Harvard professor epidemiologie: Bewijs geleverd dat verplichte vaccinaties wetenschappelijke onzin zijn

‘Immoreel, absurd en enorm overheidsbedrog’ – maar desondanks in steeds meer landen ingevoerd.

—————————————————————————————————————————————–

Ondubbelzinnig aangetoond dat ongevaccineerden met natuurlijke immuniteit veel minder vaak Delta krijgen, symptomen ontwikkelen of naar het ziekenhuis moeten dan vaxxers

—————————————————————————————————————————————–

Meer en meer gevestigde systeemwetenschappers beginnen zich tegen de vaccinatiepaspoorten en verplichte Covid injecties te keren. De belangrijkste reden is dat er inmiddels overvloedig bewijs is dat natuurlijk immuniteit vele malen sterker en effectiever is, en – in tegenstelling tot wat de mainstream media de bevolking dagelijks wijs probeert te maken – ongevaccineerden NIET kwetsbaarder zijn voor Covid dan vaxxers. Harvard epidemioloog professor Marin Kulldorff schrijft daarom dat ‘verplichte vaccins niet alleen wetenschappelijke onzin, maar ook discriminerend en onethisch zijn.’ Aangezien het ook ‘onze’ politici niet om volksgezondheid, maar om totalitaire controle gaat om de ‘Great Reset’ afbraak van onze samenleving door te kunnen drukken, vermoeden wij dat de gewraakte paspoorten en injecties nooit meer vrijwillig van tafel worden gehaald.

We haalden een recente, op medRxiv gepubliceerde studie van Israëlische wetenschappers al enkele keren eerder aan. Daarin wordt geconcludeerd dat ‘de natuurlijke immuunbescherming die zich na SARS-CoV-2 infectie ontwikkelt aanzienlijk meer een schild tegen de Delta variant van het pandemische coronavirus biedt dan twee doses van het Pfizer-BioNTech vaccin,’ zo berichtte de Scientific American.

‘De nieuwe vrijgegeven data laten zien dat mensen die een SARS-CoV-2 infectie hebben gehad veel minder vaak Delta krijgen, daar symptomen van ontwikkelen of met ernstige Covid-19 naar het ziekenhuis moeten dan gevaccineerde mensen.’

Vaxxers hebben 27 hogere kans op Covid

Anders gezegd: vaxxers hebben een 27 keer hogere kans om een symptomatische Covid infectie te krijgen (dus ziek te worden) dan degenen die zich niet laten injecteren en vertrouwen op hun natuurlijke immuniteit, zo bevestigt ook Kulldorf. ‘En in beide groepen geen Covid doden.’

‘Is dit de genadeklap voor vaccinpaspoorten?’ vraagt Jon Miltimore voor de in 1946 opgerichte Foundation for Economic Education (FEE) zich hardop af. New York, Frankrijk, en de Canadese provincies Quebec en British Columbia hebben reeds verplichte vaccinaties / vaccinpaspoorten ingevoerd, net als Cyprus, Griekenland en ‘vax-kampioen’ Israël. Australië overweegt serieus om de strenge lockdowns pas op te heffen als (bijna) iedereen is geïnjecteerd. De Amerikaanse president Joe Biden wil ongevaccineerden verbieden om naar een andere staat te reizen.

Tal van wetenschappelijke onderzoeken bewijzen dat vaccinpaspoorten onzin zijn

Test- en vaccinpaspoorten zijn om tal van redenen moreel zeer dubieus, al was het alleen maar om vrijheid van beweging een basis mensenrecht is. De nieuwste wetenschappelijke onderzoeken tonen nu zelfs aan dat vaccinatiepaspoorten in wetenschappelijk en medisch opzicht volstrekte onzin zijn. Kulldorf: ‘Eerdere Covid ziekte (veel in de arbeidersklasse) geeft een betere immuniteit dan vaccins (veel professionals), dus vaccinatie verplichtingen zijn niet alleen wetenschappelijke onzin, ze zijn ook discriminerend en onethisch.’

Het is niet alleen de studie uit Israël: 15 academische onderzoeken bevestigen dat natuurlijke immuniteit een vele malen betere bescherming biedt tegen Covid-19 dan de injecties. ‘Een van de meest frauduleuze berichten van de misleidende CDC campagne is om degenen met een eerdere infectie te dwingen het vaccin te nemen, terwijl zij een veel hogere mate van bescherming tegen alle versies van het virus hebben dan degenen met vaccins (welke dat ook is),’ reageerde parlementariër Thomas Massie, de conclusies van Daniel Horowitz in The Blaze aanhalend.

Uit CDC research is bovendien gebleken dat de vaxxers nog steeds Covid-19 kunnen krijgen en net zoveel van het virus in hun neus en keel bij zich dragen – volgens een Oxford studie zelfs veel meer – dan ongevaccineerden. CDC directeur Walensky moest dat onlangs letterlijk toegeven na een uitbraak in Massachusetts (Cape Cod), waar voornamelijk vaxxers het slachtoffer van waren. Berichten van medici uit Israël en Noord Ierland onderstrepen dat juist de gevaccineerden veel kwetsbaarder zijn.

‘Immoreel, absurd en enorm overheidsbedrog’

‘Zelfs zonder deze bevindingen zouden vaccinpaspoorten immoreel en een enorm overheidsbedrog zijn,’ vindt Miltimore dan ook. ‘Er is simpelweg geen historische parallel voor regeringen die proberen de bewegingen van gezonde mensen te beperken vanwege een luchtwegvirus,’ dat – we herhalen het nog maar eens – volgens de officiële cijfers voor de bevolking tot 70 jaar een overlevingskans van 99,95% heeft, en 99,85% inclusief de ouderen, en dat als slachtoffers vooral verzwakte bejaarden (gemiddelde sterfteleeftijd 80+) en mensen met comorbiditeiten maakt.

Oftewel: cijfers die bij een gewone seizoensgriep horen, en in de verste verte niet bij een ‘categorie A killer virus’.

‘In het licht van deze nieuwe onthullingen zijn de rechtvaardigingen voor vaccinpaspoorten niet alleen verkeerd, maar absurd,’ vervolgt Miltimore. Uit de onderzoeken blijkt onomstotelijk dat ongevaccineerden die nog geen Covid hebben gehad bij een eventuele ‘besmetting’ alleen zelf een (overigens zeer gering) risico lopen. Het flauwekul argument ‘je doet het voor de ander’ is hiermee andermaal totaal ontkracht.

