Update officiële EU cijfers Covid injecties: Ruim 26.000 doden en 1,17 miljoen met ernstige gezondheidsschade

Voorstanders van deze injecties vinden de moord op deze tieners en jongeren, en minstens 26.000 andere Europeanen schijnbaar ‘noodzakelijk’ om zich weer ‘veilig’ te kunnen voelen voor een verondersteld virus dat aantoonbaar niet meer slachtoffers maakt dan een milde griep.

—————————————————————————————————————————————–

EudraVigilance, een officiële medische monitor van de EU/EMA, meldt dat met de vier belangrijkste Covid-19 injecties tot 25 september 26.041 mensen zijn gedood, en de gezondheid van bijna 2,5 miljoen mensen is beschadigd, van wie 1.176.130 ernstig en/of chronisch, zoals handicaps. Het aantal officiële ‘vaccinatie’slachtoffers is historisch aangetoond slechts 1% tot 10% van het werkelijke aantal, maar overtreft dit jaar desondanks alles wat alle andere vaccins in 30 jaar tijd bij elkaar opgeteld hebben aangericht. Toch eisen politici, media en andere kopstukken met steeds hardere taal en maatregelen dat iedereen zich onderwerpt aan wat naar mijn mening een doelbewuste vaccinatie-genocide, kortweg vaxxicide, kan worden genoemd.

De officiële cijfers – hoogstwaarschijnlijk veel te laag omdat het rapporteren van vaxslachtoffers in alle landen extreem moeilijk wordt gemaakt – zeggen alles:

Pfizer/BioNTech 12.362 doden 1.054.741 met gezondheidsschade

Moderna 6.907 306.490

AstraZeneca 5.468 1.008.357

Johnson&Johnson 1.304 78.774

20 jaar – dood

De Sloveense regering heeft het Janssen vaccin (Johnson&Johnson) opgeschort na de dood van de 20 jarige student Katja Jagodic, die zich liet injecteren omdat dit verplicht is om toegang te krijgen tot de universiteit. Ze liet zich op 16 september inspuiten, werd kort daarna ziek, kreeg (zoals de meeste vaxxers volgens veel experts uiteindelijk zullen krijgen) bloedpropjes en trombose, en overleed gisteren in een ziekenhuis in Ljubljana.

Haar vader liep gisteren mee met een massa demonstratie tegen de Covid-pas, die verplicht is om te kunnen werken en zelfs om te kunnen tanken. ‘Ze wilde vrijheid, net als iedereen hier. Op 16 september liet ze zich vaccineren met Janssen zodat ze niet meer beperkt zou zijn door deze nonsens. Nu is ze er niet meer. Ze was 20 jaar oud.’

‘Als je naar een vaccinatiecentrum gaat, waarschuwt niemand je voor de mogelijke complicaties. Niemand waarschuwt dat het J&J vaccin niet wordt aanbevolen voor mensen onder de 40. Er zijn enkel getallen. Er wordt enkel over percentages gepraat. Mijn Katja was geen percentage. Ze was mijn Katja.’

Toen de demonstranten een snelweg opliepen, werden ze door de politie beschoten met waterkanonnen. Demonstreren tegen deze gelegaliseerde vax-massamoord, tegen het medisch-fascistische staatsterrorisme waarmee mensen gedwongen worden eraan mee te doen, wordt overal in het Westen keihard aangepakt.

13 jaar – blind

In Frankrijk is het 13 jarige jongetje Yassine blind geworden na zijn Pfizer shot. Hij kreeg zijn injectie op 17 juli, een maand nadat het Franse regime Macron besloot om alle kinderen vanaf 12 jaar te gaan injecteren. Yassine is niet bepaald de eerste die trombose kreeg, maar voor zover bekend wel de eerste die het in zijn ogen kreeg.

17 jaar – dood

Nog een drama in Frankrijk: de 17 jarige Sofia, student aan het Valabre Gardanne Lyceum, kreeg na haar Pfizer injectie allerlei symptomen, maar ging nog wel naar school. Op 20 september werd ze in de klas doodziek en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Eén dag later overleed ze door trombose. Ook Sofia nam de injectie enkel om normaal aan de samenleving te kunnen blijven meedoen.

