Arts in open brief aan Diederik Gommers: “Waar ben je in hemelsnaam mee bezig?”

Waar Gommers mee bezig is? Naar mijn mening heel simpel: met het meehelpen uitvoeren van deze agenda.

—————————————————————————————————————————————–

Hoogleraar (em.) Pierre Capels nieuwste videocolumn ‘Ik zie ik zie wat jij niet zegt’ bevat officiële statistieken waarop iedereen kan zien dat er al heel lang NIETS bijzonders meer aan de hand is – NPO suggereert dat ongevaccineerden massaal moeten worden doodgeschoten

—————————————————————————————————————————————–

(Café Weltschmerz) De open brief van huisarts Felix van der Wissel aan Diederik Gommers wordt massaal gedeeld op social-media. In die brief reageert hij op uitspraken van Gommers bij Op1. Daar stelde Gommers dat óf de coronamaatregelen opnieuw moeten worden ingevoerd, of óf er een vaccinatieplicht moet komen. “Waar ben je in hemelsnaam mee bezig?”, zo opent Van der Wissel zijn brief.

“Hoe kan jij als arts oproepen om ongevaccineerden harder aan te pakken en daardoor de tweedeling in de maatschappij verder aan te wakkeren? Hoe kun jij je voor dit karretje van Hugo blijven laten spannen? Ik neem werkelijk aan dat je dit niet meent!?” Gaat hij verder.

“Hiermee raakt Van der Wissel een gevoelige snaar die al bij velen in de maatschappij wordt gevoeld. Veel mensen spreken over de tweedeling die langzaam lijkt te ontstaan en Gommers houdt zich hier door zijn uitspraken niet afzijdig van.”

“Want immers wij zijn artsen en wij maken geen onderscheid wie wij helpen of je nu 2 pakjes per dag gerookt hebt en longkanker krijgt of dat je motor rijdt en in de poeier binnen komt, we helpen!”

“Door nu de bal te spelen op de ongevaccineerden, als dokter, is spelen met vuur.”

“Ik voorspel je dat over een maand de IC’s vol liggen met gevaccineerden omdat het vaccin minder werkzaam zal zijn en de Coronapas vrij spel geeft aan geïnfecteerde gevaccineerden.”

“Gaan we dan de rokende of motorrijdende, de drinkende gevaccineerden niet meer toe laten? Doe jij dan ook een oproep aan de politiek om al deze mensen die door hun desastreuze lifestyle op de IC liggen (immers 10% heeft geen onderliggend Lijden) strenger aan te pakken?”

“Of ga je nu eens voor je personeel staan en ga je Hugo echt eens de waarheid zeggen dat het overheidsbeleid de afgelopen jaren de echte oorzaak is dat er 27.000 verpleegkundigen de zorg hebben verlaten het afgelopen jaar en dat er daardoor een IC bedden tekort is? In plaats daarvan wijs jij liever een zondebok aan in de vorm van ongevaccineerden?”

“De mensen die kwetsbaar zijn, de ouderen, zijn praktisch allemaal gevaccineerd. Op de 17 miljoen mensen 1200 IC bedden hebben, is vragen om problemen.”

“Ongenuanceerde uitspraken door álle ongevaccineerden over één kam te scheren, is zeer schadelijk en past niet bij iemand met jouw functie! Vaccineren horen wij als artsen te adviseren bij mensen waarbij het medicijn niet erger is dan de kwaal en het medicijn significant beter is dan niets doen, ter voorkoming van ernstig ziek zijn of overlijden.” (1)

Verplichte vaccinaties waren altijd al het doel

Dat verplichte vaccinaties altijd al het doel zijn geweest, behoeft geen uitleg meer en is iets wat ook op deze site vanaf april 2020 is voorspeld (en in bredere context zelfs al in 2009). De kritische kanttekeningen en waarschuwingen van tal van wetenschappers, artsen en andere experts zijn van meet af aan in de wind geslagen, genegeerd, verketterd en/of geblokkeerd. Dat zal met Felix van der Wissel niet anders gaan.

De nieuwe Apartheid die het medisch-fascistische regime Rutte heeft gecreëerd, en waar Diederik Gommers een belangrijke medeschuldige aan is, is doelbewust ingevoerd om een scherpe tweedeling in de samenleving te creëren, om de vaxxers tegen de ongevaccineerden op te zetten en steeds hardere, onmenselijke eisen en maatregelen te gaan voorstellen. Dit vacci-nazisme heeft er al toe geleid dat de NPO een zogenaamd ‘satirisch’ filmpje heeft uitgezonden waarin de ongevaccineerden massaal worden doodgeschoten.

Vergis u niet: als wij normale mensen – ongeacht links of rechts, ongeacht vaxstatus – niet heel snel in opstand komen en NEE zeggen, dan zouden die massa executies en ook concentratiekampen er wel eens veel sneller kunnen komen dan wij allemaal voor mogelijk houden.

Een herhaling van WO-2 en een Holocaust die de afschuwelijke drama’s van toen zelfs verre kan overtreffen – is dat wat de Nederlanders willen? Zijn wij werkelijk ZO suïcidaal geworden?

Of doet u eindelijk eens uw ogen open en kijkt u naar de statistieken (afkomstig van hoogleraar (em.) Pierre Capels laatste videocolumn ‘Ik zie ik zie wat jij niet zegt’) , waarop u zelf kunt zien dat er al heel lang NIETS bijzonders meer aan de hand is?:

Kijk hier zijn (mini-)column (3 minuten):

 

Xander

(1) Café Weltschmerz
(2) Pierre Capel

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

83

 1. Rutte , D Jonge , Grapperhaus Van dissel , Gommers , Kuipers, Osterhaus, dit zijn allemaal mee werkende moordenaars, die tegen het eigen volk zijn, en hun het leven onmogelijk maken. Dit is pure Genocide, en geweld plegen tegen het volk, omdat deze minderwaardige nietsnutten omgekocht zijn ,en vele miljoenen verdienen, voor hun schandelijke leugens. Neurenberg zal hun komen halen ,en berechten naar handelen. Een Gates ,het nog los lopend , monster dat massamoord niet schuwt, moet op staande voet, opgepakt worden. Wie geeft dit monster het recht ,mensen uit te schakelen? De wereld moet de waarheid gaan in zien, en deze ratten uit schakelen , en zeker niemand vergeten. Deze Cabal die vele kinderen misbruikt hebben , zijn wereld wijd een groot gevaar. En zeker weten dat de Big Pfarma, ook eeuwen lang het volk bedreigt. Dit moet gestopt worden ,die wereld onvriendelijk zijn, BERECHTEN.

 2. @Jan Jansen schreef:
  28/10/2021 om 11:14 pm
  “@oma, Ik blijf toch echt van mening dat onze ic capaciteit niet aansluit op de IC behoefte. En dat was trouwens ook al het geval in 2018.
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/3904471/ziekenhuizen-vol-door-griep-noord-nederland-lanceert
  Onze IC capaciteit is trouwens ook aanzienlijk kleiner dan de IC capaciteit in de omringende landen. In Duitsland bijvoorbeeld was er in 2019 zelfs een rel dat het beleid te links was en er teveel overcapaciteit was. Ik ben het wel met u eens dat hier kritisch naar de overheid gekeken moet worden.”

  Het is irrelevant voor de bevolking of de IC capaciteit aansluit op de IC behoefte of niet, dat is de taak en de PLICHT van de overheid/politiek, dat is hun job, daar worden zij door ons vet voor betaald. Dat zijn onze zorgen niet.
  Bij een eventuele medische noodsituatie is het de plicht van de overheid om een noodplan klaar te hebben om deze noodsituatie het hoofd te bieden zodat alle zieken medische verzorging kunnen krijgen. Punt.

  ” Ik heb de verkiezingsprogrammas van alle huidige politieke partijen erop nagekeken en geen enkele partij heeft naar mijn mening een deugdelijk plan om dit capaciteit probleem aan te pakken. Ik vermoed dat de partijen bang zijn dat een deugdelijk plan tegen hun gebruikt wordt door andere partijen. Aangezien een deugdelijk plan geld kost of immigratie naar Nederland bevorderd.”

  De afgelopen jaren heeft de overheid door bezuinigingen en besparingswoede zelf de capaciteiten, personeel, en dus de medische zorgverlening, zelf afgebroken voor eigen volk maar wel een uitbreiding van gratis medische verzorging op poten gezet om immigratie voor medisch toerisme te bevorderen…met miljarden belastinggeld dat de eigen belastingbetalers moeten ophoesten voor de gratis, medische verzorging van immigranten terwijl zijzelf uit de medische boot vallen want zij moeten steeds meer uit eigen zak betalen!!

