82% minder Covid doden na verstrekken vitamine D in Spaanse verpleeghuizen

—————————————————————————————————————————————-

Na spectaculaire daling in Zuid Spanje roept Britse parlementariër de regering Johnson op alle kwetsbare groepen gratis vitamine D te geven – Krachtige werking en bescherming vitamine D in talrijke onderzoeken bewezen

—————————————————————————————————————————————–

De Britse parlementariër David Davis roept de regering Johnson op onmiddellijk het voorbeeld te volgen van de zuidelijke Spaanse regio Andalusië, waar het aantal Covid doden met maar liefst 82% daalde toen in november werd besloten om in verpleeghuizen een goedkoop, aloud bewezen werkend en 100% veilig supplement toe te dienen: vitamine D. De EU en ook de Nederlandse regering wil echter niets weten van bestaande middelen die corona kunnen voorkomen, stoppen en meehelpen te genezen, omdat daar het grote doel, het vaccineren van de totale bevolking, mee in gevaar komt.

Uit een Spaanse ziekenhuisstudie was al gebleken dat vitamine D3 ervoor zorgt dat mensen veel minder last van Covid-19 hebben als de ziekte inmiddels bij hen is vastgesteld. 76 mensen kregen de al vaak besproken HCQ (hydroxychloroquine) met azitromycine therapie. 50 van hen kregen ook calcifediol (vitamine D3). Van deze 50 hoefde slechts één persoon op de IC te worden opgenomen; van de 26 andere echter 13. (In plaats van calcifediol kan ook cholecalciferol worden gebruikt). (3)

We schreven kort na de start van de pandemie-hoax al over de krachtige werking van vitamine D, waar ik ook persoonlijk van kan getuigen. Tot en met 2010 had ik vrijwel ieder jaar wel een keer een flinke griep, regelmatig met hoge koorts. Nadat ik in 2010 heel beroerd was geweest van de Mexicaanse griep ben ik flink in deze materie gedoken, en ben op basis van mijn bevindingen vitamine D3 druppels gaan gebruiken. Het gevolg is dat ik nu al 10 jaar lang geen griep, keelontsteking of andere luchtwegaandoening meer heb gehad; eventuele besmettingen zijn tot op heden op maximaal een lichte verkoudheid uitgelopen.

Britse parlementariër wil na forse daling in Andalusië ook vit.D verstrekken

Het aantal doden per miljoen daalde in de Spaanse regio van 187 in november naar slechts 11 aan het begin van dit jaar. Voor heel januari lijkt het aantal uit te komen op 33 doden per 1 miljoen. In Groot Brittannië steeg dit cijfer juist van 175 in november naar meer dan 300 deze maand.

Bewoners van Britse verpleeghuizen kunnen reeds gratis 10 mcg (400 i.e.) vitamine D per dag krijgen, maar volgens Davis is dat te weinig om afdoende effect te hebben. Zelf slik ik 40-50 mcg per dag (cholecalciferol D3 druppels van het merk BioVitaal), maar nog hogere hoeveelheden, zoals 100 mcg, zijn in talrijke onafhankelijke onderzoeken bewezen veilig bevonden.

Davis onderstreepte dan ook dat vitamine D ‘veel andere bewezen voordelen voor de gezondheid heeft. Zoals de regering van Andalusië heeft aangetoond kan het een indrukwekkend effectief wapen in onze strijd tegen Covid zijn.’ Hij pleit daarom voor het drastisch verhogen van de dosis naar 100 mcg, en wil dat het niet alleen aan ouderen, maar ook aan andere kwetsbare bevokingsgroepen wordt gegeven. (Waarom niet meteen preventief aan de hele bevolking? Heel veel mensen hebben een chronisch tekort aan vitamine D in hun bloed.)

Ruimschoots bewijs voor krachtige werking

Overheids- en gezondheidsofficials beweren echter steevast dat er niet voldoende bewijs is om vitamine D aan te raden, wat vermoedelijk gedaan wordt om het massale vaccinatieprogramma niet in gevaar te brengen, en in bredere zin de monsterwinsten van ‘Big Pharma’, dat immers niets kan verdienen aan vitamine D.

Er is echter meer dan voldoende hard bewijs van de kracht van vitamine D. Uit een studie van de University of Chicago in september 2020 bleek dat mensen met een (te) laag vitamine D gehalte in hun bloed een grotere kans hadden om positief op corona te testen (dan laten we de (on)zin van de test zelf deze keer even buiten beschouwing).

Andere Amerikaanse wetenschappers kwamen in dezelfde maand tot dezelfde conclusie. Mensen met slechts 20 ng/ml D in hun bloed hebben een 54% hogere kans positief te worden getest dan mensen met 30-34 ng in hun bloed. Het risico op SARS-CoV-2 blijft afnemen totdat 55 ng wordt bereikt. De onderzoekers vonden de bevindingen niet verrassend, aangezien de omgekeerde relatie tussen influenza en andere luchtwegvirussen met vitamine D al jaren bekend is. (2)

In november stond in een artikel in Nutrients te lezen dat oudere mensen die in het jaar vóór de corona ‘pandemie’ regelmatig vitamine D slikten, minder ziek worden en een grotere kans hebben het te overleven. In oktober publiceerde het Journal of Steroid Biochemistry and Molecular Biology een onderzoek waarin werd geconstateerd dat een behandeling met een hoge dosis calcifediol (vitamine D3 variant) het risico op een opname op de IC aanzienlijk reduceert.

