Oxford University studie: Vaxxers dragen 251 keer hogere virale lading en besmetten elkaar en anderen

—————————————————————————————————————————————-

Totaal falen Covid-19 injecties: Vaxxers zijn nu ‘potentiële superspreaders’ en lijken oorzaak van ‘schokkende stijgingen (van zieken en doden) in zwaar gevaccineerde bevolkingen’

—————————————————————————————————————————————–

In een recente studie van de prestigieuze Oxford University Clinical Research Group werd geconstateerd dat volledig gevaccineerden een maar liefst 251 keer hogere virale Covid-19 lading in zich dragen dan ongevaccineerden, en zowel elkaar als anderen besmetten. Hiermee blijkt andermaal een door de media en politiek benoemde ‘wappie complottheorie’ de harde realiteit te zijn: juist de gevaccineerden lijken de echte superspreaders van de Delta variant te zijn. ALS je al met discriminerende uitsluiting de samenleving wil opsplitsen om deze zogenaamd te ‘beschermen’, dan zou je dus vaxxers de toegang tot publieke gelegenheden moeten ontzeggen, en niet, zoals nu het geval is, de vaccin-bewuste kritische medeburgers (oftewel de ‘vaxbewusten’).

De Oxford studie werd op 10 augustus gepubliceerd in The Lancet, en bevat een voor vaxxers schokkende conclusie: juist door de injecties dragen ze – vergeleken bij de samples van 2020, dus van vóór de injectiecampagnes – een ongewoon hoge virale lading in hun neus, maar liefst 251 keer hoger dan ongevaccineerden, zonder dat ze hier overigens meteen ziek van hoeven te worden.

Erkend Covid-19 expert dr. Peter McCullough bestudeerde de gegevens en schrijft dat vaxxers hierdoor ‘potentiële presymptomatische superspreaders’ zijn geworden. ‘Dit fenomeen zou de bron kunnen zijn van de wereldwijd schokkende post-vaccinatie stijgingen (van zieken en doden) in zwaar gevaccineerde bevolkingen.’

(Om een indicatie te krijgen van de hoogstaande reputatie van McCullough, zie onze eerdere artikelen: 29 mei 2021: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin; 27 mei 2021: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers; 10 april: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden).

‘Gevaccineerde zorgmedewerkers besmetten patiënten en elkaar’

De wetenschappers onderzochten zorgmedewerkers in een ziekenhuis in Ho Chi Minh Stad in Vietnam. Het ziekenhuis was in lockdown geplaatst, waardoor het personeel twee weken lang niet naar buiten kon. De data laten zien dat de volledig gevaccineerde medewerkers twee maanden na hun Oxford/AstraZeneca Covid-19 injecties de Delta variant opliepen en verspreidden naar hun collega’s, en vrijwel zeker ook naar verzwakte ongevaccineerde patiënten.

Dat juist volledig gevaccineerden vatbaar zijn voor de Delta variant en elkaar en anderen besmetten werd al in juni in het Farinholt (en 6 andere collega’s) onderzoek (‘Transmission event of SARS-CoV-2 Delta variant reveals multiple vaccine breakthrough infections’ / MedRxiv) geconstateerd. De directeur van de Amerikaanse CDC heeft dan ook moeten toegeven dat de Covid-19 injecties de verspreiding van het (veronderstelde) virus niet kunnen stoppen.

(Dat de CDC onlangs eveneens heeft moeten erkennen dat het zogenaamde ‘nieuwe coronavirus’ nog nooit uit ook maar één patiënt kon worden geïsoleerd (en dus nog nergens ter wereld objectief is aangetoond, waardoor tevens de vraag moet worden gesteld wat de ‘Delta variant’ nu eigenlijk precies is), laten we voor nu even buiten beschouwing, maar is desondanks van groot belang om de bovenstaande genoemde studies in de juiste context te plaatsen. Zie ons artikel van 9 augustus: 09-08: CDC erkent na WOB verzoek geen bewijs te hebben van isolatie en bestaan Covid-19 virus).

‘Vaxxers zijn Tyfus-Mary superspreaders’

‘Nu hebben we een cruciaal stukje van de puzzel die uitlegt waarom Delta zo’n heftige uitbraak is – volledig gevaccineerden zijn actieve Covid-19 patiënten en fungeren als krachtig ‘Tyfus Mary’ achtige superspreaders van deze infectie,’ constateert McCullough. ‘De gevaccineerden blazen geconcentreerde virale explosies in hun gemeenschappen uit en stoken nieuwe Covid gevallen aan. Gevaccineerde zorgmedewerkers infecteren vrijwel zeker hun collega’s en patiënten, en veroorzaken zo gruwelijke bijkomende schade.’

‘Doorgaan met vaccinaties zal dit probleem enkel erger maken, vooral voor frontline artsen en verplegers die zorg dragen voor kwetsbare patiënten. De medische instanties zouden de verplichte vaccinaties onmiddellijk moeten stoppen, en werknemers moeten aannemen die van Covid-19 zijn hersteld en een robuuste immuniteit tegen Delta hebben. Tevens zouden ze moeten bedenken wat de gevolgen zijn nu hun huidige gevaccineerde medewerkers potentiële bedreigingen zijn voor patiënten en collega’s.’ (1)

Een gewetenloze medisch-fascistische terreurdictatuur

Hoe noem je een overheid die, ondanks het nu ook door Nederlandse systeemwetenschappers bewezen totale falen en zelfs grote gevaar van deze als ‘vaccins’ vermomde gentherapie injecties – zeker gezien de enorme aantallen slachtoffers die reeds zijn gevallen – tòch onverkort doorgaat met het inspuiten van deze stoffen in de bevolking, en hier zelfs steeds dwingendere en discriminerende maatregelen voor neemt?

Persoonlijk heb ik daar maar één omschrijving voor: een inhumane, gewetenloze, volksverradende medisch-fascistische terreurdictatuur. Het staat u natuurlijk geheel vrij daar anders over te denken, en gewoon gedachteloos en gedwee de volgende naalden in uw arm te blijven laten steken voor de ‘bestrijding’ van een verondersteld virus, dat zelfs volgens de WHO (= Bill Gates) een overlevingskans van 99,85% heeft (als je er überhaupt al ziek van wordt), en waarvan de slachtoffers bijna overal een gemiddelde leeftijd van boven de 80 hebben en vrijwel zonder uitzondering reeds verzwakt waren door comorbiditeiten.

