Israël heeft ondanks vaccinpaspoort en massale injecties hoogste aantal nieuwe Covid gevallen

‘Kijk maar, de boostershots werken echt!’

—————————————————————————————————————————————–

Nutteloosheid ‘vaccins’ onderstreept: Dubbel geïnjecteerd in Israël geldt nu als ONgevaccineerd – WHO / Gates Foundation / Rockefeller Foundation kondigen wereldwijde implementatie vaccinatiepaspoorten aan

—————————————————————————————————————————————-

De statistieken tonen andermaal onverbiddelijk aan dat het coronabeleid diametrale gevolgen heeft voor de volksgezondheid. In top ‘vaccinatie’land Israël, dat als een van de eerste landen in een medisch-fascistische dictatuur werd veranderd door de invoering van een test/vaccinpaspoort, is het aantal nieuwe Covid gevallen geëxplodeerd naar het hoogste aantal ter wereld. De pijlsnelle stijging volgt kort na het begin van het toedienen van de derde (booster)shot. Het verband is onmiskenbaar, maar desondanks blijven de meeste mensen blind op de propaganda van overheid en media vertrouwen dat deze shot wèl ‘bescherming’ biedt. (Totdat injectie nummer 4 wordt aangekondigd, en dan nummer 5, 6, 7, et cetera.)

Software engineer Stephen Connolly analyseerde de officiële Israëlische overheidsstatistieken, en kwam tot verontrustende conclusies:

* Het aantal nieuwe gevallen in de eerste 2 weken na de 3e dosis is aanzienlijk hoger dan na de 2e dosis en onder ongevaccineerden; na 2 weken is het aantal juist lager (omdat veel boostervaxxers dan al ziek zijn geworden?);

* In de leeftijdscategorie 0 – 19 jaar – kinderen die geen enkel risico lopen door Covid – is er een vreemde piek na de 1e dosis die te vergelijken is met die na de 3e dosis;

* De verschillende cijfers zijn met elkaar in tegenspraak, waardoor het er veel van weg heeft dat er (weer) gerommeld wordt met de ‘vaccinatie’cijfers, om het publiek het misleidende beeld te geven dat de meeste mensen zich laten injecteren en de 3e shot ‘werkt’;

* ‘Het meest verontrustende: degenen die de afgelopen 2 weken hun 3e shot hebben gehad, laten het hoogste aantal nieuwe gevallen zien‘;

* Het aantal ‘gevallen’ lijkt vooral een testpandemie te zijn. Dat wil zeggen dat alleen het aantal (PCR) testen de cijfers omhoog drijft, en niet het aantal daadwerkelijke zieken. Volgens Connolly is het enige mogelijk positieve dat uit de statistiek naar voren komt een vermindering van de ernst van de symptomen. (Maar nogmaals: dit zijn overheidsstatistieken die al eerder gemanipuleerd werden om het publiek het valse beeld van ‘effectiviteit’ en ‘veiligheid’ te geven.)

Dubbel geïnjecteerd = ONgevaccineerd

Inmiddels erkent ook de systeemwetenschap het pijnlijke feit dat de Covid ‘vaccins’ net als die tegen griep niet of nauwelijks werken, en al na maximaal enkele maanden hun (vermeende) werkzaamheid verliezen. Onafhankelijke wetenschappers en experts hadden dit al vorig jaar voorspeld vanwege het simpele feit dat zowel corona als influenza hoog muterende luchtwegvirussen zijn waar nog nooit een effectief ‘vaccin’ tegen kon worden ontwikkeld.

Dubbel geïnjecteerd in Israël geldt daarom nu als ONgevaccineerd. Al die vaxxers die niet konden wachten zich te laten injecteren omdat hen maandenlang de worst van een ’terugkeer naar normaal’ was voorgehouden, kunnen nu van voor af aan beginnen. Alléén met boostershot nr. 3 krijgen ze hun ‘volledig gevaccineerde’ status weer terug – totdat ook die na luttele maanden weer uitgewerkt zal blijken te zijn.

Hoeveel ‘worsten’ moeten er nog komen voordat deze mensen eens gaan nadenken? Kunnen ze dat überhaupt nog wel, nu al maanden geleden is aangetoond dat de mRNA nano-deeltjes en pathogene spikes de hersenen kunnen binnendringen en daar grote schade kunnen aanrichten? Kunnen we daarom veel van deze verstokte vaxxers inmiddels vaxzombies noemen?

Injecties doen algemene sterfte toenemen

Israël was daarnaast het eerste land dat al in april moest erkennen dat de vaccins een ‘duistere golf hartaanvallen’ en een toegenomen algemene sterfte hebben veroorzaakt, zelfs onder jonge mensen. De media zetten dit aanvankelijk weg als ‘desinformatie’ en ‘nepnieuws’, maar inmiddels zijn de vele hartproblemen en neurologische stoornissen die de Covid-19 injecties veroorzaken uitvoerig bewezen en gedocumenteerd. Infectieziekten expert dr. Hervé Seligmann (Universiteit Aix-Marseille) en Haim Yativ spraken in februari-begin maart op basis van de officiële overheidscijfers zelfs letterlijk van een ‘nieuwe Holocaust‘.

De Covid ‘vaccins’ hebben wereldwijd officieel al meer dan 100.000 mensen vermoord of ernstig ziek / gehandicapt gemaakt, en dat is hoogstwaarschijnlijk slechts een fractie (1% tot 10%) van het werkelijke aantal, aangezien het rapporteren van injectieslachtoffers overal extreem wordt ontmoedigd en moeilijk wordt gemaakt.

Natuurlijke immuniteit tot 27 keer effectiever

Er kwam onlangs ook positief nieuws uit Israël: uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat natuurlijke immuniteit opgebouwd na besmetting tot 27 keer effectiever is dan de ‘vaccins’, en in sommige landen al 75% van de bevolking die natuurlijke immuniteit heeft verkregen.

Een overheid die werkelijk de volksgezondheid op het oog zou hebben, zou daarom staan te juichen en dit nieuws van de daken schreeuwen. Het tegendeel is echter het geval, en dat onderstreept opnieuw dat het de regeringen in het geheel niet om gezondheid gaat, maar zij de plandemie juist koste wat het kost overeind willen houden om hun totalitaire ‘Great Reset’ / Agenda-2030 dictatuur erdoor te drukken.

