Human Microbiology Institute: Covid vaccins kunnen ALS, Creutzfeld-Jakob en Alzheimer veroorzaken

—————————————————————————————————————————————–

‘Vaccinzombies’: Wordt de succesvolle serie ‘The Walking Dead’ de komende jaren op iets andere wijze realiteit? – In Canada is reeds een mysterieuze hersenziekte opgedoken

—————————————————————————————————————————————–

De doelbewust gezaaide doodsangst om een gewoon luchtwegvirus lijkt sinds vorig jaar talloze mensen in volkomen onderdanige, hersenloze zombies te hebben veranderd. Volgens een studie naar de Covid mRNA vaccins, gepubliceerd door het Human Microbiology Institute, lijkt dat nu ook letterlijk te kunnen gaan gebeuren. De vaccins die met behulp van mRNA het Spike eiwit van het oorspronkelijke SARS-CoV-2 in uw eigen lichaam coderen, blijken namelijk zeer ernstige neurologische stoornissen te kunnen veroorzaken, waaronder ALS, Creutzfeld-Jakob (ook bekend als de ‘gekkekoeienziekte’) en Alzheimer. Creutzfeld-Jakob (CJD) is 100% fataal.

Het mRNA in de vaccins van Pfizer, AstraZeneca en Moderna ‘kapen’ uw lichaamscellen op vrij willekeurige wijze, en zetten die vervolgens aan om het Spike eiwit van het coronavirus aan te maken. Daarmee zijn deze ‘vaccins’ in werkelijkheid helemaal geen vaccins, maar gen-therapie, oftewel genetische manipulatie van het menselijke lichaam.

Prionen veroorzakers ALS, Creutzfeld-Jakob en Alzheimer

Het Spike proteïne bevat ‘prion-achtige gebieden’ waardoor het zich bijzonder goed aan menselijke ACE2 receptoren kan binden. Prionen zijn eiwitachtige infectieuze deeltjes die de oorzaak zijn van een aantal dodelijke hersenziekten bij zowel mensen als dieren.

Als het menselijke immuunsysteem de mRNA sequenties in het vaccin aanvalt voordat het zijn bestemming bereikt, dan kunnen er prionen in het lichaam vrijkomen, zo waarschuwt de auteur van de studie, J. Bart Classen (MD) van Classen Immunotherapies Inc. in Manchester (VK). Het DNA-bindende proteïne TDP-43 en het FUS gen (dat het lichaam instructies geeft voor het aanmaken van proteïne) kunnen door prionen worden aangetast. Van dit proces is wetenschappelijk vastgesteld dat het de gevreesde ziekten ALS, Creutzfeld-Jakob en Alzheimer veroorzaakt, alsmede ook andere ernstige neurologische stoornissen.

Wacht de wereld (tientallen) miljoenen ernstige neurologische patiënten?

Creutzfeld-Jakob (gekkekoeienziekte) is 100% fataal. De ziekte is onomkeerbaar, en er is geen behandeling tegen. De symptomen komen overeen met hersenbloedingen, en uiten zich in onder meer verwardheid, moeite met spreken, vreemde lichaamsbewegingen, emotionele- en persoonlijkheidsveranderingen, en een groot verlies van cognitieve functies, eindigend met de dood. Zodra de prionen actief zijn en deze symptomen beginnen te veroorzaken, is het te laat.

Er bestaat daarom het gevaar dat de corona mRNA vaccins de komende jaren een ongekende golf van ernstige neurologische ziekten gaat veroorzaken. Bij miljoenen of zelfs tientallen miljoenen mensen kunnen de hersenen langzaam door prionen worden ‘opgegeten’*, waardoor ze dement worden, niet meer kunnen functioneren, en uiteindelijk ook niet meer kunnen nadenken. En niet te vergeten: ondertussen steeds erger zullen lijden.

(* Niet letterlijk. De hersencellen worden vernietigd.)