Zullen nu eindelijk meer mensen vaxbewust worden, en gaan inzien dat de Covid p(l)andemie in het geheel niet om gezondheid gaat (of het moet zijn om deze opzettelijk te verzwakken en te beschadigen), maar enkel bedoeld is om de ‘Great Reset’ / Agenda-2030 naar totalitaire communistische wereldcontrole uit te voeren? Is dat echt de toekomst die de meerderheid voor zichzelf en hun kinderen wil? Met uitzondering van de politiek, waar men duidelijk hun keus voor het volk heeft gemaakt, waag ik dat te betwijfelen.


Xander

(1) Hal Turner Radio Show


Zie ook o.a.:

25-08: Noord-Iers ziekenhuis ontslaat arts na onthulling dat bijna alle ernstig zieken gevaccineerden zijn
22-08: Studie Erasmus en Radbouw researchers bevestigt risico verzwakt immuunsysteem en ADE reacties door Covid injecties
19-08: Nederlandse zorgverzekeraar bevestigt dat Covid injecties medisch experiment zijn waarvan schade niet wordt vergoed
16-08: EU database: Eind juli 20.525 vaccinatiedoden en bijna 2 miljoen gewonden
15-08: Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden
11-08: ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’
09-08: CDC erkent na WOB verzoek geen bewijs te hebben van isolatie en bestaan Covid-19 virus
05-08: Deel 3 lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Onze machthebbers begaan een oorlogsmisdrijf’
05-08: Deel 2 lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Dit is depopulatie door verplichte vaccinaties’
04-08: Lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Staat is criminele organisatie; vaxxers hebben nog maximaal 5 jaar te leven’
01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren ( / 01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
30-07: Nieuwe voorbeelden van de keiharde fascistische Covid tirannie die aan de wereld wordt opgelegd
28-07: Eminente pro-vaccinexpert eist onmiddellijke stop vaccinaties vanwege ontstaan ‘super varianten’ (/ ‘Zogenaamde experts die beweren dat de varianten door ongevaccineerden ontstaan hebben geen enkel wetenschappelijk inzicht. De enige echte oorzaak is massa vaccinatie. Deze vaccins onderdrukken de natuurlijke immuniteit van gevaccineerden’ )
21-07: Hoofd wetenschap Britse overheid erkent dat 60% nieuwe ziekenhuisopnames volledig gevaccineerden zijn (/ Officiële cijfers Israël bevestigen dat natuurlijke immuniteit 40 x effectiever is)
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties
18-07: Tienduizenden Europese artsen krijgen brief met nieuwste wetenschappelijke feiten over Covid vaccins (/ Aantal officiële vaccinatiedoden VS en EU nadert de 30.000)
14-07: Canadese arts test zijn gevaccineerde patiënten: 62% heeft nu al bloedpropjes
14-07: Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona
13-07: Injecties of de hongerdood? Griekenland volgt Frankrijk met invoering misdadige vaccindictatuur
09-07: Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
18-06: Professor Pierre Capel: ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘Zien we wat we zien’
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
10 april: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (video college Pierre
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

64

 1. Nee, dit stelt de studie overduidelijk niet. De juiste conclusie hier is dat de Delta variant veel besmettelijker is dan de eerdere variant. Dat er nog geen vaccin was in april 2020, betekent niet dat je de conclusie kan trekken dat gevaccineerden 251 keer besmettelijker zijn dan mensen zonder vaccin, want je hebt nu te maken met een andere mutatie van het virus.

  Testen of hoe besmettelijk gevaccineerden zijn ten opzichte van niet gevaccineerd is trouwens ook niet de opzet van het onderzoek geweest. Het onderzoek heeft betrekking op verspreiding van de Delta variant.

  Typisch gevalletje van vooringenomenheid en studies zo verbuigen dat ze binnen je eigen narratief passen.

 2. @ Oma: 11:30 am. Bedankt voor de uitvoerige reactie en uitleg, oma.

 3. @wachter schreef:
  28/08/2021 om 1:54 pm
  “@ Oma: 11:50 am. Juist! En de ziekteverwekker is een bewust losgelaten biologisch wapen in mijn optiek.”

  De ziekteverwekker en corona dienden enkel om angst te zaaien om dan vrijwillige vaccinatie te laten aanvaarden als “oplossing.”
  Het moest bekend gemaakt worden dat dit griepvirus in een labo gemodificeerd werd en vermoedelijk was ontsnapt om de doodsangst aan te wakkeren en zodanig te overdrijven dat het bange publiek een verlossend vaccin vast en zeker zou verwelkomen, willen en zelfs eisen.
  Manipulatie…angst om vrijwillige vaccinatie erdoor te duwen.
  Die experimentele vaccinatie, samen met de uitrol van 5G, maakt van het natuurlijke afweersysteem het biowapen dat het eigen lichaam als vijand zal aanvallen van binnenuit.
  Het gevaar ligt dus in de ‘oplossing/vaccinatie’ dat reeds vanaf het begin het eigenlijke doel was!!!
  Het echte biowapen is ons eigen afweersysteem, dat door het mRNA experiment via vaccins geherprogrammeerd werd om met de uitrol van 5G, en eventueel nog versterkt door een griepvaccin, het eigen lichaam zal aanvallen.
  Dus enkel de gevaccineerden met mRNA. (Mogelijk is in de vectorvaccins iets gelijkaardig toegevoegd, misschien kwik dat op lange termijn ook dodelijk is)
  En vermits elk mens uniek is, zal er ook geen eenduidige oorzaak zijn waar in het lichaam deze aanvallen zullen plaatshebben want elk mens heeft zijn zwakke plekken dus kan dan opnieuw ontkend worden dat de experimentele vaccins met deze vorm van vaccinatieschade iets te maken hebben….

