Rob Elens: Huisartsen krijgen groen licht voor behandeling corona met HCQ

—————————————————————————————————————————————-

‘Tweede lockdown en spoedwet nu overbodig’

—————————————————————————————————————————————-

Volgens de inmiddels landelijke bekende huisarts Rob Elens heeft de NHG (Nederlandse Huisartsen Genootschap) in een brief gezegd dat de behandeling van corona patiënten met hydroxychloroquine ‘helemaal niet verboden is’. Dat betekent volgens Elens dat huisartsen in Nederland het internationaal uiterst succesvol gebleken medicijn mogen voorschrijven aan patiënten die last zeggen te hebben van corona verschijnselen.

De brief van het NHG begon weliswaar met de mededeling dat er geen reden is om het criterium ten aanzien van Covid-19 therapieën te laten varen, maar vervolgde dat het ‘inderdaad uiteraard mogelijk is om af te wijken van de geldende richtlijnen een adviezen. Wij willen hierbij benadrukken dat dit op individuele basis en medisch inhoudelijk onderbouwd dient te gebeuren. Zie ook ‘Welke betekenis hebben de NHG standaarden – Moet een huisarts deze opvolgen?’ en het standpunt off-label gebruik.’

‘Beslissing ligt bij huisarts’

‘Hiermee komt de beslissing om Covid-19 wel/niet vroeg te behandelen geheel bij de huisarts te liggen,’ concludeert Elens op Zelfzorg Covid19. ‘De interpretatie dat vroegbehandeling van Covid-19 door de huisarts verboden is, is dus onjuist.’

‘Behalve HCQ zijn er meerdere medicamenten die off-label kunnen worden ingezet voor de vroegbehandeling van Covid-19. Om de Nederlandse huisartsen meer bewust te maken van hun, door het NHG toegestane, keuzevrijheid, en om de laatste medicamenteuze inzichten te delen, is besloten om een nieuwe versie van de huisartsbrief uit brengen.’

‘Door massaal onze huisartsen te benaderen en tot nieuwe inzichten te brengen, kan beginnende Covid-19 behandeld worden, en kunnen we een tweede lockdown voorkomen, en bovendien een spoedwet overbodig maken.’ (1)

De vraag is of de Inspectie Volksgezondheid hier nu wèl mee gaat instemmen. De overheid heeft inmiddels al vanaf maart de bevolking voorgehouden dat er maar één oplossing voor corona mogelijk is: een vaccin. Sinds die tijd worden vrijwel alle andere mogelijke behandelingen, therapieën en medicijnen onderdrukt. HCQ werd zelfs met een aantal frauduleuze internationale onderzoeken – die overigens al snel weer moesten worden ingetrokken – zwartgemaakt.

Tienduizenden onnodige doden

Op 19 september schreven we dat professor Christian Peronne, behorende tot het kleine groepje Franse Covid-19 expert, heeft verklaard dat als corona patiënten van meet af aan (vooral preventief) met zink, hydroxychloroquine / quercetine, vitamine C en D, en azitromycine waren behandeld, er nauwelijks doden hadden hoeven vallen, en 25.000 Fransen (80% van het aantal doden) nu nog in leven waren geweest. Als we zijn cijfers toepassen op ons eigen land, dan hebben het over 5054 Nederlanders wier levens volkomen onnodig verloren zouden zijn gegaan omdat de autoriteiten hen een bewezen werkende behandeling hebben onthouden.

Woordvoerders van het Duitse Buitenparlementaire Corona Onderzoekscomité noemden de Covid-19 pandemie niet voor niets ‘puur bedrog, en de grootste misdaad van deze eeuw, en de op drie na grootste misdaad ooit,’ ook omdat dit doorsnee virus wordt misbruikt om al onze vrijheden en burgerrechten af te pakken.