Vaccinzombies

Zoals we al bijna een jaar schrijven zullen bijna alle door vaccins veroorzaakte ziekten, aandoeningen en doden automatisch aan mutaties, nieuwe virussen of ’toeval’ worden toegeschreven, waar de Pharma industrie dan wel weer een nieuw vaccin voor heeft ontwikkeld. In de mainstream nepnieuws media zult u dit nooit horen of lezen; daar worden enkel ‘wij van wc eend’ wetenschappers en ‘experts’ aangehaald die – ongeacht de ellende die er wordt gecreëerd – onverkort zullen blijven beweren dat deze vaccins ‘volkomen veilig’ zijn. Baghdad Bob op herhaling dus, alleen dan wereldwijd met heel veel kopieën.

CNBC berichtte al dat 1 op de 3 Covid ‘overlevenden’ aan een mentale of psychische aandoening zoals dementie, depressie of angststoornissen lijdt. Wordt dit werkelijk veroorzaakt door een gewoon luchtwegvirus, of ‘stiekem’ door de vaccins? In Canada is reeds een mysterieuze hersenbeschadigende ziekte opgedoken waarvan de symptomen verdacht veel lijken op de genoemde door prionen veroorzaakte aandoeningen (geheugenverlies, hallucinaties, spier atrofie). Artsen zeggen dat het geen Creutzfeld-Jakob is, maar een andere oorzaak hebben ze nog niet gevonden. (1)

Wordt de succesvolle horrorserie ‘The Walking Dead’ de komende jaren op iets andere wijze realiteit doordat de wereld wordt overspoeld met ‘vaccinzombies’? Gezien de vloedgolf ernstige bijwerkingen en doden die er nu al zijn lijkt dit niet langer pure fantasie.

Dus als u nog steeds van plan bent naar een vaccinatiestraat te gaan… Op uw gezondheid, dan maar!

 

Xander

(1) Natural News

Afbeelding (onbewerkt): ahmadreza heidaripoor , Pixabay 

Zie ook o.a.:

06-04: Terwijl mensen blijven sterven verandert AstraZeneca naam vaccin in Vaxzevria
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
29-03: Covid vaccins richten volgens officiële EU statistieken slachting aan in Europa|
16-03: Strafrechtelijk onderzoek naar AstraZeneca nadat leraar sterft na vaccinatie, maar Italië gaat gewoon door met inenten|
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-03: Toeval? Zogenaamd gevaarlijke corona mutaties komen uit 3 landen waar vaccin AstraZeneca is getest
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pifzer vaccin’
18-02: Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend\
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan \

2020:

29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

36

 1. @Anna
  Het gaat alleen al om meer dan 450 artikelen op Frontnieuws over Covid.Ik zal er nog eens rustig naar kijken als het me zo uitkomt.
  Waar ik me vooral zorgen over maak zijn zaken op langere termijn zoals hier beschreven.Er wordt kennelijk al vanaf de jaren 90 met de mRNA techniek gewerkt,maar eenduidelijk beeld heb ik er niet van,afgezien van de populaire praatjes.

 2. Beste Hubo. 11 april 4.02 uur.

  Als je zo twijfelt over wel of niet vaccineren kan ik je de website “ Frontnieuws “ aanraden en onder het kopje Covid vaccins meer lezen over werkingen bijwerkingen enz enz
  Het is allemaal in goed duidelijk te lezen Nederlands en dan kun je voor jezelf een mening vormen wat te doen.
  Zeer interessante artikelen.
  Succes met je beslissing, en denk er goed over na. Want wat je lijf ingaat krijg je er nooit meer uit,
  Shalom
  Anna

 3. De Verdrietige Wetenschapper schreef:11/04/2021 om 9:54 am
  “Deze website wordt steeds grover in bepaalde beweringen zonder er zelf wetenschappelijk onderbouwde verantwoordelijkheid voor te nemen,,

  Wilt u dit liever tegen uw collega`s en overheid willen zeggen?

 4. Deze website wordt steeds grover in bepaalde beweringen zonder er zelf wetenschappelijk onderbouwde verantwoordelijkheid voor te nemen. Ben zeer benieuwd hoelang dit domein nog in de lucht wordt gehouden door de verantwoordelijken.

 5. Ik ben geneigd ook in die richting te denken,maar ik heb er geen verstand van.Absoluut niet en al die verhalen hier neem ik ook maar vluchtig door en kan ik niet op hun merites beoordelen.We zullen dit pas over enige jaren weten.Dat nu al zulke ernstige trombosevormen worden geconstateerd,is heel verontrustend.

