Pfizer wetenschappers tegen Project Veritas: ‘Je eigen antilichamen zijn beter dan onze vaccins’

—————————————————————————————————————————————–

Top biochemicus Pfizer: ‘Ik werk voor een kwaadaardig bedrijf dat nu op Covid geld draait’ – ‘Ons werd ingeprent hier met niemand over te praten’ – Uitval Facebook generale repetitie van false flag cyberaanval?

—————————————————————————————————————————————–

(03.10) – Het gerenommeerde, nog nooit ontkrachtte team onderzoeksjournalisten van Project Veritas heeft om 02.00 uur Nederlandse tijd deel 4 van een serie video’s waarin de corona plandemie met de nutteloze, zelfs gevaarlijke ‘vaccinaties’ wordt exposed, online gezet. Pfizer wetenschappers geven ruiterlijk toe dat de antilichamen van ieders natuurlijke immuunsysteem beter zijn dan hun eigen ‘vaccins’.

Nick Karl is een ervaren biochemicus bij Pfizer, en heeft een carrière opgebouwd in de farmaceutische industrie. Karl geeft tegenover de undercover PV journalist toe dat degenen die Covid hebben gehad een sterkere immuniteit hebben dan degenen die de Pfizer shots hebben gehad.

Karl: ‘Als iemand natuurlijke immuniteit heeft, als ze Covid hebben gehad, dan hebben ze waarschijnlijke betere – niet betere, maar meer antilichamen tegen het virus. Want wat het vaccin is, is zoals ik al zei, dat (spike) proteïne – dat is het enkel de buitenkant. Dat is maar één antilichaam tegen één specifiek deel van het virus.’

Dit is wat bijvoorbeeld de Nederlandse professor (em.) immunologie Pierre Capel al sinds vorig jaar roept, maar waar bij de overheid en media niemand naar wilde luisteren. (Nog steeds niet, en dat komt omdat, zoals u weet, er een hele andere agenda wordt uitgevoerd.)

Karl: ‘Als je daadwerkelijk het virus krijgt, dan ga je antilichamen aanmaken tegen meerdere delen van het virus. En niet alleen dat buitenste stukje, maar het binnenste gedeelte, het feitelijke virus. Dus jouw antilichamen zijn wat dat betreft waarschijnlijk beter dan de vaccinatie.’

‘Ze maken het ongevaccineerden zo ongemakkelijk mogelijk’

‘Ik heb specifiek…. o nee, hier heb ik NDA’s (zwijgplicht) voor ondertekend.’

‘Zo heeft de stad bijvoorbeeld vaxpassen en zo nodig. Het gaat erom het voor ongevaccineerden zo ongemakkelijk te maken, dat ze op een bepaald moment zeggen ‘ach wat zou het, ik neem het (vaccin) maar.’ Snap je?’

PV journalist: ‘Wat bedoel je?’

Karl: ‘Nou, als je ongevaccineerden beperkt om ook maar iets te doen, en gevaccineerden laat doen wat ze willen, dan zullen ze zich uiteindelijk toch laten vaccineren.’

Scientist Croce: ‘Ik werk voor een kwaadaardig bedrijf dat nu draait op Covid geld’

Twee andere Pfizer wetenschappers bevestigen dit.

PV journalist: ‘Ik heb Covid gehad, en heb na 8 maanden giga immuniteit. Ik heb vorige maand laten controleren op antilichamen.’

Croce ‘Geen probleem. Zelfde met mijn broer.’

PV journalist: ‘Moet ik dan het vaccin nemen?’

Croce: ‘Wacht… totdat je immuniteit afneemt.’

PV journalist: ‘Dus ik ben goed beschermd (nu ik van Covid ben hersteld)?’

Chris Croce, senior associate wetenschapper bij Pfizer: ‘Ja.’

PV journalist: ‘Net zoveel als het vaccin?’

Croce: ‘Waarschijnlijk meer.

PV journalist: ‘Hoezo? Hoeveel meer dan?’

Croce: ‘Je bent zeer waarschijnlijk langer beschermd omdat er een natuurlijke (immuun)reactie was.’

Croce geeft vervolgens toe dat ‘Delta’ niet echt de oorzaak van het toenemende aantal zieken is, maar het afnemende aantal antilichamen bij de gevaccineerden.