 

Xander

(1) Zelfzorg Covid-19

Zie ook o.a.:

19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven (/ Omgerekend ruim 5000 Nederlanders hadden niet hoeven sterven als politiek bewezen werkende medicatie niet had tegengehouden)
18-09: Spaans onderzoek met Covid patiënten in ziekenhuis bevestigt krachtige werking vitamine D3
18-09: Sky News eerste grote Westerse zender die erkent dat Covid-19 pandemie enorme hoax is
12-09: Hoogleraar Capel vergelijkt wereldwijd corona bedrog met onterechte angst voor cholesterol’
10-09: Rechter oordeelt dat het YouTube niet is toegestaan enkel content te plaatsen die in lijn is met WHO en RIVM
08-09: Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloop Covid-19
06-09: Universiteit Oxford bevestigt grote onbetrouwbaarheid en daardoor zinloze corona testen
23-08: (/ President Trump uit kritiek op FDA nadat deze toestemming voor behandeling met hydroxychloroquine intrekt – Alle statistieken bewijzen dat HCQ juist zeer effectief is)
22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
06-08: Statistieken tonen tegendeel aan van Ruttes ‘virus maakt gevaarlijke opmars’ leugen
27-07: Corona pandemie hoax veroorzaakt totale chaos die het Westen doet wankelen‘ (/ Nog een Nederlandse huisarts die zich uitspreekt: ‘Onder het motto corona vinden er grove mensenrechtenschendingen plaats’)
17-07: Grafiek laat zien dat in alle landen die hydroxychloroquine toestaan veel minder doden vallen (/ Uit 58 studies blijkt dat HCQ ‘zeer effectief’ is)
23-06: Huisarts Rob Elens wil ondanks verbod toch hydroxychloroquine gaan voorschrijven
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
18-05: Allemaal de zon in!’ herhaalt huisarts Rob Elens in nieuw interview
14-05: Teken petitie van huisarts Rob Elens om behandeling hydroxychloroquine toe te staan
28-04: Kan vitamine C toch een belangrijke rol spelen bij bestrijding coronavirus?’
27-04: Deze artsen eisen terugkeer naar normaal omdat ‘lockdown ons immuunsysteem verzwakt’
23-04: YouTube gaat alle corona video’s die de WHO en China tegenspreken blokkeren (/ YouTube CEO geeft voorbeelden van ‘foute informatie’: slikken van vitamine C….)
12-04: Meer huisartsen schrijven hydroxychloroquinke voor, ondanks verbod door Inspectie’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine

 

* Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

54

 1. Ik citeer even uit die “bron”: Ivermectin is een door de FDA goedgekeurd breedspectrum antiparasitaire agent (Gonzalez Canga et al.2008) die in de afgelopen jaren, samen met andere groepen, hebben aangetoond antivirale activiteit te hebben tegen een breed scala aan virussen( Gatz et al.,2016; Lundberg et al.,2013; Wagstaff et al.;2012) in vitro. Oorspronkelijk geÏdentificeerd als een remmer van interactie tussen het humane immunodeficiëntievirus-1
  (HIV-1) integrase eiwit (IN) en de import in (IMP) a/B1 heterodimeer dat verantwoordelijk is voor in nuclear import (Wagstaff et al. 2011)

 2. Er zijn meerdere medicijnen die gebruikt kunnen worden voorkomen of bij malaria, is op internet te vinden.
  Het is daarbij wel belangrijk om te weten wat bij jou het beste past en bij je medicijn gebruik.
  Dan zijn er waarschijnlijk ook meerdere medicijnen die gebruikt kunnen worden bij corona cq covid 19 en covid 20
  De ziekte doet dus tropisch aan en gedijt in vochtige omgeving.
  Het lijkt er dan ook meer op dat het met ventilatie en energiebesparend heeft te maken dan met gezondheid.

 3. Even nog verder googlen, hij staat nog in een Pdf opgeslagen FDA+

 4. Ik dacht dat ik het hier eerder lezen heb? Op 3 april:j.l.
  Indiaase wetenschappers noemen Ivermectine
  Volgens het gepubliceerde onderzoek blokkeert Ivermectine ook de replicatie van het Simianvirus (SV40), dat jarenlang in poliovaccins werd gestopt: het Dengue virus (DENV) het West Nijlvirus (iets met blind worden en verdrinken te maken?), het Venezolaanse equine encephalitus virus (VEEV) influenza, en het Pseudoralies virus (PRV) zonder giftige bijwerking in 24 uur 93% van het virale RNA. Na 48 uur alles (Mike natural news Ádam)

 5. https://www.youtube.com/watch?time_continue=300&v=ROF5UNdfq8k&feature=emb_logo
  Op een niet zo simpele, maar wel kritische vraag komt een hoop gezever van een man die weet dat hij feitelijk onzin zit te verkopen. Daar is dus onze toekomst duidelijk. Wij worden door poep pratende zogenaamde deskundigen in lockdown gezwetst omdat zij de politici feilloos op het verkeerde been zetten. De test toont niets aan dan een stukje RNA waar niets (!) over valt te zeggen. Maar getallen over opnames die stijgen doelt het verstand kennelijk dalen en hup we gaan over op beslissingen die nog louter emotioneel genomen worden.
  Het werkelijke complot is een heilig geloof in wollig kletsende heren in pak.

