Jurist Jeroen Pols: ‘Kabinet koos bewust voor catastrofaal beleid’

—————————————————————————————————————————————–

Regering Rutte vooraf door ministeriële ambtenaren gewaarschuwd voor ‘immense schade economie en welzijn, geen winst volksgezondheid’, maar zette beleid desondanks door

—————————————————————————————————————————————–

Jurist Jeroen Pols (Viruswaarheid) heeft de volgende belangwekkende verklaring gepubliceerd, die wij hier in zijn geheel overnemen: Kabinet koost bewust voor catastrofaal beleid. Ambtenaren van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat waarschuwden het kabinet in maart vorig jaar voor de catastrofale gevolgen van de ‘intelligente lockdown’.

Een analyse van de maatschappelijke kosten en baten eind maart concludeerde dat de indirecte schade aan de Nederlandse volksgezondheid zo zwaar was dat deze de directe gezondheidsschade van COVID-19 overschaduwde. 

Het kabinet verzweeg deze afwegingen tegenover het publiek. 

De kosten zijn zo buitenproportioneel hoog dat een afweging tussen economie en gezondheid overbodig is’, aldus het advies. 

Het ministerie voorzag als direct gevolg van de maatregelen een toename van de staatsschuld van 150 miljard en een krimp van het bruto binnenlands product van 40 miljard euro. 

Daarnaast verwachtte de analyse tientallen miljarden schade als gevolg van de uitgestelde reguliere gezondheidszorg en psychosociale kosten door een toename van eenzaamheid, angst- en stemmingsstoornissen en zelfmoorden. Het rapport adviseert om de capaciteit van de gezondheidszorg op te schalen en de economie open te houden.

Het kabinet koos desondanks voor een voortzetting van haar beleid. 

Zwakke gezondheid 

Uit het afgelopen week op basis van een WOB-verzoek van onder meer de Volkskrant vrijgegeven rapport volgt dat een gedeeltelijke voortduring van de maatregelen gedurende een jaar slechts een beperkte gezondheidswinst oplevert. 

De maatregelen zouden bij een volgens de ambtenaren waarschijnlijk veel te optimistische inschatting 25 duizend sterfgevallen voorkomen van patiënten met een zwakke gezondheid en een gemiddelde leeftijd van 82 jaar. 

De geraamde kosten per vermeden sterfgeval bedroegen bijna 10 miljoen euro terwijl daar een zeer beperkte levensverwachting tegenover stond. 

Sluipmoordenaar

De onderzoekers waarschuwen dat uitstel van reguliere zorg een ‘sluipmoordenaar’ kan zijn die potentieel meer levens raakt dan het coronavirus. Alleen al de toename van depressies en zelfmoorden zou duizenden mensenlevens kosten. 

Het rapport komt tot een inschatting van een verlies van 500 duizend gezonde levensjaren. Dit is volgens de analyse een flinke onderschatting omdat ook Nederlanders zonder psychische- of eenzaamheidsklachten een afname van hun kwaliteit van leven ervaren.

Staatsschuld

De ambtenaren wijzen erop dat een forse toename van de staatsschuld voor de komende jaren lagere overheidsuitgaven aan bijvoorbeeld gezondheidszorg, onderwijs en veiligheid met zich meebrengen. Deze gevolgen laat het rapport in de kosten-batenanalyse buiten beschouwing. 

Geen winst

De analyse neemt als uitgangspunt dat 2% van de besmettingen tot ernstige klachten leidt. Hierdoor zouden bij een beleid zonder maatregelen door capaciteitsgebrek de helft van de geschatte vijftigduizend patiënten geen intensieve zorg ontvangen en overlijden. Achteraf blijkt deze inschatting veel te negatief. 

