Duitsland beperkt grondrecht lichamelijke integriteit en keurt uitademen spike proteïnen door gevaccineerden goed

—————————————————————————————————————————————–

‘Shedden’ spike-proteïnen door gevaccineerden was vorig jaar al bekend bij Duitse overheid, maar werd voor het publiek verborgen gehouden

—————————————————————————————————————————————–

We hebben recent in artikelen gewezen op het ‘shedden’ (uitscheiden/ uitademen) van spike-proteïnen door gevaccineerden, die door ongevaccineerden kunnen worden ingeademd, en waar een aantal van hen last van krijgen (o.a. neus- en oorbloedingen). Sommige mensen konden het maar moeilijk geloven (‘op TV zeggen ze er niets over!’), maar Duitsland blijkt al op 18 november 2020 een wet aanpassingsvoorstel te hebben opgesteld waarmee exact dit ‘shedden’ door gevaccineerden wordt goedgekeurd. Wel moest het grondrecht op de integriteit van het eigen lichaam ervoor worden ingeperkt, want anders hadden ongevaccineerden bezwaar kunnen maken dat ze op deze wijze gedwongen worden deel te nemen aan een medisch experiment. Duitsland is hiermee een van de eerste landen in Europa die in een totalitaire medisch-fascistische dictatuur verandert.

In paragraaf 21 (pagina 40-41) staat te lezen dat ‘… er vaccins gebruikt mogen worden die micro-organismen bevatten, die door de gevaccineerden worden uitgescheiden en door andere personen opgenomen kunnen worden. Het grondrecht op lichamelijke integriteit (artikel 2, alinea 2 zin 1) wordt in dit opzicht beperkt.’

En voilà, in één zin heeft de Duitse overheid dus al ruim een half jaar geleden besloten een einde te maken aan het basis mensenrecht dat alleen u mag beslissen wat er met uw eigen lichaam gebeurt. Deze aanpassing van de Wet Bestrijding Infectieziekten bij Mensen (van 20-07-2000) kan niet zonder goedkeuring van Brussel tot stand komen, waardoor andere EU-lidstaten ongetwijfeld zullen volgen (of reeds gevolgd zijn).

Recht op schone lucht, exclusief micro-organismen in uitgeademde vaccindeeltjes

In Nederland gaven rechters de afgelopen jaren kleine milieugroepjes al vaak gelijk in hun eis op het recht op inademen van ‘schone lucht’ (stikstof, fijnstof), maar daar vallen vaccindeeltjes klaarblijkelijk niet onder. Publieke ruimtes en openbaar vervoer zijn rookvrij gemaakt, maar daar mag u nu wel voor uw gezondheid potentieel schadelijke micro-organismen inademen die het gevolg zijn van door de overheid nog nèt niet verplichte vaccinaties.

Fauci Files: Coronavirus opzettelijk gemaakt biowapen (dus spike proteïne ook)

Eergisteren berichtten we over een in Nature Neuroscience gepubliceerde studie waarin wetenschappers bevestigen dat het spike proteïne alle delen van de hersenen kan binnendringen. Uit een eerdere in Nature gepubliceerde peer-reviewed studie was al gebleken dat de nano-deeltjes in de vaccins hersenschade kunnen veroorzaken. Op 5 juni wezen we op één van de gelekte ‘Fauci Files’, een interne email van al 11 maart 2020 waarin letterlijk stond geschreven dat het coronavirus een opzettelijke gemaakt ‘biowapen’ is.

Maandenlang hebben fabrikanten en massamedia er bij de burgers ingepeperd hoe gevaarlijk dat spike proteïne wel niet is. Vervolgens werd aan inmiddels zo’n 2 miljard mensen een vaccin ingespoten waarmee hun lichamen in ‘fabrieken’ van dat spike proteïne werden veranderd. In wetenschappelijke onderzoeken werd aangetoond dat zowel het spike proteïne als de mRNA-nanodeeltjes in de Covid vaccins niet in het spierweefsel blijven zitten, maar zich door het hele lichaam kunnen verspreiden, inclusief de hersenen.

U begrijpt wat dit kan betekenen? Als coronavirus inderdaad een biowapen is, dan geldt dat automatisch ook – en vooral – voor het spike proteïne van dit virus, dat immers van meet af aan als het allergevaarlijkste deel van het virus werd neergezet. Dit zou de vaccins – in ieder geval indirect – eveneens een biowapen maken, want die coderen uw lichaam immers om dat proteïne aan te maken. En als uw eigen lichaam vervolgens triljoenen van die spikes gaat aanmaken, dan zou uw eigen lichaam volgens deze definitie een soort biowapen-fabriek worden.

Kan niet worden uitgesloten dat uitgeademde spikes schadelijk zijn voor ongevaccineerden

De medeoprichter van Moderna en mede-uitvinder van de in vaccins gebruikte mRNA technologie heeft bevestigd dat gevaccineerden deze spikes in hun omgeving ‘shedden’, maar schreef dat dit waarschijnlijk geen kwaad kan. Zeker weten doet hij het echter niet, en dat komt omdat hetgeen nu wordt gedaan – mensen massaal injecteren met experimentele genetisch gemodificeerde organismen – nog nooit eerder is gedaan, en de gevolgen volstrekt onbekend zijn. (Zie ons artikel van 4 juni voor nadere uitleg).

Via wetenschappelijke contacten hebben wij vernomen dat vooralsnog niet kan worden uitgesloten dat de uit gevaccineerden vrijkomende spike-proteïnen een gevaar vormen voor de gezondheid van ongevaccineerden. Of dat ook werkelijk zo is moet nog worden aangetoond, net als de mate van dat eventuele gevaar. Treden er slechts tijdelijk neus- of oorbloedingen op? Krijgen sommige mensen slechts even last van diarree, griepverschijnselen en concentratiestoornissen voordat hun immuunsysteem dan ingeademde spikes onschadelijk maakt?

Voorzichtigheid met zowel (langdurig) contact met gevaccineerden als met harde conclusies hierover trekken is dus geboden. De situatie voor ongevaccineerden lijkt in principe veel beter, want hun lichamen zijn niet met mRNA instructies veranderd in spike-fabrieken, en maken dus geen triljoenen spike-proteïnen aan. Toch zullen zij uiterst behoedzaam moeten blijven om te zien of er niet een soort ‘spike’ epidemie ontstaat van mensen die last krijgen van veel verschijnselen die sinds 2020 aan corona/Covid-19 worden toegeschreven.

‘Ik ben gevaccineerd en heb nergens last van!’ – Wat topexperts hiervan zeggen

Voor mensen die nog steeds zeggen ‘ik ben gevaccineerd maar heb nergens last van’ had de wereldwijd erkende Ierse immunoloog, kanker- en vaccinexpert, medisch patenthouder en eminente professor Dolores Cahill onlangs harde woorden. ‘Die mensen hebben geen benul van de wetenschap.’