 6. Ik vertrouw die vervlogen die een tweede golf voorspellen niet, omdat ze zijn gesponsord door Volkswagen.
  Typefoutje, moet natuurlijk virologen zijn!

 7. @DrM,

  “Ik denk dat de tweede golf die net begonnen is, het komend halfjaar keihard zal toeslaan en vele malen erger zal zijn dan de eerste golf van maart en april. Toen hadden wij het geluk dat het lente werd en we dankzij hardnekkige hogedrukgebieden wekenlang mooi en droog weer hadden, waardoor in combinatie met de lockdown het virus zich gedeisd wist te houden. Nu wordt het winter, zitten veel mensen binnen, zijn scholen weer open, waardoor het coronavirus veel harder en veel langduriger zal toeslaan, met enorme economische en maatschappelijke gevolgen die echt catastrofaal zullen zijn. Waarbij de gevolgen van de eerste golf in het niets zullen vallen”.

  Heb je wel goed gelezen waar je op reageert?
  Hydroxychloroquine kan Covid-19 genezen, mits in combinatie met zink toegepast in een vroeg stadium van de ziekte.
  We weten dat het werkt, maar ook waarom het werkt, dus waarom moeten we dan in angst blijven zitten voor een tweede golf?
  Ik vertrouw die vervlogen die een tweede golf voorspellen niet, omdat ze zijn gesponsord door Volkswagen.
  Maar waarom werkt het?
  Zink belet virussen om zich te vermenigvuldigen, en dat is dan einde oefening voor het virus. Alleen kan zink moeilijk het celmembraan passeren, en daar komt Hydroxychloroquine in beeld, want dit middel opent de celmembranen, waardoor zink de cel binnen kan komen.
  En daar heeft het virus niet van terug, zo simpel kan het dus zijn!
  Hydroxychloroquine is in feite dus de sleutel om de celmembranen voor het zink te openen.
  Daarom moeten we kappen met die onzin van mondkapjes en 1,5 meter.
  Heeft Hydroxychloroquine bijwerkingen? Ja, maar die zijn zeldzaam, en dan hebben we het over hoge doseringen. Maar voor de behandeling van Covid-19 is het juist noodzakelijk om een lage dosering te gebruiken. Het is een middel dat al ongeveer 65 jaar geleden is ontwikkeld tegen malaria. Het wordt ook preventief gebruikt, zo moest ik het vroeger tijdens mijn reizen naar Indonesië gebruiken. Elke dag moest ik het innemen, vanaf de dag vòòr vertrek tot een maand na terugkeer. Als ik twee maanden ging, moest ik het dus dagelijks innemen gedurende drie maanden. En ik heb nooit ergens last van gehad. De Amerikaanse militairen in Vietnam kregen het ook dagelijks, en dan vaak gedurende jaren.
  Dus DrM, laat je pessimisme maar varen, en als er toch weer een lockdown komt, dan is dat geheel onnodig, en we kunnen ons dan in alle ernst gaan afvragen of de regering geen verborgen agenda uitvoert!

 8. Ik ga iets heel erg vreselijks zeggen. Iets wat ik nooit in mijn leven over mijn lippen zou krijgen. En ik vind het afschuwelijk voor de mensen die het betreft. Maar ik heb de laatste tijd zoveel onredelijkheid gezien, horeca bijv. Afschuwelijk geterroriseerd door BOA’s.

  Maar ambtenaren zijn immuun kennelijk, ook aannemers zijn immuun voor het virus. Die tiranniseren met radios’s en zware machines de mensen die thuis moeten werken. Ook nog wat andere sectoren mogen dat. Dat gaat allemaal maar door.

  Pure corruptie dus.

  Kom maar op de met de lockdown die eraan zit te komen. Dan krijgt elke sector de enorme klappen. Moet het kapot? Dan moet het maar gebeuren. Ben er klaar mee, mijn medeburgers accepteren alles toch wel zolang ze. Iet als laatste door de krokodil worden opgevreten. Of wellicht worden de dictators dan uit hun paleizen gesleept, je weet het niet.