  “Mijn vermoeden is dat de politiek daarom kiest voor de weg van de minste weerstand en dat zijn impopulaire maatregelen zoals griepprik, corona prik, HPV prik, DTP prik, quarantaine, snotneuzen protocol, etc.
  Hoe meer de IC capaciteit krimpt hoe meer maatregelen we kunnen verwachten.
  En op het moment dat de huidige IC capaciteit gehalveerd wordt dan wordt het verplicht huisarrest en gezond voedsel en vitamines op de bon. Of er komen private ziekenhuizen waar tegen betaling wel zorg beschikbaar is en waar verpleegkundigen een normaal salaris krijgen dat 25% hoger ligt dan wat ze nu krijgen.”

  Er is geen ontoereikende capaciteit! Er is voldoende opvang voor zieke mensen!
  Dat is net de instinker, telkens met een doemscenario afkomen dat ze dan zelf veroorzaken!
  Er is te weinig IC capaciteit omdat er teveel mensen ziek zijn?
  Neen, er is te weinig capaciteit omdat de politiek in gebreke blijft om voor voldoende capaciteit, middelen en personeel belastinggeld vrij te maken!
  Zijn er teveel ongevaccineerden ziek?
  Neen, niet-beschermde gevaccineerden worden ongevaccineerd genoemd om te verdoezelen dat de IC’s vol liggen met vaccinatieslachtoffers en dan willen ze onder het mom van capaciteit nog méér vaccinatieslachtoffers maken door ongevaccineerden te dwingen tot vaccinatie!

  En als ze verpleegpersoneel wegjagen door hen te ontslaan omdat zij hun recht van zelfbeschikking gebruiken en niet wensen gevaccineerd te worden, dan is het OOK de schuld van de politiek dat ziekenhuizen onderbemand zijn, net zoals zij de capaciteit verlagen en de zieken/vaccinatieslachtoffers zelf doen stijgen door vaccinatiedwang om dan de schuld bij de ongevaccineerden te kunnen leggen.
  Politici zijn harteloze, berekenende psychopaten en moordenaars met uitgekiende listen en misleidingen.

 3. [1] NPO-Fragment- Ongevaccineerden Worden Neergeschoten – YouTube

  Is al weg gehaald door de boy,s

 4. @oma, Ik blijf toch echt van mening dat onze ic capaciteit niet aansluit op de IC behoefte. En dat was trouwens ook al het geval in 2018.
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/3904471/ziekenhuizen-vol-door-griep-noord-nederland-lanceert
  Onze IC capaciteit is trouwens ook aanzienlijk kleiner dan de IC capaciteit in de omringende landen. In Duitsland bijvoorbeeld was er in 2019 zelfs een rel dat het beleid te links was en er teveel overcapaciteit was. Ik ben het wel met u eens dat hier kritisch naar de overheid gekeken moet worden. Ik heb de verkiezingsprogrammas van alle huidige politieke partijen erop nagekeken en geen enkele partij heeft naar mijn mening een deugdelijk plan om dit capaciteit probleem aan te pakken. Ik vermoed dat de partijen bang zijn dat een deugdelijk plan tegen hun gebruikt wordt door andere partijen. Aangezien een deugdelijk plan geld kost of immigratie naar Nederland bevorderd.
  Mijn vermoeden is dat de politiek daarom kiest voor de weg van de minste weerstand en dat zijn impopulaire maatregelen zoals griepprik, corona prik, HPV prik, DTP prik, quarantaine, snotneuzen protocol, etc. Hoe meer de IC capaciteit krimpt hoe meer maatregelen we kunnen verwachten. En op het moment dat de huidige IC capaciteit gehalveerd wordt dan wordt het verplicht huisarrest en gezond voedsel en vitamines op de bon. Of er komen private ziekenhuizen waar tegen betaling wel zorg beschikbaar is en waar verpleegkundigen een normaal salaris krijgen dat 25% hoger ligt dan wat ze nu krijgen.

 5. @Jan Jansen schreef:
  26/10/2021 om 6:32 pm

  Uw heel betoog raakt kant noch wal.
  Hier de weerlegging:
  Als er al tekort is aan personeel en capaciteit om zieke mensen in ziekenhuizen op te vangen, dan is dat te wijten aan de gestage afbraak van capaciteit én personeel door de bezuinigingen en besparingswoede van de POLITIEK de afgelopen jaren.
  Er zijn reeds jaren witte marsen geweest van zorgpersoneel tegen de afbraak van de hele zorgsector en een degelijke verloning of ben je die al vergeten?!!

  Indien er bij een noodsituatie te weinig capaciteit zou zijn, dan is het de politieke verantwoordelijkheid om een noodplan klaar te hebben om alle zieken te kunnen opvangen.
  Dáár wordt de politiek vet voor betaald, dat is hun JOB waarvoor ze verkozen worden: bestuur!
  Dat is de ontkrachting van de slappe smoes over capaciteit van ziekenhuizen!
  Verder is het een schande te noemen dat ze het tekort aan capaciteit menen af te wentelen op minder ‘klanten’!
  Niemand kan vermijden om ziek te worden en ziekenhuizen bestaan enkel om zieke mensen te verzorgen, daar betaalt de bevolking ook nog voor!

  Het is walgelijk dat men te weinig capaciteit, veroorzaakt door de politiek zelf, gebruikt als smoes om de bevolking te verwijten dat ze ziek worden en dat ze dat zouden moeten vermijden door te vaccineren (waardoor ze net met het risico en, zoals we nu zien, massaal in de ziekenhuizen terecht komen door vaccinatieschade!!)
  Maw: de ontoereikende capaciteit, door het politieke beleid, wordt misbruikt om mensen te dwingen zich te laten vaccineren en om de ongevaccineerden onder druk te zetten.
  Dat is de echte reden van dat geleuter over capaciteit van ziekenhuizen.
  Als er al een nieuwe, jaarlijkse seizoensgriep uitbraak zou komen dan is het de plicht van de politiek om te zorgen dat alle zieken verzorgd kunnen worden, het is NIET de verantwoordelijkheid van de bevolking om niet ziek te worden!
  Het zijn nu net de gevaccineerden, ziek door vaccinatieschade, die in de ziekenhuizen belanden en waarvoor de politiek misdadig verzuim pleegt om voor voldoende personeel en capaciteit te zorgen!
  Door de staatspropaganda van vaccinnazi’s liggen de ziekenhuizen nu vol met vaccinatie slachtoffers.
  En, jongen, het corona(griep!!)virus is al uitgedoofd sinds mei 2020, (net zoals élk griepvirus met een levensloop van maximaal 10 wéken!) verzwakt en gemuteerd tot oa delta waartegen de huidige vaccins totaal nutteloos zijn, je gaat overigens geen gezonde mens aanraden om zichzelf ziek te maken door schade van bijwerkingen door vaccinatie tegen een virus dat niet meer bestaat.
  De politiek maakt de gezonde mensen ziek door hen te dwingen tot vaccinatie.

 6. Prof Capel weer ongeevenaard duidelijk. Hartelijk dank voor de videolink en de grafieken. Hoe hard er ook geroepen wordt dat er geen ander probleem is dan tijdens een normaal danwel afwijkend druk griepseizoen kunnen bepaalde lieden niet analyseren, omdat ze of bewust de genocidale agenda dienen van WEforum en Bill Gates of echt weigeren naar de statistische feiten te kijken of zonder bewijs heilig blijven geloven in de Non pharmaceutical interventions van de GPMB global preparedness monitoring board of veel teveel decennia hebben geroepen dat er een verschrikkelijke pandemie wereldwijd zou uitbreken waarvoor we totaal niet goed zijn voorbereid of heilig blijven geloven in de veiligheid en effectiviteit
  van Rijksvaccinatirogramma tot en met experimenteel mRNA vaccin zonder te willen praten zelfs over de wide body of research die aantoont dat vaccinaties gevaarlijk, schadelijk en ineffectief zijn ten opzichte van natuurlijke middelen en methoden ondersteund door echte geneesheren en dames of een combinatie van voorgaande opties.

  Het Rijksverkoopkantoor van pharmaproducten RIVM en LAREB en de Gezondheidsraad als volkomen samengesteld uit lieden die allemaal voor hun onderzoeksfinanciering afhankelijk zijn van de pharmahandel en wandel naast een aanzienlijk deel van de medisch-academische research staat continu met de pet in de hand voor onderzoeksfinanciering. Specialisten in ziekenhuizen zitten net zoals huisartsen in een pharma-economisch verdienmodel naast een toenemend knellend protocollair dwangbuis voor hun professionele handelen. In 2020 werd de hele medische sector de facto verboden door de minister van volksongezondheid om bewezen goed werkende allang bestaande medicijnen toe te passen die de druk op de ziekenhuizen reeds via de huisartsen laag zou hebben kunnen houden. Huisarts Rob Elens gaf een uitstekend voorbeeld en werd afgestraft.

