meer overtuigen, en halen die spuit., omdat het allemaal zo ongemakkelijk is…pfff, we gaan nog leuke tijden tegenmoet met die smerige criminele elite als Klaus Schwab en zijn vriendjes als Bill Gates., dat ze nog leven …., ik hoop dat snel iedereen wakker is , en de grote schoonmaak van dit soort criminele figuren kan beginnen.

 64. Jan Sobieski schreef:
  07/08/2021 om 11:52 am. weer een mooi wappie verhaal!

  Slaap lekker verder Jan !!!
  In 1939 vonden de meeste Nederlanders dat ook toen er gewaarschuwd werd voor een komende oorlog !!

 65. Volgens het internet is dit een locatie van Coastal Gas Link’s (CGL)
  Als je inderdaad zoekt op google: vanderhoof pipeline camp dan komt het aardig overeen met wat je ziet in de video.

 66. Types die populair zijn, worden door mediavirus gebruikt om deze toestanden te creeeren.
  Gelukkig zijn er types als wesley snijder, die daarin eerlijk zijn . Gelijk als Bryan Roy.

  Hopelijk komen er meer , zoals Umberto Tan, die het licht eindelijk zien, zodat we niet als iedereen doorslapen en op een catastrofe afkoersen!

Comments are closed.