De Great Reset wordt er hoe dan ook doorgedrukt

Maar of de politici en parlementariërs in bijvoorbeeld Den Haag deze keer wèl naar de ECHTE wetenschap luisteren? Vermoedelijk niet. Zoals u weet heeft de werkelijke reden van deze vaccinpaspoorten namelijk NIETS te maken met de volksgezondheid, maar alles met het opleggen van totalitaire controle, om de ‘Great Reset’ / Agenda 2030 afbraak van onze vrije en welvarende samenleving door te drukken.

Waarschijnlijk gaan de meeste van onze helaas nog immer naïeve medelanders dat pas door krijgen zodra ze persoonlijk de pijn gaan voelen van de keiharde en onmenselijke communistische dictatuur die daarmee wordt opgericht.

Of zeggen we alsnog massaal NEE? Het is al ver na twaalven, maar kan nog steeds.

 

Xander

(1) Zero Hedge:
(2) Afbeelding: Tumisu via Pixabay 

Zie ook o.a.:


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

34

 1. Оver het teken van het Beest “@Mark schreef
  03/09/2021… om 11:11 am” !?! 11:11 – Wat een Massonisch toeval, Mark! 🙂

  Ik vond Xander ‘ s uitleg goed in een oud artikel over het teken van het beest. Het is te interessant, Ik heb het zelfs met mijn vrienden gedeeld. Hier is nog een blik:
  Ik volg de antroposofische blog in mijn land, niet omdat ik antroposofist ben, maar vanwege hun starre houding ten opzichte van het heden. En daar dezer dagen publiceerden zij hun verklaring van het getal van het beest, kortom:

  “In de mysteries waaruit de auteur van de Openbaring zijn inwijding ontving, werd het nummer 666 geschreven in de vorm van 400 200 6 60. Maar in het schrijven van ingewijden is er een principe dat de letters moeten worden uitgedrukt door overeenkomstige getallen (en vice versa, omdat de Joden en Grieken geen aparte tekens voor getallen hadden). Dan wordt 400 geschreven als Tao (ת), 200 – als Resh (ר), 6 – als Vao (ו), en 60 – als Sameh (ס)…
  Oud-Hebreeuws wordt gelezen van rechts naar links en, als aanvulling op de klinkers (die niet in het Hebreeuws zijn geschreven, maar uitgesproken op elke medeklinker), blijkt het “Sorat” (de letter Tao wordt zachtjes uitgesproken, tussen D en T). Sorat is de naam van de zonnedemon, de tegenstander van het Lam. Sorat betekent met dit teken:
  https://www.otizvora.com/wp-content/uploads/2021/09/srt-znak.jpg
  De auteur van de openbaring beschreef het als volgt: “En ik zag een ander beest opstaan op de grond, het had twee hoorns als een lam.” Dit is niets anders dan twee gebogen kenmerken boven de tekening. Zo zien we dat de auteur wijst naar de tegenstander van het Lam.”

  Ze zeggen dat, ik niets met antroposofie te maken heb. 🙂 In hun “hiërarchie van het kwaad”, Lucifer was aan de onderkant, in het midden, dit is Ahriman (die de Antichrist is), en de zondaar is Sorat (of Sorath). Daar gaan ze.
  Onlangs stuitte ik op een aantal microscopische foto ‘ s van de wax, die enkele objecten lieten zien. Zoals deze:
  https://v1.nitrocdn.com/oRIJuHfSiqFjqkztRRZHaHghEUzFkXNy/assets/static/optimized/wp-content/uploads/2021/08/3a0a73a6b31b862b52843445fce2882d.nanofiber-found-in-the-blood-of-a-vaccinated-person-1024×556.jpg
  En dit: https://v1.nitrocdn.com/oRIJuHfSiqFjqkztRRZHaHghEUzFkXNy/assets/static/optimized/wp-content/uploads/2021/09/55946a62a9a22ec20200f5c952784b6a.graphene-under-microscope1.png
  Еn iets in deze video https://www.bitchute.com/video/3UCBTR4lfyya/ met de beste zoom op 8: 37 minuten. tot het einde. De foto ‘ s zouden op de parasieten in wax staan.
  En als het gaat om het plaatsen en accepteren van het merkteken van het Beest, als dit het Sorath teken is van bovenstaande foto…ze lijken erg op elkaar. Tenminste, naar mijn mening, maar misschien was het gewoon mijn verbeelding.

 2. Goede reactie.
  Ik moet de links nog lezen, maar ik ben het met je eens dat (het systeem van) het beest door mensenhanden gemaakt is. En dat de wetteloze zich volledig ervan zal bedienen, dat kan pas als de Gemeente (die hem nu nog wederstaan, vast in het geloof) is weggenomen van deze aarde.
  De banken zijn in elk geval al minstens 20 jaar bezig het systeem voor de antichrist op te zetten en dus ook software ontwikkelaars, medici en alle andere segmenten die een raakvlak met het systeem hebben.
  In mijn omgeving merk ik ook dat of hoogopgeleiden of laagopgeleiden zich vastklampen aan de onzin van overheid en RIVM. Dat is helaas een enorme massa mensen die allen in slaap gesust zijn of, zoals het de postmoderne mens betaamt, alleen aan zichzelf kunnen denken en nergens anders aan.

  Spyfromthesky schreef:
  02/09/2021 om 6:30 pm
  Duidelijk is dat het succes van de mensen die meedoen met de corona waanzin, ook veelal voor 80% of meer gekoppeld is aan het gebruik van Smartphones. Ik schreef al onder Xander nieuws Oud, helaas is dit niet meer beschikbaar, maar al voor zeker meer dan 10 jaar geleden over het gebruik, de ontwikkelingen en de vele mogelijkheden van de Smartphones.

  Wat nu al een familie, een gezin met kinderen meedoet met corona en zich laten vaccineren. Hoe kunnen kinderen dan eventueel aantonen dat ze gevaccineerd zijn. Helaas gebruiken veel en ook veelal (voornamelijk) hoog opgeleide Nederlanders al de corona check app.

