Overheidsmedicus in geheime Project Veritas opnames: ‘Covid vaccins zijn complete rotzooi’

—————————————————————————————————————————————–

‘Overheid wil ernstige bijwerkingen niet bekend maken’ – ‘Dit is het kwaad op het allerhoogste niveau’

—————————————————————————————————————————————–

(03.15) – De inmiddels wereldwijd gerenommeerde, nog nooit weerlegde onderzoeksjournalisten van Project Veritas hebben om 02.00 uur Nederlandse tijd deel 1 van een serie lang verwachte geruchtmakende video’s geplaatst, waaruit onomstotelijk naar voren komt dat in de medische wereld van meet af aan bekend is dat de Covid-19 vaccins ‘complete rotzooi’ zijn (lett. ‘full of sh*t), maar de overheid niets bekend wil maken over de enorme schade die deze injecties al hebben veroorzaakt en nog steeds aanrichten.

De geheime opnames laten onder meer dr. Mario Gonzales zien, ER arts van het Amerikaanse departement HHS (Health & Human Services), die zegt; ‘De overheid wil niet bekend maken dat dit verrekte vaccin full of sh*t is.’ Jodi O”Malley, eveneens van HHS: ‘En nu heb je die gozer in kamer 4 die dinsdag zijn tweede dosis van het vaccin heeft gekregen, en die kortademig is.’ Gonzales: ‘Hij heeft waarschijnlijk myocarditis (hartziekte).’ O’Malley: ‘Ja!’

Gonzales: ‘Dit is allemaal bullsh*t.’ O’Malley: ‘Nu heeft hij door het vaccin waarschijnlijk myocarditis. Maar nee, ze gaan het vaccin niet de schuld geven.’ ‘Maar hij heeft toch een verplichting om het te rapporteren, toch?’ Gonzales: ‘Ze gaan het niet melden.’ O’Malley: ‘Precies! Gonzales: ‘Want ze willen het wegmoffelen.’

Ze spraken over een 30-plusser die hartfalen had gekregen na gevaccineerd te zijn. Gonzales: ‘Het probleem hier is dat ze geen onderzoeken verrichten. Mensen die het hebben gehad en de mensen die gevaccineerd zijn worden niet op antilichamen getest.’ O’Malley: ‘Dit stinkt enorm.’ Gonzales: ‘Het wordt waarschijnlijk niet gedaan omdat de regering niet wil laten zien dat dit verrekte vaccin complete rotzooi is.’

In gesprek met Project Veritas journalist laat Jodi O’Malley vervolgens haar overheids ID zien. Op de vraag of er nog andere gevallen waren die ze niet mocht melden: ‘O, ik heb er tientallen gezien met ernstige bijwerkingen.’

O’Malley wordt emotioneel bij de volgende geheime opname, waarbij ze een collega van haar naar een zwaardere afdeling moest verplaatsen. Die collega was ernstig ziek geworden na het ‘vaccin’ te hebben genomen. ‘Ze wilde het vanwege haar religieuze overtuiging niet nemen, maar ze werd gedwongen om het te doen.’

De journalist vraagt of ze niet bang is om hiermee naar buiten te komen (gezien de enorme onderdrukking en leugen- en haatcampagnes van overheid en media, net als in Nederland). O’Malleys antwoord: ‘Ik zou niet noodzakelijk zeggen dat ik bang ben. Ik vertrouw namelijk op God, en niet op mensen. Dit is het kwaad op het hoogste niveau: de FDA, de CDC, die ons zouden moeten beschermen.’

‘Ben je niet bang dat ze wraak zullen nemen?’ O’Malley: ‘Ja. Ik ben een overheidsmedewerker. Welke andere overheidsmedewerkers zie je hun mond opendoen?’

Kijk hieronder deel 1 (13 minuten), met nog een aantal schokkende in het geheim opgenomen uitspraken zoals ‘Er zou een register van ongevaccineerden moeten komen.’ ‘Dat klinkt heel erg als (Nazi) Duitsland.’ ‘Ik ga van deur tot deur en ga iedereen prikken. O, het is maar je boostershot!’.