  Wetenschappers en artsen zullen dan weer voor een ‘raadsel’ staan door de willekeur en door de overbelasting van ziekenhuizen en de vele slachtoffers zullen de tv-virologen aandringen op nieuwe noodmaatregelen voor deze nieuwe “medische crisis” zodat de politiek hun voorbereidende machtsuitbreiding, intussen legaal gemaakt door de nep corona pandemie met een wet, kunnen uitvoeren tot big brother dictatuur, dat naast de genocide de hele opzet was: slavernij en strikte controle over de overlevende mensheid.
  De tijd zal het leren.

 4. @ Oma: 11:50 am. Juist! En de ziekteverwekker is een bewust losgelaten biologisch wapen in mijn optiek.

 5. @anon schreef:
  27/08/2021 om 7:21 pm
  “@Xander: Tegenstrijdige berichtgeving. Hoe kan een studie aantonen dat vaxxers 251x hogere virale lading verspreiden als nog geen enkele wetenschapper ooit het virus heeft geisoleerd?”

  Pardon, de ZIEKTEVERWEKKER, sars-cov2 waardoor mensen ziek worden door een virale infectie die dan corona wordt genoemd, werd nog nooit geïsoleerd vanuit een ziek mens met corona volgens die en andere wetenschappelijk vereiste methodes met Koch-postulaten.
  Het bewijs dat de ziekteverwekker/virus niet kan geïsoleerd worden betekent dat ze niet kunnen bewijzen welk virus de ziekte, de virale infectie, veroorzaakt.
  Er is wel degelijk een virale infectie die men corona noemt en waarvan gevaccineerden nu een hogere virale lading schijnen te verspreiden.
  Onwetenden en kwatongen beweren dan dat er corona-ontkenners zijn die zeggen dat het virus niet bestaat terwijl het de ziekteverwekker is die nog steeds niet kan bewezen en geïsoleerd worden volgens wetenschappelijke methode.
  Er is dus helemaal geen tegenstrijdige berichtgeving, je moet enkel de zaken wel correct en volledig weergeven.

 6. @Xander: Tegenstrijdige berichtgeving. Hoe kan een studie aantonen dat vaxxers 251x hogere virale lading verspreiden als nog geen enkele wetenschapper ooit het virus heeft geisoleerd?

 7. St. Paisios van Mt. Athos (1924-1994) https://www.countdowntothekingdom.com/nl/st-paisios-een-verplicht-teken/
  … nu is er een vaccin ontwikkeld om een ​​nieuwe ziekte te bestrijden, die verplicht zal zijn en degenen die het nemen, zullen worden gemarkeerd … Later zal iedereen die niet is gemarkeerd met het nummer 666 niet in staat zijn om te kopen of verkopen, om een lening, om een ​​baan te krijgen, enzovoort. Mijn denken zegt me dat dit het systeem is waardoor de Antichrist ervoor heeft gekozen om de hele wereld over te nemen, en dat mensen die geen deel uitmaken van dit systeem geen werk zullen kunnen vinden enzovoort – of het nu zwart, wit of rood is; met andere woorden, iedereen die hij zal overnemen via een economisch systeem dat de wereldeconomie beheerst, en alleen degenen die het zegel, het merkteken van het nummer 666, hebben aanvaard, zullen kunnen deelnemen aan zakelijke transacties. —P.204, Heilig klooster van de berg Athos / verspreid door ; 1e editie, 1 januari 2012

 8. @Rick schreef:
  27/08/2021 om 12:44 pm
  Nee, Rick. Tegenwoordig maken dummies een feit van wat ze geloven omdat ze geen enkel idee hebben wat feiten zijn…ze geloven echt dat wat ze denken ook feiten zijn.
  Voor zulke dummies is argumentatie voor onderbouwen van je mening ook niet voldoende, dan willen ze bewijzen hebben…bedroevend is dat.

  “Een feit is een gebeurtenis of omstandigheid waarvan de werkelijkheid vaststaat, doordat het ofwel zintuiglijk waargenomen ofwel instrumenteel gemeten kan worden. Een feit moet met objectieve waarnemingen/metingen vastgesteld en aan de werkelijkheid getoetst kunnen worden”

  DAT is een FEIT!
  Dat is gemeten/waargenomen en getoetst aan de WERKELIJKHEID, bewijzen dat het waar is en anders is het maar een bewering of een mening!

  “Een mening is een in de mens aanwezige subjectieve opvatting, dan wel attitude, ten opzichte van toestanden, gebeurtenissen of andere personen. Zowel een individu als een groep kan een mening bezitten.
  Een mening heeft betrekking op een onderwerp.
  Met het uitspreken van een mening maak je kenbaar hoe je ergens over denkt.”

  DAT is een mening, al dan niet verklaard met redenen waarom je ergens zo over denkt.

  @Jean schreef:
  26/08/2021 om 10:38 pm

  Me dunkt dat ongevaccineerden helemaal niet bang hoeven te zijn want zij hebben nog een natuurlijk en werkend afweersysteem en kunnen elke ziekteverwekker wel aan terwijl gevaccineerden met een gebrekkig afweersysteem door vaccinatie veel kwetsbaarder zijn geworden en nu zelfs de oorzaak zijn als superverspreiders van varianten.
  Nu kunnen ongevaccineerden wijzen naar de gevaccineerden als gevaar voor de volksgezondheid en hen beter vermijden om zichzelf te beschermen tegen besmetting met varianten.
  Zouden er nu ook stemmen opgaan om gevaccineerden uit de maatschappij te sluiten omdat ze zich vrijwillig superverspreider hebben laten maken want zo geraken we nooit van dat vervelende, stoute virus af en nu kunnen we, dankzij de gevaccineerden, zeker ook de opheffing van de tijdelijke en onwettige noodmaatregelen vergeten?

 9. @ Jean.

  Wat bedoel je met ” wat ik hier zie”?
  Is dat je eigen omgeving?
  Hier op xn zul je niet veel bange antivaxxers zien.
  Zeker de laatste cijfers laten zien dat gevaxineerden 5 keer hogere kans hebben op ,………
  Japan is er ook klaar mee , ook hun vermoeden rotzooi in de prik die magnetisch te maken is.
  Ze gaan over op invermectine.( ik vind het beangstigend dat ik dit niet via normale weg kan kopen).
  Graag uw feiten onderbouwen.

