‘Remdesevir onderzoek bewijst dat middel niet werkt tegen Covid-19, maar HCQ wel’

—————————————————————————————————————————————-

‘Mortaliteit Covid patiënten behandeld met remdesevir juist HOGER’ – ‘Producent Gilead heeft duister bioterroristisch verleden’

—————————————————————————————————————————————–

Remdesevir, het dure experimentele antivirale middel dat in Nederland door het RIVM aan ziekenhuizen wordt geleverd voor de behandeling van veronderstelde Covid-19 patiënten, blijkt volgens een het enige wetenschappelijke onderzoek naar dit medicijn totaal niet te werken. Sterker nog: de mortaliteit onder patiënten die het middel krijgen, is juist hoger. Bovendien bewezen de onderzoekers per ongeluk dat het HCQ-(zink)-azitromycine protocol wèl werkt, en – zoals over de hele wereld al maanden bewezen is – zelfs zeer succesvol is.

Tot op de dag van vandaag is er maar één studie geweest naar remdesevir, het dure experimentele medicijn waar de medische autoriteiten in zowel de VS (dr. Anthony Fauci) als Nederland (RIVM) de voorkeur aan geven boven het vele malen goedkopere hydroxychloroquine (HCQ). Bij nadere bestudering blijkt dat deze ene studie NIET bewijst dat remdesevir werkt. Integendeel: Remdesivir is feitelijk waardeloos bij het onderdrukken van Covid symptomen. HCQ blijkt dat vele malen beter te doen.

Mortaliteit patiënten die remdesevir kregen juist HOGER

Het definitieve onderzoek naar remdesevir werd op 8 oktober gepubliceerd. Minstens 35 patiënten die eraan deelnamen hadden HCQ gekregen. Die hadden daar bijna allemaal veel baat bij, in tegenstelling tot degenen die remdesevir kregen. ‘Niets in deze studie ondersteunt de hypothese dat remdesevir een effectief antiviraal middel voor SARS-CoV-2 is,’ schrijft Leo Goldstein. ‘De data in het eindrapport suggereren dat hydroxychloroquine, en niet remdesevir, de belangrijkste positieve factor voor de patiënten in dit onderzoek was.’

Erger nog, tijdens het onderzoek bleek dat de patiënten die geen HCQ, maar remdesevir hadden gekregen, het aantoonbaar slechter deden. ‘De eigen cijfers van deze studie laten een verband zien tussen RDV (remdesevir) en toegenomen mortaliteit onder de ernstigste patiënten,’ legt Goldstein uit. ‘Het is (daarom) ook mogelijk te concluderen dat RDV net zo schadelijk is voor de meeste in het ziekenhuis opgenomen patiënten.’

Complotdenkers zouden kunnen zeggen dat remdesevir opzettelijk wordt voorgeschreven om het zeer lage aantal Covid-19 doden weer wat op te vijzelen, maar zover zouden wij niet durven gaan. Wij houden het vooralsnog op een even kil als schandalig winstmodel met een onbewezen medicijn, over de rug van vele zieke mensen, waarvan een onbekend aantal dat zelfs met de dood lijken te moeten bekopen.

Onwelgevallige uitkomst onderzoek achteraf gewijzigd

De studie voldeed verder niet aan de ‘gouden standaard’ van wetenschappelijk onderzoek. Zo werd er geen dubbelblinde test uitgevoerd, hoewel dit wel werd beweerd. Ook werd het vastgelegde protocol tijdens het onderzoek meerdere malen gewijzigd, net als de hoofdconclusie. Die werd achteraf gewijzigd omdat de uitkomst – namelijk dat RDV dus niet werkt – niet was wat de researchers hadden gehoopt. Behalve een wetenschappelijke doodzonde zou dit tevens neerkomen op regelrechte fraude.

‘De gemeten resultaten waren subjectief en niet betrouwbaar,’ concludeert Goldstein dan ook. De studie ‘was besmet met belangenverstrengelingen, wat werd versterkt door de NIAID (National Institute of Allergy and Infectuous Diseases) en Gilead (de fabrikant) invloed te geven op de ziekenhuizen en artsen die de patiënten behandelen.’

Dubieuze rol in vorige fake-pandemie (2009)

Gezien de dubieuze reputatie van Gilead zou dat niemand moeten verbazen. Gilead was een van de belangrijke spelers in de vaccinlobby die in 2009, in samenwerking met de WHO, de vorige fake-pandemie promootten (Mexicaanse griep (H1N1)).

