Britse universiteit bevestigt dat spike proteïnen Covid vaccins hartaanvallen veroorzaken

—————————————————————————————————————————————–

Covid-injecties werken niet, dus wijzigt CDC definitie van ‘vaccins’: Immuniteit vervangen door nietszeggende ‘bescherming’ – Amerikaanse Rode Kruis wil geen bloeddonaties van gevaccineerden meer omdat natuurlijke antilichamen tegen Covid zijn weggevaagd

—————————————————————————————————————————————–

Een team wetenschappers en artsen van de Universiteit van Bristol blijken al in juli een preprint studie te hebben gepubliceerd waarin wordt bevestigd dat de spike proteïnen die worden opgewekt door de Covid-19 ‘vaccins’ hartaanvallen en vaataandoeningen veroorzaken. De reden dat de studie door de media wordt genegeerd behoeft eigenlijk geen uitleg meer: de heilig verklaarde gentherapie injecties mogen op geen enkel manier in een negatief daglicht worden gesteld.

De wetenschappers constateerden dat de spike proteïnen die door de vaccins worden ingebracht of via mRNA worden gecodeerd veranderingen veroorzaken in de kleine bloedvaten van het hart, en daardoor hartaanvallen en andere cardovasculaire schade kunnen veroorzaken.

Volgens de bekende wetenschapsjournalist Alex Berenson – die onlangs van Twitter werd verbannen, enkel omdat hij verwees naar een andere wetenschappelijke studie die met kritische conclusies kwam over deze ‘vaccins’ – lijkt de Britse studie met 26 pagina’s data en 56 voetnoten zeer goed gedocumenteerd. ‘En het schetst een verontrustend beeld: speciale bloedvatcellen hebben receptoren genaamd CD147 pericyten. Het coronavirus zelf (SARS-CoV-2) kan deze niet aanvallen of beschadigen.’

Verband spikes en hartstoornissen ondubbelzinnig aangetoond

Met andere woorden: de bloedpropjes, hartaanvallen en vaatschade kunnen alleen door de vaccinatie-spike proteïnen worden veroorzaakt, precies zoals onafhankelijke wetenschappers zoals de Nederlandse professor (em.) experimentele immunologie Pierre Capel al voorspelden. Dit is exact de reden waarom de studie tot nu toe geen enkele aandacht krijgt.

Van de 13 onderzochte ‘gevaccineerde’ mensen bleken er 11 een meetbare hoeveelheid ‘vaccin’-opgewekte spike proteïnen in hun bloed te hebben. Omdat dit inmiddels in tal van onderzoeken is aangetoond en ook door de CDC is bevestigd, is myocarditis (hartontsteking) inmiddels in alle stilte toegevoegd aan de bijsluiters van de belangrijkste Covid-19 ‘vaccins’. (1)

Amerikaanse Rode Kruis wil geen bloed van vaxxers meer

Het Amerikaanse Rode Kruis wil hierom geen bloeddonaties meer van vaxxers om mensen te helpen te herstellen van een ernstige Covid-19 infectie. De Covid ‘vaccins’ vernietigen namelijk de natuurlijke antilichamen in het bloedplasma, waardoor dit waardeloos wordt. Uit autopsies van overleden vaxxers is namelijk gebleken dat hun hele lichaam – inclusief hun hart, hersenen en vitale organen zoals de longen, lever, nieren en alvleesklier – miljarden tot biljoenen trombose-opwekkende spike proteïnen bevatten.

‘Dus als Amerika het doel van 100% vaccinaties bereikt die de tirannieke regering zo graag wil, dan is er niemand meer over om ooit nog plasma, bloed of organen aan iemand te doneren, inclusief hun eigen nageslacht of familieleden met dezelfde bloedgroep,’ merkt Mike Adams (Natural News) op. (3)

Globalistische doodscultus drukt injecties er gewoon door

In een eerlijke en humane wereld waar het daadwerkelijk om de gezondheid van mensen zou gaan, zou het massale ‘vaccinatie’programma onmiddellijk worden opgeschort, en zouden er intensieve onderzoeken worden opgestart naar hoe de gezondheidsschade bij de miljarden injectie-ontvangers zou kunnen worden beperkt, en tevens of de fabrikanten schuldig zijn aan criminele nalatigheid, om niet te zeggen ziekte, handicaps en dood door schuld.

