Studie Erasmus en Radboud researchers bevestigt risico verzwakt immuunsysteem en ADE reacties door Covid injecties

Zelfs als maar een paar procent van alle vaxxers ADE’s of ernstige trombose krijgen, dreigt de zorg volledig overlopen te worden. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

Een team researchers van de Erasmus Universiteit in Rotterdam, de Radboud Universiteit in Nijmegen, de Universiteit van Bonn en de Medische Hogeschool van Hannover bevestigen in een nieuwe studie waar onafhankelijke wetenschappers en experts al bijna een jaar voor waarschuwen, namelijk dat de Covid-19 injecties levensbedreigende Antibody Dependent Enchancement reacties kunnen veroorzaken. Andermaal beginnen de door de media weggezette ‘complotdenkers’ en ‘wappies’ dus gelijk te krijgen.

Het Duits-Nederlandse team ontdekte dat de Covid-injecties de menselijke immuunreactie op zogenaamde Toll-like-receptoren reduceert. Deze receptoren spelen een essentiële rol, omdat ze de structuren van ziekteverwekkers herkennen. Bovendien blijken de mRNA ‘vaccins’ het immuunsysteem niet alleen bij virale, maar ook bij bacteriële infecties te verzwakken.

ADE golf reeds begonnen?

ADE hebben we in diverse artikelen uitgebreid uitgelegd. Het komt er kortgezegd op neer dat de mRNA ‘vaccins’ ervoor zorgen dat bepaalde aangemaakte antilichamen door het virus (/ het spike proteïne, waar deze injecties het lichaam voor coderen) worden gekaapt. Zodra een vaxxer dan opnieuw wordt besmet, ontstaat een levensgevaarlijke overreactie van het immuunsysteem (cytokinestorm), omdat dit zich dan tegen de persoon in kwestie keert.

Zelfs het pro-vaccinatie Paul-Ehrlich Institut wijst erop dat deze ongewenste infectieversterkende antilichamen na ‘vaccinatie’ bij herbesmetting tot een versterkte infectie en ziekte kan leiden. Het lijkt erop dat dit in top-injectieland Israël reeds is begonnen (11 augustus: ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd‘).

Zijn alle vaxxers binnen 5 jaar dood?

We schreven onlangs al dat dit gevaar volgens een studie gepubliceerd in het gezaghebbende vakblad Journal of Infection niet zozeer voor het originele Wuhan virus geldt (waarbij we het feit dat zelfs de CDC heeft erkend geen bewijs te hebben van isolatie van het Covid-19 virus even buiten beschouwing laten), maar wel voor de Delta varianten die nu zouden rondwaren.

Omdat in de testfase alle opnieuw blootgestelde dieren aan ADE stierven, voorspelt Oxford-PhD Sean Brooks – auteur van 23 boeken – dat dit binnen 5 jaar eveneens met ALLE vaxxers zal gebeuren (1). Een advocaat van Artsen voor Waarheid heeft dit onlangs in een lezing herhaald, en zegt hier hard bewijs voor bij de rechtbank te zullen indienen.

Bloedpropjes

Daar komt nog eens bij dat na onderzoeken onder vaxxers in Duitsland en Canada minstens tussen de 40% en 62% van de vaxxers bloedpropjes krijgen. Statistisch krijgen 5% van alle mensen die bloedpropjes ontwikkelen een dodelijke hartaanval of hersenbloeding. De kans is echter groot dat het percentage trombose-doden door de Covid injecties veel hoger zal zijn, omdat iedere vaxxer vele biljoenen spike-proteïnen in zijn bloed, organen en zelfs hersenen heeft.

Niet alleen volgens Brooks, maar ook volgens experts zoals immunologie professor Bhakdi en de Canadese arts dr. Charles Hoffe zullen alle vaxxers daarom uiteindelijk op zijn minst grote gezondheidsproblemen krijgen. Dat alle vaxxers over 5 jaar dood zouden zijn is naar mijn mening echter nog speculatie (en laten we hopen dat het daarbij blijft).

