Pfizer klokkenluider: Directeuren hielden gebruik geaborteerde foetuscellen verborgen

—————————————————————————————————————————————–

Vice-directeur: Vaticaan heeft bevestigd dat onze vaccins ontwikkeld met abortuscellen acceptabel zijn

—————————————————————————————————————————————–

Project Veritas haalt in de meest recente video waarin het corona-vax bedrog wordt exposed Melissa Strickler voor de camera, klokkenluider bij Pfizer. Zij kwam in een database emails van de top executives van het bedrijf tegen waarin werd afgesproken dat informatie over het gebruik van de cellen van geaborteerde foetussen bij de ontwikkeling van de Covid ‘vaccins’ verborgen moest worden gehouden. Strickler vreest dat deze cellen ook in de definitieve vaccins zijn gebruikt.

Vanessa Gelman, senior director Worldwide Research, Development & Communications, schreef in emails aan onder andere Philip Dormitzer, vice president en Chief Scientific Officer, dat deze menselijke cellijnen weliswaar niet direct in het experimentele ‘vaccin’ zijn toegepast, maar dat in de testlaboratoria wel degelijk ‘één of meer cellijnen met een oorsprong die kan worden teruggevoerd tot menselijke foetuscellen’ worden gebruikt.

Hierover schrijft Gelman: ‘Dit gedeelte probeerden we echt heel hard om niet te delen, tenzij het strikt noodzakelijk is en van kritiek belang is voor de missie… Vanuit het gezichtspunt van bedrijfszaken willen wij vermijden dat de informatie over de foetale cellen naar buiten komt.’ Als reden geeft ze dat het risico te hoog is dat ‘leden van het publiek’ deze informatie ‘op een manier gebruiken die wij niet willen.’

Philip Dormitzer schreef vervolgens in een email aan een andere medewerker dat ‘HEK293T cellen (HEK = Human Embryo Kidney**), gebruikt voor de IVE analyse, uiteindelijk afkomstig zijn van een geaborteerde foetus. Aan de andere kant heeft het doctrinaire comité van het Vaticaan bevestigd dat ze het acceptabel vinden dat pro-life gelovigen zich laten immuniseren.’ (onderstreept en vet toegevoegd)

(** Zie ook ons artikel van 22-05:  Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen ( / Abortuscellen in vaccins eerder gelinkt aan kanker, leukemie en autisme))

Strickler bevestigt dat Pfizer zich hiermee niets aantrekt van de wettelijk erkende religieuze gewetensbezwaarden. ‘Ze weerhouden kennis aan het publiek waarmee mensen kunnen besluiten of ze ermee instemmen of niet…. Ze zijn zó bedrieglijk in hun emails, dat het er bijna op lijkt alsof deze cellen in het definitieve vaccin zitten. Daardoor ging ik het niet vertrouwen.’

Toen FDA officials op bezoek kwamen voor controle, werden de ramen van bepaalden ruimten verduisterd. Op de vraag waarom ze openlijk naar Project Veritas heeft gewend, antwoordt ze dat ze dit het juiste vond om te doen, omdat ‘mijn eigen bedrijf niet eerlijk wil zijn tegen mij… Ik was echt getraumatiseerd en doodziek van de zaken die ik heb gezien. Daarom heb ik verlof genomen. Wel ben ik best een beetje bang voor wat ze nu tegen me gaan doen. Maar ik heb er vrede mee. Het publiek moet dit weten, want ze willen dit aan kinderen geven.’

Waarom ze hier niet mee naar het Congres ging? Omdat haar advocaten haar adviseerden om rechtstreeks naar Project Veritas te gaan. ‘Klokkenluider advocaten (en ook iemand die 17 jaar bij het ministerie van Justitie werkte) vertelden me dat sommige dingen het beste kunnen worden gelekt naar de media, dan het op een andere manier te doen. En ik vind dat openbaar moet worden gemaakt, zodat de mensen zich realiseren dat ze worden bedrogen.’

Ze besluit tegen haar bazen van Pfizer: ‘Ik ben slechts één gezicht van veel van jullie medewerkers die bereid zijn hiertegen te vechten en aan de wereld te onthullen wat er gaande is. Alles wat wij willen is dat jullie transparant en eerlijk zijn, en het juiste doen.’

(Die oproep zal vermoedelijk aan dovemansoren zijn gericht, want Pfizer stond al ver vóór deze corona plandemie bovenaan de officiële lijst met de meest corrupte bedrijven ter wereld.)

Kijk hier de het hele gesprek (20 min.):

Xander


(1) Project Veritas (YouTube kanaal)


Zie eerdere delen:

05-10: Pfizer wetenschappers tegen Project Veritas: ‘Je eigen antilichamen zijn beter dan onze vaccins’

28-09: Project Veritas undercover: J&J officials zeggen dat kinderen beslist geen vaccin moeten nemen
23-09: Project Veritas undercover: FDA official vergeljkt Covid vax campagne met Nazi Duitsland
21-09: Overheidsmedicus in geheime Project Veritas opnames: ‘Covid vaccins zijn complete rotzooi’

—————

19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties
20-06: Biotech bedrijf ontwikkelt vaccins zonder abortus cellijnen, maar Vaticaan is niet geïnteresseerd
21-04: Aartsbisschop Vigano: ‘Vaccinslachtoffers worden geofferd op het altaar van Moloch’
10-01: Paus Franciscus herhaalt eis dat iedereen en Covid vaccin moet nemen

