British Medical Journal bevestigt: Geen pandemie van ongevaccineerden, maar van vaxxers

—————————————————————————————————————————————–

Britse versie CBS: Sterftecijfer gevaccineerden nu ZES KEER HOGER dan ongevaccineerden – Wetenschappelijk topteam analyseert statistieken: Er is geen pandemie, maar schade door misdiagnoses en overheidsbeleid – Als er na alle aangetoonde leugens nu nog geen massaal verzet komt, dreigt vanaf 2022 een angstwekkend scenario

—————————————————————————————————————————————–

De hoofdredacteur van het wereldwijd gerenommeerde British Medical Journal heeft in een door de media genegeerde presentatie in Washington compleet de vloer aangeveegd met het ook door de Nederlandse regering nog altijd volgehouden valse narratief dat er een ‘pandemie van ongevaccineerden’ zou zijn, en dat er daarom weer mondkapjes, social distancing en lockdown achtige maatregelen moesten komen. Peter Doshi liet aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en statistieken zien wat er ècht aan de hand is, en legde pijnlijk de vinger op hoe de wereldbevolking wordt gemanipuleerd om te geloven dat de huidige ‘vaccins’ effectief zouden zijn.

‘Op de farmacie school onderwijs ik een verplicht vak over hoe je de medische literatuur kritisch moet evalueren… Het stemt mij treurig dat wij op dit moment een superverzadigde samenleving zijn met een houding van ‘iedereen weet het’, waarin intellectuele nieuwsgierigheid is doodgemaakt, wat tot zelfcensuur heeft geleid,’ vatte Doshi de feitelijk val van de Westerse beschaving voor het totalitaire communisme – dat als belangrijke kenmerken de onderdrukking van vrijheid en een eigen onafhankelijke mening heeft – samen.

Pandemie van vaxxers, niet van ongevaccineerden

Hij vroeg zich hardop af waarom ons nog steeds wordt voorgehouden dat er ‘een pandemie van ongevaccineerden is’, terwijl in realiteit ‘de meeste Covid ziekenhuisopnames en -doden volledig gevaccineerden zijn‘. De data van het ONS (het Britse CBS) bevestigen dit: het sterftecijfer onder dubbel gevaccineerden is nu al ZES keer hoger dan onder ongevaccineerden (5).

In tal van andere landen zoals de VS, Israël en België en wordt hetzelfde geconstateerd: de ziekenhuizen liggen vol met doodzieke vaxxers, inclusief pasgeboren baby’s met hartproblemen omdat hun moeders zich tegen Covid lieten injecteren. (Deze harde feiten uit de echte wereld halen de jongste twee gemanipuleerde studies van het CDC, bedoeld om de ‘vaccins’ te promoten, compleet onderuit.)

Doshi wees erop dat de claims dat de ‘vaccins levens redden’ enkel waren gebaseerd op de (‘Wij van WC Eend’) cijfers van Pfizer en Moderna, die van 70.000 deelnemers van de testfasen slechts één dode meldden. De klinische testen van de Covid injecties hebben in werkelijkheid echter geen enkele vermindering van het aantal doden aangetoond.

‘Meerderheid wereldbevolking nu officieel anti-vaxxer’

Tevens benadrukte de hoofdredacteur dat deze mRNA ‘vaccins’ kwalitatief onvergelijkbaar zijn met traditionele vaccins. (En dat komt omdat het om experimentele genmanipulatie gaat die – inmiddels aangetoond – het natuurlijke menselijke immuunsysteem stapsgewijs aantast en verwoest.) Om ze toch geaccepteerd te krijgen werd de Mirriam-Webster definitie van wat vaccins zijn in januari 2021 veranderd. Hierdoor voldoen complete landen, van Groot Brittannië tot Japan, aan de nieuwe definitie van ‘anti-vaxxers’, net als een groot deel – zo niet de meerderheid – van de wereldbevolking. (1)

Onlangs onthulde het BMJ (2) grootschalige fraude tijdens de testen met het Pfizer vaccin, bedoeld om de hoogst twijfelachtige effectiviteit en veiligheid voor het grote publiek verborgen te houden (zie ons artikel 05-11: New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester / Klokkenluider (directrice) onthult fraude met Pfizer vaccin- en veiligheidstesten).

Inmiddels heeft zelfs Bill Gates – na 7,4 miljard geprikte Covid shots – toegegeven dat de mRNA vaccins niet doen wat was beloofd en geen besmettingen kunnen voorkomen. Gates pleitte vervolgens doodleuk voor nieuwe ‘vaccins’, en prees Australië en Nieuw Zeeland voor het feit dat zij zichzelf in totalitaire dictaturen hebben veranderd. (3)

Wetenschappelijk analyse statistieken: Geen pandemie, maar schade door overheidsbeleid

Ook het uitentreuren herhaalde ‘oversterfte’ narratief is nu volledig ontkracht. De hoog in aanzien staande Canadese professor Denis Rancourt (Natural Sciences & Engineering Research Council, verbonden geweest aan prestigieuze researchlabs in o.a. Frankrijk en Nederland, nog steeds regelmatig spreker op grote wetenschappelijke conferenties) heeft samen met twee collega’s alle officiële Amerikaanse data nauwkeurig onderzocht om te zien of corona/Covid inderdaad als ‘pandemie’ kon worden aangemerkt.

Hun keiharde conclusie: NEE, integendeel. Niet één trend komt overeen met een traditionele pandemie met een luchtwegvirus, dat altijd oversterfte in de winter veroorzaakt, vooral onder ouderen, en overal – ongeacht grenzen – ongeveer hetzelfde synchrone patroon volgt. Met Covid is volgens de statistieken veelal het omgekeerde het geval, wat wetenschappelijk en biologisch onmogelijk is.

De door de overheden en media gemelde oversterftepieken blijken dan ook geheel andere oorzaken te hebben gehad, namelijk regionale hittegolven, schadelijke overheidsmaatregelen (zoals lockdowns, social distancing, mondkapjes) en ‘wijd verspreide misdiagnoses van andere luchtwegaandoeningen dan ‘Covid’, gevolgd door inadequate of zelfs compleet onthouden medische behandelingen.’ (4)

Opzettelijk naar een zo hoog mogelijk aantal slachtoffers?

Opnieuw komt het verontrustende plaatje naar voren dat met name de Westerse overheden opzettelijk uit lijken te zijn (geweest) op een zo hoog mogelijk aantal slachtoffers om die valselijk als ‘Covid’ te kunnen labelen, met als doel de steeds grotere beperkingen van burgers en bedrijven te rechtvaardigen, waardoor de Agenda-2030 ‘Great Reset’ erdoor kan worden gedrukt.

Nu ‘onze’ overheden bereid lijken om de samenleving en economie enorme permanente schade toe te brengen, en geen enkele intentie hebben om van hun koers af te wijken – integendeel -, dreigt voor 2022 en de jaren erna een ronduit angstwekkend scenario indien burgers en bedrijven niet onmiddellijk massaal vreedzaam in opstand komen en NEE zeggen:

* De zorg wordt volledig overlopen omdat de immuunsystemen van steeds meer vaxxers gaan falen;

* De politiek zal de haat en verdeeldheid verder opvoeren door te beweren dat het een nieuwe variant is en/of een ander virus, en de schuld geven aan de ongevaccineerden;

* De enorme aantallen doden worden aangegrepen voor een vaccinatieplicht en keiharde maatregelen tegen ongevaccineerden, die feitelijk vogelvrij zullen worden verklaard en van wie alles zal worden afgepakt;

* Ongevaccineerden zullen als de nieuwe Untermenschen uit de samenleving worden ‘verwijderd’, waarbij vergelijkbare methodes – en erger – zoals in ’40-’45 niet zullen worden geschuwd.

Wie nu nog blijft zwijgen, stemt naar mijn persoonlijke mening impliciet in met wat wel eens de grootste slachting uit de hele menselijke geschiedenis kan worden. Vindt u dit na het gewraakte NTR filmpje (ongevaccineerden die worden doodgeschoten) en de uitspraken van Ab Osterhaus (ongevaccineerden deporteren) en Huibert Bruls (die ongevaccineerden letterlijk dood wenst) nog steeds overdreven en onwaarschijnlijk?