  Als je dan opties en scenarios bespreekt doe dan tenminste een poging om zoveel mogelijk relevante aspecten op te sommen voordat je overgaat tot conclusies.

  Gommers doet net zoals Hugo de Jonge denken aan een langspeelplaat die elke keer weer de zelfde tikken en krassen weergeeft. Gommers was het toch die als een van de eerste van het OMT in voorjaar 2020 zei dat ze eraan dachten om toegang tot allerlei leuke dingen in de samenleving af te sluiten? Nou mag Gommers weer een voorzetje doen dat Rutte cum suis zullen gaan inkoppen. Komt i natuurlijk met een vals dilemma of weer coronadwangmaatrefelen of verplichte vaccinatie, dus of dwang voor de hele bevolking of straf dwz dwang voor de ongevaccineerden. Tuurlijk zijn er vele andere optie en eigenlijk op rationele gronden is er maar 1 optie: kappen met alle waanzin en hard aan de slag om de gezondheidsschade onder de gevaccineerden te beperken naast de enorme financieel economische en sociale schade in de gehele samenleving.
  Gek genoeg komt deze gezond verstand optie nooit uit de monden van de Rutte junta met zn exclusieve medische top-experts.

  Rutte en De Jonge enerzijds en Van Dissel, Koopmans, Gommers en Kuipers anderzijds spelen continu dezelfde balletjes naar elkaar toe en slingeren de bekende slogans vervolgens de samenleving in zonder enig luisterend oor voor al die enorme hoeveelheid medische en andere experts in de samenleving. Rutte, Kaag, Hoekstra, KLaver, Ploumen, Van Nieuwenhuizen, et cetera
  Je hoort en ziet ze maling hebben. Ze denken stilletjes waarom zouden we al die experts eigenlijk nog nodig hebben? Wij staan in contact met de allerbeste experts! Meer hebben wij niet meer nodig. WIj weten precies wat ons te doen staat! De draaiboeken van Bill Gates, GPMB, WHO, EU, RIVM, CDC, FDA, EMA, ECDC, WEFORUM et cetera liggen reeds sinds 2009/2010 klaar. Ze hoeven slechts hun lesjes te herhalen. Daarin hebben ze geoefend gedurende 10 jaren overleg binnen de nationale en internationale NGO’s.

  Er zijn geen andere opties. Er mag geen plan B zijn. Andere opties, andere analyses, andere plannen en strategieen zijn verboden. Doe je niet mee en draag je niet fanatiek bij aan plan A dan word je uit t kleine clubje gegooid en verlies je als een Gommers misschien wel je lucratieve interessante baantje.

  Wat staat in plan A? Wat schreeuwt ons sinds ca 2010 – start vd volkomen ombekende Rutte – tot en met /begin 2020 in toenemende mate allemaal overduidelijk tegemoet:
  a. globale bevolkingsreductie van 8 miljard naar 1 miljard
  b. totale controle via AI, 5678G, nanotech over alle overgebleven 1 miljard slaven
  c. versnelde afbraak van samenleving en economie via coronawaanzin en klimaatwaanzin

  Bijna alle middelen en methoden worden ingezet om deze doelen te bereiken. De derde wereldoorlog was achteraf gezien reeds vanaf de Club van Rome computermodellen en propaganda in de 70er jaren opgestart. Het coordinatie en machtsorgaan van alle UN-organisaties heeft zich geopenbaard geleidelijk aan als de draak met vele koppen die de mensenplaag op aarde zal gaan verslinden. Bill Gates, Klaus Schwab, de internationale private financiers, de koningshuizen, het globale corporate network is begonnen met de finale globale machtsgreep door middel van de instelling van een one world government.

  Coronawaanzin blijft het breekijzer en klimaatwaanzin gaat het karwei afmaken.

 7. Ook voor Jan Jansen: https://twitter.com/i/status/1452903588137668610
  Het overgrote deel van de patiënten is gevaccineerd.
  Waarom reageert u hier eigenlijk? Het verhaal van de overheid is hier goed bekend. Dat hoeft u hier niet weer te gaan vertellen. U schijnt oprechte tegengeluiden helemaal te negeren (net als overheid en pers).
  Leest u eens mee b.v. op de twitterdraden van Ivor Cummins, The Stinging Bumblebee (neuroloog Jan Bonte) en Roland Brautigam. Deze mensen beroepen zich voortdurend op wetenschappelijk onderzoek van de hoogste kwaliteit. Ook komen praktijkmensen er steeds aan bod. Dit zijn mensen die zich grondig verdiepen in de materie en die tevens over een scherp verstand beschikken.

 8. @Jan Jansen. U vergeet een optie: Om raadselachtige redenen willen overheden iedereen verslaafd maken aan deze injecties die volgens een nieuwe methode injecteren. Daaraan koppelen die overheden een digitale pas, die mensen rechten kan geven en ontnemen, al naar de wens van die overheden. Hiertoe worden alle middelen ingezet om het gevaar gigantisch te overdrijven.
  Dat overdrijven wordt heel duidelijk aangetoond door vele wetenschappers en onderzoekers (aan de hand van officiële cijfers en publicaties), maar krijgt geen enkel gehoor bij overheid en pers.

 9. Volgens gommers is de IC capaciteit voor mensen met een luchtweg aandoening 150 tot 200 personen.
  Daarmee bedoelt hij corona, griep, etc.
  Die 200 is al snel bereikt. Zelfs met een regulier griepseizoen kom je daar al bijna aan.
  Is het dan echt zo raar dat hij iedere maatregel interessant vind om onder die 200 te blijven?
  Een collega OMT lid deed een uitspraak dat in de wintermaanden meer IC capaciteit nodig is. (Hij vertelde echter niet hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen)

  Beide bespreken in feite hetzelfde probleem. Als je niet genoeg capaciteit hebt, dan moet je zorgen dat je meer personeel hebt of minder klanten.

  Personeel krijgen is moeilijk, zeker omdat HBO banen in andere sectoren 25 procent meer salaris geven en daarnaast op basis van dagdienst zijn.

  Meer salaris bieden is geen optie omdat de belastingbetaler dan enkele honderden euros per maand meer kwijt is.
  Buitenlands zorgpersoneel is ook geen optie, dat willen VVD, PVV en FVD niet.

  Ergens zal er iemand een impopulaire beslissing moeten nemen en dat is:
  1. Corona/griep maatregelen om het aantal van dit soort patienten te reduceren. (Zelfs al bestond Corona niet en was dit een zware griep dan zijn dit soort maatregelen nodig)
  2. Salaris zorg en dus ook inkomstenbelasting omhoog om meer personeel te krijgen.
  3. Grenzen open voor buitenlands zorgpersoneel (dat vaak ook een twijfelachtig niveau heeft)

  Wat is volgens jullie de minst erge van deze 3?

 10. Zou de pers de minister nog gaan confronteren met zijn uitdrukkelijke beloftes géén dwang en drang toe te passen bij de injecties??? Dat hij zelfs een wet wilde maken om dat onmogelijk te maken? Waarschijnlijk niet; de pers is woordvoerder van de overheid geworden en draait mee met alle coronawinden.
  Elke epidemie dooft uit na twee of drie seizoenen. Maar de pas om mensen te volgen en te controleren móet kennelijk een blijvertje worden. Overheden smullen van die macht, zelfs democratische. We hadden de democratie nu juist bedacht om zulke macht in toom te houden.

 11. Kijk dit is ook een wrange vrucht van het kabinetsbeleid en van CDA-er minister van volksgezondheid Hugo de Jong:

  Een derde van medisch hulpmateriaal wordt ongebruikt weggegooid
  Pallets vol drinkvoeding op stoep patiënt: ’Marketing leidt tot verspilling’

  En maar janken voorts dat de IC’s dreigen vol te lopen en er nu niet opgeschaald kan worden ivm personeelsgebrek maar wel medicijnen die de instroom van patiënten nagenoeg zouden kunnen stoppen verbieden , zoals HCQ en Ivermectine, en torenhoge boetes voor ARTSEN en specialisten die het wagen voor te schrijven ( 150.000 Euro)

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1578483809/pallets-vol-drinkvoeding-op-stoep-patient-marketing-leidt-tot-verspilling

 12. Bestuursvoorzitter Maastricht UMC: 8 op de 10 coronapatiënten zijn gevaccineerd

  https://www.ninefornews.nl/bestuursvoorzitter-maastricht-umc-8-op-de-10-coronapatienten-zijn-gevaccineerd/

  Het Maastricht UMC maakt zich zorgen over de oplopende coronacijfers. “We maken ons ongerust over de stijging van het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames,” zei bestuursvoorzitter Helen Mertens maandag in Limburg Centraal.
  Ze zei dat in Limburg op dit moment 70 coronapatiënten in het ziekenhuis liggen. 26 liggen er op de intensive care.
  Mertens zei ook dat het overgrote deel van de coronapatiënten in het MUMC gevaccineerd is. Slechts twee op de 10 patiënten zijn volgens haar niet geprikt.