Gruwelijk hypothetisch scenario komt steeds dichterbij

Het volgende gruwelijke hypothetische scenario, waar al in het voorjaar van 2020 voor gewaarschuwd werd, dringt zich op: De inmiddels zo’n 40.000 officieel geregistreerde Covid-injectiedoden in Amerika en Europa zouden slechts de eerste druppels van een monstrueuze golf zieken en doden kunnen zijn, die door de gewetenloze politiek en mainstream media echter op kwaadaardige, misdadig misleidende wijze valselijk aan ‘door ongevaccineerden verspreidde varianten’ zullen worden toegeschreven.

Pharma gigant Pfizer gaf in september 2020 anti-vaxxers zelfs op voorhand de schuld, toen hun Covid-injecties nog in ontwikkeling waren. Hoeveel duidelijker wilt u het bewijs nog dat er sprake is van een complot-feit, en geen complot-theorie?

Pas als de ongevaccineerden permanent zijn weggewerkt – misschien in kampen, en/of door hen te laten doodhongeren door hen de toegang tot supermarkten e.d. te ontzeggen, en/of de toegang tot hun bankrekening en het internet te koppelen aan hun ‘vaccinatiestatus’ – en de politiek dan van een lastige en bedreigende controlegroep die hun leugens en bedrog kan aantonen verlost is, zullen de vaxxers merken dat het ziek worden en sterven nòg niet stopt. Zodra ze er dan achter komen dat ze al die tijd gruwelijk zijn voorgelogen over de echte oorzaak, is het echter te laat om daar nog iets aan de slow-motion-genocide te veranderen.

Fransen zonder vaccinatiepaspoort met geweld uit supermarkten gehouden

Net als u hoop ik natuurlijk dat het enkel bij een hypothetisch scenario blijft, maar ben er – mede gezien de ontwikkelingen in bijvoorbeeld Frankrijk, waar mensen zonder vaccinatiepaspoort nu met geweld uit supermarkten worden gehouden – eerlijk gezegd niet bepaald gerust op.

Het zoveelste massale volksprotest in Frankrijk tegen de onmenselijke fascistische uitsluitingsterreur van president Macron zal niets uithalen zolang de meeste mensen, zodra ze eenmaal weer thuis zijn, netjes aan alle maatregelen blijven gehoorzamen. Alleen een MASSAAL actief NEE in de vorm van aanhoudende vreedzame burgerlijke ongehoorzaamheid kan het tij misschien nog keren.

Xander

(1) Epoch Times
(2) Afbeelding (achtergrond)  Parentingupstream via Pixabay 

Zie ook o.a.:

16-08: EU database: Eind juli 20.525 vaccinatiedoden en bijna 2 miljoen gewonden
15-08: Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden
11-08: ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’
05-08: Deel 3 lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Onze machthebbers begaan een oorlogsmisdrijf’
05-08: Deel 2 lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Dit is depopulatie door verplichte vaccinaties’
04-08: Lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Staat is criminele organisatie; vaxxers hebben nog maximaal 5 jaar te leven’
01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren ( / 01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
30-07: Nieuwe voorbeelden van de keiharde fascistische Covid tirannie die aan de wereld wordt opgelegd
28-07: Eminente pro-vaccinexpert eist onmiddellijke stop vaccinaties vanwege ontstaan ‘super varianten’ (/ ‘Zogenaamde experts die beweren dat de varianten door ongevaccineerden ontstaan hebben geen enkel wetenschappelijk inzicht. De enige echte oorzaak is massa vaccinatie. Deze vaccins onderdrukken de natuurlijke immuniteit van gevaccineerden’ )
21-07: Hoofd wetenschap Britse overheid erkent dat 60% nieuwe ziekenhuisopnames volledig gevaccineerden zijn (/ Officiële cijfers Israël bevestigen dat natuurlijke immuniteit 40 x effectiever is)
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties
13-07: Injecties of de hongerdood? Griekenland volgt Frankrijk met invoering misdadige vaccindictatuur
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
18-06: Professor Pierre Capel: ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘Zien we wat we zien’
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (video college Pierre
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen

2020:

13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin (/ ‘Bejaarden in Italië waren net ingeënt met  niet getest griepvaccin dat hen speciaal vatbaar maakte voor corona’ )

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

45

 1. Fake vidéo over Frankrijk, ben momenteel in het zuiden, niet gevaccineerd en geen COVID pass naar aanleiding van pcr test en kan elke winkel binnen, politie controleert ook zo goed als nooit in restaurants waar Covid Pass verplicht is

 2. http://WWW.BLCKBX.TV presenteert:

  De onthutsende gelijkenis tussen corona en de Mexicaanse griep!

  https://www.blckbx.tv/videos/de-onthutsende-gelijkenis-tussen-corona-en-de-mexicaanse-griep

  Verbaas je over de enorme gelijkenissen tussen corona en de Mexicaanse griep. In de studio laat journalist Daan de Wit clips zien van een VPRO-uitzending uit 2013 over de Mexicaanse griep, gemaakt op basis van zijn boek uit 2010, Dossier Mexicaanse griep.

  Daan de Wit schreef vier onderzoeksjournalistieke boeken. Zijn tweede boek bevat alles wat je maar wil weten over de Mexicaanse griep. Het boek was bedoeld als feitelijke bijdrage aan een parlementair onderzoek (dat er niet kwam) en als waarschuwing: opdat we nooit meer de fouten zouden herhalen die zijn gemaakt in 2009. Alleen maken we nu exact dezelfde fouten, soms zelfs met dezelfde mensen, zoals de overdreven aannames van Ab Osterhaus en Neil Ferguson.

  Met corona maken de autoriteiten tot in detail dezelfde fouten als bij de Mexicaanse griep. Belangenverstrengelingen, overdreven aannames, experimentele vaccins die met beperkte veiligheidsprocedures op de markt worden gebracht, angst in de media, een te beperkt expert-team, een vaak faciliterende politieke oppositie en miljardenwinsten voor de industrie – ze waren te zien in 2009 en nu opnieuw met corona.

  Toch is er ook een verschil met toen en dat is dat met corona de gevolgen van de aanpak onwaarschijnlijk veel groter zijn. De economie en zelfs de indeling van onze maatschappij worden volledig op zijn kop gezet. Staan er feiten tegenover die dit rechtvaardigen? Daarover spreekt Flavio Pasquino met schrijver Daan de Wit, die al vanaf het begin van de corona-uitbraak het onderwerp nauwgezet heeft gevolgd. Hij is vast van plan een follow up te maken bij zijn boek uit 2010, in de vorm van een boek of een documentaire.

  In het gesprek van Flavio Pasquino met Daan de Wit zijn clips uit de reportage te zien. Ze worden in de studio door De Wit van commentaar voorzien, ook in het kader van corona.

  – Bekijk de reportage van VPRO Argos in zijn geheel.

  Hier is een Youtube link naar de befaamde “wisky fles” scene nadat Osterhaus ter kennis nam dat de eerste besmette persoon in Nederland was geconstateerd, met de Mexicaanse griep.

  https://www.youtube.com/watch?v=ENueOTCNSlA

  – Lees alvast veel over Dossier Mexicaanse griep op de website bij het boek.

  – Volg Daan de Wit via Twitter.

  – Volg Daan de Wit via zijn nieuwsbrief en ontvang direct zijn gratis e-boek over de vitamines D en K.

 3. Wat ik graag zou willen benoemen is dat het maar een heeeel klein topje van de ijsberg is wat nu zichtbaar wordt van de “vaccinatie”schade.
  Dit omdat het slachtoffer eerst zelf overtuigd moet worden en geloof me dat zijn er niet veel want er zijn maar weinig mensen die terug komen van het maken van de keuze om dit “vaccin” (wat het enige “redmiddel” is uit deze “pandemie”) te nemen…
  Als het dan wel vraagtekens oproept moet er actie ondernomen worden en melding gemaakt worden bij “deskundigen”….
  Als zij de klacht serieus nemen (met de nadruk op als)
  dan zal er verder onderzoek gedaan moet worden (serieus onderzoek!)…
  Maar dan komt de volgende dilemma…
  Omdat dit een medisch experiment betreft en je dus niet verzekerd bent zal de patiënt eerst 10 x na gaan denken alvorens er werk van te maken omdat hij/zij dan voor zijn/haar eigen ziektekosten op moet draaien.
  Heel veel dode sporen dus…
  En zo kan ik nog wel even doorgaan over het dicht gemetselde systeem…