Comités ontdekten achteraf dat de cijfers en statistieken doelbewust waren vervalst, hoogstwaarschijnlijk om zoveel mogelijk vaccins te kunnen verkopen. In 2020 wordt hetzelfde kunstje op nog veel grotere schaal herhaald met het SARS-CoV-2 virus. (3)

‘Duister bioterroristisch verleden’

Volgens het onafhankelijke ‘Journal on Geopolitics & International Relations’ Great Game India heeft Gilead zoveel macht, dat het bedrijf het Pentagon zover kreeg om een fabriek van concurrent Al-Shifa in Soedan te bombarderen, onder het mom van de beschuldiging van ‘het produceren van chemische wapens voor Al-Qaeda’.

De voormalige Georgische minister van Staatsveiligheid, Igor Giorgadze, zette in september 2018 een enorm aantal documenten online over een laboratorium bij de hoofdstad Tbilisi, waar Gilead voor het Pentagon – onder dekmantel van ‘klinische medische testen’ met het middel Sovaldi (voor de behandeling van Hepatitis C) – bezig zou zijn geweest met een illegaal militair biowapen research programma, zo constateerde het Russische ministerie van Defensie na bestudering van de circa 100.000 pagina’s. In december 2015 zouden daardoor 24 proefpersonen zijn omgekomen. De ‘klinische testen’ ging echter gewoon door, waardoor er nog eens 49 mensen overleden.

Sovaldi bleek – in een cocktail met twee andere medicijnen – een flinke klapper voor Gilead te zijn: één behandeling van 12 weken levert het bedrijf bijna $ 95.000,- op. De Harvoni combinatiepil, die in 2014 in de VS werd goedgekeurd voor de behandeling van hepatitis-C (waar 70% van de 3,2 miljoen mensen met deze ernstige leverziekte in de VS aan lijdt), kost per stuk $ 1,125.

‘Gilead betaalde minstens 3 researchers remdesivir-studie’

Het lijkt daarom nauwelijks overdreven als Mike ‘Natural Adams’ schrijft dat Gilead – onderdeel van de Vanguard groep, die grotendeels wordt ‘beheerd’ door de Rothschilds – ‘een terroristische organisatie schijnt te zijn, die samenzweert met de Deep State om afschuwelijke misdaden tegen de mensheid te plegen. Het verklaart tevens waren minstens drie van de onderzoekers van de (remdesevir) studie direct van Gilead (financiële) bijdragen en/of persoonlijke betalingen kregen, en dit simpelweg vergaten te rapporteren als potentiële belangenverstrengeling.’ (1)

De kans dat de mainstream media hier ooit over schrijven, is vrijwel nul. ‘Daarom moet u dit nieuws zelf met uw vrienden en familie delen,’ vindt Adams. ‘We moeten de waarheid zoveel mogelijk verspreiden, want hoe sneller we dat doen, des te sneller zal dit pandemie-kaartenhuis in elkaar storten.’

 

Xander


(1) Natural News (+ afbeelding – social media art)
(2) Great Game India
(3) Natural News

Zie ook o.a.:

26-10: ’25 doden en honderden ernstige bijwerkingen in één week door griep vaccinaties Zuid Korea
22-10: 9 mensen dood na halen griepvaccin (Z-Korea);….
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengt SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam’
03-10: Vrijwilligers klinische testfasen Covid vaccins krijgen ernstige Covid symptomen
16-10: Zorg komt in opstand tegen corona hoax: 87.000 Nederlandse artsen en verplegers weigeren vaccin
03-10: Vrijwilliger klinische testfasen Covid vaccins krijgen ernstige Covid symptomen
29-09: Hierom is de klinische testfase van de grote vaccinproducenten volstrekt waardeloos
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
25-09: Rob Elens: Huisartsen krijgen groen licht voor behandeling corona met HCQ
22-09: Gehandicapt slachtoffer HPV-vaccin Gardasil begint rechtszaak tegen producent Merck
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
09-09: Testfase minister De Jonges Covid-19 vaccin opgeschort wegens ernstige bijwerkingen
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates (/ Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?)
23-08: (/ President Trump uit kritiek op FDA nadat deze toestemming voor behandeling met hydroxychloroquine intrekt – Alle statistieken bewijzen dat HCQ juist zeer effectief is)
22-08 (/ Ook Zweden heeft slechte ervaringen met experimentele vacccins (wat ALLE Covid-19 vaccins per definitie zijn): In 2009 kregen 500 kinderen hersenbeschadiging door varkensgriep vaccin)
04-08: Fabrikanten definitief niet aansprakelijk voor eventuele schade door corona vaccins (/ RIVM liegt op eigen website dat blijvende ernstige gevolgen van vaccinaties ‘niet bewezen’ zijn)
30-07: (/ Bill Gates in interview apathisch na dramatisch verlopen testfase Moderna’s coronavaccin)
23-07: Moderna maakt 1 miljard coronavaccins die in tweede testfase bij 100% milde tot ernstige bijwerkingen veroorzaken
17-07: Grafiek laat zien dat in alle landen die hydroxychloroquine toestaan veel minder doden vallen (/ Uit 58 studies blijkt dat HCQ ‘zeer effectief’ is)
02-07: Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden
26-05: Test Moderna’s corona vaccin gaat mis: 20% krijgt ernstige bijwerkingen
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona
15-01: Vakblad publiceert wetenschappelijke studie: Gevaccineerde kinderen krijgen tot 15 x vaker kinkhoest (/ Hoofd wetenschapper WHO erkent openlijk dat er doden vallen door vaccins)