  Het systeem van de tegen die tijd geopenbaarde antichrist, maakt alleen maar gretig gebruik van het al bestaande systeem dat de mensen hebben opgebouwd. In feite voldoet het systeem al aan dat het gelijk is aan de waarde (getal) dat van een mens.

  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2021/08/26/aansluiting-op-coronacheck-voor-applicatie-aanbieders

  Er komt nu al, in relatie tot de corona check app, een universele link, zie link hierboven:
  “gebruikers kunnen vanuit CoronaCheck met één klik terug naar de applicatie. Dat gebeurt via een zogenaamde universal link, waarmee het mogelijk is om vanuit één app direct naar een andere app doorverwezen te worden.”

  Het grote bedrog was al veel langer in voorbereiding en corona is de afleiding om te komen tot een al eerder en ook hier beschreven bedrog nog lang voordat zoiets werkelijkheid zou kunnen worden. Inmiddels kunnen de vele Nederlanders al niet meer onzelfstandig nadenken hoe erg in feite de ontwikkelingen in snelheid zich ontwikkelingen.

  In feite gebeurde dit ook in de nazi periode. Vanaf 1938 was het in Duitsland zo een snelle ontwikkeling dat de wereld niet voor mogelijk had konden houden, ondanks de kranten, radiio en telefonie van destijds.

  Dat de maatschappij, en dit geldt al wereldwijd, nu in een complete volgregistratie en betaalsysteem zijn terecht gekomen, betekent dit dat ondanks dat er nu nog fysiek geld bestaat in feite steeds meer alleen maar zou kunnen gebeuren om iets leuks te kunnen doen, dan door te reserveren, registreren via de Smartphone.

  Maar ja, totdat. Wat totdat? Nou, totdat ze het systeem verder zullen sturen richting de gewone levensmiddelen. Daarom moesten er ook zoveel winkeliers uit de middenklassen verdwijnen en verworden tot alleen grote winkel agglomeratie.

  Directe link mogelijk tussen applicatie en CoronaCheck-app

  ” Voor applicatie-aanbieders is het nu mogelijk om direct te linken met de CoronaCheck-app. Daarmee kunnen bezoekers vanuit hun toegangsbewijs in de applicatie direct schakelen naar hun QR-code in CoronaCheck, om aan te tonen dat zij volledig gevaccineerd, negatief getest zijn of een herstelbewijs hebben. Gebruikers kunnen vanuit CoronaCheck ook met één klik terug naar de applicatie. Dat gebeurt via een zogenaamde universal link. “.

  Dat duidelijk blijkt dat het systeem van corona nog jaren onder ons zal blijven, blijkt al uit de volgende link. Want daarin staat dat er ook impact zal zijn wegens corona van kinderen die nog geboren zullen gaan worden.

  https://data.unicef.org/
  https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/safety/vsafe.html

  This is a universal crisis and, for some children, the impact will be lifelong.

  Juist ja, een universele link, een universele crisis.

  Is het toeval dat sinds corona wereldwijd de ronde deed, dat er ook een stuk werd gepubliceerd over de effecten van smartphone gebruik van jonge kinderen? De helft van kinderen onder de 11 jaar is al in aanraking met een smartphone. En sinds februari 2020 zal dit alleen maar toegenomen zijn.

  https://www.cune.edu/academics/resource-articles/examining-effect-smartphones-child-development

  Natuurlijk wordt wereldwijd de laatste 12 jaar op vele scholen ook dit soort dingen alleen maar gepromoot omdat veelal het leersysteem de kinderen voorbereid op een snelle digitale wereld.

  Ik denk dat voor zgn geldinzamelingen voor armere landen vooral gebruikt wordt in het gratis ondersteunen van smartphones. De vele vluchtelingen van de afgelopen 15 jaar, dat waren veelal jonge mannen die vooral met veel kennis met smartphone rondliepen en met de kennis werden geholpen van hun meteen al ruime rechten waarvan ze gebruik van konden maken.

  https://www.verywellfamily.com/free-phones-and-service-for-low-income-families-2997439

  En eigenlijk toen corona zo goed als 1½ maand in de wereld al rond ging, bleek de ontwikkelingen van de smartphones op bijna elk onderdeel van de smartphone straks het materiaal van grafeen in zich te hebben. Met is al een paar jaar bezig met bepaalde onderdelen, maar er is een nieuwe revolutie aan verdere ontwikkelingen aan de gang.

  https://www.mis-asia.com/news/Graphene-starts-a-new-round-of-smartphone-revolution-a-large-inventory-of-graphene-mobile-applications-300.html

  Duidelijk dat de geslaagd tactiek nu al lang niet meer gaat, we doen het voor de zorg te ontlasten. Nee, COVID-19 is een afleiding en de gebruiken mogelijk een ietwat bewust gemaakte gevaarlijker griepvariant vanuit Wuhan, maar duidelijk is dat digitalisering, registratie, verdwijnen van fysiek geldt. controle en controles dé opzet was, is en zal zijn.

  Weet wel dat het systeem (voor?) van het beest eigenlijk door de mensheid wordt gemaakt. Tegen de tijd dat de antichrist zich zal openbaren, steeds meer gelovigen onderzoeken de Bijbel op de wegrukking, harpazo, rapture (dit laatste klinkt toch nog wel het beste), of dit werkelijk de Bijbel leert, dan zal dan pás maakt de antichrist gebruikt van het systeem dat de mensheid heeft gemaakt. En ja, hier hoort een systeem bij van alleen mogen meedoen om economisch te kunnen handelen.

  Spyfromthesky

 3. Hier moet ik research over doen. Maar het verklaart op het eerste gezicht wat ik zie: dat pinkstermensen zich zondermeer laten testen én vaccineren. Een van hun vele dwalingen leert namelijk dat zij Goden zijn (zéér foutieve interpretatie, maar zij nemen klakkeloos aan wat hun sekteleiders hen vertellen) en dat hun woorden ook scheppingskracht hebben. Net. Als. God.