 4. @ Joyce: 6:08 pm. Dank voor uw reactie. Misschien is het voor U mogelijk, om op www,cafeweltschmerz.nl kennis te nemen, van een intervieuw met de arts Elke van Klerk.

 5. De researchers van de Erasmus en Radboud lopen achter, volgens mij waarschuwde emeritus professor Pierre Capel er ook al voor, in ieder geval meldde hij het, en in een eerder artikel van jouw van 2 maart, met de kop ‘Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’ staat geschreven: ‘Over een paar maanden verwachten Seligmann en Yativ echter een enorme stijging, omdat de middellange- en langetermijngevolgen van de vaccins (waaronder ADE en daardoor een veel hogere kwetsbaarheid voor het virus en de diverse mutaties) dan zullen toeslaan. ‘Maar dit zal pas na de komende verkiezingen optreden, waardoor de (overlevende) kiezers geen andere gelegenheid hebben om hun teleurstelling in het stemhokje te laten blijken.’

 6. Komt er een griep-epidemie en werken de griepvaccins niet afdoende door keuze verkeerde griepstammen en gebrek aan grondstoffen (met een explosie aan hospitalisaties en griepdoden tot gevolg, hetgeen britse medici beweren), is iedereen weer aangewezen op het eigen immuunsysteem en merken we de gevolgen wel van prik 1,2 en 3.

  Houd één naam aan en geen 2 verschillende. Mod.

 7. De uitspraak van het Europees hof voor de rechten van de mens (EVRM) wordt uiteraard door de vaxpushers aangehaald als “toestemming” om een verplichting in te voeren. Zie : http://hudoc.echr.coe.int/eng?i=001-209039
  Helaas geen NL versie beschikbaar.
  Aan het einde van de uitspraak komen rechters aan het woord, die aangeven waarom ze het niet met de overige rechters een s waren. Dit zegt rechter Wojtyczek, aan het einde van nummer B.3:

  “Aangezien de onderhavige zaak een algemene kwestie betreft die van belang is voor alle 47 Hoge Verdragsluitende Partijen, mag de oplossing ervan niet afhangen van de kwaliteit van de pleidooien van de partijen. In een zaak als de onderhavige zijn er goede redenen om te vertrouwen op het beginsel van de materiële waarheid en op het recht van het Hof om proprio motu op te treden en met name onafhankelijke deskundigen aan te wijzen. Bij gebreke daarvan blijft de – zij het zeer onbevredigende – mogelijkheid over, het beginsel van de formele waarheid toe te passen en de zaak te beslechten op basis van de door partijen ingediende stukken en bewijsmiddelen.”

  Eenvoudig gezegd komt het erop neer dat deze rechter (naar mijn mening terecht) vindt dat gezocht moet worden naar de waarheid en niet alleen op basis van wat partijen hebben aangevoerd. Daar zit bij deze uitspraak het probleem. Volgens rechter Wojtyczek is – in mijn woorden – uitgegaan van opinies en niet van feiten. Alle andere rechters zijn meegegaan met de staat en het is overduidelijk dat het EVRM alleen voor de sier een toneelstukje opvoert om de broodheren te dienen.

  Vandaag las ik dat de rechter in Nederland Youtube geen strobreed in de weg legt om “foute” video’s van critici weg te halen, dus is de kans groot dat er meer video’s worden verwijderd. Even buiten de lijntjes kleuren en pech, video weg.

