Canadese ER arts neemt ontslag: ‘Minstens 80% patiënten is volledig gevaccineerd’

In amper 10 maanden tijd zijn de levens van ruim 40.000 Amerikanen (officiële cijfers), waaronder tal van tieners die nul risico liepen door Covid, permanent verwoest door de ‘vaccins’. Vanwege dit enorme ‘succes’ heeft Pfizer toestemming gevraagd om ook kinderen van 5 tot 11 jaar te injecteren. Wat kan er fout gaan?

—————————————————————————————————————————————–

Officiële cijfers VS: In 10 maanden tijd 2,5 keer zoveel doden door de Covid injecties dan van ALLE andere vaccins in de afgelopen 30 jaar bij elkaar opgeteld – Voorbereiding voor verplichte Covid injecties?: Nederlandse ‘experts’ pleiten voor algehele griepprik voor kinderen, zwangeren en eigenlijk iedereen

—————————————————————————————————————————————–

Dr. Rochagné Kilian, een ER arts in Ontario (Canada), heeft ontslag genomen vanwege de leugens van de overheid over ongevaccineerden en de Covid-19 injecties. Tegenover vrije media verklaarde ze dat minstens 80% van de patiënten die met spoed moeten worden opgenomen volledig gevaccineerd zijn. ‘Hoeveel mensen gaan we nog doden als we dit narratief (= de leugen dat vooral ongevaccineerden in het ziekenhuis belanden) blijven volgen?’ Eerder kwamen artsen, verplegers en managers in onder meer Israël, Groot Brittannië, Duitsland en de VS met dezelfde constateringen en waarschuwingen.

In augustus vond er een online vergadering plaats met medische stafleden over verplichte vaccinaties. Gary Sims, president en CEO van het Grey Bruce Health Services Hospital in Ontario, vertelde zijn medewerkers dat de ziekenhuizen volliepen met ongevaccineerden, en dat er deze herfst meer bedden op de kinderafdeling nodig zouden zijn omdat hij veel ongevaccineerde kinderen met Covid verwachtte.

Dr. Kilian vroeg Sims vervolgens of hij data hiervan kon overhandigen, zodat ze deze cijfers over veronderstelde gevallen van ‘ongevaccineerden’ zou kunnen controleren. Sims weigerde dat en werd verbaal neerbuigend en zelfs expliciet dreigend. Het bewijs van wat hij beweerde was ‘privé’. De medewerkers moesten hem en ‘de experts’ maar vertrouwen dat het zo was.

‘8 van de 10 zijn dubbel gevaccineerd – hoeveel mensen gaan we nog doden?’

Dat was voor haar aanleiding om haar ontslag aan te kondigen. De feiten die ze met eigen ogen op de ER waarnam, bewezen namelijk het exacte tegendeel van het officiële narratief. Niet de ongevaccineerden, maar de gevaccineerden vullen de ziekenhuizen. Minimaal 8 van de 10 in ‘haar’ ziekenhuis in de afgelopen 3 maanden waren dubbel gevaccineerd. Kilian: ‘Hoeveel mensen gaan we nog doden als we dit narratief blijven volgen?’ (1)

Onlangs legden we al eens uit hoe het bedrog internationaal wordt gepleegd: mensen die binnen 2 weken na hun experimentele gentherapie injectie ziek worden, worden als ongevaccineerd geteld omdat de zogenaamde ‘bescherming’ die deze heilig verklaarde ‘vaccins’ zouden bieden dan nog niet zou werken.

Officiële cijfers: Levens van 40.000 Amerikanen verwoest door Covid injecties

Dat deze mensen wel eens ziek zouden kunnen worden DOOR de injecties mag door niets of niemand zelfs maar worden gesuggereerd, ook al blijven de officiële aantallen doden, zieken en gehandicapten (historisch slechts ca. 1% van het werkelijke getal) steeds verder oplopen (CDC: 16.310 doden, 2102 miskramen en 23.712 permanent gehandicapten in de VS, waarmee in 10 maanden tijd 2,5 keer zoveel doden door de Covid injecties zijn gevallen dan van ALLE andere vaccins in de afgelopen 30 jaar bij elkaar opgeteld.).

(De cijfers voor de EU meldden we al vaker: Op 25 september al meer dan 26.000 EU-burgers DOOD, en bijna 2,5 miljoen met gezondheidsschade, waarvan 1,17 miljoen ernstig / permanent.)

Uit de officiële VAERS database blijkt tevens dat tieners 50 keer vaker een hartziekte ontwikkelen, een 15 keer hogere kans hebben gehandicapt te raken, 47 keer vaker op de ER en 46 keer vaker in het ziekenhuis belanden, en 7,75 keer vaker sterven door de Covid injecties dan van alle andere vaccins bij elkaar opgeteld.

Recent berekende een statistische analyticus op basis van de officiële cijfers dat het door de autoriteiten blind goedgekeurde Pfizer vaccin in Amerika al minstens 150.000 mensen het leven heeft gekost. Dat ‘succes’ wil een van de meest corrupte bedrijven ter wereld nu uitbreiden door ook kinderen van 5 tot 11 jaar te injecteren. Daarmee krijgt Pfizer er nog eens 28 miljoen ‘klanten’ bij. De FDA besluit op 26 oktober of het bedrijf hier goedkeuring voor krijgt.

Eerst een verplichte griepprik, dan tegen Covid?