  Mij maakt het verder niet eel uit.Ik heb niet zo lang meer te gaan,naar ik aanneem, en zie er al ruim 30 jaar naar uit dat het voorbij mag zijn.Ik aarzel nog wel,maar ik denk dat ik de gok met deze vaccins maar neem,al neem ik ook al meer dan 30 jaar geen griepprik.Deze aandoening vind ik toch net wat vervelender.Ik zou toch wel meer willen weten van de verschillende vaccins en gewoon meer keuze willen hebben,al lijkt het allemaal één pot nat.

  Ik zou er wel eens gewoon een eerlijk verhaal over willen horen.Ik zou liever eerst wat meer duidelijkheid willen hebben.

  Ik vind het echt heel raar dat mensen boven de zestig nu min of meer gedwongen worden dat AZ vaccin te nemen.Overigens hoor je nu ook al van deze bijwerking bij het Jansen vaccin.Van vaccins geproduceerd in India wordt gezegd dat het daar nog niet geconstateerd is,Of is daar minder controle op bijwerkingen onder brede lagen van de bevolking?

  Je zou toch ook denken dat je dan juist gezonde jonge mensen van 16,of jonger zelfs,tot een jaar of dertig in aanmerking laat komen voor zo’n vaccin.Of vermoeden ze al dat er wel eens bijwerkingen op langere termijn op kunnen treden met onherstelbare schade zoals hier wordt gesuggereerd?

  Ik ergermeer ook ontzettend aan zoals steeds maar gezegd wordt dat het om een heel zeldzame bijwerking gaat.Zo zeldzaam is het nou ook weer niet.Het is gewoon een heel ernstige en gevaarlijke bijwerking.

 6. Vaccins! Wat zit er in?!
  Zeer waarschijnlijk kan dit op de korte danwel lange termijn ook Parkinson veroorzaken, ook een hersendegeneratieve ziekte.
  En inderdaad als iemand CJZ, ALS, Dementie e.d. kan veroorzaken dan zeker ook de ziekte van Parkinson ennatuurlijk krijgt dan een al of niet nieuwe gemuteerde virus de schuld.

 7. @Frans. Het lijkt me mogelijk dat niet corona, maar de isolatiemaatregelen, de afgeknepen sociale contacten, de afgeknepen vrijheden, de algemene sfeer van angst (ook voor de toekomstige economie) veel psychische problemen kunnen veroorzaken. Het is ronduit absurd dat families, vrienden en kennissen elkaar nauwelijks kunnen ontmoeten als ze dit willen, en dat nu al zó lang.
  Dat kan zorgen voor grote gevoelens van ongemak en een aangetast algemeen welbevinden.

 8. CNBC berichtte al dat 1 op de 3 Covid ‘overlevenden’ aan een mentale of psychische aandoening zoals dementie, depressie of angststoornissen lijdt. Wordt dit werkelijk veroorzaakt door een gewoon luchtwegvirus, of ‘stiekem’ door de vaccins? In Canada is reeds een mysterieuze hersenbeschadigende ziekte opgedoken waarvan de symptomen verdacht veel lijken op de genoemde door prionen veroorzaakte aandoeningen (geheugenverlies, hallucinaties, spier atrofie). Artsen zeggen dat het geen Creutzfeld-Jakob is, maar een andere oorzaak hebben ze nog niet gevonden. (1)

  Beiden berichten hebben niks met vaccins te maken dus ik begrijp niet waarom dit er staat.
  Moet denken aan het filmpje van Capel over de vele bijwerkingen in UK, 22 miljoen gevaccineerden.
  https://www.youtube.com/watch?v=5eV-BS1c8jQ.
  Het ging toch om 22 miljoen gevaccineerden? Stel dat als je niet vaccineert iedereen een keer Covid-19 krijgt, ooit. Dan komt misschien 1% in het ziekenhuis? Dat zijn 220.000 mensen, waarvan 0,1 op de IC: 22.000. Volgende een studie van het WHO is het sterftepercentage 0,28, gemiddeld voor alle leeftijden (vooral oud). Dat zijn ruim 61.000 personen. Er zijn signalen dat minstens 1% klachten blijft houden, 220.000 personen, jong en oud. Maatregelen zullen (helaas) van kracht blijven doordat voorlopig Corona blijft rond waaien. Als je dit afzet tegen de schade door vaccins, dan lijkt dit toch vele malen erger? Schiet er maar op.

