India verslaat delta variant met Ivermectine, maar Westen wil nog steeds van niets weten

—————————————————————————————————————————————–

Westerse overheden herhalen nu EXACT wat het Vaticaan deed in de 17e eeuw, toen bewijs dat afweek van de officiële lijn dat de aarde het centrum van het universum was, werd afgedaan als ‘ketterij’ en met zogenaamde ‘wetenschappers’ te vuur en te zwaard werd bestreden

—————————————————————————————————————————————-

Het zou wereldwijd voorpagina nieuws moeten zijn: de Indiase deelstaten die Ivermectine gebruiken, hebben met het grootste gemak de veronderstelde ‘delta variant’ van het coronavirus verslagen. Maar Ivermectine is in het Westen streng verboden, juist omdat het zo goedkoop is en zo goed werkt. Meer nog: omdat hiermee het verplichte massa ‘vaccinatie’plan in gevaar zou komen. Het bewijs dat deze p(l)andemie helemaal niets met onze gezondheid te maken heeft, maar enkel is bedacht om iedereen aan deze experimentele genmanipulatie injecties te helpen, is inmiddels overvloedig.

Zelfs wetenschappelijke studies zoals deze peer-reviewed meta-analyse van Ivermectine door dr. Tess Lawrie en dr. Pierre Kory, gepubliceerd in het American Journal of Therapeutics, mogen niet op Wikipedia worden gezet. Hetzelfde geldt voor een vergelijkbare analyse door dr. Andrew Hill, en de 61 studies die op ivmmeta.com worden genoemd waaruit blijkt dat Ivermectine bij 23.000 patiënten een vermindering van het sterftepercentage met 96% heeft gerealiseerd.

Alles wat niet uit de injectiespuit komt wordt keihard onderdrukt

Overheden en media, inclusief Wikipedia, hebben overduidelijk niet onze gezondheid op het oog, maar volgen enkel een agenda, een voorgeschreven ‘realiteit’ dat alléén experimentele injecties mogen helpen tegen een – overigens nog nergens geïsoleerd en bewezen* – ‘killer virus’, waarvan zelfs de officiële (WHO) overlevingskans 99,85% bedraagt.

(* De discussie over het al dan niet daadwerkelijk bestaan van een ‘nieuw coronavirus’ dat een aandoening als ‘Covid-19’ zou veroorzaken hebben we al vaak gevoerd, maar laten we buiten de scope van dit artikel.)

En dus er is een complete blackout over hoe een Indiase deelstaat zoals Uttar Pradesh de delta variant heeft verslagen met Ivermectine. De Johns Hopkins University statistieken zijn overduidelijk en onontkenbaar. Overal waar Ivermectine wordt ingezet, daalt het aantal (zogenaamde) ‘gevallen’, zieken en doden spectaculair:

Ook de Nederlandse overheid is echter mordicus tegen alles wat ‘corona’ kan doen verdwijnen wat niet uit de injectiespuit komt. Het ‘enthousiasme’ waarmee bewezen werkende medicijnen worden onderdrukt, ten koste van de gezondheid van burgers (huisartsen kunnen zelfs een boete van € 150.000,- krijgen als ze het voorschrijven), is enkel te vergelijken met de heilige overtuiging en inquisitie van het Vaticaan, die in de 17e eeuw met harde hand en een compleet leger ‘wetenschappers’ oorlog voerde tegen de inmiddels algemeen geaccepteerde waarheid dat de aarde rond is en niet het centrum van het universum vormt.

Toen de Katholieke Kerk, nu de globalistische klimaat-vaccin sekte

Net als Galileo in 1616 met zijn telescoop onomstotelijk aantoonde dat de aarde niet het centrum van het heelal is, laten de data nu onomstotelijk zien dat Ivermectine vele malen effectiever is dan de ‘vaccins’. Het goedkope medicijn (minder dan € 1,- per patiënt per dag) voorkomt niet alleen sterfgevallen, maar ook nieuwe ‘besmettingen’, en is tevens effectief tegen de delta variant.