Om ook het Nederlandse volk zover te krijgen pleiten ‘experts’ zoals Maarten Postma (Engelse Gezondheidsraad, met aangetoonde belangenverstrengelingen met de farmaceutische industrie) en Ted van Essen (Nederlandse Influenza Stichting, bekend als ‘Dokter Ted’, die vind dat gevaccineerd zorgpersoneel ‘gemerkt’ moeten worden met een button) er nu voor om – net als in Engeland – kinderen, zwangeren en eigenlijk iedereen in te enten tegen de griep. Zogenaamd om de ‘ouderen te beschermen’, maar tot 2020 was dit wetenschappelijk bewezen nonsens.

De echte redenen? De minst kwaadaardige is dat er gewoon weer een hoop nutteloze* injecties kunnen worden verkocht (* er is immers nog nooit een effectief vaccin tegen een luchtwegvirus ontwikkeld). Het kan echter ook dat men straks een hoop (door de injecties) ziek geworden kinderen ‘nodig’ heeft om verplichte Covid injecties te kunnen rechtvaardigen. Ram vervolgens op het NOS- en RTL propagandanieuws de beelden van zieke kindertjes op de spoedopname er dag na dag in, en de ervaring van 2020 leert dat het volk compleet zijn verstand verliest en overal mee akkoord gaat.

 

Xander

(1) Health Impact News
(2) Health Impact News

Zie ook o.a.:

10-10: Opgenomen gesprek ministers Israël bevestigt kwaadaardige intenties Covid vaccinaties
08-10: European Journal Epidemiology studie in 68 landen: Meer vaccinaties = meer Covid-19
07-10: Pfizer klokkenluider: Directeuren hielden gebruik geaborteerde foetuscellen verborgen
05-10: Pfizer wetenschappers tegen Project Veritas: ‘Je eigen antilichamen zijn beter dan onze vaccins’
05-10: Manager universitair hospitaal: ‘Vaccins voor volgende pandemie liggen al klaar’
03-10: Analyse Amerikaans ministerie Defensie wijst op start gevreesde ADE golf in gevaccineerden
30-09: Update officiële EU cijfers Covid injecties: Ruim 26.000 doden en 1,17 miljoen met ernstige gezondheidsschade
28-09: Project Veritas undercover: J&J officials zeggen dat kinderen beslist geen vaccin moeten nemen 19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
17-09: Directeur Brits uitvaartbedrijf: ‘Alle Delta doden zijn bijna exclusief vaxdoden’
14-09: WOB verzoeken bewijzen bedrog: Instanties hebben Pfizer vaccin blind goedgekeurd zonder data te checken
08-09: Britse universiteit bevestigt dat spike proteïnen Covid vaccins hartaanvallen veroorzaken
07-09: Handboek American Medical Association instrueert artsen te liegen over vaccins en aantal Covid doden
06-09: Israël heeft ondanks vaccinpaspoort en massale injecties hoogste aantal nieuwe Covid gevallen ( / Nutteloosheid ‘vaccins’ onderstreept: Dubbel geïnjecteerd in Israël geldt nu als ONgevaccineerd
25-08: Noord-Iers ziekenhuis ontslaat arts na onthulling dat bijna alle ernstig zieken gevaccineerden zijn
22-08: Studie Erasmus en Radbouw researchers bevestigt risico verzwakt immuunsysteem en ADE reacties door Covid injecties
15-08: Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
28-07: Eminente pro-vaccinexpert eist onmiddellijke stop vaccinaties vanwege ontstaan ‘super varianten’ (/ ‘Zogenaamde experts die beweren dat de varianten door ongevaccineerden ontstaan hebben geen enkel wetenschappelijk inzicht. De enige echte oorzaak is massa vaccinatie. Deze vaccins onderdrukken de natuurlijke immuniteit van gevaccineerden’ )
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
18-06: Professor Pierre Capel: ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘Zien we wat we zien’ ( / Nogmaals: ‘Dit is geen vaccin, maar genetische modificatie van UW lichaam’ – Mens wordt genetisch geprogrammeerd klontvormend eiwit aan te maken – ‘Afgenomen basale vrijheden moeten worden betaald met vaccinatie’)
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

49

 1. voor wie duits kan begrijpen:

  https://www.pathologie-konferenz.de/

  Artsen van naam waaronder ook gerenommeerde patologen die beelden laten zien die ze zelf nog nooit gezien hebben, in gevccineerden. Ook analyse van vaksins (spelling met opzet fout) je gelooft je ogen niet wat daarin zit. Beelden onder microskoop.Het is een schandaal!

 2. marc niet rutte,

  Behalve als ze gemanipuleerd , beinvloed kunnen worden dan kunnen ze uitzoeken wie nog ( tijdelijk ) van nut kunnen zijn !

 3. Ik blijf het bijzonder vinden.

  1. We ontwikkelen een virus en laten dat ontsnappen uit het lab
  2. We doen alsof iedereen dood gaat aan het virus en ontwikkelen een vaccin
  3. We zeggen dat het vaccin de enige oplossing is en iedereen die anders denkt is een wappie
  4. We maken met het vaccin iedereen onvruchtbaar of dood
  5. We blijven achter met de wappies die ons al niet vertrouwde en die dat nu zeker nooit meer gaan doen.

  Kom op mensen. Als er werkelijk een grote boze drijvende kracht is achter dit alles met de onbeperkte middelen om dit op een mondiale schaal voor elkaar te krijgen en met als doel om de wereldbevolking uit te roeien hadden ze dat wel anders / effectiever gedaan en gezorgd dat ze achter zouden blijven met alle schaapjes die hen zo trouw volgen.