Vaccinpaspoorten gestopt in Spanje, Denemarken en Florida

Omdat de test/vaccinpaspoorten overal falen, hebben diverse landen ze reeds in de ijskast gezet. Het Hooggerechtshof in Spanje oordeelde dat ze ‘ineffectief en ongrondwettelijk’ zijn, en heeft ze daarom verboden. De Deense regering zag zich genoodzaakt de verplichte passen weer in te trekken. De Zwitsers krijgen in november de kans zich er in een bindend referendum over uit te spreken, en in sommige Amerikaanse staten zijn ze reeds verboden. In Florida is zelfs een boete van $ 5000,- gezet op ieder bedrijf en iedere winkel die het tonen van een test/vaccinpaspoort vereist.

Dan is er natuurlijk nog luis-in-de-pels Zweden, dat amper maatregelen nam en de samenleving vrijwel normaal liet doordraaien (en dat nu uitgerekend Israëlische burgers, ook gevaccineerden, de toegang tot het land heeft ontzegd vanwege het hoge aantal ‘besmettingen’). De media voorspelden een bloedbad, maar het exacte tegendeel gebeurde: de mortaliteit in Zweden ligt onder het Europese gemiddelde. Er is NIETS bijzonders aan de hand, zoals we al vanaf het voorjaar van 2020 benadrukken. De huidige crisis is van A tot Z gepland en gewild door bijna de voltallige politiek.

In andere landen, waaronder Nederland, worden discriminerende en mensenrechten schendende test/vaccinatiebewijzen er ondanks massale protesten gewoon doorgedrukt. In Pakistan mogen mensen zonder ‘vaccin certificaat’ niet eens meer de (tol)snelweg op, en is hen zelfs het gebruik van mobiele telefoons verboden.

WHO / Gates / Rockefellers gaan vaccinbewijs wereldwijd implementeren

De WHO heeft ondertussen een door de Gates- en Rockefeller Foundations gesponsord (= gedicteerd) document gepubliceerd waarin de wereldwijde invoering van vaccinpaspoorten wordt aangekondigd. Deze zijn volgens critici de opmaat naar een wereldwijd biometrisch ID-systeem, waarmee je eigen lichaam je betaalmiddel/ID-bewijs/vaccinatiepaspoort wordt (1).

Deze technologie hiervoor is door Microsoft ontwikkeld en kreeg vorig jaar patent nummer 2020-060606 mee. De grafeen nano-deeltjes die reeds in de injecties zijn aangetoond vormen het begin van de opbouw van het ‘besturingssysteem’, een ‘Internet of Body’s’, waarmee straks ieders lichaam en zelfs gedachten en gedrag 24/7/365 totaal ‘online’ gecontroleerd, gemanipuleerd en aangestuurd zal kunnen worden.

ALLE ontvangers van deze als ‘vaccins’ verpakte gentherapie injecties zullen met iedere nieuwe boostershot langzaam maar zeker veranderen in willoze transhumane androïden, die op zeker moment enkel nog zullen kunnen en willen gehoorzamen aan de nieuwe virtuele A.I.-‘god’. Op deze wijze lijken de globalistische krachten hun eigen versie van het in Openbaring beloofde ‘1000 jarige vrederijk’ te willen realiseren.

 

Xander


(1) Swiss Policy Research


Zie ook o.a.:

13-08: ‘Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’
11-08: ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’ (/ Uitgerekend het land dat zo vaak wijst op de Holocaust is in een ‘Ausweis bitte!’ uitsluitingstirannie veranderd)
01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
30-07: Nieuwe voorbeelden van de keiharde fascistische Covid tirannie die aan de wereld wordt opgelegd
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
21-07: Hoofd wetenschap Britse overheid erkent dat 60% nieuwe ziekenhuisopnames volledig gevaccineerden zijn (/ Officiële cijfers Israël bevestigen dat natuurlijke immuniteit 40 x effectiever is)
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
06-06: Nature Neuroscience studie toont aan dat spike proteïne alle delen van de hersenen kan binnendringen
24-05: Wetenschappers maken proteïne waarmee hersenen en gedrag kunnen worden gecontroleerd
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
23-03: Leraren in ‘Vaccinatie Natie’ Israël raken baan kwijt als ze Covid vaccins weigeren
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pifzer vaccin’ (incl. cijfers Israël)
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:

15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I.)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

2019:
04-10: Paus wil in 2020 pact met wereldleiders sluiten voor oprichting klimaatdictatuur (/ Grote crisis gepland om weg vrij te maken voor Luciferiaanse wereldorde)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

59

 1. De meeste Israëliërs lopen als zombies rond. Het beloofde land, dat belooft wat!!

 2. Ha sander,

  Waar kan ik dat paspoort document vinden wat de who gepubliceerd heeft?

  gr harold

 3. @Gijsbert: cfr. Openbaring 6:2 ” en ik (Johannes) zag, en ziet, een wit paard, en die daarop zat, had een boog; enz. ”
  Wat denk je van volgende uitleg volgens ene Jeremy James (let op: copywright!) maar ik ben zo vrij geweest om het Engels om te zetten in het Nederlands via Google Translate (jawel een 666-tool) vandaar het ‘gebrekkige Nederlands…:

  Vrijwel alle vertalingen verwijzen alleen naar de „boog”, maar aangezien de Griekse woord in het origineel is toxon [Strong’s G5115], de vertaling zou moeten lees “boog en pijlen”. De boogschutter in de Griekse oorlogvoering was altijd gewapend met een boog en een reeks pijlen, nooit een boog op zich. Verder is de Grieken doopten hun pijlen normaal gesproken in gif om ze dodelijker te maken op het slagveld. Het Engelse woord “toxic”, komt rechtstreeks van de Grieks toxikon, een pijl met een giftip.
  Sommige commentatoren hebben geworsteld met de betekenis van de “boog” in deze doorgang, aangezien het op zichzelf nauwelijks als wapen kan worden aangemerkt. echter, de
  context impliceert dat alle vier de ruiters dodelijke wapens dragen. Dit daarom worden ze afgeschilderd als dodelijke bedreigingen voor de mensheid. Het moderne equivalent van de “pijl met gifpunt”, zouden we willen voorstellen, is een vaccin of een spuit met een giftip. Als we die interpretatie nemen, dan het is veel gemakkelijker te begrijpen hoe een wereldleider zo’n
  apparaat om aan een veroveringscampagne te beginnen. Het “witte paard”, op de anderzijds lijkt het vreedzame bedoelingen te symboliseren. Op deze manier, althans aanvankelijk zal zijn dodelijke werk geen argwaan wekken. Er moet ook worden opgemerkt dat elk vaccin wordt toegediend door een persoon in een witte jas of toga… Voor het eerst in de geschiedenis heeft Satan een kans om de hele mensheid ernstig lichamelijk letsel toe te brengen.