Maar net als Galileo’s waarheid een bedreiging vorming voor de almacht van de Katholieke Kerk en daarom niet gewenst was, is de waarheid over Ivermectine nu niet gewenst bij de globalistische klimaat-vaccin sekte die bijna alle overheden in zijn greep heeft gekregen, ook de Nederlandse. Het RIVM is dus niet toegestaan de waarheid te brengen, want dat zou de massa ‘vaccinatie’campagne meteen compleet onderuit halen.

Overal waar Ivermectine wordt ingezet verdwijnt corona als sneeuw voor de zon

ALLE landen en gebieden die Ivermectine inzetten vegen de vloer aan met ‘corona’, en doen het oneindig veel beter dan bijvoorbeeld de VS, waar het medicijn eveneens wordt onderdrukt. In de Indiase deelstaat Uttar Pradesh wonen 240 miljoen mensen, waar nog maar 4,9% van ingeënt is. Aantal dagelijkse aan Covid toegeschreven doden? 3. Aantal nieuwe ‘gevallen’? 26. Hetzelfde beeld in Delhi, met 31 miljoen inwoners: dagelijks 2 doden en 61 nieuwe ‘gevallen’. Kortom: waar hebben we het over?**

(** De onzin van de gebruikte PCR test, ook op deze site al uitvoerig aan bod gekomen, valt eveneens buiten de scope van dit artikel.)

Vergelijk dat eens met de Verenigde Staten (331 miljoen inwoners, 50,5% volledig ‘gevaccineerd’), dat géén Ivermectine toestaat: dagelijks 127.108 nieuwe ‘gevallen’ en 574 doden. Of met Tamil Nadu, dat Ivermectine heeft verworpen en aankondigde de Amerikaanse koers te volgen. Resultaat: het hoogste aantal dagelijkse ‘gevallen’ (1997) en doden (33) van heel India.

Harvard viroloog dr. George Fareed en dr. Biran Tyson (Imperial Valley) hebben 99,9% van hun patiënten gered met een Covid cocktail met daarin Ivermectine. 90% van de patiënten voelt zich al 48 uur na inname van Ivermectine een stuk beter. In tal van onderzoeken is het enorme succes van de behandeling met medicijnen zoals Ivermectine uitvoerig aangetoond, maar dat is PRECIES WAAROM wij deze potentieel levensreddende informatie NIET te horen krijgen van de mainstream media en systeempolitiek.

21e eeuwse ketterij

Er werd besloten dat er een crisis moest komen, en er is besloten dat er een crisis moet blijven. Net zoals de paus alle boeken en documenten liet verbranden waarin stond dat de aarde om de zon draaide, hebben de World Health Organization, de FDA, de EMA en alle aanverwante instanties alle positieve berichten over Ivermectine verboden. Nederlandse huisartsen riskeren hun inkomen en carrière als ze het wagen het voor te schrijven. YouTube, WikiPedia en Twitter hebben Ivermectine tot ‘ketterij’ verklaard.

21e eeuwse ketterij wordt tegenwoordig ‘misinformatie’, ‘desinformatie’ of ‘nepnieuws’ genoemd. Je krijgt al het stickertje ‘ketters’ (‘complotdenker’) als je het enkel oneens bent met wat voor soort overheid dan ook, zelfs al zitten ze er aantoonbaar helemaal naast, zelfs al verkondigen ze met wagonladingen feiten te ontkrachten onzin, zelfs al worden ontelbare mensenlevens verwoest door hun beleid. (1)

Hoeveel bewijs wilt u nog dat we worden bestuurd door een (communistische technocratische) SEKTE, die in manipulatie, onderdrukking, leugenachtigheid en bijgelovigheid niet onderdoet voor het Vaticaan in de 17e eeuw?Xander


(1) TheDesertReview via Zero Hedge


Zie ook o.a.:

