Pfizer document waarschuwt dat vaxxers gevaar kunnen vormen voor ongevaccineerde zwangeren en moeders

—————————————————————————————————————————————–

Pfizer erkent ‘shedden’ potentieel gevaarlijke ingeënte vaccinstoffen van persoon op persoon via adem en huidcontact

—————————————————————————————————————————————–

In een studie van de grootste Covid-19 ‘vaccin’producent Pfizer wordt gewaarschuwd dat ingeënte mensen bepaalde ‘vaccin’componenten kunnen overdragen op anderen, enkel door persoonlijk contact met hen te hebben. Zwangere vrouwen en hun ongeboren of pasgeboren kind lopen daardoor gevaar. Ook hieruit blijkt dat het ‘shedden’ van potentieel schadelijke ‘vaccin’stoffen zoals spike proteïnen, waar we dit jaar al vaker aandacht aan besteedden, beslist geen complottheorie is.

‘Blootstelling aan de studie interventie tijdens zwangerschap of borstvoeding en beroepsmatige blootstelling moet binnen 24 uur na bekendwording bij de onderzoeker bij Pfizer Safety worden gemeld,’ zo vermeldt het document over de verrichte klinische studie.

Met ‘studie interventie’ wordt de mRNA Covid-injectie bedoeld. Daar is het onderzoek immers op gericht. ‘Blootstelling’ betekent niet injectie / ‘vaccinatie’, maar dat iemand die NIET geïnjecteerd is lichamelijk dicht in de buurt van iemand komt die wel is geïnjecteerd. Het kan daarnaast ook slaan op een niet geïnjecteerd persoon die de vloeistof uit een vaccinflesje aanraakt.

Gevaar voor zwangeren en borstvoeding gevende vrouwen, en hun baby’s

In deze specifieke studie gaat het om niet geïnjecteerde zwangere of borstvoeding gevende vrouwen, bijvoorbeeld een medewerker van een lab of teststraat waar de Covid injecties worden toegediend. Als DAT gebeurt, dan noemt Pfizer dat een ‘safety situation’, een veiligheidsincident dat binnen 24 uur moet worden gemeld.

Kortom: een lab medewerker die zwanger is of borstvoeding geeft en dicht in de buurt van een gevaccineerde komt, moet dit zo snel mogelijk rapporteren. Waarom? Duidelijk omdat er een gevaar is voor haar ongeboren kind of haar pasgeboren baby, aan wie dat gevaar via moedermelk kan worden doorgegeven.

Zo’n vrouw hoeft dus enkel dichtbij iemand te komen die het ‘vaccin’ reeds heeft ontvangen. Meer niet. Dat betekent dat er een overdracht kan zijn van ‘vaccin’componenten van de ene op de andere persoon, waarvan Pfizer erkent dat die overdracht een GEVAAR kan vormen voor zwangere en borstvoeding gevende vrouwen en hun baby’s.

Uit het document: ‘Een EDP (Exposure to the vaccine During Pregnancy = Blootstelling aan het vaccin tijdens Zwangerschap) ontstaat wanneer een mannelijke deelnemer die de studie interventie ontvangt of heeft afgebroken een vrouwelijke partner blootstelt voorafgaande of tijdens het moment van conceptie.’ (vet toegevoegd)

Een gevaccineerde man die lichamelijk dicht bij zijn ongevaccineerde partner komt – en dat hoeft nog niet eens seks te zijn – levert dus eveneens een gevaarlijke situatie op voor de vrouw die een kind gaat krijgen, een kind wil krijgen, of net een kind heeft gekregen, en voor het kind zelf. Er bestaat dus gevaar op een ernstige beschadiging, aandoening of een miskraam, enkel door het overdragen van ‘vaccin’deeltjes van een geïnjecteerd persoon op een ongeïnjecteerd persoon.

Besmetting na inademing of huidcontact

Het Pfizer document geeft een voorbeeld van een gevaarlijke situatie die meteen moet worden gemeld: ‘Een vrouwelijk familielid of zorgverlener rapporteert dat ze zwanger is nadat ze door inademing of huidcontact is blootgesteld aan de studie-interventie…’ (vet toegevoegd)

‘Nauw contact’ betekent dus ook inhalatie van uitgeademde ‘vaccin’stoffen. Je kunt daar ook door een simpele aanraking mee besmet raken. En nee, dat geldt niet alleen mensen die in een lab, teststraat of ziekenhuis werken. Pfizer heeft het in het algemeen over MENSEN, waarvan de één wel ingeënt is, en de ander niet, en over het overdragen van ‘vaccin’deeltjes van de ene op de andere persoon.

Of je dat nu ‘overdragen’, ‘shedden’ of ‘besmetten’ noemt, maakt niet uit. Pfizer waarschuwt niet voor niets dat zo’n situatie binnen 24 uur moet worden gemeld aan de ‘safety’ afdeling. Het bedrijf wist dus op voorhand dat hun product schade zou kunnen veroorzaken aan vrouwen die zwanger zijn, die zwanger willen worden, borstvoeding geven, EN aan de -ongeboren of geboren- kinderen zelf. Ook overheden waren van dit gevaar op de hoogte; zie bijvoorbeeld ons artikel van 8 juni: Duitsland beperkt grondrecht lichamelijke integriteit en keurt uitademen spike proteïnen door gevaccineerden goed ** (/ ( / ‘Shedden’ spike-proteïnen door gevaccineerden was vorig jaar al bekend bij Duitse overheid, maar werd voor het publiek verborgen gehouden).

(** Voor de duidelijkheid: Spike proteïnen zitten niet IN de injecties, maar worden in het lichaam DOOR de injecties aangemaakt).