Zoals we weten gaat dat allemaal niet gebeuren. Sterker nog: de globalistische vaccinatie-doodscultus die de meeste regeringen in zijn greep heeft gekregen neemt almaar fanatiekere, discriminerende en hardere uitsluitingsmaatregelen om gezonde mensen en zelfs kinderen te dwingen zich eveneens met deze gevaarlijke en potentieel extreem schadelijke stoffen te laten injecteren.

CDC wijzigt definitie van ‘vaccins’

En dat met ‘vaccins’ die aangetoond en erkend geen immuniteit bieden, en niet voorkomen dat jezelf en anderen worden ‘besmet’. Dat is dan ook de reden dat de Amerikaanse CDC de aloude definitie van vaccins heeft gewijzigd: vaccinaties bieden niet langer ‘immuniteit’, maar ‘bescherming’. Deze kleine wijziging heeft verstrekkende gevolgen, want vanaf nu mogen alle injecties die enkel een zelfs maar een theoretische ‘bescherming’ bieden tegen ernstigere symptomen, ‘vaccins’ worden genoemd. (2)

De 200 jaar oude definitie van vaccins, zoals omschreven in Van Dale’s Groot Woordenboek van de Nederlandse taal, is na deze Orwelliaanse Nieuwspraak-wijziging dus niet meer geldig: ‘preparaat dat oorspronkelijk afkomstig is van of gebaseerd is op (delen van) micro-organismen of andere parasieten en dat immuniteit opwekt tegen (infectie)ziekten.’ (vet toegevoegd)

Overigens voldeden de Covid mRNA (nano-) injecties sowieso niet aan deze definitie, aangezien deze niet gebaseerd zijn op (delen van) micro-organismen, maar genetische instructies bevatten die het menselijke lichaam aanzetten ZELF die pathogene deeltjes aan te maken.


Xander


(1) Natural News
(2) Hal Turner Radio Show
(3) Natural News


Zie ook o.a.:

06-09: Israël heeft ondanks vaccinpaspoort en massale injecties hoogste aantal nieuwe Covid gevallen (/ Nutteloosheid ‘vaccins’ onderstreept: Dubbel geïnjecteerd in Israël geldt nu als ONgevaccineerd )
04-09: Update EU statistieken: 23.252 doden en ruim 1 miljoen met ernstige gevolgen door Covid injecties
01-09: Anthony Fauci (‘Dr. Death’) wil verplichte Covid injecties voor alle kinderen van alle leeftijden
02-09: ( / Ondubbelzinnig aangetoond dat ongevaccineerden met natuurlijke immuniteit veel minder vaak Delta krijgen, symptomen ontwikkelen of naar het ziekenhuis moeten dan vaxxers )
29-08: Door dit bedrog kregen de producenten toestemming voor hun falende Covid injecties
26-08: Oxford University studie: Vaxxers dragen 251 keer hogere virale lading en besmetten elkaar en anderen (/ Totaal falen Covid-19 injecties: Vaxxers zijn nu ‘potentiële superspreaders’ en lijken oorzaak van ‘schokkende stijgingen (van zieken en doden) in zwaar gevaccineerde bevolkingen’)
25-08: Noord-Iers ziekenhuis ontslaat arts na onthulling dat bijna alle ernstig zieken gevaccineerden zijn
22-08: Studie Erasmus en Radbouw researchers bevestigt risico verzwakt immuunsysteem en ADE reacties door Covid injecties
19-08: Nederlandse zorgverzekeraar bevestigt dat Covid injecties medisch experiment zijn waarvan schade niet wordt vergoed
15-08: Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden
01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren ( / 01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
28-07: Eminente pro-vaccinexpert eist onmiddellijke stop vaccinaties vanwege ontstaan ‘super varianten’ (/ ‘Zogenaamde experts die beweren dat de varianten door ongevaccineerden ontstaan hebben geen enkel wetenschappelijk inzicht. De enige echte oorzaak is massa vaccinatie. Deze vaccins onderdrukken de natuurlijke immuniteit van gevaccineerden’ )
18-07: Tienduizenden Europese artsen krijgen brief met nieuwste wetenschappelijke feiten over Covid vaccins (/ Aantal officiële vaccinatiedoden VS en EU nadert de 30.000)
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties
14-07: Canadese arts test zijn gevaccineerde patiënten: 62% heeft nu al bloedpropjes
14-07: Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona
18-06: Professor Pierre Capel: ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘Zien we wat we zien’
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (video college Pierre