 9. Bondskanselier Angela Merkel en haar regering werken aan een wet waardoor ze zonder inmenging van de deelstaten een hele strenge nationale lockdown kunnen opleggen.

 10. Its a matter of Time,…..

  Mijn antwoord zal zijn aan een ieder die mij vraagt….of ik word ziek door enig mutatie afkomstig van een virus. Of de gevaccineerde word ziek, doordat zijn immuunsysteem is beschadigd.

  Het is een tijd van afwachting en “speculaties kunnen harde feitelijkheden” worden.

  Groet

 11. Deze belachelijke angstpandemie is een typisch voorbeeld van het verdwijnen van de lol in het leven als ambtenaren zich intensief met elk leven gaan bemoeien.
  Vooral op basisscholen is dit destructief. Kinderen hebben behoefte aan speelsheid, humor, een glimlach, gemoedelijkheid. Maar daar is nu ook de angstcultuur geïntroduceerd, met o.a. dat dragen van maskers waardoor een vriendelijke blik niet meer zichtbaar is. Maar ook het obsessieve handenwassen en afstand houden bevordert het algemene gevoel van angst. Ronduit schandalig dat dit kan gebeuren als we weten dat de jeugd nauwelijks last ondervindt van dit virus!!!
  Ambtenaren moeten zich niet intensief met ons leven gaan bemoeien, want dan komen we een totale dwingelandij terecht vol van regels en protocollen die elk plezier en relativering uit het leven persen.
  De huidige situatie laat zien hoezeer overheden verlangen naar macht over de mensen. Juist de democratie was bedacht om zulke neigingen in te tomen!
  En als het NCTV buiten het boekje is gegaan bij het vastleggen en volgen van “verdachte” uitingen, is niet de reactie dat het NCTV moet inbinden, maar dat de wet aangepast moet worden zodat de NCTV kan doorgaan met zulke praktijken. Op weg naar de steeds meer mentaal verstikkende totalitaire controle.

 12. Mike Adams naturalnews.com :

  Waarschuwing, aangezien mRNA-vaccins uw genen kunnen veranderen door “retro-integratie”

  Hoewel de leugenachtige media beweren dat dit nooit kan gebeuren, is er een biologisch mechanisme waardoor mRNA-vaccinfragmenten kunnen worden omgezet in DNA en vervolgens in uw eigen menselijke genoom kunnen worden ingebracht, waardoor u voor altijd verandert.

  Dit kan kanker, onvruchtbaarheid, geboorteafwijkingen of ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken die tot de dood leiden. Er zijn nul veiligheidsstudies die deze mogelijkheid onderzoeken, en de vaccinindustrie verdoezelt het allemaal en doet alsof niemand mogelijk kan worden geschaad of gedood door mRNA-vaccins.

  In het hoofdartikel en de podcast van vandaag behandelen we de waarheid over mRNA-vaccins en de schokkende risico’s die deze vormen voor de menselijke gezondheid en de toekomst van het menselijk ras:

  https://www.naturalnews.com/2021-04-09-april-9th-mrna-vaccines-may-edit-your-genes-through-retro-integration-dna-damage.html

 13. Ernst Kuipers gevaccineerd met AstraZeneca

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1368063401/ernst-kuipers-gevaccineerd-met-astra-zeneca

  De show must go on en de dankzij het IC-bedden-tekort-BN-er-Dhr. Kuipers heeft zich laten vereeuwigen als held die de Astra Zeneca Russische Roulette euthanasie gifspuit heeft laten ledigen in de musculus deltoideus lateralis.
  Wie de foto nader bekijkt ziet daar een boek staan met de veelzeggende titel ‘Verstand op nul’ ( 3e boekje van links in het vak rechtsboven het hoofd van de weledelzeergeleerde Hr. Dr. Kuipers. ) Laat die woorden – 0 verstand- m.i. nou precies passen bij de lege blik van Mr. Triage…

 14. “Wordt de succesvolle horrorserie ‘The Walking Dead’ de komende jaren op iets andere wijze realiteit doordat de wereld wordt overspoeld met ‘vaccinzombies’?”