In zijn presentatie van afgelopen mei aan de Tweede Kamer verlaagde OMT-voorzitter Jaap van Dissel dit naar 0,35%. De ziekenhuizen behandelden uiteindelijk In een jaar tijd niet meer dan tienduizend patiënten op de intensive care. Tegenover de catastrofale gevolgen van het beleid staat daarmee waarschijnlijk geen gezondheidswinst. 

De voorlopige conclusie is dat het kabinet doelbewust en met instemming van het parlement, duizenden mensenlevens opoffert en de Nederlandse samenleving in de vernieling drijft terwijl daar geen winst voor de volksgezondheid tegenover staat.

Meer lezen:’

Download hier het volledige WOB verzoek

Viruswaarheid weekoverzicht op YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=Q7nWaSxOZfk

 

Zie ook o.a.:

04-03: Wetenschappers over ‘de politieke economie van massa hysterie’ rond Covid-19
25-02: ‘Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis’
16-02: Viruswaarheid wint rechtszaak tegen staat, maar avondklok blijft van kracht

2020:
17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’
31-10: Aangenomen spoedwet verandert Nederland in permanente klimaat-vaccin dictatuur
29-10: Bewustzijnsdeskundige: Corona beleid is typerend gedrag van psychopaten
18-10: ‘Ongegrond aanjagen van angst maakt dit kabinet tot een terreurorganisatie’ (Sven Hulleman)
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent (/ ‘Tijdens systeemcrisis 2020-2022 wordt welvaart, veiligheid en zekerheid weggevaagd, gevolgd door nieuwe Depressie tot 2025-2027’)
26-09 Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
20-09: Jurist Jeroen Pols legt uit dat het Nederlandse volk met de Spoedwet feitelijk vogelvrij wordt verklaard
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

34

 1. @ Wist het veel langer: 4:03 pm. Daar denk ik ook zo over. Ze gaan over lijken de regeringen en politici, om de de-populatie mogelijk te maken. Handlangers van de duivel, dat zijn het in mijn optiek, de hele WHO,VN,WEF, de illuminati en Bilderbergers incluis.

 2. Geen nieuw waarschijnlijk,maar toch.
  Na de zomer een echte lock down om de economie compleet om zeep te helpen.
  Die bedrijven die het net gered hebben vallen om , zzp enz die nu stervend druk zijn , komen thuis te zitten.
  Prijzen gaan gigantisch stijgen , geen voorraden meer.

 3. De alarmistisch gekte, nu weer in Australië: https://www.youtube.com/watch?v=ToJ2VNCHITo
  Op een bevolking van 25 miljoen zijn er 271 ‘besmettingen’, liggen er 58 in het ziekenhuis, liggen er 2 in de IC en zijn er 0 sterfgevallen.
  Desondanks kondigen de regeringen aldaar weer lockdowns af, want er zou een dreiging zijn van de delta-variant. Dit is zó totaal disproportioneel dat het volledig in strijd is met internationale wetgeving.
  Maar het gebeurt gewoon. Men praat over het virus alsof het ebola is. Als er werkelijk orders worden opgevolgd van een WHO, is dan dit gekker-dan-gek beleid ons voorland voor de komende winter?? Worden we blijvend in gijzeling gehouden na een korte periode van een beetje vrijheid?

 4. In Australië (nu winter) weer lockdowns, terwijl er dit jaar in grote gebieden 0 sterfgevallen zijn. Maar bij 2 of 30 “besmettingen” (1 op de miljoen ongeveer) gaan de alarmbellen weer af en hup, sluiten de boel. Ze doen echt alsof het ebola is. https://www.youtube.com/watch?v=sm0ldP3EWKs
  De aloude nuchterheid is er volledig zoek. Dit zal toch niet ons voorland worden a.s. winter?? Complete paniek om niks?
  Want de delta variant wordt behoorlijk gehyped. Dat gevaar zou overal loeren. Terwijl een grotere besmettelijkheid juist duidt op een verzwakking van de eigenschappen. Net als bij die Britse variant die ook alarmbellen deed rinkelen, maar die geen risico bleek te zijn.
  Kinderarts Bruijning wil injecteren vanaf 12 jaar, omdat zo 80% immuniteit kan worden bereikt, die nodig zou zijn. Maar de natuurlijke immuniteit, die juist bij jongeren sterk wordt opgebouwd, laat ze buiten beschouwing als ze praat over 80%. Neuroloog Jan Bonte heeft hier een stevig antwoord op: https://threadreaderapp.com/thread/1409956295021580294.html