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

44

 1. Doet er niet toe,

  Klopt , eigenlijk moet ik zeggen “Groot Genetisch medisch experiment ” maar soms doe ik dat expres zo : Opdat mensen weten waar we over spreken, maar je hebt gelijk als ik het goed zou doen dan zou ik allebei schrijven

 2. Ik houdt het liever bij feiten.

  In Israël is in de maand augustus ongeveer 67% van de Covid doden gevaccineerd geweest. Ongeveer 67% in Israël is ook gevaccineerd.
  https://data.gov.il/dataset/covid-19/resource/8a51c65b-f95a-4fb8-bd97-65f47109f41f/download/event-among-vaccinated-40.csv

  In het Verenigde koninkrijk is ongeveer 68-70% van de Covid doden gevaccineerd geweest. Ongeveer 70% in het Verenigde koninkrijk is gevaccineerd.
  https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1014926/Technical_Briefing_22_21_09_02.pdf

  De 2 links zijn officiële websites van de officiële instanties in het Verenigde koninkrijk en Israël.

 3. Tja Rick… Ik ben uw ‘beste’ overigens niet. Tamelijk schijnheilig als aanhef van een ad hominem.

  Bouwkunde, precies mijn vak. En ja, dat kan ik allemaal, en meer. En ik kan u wel vertellen… Een architect kan nog geen 2 bakstenen op elkaar leggen. En er zijn heel veel mensen te onbenullig om een eigen huis te bewonen, binnen no time is er vanalles kapot en onstaan er zeer onveilige situaties. Maar uw redenatie raakt kant noch wal. Elke vogel kan zijn eigen nest bouwen.

  Ik heb het niet over certificeringen, dat zijn van die zwemdiploma’s die alleen maar bewijzen hoezeer u het stramien van overheidspropaganda vastzit. Afscherming van een monopolie gebeurt dmv dit soort wetten en voorschriften.

  Ter zake. U zet een stroman op. Het gaat hier niet over vaccinaties. Als u zelf het onderscheid niet weet dan kan ik weinig waarde hechten aan uw opinie over de publicaties van het Amerikaanse Red Cross en hoe deze de waarheid verdraait.

  PS, mijn eerdere studie is medisch analist. Dus is weet nog wel het een en ander over de werking van het menselijk lichaam.

 4. Beste Doeterniettoe,

  Je kunt pas een huis bewonen als je het zelf kan bouwen, zelf de palen kan heien, zelf de electra als ‘specialist’ kan aansluiten, zelf je riolering kan aanleggen en natuurlijk pas als je een afgestudeerd architect bent, uitvoerder en gecertificeerd aannemer. Als huurder of koper van Uw huis heeft uw geen enkele kennis om na 50 jaar bewoning de kwaliteit van het huis te beoordelen, daar zijn door de overheid aangestelde “specialisten” voor. Uw heeft helemaal geen huis nodig blijkt !

  Raaskallen staat ons vrij zelfs op dit forum soms, mooi toch !