2019:

17-12: In 10 jaar nul doden door mazelen en 108 dode kinderen door vaccin tegen mazelen
05-10: Italiaans lab ontdekt dat gemodificeerde abortussencellen in waterpokkenvaccin kanker kunnen veroorzaken
28-02: Wetenschappers ontdekken bestrijdingsmiddel Glyfosaat in kindervaccins
20-01: Erkende pro-vaccin expert zwaait om: Vaccins kunnen wel degelijk autisme veroorzaken

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

30

 1. Xander,

  Even een kleine,maar belangrijke kwestie:
  Ik ben het volledig eens dat HCQ erg efficient is tegen het coronavirus, in combinatie met zink.
  Maar de randvoorwaarden om 100 % effectief te zijn, zijn ook erg belangrijk.
  HCQ+ zink is alleen 100 % effectief als het in het begin van de infectie met corona wordt gebruikt. In een later stadium neemt de effectiviteit snel af. Dus alle onderzoeken van farmaceuten in het ziekenhuis hebben geen waarde, omdat de infectie dan al te ver is doorgeschoten. De initiator van deze geneeswijze, Dr Vladimir Zelenko, zegt zelf daarvan :
  “There is a very narrow window of opportunity to kill the virus”. Dus wachten met behandeling is de grootste fout die je kan maken.
  Voor de geloofwaardigheid van deze succesvolle behandeling is deze informatie cruciaal.
  groetjes,
  Bert Boersma

 2. Mensen, hcq is van dezelfde big pharma maffia als waar diverse mensen in deze thread tegenin gaan. Laat je niets wijs maken, ook hcq is gewoon vergif voor het lichaam, net als alle andere medicijnen. Voor de aluhoedjes 😉 : https://exhibitxxxxx.blogspot.com/2020/04/hydroxychloroquine-trojan-horse-skizm.html. Artikel gaat diep in op vlp, nanotechnologie, etc. Lees met open mind, als je kan/durft.

  Een interessant alternatief (zonder patent) is waterstofperoxide (H2O2): https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0306987720309725
  100% natuurlijk en niet gevaarlijk (mits juist gedoseerd natuurlijk). Hebben jullie je weleens afgevraagd waarom food grade H2O2 zo moeilijk verkrijgbaar is? En waarom ons altijd verteld wordt dat het extreem gevaarlijk is?

  Enne… lees je in over de terrain theory. Geloof niet alles wat “men” je over virussen “leert”.

 3. Anna, en alle mensen verder ,

  Het zal NOOIT bij de huisartsen neergelegd worden
  Als dat zou gebeuren dan stort het het hele kaartenhuis ( Leugen/bedrog van parlement/coalitie, rivm/ alle zgn medische instanties / en weet ik nog meer in elkaar.

  Wat dan ??

  Massaal protest, massaal in actie komen anders is het over zeker ,met de spoedwet , massaal mobiliseren.
  Ik heb pas de Horeca een mail gestuurd met duidelijke feiten over het coronavirus, zal mij benieuwen wat ze ermee doen maar ze weten nu hoe het zit.

  Nog steeds geen reactie van Lareb ( Bijwerkingencentrum vaccin/medicatie ) ; ook en politieke correcte organisatie ?? Konden we verwachten !!