‘Vitamine D slikken één van de slimste dingen die mens nu kan doen’

Dr. Peter Osborne van het Origins Nutrition Center in Texas zei eind vorig jaar zelfs dat het dagelijks gaan slikken van een hoge dosis vitamine D ‘waarschijnlijk een van de slimste dingen is die een mens nu kan doen.’ Daarnaast beval hij ook aan om vitamine C, zink en quercetine te gaan gebruiken, de ook op deze site al vaak genoemde supplementen die een profylactische en dempende werking hebben tegen onder meer coronavirussen.

Aan de East Virginia School of Medicine krijgen patiënten enkele dagen zelfs tussen de 500 mcg (20.000 i.e.) en 1500 mcg (60.000 i.e.) vitamine D per dag toegediend. Let op: dit zijn beslist geen hoeveelheden die u op eigen initiatief moet gaan gebruiken! Raadpleeg in dit geval altijd een arts. Uit onderzoeken blijkt dat 25 tot 50 mcg (1000 i.e. tot 2000 i.e.) als ‘onderhoudsdosis’ voor de meeste mensen voldoende is, en een uitstekende bescherming biedt tegen de vele rondwarende luchtwegvirussen (iedere winter zo’n 30 in getal).

Xander

(1) Natural News
(2) PLOS One via Vitaminevraagbaak.nl
(3) Vitaminevraagbaak.nl
(4) Natural News

Zie ook o.a.:

18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
09-01: Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen
09-01: Pfizer vaccin eist opnieuw twee gezonde levens, een arts en een verpleegkundige
03-01: Nieuwe corona mutatie is gouden kans voor groepsimmuniteit
02-01: ‘WHO past regels misbruikte PCR test aan om vaccins succesvol te doen lijken’ (/ Regering wil nog steeds niets weten van bewezen medicijnen tegen Covid-19, zoals Ivermectine)

 

2020:

31-12: (/ Slechts 0,015% van de bevolking moet naar het ziekenhuis, maar corona maatregelen blijven overeind en lijken alleen maar harder te zullen worden)
30-12: Zwitser die als een van de eersten Covid vaccin (Pfizer) kreeg gestorven
29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
13-12: 10 jaar durende studie internationaal vakblad: Ongevaccineerde kinderen zijn veel gezonder
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
30-10: ‘Remdesevir onderzoek bewijst dat middel niet werkt tegen Covid-19, maar HCQ wel’
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
25-09: Rob Elens: Huisartsen krijgen groen licht voor behandeling corona met HCQ
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
23-08: (/ President Trump uit kritiek op FDA nadat deze toestemming voor behandeling met hydroxychloroquine intrekt – Alle statistieken bewijzen dat HCQ juist zeer effectief is)
17-07: Grafiek laat zien dat in alle landen die hydroxychloroquine toestaan veel minder doden vallen (/ Uit 58 studies blijkt dat HCQ ‘zeer effectief’ is)
24-06: ‘Zuigelingensterfte historisch laag nu er enkele maanden minder gevaccineerd is’
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
17-06: Zwitserse Universiteit: 60% bevolking van nature immuun voor coronavirus
07-06: Wetenschappelijke studie bevestigt longschade corona patiënten door beademingsapparaten
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden
29-05: Longschade door corona niet uniek en niet erger dan tijdens jaarlijkse griep (/ Duitse en Amerikaanse longexperts: Influenza A in ontwikkelde wereld al jaren belangrijkste oorzaak van sterfte door longontsteking)
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona
28-04: Kan vitamine C toch een belangrijke rol spelen bij bestrijding coronavirus?’
12-04: Meer huisartsen schrijven hydroxychloroquinke voor, ondanks verbod door Inspectie’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

 

48

 1. Reactie op Johan (24-1-2021): Vitamine C kun je gewoon met water innemen, maar het is wel slim om, voordat je vitamine D3 inneemt, iets te eten waar wat vet in zit. Dan wordt de vitamine D goed door het lichaam opgenomen. Dit advies gaf een orthomoleculair arts ons en mijn man en ik varen er wel bij. We slikken elke dag onder andere hoge doseringen vitamine C (drie keer per dag een hele gram) en zijn in geen jaren verkouden of grieperig geweest. Alles bij elkaar slikken we ook dagelijks een behoorlijke hoeveelheid vitamine D3 (niet te veel…) en zink. Op deze manier denken we – zo de Heer het toelaat – dat we goed beschermd zijn tegen wat voor virus dan ook.
  Wel maken we ons heel boos over alles wat Rutte en consorten ons op de mouw spelden!

 2. deze website geeft veel uitleg over vitamine d. https://www.revolutionairgezond.nl/leefstijl/vitamine-d-bloedwaarden-supplementen-doseringen/

  Het handige van deze site is dat deze uitleg geeft over welke waarden / getallen er zijn en hoe deze om te rekenen. Je kan bij de huisarts (als deze meewerkt) of particulier je vitamine D waarde in het bloed laten meten. Hierdoor kan je beter inschatten of je vitamine d nodig hebt. Vitamine D beschermt tegen veel virussen, bacteriële ontstekingen en helpt het risico op kanker te verkleinen. (mits juiste waarde, teveel is niet goed)

 3. BNR radio had een uur de tijd genomen om te discussiëren over de avondklokrellen. En ondanks het feit dat een Katwijks raadslid verstandige opmerkingen maakte (partij Durf), bleef de onderliggende kwestie van de ‘zgn. besmettingen, PCR-tests, Coviddoden, lockdowns, avondklok en experimentele vaccins’, geheel onbesproken.
  Het Covid19-beleid is al een axioma geworden bij zulke discussies. Terwijl de vraagtekens daaromtrent de echte redenen zijn van de onrust. Maar die vragen schijnen onbespreekbaar, waardoor zulke gesprekken een ‘bias’ hebben, hetgeen weinig bijdraagt aan het werpen van licht op de kwestie.