  Dezelfde Jan Bonte heeft zich verdiept in de gang van zaken voorjaar vorig jaar, toen een groep leidende wetenschappers met Fauci en Daszak overlegden dat dit virus níet uit het lab ontsnapt kon zijn, maar dat het een natuurlijke oorsprong moet hebben gehad. Een goed stuk onderzoeksjournalistiek dat we hier ooit in opiniebladen konden vinden: https://www.janbhommel.com/post/vraag-het-marion-3
  Men zag waarschijnlijk een bedreiging voor de voortzetting van zulke virusonderzoeken als iedereen zou geloven dat het virus ontsnapt was uit het WIV lab (dat ook fondsen uit de VS ontving). Dus lijkt er afgesproken te zijn dat de ‘lab-leak’ gedachte een foute complottheorie moest zijn.
  Dit gebeurde in een vroeg stadium (nog geen slachtoffers in Nederland) en wellicht heeft die groep medewerkers van Fauci en Daszak niet kunnen bedenken hoe hun activiteiten ooit onder het vergrootglas zouden komen te liggen. Want dat gebeurt nu omdat de wereldwijde gevolgen zo rampzalig zijn geworden voor het normale leven.

 5. NL is altijd al ‘failliet’ geweest. Is onderpand voor de cabalbankiers. Je ziel verkopen aan deze ‘mensen’ zou je het ‘geestelijk faillissement’ kunnen noemen.
  Ze willen wel wat terug…

 6. @ Qvic, hele interessante informatie.. thanks!! Ik had al heel lang een idee dat landen helemaal niet bestaan. Althans, niet zoals men ons geleerd en geïndoctrineerd heeft. Het is daarom waarschijnlijk ook dat gewoon geaccepteerd wordt dat Private bedrijven zoals de WHO, de FED etc de scepter kunnen zwaaien. Het zijn gewoon bedrijven en daar hoeven wij helemaal niet naar te luisteren.

 7. In elk land en over de hele wereld wordt toch hetzelfde beleid gevoerd ?

 8. De delta variant. De spuit gaat in ieder geval in de deltaspier van de arm .

 9. Staatsschulden die gemaakt zijn door de overheid zelf , maar het volk zal het moeten betalen, de steun die bedrijven etcetra krijgen is niet geld van de overheid, maar van multinationale bedrijven, Soros, en de bankiersfamilies, dus geleend geld die wij als moderne slaven hard voor zullen moeten werken om het terug te betalen.

 10. Naturalnews, Mike Adams: Sterftecijfer van Delta-variant acht keer hoger bij “volledig gevaccineerde” personen

  https://www.naturalnews.com/2021-06-29-mortality-delta-variant-eight-times-higher-vaccinated.html

  google vertaling:
  De laatste bewering is dat de variant van het Wuhan-coronavirus (Covid-19) “Delta” zich “verspreidt als een lopend vuurtje” en dat degenen die al met “vaccins” zijn geïnjecteerd het meest worden getroffen.

  Volgens de laatste gegevens hebben mensen die een of twee Wuhan-griepprikken hebben genomen tot acht keer meer kans om “positief” te testen of in het ziekenhuis te worden opgenomen.

  Een voorlopige statistische analyse wees uit dat het aantal ziekenhuisopnames en de absolute mortaliteit als gevolg van de Delta-variant aanzienlijk hoger zijn bij de “gevaccineerde” in vergelijking met de niet-gevaccineerde.