 4. ‘Complotdenkers zouden kunnen zeggen dat remdesevir opzettelijk wordt voorgeschreven om het zeer lage aantal Covid-19 doden weer wat op te vijzelen, maar zover zouden wij niet durven gaan.’
  Huisarts Rob Elens, naar ik meen, vertelde dat hydroxychloroquine aan IC-patiënten werd voorgeschreven in zo’n grote doses, dat ze er aan stierven !!! En dat was juist de bedoeling om HCQ als een gevaarlijk medicijn te kunnen bestempelen – de farmaceutische maffia gaat over lijken, en haar meelopers ook !!!

 5. Een lichtpuntje.
  Gisteren op CNBC europe, een korte flits van een toespraak gezien van een Trump rally, waarin hij de ziekenhuizen ervan beschuldigde, dat ze de cijfers fraudeerden, qua corona doden, omdat ze dan meer geld krijgen, wat hier door xander al maanden geleden geplaatst is.
  De demoncraten gingen compleet uit hun bol daarna volgens de kennissen in de VS, LOL
  Niks van te vinden op de msm.
  Zou er dan toch een lichtpuntje zijn aan het eind van de politiek corrupte duistere tunnel ?

 6. Mooi verhaal altijd, over de intraveneuze vit C. Dit lukt niet! Vit C is ascorbinezuur.
  Dat wil zeggen een zwak zuur. Ga je dit injecteren, gaat je bloed pH omlaag. Dit overleef je niet! Je bloed is voldoende gebufferd, maar zo’n hoeveelheid lijkt niet te kunnen. Daarom zie ik het als broodje aap verhaal, oftewel nepnieuws. Via je maag is dit geen probleem, komt nog galvocht etc bij.je darmen zijn eigenlijk basisch…

 7. Er hangt verraad in de lucht.

  De statistieken van de “pandemie” zijn volledig vertekend en rechtvaardigen maatregelen onder “wetten voor noodgevallen op de gezondheid” die leiden tot Confiscatie van openbare vrijheden. Regeringsbeslissingen om het lijden van oudere patiënten te verminderen door injecties met een notoir dodelijke substantie om “verdringing van de intensive care te vermijden bedden” Als dit wordt bevestigd, zou het de meest gruwelijke misdaad tegen de mensheid zijn die ooit is gepleegd.

  Covid-19 is slechts het eerste salvo van een lopende operatie die betrekking heeft op: • Massale vaccinatie • De “chipping” van de mensheid • De installatie van 5G-antennes • Luchtspuiten van nieuwe virussen.
  https://www.orgonisenederland.nl/uploads/5/2/5/4/52541255/french-army-report-on-covid-19-and-5g-translated-to-english.pdf

 8. Aartsbisschop waarschuwt Trump voor Grote Reset, bedoeld om ‘mensheid te vernietigen’
  https://www.ninefornews.nl/aartsbisschop-waarschuwt-trump-voor-grote-reset-bedoeld-om-mensheid-te-vernietigen/
  Wereldwijd hebben wij te maken met de reïncarnaties van Hitler & Mengelen, en hun collaborateurs.
  Het wachten is nog op het uitsterving vaccine, de economie is al overleden, nu alleen de mensheid nog.
  Maar het kan allemaal nog sneller hoor, als het volk volgend jaar opnieuw voor hun huidige kwelgeesten blijft kiezen.

 9. @ Heilig Boontje: 6:20 pm, op 30/10. U heeft het volkomen begrepen!

 10. In het kader van de lockdownplannen van het VK, vertelt ‘het nieuws’ dat er daar 4000 mensen per dag sterven. En meer hoor je niet. Hoeveel mensen sterven er normaal per dag? Sterven er nu duidelijk meer dan normaal? Waaraan sterven die mensen??
  Altijd die waardeloze informatie. Geen wonder dat mensen het niet vertrouwen.

 11. agenda21 09.04 pm :
  wij zijn rondom de 60, uitnodigingen ook gehad…….maar die gaan hier al 12 jaar de PRULLEBAK in !
  Wil met die lui niks te maken hebben, tenzij ik me poot breek……….en dan is het gips erom, en maken dat je weg komt !

 12. Dus Trump had TOCH gelijk……..( misschien toch us vaker luisteren naar wat hij zegt, dit is niet de eerste kker )
  Hij heeft HCQ ook gehad, en tenslotte zullen ze een President niet zomaar wat geven.
  De man zegt soms rare dingen, maar daar moet je even neutraal door heen prikken is mijn ervaring……

 13. simpel > er bestaat geen! middel tegen virus, dat werkt zonder !… zink — evenzo zullen straks vaccinaties derhalve niet_! werken, zonder zink`suppletie

 14. Komt er nu toch actie….. hulp …… in de Corona zorg❓❓
  Al vanaf het begin heeft de regering de grote fout gemaakt om met een “ een papieren tijger “ als het RIVM in zee te gaan.