Iemand zou nog kunnen beweren dat een zwangere vrouw mogelijk contact heeft gehad met een gevaccineerde waarbij tijdens inenting misschien wat druppeltje uit de naald op zijn (of haar) huid waren gevallen. Dat is echter zeer onwaarschijnlijk. Pfizer heeft het in het document niet over een tijdsperiode, maar schetst enkel het scenario dat de man A) werd ingeënt, en B) op zeker moment nauw contact had met een vrouwelijke partner. Dat kan dagen of zelfs weken later zijn geweest. Enige gemorste druppeltjes zouden dan allang zijn verdwenen. (1)

82% spontane abortussen na Pfizer injectie

In de op deze site uitgebreid besproken bijsluiter en zorginstructies stond klip en klaar dat het Pfizer vaccin NIET aan zwangeren moet worden gegeven, niet aan vrouwen die binnen korte tijd zwanger willen worden, en niet aan vrouwen die borstvoeding geven. Dat werd wereldwijd van meet af aan echter toch gedaan, mede omdat Pfizer de aanvankelijke waarschuwingen om onduidelijke redenen weer introk.

De gevolgen hiervan waren onlangs in een andere wetenschappelijke studie te lezen: maar liefst 82% van 127 onderzochte vrouwen die in hun eerste 20 weken zwangerschap zaten en die zich toch hadden laten injecteren, kregen een spontane abortus.

Aanval met biologische wapens op voortbestaan mensheid?

Bovenstaande geldt niet alleen voor het Pfizer vaccin; enkele maanden geleden erkende de mede oprichter van Moderna en tevens mede ontwikkelaar van de mRNA technologie dat gevaccineerden inderdaad ‘vaccin’stoffen zoals het Spike proteïne naar hun omgeving kunnen ‘shedden’.

Ondanks deze schokkende feiten dringen bijna alle politici wereldwijd deze injecties met almaar dwingendere maatregelen aan hun bevolking op, en willen ze er zelfs nog veel meer van gaan geven, inclusief aan steeds jongere kinderen.

De aanwijzingen dat we inderdaad wel eens te maken zouden kunnen hebben met een rechtstreekse aanval met biologische wapens op het voortbestaan van de mensheid stapelen zich op. Een aanval, die feitelijk openlijk is aangekondigd door globalisten zoals de Rockefellers, Ted Turner en Bill Gates, die er nooit een geheim van hebben gemaakt dat ze vinden dat er veel te veel mensen op deze planeet rondlopen, en er actief iets moeten worden gedaan om het overgrote deel te ‘verwijderen’.

 

Xander

(1) No More Fake News (onderzoeksjournalist Jon Rappoport)
(Afbeelding, excl. spuit): Stephanie Pratt via Pixabay 

Zie ook o.a.:

01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
26-07: Nog onbevestigd: ‘Dodelijke schimmelinfectie in VS veroorzaakt door geshedde spikes van Covid gevaccineerden’
18-07: Tienduizenden Europese artsen krijgen brief met nieuwste wetenschappelijke feiten over Covid vaccins
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd (/ Schokkende resultaten van wetenschappelijke studie naar honderden zwangere vrouwen: Na Covid vaccinatie 82% spontane abortussen in de eerste 20 weken zwangerschap)
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
08-06: Duitsland beperkt grondrecht lichamelijke integriteit en keurt uitademen spike proteïnen door gevaccineerden goed ( / ‘Shedden’ spike-proteïnen door gevaccineerden was vorig jaar al bekend bij Duitse overheid, maar werd voor het publiek verborgen gehouden)
05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd
04-06: Oprichter Moderna en utivinder mRNA technologie bevestigt dat gevaccineerden spike
proteïnene verspreiden

01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen 
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
16-02: Professor Pierre Capel: ‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ (‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’)
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

2020:

04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

50

 1. Voor degene die niet in shedding geloofd; kijk op telegram naar de site shedding Nebenwirkungen. Hier worden veel persoonlijke verhalen uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland gemeld. Ook staat er een handig protocol voor degene die last heeft van bijverschijnselen van gevaccineerden. Aanrader!

 2. Beste mensen

  Ga de bron na van dit bericht! Het komt namelijk van Pfizer zelf. En de kans is aanwezig dat het onwaarheden bevat. Wat ze namelijk graag willen is nog meer social distancing door angst voor de ander op te wekken en de mensen in een totaal isolement zetten. Ben je niet gevaccineerd dan werkt je immuunsysteem goed. Ik heb trouwens ook al veel mensen in mijn directe omgeving die gevaxt zijn. Moet ik daar dan met een grote boog omheen lopen? Spikes via iemand zijn adem?? Kom maar op! De spikes zijn niet de Mrna codes die als een vaccin mijn cellen gaan veranderen. Verder; gewoon gezond blijven eten en heb je last van deze “spikes” dan heb ik ook ergens gelezen dat Ivermectine zeer goed werkt tegen deze spikes en ze neutraliseert. Hoe dit vaccin effect gaat hebben op sperma dat mag echter wel eerst even heel degelijk worden onderzocht. Vrouwen die kinderen willen hebben en geen vaccin willen doen er voorlopig goed aan niet hun partner te zoeken bij de schapen die zich hebben laten vergiftigen.

 3. Komkom, vlug allemaal mondmaskertjes dragen zodat je niet besmet raakt met het vaccin!

  Ongelofelijk hoe heerlijk ironisch dit is.