 10. @Jean schreef op 26/08/2021 om 10:38 pm

  ” wie ouder dan 50 is heeft 10% kans te moeten worden opgenomen en 3% zal overlijden , voor de gevaccineerde is dit 0.2% dit zijn de feiten ”

  Beste Jean, roepen dat iets een feit is, is heel makkelijk. Mijn persoonlijke waarheid is voor mij ook een feit maar een ander kan er feitelijk heel anders over denken
  Feiten moet je onderbouwen met een stelling die klopt, waarschijnlijk middels gegevens die dit uitwijzen maar waar komen die gegevens vandaan? Klopt de data, kloppen de berekeningen?

  Iets beweren en pretenderen als feit moet je onderbouwen.
  Anders is het zinloos gebrabbel.

 11. RTL-nieuws 1300 u. : Paul Magnette, burgemeester van Charleroi, vraagt zich af of niet iedereen in België moet worden gevaccineerd …en zelfs op Europees niveau !!!

 12. De groep Keuze vrij bij mij is gevaarlijk voor niet-gevaccineerden: zij vindt de politieke correctheid duidelijjk belangrijker dan onze gezondheid. men wil dat de besmettelijke gevaccineerden samenkomen met niet-gevaccineerden…..
  Dit is de groep al meermalen kenbaar gemaakt, maar men sluit zich ervoor af.

  De nso, vh nos, is nog steeds helemaal de weg kwijt wb vaccinaties: men heeft nu een artikel over hoe het verder moet tussen de besmettelijken en de niet gevaccineerden.

  De enig efficiente oplossing, zoals dezerzijds al meermalen geschreven:
  gescheiden school-, reis-, winkel- etc. tijden voor de 2 groepen.f
  Puur om gezondheidsredenen.
  Zo meldden enkele artsen een paar maanden geleden al dat ze GEEN gevaccineerden als patient accepteren,
  Om gezondheidsredenen.
  En dat is een heel zure, maar terechte reden.

 13. Logisch dus dat alle zorgmedewerkers als eerst dienen gevaccineerd te worden, zo kunnen zij de virale overdrachten blijven verspreiden en blijft de pandemie bestaan tot iedereen doodvalt!

 14. @ Jan 26/08/2021 om 11:35 pm

  Als u voorgeeft dat u Bijbelkennis hebt, kunt u en moet u weten dat er valse christussen en valse profeten niet alleen komen en in aantal vermeerderd zullen worden in de Eindtijd, maar dat ze er al vele eeuwen zijn.
  U stelt uzelf vrijwillig beschikbaar als doorgeefluik van een valse profetes \ ziener en een valse profeet \ ziener, om zoekende en jong-gelovige mensen op Xandernieuws te misleiden, namelijk dat er een weg tot redding is buiten Jezus Christus om.

  Gods Woord waarschuwt hiertegen met ernstige bedreigingen.

  Bij deze is u dat nogmaals onder de aandacht gebracht.

 15. Hmmm… Ik heb die studie eens doorgespit en ben als stille meelezer van deze site toch een beetje teleurgesteld. Vandaar toch maar eens een reactie.

  In die studie staat dat de delta-variant 251x besmettelijker is/lijkt dan de ‘oude’ varianten. Dit is geconstateerd bij mensen die gevaccineerd zijn met het AZ vaccin. Dat wil dan natuurlijk niet zeggen dat gevaccineerde mensen besmettelijker zijn dan niet gevaccineerde mensen zoals dit artikel suggereert. Er is zelfs geen ongevaccineerde aan deze studie te pas gekomen. De studie zegt hoogstens dat de vaccins niet werken tegen de delta-variant.

  Dat laatste in combinatie met de voortdurende push richting vaccinatie is volgens mij precies het enge aan deze hele situatie. Ik kan er met mijn kop niet bij dat 1 + 1 kennelijk geen 2 meer is voor de meeste mensen.

  Begrijp me dus niet verkeerd, ik ben helemaal tegen vaccineren. Het is te gek voor woorden dat een experimenteel ‘vaccin’ zo groots uitgerold wordt. Ik heb daar zelfs geen studies voor nodig, het is een kwestie van gezond verstand. Maar neem alsjeblieft geen verkeerde info over van andere sites (die van Hall Turner in dit geval) die kennelijk graag een draai geven aan dit soort onderzoeken om hun (aan de andere kant wel degelijk terechte) mening te onderbouwen. Dit voedt de irritante pro-vaxxers alleen maar in hun idee dat iedereen die tegen vaccineren is een complotdenker is!

 16. De kogel lijkt door de kerk als dit na “peer reviews” bevestigd wordt:
  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.24.21262415v1
  Volledige PDF:
  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.24.21262415v1.full.pdf
  Je kan maar beter even flink verkouden worden van Covid dan ben je beter beschermd dan welke gevaccineerde dan ook, en je beschermt je zwakkeren medeburgers beter tegen Covid dan eender welke gevaccineerde als je zelf thuis even uitziekte van dit nieuwe griepachtige respiratoir virus.
  We zullen het moeten uitzitten, ooit zal de paniek over dit al bij al banale nieuwe virusje wel overgaan, namalijk als iedereen het al gehad heeft. Dan wordt het de zoveelste vervelende verkoudheid die ons tijdens het seizoen kan lastigvallen.

 17. Dit verhaal is gebaseerd op de publicatie van Hal Turner. Hal Turner baseert zijn verhaal op een gepubliceerde paper van wetenschappers.
  Die paper concludeert: onder positief geteste gevaccineerde personen was het de Delta variant van het virus 250 keer sterker aanwezig (meer besmettelijk) dan onder positief geteste personen (niet-Delta variant) vorig jaar.
  De Delta variant is veel besmettelijker dan de eerdere varianten, onderzoek wijst op duizend keer zo veel virusdeeltjes.

  Wat de onderzoekers concluderen is dat gevaccineerde mensen nog steeds besmettelijk zijn. De conclusie dat de hogere besmettelijkheid veroorzaakt wordt door de vaccinatie wordt absoluut niet gesteund door het onderzoek.