 4. De grote ziekte verspreidt zich als piloten van luchtvaartmaatschappijen, politie, brandweerlieden en meer weglopen van vaccindwang

  Mike naturalnews.com Adams:

  https://www.naturalnews.com/2021-10-11-the-great-sickout-spreads-as-airline-pilots-railway-workers-police-firefighters-say-no-to-vaccine-coercion.html

  We kijken naar een ongelooflijk moment in de menselijke geschiedenis terwijl professionals over het hele spectrum van maatschappelijke functies ‘nee’ zeggen tegen vaccindwang en bedreigingen.

  Southwest Airlines heeft nu bijna 2.000 vluchten in de afgelopen drie dagen geannuleerd vanwege een gecoördineerd protest van piloten over de kwestie van vaccinmandaten.

  Het zijn ook niet alleen piloten die hun toevlucht nemen tot deze belangrijke vorm van burgerprotest: brandweerlieden, politieagenten, spoorwegarbeiders en vele anderen zeggen in wezen: “Laten we Brandon gaan” en vertellen de vaccinfanaten om het op te schuiven.

  We betreden nu het tijdperk van massale niet-naleving. Dit is de enige overgebleven optie wanneer een tirannieke, door farma geteisterde medische politiestaat de legitieme wetenschap, mensenrechten en de rechtsstaat heeft weggenomen: volg hun uitroeiingsagenda niet.

  Volledige details in het hoofdverhaal en de podcast van vandaag hier:
  https://www.naturalnews.com/2021-10-11-the-great-sickout-spreads-as-airline-pilots-railway-workers-police-firefighters-say-no-to-vaccine-coercion.html

 5. A A N D A C H T !

  Aan bevolen door de beste specialist ter wereld op het gebied van corona virussen, Dr. Peter McCullough, MD, MPH, een specialist die nog kan wenen vanwege het wereldwijde bedrog waardoor de mensheid zou kunnen worden uitgeroeid, de dodelijke vaccines:

  A guide to homebased COVID treatment
  ( een gids voor de thuis behandeling van Covid)

  download hier:( Engels)
  https://aapsonline.org/covidpatientguide/

  Zie ook de ruim een uur durende B R I L J A N T E. R E D E. voor de Association of American Physicians and Surgeons Published October 4, 2021

  https://rumble.com/vnbv86-winning-the-war-against-therapeutic-nihilism-and-trusted-treatments-vs-unte.html

  Waar blijft de brandbrief can de Nederlandse artsen of specialisten verenigingen naar onze volkomen geschifte schoolmeester Hugo de Jonge of de vrijmetselaar Rutte , de Klaus Schwab discipel samen met het Kaagmens? Willen ze het beter weten dan de meest briljante man op het gebied van virussen samen met al die andere weg-gecensueerde top virologen.

 6. In het VK: Méér Covid onder de “gevaccineerden” dan onder de “ongevaccineerden”
  Kortom, de prikken helpen geen zier: https://twitter.com/tlowdon/status/1446330963902885888
  Waarmee een CovidpaSS dus een volstrekt nutteloos ding is geworden. Want de “gevaccineerden” houden de ‘besmettingen’ (vastgesteld met de PCR test?) dus niet tegen.
  Hooguit wordt men persoonlijk iets minder ziek.
  Maar de kliek van pers en overheid blijven hun blikken op het troebele oneindige houden. Ze doen net alsof ál die terechte bezwaren (steeds aangetoond door “de wetenschap”) helemaal niet bestaan.
  Intussen blijven ze maar roepen dat ‘we’ moeten vertrouwen op “de wetenschap”. De kernvraag is dan natuurlijk altijd: Wélke wetenschap. Want de neuroloog Bonte die twittert onder de naam Jan B. Hommel (https://twitter.com/hommel_b?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor) baseert zich voortdurend op wetenschappelijk onderzoek. Vandaar dat hij werkelijk recht van spreken heeft als hij flinke tikken uitdeelt aan lieden die er blijk van geven weinig kennis van zaken te hebben, maar die desalniettemin iedereen willen voorschrijven wat ze moeten doen vanwege deze fake-crisis.

  Overheden die zelf crisissen maken (stikstof. Covid, nul CO2!). We zien het op grote schaal.

 7. @ Bert Boersma: Ik kan je zonder die 550 literatuurverwijzingen te lezen nu al melden dat het totale bs is. Hoe, echt HOE kan een onbestaand “virus” uit een lab komen? Iets dat niet bestaat komt nergens vandaan, het is er immers niet. Vanaf dag 1 is de hele plandemie met het bijbehorende “virus” voor 100% uit de dikke duimen van die genocidepsychopaten gezogen. Er is geen “virus”, er was geen “virus”, er komt geen “virus”.

 8. @ piep 11/10/2021 om 5:47 pm

  Zou je dat hier kenbaar willen maken hier?
  Ook ik houd mij met wetten en de daarmee verbandhoudende jurispudentie bezig.
  Niet in de minste veronderstelling dat ook ik maar íets zou kunnen veranderen, integendeel (!!), maar om mezelf duidelijk voor ogen te stellen hoe de vooruitlopende kleine beestjes van dit regime, dat immers nu reeds Wet (bijv. Grondwet, tijdelijke ‘Nood’wet) en tijden (Avondklok, toegang voor gelegenheden) verandert, als wegberijder van het grote Beest voor-invulling geeft aan Dan.7:25, dat niet tegen te houden is.