2020:

18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
22-05:  Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen ( / Abortuscellen in vaccins eerder gelinkt aan kanker, leukemie en autisme)

2019:

05-10: Italiaans lab ontdekt dat gemodificeerde abortussencellen in waterpokkenvaccin kanker kunnen veroorzaken
04-10: Paus wil in 2020 pact met wereldleiders sluiten voor oprichting klimaatdictatuur (/ Grote crisis gepland om weg vrij te maken voor Luciferiaanse wereldorde)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

48

 1. Na het nieuws over dit spontaan, populaire Poolse woede ter ondersteuning van een humane EU, onze nationale televisie werd gevolgd door nieuws over het standbeeld van Merkel, die een paard zadelde. En in een oogwenk, ging mijn lamp branden. (Maar ik waarschuw je dat ik ben niet erg slim, en ik kan verkeerd zijn geweest 🙂 )

  Ik heb deze lamp aangezet:
  Een paar dagen geleden, of een week geleden, las ik dit nieuws “wat gebeurt er op 15 oktober? Er zijn veel mandaten die wereldwijd op dezelfde datum in werking treden”
  investmentwatchblog.com/whats-happening-on-october-15-theres-many-mandates-that-come-into-effect-all-over-the-world-on-that-very-same-date/
  En ik zei tegen mezelf, om naar deze datum te kijken, is er iets historisch op het, een soort van religieuze of cultus vakantie, enz.? Met mijn bescheiden capaciteiten, vond ik het:
  occult-world. com /horse-in-magic/ (Ik schrijf dit opzettelijk om geen directe links naar occulte sites te geven 🙂 )
  Van daar:
  “Het paard is een belangrijk heilig dier geassocieerd met vruchtbaarheid, magie, helderziendheid en voortekenen.
  In het Verenigd Koninkrijk en in heel Europa was het eten van paardenvlees taboe, met uitzondering van het October Horse Festival. In het oude Rome, begon het festival op 15 Oktober met een strijdwagen race op de Champ De Mars; het rechter paard van de winnende strijdwagen werd gedood als een offer van god, doodgestoken met een speer.”
  “Het hele festival was een vruchtbaarheidsritueel om goede oogsten te garanderen, met een paard dat de maïsgeest voorstelde. In Denemarken werd het Oktober Horse Festival gekenmerkt door spatten van paardenbloed in het oosten en het zuiden door een priester, die de incarnatie van het paard observeerde als de geest van het zonnejaar. De feestdag werd in de Middeleeuwen door de kerk verboden.”
  “Het paard als een korengeest verschijnt in andere heidense vruchtbaarheidsrituelen van culturen. In Hertsfordshire, Engeland, werd de oogst afgerond met een ceremonie genaamd The crying mare.
  De Galskitische Kelten vereerden de Griekse godin van de vruchtbaarheid Demeter als de godin Mare genaamd Epona, of de drie Eponi, geassocieerd met de drievoudige godin. Epon werd geadopteerd door het Romeinse leger, dat haar beschouwt als de patrones van paarden; de godin geniet een wijdverspreide cultus in heel Europa. Een cultus die in Ierland overleefde tot de 12e eeuw…
  Andere Griekse godheden met paardenaspecten zijn Athene, Aphrodite en Kronos.
  Poseidon, de Griekse god van de zee, doodde paarden met golven, het symbool van de blinde, oerkrachten van chaos. Het paard wordt geassocieerd met de begrafenismysteries van de oude Chthonische sekten. Het was opgedragen aan Mars, de god van de oorlog; de onverwachte verschijning van het paard was een voorteken van de oorlog. Het paard wordt ook geassocieerd met de donder die het creëert met zijn hoeven.
  De Kelten geloofden dat hun zielen per paard naar het land van de doden reisden.
  Carl G. Jung gelooft dat paarden de magische, intuïtieve kant van de mensheid vertegenwoordigen. Door de geschiedenis heen is aangenomen dat paarden een helderziende kracht hebben die hen in staat stelt onzichtbaar gevaar te voelen.
  Tijdens de heksenjacht van de Inquisitie, wordt aangenomen dat de duivel en heksen het recht hebben om figuren in paarden te veranderen” (Ik miste alle bloederige details van de offers.)

  Echter, met mijn eigen niet-zo-slimme hersenen, kon ik wat willekeurige verbindingen maken voor de lol:
  Er zijn veel mandaten die wereldwijd op dezelfde datum in 15 Oktober; onverwacht standbeeld van oma Angela op een paard; een bijna geheel waarschijnlijke voedselcrisis; nieuws over militaire spanningen op officieel niveau…
  Oktober paard Festival, dat is een vruchtbaarheidsrite in het oude Rome op 15 oktober; Het paard wordt geassocieerd met de begrafenismysteries van de oude Chthonische sekten. Het was opgedragen aan Mars, de god van de oorlog…de onverwachte verschijning van het paard was een voorteken van de oorlog” ; De Kelten geloofden dat hun zielen per paard naar het land van de doden reisden…
  (Om u eraan te herinneren dat ik op zoek was naar de datum van 15 oktober, een paar dagen voordat het nieuws over Angela op het paard verscheen.)