 5. Rick schreef:
  09/09/2021 om 5:23 pm
  “Beste Tukker, (schreef: 09/09/2021 om 4:22 pm)

  Of je nu voor vaccinate bent of er tegen doet er niet toe.”

  Tukker zegt het verkeerd. Het gaat hier niet over vaccinatie (en niet over Trollen maar daar hadden we het niet over) maar over Experimentele Gentherapie! Dus het Rode Kruis liegt ook. Dat horen experts te zijn die de juiste termen gebruiken. Een medicijn, een vaccin en gentherapie zijn 3 compleet verschillende dingen.

  Verder mag iedereen een mening hebben. Alleen als iemand anderen de les gaat lezen met termen zoals ‘broodje aap’, zelf ook termen gaat verhaspelen en informatie verkeerd vertaald (‘not accurate’ betekent niet dat iets niet waar is) of alleen propaganda kan papagaaien (info ongeverifieerd knippen en plakken in het beste geval) is dat totaal nutteloos.

  Je kunt pas iets zinnigs zeggen over een onderwerp als je er enige kennis of opleiding in hebt. Als je niks weet kun je ook geen zin van onzin scheiden. Zeker in deze tijd waarin gezond verstand (het vermogen zelf kritisch te denken) door alle indoctrinatie, hersenspoeling, propaganda en angst steeds zeldzamer wordt.

  Nogmaals; we hebben het hier niet over een vaccin maar over een ongeteste, nog in de experimentele fase verkerende gentherapie waarvoor de fabrikant en de regering geen enkele verantwoordelijkheid aanvaard voor de bijwerkingen. En het bijproduct hiervan kan risicoloos in de bloedbaan van ernstig zieke ‘clienten’ gebracht worden?

 6. Rick,
  Goed lezen, het gaat mij niet om het verhaal, het gaat er mij om als je WEET dat VACCINATIES GEVAARLIJK SLECHT zijn dat je NOOITiets van een gevaccineerde zijn lichaam moet accepteren !

 7. Beste Tukker, (schreef: 09/09/2021 om 4:22 pm)

  Of je nu voor vaccinate bent of er tegen doet er niet toe….

  Niemand kan een link sturen dat het Amerikaanse Rode Kruis bloedplasma donoren weigert om bloed te doneren. Ik volg Mike Adams al jaren en hij heeft goede informatie maar ook heel veel door de tijd heen bewezen misinfo gepubliceerd.

  Voor mij was een officieel statement van het Amerikaanse Rode Kruis een zeer geloofwaardige bron geweest om mensen die pro vaccin zijn een hard bewijs te leveren dat het niet veilig is om je te laten vaccineren, wat blijkt echter….?

  Het verhaal klopt niet en ik heb dit verhaal gedeeld met anderen dus ben ik er geloofwaardiger door geworden, NEE … Dit blijkt absolute misinformatie en dient rectificatie door de uitgever !

 8. Eigenlijk is de definitie wijziging door de CDC een goede zaak.
  De CDC bekent hiermee openlijk dat mRNA vaccins niet kunnen werken waarvoor vaccins ontwikkeld worden: om je te beschermen door immuniteit op te wekken tegen de infectieziekte covid.

  Het is speciaal voor de mRNA vaccins dat de definitie wordt veranderd: dat zijn immers geen preparaten die oorspronkelijk afkomstig zijn van of gebaseerd zijn op (delen van) micro-organismen of andere parasieten en dat immuniteit opwekt tegen (infectie)ziekten.
  Covid mRNA vaccins bevatten GEEN micro-organismen van SARS-covid2 virus/ziekteverwekkers, dus kunnen ze ook geen immuniteit opwekken om te beschermen tegen covid (of eender welke infectieziekte!)

  Waarom zou iemand nog een vaccin nemen om immuun te worden als bescherming tegen een virus/infectie als er helemaal geen immuniteit tegen het virus bereikt kan worden omdat datgene ontbreekt dat immuniteit kan opwekken?
  Dan vervalt elke reden en elk nut voor vaccinatie.