Een Amerikaanse collega van haar, dr. Sherri Tenpenny, die 12 jaar lang directeur was van de spoedeisende hulpafdeling van een Amerikaans ziekenhuis en auteur is van 2 boeken en honderden artikelen op het gebied van vaccins, voorspelde in februari dat het ‘4 tot misschien 14 maanden gaat duren voordat we ten volle de verwoestingen zullen zien van wat er gaat gebeuren met mensen die zijn gevaccineerd met dit vaccin.’ Met andere woorden: uiterlijk in het voorjaar van 2022 zal blijken of haar ernstige waarschuwingen (zoals ‘deze vaccins zijn dodelijk’) terecht waren.

Dr. Vernon Coleman, met meer dan 100 boeken en diverse bestsellers de meest gelezen medische auteur van Groot Brittannië, publiceerde in maart een video waarin hij zijn vrees uitsprak dat miljoenen mensen zullen sterven als gevolg van deze vaccins. Ook hij verwacht in de herfst van dit jaar of in de winter van 2022 ‘de eerste extra doden, die een voorwendsel zullen zijn voor nieuwe vaccinaties,’ waar overigens nu al testen mee worden uitgevoerd (om te onderstrepen dat dit inderdaad allemaal uitvoerig gepland lijkt te zijn).

Dr. Lee Merrit, een gelauwerde Amerikaanse toparts met een indrukwekkende palmares, omschreef in januari 2021 zowel het coronavirus als de vaccins letterlijk als ‘biologisch gemanipuleerde biowapens’, en wees op het ongemakkelijke en daarom verzwegen feit dat de dierproeven met de Covid-19 vaccins niet zijn afgemaakt omdat alle dieren dood gingen nadat ze na vaccinatie opnieuw aan het coronavirus werden blootgesteld.

Dan is er nog dr. Mike Yeadon, voormalig vice-president bij Pfizer, die onlangs opnieuw waarschuwde dat ‘al deze genetische vaccins (Pfizer, AstraZeneca, Moderna, J&J) een fundamenteel veiligheidsrisico voor de bevolking vormen… Een aanzienlijk deel van de wereldbevolking kan ernstig gewond raken of sterven.’

‘Bio oorlogsvoering’?

‘Dit is bio-oorlogsvoering, plain and simple,’ is de overtuiging van de conservatieve Amerikaanse radio presentator Hal Turner. ‘Ook al zal Duitsland het geen bio-oorlogsvoering noemen, toch is dit daadwerkelijk exact het geval. Mensen worden zonder hun weten of instemming geïnfecteerd met een biologische stof. Een Europese regering… besluit voor de rest van de wereld wat voor zogenaamde ‘vaccins’ we allemaal moeten hebben. En als we dat niet willen – pech, je kunt er wettelijk niets tegen doen.’

Als deze wetsaanpassing erdoor komt, betekent dat een regelrechte schending van de Nürnberg code, en een grove inbreuk op de vrije wil en het basis mensenrecht op de integriteit van het eigen menselijke lichaam. Indien de ‘geshedde’ spike proteïnes inderdaad tijdelijke of permanente gezondheidsschade bij ongevaccineerden aanrichten, zou zelfs van een opzettelijke bio-terreuraanval op de bevolking kunnen worden gesproken, en misschien zelfs wel van een poging tot genocide. Dat definitief te bepalen is echter voer voor het door Europa’s topadvocaat Reiner Fuellmich in voorbereiding zijnde Nürnberg 2.0 tribunaal, al is het de vraag of deze wereldwijde machtsgreep nog gestopt kan worden.

 

Xander

(1) Perma.cc (Gesetz zur Verhütung und Bekämpfung von Infektrionskrankheiten beim Menschen (Infektionsschutzgesetz – IfSG) via Hal Turner
Afbeelding: mohamed Hassan from Pixabay 

Zie ook o.a.:

07-06: Prognose op basis van Pfizer cijfers: 468 Nederlandse kinderen krijgen zeer ernstige gevolgen van eventuele vaccinatie
06-06: Nature Neuroscience studie toont aan dat spike proteïne alle delen van de hersenen kan binnendringen
05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd
04-06: Oprichter Moderna en utivinder mRNA technologie bevestigt dat gevaccineerden spike proteïnene verspreiden
04-06:De Fauci Files, het pandemie bedrog en de door de EU gewilde oorlog tussen Amerika en China
03-06: Wereldwijd erkende immunoloog: ‘Gevaccineerden die zeggen nergens last van te hebben zijn onwetend over de wetenschap’
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
25-05: Een greep uit de vele gezichten van slachtoffers van het Covid-19 vaccinatie-programma
25-05: WHO waarschuwt dat de volgende pandemie eraan komt; vaccins worden al getest
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
29-04: Steeds meer berichten van ongevaccineerden die ziek worden na contact met gevaccineerden
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
10-04: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
01-03: Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

2020:

29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
19-11: Oud-voorzitter comité Royal College of Physicians noemt corona grootste hoax ooit
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

61

 1. Wij allemaal keuren uitlaatgassen van auto’s en dergelijke goed. Daar worden we ziek van. Denk aan COPD. Fijn stof ademen we ook in. Gezond? Is dat ook een schending van mijn lichamelijke integriteit? In ieder geval word ik er erg benauwd van en uitlaatgas stinkt ook nog. Echt adembenemend. En ademen gevaccineerden de spikejes niet ook in? Gevaccineerden houden echt geen afstand van zichzelf. Wat doet dat uitademen van spikejes met gevaccineerden zelf? Ik ben 66 en niet gevaccineerd hoewel ik volgens de heilige wetenschap in een 3 dubbele risicogroep zit.Ik weiger een vaccin te gebruiken dat gemaakt is met lichaamsdelen van een geaborteerd menselijk wezen. Ik ben geen kannibaal .En ook geen vaccinatie weigeraar.Er zijn ook goede vaccins.De laatste tijd krijg ik buiten een loopneus en een kuchje en veel geprik op mijn hoofdhuid en lichaamsdelen die aan de buitenlucht zijn blootgesteld.Als ik thuis ben verdwijnt dat al weer snel.Spikejes? Ik ben paranormaal heldervoelend dus ik ben niet echt een gangbaar type mens. Misschien geven gevaccineerden mijn imuunsysteem een boost door hun uitgeademde spikjes. Ik ben al jaren niet meer grieperig geweest.Ik heb ook nog nooit een griepprik gehad.Ik denk dat griep vrij blijven komt doordat ik al vele jaren een hoge dosis vitamine C en D3 gebruik. Enfin, misschien helpen al die uitgeademde spikjes mij wel om geen corona te krijgen Wie weet? Blijf vooraal rustig onder dit alles. En ontwikkel geen tunnelvisie. Dat blokkeert alleen maar je gezond verstand.