  De cijfers laten zien dat onder patiënten die positief testen op de Delta-variant, het sterftecijfer voor degenen die ‘volledig gevaccineerd’ zijn, wat betekent dat ze beide doses van een mRNA-injectie hebben gekregen, bijna acht keer hoger is.

  Dit komt overeen met soortgelijk onderzoek van Public Health England, waaruit bleek dat gevaccineerde mensen 600 procent meer kans hebben om te overlijden aan Delta dan niet-gevaccineerde mensen.

  In Engeland is nu duidelijk te zien in de gegevens dat degenen die zijn geïnjecteerd verantwoordelijk zijn voor de verspreiding van Delta. En hoe meer mensen zich laten vaccineren, hoe meer Delta zich verspreidt.

  “Het infectiepercentage van de deltavariant van mensen die ten minste [één] dosis vaccin hebben gekregen, is lager dan dat van volledig gevaccineerde mensen, maar hoger dan dat van niet-gevaccineerde mensen”, meldt Gnews.

  Wetenschap: laat je vaccineren en je hebt meer kans om te overlijden

  In het beste geval zal geïnjecteerd worden tot hetzelfde resultaat leiden als niet geïnjecteerd worden. In het slechtste geval – en dit is wat de gegevens suggereren – is de kans groter dat je sterft als je wordt gestoken voor het Chinese virus.

  Dus waarom zou je het überhaupt doen? Veel mensen zouden waarschijnlijk zeggen dat ze gewoon “hun deel willen doen”, maar welk deel is dat? Het stervende deel? Omdat de enige mensen die hevig ziek lijken te worden na blootstelling aan Delta of een andere vermeende variant, mensen zijn die de regering gehoorzaamden en geïnjecteerd werden.

  “Je vraagt ​​je af waarom de politici nog steeds iedereen pushen om zich te laten vaccineren, aangezien de kans op overlijden toch niet al te veel verschilt”, stelt Gnews.

  “Het is ook vermeldenswaard dat in vergelijking met het aantal ziekenhuisopnames en het infectiepercentage, het sterftecijfer als nauwkeuriger wordt beschouwd, omdat voor infectiegegevens een persoon ervoor kan kiezen om niet getest te worden en er kan vals-positief of vals-negatief zijn voor testresultaten. En voor ziekenhuisopnamegegevens kan een persoon ervoor kiezen om niet naar het ziekenhuis te gaan en gewoon thuis te blijven. Het is echter onmogelijk om ervoor te kiezen om voor niemand te sterven, daarom zijn sterftegegevens meestal nauwkeuriger.”

  Naarmate de tijd verstrijkt, wordt het steeds duidelijker dat geïnjecteerd worden gewoon dom is. De injecties voorkomen weliswaar geen infectie, noch voorkomen ze de verspreiding, dus wat hebben ze eraan?

  De enige claim die de medische instelling maakt met betrekking tot de injecties, is dat ze het risico van een persoon om ernstig ziek te worden en ziekenhuisopname na een positieve test, kunnen verminderen. De laatste gegevens tonen echter aan dat zelfs dit onjuist is.

  “[Deze] analyse suggereerde op zijn minst dat de Britse regering de resultaten zou hebben uitgekozen die passen bij het ‘take the vaccin’-verhaal en ervoor heeft gekozen om niet het hele plaatje te vermelden in het artikel dat in hun nieuwsbericht wordt genoemd”, besluit Gnews.

  “En deze analyse toont ook aan dat het sterftecijfer (meestal de meest nauwkeurige maatstaf in vergelijking met ziekenhuisopname en infectie) voor gevaccineerde mensen die het delta-variant CCP-virus hebben opgelopen, zeer verontrustend is en mogelijk verder gerelateerd onderzoek nodig heeft, zoals een mogelijk ADE-effect.”

  U kunt het volledige rapport van Gnews samen met alle bijbehorende gegevens op deze link lezen.