19 jaar – dood

Een andere student die niet meer leeft is de 19 jarige Oekraïner Volodymyr Salo. Op 13 september werd hij om 14.30 uur ingespoten met Pfizer. Rond 20.00 uur begon hij zich niet goed te voelen en kreeg hoge koorts. Een kwartier later kreeg hij heftige toevallen. Staf van de universiteit paste EHBO toe tot de ambulance om 20.45 uur arriveerde. Die probeerden het nog door hem aan de beademing te leggen, maar om 21.00 uur had hij al geen pols meer. Kort daarna werd hij dood verklaard.

Salo’s gezin was lid van de Zevende Dags Adventisten kerk, en fel tegen deze mRNA- en virale vector DNA injecties. Hij besloot dan ook om zijn familie niet in te lichten dat hij zich toch zou laten ‘vaccineren’. Volgens zijn zwager deed hij dit omdat hij weer normaal naar café’s wilde kunnen gaan.

15 jaar – dood

In Griekenland is de kerngezonde 15 jarige Elias Georgakopoulos het zoveelste jonge slachtoffer van de Pfizer injectie. Op 10 september kreeg hij zijn shot, die al 3 dagen later fataal bleek te zijn toen hij levenloos in zijn kamer werd gevonden. In het ziekenhuis probeerden ze hem nog te reanimeren, maar zonder succes.

Zijn 31 jarige broer Nikos: ‘Hij stierf door bijwerkingen van het vaccin, maar dat zullen ze verbergen. Wij zullen er alles aan doen om antwoorden te krijgen.’ Samen met zijn vader en neef ging hij naar het politiebureau, maar daar kregen ze te horen dat ze niets mochten zeggen over het ‘vaccin’. ‘Ik weet niet waarom ze dat zeiden. Iedereen in het dorp weet dat hij dat vaccin kreeg.’

14 jaar – dood

In het Italiaanse Ruffano kreeg het 14 jarige Marokkaanse meisje Majda El Azrak op 17 augustus haar tweede Pfizer shot. Ze kreeg zware hoofdpijn, werd op 19 augustus in het ziekenhuis opgenomen, en raakte een paar uur later in een coma. Op 13 september overleed ze. Haar ouders hebben een aanklacht ingediend tegen de artsen die de injectie hebben toegediend.

Een suïcidale, genocidale beschaving – of is er nog hoop?

In een normale, menselijke samenleving zouden deze injecties al na enkele doden onmiddellijke permanent zijn gestopt omdat ze alle conventies over de mensenrechten en oorlogsmisdaden overtreden. Maar niet in het 21e eeuwse Westen, waar sinds vorig jaar humaniteit en respect voor het menselijke leven lijkt te zijn bedolven onder een dikke laag als ‘licht’ verpakte inktzwarte duisternis.

Een beschaving die onder medische voorwendselen moord op gezonde mensen en zelfs kinderen toestaat, goedpraat, promoot en zelfs oplegt door middel van Apartheid en andere vormen van dwang, kan naar mijn overtuiging suïcidaal èn genocidaal worden genoemd, en verdient daarom misschien wel niets anders dan de onvermijdelijke en absolute ondergang, die overigens door haar eigen hand tot stand komt.

Of zeggen we eindelijk met zijn allen massaal NEE? Ons bereiken in ieder geval hoopgevende signalen uit de samenleving. ook van vaxxers. De QR Code Apartheid gaat velen te ver en blijkt een cruciale grens te zijn. Mensen van wie ik het niet direct verwachtte maken nu zelf de vergelijking met de jaren ’30 van de vorige eeuw. In alle lagen van de bevolking beginnen – beter laat dan nooit – steeds meer mensen wakker te worden en zich te verzetten tegen deze ‘Great Reset’ – Agenda 2030 klimaat-vaccinatie staatsgreep die tegen ons allen wordt uitgevoerd.