 13. @Allen

  Hoewel ik vaak kritisch ben over de berichtgeving op deze site, zeker als het om corona gaat, nu toch wel even iets om bij stil te staan. Vaccinatie met oa Pfifer bij (jonge) vrouwen geeft daarna vaak menstruatie problemen. Uitgebreid getest en veilig? Niet dus. Vooral jonge vrouwen met kinderwensen. Geen vaccinatie dus tot het tegendeel van een eventueel risco bewezen is. Ik heb niets tegen covid vaccinatie of andere vaccinaties als het maar veilig is. Zelf ben ik wel Covid gevaccineerd, maar al bijna 70 jaar oud. Zoveel heb ik niet meer te verliezen. Verder gaat m.i. de overheid veel te ver door niet gevaccineerden steeds meer beperkingen op te leggen. Juridisch zet ik daar grote vraagtekens bij. Vaccinatie is en blijft een persoonlijke keuze. Ik geloof niet in complot theorieën maar de overheid gaat nu met de corona pas veel te ver. En we kunnen binnenkort nog meer verwachten vrees ik. Waar eindigt dit?

 14. Kan ik als ongevaccineerde, want gewetensbezwaarde tegen deze vaccins omdat ze met de resten van vermoode want geaborteerde mensen zijn gemaakt, mij officieel ergens als gewetensbezwaarde laten regisrteren? Is er een wet die het mogelijk maakt om als gewetensbezwaarde onder de vaccinaties uit te komen? Vroeger hoefde je niet in verplichte militaire dienst als je gewetensbezwaarde was. Je kreeg dan vrijstelling.Eigenaardig is het wel dat het ministerie van destijds een Jehovah Getuige als ambtenaar had, ik heb hem gekend en hij heeft me dit verteld en hij woonde in Almere na zijn pensioen, die alle gewetensbezwaarden moest toetsen en mensen van een ander geloof dan dat van de Jehovah Getuigen massaal geen vrijstelling kregen. Jehovah Getuigen die van deur tot deur religie colporteerden kregen altijd vrijstelling van militaire dienst. Rare zaak. Zomaar wat gemijmer over het verleden van me.

 15. Altijd nuttig om naar het verleden te kijken om de waan van de dag te relativeren (dat doet Tony Heller ook als het over het weer gaat: https://realclimatescience.com/). Overbezetting in ziekenhuizen vanwege de “ongevaccineerden”?
  Hier een bericht over overbelaste ziekenhuizen: https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/2660844/situatie-in-brabantse-ziekenhuizen-ernstig-honderden-behandelingen-uitgesteld-door-griepgolf
  Bericht uit 2018.
  Operaties moesten worden uitgesteld. Personeel draaide dubbele diensten als ze niet zelf ziek waren. Ambulances stonden te wachten voordat de patiënten konden worden overgedragen. Lange wachtrijen bij de huisartsen. Verpleegtehuizen lagen vol, waardoor geen doorstroming vanuit de ziekenhuizen. Tien procent van de operaties moest worden uitgesteld. Vooral ouderen belandden in het ziekenhuis. In alle Brabantse ziekenhuizen was de situatie ernstig.

 16. Maatregelen?
  Groepsimmuniteit was de uitweg.
  Een vaccinatiegraad van 60% was de uitweg.
  De vaccinatie van de ouderen was de uitweg.
  De vaccinatie vanaf 50 jaar was de uitweg.
  De vaccinatie vanaf 18+ was de uitweg.
  De vaccinatie vanaf 12+ was de uitweg.
  Een vaccinatiegraad van 80% was de uitweg. We zitten inmiddels op 85% en nu moet de vaccinatiegraad naar 91%.
  De coronameld-app was de uitweg.
  De mondkapjes, lockdowns, 1.5m, schoolsluitingen, avondklok en handen stuk wassen waren de uitweg.
  En als klapstuk… de QR-code was de uitweg icm een gedeeltelijke lockdowns van de het uitgaanslevens (tot 00:00 uur open en nachtclubs gesloten).

  En nu… nu we dat allemaal gedaan hebben… krijsen Kuipers en Gommers i.s.m. Rutte & co en Jaapie van Dissel (leuk ééntweetje en good cop bad cop) moord en brand om bovenop die QR-code weer van vooraf aan te beginnen met al die gekkige maatregelen.

  En neen.

  Dit is absoluut niet de schuld van de ongevaccineerden:
  Minimaal €1.6 miljard uittrekken voor compensatie voor ondernemers voor de lockdowns en test locaties, €45 miljoen uittrekken voor corona-apps en extra boa’s  zonder 1 rode cent in de ziekenhuiszorg te stoppen.

 17. Ongevaccineerden moeten gewoon zoveel mogelijk binnen blijven lees ik. En zorgpersoneel heeft steeds minder zin om ze te verzorgen!

 18. @DzVzTkM Komt het bij jou niet op, dat een corona patiënt ook kan roken/gerookt heeft? Wij betalen allemaal in Nederland ons scheel aan zorg en iedereen hoort geholpen te worden. Er is iets mis met het systeem zelf. Ik heb sterk het vermoeden corona gewoon een griepvirus is. Het protocol zelf/dus de manier van behandelen(de ziekte zelf) niet deugt.
  Snap jij nou nog niet dat we tegen elkaar worden opgezet. Dat dit bewust gedaan wordt. Om het systeem te veranderen.(alles onder digitale controle) Maak me meer zorgen om het wereldwijde geldsysteem crisis. Er ontstaan scheve machtsverhoudingen en daarop volgen weer andere problemen. Gewone burgers wereldwijd worden vooral de dupe van die spelletjes. Ook kan er een wereldoorlog ontstaan. Maar alles wordt bewust gedaan.
  Om te laten zien dat dit allemaal gepland was, zie opening Olympische spelen 2012 in Londen. Je ziet het virus. Boris Johnson in bed, die destijds niet eens premier was. Dementors/de dood, verpleegkundige, bedden en kinderen. Die laatste is toch wel heftigst.

 19. ff wat cyfers
  DE 34 ic bedden per 100.000
  NL 07 ic bedden per 100.000
  NL 942 IC-bedden, daarvan zijn er op dit moment 720 bezet, waarvan 185 door coronapatiënten,rest wordt bezet mede door inhaalzorg.
  tjsa je zal maar patient zijn met rokerslongen die op de ic ligt en bed bezet voor een levensvatbare coronapatient.

 20. Hoe verschrikkelijk ons mooie vaderland wordt vernietigd op alle gebieden wordt ook beschreven door Elsevier Weekblad door Zihni Özdil. Hieruit een heel klein stukje in zijn column over de toeslagen affaire, het is zo raak verwoord:

  Algoritme-gedreven postmoderne razzia

  Kunt u het zich voorstellen? Terwijl u niks verkeerd doet, begint de staat een nietsontziende jacht op u en trapt u zo de schuldenproblematiek in. En gaat vervolgens, omdat u schulden hebt gekregen dankzij diezelfde staat, ook nog eens uw kinderen van u afpakken.

  Laat ik het hier maar ronduit opschrijven: er is minstens vijftien jaar een algoritme-gedreven postmoderne razzia gevoerd tegen onschuldige ouders die kinderopvangtoeslag ontvingen. Toen ouders hun recht wilden halen, ging de staat willens en wetens nepbewijs produceren in de rechtbank. Of doen alsof de stukken die de ouders steeds opstuurden nooit waren aangekomen. En sinds deze week weten we dus dat de Nederlandse staat ook nog eens kinderen heeft geroofd.

 21. @Nicole schreef:
  25/10/2021 om 10:16 am
  “Oma. Het antwoord is heel simpel: heel veel geld
  …”
  Natuurlijk verbaast mij dat niet, hebzucht tiert welig in deze intussen verziekte wereld en ook (huis)artsen verkopen hun ziel voor zilverlingen.
  Gelukkig mijn huisarts niet en hij werd daarvoor reeds geschorst door de (wan)orde van (misselijkmakende)geneesheren.
  Maar hun verdiende loon komt eraan, ik zou geen huisarts willen zijn die mensen en vooral kinderen die experimentele gifspuit gezet heeft in ruil voor de poen want de woede van vaccinatieslachtoffers zou nogal griezelig kunnen gaan worden en dat zal menig huisarts nog zuur gaan opbreken.
  Ik heb nu al medelijden met hen als de vaccinatieslachtoffers hun huisartsen ter verantwoording gaan roepen, tenslotte is het hun plicht om te waken over de gezondheid van hun patiënten door hun kennis en niet om gezondheidschade op staatscommando te veroorzaken door tegen beter weten in te vaccineren.