  In Amerika heeft de FDA de prik van Pfizer goedgekeurd (dus niet meer een noodtoelating) en dat is de opmaat voor de prikplicht. Eventuele juridische belemmeringen zijn er dan niet meer, want het is dan geen experimenteel goedje meer. Daarom was alvast aangekondigd dat de PCR test volgend voorjaar in de afvalbak ging. Die goedkeuringen zullen vast overwaaien naar de EMA. Zelfde tuig, zelfde resultaat. Heel simpel: mijn lichaam is van mij. Punt.

  Tenslotte nog dit: Rechters leggen een ambtseed af, die luidt: “Ik zweer/beloof dat ik trouw zal zijn aan de Koning, en dat ik de Grondwet en alle overige wetten zal onderhouden en nakomen.”. Rechters zijn dus niet objectief, maar oordelen volgens de wet (en rechtspraak). Bescherming tegen de overheid is een sprookje. Daarvan hebben we de afgelopen anderhalf jaar genoeg van gezien.

 8. N.a.v. @Joe.
  “Wappies geloven niet in de wetenschap”. Dat non argument gebruikt men tegen bezwaarden.
  ‘De’ wetenschap bestaat natuurlijk niet. Vooral beta-wetenschap maakt zich waar. En andere wetenschap kan ook erg interessante feiten opleveren. Meten is weten b.v.
  Maar het gaat fout als wetenschappers andere mensen gaan voorschrijven hoe ze moeten leven. Of als er beleid wordt gemaakt op basis van linkse activistische wetenschap (b.v. “wetenschap” die micro-agressie gaat bespeuren, of de “wetenschap” van de tientallen genders).
  Ik denk dan altijd aan het boekje “Erik of het klein insectenboek”.
  Alle insecten raken in de war als blijkt dat Eric een boek heeft waarin hun gedrag ‘voorspeld’ wordt. Wetenschappers vergeten dat éérst het leven er is, en dán pas hun zgn. wetenshap.

  Zodra linkse activistische wetenschap met dogma’s komt aanzetten, moeten we alle scepsis bijzetten om de onzin aan de kaak te stellen. Karl Marx beweerde ook dat hij wetenschappelijk historische ‘wetten’ had gevonden. Maar het was natuurlijk pseudo-wetenschap op basis van aannames, wensen en vermoedens.
  Linkse wetenschap is vaak gebaseerd op vragenlijsten, wensdenken en grove etiketteringen.
  Laten we niet vergeten dat “de wetenschap” het nazi-regime ondersteunde. Ook was het “de wetenschap” die eugenetica en een rassenleer ‘onderbouwde’.

 9. @ wachter
  Ik snap uw punt en vertrouw de pers ook niet… maar ik heb in mijn kennissenkring iemand die arts is en op de IC werkt en die óók beweert dat de dertigers die nu op de IC liggen allemaal ongevaccineerde mensen zijn. Zij is Christen nert als ik en zij praat dus mee met de politieke opinie. Ik ken haar goed en weet zeker dat zij écht christen is, maar toch gaat zij helemaal mee met de corona heisa.. vandaar dat ik het soms ook even niet meer weet.. maar misschien durft zij ook niet tegen de geldende protocollen in te gaan want dat kost je je baan natuurlijk..

 10. @ Benny: 2:09 pm. Schandalig zoals ze U behandeld hebben. Zover is Nederland dus al gezonken, regelrecht in een dictatuur beland. En dan die huichelaars van onze politiek: in de jaren ’70 een grote bek over het Spanje van Franco, het kolonelsregime in Griekenland, en het generaalsbewind in Argentinië. “De pot verwijt de ketel, dat die zwart ziet”. En de huidige dictatuur gestuurd door de verraders van de VVD, het CDA, Demonen666, en de CU, en de hele linkse kongsi. Alles op bevel van de NAZI Schwab!