 

Xander


(1) Health Impact News

Zie ook o.a.:

28-09: Project Veritas undercover: J&J officials zeggen dat kinderen beslist geen vaccin moeten nemen
26-09: Meest gelezen Britse medicus: ‘Artsen die kinderen vaccineren moeten als oorlogsmisdadiger worden gearresteerd’
24-09: Israëlische TV: 90% nieuwe Covid gevallen bij 60-plussers volledig gevaccineerd
23-09: Project Veritas undercover: FDA official vergeljkt Covid vax campagne met Nazi Duitsland
21-09: Overheidsmedicus in geheime Project Veritas opnames: ‘Covid vaccins zijn complete rotzooi’
19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties
16-09: Internationale Science Direct studie: Kinderen lopen veel meer gevaar door vaccins dan door Covid
04-09: Update EU statistieken: 23.252 doden en ruim 1 miljoen met ernstige gevolgen door Covid injecties
01-09: Anthony Fauci (‘Dr. Death’) wil verplichte Covid injecties voor alle kinderen van alle leeftijden
05-08: Deel 3 lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Onze machthebbers begaan een oorlogsmisdrijf’
01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren ( / 01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
20-07: Stichting Wij de Ouders stelt Hugo de Jonge persoonlijk aansprakelijk voor alle vaccinschade bij kinderen
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties
18-07: Tienduizenden Europese artsen krijgen brief met nieuwste wetenschappelijke feiten over Covid vaccins (/ Aantal officiële vaccinatiedoden VS en EU nadert de 30.000)
11-07: Dr. Zelenko, bedenker HCQ-zink protocol, noemt corona angstcrisis ‘misdaad van historische en Bijbelse omvang’
09-07: Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
16-02: Professor Pierre Capel: ‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ (‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’)
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

54

 1. Heeft iemand link op EudraVigilance report waarin alle cijfers (moord, vaccinatie’slachtoffers…) zijn aangegeven, aub?

 2. Wat een wartaal, Willy De prikken schijnen al te werken bij je, wat een wartaal !!
  Ik kom op jouw wartaal nog terug

 3. @XB schreef:
  01/10/2021 om 4:17 pm
  “Een pakkend relaas van een verpleegster … Zie hetanderenieuws.nl? Het is een Belgische verpleegster die bang is voor wat ze nu bezig zijn in de klinieken, ze vreest haar job te zullen verliezen, want ze wil de moordprik niet! Ze zal ook zonder uitkering ontslagen worden!”

  Ze kan niet zonder uitkering ontslagen worden, tenzij alle sociale/arbeidsrechten ook nog eens geschonden worden en dan kan ze altijd nog naar de arbeidsrechtbank waar ze haar recht zal halen voor een uitkering na ontslag.
  Men kan hoogstens een sanctie krijgen maar dan moet er wel een zeer gegronde reden voor het ontslag zijn en dat is er helemaal niet, zij heeft immers ook het recht op zelfbeschikking om zich niet te laten vaccineren, net zoals gevaccineerden het recht hebben om wel te kiezen om zich vrijwillig te laten vaccineren en geen enkele werkgever mag haar daarom discrimineren en zeker niet ontslaan omdat zij de medische handeling van vaccinatie weigert te ondergaan!
  Dat is hetzelfde als iemand ontslaan omdat hij zijn been niet wil laten amputeren, komaan zeg, het moet niet nog waanzinniger worden in deze zieke wereld!
  Een werkgever heeft geen zaken met het medisch beroepsgeheime dossier van zn werknemers en al helemaal niet met welke medicatie/medische handelingen/operaties zn werknemers zouden moeten nemen!
  Laat de ongevaccineerden met rust, zij hebben evenzeer het recht van keuze zonder daarvoor gepest, gediscrimineerd of uitgesloten te worden!!