 9. Bert Boersma: Het ziet er naar uit dat ‘Spartacus’ zijn zakken vol heeft van de Covid-farmaceuten en de corrupte overheden; bovendien, Spartacus-waardig, er wat aan doet. Hopelijk wordt de boodschapper ditmaal niet gekruisigd of op recept gevaccineerd.

 10. @Bert @Mod
  zeker interessant 🤓 https://www.docdroid.net/z3E19up/covid-19-the-spartacus-letter-pdf
  ik heb een samenvatting door de vertaal machine gehaald, maar ik denk dat het voor de meesten van ons “niets nieuws onder de zon” is:

  COVID-19 is een bloed- en bloedvatenziekte. SARS-CoV-2 infecteert het slijmvlies van menselijke bloedvaten, waardoor ze in de longen lekken.
  De huidige behandelingsprotocollen (bijv. invasieve beademing) zijn actief schadelijk voor patiënten, versnellen oxidatieve stress en veroorzaken ernstige VILI (ventilator-geïnduceerde longletsels). Het voortdurende gebruik van ventilatoren zonder enig bewezen medisch voordeel is massamoord.
  Bestaande tegenmaatregelen zijn ontoereikend om de verspreiding van een verneveld en mogelijk door afvalwater overgedragen virus te vertragen, en vormen een vorm van medisch theater.
  Diverse niet-vaccin interventies zijn onderdrukt door zowel de media als de medische wereld ten gunste van vaccins en dure gepatenteerde medicijnen.
  De autoriteiten hebben het nut van natuurlijke immuniteit tegen COVID-19 ontkend, ondanks het feit dat natuurlijke immuniteit bescherming biedt tegen alle eiwitten van het virus, en niet slechts tegen één.
  Vaccins doen meer kwaad dan goed. Het antigeen waarop deze vaccins zijn gebaseerd, SARS-CoV-2 Spike, is een toxisch eiwit. SARS-CoV-2 kan ADE hebben, of antilichaamafhankelijke versterking; huidige antilichamen neutraliseren mogelijk toekomstige stammen niet, maar helpen ze in plaats daarvan immuuncellen te infecteren. Ook neemt het vaccineren tijdens een pandemie met een lekkend vaccin de evolutionaire druk weg voor een virus om minder dodelijk te worden.
  Er is een enorme en afschuwelijke criminele samenzwering die zowel Anthony Fauci als Moderna rechtstreeks verbindt met het Wuhan Institute of Virology.
  COVID-19-vaccinonderzoekers zijn rechtstreeks verbonden met wetenschappers die betrokken zijn bij technologie voor hersen-computerinterfaces (“neural lace”), van wie er één werd aangeklaagd voor het aannemen van subsidiegeld uit China.
  Onafhankelijke onderzoekers hebben mysterieuze nanodeeltjes ontdekt in de vaccins die niet aanwezig zouden mogen zijn.
  De hele pandemie wordt gebruikt als excuus voor een enorme politieke en economische transformatie van de westerse samenleving die de toch al rijken zal verrijken en de rest van ons in lijfeigenen en onaanraakbaren zal veranderen.

 11. De meeste zogenaamde Nederlandse ‘experts’ hebben zelf financieel voordeel aan de griepprik.

 12. In Overijssel wordt een monument opgericht voor de Coviddoden. Een vreemde actie, want dan kun je ook een monument oprichten voor de griepdoden. Dat Covid krijgt trekken van een cult.
  Je sterft, vooral als je oud, ziek en verzwakt bent, nu eenmaal gemakkelijker aan allerlei infecties. Dat valt niet voorkomen door een samenleving op slot te gooien of er een testsamenleving van te maken. Zelfs massaal injecteren helpt daar niet tegen.
  Een burgemeester noemde vooral de tragiek van ouderen die b.v. in de verpleegtehuizen in eenzaamheid moesten sterven. Ja, en dát was nu juist regeringsbeleid!!
  Dus kort door de bocht: De overheid liet mensen in eenzaamheid sterven en richt nu een monumentje op voor die mensen. Dat is wat je noemt een gotspe.

 13. Kijk eens aan: Nu is specifiek de “bible belt” (een erg vage geografische omschrijving) het mikpunt van een epidemioloog die kennelijk namens de regering spreekt.
  Die zogenaamde bijbelgordel is kennelijk te dissident. Terwijl, als je naar b.v. Urk kijkt, daar duidelijk weinig aan de hand is. Dus waar gaat het over.
  Volgens Maarten van Rossem moet er van Urk weer een eiland gemaakt worden. Nu maakte hij dat soort opmerkingen altijd met een knipoog, maar de ironie lijkt te verdwijnen. Hij scheert echt allerlei mensen die hij beschouwt als dombo’s, over één kam.
  Scholieren aldaar dienen op z’n minst twee keer per week getest te worden. Dan krijg je dus wéér valse testuitslagen, maar moeten scholieren in quarantaine. Voor nop, want ze lopen nauwelijks risico. Het domme verhaaltje dat “we” het doen voor de ouderen, is allang pure quatsch gebleken.
  Nu schijnt de jeugd ook nog te moeten voorkomen dat “de ouderen” griep gaan krijgen.
  Ze zijn werkelijk verslaafd aan de macht die ze nu in de schoot geworpen krijgen. Ze zien kennelijk een ziektekiemenvrije samenleving in hun fantasieën en dromen van een heldenrol op dat gebied.