 11. Beste Xander en de andere lezers,

  Ik word horredol van die muilkorvenplicht in de tram Ik zie het nut er niet van in ,zeker dankzij XN Ik was vanmorgen in de tram te Rotterdam en er kwam zo,n agressieve ,,boa,,-conducteur op me afgerend Mondkapje op brulde hij.Ik heb een brief van mijn arts dat ij geen slavenmasker verdraag ivm longklachten en ik ben allang 2 x geprikt Ik wilde het bewijs ervan laten zien ,maar dat weigerde hij Ik moest bij de eerste halte de tram verlaten.Gelukkig was dat toch waar ik moest wezen Boodschappen gedaan en weer terug Ik moest ca 19 min.wachten op de volgende tram Toen die kwam wilde ik instappen > Het bleek dat de nazipolitieboa van de heenweg weer aanwezig was Hij brulde Jij mag er niet in .Maar daar sta ik dan als 70-jarige met 2 tassen boodschappen .Ik moest wel gaan lopen,als mindervalide.Ik heb die naziboa wel uitgefoeterd En ik was zo boos dat ik nou ja ik zeg maar niets,anders wordt iedereen boos.Resultaat 2 x geprikt + doktersbewijs en toch werd ik de tram uitgezet en later mocht ik er niet in Ja die coronagriepgekte loopt de spuigaten uit.

 12. Beste Joyce,
  De Telgraaf was tot voorheen in handen van Nederland, en is nu in Belgische handen gevallen door blunders van het Hogere Management. Nepotisme als bedrijfscultuur,
  zakkenvullers cultuur, het kon niet op.
  Was altijd bekend als een VVD krant, dus RECHTS.
  Echter. Rutte is niet Rechts, maar Links, waar vele ondernemers zich op verkeken hebben.
  Je moet maar bedenken dat het ALTIJD om GELD gaat in dit land.
  Dus “mogelijke” leugens kunnen niet meer als leesvoer beschouwd worden.

 13. @ Joyce: 9:12 am. Nou, begint U maar met het Stasijournaal en de geheel gevestigde pers te wantrouwen. Die zitten allemaal in de zak van Schwab, Soros en Gates.

 14. @Hero de Jong… vergeet het maar, ook met een andere browser lukt ’t niet.
  Is de belangrijke mededeling zo lang of controversieel dat die niet samengevat kan worden? Of anders een linkje naar de bron…
  Ik verbaas me erover dat er blijkbaar nog zoveel mensen in de Mark Zuckerberg machine zitten EN van anderen verwachten dat ze ook gewoon meedoen.

 15. Ze willen precies de hele bevolking uitroeien, en dat maar praten over de gevaren van de klimaatverandering. Shalom

 16. Wat mij ook opvalt, is dat met name de Telegraaf nu ook steeds met verhalen naar buiten komt met.. Vrouw verliest kind aan Covid en die was niet gevaccineerd.. en dat we dus nu allemaal van die tragedies moeten leren en dus het vaccin moeten gaan halen.. ik vraag me dan af, wat is hier dan van waar? Kunnen we er uit concluderen dat deze mensen echt niet gevaccineerd waren en daarom ziek zijn geworden en dood gingen of waren ze wel gevaccineerd maar wordt dat er voor de aardigheid maar even niet bij vermeldt omdat we toch in het vaccin sprookje moeten blijven geloven? Ik weet gewoon soms niet meer wie ik of wat ik nu moet geloven..

 17. Om de leden van de tweede kamer wakker te schudden gewoon keihard de rekening van de middenstand en horica neerleggen

  Wakker maken die slapers

 18. Het Europese Hof heeft uitspraak gedaan over het verbod op verplichte vaccinatie.

  Elke vaccinatieplicht is standaard illegaal. De Raad van Europa, (niet te verwarren met de EU), waartoe alle Europese staten behoren, behalve Wit-Rusland, Kosovo en het Vaticaan dat de peetvader is van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, besloot op 27.01.2021 in zijn resolutie 2361/2021, onder meer, dat niemand onder druk tegen zijn wil kan worden ingeënt.

  Bron: https://systeembug.wordpress.com/2021/07/13/het-verbod-op-verplichte-vaccinatie-is-aangenomen-door-het-europese-hof/?wref=tp

  Monique, korte introductie en de rest via verwijzing naar website, dit in verband met auteursrechten en schadeclaims, deel verwijderd, zie siteregels. Mod.