 18. Anders Tegnell zei ooit dat de Zweedse regering het handhaven van de principes van de democratische rechtsstaat het allerbelangrijkst vond! Die mochten niet maar even overboord gekieperd worden. Dit belang kwam bóven het doen ontstaan van groepsimmuniteit!
  Daar kan de Nederlandse regering (o.a.) nog veel van leren. Dit landje dat altijd met een moralistisch vingertje naar anderen staat te wijzen en in de waan verkeert “voorop” te lopen in de wereld.

 19. Het blijkt dus héél gemakkelijk te zijn voor een overheid om mensen aan te wijzen waar anderen bang voor moeten zijn. Mensen nemen dat erg gemakkelijk over. Ze hebben weinig stimulans nodig om anderen als ‘het gevaar’ te beschouwen.
  De Franse revolutie wees zulke mensen aan die “een gevaar” zouden vormen (royalisten, adellijken of ‘buitenlandse spionnen’). Het communisme wees ook steeds groepen aan die ‘een gevaar’ zouden zijn (‘kapitalisten’, spionnen, vijanden van het volk/de staat enz.). En het nazisme wees Untermenschen aan als een mensensoort die de natie ‘ziek’ zouden maken.
  En nu wijst men dan naar “de ongevaccineerden” alsof deze een ziekte verspreiden en zelfs de dood zouden veroorzaken. Als het coronabeleid mislukt, zou dat de schuld zijn van “de ongevaccineerden”. En veel mensen trappen in zulke leugens.

  Maar als je zelf de injecties hebt ontvangen, waarom dan nog bang zijn voor “de ongevaccineerden” (die gewoon gezond zijn en zeer waarschijnlijk allang anti-stoffen hebben ontwikkeld). Het is 100% irrationeel om “de ongevaccineerden” als een gevaar te beschouwen.
  Nooit doen we dat bij de griep b.v. Het is een grove schande dat overheden zulk bijgeloof stimuleren. Corona tast het dunne laagje beschaving aan, dat is intussen wel duidelijk.
  In Australië kan een free-lance journalist zelfs 5 jaar cel krijgen als hij de protesten verslaat. Zo snel wankelt het recht! Hier schijnt de noodwet weer verlengd te zijn tot 1 december. Dus weer regeren per decreet, net als in totalitaire landen.

 20. Blijf vooral slapen, Jean en de leugenachtige pers geloven.
  Slaap lekker !!!

 21. 26 augustus 2021
  Openbaar

  Nogmaals, ik (Maureen) zie een Grote Vlam die ik heb leren kennen als het Hart van God de Vader. Hij zegt: “Ongeacht de omstandigheden, ik ben altijd in je midden – ik omhels je en troost je. Dit leven is een voorbereiding op je leven dat eeuwig is. Het is geen kans om je over te geven aan de beleefdheden van de wereld – comfort, plezier , rijkdom of populariteit. Dit gaat allemaal voorbij. Hoe meer je je leven op aarde doorbrengt als het einde van alle genoegens, hoe minder je van de hemel zult genieten – als je gered wordt.”

  “Beperk je genegenheid tot Mij en alles wat Ik je geef om van te genieten. Dit is de liefde die je zal redden.”

  Lees Kolossenzen 3:1-10 +

  Als u dan met Christus bent opgewekt, zoek dan de dingen die boven zijn, waar Christus is, gezeten aan de rechterhand van God. Richt je gedachten op dingen die boven zijn, niet op dingen die op aarde zijn. Want u bent gestorven en uw leven is met Christus verborgen in God. Wanneer Christus, die ons leven is, verschijnt, dan zult u ook met hem verschijnen in heerlijkheid. Dood daarom wat aards in u is: immoraliteit, onreinheid, hartstocht, kwade begeerte en hebzucht, dat is afgoderij. Daarom komt de toorn van God over de zonen der ongehoorzaamheid. Hierin heb je ooit gewandeld, toen je erin leefde. Maar doe ze nu allemaal weg: woede, toorn, boosaardigheid, laster en vuile praat uit uw mond. Lieg niet tegen elkaar, aangezien je de oude natuur met haar praktijken hebt afgelegd en de nieuwe natuur hebt aangedaan, die vernieuwd wordt in kennis naar het beeld van zijn schepper.

  + Verzen uit de Schrift die door God de Vader zijn gevraagd om voorgelezen te worden. (Let op: alle Schrift die door de Hemel is gegeven verwijst naar de Bijbel die door de ziener wordt gebruikt. Ignatius Press – Heilige Bijbel – Herziene standaardversie – Tweede katholieke editie.)

  ————————————————– –

 22. Wat ik hier zie is dat de nog ongevaccineerden bang worden vooral de ouderen nu blijkt dat gevaccineerden weer in groepen samenkomen op de koffie en weer hun oude leven kunnen opnemen en de cijfers in de ziekenhuizen blijven hier laag voor de gevaccineerden , dat is anders voor de oudere niet gevaccineerden daar zit de schrik er bij de meesten goed in wie ouder dan 50 is heeft 10% kans te moeten worden opgenomen en 3% zal overlijden , voor de gevaccineerde is dit 0.2% dit zijn de feiten zonder voor of tegen vaccinatie te zijn met mogelijke bijwerkingen.

 23. Efeziërs 6:12 NBG51
  want wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten.

  Houd Goede moed Hij heeft de wereld overwonnen.

  Wie schuilt onder het bloed van het Lam is in de Schuilplaats van de Allerhoogste.

 24. Er is geen bewijs van isolatie en bestaan van het covid 19 virus . Hoe besmetten en waarmee besmetten de mensen
  elkaar dan ?? ( Pasteur VS Bechamp ) . Verder eens met reactie van Klaas.

 25. Ik probeer via data in de data-bases van diverse regeringen te vinden wat er in de grafieken met plaatjes op diverse websites wordt beweerd. Ook lees ik de originele artikelen na van de bronnen. Vaak blijkt dat ik de data niet terug kan vinden of dat er beweringen uit artikelen worden gehaald die er gewoonweg niet in staan. Dingen beweren is e2én ding maar ze ook door data en feiten te onderbouwen is zeker in deze tijd hoogst belangrijk. Aannames worden veel te snel gemaakt.
  Dit is best zorgwekkend te noemen want als claims niet kunnen worden onderbouwd met werkelijke feiten dan ondermijnt dat de geloofwaardigheid. Er is teveel ‘controlled opposition’ en mensen maken zich druk over de kras op hun gekochte auto terwijl er niet eens een motor inzit.