  Waarschuwen deze kermis niet te accepteren hebben niet geholpen. Niet door mij, niet door alternatieve media, niets jelpt. De grote kranten en NOS en RTL pedalen het nieuws. We staan tegenover elkaar. Dat hebben ze knap gedaan. Kom maar met de reset, liever snel als in een pan worden gekookt.

  1 miljard mensen zijn al gedupeerd wereldwijd, 500 miljoen banen kapot. Hyperinflatie door geld bijdrukken zodat er voor een scheet en drie knikkers aandelen kunnen worden gekocht door de elite. Het gewone volk krijgt huurverhogingen voor de kiezen, pensioen afstempeling en enorme ziektekosten.

  We hebben het zelf gewild, ik accepteer en schrijf dit jaar en volgend jaar en ga cocoonen. Zoek het allemaal maar uit, eerlijk verdiend.

  Sorry Xander, kan Me voorstellen als je niet plaats. No hard feelings.

 9. @ Mo: 9:53 am. Dat klopt inderdaad. Zo wordt het restje van een humane samenleving verder stuk gelmaakt.

 10. Dubbele petten: Minister Sigrid Kaag lid van invloedrijk WHO-comité
  https://www.ninefornews.nl/dubbele-petten-minister-sigrid-kaag-lid-van-invloedrijk-who-comite/

  Minister Sigrid Kaag gaat volgen mij straks voor die Satanische corona wet stemmen, een wet die ons allemaal tot slaaf gaat maken. En dat wordt natuurlijk gewoon door dat Comité van haar verwacht. Maar zij is toch een Nederlandse volksvertegenwoordiger? en door het Nederlandse volk betaalt?
  Even niet vergeten dat het ook de WHO is, die ons de 1,5m opdringt en de mondkapjes, en straks mogelijk de vaccinatie gaat verplichten. Die WHO lijkt eerder op een absurde sekte, dan op een rechtschapen wereld gezondheid organisatie.
  Weet ook dat de WHO alleen nog maar donaties (vele miljoenen) ontvangt van de Bill & Melinda Gates stichting, want Donald Trump heeft al maanden geleden de geld kraan volledig dicht gedraaid.

 11. @ DrM schreef:
  26/09/2020 om 12:05 pm
  “Complotdenkers vallen doodzieke Eindhovense coronapatiënt lastig”.
  Mafkezen heb je overal en ik vind de invloed van al die `virologen` eerder een probleem dan een stel idioten die het nieuws halen met hun zieke acties.

  “Amerikaanse complottheorie QAnon ook in Nederland in opkomst”.
  De NOS staat bij mij zeker bekend als heel onbetrouwbaar.
  Iedereen die kritisch is over de exorbitante maatregelen waar we nu weer op afstevenen als complotdenker wegzetten is wel erg gemakkelijk en zo hebben we dus geen discussie maar een groep die meent de wijsheid in pacht te hebben.
  Ik wens u veel wijsheid met uw angst, maar ik laat me dus niet gek maken door zogenaamde volksvertegenwoordigers die niet op feiten sturen maar op emoties.

 12. Over wat de gevolgen kunnen zijn van het complotdenken als het om het Coronavirus gaat, zie https://joop.bnnvara.nl/nieuws/complotdenkers-vallen-doodzieke-eindhovense-coronapatient-lastig “Complotdenkers vallen doodzieke Eindhovense coronapatiënt lastig”.

  Meer over het gevaar van complottheorieën, zie https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2349814-amerikaanse-complottheorie-qanon-ook-in-nederland-in-opkomst.html “Amerikaanse complottheorie QAnon ook in Nederland in opkomst”.

 13. Goed nieuws, maar of m’n in België zal volgen is iets heel anders. Shalom

 14. En nu nog maar afwachten of de inspectie niet meer moeilijk doet. Wie kan het verbieden, de NHG of de inspectie?
  Helaas is HCQ inmiddels zo zwart gemaakt dat vrijwel geen huisarts dit nog durft toe te passen.
  Preventief ruim voldoende vitamine D3 en zink innemen, en quercetine achter de hand houden, voor als je besmet raakt, blijft dus belangrijk.

  De mortaliteitrate van Covid-19 is overigens niet zo belangrijk. Probleem is dat door covid-19 (en het ontkennen van HCQ+zink) de andere reguliere zorg in de ziekenhuizen in het gedrang komt.