  Tot zover, maar nog véél meer info (voor wie Engels kan lezen en begrijpen) op:
  zephaniah.eu

  Groetekus van Cassandro

 4. @ Monique 06/09/2021 om 3:39 pm

  Dank voor de link. Goed intitiatief!

 5. Kom niet meer aanzetten met Halsema de fluit van amsterdam, ze kan een ster op haar eigen “sterretje” krijgen.

 6. Barry schreef:
  07/09/2021 om 7:48 pm
  “Ik ben vooral benieuwd naar de oversterfte bij verschillende leeftijdscategorieën / vaccinatiestatus per land. Bijvoorbeeld Bulgarije waar ze een hele lage vaccinatiegraad hebben vergeleken met Israël.
  Zeker als de winter komt gaat dit interessante data opleveren. Echte data waarop we kunnen bouwen, geen blind geloof in betaalde “wetenschap”.”

  “Echte data”?! Maak je een grapje, Barry? Hier is wat echte gegevens die u kunt verwachten:
  – Het verwachte normale aantal grieppatiënten per jaar, die deze keer “echt” zijn, wordt besmet verklaard met een niet-bestaand ding dat veilig is voor bijna 99% van de wereldbevolking.
  – Een groot aantal vals-positieve tests met een niet-bestaand ding. (Sommigen van hen zullen echt worden geplaatst in gespecialiseerde afdelingen, waaruit ze niet levend zullen komen.)
  – Ze stierven aan alles, maar worden geregistreerd als gedood door hetzelfde.
  – Maar…en een maximum van 15% (die zeggen dat ze 20% zijn, maar liegen) worden “gered” met 2 doses wonderbehandeling, die al met een gebroken immuunsysteem complicaties van de griep krijgen, en waarschijnlijk velen zullen sterven.

  En zo verder – zoals overal anders. En toen? Dan, net als elders, de beschuldiging van unWax in de “hel”, hun verbod op het openbare leven en hun vrijlating van het werk, hun detentie in quarantainevoorzieningen, enzovoort. Er is ook een gemakkelijkere optie: massa werkgevers beginnen om unWax vrij te laten van het werk, grote winkelketens weigeren om hen te dienen, en je zult zien hoe in de kortst mogelijke tijd van 15-20 procent zal groeien tot 80-90. (Ik denk dat er iets anders speciaal dat we zullen zien in de herfst-winter seizoen als we letterlijk kijken naar de foto van het artikel. Xander heeft de geest van de komende gebeurtenissen goed gevangen.)

  Ik weet niet wat u denkt over Bulgarije in Holland. Dit is een maffia neocolonie van het type “Latin American banana republic”. Alleen hebben we geen bananen, en we waren een van de eerstgeborenen die tomaten exporteerden via het communistische regime. Je weet wel, Barry? 🙂

 7. @Atina schreef:
  07/09/2021 om 12:01 am
  “Het loopt ook hier harder dan je zou denken. Een vriendin van mijn zoon , risicogroep , heeft reeds shot 3 gehad. Op moment dat ze de oproepbrief kreeg verdween ook de geldigheid van haar QR code.
  Een moeder van school , ook 2 keer gevaxt ligt nu doodziek thuis op bed met , jawel , corona en haar hele gezin in quarantaine.”

  Ja, de coronapas wordt ook pas geldig na ‘volledige vaccinatie’, dwz 2 prikken plus 14 dagen – kwestie dat het vaccin dan pas zou ‘werken’….voor de idioot die het gelooft…want je moet net al een 2de en nu 3de prik krijgen omdat er enkel beperkte bescherming door prik 1 en nu ook prik 2 zou zijn..

  Die moeder ligt doodziek door bijwerkingen/gevolgen van haar prikken of door de corona/delta variant, niet van corona want dat virus is immers lang gemuteerd en bestaat dus niet meer.
  Wie blijft beweren dat de zieke gevaccineerden nu allemaal het coronavirus hebben?
  Dat kan enkel met zekerheid bewezen worden door een autopsie na overlijden.
  De mogelijkheid van vaccinatieschade voor gevaccineerde zieken kan zeker niet uitgesloten worden.

  @Comsol schreef:
  07/09/2021 om 4:01 pm
  “Het schiet niet op met het ziek worden van de gevaccineerden, iedereen die ik ken en de spuit heeft gehad heeft nog nergens last van.
  JAMMER???”

  1. Er werden miljoenen zoutoplossingen als vaccins verdeeld om vaccinatieschade te kunnen minimaliseren en mensen zo te kunnen overtuigen dat vaccins veilig zouden zijn zodat ze zich vrijwillig en meerdere keren zouden laten vaccineren.
  2. Er zijn meerdere factoren waardoor gevaccineerden last zouden kunnen krijgen van gevolgen door vaccinatie: persoonlijke gezondheidstoestand en tijdsverloop zijn er enkele van.
  3. Uit ervaring en onderzoek van vaccinatie bij baby’s en kinderen blijkt dat het ettelijke jaren kan duren voor lange termijn vaccinatieschade optreedt – en dan wordt uiteraard de link met de vaccinatie niet meer gelegd.
  Iedere gevaccineerde die jij kent en (nog) nergens last van schijnt te hebben, kan geluk gehad hebben en het placebo/zoutoplossing als vaccin gekregen hebben maar het geluk van die russische roulette vermindert bij elke volgende prik.

  Overigens schatten farmaceuten zelf in dat voor covid vaccins de bijwerkingen en gevolgen pas tussen 2 en 5 jaar bekend zullen zijn. Voor de mRNA vaccins, die nog nooit op de mensheid werden gebruikt, zullen de resultaten over onbekende bijwerkingen mogelijk nog meer tijd in beslag nemen.

  Dus de gevaccineerden moeten niet te vroeg victorie kraaien, ze hebben nog een paar jaar te gaan voor ze kunnen zeggen dat ze nergens last van hebben.
  En neen, niet jammer…hopelijk hebben al de onafhankelijke wetenschappers, artsen, experten het bij het verkeerde eind dat elke gevaccineerde nog spijt gaat krijgen maar ik betwijfel het ten zeerste gezien de toename van bijv bloedklontering, hartspierontstekingen enz…sinds de vaccinatie waanzin.
  Ongevaccineerden zijn niet zo harteloos als gevaccineerden, die zieke mensen medische zorg zouden ontzeggen omdat ze hun recht op zelfbeschikking gebruiken en vaccinatie weigeren om hun gezondheid te beschermen.
  Elk mens heeft het recht om vrij en zelf te beslissen zonder als antivaxxer te worden verketterd.