Xander

(1) Doctors 4 Covid Ethics
(2) Doctors 4 Covid Ethics
(3) Health Impact News
(4) Doctors 4 Covid Ethics (/ rapport Dennis Rancourt)
(5) Independent via The Defender / Children’s Health Defense

Zie ook o.a.:

12-11: Cardioloog die dit jaar ongevaccineerden openlijk verketterde sterft na boostershot
10-11: ‘Ziekenhuizen VS overspoeld met baby’s met hartproblemen door Covid injecties moeders’
10-11: Officials Belgische ziekenhuizen: ‘Bijna alle opgenomen Covid patiënten dubbel gevaccineerd’
09-11: Overheden en Big Pharma negeren bijeenkomst met vaxslachtoffers en kritische experts
08-11: Wetenschap bewijst dat vaccin Covid versterkt, organen aantast, immuunsysteem verzwakt en vaxxers in superspreaders verandert
05-11: New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester
04-11:Ernstig zieken overspoelen zorg in VS, maar niet met Covid – gevolgen van vaccins?
02-11: Opzet? Alle Covid vaxdoden veroorzaakt door de 5% batches die het meest werden verspreid (/ Ex-Pfizer VP en hoofd wetenschap dr. Yeadon: Je zou wel gek zijn als je nu nog je mouw opstroopt – Ruim 28.000 officiële Covid vaxdoden in de EU (stand 19 oktober)
28-10: Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilig is (Kinderen lopen door het vaccin zelfs volgens Pfizers eigen bevindingen slechts een half procent minder risico op Covid, waar 99,17% niet eens klachten van krijgt – Tieners vallen bij bosjes om na geïnjecteerd te zijn, soms tijdens de schoolles – Officiële VAERS monitor: 15 tot 24 jarige gevaccineerden krijgen 570 keer vaker longembolie, 360 keer vaker trombose, 118 keer vaker myocarditis, 80 keer vaker een hersenbloeding, en gaan 29 keer vaker dood)
24-10: (/ Pierre Capels nieuwste videocolumn ‘Ik zie ik zie wat jij niet zegt’ bevat officiële statistieken waarop iedereen kan zien dat er al heel lang NIETS bijzonders meer aan de hand is)
22-10: 90% zieken UMC Washington is gevaccineerd – Wereldwijde pandemie van vaxxers begonnen
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
11-10: Canadese ER arts neemt ontslag: ‘Minstens 80% patiënten is volledig gevaccineerd’
08-10: European Journal Epidemiology studie in 68 landen: Meer vaccinaties = meer Covid-19
03-10: Analyse Amerikaans ministerie Defensie wijst op start gevreesde ADE golf in gevaccineerden
28-09: Project Veritas undercover: J&J officials zeggen dat kinderen beslist geen vaccin moeten nemen 
25-08: Noord-Iers ziekenhuis ontslaat arts na onthulling dat bijna alle ernstig zieken gevaccineerden zijn
22-09: Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk
19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
17-09: Directeur Brits uitvaartbedrijf: ‘Alle Delta doden zijn bijna exclusief vaxdoden’
16-09: Internationale Science Direct studie: Kinderen lopen veel meer gevaar door vaccins dan door Covid
15-09: Amerikaans lab constateert 20-voudige toename baarmoederkanker na start Covid injecties (/ Lab eigenaar patholoog dr. Cole: ‘Chronische ziekten bij vaxxers met 2000% gestegen’ – Enorme afname ‘helper’ T-cellen maakt vaxxers kwetsbaarder voor virussen, kanker en andere ziekten)
14-09: WOB verzoeken bewijzen bedrog: Instanties hebben Pfizer vaccin blind goedgekeurd zonder data te checken
11-08: ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
14-07: Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
02-07: Maakt dit 12 jarige meisje, dat ernstig gehandicapt raakte na Covid vaccinatie, mensen wakker?
29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

78

 1. Het begon met bang maken via media men liet beelden zien van mensen in china bijv
  die op straat dood vielen, of men werd opgesloten en bijv Italië of India zo zei die eikel van van ranst u heeft ze dan goed bang gemaakt en daar komen ze hoor, mouw opgestoken en prik het zg virus is binnen en er vallen dagelijks slachtoffers… Tijdens de Mexicaanse griep werd er ook gevaccineerd er vielen na vacinatie wereld wijd 25 doden en gelijk werd er gestopt met inenten! Nu meer dan 30 duizend dooien alleen al in europa, laat staan wereldwijd, nee men is er ingetrapt de gevaccineerden zijn de pineut, eerst de bejaarden boven 80,dan de mensen die al wat hadden want ook zij moesten dat vaccin nemen want o, o stel dat u corona krijgt dat red u niet!? Maar vele mensen met ka of andere ziektes die dachten nou ik ben al niet meer zo gezond neem die vaccin maar niet wetende dat men het nooit heeft getest op zieke mensen en zo heb ik zelf in korte tijd vrienden en fam verloren nadat zij dat zg vaccin kregen was het in een paar weken gebeurt, wat hebben zij geleden! En men zegd ach hij of zij had al ka of hartproblemen dus…. Ik zei als zij het nooit hadden genomen weet ik zeker dat ondanks dat men al ziek was zeker nog 5 of 10 jaar geleefd hadden, 60 plus is jong! Nee, het zijn liegbeesten en ze chanteren het volk met vrijheden enz Ik hoop en bid dat ik ongelijk heb, maar omdat ik zelf mijn vrienden van dichtbij heb zien sterven ach zo zielig zo gemeen van fie overheid, zij zijn nog erger dan die taggie, door hun toedoen zijn er onnodig mensen overleden onnodig gewonden,zelfs die voor van omt of rivm die zei al die besmettingen meer dan 60 proct gevaccineerden!!

 2. Oostenrijk heeft nu officiëel ongeveer 2 miljoen van haar inwoners verklaard tot tweederangsburgers die hun huis alleen nog maar mogen verlaten voor de meest essentiële zaken. Dit is toch ongekend in een democratische rechtsstaat: https://www.bbc.com/news/world-europe-59283128
  Ongelooflijk hoe dit kan. En de rest vindt het wel prima, want “ze kunnen zich laten vaccineren en de vrijheid weer krijgen”. Dit is dus dwang: Zulke voorwaarden stellen om aan het normale leven te mogen deelnemen. Voorwaarden die worden gesteld aan gezonde mensen die gelijkwaardige burgers zijn!
  Is dit tijdelijk, of blijvend?

 3. @ Xander (team).

  Grote excuses. Het hoort inderdaad op geloofsforum thuis. Dat was ook mijn bedoeling echter ik heb zitten slapen en onder deze topic geplaatst. Kunt u het overzetten of moet ik het opnieuw bij geloofsforum plaatsen en dat u het bericht hier weghaalt?

  Spyfromthesky

  Plaatst u het zelf op het Geloofsforum. Dank voor uw medewerking. Mod.

 4. @amo schreef:
  14/11/2021 om 5:56 pm
  “@ F…Youall: Misschien kunt u ook iets inhoudelijks toevoegen? U denkt toch niet dat mensen overtuigd gaan worden als u een beetje dom gaat schelden?…”

  Misschien kan F…youall dat lang achterhaalde nieuws eens melden aan de politici want die kennen dat oude nieuws nog steeds niet? En dan ook zelf eens een zinvolle, volwassen bijdrage leveren?

 5. Kijkt u svp op de meest recente bijdrage van herstelderepubliek.nl (met Engelstalige video over schokkende bevindingen van de Universiteit van Stockholm wb ‘inhoud mRNA-vaccin’)

 6. “Omdat God ons dit heeft beloofd, lieve broeders en zusters, moeten we niets doen wat slecht is voor ons lichaam of onze geest. Want dat past bij mensen die bij God horen en ontzag voor Hem hebben.”
  2 Korintiërs 7:1 BB

  Een goede onderbouwing vanuit Gods Woord om het vaccin niet te nemen..

 7. Hier spreekt uw schaduw-minister voor Volksgezondheid. Het OMT weet niet meer wat voor ongeteste ideetjes ze verder in de bevolking moeten parachuteren, daarom presenteer ik nieuwe maatregelen.

  (1) een kliklijn voor bezorgde jongetjes die bang zijn voor een hartaanval via een door hun ouders afgedwongen Bourlalala we-nemen-er-nog-een injectie.

  (2) in het zelfde kader een ombudsman, niet voor kinderen, maar voor bange artsen en verpleegkundigen die zich de laatste anderhalf jaar als onverantwoordelijke kleuters hebben gedragen.

  (3) Ivermectine over the counter of douane heen verkrijgbaar voor preventie en vroegtijdige behandeling (sterker nog, gooi de hele markt open om op meer dan een en hetzelfde kreupele paard te wedden).

  (4) direkte stopzetting van testjes waarmee het oninteressante rondwaaien van alle verkoudheidsvirussen tijdens het griepseizoen wordt bestudeerd.

  (5) geld naar de zorg i.p.v. naar de groene Polizei.

 8. Inderdaad Xander: Er is geen pandemie, maar schade door misdiagnoses en overheidsbeleid – Als er na alle aangetoonde leugens nu nog geen massaal verzet komt, dreigt vanaf 2022 een angstwekkend scenario.”

  Mijn aanklacht tegen de Regering Rutte & De Jonge, RIVM & GGD luidt dan ook:
  J’Accuse = Ik Klaag U Aan!!!

  Met Premier Mark Rutte en Vice Premier Hugo De Jonge gaan Nederland en al haar burgers een inktzwarte N-Koreaanse duisternis tegemoet.

  De Storm steekt [!!!]op, nu deze gewetenloze Bewindslieden na 20 maanden rampzalig “Corona/Klimaat beleid” opnieuw een ‘LOCKDOWN’ aankondigden! Niemand weet voor hoelang.

  Goddank: Morgen debatteert De Tweede Kamer over de definitieve invoering van 2G en het Corona-Paspoort met QR-Code. Vanmorgen op het Radionieuws NPO-4 hoorde ik dat CU GertjanSegers nog WEIFELT of hij hiermee zal instemmen?

  Laten we de goede God van Israël bidden dat de CU morgen Tegenstemt omdat ze van Nederland geen Apartheidsstaat wil maken van gevaccineerden en niet-gevaccineerden.
  Dan zijn we gelijk van VVD Rutte en D66 Kaag af, en kunnen we opnieuw naar de stembus om een betere Regering te kiezen.

  Zij hebben hun ware gezicht getoond, ze zijn gewogen en te licht en Onbetrouwbaar bevonden!!! Hoeveel moties van AFKEURING en WANTROUWEN kregen zij al niet aan hun broek?