 19. Belangrijke middelen bij mRNA VACCINATIE ONTSTORING

  # 1. JODIUM
  # 2. ZINK
  # 3. QUERCITINE (bij voorkeur icm Vitamine C)
  # 4. ACTIEVE HOUTSKOOL C60 (o.a. Shungite)
  # 5. PQQ# 6. VASTEN
  # 7. CANNABIS
  # 8. GLUTATHION & NAC (N-Acetyl Cysteïne)
  # 9. PROBIOTICA
  # 10. CHLORELLA & SPIRULINA
  # 11. MARIADISTEL

  Monique max. 3 woorden in hoofdletters, zie siteregels. Mod.

 20. @ Nieuw Begin: 8:08 pm, op 22/8. De reportage van Tim Gielen gezien. En zeer naar waarheid, natuurlijk worden de Cabal en de politieke elite daar nerveus van. De waarheid mag NIET aan het licht komen van deze onmensen.

 21. @ Carel Wijngaards, beste
  Er word hier gesproken over ‘het weerhouden van boodschappen te doen’ ; dat is echter wat anders dan met geweld de consument te verbieden boodschappen te doen. Over welke grote supermarktketens gaat het en zijn er departementale verschillen ? . In uw laatste zin herken ik mijzelf, triest maar waar.

 22. Wat krom is wordt recht gepraat.
  Nederland heeft sinds jaren een slape hap regering met een minister president Rutte die denkt dat hij onmisbaar is en overal mee wegkomt.
  Ook het hele corona gebeuren rammelt van alle kanten, met name hoe er gemanipuleerd wordt, tweedeling gezaaid en de bevolking conditioneren. Maar is een agendapunt die links of rechtsom moet worden uitgevoerd voor het hogere doel.

  Ik heb ook sterk het vermoeden dat de verkiezingen niet eerlijk zijn verlopen, een trend die je in meer Westerse landen ziet.

  Het schijnt dat je je moeten schamen een Nederlander te zijn. Een gezond nationaal gevoel is uit den boze (vraag het maar aan baantjesager Timmermans).

  Ook is het onvoorstelbaar dat gerenommeerde wetenschappers niet gehoord worden omtrent corona en m.n. de vaccinatie. Slechts een kliekje die eenzijdige
  hun mening verkondigen en totaal niet consistent zijn in hun betoog.

  De tijd zal het leren, alles zal uiteindelijk worden geopenbaard

 23. Stichting Gezond Verstand

  Voordracht Karel van Wolferen nummer 22: “Wie zit er eigenlijk achter?”

  https://www.youtube.com/watch?v=AnCKJ6Ytzik

  Hoofdredacteur van het nieuwsblad Gezond Verstand Karel van Wolferen introduceert het nieuwste nummer van Gezond Verstand door zijn eigen geschreven artikel voor te lezen.

  Deelnemers van Gezond verstand krijgen nummer 22 op zaterdag 14 augustus in de brievenbus. Deze editie is vanaf nu ook beschikbaar in onze webshop: https://gezondverstand.eu/webshop/​

  Artikelen uit Gezond Verstand delen op social media?
  In aanvulling op de tweewekelijkse voordracht van een artikel uit Gezond Verstand door Karel van Wolferen, publiceren we per uitgave één artikel dat voor iedereen toegankelijk is. Deze ‘preview artikelen’ zijn bedoeld om te delen op social media én voor niet-deelnemers om kennis te maken met Gezond Verstand. Ga voor meer informatie naar: https://gezondverstand.eu/preview-art

 24. We kunnen wel blijven protesteren op papier, maar voor het echte ingrijpen door het NIET gevaccineerde deel van ons land in het nog niet te laat, maar gaat niet gebeuren omdat de juridiche aangespannen zaken tegen BIG FARMA bekrachtigd moeten worden en uitgevoerd
  zullen moeten worden. Wie de 2e Kamer debatten wel eens goed volgt ziet altijd de bekende
  Politici het tegen Rutte opnemen. De linkse pluche plakkers lachen in hun vuistje.
  Verzekerd van een riant inkomen en geborgd zijn of je nu uit je nek kletst of niet.
  Alleen maar Ja-knikken. Nederland is al 30 jaar géén Nederland meer.
  De tijd van Houten schepen en IJzeren kerels, is allang geschiedenis.