 22. @ Cefas, iedereen moet zelf overwegen of men priks wil, waarvan men niet kan natrekken wat erin zit & welke gevolgen ze zullen hebben. De eigen fysieke immuniteit is altijd het beste zelf optimaal te houden.

 23. Het feit dat wij maar blijven afwachten tot er wel een overheid of een overheidsinstantie STOP zegt, is gebaseerd op de illusie dat publieke instanties nog bestaan. Ze bestaan echter allang niet meer, het is allemaal geprivatiseerd en privé bedrijven gaan natuurlijk nooit hun eigen cashcow afschieten. Die blijven ze uitmelken tot ze uiteindelijk doodziek en vol met pillen en vaccins bezwijken.

  WHO is privaat, alle RIVM’s in deze wereld zijn privaat en de media is privaat. Zelfs de regering zit in de pocket van de stakeholder dus wacht niet op enige redding van hen. It’s up to us.

 24. Burgerfront: Iedereen is welkom, zie hetanderenieuws.nl? Hulp aan ondernemers, zie ook burgerfront.nl? Wat kunnen ze, & wat kunnen ze niet, de man zal bij Xandernieuws wel al bekend zijn via bepaalde YT video’s ook?

 25. vandaag ontvangen: emailbericht van stopworldcontrol.com: shocking exposure of the worst evil in this world.
  Zie aldaar.

 26. Weet iemand hoe het zit met Pneumapokken injectie? Deze wordt voor ouderen door de huisarts aanbevolen samen met de griepspuit. Is dit koosjer?

 27. Een mevrouw van 60 wordt door de politie verwijderd uit een restaurant: https://twitter.com/i/status/1452395558166016000
  Kennelijk omdat ze geen QR code toont. Ander publiek juicht de actie toe. Maar als je dan ziet hoeveel dienders er op komen dagen voor één mevrouw; ik tel er zéven, met vier dienstwagens! Hebben ze werkelijk niks beters te doen dan met zo’n overmacht een gewone niet criminele burger “aan te pakken”. Echt walgelijk. En natuurlijk bijzonder disproportioneel, zoals dat hele QR gebeuren.
  Disproportionaliteit bij een zgn. noodtoestand is verboden volgens verschillende internationale verdragen, zoals het verdrag van Siracusa: https://viruswaarheid.nl/juridisch/procederen/het-verdrag-van-siracusa/

 28. Ook het Radboudziekenhuis erkent dat de drukte NIET ontstaat door veel coronapatiënten, maar door alle uitgestelde zorg en een gebrek aan personeel.
  Dit is ontstaan door de overheidsregels en níet door “de ongevaccineerden”.
  En intussen werken de injecties zó goed, dat er weer mensen beginnen te roepen om het broeierige gezichtsvod, dat ideale warme en vochtige nest voor ziekteverwekkers. Wat worden we aan het lijntje gehouden.

 29. Ook hier in België gaat m’n terug strengere maatregelen invoeren, de cijfers blijven maar stijgen en daarom moeten de Belgen het terug voorzichtiger doen! Het is dus een feit dat die vaccins onvoldoende werken, wan in Vlaanderen zijn 80% van de mensen gevaccineerd. De virologen zeggen dan; de winter staat voor de deur, maar tot hiertoe is de herfst redelijk zacht verlopen dus het ligt niet aan de temperaturen. Nu wil m’n de mensen een derde prik geven en zo blijven we bezig. Alles is gebaseerd op leugens. shalom

 30. Oma. Het antwoord is heel simpel: heel veel geld

  “Het zal u misschien verbazen dat huisartsen al werden gestimuleerd om de volwassen bevolking te injecteren met een experimentele Covid-19 behandeling – die ten minste 1,1 miljoen bijwerkingen en 1.600 sterfgevallen heeft veroorzaakt – met een betaling van £12,58 voor elke toegediende dosis. Nou het lijkt erop dat dat geld niet genoeg stimulans is om kinderen te injecteren met dezelfde experimentele Covid-19 behandeling, omdat de NHS huisartsen hebben verteld ze recht hebben op een extra betaling van £ 10 bovenop de £ 12,58 waar ze al recht op hebben” Bron: https://www.frontnieuws.com/britse-huisartsen-krijgen-e-12-euro-extra-voor-elk-kind-dat-ze-een-covid-19-vaccin-inspuiten-bovenop-de-e-14-euro-die-ze-al-ontvangen-google-probeert-het-te-verbergen/

 31. De polarisatie moet doorgaan ongeacht de wetenschappelijke of morele grond.

  Ik denk dat we binnenkort weer in een lockdown gaan en dat ongevaccineerden de schuld zullen krijgen. Dat gaat enorm veel haat genereren tegen ongevaccineerden waardoor de ‘normale’ mensen eerder geneigd zijn om misdaden tegen deze groep te aanvaarden.

 32. Het wordt de hoogste tijd dat het medisch-fascistische regime en al hun handlangers voor een tribunaal berecht worden !

 33. Gommers en al die concorten met de Jongens Rutte’s malotencircus maken misbruik van gevaccineerden hun onvermogen derhalve strijden voor hun gelijk mbt hun injecties.
  Idd de tweedeling.
  Satieries zou het zijn wanneer heldere geesten dus de niet gevaxten alles wat aan de heersende promotie ervan zouden verolgen hun het leven zuur te maken, en er zijn miljoenen ongevaxten een groot leger een machtig leger zelfs te doen wat hun vijanden doen.
  Deze tweedeling zal dan het einde van deze plandamie zijn.
  Een oorlog is immers altijd fysiek tussen partijen.

 34. Pris om 6.50 pm

  Als virussen geen levende organismen zijn, hoe komt het dan dat zoveel mensen een virus infectie oplopen ?
  Kunt u dit uitleggen

 35. B.u.i.t.e.n.g.e.w.o.o.n irritant gepingel van een pianospeler waar de stem van Pierre Capel wordt overschaduwd. Ik probeer hem te volgen tussen al dat gepingel door. Het staat net iets te hard en geeft het verhaal iets opwindend avontuurlijks en niet als iets dat serieus wordt gebracht. Jammer, maar ik ben afgehaakt.

 36. Dus als lang niet elke ongevaccineerde Covidpatiënt IC nodig heeft, praten we over een heel kleine groep. Een groep zo klein, dat die onmogelijk de oorzaak kan zijn van overbelaste zorg. Het is ordinaire laster om “de ongevaccineerden” zoveel schuld op de schouders te leggen. Velen van hen zijn gewoon gezond en zullen kruisimmuniteit hebben opgebouwd.
  Bovendien betalen ze ook dure premies en hoge belastingen.
  We hebben intussen een dikke en dure schil van academici die niet op de werkvloer staan. Die zich vooral bezighouden met het ‘bestuderen’ van het werk dat anderen doen. De overheid wordt de instantie die gewone basisdiensten waar we veel geld voor betalen, steeds duurder maakt.
  Huizencrisis vanwege stikstofnormen.
  Voedselcrisis vanwege het onmogelijk maken van agrarische arbeid.
  Energiecrisis vanwege een nul CO2 beleid en hoge heffingen en volledig ontoereikende alternatieven.
  Zorgcrisis vanwege inkrimping en het failliet laten gaan van ziekenhuizen, en het sluiten van verpleegtehuizen.

 37. Men probeert nu de ongevaccineerden de schuld in de schoenen te schuiven van een zgn. nood in de ziekenhuizen. Zo stelde Paternotte van D66 dat een bed dat “bezet” werd gehouden door een ongevaccineerde, er de oorzaak van kon zijn dat een hartpatiënt niet geholpen zou kunnen worden. Het is ronduit vuig om zulke verbanden te veronderstellen. Het wordt puur uit de lucht geplukt want zulke oorzakelijke verbanden kan niemand aantonen, tenzij met kwade opzet.

  Het zijn juist de overheden die het de zorg moeilijk maken. Door die quarantaines b.v. Bovendien is het uiterst suggestief te veronderstellen dat elke ongevaccineerde op de IC terecht komt (die ook nog 3 gradaties in zwaarte kent). Het is pure nonsens dat elke ongevaccineerde Covidpatiënt IC nodig heeft.
  Wat te denken van de bijwerkingen van de spuiten waardoor mensen IC verzorging nodig hebben.
  En dan hebben die overheden helemaal niets gedaan om de capaciteit uit breiden. Noodhospitalen werden ongebruikt gesloten en een aanbod van een volledig geoutilleerd hospitaalschip werd afgeslagen.
  De argumenten kloppen weer eens voor geen meter.
  Het is duidelijk dat deze overheden maar één antwoord wiilen: Iederenn moet verslaagd worden aan deze gen-injecties. De media volgen dit mensvijandige beleid.