 4. Vroeger gingen jaarlijks oudere mensen en mensen met een lage weerstand dood aan de seizoensgriep, nu heet die corona. Je kan het vergelijken met vroeger waren er gastarbeiders die later buitenlander heetten, vervolgens heette zij allochtoon.
  Ik vermoed dat over drie vier jaar griep/corona weer een hippe nieuwe naam gaat krijgen. Na de hoeveelste golf zou dit gebeuren? We zitten nu in de derde golf. Een nieuwe naam vanaf de achtste golf? Of wachten we eerst op de nieuwe mutatie uit zanzibar, jakoetsk of Peru? We zullen het zien.

 5. Leuk artikel in AD van vandaag. Het gaat over dat het normaal is dat enkele ouderen overlijden na de coronaprik. De doelstelling is om het nederlandse volk vaccinatie doden als normaal te beschouwen.
  Waarom ik dit artikel leuk vind is: Ze geven data die je heel anders kan interpreteren.
  Het gaat bijvoorbeeld om informatie in het artikel als dit:
  “Dat er elke week zo’n 440 Noorse 80-plussers overlijden. Over een heel jaar gezien laat ruim tien procent van deze leeftijdscategorie het leven”
  Stel deze getallen trek je door naar de nederlandse angstcijfers omtrent corona.
  Noorwegen kent zeker drie keer minder inwoners dan Nederland. Dit zou voor Nederland betekenen dat er normaalgesproken 3 x 440 80-plusser per week overlijden (1320) Het overlijden van 80 plussers is dus een heel normale situatie, ondanks de nederlandse angstpresentatie omtrent 80-plus doden

  Je kan net zo goed in het AD artikel de woorden ‘Vaccinatie kán net het laatste zetje zijn’ vervangen door ‘corona kan net het laatste zetje zijn’

  Kortom zoals vertrouwt brengt het AD geen nieuws maar stemmingmakerij en propaganda. Blijkbaar kan een krant cijfers in een context plaatsen die het overheids-multinational sprookje het beste uitkomt.

 6. Multivitamine pil …ben al twee jaar niet verkouden geweest..de 65+ uitvoering van Kruidvat bevat 400% dagelijkse dosis D3…
  Corona heeft bij mij weinig kans…

 7. Sterfgevallen door vaccinatie plotseling “corona-slachtoffers” – Nadat 25% van de gevaccineerden stierf in bejaardentehuizen.
  “Na de eerste coronavaccinaties in het seniorenpark Uhldingen-Mühlhofen is er slecht nieuws: elf van de 40 bewoners die op 31 december werden gevaccineerd, zijn de afgelopen drie weken overleden aan of met Covid-19.”
  Het is duidelijk dat ze stierven “aan” of “met” de vaccinatie vanaf het begin is uitgesloten. Corona komt altijd op de eerste plaats. Opnieuw worden we hier gemeten met dubbele maatstaven.
  Bewoners “waarschijnlijk niet ontdekt besmet” vóór vaccinatie
  De bewoners van het senioren woonpark in Uhldingen-Mühlhofen waren de eerste mensen in het Bodenmeer die zich tegen het coronavirus lieten vaccineren. Het resultaat was fataal: meer dan een kwart (!) Overleefde de volgende drie weken niet. En wat zeggen de autoriteiten? Dat ze “waarschijnlijk” besmet waren met het virus “onopgemerkt” op het moment van vaccinatie of dat de infectie kort daarna plaatsvond, vervolgt de krant. Dit is hoe cavia’s “gaan”. Uiteraard – en in de media gepresenteerd alsof het de normaalste zaak van deze zogenaamde pandemie was.
  Een andere “complottheorie” lijkt uit te komen
  Zelfs als dat zo is, bevestigt het alleen maar de ‘complottheorie’ waarop de testresultaten niet kunnen worden vertrouwd vanwege de hoge foutenpercentages en dat mensen die het coronavirus zonder symptomen hebben een zeer groot risico lopen door de vaccinatie.
  Ook zou het interessant zijn om te achterhalen of in vergelijkbare bejaardentehuizen waar nog geen vaccinaties zijn uitgevoerd, een op de vier personen in zeer korte tijd “aan of met” Corona heeft. Waarschijnlijk niet.
  https://unser-mitteleuropa.com/impf-tote-ploetzlich-corona-opfer-nachdem-25-der-geimpften-in-seniorenheim-starben/
  Wie hier nog van opkijkt, die begrijpt het spel nog steeds niet.

 8. amo 24/01/2021 om 8:15 pm
  Klinkt heel aannemelijk!
  Verschrikkelijk ..arm Israel…( …en hun machthebbers worden weldoeners genoemd…)

 9. @Nieuw Begin. Netanyahu heeft steeds de strenge corona-lijn gevolgd. Dus dit lijkt op een deal: Pfizer geeft Israël voorrang bij de levering van de vaccins, en in ruil daarvoor voorziet Israël Pfizer van alle gegevens die Pfizer meent nodig te hebben om onderzoek te doen naar de effectiviteit van de vaccins. Krijgt Israël misschien zelfs geld toe.
  En de burgers hebben geen idee welke informatie van hen naar Pfizer gaat.
  Wolfgang Wodarg zegt het steeds: Data zijn het nieuwe goud. Zeker voor Big Pharma. Ook in Duitsland wordt gevreesd dat patiëntengegevens niet meer veilig zijn. Wellicht betaalt Big Pharma grof geld voor zulke data.