  Herinner je je dit nieuws na het nieuws over Poolse ongehoorzaamheid?
  https://freewestmedia.com/2021/10/11/artist-mocks-merkel-with-golden-equestrian-statue/
  “Kunstenaar bespot Merkel met gouden ruiterstandbeeld
  De Gouden ruiter, het ruiterstandbeeld van Carl August in Dresden, Duitsland, herinnert eraan dat grootheid gevangen kan worden genomen. Een ruiterstandbeeld met Angela Merkel zittend op een paard zonder zadel of teugels heeft een andere reactie van de kijkers opgeroepen.”
  Er is een foto van dit standbeeld met een uitleg: “De Gouden Ruiter is een ruiterstandbeeld van de Saksische Electro en Poolse koning Augustus de sterke , die staat op de Neustädter Markt in Dresden tussen Augustusbrücke en de hoofdstraat . Het wordt beschouwd als het beroemdste monument in Dresden en een van de belangrijkste sculpturen van de barok van Dresden. Het standbeeld toont augustus als een Romeinse Caesar in noordoostelijke richting naar het Poolse koninkrijk op een Lipizzaner hengst. De prins wordt groter dan leven getoond. Oorspronkelijk waren de ruiter en het paard vuur verguld. Bladgoud werd gebruikt voor de restauratie van 1956.”
  Ik heb geen idee of dit gouden beeld van Angela op een paard, dat een paar dagen na het ongehoorzame gedrag van Polen verschijnt, kan worden beschouwd als een Onofficiële nota van de EUSSR aan een land waarin mevrouw Angela ‘ s Land speciale interesse heeft getoond in het recente verleden. Klinkt als een samenzweringstheorie, nietwaar?

 2. @ Freedomfighters for Saint Germain, ik sta mij toe om nog eens commentaar te geven op het nieuws dat u hebt gebracht.
  07/10/2021 om 10:53 pm
  “En: op 7/10: nos-item over Polen: Hooggerechtshof Polen vindt dat Poolse wet voorrang heeft op EU-wet.
  Iedereen buitelt nu over Polen heen, maar het is meer dan fantastisch: vanavond is een email gestuurd aan nos en heel veel anderen: de Europese wetten gaan inderdaad voor op nationale wetten in alle EU-landen: dat betekent dus:
  dat alle virusregels ONWETTIG zijn: want: in strijd met Europese Wetgeving.
  Einde verhaal voor alle rockefeller-, schwabclubs en trawanten.
  gelijke monniken, gelijke kappen.”

  Dit gebeurt op 7/10…Eergisteren ochtend kijk ik naar een van de nationale zenders om de gewone mensen te misleiden (nieuws op televisie met nationale dekking), wat “‘massale nationale protesten op zondag tegen overheidsbeleid dat volgens critici Polen EU-lidmaatschap zou kunnen kosten”. In 3-4 dagen wordt een massa protest georganiseerd tegen iets dat gunstig is voor de Polen. (Met een zeer belangrijke verduidelijking: nuttig voor gewone Polen). U kunt ze zien in de foto geplaatst onder de titel van dit artikel: https://www.latimes.com/world-nation/story/2021-10-11/poland-leader-idea-of-polexit-is-fake-news
  In 3 dagen verschenen al deze nieuwe vlaggen ergens vandaan (uitstekend vakmanschap), de ideale organisatie werd bereikt…Tegen de prijs van de maandelijkse begroting van een klein land van de vijfde wereld, of zakgeld van een Eigenaar.

  En onmiddellijk, de volgende dag, zoals het artikel zegt, de Poolse premier Mateusz Morawiecki twitterde dat “Polexit “nepnieuws” is, waarbij hij benadrukte dat alle verplichtingen in Polen die voortvloeien uit de EU-wetgeving “van kracht blijven”, en hij stonk dat de claims een “schadelijke mythe” waren. De EU is volgens hem “een te serieuze gemeenschap om te worden geïntroduceerd in het rijk van sprookjes. Dit is een plaats van wederzijds voordeel, maar ook van echte problemen voor alle landen van de Unie”.
  Komt op het podium Aartsbisschop Stanislaw Gadecki, het hoofd van het invloedrijke Rooms-Katholieke episcopaat van Polen en een supporter van de regering, zei tegen de Vaticaanse Radio: “we willen allemaal in Europa blijven,” en “geen redelijk persoon wil het verlaten.”
  Maar dat is niet alles, want de politie van Warschau werd geïnformeerd dat er vier mensen werden vastgehouden, waaronder tussen Morawiecki Franek Broda, die beweert dat een politieagent hem op de grond tegen het hoofd schopte. Dezelfde neef van Morawiecki, de 18-jarige Broda, was een overheidscriticus en activist voor LGBTQ-rechten. (De Republiek Polen heeft een bevolking van meer dan 38 miljoen, en, bij toeval, de jongste 18-jarige neef van de Premier, is een lid van een belangrijke organisatie en de eerste criticus van zijn oom.)…

  Zoals deze beroemde toneelschrijver met een mysterieuze identiteit zei (die, onder andere, moet staan in sommige misantropische samenlevingen): “De wereld is een podium, en we zijn er allemaal acteurs in”