 4. update

  bedankt voor jullie gebed
  de buurman gaf zijn fout toe en zegt me niets meer yevzullen vragen in fe tuin maar de politieagente was oornamelijk bezig over het feit dat ik twee leren onderdelen kleine zetel op mijn parkeerplaats binnen aan de gemeenschappelijke tuin moet opruimen ik heb nu geen plaats het is geen stinkend afval en dat was precies erger want het ging er voortdurend over ook bij haar tweede bezoek erger dan wat hij me al aandoet sinds begin dat ik daar woon !!!
  alsof dat een reden is om mij zo te behandelen
  is dit opgeruimd het zal wel weer iets anders zijn iedereen mag alles uitgenomen ik
  ik mag de hele zaak niet persoonlijk opnemen terwijl de man en zijn vrouw me voortdurend aanvallen beschuldigen en duidelijk zeggen dat ze me weg willen de agente lachte me uit toen ik even struikelde over mijn woorden heb gezegd dat ze duidelijk aan de kant staan van rijke mensen met macht terwijl ik duidelijk het slachtoffer ben in dit alles en mijn veiligheid in het gedrang is niet de zijne als ik dit zou doen als dader had ik al een vrederechter op mijn hoofd maar ja ik ben uiteindelijk diegene ben die niet wil meewerken want ik ben blijkbaar niet begrijpend an jaknikkend genoeg enz. en ik die de.slimste moet zijn ja ik heb een jaar gezwegen maar als de buurman niet slim is (ja hij is gepensioneerd maar blijkbaar ook volgens de agente niet slim dan) dan is mijn slimheid ook voor niets ik heb ten alle tijde ruzie willen vermijden maar ik ga mijn berging nu niet opruimen voor hem hij moet wachten tot volgende vuilnisophaling en dan pas kan ik de twee stukken in mijn kleine berging doen hopelijk kan ik dan nog genoeg bewegen om mijn fiets eruit te krijgen want daar gaat het om. stukken moeten bij grof vuil worden opgehaald tegen betaling en dat is zeer duur en moet ik wachten tot ik meerdere stukken heb want ja ze stellen niet voor om bij hun bezoek containerpark dit mee te nemen voor mij tegen vergoeding wat zouden ze
  de politie kan ook je melding in het belachelijke trekken tegenstand bieden bij klacht neerleggen je zou je bijna schuldig voelen net of dat die zogezegde rommel op mijn autostaanplaats een reden is om mij zo te behandelen
  maar uiteindelijk heeft zijn fout toegegeven heeft gezegd aan de.agente.mij niets meer te vragen in de tuin maar zal wel andere methodes vinden let op zoals beschuldigen bv etensresten in zijn groenafvalbak maar er zelf in gestopt enz

 5. in australie had men eens last van miljoenen konijnen echt miljoenen en men wist geen raad tot dat men besloot een paar honderd konijnen te vaccineren met een virus dat andere koninnen ook zou besmetten en doden en ze loeten de gevaccineerde konijnen los tonder de miljoenen niet gevaccineerde konijnen en in een paar weken tijd waren ze allemaal uitgeroeid!

 6. @Zimo,

  het klinkt ook bizar, maar waarom zou Duitsland dan bijvoorbeeld op 20 juli 2021 met terugwerkende kracht vanaf 28 mei 2021 hun wetgeving mbt handelen tijdens infectieziekten bij mensen aanpassen op juist dát aspect? Geeft toch te denken, niet? Hieronder de link en daaronder de paragraaf die het betreft. Er staat kort gezegd dat er stoffen in mogen worden verwerkt die ingeënte personen kunnen uitscheiden en overdragen aan niet ingeënte personen.

  https://www.gesetze-im-internet.de/ifsg/index.html#BJNR104510000BJNE003907360

  Gesetz zur Verhütung und Bekämpfung von Infektionskrankheiten
  beim Menschen (Infektionsschutzgesetz – IfSG)
  Infektionsschutzgesetz vom 20. Juli 2000 (BGBl. I S. 1045), das zuletzt durch Artikel 1 des Gesetzes vom 28. Mai
  2021 (BGBl. I S. 1174) geändert worden ist”

  § 21 Impfstoffe
  Bei einer auf Grund dieses Gesetzes angeordneten oder einer von der obersten Landesgesundheitsbehörde
  öffentlich empfohlenen Schutzimpfung oder einer Impfung nach § 17a Absatz 2 des Soldatengesetzes dürfen
  Impfstoffe verwendet werden, die Mikroorganismen enthalten, welche von den Geimpften ausgeschieden und
  von anderen Personen aufgenommen werden können. Das Grundrecht der körperlichen Unversehrtheit (Artikel 2
  Abs. 2 Satz 1 Grundgesetz) wird insoweit eingeschränkt.

  Tja, het vaccineren is al een tijdje zeer populair… In deze ‘Preventief gezondheidsbeleid; Brief regering; Voortgang “Verder met Vaccineren” van 29-1-2020 staat het hele repertoire incl inenten tegen rotavirus benoemd. ‘Leuke’ weetjes voor de geinteresseerden:
  Onder het kopje ‘internationaal’ schrijft Blokhuis:
  “Wereldwijd is aandacht voor de risico’s die een dalende vaccinatiegraad met zich mee brengt. Op 12 september 2019 was ik aanwezig bij de Global Vaccination Summit in Brussel, die door de Wereldgezondheidsorganisatie en de Europese Commissie werd georganiseerd. Hier was onder andere aandacht voor het bestrijden van desinformatie.” Goh.

  Onder ‘het adviesproces’ noemt hij “een voorbeeld vanuit het VK (Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI)) waardoor vaccins versneld op de markt gebracht kunnen worden dat overgenomen zou kunnen worden, maar dat de keerzijde hiervan is dat men niet geheel onafhankelijk van de farmaceutische industrie opereert en dat de wetenschappelijke evidentie over het vaccin soms relatief beperkt is.”. Ach…

  https://www.parlementairemonitor.nl/9353000/1/j9vvij5epmj1ey0/vl5qrzjkf6vs

  Ja, het is een pracht agenda, die van 2030 en alles wat daaraan gerelateerd is…

  Waarom een prik (of 3 of iets) tegen het rotavirus dat vooral in ontwikkelingslanden een probleem is? https://www.who.int/immunization/monitoring_surveillance/burden/estimates/rotavirus/rotavirus_deaths_map_b.jpg?ua=1

  https://www.nature.com/articles/nrdp201783

  Voor alles een prikje. Gewoon ziek worden en ons lichaam laten werken is blijkbaar ondenkbaar geworden. Tja, inmiddels is het eigen immuunsysteem wel aan gort ja… zou je zo haast denken met alle pijlen en hoop op (preventief en/of verplicht) vaccineren. Er zullen vast groepen gebaat zijn bij bepaalde vaccins en medicijnen en het is fantastisch dat er zoveel mogelijk is en wordt ontwikkeld, maar vaccins bij voorbaat boven eigen lichaam en afweersysteem stellen…? Verplichten zelfs? Ongeacht wie, waar, etc? Is dit voor de gezondheid van de mensheid of een fijne melkkoe die afhankelijk en minder gezond maakt? Ik roep maar wat hoor… Wél een positief (…) puntje is dat vaccins tegen het rotavirus wel zijn goedgekeurd… Ondertussen verplicht men mensen tot inenten tegen Covid-19 (certification of vaccination ID) met een middel dat alleen wegens nood toegestaan is om toe te dienen…? Maar ok.