 15. Sociale afstand nemen als bescherming tegen besmetting met coronavirussen – experts betwijfelen nu of de contactbeperkingen echt nuttig zijn. Verschillende onderzoeken tonen eerder aan dat de virusafweer verzwakt is en het risico op infectie toeneemt.

  In een oogopslag
  1.De ziekmakende effecten van isolatie en eenzaamheid worden steeds meer door wetenschappers bewezen. Vaak voorkomende effecten zijn psychische stoornissen zoals depressie, angst of wanhoop.

  2.Iedereen die lange tijd alleen heeft gewoond, wordt het ergst getroffen als hun contacten plotseling volledig opdrogen. Eenzaamheid kan zelfs levensbedreigend zijn: omdat zelfs de kans op overlijden toeneemt, soms zelfs tot 50 procent.

  3.Directe gezondheidseffecten van isolatie en sociale afstand kunnen zijn: hartaanvallen, hoge bloeddruk en beroertes. Nieuwe studies tonen aan dat zelfs de activiteit van genen kan worden beïnvloed en dat onder andere het immuunsysteem verzwakt is.
  https://www.naturstoff-medizin.de/artikel/social-distancing-gegen-corona-kontaktbeschraenkungen-koennen-das-ansteckungsrisiko-sogar-erhoehen/

 16. HCQ was vorig jaar nog gewoon een vrij geneesmiddel zoals paracetamol en asperine.
  ik ben benieuwd wanneer het weer in de winkel te koop is.

 17. Dodentol lager dan 0.02% (inclusief de lange lijst van sterfgevallen die niets met covid1984 te maken hebben) Billy Vaccin blaft en de trekpoppen starten hun concert …

 18. Het Jiddische volk, Israël en de Mossad. Een bevolkingsgroep, een land, een organisatie die qua intelligentie en ondernemersgeest hoog, zéér hoog, ‘aangeschreven’ staat. De Mossad is wereldwijd bekend vanwege zijn / haar doeltreffende inlichtingenwerk en wel op elk gebied.
  Israël vandaag : de Corona epidemie bedreigt ook daar de hele samenleving min of meer te vernietigen. De Mossad zou als eerste de voordelen van hydroxychloroquine moeten hebben ingezien én als medicijn naar Israël hebben moeten brengen of hebben moeten toepassen. De ‘besmettingen’ in Israël zijn dramatisch, in onderaardse bunkers kunnen nog net zwaardere patiënten geholpen worden, maar er is ook daar een enorm gebrek aan gespecialiseerd verzorgend personeel. Vlgs de Duitse media is het besmettingsgevaar daar procentueel dertig keer hoger dan in Duitsland …. ; (omgerekend in percentages zou er in Israël elke dag 60.000 nieuwe besmettingen bij komen) . Wat weet de Mossad wat wij niet weten ? Wat zijn de gevolgen op langere termijn ? Heeft het misschien …. te maken met genetisch materiaal in de vaccinaties ? . Netanyahu wordt vanwege diverse corruptie schandalen niet meer geloofd, een verscherpte lockdown zorgt er voor dat Israël ‘hotspot’ no 1 dreigt te worden. Hydroychloroquine , de behandeling en de consequenties op later tijdstip. “ we kunnen ons land, economisch gezien, toch niét kapot laten gaan vanwege ‘enkele doden’ “ ,
  was de tendens tijdens demonstraties in Israël

  ‘ .

 19. “Goed nieuws van het NHG. Hydroxychloroquine mag gewoon worden voorgeschreven!” roept huisarts Rob Elens triomfantelijk op Twitter.

  Eindelijk,.. hoera! hoera!
  We zijn gered!
  ‘Tweede lockdown en spoedwet nu overbodig’

  Helaas, pindakaas,.. niet verkrijgbaar..
  uitverkocht, out of stock, nicht vorrättig!

  WEDDEN?

  Het kan toch niet zo zijn dat we nou ineens een geneesmiddel gaan verstrekken?
  We moeten aan het vaccin!!
  Een geneesmiddel is een sta in de weg, dus niet verkrijgbaar, of een ander smoesje, ze verzinnen wel weer wat.

  Alles moet wijken voor een vaccin.
  Daar is deze hele hoax voor verzonnen.
  Het DOEL is om iedereen te vaccineren met iets wat STAATSGEHEIM is!..

  Geneesmiddel?
  Vergeet het maar, gaat niet gebeuren.