  Dan noemen we maar dat mRNA vaccins bescherming bieden alhoewel die bescherming net moet geboden worden door immuniteit dus als de immuniteit er niet is, dan is er ook GEEN sprake van enige bescherming.

  CDC wil verdoezelen dat mRNA vaccins geen bescherming door immuniteit bieden door “immuniteit” te herbenoemen naar “bescherming” die echter niet geboden kan worden zonder immuniteit….hahahaha…een doordenkertje!
  Conclusie: mRNA vaccins zijn dus volgens CDC volkomen NUTTELOOS en CDC bekent openlijk dat mRNA vaccins geen enkele bescherming door immuniteit kan bieden tegen covid en dus helemaal niet werkt tegen covid, maar wel hartaanvallen en nog veel meer (nog onbekende)gezondheidsschade kan en zal veroorzaken.
  Maw: een killer vaccin maar dat wel niet werkt tegen covid.

 9. Ik ga niet discuseren over feit wat het Rode Kruis exact schrijft ( kans op fakeberichten is groot ) MAAR mensen gebruik je hersens als je weet dat vaccins slecht zijn/ in het bloed komen en door het hele lichaam kunnen gaan dan kan je op 5 vingers aftellen dat bloed/orgaantransplanties van Gevaccineerden not done is

  Mensen , kijk uit voor trollen, houdt je ogen open, ze zijn de moeite niet/zijn ze nooit geweest/zullen het ook nooit zijn

 10. @ Douwe

  Hmmmm, helaas zit ook op deze site soms een misser. Over het algemeen is alle info te verifiëren en dan blijkt, dat het gros van de artikelen wel degelijk op harde feiten berusten (waarvan vele peer-reviewed). Dus met he opmerking bega je een dwaze blunder…

  Los van dat. Ook ik heb al eens gereageerd, dat opmerkingen als ‘ het is zeer aannemelijk’, ‘het zou kunnen dat….’, enz. niet op deze site thuishoren. Dergelijke opmerkingen zijn mij te suggestief.

  Maar de wijze waarop jij reageert, scheer je alles over 1 kam en heeft meer weg van een trol, dan van een sirieuze lezer. Tenzij je behoort tot de Zombie-burgers, dan wordt het tijd dat je wakker wordt en de schellen eens van je ogen haalt.

  Proud to be a wappie, of beter gezegd Snappie, want ik snap het😇

 11. Het valt toch op hoe ongelofelijk dom de meerderheid van de bevolking nog steeds is.
  Het gaat om dezelfde soort van oerdomme ‘wetsgetrouwe’ burgers die in de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw de nationaal-socialisten (nazi’s) klakkeloos navolgden.
  Het volstaat om de commentaren van dit soort oerdomme burgers in de kranten te lezen.
  Commentaren vol van superieure eigenwaan en ‘burgerzin’ waarin geschreven wordt dat de overheid de corona euthanasie spuit voor iedereen zou moeten verplichten.
  En natuurlijk wordt ook het verplicht dragen van nationaal-socialistische mondvodden en ‘social(ist) distancing’ met vuur verdedigd. Jawohl mein führer v2. Sieg heil!

 12. Een perfect natuurlijk geneesmiddel tegen hartaanvallen en diabetes is de granaatappel. Zie maar op NATURAL NEWS.

 13. koddebeier schreef:
  08/09/2021 om 3:51 pm
  “Het Volk wordt misleid en belogen door overheid en media, zij zullen hun straf niet ontlopen.
  Geen van deze misdadigers zullen ontkomen aan gerechtigheid.”

  Ik vind het opvallend. Je bent je er waarschijnlijk niet van bewust (hoop ik) maar je avatar (plaatje bij je naam) laat nu juist exact de boosdoener zien: Een tempelier in een verheerlijkende devote pose. Dit zijn de eerste bankiers, ingewijden in de Babylonische mysterie godsdienst en Satanisten. Zij namen door hun contact met de hashashin dit vergif mee naar de Europese ‘elite’. Voorlopers van de vrijmetselaars en illuminati.