  Ik zou wel eens een prikje door die vreemde bubbel van alles dat voortvloeit uit de VN met haar agenda’s, partners, etc. willen zien. Lucht is het, pfoefffff… En ondanks alle gebakken lucht zijn ze al een knap eind gekomen. Gelukkig beginnen meer en meer mensen hun eigen normen, waarden, ideeën en stem terug te vinden.

 7. @nadine schreef:
  07/08/2021 om 5:06 pm
  aan oma
  “bedankt lieve oma voor iw raad ik woon ook in Belgie ubzou een goede buurvrouw en of advocate zijn hebt u mss juridische achtergrond ?? politie maakt zelden pv op maar de wijkagente heeft gezegd omdat ik het kwaardaardig vind het jele hebeuren ik dan idd klacht moet neerleggen en ze zullen dan onderzoeken
  Een klacht bij onderzoeksrechter kost geld het moet ook een herhalend karakter hebben dus bij volgend gebeuren en indien ernstig zal ik effectief gaan naar het politiebureau gaan ze hebben me ook al beschuldigd van zaken moeilijk om mondeling spreken vast te leggen en bewijs te krijgen
  lieve groetjes van nadine”

  Beste Nadine,
  Ik heb juridische kennis door ervaring en diverse rechtszaken die ik telkens gewonnen heb omdat ik in mijn recht stond. Ik ken dus zowat het klappen van de juridische zweep.
  Eerst ga je een klacht indienen bij de politie, die zijn verplicht jouw klacht te noteren, normaal verhoren ze dan ook degene tegen wie de klacht werd ingediend om zijn versie te horen en te noteren.
  Gevaccineerden zijn fanatiek en spreken dan hun mond voorbij, zij zullen zo zichzelf beschuldigen door naar jou te wijzen en dan heb je meteen het nodige bewijs.
  Je vraagt het nummer op van dit opgetekende politie verhoor van de tegenpartij (of een kopie maar ik betwijfel of je dat meekrijgt, je kunt vragen aan de griffier om dat verhoor bij de politie op te vragen)
  Dan ga je met de PV/klacht (en nummer van verhoor) naar de griffie van de vrederechter, met een zelfgeschreven brief waarin jij je grieven met argumenten uitlegt en dat laat je op de rol zetten (dat kost ongeveer 25€ en is onmisbaar bij het vredegerecht zodat de uitspraak moet uitgevoerd worden)
  Je vraagt een verzoening aan om je belager eens goed te laten schrikken en op de vingers te laten tikken want verder kan een vredegerecht niet gaan.
  Dan zal de vrederechter jou en de tegenpartij oproepen om te horen om vervolgens een uitspraak te doen die opgevolgd moet worden.
  (Deze oproep is vrijwillig en als de belager niet komt opdagen dan wordt er wel een vonnis uitgesproken waarvan de belager in kennis wordt gesteld en waaraan hij zich te houden heeft.)
  Op de zitting kan de tegenpartij aan de rechter zijn wangedrag uitleggen dat jij in je brief hebt aangegeven: intimidatie, belaging, stalking, beledigingen, bedreigingen, zowel verbaal als fysiek, slagen en verwondingen etc…
  Je kan dan ook het verzoek richten aan de rechtbank om dwangsommen op te leggen bij een volgende inbreuk op de uitspraak.
  Indien deze strafbare feiten zich opnieuw voordoen, is het aangewezen om naar de rechtbank van eerste aanleg te gaan met een pro deo advokaat om celstraf en schadevergoeding te vorderen.
  Jij hebt het recht op een eigen vrije mening, op zelfbeschikking en om met rust gelaten te worden en je veilig te voelen, zowel in je eigen omgeving als in het openbaar en niemand heeft het recht om jou te belagen omdat jouw recht op die grondwettelijke vrijheden niet strookt met zijn persoonlijke keuze.
  Laat je niet intimideren en vergeet niet dat jij in je recht staat en je de wet aan jouw kant hebt!

 8. De Omroep (lees: regering) adviseert ALLE babies te injecteren tegen het (ZOGENAAMDE) rotavirus.
  Schandalig en misdadig. Babies hebben bij gezonde vader en moeders en omgeving alle immuunstoffen van de moeder die nodig om gezond en wel op te groeien.

  Zie: https://nos.nl/artikel/2362405-kinderartsen-vaccineer-jonge-kinderen-tegen-rotavirus-en-ontlast-de-zorg
  Een baby wordt gevaccineerd tegen het rotavirus AFP
  NOS Nieuws • Binnenland • wo 30 juni, 13:13
  Advies: vaccineer alle pasgeborenen tegen rotavirus !!!!
  Dus naast de 22 “prikken” (lees vuige injecties) voor DKTP, voor BMR etc etc etc nu ook nog efen het ROTAvirus!
  En nog nooit is vlgs de 4 postulaten van Robert Koch wat voor VIRUS dan ook aangetoond!
  VIRUS = LEUGEN klaar !

 9. Dank voor jullie reacties @Klaas @philip @AdelaarRobin @Qvic @Agenda21 @wachter en natuurlijk @Xander en anderen die ik misschien had moeten noemen.

  Ik lees idd steeds meer over frequenties, magnetisme en heb ook studies gevonden (pub med, elzevier) mbt dit soort zaken… Ergens weet je het wel, maar wil je toch meer weten, dingen checken bij anderen. Checken of je nog wel redelijk objectief kunt denken en open blijft staan voor alles dat er gebeurt. Right from wrong blijven zien en geen aannames doen of eigen waarheden van mening naar zogenaamd feit verdraaien. Jullie reacties helpen mij hierbij. Dus nogmaals dank.

  @Klaas, Ik ga de video met Andrew Kaufman nog bekijken, heb wel al meer van en over hem gelezen ondertussen ;). Van Karen Kingston heb ik laatst het interview bij Stew Peters bekeken. En eigenlijk…ben ik denk ik te bang om te geloven wat ik eigenlijk al wel weet? Het is ook zo bizar…

  Overigens, via Rumble, de Stew Peters Show. Zeer de moeite waard. https://rumble.com/c/StewPeters

  Fijne dag beste mensen!