 38. Ik zie Ik zie wat jij niet ziet en zegt. Als je goed naar de lichaamstaal kijkt van overheidsmensen en artsen enzo die ons toespreken via de media dan zie je dat hun lichaamstaal iets anders zegt dan hun tong spreekt. Hun lichaamstaal liegt OF hun mond liegt. Dit kun je zie met een techniek die cold reading heet. De CIA en ook de Nederlandse politie maken daar gebruik van bij ondervragingen van verdachten. Je oogpupillen kun je niet laten liegen. Ook de stand van de ogen spreekt boekdelen. En wat ze met hun handen doen.Vooral overheidsmensen zijn daarop getraind. Ze houden hun oogjes meestal recht op de camera gericht.Maar als je de beelden eens goed bestudeerd zie je toch dat ze onwaarheid spreken of een halve waarheid en een hele leugen.Alleen al aan de mimiek van het hele gezicht als ze spreken kun je een hoop afleiden. Cold reading is door iedereen aan te leren en daat hoef je echt niet paranormaal voor te zijn.

 39. Bryan, je vraag is terecht, vluchten kan niet meer, ik zou niet weten waar naar toe, tenminste niet in de directe omgeving, ook in landen waar men soepel is kan het regerings standpunt veranderen

 40. @ Bryan: Dus de kogel of verhuizen. maar WAARHEEN? heeft iemand nog suggesties?

  Dat is op dit moment nog lastig te zeggen, maar waarschijnlijk zullen het landen of gebieden zijn waar de centrale autoriteiten niets te zeggen hebben en er economisch niet toe doen. Denk hierbij aan (delen van) Afrika en centraal Azie. Als hulpmiddel kun je hiervoor de ondertaande kaarten gebruiken van vaccinatiegraad per land:

  https://ourworldindata.org/covid-vaccinations?country=OWID_WRL

  Hoe lager hoe beter zou ik zeggen. Maar: de WHO wil nu prioriteit gaan geven aan de arme landen dus de vraag is hoe deze kaarten er over een jaar uit gaan zien. Vandaar dat men indien mogelijk het beste kan wachten met emigratieplannen. Want het kan best zijn dat er ook westerse landen zullen zijn waar het regime valt en de vrije bevolking wint. Zeker als er een economische collaps komt want dat zijn vaak de tijdelijke momenten waarop regeringen de grip op de samenleving verliezen. Een politieagent moet immers doorbetaald blijven worden.

 41. QR… betekenis is Q(uick) R(esponse)… bedacht door een Japanner, maar heeft alle patentie hierop vrijgegeven (anders was hij nu schat-schat-schat-rijk…)
  Laten we we daarom QR voortaal ‘interpreterene als Q(uick) R(eact)… en iedereen mag dit zelf invullen zoals hij/zelf verkiest…
  Want er is qua R(eact) weinig tijd meer te verliezen, vóórdat we te weten komen dat we ‘onomkeerbaar’ veRstrikt zitten in hét ‘fuik’-systeem…
  C.

 42. OBSCURANTISME…
  leer dit woord goed uit uw hoofd, want dat wordt het nieuwe ‘hype’-woord, bij zowel gevaccineerden als bij ‘no-vaxers’ – een voorbeeld: Marc Van Ranst (deze man is een bekend ‘expert’ viroloog in Vlaanderen/België) is een ‘narcitistische obscurantist’… een ietwat moeilijke term voor ons gewone mensen, zijnde “simpele Jan/Miep-met-de-pet/hoedje-maar-met-gezond-boerenverstand” (zoek aub àlle betekenissen op van ‘obscurantisme’ via o.m. wikipedia etc.), wat concreet betekent: deze man is een leugenaar, een bedrieger…
  “Spread the word…”
  C.

 43. Als npo straffeloos en onder de noemer satire ongevaccineerden mogen bedreigen met de dood voor hun rechtmatige en grondwettelijk beschermde keuze van zelfbeschikking, mag iedereen dan onder de noemer van satire npo medewerkers, media, medische en politieke bedriegers afbeelden onder een bloederige guillotine?
  Of mag humor nu ook maar eenzijdig zijn?
  Heeft iemand gommers al eens aan de tand gevoeld over zijn motieven om zijn eed van Hippocrates terzijde te schuiven, zich te wagen aan advies voor een (wan)beleid met onwettige coronamaatregelen die schadelijk bewezen te zijn voor de economie en de volksgezondheid of over zijn voorstel om een flagrante overtreding van de grondwet te begaan door de vaccinatieplicht dat een inbreuk op het medisch beroepsgeheim, medische discriminatie en een aanslag op de zelfbeschikking van elke burger betekent?
  Wat drijft zelfs artsen om verdeeldheid te willen zaaien, ook hun eigen grondwettelijke recht op zelfbeschikking over hun eigen lichaam op de helling te willen zetten door ongeoorloofde staatsbemoeienis en indirecte (vaccinatie)dwang in het privéleven van de bevolking te promoten? Gezondheid van mensen hoort voor artsen prioritair te zijn!
  Wat bezielt die mensen?
  Is gommers dus een onbekwame arts door onwetendheid of ook een boosaardige mededader aan vaccinazi’s met mogelijk eigenbelang door banden met de big farma? (Net zoals de tv-virologen/kwakzalvers die nu wegens hun talloze tegenstrijdigheden ongeloofwaardig werden en niet meer ten tonele kunnen gevoerd worden voor de verderzetting van de corona-volksverlakkerij.)
  In beide gevallen is gommers, mijns inziens, ongeschikt als arts en een beschamende schandvlek voor het beroep van genees-heer alsook voor zijn gewetensvolle en bekwame arts-collega’s die het wel goed menen met hun patiënten en de gezondheid van de bevolking.

 44. @ Sandra Reijers 24/10/2021 om 7:44 pm.
  Je bent de enige niet met die gevoelens.
  Blijf schrijven.

  Groet van QW.

 45. @Spyfromthesky

  Ik deel deze mening met u bedoel ik in het begin. Och mijn Nederlands af en toe.

 46. @spyfromthesky
  Interessante toevoeging! Ik denk zelf deze richting meer op. Ik heb nog even dit filmpje voor je.
  https://youtu.be/_A_FDN-Vbcs
  ThePottersClay: mandatory V@xx in the us
  Duurt 17 min en is erg interessant. Maar even aangaande op jouw reactie wordt het relevant vanaf ong 10 min. Misschien geeft het je extra info.

 47. @ amo 24/10/2021 om 4:55 pm .

  Helemaal mee eens!
  Sinds begin 2020 ben ik heel veel gaan lezen, luisteren en bekijken.
  Ik als medisch leek wilde mezelf een gedegen onderbouwing geven voor een toen nog te vormen mening.
  Al die onderzoeken en gesprekken die ik gevolgd heb, is onderhand een opleiding geworden die overigens nog steeds niet gestopt is.
  .
  Wie konden mij aannemelijk maken, vervolgens overtuigen en tot slot doen geloven dat dit soort entstof zonder gevaren goed voor je lijf zou zijn?
  Niemand!
  ’t Ja, je kunt dan stellen dat ik niet te overtuigen ben en\of een gebrek aan verstandelijke vermogens heb om me te láten overtuigen door de ‘wetenschappelijke’ voorstanders.
  Maar de vele wetenschappelijke tegenstanders en artsen en andere onderzoekers, waarvan een aantal vermeld werden op Xandernieuws, waren dermate sterk in hun beweringen en zo overtuigend, dat als er slechts 5 % van al datgene van datgene wat ik gelezen heb over wat zij beweerden waarheid zou zijn, ieder verstandig mens MOET zeggen: S T O P !

  Ernst Kuipers gaf toe dat de vaccinatie een “ONgecontroleerd experiment” is.
  Zie https://www.youtube.com/watch?v=9Y2TcToWESw op 3.28 min.
  Met ON-gecontroleerd kan hij niet anders bedoelen dat de uitkomst van dat experiment (!!!!) ONbekend is.
  “Dank je wel!” zullen nu al ontelbaar vele slachtoffers zoals Lisette Verhoeven, hun ouders en hun familie en kennissenkringen zeggen.
  Zie https://www.youtube.com/watch?v=6m4UT8j2Bns

  Om de schuldigen binnen ons rechtssysteem (wat een lachertje) aan te klagen is volkomen zinloos.
  Daarom is het wachten op iets anders.
  Maar ach… wanneer?
  Groetjes van QW.