 25. @barbara … ook zonder FB`account, kan je mijn openbare documenten inzien -( svp : probeer indien nodig met een andere browser …!?

 26. Ik woon sinds 1964 in Frankrijk niet gevaccineerd en kan dus sinds 2 weken niet meer naar het zwembad, bioscoop, restaurent, en enige grote winkelcentrum’s of de trein nemen,vandaag is mijn horloge gestopt en kan dus niet terug naar mijn aankoop . Dus wacht dat deze pass wordt opgeheven of kijk de tijd op de telefoon, eet en drink thuis en neem de auto. Ik ben gelukkig gepensioneerd maar betreur de mensensn dit door dezen maatregelen gedwongen zijn zich te inenten.

 27. Weet je, zoals ergens in een boek voorspelt gaat 1/3 dood aan ziektes, daarna 1/3 aan honger en oorlog en 1/3 blijft over, die gaan het echter echt niet makkelijk krijgen.

  When I walk through the shadow of death, de hel op aarde komt eraan.

  Er zijn natuurlijk ook manieren om te ontsnappen, een regenboogvlag kopen en zeggen dat je gender neutraal bent, pas je er prima in, een iq van 35 is echt wel de max hoor !

 28. Ja, nu weet ik het niet meer.
  Op 14 aug las ik hier een bericht waar in met enige trots, en in de zin van “ zie je wel dat zeiden wij toch “ dat india het corona virus ( wat niet zou bestaan ) met yvermectine heeft verslagen. Nu blijkt dat dus toch niet te kloppen want india gaat toch met een ( ander) vaccin aan de gang. Zou yvermectine dan toch niet werken ?

  In gedeelten van India zijn ze weer overgegaan op Ivermectine. Mod.

 29. Het hele Westen is vergiftigd door een links-liberaal fascistische denk wereld van totalitaire aard. Berg je maar voor de toekomst, vooral voor andersdenkenden dan de oh zo politiek correcte deugmensen.

 30. Hoe zit het voor toekomstige schade met de niet mRNA prikken ?? Astra en Jansen ?? Iemand daar een onderbouwd idee over ??

 31. @Hero de Jong…Ik heb geen Facebook account…Kan ik misschien elders uw boodschap inkijken?

 32. Van Youtube verwijdert M O N O P O L Y : een totaalplaatje van ‘The Great reset ”

  https://jensen.nl/youtube-verwijdert-monopoly-een-totaalplaatje-van-the-great-reset

  De afgelopen dagen is er een fantastische docu over The Great Reset viral gegaan. Honderdduizenden mensen hebben de video van Tim Gielen inmiddels al gezien en dat heeft de elite ook opgemerkt. Zij werden er waarschijnlijk nogal nerveus van en hebben de video van social media laten verwijderen. Wij plaatsen de video hier nogmaals, in de vrije wereld. Well done, Tim!

  Beschrijving Tim:

  Minder dan een handje vol megacorporaties domineert vandaag de dag ons leven in ieder aspect. Van het ontbijt dat s’ ochtends op tafel staat, tot aan het matras waar we s’ nachts op slapen, en alles dat we daar tussenin doen, gebruiken of consumeren draagt bij aan de macht van deze corporaties. In deze video laat ik je aan de hand van eenvoudig verifieerbare feiten zien hoe deze corporaties, of beter gezegd; hun grootste aandeelhouders, de hoofdrolspelers zijn in het theaterstuk waar we op dit moment getuige van zijn, en de drijvende kracht achter “The Great Reset” van het World Economic Forum.

 33. Voorlopig zie ik in mijn omgeving nog niemand die ernstig ziek of dood gegaan is. Dus ook die hysterie is overdreven.

 34. Trump wordt dus ook niet de president in 2024.

  Hij is gevaccineerd….

Comments are closed.