 10. Het begint meer en meer op een mafia achtige constructie te lijken, overheden die hand en spandiensten verlenen aan multinationals. Burgers moeten zich goed realiseren dat, als zij niets doen, dit een opmaat is voor verdere corrumpering van overheids dienaren en alles wat ook uit de pharma ruif wil eten. En dat zijn er aardig wat, dat is wel gebleken.

 11. Ik heb geleerd dat je bij vitamine C of D altijd ook vet moet eten zomaar slikken heeft niet de gewenste goede opname?
  Dan houd je tevens jezelf voor de gek omdat je denkt vitamine geslikt te hebben.
  Ik kan het mis hebben maar snap dat ik mens ben en fouten kan maken maar van fouten kan je leren.
  En als ik het mis heb stel ik het op prijs als lezers mij willen wijzen op mijn fouten en mij helpen met het ware verhaal.
  @ scherpalsaltijd bedankt voor de uitleg van de bloedgroepen dat wist ik nog niet.

 12. @amo 24/01/2021 om 9:31 am
  Heb al steeds niet begrepen waarom het koninklijke volk zo vooraan liep met een in wezen gevaarlijk genetisch experiment…het volk met de meeste Nobelprijswinnaars! Onbegrijpelijk! Netanyahoe heeft natuurlijk electorale belangen…maar het blijft doodeng!
  Zal maar niet mijn meest horror- vermoedens beschrijven…
  Anyway bedankt voor de link amo!

 13. Prachtige verhalen en reacties omtrent vit.D echter wordt er nergens met een woord over gerept dat een verhoogd vit.D gehalte wel degelijk meespeelt in de aanmaak van niersteen!
  Heb vele jaren de nodige niersteen aanvallen gehad dat ik kruipend de eerste hulp binnenkwam en smeekte dat er zo snel mogelijk een morfine shot werd toegediend, de enige echte pijnkiller.
  Een aantal jaren terug gestopt met extra inname vit.D en nergens geen last meer van, niks aan het handje, vindt wel dat zulke info er ook bij geplaatst moet worden, tis dus niet alleen positief.
  (maar ook dokters en specialisten zijn nogal terughoudend op dit gebied)

 14. Ik neem elke maand vloeibare vitamine D in die rechtstreeks in m’n systeem komt en zeer doeltreffend is. Ooit had m’n in het ziekenhuis bij bloedcontrole ontdekt dat ik totaal geen vitamine D in mijn systeem had en dat is zeker niet gezond. Ik onderschrijf volledig dit artikel; Shalom

 15. Tav vitamine d. bill ” M*****e” gates heeft recent zijn plan gepresenteerd om te gaan sproeien met vliegtuigen om zonlicht te blokkeren. Dit vanuit het nobele motief om de aarde af te koelen. Nu denk ik: zonlicht blokkeren? Wat gebeurt er dan met de vitamine d opname dankzij zonlicht. Dit kan toch niet gezond zijn? Of mis ik nu iets.

 16. Tav de waarde: volgens medische literatuur is de waarde van ” 80 is prachtig”. Natuurvolken die geen kleding dragen hebben een waarde van rond de 100. Met andere woorden mensen die niet naakt rondlopen hebben altijd een tekort ten opzichte van natuurvolken

 17. Een totaal doorgeslagen voorzorgbeginsel leidt ertoe dat iemand die na 21.00 uur alleen in de auto zit, een boete krijgt vanwege het zich op straat bevinden. Omdat eventueel de mogelijkheid zou kunnen bestaan dat die persoon ergens op bezoek zou kunnen gaan.
  Het gezag verliest zijn geloofwaardigheid. Bizar is het. Zo bizar dat ik denk dat dit een gedragsexperiment is voor het klimaatbeleid.
  Op radiospotjes wordt het volk neerbuigend toegesproken. Alsof het om een natuurverschijnsel gaat waar de overheid ook niks aan kan doen. Je ziet ze al vergaderen: “We moeten het volk wel de indruk geven dat we het volk begrijpen”.
  Er zit zo bij mekaar best een boel misleiding bij deze corona-dictatuur.

 18. @ Sharkey: 9:16 pm, op 23/1. Precies wat U zegt. want de dubbele agenda, van de duivelse elite en de NWO, moet natuurlijk wel doorgaan.

 19. Het komt er dus op neer een evenwichtig voedselpakket samen te stellen waarin al deze vitaminen en mineralen aanwezig zijn en supplementen alleen bij een gebrek daar aan. Ook is het van belang om te weten hoe het voedsel wordt gemaakt.

 20. Ik ben eens in de ` Bloedgroepen ` gedoken ten aanzien van die vaccinaties, en wat blijkt :
  Het gevoeligst ( op volgorde ) zijn :
  ALLE negatieve bloedgroepen – – – – – beter van niet
  Verder : Bloedgroep A + – – – – – het kwetsbaarst
  Bloedgroep AB + – – – – – kwetsbaar
  Bloedgroep B + – – – – – minder kwetsbaar
  Bloedgroep O + – – – – – het minst kwetsbaar
  Bovenstaand geldt dan voor de ` gezonde mensen ` en niet voor ziekten die te maken hebben met Hoge Bloeddruk
  en Diabetus-vormen, zij hebben sowieso een verhoogd risico op de bijwerkingen van de vaccinaties
  Verder vrouwen die zwanger willen worden of het zijn, zij hebben een verhoogd risico op bijwerkingen, en onvoldoende is bekend of dit risico vormt op de foetussen / baby `s .
  NIEMAND hoor je over de kwetsbaarheid van de bloedgroepen, maar er zit wel degelijk verschil in !