Dit bevestigt naar mijn mening opnieuw wat ‘wij complotdenkers’ van de vrije media al sinds het voorjaar van 2020 schrijven en roepen, namelijk dat we de Covid ‘vaccinatie’campagne op niets minder neerkomt dan nauwgezet voorbereide zeer grove schendingen van de mensenrechten en doelbewuste misdaden tegen de menselijkheid, die inmiddels alleen al in het Westen officieel aan minimaal tienduizenden mensen het leven heeft gekost, en van vele honderdduizenden hun gezondheid permanent heeft verwoest.

Xander

(1) Project Veritas (YouTube)

Zie ook o.a.:

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

48

 1. @ jan Jansen en @ Eric

  Beiden volkomen gelijk !00%

  Als je alles uit de supermarkt haalt wat GMO behandeld is en bespoten met Monsanto lekkernijen en alle producten met EU goedgekeurede (ha ha ha) E nummers dan is de plaatselijke super LEEG !!

 2. Xander op mijn werk heb ik een collega die zijn dochter werkt bij zo,n crimineel bedrijf wat die rotzooi maakt en er bij betrokken is met de ontwikkeling van die rotzooi. Ik vroeg hem ,,neem Uw dochter ook zo,n prikje,,? Antwoord van mijn collega ,,nee Harry zij neemt dat prikje zelf niet want ze weet wat voor gevaarlijke troep er in zit.
  Alstublieft !!

 3. Plan-demie ! Plandemie = jaren voorbereid team work met leider bill gates 3 ( echte naam willem henry 3) openbaring nr 13: wees slim nu en bereken naam of beast 666 ! Hoe dan berekenen ? Via ; ascii -code genoemd alfabeth convert in nummers bill gates 3 = 666 ! Bill gates patent op microscip = 0202 060606 ! Window 96 = ascii convert = 666 ! Berekend zelf de naam ! Covid pas = 666 teken van beest ! Facebook tell true = email bann twitter tell true= ip adress banned wakker worden dus ! Covid pas is mensen tegen elkaar uitspelen en beest de macht nog verder grijpt ! Opstaan met zijn allen dus Samenwerken Dus !!! Hallooo nog steeds in ontkenning en kop in zand steken ? Hallllloooo ?

 4. Wel of geen medisch experiment? Eigen keuze en succes ermee. Het gaat om die QR-code. Daarmee gaat de poort naar de dictatoriale hel open. Die QR-code die nu zo handig uw vaccinatiestatus registreert (en naar believen gedeactiveerd kan worden als u prikje 3 niet haalt) en bepaalt of u toegang krijgt tot een restaurant? En volgend jaar: of u mag reizen, de supermarkt in mag, want “we doen het voor uw gezondheid”
  ◦ Die QR-code kan veel meer. U betaalt digitaal, dus die flessen wijn die u heeft gekocht worden geregisterd: U drinkt alcohol! En uw verzekeringspremie gaat automatisch omhoog. We doen het voor uw gezondheid tenslotte. Roken? Idem. Over digitaal betalen gesproken: U hoeft straks geen bankpasje meer als u wilt betalen! Uw QR-code is genoeg.
  ◦ Dus kunnen we stoppen met bankpasjes. Tenslotte hebben enkel ongevaccineerden geen QR-code en die kunnen we missen als kiespijn, toch? Waarmee in één klap alle economisch verkeer, toegang tot uw werk, internet (ja, dat ook!) onder controle van ”de mensen die weten wat goed voor uw is” : Zij bepalen wat u, als het stuk vlees dat aan uw QR-code hangt, wel en vooral niet mag. Handig!
  ◦ Want zo is ook het pensioenprobleem opgelost! Als u economisch een last wordt (te bepalen door ”de mensen die weten wat goed voor u is” ) deactiveren ze gewoon uw QR-code. Permanent.
  ◦ Hij doet het alleen nog voor het Levenseindehuis. Daar mag u vrijwillig heen.
  ◦ Voor de komende 2 jaar kunnen we denk ik het volgende verwachten: Dat uw Coronapaspoort elders een Green Pass heet. Dat heeft natuurlijk een reden. Niet alleen uw vaccinatiestatus wordt geregistreerd, zodat bepaald kan worden of u recht heeft op toegang tot een restaurant – of binnen afzienbare tijd voor een supermarkt.
  ◦ Zodra de politiek “meet” dat het CO2-niveau in uw land te hoog is, kunt u klimaat-lockdowns tegemoet zien. We doen het tenslotte om de aarde te redden. En over twee jaar vindt u het doodgewoon.
  ◦ Net zoals het leven, het ”oude normaal” voor 2019 nú al een verre herinnering is.
  ◦ Zodat we snel verder kunnen met de volgende stap: Uw gedrag. Eerst maar even uw gedrag op Internet. Want opruiende berichten zoals deze dat kan natuurlijk niet.
  ◦ En dit plan heeft natuurlijk 0,0 kans van slagen want we zeggen uiteraard massaal nee tegen deze onwetmatige QR code. De QR code gaat namelijk niet samen met artikel I en artikel 11 van de grondwet en is dus strafbaar en ongrondwettelijk.
  ◦ Simple as that.
  ◦ En ja, dit heb je allemaal kunnen zien aankomen en daarom hebben zo velen besloten om vooral hun mond er niet meer over dicht te houden. Dat zou pas echt gevaarlijk zijn.
  ◦ ”Het gaat om die QR code