  Ken je geschiedenis mensen.

 14. Graag toevoegen van een link naar het betreffende onderzoek aan dit artikel wat vertaald lijkt van de bron https://www.naturalnews.com/2021-09-08-covid-vaccine-spike-proteins-causing-heart-attacks.html die ook geen link geeft naar het aangehaalde onderzoek. Nu wordt er alleen verwezen naar de Universiteit. Ik kan het betreffende onderzoek niet vinden op hun site.

  Voor wat betreft het Amerikaanse Rode Kruis en bloeddonors https://www.redcrossblood.org/donate-blood/dlp/coronavirus–covid-19–and-blood-donation.html

 15. Als gevaccineerde mag je gewoon bloed afgeven bij het Amerikaanse rode kruis. Hier zijn geen beperkingen opgelegd.

 16. In het document waarnaar verwezen wordt staat dat het spike eiwit IN HET VIRUS schade brengt aan hart en longen. Zal best zo zijn dat dan het spike eiwit vanuit het vaccin ook dezelfde schade veroorzaakt maar het is onjuist te zeggen dat dit onderzoek dat aantoont. Ik heb een hekel aan halve waarheden want die horen we al genoeg van Hugo.

 17. Dat het rode kruis geen donaties meer accepteert van gevaccineerden is een broodje aap verhaal.

  Q: I’ve heard claims that the Red Cross refuses to accept convalescent plasma from individuals who have received a COVID-19 vaccine because it wipes out the antibodies. Is this true?

  A: There are claims circulating that incorrectly state that the Red Cross will not accept convalescent plasma donations from those who have received the COVID-19 vaccine because “the vaccine wipes out those antibodies making the convalescent plasma ineffective in treating other COVID-19 patients.” This is not accurate.

  Bron: https://www.redcross.org/about-us/news-and-events/news/2021/answers-to-common-questions-about-covid-19-vaccines-and-blood-platelet-plasma-donation-eligibility.html

 18. Tip vo or mensen die vanwege de corona of de -prik- bang zijn voor bloedklontering , hersen of hartinfarcten. Het eten van 2 teentjes rauwe knoflook per dag is een afdoende middel om dit tegen te gaan. Het is een anti stollingsmiddel, een anti parisitair middel en het het veel antioxidanten en vit. A, C en B. Een aanvulling van vit. D is een optie..Rauwe knoflook is ook een goed middel tegen hoge cholesterol en helpt bij verkoudheden , hoesten en keelontstekingen.

  Ik dacht eens een positief berichtje te posten. Het is een middel dat al in de grijze oudheid tegen kwaaltjes gebruikt werd, toen er nog geen faarmareuzen bestonden. Waarom proberen we dit niet…….

 19. @ Pier: 5:33 pm, op 8/9. Daar heeft U echt een punt. Los van God en gebod, zal het van kwaad tot erger gaan.

 20. Waar kan ik dat over dat rode kruis verifiëren? Volgens mij klopt dat helemaal niet.

 21. Interessante video YT gevonden, ”Berber Pieksma – Huisarts”, zoeken wat tussen haakjes staat? Het gaat over de buitenparlementaire onderzoekscommissie. Uiteraard over het politiek medisch bedrog.

 22. @Marian

  Voor feiten moet je niet op deze site zijn. Ik kom hier met name voor vermaak en de reacties.

 23. Beste @koddebeier

  Ik hoop dat U gelijk krijgt !!

  Daarom zijn dieren mijn beste vrienden want die doen niets met een plan. NIETS !!!!!
  Zei doden andere dieren om te eten en uit overlevingsdrang.Er is maar een soort wat rond loopt op de Aarde die dood voor de lol en dat is de ,,MENS, en doen alles met een plan., Dierenrijk en MENSDOM. Amen !!!!