 10. @Qvic. U maakt het zich wel erg moeilijk met zulke gedachten waar geen bewijs voor is. “Chemtrails” zijn condenssporen ( https://nl.wikipedia.org/wiki/Condensspoor) die ontstaan door de extreme koude in de hogere luchtlagen.
  Het fysiek kan wel tegen een stootje; we zijn echt niet weerloos overgeleverd aan “giftige” ingrediënten die u kennelijk overal ziet. De bevers in de Biesbosch kwamen uit Oost-Duitsland. Waarom? Het waren sterke bevers die gewend waren geraakt aan het leven in een vervuilde omgeving. Natuurlijk zijn er grenzen aan wat een mens aankan, maar we hebben een ‘ingebouwd’ systeem dat verkeerde stoffen kan wegwerken en dat ziektekiemen kan bestrijden.

 11. Dit verhaaltje dat gevaccineerden ongevacc kunnen “besmetten” via ‘shedding’ of wat dan ook
  geloof ik niet zo. Ze ademen echt geen GO grafeenoxide uit en idem mRNA en als dat zo dan zo miniem weinig dat dat in 99,9 % geen effect op gezonde ongevaxte mensen heeft.

  Ik denk dat dit verhaaltje bedoeld is om 2 groepen mensen tegen elkaar op te zetten. = onderdeel van het grote reset-plan,
  waar wij met zn allen het Grote Resist plan t.o moeten stellen.
  Resist is verweren weigeren. Weiger aan ALLE maatregelen(mondkapjes vaccinaties, lockdowns 1,5 meters ) mee te werken.
  WEIGER-DISCIPLINE en wel ALLEMAAL en IEDEREEN!!!

 12. @ Nadine 07/08/2021 om 10:54 am

  Hallo Nadine, naar aanleiding van uw posting met verzoek voor gebed, heb ik een reactie voor u geplaatst op het Geloofsforum. Zie Geloofsforum.

  Hartelijke groet, Michaël

 13. @ Qvic: 5:56 pm. Dat ben ik met U eens. Heb zelf deze week, symptomen gehad, van raar gevoel in maag, erg warm en benauwd. Ben niet gevaccineerd.

 14. @ Lorelei 07/08/2021 om 6:18

  Ook ik heb na contact met gevaccineerden de ziekteverschijnselen gehad die u beschrijft
  Ik ben normaal nooit ziek, op een verkoudheidje van een dag na.

 15. Alle ongevaccineerde zijn eigenlijk al besmet met het grafeenoxide, deze worden met chemtrails uit gesproeid over het land en zit inmiddels overal in en op alles. Er is geen ontkomen aan. In alle vloeistoffen, het voor verpakte groente en fruit in de supermarkten, alle gewassen van het land, het oppervlakte water waar drinkwater van wordt gemaakt, in alles wat wij eten en drinken zitten restante grafeenoxide in. Grafeenoxide verlaagd jouw eigen bioritme/frequentie, als jij met vaccinatie relatief veel grafeenoxide direct in je bloedbanen gespoten worden, verlaagd dat nog veel meer. Als er gevaccineerde bij jouw in de buurt komt, die een veel lage frequentie uitzendt, verlaagd die persoon in kwestie ook jouw eigen frequentie onbewust. Daar onze huid daar gevoelig voor is, dat kan de huid gaan jeuken en eventueel rode bultjes door ontstaan. Zo ook dat je erg moe en lusteloos van worden en een vreemd gevoel in je maag/darm streek voelen, omdat jouw eigen frequentie verstoort wordt door die lagere frequenties om je heen door die gevaccineerde. Tevens wordt er steeds meer met het 5G netwerk getest en bij bepaalde frequenties veroorzaakt dat spontane bloedneuzen bij gevoelige mensen en ook een bepaalde druk op de buik of dat je het warm en benauwd krijgt. Wij mensen zijn een elektromagnetisch wezens, wat gevoelig is voor externe frequenties. Doorgaans zijn mensen met een relatieve lage eigen frequentie veel volgzamer dan mensen met een hogere eigen frequentie. Maar hogere frequente wezens hebben veel meer last van externe lage frequenties, dan andersom. Onze voeding moet er voor zorgen dat wij onze eigen frequentie kunnen blijven houden en dus gezond blijven, dat is de redenen van waarom jij iets lekker vindt of juist niet en of jij iemand leuk vindt of niet. Al het fabrieksvoedsel is laagwaardig voor ons en daar degraderen wij geestelijk van, zo ook met alle reguliere medicijnen en vaccins. Dat maakt ons als mens steeds meer gemakzuchtig en volgzamer van, precies wat de globalisten willen. Vandaar dat er steeds meer chemische toevoegingen in ons voedsel gestopt wordt.

 16. aan oma

  bedankt lieve oma voor iw raad ik woon ook in Belgie ubzou een goede buurvrouw en of advocate zijn hebt u mss juridische achtergrond ?? politie maakt zelden pv op maar de wijkagente heeft gezegd omdat ik het kwaardaardig vind het jele hebeuren ik dan idd klacht moet neerleggen en ze zullen dan onderzoeken
  Een klacht bij onderzoeksrechter kost geld het moet ook een herhalend karakter hebben dus bij volgend gebeuren en indien ernstig zal ik effectief gaan naar het politiebureau gaan ze hebben me ook al beschuldigd van zaken moeilijk om mondeling spreken vast te leggen en bewijs te krijgen
  lieve groetjes van nadine

 17. Dennennaalden thee is een effectieve oplossing tegen virussen, parasieten en spike proteïne besmetting.
  Dit vond ik op het internet. Gewoon van dennennaalden fijn hakken of snijden en daar thee van maken.

  Schijnt zeer veel vit c te hebben

 18. ik ben een paar keer heel ziek geworden nadat ik goede vrienden van my had bezoekt en die hadden vacin genomen !!