  Meer gerelateerd nieuws over bedrog met het Chinese virusvaccin is te vinden op ChemicalViolence.com.

  Bronnen:
  Gnews.org
  NaturalNews.com

 11. @ Schoorsteenveger: 7:12 pm, op 28/6. Dat is de wrange realiteit.

 12. Dit artikel is veel te mild .
  De afdracht van Noord-Europees geld ( staatsleningen en pensioenfondsen ) naar Zuid-Europa is een feit geworden ( radio 1 ).
  Door deze schuldenunie zal de inflatie enorm toenemen hetgeen iedereen kan zien wanneer men boodschappen doet .
  Eindresultaat is totale €uro-ontwaarding , waarna de digitale wereld nepmunt ingevoerd zal worden . ( alleen voor geïnjecteerden ) .
  U zult niets bezitten en gelukkig zijn ( prozac door het kraanwater ? )

 13. De bedrijven, mensen, die zwaar getroffen zijn, zijn vooral vrije beroepen. Café en restaurant houders, kunstenaars, rijinstructeurs, kleine winkeliers, zzp-ers. enz . Alle leuke dingen zijn geschrapt. Kijk overheidsberoepen zijn makkelijk te manipuleren. Leraar, zorgmedewerker, politie enz. Hoe kun je een totalitair systeem ontwikkelen, nou zo dus.
  Weet je nog dat we moesten klappen voor de zorg? Ik niet, had al veel meegemaakt als patiënt in het ziekenhuis.(veel te hoge werkdruk en veel fouten door doorvoering nieuwe communicatie, tech systemen). Daar is wel geld voor, maar geen meer handen aan het bed. De pcr test heeft ervoor gezorgd dat nog meer personeel uitviel. Gevolg: 140000 mensen hebben hun operatie niet gehad. Mijn dochter zit al een jaar te wachten op een oogonderzoek in het ziekenhuis, Kan niet naar een opticien, want ze heeft een oogziekte en moet speciaal afgemeten worden. Zelf ben ik al helemaal niet meer naar het ziekenhuis geweest voor controle, want ik heb geen vertrouwen meer in de zorg zelf. Onlangs hoorde ik dit: Jonge vrouw(met kind van 6 jaar) met borstkanker wordt aan de remmers gezet en niet geopereerd? Dacht dat je snel geholpen moet worden om uitzaaiingen te voorkomen. Dus waarom moet je dan nog aan die bevolkingsonderzoeken meedoen? Ik begrijp het gewoon niet meer. Gesprekken met ouderen hetzelfde(lopen vaak om allerlei zaken in het ziekenhuis): Wij worden opgeruimd. En ja, dat idee heb ik dus ook.
  Nu ja, dan hebben we nog niet eens over andere schade. Eenzaamheid onder ouderen, maar ook vooral onder jongeren. Deze groep is hard getroffen.(ken jongeren die zelfmoord hebben gepleegd) Worden ook nog beschuldigd van mutaties, omdat ze feestvieren. Heb je de beelden gezien van de afterparty van de g7, trouwfeest grappenhaus, koning tussen mensen in de Haagse oranjestraat? En andere wereldleiders, die zich nergens aan houden.
  Nu ja, als je alles bij elkaar optelt, dan zie je toch wel dat ze onszelf en het systeem af aan te breken zijn/kapot aan het maken zijn? Ondertussen lachen zij ons uit. Ze houden ons gewoon voor de gek en nog zijn er mensen, die achter de overheid/maatregelingen staan. Hoeveel ellende moet er nog komen, voordat zij een keer wakker worden?