  De ontstane Apartheidsstaat tussen Gevaccineerden en Ongevaccineerden dreigt morgen nu spoedig een feit te worden met voorgestelde Invoering van een Coronapaspoort met QR-Code, slechts geldig tot: ja, ja, weer een volgende Prik!!!. Een Burgeroorlog lijkt onvermijdelijk nu burgers zelf ontdeken dat het Covid-19 Vaccin een Waardeloos Vaccin is gezien de vele bijwerkingen en ook nog besmettingen onder de Gevaccineerden.

  De leugen van Hugo de Jonge: Dansen met Jansen, met één prik werd burgers wijsgemaakt zou hen de volle vrijheid geven> Niet dus…Nu wordt al een derde Boosterprik geadviseerd, dus weer Mouw opstropen en in de rij staan en ja, daarna ook weer Sneltesten!!!

  Geen wonder dat reeds vele duizenden verplegend personeel en artsen, massaal de ziekenhuizen en verpleeghuizen verlaten en kiezen voor een ander beroep omdat Grondrechten geschonden worden:

  Artikel 10 – het Recht op eerbiediging van de persoonlijke levenssfeer…
  Artikel 11 – recht op Onaantastbaarheid van het lichaam – [kun je niet beperken via een
  noodverordening. Dat kan alleen via een Parlementaire Wet.]”

  Geen wonder dat gekooide Burgers woedend zijn op misleiders als Rutte en de Jonge, RIVM/
  GGD en dat zichtbaar toonden met een felle demonstratie in alle grote steden, Malieveld en het MediaPark, tijdens de NOS/Persconferentie van Rutte en De Jonge.

  Waarom? Demonstraties en moties van Afkeuring en Wantrouwen in de Tweede kamer tegen hen hielpen niet en worden nu massaal beantwoord met woede van Burgers, Winkeliers, Kappers, Cultuursector, Restaurants, Scholen. enz.

  Het doet vele burgers die de Geschiedenis kennen, aan het geweld in het Rampjaar 1672 denken toen Holland bijna verslagen werd door de Duitsers, Fransen en Engeland.

  De gebroeders de Witt hadden GEEN Leger paraat. We weten hoe het met hen afliep in Den Haag. Goddank was er nog één wakkere Admiraal die ons met zijn Mariniers redde van de Ondergang.

  Admiraal Michiel Adriaenszoon de Ruyter (Vlissingen, 24 maart 1607 – 29 april 1676)
  Het land was toen Reddeloos, De regering Radeloos en De bevolking Redeloos.

  Michiel sprak:”Indien het hier in ’t Vaderland zoo gelegen is, dat men de waarheid niet mag spreken, zoo ist er ellendig gesteld. Nochtans zal ik die spreken, zoo lang als mijn oogen open staan.”

  De geschiedenis kent meer moedige mannen: Hendrik Mattheüs van Randwijk (1909-1966)
  was een Nederlandse Verzetsman, Journalist, schrijver en dichter. Hij was mede-oprichter van
  Vrij Nederland en de eerste hoofdredacteur daarvan, ook na de oorlog…Hij sprak…
  Een Volk dat voor Tirannen zwicht, zal meer dan Lijf en Goed verliezen, dan Dooft het Licht…

  Is er nog Hoop? Waar de mens zijn Onmacht ervaart, klopt God aan de deur! Behalve in de Tweede Kamer want die verbande op 14-12-2014 de Statenbijbel van 1637.

  Straks wordt misschien ook nog de Nederlandse Vlag verwisseld voor die Blauwe EU-Vlag met 12 gele sterren?

  Wist u dat u al sinds 1986 dagelijks rond rijdt met deze dubieuze, voor velen Omstreden Vlag middels het Kentekenplaat op de voor en achterbumper van uw auto?

  Nederland is onder 10 jaar Rutte een Narcotica Staat geworden. Nederlandse Havens zijn target voor Drugsbendes geworden. Niet de Staat maar de Straat regeert. Burgers zijn niet veilig meer: Dagelijks moorden, overvallen, branden, plofkraken, iedereen die zijn mond opendoet tegen dit wanbeleid wordt met boetes/ gevangenisstraf het Zwijgen opgelegd.

  Justitie, Politie, Onderwijs, Zieken- en Verpleeghuizen, Defensie zijn een Puinhoop. De ziel is uit onze samenleving verdwenen. Defensie? Hoeveel Tanks, Oorlogsschepen, Helicopters staan all buiten dienst? Soldaten verstaan elkaar niet meer en krijgen geen kleding en munitie.
  Pief, paf, poef roepen ze op oefeningen!

  [Om nog maar te zwijgen over de Toeslagen-affaire. Groningse Aardbevingen en
  Verdubbeling Dakloosheid, Jeugdzorg, Zelfmoorden, enz.]

  In 2015 werd een PVDA moslima Kamervoorzitter en kreeg Nederland te maken met vele
  Tienduizenden “Vluchtelingen” uit moslimlanden. Burgers worden nu al 20 maanden gegijzeld door Tirannen als Klaus Schwab, Gates, Soros, WHO, VN, EU PausDom, RK president Biden VS.

  Denk ook aan hun Lakeien: Kabinet Rutte, de Jonge – Grapperhaus – RIVM – GGD- OMT, die stapelen dagelijks leugen op leugen om hun duistere Corona-Agenda er door te kunnen drukken: Een Nieuwe Wereldorde!

  Niet Corona, maar WHO maatregelen en Covid-19 Vaccins ondermijnen ALLE samenlevingen.
  Drang en Dwang??? We kotsen van deze Regering!!! J’Accuse…!!!

  Mijn mening? De Waarheid Overwint volgens de Bijbel!
  Deze Overheid heeft haar ware gezicht laten zien?

  2 Petrus 2:19 (NBG51) Vrijheid spiegelen zij hun Burgers voor, [Het Vaccin en QR-Code]
  hoewel zij zelf slaven des verderfs zijn; immers, door wie men overmeesterd is, diens slaaf is men!

  Wie het laatst Lacht – Die Lacht het best: Details in Psalm 2 en Openbaring 19.

  Shalom. Ramshoorn.

 9. Zimo,

  waarvoor staan dan de letters COV in Covid ???

  De laatste letters -ID = Identification. Juist.

 10. Amo,

  op RTL-nieuws sprak men gisteren ….van een vaccinatiepas …waarover men in 2017 al sprak.

  Niet voor mij, dank u.

 11. Nieuw Begin 14/11/2021 om 10:29 pm.
  Graag gedaan!
  Ik heb het helemaal bekeken.

  Je schrijft: “Weet niet of het zin heeft de link naar politici te sturen er is immers aan het eind van de video daartoe een oproep.”
  Ik weet wel of het zin heeft om dit naar de verantwoordelijke politici te sturen, Nieuw Begin:

  niets, totaal helemaal niets,
  noppes, totaal helemaal noppes,
  nul komma nul, totaal helemaal nul komma nul.

  Het beleid gaat hoe dan ook door, zij laten zich door NIETS en NIEMAND tegenhouden en zij gaan over lijken, 6 met 6 x 6 nullen aan lijken. (Denk alleen nog maar aan het getal van de vermoorde ongeboren kindertjes, zie http://www.numberofabortions.com/ )
  Maar, beste Nieuw Begin:
  laat ze nu nog maar lachen en juichen, feestvieren en overwinnen…
  Dat is toch voorzegd? Ze móéten toch komen?
  Maar ook is voorzegd dat er een dag komt dat het anders zal zijn.
  En het is hier maar eventjes dat wij hier zijn, Goddank.
  En dat geldt ook voor hen, Goddank.

  Is overigens ook van toepassing op allen die op deze leugengeesten gestemd hebben, dus hun vertrouwen aan hen hebben gegeven, dus achter hen staan met hun ziel en zaligheid.
  Geldt voor de mensen in Nederland en buiten Nederland.

  Ben je gelovig, beste Nieuw Begin?
  Wel, dan weet je ook: God laat níet met Zich spotten.
  En ik heb de indruk dat de één na laatste rekening voor de goddeloze mensheid al gepost is.
  Niet dat die rekening morgen al aankomt, neen dat verwacht ik echt niet.
  De wegen van dat bijzonder Postbedrijf zijn namelijk ondoorgrondelijk, soms bijzonder omslachtig en heel kalmpjes aan met gebruik van erg veel tijd, maar komen dóét-ie !!
  Maar ach, wie ben ik dat ik dit schrijf.

  Op dit late uurtje:
  “Ik weet aan Wien ik mij vertrouwe,
  Al wisselen ook dag en nacht,
  ik kèn de Rots waarop ik bouwe.
  Hij feilt niet, van Wien ‘k mijn hulp verwacht.”

  (Opvoeding van mijn Pake en Beppe… 🙂 )

 12. De kern, de angel in deze hele plandemie is het geloof in een virus genaamd COVID-19.
  Even een sleutel: Covid -19 betekent: Vertification Of Vaccination IDentification – Artificial Intelligence!!!
  1 = A en 9 = hoofdletter i ! Snappez-vous?
  Covid-19 virus bestaat niet. Klaar!
  Covid-19 virus bestaat niet. Klaar!
  Covid-19 virus bestaat niet. Klaar!
  Waarom niet? Omdat virussen nog nooit -ik zeg : NOOIT – zijn aangetoond met de 4 postulaten van Robert Koch!
  Daarmee stort deze hele pandemie incl. alle (totalitaire) maatregelen als een kaartenhuis in elkaar!!!!!!!!!!!!!!