09-08: CDC erkent na WOB verzoek geen bewijs te hebben van isolatie en bestaan Covid-19 virus
28-06: Jurist Jeroen Pols: ‘Kabinet koos bewust voor catastrofaal beleid’ (/ Regering Rutte vooraf door ministeriële ambtenaren gewaarschuwd voor ‘immense schade economie en welzijn, geen winst volksgezondheid’, maar zette beleid desondanks door )
28-06: ‘Weer een land in no-time verlost van Covid dankzij Ivermectine’ ( / Waarom blijft het Westen met censuur, desinformatie en torenhoge boetes een spotgoedkoop, bewezen veilig en bij al meer dan 100 miljoen corona patiënten succesvol toegediend antiviraal medicijn blokkeren? )
02-06: Spectaculaire daling aantal doden India en Mexico na toedienen Ivermectine
24-05: Dodental India stijgt na begin vaccinaties van minder dan 100 naar ruim 4500 per dag
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
10-04: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden (Als cijfers worden toegepast op Nederland, zouden 13.915 landgenoten onnodig zijn gestorven)
23-01: 82% minder Covid doden na verstrekken vitamine D in Spaanse verpleeghuizen
02-01: ‘WHO past regels misbruikte PCR test aan om vaccins succesvol te doen lijken’ (/ Regering wil nog steeds niets weten van bewezen medicijnen tegen Covid-19, zoals Ivermectine)

2020:

31-12: (/ Slechts 0,015% van de bevolking moet naar het ziekenhuis, maar corona maatregelen blijven overeind en lijken alleen maar harder te zullen worden)
17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
30-10: Remdesevir onderzoek bewijst dat middel niet werkt tegen Covid-19, maar HCQ wel’
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
18-09: Spaans onderzoek met Covid patiënten in ziekenhuis bevestigt krachtige werking vitamine D3
17-07: Grafiek laat zien dat in alle landen die hydroxychloroquine toestaan veel minder doden vallen (/ Uit 58 studies blijkt dat HCQ ‘zeer effectief’ is)
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

43

 1. Dat geeft toch te denken? Wel, de enige juiste conclusie is dat uiteindelijk geen enkel land zal ontkomen aan de Covid terreur.

  Tom schreef:
  14/08/2021 om 2:50 pm
  Toch heb ik het idee dat u cijfers gebruikt als het u zo uitkomt.

  Kijk bijv naar een vrij recente hoofdartikel ‘Weer een land in no-time verlost van Covid dankzij Ivermectine’ van 28-6-2021.
  Dat was dus Mexico, verlost van Covid door Ivermectine, blijkbaar. Inderdaad waren er rond die tijd vrij weinig covid meldingen.
  Maar als je nu naar de cijfers kijkt, zie je dat het aantal covid meldingen een all-time-high laten zien in Mexico.
  Dat geeft toch te denken.

 2. Beste Erik,

  Franciscus (marxist, pleger van een staatsgreep etc) schaart zich achter werkelijk elk negatief gedachtegoed in deze wereld. Hij is de verpersoonlijking van het immense kwaad dat zich Rooms-katholieke kerk noemt. Hij is ‘hedens’ bewijs genoeg voor de historische ellende veroorzaakt door deze sekte. (Kijk eens op CARM.)

  Zoals de moderators hier vaker zeggen, doe eens uw eigen onderzoek. U vraagt immers kranten en omroepen toch ook niet om argumenten om hun dagelijkse onzin te onderbouwen?

  Met vriendelijke groet,

  Kate

  Erik schreef:
  14/08/2021 om 2:09 pm
  Beste Xander,

  kunt u nadere historische details geven over de onderdrukking van de hypothese dat de aarde het centrum van het universum is, door “het vaticaan”, en nog wel “te vuur en te zwaard”?
  Of kan “het vaticaan” straffeloos valselijk beschuldigd worden van alles wat in de kraam van een auteur te pas komt, zonder dat enige argumentatie nodig wordt geacht?

  Erik

 3. Mira die man met die tattoos is Kenneth o”Keefe , een van de beste onderzoekjournalisten die er rond loopt…

 4. Xander, is er ook nog eens wat anders als covid ? Er is zoveel aan de hand in de wereld.

 5. @ Pimpel: 12:12 am. En dat ben ik met U eens. Ze willen ons persé allemaal die gifspuit laten zetten.