  Een parlementair Engels onderzoek noemt de vroege Britse aanpak de slechtste die mogelijk was. Dan heb je even hoop. Maar nee, het had allemaal véél strenger gemoeten, aldus dat onderzoek. De Britten hadden kennelijk moeten kiezen voor de communistische aanpak; precies wat het Red Team in Nederland steeds propageerde.
  Ook daar schijnen ze nog maar weinig waarde te hechten aan de principes van de rechtsstaat. En om die opzij te schuiven wordt een risico (het virus) zwáár overdreven en disproportioneel in beeld gebracht.

 14. Over Bert ‘ s schrijven op 11/10/2021 om 11:50 pm

  Geachte Bert, en geachte Xander,
  Ik zou graag een link willen leggen naar een andere, andere kijk op de brief in kwestie. Maar niet voordat ik wat verduidelijkingen maak: 1) Het is onredelijk om de boodschapper te verwijten voor de inhoud van het nieuws. Dus dit is zeker geen kritiek op jou Bert, maar een doel alleen 2) Om te proberen, met mijn bescheiden bijdrage van een duizendste deel, om het gemeenschappelijke doel te helpen, dat, zoals ik geloof, de onthulling van de waarheid en haar begrip is, dus 3) Blijf op de uitkijk voor mogelijke breed gepopulariseerde maar goed overdekte vallen voor oprechte zoekers, waar de geslepen bediening van Waarheid en liefde altijd op wedden, en vooral deze dagen.

  En ik las een brief die aan populariteit heeft gewonnen. Wie het niet heeft gelezen, kan het lezen, bijvoorbeeld, hier:
  https://www.tierneyrealnewsnetwork.com/post/you-will-not-destroy-america-and-the-free-world-you-will-not-have-your-new-world-order (in het Engels)
  De brief is goed en lekker voor perceptie en publicatie, maar ik las ook een artikel over iemand die de brief las en erover nadacht: John Kaminski — de Spartacus brief ruikt naar beperkte Hangout, op https://www.henrymakow.com/2021/10/john-kaminski—-the-spartacus.html?_ga=2.143100476.848494632.1633994371-235524479.1633994371
  Ik zal geen afzonderlijke delen opnieuw vertellen of citeren, om de integriteit die het bericht plus de must-read gedetailleerde opmerkingen vertegenwoordigen niet te schenden. Iedereen kan zelf lezen en evalueren.

  Ik, als een fan van de eeuwige waarheden vastgelegd in de oude boeken, die waar zijn op vele niveaus,
  Ik heb mijn eigen wereldse interpretaties. Bijvoorbeeld, dat de rijkdom van rustgevende leugens, die doet denken aan de waarheid, voorkomt dat de rijken door het oor van de naald, wat leidt tot de waarheid. Dit geldt ook voor mij in volle kracht, dus ik probeer alert te zijn op een van de belangrijkste diensten spellen: het aanbieden van giftige dubbelgangers (bijvoorbeeld giftige paddenstoeldubbelen) van waarheid en nep-reddingsrietjes om het begrip af te leiden en de interne weerstanden van een persoon op te schudden. Natuurlijk hangen veel van de dingen die ik schrijf ook af van “waarheden vermengd met leugens”, dus ik voeg graag “misschien” toe en stel vragen in plaats van harde conclusies te trekken. Een slimme man zei ooit: “Ik haat het communisme omdat er geen ‘Misschien’ is. De waarheid is wat ze zeggen”

  Ik zeg dit als een nederige lezer die zichzelf niet erg serieus neemt, en in de hoop dat zowel Bert als Xander mij mijn onbeschaamdheid zullen vergeven. 🙂

 15. Dr .Ted van Essen heet waarschijnlijk Tedje van Es .
  Het wachten is op Dr, Jakobo , werkelijke naam F. Jacobse .
  De zoetstofkliniek is nu Big Pharma , en het is allemaal echt .
  Wie had het kunnen bedenken .

 16. Geachte Xander,

  Onlangs heb ik een document doorgestuurd gekregen dat “The Spartacus Letter” heet. Het is een zeer deskundig en uitvoerig verslag van iemand met veel medische kennis van zaken.Het document bevat 550 literatuurverwijzingen. Wat vooral eruit springt is dat de oorsprong van het virus klip en klaar is aangetoond, nl het Wuhan Lab of Virology. Alle spelers worden daarin genoemd. Ook wordt haarfijn uitgelegd dat vanaf dag 1 natuurlijke,goedkope medicijnen effectief zijn geblokkeerd om de vaccins te promoten. Ook geeft de schrijver haarfijn aan hoe corrupt de medische instanties, de mainstreammedia en de regeringen zijn. Kortom zeer de moeite waard voor een beter en volledig begrip van deze gecreeerde pandemie.

  Zeer interessant. Mod.

 17. @ Ben, idem waar ik woon. Dagelijks is de hemel volgekalkt met witte strepen die zo kris-kras door elkaar heen lopen dat het wel lijkt alsof ze tekeningen in de lucht maken. En dat zijn dus zeker geen standaard vluchtroutes!

  Die chemtrails veroorzaken weet ik wat voor ziektes, dat kan haast niet anders. Hopelijk komt ooit uit wat men al decennia over ons heen strooit..misschien is de Influenza hier wel mee begonnen..