  Mark schreef:
  03/09/2021 om 11:11 am
  Xander, ik heb je artikel gelezen over het merkteken van het beest. Dat dit eigenlijk geen 666 is en geen 616 maar CHI, XI, Stigma. Ik ben hiermee aan het rekenen gegaan en heb het gedecodeerd. Commentaar op dat artikel is al gesloten, dus daarom maar hier.
  Kort samengevat:
  De stigmata is een samenvoeging van de Sigma en de Tau.
  Het getal van het beest wordt dan: 600 + 60 + 200 + 300. = 1160.
  Dit kan verder gedecodeert worden met Strongs woordenlijst.
  Strong Greek 1160 = Phoebe. De griekse Titaanse Phoebe is de oma van de zonnegod Apollo en de maangodin Artemis. Een Corona onstaat als de zon en de maan verenigd worden tijdens een zonsverduistering.
  Phoebe is ook de overgrootmoeder van de Griekse god Asclepius. Asclepius is geboren uit de zonnegod Apollo en de Nymph Coronis.
  De staf van Asclepius kennen we als het symbool van de WHO.

  Asclepius is ook een gnostiek boek, geschreven door de god hermes Trismegistus (Thoth).
  Doel van het boek: De mens eenmaken met God.
  Chi + Xi + Sigma + Tau = 22 + 14 + 18 + 19 = 73; Lees dit op zijn kop, en er staat EL, de afkorting voor ELohim, de afkorting voor God.

  Het doel van de gnostieke Corona-plandemie: De mensheid tot een god maken,
  De mensheid maakt na de prik in zin lichaam een straaltje van de Corona/Aureool aan.
  Een Corona/Aureool wordt gebruikt in de kunst om een heilige, wat niets anders is, dan een vergoddelijkte mens aan te duiden.

 4. Ik kom in verschillende zorginstellingen en hoor verhalen over gevaccineerde mensen met meer dan milde symptomen (ze krijgen zuurstof, ze moeten revalideren). De groep ongevaccineerden die ik persoonlijk ken hadden al deze toestanden niet nodig. (Zelfs de mevrouw met een longziekte is niet naar de SEH gegaan en compleet genezen zonder reva. Terwijl ik toch dacht dat ze zou overlijden.) Eerste besmetting, geen vaccin. Het immuunsysteem is een fantastische, goedwerkende machine. Nu jij…

  Eva schreef:
  04/09/2021 om 2:06 pm
  Het is werkelijk onbegrijpelijk hoe je een epistel als dit kan schrijven, zonder het vermogen om begrijpend te kunnen lezen. De natuurlijke immuunrespons is effectiever, NA een eerste Covid besmetting. Het betreft hier dus bij herbesmettingen, dat stelt de studie overduidelijk. Dit betekent dus pertinent NIET dat iemand zonder vaccin bij een eerste besmetting een ’27 keer grotere kans heeft op symptomatische covid’ dan iemand met een vaccin. De kans op ernstige effecten bij een eerste besmetting is veel groter bij een niet-gevaccineerd persoon dan bij iemand met een vaccin.

 5. Het is werkelijk onbegrijpelijk hoe je een epistel als dit kan schrijven, zonder het vermogen om begrijpend te kunnen lezen. De natuurlijke immuunrespons is effectiever, NA een eerste Covid besmetting. Het betreft hier dus bij herbesmettingen, dat stelt de studie overduidelijk. Dit betekent dus pertinent NIET dat iemand zonder vaccin bij een eerste besmetting een ’27 keer grotere kans heeft op symptomatische covid’ dan iemand met een vaccin. De kans op ernstige effecten bij een eerste besmetting is veel groter bij een niet-gevaccineerd persoon dan bij iemand met een vaccin.

 6. Er is geen virus (ook nooit geweest) en dus daarom eveneens de Deltavariant niet want het is in beginsel NOOIT GEISOLEERD en dus in bestaansrecht niet aangetoond!
  Wat betreft de PCR-test valt er niet veel aan toe te voegen, want die
  KAN NAMELIJK DIT SOORT INFECTIES NIET AAAANNTOOONNUUUUHH! Hallo Aarde!
  Daar begint het al mee, dus zijn alle verdere verhalen en sagen hierover overbodig!

  Hans, lees de siteregels, maximaal 3 woorden als accenten in hoofdletters. Mod.

 7. Verplichte vaccinaties hebben niet alleen een niet-wetenschappelijke basis, ze zijn ook nog ongrondwettelijk, strijdig met de Universele verklaring Van de Rechten van de Mensen, strijdig met de code van Nürnberg en onethisch en strijdig met wat in de bijbel staat.
  Het zijn juist de niet-gevaccineerden die een in de regel goed werkend immuunsysteem hebben. Zie hiervoor: https://wibnet.nl/mens/lichaam/hoe-werkt-het-immuunsysteem

  Tegen het coronavirus, wat eigenlijk een soort griepvirus is, maar dan BEWERKT, bestaan er een hoop goede middelen die in de meeste gevallen volledig helpen zoals Ivermectine.
  De mensen die gevaccineerd zijn, hebben of al geen werkend immuunsysteem meer of deels werkend. Daarnaast zijn zij het juist die zowel gevaccineerden als niet-gevaccineerde mensen besmetten.
  De varianten, zoals Delta e.a. ontstaan volgens een recente studie door de invloed van sterke electromagnetische straling zoals 5G (met name wanneer de stralingsbron hoog is)
  Al de genomen maatregelen vanaf 2020 zijn volstrekt onnodig geweest, omdat alles is gebaseerd op de waardeloze en met bedrog (te hoge cycli) toegepaste pcr-test, welke zogenaamde valse positieven aanduidt terwijl dat absoluut onmogelijk is. De uitvinder van deze test had toen al gezegd dat de pcr-test niet geschikt is als diagnostisch middel.
  Het sars-cov-2 virus is daarnaast nog nergens ter wereld gelokaliseerd

  Over het beruchte vaccinatiepaspoort, wat al in 2018 werd voorbereidt!!!, kan ik alleen maar met volstrekte afwijzing op reageren. Dit heeft, net als de testen en mondkapjes etc., niets te maken met gezondheid, maar met macht.
  Men wil m.b.v het WEF(Klaus Schwab) en vele anderen van de mensen slaven maken, met een ingebouwde ID en ‘geldbeurs’. Dit doen ze door iedereen het nep vaccin op te dringen, welke je DNA en je bewustzijn voor altijd verandert. Op deze wijze willen ze ook het grootste deel van de wereldbevolking uitmoorden. (zie: Georgia Guidestones)
  De testen zijn overigens ook gevaarlijk wegens de uiterst giftige stoffen die overigens ook in de vaccins zitten, plus je kan via de testen heimelijk gevaccineerd worden.
  Deze bastaards wisten van te voren dat heleboel mensen met recht niets moesten hebben van wat zij vaccinaties noemen(in werkelijkheid een experimenteel genetische modificatie om je dna te veranderen). Daarom laat je ook nooit testen. Er zijn al bewijzen dat personen hierdoor heimelijk gevaccineerd zijn !!