 4. @Tukker : bedankt voor je reactie, jaren geleden kreeg een Ierse vrouw die inspraken krijgt van de Maagd Maria en Jezus een visioenen ze krijgt inspraken van Jezus en de Maagd Maria, en Jezus zou tegen haar gezegd hebben dat er een wereldwijde vaccinatie zou komen, en wie zich liet prikken in de macht van de duivel kwam. Het probleem was nu dat dit gegeven al in de krant stond over aanstaande eventuele pandemie. In de katholieke kerk werd dit niet aanvaard maar wel in rechtse kringen die een hetze begonnen tegen de pandemie, dit werd overgenomen door invloedrijke kardinalen om de huidige paus te kunnen afzetten, en dat mislukte. Wat bij de ene paus was gelukt, mislukte bij deze paus, plotseling begonnen deze invloedrijke kardinalen te schrijven dat m’n foetus gebruikte in de vaccins wat een grove leugen was. Sommige kardinalen werden door de huidige paus weggepromoveerd of op een andere functie gezet of op pensioen, maar het kwaad was geschiedt. En het nieuws werd handig gebruikt door kanalen die tegen vaccinaties waren, en dit terwijl ze niet wisten dat het begonnen was bij een doodgewone Ierse vrouw, die voor alle duidelijkheid niet erkend werd door de kerk om haar zogezegde gaven. Wie wil oorlog en verdeeldheid ? Satan. Wie zet mensen tegen elkaar op? Satan! Wie wil ruzie en de gezinnen uit elkaar? Satan. Wie wil ongehoorzaamheid en opstand? Satan! Wie spuit zijn duistere rook over de mensen ? satan! Wie is de leugenaar en bedrieger? Satan! Hopelijk gaan je ogen open.Shalom

 5. Een pakkend relaas van een verpleegster … Zie hetanderenieuws.nl? Het is een Belgische verpleegster die bang is voor wat ze nu bezig zijn in de klinieken, ze vreest haar job te zullen verliezen, want ze wil de moordprik niet! Ze zal ook zonder uitkering ontslagen worden!

 6. In Australië is politie beginnen schieten op protesters vanuit hun auto’s! Mensen moesten in paniek wegevluchten, daar is het terug in een strafkolonie veranderd! Men heeft in Nederland ook plannen om geweld in te zetten tegen betogingen! YT video: Anti-Lockdown Protestors Run As Police Riot Vehicles Fire Shots. Melbourne, Australia … De fascisten zetten keihard door …

 7. Willy,

  Ik heb medelijden met je , je hebt je laten prikken, zeker 2 x misschien al 3 x .
  Diep in je hart WEET je dat je onverstandig geweest ben, ik kan hier een hele verhandeling houden over de gevaren van het grote genetische medische experiment/vaccin maar dan moet ik meer als een hele pagina volschrijven .
  Willy, wat mij tegenvalt van je ( ik ga ervan uit dat je INDERDAAD diep in je hart weet dat je een foute keuze gemaakt hebt) dat je mensen met jouw redenatie op een VERKEERD SPOOR zet.
  Mijn persoonlijke mening is : Dat is gruwelijk fout om iemand totaal verkeerd voor te lichten, iemand proberen te beinvloeden in mijn opinie tot een foute keuze , moet je niet doen .
  Ik zal daar altijd een tegengeluid brengen !

  Willy, nog een punt, jij bent gelovig ( Zie je vaak op Geloofsforum staan )
  In het grote genetische medische experiment/vaccin zitten lijnen van geaborteerde foetuscellen , ben jij voor abortus, Willy ?
  Tuurlijk, soms zijn er situaties dat je niet anders kan, bijv gevaar zwangere vrouw, maar dan nog zou ik niet dit in mijn lichaam gespoten willen hebben.
  In veel gevallen ( niet alle ) is hier sprake van doden van menselijk leven !

 8. Soms is het beter om niet op hersenlozen te reageren, als men eenmaal toestaat zijn of haar vrijheid af te geven aan fascisten, zal uw leven hier tot een hel worden & kan je ook een heel pijnlijke dood gaan sterven! Robert Jensen heeft alles nog eens op een rijtje gezet in zijn laatst gemaakte video, ”de feiten”, zie hetanderenieuws.nl? Er is ook nogal wat drukte ontstaan rond Waku Waku in Utrecht, mensen die niet meedoen aan het weigeren van niet geprikten, onze winkels waren voor de tweede wereldoorlog ook verboden voor Joden, komt er nu ook oorlog? Mensen worden bewust tegen elkaar opgezet overal, dat is wel duidelijk!