 18. Wij evolueren heel snel naar een (de twee volgende woorden LETTERLIJK hardop lezen aub) ‘geDEMONiseerde werelddictatuur’ waarin de meeste mensen liever hun ogen en oren toe houden dan de échte Waarheid onder ogen te zien. De Franse psychiater/schrijver Frantz Fanon benoemde dit soort ‘gedrag’ als COGNITIEVE DISSONANTIE… Een term die wij allemaal binnenkort nog heel dikwijls zullen horen en lezen. Want stel je eens voor dat onze maan een holle plasma-schijf zou blijken te zijn, die ’toevallig’ even groot is als de zonneschijf tijdens een totale eclips… Heel je denkwereld wordt er door onderuit gehaald… dag jannekemaan! But:
  *don’t worry, be happy*…
  Waar en/of vooral van wie hebben we dat ‘adagio’ nog gehoord?
  En voor straks: slaapwel lieve pc-scherm-kijkertjes…
  *zucht*
  En met ‘échte Waarheid’ verwijs ik met plezier naar Joh. 14:6… Vooral ongelovigen zullen verrast zijn (verrast met een dubbele ‘R’… anders is het wachten tot WOIII zal uitbreken, dan zal iedereen verast zijn, met slechts één ‘r’)… brrrr 😉
  Cassandro

 19. Het rotte volk dat de jeugd wil injecteren met een middel dat riskanter is dan de ziekte zelf, wil nu kinderen inspuiten tegen de griep. Waarom mogen kinderen geen griep krijgen die ze prima kunnen uitzieken?
  Waarom wordt de jaarlijkse griep plotseling gepresenteerd als een horror-scenario?
  Ze lijken allemaal wel gek geworden in hun streven naar 0 dit en 0 dat.
  Het krijgt neurotische trekken, al die angstscenario’s die zo graag verspreid en geloofd worden.

 20. Er zijn wetenschappers die écht bedreigd worden!!, Met ontslag bijvoorbeeld! En dat zijn de wetenschappers die ‘dwarse’ geluiden laten horen. Die a.h.w. ‘dissident’ zijn.
  Een wetenschapper als de Australische Peter Ridd, die aantoonde dat het Barrière Riff allesbehalve stervende is. Die man doet daar al vele decennia aan onderzoek.
  Of de wetenschappers die twijfelen aan het Covidverhaal. Die zijn hun baan niet meer zeker zijn (b.v. de integere Belg Sam Brokken).
  En dank aan de enorme vuilspuiterij die iemand als Jordan Peterson over zich heen kreeg omdat hij vast wilde houden aan man/vrouw.
  De staatsomroep die steeds meer op een Pravda begint te lijken (met hetzelfde opvoedende toontje) bedoelt vast en zeker NIET deze “dissidente” wetenschappers die wérkelijk bedreigd worden in hun bestaan!

 21. Zeldzame en moedige geluiden.
  Nu horen we weer dat “wetenschappers” zich zo bedreigd voelen.
  “Wetenschappers” mogen niet meer worden tegengesproken, want dan voelen ze zich ‘bedreigd’.
  Ze mogen leugens verkondigen zonder verbaal aangevallen te mogen worden.
  En dat geldt dan uiteraard vooral voor die “wetenschappers” die de klimaatagenda, de Covid-agenda, de stikstofagenda en in het algemeen de VN-agenda 2021/2030 proberen te voorzien van een wetenschappelijk sausje.
  Marxistische “wetenschap” mag niet betwijfeld worden.
  Je krijgt steeds meer het gevoel onder een communistisch regime te leven, waarbij alleen nog maar robot-volg-gedrag is toegestaan. Allemaal slaafs gehoorzaam in een door de overheid “geschonken” risicoloos leven, en kritiek daarop is “bedreigend” (zó wankel is dat kaartenhuis dus; een stevige discussie kan het niet aan).

 22. Breaking News !

  Rare pappie in Nederland voorziet een energie, voedsel en aanvoer lijnen verstoring ?

  Ja de man is helemaal niet op de hoogte van wat er werkelijk plaats vindt,
  De man haalt zijn info uit cijfers uit de werkelijke economie, de productie.
  Kan niet waar zijn dat economen die al jaren in het vak zitten een systeem crises voorspellen?
  Nee joh die waren tot twee jaar geleden de stemmen waar alle investeerders naar luistereden.
  Nu zijn ze wappies, het systeem is perfect, de overheid moet je vertrouwen, er is niets aan de hand, U moet géén benodigdheden inslaan, de overheid zorgt voor je en anders God wel,
  we leefden in een bijna paradijs, tijdelijk….
  Nu de schaarste komt mogen we ons geloof ten harte maken !
  China heeft echt geen bedrijven toegang tot stroom 2 dagen in de week geratsuneerd ?
  De voedsel voorziening komt niet in geding door groene energie de gasprijzen 8x verhoogt?
  Er is echt niets om je zorgen over te maken, wat je vooral niet moet doen is….
  Spullen die je nodig hebt om zelfvoorzienend te worden, niet nodig !
  Een buffer voor later als het tegen zit, niet nodig, nee mensen, leen geld…
  Uw overheid en hun banketkartel drukt Uw schuld 1, 2, 3, op Uw nek !
  De wereld wordt mooier met de dag, de toekomst ziet er rooskleurig uit !

  Wie dit sprookje voorziet maakt voorbereidingen indien niet al te laat, succes !

 23. louis schreef:
  11/10/2021 om 1:52 pm
  Dat zal niet veel uithalen denk ik.
  Op pakjes sigaretten staan ook de engste foto’s op, ze paffen rustig door.
  Mensen zien het niet meer, tot dat ze uit apathie wakker worden.