 8. Ik kan mij nog van vroeger op school herrinderen
  dat wij op de lts elektrotechniek een proefje moesten doen
  met het grafieten (grafeen) hart van een potlood

  Potlood eerst kaal plukken van het hout erom heen,
  en dan 60 volt gelijkspanning door het grafiet staaf
  De grafiet staaf gaat oplichten als een bouwlamp van 1000 watt en omdat het in contact met zuurstof staat verbrandt de grafieten staaf.

  Wat doen die microscopische grafeen in mijn lichaam ,als dit grafeen bloot gesteld wordt aan magnetische velden/inductie spanning overal om ons heen, elektrische bus en trein, windmolens, grote apparaten, grote accu’s, hoogspanningsmasten, 5 en 6 G

  Ga ik oplichten als en kerstboom ?
  met grafeen in mijn lichaam en een magnetische puls
  Dus net als een tl buis bij die zonder stroom oplicht door een magnetische veld?

  Het werkt net als draadloos je telefoon opladen,een antenne die magnetische golven produceert en een ontvanger in de binnenkant schaal van telefoon, en koperen spoel op een velletje plastiek.

  Even duidelijk:Ik wil die spuit niet

 9. Een EMP (elektronische mega puls) kan printplaten en kabels doen door branden.

  Wat zal een EMP of een atoombom doen met een lichaam vol grafeen??
  Grafeen zou een goede geleider zijn voor elektriciteit
  Van binnenuit gekookt?? Misschien brand blaren op de huid als hitte reactie van de grafeen op de opgewekte elektriciteit van de EMP

 10. @ Rene, Hier mijn onderzoekje van maanden geleden:
  2020 totaal overleden mensen 169000
  115047 aan kanker
  16269 dementie vormen
  36500 hart en vaat ziekten
  167816 aftrekken van 169000= 1184
  Tel daarbij andere aandoeningen, ongelukken en zelfmoorden bij, dan is er vrijwel niemand aan corona overleden. Volgens mij 155 bij het rivm.
  Ik ben kankerpatiënt, zware behandeling gehad, 1,5 aan de chemo en eigenlijk moet ik nog medicatie slikken , maar ben gestopt, werd er zo ziek van, dat kwaliteit van leven weg was. Ik voel me van de ene hel in de andere hel terecht zijn gekomen. En ja, ik had al kunnen overlijden en dus heb geleerd dat dood gaan bij het leven hoort. Daarom is voor mij de vax al bullshit. En een heleboel andere redenen, die ik hier allemaal al onder andere onderwerpen geschreven heb.
  Blijft te gek dat er in Nederland zo’n 300 mensen per dag sterven aan kanker, terwijl er vrijwel geen hond aan corona sterft, deze ziekte(kanker dus) op de achtergrond is geplaatst.
  Het ergste is dat de mensen bij de bovenstaande ziektes amper nog behandeld worden. Uitgestelde zorg gaat meer doden opleveren/heeft dat al gedaan. Alleen daarom zou iedereen alle corona maatregelingen moeten weigeren in solidariteit met het ander, want iedereen kan kanker enz, krijgen en dan wil je fatsoenlijk geholpen worden. Operatie is het belangrijkste, want anders zaait het uit. En die worden amper gedaan, men zet mensen aan de remmers. Medicatie die men dus gebruikt als er niks meer aan te doen is. Dus als je terminaal bent geworden. Wereld op zijn kop. 180 graden andersom.
  Voor mij is het wel duidelijk dat we in een systeem verandering zitten en de maatregelingen ordinaire bezuinigingen zijn.

 11. Comsol schreef:
  07/09/2021 om 4:01 pm

  Het schiet niet op met het ziek worden van de gevaccineerden, iedereen die ik ken en de spuit heeft gehad heeft nog nergens last van.
  JAMMER???

  @Comsol asbest was ook heel veilig totdat de link naar kanker gevonden (en een tijd lang actief onderdrukt) werd. Voor röntgen straling geldt hetzelfde. De volledige effecten van deze spuit hoeven zich niet te tonen binnen 6-12 maanden.

  Ik denk dat niemand hier actief zit te hopen op negatieve bijwerkingen maar we moeten wel voorzichtig en bedachtzaam blijven. Ik hoop dat niemand hier het jammer gaat vinden als het uiteindelijk wel volledig veilig blijkt te zijn.

 12. Hoe langer ik wacht met dit vaccin hoe minder redenen ik zie om het ooit nog eens te nemen.

  Ik ben vooral benieuwd naar de oversterfte bij verschillende leeftijdscategorieën / vaccinatiestatus per land. Bijvoorbeeld Bulgarije waar ze een hele lage vaccinatiegraad hebben vergeleken met Israël.

  Zeker als de winter komt gaat dit interessante data opleveren. Echte data waarop we kunnen bouwen, geen blind geloof in betaalde “wetenschap”.

 13. @ Comsol: 4:01 pm. Ik heb het idee, dat U hier de zaak wil komen verzieken.

 14. Zoals eerie right ge egg, ik woon in israel. Men is heir horende en willets new teen door. Als ik min collega’s vraagwaarom er hier meer besmettingen Zion dan in de eu, is het antwoord altijd dat men bij jullie later is begonnen met vaxen/vergiftigen. als ik dan door vraag waarom er dan in seculiere dorpjes met een hoge vax graad (bijna 100%) de meeste nieuwe gevallen zijn, wordt ik stupide aangekeken.
  Als ik dan verder vraag waarom ze dan so bang zijn van dubbel of ongevaxten, draaien ze mij letterlijk de rug toe!
  Israel is even socialistisch paradijs, waar men niet aan de staats propaganda mag twijfelen.
  Kan wel janken.
  Wel worded gelukkig steeds meer mensen wakker. Echter niet snel genoeg

 15. Het schiet niet op met het ziek worden van de gevaccineerden, iedereen die ik ken en de spuit heeft gehad heeft nog nergens last van.
  JAMMER???