 9. @fleur: Je wil baas zijn over je eigen lichaam? Dat willen mensen die abortus plegen toch ook. Wij horen onszelf niet toe ! Dat is de christelijke ethiek. Het leven is niet onze eigendom. We moeten zorg dragen voor het leven en ons leven. Zij die tegen het vaccin zijn, zijn meestal mensen uit religieuze hoek die om redenen die niet in de Bijbel of Koran staan zich niet laten prikken, of zich baseren op visioenen van bepaalde mensen. Bij de joden zijn het de orthodoxe mensen die er tegen zijn volgens de Talmoed maar welke dan? In Brussel zijn de meeste die zich niet laten vaccineren moslims, dus zijn christenen dan ook moslims? Waar baseert m’n zich op? Op God? Op de Bijbel? Of gewoon om dwars te liggen? Deze samenleving waarin wij leven is gebouwd op het christendom! De rijke cultuur dat we hebben is gebouwd op het christendom! Onze hogescholen en universiteiten zijn gebouwd op het christendom! Ons manier van denken is gebouwd op het christendom! En ik merk dat dit verloren is gegaan. en dit komt door de filosofen uit de vorige eeuwen die de God is dood cultuur zelf cultiveerden, en het rare is dat die gedachte nu van onderaf komt. Veel succes; Shalom

 10. Sterftecijfer schatting berekening 0,15% in 8,5maand. In eu
  Dat is 1 dode per 666 mensen die ingejeccteerd zijn.
  94% onder rapportage.

 11. Om te beginnen is er geen vaccin. Er is een prik die op zijn best kan worden omschreven als gen-therapy of gewoon de gif ‘jab’. Niets meer en niets minder. Officieel mag u niets weten (het bekende bek houden en bevel opvolgen in naam der koning). De blanko bijsluiters ondersteunen dit. Dit is de moderne mosterd-gas van deze eeuw dat mensen eerst in trans-humans verandert en daarna doodziek maakt. Dit trans-human zijn heeft overigens verstrekkende gevolgen met betrekking tot de grondwet van de staat en mensenrechten. Maar slaapt u rustig verder, u weet immers van niets. Helaas voor u is het zo, zodra de ‘jab’ in u zit er geen weg terug mogelijk is, u bent trans-human en gebonden aan de patenthouders. Het laat ook zien hoe dom mensen kunnen zijn en gewoon meedoen met een politieke hype dat geen enkele verantwoordelijkheid accepteert. Voor alle artsen die hieraan meedoen en u de jab gaven was u overigens gewoon een bonus punten systeem zoals in de supermarkt. Vraag deze ‘artsen’ (medische mafiosi?) eens wat de jabs doen met uw witte bloedlichaampjes en vraag daarna gewoon verder…

  Just my two cents

 12. Een veelvoud hiervan. De meeste doden worden niet gemeldt.
  Schatting van meer dan 420.000 doden alleen in de eu. Zie cafe weltschnertz. Dat is ongeveer een op de duizend? inwoners. Gevaccineerd of niet
  Inwoners EU 450miljoen. Dat is exclusief groot Brittannië.
  Valt niet op….een dode op ongeveer duizend.
  Dit is alleen korte termijn……