 6. Oke india is op de goede weg.
  Welke landen nog meer?
  Dan kunnen we een lijstje maken waar we heen kunnen vluchten…

 7. Mijn vorige reactie ik weet niet of dat voor elke activiteit geld ik las
  Vanaf 20 September 2021
  Horeca, festivals, evenementen, sportwedstrijden kunst cultuur
  Binnen of buiten.

  Meer dan 75 personen.
  Met controle ambtenaren als mystery guests.

 8. Vanaf 20 September 2021 geldt een toegangsbewijs in Nederland. Voor binnen en buiten activiteiten bij meer dan 75 personen uitgezonderd detailhandel en werk.
  Dat is onderdrukking. Dat is discriminatie. De toegangstest is niet meer gratis die overigens maximaal 24uur geldig zijn. Dit is indirecte vaccinatie plicht.

 9. Al een poosje MMS in huis via de oosterburen, helpt ook goed tegen de ziekte van Lyme.
  Door big Pharma verketterd net als HCQ en Ivermectine, De ontdekker is zelfs met de dood bedreigd, het maakt immers een hoop reguliere medicijnen overbodig.

 10. @ monique,

  Ik weet niet wat je bedoeling is met de video die je hebt geplaatst. Maar deze video is een aardig stukje anti-Joodse rommel.
  Ik heb hem wel van begin tot eind bekeken. In deze video struikel je over het woord Joodse.
  Joodse revolutionairen, Joodse kampbeulen, Joodse terroristen, Joden die op de totale wereldoverheersing zijn en hier stop ik maar. Ook het Zionisme wordt in deze video in een kwaad daglicht geplaatst.
  En dan die onheilspellende achtergrondmuziek.
  De enige opzet achter deze video is het aanwakkeren van haat tegen de Joden en Israël.
  Er wordt in deze video beweerd dat Palestina voor 95% Arabisch was, en dat de Zionisten het land van de Palestijnen hebben gestolen.
  Nu kan je natuurlijk aannemen wat er in deze propagandafilm gezegd wordt. Ik denk dat de Nazi’s trots zouden zijn geweest op deze videoproductie!
  In hoeverre ben je op de hoogte van de geschiedenis?
  Israël is terug van weggeweest, nadat de Romeinen de Joodse bevolking op grote schaal hadden gedeporteerd.
  Echter, kleine aantallen Joden wisten zich aan deze deportaties te onttrekken, en het zijn deze Joden en hun nakomelingen die ononderbroken door de eeuwen heen daar zijn blijven wonen. Ze werden overheerst door steeds wisselende bezetters, maar dan kunnen we toch niet zeggen dat ze daarom geen recht meer hebben op hun eigen land. Van 1517 tot 1917 hebben de Ottomanen het land bezet, en tijdens de Eerste Wereldoorlog zijn ze daar verdreven door de geallieerde troepen.
  Ga eens zoeken op Google naar de Balfourverklaring, en ga daarna eens zoeken naar de Conferentie van San Remo.
  Daar kan je alles vinden over de legitieme rechten van Israël om daar te zijn. De bewering dat de Joden het land van de Palestijnen hebben gestolen is een regelrechte, maar zeer hardnekkige leugen.
  Zoek ook eens naar wat Mark Twain, een beroemde Amerikaanse schrijver, over Palestina heeft geschreven, toen hij daar omstreeks 1863 rondreisde.
  Besef ook dat de naam Palestina een Romeinse uitvinding was, omdat het hun bedoeling was om het Joodse volk uit de geschiedenis uit te wissen.
  Hoe we het ook draaien of keren, de Joden zijn de autochtone bevolking van Israël.
  Ook de profetische geschriften in de Bijbel wijzen overduidelijk op het herstel van Israël als onafhankelijke natie.
  Tot slot: Zionisme is het Joodse streven om terug te keren naar hun land en daar hun eigen onafhankelijke staat te hebben. Zionisme heeft niets met een streven van wereldoverheersing te maken.

  Svalbard

  Dank Svalbard, post van Monique verwijderd. Mod.