 2. Heb al een aantal voorbeelden gezien van shedden.
  Kind bij oogarts op donderdag,oogarts was 1 dag ervoor geprikt ( ik noem het bewust geen vaccin want het is geen vaccin) .
  Op zondag jeukende uitslag in gezichtje en knieholtes.
  Huisarts zegt :” doe er maar hormoonzalf op .”
  Wij zijn niet zo van het onderdrukken van ziektes,maar meewerken.
  Ik heb een olie gemaakt van drie geneeskrachtige kruiden en zo is hij ervan af gekomen.
  Ander voorbeeld: 23 maart ,vrouw krijgt zeer pijnlijke menstruatie ,zo erg dat afspraken moesten worden afgezegd.
  Komt er later achter dat ze in contact is geweest met overbuurvrouw die op 21 maart de prik had gehaald.
  Nog een voorbeeld: vrouw krijgt op werk zware migraine en ziet met 1 oog niets meer. Wat blijkt? Collega een paar dagen ervoor geprikt.
  Als een geprikt persoon de eerste 7 dagen geen bloed mag doneren dan zou het zo zijn dat de geprikte personen de eerste 7 dagen besmettelijk zijn voor degenen die zich goed hebben ingelezen,degenen dus die zo verstandig zijn om de prik niet te nemen.
  Alles wat ik maar kon vinden heb ik uitgeplozen en heeft me gebracht waar ik nu ben.
  Als mensen te lui zijn om dat te doen of te goedgelovig ,hebben ze niet alleen zichzelf ermee maar indirect ook ons.

  Even buiten het onderwerp : ik zie op twitter een foto waar Bergoglio ( “ paus” Franciscus de hand kust van Rockefeller,Kissinger en Rothschild. Als je het nu nog niet ziet….

 3. @tukker
  @angel

  Ten eerste dank voor jullie reactie. Ok, ik heb twee Pfizer prikkies gehad. Mijn keuze als 68 jarige. Ik waardeer jullie argumenten tegen mijn mening. Ieder zijn goed recht. En vooral dank aan Xander die ook kritische reacties hier publiceert. Dat is pas ongecensureerde publicatie. Dat houdt de journalistieke informatievoorziening scherp. Maar ik geloof de meeste publicaties op deze nieuws site gewoon niet. Een normale HBO opleiding gevolgd. Gezond verstand gebruiken. Kritisch zijn en blijven. Geldt ook voor jullie. En nogmaals dank aan Xander die ook ruimte biedt aan het ander geluid.

  Beste Dré, lees ook de bronnen onder het artikel. Mod.

 4. Dre , dat je NIET op mijn en misschien andere argumenten ingaat, zegt mij genoeg.
  Of je bent een infleuncer of je heb je kop inderdaad in het zand gestoken.
  Dan hoop ik dat het goed met je gaat ( meen ik )

 5. Dré, u schrijft hier in uw reactie over ‘het vaccin’. Het ‘vaccin’ is echter geen vaccin…Het is een genetisch gemodificeerd middel… Het is nog in de experimentele fase en is pas in 2023 uitgefaseerd. Vandaag nog las ik dat Pfizer verschillende kwaliteitstesten aan zijn laars heeft gelapt, om het middel vervroegd op de markt te kunnen laten komen…
  Om hier nu inzake zo’n belangrijke kwestie, nog een grapje over een Elon Musk satelliet te maken, vind ik persoonlijk een beetje misplaatst…De teller voor de vaccin doden staat inmiddels in Europa op 14000 doden. We gaan naar mijn idee, richting meer slachtoffers door ‘vaccin’ dan door corona…

 6. @realist schreef aan @Dré:

  Zit je dit te schrijven namens het ministerie van volksgezondheid of het RIVM?
  Wat je meldt is wel heel doorzichtig en pro overheidspropaganda.

  Reactie Dré aan Realist, dat mag toch? Ik hoef het toch niet eens te zijn met jullie mening en stellingen? Ook ik ben kritisch naar de overheid, maar zeker ook naar mensen die geloven in complot theorieën. Ik niet dus. En je zal mij echt niet horen zeggen dat er geen risico’s zitten aan covid vaccinaties, zoals de overheid beweert. De lange termijn effecten ervan zijn niet bekend. De tijd zal dat moeten leren. En vaccineren is je eigen keuze. Jongeren, zeker 30 minners lopen nauwelijks risico op ernstige of fatale bijwerkingen bij een corona besmetting, maar ouderen wel. Maar besmette jongeren kunnen wel ouderen besmetten. Door voldoende mensen te vaccineren ontstaat groepsimmuniteit en dooft het virus vanzelf uit. Bij dit virus is dat bij ca. 75% van de bevolking. Bij besmettelijkere ziektes, zoals de mazelen, is dat pas bij meer dan 90%. En wiskundig is dat eenvoudig uit te rekenen. Vandaar het vaccinatie programma van de rijksoverheid, ook om de economie van het slot te halen. Er moet voor en door NL-BV weer geld verdiend worden. Ook legitiem, alleen de zon schijnt voor niets, tenminste nog voor ca. 6 miljard jaar. Dan dooft die ook uit en wordt een witte dwerg. Maar dat zullen jij en ik niet meer meemaken.

 7. @realist
  @amo
  @tukker
  @oma

  Een korte reactie mijnerzijds. Jullie reacties op dit artikel (en dus negatief op mijn reactie) zijn allemaal overwegend positief oftewel jullie huilen mee met de wolven in het bos. Ik laat juist een kritisch geluid horen. Ik sta volledig achter covid vaccinatie. Het is niet een onschuldig griep virusje. Hebben jullie tijdens de corona pieken de ziekenhuizen wel eens bezocht, zowel de IC’s als de speciale Covid afdelingen? De suggestie dat er niets aan de hand is klopt echt niet. Ook ik ben kritisch op de overheid en geloof echt niet alles wat die beweren. En ook ik weet heel goed dat de lange termijn bijwerkingen van de covid vaccinaties niet bekend zijn.

  Het is de afweging voor elk individu of hij/zij wel of niet gevaccineerd wil worden. En dan het verhaal over het uitademen van spike eiwitten. Die onzin geloof ik gewoon niet. Natuurlijk kun je die uitademen na vaccinatie, maar ook na een corona besmetting, Het afweersysteem maakt die eiwitten aan na zowel een vaccinatie als tijdens een corona besmetting. Maar dat je dan een ongevaccineerde en nog niet besmette medemens hiermee schade zou kunnen toebrengen? Ronduit belachelijk. Het is natuurlijk maar wat je wilt geloven. Mijn advies: gewoon je gezonde verstand gebruiken en niet mee willen gaan met al die onzin die hierover gepubliceerd wordt. Het lijkt een beetje op de millennium buk eind 1999. Ook toen werd iedereen gek gemaakt met het idee dat alle computers op hol zouden slaan, zelfs de overheid. Nou ik toen niet, als ICT deskundige wist ik dat er niets aan de hand was. En denk je nu werkelijk dat Elon Musk via een sateliet in staat zou zijn om de spike eiwitten in mijn hersenen te activeren? Voor jullie hoop ik dat je als niet gevaccineerde niet met het corona virus besmet wordt.