 48. @PP de groot. Ik ben kankerpatiënt en ben niet gevaxed. En Nu? Wist jij dat er mensen zijn, die niet gevaccineerd kunnen worden ivm een ziekte/behandeling? Dus op advies van de specialist!
  Als er genoeg personeel etc was, dan hadden we helemaal geen krankzinnig corona beleid gehad. Trouwens het virus wordt gebruikt om het systeem te veranderen(alles digitaal), dus ze gaan dit niet oplossen. Dat is de oorzaak. We worden allemaal voor de gek gehouden.

 49. Naam van die WHO-expert: Christian Perronne.

 50. Net gezien op fromrome.nl: WHO-expert: gevaccineerden moeten in quarantaine: gevaar voor de maatschappij

  Geplaatst op 24/10.

 51. Ik wil dat de leugens stoppen ben er klaar mee. Het gaat van kwaad tot erger. Wordt er verdrietig van en wanhopig.

 52. Je mag geen reclame maken voor je zelf.
  Ik wil twee items aanhalen hier. Eentje kwam van geloofsforum, maar het gaat mij over het zien van een gebeuren dat inmiddels vertrokken is en nog steeds aan het voltrekken is, dat dit de kern, de issue is waarom het gaat. Natuurlijk met permissie van Xander.

  Ik ben totaal niet geïnteresseerd of ik ergens gelijk in heb. Ik wil graag ongelijk hebben.

  Ik wil vanuit de onderstaande eerde gepost berichten, zie datum plaatsing nog eens wat items tot de kern herhalen. Is de Qr-code het cement van dit alles?

  – Er zijn vele technische mogelijkheden die allemaal uiteindelijk hetzelfde doel nastreven. Je hebt een helicopterview nodig om dit allemaal even te doorzien.
  – Zou dit betekenen dat wat nu nog wellicht één of twee stappen verwijdert is van het allesomvattende ultieme gebeuren dat al die dingen vergen dat je dit dingen heel dicht bij het lichaam draagt. En hiermee zou verklaar kunnen worden dat het gelijk is aan het getal is van een mens. Het wordt/ is een eenheid die al samengaan. Het kan al bijna niet meer gescheiden worden.
  – De centrifuge van de mogelijkheden blijven zich versnellen en ontwikkelen. Het vocht van wat er uit komt (= lees product) zal uiteindelijk een wereldwijd systeem zijn van toepassing.
  – De Joden kregen een fysieke brandmerk van een gele ster te dragen met de letter “J”. Ook wij dragen al onbewust door die moderne middelen al een soort van ster.

  Inmiddels werd het massale wereldwijde publiek subtiel gemasseerd om een digitale coronapas en Qr code te zien als een oplossing. Sommige dachten dat ze er vanaf waren als de gevaccineerd waren, maar in feite word je blij gemaakt met de in het vooruitzicht dat je weer je pleziertjes mag beleven, maar de beperking van je beloning is het slaaf systeem van je smartphone en vooral je Qr code.
  Dat Europees al gezien de Qr code in je paspoort komen, zgn voor de veiligheid, is in feite straks en de koppeling is er al, dat ze je paspoort, ook al lijkt die actief en goed kunnen uitschakelen door middel van je status van de Qr-code mee te geven.

  Ik schreef in het verleden heel vaak over de ontwikkeling van de smartphones. Helaas staan ze ergens bij Oud Xander nieuws ergens. De mogelijkheid van 3D technologie combineren met je smartphone of straks een ander veel kleiner gegevensdrager.

  Is het niet opvallend dat Facebook zo een interesse heeft in projecten rondom 3D.
  Denkende aan de betekenis van Facebook en 3D dan denk ik aan het herkennen van je gezicht en ook en kunnen ontvangen van beelden. Het beeld dat tot leven komt. Nou ja, ik dwaal te veel af.

  Beste lezers. Ik wil je één ding meegeven rondom computers en programmering. In feite is alles wat je kunt bedenken, ook uit te voeren door de hardware en software. En heel veel commerciële partijen, die op zich zelf nog wel goed kunnen zijn, zullen uiteindelijk het netwerk van het technische systeem van het Beest sluiten.

  Het systeem is door de mens bedacht en wordt door de mens tot uitvoer gebracht. Waarom? Omdat de moderne torenbouw van Babel in de eindtijd tot rijping moet komen.

  Spyfromthesky schreef:
  02/08/2019 om 2:23 pm
  https://www.banken.nl/nieuws/21784/cashloos-leven-loont-voor-klanten-ing
  https://www.internetkassa.nu/mobiel-betalen-toekomst/
  https://www.abnamro.nl/nl/prive/betalen/wearables/index.html

  Een wearables in de vorm van een ring, mogelijk dat de meeste dit dragen aan de rechterhand, komt al aardig in de buurt van een zeer wijs boek waarin profetisch een uiterst hoogstaande tekst vermeld staat die eerdere generaties niet konden begrijpen en zeker nog niet doorzien worden door vele en vele niet gelovigen en ook door vele christenen die het niet zo nauw nemen met bepaalde zaken.

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/mens-weer-stapje-dichter-bij-cyborg-abn-amro-komt-met-pin-ring-contactloos-betalen-met-een-vingerknip~bceb786d/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Betalen via de Smartphone is natuurlijk ook al eentje die steeds meer gewoner wordt. “Een Tikkie” is daarin al een begrip geworden.

  https://nos.nl/artikel/2268089-2019-zal-het-jaar-van-de-qr-codes-worden.html

  Er zijn vele technische mogelijkheden die allemaal uiteindelijk hetzelfde doel nastreven. Je hebt een helicopterview nodig om dit allemaal even te doorzien.

  In dat wijze boek staat dat het gelijk is aan het getal van een mens.
  Zou dit betekenen dat wat nu nog wellicht één of twee stappen verwijdert is van het allesomvattende ultieme gebeuren dat al die dingen vergen dat je dit dingen heel dicht bij het lichaam draagt. En hiermee zou verklaar kunnen worden dat het gelijk is aan het getal is van een mens. Het wordt/ is een eenheid die al samengaan. Het kan al bijna niet meer gescheiden worden.

  https://www.cloud-365.nl/microsoft-europa-moet-gezichtsherkenning-reguleren/

  De centrifuge van de mogelijkheden blijven zich versnellen en ontwikkelen. Het vocht van wat er uit komt (= lees product) zal uiteindelijk een wereldwijd systeem zijn van toepassing.

  Het wereldwijde betaal verkeer zal ook in fase na een eventuele crash alleen maar toenemen.
  Spyfromthesky

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/frankrijk-en-eu-eisen-dat-apple-en-google-privacy-bescherming-uit-corona-volg-app-verwijderen/

  En nog eentje:
  Spyfromthesky schreef:

  24/04/2020 om 11:35 pm
  Als Xander eens al mijn reacties van het verleden aangaan de Smartphone hier nog eens zal delen, die zal zien en dan bedoel ik echt zien van wat er aan ontwikkelingen zijn. Ook in de oude Xander Nieuws omgeving.

  Natuurlijk heb ik geen flauw idee hoeveel bezoekers deze site trekt, maar de lezers die mij kennen onder deze pseudonieme naam, die zouden zich het mogelijk kunnen herinneren.

  De Joden kregen een fysieke brandmerk van een gele ster te dragen met de letter “J”. Ook wij dragen al onbewust door die moderne middelen al een soort van ster.

  – Voorbij de 6e generatie-comouter-taal (programmering).
  – Internet der dingen.
  – De gegevendragers om te kunnen betalen worden steeds kleiner. Gadgets worden ze speels genoemd.
  – Horloges die ook al flinke gedeelte van Smartphones overnemen of alles over je gezondheid weten.

  Nederland maakt naar mijn mening ook onderdeel uit van een machtig illuminaten netwerk. Handel, geld en macht (beursen), het geldbiljet waren toch Nederlandse uitvindingen tot in perfectie.

  Bijna niemand weet dat Rotterdam door de illuminaten is uitgekozen van dé stad om alles uit te proberen:
  – 1799 eerste vaccinatie in Rotterdam.
  – Rotterdam had het eerste Gemeentearchief in de na Napoleonse tijdperk.
  – Eerste chip in discotheek in Rotterdam
  – Eerste gemeente dat met Openbaar vervoer cashless overging.
  – in de Tweede wereld oorlog de enige stad die echt werd vernietigd door een bombardement.
  – Eerste havenstad
  – Tweede Maasvlakte via zgn goederen vervoer door de Betuwe via Duitsland naar Italië. De hogere doelstelling om t.z.t. vele mensen te kunnen afvoeren.
  – De naam Rotterdam heeft verbasteringen in de woordeigenschappen, uitspraak als een soort vloek.

  https://www.onemorething.nl/2019/10/apple-wil-eigen-5g-modem-in-iphones-vanaf-2022/?utm_source=google&utm_medium=organic

  Terugkomend op ons brandmerk. We dragen er zelf aan bij door flink vele apps te gebruiken die vooral bedoeld zijn voor de internet der dingen te gebruiken. Ons digitale gele ster leggen we ons zelf onbewust aan. Daar hoeft geen nazi Duitsland of de EU of Frankrijk ons meer toe doen dwingen. Nee, we hebben niet in de gaten dat alles heel subtiel verloopt.