 11. Vet of koolhydraten, vlees of vis, Ivermectine (vrij te koop in de derde wereld zoals aspirine hier) of een Dr. Rachel Levine vax: laat het aan de mensen (volwassenen) zelf over. Marktwerking is koning volgens het liberale gedachtengoed. Rutte verstoort dat. Rutte must go.

 12. Goed punt in deze brief die opgesteld is door de bisschoppen in Colorado die je kunt downloaden en  waar je je als Katholiek op kunt beroepen  om het vaccin te weigeren.

  “Meer in het algemeen zou een katholiek een vaccin kunnen weigeren op basis van de leerstellingen van de kerk betreffende therapeutische evenredigheid. Therapeutische proportionaliteit is een beoordeling of de voordelen van een medische interventie opwegen tegen de ongewenste bijwerkingen en lasten in het licht van het integrale welzijn van de persoon, inclusief spirituele, psychologische en lichamelijke goederen. Het oordeel over de therapeutische evenredigheid moet worden gemaakt door de persoon die de mogelijke ontvanger van de interventie is, niet door de volksgezondheidsinstanties of door andere personen die in hun eigen situatie anders zouden kunnen oordelen.”

  Deze brief is een reactie op de burgemeester van Denver, Michael Hancock, die verklaarde dat op 2 augustus  “alle stadswerknemers” samen met werknemers uit de particuliere sector in “hoog risico-instellingen” tegen 30 september verplicht zouden worden ingeënt.

  https://www.lifesitenews.com/news/736432/

  https://cocatholicconference.org/template-for-religious-exemption-from-covid-19-vaccines/

  Zo herhaalt het Europees Geneesmiddelenbureau EMA altijd dat de voordelen van het vaccin opwegen tegen de nadelen. Als ze dat maar blijven herhalen geloof je als schaap na verloop van tijd deze leugen. Dit is echter een hypothese oftwel een aanname, een stelling zonder bewijs.

  If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it. 
  (Joseph Goebels)

  Als je een leugen vertelt die groot genoeg is en je  blijft hem herhalen, zullen mensen het uiteindelijk gaan geloven.

  De denktrant van een schaap is ongeveer als volgt.

  Artikel 1
  De voordelen van het vaccin wegen op tegen de nadelen

  Artikel 2
  Als iemand vraagt of je weet wat de bijwerkingen zijn van het vaccin gaat artikel 1 in werking…

 13. @ Johan Dorp
  graag gedaan ik ben blij dat er weer iemand kijkt en ziet dat er meer middelen zijn om te helpen.
  Heb het zelf in 2011 gebruikt met chlorella en spirulina om na het verwijderen na 40 jaar almagaam vullingen te ontgiften.
  En heb pas sinds enkele weken deze site kunnen vinden die het levert van zeer goede kwaliteit.
  Deze Nederlandse clip heeft mij geholpen om het middel te vertrouwen.
  Terminaal en genezen door mms.
  https://www.youtube.com/watch?v=YICEPrLyLfA

 14. In thailand heeft men gevonden dat tabletten van bitterspitje (een plant) coronapatienten voor 92% geneest.

 15. Monique op 10.14

  Als ik de man in de video bekijk met zijn enge tatoeages, weet ik genoeg

 16. @ Gezocht:

  Corona bestaat al sinds mensenheugenis en is een soort van griepvariant waarvan vooral ouderen (boven de 80 jaar) of zwakkeren met onderliggende aandoeningen wel degelijk ziek van kunnen worden en kunnen overlijden, net als bij influenza. Voor die mensen kan Ivermectine en HCQ + zink een prima oplossing zijn.

  Covid-19 bestaat niet. Het is een codenaam voor vaccinpaspoort i.c.m. kunstmatige intelligentie. De naam is afgeleid van het SARS-Cov2 virus en dat is een corona virus welke schadelijk KAN zijn als vermeld bij bovenstaande corona uitleg.