 13. Amo en Qw,

  dank voor uw reacties en zegt het voort waar u maar kunt! ( de link)

  Weet niet of het zin heeft de link naar politici te sturen er is immers aan het eind van de video daartoe een oproep.

  ( ik bedoel de link: https://commonsensetv.nl/het-belangrijkste-interview-dat-u-ooit-zult-zien-met-geert-vandenbossche/ )

  Persoonlijk vrees ik dat hun emailboxen zwaar zijn beveiligd met zeg maar ‘ FB of Twitter of NCTV of whatever filters’…en ik weet niet of bijvoorbeeld meneer H. de Jong wel geïnteresseerd is immers hij heeft niet eens kennis van wat er in een frikandel zit hoorde ik hem scherp opmerken?

  GBY

 14. Ik vraag me af voor wie deze lijkenzakken gebruikt zullen gaan worden:

  https://www.youtube.com/watch?v=qIgyd5EEFLs

  Zouden Mark Rutte en Hugo de Jonge al een x-aantal dozen besteld hebben voor de ongevaccineerden…
  (Of worden deze gereserveerd voor de onthoofde “merkteken van het beest weigeraars” tijdens de Grote Verdrukking?”)

 15. Ook bij niburu.co:

  gearresteerd: HUIG PLUG, pedo-klokkeluider, twee dagen geleden, wegens teveel weten/zeggen over pedo-activiteiten.
  Nog niet weer vrij.
  Zie ook http://www.afinalwarning.com/486360.html (Lin Wood over wie aan de touwtjes trekken in de wereld)
  Hoofdkantoor mogelijk in Den Haag?

  (eerder bericht is verdwenen…….)

 16. artikel 2, momenteel, op niburu.co:

  pedocratie in NL (en wereld, zie bericht van Lin Wood: afinalwarning.com/486360) en klokkeluider HUIG PLUG eergisteren gearresteerd en nog niet weer vrij: hij weet en vertelt te veel over de wereldwijde smeerlapperij met mogelijk een hoofdkwartier in Den Haag……….

 17. Wie vermoordde Glen de Vries?
  Was dat Pfizer? (zie he momenteel bovenste artikel op Niburu.co)

  Glen de Vries was ceo van Medidata waar een klokkeluider recent valse Pfizer data onthulde.

 18. Korte reaktie op Piep en Zeeuwse Babbelaar

  Natuurlijk ben ik niet naief dat ik de zaken van de ministers en in het bijzonder Dhr de Jonge niet zie.
  De Jonge is net als zijn kids in zijn vroegere schoolklas waarin drammerige kinderen zaten dat heeft hij goed in zijn hoofd geprent. En dat copieert hij nu op de Nederlandse bevolking.

  Ik denk zelfs dat het nog veel erger is. Dat ze beiden wel eens aangeklaagd kunnen gaan worden. Voor dood doorschuld.
  De Jonge is krachtens de wet verplicht om schriftelijke toestemming en er moet uitgebreide voorlichting zijn ook over eventuele bijwerkingen, Dit moet de overheid aan iedere Nederlander vragen die mee doet aan dit medisch EXPIRIMENT en dit heeft hij niet gedaan.
  De jonge heeft ons nooit verteld dat het vaccin in de expirimentele fase (. 3) ( testen op mensen )dit loopt nog tot eind 2022 ) van een onderzoek van de farmaceutische industrie verkeerd.
  De dierproeven werden om des tijd wil overgeslagen en zo is 85% van Nederland nu echt “ proefkonijn “. LETTERLIJK!
  Als het niet zo vreselijk en gevaarlijk en dodelijk en ernstige bijwerkingen hadden: dan zou het belachelijk zijn.
  Maar mensen zijn een anker kwijt, Covid oooooo vreselijk….. waarom dit anders behandelen dan griep. Waarom die massale angst psychose mensen geloven alles en zijn doodsbang gemaakt en inplaats van jezelf goed te informeren wat het is en hoe het werkt en wat de risico’s zijn : stropen ze hun mouwtje op. Dom dom dom dom ❗️
  Hij de Jongen heeft zonder ONS / de BEVOLKING hiervan op de hoogte te brengen Toegestaan dat de farmaceuten een EXPIRIMENTEEL ons ( mij niet ) middel inspuiten.
  Dit is volgens de internationale wetten en regels voor de rechten van de mens verboden❗️

  Ik Kan daar nog veel meer over schrijven maar wil het hierbij laten
  Wacht maar af er gaan zeer ernstige dingen gebeuren zo erg de Jonge er ws. helemaal geen grip meer op heeft.
  Dat komt omdat er hier zoveel gevaccineerden zijn. De WHO verbied nu al de booster prikken. ( ik denk let op heb daar geen bewijs voor gevonden ) maar ik denk dat ze gaan inzien dat het vaccin nu juist ziekmakend is in plaats van prevaentie geeft. Kijk eens naar de cijfers in Engeland.!
  Het Spike eiwit schijnt nu door te gaan met productie van eiwitten en nu worden dezelfde Spike eiwitten die moesten beschermen juist de ziekteverwekkers. ( ook is kortgeleden bekent geworden dat het Spike eiwit toch in de celkern kan door dringen, dus toch genetische veranderingen kan veroorzaken . Dit is helemaal doodeng en levens bedreigend. )

  In Amerika zijn ze slimmer daar vechten de mensen terug ( ook niet in alle Staten maar velen wel en zij krijgen recht door de rechters. ) en gaat de verplichting tot vaccinatie eraf .
  het recht is hier in Nederland ook net zo ziek als de regering.
  Er zijn nog wel goed rechters maar die worden niet op deze zaken gezet.
  Pas goed op jezelf kijk goed uit met wie je contact hebt want zeer velen zijn nu besmettelijk.
  En als je ziek wordt kijk op de website zelfzorg COVID-19
  Shalom
  Anna

 19. De mRNA/DNA vector middelen worden steeds vaker een vaccin genoemd, terwijl het met vaccineren niks te maken heeft. De “modellen” van virologen, epidemiologen en infectiologen zijn en worden gebaseerd op vaccins en vaccinatie, en zijn per definitie waardeloos.

 20. Op de persconferentie van vanavond zei de Jonge:

  Dat mensen de dingen niet moeten geloven die ze horen, zoals verknipte berichten, filmpjes e.d.

  Jaja alleen de gedirigeerde mainstream media zeker.

  Allereerst zijn zowel hijzelf als Rutte verknipt.

  Zoveel leugens heeft met name de Jonge zelf al verteld.

  Pertinente leugens en verdraaiingen uit zijn mond te gênant om ze te allemaal te benoemen.

  En wat een absoluut onzinnige beleidt wordt er nu weer ingezet.

  Wat betreft besmetting, helaas net als bij griep overlijden er ouderen en zwakkeren niet wenselijk, het zou maar een geliefde van je zijn, maar wel de realiteit.

  Het vertragen van het virus en later terugdringen ervan, wat een flauwekul.

  Aan de andere kant zeggen deze proleten, ja we zullen nu eenmaal met virussen moeten leven.

  Normaliter zou een besmetting feitelijk moeten uitrazen, dat is de realiteit, dit betekent dat vele besmet kunnen raken en immuniteit opbouwen.

  Gevaccineerd zijn is als gebleken niet oké.

  De maatregelen zijn onzinnig te noemen, make no sense at all.

  Dit kabinet is de weg kwijt, zij denken dat het leven maakbaar is.

  Al 1,5 jaar geleden is er geen actie genomen, t.w. geen extra ziekenhuizen, opschalen speciale zorg en bepaalde capaciteiten e.d. als er dan toch een adequate oplossing zou moeten zijn. Blijkt dat er ook véél geld niet verantwoord kan worden.

  Waarschijnlijk contributie aan het Europese Beest de Moloch.

  Nee lang tevoren zaken wegbezuinigd opzettelijk m.i., mensen kregen ook plotseling geen inspraak meer, weg referendum.

  Er is evident een weg ingeslagen door ons kabinet en in velen landen wereldwijd, die een héél andere bedoeling heeft dan dat véél mensen weten noch beseffen.

  Helaas is dit coronagebeuren slechts een maskering en een tool.

  Wat betreft de vaccins, volgens de Jonge werken ze goed, hoewel niet 100%, pertinent bull shit.

  Maar men zal per herhaling gevaccineerd gaan worden, het liefs boosters.

  Het sleutelen aan de mens zeg maar. Het is zo absurd dat het aan de ene kant ook wel te begrijpen is dat veel mensen dit niet geloven.

  Jammer dat er geen anderen meningen van andersdenkende wetenschappers gehoord mogen worden.

  Of wat er werkelijk speelt door figuren die feitelijk achter het grote duistere plan zitten, dit openlijk verwoorden zelfs.

  De WEF met Klaus Schwab en Bill Gates en veel van de NWO onderdanen zijn initiators.

  Te bedenken dat m.n. Bill Gates is de grootste geldschieter van het WHO is en deze feitelijk in de pocket heeft, evident aantoonbaar.

  Als men Follow the Money zou toepassen aangaande de farmaceutische industrie gaat men schrikken en zaken zullen duidelijk worden.