  Mensen, laat je niet meeslepen/bedriegen door de leugenachtige uitspraken en propaganda van de media, de corrupte regering(incl parlement), het WHO, het WEF, het Rivm, de gezondheidsraad, het OMT, de Ggd, de Ema, de EU en vele anderen.
  Via leugens en intimidatie willen ze (uiteindelijk) iedereen tot verplichte vaccinatie dwingen, in het kader van de Great Reset en de agenda’s van de VN 2021/20230.

  ps: laat ook anderen dit weten die zelden op websites komen als deze.Dit via direct contact en/of via folders. Hopenlijk zijn ze niet allemaal gehersenspoeld door de massamedia en de tv.

  Voor meer info: zie http://www.dewegwyzer.nl

 8. Xander, ik heb je artikel gelezen over het merkteken van het beest. Dat dit eigenlijk geen 666 is en geen 616 maar CHI, XI, Stigma. Ik ben hiermee aan het rekenen gegaan en heb het gedecodeerd. Commentaar op dat artikel is al gesloten, dus daarom maar hier.
  Kort samengevat:
  De stigmata is een samenvoeging van de Sigma en de Tau.
  Het getal van het beest wordt dan: 600 + 60 + 200 + 300. = 1160.
  Dit kan verder gedecodeert worden met Strongs woordenlijst.
  Strong Greek 1160 = Phoebe. De griekse Titaanse Phoebe is de oma van de zonnegod Apollo en de maangodin Artemis. Een Corona onstaat als de zon en de maan verenigd worden tijdens een zonsverduistering.
  Phoebe is ook de overgrootmoeder van de Griekse god Asclepius. Asclepius is geboren uit de zonnegod Apollo en de Nymph Coronis.
  De staf van Asclepius kennen we als het symbool van de WHO.

  Asclepius is ook een gnostiek boek, geschreven door de god hermes Trismegistus (Thoth).
  Doel van het boek: De mens eenmaken met God.
  Chi + Xi + Sigma + Tau = 22 + 14 + 18 + 19 = 73; Lees dit op zijn kop, en er staat EL, de afkorting voor ELohim, de afkorting voor God.

  Het doel van de gnostieke Corona-plandemie: De mensheid tot een god maken,
  De mensheid maakt na de prik in zin lichaam een straaltje van de Corona/Aureool aan.
  Een Corona/Aureool wordt gebruikt in de kunst om een heilige, wat niets anders is, dan een vergoddelijkte mens aan te duiden.

 9. Iedereen moet dit delen en zelf onderzoeken !
  Het hele verhaal van een “virus” is dat ze het ogenaamd “bloodstellen” door troep door elkaar te mengen (dode cellen gemengd met weet ik wat voor troep), en dan zeggen : ‘Kijk… Daar heb je het virus’
  De charlatans die dit nog proberen te verdedigen, zullen hun dagen zien in de Nürnberg Trials die eraan zitten te komen.
  https://www.bitchute.com/video/Zez4gdpUfHEK/

 10. als de overheid of wie het ook mag zijn mij met geweld te willen vaccineren gaan ik de bajes in…

 11. Kom zondag naar de Dam ( Amsterdam ) 5 September 11.00 tot 15.00.
  Geluiden zijn dat het aardig druk gaat worden , er wordt gesproken over 100.000 man . Laten we het hopen maar Kom.
  Alleen door massaal geweldloos verzet maken we misschien nog een kans.
  Doe niet zoals een aantal mensen op deze site : Het zal mijn tijd wel duren of het is mijn zorg niet , ik vind het wel dat het een ieder zijn zorg is !!
  Nine for News

 12. Kom zondag naar de Dam ( Amsterdam ) 5 September 11.00 tot 15.00.
  Geluiden zijn dat het aardig druk gaat worden , er wordt gesproken over 100.000 man . Laten we het hopen maar Kom.
  Alleen door massaal geweldloos verzet maken we misschien nog een kans.
  Doe niet zoals een aantal mensen op deze site : Het zal mijn tijd wel duren if het is mijn zorg niet !!

 13. Het gaat maar door met de leugenachtige angstzaaierij. Het land kleurt rood, en dat na zoveel injecties?!
  Maar men kleurt het kaartje al rood om niks. Urk had in 7 dagen 0 ziekenhuisopnames en 0 sterfgevallen. Desondanks krijgt Urk het risiconiveau ‘zeer ernstig’. https://mobile.twitter.com/explore
  Meer gemeenten krijgen risico “zeer ernstig” na een handvol ziekenhuisopnames.
  En wat zijn dat voor rare verhalen over QR codes om ergens toegang te verkrijgen? De minister heeft toch duidelijk verklaard geen vaccinatiepas voor toegang in te stellen! Ze worden steeds brutaler, die regeringen.

 14. Mooi artikel weer, Xander. Ga zo door.
  Maar:
  laten wel ons niet bezighouden met angstgevoelens, berekeningen over de Wederkomst des Heeren, bezig houden met wie of wat de AntiChrist is, maar…..
  laten we ons bezighouden met het kennen van Jezus (Hebr.brief) en het liefhebben van de Her onze Heiland en verlosser.
  Het gaat om Hem te kennen, onze kracht is in een Persoon, de Heer Jezus Christus. Hij hoeft niet Joshua te heten/ , je hoeft geen Sabbat te vieren (ZDA) maar je moet Christus kennen, Hem ontmoeten.Hem eren want het bloed van Hem reinigt je van alle zonden. Je kan het niet zelf doen, maar door Gods genade ben je uit de duisternis getrokken..en wandelt in het licht!
  Je moet Hem persoonlijk ontmoeten en leren kennen.
  Er is geen andere weg dan door Hem tot de Vader!!!