 19. @Nadine
  07/08/2021
  Je kunt het best klacht gaan indienen bij de politie voor belaging, bedreiging en een aanval op je persoon (omdat jij je recht op zelfbeschikking gebruikt! Jij hebt het recht om ongevaccineerd te zijn, net zoals gevaccineerden datzelfde recht heeft om wel te kiezen voor vaccinatie!)
  Je voelt je bedreigd en niet meer veilig in je eigen huis/omgeving en daar moet de politie wat aan doen!
  Daarvoor worden ze betaald: om de orde te handhaven en voor veiligheid van de burgers te zorgen.
  Geen mens mag een ander mens belagen, beledigen of aanvallen, voor geen ENKELE reden, dat zijn misdrijven en strafbare feiten!
  Dat zijn misdaden en daar moet je melding van maken: belaging, slagen en verwondingen, intimidatie, je buren aanzetten tot haat, oproepen tot geweld en agressie tegen jou….en de politie hoort in te grijpen door de belager te ondervragen en terecht te wijzen!
  Daar heb je helemaal geen advocaat voor nodig en indien het wel zover zou komen, dan ga je bij de sociale dienst een pro deo advocaat aanvragen!!
  Dit mag je niet onbestraft laten voorbijgaan, kom op om gerust gelaten te worden en je veilig te voelen, dat is je RECHT en de politie hoort daarvoor te zorgen!

  On topic:
  De onbeschaamdheid van misdadiger pfizer grenst toch aan het ongelooflijke!!!!
  Eerst hun vaccins opdringen om dan met de waarschuwing te komen dat wie HUN vaccin heeft gekregen een gevaar betekent voor ongevaccineerde zwangeren en moeders??????
  Dat is hetzelfde als bekennen dat hun vaccins dus schade veroorzaken, onveilig zijn en helemaal niet beschermen zoals ze beloofden,
  maar net dat gevaccineerden nu een gevaar zijn voor de ongevaccineerden en de volksgezondheid!!!

 20. Xander,

  een dikke PLUIM voor deze nieuwsberichten, zelfs indien er soms sensatie tussen zit ! 😉

 21. Wachter/Marian en anderen :
  Antwoord is simpel Controle/totale controle /hun willen precies bepalen hoe jij denkt, voelt,reageert,wat je doet,waar je heengaat enz.enz. m.a.w TOTALE GEHOORZAAMHEID aan …………….
  Dat zal de uiteindelijke werking zijn van alle vaccins ( Reken er maar op dat er nog vele vaccins zullen komen met de uiteindelijke uitwerking : Geen eigen wil , geen geloof in de Here Jezus ( wordt je ontnomen doordat je eigen wil je ontnomen is/willoos geworden ) en dus verloren zijn !!

 22. Stel de leraar van je kinderen heeft openlijk gezegd een pedofiel te zijn! Stuur jij je kinderen dan nog naar deze leraar ? ?? Als Bill Gates in het openbaar zegt de mensheid naar een 1/2 miljard te willen brengen ga jij dan bewust een prik halen bij deze psychopaat?

 23. Mocht u nog twijfels hebben over of we nu wel of niet in de derde wereldoorlog zitten; het antwoord is “nee”. Dit is nog steeds de tweede wereldoorlog.

  https://rumble.com/vkmvhq-boom-vax-passport-companys-horrifying-history.html

  De “mensen” die 90 jaar geleden gruweldaden pleegden zijn daar gewoon mee weggekomen, hebben in de loop der tijd een globaal emporium op kunnen bouwen en gaan nu gewoon verder waar ze gebleven waren, alleen nu echt op globale schaal.

 24. beste xander vrienden broeders en zusters
  willen jullie bidden voor me ben recent verbaal aangevallen maar ook fysiek doordat hij bijna voor mijn neus stond (hoezo ik ben toch een gevaar ?) in mijn gemeenschappelijke tuin aan mijn huis door buur die nubal zei dat ik door niet gevaccineerd te zijn ik een gevaar ben voor hen en dat ik daar zo niet meer kan wandelen
  het zijn boosaardige mensen al problemen mee vanaf het begin. ik woon er alleen andere buren worden ook betrokken in deze aanval naar mij toe
  dat vind ik wel.vroeg dat de mensen nu al zo bezig zijn politie is gecontacteerd geweest maar er wordt enkel gepraat momenteel ik heb geen geld voor advocaat helaas ik kan hierbij enkel.hopen op God en zijnn familie voor hulp bedankt

  nadine

 25. In reactie op Wachter. Dit is mijn gevoel. Ook al kun je als niet gevaccineerde spike eiwitten binnen krijgen, ik denk dat dit in een dusdanige hoeveelheid gebeurt dat een gezond en volgroeid lichaam zich hier tegen kan verweren. Ter ondersteuning kun je je beschermen met antioxidanten, zoals paardenbloemextract en/of dennennaaldenthee. De hoeveelheid aan spike eiwitten die gevaccineerden in hun lichaam hebben is hoogstwaarschijnlijk veel hoger. Bij hen wordt het nl. niet vermengd met lucht, maar rechtstreeks in hun lichaam gespoten c.q. aangemaakt. Daarnaast weet je niet wat ze nog meer voor troep in zo’n spuit doen … of nog gaan doen. Diegenen die dit bedacht hebben zijn zielloos. Diegenen die hieraan meewerken zijn verloren als ze niet snel tot inkeer komen.

 26. Het blijft maar duren, wanneer gaat alles is terug naar ‘ normaal’? Ik denk persoonlijk dat alles niet meer ‘ normaal’ zal worden. Nu gaan ze ook nog gevaccineerde opzetten tegen niet gevaccineerde en ook zwangere vrouwen moeten opletten, en zo blijven we maar in een openluchtgevangenis leven. Shalom

 27. FRONT NIEUWS
  “WE Kunnen WINNEN! Patrick King is een trotse vader van 2 kinderen, een vrijheidsstrijder en een patriot die het opnam tegen de machtige regerinCanada:
  Gezondheidsautoriteit kon bestaan van virus niet bewijzen – Beklaagde vrijgesproken in Alberta, en WON!