  De sterfte ligt rond de 3% en dat is echt veel hoger dan bij een normale griep. En je kan na een besmetting nog maanden of langer ernstige klachten overhouden, iets wat bij een normale griep niet het geval is. Maar mijn kritische noot hier zal wel niet geloofd worden door de meeste bezoekers van deze site. Kijk maar eens naar de besmetting- en sterftecijfers in oa Brazilië en India, landen die niet voorop lopen met vaccineren. En die sterfte wordt echt niet door vaccinatie veroorzaakt, maar door het virus zelf. In NL hebben inmiddels ruim 10 miljoen mensen een eerste prik hebben gehad en ca. 3 miljoen hiervan een 2e. Als vaccinatie zou leiden tot vele doden had ook de mainstream media daar wel melding van gemaakt. En dat is niet het geval. Geloof wat je geloven wil. Veel sterkte toegewenst in jullie alternatieve werkelijkheid.

 8. @ Amo: 6:57 pm, op 9/6. Willens en wetens wenst men kritisch en zelf denkende mensen, de mond te snoeren. Het is als bij het communisme: “De partij heeft altijd gelijk”. Het is een illusie dat we nog vrijheid van meningsuiting hebben. Nog even, en dan mag enkel nog de marxistische mening verkondigd worden.

 9. Regelmatig wil ik niet meer reageren, omdat het hele gedoe mij buitengewoon ergert en verveelt.
  Maar steeds kom je weer berichten tegen die dan toch weer belangrijk zijn.
  Hier een bericht van het Openbaar Ministerie dat ‘complotdenkers’ kennelijk als een gevaar wil beschouwen: https://twitter.com/JornLuka/status/1402307024671608843/photo/1
  Men heeft het dan over “activiteiten” op social media (waar het gewoon gaat om het vrije uiten van inzichten) en dat die “activiteiten” voor sommigen de aanleiding zouden kunnen zijn voor gewelddadig gedrag.
  Het is het OM niet bekend dat elke uitgesproken mening een aanleiding kan zijn voor extremisten om geweld te gebruiken? We hebben zelfs de nationale politie extreem gewelddadig zien optreden tegen weerloze en vredelievende burgers.
  Het zit ‘em niet in de mening (tenzij die mening al geweld predikt), maar in het extremistische karakter van sommigen. Ik hoef maar naar moslim-extremisme te verwijzen.
  Dat eindeloze ‘vrezen’ mag géén reden zijn om gefundeerde bezwaren “gevaarlijk” te vinden.
  Democratische rechtsstaat heet zoiets.

 10. @Dré,
  Zit je dit te schrijven namens het ministerie van volksgezondheid of het RIVM?
  Wat je meldt is wel heel doorzichtig en pro overheidspropaganda.

 11. Biden waarschuwt de jongeren voor de delta-variant die vooral jongeren zou kunnen treffen. Hij adviseert die jongeren zich te laten injecteren.
  Wat een brutaliteit. Men maakt het dus nóg schimmiger door de herkomst van een variant te verzwijgen. Die jongeren moeten maar blind geloven dat een of andere delta-variant werkelijk een risico voor hen is.

 12. Wat vinden jullie van de gedachte, dat het vaccinatie’programma’ misschien met dit tekstgedeelte uit Openbaring 9 vers 6 te maken heeft?

  En in die dagen zullen de mensen den dood zoeken, en zullen dien niet vinden; en zij zullen begeren te sterven, en de dood zal van hen vlieden.

  Dit hoort thuis op het geloofsforum. Mod.

 13. Willy,

  krijgt onze legerleiding die Nederlands spreekt bevelen in het Frans of het Brusseleirs ?

  Zullen Franstaligen naar Nederlandstaligen luisteren en mekaar begrijpen ??? Zullen “Belgen” uit de Oostkantons overlopen ?? Het wordt hilarisch in geval van oorlog …hahahaha !!!

 14. Nieuw Begin,

  spreek jij soms over dezelfde WHO die gekocht is met crimineel casino-drugs-prostitutiegeld van communistisch China ???

 15. Atina,

  zelfde reactie zal te verwachten zijn in de toekomst bij het injecteren van een bepaald merkteken …

 16. @Dré schreef:
  09/06/2021 om 10:43 am
  De kop van het laatste artikel was wel enigszins hilarisch, de Duitse overheid keurt de uitademing van spike eiwitten goed. Hoezo dan, mogen Covid gevaccineerden zonder deze wetgeving niet meer uitademen? Nou dan leef je als gevaccineerde niet lang meer. En stel dat je niet meer mag uitademen als gevaccineerde, hoe is dat te handhaven?
  ……..”

  Je mist the point volledig.
  Om niet-rokers te beschermen werd bepaald dat mee-roken schadelijk kon zijn en daarvoor werd roken op bepaalde, openbare plaatsen verboden.
  Maar er zijn mensen die wel wel nog altijd roken: waar het is toegestaan!
  Ongevaccineerden hebben dan ook het recht om zuivere lucht in te ademen, net zoals niet-rokers om geen spike eiwitten in te ademen van gevaccineerden.

  Dat betekent helemaal niet dat gevaccineerden niet meer mogen uitademen!
  Maar misschien moeten dan openbare plaatsen gevrijwaard blijven van gevaccineerden zolang ze spike eiwitten uitademen? (Naar verluidt tot 2 weken na vaccinatie?)
  Zoals rokers in rookhokjes moeten zitten om niet-rokers te beschermen tegen schadelijke rook, zo dan ook gevaccineerden om ongevaccineerden te beschermen tegen hun uitgeademde, schadelijke spike eiwitten?

  Verder moet je je kennis over de feiten en bewijzen van vaccinatieschade van de afgelopen 30 jaar dringend bijschaven.
  De weerstand tegen (wild)vaccinaties kwam er pas nádat de vaccinatiedoden en slachtoffers wereldwijd toch bekend werden ondanks de doofpot operaties.
  Er bestaat overigens geen anti-vax beweging, dat zijn kritische mensen die hun recht op volledige en waarheidsgetrouwe informatie opeisen om een afweging te kunnen maken en een mening te kunnen vormen voor ze zelfstandig beslissen of ze overgaan tot vaccinatie of niet.
  Als jij de eenzijdige staatspropaganda wil geloven zonder de wetenschappelijk bewezen feiten over vaccinatieschade te willen onder ogen zien, dan is dat voor jouw rekening en gezondheid maar verwijt anderen niet dat zij de verzwegen en cruciale informatie over vaccinatieschade voor hun eigen gezondheid willen weten, dat is namelijk hun RECHT.

  mRNA vaccins zijn nog nooit op de mensheid gebruikt en de vaccin-fabrikant phizer bevestigt zélf dat deze vaccins het menselijke DNA veranderen!
  Niks science fiction dus, maar werkelijkheid.
  Door jouw houding krijgt de overheid pas zeggenschap over ons en jouw lichaam maar zelfs dat besef je niet.

  Het sars-covid2 virus is reeds lang verdwenen doordat het al talloze keren gemuteerd is, jouw vaccinatie werkt dus niet meer voor het covid-virus en werkt ook niet voor de gemuteerde virusvarianten waarmee jij nu herbesmet kunt worden en zelfs anderen kunt besmetten door je vaccinatie.