  Shalom!
  Joost

 15. Henk uit Roemenië: altijd al gedacht dat oost Europa de redding is..mensen wonen hoofdzakelijk in eigen huizen, laag salaris, maar overleven gaat daar goed. Als ik daarheen emigreer… vorstelijk leven van mijn pensioen..geen lockdowns of avondklok..lijkt me super. Corona is daar ook echt voorbij, zonder vaccinatie..want met vaccinatie gast het gewoon langer door, zie Israël..

 16. Iphone + labtop generatie kleine kinderen bezitten volwassen materialisme dure schoen auto scooters ! Compleet verwijderd van de Natuur en Dierenrijk ! De ik maatschappij met vieze vet eten en overal suikers in ! Rare hè 8 uurles achter laptop en dan nog 2 uur vrije tijd gemiddeld 10 uur achter pc screen dat is gezond wil je zeggen ? Schande hoe men leeft materialsime hebzuchtig vanity de ik maatschappij ondersteund door technology speelgoed genoemd pc labtop ipad ! De ondergang ego wetenschappers + ego technology vinden zichzelf goddelijk inclusief vieze pharmacy die jouw harmacy to harm you ! Angst inpraten op massa mensen schande en tweedeling bevolking opsplitsen schandelijke truukjes ! Injectie is geen God !

 17. Duidelijk is dat het succes van de mensen die meedoen met de corona waanzin, ook veelal voor 80% of meer gekoppeld is aan het gebruik van Smartphones. Ik schreef al onder Xander nieuws Oud, helaas is dit niet meer beschikbaar, maar al voor zeker meer dan 10 jaar geleden over het gebruik, de ontwikkelingen en de vele mogelijkheden van de Smartphones.

  Wat nu al een familie, een gezin met kinderen meedoet met corona en zich laten vaccineren. Hoe kunnen kinderen dan eventueel aantonen dat ze gevaccineerd zijn. Helaas gebruiken veel en ook veelal (voornamelijk) hoog opgeleide Nederlanders al de corona check app.

  Het systeem van de tegen die tijd geopenbaarde antichrist, maakt alleen maar gretig gebruik van het al bestaande systeem dat de mensen hebben opgebouwd. In feite voldoet het systeem al aan dat het gelijk is aan de waarde (getal) dat van een mens.

  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2021/08/26/aansluiting-op-coronacheck-voor-applicatie-aanbieders

  Er komt nu al, in relatie tot de corona check app, een universele link, zie link hierboven:
  “gebruikers kunnen vanuit CoronaCheck met één klik terug naar de applicatie. Dat gebeurt via een zogenaamde universal link, waarmee het mogelijk is om vanuit één app direct naar een andere app doorverwezen te worden.”

  Het grote bedrog was al veel langer in voorbereiding en corona is de afleiding om te komen tot een al eerder en ook hier beschreven bedrog nog lang voordat zoiets werkelijkheid zou kunnen worden. Inmiddels kunnen de vele Nederlanders al niet meer onzelfstandig nadenken hoe erg in feite de ontwikkelingen in snelheid zich ontwikkelingen.

  In feite gebeurde dit ook in de nazi periode. Vanaf 1938 was het in Duitsland zo een snelle ontwikkeling dat de wereld niet voor mogelijk had konden houden, ondanks de kranten, radiio en telefonie van destijds.

  Dat de maatschappij, en dit geldt al wereldwijd, nu in een complete volgregistratie en betaalsysteem zijn terecht gekomen, betekent dit dat ondanks dat er nu nog fysiek geld bestaat in feite steeds meer alleen maar zou kunnen gebeuren om iets leuks te kunnen doen, dan door te reserveren, registreren via de Smartphone.

  Maar ja, totdat. Wat totdat? Nou, totdat ze het systeem verder zullen sturen richting de gewone levensmiddelen. Daarom moesten er ook zoveel winkeliers uit de middenklassen verdwijnen en verworden tot alleen grote winkel agglomeratie.

  Directe link mogelijk tussen applicatie en CoronaCheck-app

  ” Voor applicatie-aanbieders is het nu mogelijk om direct te linken met de CoronaCheck-app. Daarmee kunnen bezoekers vanuit hun toegangsbewijs in de applicatie direct schakelen naar hun QR-code in CoronaCheck, om aan te tonen dat zij volledig gevaccineerd, negatief getest zijn of een herstelbewijs hebben. Gebruikers kunnen vanuit CoronaCheck ook met één klik terug naar de applicatie. Dat gebeurt via een zogenaamde universal link. “.

  Dat duidelijk blijkt dat het systeem van corona nog jaren onder ons zal blijven, blijkt al uit de volgende link. Want daarin staat dat er ook impact zal zijn wegens corona van kinderen die nog geboren zullen gaan worden.

  https://data.unicef.org/
  https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/safety/vsafe.html

  This is a universal crisis and, for some children, the impact will be lifelong.

  Juist ja, een universele link, een universele crisis.

  Is het toeval dat sinds corona wereldwijd de ronde deed, dat er ook een stuk werd gepubliceerd over de effecten van smartphone gebruik van jonge kinderen? De helft van kinderen onder de 11 jaar is al in aanraking met een smartphone. En sinds februari 2020 zal dit alleen maar toegenomen zijn.

  https://www.cune.edu/academics/resource-articles/examining-effect-smartphones-child-development

  Natuurlijk wordt wereldwijd de laatste 12 jaar op vele scholen ook dit soort dingen alleen maar gepromoot omdat veelal het leersysteem de kinderen voorbereid op een snelle digitale wereld.

  Ik denk dat voor zgn geldinzamelingen voor armere landen vooral gebruikt wordt in het gratis ondersteunen van smartphones. De vele vluchtelingen van de afgelopen 15 jaar, dat waren veelal jonge mannen die vooral met veel kennis met smartphone rondliepen en met de kennis werden geholpen van hun meteen al ruime rechten waarvan ze gebruik van konden maken.

  https://www.verywellfamily.com/free-phones-and-service-for-low-income-families-2997439

  En eigenlijk toen corona zo goed als 1½ maand in de wereld al rond ging, bleek de ontwikkelingen van de smartphones op bijna elk onderdeel van de smartphone straks het materiaal van grafeen in zich te hebben. Met is al een paar jaar bezig met bepaalde onderdelen, maar er is een nieuwe revolutie aan verdere ontwikkelingen aan de gang.

  https://www.mis-asia.com/news/Graphene-starts-a-new-round-of-smartphone-revolution-a-large-inventory-of-graphene-mobile-applications-300.html

  Duidelijk dat de geslaagd tactiek nu al lang niet meer gaat, we doen het voor de zorg te ontlasten. Nee, COVID-19 is een afleiding en de gebruiken mogelijk een ietwat bewust gemaakte gevaarlijker griepvariant vanuit Wuhan, maar duidelijk is dat digitalisering, registratie, verdwijnen van fysiek geldt. controle en controles dé opzet was, is en zal zijn.