  Dit is een log statistisch orgaan wat totaal Geen hulp kan of wil verlenen.
  Hier hebben ze geen capaciteiten voor.
  Wat doen ze dan; ons statitieken aanleveren en over mondkapjes ruzie maken en tegengestelde signalen uitzenden.
  Wat hebben wij burgers hieraan??? Niets!

  13.000 professionele “ zorgverleners “ werden door deze aktie van de regering ; om meteen bij het uitbreken van Covid met het RIVM in zee te gaan, buitenspel “ gezet.❗️
  Dit is zeer Kwalijk❗️
  Wie zijn deze zorgverleners jawel, de HUISARTSEN ❗️
  Zij werden volkomen gepasseerd❗️
  We gingen net zoals de Chinezen dit aan pakten meteen over op lock down en statistieken!
  Een beetje Dom❗️

  Doorgaans zijn huisartsen uitstekend opgeleid om diagnoses te stellen en dit kunnen ze ook voor Covid, sterker nog zij kunnen onderscheid diagnostiseren tussen Covid of andere griepvirussen. Wat nu niet gebeurt.

  Bovendien zijn zij heel goed op de hoogte van de onderliggende klachten van hun patiënten m.a.w. Welke patiënten een verhoogd risico lopen en wie niet.
  Kortom de arts die de patiënt kent wordt nu buitenspel gezet.

  Deze stappen worden nu “ overgenomen “ door het RIVM ( Jaap van Dissel ) de GGD en de overheid.
  Dit is een totaal FOUTE ROUTE.

  Dit testen geeft alleen maar onrust en bovendien ook veel vals positieven, stop hiermee. ❗️

  Breng de huisartsen in beeld, en vanavond op een vandaag was er inderdaad een soortgelijk initiatief. Notabene van de huisartsen zelf…Ik denk dat dit de enige goed route is.
  Het is beschamend voor de regering, dat ze deze route blindelings hebben “ overgeslagen “

  Artsen bieden nu aan om ziekenhuizen te ontlasten om thuis met eenvoudige middelen Covid zorg te doen.
  Deze arts sprak zelfs over medicijnen.❗️
  Eindelijk…..; laat de zorg gegeven worden door degenen waar ze thuishoort. De huisarts❗️
  Zodat de meest ernstige patiënten naar het ziekenhuis kunnen gaan.
  En degene die klachten heeft kan dit “ gewoon “ met zijn eigen huisarts regelen.

 15. @ Lemon
  Ik kijk daar altijd naar aangezien ik me interesseer voor onafhankelijk onderzoek.
  De resultaten van dit onderzoek zijn teleurstellend aangezien er betere therapieën voorhanden zijn die ook nog eens enorm gunstiger geprijsd zijn. Ik begrijp dat een kuurtje met remdesivir rond de 3000 euro per patiënt kost. Niet dat ik dat duur vind, maar er zijn goedkopere en effectievere therapieën.

  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32768697/
  Verder onderzoek is nodig. Ik begrijp dat normaal gezien er in de geneeskunde ongeveer 20 studies nodig zijn, als daar de meta-analyses dan stand houden is het geaccepteerd als een deugdelijk middel. Dat duurt gemiddeld twee jaar, dus dat zou inhouden dat we nog minimaal 1 jaar in de achtbaan van dreigende lockdowns terecht komen. Ik kan me ook niet voorstellen dat een deugdelijk vaccin kandidaat zich eerder aandient.
  Ondertussen is het volgens mij gewoon geen probleem om een combi van vitamine D3 en k2 te suppleren. Je zou wel gek zijn als je eerder dan voor maart 2022 een vaccin zou laten inspuiten of om dure, niet bewezen middelen te gebruiken.

 16. @ Doordenker 30/10/2020 om 5:20 pm:

  Dit jaar krijgen bepaalde ouderen (70+) behalve een uitnodiging van de huisarts voor de griepprik plotseling ook een uitnodiging van de huisarts voor een pneumococceninjectie.
  Heeft dat met mondmaskertjes en de resulterende longontsteking te maken?