 20. Ik weet niet wat ik ervan moet denken allemaal! ik vind het op een opgeblazen kikker gaan lijken, die vaccins vertrouw ik voor geen meter zeker met wat mensen ervan kunnen krijgen, er is nog te weinig goede kennis, ook al blazen ze soms al hoog van de toren, NEE, de mensen die zich als proefkonijn bloot stellen en er mee in stemmen zich te laten inspuiten met een onbekend vaccin, vind ik toch met je leven spelen, ze krijgen er ruim 4000, euro voor dus meer vinden ze zichzelf niet waard, en met wat voor gevolgen krijgen die mensen dan te maken, want dat is tasten in het duister, zowel op de korte termijn als op de lange termijn.

  Dan krijg je onderhand een grote geitesik van die anderhalve meter afstand houden, wordt dat niet heel erg sterk overdreven vraag ik mij af, want we hebben toch al met meerdere griepsoorten te maken gehad, o.a ook het sars en dat was ook geen misselijke, en toen werd er toch ook geen anderhalve meter gehandhaafd ???

  Waar dhr Rutte en zijn suprieure TEAM mee bezig zijn!! raakt kant nog wal, wat ze ermee bereiken is dat ze hun eigen graf graven voor zowel de burger als voor Nederland, en de pot die ze hebben om de klappen op te vangen kan wel eens heel snel op raken. Als je iets wilt bestrijden of in goede banen wil lijden, dan moet je wel een strak en zuiver en rechtijnig beleid voeren, en niet als een haas van de ene kant naar de andere kant springen, of je in een hol verstoppen en je kop in het zand steken voor de echte werkelijkheid betreffende zaken die echt voorrang nodig hebben. Er is zoveel meer wat aandacht vereist.

  En wat betreft de HDQ ik hoop voor de mensen, die het gaan gebruiken aanslaat, en dat ze herstellen van de covid 19 het is en blijft chemisch maar soms hebben we het nodig, en met name voor de kwetsbare mensen en chronisch zieken. Gelukkig zijn de mensen die een goed afweersysteem hebben en er niet door getroffen worden.

  Er is een grote verdrukking en wordt alsmaar erger, en zal niet minderen, zolang de leiders hun eigen wil en zin willen doordrijven en naar rijkdom streven, denk aan de minderbedeelden, de daklozen, de eenzame, kwetsbare ouderen, goede salarissen voor de zorg , leraren, politie, GGZ instellingen mensen met psychische klachten, er is zoveel meer. God kan een land zegenen, maar kan ook bepaalde dingen laten gebeuren, om de ogen te openen, tenminste als ze het willen en kunnen zien, want de echte waarheid bestaat niet uit leugens, list en bedrog. De echte waarheid brengt vrijheid en vrede.

 21. Reactie van een verpleegkundige: ook dit plan is opgezet hoor: geef de zorg applaus en ze houden hun mond over wat er werkelijk gaande is! Zeg 100 keer per dag dat ze geweldig en onmeetbaar zijn en ze houden hun mond hoe de werkelijkheid is. Er was NIETS te doen in de ziekenhuizen omdat de reguliere zorg plat lag! Hele diensten hebben we zitten kaarten. Teveel personeel op de corona afdeling die elkaar in de weg liepen omdat er bijna niemand lag! Op de IC heeft een verpleegkundige normaal 1 (of max 2) patiënt tijdens hun dienst (of geen als ze reanimatie/SIT dienst hebben, wachten ze tot ze opgeroepen worden). Nu hadden ze er 2 (of max 3). Dat is inderdaad een verdubbeling van de werkdruk voor hun. Op een gewone afdeling heeft 1 verpleegkundige zo’n 12 patiënten (ik heb zelf vaak 8 O.K.-patiënten in mijn eentje gehad, inclusief na bloedingen en de hele bende eromheen. Dat is pas druk! Veel collega’s zeggen niks omdat ze een hoger salaris willen en denken dat dit de weg is.

 22. Hoeder 25/09/2020 om 6:53 pm
  Ben het helemaal met u eens Hoeder!

 23. @ DrM schreef:
  25/09/2020 om 7:15 pm
  Ik weet het wel zeker, de lijkhuizen zullen snel capaciteit tekort komen, vooral omdat het hele probleem totaal verkeerd wordt aangepakt. Gelukkig dat de bevolking zich ook alleen maar wil informeren via de geijkte MSM kanalen. Die zijn totaal niet juist geïnformeerd en doen meer kwaad dan goed. Ik blijf het opvallend vinden dat media zo enorm op de angst inhaken. Terwijl dat dus totaal niet nodig is. Er zijn hele simpele en effectieve therapieën die totaal genegeerd worden.
  En dat is feitelijk zeer verontrustend en feitelijk een rode vlag…
  De verantwoordelijke heten Mark Rutte en Hugo de Jonge omdat zij te dom zijn om een effectief beleid te voeren.