 24. @Breugel, idd. Wat heeft Lagarde met dit virus te maken? Jaren geleden sprak ze over de magische zeven. Wat bedoelde ze daar dan mee?

 25. Aangezien de Nederlandse Politiek altijd achter de coulissen afspraken maakt met wie of wat dan ook, is het niet ondenkbaar dat als je in het Ziekenhuis beland en je zou geregistreerd staan als NIET gevaccineerde, je alsnog het leven laat daar je bloedtransfusie kan krijgen van een Gevaccineerde. Kun je hieraan eisen stellen, of krijg je de opmerking te horen dat ze het “niet” weten. Leugens verkopen nu eenmaal beter. Ja, ja die “Gezondheidszorg” van ons toch.
  De publieke ovatie voor de Zorg van weleer is aardig verstomd.
  Is hier een Protocol voor. Wie het weet mag het zeggen?.

 26. @Koddebeier 3:51 pm

  Waar blijven de aangekondigde rechtszaken van Rainer Fuellmich, stil is het en stil zal het waarschijnlijk ook blijven.
  De duivelse bedenkers van deze pandemie hebben de teugels stevig in handen en zullen deze ook niet meer loslaten.
  In Oostenrijk vervalt de mondkapjesplicht voor gevaccineerden, ongevaccineerden zijn verplicht deze buitenshuis te dragen, velen zullen uit schaamte toch nog overstag gaan en de gifspuit halen.
  Het is al 12.00 uur geweest zo lijkt het….

 27. Marian 08/09/2021 om 7:03 pm

  Door wie worden factcheckers betaald denkt u?

  Waarom denkt u dat FB Twitter en al die social pulp media zo strak censureren? Waarom wordt zelfs een Nobelprijswinnaar of een voormalig CEO van Pfizer de mond gesnoerd? Waarom wordt in NL bijv op de staatsomroep , de NPO, steeds maar weer Ab Osterhaus en Marion Koopmans opgevoerd als deskundige ( het zijn dierenartsen) en worden wetenschappers van naam geboycot door de media zoals Pierre Capelle?
  Leest u toch eens de lange lijst links naar artikelen van Xander onder dit artikel.
  En wie u moet geloven? Als ik zou moeten kiezen tussen topwetenschapper en ( waarachtig) Christen Mike Adams of de geldgraaiers bij de top van de farmaceuten weet ik wel wie geloofwaardiger is …
  Shalom

 28. Lees ook Ninefornews over wat crimineel Lagarde heeft gezegd om de hele wereld te vaccineren.

 29. Factcheck zegt iets anders en nu weet ik niet meer wat ik moet geloven.

  Berichten in verschillende talen beweren dat het Rode Kruis in de Verenigde Staten bloeddonaties weigert van mensen die een vaccin tegen COVID-19 hebben gekregen omdat vaccinatie de “natuurlijke antilichamen” vernietigt. De claim is gebaseerd op een misleidend nieuwsbericht waarin plasma onterecht gelijkgesteld wordt aan herstellend plasma – dat het Rode Kruis in de VS sinds maart niet meer inzamelt. Het Amerikaanse Rode Kruis bevestigde aan AFP dat de beweringen onjuist zijn.

 30. Dat is allemaal waar, maar perceptie regeert, de officiële media blijft alles ontkennen, de grootste massa blijft zich door officiële TV & Radio laten hersenspoelen over dagelijkse besmettingen door Corona, ik zie nog geen einde aan de tunnelvisie! Ze hebben zelfs een groot deel van het internet ook onder hun controle! De censuur is veel erger dan onder de Nazi’s in de tweede wereldoorlog, is men er toen met verzetskranten & betogingen uit gekomen? Nee toch?

 31. Geheel eens met dit artikel. Maar deze waarheid wordt de bevolking onthouden. De gifspuit zal erin moeten schijnbaar.