‘Ik bedoel dat ik nog steeds het gevoel heb dat ik voor een kwaadaardig bedrijf werk. Ze proberen iedereen die gevaccineerd is te tracken versus hoeveel mensen daadwerkelijk worden gerapporteerd… Feitelijk draait onze organisatie nu op Covid geld. Je praat over niets dat jou of Big Pharma kan beschuldigen. Zelfs als je de deur van je kantoor dichtdoet, vraag je je af wie er meeluistert.’

‘Er zijn meerdere bedrijven waaraan gewoon een enorme lading geld werd gegeven om vaccins te produceren en door te drukken.’ Op de vraag wat er bijvoorbeeld met andere behandelingen (zoals met antilichamen) gebeurt, antwoordt hij: ‘Die worden terzijde geschoven.’

PV journalist: ‘Waarom?’

‘Geld. Het is walgelijk.’

‘Ze proberen hun aantallen (gevaccineerden) te halen, maar je zou nog steeds niets moeten hoeven bewijzen (vaxpas e.d.). Naar mijn mening is dat een schending van de gezondheids/privacywet. Niemand heeft het recht jou te vragen of je gevaccineerd bent. Dat is een inbreuk op je privacy, en daar ben ik het niet meer eens.’

Pfizer scientist Khandke: ‘Ons werd ingeprent hier niet over te praten’

Pfizer wetenschapper Rahul Khandke: ‘Ons wordt ingeprent dat het vaccin beter is dan dat je Covid krijgt. Je kunt hier niet over praten… het is niet openbaar. Je hebt geen idee hoeveel seminars we hierover hebben moeten volgen. Urenlang hebben we moeten aanhoren dat we hier niet met andere mensen over mochten praten.’

‘Als je antilichamen hebt opgebouwd, dan zou je dat moeten kunnen bewijzen. Zo gek is dat niet.’

Kijk hier het de hele video (10 min.):

Uitval Facebook generale repetitie van false flag cyberaanval WEF?

Dit soort onthullingen brengen de false flag cyberaanval van onder meer het WEF, waar we sinds vorig jaar regelmatig voor hebben gewaarschuwd, steeds dichterbij. Gezien de snel toenemende wereldwijde bewustwording voor het gigantische en misdadige corona/Covid/vax bedrog van de politieke- en Pharma elite zou die het afsluiten van het internet mogelijk nog als enige optie zien om dat proces te stoppen en nog wat langer aan de macht te blijven. Het is dan ook goed denkbaar dat het uitvallen van Facebook en Whatsapp gisteren een soort generale repetitie was.

 

Xander

(1) Project Veritas (YouTube kanaal)

Eerdere delen:

28-09: Project Veritas undercover: J&J officials zeggen dat kinderen beslist geen vaccin moeten nemen
23-09: Project Veritas undercover: FDA official vergeljkt Covid vax campagne met Nazi Duitsland
21-09: Overheidsmedicus in geheime Project Veritas opnames: ‘Covid vaccins zijn complete rotzooi’

19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

32

 1. Ach weer een foutje blijkbaar, het is Hugo de Leugenaar! Had hij ook niet gezegd dat er nooit zoiets als een QR code zou komen? Of verzin ik het maar? Waarom blijven die leugenaars in dat systeem zitten? Omdat het systeem ook niet deugt natuurlijk, logisch toch? Ja, het is officieel wel Hugo de Jonge? Zo jong ziet hij er toch ook weer niet uit? Hij ziet er vals uit! Mijn intuïtie bel begint direct te rinkelen, rechter oor, groot alarm! Wat dat betreft, hoe rechter, hoe slechter, niet per see rechtse mensen, ze zeggen, ”hoe linker hoe flinker”, maar dat gaat niet over politiek! Dat gaat over signalen in rechter of linker oor!

 2. ”Pfizer klokkenluider lekt emails over foetale cellen”, zie het anderenieuws.nl? Ik heb de video nog niet op YT kunnen vinden … Meteen ook een andere video daar melden, ”Huig Plug: Schokkende onthullingen aangaande Demmink” … ”De pedo politieke fascisten zijn niet waard om naar geluisterd te worden of nog vrij rond te lopen”, dat kon alléén maar gezegd worden buiten aan de deuren van de rechtbank daar!