 24. Hij gelooft niet in vaccins die onmogelijk in zo’n korte tijd veilig kunnen zijn ( de oorlogswet waar Robert Kennedy het over had) (WHO heeft dit virus als A-virus bestempeld, waardoor dit mogelijk was)

 25. Dus huisartsen zouden naar Perronne (eerste-lijnhulp) moeten luisteren en zijn medicatie moeten toepassen (wel even informeren naar de juiste dosis)

 26. Hij zegt: alleen personen boven de 70 lopen gevaar, behalve dan wanneer je een boel virussen in je krijgt ben je misschien besmet en loop je ook gevaar( slecht immuunsysteem)

 27. Prof. Sucharit Bhakdi heeft ook een boek geschreven in ’t Duits “Corona Fehlalarm?
  Alles wat hij schrijft op het internet wordt verwijdert

 28. Professor Perronne heeft gelijk! Er moet preventief al medicatie worden toegediend, om te weten aan wie moet je misschien een andere Prof erbij halen

 29. @Peter en Hoeder: ik zal mijn reactie in mootjes hakken om te voorkomen dat mijn letters weer opgeslurpt worden door een computer op afstand, staat raar misschien

 30. Ik geloof dat @Peter 25/09/2020 om 6:13 pm nog dermate veel geloof heeft in het huidige corona beleid dat hij nog niet door heeft dat hij eigenlijk een rode pil nodig heeft. En heel erg snel.
  Wakker worden Peter. Je wordt besodemietert en je ziet het een half jaar later nog steeds niet.

 31. @ Peter 25/09/2020 om 6:13 pm

  Denk jij nou echt dat Xander iets te maken heeft met idioten die met de dood dreigen? Je klinkt precies hetzelfde als Femke Halsema over die kerk in Amsterdam! Alsof ergens tegen zijn meteen betekent dat je voor geweld bent.

  Dat je ergens een mening over hebt zegt nog niet dat je meteen extremist wordt. Er zijn altijd wel gekken die anderen iets willen aandoen, maar dat zegt nog niet dat dat normaal is!

  https://www.de-gezouten-waarheid.nl/politiek-en-de-waarheid/halsema-discrimineert

 32. Ik denk dat de tweede golf die net begonnen is, het komend halfjaar keihard zal toeslaan en vele malen erger zal zijn dan de eerste golf van maart en april. Toen hadden wij het geluk dat het lente werd en we dankzij hardnekkige hogedrukgebieden wekenlang mooi en droog weer hadden, waardoor in combinatie met de lockdown het virus zich gedeisd wist te houden. Nu wordt het winter, zitten veel mensen binnen, zijn scholen weer open, waardoor het coronavirus veel harder en veel langduriger zal toeslaan, met enorme economische en maatschappelijke gevolgen die echt catastrofaal zullen zijn. Waarbij de gevolgen van de eerste golf in het niets zullen vallen.

 33. https://www.nu.nl/politiek/6079813/rutte-worstelt-met-grip-op-virus-laatste-wat-ik-ga-doen-is-smeken.html#coral_talk_wrapper
  Daar is dus dhr. Rutte een ster in, geen verantwoordelijkheid nemen en de problemen alvast over de schutting smijten. Dat lukte succesvol met de zorg, jeugdzorg, toeslagen, bijstand, lonen, huurprijzen, bescherming van bevolking, banken en zo kan ik nog wel doorgaan tot het op een roman gaat lijken. Een deel van de mensen vindt het nog geweldig ook, uit angst of andere vreemde sentimenten. De feiten doen er niet meer toe!

 34. De Jensen show 225 begint heel leuk met de mededeling dat Finland corona-honden inzet.
  Jensen zegt: corona-honden hebben wij al heel lang, we noemen ze BOA’s. LOL

  https://jensen.nl
  Dag 185
  Media= Virus !
  Veel plezier!