 17. We weten toch dat Big Pharma gewoon een criminele organisatie is. Het gaat om winst en niet om het belang van patienten. Dus HCQ wordt zwart gemaakt tgv van dure geneesmiddelen. Big Pharma deinst voor niets terug. Zo is een kankerpatiënt 300K voor ze waard. Daarvoor krijg je dan doorgaans chemo. Slechts in 2% van de gevallen werkt dat. Doorgaans verkort het je leven en wordt de kwaliteit ervan gesloopt. En dat soort misdadige praktijken mogen. Maar o wee als je wietolie gebruikt, dan ben je een crimineel.
  Hoge doseringen vitamine C intraveneus toegebracht werkt bewezen wel bij kanker. Daar verdient Big Pharma echter niet aan, dus de oncoloog geeft het je niet.
  Ook voor Corona helpt vitamine C, net zoals D. Nee we moeten dadelijk ons laten vaccineren met iets wat niet zal werken, maar wel je DNA verandert. Met obscure lieden als Hugo de Jonge mogen dit soort absurde praktijken doorgaan. Bedrog gepaard aan winstbejag viert hoogtij.

 18. Wat ik wel wil benadrukken is dat supplementen alleen niet heilig zijn. De vette vis met mate, maar regelmatig erbij eten is ook een boost voor de immuunsysteem.
  Vitamine d3 in combinatie met k2 neem ik dagelijks.
  https://www.orthokennis.nl/artikelen/vitamine-d-en-k2
  Zorg er ook voor dat je deze combi neemt met goede vetten erbij om de opname te bevorderen.
  Er zijn meer goede supplement die het lichaam prima kunnen ondersteunen. Maar vergeet niet dat goede voeding (kant en klaar = niet ok!) ook nodig is. Ben ook kritisch op de verborgen suikers.

 19. In herhaling: onwelGEvallige uitkomst moet zijn: onwelvallige uitkomst….

  Goed gevonden oneliner van Doordenker.

  Wie weet waarom de ‘major lawsuits coming’ tekst na een dag al verwijderd was van de voorpagina van Natural News
  deze week? Nog wel te vinden overigens via het ‘search screen’ rechtsboven. Momenteel ruim 8000 lezers.
  Wanneer de zaken precies van start gaan wist de secretaresse van advocaat Fuellmich vandaag niet.

  Verdere vraag: sinds wanneer bepalen niet-medici of mensen mogen reizen? (zie Natural News gisteren)

 20. Explosief interview: ‘Er sterven geen mensen meer aan het coronavirus’
  Er sterven geen mensen meer aan het coronavirus, ze sterven aan andere virussen. Er is dus geen sprake meer van een pandemie, zegt Mike Yeadon, een voormalige Chief Science Officer van farmaceut Pfizer, in gesprek met oud-BBC-presentatrice Anna Brees.
  https://www.ninefornews.nl/er-sterven-geen-mensen-meer-aan-het-coronavirus/
  Alleen in de Media gaat iedereen dood aan corona!
  Nu zij nog.

 21. Het gaat niet om de knikkers, maar om het duivelse spel.
  Het gaat de elite niet om het genezen of behandelen van corona patiënten, Het gaat de elite om hogere belangen; de absolute heerschappij en het invoeren van de Nieuwe WereldOrde en om al doende, grisselijk te kunnen graaien.

 22. Hallo Xander & Team,

  Er wordt hier vaak geschreven over journalistiek en dan met name het klakkeloos overschrijven van bronnen. Vandaar ook mijn volgende vraag.

  Heeft één van jullie de Remdesivir studie werkelijk bekeken?

  Uit de resultaten van de studie komt namelijk naar voren dat Remdesivir wel degelijk een positief effect heeft, met NAME op de mortality-rate (en acute ziekenhuisopnames). Kijk eens wat het voordeel is van Remdesivir (met name op dag 22) t.a.v. van de participanten die placebo kregen.
  Ik kan niet anders dan concluderen dan dat je met Remdesivir iets langer ziek bent, maar de kans op sterfte (en acute zorg met beademing) afneemt bij gebruik van dit middel.

 23. Ik neem nu ook al zink tabletten en vitamine D, voor het immuun systeem. De medicatie tegen dat verdraaide virus staat nog niet op punt, in feite heeft m’n niet veel. In België is de toestand in de ziekenhuizen dramatisch ze luiden daar de alarmbel. ze moeten daar al keuzes gaan maken, dus de viriocratie zet nu de federale regering onder druk voor een lockdown. En dat is volgens mij geen goed idee. Men heeft heel dat virusgedoe in de zomer totaal verkeerd ingeschat, juist als bij de Spaanse griep is nat, vochtig en fris weer de voedingsbodem voor elk virus. Shalom

Comments are closed.