  Het gaan nog bizarre tijden worden vermoed ik. Alhoewel, die tijden zijn er eigenlijk al. De zombies ook.

  Op iets positiefs wil ik wijzen nl. wat Jezus Christus zegt over de gelovigen in Markus 16: “… en als zij iets dodelijks zullen drinken, zal het hen beslist niet schaden; op zieken zullen zij de handen leggen en zij zullen gezond worden.”

 15. Xander … als ik het woord *zombi* gebruikte, dan keurde u mijn reacties AF …!?

  Het ging niet om het woord zombie maar om de gehele inhoud van uw post. Mod.

 16. Het hele gedoe met Astrazeneca is vanaf het begin één stuk theater. Zodat het volk ziet dat de overheid ‘heel kritisch’ kijkt naar vaccins en goed oplet met bijwerkingen. Dus, zegt de overheid, heb maar echt geen zorgen over Pfizer en Moderna want anders hadden wij daar al lang ingegrepen zoals bij Astra.

  Nee, de werkelijkheid is, het Astra vaccin is nog het minst schadelijk. Na het Sputnik vaccin misschien. Daarom moet het er ook uit. Omdat het niet gebruikt maakt van de volledige synthetisch mRNA-technieken zoals dat van Pfizer and Moderna. Uiterraad, neem geen een vaccin. Maar helemaal niet een synthetisch-mRNA vaccin.

  Bij deze techniek wordt een stukje recombinante – dus genetisch gemanipuleerde – genetisch code in jouw cellen gebracht. Deze code bestaat uit biologische en niet-biologische(!) componenten, in labs gemaakt, door computers, oftewel synthetisch.

  Deze stukjes code zitten opgeslagen in vetbolletjes, gemaakt uit LNP’s (Lipid Nano Particles).
  zodat ze de celwand kunnen passeren. Zonder LNPs zou dit niet mogelijk zijn omdat je lichaam het van nature zou vernietigen. De nanoparticles omzeilen jouw lichamelijke bescherming tegen dit soort indringers. Veel mensen zijn allergisch voor LNPs en veel van de bijwerkingen die we nu zien zijn ook het gevolg van de LNPs, en nog niet van de genetische verandering die er plaats vindt. Deze bijwerkingen zijn nog niks vergeleken met wat het uiteindelijke doel is.

  Volgens het boekje moet deze code die dus nu permanent in jouw cellen zit ervoor zorgen dat je lichaam het spike-proteïne gaat aanmaken van het corona-virus, zodat je daar een of andere afweer reactie tegen kan produceren. Hoe lang dit allemaal door gaat en wat voor gevolgen dit op lange termijn heeft zijn ”niet bekend”. Heel vaag allemaal.

  Als je het mij vraagt, dan voldoen veel kenmerken van het merkteken van het beest aan deze vaccins. Het is misschien nog geen fysiek merkteken, maar die gaat nog komen.

 17. @ Episode 7. Je hoeft niet bang te zijn. Alles in de natuur is afgestemd. Het wordt geen pandemie. Hygiëne en goed voedsel is de belangrijkste medicijn. Dood gaan hoort bij het leven. Als je in god geloofd, dan weet je dat de natuur zijn schepping is. Vertrouw daarop.
  Wat voor de elite belangrijk is onder die ijskappen: Grondstoffen! Nu zit ik al lang in de alternatieve wereld. En heb wel eens gelezen, dat de noordpool misschien door Haarp/geoengeneering smelt ivm die grondstoffen.
  Grondstoffen zijn de belangrijkste handelsgoederen van de top/wereld.
  Ben nu 55 en toen ik 15 was zat ik op de MAVO en kreeg dus ook aardrijkskunde. 1 les ben ik nooit vergeten, want de leraar zei: dit wat ik nu vertel moet je nooit vergeten. Nu ja dan blijft zoiets wel hangen. Hij vertelde, dat het westen de rest van de wereld ging veroveren omtrent grondstoffen. Oekraïne bv. is de graanschuur van Europa. Daarom dus interessant.