 16. Laten we bidden voor die mini ‘democratie’ Israel, aan de Middelandse Zee.
  Dat onze Schepper hun ogen opent.
  Gelukkig is er al een fiks groeiend aantal gelovigen die Yashua hebben aangenomen,
  als de Messias. Zij hebben het orthodoxe jodendom de rug gekeerd !
  Maar worden in Israel toch enigzins ‘dwarsgezeten’ en bestempeld als christenen.
  Zij worden dus nog niet echt als Messiaanse joden gezien.
  Het nieuwe joodse jaar (5782) is alweer van start gegaan en dat dit een Goed jaar
  mag worden.
  Breekt er toch een oorlog uit in de brandhaard vn ht Midden-Oosten,
  dan zal Israel deze weer overwinnen !!!
  De Israelische defensie, staat zeer stevig in de ‘schoenen’.
  Hier kan Nederland niet aan tippen.

 17. Het ‘virus’ bestaat niet, het gif wel. Met andere woorden: het is geen covid, idioten! (Laatste woord voor degenen die in dit moordende sprookje geloven). Het is genocide.

 18. @ Zeeuwse Babbelaar: 9:37 am. Ik sta geheel achter uw zienswijze. Leve Christus Koning!

 19. @ Icksy Nixx: 9:52 am, op 6/9. Rutte en zijn kliek, hebben hun ziel en zaligheid verkocht aan Schwab (WEF) en de NWO.

 20. Overigens heb ikzelf geen spijt, dat (na dertien jaar) het abonnement
  van Israel Today bewust is opgezegd.
  Zij begonnen Pfizer te adoreren !
  Pfizer werd weergegeven als een soort farmaceutische afgod !
  Heb een ernstig (bewust) tefoongesprek hierover gehad, met de redactie afdeling
  uit Amsterdam.

 21. Het Messiaanse Vredes-Rijk, waar de kerken het
  nooit over hebben !
  Meneer pastoor niet, de dominee niet en hetzelfde
  geldt voor de (evangelische en pinkster) voorgangers.
  Heb hen hierop gewezen en men was diep beledigd !
  Zelfs met Nw. testamentische Bijbelteksten voor hun neus,
  waren ze niet te overtuigen.
  Toen heb ik de kerk (satans kerk) definitief de rug gekeerd.
  Onze ABBA geeft mij wel kennis en bijscholing.

 22. Het auto-immuunsysteem wordt, bij iedere gevaccineerde
  kapot , lam geslagen’.
  Teveel shots is uiteindelijk fataal !
  Maar er zit puur gif in deze naalden…
  Gevaccineerden, krijgen de ene na de andere (over)dosis
  Corona.
  Corona, de kroon van de medische, farmaceutische
  wetenschappers en satanische politici !
  De vuile, GIF adders…die zij zijn.
  Gevaarlijke, dodelijke parasieten.

 23. Politiek, Wetenschap en Techniek,
  keren zich meer en meer tegen de
  mensheid !
  De leugens, MIS-leidingen nemen in grote
  mate toe !
  Neem nu de angstzaaierij, over de zogenaamde
  Zure regen, het grote gat in de ozonlaag en nu
  als kroon op de taart…Corona.
  De politici, die zelf nergens echt vakkundige kennis
  meer van hebben.
  Die waren er ooit wel, in het Haagse Binnenhof !
  Blik terug naar de jaren-50, -60, -70 en -80…
  In de jaren negentig nam het aantal vak-politici met levens-
  en dus werkervaring stapsgewijs af !
  Mensen, denk hier eensover na…
  Wat zien we nu in het Haagse Binnenhof ?
  Jonge ‘broekies’ zonder enige harder levenservaring !
  Met alle NA-delen, die hierbij horen !
  En kamerleden, die na vier jaar opstappen.
  Ministers, die hun ronde niet afmaken.
  Vroegtijdig vertrek, dus.
  Zo behoort het niet te gaan en maken politici zich in
  een rappe vaart steeds ON-geloofwaardiger.
  De ware aap, is uit hun mouwen aan het kruipen.

 24. Israel naar de afgrond…
  Van Heilstaat, naar de staat des
  ON-heil…
  Satan op de troon vn ht verderf,
  is nu hyperactief.
  De mensheid is letterlijk al ziende
  hartstikke blind en al horende,
  stokdoof !!!
  Althans de grote mensen massa, is dit
  overkomen.
  Dwaalleringen, vanuit de kerken is hier de hoofdschuldige !
  Zowel katholiek, als protestant…
  Maar ook het onderwijs, medische ‘wetenschappers’,
  maar bovenal de satanische politici !
  De laatsten, spreken met twee tongen…
  Dansen in werkelijkheid naar de pijpen van de (duistere onzichtbare)
  leiders achter de schermen.
  Satans wil geschied, hier op de planeet des verderfs !
  De planeet, die aarde heet.
  Beste mensen, bid met een overtuigd hart naar onze
  Grote Schepper.
  Dat de Messias heel snel mag terugkeren !
  Hij moet nu toch echt Zichtbaar en Voelbaar gaan regeren…
  Dat nog meer mensen-ogen geopend gaan worden en
  oren ‘ontstopt’ !

 25. Gekeken naar de RIVM cijfers: overleden laatste week aan of met corona…43.
  Overlijdens in Nederland per week ongeveer 3200.. Het een gedeeld door het ander geeft 1,4 %…
  Zoveel…aan corona… vroeger aan griep, maar dat bestaat toch niet meer?
  Waar maakt iedereen zich druk over, 1,4 % is niks!
  Opvallend: RIVM heeft de grafiek met de leeftijdsverdeling laten verdwijnen…
  Zodat je niet kunt zien dat het alleen maar om 80+ gaat. Die delta variant is niet erg dodelijk…gevaar dus nihil geworden

 26. Zoals altijd goeie stukken, maar het is geschreven alsof het een waterdicht systeem word en iedereen dit slaafs zou gaan opvolgen!? Nou, ik voorspel een bloedbad als het zo doorgaat!
  En dit bloedbad zal aan hun kant vallen, want ik geloof dat er binnen nu en een jaar enkele van die smerige psychopaten omgelegd worden. Denkt de auteur van dit stuk nou echt dat het een soort natuurwet of onomkeerbaar proces is?
  Ze zijn nergens meer veilig en we weten wie het zijn.

 27. Je krijgt toch de indruk dat “het volk” denkt dat je met Covid op de IC terecht komt.
  En overheid en media doen niks om dat verkeerde beeld bij te stellen.