  Men zou de verbanden en vertakkingen zien van een schimmige duistere wereld.

  Het is moeilijk te begrijpen, niet perce beschuldigend bedoeld dat veel mensen geen logische verbanden kunnen leggen en blindelings volgen.

  Zo verblind dat ze de openlijke leugens en verdraaiingen van dit demissionair kabinet bij monde van opperhoofd jokkebrok Rutte, handlangers de Jonge en onnozele meeloper Grapperhaus als zoete koek slikken.

  Er later achter komen dat het bitter sweet was. Een massa psychose vindt plaats.
  Desalniettemin de Wereld is veranderd en dit zet rap door.

  Je zou kunnen spreken van een count down, twee voor twaalf op de doemklok van de mens, en zéér wel nog later vanuit de Bijbelse profetieën gezien.

  Dat er ongekende gebeurtenissen komen die niet omkeerbaar zijn en volgens de Geschriften gaan plaatsvinden is zeker.

  Wel moeten mensen gewaarschuwd worden en de duistere werken ontmaskerd en getoonsteld worden.

  Samenvattende; eerlijk informatie is nodig vanuit anderen bronnen, andersdenkende prominente wetenschappers en geestelijke leiders die kleur bekennen om mensen uit hun betovering te krijgen.

  Het komt er echt op neer:

  “Kies heden wie u dienen”

 21. BREAKING NEWS : RTL (Lux. zender) in 2022 komt er mogelijks een vaccinatie voor de héle Belgische bevolking !!! Dàt was reeds het voorstel van de vice-eerste (socialistische) Minister !

 22. Het hele corona gedoe is een verbloeming van het instorten van ons geld systeem. We staan op een randje van een derde fysieke wereldoorlog. De spanningen lopen al op. Zie krantenberichten. De pas kun je zien als ausweis. Maar dan letterlijk naar de hemel. Overleef je de vax, dan ben je 100% controleerbaar in deze oorlog. Die oorlog is bedoeld om de vierde industriële technische revolutie op te zetten. Dus overleef je deze oorlog, dan is het nog niet voorbij. Het is pas voorbij, als men alle satellieten uit de lucht hebben geschoten. Lees zeven zegels en de vuurballen(satellieten) komen naar beneden en iedereen rent naar huis tijdens de grote oorlog.(mens tegen mens). En dan pas komt Jesus(gedachtengoed) terug.
  Veel sterkte allemaal!
  Alles, maar dan ook alles is gepland.

 23. @Nieuw Begin. Bedankt voor die link naar Bigtree! Hij legt werkelijk in heel begrijpelijke taal uit, wat VandenBossche zegt. De materie is ingewikkeld, maar Bigtree weet dit uitstekend te vertalen aan de hand van zijn voorbeelden. Dit zou dus een taak van de pers moeten zijn (onderwijs het volk), maar die heeft zich helemaal voor het overheidskarretje laten spannen.
  VandenBossche is dus inderdaad iemand die weet waarover hij praat. Bij uitstek zelfs.
  Maar de propagandisten van de injecties blijven doen alsof aan die critici een steekje los zit.
  Waarschijnlijk kijken ze in de spiegel.
  Juist deze opstapeling van misleidingen maakt dat mensen het zaakje niet kunnen vertrouwen.

 24. O wat prachtig, ik ga weer helemaal stuk….

  Mensen die zeggen poep te hebben aan iedereen hebben de langste tenen…
  We noemen onszelf “Fuxxyou all” en zijn beledigd als anderen ons links laten liggen.

  En echt gekker gaan we het zeer zeker nog meemaken…
  Spike vaccines tasten hersens aan, hoewel je die wel eerst moet hebben.

  Leuk Xander om die reactie toch te plaatsen, triest eigenlijk dat soort figuren…
  Maar ja de Heere heeft vreemde kostgangers blijkt maar weer 😉

 25. KInderachtige site zeg,al dat nieuws is allang achterhaald…..en daarbij komt dat de moderators niet tegen kritiek kunnen… nou zo veroorzaak je wel een tweedeling tussen gevaccineerden en ongevaccineerden en is dus geen oplossing……

  Het gaat niet om kritiek maar om uw naam, daarom is uw post niet gepubliceerd. Mod.

 26. Didier Meulendijks, science director Astra Zeneca: er is geen wetenschappelijke en morele basis voor de nieuwste virusregels van het kabinet. (gezien op Ninefornew.nl, 14/11/’21)

  Toevoeging: en ook geen juridische! Ze waren en zijn strijdig met de EU-wetten die gehoorzaamd moeten worden door alle
  EU-landen, als gezegd door u. von der l.

 27. De hedendaagse politici, ministers, kamerleden, burgemeesters, comissarissen
  van de koning; etc. zijn feitelijk de poppenkast poppen vn de duivelse heersers,
  achter de (zeer duistere) schermen !
  Proberen er alles aan te doen, om de aardbol ON-leefbaar te maken.
  Wij burgers gaan zeer zware tijden tegemoed, ook op emotioneel vlak !
  Maar, blijf bidden en Goede Hoop houden !
  Onze Vader & Redder horen oprechte gebeden zeer zeker aan en voor Hem
  is niets onmogelijk….
  Shalom, Anneke

 28. VIDEO: Iedereen die het vaccin krijgt, vernietigt het eigen immuunsysteem (NL-ondertiteling)

  Het belangrijkste interview dat u OOIT zult zien met Geert Vanden Bossche. Dat zegt Amerikaanse televisie- en filmproducent en presentator van The Highwire Del Matthew Bigtree. Waarom? Want dit horen we vaker maar deze springt er inderdaad tussenuit.
  Het gaat om een gesprek dat Geert Vanden Bossche heeft gehad met Philip McMillan ruim een maand geleden. We hadden het nog niet gezien. En het ging over de coronavaccins. Dit interview heeft voor veel discussie gezorgd in de VS.

  Vanden Bossche deed mee aan een gesprek/interview met Philip McMillan. Deze insider, deze man Geert VandenBossche, de grootste pro-vaxxer die je, bij wijze van, maar kunt vinden ziet wat er staat te gebeuren. Deze man weet waar hij over praat en deze man kan zijn tranen bijna niet bedwingen, zo legt hij zelf uit.

  https://commonsensetv.nl/het-belangrijkste-interview-dat-u-ooit-zult-zien-met-geert-vandenbossche/

  Wie is Geert Vanden Bossche?
  Vanden Bossche behaalde zijn DVM aan de Universiteit van Gent, België, en zijn doctoraat in Virologie aan de Universiteit van Hohenheim, Duitsland. Hij bekleedde adjunct-faculteitsbenoemingen aan universiteiten in België en Duitsland.
  Na de academische wereld zat Geert in de top van verschillende vaccinbedrijven (GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals) om verschillende rollen te vervullen in O&O voor vaccins en in de ontwikkeling van late vaccins.
  Geert ging vervolgens over naar het Global Health Discovery-team van de Bill & Melinda Gates Foundation in Seattle (VS) als Senior Program Officer; Vervolgens werkte hij bij de Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) in Genève als Senior Ebola Program Manager. Bij GAVI volgde hij inspanningen om een ebola-vaccin te ontwikkelen. Hij vertegenwoordigde GAVI ook in fora met andere partners, waaronder de WHO, de vorderingen bij de bestrijding van ebola te evalueren en plannen op te stellen om op wereldwijde pandemieën voorbereid te zijn.
  Na voor GAVI te hebben gewerkt trad Geert toe tot het Duitse Centrum voor Infectieonderzoek in Keulen als hoofd van het Vaccin Development Office. Momenteel doet hij voornamelijk dienst als biotech- / vaccinconsulent, terwijl hij ook zijn eigen onderzoek doet naar vaccins op basis van Natural Killer-cellen.
  Bron:
  https://www.geertvandenbossche.org

 29. De ON-gevaccineerden wrdn meer en meer gediscrimineerd !
  Afgelopen week juridische informatie ‘opgehaald’ en gekregen
  van een ervaren advocaat !
  Tevens een woordenwisseling bij één vn de supermarkten; betr.
  de smoelen-pamper plicht. De muilkorf verplichting !
  Getracht uit te leggen dat de Demissionaire Rutte & Co. zich
  hiermee boven onze grondwet verheffen !!!
  Het zal mij niet verbazen, als er grondwet-wijzigingen
  doorgevoerd gaan worden ! Eveneens clandestien.
  Maar, helaas de meute is nog onder hypnose / – in tranche.
  Ziende blind en horende doof, met een on-nadenkend brein !
  Shalom, Anneke.

 30. Booster, verfrissing, herstel van het beschermende effect – zo wordt momenteel de derde dosis verkocht. Het wordt gepresenteerd als de enige manier om nieuwe infecties en ziekten te voorkomen bij mensen die al zijn gevaccineerd. Er vindt geen risico- en effectbeoordeling plaats. Al sinds 2016 wordt gewaarschuwd voor de gevaren van herhaald gebruik. Profylaxe zou ook kunnen, bijvoorbeeld met vitamine D en zink, maar daar valt niets mee te verdienen…

  https://www.kruidvat.nl/kruidvat-zink-tabletten/p/1290612

  https://www.kruidvat.nl/kruidvat-vitamine-d-20mcg-kauwtabletten/p/2868594?gclid=Cj0KCQiAhMOMBhDhARIsAPVml-FEeekkHZrwUOC8EfnJKB3QQV7apZ7AZLrIAEAuEhV80aM0RuiepzUaAt_REALw_wcB

  Meerdere toepassingen zijn problematisch. De bijwerkingen worden met elke dosis frequenter en gevaarlijker, soms zelfs significant. Taiwan heeft zojuist de tweede vaccinatie met het Pfizer-preparaat bij adolescenten stopgezet omdat het risico op myocarditis 10 keer groter is bij de tweede dosis dan bij de eerste…

  https://tkp-at.translate.goog/2021/11/13/schon-lange-wird-vor-wiederholter-anwendung-von-mrna-praeparaten-gewarnt/?_x_tr_sl=de&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=nui

 31. Peter, sterkte met jouw hond en hoop niet dat het door de spike eiwitten komt, anders is ook Hugo hiervoor verantwoordelijk.