 17. Ivermectine is zo goedkoop te produceren. Wij gebruiken het om de paarden te ontwormen bv. Een oud en vertrouwd middel zonder bijwerkingen. Bij ( per ongeluk overdosering geen schade) gezien Ivermectine zo goedkoop is ( vergelijkbaar met de productie van Paracetamol) overal verkrijgbaar, en vooral in bv Afrika/ Midden Oosten veel gebruikt voor allerlei doeleinden ( dier en mens) De oplossing is zo goedkoop en al door en door uitgetest, het is diep verdrietig dat er mensen moeten sterven omdat we alleen de gifspuit mogen gebruiken van de Rothschild kliek. @ Agenda21: Productnaam, Diverse (ligt er ook aan voor welk doeleinde ( mens of dier) en welk land). Bijwerkingen: geen. Contra indicaties, niet bekend. Gevolgen overdosering, geen.

 18. Eric op 14/8.

  Waarvoor gaat U zelf geen onderzoek doen . Het is overig bewezen dat het vaticaan ( alle pausen de grootste bandieten in de wereld zijn.) Wake up.

 19. Moeder de Gans , het is bewust dat die leugen in stand wordt gehouden , door toedoen van big pharma. De waarheid is
  de terrain theorie van louis bechamp…

 20. @Johan.

  Heel erg bedankt Johan voor de link over mms (chlorine dioxide). Ik heb de hele video van bijna 2 uur bekeken en heb inmiddels online mms besteld.

 21. @Hans 4.59pm
  Inderdaad, de besmettingsleugen van Louis Pasteur, die zijn leugen overigens kort voor zijn dood toegegeven heeft. Blijkt tot nu toe dat van die leugen nog steeds wereldwijd, al dan niet bewust, door vriend en vijand misbruik wordt gemaakt, om mensen bang te krijgen.

 22. Overigens is Henk uit Tilburg niet meer woonachtig in Tilburg maar is sinds enkele maande uitgeweken naar Bulgarije waar hij met zijn pensioen leeft al god in Frankrijk
  Dus Ik zal me in het vervolg aanmelden als Henk uit Veliko Tarnovo

 23. Het is echt niet zo moeilijk te bevatten.
  de regeringen in het westen zijn eenvoudig opgekocht door Big Pharma het WEF de WHO en de UN moeten we daar nog langer over zeveren

 24. Maar als Covid19 of corona niet bestaat, dan hoef je toch ook geen ivermectine te nemen?

  Of bestaat corona nu ineens toch wel?

 25. De brutaliteit waarmee de z.g. corona-pandemie wordt uitgevoerd is letterlijk grenzeloos. Het GVB te Amsterdam kan de trams en bussen wel omnummeren in lijn 8 (Lijn 24 loopt toch al naar de Hollandse Schouwburg). De mensen en vooral mensen met een mondkapjes vrijstellings-certificaat worden in het openbaar vervoer bejegend als misdadigers. De coronagenocide heeft de overheid diep laten zinken. Ik zal ze niet helemaal naar beneden halen; het zijn goede slaven.

 26. Aangenomen dat o.a. dr. Stefan Lanka niet zo maar wat lult, bestaan virussen (in het gebruikelijke concept) dus niet eens. Vraag: euh, waar gaat dit dan eigenlijk allemaal over? Is dit een voortzetting van de besmettingsleugen van Louis Fraudeur?

 27. In India en Afrika zijn ze bekend met de gifspuiten van gates. Daar heeft het al sporen van vernieling achtergelaten. Die mensen weten wel beter. In het westen brengt Ivermectine en HCQ de volksopruiming in gevaar. Daarom wordt het ook verboden.

 28. Als dit bericht op waarheid berust is het een grof schandaal. Met welk recht denken overheden
  Ivermectine te kunnen verbieden? Als huisarts zou ik het onmiddellijk voorschrijven en bij een
  eventuele boete zeggen dat ze kunnen opvliegen.
  Enfin, ik zie het als een reden temeer om een vaccin te weigeren.

 29. Covid 19 bestaat niet eens en ze kunnen het maar niet isoleren en je hebt maar 1 geval nodig daarvoor en zelfs met een beloning van 1,5 miljoen komt er niemand opdagen dus we worden in de maling genomen.