  Maar meer dan 99% herstelt gewoon.
  En heeft daarmee een immuniteit opgebouwd die beter werkt dan de injecties. Dat is intussen breed bekend.
  Want de natuurlijke immuniteit omvat een veel breder spectrum dan de injectie die zich alleen concentreert op het spike-eiwit. Bovendien bevindt de natuurlijke immuniteit zich ook in de slijmlagen van de ademhalingswegen. De injecties doen juist dáár niks, terwijl het virus via de dié weg binnenkomt.
  Mensen die al ernstig verzwakt zijn lopen het risico wel te sterven, maar dat geldt ook voor de griep.
  Bovendien zijn er 3 niveaus van Intensieve Zorg: Van basaal naar hooggespecialiseerd (https://nl.wikipedia.org/wiki/Intensievezorgafdeling#:~:text=IC%2Dniveau%203%20is%20gericht,verpleegkundigen%20en%20intensivisten%20noodzakelijk%20is.)
  Ook dat hoor je nooit.
  Iedereen denkt direct aan beademing.

  Dus al met al zijn er intussen zóveel mensen genezen, en/of hebben al weerstand opgebouwd, dat de vraag helemaal terecht is of die injecties wel nodig zijn. Al helemaal voor de jongeren die men wil inspuiten met dit experimentele middel.
  Jongeren en kinderen bouwen gemakkelijk weerstand op, en hebben die injecties helemaal NIET nodig. Het is zelfs immoreel ze te onderwerpen aan dit medische experiment.
  En kom niet met het verhaal dat die jongeren dan beschermd zijn “voor later”. Want dan kun je véél beter nog een paar jaar wachten, tótdat meer bekend is geworden over de (bij)werkingen van deze injecties.
  Maar overheden stellen dom en blind een percentage geïnjecteerden als doel (eerste 80%, nu las ik al 95%), en volgen nietsontziend dat zinloze pad. De schade die dit aanricht, dat interesseert hen blijkbaar niet.
  Geen wonder dat velen dit zaakje niet vertrouwen. Waarheid is ondergeschikt geraakt, evenals humaniteit.

 28. Het loopt ook hier harder dan je zou denken. Een vriendin van mijn zoon , risicogroep , heeft reeds shot 3 gehad. Op moment dat ze de oproepbrief kreeg verdween ook de geldigheid van haar QR code.

  Een moeder van school , ook 2 keer gevaxt ligt nu doodziek thuis op bed met , jawel , corona en haar hele gezin in quarantaine.

 29. Vastgelegd in de grondwet of niet….die grondwet is al lang begraven door Rutte en de sukkels van 2e kamer alhier inclusief de koning. Zand erover dus. Als het er écht op aankomt dan heeft een ieder zijn eigen grondwet…..als je begrijpt wat ik bedoel……

 30. de joodse staat israel, zal zich mogelijk niet_meer goed kunnen verdedigen, tegen een volgende aanval of invasie van jihad`strijders !? -( ik denk dat dit ook bewust de bedoeling & opzet was )- maar de elite zal ’t amper deren, want die wonen in speciale kust`enclaves, met ’n zeewaardig jacht voor de deur ….

 31. Als je gelovig bent hoef je niet bang te zijn voor de dood. Waarom al deze ellende….
  Master youre mindset. Angst, verlamd

 32. @Amo: als dit filmpje écht is… Welcome BRAVE NEW WORLD… en als het ‘fake’ is, dat moet het wel héél véél dollars gekost hebben uit de portemonnaie van ‘mecenas’ Georges Soros, ‘kind aan huis’ bij Herrr Klaus Schwab en ‘consoorten’…

 33. @René: en laat het nu ’toevallig’ aanstaande zaterdag de wereldwijde herdenking zijn van NINE ELEVEN… Van ‘gematria’ gesproken en geschreven… 😉

 34. Mijn gedachte gaan naar het Israëlische volk.
  De ergste vijand is hun eigen regering.
  En dat had een veilige haven moeten zijn.
  Het zijn dus niet de Arabieren die ze massaal van deze planeet willen.

  Het leger moet in actie komen.

 35. Om het gelijk nu toch aan je zijde te krijgen moet je het prikje van een uiterste houdbaarheidsdatum voorzien.

 36. @ lechaiem, ben jij joods? Zo ja, wat vind je van de reactie van Halsema(burgemeester Amsterdam) op de demonstratie van afgelopen zondag. Zij vindt het niet gepast, dat demonstranten de vergelijking maken met de tweede wereld oorlog. Enkele droegen nl. een jodenster.
  Misschien waren die mensen zelf wel joods? Of hebben ze het zelf meegemaakt.
  Sowieso moet je als burgemeester eerst eens even in gesprek gaan met die mensen en vragen om hun redenen, voordat je het de media instrooit. Is mijn mening.
  Hoe zit het eigenlijk in Israël, zijn daar ook mensen, die de vergelijking maken?

 37. Als ze echt een wereldwijde AI-gereguleerde grid willen opzetten, zal het niet lang duren voordat de landen die nu verzetten, ook hun muren zien afbrokkelen.

  Sinds het WEF meer verwacht aan catastrofes (zoals een wereldwijde blackout en cyber-aanvallen) zal de noodzaak voor een ‘oplossing’ elke andere stem tot zwijgen brengen.

  Stand houden! Wij kunnen leven van een paar glazen water en wat sardientjes. Meer heb je niet nodig in een oorlog. Vergeet die festivals en terrasjes maar even. Tjonge jonge.

 38. Ummm.. Dubbel gevaccineerd is gelijk aan Ongevaccineerd.
  Na het derde vaccin is men weer beschermd, maar natuurlijke bescherming is na besmetting 27x effectiever.

  Zou de conclusie kunnen zijn na de dubbele vaccinatie weer clean te beginnen met het aangeboren afweersysteem en dat vooral te boosten, met voornamelijk vitamine d.
  Uit diverse onderzoeken in de eerste fase begin 2020 bleek al dat de meeste patienten een vitamine d tekort hadden, en uit test met aanvulling met vitamine d bleek dat nauwelijks een van de opgenomen patienten in het spaanse ziekenhuis op de ic terechtkwam en geen van hen stierf.

  Na een jaar who, rivm, omt en hugo-geleuter ins blaue hinein beginnen de meeste mensen weer opnieuw, onbeschermd, en afhankelijk van hun eigen afweersysteem. Dat door slechte voedingsgewoonten en armzalige kwaliteit van het moderne voedsel, met vitamine- en mineraaltabletten gesterkt moet worden en blijven in de maanden met de r in de naam en lage uv-zonnekracht.