 18. Ach, alles zal uiteindelijk worden toegeschreven aan corona. Corona veroorzaakt immers ook bloedstolsels en neurologische afwijkingen. De ongevaccineerden krijgen de schuld van deze ellende, let maar op. De ongevaccineerden zullen publiekelijk worden gelyncht en verbrand door een door de media opgehitste woedende menigte.

 19. Dit artikel wordt bevestigd door de column van Prof Pierre Capel op zijn YouTube kanaal
  De titel van deze colum heeft als titel “ De olifant in de porselein kast “. Deze man spreekt niet teveel over Covid,want hij wordt streng gesensureerd door YouTube. !!!
  Hij is microbioloog en geeft zeer goede informatie en die haalt hij ( dit keer ) weer van de officiële website van de Engelse regering. ( ik type hem over dus misschien zelf even opzoeken. )

  http://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccin-adverse-reactions.

  Dit is dus de Engelse overheid website die deze cijfers bijhoudt bij ons is dit minder openbaar door LAREB.!!!

  Prof Capel benadrukt een paar belangrijke dingen.
  In het tijdperk 9 dec t/m7 maart ( 3 maanden ) zijn er in Engeland 100.809 serieuze bijwerkingen; van het vaccin Pfizer BioN Tech. In dezelfde periode zijn er 237 mensen overleden aan dit vaccin!!!

  Astra Zenica; deze vaccinatie periode loopt van 4 januari t/m 7 maart dus 2 maanden.
  In die periode zijn van dit vaccin 228.337 ernstige bijwerkingen gemeld.
  En zijn er 289 !!! Mensen na deze vaccinatie overleden.
  Dubbel zoveel als het Pfizer vaccin…
  Dan is het toch verstandig dat er nu ( half half ) wordt ingegrepen… beter is helemaal stoppen met Astra Zenica.

  Het totaal staat hiermee in drie maanden op: 404.523 ernstige complicaties en 594 sterfgevallen. in Engeland let op daar is al veel geprikt ( aantal weet ik niet uit mijn hoofd )

  Onderverdeeld 84.512 NEUROLOGISCHE ( waar dit artikel over gaat) aan doeningen met 41 overleden personen door de neurologische complicaties.

  Dan moet je bedenken dat de werking van dit vaccin IN je lichaam doorgaat. Levenslang, er is wel een “ aan knop “ ( de prik ) maar geen “ uit knop”
  Het vaccin is niet te stoppen.
  Het is ook onbekend hoe het lichaam reageert op een zogenaamde “ her besmetting” dus als je volgend jaar weer met Covid 19 in contact komt.
  Bij proeven met dieren in het verleden met het SARS virus gingen deze dieren bij een her besmetting allemaal dood aan een cytokine storm.

  En dan zag ik net op het journaal een mevrouw die het vreselijk vond dat haar prikje niet door kon gaan.
  Hoe kan een virus, en een “ overenthousiaste “ minister toch een hele bevolking zo HERSENSPOELEN. ?..
  Dit is voor mij onbegrijpelijk.
  Het lijkt wel alsof Nederland zingend van plezier hun handicap tegemoet gaan.

  Op hetzelfde journaal zag ik dat er nu gewerkt wordt aan een zogenoemd “ supervaccin”
  Dit wordt bereid met kippeneieren….. dit zou naar mijn informatie dus “ het klassieke “ ouderwetse vaccin KUNNEN zijn…
  Let op ; dat zou dezelfde productie methode als het polio vaccin kunnen zijn en dan is het niet gevaarlijk omdat dit vaccin in je lymfe systeem immuniteit bewerkstelligt , en niet in je celvloeistof. ( Dit was nog maar net op het nieuws van 6 uur dus weet ik het nog niet zeker.)

  Het wordt het NDV HXPS vaccin genoemd.