 5. @Eric, Het is inderdaad bijzonder om te zien hoe druk men zich maakt om 2 keer een GMO vaccin te nemen, maar diezelfde mensen eten een paar honderd dagen per jaar GMO groente. Bij deze groente is zelfs sprake van gentherapie (volgens de correcte definitie)
  Ik vind dat persoonlijk behoorlijk hypocriet.

  En ook van die GMO groente is niet bekend wat het effect is op de lange termijn. En als je de bestrijdingsmiddelen die op de groente zitten meeneemt en kijkt wat er AL op de bijsluiter staat (kankerverwekkend, orgaanfalen, onvruchtbaarheid) dan wordt het voor mij nog onbegrijpelijker.

  Waarom maakt men zich niet eerst druk maken over het grootste probleem?
  Er zijn 3 opties voor u zelf:
  1. Gentherapie GMO groente
  2. Bestrijdingsmiddel houdende groente (Denk aan Mosanto/Bayer)
  3. Biologische groente

  Waarom zie ik geen malieveld vol staan met protesten tegen Gentherapie groente?
  Is dit onwetendheid? Is dit vanwege het ontbreken van religieuze bezwaren? Ik snap er werkelijk niks van.

 6. @Toeter Hier in Nederland iets vergelijkbaars. Ik zag pas geleden een helicopter en vliegtuig overvliegen. En vorige week heb ik nog een legertruck ingehaald op de snelweg.

 7. @toeter schreef:
  21/09/2021 om 10:40 pm
  “Ze zijn militair rollend materiaal, tanks dus, aan het vervoeren op de Belgische snelwegen…”

  En ook in de lucht is er ’s nachts een geweldige bedrijvigheid waar te nemen door allerlei soorten vliegtuigen.
  Bereiden ze zich voor iets voor of zijn het maar oefeningen?

 8. BELANGRIJK NIEUWS ! Hooggerechtshof heeft universele vaccinatie stopgezet In de Verenigde Staten heeft het Hooggerechtshof universele vaccinatie geannuleerd. Bill Gates, US Chief Infectious Disease Specialist Fauci, en Big Pharma hebben een rechtszaak bij het Amerikaanse Hooggerechtshof verloren, omdat ze niet konden bewijzen dat al hun vaccins van de afgelopen 32 jaar veilig zijn geweest voor de gezondheid van de burgers! De rechtszaak werd aangespannen door een groep wetenschappers onder leiding van senator Kennedy. Robert F. Kennedy Jr.: “Het nieuwe COVID-vaccin moet koste wat kost worden vermeden.

  https://thegoodlylawfulsociety.org/breaking-news-the-supreme-court-in-the-us-has-ruled-that-the-covid-pathogen-is-not-a-vaccine-is-unsafe-and-must-be-avoided-at-all-costs-big-pharma-and-anthony-fauci-have-lost-a-lawsuit-fi/

 9. Net ontvangen van Stop World Control:

  Dit is de sleutel voor bevrijding!