 26. @ Pier: 7:12 pm. Volledig met uw reactie eens. En God zij dank, HIJ heeft de controle, en gelukkig het laatste woord.

 27. Dat de gevaccineerden de oorzaak zijn van de Delta en andere varianten will ik best geloven, maar bang ben ik er niet voor…
  Ik ben namelijk *niet* gevaccineerd, wat wil zeggen dat mijn eigen imuum systeem nog onbeschadigd is en prima werkt.
  Met andere woorden, Delta of ander virus variant kan mij misschien wel ziek maken voor 1 week of zo, maar niet doden omdat mijn *gezond* imumm systeem de virus variant per direct aanvalt en uitschakeld.

 28. Vervolg:

  https://stichtingvaccinvrij.nl/niet-naleven-van-covid-vaccinatiebeleid-nu-bestempeld-als-terreurdreiging/

  POTENTIËLE TERREURDREIGINGEN

  In de afgelopen 18 maanden zijn de COVID tegenmaatregelen steeds tirannieker geworden, en we lijken nu een nieuw hoogtepunt (of dieptepunt, afhankelijk van je perspectief) te hebben bereikt. De Amerikaanse regering beschouwt burgers die hun grondwettelijke rechten uitoefenen in feite als binnenlandse terroristen, vijanden van de staat.

  Onmenselijke discriminatie van ongevaccineerden:

  Zoals gerapporteerd door Daisy Luther van The Organic Prepper,1 “Schokkende en ontmenselijkende discriminatie tegen de ongevaccineerden staat op het punt om het leven ZEER moeilijk te maken.” Ze verwijst natuurlijk naar het verhaal van de media en de regering dat als iemand besmet raakt met SARS-CoV-2, het de schuld is van een ziektekiem-verspreidende ongevaccineerde persoon.
  Zowel overheidsfunctionarissen als de media lijken opzettelijk het vuur van ongezouten haat aan te wakkeren tegen degenen die ervoor kiezen niet deel te nemen aan ’s werelds grootste medische experiment. Die niet een injectie met een totaal nieuwe techniek willen krijgen die je lichaam programmeert om een ziekteverwekkend eiwit te produceren, waarvan de volledige gevolgen pas over jaren bekend zullen zijn.
  De prik halen is een vaderlandslievende plicht, zo is ons verteld, en er niet aan meedoen is niets minder dan een verraderlijke daad, volgens sommigen. Dit soort verhalen zijn uiterst gevaarlijk, maar niemand lijkt zich er iets van aan te trekken – zelfs niet de departementen die verantwoordelijk zijn om dit “The land of the Free” – het land van de vrijheid te houden.
  Zoals Luther al opmerkte, zou de retoriek die nu tegen ongevaccineerde mensen wordt gebruikt onder normale omstandigheden als haat zaaien worden beschouwd. Nu wordt het gepromoot als deugdzaam, en het rapporteren van statistieken of gepubliceerde medische bevindingen die het officiële verhaal tegenspreken dat mondkapjes werken, Lockdowns effectief zijn en de COVID injectie veilig en effectief is, wordt beschouwd als haat zaaien.

 29. Xander,

  Terug van weggeweest!
  We kunnen er lang en breed over praten:
  we leven in het “laatste der dagen” !
  Nogmaals: de HEERE kent de Zijnen!
  Het kaf zal van het koren gescheiden worden. De dolik ( nep tarwe) van de echte tarwe,
  De bokken van de schapen.
  De overwinning is absoluut aan het lam Gods, onze Heiland Jezus Messias.

  Shalom!
  Joost

 30. Niet naleven van covid vaccinatiebeleid nu bestempeld als TERREURDREIGING

  Hetonderstaande artikel is een vertaling van ‘COVID Noncompliance Now Labeled Top ‘Terror Threat’ – door Dr. Joseph Mercola (Vertaling Door Frankema | 25 aug 2021 )

  https://stichtingvaccinvrij.nl/niet-naleven-van-covid-vaccinatiebeleid-nu-bestempeld-als-terreurdreiging/

  Verhaal in een notendop:

  • Het verzet tegen COVID-maatregelen staat nu bovenaan de lijst van potentiële terreurdreigingen van het Amerikaanse Ministerie van Binnenlandse Veiligheid
  • Overheidsfunctionarissen en de media lijken opzettelijk het vuur aan te wakkeren van ongezouten haat tegen degenen die ervoor kiezen om niet deel te nemen aan het COVID vaccin-experiment
  • De retoriek tegen niet-ingeënte mensen zou onder normale omstandigheden als haat-zaaien worden beschouwd. Nu wordt het gepromoot als deugdzaam, terwijl het melden van statistieken of medische bevindingen die de officiële verhaallijn tegenspreken als haat zaaien wordt beschouwd.
  • Door iedereen ervan te overtuigen dat ongevaccineerden de schuld zijn van de pandemie, voorkomt het pandemie-industrieel complex dat de massa’s de echte schuldigen herkennen en aanpakken.
  • De Wereldgezondheidsorganisatie werkt met een kunstmatig intelligentie-instrument genaamd EARS. Het doorzoekt blogs, nieuwsartikelen en online fora in 20 landen, analyseert verhalen en anticipeert op de verspreiding van informatie. Naar alle waarschijnlijkheid kan het ook voorspellen welke verhalen het meest effectief zijn om de bezorgdheid van mensen over vaccins weg te nemen. Deze propagandaverhalen kunnen dan verspreid worden via botfarms.
  • Als je denkt aan potentiële terreurdreigingen, wat komt er dan in je op? Heeft het verzet tegen irrationele en/of illegale COVID-maatregelen op uw lijstje gestaan? Wel, het stond onlangs bovenaan de lijst van potentiële terreurdreigingen van het Departement van Binnenlandse Veiligheid, terwijl we de 20ste verjaardag van 9/11 naderen.

 31. Een bericht van hoop. De wereld wordt wakker (niet te verwarren met ‘woke’).

  “Wijlen president John F. Kennedy begon de wijdverbreide corruptie aan het licht te brengen en zwoer het neer te halen, maar werd kort daarna vermoord. Toen ging de vrijheidsbeweging ondergronds, wachtend op het juiste moment om op te staan.