 13. Zet meer spaties of een / tussen doden en gewonden. Het is nu niet duidelijk in het artikel.

 14. Reageren op onnozele teksten doe ik niet snel.
  30/9/’21 2.42 Willy. “bekend persoon uit Nazareth”.
  Maar nu dus wel.
  Als bijbelgetrouw Christen ( Handelingen 24: 14- de secte van de Weg) wil ik hier toch op reageren.
  Jezus werpt het muntstuk met de beeltenis van keizer Tiberius – een denarius- weer terug naar de farizeeen ; Hij (Jezus) doorziet hun schijnheiligheid (want Hij is zelf God, de Alwetende) en zegt: “Geeft dan des keizers wat des keizers is, en Gode wat Gods is” Matth.22: 15-22.
  Stat.Vert. DE Heer Jezus laat zich niet in de val lokken! Die opzet lukte niet. DE Heer lijkt veel meer te verwijzen naar als Hij zegt geef God wat God toebehoort naar Amos 5: 24.
  Dat heeft helemaal niets met een vermoeibare discussie over ‘nepvaccins’ te maken!
  Je kan de H.Schrift niet te pas en te onpas er bij halen, meestal zodat het in je “eigen straatje”past.
  Dag Willy!!
  Shalom!

 15. Op ‘Maurice de Hond’ kun je de brief van Mona Keijzer lezen: https://www.maurice.nl/2021/09/28/de-volendamse-nuchterheid-en-waarden-van-mona-keijzer/
  Ze kan het CovidpaSS beleid niet meer in overeenstemming brengen met haar verstand en haar geweten. Dat verdient hulde.
  Maar in de dystopische coronawereld leiden zulke meningen tot ontslag op staande voet. De moraal is zoek, aangetast door corona. Maar iedereen blijft lachen en blijft doen alsof de keizer zo fraai gekleed gaat.

 16. Jensen heeft alle misleiding heel duidelijk op een rijtje gezet:https://jensen.nl/
  Dat doet hij uitstekend, op basis van gepubliceerde feiten! Hij zuigt het niet uit zijn duim. Het geheugen van mensen is blijkbaar kort, dus is het belangrijk nog eens duidelijk te laten zien hoe gigantisch disproportioneel het allemaal is en geweest is.
  Al die misleidende cijfers en al dat misleidende gebruik van de PCR-test, het komt niet in de dagelijkse media. Die media doen nog steeds alsof er een vreselijke ziekte rondwaart en álle zeilen moeten worden bijgezet, en verzwijgen heel bewust alle feiten die duidelijk in een andere richting wijzen.
  Hoe is het mogelijk dat dit allemaal zó gemakkelijk geslikt wordt (vooral door de intimidatie, de boetes en het politiegeweld van de overheid).

  Dat de jeugd en de kinderen deze injecties wordt opgedrongen is toch misdadig. De risico’s van de prikken zijn voor die leeftijd groter dan het risico van de ziekte (misschien zelfs voor iedereen onder de 60 jaar). Maar de reguliere media verzwijgen het in alle talen.
  Ook Google (YouTube) heeft besloten elke kritiek op de injecties te verwijderen. Hoe is het mogelijk dat we met opzet zo misleid worden. En dat gebeurt in landen die zich baseren op de rechten van de democratische rechtsstaat.
  Het is niet te vatten, zoveel gekte waarbij bijna iedereen doet alsof dit allemaal normaal is.

 17. Kan iemand mij vertellen waarom gevaccineerde mensen bloepropjes krijgen en ik als niet gevaccineerde, want gewetensbezwaarde vanwege dit via moord op ongeboren mensen verkregen vaccinatiespulletje waardoor gevaccineerden toch echt kannibalen geworden zijn, een raar soort roodachtige grote blauwe plekken op de blote armen krijg als ik dicht bij gevaccineerden heb gestaan? Het wordt nu, na enige tijd minder. Wat hebben bloedstolsels ( gevaccineedren) met toegenomen bloedverdunning ( ikke )te maken? Of ligt dit aan de spikjes die ik van ze krijg toegeblazen als ik met ze sta te praten? Rare zaak.

 18. Even een paar toepasselijke namen:

  Ipsos Mori = zij gaan dood

  Claus Schwab = Klaas Wattenstaafje

 19. Er wordt een opvallende toename van hartproblemen gemeld: https://t.co/OqHMs26WbK?amp=1
  Ook een Schotse krant meldde dit. Men legt géén verband met de injecties, maar wijt het aan de uitgestelde zorg. Toch is het opvallend dat in België ook een oogarts een opvallende toename van oogproblemen door stolseltjes in zijn kliniek zag.