 21. Hallo Svirmus 23/01/2021 om 7:29 pm >> Als Hillery Clinton in 2016 president was geworden, was er geen Covid geweest???…….zal Covid snel over zijn want de magische invloed van Biden???? >>> Omdat we allemaal aan het Stockholm-syndroom lijden, zal heel Nederland zijn gijzelnemer knuffelen >>> IK NIET HOOR!! Niet iedereen over 1 kam scheren 😉
  Meent u dit werkelijk ,wilt u vertellen hoe u hierop komt,ik ben erg benieuwd 😉

  Ik slik ook al jaren een cocktailtje van supplementen en ook ik heb heel af en toe last van een lichte verkoudheid,verder nooit ziek.
  Gelukkig komen er steeds meer mensen achter hoe simpel het is om de “griep” voor te zijn/voorkomen en tja soms heb je pech maar dan overleef je het ook mits je zorgt voor vold vitamines,gezonde voeding,gezonde levens stijl en voldoende rust.

 22. Dit is het middel in vloeibare vorm bij Covid19
  Het is nieuw en vanaf 1 februari te verkrijgen bij
  LifeAid Europe

  Sperd3k2ine
  Samenstelling per druppel:
  Vitamin D3 2000 IU
  Vitamin K2 m7 80 mg
  Spermidine 10 mg

 23. Hier in Frankrijk iedere dag op de TV mainstream proffeseur Karine la Combe die we noemen La Comblée vertaald overbegeunstigd of overbezadigd want zij krijg par jaar meer dan 200000 € van de big farmas heeft ook vorige week de légion d’honneur gekregen .en dit is niet alleen in €uropa zij weigerde en verboot vitamine D te gebruiken en we spreken niet eens over zink en vitamine C.Wanneer worden des €urpeanen zich bewust dat Bruxelles en de wereld economie ons doet instorten?

 24. HOE SIMPEL Kan Het zijn .VITAMINE D3 Onder de Tong.
  Sublinguale smelttabletjes. De smelttabletjes VISTA-D3 zijn specifiek ontwikkeld voor sublinguale toediening. Dit betekent dat ze gemaakt zijn om in minder dan 2 minuten onder de tong te smelten. Dergelijke toedieningswijze biedt meerdere voordelen. De inname is zeer gemakkelijk, is niet belastend, vereist noch water, noch voorbereiding. Dit is belangrijk, zeker voor wie al veel pillen moet slikken! Maar het grootste voordeel van de sublinguale toediening is de goede opname van de vitamine D door het lichaam. VISTA-D3 een uniek gamma. VISTA-D3 bestaat in 6 verschillende doseringen, van 400 ie tot 3.000 ie, aangepast aan elke behoefte. VISTA-D3 is heel praktisch. Gewoon elke dag een smelttabletje onder de tong laten smelten is voldoende om steeds een uitstekende opname van vitamine D te verzekeren. Voor baby’s kan het tabletje rechtstreeks in de zuigfles en kinderen kunnen het tabletje knabbelen of opzuigen. Het tabletje heeft een neutrale smaak en is vrij van lactose, gluten, suiker, synthetische zoetstoffen en kleurstoffen. VISTA-D3 is te koop in apotheek.

 25. Butyraat is van belang voor darm en lever
  Bepaalde bacteriën in het colon produceren butyraat, naast nog andere korte-keten vetzuren zoals propionaat en acetaat. Over het algemeen wordt bij butyraat met name gedacht aan de functies in de darm, het is bijvoorbeeld een van de belangrijkste energiebronnen voor darmepitheelcellen. De receptoren waarop butyraat effect heeft bevinden zich echter niet alleen in de darm. Hierdoor kan butyraat ook effecten hebben elders in het lichaam, bijvoorbeeld in de lever.

  Butyraat (boterzuur) is een fermentatieproduct van anaerobe bacteriën en het komt van nature voor in melk, boter en kaas. Ook bepaalde bacteriën in het colon produceren butyraat, naast nog andere korte-keten vetzuren zoals propionaat en acetaat. Dit gebeurt door de fermentatie van voedingsvezels. Over het algemeen wordt bij butyraat met name gedacht aan de functies in de darm, zo is het een van de belangrijkste energiebronnen voor darmepitheelcellen. Daarnaast is butyraat een belangrijke promotor van regulatoire T cellen in de darm, waardoor IL-10 wordt verhoogd. IL-10 zorgt voor een balans in de Th1-Th2 immuunrespons en heeft een anti-inflammatoir effect. Verder beïnvloed butyraat het immuun systeem, de ontstekingsreactie, heeft het antimicrobiële eigenschappen en speelt het een rol bij de ervaring van pijn in de darmen. Ondanks dat het werkingsmechanisme nog niet volledig bekend is, is al wel duidelijk dat butyraat deze effecten bewerkstelligt door de genexpressie te moduleren.1 De genen waarop butyraat effect heeft bevinden zich echter niet alleen in de darm. Hierdoor kan butyraat ook effecten hebben elders in het lichaam.