  Spyfromthesky

 53. Nu is eindelijk die hart- of kankerpatient aan de beurt en gaat de niet-gevaccineerde een keer op de wachtlijst.

 54. Wat er werkelijk aan de hand is, dat er een medische oorlog is ontketend waardoor er gaos ontstaat.
  En zo kunnen ze hun doel proberen te bereiken.
  Te ziek voor woorden, de who en w.e.f die dit veroorzaakt hebben.

 55. Waren de meeste hoogleraren allemaal nuchtere mensen mart een eerlijie boodschap?

 56. Hoe te gedijen in de post-collapse economie: opruimen, ruilhandel, off-grid voedselproductie en meer
  Mike naturalnews.com Adams

  https://naturalnews.com/2021-10-22-preparing-to-thrive-in-the-post-collapse-economy-scavenging-barter-off-grid-food-production-and-rescuing-suvivors.html

  De podcast Situation Update van vandaag is een must om te luisteren als je wilt weten hoe de economie na de ineenstorting eruit gaat zien. Je hebt nieuwe vaardigheden nodig om te overleven en te gedijen, en degenen die niet voorbereid zijn op wat komen gaat, zullen omkomen.

  Naarmate het afsterven van het vaccin versnelt, zullen veel blauwe steden en buitenwijken een plaag van verlaten huizen ervaren. Deze ‘spookhuizen’ van vaccinslachtoffers zullen ongewijzigd worden geveild door banken en provincies.

  Banken kunnen ook “opruimingsrechten” veilen op huizen die ze nog steeds bezitten, en professionele opruimingsteams zullen bieden op die rechten, dan zullen ze de huizen betreden en apparaten, vuurwapens, sieraden, kleding, gereedschap en andere waardevolle items verwijderen. Deze artikelen zullen de markt voor gebruikte goederen overspoelen en zorgen voor een tijdelijke toename van het aanbod aan degenen die nog in leven zijn.

  Het hoofdartikel en de podcast van vandaag bieden alle details.( zie link)

 57. Blijf bij mijn standpunt geen vaccinatie, vrienden familie die volledig zijn gevaccineerd worden weer ziek of hebben problemen met gezondheid en komen terug van standpunt dat vaccinatie weerstand verzwakt en gezondheid problemen geeft ze voelen zich bedonderd.

 58. Toch verschrikkelijk dat door de welvaart mensen niets meer gewend zijn. Zelfs een eenvoudige pandemie zoals die vele malen voorgekomen is in de geschiedenis wordt aangegrepen om met complotten verklaringen te verklaren.

 59. Het gaat niet gestopt worden. ik heb mijn vraag al eerder gesteld. maar geen reactie gehad. misschien ligt dat aan mij, Als ik weg wil uit dit land, waar heen? Gedwongen gevaccineerd worden is geen optie. Dus de kogel of verhuizen. maar WAARHEEN? heeft iemand nog suggesties

 60. Zojuist gevonden op commonsense.tv:
  uitgebreid bericht van ‘spartacus’: ook zeer de moeite waard.
  Engelse titel nog niet bekend.

 61. Het polio vaccin, waarvan bewezen is dat het waarschijnlijk levenslang bescherming biedt tegen 3 types van polio, kan niet vergeleken worden met de huidige experimentele corona vaccins, die hooguit enkele maanden bescherming zouden bieden (als ze al bescherming bieden) tegen nog steeds niet geïsoleerde types van corona virus.

  De huidige experimentele coronavaccins zijn eerder te vergelijken met het geneesmiddel Softenon dat er voor verantwoordelijk was er eind jaren 50 van de vorige eeuw duizenden kinderen geboren werden met ernstige afwijkingen zoals te korte of zelfs afwezige ledematen.

  De kans is groot dat de gevolgen van de massaal toegediende (en weldra ook verplichte?) coronavaccins, zowel qua omvang als qua ernst, nog duizenden malen groter zullen zijn.

 62. https://www.frontnieuws.com/mike-yeadon-tijdschema-naar-tirannie/

  mike yeadin beschrijft hier de 6 fasen naar de nieuwe wereldorde aka rijk beast ivm maatregelen en strategie overheid om dit te bereiken; hier zijn ze wat voorzichtiger in Benelux want ja al die politici werken in Den Haag en Brussel en gezien al die betogingen in andere landen ja wat erg heu en met de massa schaapjes hier werkt het toch erg goed bij het overgrote deel van de bevolking en/ of geloven dat de meestal gecontroleerde oppositie wel iets zal doen terwijl ze alleen aanmerken en weinig doen
  betoging in Antwerpen laatst hier in Belgie amper 2000 ( nieuwsartikel 1900) mensen aanwezig

  we zijn nu aanbeland in fase ……5 !

 63. Ik las net dit en het vorig artikel, over maatregelen die van overhedenkant uitgaan.
  Zag ik gisteren onderstaande YouTube video van Mark Dice, rondgaande met een (nep)petitie, waarbij hij letterlijk aan mensen de vraag stelt “Vindt u ook dat ongevaccineerden in de gevangenis gegooid moeten worden?”
  Eén keer gebruikt hij zelfs de term “concentratiekampen.”
  Je verbaast je erover hoeveel mensen, daar in het Amerikaanse, the land of the free (kuch), bereid zijn hun handtekening te zetten.
  Ook als gevaccineerde noem ik dit een NSB-mentaliteit.
  Walgelijk. En je vraagt je af “Hoe is dit in Nederland?”

 64. Wel jammer dat in een zin de rokers met longkanker en motorrijders worden genoemd. Alsof motorrijden ongezond is voor je. Ik zal het de motoragent en de motor ambulance maar eens uit gaan leggen. Ik denk dat ik langer gezond blijf met motorrijden dan met vaccineren. Verder ben ik het met de man eens.

 65. Walgelijk, die photoshopt afbeelding in de header. Hersenspoeling compleet.

 66. En de leugen gaat maar doorrrrrrrr van de roverheid ze proberen ons weer in een lockdown te krijgen en nu is de maat vool en we moeten er niet meer aan meewerken aub/svp de reset mach niet slagen.

 67. Bedankt voor je Column: Ik weet uit eigen ervaring dat een oproep aan je misbruiker om er mee te stoppen je te misbruiken averechts werkt, want dat is juist waar ze hun Kick van krijgen.
  Voor mij kwam onderhand een tijd geleden het verschil toen ik aangaf, durf dat nog een keer en ik maak je ( vul de rest maar zelf in , ik hou het graag netjes)…. Toen werd die persoon door de Politie afgevoerd en het laatste wat hij tegen mij zei was. Ik ben bang voor jou.
  Het is een rare wereld ik heb wel het vevoel dat het goed komt, maar we zullen diep moeten gaan de komende jaren, en het zal helaas ook aan onze kant grote offers brengen. Je hoopt zo dat het niet waar is, en als je ’s ochtens opstaat heb je dit gevoel ook een paar seconden, maar helaas.
  Ik heb op mijn Website waar het om liefde draait gisteren een video van Dominee Visser geplaatst
  die dit op een mooie rustige manier uitlegd, een aanrader.
  Veel succes allemaal. http://www.dutchmountain.be

 68. Ja, inderdaad, ze zitten maar te spinnen voor evil agenda’s, Robert Jensen had een grappige titel verzonnen voor een verschrikkelijk drama, ”het geen probleem probleem”, in zijn nieuwe video. ”Now – crowd chants ‘arrest Bill Gates’ outside Downing Street London” YT video, maar politie stond erbij, maar arresteerden deze misdadiger niet! ”Everyting brought to you by Pfizer”, YT video, Big Pharma business push wereldwijd! ”Gravitas revealed: How Pfizer blackmails countries for shots”, YT video, Pfizer pusht & zet landen onder zware druk op criminele wijze!

 69. Erger nog Nederlandse patiënten die niet meer behandeld worden lees opgegeven in NL vanwege ouderdom of niet kosteneffectief geholpen kunnen worden, komen naar België voor behandeling waar ze alsnog geholpen worden. Familie staat gewoonlijk op Vlaamse ziekenhuisparkingen met mobilhomes.

 70. Walgelijk, dat video fragment op de NPO! Hersenspoeling compleet.

Comments are closed.