  Een maand geleden durfde bijna niemand de straat op in Australië. Geweldig dit te zien en dat ze eisen dat Dan Andrews zijn biezen pakt.

  https://www.youtube.com/watch?v=61bGyQ8_jD4

 32. @ Anna 13-11-’21 03:25-u p.m.
  Ja, de huidige demissionaire ministers en kamerleden zijn OER-dom !
  VAKmensen missen we al decennia, daar in het Haagse Binnenhof.
  Zo worden wij door steeds dommere mensen daar in Den Haag
  en Brussel vertegenwoordigd. Een nep vertegenwoordiging, volgens mijn visie!
  Voelde mijzelf dus steeds minder vertegenwoordigd, deze voorbij gegane
  (twee) decennia.
  We blijven moed en Hoop houden, shalom Anneke.

 33. Hoofddoel van de elite is invoering van de QR-code, het middel is de corona-plandemie, beiden zijn gelukt. De weg ligt open naar totalitaire controle en decimering van de wereldbevolking. Twee vliegen in 1 klap. De volgende stap is dat de QR-code wordt vervangen door de getalscode van het beest, 666, waardoor niemand meer kan kopen of verkopen zonder die code. God verhoede dat voor de zijnen en dat zijn de oprechte gelovigen in Hem, de Zoon van God, onafhankelijk hoe je denkt over het tijdstip van de opname van de Gemeente. Je behoud hangt daar niet van af.

 34. Hoi Xander,
  In de eerste alinea wordt gerefereerd naar een video van Peter Doshi. Dit betreft een (inleidende) video van vijf minuten.. waar kan ik de volledige vinden?

 35. Forumland app zal vrij binnenkort getest worden. Plan is de app dit jaar nog uit releasen. U hoeft het niet eens te zijn met fvd, Baudet of wellicht bent u tegen iedere vorm van politiek.
  Dit is echter wel een serieuze poging om ons te verenigen.

 36. Heb een heerlijke profetische vrucht op internet geplukt en ..heb ook wat vruchten voor de lezers dus ..mondje open….De anti christ bereid de wereld op zijn komst voor om christenen en ongelovigen met het Corona vaccin bezig te houden zodat ze UITZIEN naar de antichrist .Daartegen over bereid de Heilige Geest de gemeente om uit te zien naar JEZUS om ons weg te voeren .Dan, voor de instorting van Jericho moest de ark door de Jordaan en de afstand moest 2000 el .m.a.w. 2000 jaar duurt het voordat Jezus Zijn gemeente komt halen.

 37. Waarom ik als “ongevaccineerd” door het leven ga is eigenlijk onbegrijpelijk en zelfs een grove leugen. Ik kan zelfs bewijzen dat ik gevaccineerd ben, maar dat terzijde.
  Het “vaccin” dat mij “ongevaccineerd” maakt omdat ik het oversla vanwege duistere herkomst en bedoelingen, dat “vaccin” dat dus geen goedgekeurd vaccin is, is dus een probeersel, een proef, een test.
  Het “vaccin” dat ons leven schijnt te moeten bepalen, hoort dus altijd tussen aanhalingstekens geplaatst te worden.
  Dit “vaccineren” is trouwens goed vergelijkbaar met wat een stuk of dertig nazi-“artsen” uitprobeerden in WO2 met gevangen genomen Joden en zigeuners.
  Meestal eindigden hun “vaccinatie”proeven na een verschrikkelijk lijden met de dood van de proefpersonen. Zoals ook nu steeds vaker gebeurt.
  En omdat zelfs de knapste wetenschappers niet precies weten wat de lange termijn verwachtingen van de testen zijn, is het niet verstandig om vooraan in de rij te gaan staan bij het verkrijgen van het uitprobeersel.
  En nog dommer om elkaar gaan te feliciteren na de zwaar verdachte injectie.
  Die Covid-proef-prik heb ik dus niet genomen, ik vrees namelijk dat degenen die het me willen verplichten, zich geïnspireerd weten door Mengele en zijn mede wrede nazi-vrienden.

 38. Er is een oplossing gevonden, berichtte de NOS 5 oktober en Fauci was erg enthousiast?!
  Een nieuw virusremmend middel van Merck: molnupiravir. https://virusvaria.nl/merkwaardig-welkom-voor-ivermectine-substituut-molnupiravir/ Ik denk hierbij aan kritische non vaxxers en mensen met voorzienbare medische complicaties.

  Hier nog wat kleine probleempjes eh, uitdagingen. https://virusvaria.nl/molnupiravir-vs-ivermectine-volgens-dr-john-campbell/ Het verstoren van celdeling zou kunnen leiden tot kanker en geboorteafwijkingen.
  Onder andere Thalidomide (Softenon) en diëthylstilbestrol (DES) zijn inmiddels verworden tot gevalletjes pech gehad. Iets waar je niet over moet zeuren. Ik lees er nooit meer wat over. Dus die uitdaging gaat vanzelf goed komen.
  Bovendien, hadden de suffies maar de ultra veilige, effectieve vaccins (heeft farma zelf bedongen) genomen. Kortom in alle gevallen zal farma van schadeclaims gevrijwaard blijven.

  Ik wacht op kleding met ‘#weg met ons’. Graag zonder label van een schreeuw vlog. ‘#Jezus redt’ mag ook. Over een jodenster moet ik nog even nadenken.

 39. Robert Jensen beseft dat we strijden tegen het KWAAD:

  https://jensen.nl/meelopers-de-jensen-show-410/?

  Dit is een overwinning van het licht, de strijd tegen het KWAAD,
  het zijn hele donkere krachten die hier spelen zegt hij …( en dan refereert hij ook aan het satanische optreden van Madonna bij het Eurovisie songfestival in 2019…waar ze zei veel mensen zullen doodgaan, en er schijnt door haar toen zelfs het woord corona gebezigd te zìjn…

 40. amo 13/11/2021 om 4:00 pm
  Ben overtuigd dat de vele miljarden van Billie iedereen over elke hindernis tot coöperatie zal bewegen…denk je niet?
  We zien en horen niets wat er achter closed doors gesmoest wordt tussen politici zeker als het om macht en geld gaat..niets nieuws onder de zon . Ik vertrouw niemand in 070…nou misschien GW en FvD misschien…
  Misschien komt er over tien jaar een boek uit van een uit de school klapper en hoe ze het allemaal in elkaar hadden gezet met die griep hoax…en hoe ze genoten een heel volk eronder te krijgen en er nog een wereldvermogen aan over te houden…de Zoon des mensen leert mij wat in de mens is….

 41. Infectieziektes bestaan niet. Het is het stokpaardje en het verdienmodel van de pharmaceutische industrie. Lees “what really makes you ill” en “the contagion myth”. Virussen (en alle infectieziektes) zijn fabeltjes die niks dan een commercieel en tiranniek doel dienen.

 42. Had vrijdag gesprek met 3 ambulance broeders die wekelijks hun lunch (in wisselende bezetting) bij ons komen nuttigen.
  “Merken jullie dat het drukker word door corona?”
  “We kunnen en mogen hier niets over zeggen”…De manier hoe en waarop het gezegd werd beantwoorde mijn vraag…

 43. Ik ben van mening dat sprake is van een pandemie. Daarmee bedoel ik de satanische wereldwijde machtsgreep waar momenteel leugen en misleiding regeert en die de grondslag vormt tot maatregelen die ons leven verpesten en de wereld economie ten gronde richten.

  Maar nogmaals, deze idioterie is wereldwijd gaande.

  Corona is de facto niets anders dan een gewone griep. Een groot aantal virusstammen behoort tot de Corona soort. En ieder jaar sterven mensen aan griep.

  De zorg moet onmiddellijk stoppen met het gijzelen van de bevolking. Vooral de Nederlandse zorg bestaat uit rotzakken. Altijd een grote mond over wat er elders in de wereld gebeurt terwijl ze zelf op alle fronten falen en zelfs de wetten overtreden.

  En tegen de media zou ik zeggen: Stel eens kritische vragen. Er wordt geen enkele kritische vraag gesteld. Dat is funest voor het democratische functioneren en maakt onwenselijke krachten in de samenleving los.

  Laat iedereen met een loopneus en kuch als de sodemieter naar het (ziekenhuis) werk komen. Net zoals vroeger toen de wereld normaal was.

  Er is geen overbelasting in de ziekenhuizen door Corona patienten. Er is overbelasting omdat iedereen bij iedere scheet die ze dwarszit moet thuisblijven. Ik ben er klaar mee.