 28. Ik ben geen antivaxxer zoals dat tegenwoordig heet. Oftewel ik ben niet tegen vaccins. Er zijn ook goede vaccins maar wat er nu aan het gebeuren is, is echt vreemd. Waar rook is is vuur. Ik herinnerde me onlangs een heel eigenaardig berichtje wat een tijdje voor de pandemie nogal lacherig door iedereen op het internet werd ontvangen. Een berichtje van de Chinese overheid aan het chinese volk. Ze moesten toiletpapier inslaan. Massaal. Nu is het chinese regime niet bepaald bekend met humor en ik ben ervan overtuigd dat ze het ook niet humoristisch bedoeld hebben maar dat ze wisten dat er massaal gehamsterd zou worden.Ik ben toen van schrik ook toiletpapier in gaan slaan en toen een kort tijdje later de schappen in de supermarkt leeg waren en er nauwelijks nog toiletpapier te krijgen was had ik voldoende voor de dagelijkse boodschapjes. Ik heb toen gelijk maar allerhande houdbare spullen ingeslagen en ik heb geen last gehad van tekorten tijdens de hamsterwoede van iedereen. De mensen waren toen echt aan het vechten om een pak toiletpapier.Waar rook is, is vuur. Hoe wist de chinese overheid dat er gehamsterd zou worden? Maanden voor de uitbraak van corona? Vreemde zaak.

 29. Wachter op 6.43 pm en Marian 7.31 pm

  Misschien omdat vaccineren veel geld oplevert

 30. Dank Xander!
  Ik post opnieuw, het lijkt niet geplaatst te worden (gisteravond laat gedaan).

  Deze documenten waren mij, op een bijsluiter na, bekend inderdaad. Goed door jullie op een rij gezet en met de juiste info met elkaar in verband gebracht. Mooi werk weer!

  Nu vraag ik mij in dit verband al een tijd lang iets af. Hoe uit zich blootstelling ánders dan mbt o.m. hormoonhuishouding, zwangerschap en vruchtbaarheid? Ik bedoel dan specifiek:
  “8.3.5.3. Occupational Exposure” van het Pfizer document. Als ik in de buurt van een (pas?) gevaccineerd persoon kom, voel ik vaak een soort magnetisch veld (?) om die persoon. Bij de één sterker dan de ander. Het is net alsof die personen op een andere frequentie zijn ingesteld? Ik word daar heel naar van… De ernst ervan lijkt af te nemen naar mate het langer geleden is dat iemand geprikt is. Daarna, of bijna gelijktijdig, krijg ik keelpijn (ik moest laatst denken aan sterke Deet, die anti muggen spray, die prikt ook zo in je keel/neus, die geur erbij ook…). Dan hoofdpijn en de dag erna, of later diezelfde dag word ik (neus-)verkouden en rillerig en moe…alsof de energie uit me weg wordt gezogen. Ook krijg ik vaak last van mijn huid (jeuk, rode bultjes, vlekken) en van mijn darmen (na lang contact). In winkels kan dit me soms echt te veel worden, dan moet ik eruit.

  Ik hoor nu meer vrienden en familie hierover. Ik ben dus niet de enige in mijn omgeving. Maar waarom lees of hoor ik hier nog niet meer over? Kan dit daadwerkelijk zo zijn (denk het wel gezien de documenten, maar toch…nooit zomaar aannemen wat je niet zeker weet of helemaal kunt plaatsen)?
  Waarom voelt de ene persoon na de prik(-ken) meer magnetisch (oid) dan de ander en wat veroorzaakt dit (hoe zit dit bij welk vaccin, welk type mens/genenpakket/medicatie/etc, etc)? Waarom wordt een niet gevaccineerde persoon hier mogelijk naar van, licht grieperig oid en heel moe, en is dit schadelijk of alleen ‘vervelend’?

  Er zijn nogal wat mensen om mij heen wél gevaccineerd (vrienden, collega’s). Ik wil niemand uitsluiten om hun keuze/denkwijze en wil hen blijven zien. Maar…ik wil niet steeds die vreemde klachten ervaren. Die klachten maken mij ook wel wat achterdochtig juist omdát ik de documenten in dit artikel ken. Wat nu als dit langzaam ook de niet gevaccineerden beïnvloedt? En zo ja, in welke mate en op welke wijze? Hoe voorkom je dit dan zonder de gevaccineerde af te wijzen? Want al zijn er helaas best wat gevaccineerden die ongevaccineerden willen uitsluiten of afwijzen, dat wil ik andersom niet doen. Tenzij…blijkt dat ik hier grenzen moet stellen omdat ergens feitelijk uit blijkt dat het zgn shedding behoorlijke schade aanricht, of dat dit ten minste heel aannemelijk zou zijn. Kunnen jullie hier eens induiken? Al kan ik nu best een mogelijk antwoord bedenken, ik zou graag eerst meer concrete info hebben…het is mij nu nog te onbesproken, te veel zelf aan elkaar knopen van info. Wie zegt dat dit klopt. Nog teveel een ‘idee’ dat best waar kán zijn.

  Zijn er mensen die dit herkennen en zijn er mensen die hier vanuit beroep, ervaring, studie iets zinnigs over kunnen zeggen (onderbouwd, feiten)? Happy to help als ik hierin zelf iets kan doen Xander. Om te beginnen plaats ik dus dit…

  Dank vast!

  Beste Lorelei, er wordt niet 24/7 gemodereerd, dus vandaar dat uw post nog niet was gepubliceerd. Mod.

 31. Beste moderator,

  U vroeg om links… bij deze:
  https://www.pnas.org/content/118/21/e2105968118
  https://portal.fiocruz.br/en/news/endogenous-retroviruses-high-levels-help-understand-early-mortality-covid-19-patients
  Voor mij is dit overigens het bewijs dat het vaccin onvoldoende getest is op lange termijn activiteit van reverse transcriptase. Mochten de vaccins voorzien zijn van reverse transcriptase blockers, zoals bij AIDS medicijnen NRTI, dus… dan zouden we dat aan de bijwerkingen moeten merken