 3. @ Gery van der Velden, de fascisten die de bevelen uitdelen, laten zichzelf nooit prikken, Hugo de Jong, ”hoe meer priks, hoe meer bijwerkingen”, zegt hij, waar zijn de bijwerkingen van hem? Hij heeft er geen, omdat hijzelf de priks niet hoeft te halen, maar zit wel anderen te pushen! Het is een laffe onrechtvaardige wereld, met twee maten & twee gewichten, ook die zogenaamde rechtbanken!

 4. De smerige censuur tricks van YT, ”probeer YT kids”, als dat onder de video staat, kan je die niet meer linken naar een playlist of een blog, enkel nog bij gelikete video’s! Dat was ook het geval met de video van Project Veritas, ”Project Veritas CV part 4”, (video van Jennifer Davis) ….

 5. Twan
  Lees de artikel nogeens. er staat:

  Croce: ‘Je bent zeer waarschijnlijk langer beschermd omdat er een natuurlijke (immuun)reactie was.’

  Croce geeft vervolgens toe dat ‘Delta’ NIET echt de oorzaak van het toenemende aantal zieken is, maar het afnemende aantal antilichamen BIJ de GEVACCINEERDEN.

 6. Beste lezers zoals we de misdaden vanuit de misdaad schizotrie/psychiatrie niet kunnen berechten Ik heb 50 psychiaters en schizo verpleegkundigen (in hun onkunde dan) bij het Tuchtcollege laten berechten en..allen werden zo bang ze hebben een advocaat genomen maar wat kunnen die ook liegen!Het Tuchtcollege heeft al mijn gegronde klachten teniet gedaan als ongegrond zo ook deze COVID misdaden.Maar…..is het dan niet een geruststelling daar allen van de regering de COVID prik hebben gehad en de schizo artsen want ze leven dan nog vijf jaar .Gods gerechtigheid komt ons gewoon tot hulp als hemelse handhaving dan zijn we binnen 5 jaar van al die misdadigers af die gezagsberoepen bekleden .En van alle schizo artsen .

 7. Ook op YT nu, kies Dries, ”in Nederland ontslag, bij ons extra miljoenen”! (1 uur geleden)

 8. Nu ook op YT te vinden & te zien, de video met Willem Engel: ”The great reset is gedoemd te falen”, café Weltschmerz … Maar zeker niet voor direct, volgens hen … Natuurlijk, als we zo bezig blijven als bijna twee jaar gijzeling, veel te softie aanpak … Trekt men wel echt lessen hier, over de praktijk, theorie hebben we al twee jaar verkondigd straks, maar geen resultaten!

 9. Ik maak me drukker over wat er in Taiwan gebeurt .
  Die corona troep ff naar de achtergrond.
  Rtl nieuws meld dit

 10. @ W.Kat, ze zitten dus altijd met twee maten & twee gewichten te meten, de ene zegt dit & de andere het tegenovergestelde, dit om altijd op deze planeet chaos & verwarring te kunnen blijven zaaien, wat via de officiële komt is altijd toch maar de fake info!

 11. @verontruste burger: inderdaad, eenmaal het NWO een feit zal zijn (laat ons echter hopen van niet, zie einde van deze tekst) zullen alle ‘overledenen’ LIJFEIGENEN (cfr; een half miljard, cfr. de Georgia Guidestones) zijn van de super-elites… Inderdaad, we zullen met de teletijdmachine van professor Barabas terug ‘gekatapulteerd’ worden naar de vroege (donkere!) middeleeuwen… Maar helaas zullen Suske & Wiske ons dan niet hulp kunnen komen…
  Tenzij… we NU zonder verwijl wachten op de wederkomst van ene JC!
  Wie zoekt, die vindt!

 12. De steeds duurder wordende energieprijzen spelen ook in de kaart van het spel om nadelig uit te spelen tegen de bevolking.

 13. Stop toch met YT, dat geeft alleen maar dit als G00gl een Tor-relay opmerkt:

  About this page

  Our systems have detected unusual traffic from your computer network. This page checks to see if it’s really you sending the requests, and not a robot. Why did this happen?