  Wees dus realistisch, covid is al lang verdwenen en onder controle maar de gemuteerde varianten worden door de vaccins verder verspreid.
  Je hebt net je tweede pfizer prik gehad. Nu is behalve je DNA ook je hele leven veranderd in een hel van onzekerheid over wat er je nu nog te wachten staat als proefkonijn over wat onbekende bijwerkingen van dit medisch experiment zullen aanrichten in je lichaam.
  Mijn leven, gezondheid en gemoedsrust zijn meer waard dan enkele nutteloze, lucratieve prikken voor de miljardenwinsten van de big farma, met schending van mijn grondwettelijke en mensenrechten tot zelfs lichamelijke integriteit voor controle- en machtsuitbreiding door de fascistische staat.

  Je hebt nog heel wat informatie in te halen, gebruik internet maar eens goed, daarvoor dient het, je kan beginnen met eerdere artikels van Xandernieuws al eens te lezen en de wetenschappelijke onderzoeken, feiten en conclusies op vaccinatieschade.be/nl

 17. Dre ( 10.43 AM 9 6 ) moest toch even reageren , maar of het voor jou zin heeft, weet ik niet.
  Schijnbaar heb je je kop al in het zand gestoken.
  A) half mei 16.000 doden en 63.000 bijwerkingen over hele wereld ( sites WHO VAERS MEA dus pol correcte sites )
  Mening is dat er maar 1 % geregisseerd wordt ( medici , doktoren hebben geen tijd/verdienen daarmee geen geld/teveel bijwerkingenformulieren betekent zeer w.s andere baan moeten zoeken ( niet zeggen complottheorie gerenommeerde professoren, wetenschappers met een hele goede staat van dienst worden nu aan de zijlijn/belachelijk gezet/gemaakt DOOR hun waarschuwingen betreffende corona/vaccinatie )
  2) Er zijn genoeg aanwijzingen te vinden dat het een griep is waar inderdaad mensen aan overlijden maar NIET MEER als in vorige jaren
  Doe je ogen open !

 18. @Dré. Waarom sleept u er van alles bij dat helemaal niet relevant is?
  Artsen en wetenschappers die bezwaren hebben tegen deze mRNA technieken, zijn geen antivaxxers. Ze hebben als arts vaccinaties toegediend en sommige wetenschappers hebben aan het produceren van vaccins gewerkt (b.v. Michael Yeadon https://www.politifact.com/factchecks/2020/dec/02/blog-posting/former-pfizer-employee-wrong-coronavirus-pandemic-/).
  De kernvraag is dus of het risico van de ziekte (milde klachten bij verreweg 98%) opweegt tegen het risico van deze injecties die niet volledig zijn getest, en die via lipide deeltjes een code in onze cellen (welke cellen is ook niet helemaal bekend, want er ontbreken specifieke receptoren) gaan brengen. Waarbij de effectieve normale weerstand via de slijmlagen van de bovenste ademhalingswegen niet wordt gebruikt.

 19. @Dré
  Er bestaat ook nog zoiets als een immuun systeem. Dat werkt bij ruim 99% van de mensen prima. Daarom worden er maar zo weinig ziek van dit ‘levensgevaarlijke’ virus. Op een enkeling na zijn de meeste slachtoffer boven de 80 jaar en die zouden een griepaanval waarschijnlijk ook niet overleefd hebben.

 20. Beste allemaal

  Met interesse heb ik de afgelopen tijd de diverse artikelen gelezen over Covid19 en de vaccinaties daar tegen. Als alle artikelen die op deze nieuwssite hierover gepubliceerd zijn ook maar één kern van waarheid bevatten dan is de mensheid ten dode opgeschreven. De kop van het laatste artikel was wel enigszins hilarisch, de Duitse overheid keurt de uitademing van spike eiwitten goed. Hoezo dan, mogen Covid gevaccineerden zonder deze wetgeving niet meer uitademen? Nou dan leef je als gevaccineerde niet lang meer. En stel dat je niet meer mag uitademen als gevaccineerde, hoe is dat te handhaven?

  Maar natuurlijk, de lange termijn effecten van de diverse Covid19 vaccins zijn niet bekend. Zeker voor jongeren die nog een lang leven voor de boeg hebben is dat een onzekerheid. Maar of de vaccinaties je DNA veranderen? Voor criminelen een leuke gedachte, eerst een misdaad plegen met wellicht een DNA spoor van jezelf, dan snel een Covid prikje halen en je nieuwe DNA correspondeert niet meer met je oude DNA.

  Of de spike eiwitten als bio wapen in de hersenen van gevaccineerden zijn te activeren via een Elon Musk satelliet? Gelukzalig zijn de armen van geest. Wie dat gelooft? Science fiction. Dat wel.

  En dan de publicaties van de vele vaccinatie doden op deze site die door de mainstream media niet gemeld zouden worden. Als dat zo zijn dan zijn er meer gevaccineerden dood gegaan dan mensen die door het virus besmet werden. Een onschuldig long virusje? Laat je nakijken. Zelf heb ik helaas een aantal nog vitale kennissen aan dit rot virus zien overlijden.

  Dat mensen er ernstig ziek van kunnen worden, wordt ook niet ontkend. Wat de cijfers betreft lees de bron onder het artikel. Mod.

  Natuurlijk mag iedereen kritisch zijn tegenover welke vaccinatie dan ook. Het is tenslotte je eigen lichaam. En daar heeft de overheid geen zeggenschap over, net als het feit of je als gevaccineerde nog mag uitademen.

  Ook in het verleden riepen vaccinaties veel weerstand op. Bij streng gelovigen, maar ook bij de anti-vax beweging. In het verleden verplichtte de overheid een pokkenbriefje voor kinderen die onderwijs wilden volgen. Zelfs toen er een leerplicht was. In de jaren 70 afgeschaft omdat pokken dankzij vaccinatie wereldwijd was uitgeroeid. Vaccinatie is al van alle tijden. Dat geldt nu ook voor de covid vaccinatie met vele sceptici zoals op deze nieuws site.

  Verdiep u eens in dit nieuwe vaccin en de werking ervan, die totaal afwijkt van de traditionele vaccins. Het bevindt zich zelfs nog in de experimentele fase. Mod.

  Maar lezers, ik heb net mijn 2e Pfizer vaccinatie te pakken. Ik wacht nu op een bevel van Elon Musk die mij activeert via een satelliet. Flauwe kul natuurlijk maar wees realistisch, Covid is alleen maar onder controle te krijgen middels vaccinatie. Dit virus heeft wereldwijd al genoeg doden veroorzaakt.