  Weet wel dat het systeem (voor?) van het beest eigenlijk door de mensheid wordt gemaakt. Tegen de tijd dat de antichrist zich zal openbaren, steeds meer gelovigen onderzoeken de Bijbel op de wegrukking, harpazo, rapture (dit laatste klinkt toch nog wel het beste), of dit werkelijk de Bijbel leert, dan zal dan pás maakt de antichrist gebruikt van het systeem dat de mensheid heeft gemaakt. En ja, hier hoort een systeem bij van alleen mogen meedoen om economisch te kunnen handelen.

  Spyfromthesky

 18. Een simpele steekproef in eigen kring maakt je duidelijk hoe goedgelovig de meeste burgers nog steeds zijn. Vrijwel iederéén in mijn familie- en kennissenkring is intussen dubbel geprikt. Het gaat om tientallen mensen! Kritische zin? Nul komma nul…

 19. Ik hoorde gisteren in het verpleeghuis dat de ouderen allemaal twee keer gevaccineerd met Pfizer weer corona hebben….dus neem aan de vaccins ook niet honderd procent bescherming bieden.

 20. Amsterdam: Sedert de wekelijkse corona demonstraties op het Museumplein, die het hart is van de vrijmetselaarsbuurt, met een rattenstreek van de burgermeester onmogelijk zijn gemaakt zoeken de demonstranten hun heil op de dam. Langzaam naar zeker is het demonstranten aantal geslonken tot, zoals afgelopen zondag, vier. Zou het de koffie geweest zijn ,die niet te zuipen was, het politiekorps, dat niet om aan te zien was, of erger, gebrek aan animo?

 21. @ XB: 3:38 pm. Hahaha, die is goed! Kunnen we nog even lachen @ XB, ondanks alle ellende.

 22. Jan bakker,
  Ik ben bang dat Nederland juist wel voort op loopt.
  Onze regering zit in de organisatie,en om de boel te veranderen staan we al jaren voor op.( Kijk naar milieu enz).
  Dit gaan wij net als de meeste landen niet meer redden.
  Nu doet de regering alsof het vrijwillig is,maar dat is grote schijn.
  Als mensen pijn gaan voelen,wakker worden is het onomkeerbaar.
  Alleen met goed gedrag en spuiten mag je de gespaarde punten omwisselen voor levensbehoefte.
  Geld,huis eigendommen zijn eerder weg als je denkt.

 23. Hier in Bulgarije is 15% of minder geprikt en wil ook verder niemand geprikt worden.
  Het gevolg is dat de rest van het vergif naar andere landen is verkocht.
  De regering hier wil dan nog wel een beetje slap ouwehoeren over maskers die je in winkels en dergelijke zou moeten dragen, maar niemand die dat serieus neemt en dus dat ding op hun kin dragen,\.
  zelfs de politie draagt ze onder hun neus, alleen hebben ze links en rechts een soort van BOA’s aangesteld en die willen dan wel weer roomser dan de paus zijn, met het gevolg dat als je de openluchtmarkt op gaat zo’n gek naar je toe vliegt en begint over maskertjes.
  De meeste mensen zetten dan dat ding op en trekken het 5 meter verder weer naar beneden.
  Hier hebben ze al lang geleden ingezien dat het allemaal grote flauwe kul is om een of andere flauwe kul door te drukken die niks met ziekte of veiligheid te maken heeft maar om gewoon weer terug te kunnen keren naar het communistische systeem.
  Laat dan nou net hier de mensen dat systeem nou niet vergeten zijn en daarmee een groot wantrouwen hebben richting de politiek.
  Ik denk zelf dat als zou de regering doordrukken met hun ongein de wapens wel eens boven gehaald zouden kunnen worden en pas op hier zijn veel wapenvergunningen afgegeven.
  Ook zo ver Ik begrepen heb heeft het leger ook totaal geen zin in deze ongein, maar daarin kan Ik me vergissen omdat Ik de taal niet genoeg meester ben.

 24. Valt het hier iemand nog op dat er wéér een enorme stroom van mogelijk tienduizenden ‘dankbare’ vluchtelingen maar vooral islamitische ‘dankbare vluchtelingen’ in ons reeds overvol en aan alle kanten krakend huisje wordt binnen gehaald?
  Laten we dan ook nog eens beginnen over de woningnood, de zorg, de sociale voorzieningen, de AOW-stijging, de pensioenafbraak, het onderwijs, de belastingen en belastingsdienst, de cyberdreigingen, de veiligheid, de rechterlijke macht….
  Ach, misschien is het wel goed om te doen of er alleen Covid-19 bestaat of niet bestaat.

 25. Laat je toch niks wijsmaken door de leugenmedia die blijven beweren dat een meerderheid vd bevolking zich laat vangen door zich vrijwillig te laten doodspuiten!
  Dat is immers ook bedrog, anders zouden ze geen druk blijven zetten op alle mogelijke manieren om mensen alsnog te overtuigen tot vrijwillige vaccinatie en nog 1, 2, 3 prikken en volgende boosters..
  Ze mogen nog zoveel regeltjes, wetten of onzin verzinnen, niemand, geen enkele overheid en geen enkele ‘wet’ zal mij voorschrijven wat MIJN beslissingen horen te zijn: of dat over mijn gezondheid, medisch, sociaal gedrag of/en over heel mijn leven gaat.
  Dat beslis en bepaal IK, niemand anders en zeker geen ongeldige wetten van politieke paljassen.
  Ik sta in mijn grondwettelijk en mensenrecht en geen politieke huichelaar kan daar rond!
  En zo zijn er heel veel mensen die er zo over denken, zowel ongevaccineerd als, jawel, ook gevaccineerden…je kunt immers niet iedereen heel de tijd blijven besodemieteren, eens gaan de ogen open bij iedereen.