  IP address: 2a03:e600:100::28
  Time: 2021-10-05T11:26:45Z
  URL: https://www.youtube.com/embed/On5RYFbcxWY?feature=oembed

  Zoals je ziet is ook een IPv6 adres al verdacht volgens G00gl. En dan maar schrijven over een te verwachten “valse vlag” cyberaanval. Verlaat die “Corporate Business Surveillance” bedrijven toch, die zijn net zo kwaadaardig als Big Farma. Veel kans dat je niks zal merken van die valse vlagaanval die de grote techmonopolisten schijnbaar even platlegt. Terwijl Kees en Anneke helemaal géén Internet ervaren surf je gewoon verder. Let wel, staat en banken werken nu ook al niet zonder “Big Tech”.

 14. Hetanderenieuws.nl heeft wel meer interessante video’s, kijk zelf welke je daar interessant vindt? Ja, vorige post had Google chrome me weer te pakken, maar dat is nu wel rechtgezet. Er is daar ook iets met Willem Engel, dat ik deze nacht ook beluisterd heb, volgens die video, zijn we nog lang niet uit de ellende! Dat heeft met de aanpak te maken volgens mij, te softie!

 15. Robert Jensen kwam met zijn, ”galgelijk”, opzettelijk zo genoemd, ”de rillingen kwamen over zijn lijf? Walgelijk, enfin zo zijn die in het parlement toch altijd zo over bezig! Zie het anderenieuws.nl? Maar dat wist U zeker al?

 16. Het is dan toch jammer dat er na al deze onthullingen niets gebeurd. Zelfde met de beelden en de bekentenissen van de fraude tijdens de laatste (wat ook echt de laatste waren) verkiezingen in Plopsaland (USA). Toen was Veritas ook actief maar heeft uiteindelijk niets gebracht.

  We gaan naar een wereld toe waar men straks gewoon openlijk zal zeggen wat voor kwade ideeen en plannen men heeft. En Jan met de Pet slikt het als zoete koek..

 17. Fantastisch deze klokkenluider.
  Diep triest al die gehypnotiseerde bange gezondheidsmedewerkers. ‘The truth wil set you free’, alleen is het effect nul, nada, met mensen die ziende blind zijn en horend doof.

  Als de WHO opeens beweert dat alleen het vaccin echte groepsimmuniteit waarborgt dan zou een oplettend persoon… eh… alweer een hint hebben gekregen dat het zaakje stinkt. Hoeveel hinten zijn er nog nodig?

  “In June 2020, WHO’s definition of herd immunity, posted on one of their COVID-19 Q&A pages, was in line with the widely accepted concept that has been the standard for infectious diseases for decades. Here’s what it originally said, courtesy of the Internet Archive’s Wayback machine:

  “Herd immunity is the indirect protection from an infectious disease that happens when a population is immune either through vaccination or immunity developed through previous infection.”

  Gelieve te vertalen in het Nederlands, zie siteregels. Mod.

 18. Dus, het virus bestaat, het vaccin is geen rommel en kan geen kwaad, maar je eigen immuun systeem werkt beter, in een notendop.
  ?????

 19. Waarschijnlijk, zegt hij, ze zitten toch weer lekker uit eten, wij mogen daar alléén maar van dromen. Hij heeft het ook over die verzonnen variant, flauwe cul, die zogenaamde wetenschappers weten nix, wij weten beter! Wij weten toch van in het begin dat we die rommel niet nodig hebben, integendeel. De bewijzen hebben we al lang in de praktijk, Zweden & andere landen & staten! Ze willen per see hun leugens hier blijven doordrukken, gestuurd door VN/UN/WHO/WEF/Bilderberg enzoverders!

 20. in speelfilms laten ze in het begin van de film een situatie / voorwerp / iets zien wat later in de film terugkomt. Hierdoor is bijvoorbeeld in james bond, het technologisch wonder dat hij toevallig bij zich heeft in een noodsituatie acceptabel voor de kijker.
  Hetzelfde doen ze in de media. Steeds meer berichten over hackers die de infrastructuur aanvallen, zonnevlammen die electrische apparaten verstoren. Introduceer ze als concept en als daarna een grote ramp in scene wordt gezet. Dan denkt het publiek: het zijn de hackers, of de Chinezen, of de zonnevlam.
  De doelstelling is dat dan massaal het volk gaat roepen om een een totalitair bestuur dat ze moet redden.