 32. Vaccin verandert wel.degelijk uw DNA celcode.

  Uit een onderzoek van onder meer Rudolf Jaenisch van Massachusetts Institute of Technology en ook uit onderzoek in Brazilie blijkt dat Covid-19 bij veel meer mensen dan eerder verwacht in celkern opgenomen wordt. Dit zijn de mensen die aan zware Covid verschijnselen leiden. Bron Proceedings National Academy of Sciences 25 mei 2021 …
  “Reverse transcribed Sars Cov-2 RNA can integrate into the genome of human cultured cells.” (Hier staat dus in het Engels wat ik net in.het Nederlands schreef)
  Een studie in Brazilie van de Oswaldo Cruz Foundation (Fiocruz) gepubliceerd door Cristina Azevedo wees ook naar een sterk verband (comorbiditeit) bij.mensen met een Covid-19 infectie in combinatie met zogeheten retrovirus activiteit. Bekende retrovirussen zijn HIV en Hepatitis C waartegen geen vaccins zijn. Overigens wel tegen de hep a en hep b virussen.
  1% van de Amerikaanse bevolking is met hep c besmet
  En loopt risico. De werking van retrovirussen in combinatie met mRNA vaccin is niet voldoende onderzocht. Naar schatting 20% van ons eigen DNA bevat restanten van oude retrovirussen. In het Braziliaanse onderzoek noemt men deze HERV-K (human endogenous retrovirus K), in het “MIT”-onderzoek praten ze over LINE (Long Interspersed Nuclear Element). Naar schatting 10 tot 20% van onze celcode bevat overblijfselen van retrovirussen met codering voor het eiwit reverse transcriptase dat verantwoordelijk is voor opname in het DNA van viraal RNA (viruscode dus)
  Ik begrijp dat dit moeilijk leesbare artikelen zijn, maar ze geven een sterke aanwijzing dat mRNA vaccins in combinatie met activiteit van in ons eigen DNA ingesloten retrovirussen tot verandering van ons DNA kan leiden.
  Dan produceren we continu spike eiwitten en blijven we zoals in het artikel naar verwezen wordt positief testen (tenzij de gevaccineerde cellen opgeruimd worden hetgeen onwaarschijnlijk is)
  Het ernstige beloop in Brazilie en de HERV-K connectie met die patienten toont deze waarschijnlijkheid aan.

  Heeft u een link. Mod.

 33. Het houd maar niet op met de vaccinazi smeerlapperij. Goed dat jullie dit aan de kaak stellen Xandernieuws!

 34. En lopen teveel globalisten rond op deze aarde , schijnbaar hebben ze zelf een “tegengif om zichzelf te beschermen “, maar het kan voor hun ook wel eens anders aflopen als dat ze zelf hadden verwacht .
  Geld is macht , maar daar zou ik op termijn maar eens even niet meer vanuit gaan .

 35. Hier geloof ik nou eigenlijk niets van, en wel om de volgende reden: Pfizer is toch gevrijwaard van
  alle mogelijke bijwerkingen ed.? Dus wat kan hun het schelen wat er, met wie dan ook,
  gebeurd??
  Ik denk dat het de zoveelste poging tot polarisering is. Het opzetten van diverse groepen tegen
  elkaar.
  Lees het document, zie hyperlink in het artikel. Mod.

 36. @ Ernie: 8:39 pm. En daar zal ik NOOIT medewerking aan verlenen.

 37. @ wachter schreef: 06/08/2021 om 6:43 pm Het gaat niet om het vaccin, maar om de QR codes =
  voorloper digitale identiteit = absolute staatscontrole. Iedere burger moet immers ” geoormerkt” worden. Daarom ook vaccinatieplicht.

 38. Ik kreeg plotseling 2x , zonder reden een bloedneus enkele dagen na het bezoek bij mijn vader ,vlak nadat mijn vader zich had laten vaccineren. Ik kon het niet verklaren.. zo maar ..Tot ik later het verhaal van shedding las. Ik kon hier dus persoonlijk een indicatie voor het shedding proces in vinden. Zonder die bloedneus had ik het misschien niet geloofd. Op het internet staan nu vele dergelijke zaken. De bloedneus heeft zeer waarschijnlijk te maken met de eigenschappen van het imitatie Covid spike eiwit op de bloedstolling.
  Ik zelf laat me niet vaccineren. Mijn vader zelf, zag zijn long capaciteit die al zeer laag was door zijn vaccinatie nog verder afnemen. Die zit nu permanent aan de zuurstof. Reden denk ik is de diepe ader trombose (deep vein trombosis) en aderwand verandering , die de bloedstroom langs de longblaasjes vermindert en daardoor de zuurstof opname van rode bloedcellen bemoeilijkt. Professor emeritus Pierre Capel gaf 3 maanden geleden al een uitleg hoe dit proces werkt. Als het het spike eiwit al in je lichaam komt via shedding en inademing bij een gevaccineerd persoon , waarom dan nog gedwongen injectie vaccineren met dat eiwit als ik na inademing daarvan al reactie ondervindt? Ik heb nu waarschijnlijk al antistof tegen het eiwit na die inademing. De vaccin industrie had het vaccin dan misschien ook kunnen aanbieden als aerosol als het zo makkelijk gaat en het eiwit stabiel blijft bij uitademing. Ik acht het shedding proces nog niet volledig bewezen maar het lijkt er wel erg sterk op dat het bestaat. Eigen ervaring en die van vele anderen volgens de vrij internet sites.

 39. John Rappaport is een betrouwbaardere bron dan bijvoorbeeld die Health Ranger met z’n fantasie verhalen. Ik ga het nog eens goed lezen maar als zelfs Rappaport zegt dat Shedding bestaat.. Het gaat totaal tegen mijn gevoel in. Mensen kunnen elkaar niet besmetten.

 40. Is het nou echt zo moeilijk als je quotes uit een document gebruikt te verwijzen naar de bladzijde waar het op staat ipv enkel te verwijzen naar een document van 200+ pagina’s?

  Henk: U gaat naar het document en zoekt op de inhoud bij ‘Een EDP (Exposure to the vaccine During Pregnancy .Als u dat gevonden heeft dan klikt u daarop en u wordt gelijk naar de betreffende pagina gebracht. Mod.

 41. Wachter, dat vraag ik mij ook al een tijd af. Is er iemand die hier een antwoord op kan geven a.u.b..

 42. Goed artikel. Ergo, dat betekent dus, dat ik als niet gevaccineerde evengoed “de sjaak”ben, als een gevaccineerde spike eiwitten naar mij uitademt. Dan snap ik niet, dat de uitvoerders van deze smeerlapperij, – de big pharma, en Gates en zijn trawanten overal- ons persé allemaal willen vaccineren. Toch eigenlijk wel vreemd…

Comments are closed.