 26. Hoe u uw vitamine D-opname kunt verbeteren
  De specifieke dosering die nodig is om een optimaal vitamine D-gehalte te behouden, kan van persoon tot persoon sterk verschillen, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder leeftijd en gewicht. Volgens recent onderzoek kan uw darmgezondheid ook een belangrijke rol spelen bij de opname van de vitamine D die u inneemt.
  Als u een gezonde darm heeft, produceren nuttige bacteriën butyraat door voedingsvezels af te breken. Butyraat helpt op zijn beurt om vitamine D te verhogen, dus hoe meer butyraat je hebt, hoe meer vitamine D je lichaam kan opnemen.
  Een andere factor die uw opname van vitamine D kan beïnvloeden, is uw magnesiumgehalte. Magnesium is nodig voor de omzetting van vitamine D in zijn actieve vorm. Volgens een wetenschappelijke recensie gepubliceerd in 2018, krijgt maar liefst 50% van de Amerikanen die vitamine D-supplementen gebruiken mogelijk geen significant voordeel omdat de vitamine D gewoon in zijn inactieve vorm wordt opgeslagen, en de reden dit komt omdat ze onvoldoende magnesium hebben.
  Uit recenter onderzoek door GrassrootsHealth blijkt dat u 146% meer vitamine D nodig heeft om een bloedspiegel van 40 ng / ml (100 nmol / L) te bereiken als u geen magnesiumsupplement gebruikt, vergeleken met het innemen van uw vitamine D met ten minste 400 mg magnesium per dag.
  Uw inname van vitamine K2 kan ook van invloed zijn op uw vereiste vitamine D-dosering. Volgens GrassrootsHealth heeft “gecombineerde inname van zowel aanvullende magnesium als vitamine K2 een groter effect op vitamine D-spiegels dan elk afzonderlijk”, en “degenen die zowel magnesiumsupplementen als vitamine K2 gebruiken, hebben een hogere vitamine D-spiegel voor een bepaalde vitamine D-inname. hoeveelheid dan degenen die magnesium of vitamine K2 of geen van beide gebruiken. ”
  Gegevens van bijna 3.000 personen onthulden dat 244% meer orale vitamine D nodig was om 50% van de bevolking een vitamine D-spiegel van 40 ng / ml (100 nmol / L) te laten bereiken als ze niet tegelijkertijd ook magnesium en vitamine K2 innamen.

 27. Hoewel ik sport altijd bijhoud en zeker in het jaargetijde met de r extra de zonnige dagen buiten opzoek, heb ik toch mee het volgende in huis gehaald. Nu is het zo dat in de winter ondanks de zon je weinig meer aanmaakt van d3. Dit heeft te maken met de stand van de zon. Hoe langer een schaduw van je staat, des te minder de opname van de zon.

  Maar in de zomer doe ik ook het tegenovergestelde. Ik begeef mij nooit lang bakkend in de zon. Schaduw is voldoende en sporten, hardlopen doe ik dan zo vroeg mogelijk. Fietsen en skeeleren kan je altijd wel doen in de namiddag.

  Hardlopen doe ik altijd, tenzij een blessure mij er van afhoud.
  Fietsen doe ik ook.
  Skeeleren is ook een ding dat ik vaak doe met droge omstandigheden.
  En ja, schaatsen, oeps, wat heb ik eigenlijk zin om een schaatstocht weer eens te rijden. Laatst was in 2013.

  D3
  K2
  Zink

  Niet overdreven veel D3 1x of 2x keer per week en die andere af en toe. Zink wordt wat minder volgens mij door ouderen aangemaakt. K2 moet je niet nemen als je bloedverdunners gebruikt, maar ik kom meestal niet verder dan een aspirine tegen de hoofdpijn of zo. Ik heb gelezen dat de combinatie D3 + K2 nog wel een gunstig effect zou kunnen hebben tegen de ziekte met een “k”.

  Het is voor de rest ongelofelijk dat een hele kamer met een avondklok heeft kunnen instemmen. Het tegenovergestelde wordt nu juist bereikt. De jongeren zullen eerder bij elkaar blijven logeren en overnachten. Dus zelfs a effectief.

  Heel het beleid wordt opgehangen aan een OMT. Waarom worden andere experts geleerden en wetenschappers op die gebieden er niet eerlijk bij gehaald. Waarom kunnen ze elkaar niet bevragen en meningen over en weer geven.

  Dan pas, kunnen we een mening vormen. Helaas voor al die linkse wuppies, horen ze alleen in de media, kranten, televisie en linkse sociale media op internet hetzelfde. De volgen gehoorzaam als eens de Duits natie deed. Eigenlijk ongelofelijk dat de Duits bevolking dit ook van Merkel slikt.

  Nee, onze mening wordt nog wel, het tegengeluid gevormd, doordat we wél op internet andere meningen horen, lezen etc. Wij zetten die grootheden tegenover elkaar.

  Schandelijk praktijk van het OMT , Rutte en de Jong. En ja, heel veel politieke partijen vallen echt door de mand. Die maart verkiezingen vertrouw ik ook al lang niet. De vele nadelige gevolgen zijn inmiddels zo snel aan het oplopen dat je je afvraagt hoe lang dit nog zal duren dat het weer goed komt. Kinderen zijn al compleet gebrainwasht. Andere doodsoorzaken anders dan corona, ook op langere termijn zal dan helaas gebeuren.

  Ik heb in het verleden mee gedaan met de tellingen van verkiezingen. Ik heb nu geen uitnodiging gezien. Met trommelt in één keer 70.000 MBO studenten op.

  Ook de misleiding van het CBS dat elke dode wordt geteld onder corona. De werkelijk vraag van iemand die overlijd is, ben je gestorven in omstandigheden met corona of door corona.

  En als we puur naar dit laatste kijken, dan komen we zelfs in percentage zeker niet hoger uit dan andere jaren. Immers je moet het aantal ouderen dat overlijd telkens afzetten door de gemiddelde leeftijd van de grootte van die groep t.o.v. de gehele populatie en ook die eigen groep van de populatie en dat is dan al minimaal een gewogen gemiddelde.