 39. Inhakend op “Maar nogmaals: dit zijn overheidsstatistieken die al eerder gemanipuleerd werden om het publiek het valse beeld van ‘effectiviteit’ en ‘veiligheid’ te geven”…

  https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/33/1-op-de-8-sterfgevallen-in-2020-door-covid-19

  CBS rapporteert (18-08-2021) dat er het percentage COVID-19 doden in 2020 uitkomt op maar liefst 11,9%…

  Kon het niet laten even te rekenen, aldus de verschillen 2019 en 2020 overige doodsoorzaken: Kanker (30,9-27,9%) +Hart (24,8-21,7%) +Zenuw (14,2-11,9%) +Long (8,3-6,2%) +Onnatuurlijk (5,7-5,4%) +Overig (16,1-15,0%) = 11,9%

  Da’s nou toevallig, beiden exact gelijk met 11,9%…
  ’t zal toch niet zo zijn dat bewust is gemanipuleerd….?!

 40. Wat zou de ‘echte’ (grieks-mythologische) Cassandra NU ‘profeteren’ over alles wat momenteel in de gehele wereld aan het gebeuren is, moest zij in deze (eind-)tijd geleefd hebben?
  Miljoenen mensen lopen ‘gedwee’ naar de vaccinatie-centra om met het mRNA-vaccin (binnenkort de ‘BOOST’ of zou zij zou het wellicht ‘BEAST’ 😉 genoemd hebben) geïnjecteerd te worden. Niet zo heel moeilijk… want van zodra brave en gehoorzame mensen – nu al volledig geconditionneerd met het muilkapje/mondkorfje – een dergelijke uitnodiging zullen krijgen (de ouderen per brief, de middelbaren via e-mail of SMS, de adelescenten en de jeugd via al hun ‘social-media-tools’) beginnen ze reeds te ‘kwijlen’, laat staan te ‘kwispelen’… cfr. het experiment van Ivan Pavlov:
  nl. wikipedia.org/wiki/Hond_van_Pavlov
  Cassandra zou ons NU waarschuwen voor de komst van zgn. OBERKAPO’s, cfr.
  nl.wikipedia.org/wiki/Kapo
  geselecteerd op hun specifieke DNA (verkregen/’bestudeerd’ via o.m. miljarden PCR-testings), die heel binnenkort zullen worden ‘gerekruteerd’ en d.m.v. technieken van Stanley Milgram (cfr.
  nl. wikipedia/org/wiki/experiment_van_Milgram
  worden opgeleid tot beulen voor al diegenen die het merkteken absoluut weigeren… De guillotines zullen binnen afzienbare tijd (eerst in de USA, cfr. Bill 1274 dd 1995/1996 door voormalig president Bush senior ‘bekrachtigd’) worden opgesteld oen in gereedheid gebracht voor allen die het beeld van het beest of het merkteken van zijn naam weigeren te aanbidden.
  Maar eerst wacht de gehele wereld op de komst van die antichrist (de man/vrouw die zich zal voor doen ALSOF hij/zij de échte Christus is) zittend op een troon in een tempelberg in Jeruzalem om ‘aanbeden’ te worden.

  En ps dan komt – bij de wederkomst van de Enige en Echte Jezus Christus volgend vers van Openbaring, hoofdstuk 20 vers 4 in vervulling.

  Ik raad toch atheïsten aan, alsook mensen die de Bijbel niet (meer) kennen, om een exemplaar in huis te halen (of check eens bij vrienden, familie of kennissen of op BolDOTcom, prijzen vanaf 17,-€ 😉

 41. Nieuw Begin schreef op 06/09/2021 om 3:49 pm

  “De onaantastbaarheid van het lichaam is vastgelegd in de Grondwet.”

  Onder voorbehoud staat erbij, en gezien Covid op de A-lijst is geplaatst van de meest gevaarlijke infectieziekten kunnen ze het wel gaan verplichten. Wat er op dit moment nog in de weg staat is de Neurenberg Code, dat men geen experimenten op mensen mogen uitvoeren zonder hun toestemming.

 42. Nee, geen vaxx plicht zogezegd, zou er nog moeten bij komen, maar dan zitten ze zo te pushen & draaien met andere dingen, dat je zonder vaxx dit & dat niet meer kan, dat is ook totaal onwettig! Paspoorten hier & paspoorten daar, mondvodden hier & mondvodden daar, het lijkt het liedje van Urbanus wel?!

 43. Nummer 4 is al aangekondigd.

  Israël begint met de voorbereidingen om een vierde dosis van de vaccins toe te dienen, aangezien het land te maken heeft met stijgende aantallen besmettingen, ondanks zeer voortvarende aanpak van de vaccinatie.

  De nationale coronavirus-tsaar Salman Zarka zei dat het land zich moet voorbereiden op een vierde injectie, waarvan de werking kan worden aangepast om te beschermen tegen nieuwe varianten van het virus.
  https://www.welingelichtekringen.nl/politiek/2982740/israel-is-van-plan-vierde-covid-vaccin-toe-te-dienen.html

 44. Ach mensen, Bemoei je toch niet zo met allerlei aardse zaken. Kijk liever omhoog vanaf dit snel zinkende schip.

  Deze wereld is “beyond repair!”

 45. @ Rescue: 2:53 pm. Roerend met U eens, rescue. En het zou toch iedereen aan het denken moeten zetten, dat zgn. patentnummer: 2020060606. Het lijkt verdacht veel op het no. 666, uit de Openbaring van Johannes 13:18.

 46. N E D E R L A ND kent geen vaccinatieplicht. Is de GRONDWET

  Wellicht ten overvloede maar dat u het goed beseft:

  Nederland

  Nederland heeft geen vaccinatieplicht. De onaantastbaarheid van het lichaam is vastgelegd in de Grondwet. Niemand hoeft een prikafspraak te maken, iedereen mag zonder uitleg de uitnodiging naast zich neerleggen. Werkgevers mogen ook niet vragen of iemand gevaccineerd is. Het kan zijn dat een niet-gevaccineerde werknemer tijdelijk ander werk gaat doen, maar dat kan alleen in overleg met werknemer en bedrijfsarts.