 3. Dat is een dingetje …geloof er geen jota van dat hele foetusverhaal hoor ik te pas en onpas bij teveel onderwerpen.

 4. Een vorm van kannibalisme en het goedpraten van moord door het vaticaan.

 5. Huig Plug is terug, zie zijn laatste video op YT? Huig Plug live 95: Huig trapt het deksel van de Demmink-doofpot … Blue Tiger Studio …

 6. @ Miami, die video van je staat ook al op mijn blog playlist, wat is er dan niet juist? De twee gaan toch over hetzelfde, de kortere & de langere? Waar spreken ze elkaar dan tegen? Demmink is een monster, heel de politieke bende! Ze hebben bij hetandereniews.nl ook nog een Argus uitzending bij geplaatst erover, het verhaal van Lisa. Groetjes,

 7. Ik heb vorig jaar een video gezien van een Rechtszaak in de V.S.
  waar zo’n tien negen geleden big-pharma terecht stond vanwege gebruik weefsels en lichaamsvloeistoffen in vaccin-ontwikkeling vanuit gedwongen geaborteerde foetussen.
  Het werd daar toegegeven. Volgens mij was er geen strafuitspraak toen, behalve er wel mee te stoppen.

  Half uur bezig geweest om de link te zoeken, maar niet meer te vinden.

  Maar het gebeurd dus nog steeds.

 8. @Freedomfighters for Saint Germain,
  is er een probleem met de link die je gaf. Ze opent het http://www.afinalwarning%2Ccom/560666.html met “Er is geen toegang tot deze site. Kijk of die er is.afinalvarning %2com is correct ontladen.” Maar toen ik het handmatig schreef, net als jij, opent hij het voor mij. En informatie is echt “huiveringwekkend. Sterke maag vereist.”
  Een van de twee bronnen van hun artikel is een nog dieper artikel hier https://thenewamerican.com/on-nazi-level-baby-parts-experiments-at-the-university-of-pittsburgh-officials-and-media-mum/
  Zij, net als afinalwarning.com, gaat niet over hervertellen, alleen het begin: Na de onthulling dat “de Food and Drug Administration kocht een deel van de draad voor geaborteerde kinderen en eiste “vers en nooit bevroren”, het blijkt ook dat “de Universiteit van Pittsburgh is het uitvoeren van zogenaamde “Nazi-niveau experimenten,” een van die gaat inoculeren van de hoofdhuid van zuigelingen op laboratoriumratten.”
  En de diepere conclusies van de auteur: “Hoe schokkend deze onthullingen van Dr.Mengele voor velen ook mogen zijn, ze zijn niet echt verrassend-niet voor degenen die bekend zijn met de overtuigingen die heersen in de moderne samenleving. Overweeg het volgende: Als we geen ziel hebben, en daarom zijn we maar een paar kilo chemicaliën en water, zijn we niets anders dan organische robots. En wat kan er mis zijn met het beëindigen van de functie van de robot? Wat kan immoreel zijn over het gebruik van robotonderdelen om een waardevol einde te bereiken?”
  “Als deze analogie onaanvaardbaar frivool lijkt, weet dan dat het gaat om iets dat slechts een gevolg is van atheïsme – of goddeloosheid, als je wilt. Dat betekent niet dat een atheïst het onderzoek zal accepteren, velen, zonder twijfel, vinden het verontrustend”
  “Ik accepteer dat veel onderzoekers, bestudeerd door moreel relativisme en het geloof dat “het doel de middelen heiligt”, het gevoel hebben dat ze het grotere goed dienen.”
  “Daarom moeten daden niet worden geleid door gevoelens, die geen goede indicatoren van de werkelijkheid zijn, maar door de waarheid, “goed en fout” maar, zoals ik vaak heb uitgelegd, is een andere betekenis van atheïsme dat juist en fout, juist begrepen, niet bestaat. Alleen menselijke voorkeuren doen dat, waardoor ons begrip van de occultist Aleister Crowley overblijft: “Doe wat je wilt, het zal de hele wet zijn”
  Geen wonder dat het artikel in de “categorie geloof en moraliteit”.