 32. Ik ben bang dat dit alles niet meer tegengehouden kan worden. De wereld heeft een onnoemelijke schuld op zich geladen door een miljard ongeboren baby’s te vermoorden. Er is een onvoorstelbare hoeveelheid onschuldig bloed vergoten. Daardoor heeft de duivel a.h.w. het recht verkregen om zijn gang te gaan en daarvoor gebruikt hij mensen, die hij inspireert tot gruwelijkheden.

  God had de wereld wel willen beschermen, maar de mens heeft die bescherming verworpen en alle Goddelijke wetten overtreden. Ik kan het feit dat satanisten het nu voor het zeggen lijken te hebben in de wereld op geen andere manier verklaren.

 33. Dat het Amerikaanse rode kruis géén bloeddonaties meer van gevaccineerden accepteert om mensen te helpen te herstellen van een ernstige Covid-19 infectie is helaas een broodje aap verhaal.

  Dit staat er op de website van het rode kruis:

  COVID-19-vaccin
  Aanvaardbaar als u bent gevaccineerd met een niet-replicerend, geïnactiveerd of op RNA gebaseerd COVID-19-vaccin vervaardigd door AstraZeneca, Janssen/J&J, Moderna, Novavax of Pfizer, op voorwaarde dat u symptoomvrij en koortsvrij bent.
  Wacht 2 weken als u bent ingeënt met een levend verzwakt COVID-19-vaccin.
  Wacht 2 weken als u bent gevaccineerd met een COVID-19-vaccin maar niet weet of het een niet-replicerend, geïnactiveerd, op RNA gebaseerd vaccin of een levend verzwakt vaccin was.

  Bron:
  https://www.redcrossblood.org/donate-blood/how-to-donate/eligibility-requirements/eligibility-criteria-alphabetical.html

 34. In Israel gaat men ook stug door. Gelukkig zijn er meer en meer mensen wakker aan het worden. Ook gevaccineerden. Het ziekenhuis ligt vol met gevaccineerden. Helaas word het voor de mensen hier het nieuws omgekeerd. Veel mensen zijn erg ziek na de derde prik. Arme lui. Nu worden we ook nog overal uitgesloten. De derde vaccinatie brengt een nieuwe variant. Covid is een leugen maar de spike proteiene kunnen aardig wat problemen geven aan niet gevaccineerden. Heb het zelf ondervonden. Ik kreeg pijn in mijn longen. Verholpen met curcum met peperine pillen. Blijf gezond en blijf vechten voor je hachi.

 35. Oh ja, er was geen hond te bekennen op het hele testterrein. Iedereen zat zich te vervelen. Wat en weergaloze geldverspilling.

 36. Binnenkort trouwt een kind van mij. Om bij de trouwerij, receptie en feest te mogen zijn word ik gedwongen als non-vaxxer en sneltest te ondergaan, in dit geval een antigeentest via de keel want ik wil in ieder geval geen penetratie via mijn neus vanwege principiele en medische redenen, werd eerst geweigerd, maar uiteindelijk, ik heb mij goed ingelezen, toch accoord. Het was negatief dus dat was positief, toch leuk dat negatief, positief is. Ik heb nu een QR merkteken te pakken, gelukkig niet op mijn hand of voorhoofd maar al wel digitaal. De nieuwspraak van Orwell is hier in volle werking. Wat een circustoestanden en dan druk ik mij nog zeer eufemistisch uit. Van mij mag de Heere Jezus spoedig terugkomen en dat komt Hij! Maranatha.

 37. Bij dezen spreek ik mijn bewondering uit dat Xander elke dag in den dade (metterdaad) een inhoudelijk vernieuwend, sterk geschreven stuk schrijft. Van de tientallen Nederlandse alternatieve nieuwsmedia is bij mij de tendens dagelijks allereerst te surfen naar XanderNieuws, in de wetenschap dat een artikel afkomstig van Xander nagenoeg nooit teleurstelt. Ga zo door!

 38. Het Volk wordt misleid en belogen door overheid en media, zij zullen hun straf niet ontlopen.
  Geen van deze misdadigers zullen ontkomen aan gerechtigheid.

Comments are closed.