  Bron :
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/33237623/verplichte-vaccinatie-in-zorg-ligt-internationaal-op-tafel

 47. Ach, het is tenslotte vooral ook een gedragsexperiment. Een bijzonder succesvol gedragsexperiment bovendien. Dat laatste moet je de bedenkers van het vaccinatiepaspoort wel nageven, nu een grote meerderheid hier ” blind”, d.w.z. zonder enige basiskennis, voorstander van is. Als gedresseerde hondjes springt men braaf door de hoepeltjes van Hugo, steeds als hij dat vraagt. En daar is men terecht trots op, op de status van dubbel gevaccineerde asymptomatische superspreader. Op het werk, in de supermarkt, in de horeca en in het theater. Want als asymptomatische verspreider ontlast je de zorg en draag je je steentje bij. Anders dan al die decadente ongevaccineerden, met hun zgn. natuurlijke immuniteit. Want natuurlijke immuniteit bestaat niet, aldus Hugo. De enige uitweg is immer vaccinatie, vaccinatie vaccinatie ……. In het komend najaar ineens 1.8 miljoen zieken een minimaal 2200 IC opnamen. Zelfs nog meer dan vorig jaar !

 48. Helaas worden wij door onze eigen regering het leven desdanig moeilijk gemaakt zodat iedereen straks toch nog een shot gaan halen. Veel banen kan je al niet meer krijgen als je niet gevaccineerd bent. Het is nu afwachten totdat het ook op mijn werk verplicht word. Vroeger kon je andere landen nog de schuld geven maar dat gaat in dit geval niet meer op. Een nieuwe holocaust is niet meer te vermijden hier. De volgende winter griep zal hier hard aankomen. Ik ben benieuwd wie ze de schuld gaan geven. Ik als ongevaccineerd in Israel word binnenkort een paria en velen met mij. Bid tegen de regering in Israel en voor Shalom in het land. Dat de hele wereld Shalom mag ontvangen van de G’d van Israel. Shana Tova. Een goed en zoet nieuwjaar aan een ieder.

 49. Laten we de inwoners van URK volgen in hun wijsheid: stoppen met het ( zeer dure) testcircus. In de afgelopen maand in URK 0 doden, 0 ziekenhuisopnames, 0 besmette mensen, geen geld weggegooid.
  Zolang mensen met het “testcircus” meedoen, houden we de plandemie zelf in stand

 50. Xander je schrijft:” ALLE ontvangers van deze als ‘vaccins’ verpakte gentherapie injecties zullen met iedere nieuwe boostershot langzaam maar zeker veranderen in willoze transhumane androïden, die op zeker moment enkel nog zullen kunnen en willen gehoorzamen aan de nieuwe virtuele A.I.-‘god’. Op deze wijze lijken de globalistische krachten hun eigen versie van het in Openbaring beloofde ‘1000 jarige vrederijk’ te willen realiseren.”
  Dit is de bedoeling van de Satanisten een nep vrederijk door totale controle over het ego en Bewustzijn, die zich verbergen achter het masker van het geloof..of vergis ik mij daarin hogo de jonge?? Wat jij allemaal aan je kerfstok hebt hangen hugo gaat en blijft jou achtervolgen tot en na je dood. Dit is geen dreigement maar een constatering.
  Zelfs de zogenaamde christenen laten zich inspuiten met het duivelse goedje. Wat is hier op Aarde in Vredesnaam gebeurd??
  De gelovigen zullen nooit en te nimmer ongehoorzaam zijn aan de (politieke) autoriteit. Ze hebben valselijk het woord Autoriteit die “”mijn”” almachtige God is (die in ieder van ons huist, vandaar Know Thyself) gekoppeld aan de zogenaamde autoriteit (politiek, leidinggevende, onderwijzers) en dat is doodzonde.
  En toch zal het recht en liefde zegevieren als er maar genoeg mensen spiritueel wakker werden.

 51. Israël heeft de meest radicale cabal regering ter wereld. Veel christenen beseffen totaal niet hoe goddeloos de huidige regering in Israël is. De Heer heeft 2000 jaar geleden al aangekondigd, dat ze eenmaal iemand als “Messias” zouden aanvaardden die in zijn eigen naam komt, de antichrist dus. Vandaar dat God dit volk nog een keer in zeer grote verdrukking brengt teneinde hen eindelijk op de knieën te krijgen voor Hem die Zijn leven voor hen gegeven heeft. Aller oog zal Hem zien, ook hen die Hem doorstoken hebben. Daarom zal God alle volken rondom Jeruzalem verzamelen om hen in de diepste nood te redden van al hun vijanden. De laatste 7 jaren van Daniels profetie komen er aan. Maranatha.

 52. Van de antichrist staat geschreven da hij de wereld zal misleiden. Zich vertonende alsof hij Jezus is maar hij is een bedrieger en misleidt de wereld. Wat daarbij is vermeld is dat hem de tekenen zijn gegeven om te misleiden maar dat enkel de gelovigen hem door hebben. En nog droeviger voor de ON-gelovigen: Hij zal (voor een groot deel)overwinnen!!!!! Lees maar in Openbaringen (zie hieronder) In Jesaja 45 : 7 staat waarom hij KAN overwinnen, het is hem gegeven, net zoals de satan bij Job toestemming kreeg, het zijn testen van God om de gelovigen uit te dagen, maar ook te versterken wanneer zij volharden.

  Openbaring 6:2
  En ik zag, en ziet, een wit paard, en Die daarop zat, had een boog; en Hem is een kroon gegeven, en Hij ging uit overwinnende, en opdat Hij overwonne!
  Het is tevens een onderdeel van de misleiding van de vertalers geweest om hem steeds met HOOFD-letters te vertalen.

 53. The Handmaids Tale lijkt alleen maar een fictie, omdat de serie gebasseerd is op een boek geschreven door Margaret Atwood, maar gezien de ontwikkelingen in deze zieke wereld zal er alleen voor de dienende, van hun fundament gerukte mensheid in het satanische systeem, plaats zijn.

 54. Tsjonge, we weten toch dat die cijfers door PCR testen komen, zonder die testen ook niet de zogenaamde besmettingen, PCR testen kunnen geen besmetting meten, die hebben ze er ook in gegooid om de cijfers op te blazen! Voor 2009 werd voor Corona alléén maar rekening gehouden met het werkelijke aantal doden in verhouding met het aantal mensen, nu alle dagen een heksenjacht op zogenaamde besmettingen! Ze hebben bij de WHO opzettelijk de deur open gezet voor het kunnen uitroepen van een pandemie op basis van voorspelde modellen die alléén nog maar rekening houden met zogenaamde besmettingen, op die manier komen we er nooit meer uit natuurlijk, zonder PCR testen, ook geen fake besmettingen meer & ook geen fake cijfers!

Comments are closed.