  Maar waren deze inzichten afgeleid van Crowley? Of promoveerde hij hen als een belangrijke maar nog steeds kleine werknemer? En als “zijn bewustzijn definieert” komt van deze zogenaamde “materialistische”, die zijn gepopulariseerd en gematerialiseerd in zowel Westerse als Oosterse versies? Was er historisch, feitelijk, een machtige groep achter de ‘westerse’ materialistische atheïstische beweging, die onder andere ook Marx en Engels produceerde?
  Laten we zeggen, bijvoorbeeld, “Azteken”. Op dat moment vormden ze een onbeduidend, bijna statistisch onmerkbaar percentage van de Russische bevolking. En-historisch, en in feite – na de revolutie, waarvan de “theoretische basis” werd ” uitgevonden door een Azteekse, en in wiens vrijlating de Azteken deelnamen, die worden gefinancierd door andere, machtige Azteken, blijkt dat de samenstelling van de heersende partij – van de top leiderschap tot zeer down divisies – is meer dan 80% Azteken. Kan iemand zeggen, “de Azteken hebben er niets mee te maken”? Of “de Azteken deden het”?
  Maar alle Azteken? Of smalle, extreem machtige groepen Azteken met lange historische wortels, die wereldraden hebben, die zelfs openlijk verklaren dat de Azteken veel hoger zijn dan alle andere mensen? En hebben ze oude boeken die zeggen dat alleen de Azteken zielen hebben en mensen zijn, en andere mensen hebben geen zielen en het zijn dieren? En deze smalle groepen Azteken, om hun doelen te bereiken, hebben niet koelbloedig veel van de gewone Azteken opgeofferd, en doen ze dat vandaag niet? Als we kijken, zullen we ze dan vinden in het hart van een aantal van de wereldwijde gebeurtenissen van vandaag?
  Veel vragen… En meer: hebben zij in de eerste plaats een sterke, historisch ondersteunde afkeer van een bepaalde religie en samenlevingen die historisch op deze religie zijn gebouwd? (Maar zijn het de oorspronkelijke Azteken of anderen die zich op een historisch moment de naam en religie toe-eigenden? Die hoer verborgen achter de sluier? En hoe zit het met al die machtige niet-Azteken die deelnemen op gelijke voet met de Azteken?) Hebben deze machtige Azteekse groepen een zeer duidelijke relatie met offers en in het bijzonder met de offers van kinderen?
  Ook: is de samenzweringstheorie een wijdverbreid Q verhaal over adrenohrom? Of werden de Q zelf door de samenzweerders gecreëerd, en een van hun taken was om het adreno-verhaal over te nemen en het onder andere samenzweringstheorieën te plaatsen om het in de ogen van de zoekers omver te werpen?

  Vragen hebben antwoorden, en er zijn geen twee antwoorden op één vraag, zoals er geen twee waarheden zijn. Zoals het artikel zegt: “Zoals ik vaak heb uitgelegd, is een andere betekenis van atheïsme dat juist en fout, juist begrepen, niet bestaat.” Als ze ons hoofd hebben gevuld met verkeerde informatie, en te oordelen naar het, de waarheid klinkt als een fantastische fictie, het verandert de waarheid niet. En, geschokt door de harde feiten die worden onthuld, kan men zich afvragen hoe moeilijker, onopgeloste en zelfs niet-onthulde feiten worden verborgen omwille van het geheim van de ontwikkeling van geheime diensten en het leger, onbeperkte geheime laboratoria, gesloten deuren, en de rijkdom van herenhuizen en gebouwen van geheime genootschappen. Ze zijn nooit voor onze ogen en gaan volledig verder dan de algemeen aanvaarde beschrijving van de wereld.
  (Ik gebruikte je nieuws om mijn mening te geven, @Freedomfighters for Saint Germain. Ik probeer niets uit te leggen aan jou of iemand anders. )

  eric schreef:
  07/10/2021 om 10:58 pm
  Richard A. Rothschild op 13-10-2015 heeft een patent aangevraagd op een testmethode voor COVID-19 voordat COVID-19 uitbrak”
  Hoe verziend is deze zakenman?

 9. Project ‘Veritas’ is redelijk groot onder ‘alternatieve media’.
  Waarom kunnen ze gewoon op youtube blijven?
  Dat is verdacht, lijkt erop dat men juist wil dat deze info gelekt wordt danwel dat de info niet klopt.

 10. @amo
  Dat heb je mooi verwoord.
  Niet vergeten dat de Rockefellers, medicijnen en de zorg hebben gekaapt in de 18e eeuw.
  Alles daarvoor was medicijnen op natuurlijke basis, en dat hebben ze helemaal verdraaid toen de industriele revolutie werd gevormd. Bijna alle medicijnen van tegenwoordig is gebaseerd op petrolium/olie !
  Hier nog een goede clip van James Corbett uit 2013.
  https://www.corbettreport.com/rockefeller-medicine-video/

 11. @Error. Dat is de ultieme waarheid.
  Er is rationeel geen speld tussen te krijgen. Desondanks schijnen we te moeten geloven in overheden en pers die er geen enkel blijk van geven deze zuivere ratio te onderschrijven. Het gedrag van overheden en pers is gebaseerd op gewoon gebaseerd op irrationele “gevoelens”. Dat zou de westerse samenleving (wetenschap) dus NOOIT mogen onderschrijven. Juist de ratio (contra-intuïtief, zoals de piloot nooit mag vliegen op zijn gevoel alleen) heeft de enorme vooruitgang in de technische wetenschappen mogelijk gemaakt.
  We moeten “geloven” in de wetenschap, maar juist die wetenschap verliest momenteel de zuivere ratio en begint een nieuw evangelie te verkondigen: “Elk gevoel is waar”.
  Daarmee verliest die wetenschap de basis waarop zij groot is geworden. Want gevoelens zijn uiterst misleidend. Juist daarom hebben we lynchpartijen en heksenjachten afgeschaft, om deze te vervangen door een rationeel en afstandelijk oordeel van rechters.
  Het westen lijkt gevangen is linkse “gevoelens” die de ratio ontberen. Hoewel linkse wetenschap probeert dit gat te overbruggen. Maar dat lukt alleen door veel feiten bewust buiten beschouwing te laten. En daar begint de misleiding door “de” (meestal alpha) wetenschap.

 12. @Tonny

  Het lijkt een heel groot verhaal, maar het valt wel mee. Astra Zeneca gebruikt ook HEK293 voor zijn corona vaccin. Johnson& Johnson gebruikt huidcellen van een geaborteerd embryo voor zijn corona vaccin, namelijk de PER-C6 cellen.