 30. Geheel eens met dit artikel. Het is een grote schande dat Ivermectine, NIET voorgeschreven mag worden. Dit middel heeft zijn werking voldoende aangetoond.

 31. Het is duidelijk dat het westen onder de invloed en corruptie van het WHO/WEF zit, en zij geen oplossing willen voor deze fake pandemie. Maar waarom laat deze elite het dan wel toe in landen zoals India en Mexico, reikt hun macht dan niet zover? Geeft dit dan hoop?

  Is dit uw echte naam? Mod.

 32. Toch heb ik het idee dat u cijfers gebruikt als het u zo uitkomt.

  Kijk bijv naar een vrij recente hoofdartikel ‘Weer een land in no-time verlost van Covid dankzij Ivermectine’ van 28-6-2021.
  Dat was dus Mexico, verlost van Covid door Ivermectine, blijkbaar. Inderdaad waren er rond die tijd vrij weinig covid meldingen.
  Maar als je nu naar de cijfers kijkt, zie je dat het aantal covid meldingen een all-time-high laten zien in Mexico.
  Dat geeft toch te denken.

 33. Okay, stel dat dit verhaal zou kloppen dan zou dit medicijn het ‘broertje’ van het DNA, het RNA, verwijderen c.q. vernietigen waardoor het DNA …. aanzienlijke schade oploopt. Eenmaal gevaccineerd , jammer dan ; de schade is dan permanent, of latent altijd aanwezig.
  In Göttingen zijn succesvolle proeven gedaan met Alpaca’s. Uit een extractie van dat bloed zijn … nano, het lijkt wel of er niets anders meer bestaat, deeltjes gevonden die een paar honderd keer beter reageren dat de tot nu bekende vaccins.
  Én nee, deze dieren zijn niet geslachtofferd !

 34. Alle doden die zijn gevallen door het verbieden en het uit de handel halen van Ivermectine komen voor rekening van Rutte 3 en de 2e kamer !!!!

 35. Dat is een westers probleem en India heeft groot gelijk. en als m’n goedkopere medicijnen kan voorschrijven die doeltreffend zijn tegen dit virus waarom blijft m’n dan weigerachtig? Het zal wel weer om geld draaien. De medische industrie is een ware maffia het draait om economie en geld. En ik heb vandaag op het nieuws gehoord dat we nog een gehele herfst ons aan de regels moeten houden, dus de openluchtgevangenis blijft. Shalom

 36. De regering in India doet wat het beste is voor hun bevolking, in de EU en Nederland hebben ze schijt aan de bevolking !!

 37. Beste Xander,

  kunt u nadere historische details geven over de onderdrukking van de hypothese dat de aarde het centrum van het universum is, door “het vaticaan”, en nog wel “te vuur en te zwaard”?
  Of kan “het vaticaan” straffeloos valselijk beschuldigd worden van alles wat in de kraam van een auteur te pas komt, zonder dat enige argumentatie nodig wordt geacht?

  Erik

 38. Dit is positief nieuws voor veel mensen die anders denken maar er is nog een bewezen middel die dit virus verslaat met tot 100% resultaat.
  MMS is in Zuid-Amerika in diverse landen ingezet met toestemming van de regering maar ook dit nieuws is snel in het Westen gecensureerd?
  In deze documentaire komt ook dit aan bod “MMS een universeel medicijn”,zelfs wetenschappers van NASA hebben dit zo benoemd.
  https://www.bitchute.com/video/OcdiefsyTHRE/
  Het middel is zelfs wereldwijd verkrijgbaar op deze site.
  https://aquarius-prolife.com/nl/
  Dus er is hoop voor veel mensen die niet in de regering geloven en soms vaak terecht is mijn mening.

 39. Welke vorm van Ivermectine resp. welke productnaam?
  Welke dosering?
  Wat zijn mogelijke bijwerkingen?
  Welke contra-indicaties?
  Welke gevolgen bij overdosering?

  Doe zelf wat onderzoek en u weet alles. Mod.

Comments are closed.