  Overigens: voor het afpakken van onze eigendommen is de politieke meute in belgie al begonnen, ze noemen dat “de nieuwe regel binnen een bredere hervorming van het goederenrecht” waarbij elke toevallige passant het recht krijgt om in jouw tuin binnen te dringen zonder jouw toestemming.
  Maw: jouw eigendomsrecht/privacy worden wettelijk geschonden en uitgeroepen tot openbaar domein, je hebt niks meer te zeggen over je eigendom waarvoor je jaren krom ligt om te verwerven en waarvoor je je blauw betaald aan belastingen!
  Hoe verpakken ze dat?
  Door de f*cking misleiding dat je je hond/kat of je bal mag terughalen zonder toestemming te vragen.
  Waar zal dit toe leiden?
  Dat iedere crimineel zich ongestraft toegang mag verschaffen tot jouw tuin met het slappe excuus van een balletje te shotten.

  Als we dan verder kijken:
  Eerder werd de criminele inbreker al de status gegeven van een arme, dakloze kraker die “ook recht op wonen heeft.”
  Dus zullen criminelen zich toegang verschaffen tot uw tuin om vervolgens uw huis in te palmen terwijl u werken bent om uw hypotheek te kunnen betalen en belastingen af te staan.
  Inbrekers mogen wettelijk zonder uw toestemming uw tuin betreden om hun bal te zoeken om vervolgens uw huis te kraken zonder beschuldigd te kunnen worden als inbrekers omdat ze dakloos wettelijk het recht op wonen krijgen…u heeft als autochtone burger geen enkel recht meer.
  Maw: de staat/politiek geeft criminelen letterlijk het wettelijke recht om ons uit onze tuinen en onze huizen te verdrijven!!

  Ik vermoed hier de duistere agenda voor de woningnood van de komende afghanen-vluchtelingen-plaag waardoor vreemd gespuis wettelijk de toestemming krijgt om de lokale, autochtone bevolking te verdrijven en hun huizen in te palmen.
  De oorlog tegen eigen bevolking neemt hallucinante vormen aan.

  Wie mijn tuin of huis ongevraagd betreedt zal het geweten hebben, ongeacht wat de politieke paljassen denken bedisseld te hebben. De dictatoriale bemoeienis met MIJN leven door dat zootje dat zich politici noemt, is al veel te ver gegaan, dat moet en zal stoppen. Terug in hun varkenskot en doen waarvoor ze verkozen en betaald worden: besturen ten dienste van de bevolking die hun vette loon betalen en zich NIET bemoeien met ONZE levens!!

 26. @ wachter, we kunnen straks een andere tekst zetten op ”meerster prikkebeen”? Meester prikkemans?

 27. Er zijn maar weinig dingen in Nederland die er echt toe doen. Totale onzinnigheid daar staan we bekend om. As Nederland in een Recessie raakt, zijn wij altijd de laatste die erin terecht komen, waarmee we volop lopen te koketteren, maar wat bijna nooit belicht wordt dat we ook altijd het laatste eruit zijn. Economische cyclus.
  Zo gaat het ook met het verhaal over COCID-19.
  Wij volgen ook hier als laatste.

 28. Goed artikel. Maar ik geeft U op een briefje, dat de lakeien van Schwab (WEF) en de NWO, te weten de meeste politieke regeringsleiders, en hun ja-knikkers, hier NIET naar zullen luisteren. Zeker onze lachebek Rutte, en Prikmans de Jonge niet.

 29. “Of zeggen we alsnog massaal NEE? Het is al ver na twaalven, maar kan nog steeds.”

  Ook dat massale “nee” zal níet gebeuren, Xander.
  Dat kunt u uit berichtgeving elders allang weten.
  Uw bedoelingen zijn naar mijn mening wel goed, daarvoor wel waardering, maar “een massaal nee” of “vreedzame protesten” getuigen niet van werkelijkheidszin.
  Terwijl u toch elders laat doorschemeren of de indruk wekt dat u zelf ook vermoed dat dit geen zin meer heeft.
  Maar hoe ook uw berichtgeving is 👍👍
  Laat u niet ontmoedigen.
  (Anders was u trouwens allang gestopt.)

 30. Prikvoorbeeld Israël: Gisteren 10.313 nieuwe COVID-19-gevallen, 689 mensen met ernstige klachten van wie 145 aan de beademing. Nemen ze de booster injectie niet dan zijn ze hun Greenpass kwijt. Ben je niet gek dan maakt de regering je wel gek

 31. Ik blijf nee zeggen en verstandig als andere dat ook doen geef gewoon iedereen nog een hand en ben tot de dag vandaag gezond , gevaccineerde bouwen hun immuun af en worden zo erg kwetsbaar, wacht maar in eind van het jaar , maar dat is ieder zijn keuze die ieder voor zich zelf moet nemen waar we gelukkig nog vrij in zijn

 32. Juist Xander, het gaat ook helemaal niet om Corona hee, weten we toch al bijna twee jaar straks, die zitten aandacht af te leiden naar zinloze eindeloze discussies voor nix, want er is nix dan de jaarlijkse griep, waar iedereen al lang weerstand tegen had, behalve zoals altijd, mensen met onderliggende ziekten! Goed nieuws, alles kan direct terug naar normaal! Alléén, al die zogenaamde democraten willen niet meer terug naar normaal, ze willen ons liever onwettig blijven gijzelen!

 33. Je kunt t in al jouw stukken keer op keer herhalen en onder de aandacht brengen, maar het gros van de mensen is niet bij zinnen te krijgen. Er zal helaas dus niets veranderen. Ga er maar gevoeglijk van uit dat de reset door gaat en dat er een hele wrede tijd aangebroken is. Ik heb geprobeerd mijn familie te informeren , welnu vergeefse moeite.. Ga je voorbereiden op de zware tijden en houdt je verder afzijdig. Zoek innerlijke rust en ontdoe je van onnodige geestelijke ballast. De komende tijden zullen veel energie en incasseringsvermogen kosten. Dat is alles wat je kunt doen. Wass muss sein, muss sein… cannt be helped, Que sera, sera.

Comments are closed.