 35. Vandaag in de persconferentie weer alleen paniekvoetbal. Wat mankeert die zombies in onze regering toch. NWO griep?

 36. Buiten wat dit ook allemaal is is het voorzeker een gebedsverhoring! Prijs de Heer!

 37. Niet te vroeg juichen. Er bestaat ook nog zoiets als een Gezondheidsraad.
  En afgezien daarvan, het doel van Corona is angst zaaien, om zo allerlei ondemocratische besluiten te nemen. Puur Agenda 21. Zolang mensen alles maaar blijven pikken en niet massaal in opstand komen zullen we ook hier Australische toestanden kunnen krijgen, met FEMA achtige kampen.
  Er zijn nog heel veel mensen die slapen. Want zoals Baudet onze globalist Rutte duidelijk maakte, is de mortaliteitrate nauwelijks hoger dan een normale griep en zitten we ook nog onder het niveau van 2018. Objectief is er geen enkel motief die de Coronamaatregelen rechtvaardigen.
  Het is een grof schandaal dat de regeringspartijen maar alles blijven slikken van dit kabinet. En ook zou onze staatsomroep, de NOS, aangepakt moeten worden door diezelfde TK, wegens het niet brengen van objectieve informatie, waartoe ze bij wet verplicht zijn. Nu verspreiden ze fake news, van ons belastinggeld.

 38. Als je de grafieken bekijkt dan lijkt het er op dat de sterkte van het virus aan het verminderen is. Er zijn relatief gezien veel minder doden dan bij de eerste golf. Daarom denk ik dat het nu het beste is dat we zo snel mogelijk herd immuniteit krijgen anders blijven we nog jaren zo voortkwakkelen. Dus de 1.5 meter en vaatdoekjes regels opheffen en iedere zieke met goede medicijnen behandelen. De oudjes blijven nog even thuis totdat er herd immuniteit is. Vaccinaties zijn dan niet meer nodig.

 39. Hopelijk wordt er snel een medicijn gevonden tegen idiote achterdocht, dan kun jij ook eindelijk eens genezen van jou gevaarlijke gedrag beste Xander.
  Inmiddels wordt er een corona patiënt in het ziekenhuis met de dood bedreigd op Facebook dankzij de ideeën van oa pagina’s als deze.

 40. De mogelijkheid bestaat nu om iedereen die positief getest is, preventief De Hydroxychloroquine cocktail tegeven.

  Uiteraard op vrijwillige basis: En dan eens onderzoek doen of deze methode het virus niet sneller indamt dan nu; met niets doen.

  Trump slikte het immers ook preventief. ( Toen werd er heel snel een verbod op het middel uitgesproken door dr Fauci!)
  De prijs hoeft geen belemmering te zijn.
  Het ligt eraan hoe de potentiële patiënten ( wij Nederlanders ) er tegenover staan.
  Juist in het begin stadium werkt het goed!

 41. Het blijft vooral een veeg teken dat gezagsdragers wereldwijd weinig op lijken te hebben met vrijheid en dit virus als excuus gebruiken om te beknotten. Het gezeur van mensen over toenemende besmettingen en opnames is werkelijk niet te bevatten. Er is inmiddels flink wat kennis over goed werkende spotgoedkope therapieën. De 1,5 meter afstand is buiten klinkklare onzin en als dhr. Baudet aan dhr. Rutte vraagt wat de mortaliteit van het virus is dan stamelt hij een brei onzin. Hier valt uit op te maken dat er geen beleid is om het virus het hoofd te bieden want dan zou iemand met verantwoordelijkheid zoiets simpels zeker weten.

 42. Nou ja……..
  Dat is eindelijk eens een keer GOED NIEUWS ❗️
  Maar hoeveel onnodige doden heeft dit niet gekost.❗️
  Fout beleid met grote ergernissen dat de artsen het niet mochten geven. ❗️
  Kortom Nederlandse regering wie had / heeft jullie dit destijds ingefluisterd❓
  Complimenten voor de vasthoudendheid van dr. Rob Elens👍

  Het slechte denken in mij zegt; nu de ontwikkeling van de vaccins stagneert, en er ongewenste bij werkingen ontstaan waardoor test projecten stil komen te liggen… krijgen de artsen meer “ vrijheden “ als escape?

  Nu kan de burger op termijn dus ook kiezen voor behandeling of vaccinatie.
  Kortom dit is een stukje inleveren/ toegeven van het totalitaire regime wat dreigde te ontstaan

Comments are closed.