  Beste vrienden,

  Even een kort bericht om iets heel cruciaals te zeggen: niet alles wat ik publiceer is bedoeld om zij die wakker zijn tien keer hetzelfde te zeggen. Eenmaal we weten dat covid een misdaad is, kan het vervelend worden om steeds hetzelfde te horen.

  De reden echter dat ik bepaalde zaken blijf publiceren, is omdat ik hulpmiddelen maak voor ons die wakker zijn, om anderen de ogen te openen.

  Soms krijg ik een antwoord van mensen via email en op social media, die reageren op een publicatie:

  “Dat weten we toch allang?”

  Ja, wij weten het, maar… 99% van de bevolking heeft nog geen idee.

  Mijn doel met Stop World Control is niet alleen om enkele mensen de ogen te openen.

  Het is vooral om een groep mensen te activeren die zich actief gaan inzetten om de hulpmiddelen (videos, rapporten, flyers, enz.) te gaan VERSPREIDEN.

  Ik kan maar zoveel doen, maar als we allemaal ons gaan inzetten, kan er zoveel meer gebeuren.

  Daarom wil ik jullie van harte vragen om alsjeblieft de schakelknop om te zetten van ontvangen van informatie, naar verspreiden.

  Als we allemaal ons best gaan doen, om belangrijke posts en videos, flyers en posters te gaan verspreiden, kunnen we een groot deel van de hersenspoeling door de mainstream media (= overheidspropaganda) doorbreken en steeds meer mensen wakker maken.

  Alsjeblieft, sta niet slechts te kijken en te schelden op wat er fout is.

  Laten we allemaal onze handen uit de mouwen steken.

  Hier vind je een overzicht van heel goede hulpmiddelen die je kunt gebruiken om mee te helpen ons land te bevrijden uit de verstikkende wurggreep van de slangen van de overheid en media.

  Een jongen in Vlaanderen verspreidde in zijn eentje 9.000 flyers over het vaccin, en kreeg zelfs aandacht van de Vlaamse nationale televisie!

  Help mee alsjeblieft.

  Het is zo belangrijk dat we overschakelen van ontvangen en observeren, naar actief zijn.

  We kunnen allemaal iets doen.

  Neem een kijkje bij ons rijke aanbod aan materialen die je GRATIS kunt downloaden:

  https://www.stopworldcontrol.com/nl/downloaden

  Dankjewel,

  David Sorensen
  StopWorldControl.com

 10. Ze zijn militair rollend materiaal, tanks dus, aan het vervoeren op de Belgische snelwegen…

 11. Dit doen criminele overheden en hun volgers: https://twitter.com/i/status/1439503370960752640
  De peuter wil vrij kunnen ademhalen, maar het is verboden door de overheid.
  Zou me niet verbazen als dit het linkse Californië is, waar een Emmy feest voor “beroemdheden” zonder maskers kon plaatsvinden, maar waarbij het grondpersoneel wel de maskers moest dragen. En dus ook deze kleine kinderen. Eeuwige schande.

 12. Zelfs een Australische vakbondsbaas wordt uitgejouwd door ‘zijn” mensen, omdat hij zich heeft laten inpakken door het angstscenario van de overheid: https://twitter.com/i/status/1440023018542141447
  Heeft zijn gezag daarmee verloren. Mensen zijn niet gek en zeker niet de mensen die geen last hebben van semi-intellectueel geleuter.