  Maar rekenen, tellen, inzicht in getallen, inzicht in grootheden, dat kunnen we niet meer als bevolking. En ja, vele wuppies (= linkse ja knikkers), geloof het maar dat 75% tot telkens 80% volgens opinie peilingen achter de maatregelen staan.

  Hoe is het mogelijk. Het is dezelfde en dezelfde tactiek als Goebbels in nazi tijd deed met zijn speeches. Ook toen was de media, kranten, radio, bioscopen en televisie eenrichtingsverkeer gericht.

  Wij hebben nog steeds internet. Nog steeds mogen we schrijven. Ik weet dat ook onze geheime diensten meelezen. Wie het boek van Huib Modderkolk gelezen heeft: ” het is oorlog, maar niemand ziet het”, die weet dat ook dit soort sites rondom tegengeluiden rondom corona wordt afgetapt.

  Alleen ze durven nog niet in te grijpen, omdat ze ook weten, dat wij weten dat ze ons zien.
  Maar ja nog niet ingrijpen duurt nog zolang totdat…………..

  Spyfromthesky

 28. Zelf ben ik niet van de supplementen, maar mijn vader vertelde me onlangs nog dat vette vis (makreel, haring o.m.) een goede bron is van vitamine D. De marktkoopman vertelde me dat hij elke dag vis te eet en nooit ziek wordt.

 29. Vit d3 is inderdaad heel belangrijk voor het lichaam. Na inname (of in de zon s’zomers) zet het zich om in een essentieel hormoon. Men leert dat het sterke botten geeft maar d3 is zoveel meer. Je weerstand, sterke botten en spieren, gewrichten en het mooie is ook dat een hoge spiegel depressies weert. Neem hoge doses wel in de ochtend of middag, anders houdt het je wakker. Zelf neem ik dagelijks 75 mcg/3000 i.e.

 30. Je kunt er op wachten dat vitamine D eveneens uit de handel genomen zal worden net als het middel hydroxychloroquine wat massaal opgekocht is door de farmacie.
  Men wil de angstpandemie en corona hysterie in stand houden om iedereen een verwoestend vaccin te kunnen toedienen.

 31. De avondklok onzin is vooral bedoeld om ‘de jongeren’ te pakken. https://nos.nl/artikel/2365254-het-omt-denkt-dat-een-avondklok-een-flink-effect-heeft-waar-is-dat-op-gebaseerd.html
  Want er schijnt niet gehandhaafd te kunnen worden op jongeren die elkaar ontmoeten. Maar een avondklok vereist óók controle en handhaving. Dat kan dan plotseling wel???
  Dat OMT is volledig de weg kwijt. Sowieso een erg slecht idee om deze laboratoriumwetenschappers de maatschappij te laten regelen. De samenleving is véél meer dan hun benauwde en zelfs enge kokervisie.
  Het is een grof schandaal dat men de jongeren steeds verwijten zit te maken. De groep die nauwelijks last heeft van dit virus!! Ik neem die jongeren niks kwalijk in deze.

 32. Vitamine D, tegen een virus dat door niemand ter wereld kan aangetoond ( geen genetische code, foto of isolaat ) worden ?
  Morgen is het weer iets anders, om toch maar de mensen in het onzichtbare virus ( blijvend ) te laten geloven.

 33. een oud gezegde luid haring in het land de dokter aan de kant ,vette vis bevat vitamine D in de winter met weinig zon en men minder buiten komt kan een pilletje D3 een goede aanvulling zijn voor de prijs hoeft niemand het te laten ik snap alleen niet dat het voor gekouwt moet worden door de regering met een beetje algemene ontwikkeling van jezelf had je dit toch moeten weten er zijn ook artsen die in de winter dit innemen om zonder verkoudheid of griep door de winter te komen .

 34. Erg goed artikel ik zag dat er op een ander artikel ook al iemand reageerde op vitamine C tekorten.
  Vroeger heette dit scheurbuik vooral bij matrozen op lange scheepvaart routes en ik vond een artikel dat ook China 50 ton had geimporteerd.
  Scheurbuik bij eenzijdige voeding
  https://link.springer.com/article/10.1007/BF03061323
  Dan de import van vitamine C door China is een goede sleutel.
  http://www.orthomolecular.org/resources/omns/v16n13.shtml
  En een wat oudere studie maar zeer goed onderbouwd over vitamine D.
  Is vitamin D deficiency a major global public health problem?
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4018438/
  Hier als pdf te downloaden.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4018438/pdf/nihms541186.pdf?fbclid=IwAR26KcYPcThERcYsZqEHVAhz-ziuKw4MDhhJGnj4H8ed9DkASojtulFc_jI
  Ook interessant op google scholar deze search.
  EMF and vitamin deficiency en meerdere studies met vitamines ook RN Kostoff 2020 laat zien dat ze met de EMF testen op proefdieren de schade aan het lichaam konden beperken?
  Erg veel linken en info in zijn artikel heb ik al vaker gedeeld hier.
  5G-Largest-Unethical-Medical-Experiment-Final.pdf
  https://phibetaiota.net/wp-content/uploads/2020/04/5G-Largest-Unethical-Medical-Experiment-Final.pdf
  Ook in dit artikel zijn onderzoek naar SARS en de mededeling dat vaccins NIET hielpen maar vitamine toedienen dus wel.
  Alle gevaccineerde proefdieren waren overleden na vaccinatie?
  Dan nog dit mijn vrouw in de zorg heeft bij kanker patienten gezien dat ze enorme hoeveelheden vitamine D kregen zij meent tot wel 50.000 IE maar er moeten artsen of dokters zijn die dit kunnen ontkennen of bevestigen.
  En het geeft hoop vind ik vitamine is bijna voor iedereen binnen handbereik in ons land.