 14. Vergeet niet dat iedere burger staatseigendom is en de staat alles met hun burgers kunnen en mogen doen wat zij willen. Democratie is dan ook een illusie, we leven in Nederland al meer dan 200 jaar in een dictatuur. Net zo met stemmen voor de 2e kamer is een illusie, dit zorgt ervoor dat de bevolking niet in opstand komt en de uitslagen kunnen zo gemanipuleerd worden, omdat de burgers daar geen enkele zicht op hebben of kunnen uitoefenen. Veel denken nog steeds dat het eerlijk gaat, maar er zijn weinige die het spel doorzien. Zodra jij je stempas omwisselt in een naamlozen en nummerloze krantenpapieren politieke partijen met namen erop, die zo makkelijk gedupliceerd kan worden, dat fraude kinderspel wordt. Zorg dat je autonoom of soeverein wordt. Zodat jij weer een mens wordt i.p.v. een natuurlijk persoon, burger/borger. Want een natuurlijk persoon betekent niets anders dan dat je een fictie bent, een ding. En met dingen kun ze alles mee doen. Voor de staat zijn wij allang dood verklaard en op papier wonen we eigenlijk niet eens in Nederland, want dat heeft Alex geregeld om ons op papier naar Amerika te plaatsen. Als onderpand voor zijn commerciële bedrijf State off the Nederlands, deze staat ingeschreven in Washington DC inc. Zo is Rutte ook geen president, maar een directie lid. Hij is de CEO van de coöperatie de staat der Nederlanden. Ja je leest het goed; er bestaan 2 staten der Nederlanden. De ene geschreven in het Engels, de andere geschreven in het Nederlands, maar beide staan ingeschreven in het handelsregister in Washington DC inc. Deze twee bedrijven varen ook valselijk onder de Nederlandse vlag. Zoek het zelf ook uit, je komt hele vreemde constructies tegen en dan begin je ook te begrijpen hoe krom alles geregeld wordt hier in de postzone Nederland. Al die miljarden uitgaven door de zogenaamde overheden is ons geld, waar zij eigenlijk geen recht/zeggenschap over hebben. Die staatsschuld is alleen voor rekening als jij een burger blijft, maar die kunnen we bij de zogenaamde regering zelfs terug vorderen als jij autonoom of soeverein wordt. Doe je voordeel hieraan en laat de propaganda de propaganda voor wat het is, het is bagger en niets anders en laat je niet volspuiten met het experimentele giftige cocktail wat ze valselijk vaccin noemen.

 15. Lees vaak tussen de regels dat …wat je zogenaamd gestemd hebt.. dat krijg je.
  Is er dan niemand die weet heeft van de fraude bij o.a. de amerikaanse verkiezingen ?
  Die van ons in nederigland zijn net zo bedrog/leugens/vals en vooral frauduleus als in Amerika.
  Viruswaarheid ingekocht geld wordt gemanipuleerd d een extreme weg moeten belopen om gehoord te worden en uiteraard constant tegengewerkt door de msm die met miljoenen gesteund/gemanipuleertd geld hun vunzige leugens verspreiden.
  Daarom beste mensen…lees/vertrouw/geloof NOOIT de nos/npo/rtl e.a. staatsleugens.

 16. Off topic? De 26ste zijn er in de UK 1000 000 mensen de straat op geweest om tegen het politieke Corona theater te protesteren, maar de BBC hielden het volledig uit de media, wie zijn het complot denk je?

 17. Je kan schrijven wat je wil je hebt zelf op Rutte en kaag gestemd dus nu niet huilen want je weet hoe vaak de VVD al gelogen hebben dan is het het bonnetje en dan weer de Belasting en ga zo maar door dus succes er mee

 18. Je wordt moe te lezen dat 2 miljoen mensen zich inlaten met test bewijzen en apps waardoor ze kunnen aantonen om toe gelaten te worden naar hun feestje.

  Ze kunnen echt niet meer verder denken dan : “na ons komt de zondvloed”. Eigenlijk zijn het een stelletjes “lapzwansen”, die de moeite niet nemen om te onderzoeken of zich te verdiepen. Met elk postbus 51 filmpje zijn ze om.