 13. De kruik gaat net zolang te water tot-ie barst. Australiërs komen nu eindelijk in verzet.
  https://twitter.com/i/status/1440280467085815815
  Bouwvakkers en truckers nemen het voortouw; dat zijn geen bange mensen.
  Ik geef ze gelijk. Ik ben altijd een brave burger geweest, zonder neiging tot straat-activisme. Maar wat overheden nu uitspoken gaat veel en veel te ver. Ik zie nu met instemming dergelijke protesten. Als gewone burgers worden behandeld als criminelen, is er grondig iets mis met de moraal van een overheid.

 14. Maak je bezwaar tegen de Covidpass als voorwaarde voor toegang, kun je te horen krijgen dat het democratisch besloten is. Maar de vraag blijft natuurlijk overeind of je democratisch kunt besluiten tégen de grondwet in te gaan. Zeker door Kamerleden die een eed hebben gezworen op de grondwet.
  Je kunt dus terecht grote twijfels hebben over een stemming in de kamer over een maatregel die de grondwet overtreedt.

 15. Wordt er straks in de Horeca, in de bioscoop, theater, bij (sport)evenementen, op straat, (op het bankje) in het park, in het openbaar vervoer, op Urk en uiteindelijk ook bij de
  bakker om de hoek naar je gebruld met: “Schnell schnell schnell! Deine Coronapaspoort Wappie!!!!?” En het volgende videofragment zou dan illustreren hoe dat dan ongeveer zou kunnen gaan…
  https://www.youtube.com/watch?v=VLlQ0rJEGEo

 16. Bedankt voor dit bericht.
  Binnen 2 weken na de injectie tel je nog als ‘ongevaccineerd’. Dus als er dan problemen komen, kan het, bureaucratisch gezien, niet door de injectie komen, want je bent zgn. ‘ongevaccineerd’ voor de statistiek. Zo kafkaiaans kan er worden gedacht.
  Vanaf a.s. zaterdag zijn de “ongevaccineerden” (gewoon gezond verder) plotseling een risico geworden, waar ze de afgelopen 18 maanden nog gewone mensen waren zonder speciaal stempeltje van de overheid. Welkom is dit absurde theater.

 17. Dit is inderdaad wat nagenoeg iedereen op de vrije media al lang weet en roept. De grote vraag is, wie heeft de connecties om dit in de Mainstream media gepubliceerd te krijgen. Heel langzaam begint bij het grote publiek door te dringen dat ze belazerd zijn, echter er heerst nog een niet wìllen weten.

 18. Xander,
  Weer een mooi demystificerend artikel van jou!
  Ik wil je bemoedigen en hier mee doorgaan (met deze nieuwsgaring) totdat we de globalisten lam hebben gelegd.
  Nog is de strijd niet gestreden. Voorwaarts Christen strijders.
  Met onze Heer God springen we over een muur.
  Tegels lichten en de “kakkerlakken en pissebedden ” ontwaren en ontmaskeren.
  Geen angst, geen “laarzen likken” (v.d. fascisten) , niet buigen voor “de keizer “(Japanse kampen) maar:
  “Ik liet bedaren, verstillen mijn ziel
  als een kind bij zijn moeder geborgen” Ps.131: 2
  Glorie voor Jezus Christus!

  Shalom!

 19. Nu Agnes Kant nog. Als er iemand van d’r voetstuk is gevallen is zij het wel, altijd zo begaan met de gezondheidszorg in de Tweede Kamer. Maar ja, nog steeds niet binnen en dus kennelijk niet vrij genoeg: al die tijd ging het salaris naar de SP, je zou toch bijna de haren uit je hoofd trekken dan wel een facelift nemen voor een permanente grimlach.

 20. Hugo de qrankzinnige: prikkies zijn volkomen veilig! Schokkende beelden!! Zie hetanderenieuws.nl?

 21. Ik zie dat er weer veelvuldig misdaden gepleegd worden tegen een nobel gevoel. Gelukkig vallen er daarbij geen slachtoffers onder mensen… Als je vertaalt, doe het dan juist aub. Of ga terug naar school je schoolgeld ophalen.