 24. Bill Gates over bijwerkingen, ”if you want to see side effects of it, that takes 2 years, so, aaaa”, dus hij wist dat het twee jaar kan duren, maar wist niet dat er ook al direct doden zouden vallen ook! Hij dacht zo, ze kunnen het maar na twee jaar zien, hihihi, ondertussen toch weer mooi opgeruimd! Fauci deed dezelfde soort sadistische opmerkingen over de bijwerkingen! Zie hetanderenieuws.nl? ”Vaccinatie Reloaded”, wel weer verkeerde etiketten, vaccinatie? Het is geen vaccin! Het is mrna gentherapie biowapen! ”Population control with vacciiiiiiines!”

 25. Heb al in eerdere reacties gezegd ,,We gaan spannende tijden tegemoed,, Zoniet dan onze kinderen wel. Amen.

  Vanaf Frontnieuws

  https://www.frontnieuws.com/een-nederlandse-begrafenisondernemer-stelt-een-onschuldige-vraag-waarom-zien-de-lichamen-er-de-laatste-tijd-zo-vreemd-uit/

  Een enkele naïeve vraag is soms genoeg om een heel systeem te doen instorten,” zei een Colombiaanse filosoof die Gómez Dávila heette ooit.

  Ook begrafenisondernemers beginnen vreemde patronen op te merken.

  En de laatste tijd beginnen veel mensen een hoop onschuldige vragen te stellen, omdat ze dingen tegenkomen die gewoon nergens op lijken te slaan, zolang je niet het soort vragen stelt dat we geacht worden niet te stellen, schrijft Rintrah.nl.
  Zoals ik al eerder zei, sterven er de laatste tijd te veel mensen in Nederland en demografen beginnen dat op te merken. Ook begrafenisondernemers beginnen vreemde patronen op te merken.
  Het voordeel van deel uitmaken van een echte gemeenschap is dat je, wanneer de dingen zuur worden, het soort dingen hoort die de machtsinstituten proberen te verduisteren. Wreedheden die in de geschiedenisboeken belandden, werden meestal als geruchten afgedaan toen ze plaatsvonden. Een Nederlandse vrouw kwam zo’n “gerucht” tegen in haar uitgebreide netwerk en besloot het vast te leggen omwille van de transparantie. Een Nederlandse begrafenisondernemer vroeg zijn collega’s om hulp, zodat de lichamen die hij behandelde er beter uit zouden zien.
  Dus daar heb je het. Een Nederlandse begrafenisondernemer merkt op dat de lichamen die hij behandelt vreemde capillaire bloedingen hebben, bekend als petechiën. Wat kan zoiets veroorzaken? Er is een lange lijst van aandoeningen die deze symptomen kunnen veroorzaken, maar er is er een die er bovenuit springt: Trombocytopenie. Wanneer iemand abnormaal lage bloedplaatjes heeft, kunnen er gemakkelijk bloedingen optreden, omdat het bloed niet goed stolt. Een van de symptomen die een vrouw hiervan kan merken, is hevig menstrueel bloedverlies (wat veel vrouwen de laatste tijd melden). Bij mannen is het zeldzamer om symptomen te merken.

  Het COVID-19 “Vaccin” en de Code van Neurenberg – Misdaden tegen de Mensheid en Genocide

  We weten dat er een verband bestaat tussen het COVID-19 vaccin en de ontwikkeling van auto-immuun trombocytopenie. Wat moeilijker te bepalen is, is hoeveel gevallen niet gerapporteerd worden. Dit is het soort indicator dat je zou verwachten, als we veel gevallen missen van mensen wier dood eenvoudig wordt geïnterpreteerd als een “onverwachte tragedie”.

  Ik zal ook de moeite nemen om enkele van de reacties te documenteren.

  Een andere begrafenisondernemer deelt ook iets interessants:

  Dit is ook de moeite waard om te bekijken. De medische term voor een ophoping van vocht in de buik is Ascitis. Hoewel de meest voorkomende oorzaak cirrose is, is een andere mogelijke verklaring voor zo’n vochtophoping hartfalen. Als we te maken hebben met veel meer gevallen van spontaan hartfalen (zoals de statistieken uit Engeland suggereren) bij mensen die verder relatief gezond waren, is wat deze dame beschreef het soort dingen waarvan je zou verwachten dat begrafenisondernemers ze opmerken.

  We kunnen wat eenvoudige wiskunde toepassen om te zien of deze rapporten de reuktest doorstaan. Een gemiddelde begrafenisondernemer balsemt ongeveer twee mensen per dag. De sterfte in Nederland ligt op dit moment ongeveer tien procent boven normaal. Een begrafenisondernemer die tien mensen per week zou balsemen, zou er nu dus elf balsemen. Als elk sterfteoverschot dat nu optreedt dit soort verschijnselen vertoont, dan past het dat een begrafenisondernemer kan melden dat hij twee van die gevallen per week tegenkomt.

  Op de lange termijn zijn er andere vragen die beantwoord moeten worden: is dit van voorbijgaande aard? We weten nog steeds niet echt zeker hoe de vaccins myocarditis en bloedklonters veroorzaken. Wetenschappers zijn onzeker over het onderliggende mechanisme. Het spike-eiwit zelf is toxisch, maar de immuunrespons op het spike-eiwit kan ook problemen veroorzaken. We weten alleen dat dit het geval is, omdat we in een bepaalde periode na de toediening van het vaccin veel meer gevallen zien dan op grond van willekeurig toeval te verwachten zou zijn. Als het probleem de antilichaamrespons op het spike-eiwit is, dan zouden we verwachten dat deze antilichamen worden versterkt wanneer mensen opnieuw aan het virus worden blootgesteld.