  NU is die tijd gekomen!”

  Bron: https://www.stopworldcontrol.com/

 32. Eerst lees ik dat het covid virus niet bestaat en dat de PCR test onzin resultaten geeft. En nu wordt er een studie naar Covid verspreiding uitgevoerd met PCR testen op het schild gehesen?
  Wat moet ik nu geloven?

  We zijn net terug van vakantie uit 80 procent gevaccineerd Denemarken. Nergens mondkapjes meer, tivolie, winkels en restaurants vol mensen.
  Als Covid een plan is om mensen en economie te vernietigen, dan lijkt dat plan mislukt?

 33. Oké, we nemen het vaccin niet, natuurlijk niet.
  Maar ook als je je niet laat vaccineren, lijkt de toekomst niet rooskleurig.
  Stel je voor dat de horrorscenario’s van massale sterfte bewaarheid worden. In wat voor wereld komen degenen die het overleven dan terecht? Miljarden doden, totale ineenstorting, totale chaos, anarchie, wetteloosheid, angst, geweld. De hel op aarde.
  Dus hoop je dat degenen die de horrorscenario’s voorspellen geen gelijk zullen krijgen. Sowieso hoopt ieder normaal mens dat.

  Maar dan komt de volgende toekomstmogelijkheid om de hoek kijken, namelijk de volledige uitsluiting van ongevaccineerden uit de samenleving. Ook iets waarvan je hoopt dat het zover niet zal komen. Een herhaling op wereldschaal van het Nazisme en de concentratiekampen. Net zo gruwelijk als mogelijkheid één.

  Wat blijft er over?
  Dat het overwaait. Is het reëel om dat te hopen? Ik denk het niet. Want op de achtergrond van deze leugenpandemie staan de
  “Kgeet Riezzetters”. Die willen een chip in onze hoofden schieten, totale controle over een willoze groep slaven. Ook geen toekomstbeeld waar je blij van wordt.

  Wat is er aan de hand? Het volgende: satan probeert wereldheerschappij te verkrijgen middels zijn dienaren, om vervolgens als god te worden aanbeden. Iets wat hij heeft gewild vanaf het begin van de schepping. Die poging om heerschappij te verkrijgen lijkt in een eindfase te zijn gekomen. De toekomst zal de antichrist brengen en zijn merkteken, als dat nu al niet het geval is zou je bijna denken. Het wordt toegelaten. Door God, die de zaak volledig in de hand heeft en die andere plannen heeft met de wereld dan de gruwelijke scenario’s van hierboven, namelijk het Koninkrijk van God. Alles nieuw, alles hersteld. Geen plaats meer voor slechteriken. Vrede en rechtvaardigheid.

  Dat is de toekomst. De Great Reset, maar dan de goede, de echte.

 34. Als de vaders een 251 hogere lading virus hebben,hoe klein is de besmetting zonder vaccin.
  Corona verspreid zich niet alleen als mens op mens blijkbaar.

 35. Ik ga in ieder geval geen onnodige kritiek op je opzoekwerk doen, want dat is uitstekend!
  Het gaat niet om kritiek het gaat om uw gedrag, Mod.

 36. Ik moet U wel feliciteren voor je goede opzoekwerk op het internet!

  XB u kunt een herkansing krijgen om weer te posten, verspil die kans niet. Mod.

 37. Hoe zit het eigenlijk met die vliegtuigen uit Afghanistan? Ik zie 1.5 mtr, geen kapjes etc..gaan die nu eerst in carantaine en worden direct Ingeënt?

 38. Ook ik vind het schandalig dat Ivermectine en HQC niet verstrekt MOGEN worden, terwijl duidelijk is dat deze middelen baat kunnen hebben. Waarom dat gedram met vaccineren?

 39. @ the saint man: 2:02 pm. U zegt: “Kan ik mijn huisarts nog vertrouwen?”. Tja, met dat dilemma zit ik ook. Verder sta ik achter het artikel.

 40. Curieus, hoe meten ze dat, aangezien er nog nooit een virus aangetoond is?

  Enne… ook besmetting is een leugen.

 41. Er is geen virus, het is een in elkaar geknutseld bio-wapen.Bedacht door USA en Canada, voor verdere ontwikkeling naar Wuhan gestuurd. Daar maakte men fouten en het ontsnapte. China wist van de gevolgen en bouwde in no-time dat noodhospitaal. Dan weet je iets, ander die je dat niet. Bio-wapen om zwakke mensen uit te schakelen en bevolking terug te dringen.
  Mensen met verstand, de ongevaccineerden, zullen grotendeels overleven.

 42. In het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld is het aantal symptomatische “gevallen” van de Covd-griep onder de volledig gevaccineerden in één week tijd met 40% gestegen. Daarentegen daalde in dezelfde periode het aantal gevallen onder de ongevaccineerden met 22%.

  “Dit suggereert dat de golf onder ongevaccineerden zijn hoogtepunt heeft bereikt en dat de natuurlijke kudde-immuniteit van de is ingetreden, terwijl ‘gevaccineerde’ individuen juist vatbaarder worden voor infectie,” meldt Dr. Joseph Mercola.

  Bron: https://www.frontnieuws.com/ongevaccineerden-hebben-al-kudde-immuniteit-bereikt-terwijl-de-gevaccineerden-nu-ziek-worden-omdat-hun-vaccins-falen/

 43. @the saint man 26/08/2021 om 2:02 pm.

  Dat ze met u niet een gesprekje willen aangaan, heeft als oorzaak dat ze onbewust in de ontkenningsmode schieten, vanwege het besef van de gevaccineerden, dat zij iets tegennatuurlijks, iets onoorbaars hebben gedaan.
  Dat besef hebben zijn gekregen als gevolg van de vele waarschuwingen, als ook door de onderbewuste wetenschap dat alle en herhaalde indoctrinatie móést wijzen op bedekking van de waarheid en dus leugens waren.
  Dieven zullen altijd ontkennen dat ze gestolen hebben, en als het niet meer te ontkennen valt anderen de schuld geven ofwel dat zij stelen moesten of dat de voorwerpen die zijn gestolen hebben niet van een ander was.
  En degene die dit anders vertelt is voor hen de leugenaar.
  Zo ook u.
  Voor hen bent u een leugenaar die vermeden moet worden.