  Overigens wordt er flink op ingehakt met het aantal postbus (positieve) 51 filmpjes over corona. Als je die goed bekijkt, dan gaat er toch een geweldige manipulatie vanuit. Ze hebben werkelijk de beste Marketing mensen erop gezet. Ik denk dat die kosten per filmpje er hoog zijn. Maar ook hier wordt niet gevraagd door het kabinet of de politieke partijen. Ze gaan maar door.

  De manipulatie om kinderen nu ook in te enten wegens een zgn. Delta variant, dat is van de laagste categorie. Kinderen vanaf 12 jaar mogen ze niet verplichten om in te enten.
  Manipulatie, drogredenen, doctrine en de leugen nog groter maken zodat nog meer mensen die moeten gaan geloven.

  En ze doen het voor de ouderen mensen. Maar die zijn toch ingeënt. Dat was toch bescherming. Dit Europa is in zijn doen en laten zich werkelijk aan het voordoen als het ouder herleefde antichristelijke Romeinse rijk.

  En zoals we hier al beschreven hebben vanaf het begin, zullen er nieuwe beperkingen en eisen blijvend gesteld gaan worden als we massaal niet gaan weigeren. De Delta variant wordt ons nu al aangepraat en als zgn. oplossing gezien onder de jongeren.

  De Delta variant is meer besmettelijk. Maar de sterkte ervan qua effect kan gewoon nog meer meevallen omdat het een verzwakte variant is. Er is ook al te lezen Delta plus variant.

  Vele trappen in de val dat ze denken nu eindelijk vrij te zijn van de eerste kooi van corona, Ondertussen is wereldwijd al alle instrumenten om een 2e stevige en grote kooi gemaakt om ons te temmen. Sleutelwoord is digitalisering en in feite het gedwongen gebruik maken van Apps via je Smartphone, ook al zullen ze dit niet zeggen.

  O ja, waar blijft nu het nationaal feestje dat Rutte had beloofd als corona onder de knie is en dat was als de vaccinatieronde zijn werk had gedaan volgens eerdere beloften.

  Zien jullie dat al die zgn beloften alleen maar manipulatie is en valse hoop geven. Rutten en de Jonge zijn in feite ‘valse honden’. Ze lijken braaf, maar achter de coulissen bijten ze zich van elke democratische rechten van de bevolking in hun mensheid. En dit mag gewoon doorgaan in deze lamlendige demissionaire status.

  Wat zitten er veel linkse politieke partijen toch te slapen Inclusief Wilders. Die geloofd ook nog in dit sprookje, Wat dat betreft zo links als het maar wezen kan.

  Spyfromthesky

 19. Genomen ongrondwettelijke maatregelen is in feite een staatsgreep met het risico van een revolutie. Men schijnt zich hiervan niet bewust te zijn.

 20. Het zijn niet meer dan verraders. We dachten voor volksvertegenwoordigers te kiezen? Het tegendeel is waar en is moedwillige afbraak van economie, welzijn, welvaart en bovenal gezondheid. Goed gedaan Rutte! Je denkt je plaats te verdienen tussen de elite die de crisis overleven zullen maar bedenk wel dat het ook bij deze criminelen duidelijk zal zijn dat je gebruikt bent als een laffe laaghartige verrader van je volk en je ook overbodig zal zijn als je taak volbracht is. Maar voor het zover is hoop ik en velen met mij dat je je verradersloon krijgen zal van het volk wat je “gekozen” heeft.