  De bijwerkingen met Astra Zenica in Engeland ( dus de 228.337 mensen ) waren zeer ernstig.
  Hormonale problemen, problemen met bloedstolling, hart problemen, suikerstofwisseling problemen, infecties, oogproblemen er zijn 16 !!! Mensen blind geworden !!! door de vaccinatie !!! Huidproblemen.
  ZENUWPROBLEMEN en dit zegt dit artikel ook… en deze ziekten zullen zich op langere termijn ook openbaren.

  Er is dus wel degelijk iets aan de hand met deze vaccins.
  Bekijk zeker Prof Capel zijn colum eens!!
  Ieder mens heeft zijn of haar verantwoordelijkheid maar bezint eer gij begint.
  Ik wens jullie allen sterkte
  Shalom
  Anna

 20. het astrazenica vaccin word nu gegeven aan mensen boven de 60 jaar in de bijsluiter staat sinds kort dat er bij toediening van dit vaccin trombose kan ontstaan als bijwerking ,voor mij is een bijwerking niet leeftijds gebonden dus het kan optreden in iedere leeftijds groep een arts mag mij uitleggen wat de reden is dat dit alleen voorkomt onder de 60 jaar zolang ik daar geen wetenschappelijk gefundeerd antwoord op krijg geen vaccin voor mij

 21. Dat krijg je ervan als je een fase lll onderzoek loslaat op mensen. Dat onze overheid niet bij het geringste risico deze gentherapie stopt, is ronduit crimineel. Het zoveelste bewijs dat we grootschalig worden belazerd. Vervolgen dit soort zg artsen en hun licentie voor de rest van hun leven intrekken. Verwacht ook geen kamervragen, want de meeste politici zitten ook in het complot. Wat een zieke wereld, vol bedrog.

 22. In de keukenhof starten ze een test, met 5000 geteste personen. Maar dan moeten ze ook dat met 5000 on geteste personen doen .dan pas kan je het verschil zien .

 23. Het artikel in de link is niet peer reviewed, dus niet door collega’ wetenschappers beoordeeld. Iedereen met voldoende fantasie en geld kan in dit tijdschrift een wetenschappelijk ogend artikel publiceren.

 24. Wordt hoogste tijd dat individuele politieagenten en defensie medewerkers kortom het leger van de elite zich gaat samenvoegen om deze elite die de mensheid een holocaust in aan het drijven is wordt gearresteerd en berecht.

 25. Dode door bloedklachten na toedienen coronavaccin Janssen

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1454243281/dode-door-bloedklachten-na-toedienen-coronavaccin-janssen

  AMSTERDAM – Iemand die het coronavaccin van het Nederlandse bedrijf Janssen heeft gekregen, kreeg daarna last van dezelfde bloedklachten als bij het vaccin van AstraZeneca. Deze persoon is daaraan overleden, meldt de Europese vaccinwaakhond, het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA).

  Gelukkig heeft Minister Hugo Frikandel ons allen gerustgesteld: dit komt niet door maar na het toedienen van het vaccin! Snap dat nou eens wppies!

 26. Quote “In Canada is reeds een mysterieuze hersenbeschadigende ziekte opgedoken… ”
  Maar dit kan niet gelinkt worden aan een Covid vaccin, zoals gesuggereerd lijkt.

 27. Nou dan wens ik de vax gekkies nog veel geluk, gek zijn ze eigenlijk al door naar die vax straat te rennen.
  Mijn mogen ze ook hebben want ik stel mijn euthanasie prikje nog ff uit.

 28. En zeggen dat het allemaal begonnen is in China door vleermuizen. Het is altijd de mens die er de dupe van zal worden. Ik heb iemand gekend die Als kreeg, dit is een zeer gevaarlijke ziekte, alles valt gewoon uit, tot je ademhaling, deze man heeft euthanasie laten doen, ik ben naar zijn begrafenis geweest heel triestig. Eerst springlevend, dan in een rolstoel, en dan in het bed, en dan gedaan, heel triest, ik wens het niemand toe. Het lijkt wel uit dit artikel dat deze vaccins onze ondergang worden. We kunnen alleen maar hopen en bidden dat alles goed komt, want zonder hoop kan een mens niet leven. Shalom

Comments are closed.