  Nogmaals, ‘crime against humanity’ betekent een misdaad tegen de mensheid (als collectief van alle mensen) en NIET het onzinnige “misdaad tegen de menselijkheid”. Dat kan helemaal niet en slaat nergens op.

  Ik weet het, het lijkt kinderachtig, maar is het niet. Het is juist de agenda van de ‘elite’ (jezuïeten, MSM, opleidingen etc) om taal onduidelijk en nietszeggend te maken zodat mensen niet meer de taal als werktuig van het logische denken hebben. Zodat de meute in onwetend blijft.
  Werk dan ook niet mee aan hun agenda! Schrijf heldere Nederlandse taal.

 22. Wauw, wat moedig van haar, als eerste overheidsklokkenluider! Hopelijk volgen er nu meer…

 23. Ik vermoed dat dit nog niet alles is. Het tetanusvaccin dat de huisdokter mij gaf vanwege een rattenbeet, bracht mij de zelfde symptomen als het Covit-“vaccin”. Wellicht komt dergelijk vuil ook eens boven water. Als gepensioneerd röntgenlaborant wist ik al in het begin van de z.g. corona uitbraak dat er wat stonk. Densiteit is het belangrijkste in mijn vak! Komt de overheid met het oude slavenmaskertje op de proppen. Als het allemaal niet zo droevig verloopt zou het belachelijk zijn. Ik vind trouwens de hele huidige overheid een stelletje misdadigers van een laag niveau. Dagelijks bezorgen zij mij veel ellende.

 24. Ze kunnen deze video ook gemakkelijk negeren, door te stellen dat het in theater werd gezet, ze doen het zelf ook heel veel voor hun Corona angst bewapening! Bewijzen zal altijd heel moeilijk blijven, de massa moet wakker worden, hun intuïtie laten spreken, inplaats van hun dierlijke angsten!

 25. We zijn al 18 maanden bezig om te constateren dat de covid19 pandemie een zorgvuldig voorbereide plandemie is, een ordinaire wereldwijde staatsgreep, om te vervolgens te moeten constateren dat deze geslaagd is. De meerderheid laat zich als schapen naar de slachtbank leiden en demoniseert degenen die liever hun gezond verstand gebruiken. Wet na wet wordt er doorheen gedrukt om de vrijheid steeds meer aan de coronabanden te leggen, en het ziet er steeds somberder uit voor de minderheid die nog weigert zich te onderwerpen. Onder hen zijn er nog velen die menen dat het tij nog te keren is, ondanks dat de ontwikkelingen aangeven dat het steeds erger wordt. We gaan het niet meer redden, Openb.13 komt er aan. Alleen Jezus is het antwoord op de vraag hoe we hieruit gered kunnen worden, Pd.91, dus hou op met jezelf de utopische worst voor te houden dat die bluffende demonstrerende minderheid iets gaat tegenhouden. Daar lachen ze bij het WEF om. Wat ze niet beseffen is dat God om hen lacht, Ps.2

 26. Imbeciele autoriteiten verwoesten een heel continent, namelijk Australie. Het is wachten op een verwoestende recessie:

  Coronaprotesten lopen uit de hand, Melbourne legt bouwsector stil

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2005136891/coronaprotesten-lopen-uit-de-hand-melbourne-legt-bouwsector-stil

  SYDNEY – Honderden mensen zijn dinsdag in Melbourne de straat op gegaan, nadat de autoriteiten alle bouwplaatsen in de Australische stad voor twee weken hadden gesloten. De veelvuldige verplaatsing van bouwvakkers zou volgens het stadsbestuur het coronavirus te veel verspreiden. Melbourne is, net als Sydney, al enige tijd in lockdown. Maar de regels worden onvoldoende nageleefd.