  De HEK293 cellen stammen uit een lijn die in 1973 opgezet is. De PER-C6 stammen uit een lijn die in 1985 opgezet is.

  Zo lang bestaan die dus al. Beetje raar dat Astra Zeneca en j&j het allang bevestigt hebben, en dat Pfizer het geheim wou houden.

 13. Concurrent Merck probeert datzelfde verborgen te houden. Zie NaturalNews.com gisteren (www.afinalwarning.com/560645.html)
  In ALLE vaccins zit weefsel van onverdoofd afgeslachte ongeborenen en grafeen oxide, vlgs experts.

  Dit is te vinden op onder meer de rivm website.
  En: gevaccineerden mogen van het Rode Kruis geen bloeddonor zijn.

  De ministers in diverse EU-landen die voortdurend de Europese wetgeving, die de virusregels verbiedt, ongeldig maakt
  aan hun laars lappen, schreeuwen moord en brand wanneer Polen dat ook doet.
  Tikje hypocriet, om het parlementair te zeggen. Of: een wel zeer dubbele moraal.

 14. Zie velen hier schrijven over een “Vaccine/Vaccinatie” wat het NIET is.
  Het “Virus” is nooit geisoleerd, never nooit !
  Je kunt het dus geen “Vaccine/Vaccinatie” noemen. Het is een Expirimentele Genetische Therapie die mensen zich laten injecteren. Zit dus helemaal geen stukje van een “virus” in dat uberhoupt nooit is geisoleerd. Er zit mRNA in.

  Dr. Tom Cowan legt het in deel 3 heel mooi uit.
  https://awakenny.wordpress.com/videos/
  Hier een Mirror
  https://www.bitchute.com/video/O0e1iXydoAxB/

  Dr. Tom Cowan with Stefan Lanka about Virology
  https://www.bitchute.com/video/oBJOwKpgtDqX/

  Covid-19 is een geloof/cult geworden en heeft niets met gezondheid te maken.

 15. Kreeg direct een naar voorgevoel dat het VACCIN dat ‘ineens’ is uitgevonden tegen MALARIA weleens i.c.m. COVID-19 ‘vaccin’ (grafeenoxide/mRNA) zou kunnen worden ingespoten (al dan niet officieel) in die hulpeloze kinderen in Afrika, en geheel conform dat plan 4x in 2 jaar !!!

  Citaat: “WHO groen licht voor een vaccinatieprogramma tegen malaria in de sub-Sahara” en ook “Eigenlijk waren wetenschappers niet zo enthousiast over Mosquirix, het allereerste vaccin tegen malaria. Het middel is niet erg effectief, de werking neemt na enkele maanden af en er zijn vier prikken nodig.”
  https://www.nrc.nl/nieuws/2021/10/07/onvolmaakt-vaccin-redt-levens-a4061141

 16. Waarom moeten de beschermden worden beschermd tegen de onbeschermde door de onbeschermden te dwingen de bescherming te gebruiken die de beschermde niet in de eerste plaats beschermde? 🙂

 17. nine for news :

  8/10 Covid 19 quarantaine kampen zijn ze aan het bouwen : “Active Covid Quarantine Site ” in Amerika
  ( Het staat er letterlijk op zo )

 18. De mevrouw van de EU, die haar EU propaganda uit haar tenen moet halen (ze lijkt vooral een spreekpop), maakt zich ongerust over de zelfstandige koers van Polen. Polen heeft ervaring met een bureaucratisch monster dat alle gedrag tot in details wil regelen (Sovjet communisme).
  Dus is men daar alert wanneer men er de indruk krijgt dat de EU zich ook al begeeft richting eenzelfde bureaucratische monoliet zonder tegenspraak.
  Ik geef die Polen groot gelijk met hun wens zelfstandig te zijn. Uiteraard wil Polen wel vrij kunnen handelen met andere landen: Dát was immers de voornaamste belofte van de EU.
  Dezelfde EU maakt zich weinig zorgen als de Nederlandse rechtspraak zich geheel voegt naar de beslissingen van een ondemocratisch OMT.
  Alle neuzen in dezelfde richting: Dát wil de EU (zie Covid en klimaat). Die zogenaamde Europese waarden zijn niet bedacht door de EU. De EU misbruikte deze om iedereen te dwingen tot eenzelfde keurslijf.
  Vrijhandel is genoeg. Die zogenaamde Europese moraliteit van de EU is puur theater, bedoeld als vals argument voor de dwangstaat.
  Bedenk dat de USSR een zeer fraaie lijst met mensenrechten op het papier had staan.
  Alleen op papier dus.

 19. HOERA! Er komt een vaccinatie ABONNEMENT

  ( dat schiet pas op met de genocide en dan in december 5G erbij en er is geen weg meer terug dankzij de voortvarende massamoordenaar chef BionTech)

  https://ejbron.wordpress.com/2021/10/07/komt-nu-het-vaccinatie-abonnement-chef-van-biontech-wil-jaarlijkse-prik-wegens-mutaties/#more-283057

  De chef van BioNTech, Uğur Şahin (foto), kondigde voor 2022 de “volgende generatie” vaccins tegen Covid-19 aan. Dit zou nodig zijn, omdat nieuwe strengen van het corona-virus waarschijnlijk vaccins zullen omzeilen (vaccinatie-doorbraak). Het virus zou blijven en zich aanpassen. Het immuunsysteem zou dit niet alleen aankunnen, zei Şahin. De mensen kunnen zich dus verheugen op een vaccinatie-abonnement.