  Heb zowat de hele week in verschillende vliegtuigen bijna doorlopend met die smerige muilkorf gezeten. In Frankfurt kreeg ik bij het overstappen zelfs op mijn donder toen ik het masker even naar beneden deed om een een bonbon naar binnen te werken.

  Waar zijn ze in Godsnaam mee bezig.

  Als mijn zaken niet goed zouden gaan dan komt het niet in mij op om daarvoor andere mensen te gijzelen.

  Natuurlijk, de zorg is in heel veel landen failliet.

  Oorzaak: Jarenlang under investment. De figuren die namens de zorg in de publiciteit spreken en steeds maar roepen dat het allemaal zo erg is moesten zich doodschamen. Ontsla eens wat van die niet capabele bestuurders die hun zakken vullen. Groot salaris, maar ze zijn te stom om voor de duvel te dansen.

  Ik heb gezegd.

 44. Wij hier zijn de zgn. wappies en de rest van de wereld de gevaxccineerden noem ik de Schwappies
  Zij laten zich als makke schapen naar de slachtbank leiden door Klaus Schwab !

 45. Is prima Marian, Is inderdaad wel lastig met die video’s. Maar op een gegeven moment krijg je er handigheid en zelfs lol in. Nu niet zoveel tijd. Hond (12 jaar) is ziek en lijkt terminaal. Alleen maar overgeven en drinkt al drie dagen niet. Ik vraag me af: zijn het de spike-eiwitten van de gevaxxten, die ik na mijn supermarktbezoeken, waarschijnlijk bij mij draag??? (altijd zonder mondkap – nog nimmer één keer één zo’n ding op gehad, ook niet op mijn arm, ook geen zinloze verklaring – allemaal grote onzin – ook qua spike-eiwitten – vliegen vangen met kippengaas).

 46. Haha Peter, je zegt het volgende : Je bent wel een dag bezig om uit te vogelen hoe alles werkt maar dan kun je eindeloos video’s op je kanaal zetten.

  Ik kom wel bij jou kijken!

 47. Er is geen pandemie van ongevaxxten.
  Er is een pandemie van gevaXXten.
  En er is ZEKER niet een pandemie van Covid-19 (Certification Of Vaccination IDification A(-1)articial I(=9) intelligence.
  Er is zeker GEEN pandemie van een echt griepachtig virus. Want ziekteverwekkende virussen bestaan niet.
  Er is nog nooit het mazelenvirus (Stefan Lanka) en ook nog nooit het HiV en ook tot op heden nog nooit het Corona of Covid-19 virus geisoleerd vlgs de 4 puur wetenschappelijke postulaten van Robert Koch!!!

  Kortom We worden compleet voor de GEK gehouden met niets….helemaal

 48. Anna,

  ken jij één toppoliticus die voor het eigen volk werkt ???!!

  Dacht van niet ! Zij werken voor de grote bankiers, multinationals enz.

 49. @amo
  Mark zit zelfs op het podium bij het WEF. Zie de website/YouTube. Hij weet er alles van

 50. Arno,

  zelfs super markten in NL. moeten om 18:00 u. toe op bevel van welke Gruppenführer ???

  Heeft jullie 1e minister bevel gekregen van een machtige Amerikaanse lobyist ???

 51. Arno,

  IK zal altijd weigeren om een Covid Pass SS te tonen. Dàt is discriminatie + strafbaar. Vraag maar aan je advokaat.

  Heb karakter, man !!! Wilskracht.

 52. Ik wil dat het stopt, maar hoe 80% loopt met een mondkapje op. Ik hoop dat het goed komt maar vrees dat ik in een concentratie kamp eindigd. Ik heb gedaan wat kon, meer kan ik niet doen.

 53. Xander doe deze video er bij https://wp.me/PdOro-67I @lientje1967 Demissionair #CU, #VVD, #D66 #VVD geen gesprek kamer en de burgers, maar bekonkelen alles van tevoren. Wij hebben een verrassing #VPRO heeft een docu die ze niet mogen uitzenden Wij hebben hem download en deel s.v.p. https://wp.me/PdOro-67I

  Beste Ton, we zien op uw website Brandhaard artikelen van Xandernieuws overgenomen, daar heeft u geen toestemming voor. U mag de artikelen wel verwijzen in de zin tot aan lees meer en dan moet de lezer op de site van Xandernieuws.net komen. Wilt u dat z.s.m aanpassen. Mod.

  We zullen naar uw video gaan kijken. Mod.

 54. Wat nu indien een MINISTER er bewust voor heeft gekozen -èn daarin stand houdt- zichzelf niet te laten vaccineren noch bereid is oneindig veel PCR-testen te ondergaan? Dan aldus binnenkort geen ‘recht’ op een QR met als gevolg dan ook ontzegging tot toegang tot de kamer?

  Zo krijgen de WEF/WHO/VN vazallen in NL zelfs het kleinste beetje tegengeluid wel monddood!
  Spreekrecht maar niet kunnen spreken… Klinkt als ‘vrijwillig’ dmv ‘uitsluiting’!

 55. Het meest zichtbare resultaat van ‘het nieuwe normaal’ is een bruut optredende politiemacht, hatelijkheden richting de (gewoon gezonde) mensen die gebruik maken van hun vrijheid niet deel te nemen aan een medisch experiment en een uitbreiding van het aantal controlerende BOA’s. Geen veelbelovend begin van die heerlijke nieuwe wereld.
  Als het zo begint, hoeven we niet te verwachten dat het vriendelijker gaat worden.

 56. Het volk moet MASSAAL video’s van de V…-schade uploaden.
  Dat ze het niet meer kunnen wegdrukken.
  Zie als voorbeeld dit kanaal.
  https://www.youtube.com/channel/UC1J7ER8u4JvGcePUDqdxxKw

  Ik vertaal ook in het Nederlands.
  Ik mute het woord V.. ander krijg je een waarschuwing en kun je na enkele waarschuwingen weer helemaal opnieuw beginnen.
  Een mooi programma hiervoor (gratis)
  – Voor schermopname: https://www.youtube.com/watch?v=kKODMU9TFfQ
  – Voor knippen, bewerken, tekst: https://www.nchsoftware.com/videopad/tutorial.html

  Voor kanalen waar je e.e.a. kunt vinden: Zie hier enkele:
  https://duckduckgo.com/?q=youtube+zay+truth&atb=v298-3__&ia=web
  Maar kijk ook op het kanaal van: https://hugotalks.com/
  Nee, schrik niet, het is niet Hugo de Jonge – je bent mogelijk allergisch geworden voor die naam, zeker in combinatie met ’talk’. het zal met de naam Hugo wel net zo vergaan als met ‘Adolf’.

  Je bent wel een dag bezig om uit te vogelen hoe alles werkt maar dan kun je eindeloos video’s op je kanaal zetten.

 57. Laat de G2-regel dan maar komen, in landen waar die toegepast wordt is men aan het bewijzen dat de gevaccineerden het probleem zijn. Benieuwd hoe de bewindsvoerders en mainstream-experten zich hier gaan uitpraten. Ja, ze hadden vast goede bedoelingen, het soort goede bedoelingen waarmee de weg naar de hel geplaveid is.
  Want als we straks in een werelddeel leven waar 80% van de bevolking ernsig chronisch ziek is door een uit de hand gelopen medisch experiment, en daar massaal aan sterft, wordt onze maatschappij sowieso een hel.
  Afrika wint!

 58. “zwarte Piet” is discriminatie en iemand discrimineren die niet geïnjecteerd wil worden vinden we normaal !!!

 59. Op de website van café weltschmerz is te lezen hoe 2 advocaten een proces begonnen zijn met als eis het onmiddellijk stoppen van de vaccinaties.

  Ze hebben dit meerdere keren tegen de Nederlandse staat geprobeerd maar ieder keer verschuilden zij zich achter de zogenaamde “ wetenschappers “ die hun adviezen geven.
  Dat bleek dus steeds een één tweetje te zijn dus nu worden leden van deze “ adviesorganen “ persoonlijk aansprakelijk gesteld..
  Er bleken ook behoorlijke belangen verstrengeling en betalingen enz. Tussen de adviserende organen en. De Nederlandse overheid te zitten
  Dus nu hebben deze 2 advocaten besloten om tegen de leden van de diverse advies panels op persoonlijke titel te gaan procederen, dus een proces tegen individuele personen. Mogelijk biedt dit een uitweg uit deze vaccinatie gekte met alle passen en beperkingen.
  Dit zijn leden Uit de gezondheids raad, uit het OMT en al de “ adviserende organen” beddenverdeling enz enz. ( oa Marion Koopmans. ) En vele anderen.
  De uitspraak is over drie weken. Het pleidooi is te zien op de website van Café Weltschmerz.

  Daar ligt de kern van het hele gebeuren. Dat moeten WIJ niet vergeten.
  We zijn geneigd om tegen allerlei “ kleine “ feiten aan te lopen en woedend over te worden maar het is de vaccinatie campagne die nooit had mogen plaatsvinden.
  De vaccinatie campagne is clandestien, dit vaccin is nooit goed gekeurd, en de risico’s worden openlijk door de van
  farmaceuten beschreven en toegegeven en gezegd dat dit niet is onderzocht., maar onze regering hangt daar het hele circus waar we nu mee te maken hebben dit hele circus tuigt de regering hier rondom op. Zelfs Bill Gates geeft toe dat het vaccin niet is wat we ervan verwacht hebben. Maar nu zijn wel duizenden mensen dood wereld wijd en nog meer mensen hun baan kwijt, ruzies in families en vele zelfs honderduizenden levenslang gehandicapt zie website EudraVigilance!