 27. De ‘betrouwbare’ mainstream media zullen deze onthullingen ongetwijfeld weer censureren.
  In de redactielokalen van de mainstream media zitten meer ‘professionele’ leugenaars en bedriegers bij mekaar dan in alle gevangenissen samen

 28. Nederland wil zo graag gidsland zijn…

  Meneer de koning W.A. van de Nederlanden zou een goede beurt maken bij een groeiend deel van het volk als hij nu per direct de virus hoax zou ontmaskeren. En zou het zo bijzonder zijn? Stop de genocide tegen de mensheid , deze woorden zouden wereldwijd inslaan als een bom als onze meneer de koning ze zou proclameren. Of gaat het zelfs zijn netwerk-invloed te boven en zou het een regelrechte schoffering zijn van klaus schwabber waar maxima op bezoek is geweest samen met het kaagmens en pinokkio de pm? Wordt het geen tijd ook de miljoenen nota wat meer realistischer miljarden nota te noemen?

  Mwa, het theater zal wel even doorgaan met alle kwasi-wetenschappers, deskundigen, ‘staatsrecht kenners’ en andere juristen, liegende politici en tot op het bot corrupte media. De satanische elite wereldwijd is rijp voor een gericht van Dé Koning en dat komt. Na de kerkelijke overheden is nu de beurt aan de wereldlijke overheden om wereldwijd te vallen van hun voetstuk als de volle waarheid aan het licht gaat komen!

 29. Wanneer wereldwijd -ook in ons land- rechters, advocaten, ministers, politie en het leger de leugens over de medische experimenten ontkennen of bedekken, dan ben je hopeloos verloren wanneer je daar mee in aanraking komt. Vlucht dan maar liever naar de noordpool. Daar kun je mogelijk nog door een ijsbeer opgegeten worden, maar hier is het verraad en de smeerlapperij nog veel groter dan in WO II. Hitler, Himmler, Aus der Funten, Mengele en Eichmann leven nog steeds voort. De deuren van de kampen zijn weer geopend en binnenkort zal de rook weer uit de schoorsteen komen………………..tenzij we massaal gaan bidden.

 30. Alle mensen die een uniform aantrekken voor hun werk zijn dienstbaar aan de samenleving.
  Alle mensen die een uniform aantrekken voor hun werk zijn lager in authoriteit.
  Alle mensen die een uniform aantrekken voor hun werk en die de samenleving schaden zijn terroristen.
  Alle mensen die hun uniform uittrekken en dus geen dienst hebben (off duty) zijn weer hoger in authoriteit.
  Een rechter heeft een toga is benoemd door iemand van een politieke kleur die gekozen is door de samenleving door middel van verkiezingen.
  Dat is zoals ik het zie.

 31. Wel echt een irritant filmpje waar ze 5 keer hetzelfde fragment herhalen in een filmpje van 13 minuten.

  Maar toch heel erg goed dat ook steeds meer zorgmedewerkers en overheidsmedewerkers naar voren komen. Het wordt steeds duidelijker dat het wereldbeeld van de ‘complotdenker’ dichter bij de echte werkelijkheid staat dan het wereldbeeld van de systeemslaaf.

 32. Amaai wat een verbazingwekkende getuigenis..
  Ik kon dit vermoeden een voorgevoel waardoor ik angstig werd en de vaccinatie heb geweigerd.
  Men zij dat ik spoken zag of waanideeën had aangaande mijn angst voor dat vaccin en nu komt het bewijs naar buiten.
  Hopelijk word dit filmpje niet verwijderd door onze regeringen

 33. Ben benieuwd of er in NL ook eindelijk eens mensen naar buiten stappen.

  Ik vrees van niet, gezien NL track record tijdens WO2

 34. Deze video zal wel weer door de pro vaxxers als fake of als in scene gezet worden opgevat.
  Helaas zal dat niet lukken omdat de CDC geruisloos myocarditis heeft toegevoegd aan de side effects van het vaccin.
  Het is rotzooi anders zou men ook geen boosters( die ook niet gaan helpen) nodig hebben.

 35. Maar tienduizenden het leven gekost wereldwijd? Waar is dat op gebaseerd? Volgens mij is het meer dan 6 miljoen wereldwijd, ik heb twee bronnen, er is maar 1% bekend! Je kan altijd beter overdrijven dan minimaliseren, hun komen toch nooit met echte cijfers! De staat is uw ergste vijand!

Comments are closed.