 20. Een andere Project Veritas video op YT over facebook censuur: Facebook Insider Who Leaked ”Vaccine Hesistancy” Docs Morgan Kahmann Goes On Record After Suspension … Mij interesseert facebook niet, ik hoor er altijd onvrijheden over, het is ook een beursgenoteerde bende die gegevens van mensen verkopen, ik kom daar nooit!

 21. Nog een Project Veritas video gevonden op YT: Facebook Wistleblowers Leak Docs Detailing Efforts to Secretly Censor Fax Concerns on Global Scale … Geheime opdrachten om kritiek op de vacciiiines wereldwijd te onderdrukken!

 22. Nu nog een filmpje over een;

  Klein lief konijntje dat met z’n vriendjes in de zon zit te spelen 😥

 23. ”Huig Plug gearresteerd”, zie hetandereniews.nl, zie ook, ”Huig Plug loopt boos weg bij rechtzaak Demmink”? Dus nu pakken ze weer iemand onschuldig op! Het pedo fascisten tuig blijft gewoon zitten! ”Demmink is een pedo & kindermoordenaar”, zeggen de getuigen! Huig Plug was erg aangedaan, dat was duidelijk, ook de getuigen! ”Free Huig Plug!”

 24. Zo’n test is natuurlijk voor iedereen erg vervelend. Na verloop van tijd gaat iedereen aan zo’n test zich irriteren, vooral omdat je je gezond voelt en eigenlijk het nut er niet van in ziet. Men wordt er doodmoe van, zodat men uiteindelijk zegt: dan maar het vaccin dan ben ik van alles af…

  Dan ben ik van alles af… Nee, dan begint de ellende. Esau, in Genesis 25:30 verkocht zijn ‘eerst geboorterecht’ voor linzensoep. Dat was erg dom. Tegenwoordig gedragen mensen zich bewust of onbewust als Esau. Ze willen geen beperkingen, ze willen nu leven, op vakantie kunnen en feestvieren, geen gedoe met testen, dus dan maar het vaccin. Dan maar linzensoep…

  Strijd de goede strijd van geloof.

 25. Tuurlijk keurt het Vaticaan dit goed. Dat zijn de wolven in schaapskleding. De jezuïeten delen de lakens uit in het Vaticaan. Zij aanbidden lucifer. Vaticaan betekend slang aanbidding. De jezuïeten zijn de bron en de leidende organisatie achter alle andere “geheime” organisaties. Ja ook van de zionisten. Allemaal rookgordijntjes. Om de vijand te bevechten moet je weten wie hij is. Vandaar dat ik dit blijf benoemen. Doe uw eigen onderzoek. Toets alles en houd vast wat goed is.

  Weer gezegend

 26. BELANGRIJK BERICHT :

  Net opnieuw een bericht ontvangen van Stop World Control aangaande mutaties en afwijkingen bij baby’s die geboren worden ( O.a met staartje , Turkse TV toont gruwelijke beelden misvormde baby ’s door Pfizer/Moderna vaccins )
  Het schijnt toch waar te (kunnen) zijn wat er in het bericht stond , Stop World Control toont foto,s van , weliswaar vroegere geboortjes waar veel misging.
  Ik denk dat er rekening mee moeten houden dat dit wel degelijk plaatsvindt of gaat plaatsvinden

 27. @ Freedomfighters F S G, herstelderepubliek.nl bestaat ook niet, het is herstelderepubliek.wordpress.com, wanneer gaat het dan officieel erkend worden dat het virus niet bestaat, want wij weten dat straks al twee jaar? De PCR test kan geen ziekte vaststellen, had de dombo uitvinder al gezegd, waarom had die het dan uitgevonden? Om gezonde mensen mee te pesten? Wij weten van in het begin dat het virus een verzinsel van Terrorist Tedros is & dat hij samenwerkt met China & heel de bende globalisten aan een plandemie om onze samenleving te vernietigen!

 28. Het lijkt wel of mensen denken dat die ‘shots’ een soort antibiotica zijn. Werken 2 shots niet voldoende, hup, nog een derde erin.
  Maar zo werkt vaccinatie dus niet. Het werkt niet dodend. Ons eigen immuunsysteem doet het uiteindelijke werk, terwijl antibiotica zelf de bacteriën doden.
  Overheden lichten dus erg slecht voor. Wel is er belastinggeld voor een eindeloze reeks huichelachtige spotjes die ons moeten laten geloven dat de prikken en de QR tiegangscodes allemaal reuze leuk zijn.
  Zelden had ik zo’n afkeer van de overheid.
  Virologen en data-analysten die ons dwingen. Virologen die geen patiënten zien maar vooral onderzoek doen in labs. En die anderen staren zich blind op falende computermodellen.