  De advocaten verwachten afwijzing want deze rechter is op de hand van de overheid.( blijkt uit eerdere reële zaken ) Maar ze willen dan doorgaan, in de hoop dat er toch nog ergens integriteit te vinden is.

  Shalom
  Anna

 60. Alles qua gezondsheidszorg gaat zo gierend uit de hand lopen dat de ogen vanzelf open gaan.
  Spread the word

 61. Joes, je correctie klopt; alleen waren de vaccinatiecijfers over week 43/44 dat max. 83% van de volwassen in de UK gevaccineerd was. Dit verandert de rekensom. Voor de ouderen geldt (boven de 70 jaar) dat de mRNA vaccins niet meer effectief zijn. Onder jongeren; de groep t/m 60 jaar is het vaccin nog effectief (voor hoe lang?). Ik denk dat dit een belangrijk onderscheid moet zijn in alle cijfers. En juist de ouderen sterven bij velen aan Covid-19, omdat ze een zwak immuunsysteem hebben. Reken maar uit met de cijfers van week 44 en week 45 – pagina 21 -https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1032859/Vaccine_surveillance_report_-_week_45.pdf

 62. Conclusie klopt niet helemal:
  Er zijn inderdaad 5x keer meer gevaccineerden dan ongevaccineerden! MAAR….je slaat hier wat over.

  Er zijn ook VEEL meer gevaccineerden, dus dat is logisch.

  Ik reken het dus uit en kom op de EERLIJKE vergelijking dat 2x zoveel ongevaccineerden dood gaan aan corona dan gevaccineerden (reken zelf uit: 22,5 miljoen gevacc. tegenover 2,5 milj. ongevac. / verhouding 1:9 / ongeveer 2100 gevaxte doden gedeeld door 9 is ~233 doden. Dat is de helft van het aantal ongevaxte doden!)

  Dat neemt niet weg dat duidelijk is dat ingespoten zijn niet wil zeggen dat je beschermt bent!!
  Misschien gaat blijken dat de “oplossing” uiteindelijk veel erger is dan de kwaal!!
  Neem het niet en al helemaal geen booster!! Levensgevaarlijk volgens mij.

 63. Het 2G plan komt niet spontaan vanwege de ‘nieuwe’ situatie. Die maatregel was allang in voorbereiding. Mona Keijzer schreef er al over in haar afscheidsbrief van 27 september: https://twitter.com/annstrikje/status/1459106347300102181/photo/1
  Die plannen liggen al klaar. Het volk moet zowel gerustgesteld worden (over de afschaffing van de grondrechten) als bang gemaakt (voor het “gevaar”).
  Rutte doet alsof hij niet gehoord heeft van het WEF-verhaal van de grote reset. Maar hij praatte wel over een ‘nieuw normaal’. Wat zou dat zijn, dat ‘nieuwe normaal’? Een CovidpaSS voor alles en iedereen? Waar de overheid naar believen de geldigheid van de toegangscode kan intrekken, zonder tussenkomst van een rechter?

 64. Wanneer begint het muntje nu te vallen?

  Op deze site wordt vaak gerefereerd naar een toekomstige klimaatvaccin dictatuur. Het volgende klinkt wat ongemakkelijk, maar ergens is er wel een punt.

  Het vliegtuig in om te shoppen in Londen, 3 keer per week uit eten, drie keer per jaar op vakantie naar verre bestemmingen, tweeverdieners waardoor beide kostwinners in de file staan, elke dag vlees op tafel met het bijbehorend dierenleed, overbevolking, zeeën die volzitten met plastic afval, een complete nederlandse colonne die in de zomer de kusten van de middellandse zee teistert en in de winter de Alpen, hoeveel meer wilt u horen . .

  Daar hebben de globalisten van gezegd: aan die overconsumptie, daar gaan we wat aan doen. Luxe leven is alleen voor de heersende klasse. De middenklasse gaat verdwijnen. Daarnaast is deze klasse ook niet meer nodig, inclusief de nutteloze mee-eters.

  Wie ga je dan opruimen? De ongevaccineerde die zich door alle maatregelen, onmogelijk schuldig kan maken aan overconsumptie? Of de gevaccineerde QR slaaf die weer terug wil naar normaal en zijn overconsumptieve leuke dingetjes weer al te graag en zo snel mogelijk op wil pakken?

  Begint het muntje te vallen?

  En als je naar een nieuwe communistische wereldorde wil? Dat gaat niet zolang er nationale regeringen zijn. Die zullen omver geworpen moeten worden. Dat zal pas, en zal gebeuren op het moment dat de gevaccineerden beseffen dat ze in de maling genomen zijn. Stervend en gesterilliseerd.

  Wees blij met het 2g beleid. Helemaal met de boostershots op komst. Onder gevaccineerden zullen de levensgevaarlijke mrna spike eiwitten wederom verspreidt worden. Daar wil je toch echt niet tussen zitten. Even een half jaartje doorbijten mensen!

  Als ongevaccineerde zit je nu op de ark van Noach. Ga er niet vanaf, of je verzuipt door de zondvloed.

  Bill Gates, dat is een eugenist. Die streeft naar rassenverbetering. Het uitroeien van nadenkende mensen, da’s niet bepaald rassenverbetering, toch? Nee, het is volstrekt duidelijk met wie ze door willen en wie niet.

  Het deel van de onnadenkende, gevaccineerde mensen dat dit overleeft, zal worden gekoppeld aan kunstmatige intelligentie. Volstrekt logisch natuurlijk, want zelf nadenken kunnen ze niet.

  Voor creatieve, technologisch vooruitstrevende projecten heb je intelligente mensen nodig. Die komen nu vanzelf boven drijven.

  Wil je je leuke dingetjes weer doen en daarvoor bereid je gezondheid te vernietigen, dan lig je eruit. Zo simpel is het.

 65. Schokkend hoe regeringspartijen reageren op een motie die wil voorkomen dat de Covidpass ook wordt ingezet bij essentiële voorzieningen: https://twitter.com/JeroenSchaap2/status/1459159781118201861/photo/1
  Dus D66, VVD (liberaal??), CU, CDA (!), Volt, De Haan en PvdA willen de mogelijkheid openhouden dat de CovidpaSS een voorwaarde gaat worden voor elke toegang! Wat is er toch aan de hand met die partijen? Vinden ze de controlemaatschappij wel een goed idee? Vinden ze de democratische rechtsstaat maar niks?
  Of stemmen ze alleen tégen, omdat de motie van FvD komt? Je mag toch hopen dat ze iets verder kunnen kijken dan zulk onnozel pestgedrag.

 66. Blijven zwijgen is niet wenselijk.. voor de een makkelijker dan voor de andere.. maar een echt stappenplan en een ‘veilige haven’ is er nog niet.. wat zou er te organiseren zijn wat wel helpend is dan burgerlijke ongehoorzaamheid?
  Zijn er initiatieven bekend? Buiten demonstreren? Wat hopelijk ook vredelievend blijft want anders speel je ‘ze’ helemaal in de kaarten om de straten schoon te vegen..
  Zucht.. niet makkelijk..

 67. Wilt u de link vermelden van het Engelstalige, originele artikel in de ‘British medical journal’?

 68. Inderdaad ook hier in België wordt de roep van de virusbestrijders steeds luider voor strengere maatregelen. Het is duidelijk, die vaccins werken niet, wanneer gaat m’n dat eens toegeven. Als iedereen gevaccineerd was dan zouden al die mensen terug ” normaal” kunnen leven, de meeste liggen terug in ziekenhuizen. De regering is een circus met een hoop onnozele clowns of is het de bedoeling om een beknopt communisme hier te vestigen??? Shalom

 69. Een grote fout wat niet voorzien was bij de ontwikkeling van de vaccins is, dat ze slechts tijdelijk antistoffen opwekken tegen het Corona virus, en naarmate de tijd verstrijkt gaan de Spike eiwitten door met productie van hun zogenaamde antistoffen maar het blijkt nu het virus zelf te zijn, wat ze produceren.
  Tja dat hebt je nu eenmaal bij een medisch experiment.
  Foutje!

  Dr Judy Mikovits een Amerikaanse wetenschapper zegt heel duidelijk “ This shot are spreading The disease”
  Dus na de periode van antistoffen maken gaat het Spike eiwit zichzelf reproduceren want het is immers het “ uitsteeksel “ van het originele virus en dit verwekt nu bij de gevaccineerden gewoon Corona!

  Nou minister de Jonge maar je borst maar nat 85% gevaccineerden, hoeveel komen er daarvan in het ziekenhuis.
  Dit wordt chaos, door de minister veroorzaakt. En wie is hiervoor aansprakelijk….❓

  En hoe dwaas is / blijft onze minister; Hij is nog steeds bezig om de ongevaccineerden te overtuigen om zich te laten prikken omdat het “ zo goed zou werken “ en alleen met vaccinatie krijgen we Corona eronder……. en tegelijkertijd is hij bezig om oudere gevaccineerden en gezondheidszorg medewerkers te overtuigen om een derde prik te halen omdat het spuitje niet werkt.

  Soms denk ik wel eens….. zijn MINISTERS nou ECHT zo DOM ❓❓
  Wat zit hier achter?
  Pas goed op jezelf.
  Shalom

Comments are closed.