  Uw dreigementen tegen degenen die u zouden willen vergiftigen of het leven ontnemen, moet u nog maar eens heroverwegen.

 44. Teken aan de wand??
  Je weet niet wat je leest….: de nos publiceert de oproep van Cornald Maas geen kabinetsleden meer uit te nodigen voor premières:
  uit onvrede over de (onwettige) virusregels voor de culturele sector. Dubbele moraal….
  Achtergrond: alles dat mooi, verfijnd, hoogstaand is moet de nek omgedraaid worden van de pathologische leugenaarsclub rutte.

 45. Error 101: Oops!
  We’re sorry, but the page you are looking for cannot be found. The site administrator has been informed.
  Paper en artikel bestaan blijkbaar niet (meer?): https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3897733
  Nguyen Van Vinh Chau heeft al veel op The Lancet gepubliceerd, maar niets over Covid of vaccines:
  https://www.thelancet.com/action/doSearch?text1=Nguyen+Van+Vinh+Chau&field1=Contrib&startPage=&target=default&content=articles
  Nghiem My Ngoc is er een illustere onbekende…
  Maar inderdaad, de doorbraakvariant komt eraan:
  https://www.demorgen.be/nieuws/pfizer-ceo-waarschijnlijk-komt-er-een-coronavariant-die-tegen-ons-vaccin-bestand-is~b4400589/
  Want na zes maanden volstaan de huidige vaccins niet meer
  https://businessam.be/brits-onderzoek-bescherming-coronavaccins-van-pfizer-en-astrazeneca-neemt-af-zes-maanden-na-tweede-prik/
  Dat betekent nieuwe lockdowns in het najaar.

 46. Wat is voldoende afstand als je een gevaccineerde moet spreken? Of is die te groot om elkaar te verstaan?

 47. Criminelen zijn het, die vaccinatie promoten. Onbegrijpelijk dat niet meer artsen in opstand komen. Ze schenden niet alleen hun ambtseed, maar ook de Nürnbergcode en moeten vervolgd worden. Natuurlijk vervolgt Grapperhaus deze misdadigers niet. Hij is net als o.m. Rat Rutte en Hugo de Schoenen en het grootste deel van de TK, verantwoordelijk voor dit misdadige beleid, waarbij mensen defacto gedwongen worden zich te laten prikken.

 48. @ Key 2.07
  De gevaccineerden verspreiden (shedding) spike-eiwitten, die zich in jouw ongevaccineerde lichaam gaan vermenigvuldigen. Dit kan zelfs via-via een niet-gevaccineerde. Heb dit zelf 2 x ervaren. De eerste keer snel veel dennenthee gedronken en was snel over. Tweede keer was heftig, heel veel pijn en heeft weken geduurd tot ik het met behulp van allerlei middelen kwijt was.
  Dit heeft me wel voorzichtig gemaakt in de omgang met gevaksten. Maar ja, het kan dus ook via-via niet gevaksten. Niet te lang en te dichtbij komen als je ’t niet vertrouwt is mijn devies / advies, helaas.

 49. En nogmaals noem het geen vaccin, het is een gentherapie (mRNA), want een vaccin is een verzwak of dood virus.

 50. 251 keer meer “virale” lading? Hoe kan dat precies vastgesteld worden? DE PCR-test faket zo vele resultaten.
  OK dat die experimentele “vaccins” (?) kwaad aanrichten. Je kunt dat in cijfers uitdrukken zoals in die Oxford-studie maar die cijfers zijn symbolisch.
  Dat die vaccins kwaad kunnen aanrichten zie Israël. Daar zegt de eerste minister dat wie maar twee shots gekregen heeft nu DE risicogroep is (voor de nieuwe “varianten”) en een derde prik moet nemen. Wat was de bescherming van die twee shots dan? Wat hebben ze ons wijs gemaakt?
  Lijdt Israël aan hubris? Ze waren de eersten om praktisch een hele bevolking te vaccineren en hadden zogezegd de beste, de meest “verse” ladingen van Pfizer.

 51. Als het volk niet in verzet komt zijn we onherroepelijk verloren !

 52. Oxford met hun Astra-Zeneca vaccin is één grote puinhoop. Nogmaals ik zal het blijven schrijven, deze vaccin zijn veel te snel in elkaar geknutseld. En dan moet je weten dat het vaccin van Oxford het eerste was die klaar was met vaccinatie. De problemen lijken dus groter dan verwacht. Shalom

 53. Dus hoog tijd om die vaxxers profylaktisch een pilletje met 12 mg Ivermectine elke drie dagen (Uttar Pradesh, India) te laten slikken om de uitstoot van virus drastisch te verlagen.

  Het alternatief is dat ze hun mond moeten houden, letterlijk.

 54. Maarre…. steken de gevaccineerden, nu ze zo besmettelijk zijn, ook de ongevaccineerden aan?
  En wat krijgen deze ongevaccineerden dan voor ziekte als ze besmet worden door een gevaccineerde?
  En komt de ongevaccineerde daardoor ook op de IC terecht?
  Daar ben ik wel heel benieuwd naar.

 55. Juist de verspreiding door de VAXXERS is mede opzet geweest. Roer wel eens een gesprekje aan. Krijg je te horen: Met jou ga ik de discussie niet aan. Dan zeg ik; Wacht maar tot je het echte nieuws hoort. Dus die perceptie ga je niet zomaar uitwissen. Gewoon blijven ontkennen..
  Kan ik mijn Huisarts nog wel vertrouwen. Hoe kom ik daar achter. Laatst haar op deze website
  geattendeerd, en concludeerde. De tijd zal het leren. Is hier iets over te zeggen.
  De komende GRIEPPRIK ga ik niet nemen. Maar wie mij wil vergiftigen en mijn leven wil ontnemen, die komt aan de beurt. Géén enkele moeite.
  Wanneer staat de Nederlandse Wetenschap eens massaal op om dit te stoppen.

Comments are closed.