 35. Dat vitamines en voedingssupplementen goed voor ons zijn begrijpt iedereen. Zeker als je weet dat sommigen al jaren met succes worden gebruikt. Maar zeggen dat ze genezen mag niet vanwege de Codex Alimentarius, die probeert al dit soort zegeningen uit te bannen. Nee we mogen alleen nog maar dure synthetische niet werkende troep slikken. Big Pharma heeft het goed voor elkaar en heeft overheden omgekocht. De industrie mag grof geld verdienen en ons zelfs ziek maken. Neem bv chemo. HET middel dat oncologen inzetten. Je immuunsysteem wordt er vakkundig door gesloopt en je kwaliteit van leven gaat met sprongen achteruit. Kotsend gaan mensen dood. Uit onderzoek blijkt dat slechts in 2% chemo een positief effect heeft. De effectiviteit van intraveneus toegebrachte grote hoeveelheden vitamine C daarentegen is vele malen groter, met behoud van kwaliteit van leven. Maar ja een kankerpatient is voor de industrie zeker 300.000 waard. Aan vitamine C verdient Big Pharma niks. Als je dat tegen je oncoloog zegt, kun maar beter vertrekken.
  Nee een experimenteel vaccin tegen een niet bestaand virus mag wel. Nog niemand in de hele wereld heeft ooit een virus geïsoleerd en gefotografeerd, maar het Coronavirus is een killer. PCR testen kunnen geen besmettingen vaststellen, maar zijn wel de basis voor al die privacyschendende maatregelen.
  Maar dat Vitamine D helpt, kan natuurlijk niet van Big Pharma en dus onze overheid.
  Mensen als Rutte maken dankbaar gebruik van de situatie en drukken hun globalistische agenda er probleem door, immers bange mensen hebben hun gezond verstand verloren en accepteren alles. Wordt wakker en stem dit zooitje in maart weg.

 36. Vitamine D is wat ze al maanden roepen via de Poolse media. Wees eerlijk alles wat processed food is zijn de goede dingetjes foetsie en de rest ja daar wordt je ziek van. Heet dat niet Unilever met hun vertegenwoordiger M. Rutte?

 37. Het is in de wetenschap een groeiend besef dat vitamine D geen vitamine is die enkel iets in de calcium huishouding doet.
  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0960076020302764
  Als de Highlights nu nog even door willen dringen bij de mensen die misschien iets verder willen kijk dan hun neus lang is. En je dagelijks bestoken met gemiddeld 25 keer per uur dat idiote filmpje over je mouwen opstropen om het virus te verslaan, dan zou dat veel paniek en onnodige vrijheid beroving schelen.

  https://www.medrxiv.org/content/medrxiv/early/2020/04/10/2020.04.08.20058578.full.pdf?mod=article_inline
  Wat vitamine D vooral doet is de overreactie (de Cytokine storm) dempen. Het immuun systeem wordt als er een pathogeen binnen dringt razendsnel aangezet. Maar wat als er geen rem is op de reactie van het immuunsysteem? En dat is nu precies wat vitamine D doet als je tenminste geen deficiëntie hebt.

  https://www.nhg.org/themas/publicaties/laboratoriumdiagnostiek-vitamine-d–defici%C3%ABntie-volledige-tekst
  En kijk eens naar de groepen waar corona vaak fataal voor afloopt en dat blijken toevallig ook nog eens de groepen te zijn in bovenvermelde rapportage met grote deficiënte voor vitamine D.

  Dit wordt onvoldoende serieus genomen door virologen en epidemiologen. Medici zijn sowieso mordicus tegen het idee dat zoiets simpel als een vitamine tekort tot problemen kan leiden.
  Toch blijkt vanuit de wetenschap er wel oog voor te zijn dat hier zeker een deel van de sleutel ligt. Jammer dat er zo weinig aandacht is voor iets wat steeds meer door wetenschappelijk bewijs wordt gedragen.

 38. Het gaat lijken op de Semmelweis kwestie. Artsen konden en wilden niet geloven dat iets eenvoudigs als handen wassen, zou zorgen voor minder kraamvrouwensterfte.
  Al die deskundigen die nu zo enorm geloven in hun computermodellen (én in hun kielzog de overheden en Big Pharma), kunnen of willen niet geloven dat een oplossing zo eenvoudig kan zijn.

 39. Jaja, er móesten gewoon heel veel mensen dood gaan want het was bedoeld om Trump er uit te werken. Als Killery Clinton in 2016 president was geworden, was er geen Covid geweest.
  Nu Trump weg is, zal Covid snel over zijn want de magische invloed van Biden (beter gezegd China Joe Xiden) is enorm. Straks na 2 weken avondklok dalen de besmettingscijfers omdat de cycli van pcr-testen zijn verlaagd naar 30, waardoor we 90% minder besmettingen hebben. Oh nee, ze dalen vanwege de avondklok, de mondkapjes en het afstand houden etc. Dan tegen de verkiezingen mag alles weer, zijn de IC’s wonderlijk genoeg leeg en kunnen we allemaal Mark Rutte weer herkiezen. Omdat we allemaal aan het Stockholm-syndroom lijden, zal heel Nederland zijn gijzelnemer knuffelen en prijzen vanwege de goede behandeling van de crisis.

Comments are closed.