 21. @ Doordenker: Dat weet ik niet, wat ik wel weet is dat m’n terug aan het zoeken is naar de gevluchte militair, die ze hier in België een rechtse terrorist noemen, en dit terwijl die man nog geen schot heeft gelost. Marc Van Ranst zit ondergedoken op een onbekend adres en daagt die militair nog altijd uit. De media spelen het spelleke mee, maar je kunt gelijk hebben, Marc Van Ranst is volgens mij ziek, niet door het spuitje, maar van hoogmoed. shalom

 22. Mooi nieuws: In Texas is een wet getekend die bedrijven en overheidsinstellingen verbiedt te vragen naar een vaccinatiebewijs: https://www.foxnews.com/politics/coronavirus-vaccine-passport-texas-governor-bans
  Zo hoort dat. Waarom beseffen de mensen niet dat ze het hoogtepunt van de ‘pandemie’ hebben overleefd en dus een natuurlijke weerstand hebben opgebouwd? Ze hebben die injecties helemaal niet nodig. Bij eerder rondwarende coronavirussen kon ook een deel van oude populatie sterven en toen deed niemand daar paniekerig over. Net als bij de griep.

 23. Elke dag ongeveer vraagt wel iemand aan mij of ik gevaccineerd ben op straat of in een buurthuis en dan antwoord ik neen ik heb mijn uitnodiging geannuleerd en dan bekijkt men mij geshockeerd als ik een misdaad heb gepleegd vervolgens zegt men dan dat ze veel mensen kennen die gestorven zijn aan coronna of er ernstig ziek van zijn geweest.
  Tja de sociale druk de mensheid denkt dat je de veiligheid van een land in gevaar brengt als je uw vaccinatie annuleert.
  Nochtans stond op mijn uitnodiging dat het niet verplicht is en toch blijken gevaccineerden boos op niet gevaccineerden.

 24. Ik kwam tot vorige week regelmatig bij een ouder stel die beiden gevaccineerd zijn. Ik vond het al geen fijn idee. Toe vroeg ze of ik de brief al had gehad. Ik zei ja en dat ik hem verbrand heb omdat ik niet mee doe aan een expiriment. Ze werd helemaal agressief en zei : ” Je blijft dan wel op afstand van ons “. !

  Vervolgens kreeg ik een bericht dat ik niet meer kon komen bij ze. In principe ben ik daar niet rouwig om .

 25. Tja enkel kwaadwillenden en criminelen passen wetten aan die hen beter van pas komen ten koste van het volk , laten we het daar maar op houden…………..
  Men is echt op de stoel gaan zitten van : het volk is er voor ons in plaats van andersom

 26. Niet direct van toepassing, maar wel een doordenkertje :
  Op ma 7 jun. 2021 om 07:39 schreef Hans Holtrop :
  Mensen leven vanuit hun diepste overtuigingen.
  De bodem van hun overtuiging wordt gevormd
  door geloof : een niet te bewijzen zekerheid
  van het bestaan van een Macht,
  die invloed heeft op het bestaan van mensen.
  Door alle tijden heen en in bijna alle culturen
  vinden we dat terug.

  Karl Marx
  verzette zich tegen die Macht
  en ontkende het bestaan van die Macht.

  Zijn communistische leer is volledig
  gebaseerd op het ontkennen
  van het bestaan van die Macht.
  Doch ook de communistische leer
  is ten diepste gebaseerd op geloof.
  In het denken van communisten
  is geen zekerheid over het niet-bestaan
  van een Macht. Dat wordt geloofd.
  En dat geloof wordt geëist van
  de volgelingen van het communisme.

  Vandaar dat we nu wereldwijd
  dat geloof van de communisten
  zien opbloeien :
  In China, Rusland, Europa, Amerika.
  In China en Rusland al gevorderd
  tot staatsreligie.
  In Europa zitten de Staatsinstituten al vol daarmee.
  In Amerika woedt een hevige strijd
  vanuit de Democratische Partij
  tot invoering van het communisme.

  Daarbovenuit zien we hoe supranationale organen
  als VN, WHO, enz. zich als communistische entiteiten gedragen.

  Een denken / geloof gebaseerd op de ontkenning
  van het bestaan van een Macht, die invloed uitoefent
  op de zichtbare, waarneembare werkelijkheid.

  Vandaar de wereldwijde irritatie, die Israel oproept.
  Alleen al de naam : Isra-El : Held van G-D,
  veroorzaakt woede en ergernis bij
  de door het communisme besmette entiteiten.
  Zie bijv. in Nederland bij de groene wappies van GL
  en bij D666, momenteel geleid door de moslima Al-Qaq – Kaag.

  Deze entiteiten ontploffen bijna van woede
  door het bestaan van Isra-El, omdat hun geloofsdogma
  daarmee aan de kaak wordt gesteld.

  Door het bestaan van Kwaad en Vrijheid
  valt te begrijpen, dat er meer is tussen hemel en aarde,
  dan de communisten ons willen doen laten geloven.
  Communisten schaffen als eerste de Vrijheid af
  en voeren dan een waar bewind van het Kwaad in.
  In China voeren de twaalf miljoen leden
  van de Communistische Partij China (CPC)
  een waar schrikbewind uit over de
  dertienhonderd miljoen Chinezen
  in de Communistische Republiek China (CRC).

  Opvallend is, dat de verzonnen leer
  van Marx
  zo’n enorme invloed heeft gekregen in China.

  En opvallend is, hoe de huidige Paus
  hard aan het werk is een vooraanstaande plaats
  te verkrijgen in die nieuwe communistische wereldorde.
  Valt te verklaren uit het feit, dat voor het eerst
  in de geschiedenis van de R.K.-kerk
  een Jezuïet als Paus is benoemd,
  die feilloos de R.K.-kerk gaat onderschikken
  aan die nieuwe communistische wereldorde.
  Vandaar dat er in de christelijke wereld
  weinig tot geen weerstand is
  tegen de komst van een goddeloze
  nieuwe, communistische wereldorde,
  met een diepe haat tegen Isra-El.
  Een diepe haat, die ook in de Islamitische wereld heerst,
  waar eveneens géén Vrijheid heerst.
  Vandaar dat de Islamitische wereld
  zich heeft aangesloten bij die nieuwe,
  communistische wereldorde.
  Met z’n allen tegen Isra-El.
  Doch op een gegeven moment
  komt de Macht achter Isra-El
  in beweging en blaast
  zowel de communistische horden,
  als de Islamitische benden
  van het wereldtoneel.
  En vanuit Yerushalayim
  gaat dan een nieuwe lieflijke wind waaien
  over de gehele aarde.

 27. Stel je voor dat ze zo uitgekookt zijn dat ‘ze’ door het spike eiwit dat door gevaccineerden wordt uitgeshed, het biowapen hebben om net de niet-gevaccineerden te viseren en zo uit de weg te ruimen… want zo redeneert immers de elite; degene die nu het vaccin weigeren zullen wellicht ook niet het merkteken van het beest aannemen… stel je voor. Kiezen tussen de pest of de cholera.