 21. Ja Corona heeft de staat aan de rand van de afgrond gebracht. Maar ze zijn er helemaal klaar voor de burger tot op het bot fiscaal te rippen. Ik heb me tijdens het weekend eens ingelezen over de meest recente financiele wetgeving. Iedereen is nu politieagent. Als je de boekhouder zelfs maar vraagt een fiscaal gunstige constructie op te zetten dan is de boekhouder al strafbaar wanneer hij of zij alleen maar het feit dat de vraag is gesteld niet direct aan de opsporingsdiensten meld. Nou ben ik te arm om constructies op te zetten maar ik heb nog andere tijden gekend. Toen de politie waar ik mee samenwerkte nog zei zich niet met fiscale zaken te bemoeien. Denk ook aan de bonnetjes van Opstelten bijvoorbeeld. Nee, iedereen mag creperen om aan de waardeloze mondkapjes van Volksgezondheid en andere brasserijen mee te betalen. Het kan verkeren. Nederland is een zieke politiestaat geworden. De burger in nood schepen ze af. Als u of ik word opgelicht en we gaan naar het bureau dan is het een ‘civiele’ zaak. Maar als de buurjongen uit het niets een rijdend wrak van 2000 euro koopt dan moeten we gelijk bellen. Iedereen is default crimineel. Het openen van een banrekening is in Europa geen vanzelfsprekendheid maar een gunst. In Amerika open ik in minder dan tien minuten een bankrekening zonder dat ze me aankijken op een manier waar ik de kots van krijg. Ook de banken zijn volledig door de financiele gestapo ingelijfd. ABN AMRO heeft haar klanten op Saba een schop onder de kont gegeven. De staatsbank is doodsbang om door de klanten op Saba in een witwas controle debacle terecht te komen. Maar waarom moeten banken op kosten van de klant ook bewezen nette rekeninghouders tot op het bot doorzagen. Ik vraag me af hoe lang het nog duurt voordat mensen de guts hebben om de financieel afgegleden NL overheid bij de lurven te pakken. Het lijkt wel of iedereen doodsbang is om er iets van te zeggen. Het is in ieder geval tijd voor een toezichthouder. Je kunt banken, boekhouders en o.a. notarissen toch niet in een ijzeren angst wurggreep houden?

 22. zelfs de ambtenaren bevestigde dat en nog geloven de meeste mensen dat de regering voor hun welzijn opkomen , ook de koning is een wappie mensen leeeeeeeeer hier toch van en geloof de grote kranten niet zij vertellen niet de waarheid kijk

 23. Tja, dat had je van tevoren al kunnen weten, als je vooruit kunt denken.(wappiedenken) Maar eh, dit hoort(de) volgens het plan/agenda.
  Ik zeg, dat ze mensen die overbodig zijn of geworden zijn, gewoon op aan te ruimen zijn. In een hightech wereld heb je nu eenmaal weinig mensen nodig.
  Maar eh, ook dat hadden ze van tevoren kunnen bedenken. Dat er teveel mensen zijn. Had ons dan niet geboren laten worden. Of iets anders.

 24. Dat is de reden dat ik, in tegenstelling met tienduizenden onnozele christenen, elke dag tot God bid om verlossing van het criminele adderengebroed in den Haag en Hilversum. Er zal een keer gerechtigheid geschieden.

 25. Hoi Xander, ik las net op Nu.nl dit artikel
  https://www.nu.nl/coronavaccins/6142260/wens-van-jongeren-doorslaggevend-als-coronaprik-voor-hen-beschikbaar-komt.html

  Deze reactie hoort dus niet bij jouw artikel. Mijn vraag is, zou je er misschien aandacht aan willen besteden? Ik ben namelijk bang, dat ouders hun kinderen thuis moeten houden bij de vaccinatie rondes op school. Immers hoeven scholen met deze “wet” geen toestemming van de ouders meer te hebben?

  Je kunt me bereiken op bijgevoegde email adres.

 26. Zoiets heet dacht ik, ‘met voorbedachte rade?
  Wat staat er op volksverraad?
  En de ‘koning ondertekende elke wet die de corona dictatuur uitbreidde…..had die niet bij zijn inhuldiging gezworen alles te doen in het belang van het volk?

  Als dit rekenplaatje klopt dan zou het m i niet meer dan rechtvaardig zijn als de schuldigen met hun vermogen/ bezittingen opdraaien voor de kosten die onschuldige burgers door hun toedoen hebben geleden.

Comments are closed.