  Ongevaccineerden hebben al kudde-immuniteit bereikt, terwijl de gevaccineerden nu ziek worden omdat hun vaccins falen
  Dit zijn het soort vragen waarop men graag een antwoord had gekregen voordat de regering besloot dat ieder mens boven de twaalf jaar met deze vaccins moest worden geïnjecteerd.

 26. @lies

  Helemaal mee eens. Maar ja ik denk dat dat net zo is als met drinken, als je er teveel van neemt en er te lang in blijft zitten kun je niet helder meer denken. En dan komen ook de sterke verhalen 😛

 27. Ik zie dat ongevaccineerde zwanger in Engeland toch aardig aan de beurt zijn. Ik begin toch wel eens te twijfelen of er niet een klein kansje bestaat dat de hele wereld echt last heeft van een virus. Dat niet alle 300 wereldleiders op 1 lijn zouden zitten qua inspuiten van een schadelijk vaccin, maar om zo, uit de geschiedenis geleerde, pandemie de kop in te drukken.

  https://frontpage.fok.nl/nieuws/850943/1/1/50/1-op-de-5-ernstig-zieke-britse-covid-19-patienten-is-ongevaccineerde-zwangere.html

 28. Beste X-team,

  Off-topic, ik rij richting Brabant, net Eindhoven door richting Antwerpen, de lucht is een groot grid, tezamen met grote uitgewaaide strepen… niet normaal.. vliegtuigen vliegen aan en af.. ook veel dubbele parallelle strepen dicht bij elkaar vanavond.. triest..

  Kun je deze chemtrail scam nog ns aan de journalistieke tand voelen aub?

  Ik loop vast in mijn zoektocht kan er heen vinger achter krijgen.. zucht.. word er wel steeds verdrietiger van..

  Bij voorbaat dank

 29. Beste No Nonsense,

  maar nee, jong ! Het groot kapitaal wint altijd !!!

 30. Aaan allen : ik ben bezig wetten op te schrijven die met de voeten worden getreden door onze “verkozenen” … : 1) inbreuk recht op privacy (art. 22 wet 17-02-94)/2) dicriminatiewet (art. 5 en 7 10-05-2007)/3) inbreuk op de Grondwet (art. 22 17-02-94)/4) inbreuk op de Code van Nürnberg (19-08-1947) dat gaat over medische experimenten op de mensheid.

  Te gebruiken in de nabije toekomst.

 31. Op Ludwig: Merck komt met een dure namaak-ivermectine pil.
  Niet nodig: ivermectine werkt veel beter en kost veel minder ………

 32. Je laatste woorden kloppen als een zweer . Als je maar lang genoeg leugens blijft verkopen, gaan mensen het vanzelf als waarheid aanvaarden .

 33. Nogmaals, dat word duidelijk aangegeven in de cijfers, iedereen die nu overlijd overlijd na vaccinatie (die een vaccinatie gehad hebben). Zo zijn er mensen overleden nadat ze een ei lieten vallen, nadat ze tv hadden gekeken enz. enz. Zo moeilijk is het toch niet om de feiten even te checken?

 34. Vraag…. illuminati kaarten twin towers voorspeld ook deze pandemie en massamoord voorspeld.
  Illuminati Komt er voor uit dat ze volgelingen van Lucifer zijn…666. Anti Christ? Wat begrijp je met 2 Johannes 7

 35. Experts? Pushers zeker, Big Pharma business! Erg dat er niemand de bedreigde mensen kan beschermen!

 36. Na de coronaprik krijgen we nu weer de griepprik, en als dat gedaan is een derde coronaspuit, het blijft maar duren. De vraag is nu, wat gaat de winter doen? En wat met die coronapas? In Italië komen steeds meer en meer mensen in opstand tegen deze coronapas en ook elders. Straks mogen we alleen nog buiten komen met coronapas. Dan pas zal er ambras zijn denk ik zo. Shalom

 37. Heb zelf zorgpersoneel gezegd niet mensen te willen uitsluiten van behandelen,als ze zich niet willen vaccineren, ben niet gecharmeerd van de dwingelandij!
  De autoriteiten maken misbruik van zogenaamde regels die wetenschappelijk niet te bewijzen zijn!

 38. “…en de ervaring van 2020 leert dat het volk compleet zijn verstand verliest en overal mee akkoord gaat.”

  Xander toch… :-)) leuk dat je in nu raadsels gaat schrijven!
  ik had het zo gedaan:
  ‘Welk volk heeft geen verstand en kan dat toch verliezen?’

  Of een andere:
  “Welke minderheid van 15-20% van een volk dat zegt ‘ik ben niet gek’ wordt voor gek verklaard maar is niet gek?”

  (Voor diegenen die denken dat ik als tijdvulling maar iets uit m’n duim zuig:
  jullie zijn niet gek, want jullie hebben gelijk.)

 39. Verplichte griep prik wat dan weer op het corona spul lijkt.
  Word nog grappig deze winter met al de kuddende koeien.

 40. sorry, maar kunnen we beter niet de foto’s van doden mensen erbij plaatsen
  HARD ja, maar je red er mensen levens mee, niemand reageerd nog denk ik.
  Covid propaganda had het zelfde tacktiek

 41. Als je echt kan bewijzen dat die cijfers kloppen en je laat die cijfers aan een rechter zien, dan moeten ze wel stoppen met de vaccins.

  Maar kan je die cijfers nou duidelijk presenteren zodat een rechter het ook makkelijk begrijpt?
  Want zo makkelijk is het niet om die database met cijfers te begrijpen, echt niet.

Comments are closed.