 28. Ik vraag mij af wie de link Perma cc geopend en gelezen heeft. Hoogst ‘interessant’ wat de Duitse ….. overheid allemaal wel niet doet (en deed) om de bevolking ‘te beschermen’ . Iedereen zou moeten weten dat de parameters, het toelaatbare van …. regelmatig worden verhoogd, waardoor de bevolking in de waan wordt gelaten dat alles om ons heen nog acceptabel is. Een zeer groot gedeelte van deze link beschouw ik als een soort neuromarketing ; de bevolking laten geloven dat er qua ‘gezondheid niets is waar men bang voor hoeft te zijn’ . Het is niét alleen bij onze oosterburen het geval, maar dankzij Brussel worden richtlijnen en wetten zodanig op een negatieve manier aangescherpt dat de burger alles, het is niet anders, móet accepteren.
  Voeding en water, het ‘hart’ van ons bestaan ; beiden worden op een fabrieksmatige manier met chemische middelen behandeld zodat het nog enigszins eetbaar c.q. drinkbaar is en het wordt ook nog verkocht als de normaalste zaak van de wereld. Het acceptatie vermogen van de mens, zo schijnt het, heeft inmiddels megalomane vormen aangenomen. Wie daadwerkelijk het artikel Perma cc volledig gelezen heeft móet tot de slotsom gekomen zijn dat de gevaren voor de mensheid inmiddels gigantisch zijn. ( niet omdat het moet, maar omdat het kan ) . De tijden dat overal oplossingen voor te vinden waren liggen al decennia achter ons. ‘ We moeten alles eten én drinken wat de pot(Brussel) schaft ‘ . Met alles bedoel ik ook daadwerkelijk alles.

 29. Ik heb de oproep tot vaccinatie verscheurd omdat ik weiger een kannibaal te worden. Lichaamsdelen van een door moord omgekomen ongeboren wilsonbekwame is gebruikt om de vaccins te maken. Het gebruik van deze vaccins is niet etisch. En ik begrijp door dit artikel wat er met me aan de hand is als ik buiten geweest ben om boodschappen te doen. Ik ben dan thuis ineens snotterig, hoesterig en mijn hoofdhuid, gezicht en handen en ogen prikken dan enorm. Dit ebt na een uurtje wel weer weg. Ik mijd mensen al mijn hele leven ( ik ben 66) omdat ik heldervoelend ben. Paranormaal dus. Ik zat me steeds af te vragen wat er met me aand de hand is. En door dit artikel weet ik het nu. Ik denk dat ik mijn boodschappen toch maar online ga doen.En zoals altijd heerlijk alleen blijf. Dat is voor mij een zegen. Geen mensen om me heen. Dan voel ik ze met hun kwalen en psychische nood ook niet. Bedankt voor dit artikel. En ik ben beslist geen vaccin weigeraar. Er zijn ook goede vaciins. Maar wat er nu gebeurd is waanzin.

 30. Natuurlijk weer Duitsland. Mijn vader was drukker in WOII en dook onder vanwege verzet activiteiten en schoonvader vocht op de Grebbe en zat in Neuengamme KZ en schoonmoeder was koerierster in NH.
  Mijn moeder was en “jodenvriendin”.
  Geen wonder dat wij die Germanen met argusogen bekijken.
  Gevaarlijk volkje die oosterburen m.i. zou ik zeggen.
  Het verbaast me allemaal niets: Schopenhauer de Duitse filosoof zei: “Hert ergste moet nog komen”!
  “Wie goed doet , is uit God, maar wie kwaad doet , heeft God niet gezien”. De 3e brief van Johannes NBG vert. ’69
  Ziende op Jezus en niet op de omstandigheden! Hebr. brief.
  Heb goede moed, broeders en zusters!
  Shalom!
  Joost

 31. De engel des Heren legert zich rondom die Hem vrezen en redt hen. Bekende tekst uit Ps 34 v 8.
  Dus ook tegen de gevaccineerden.

  De engel van de Heer zet wachtposten uit rond degenen die Hem vrezen: zo brengt Hij redding. W.B. vertaling.
  Dus moet je bang zijn? Nee, als je elke dag dekking vraagt onder Zijn bloed niet.

 32. Schrijver Lancet-brief wil nu wél onderzoek
  Prominente microbioloog New York maakt ommezwaai rond labtheorie

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1502671685/prominente-microbioloog-new-york-maakt-ommezwaai-rond-labtheorie

  AMSTERDAM – Een van de meest prominente microbiologen in de Verenigde Staten trekt zijn handen af van een brief in The Lancet die, meer dan een jaar na publicatie, controversieel is geworden. In de brief werd de labtheorie weggehoond. Prematuur, bleek later.

 33. Shedding: Doet me denken aan de door Maurice de Hond reeds lang benoemde risico van aerosolen. Echter nu niet door de Corona geïnfecteerden, maar juist door de gevaccineerden!

  Zie het er nog van komen: geen ‘gele ster’ maar een beschermend mondkapje onderscheidt straks de anti-vaxxer van de besmette cq gevaccineerde ‘shedding’ volgzame medemens!

  @XN: stel dat de censuur deze website tzt/binnenkort op slot zet en er toch een wederzijdse wens is een vervolg te geven aan de berichtgeving, waarom niet een email inschrijving voor een Nieuwsbrief of iets soortgelijks? —Of zie ik iets over het hoofd?

 34. Intussen heeft Guangzhou het aantal testen enorm opgevoerd, en voilá, toename “besmettingen” (enkele tientallen). Het filmpje van de staatspropaganda is werkelijk hilarisch: https://www.scmp.com/video/coronavirus/3136324/guangzhou-tightens-covid-19-controls-mass-tests-expose-more-cases-chinese
  Je gelooft toch intussen helemaal niets meer van zulke dik opgelegde propagandafilmpjes?
  De regio ligt ver weg van Wuhan, dus ik denk dat deze filmpjes bedoeld zijn om “aan te tonen” dat het virus niks met het Wuhanlab te maken heeft.
  Dat is het gevolg van staatsmedia: Je gelooft ze domweg niet meer, want je weet hoeveel er NIET mag worden uitgezonden.
  HongKong kreeg de Chinese repressie over zich heen, omdat de vrije pers (toen nog bestaand) aldaar, publicaties naar buiten bracht die de CCP onwelgevallig waren!

 35. Fijn, dan gaan we nog wat langer afstand houden. Hoeveel meter afstand raden de door u geciteerde wetenschappers aan Xander? Is anderhalve meter wel voldoende? Moeten we als niet-gevaccineerden straks noodgedwongen overal een FFP2 masker dragen? We willen immers geen door gevaccineerden uitgeademde proteïnen binnenkrijgen. Zou het door het binnendringen van spike-proteïnen in de hersenen zijn dat al die gevaccineerden plots overlopen van dankbaarheid? Dat beweren de mainstreammedia toch. Worden al die spike sheddende eiwitfabriekjes binnenkort aangstuurd door het satelietennetwerk van Elon Musk? Verandert iedereen straks in een willoze, zielloze robot?
  Voor mainstream antwoorden op mainstreamvragen een chatbot hier: https://vaccinchat.be/

 36. @Henkie

  Ik zit 8 uur per dag tussen gevaccineerden, nergens last van en ik ben er ook niet bang voor, anders kan ik beter ook de prik laten zetten, anders heeft mijn leven geen zin meer, ik zie wel. Ik ben maar 1 dood schuldig. Gr. Twan.