 29. Bij een normaal vaccin moet ons eigen immuunsysteem het werk doen. We krijgen een verzwakte ziekteverwekker toegediend, en ons immuunsysteem leert dan antistoffen aan te maken. Zo is het immuunsysteem voorbereid om de ziekteverwekker te verslaan.
  Mij deze mRNA injecties blijkt het na 2 prikken nog niet goed te werken. Het immuunsysteem leert kennelijk weinig van die prikken. Daarmee is toch duidelijk dat dit een waardeloze methode is. Een methode zelfs met de risico’s van bloedpropjes en hartfalen.
  Wanneer gaan overheden en pers dan eindelijk de waanzin ervan inzien?
  Nooit hadden een we een hele reeks injecties nodig. Bij mRNA plotseling wel, waaruit blijkt dat men niet precies weet hoe dit experiment gaat uitpakken. Het werkt blijkbaar slecht en dan moet je stoppen. En juist niet voortdurend méér blijven inpompen.

 30. De recycle mania is aan het groeien. Niet alleen geaborteerde foetussen worden gerecycled en komen deels in medicijnen (of in de nabije toekomst misschien wel in het voedsel) terecht, ook (mensen)lijken gaan worden gebruikt als meststof voor landbouwproducten en als voedselvoorziening (haren worden nu al gerecycled om te dienen als broodverbeteraar).
  Het wordt heel eng allemaal. De nieuwe wetenschappers worden getraind om demonisch (economische efficiency boven menselijk belang en spirituele zuiverheid) te denken, denk ik soms.

 31. Anna: u hoeft alleen gevaccineerden op afstand te houden.
  Anderen die snotteren zijn goed voor uw immuunsysteem, is ons altijd geleerd.

  KVBM is een fout initiatief: gevaarlijk voor de gezondheid van niet-gevaccineerden.
  Het is hun al meermalen meegedeeld, maar ze willen de fout niet erkennen. Tja …………

 32. En dit nog: Godsaveourchildren.com

  + Putin drops hammer on facebook. (is bijna Nederlands)

  Remedies voor wie een vaccin nam worden meer en meer gepubliceerd, op o.m. natural news.com

 33. Hoera!
  Het Spaanse ministerie van Gezondheid: VIRUS BESTAAT NIET.

  Bron: herstelderepubliek.nl, 7/10/’21

  En: op 7/10: nos-item over Polen: Hooggerechtshof Polen vindt dat Poolse wet voorrang heeft op EU-wet.
  Iedereen buitelt nu over Polen heen, maar het is meer dan fantastisch: vanavond is een email gestuurd aan nos en heel veel anderen: de Europese wetten gaan inderdaad voor op nationale wetten in alle EU-landen: dat betekent dus:
  dat alle virusregels ONWETTIG zijn: want: in strijd met Europese Wetgeving.
  Einde verhaal voor alle rockefeller-, schwabclubs en trawanten.
  gelijke monniken, gelijke kappen.

 34. Xander had het gevonden op de YT account van Project Veritas, goed, daar had ik nog niet gaan zoeken. Het gebeurt ook veel dat het niet op de account te vinden is, maar wel via de ”zoekmachine” van YT. Ik dacht dat ze ook gebannen waren geweest van YT? Dan zijn ze nu weer terug. YT is dus ook bezig met rare jojo bewegingen op hun Site. Abortus is moord natuurlijk, de baby voelt zeker & vast lijden erdoor! Met deze moordpriks willen ze dus ook babies vermoorden in de buik van de moeders, veel vrouwen berichten erover! Uiteindelijk willen ze iedere weerloze burger er laf mee vermoorden, want het zijn tijdbommen in het bloed van de geprikten, de gevolgen moeten nog komen! Wie verdedigt de weerloze burgers? Geen rechters & haast geen politici, wie dan wel? Ze worden steeds tirannieker inplaats van ermee te stappen met hun waanzin! Wat bezielt deze monsters eigenlijk?

 35. Waarschuwing:
  Vanmiddag was ik ( per ongeluk ) getuige bij de school van mijn kleinkinderen, van het volgende gesprek:
  Een meneer zei tegen een moeder “ ik ben positief getest, maar ik hoefde NIET in QUARANTAINE, omdat ik twee keer gevaccineerd ben” .
  Dit vond ik heel opmerkelijk want als je positief getest bent kun je dus ( hoeft niet zo te zijn ) virussen verspreiden en andere mensen, gevaccineerd of niet besmetten met het COVID-19 virus.
  Ik vertelde dit verhaal tegen mijn dochter die elders in het land woont en bij de GGD werkt, en zij vertelde mij.
  Ja dit is het nieuwe beleid.❗️❗️
  Dus iedereen gevaccineerd of niet ; we zijn gewaarschuwd, het vaccin werkt maar ongeveer 4 to 5 maanden en dan moet het weer opnieuw gebeuren ( booster) en de ongevaccineerden kunnen nu dus ook makkelijk besmet worden, omdat de gevaccineerden nu een “ vrijbrief “ krijgen om bij besmetting het virus vrolijk rond te lopen spatten.

  We komen nu dus in het tijdperk van de gevaccineerden die elkaar gaan besmetten en waarschijnlijk opgenomen worden in het ziekenhuis. Want door het vaccin wordt het “ eigen natuurlijke “ afweer systeem ook aangetast, dus dat werkt na vaccinatie niet meer optimaal. ( zie en hoor Prof. Capel)
  Wees voorzichtig bescherm uzelf goed.
  Ik denk dat het goed is om te weten.
  Hou ieder die snottert of hoest op een afstandje.
  Shalom
  Anna

Comments are closed.