  Dus mijn verwachting is dat binnen twee jaar er een gigantische internet / infrastructuur storing in scene wordt gezet zodat Billy Mengele vd computers, Klaus Barbie van het wereld economisch gebeuren en George Swastika die de bank van een groot land heeft doen klappen en nu in de asielzoekers business zit. Hun totalitaire wereld regime verder kunnen uitbouwen.
  We zullen naar een moderne vorm van de middeleeuwen terugkeren en weer ouderwetse horigen worden, bezit van de grootbezitters. Het mooie is dat het volk er zelf om gaat vragen.

 21. En toch wordt de media-propaganda-leugen nog steeds omarmd en wordt de realiteit nog steeds niet onder ogen gezien.

 22. Video: Fauci zegt dat mensen “moeten opgeven wat u als uw individuele recht beschouwt om uw eigen beslissing te nemen” over vaccins
  https://summit.news/2021/10/04/video-fauci-says-people-have-to-give-up-what-you-consider-your-individual-right-of-making-your-own-decision-on-vaccines/
  De Zwitserse Garde van de paus neemt ontslag wegens verplichte vaccinatie
  “Drie Zwitserse bewakers zijn afgetreden en drie anderen zijn geschorst nadat ze weigerden te voldoen aan een Vaticaans mandaat om de vaccinatie te krijgen
  https://summit.news/2021/10/04/popes-swiss-guards-resign-over-mandatory-covid-19-vaccination/
  (plus een ironische video van Paul Joseph Watson – de jongen achter summitnews)
  Krankzinnige video’s tonen Australische agenten slaan kruidenier shoppers, demonstranten vechten terug, zingen “vrijheid”
  Melbourne is 245 dagen opgesloten, het langste stuk ter wereld.
  https://summit.news/2021/10/04/insane-videos-show-australian-cops-battering-grocery-shoppers-protesters-fighting-back-chanting-freedom/

 23. Pikant dat net terwijl de big Tech maar ook Bank of America uit de lucht waren het criminele nieuwsuur gisteren de hetze tegen contant geld nieuw leven inblies. Ze doen alsof alleen ouderen, debielen en criminelen nog contant betalen. De media drijven ons in de armen van banken die steeds verder ons leven met hun praktijken terroriseren. En dan die enge meneer Tang die zelf als EU politicus geen cent belasting betaald mensen, die op een volkomen legale manier via belasting paradijzen investeren, met witwassende criminelen vergelijkt. Het is een schande. Zorg dan dat je als land met competitive belasting tarieven komt. En vergeet niet dat de Nederlandse belastingdienst nog niet eens zo lang geleden op hun eigen website tips gaf over hoe je belasting kunt besparen maar deze naar eigen zeggen verwijderde vanwege “veranderende” maatschappelijke omstandigheden. Ze bedoelen de media terreur van Wolbaars en consorten die zelf geen cent te makken hebben. Het zijn communisten. Laat er geen misverstand over bestaan dat iedereen zich correct aan de wet moet houden en criminaliteit moet worden aangepakt. Maar het afzeiken van eerlijke burgers op deze manier is onaanvaardbaar en moet stoppen. Het moet ophouden dat in Hilversum het beleid wordt gemaakt. Overigens, de V.S. wordt ook in het rijtje van belastingparadijzen genoemd maar Nieuwsuur heeft niet de guts dat te vermelden.

 24. Burgemeester Halsema van Amsterdam en het Rijksoverheid in Den Haag heb ik gisteren geimaild om ONMIDDELIJK het doods COVID vaccin te vernietigen. Ik heb beiden verwezen naar Xander Nieuws waar misvormde baby’s met o.a.een staart zijn geboren .In Den Haag heb ik gevraagd om De Jonge ONMIDDELIJK ONTSLAG TE GEVEN daar deze demissionaire minister onder misbruik van beroeps gezag art.47Sr. medische misdaden pleegt.

Comments are closed.