 37. P.s. in mijn stad is het dagelijks een file naar de slachtbank, het hele industrie terrein is een chaos, ik denk dat de 80% misschien wel 90% vaccinatiegraad wel gehaald wordt. Bedrijven kunnen amper nog bevoorraad worden door de files….
  Maar is dit goed nieuws of slecht nieuws voor de niet gevaccineerde?

 38. Wees gereed voor de vierde coronagolf want de Indiase variant is reeds ook in ons land opgedoken. eind dit jaar krijgen we waarschijnlijk weer een strenge lockdown.

 39. Wat Hitler net niet gelukt is, de halve wereldbevolking uit te roeien voor lebensraum(!) gaat die gekke frau merkel wel lukken?

 40. Ik ben op mijn werk de enigste die niet is gevaccineerd, ik ervaar ook geen druk gelukkig, klein team allemaal 50+ en wij hebben altijd gewoon gewerkt alsof Corona niet bestaat, geen mondkapjes, geen 1.5 meter, gewoon een hand geven aan een jarige en vrije inloop voor klanten al 1.5 jaar! Niemand besmet geweest… En toch laat iedereen zich vaccineren, wel raar toch?

 41. Ff serieus. Klagen maar niemand doet iets.
  Dus waarom er over door gaan, als toch niemand hier wat aan doet?

 42. Heel interessant artikel weer. Helaas is er inderdaad nog erg weinig bekend over wat voor schade de gevaccineerde de ongevaccineerde mensen aan kunnen doen. Momenteel mijd ik zo veel mogelijk de gevaccineerde mensen, helaas erg veel. Zodra mijn man in contact is geweest met een gevaccineerde (en dan minimaal 1-2 uur), heb ik enorm last van huiduitslag. Ik hoop alleen dat het hierbij blijft en dat het verder geen of zeer minimale neurologische schade toe kan brengen… hoe doen anderen dat met deze mensen in hun omgeving?

 43. Ik doe niet mee aan dit medisch-fascistisch experiment, nou loop ik toch gevaar door degenen die zich wel laten meeslepen met dit mondiale inhumane experiment. Wat is wijsheid, in deze, voor de gelovigen, verstandigen en doordenkers, want zij zien het gevaar en de geniepigheid van deze demonische plandemie, willekeurige lockdowns en tegenstrijdige berichtgeving die de angst aanjagen.

 44. @redactie

  Dank voor weer een goed artikel👍
  Zonder kritiek te willen leveren, stel ik mij de vraag (doorvanuit een helicopter view naar het geheel en de aanwezige interdependenties te kijken:connect the dots). Er vallen mij een aantal dingen op.
  1. Er zijn meerdere 100% medicaties, die niet zonder reden botweg verboden werden.
  2. Het spike-eiwit zal hierin zeker een rol spelen, maar de vraag is in hoeverre juist dit spike-eiwit interessant/noodzakelijk is voor het mRNA vaccin.
  3. In 2013 waren er al klokkenluiders (virologen) , die waarschuwden voor het komende mRNA vaccin voor de mensheid (genetische manipulatie), wat destijds volgens hen onmiskenbaar tot hybride mensen zou leiden en mogelijke desastreuze gevolgen. Hierin (2013!) werd nota bene toen al een uitbraak (pandemie) van bijv. Covid of Sars genoemd als mogelijkheid om het mRNA vacvin te kunnen introduceren.

  Voorts blijven hopen, dat het overdragen van het spike-eiwit door gevaccineerden geen schade zal aanrichten. Maar boven alles vertrouwen om God, die ook deze tijden volledig in Zijn hand heeft, dus ook de uitkomst.

 45. @Willy. Zou de échte reden dat de recent gevaccineerde Marc Van Ranst niet meer naar buiten komt soms zijn dat hij ziek is van het vaccin en wordt dat geheim gehouden door te zeggen dat hij ondergedoken is omdat een militair het op zijn leven zou gemunt hebben?
  Toch wel toevallig dat hij na vaccinatie plots moet onderduiken.

 46. Spike pandemie… Klinkt wel een beetje als SPARS… ze beginnen allebei met SP.

  We zitten midden in de 3e Wereldoorlog en nu snap ik ook hoe het kon dat er tussen de 1e en de 2e Wereldoorlog ook gewoon door gesport kon worden en de mensen ook gewoon hun dingen bleven doen. Had de bevolking destijds ook wel door dat ze eigenlijk allang in een oorlog zaten?! Totdat ze het beseften en dan was het veelal te laat.

 47. Foutje ingeslopen Xander:

  Via wetenschappelijke contacten hebben wij vernomen dat vooralsnog niet kan worden uitgesloten dat de uit gevaccineerden vrijkomende spike-proteïnen een gevaar vormen voor de gezondheid van ON-gevaccineerden.

  Dank, inmiddels al gecorrigeerd. Mvg. Mod.

 48. Hier een goed gesprek over deze injectie-druk: https://www.youtube.com/watch?v=oMXxTF3aIA4
  Het is duidelijk dat de mensen NIET goed geïnformeerd worden over de aard van deze injecties en over het geringe risico dat verreweg de meeste mensen lopen als ze ziek zouden worden aan corona. Een huisarts die weigert de injecties te geven, maar de mensen wel goed informeert.
  Ook hier weer: Mensen nemen de injectie omdat ze hopen weer de oude vrijheden te herkrijgen. Maar dat is allesbehalve een medische noodzaak.
  Nadat Fauci in de VS behoorlijk onder vuur ligt (o.a. over de maskerplicht), schaffen steeds meer staten de maskerplicht af en verbieden ze iets als een vaccinatiepaspoort als voorwaarde tot deelneming aan het gewone leven.

 49. Eens met het artikel. En het trieste is, dat ik als niet gevaccineerde, even zo goed ernstig gevaar loop door het uitademen van spike-proteïnen door gevaccineerden. Dus dan ben ik evengoed “de sigaar”. Komt dat even goed uit voor Schwab, het WEF en de WHO.

 50. Een goed artikel, ook ik heb daar nog niets over gelezen of gehoord. Het is inderdaad te vroeg om nu al te gevolgen van vaccineren te zien. Sommige willen de zwakkeren onder ons voor een derde maal vaccineren. De vraag is dan, wanneer gaat m’n daar mee stoppen? Marc van Ranst onze topspecialist die nu ondergedoken leeft omdat een boze militair hem naar het leven staat, verklaarde dat mensen die vaccineren je wezen kan veranderen klinkbare onzin en complot denken is. Onze Marc is nu zelf gevaccineerd maar hij kan voorlopig niet meer buiten komen, en het probleem is, het moedige Belgische leger kan hun eigen militair niet vinden. Ons leger is alleen maar goed om bossen in brand te steken!!! ze worden binnenkort ingezet in Griekenland, in plaats van dat kanon, je weet wel? Shalom

Comments are closed.