 20. In Italië wordt vanaf 15 okt. de Covidpass ook verplicht op het werk. Elk werk, dus niet meer alleen in sommige publieke ruimtes.
  Stapje voor stapje worden mensen dus feitelijk gedwongen de injecties te nemen, want voortdurend testen op eigen kosten is praktisch onhaalbaar voor veel werknemers.
  https://unherd.com/2021/09/italys-cynical-plan-for-vaccine-passports/
  Officiëel is een vaccinatieplicht verboden, maar Draghi wordt door de EU niet op de vingers getikt.
  Op weg naar het Chinamodel van burgercontrole.
  En iedereen doet net alsof dit iets met volksgezondheid te maken heeft. Wel neemt het aantal protesten in Italië toe.

 21. Tja, dit zijn maar een paar mensen. Erg genoeg overigens.. De aantallen die aan het virus , wat echt wel bestaat en verschrikkelijk is, zijn overlenden, zijn hier een mega veelvoud van.
  En jullie maar ontkennen….. triest.

 22. Xsander… ik volg jullie invo…wat een wereld!… (ook de mensen die hun meningen nalaten op dit forum,respect!)uw verwwijzegin zijn top,zo u schrijften over de rerelddse gebeuren,ik ben blij met de invo,en voel mij vaak gasteunt in mijn gedachtengang,mijn dank!…
  Alles dat ik wil zeggen is al gezecht,ga door met dit werk,God zijd met u,en u allen xsander!…
  (Zondag ben ik op de dam)

 23. Het gaat niet alleen om het “vaccin” maar ook om het systeem achter het “vaccin”. Dat systeem is niet gericht op het behouden van mensen maar op het controleren en manipuleren van mensen. Dat blijkt uit de manieren waarop mensen worden gedwongen om toch de prikken te nemen. Vrijwel alle gevaccineerde mensen die ik spreek hebben de prik genomen om hun vrijheid voor een deel (en tijdelijk) terug te kopen. Dit wordt in het nieuws gepromoot en bizar genoeg ook door steeds meer werkgevers.

  Geloof me wij zijn geen complotdenkers, wij zijn complotwaarnemers!

 24. Het zal je kind maar wezen! Het is tenenkrommend hoe zo goed als alle mensen in mijn omgeving totaal geen benul hebben waar ze onbewust aan hebben meegewerkt. Al bijna 2 jaar hebben ze de tijd gehad om eens zelf te gaan uitzoeken hoe de wereld eigenlijk echt draait. Het lijkt wel alsof ze te bang zijn om uit de Mattix te stappen.
  Ik schaam me diep voor zelfs mijn eigen ouders, die van niets anders dan het verhaal van de verkoopafdeling, oftewel de NOS, willen weten. Hoe leg ik heb uit dat ook zij indirect bloed aan hun handen hebben voor de moord op deze kinderen en wie weet ooit hun eigen kinderen of kleindkinderen, die dit gif op een dag met geweld ingespoten zullen krijgen.
  Ik wil zo graag weg hier, naar een plek waar men nog met gezond verstand denkt…maar die plek lijkt helaas niet meer te bestaan..

 25. Hallo allen…
  Met dit artikel van Xander… moest ik meteen denken aan een berichtje met een heftige spreuk wat ik pas geleden binnen kreeg.
  Misschien dat men het al kent??

  Het gaat zo…
  “””Voor het eerst in de geschiedenis,
  kunnen we een ziekte,
  die we niet hebben,
  overbrengen op mensen die hier,
  tegen zijn ingeënt”””.

  Snappen we het nog????

  Groet, Esther.

 26. Bij ons in België nl. in Vilvoorde is er een meisje overleden tengevolge van het coronavaccin! Volgens de leugenpers en de directrice had ze er geen weet van dat ze gevaccineerd was! Ondertussen is het al lang duidelijk geweest dat de prikbus daar geweest is en haar spuitje gegeven is! Haar vader zelf heeft ook inmiddels verklaard, via twitter dat ze gevaccineerd was! In het Leuvense zijn er ook twee kinderen naar het ziekenhuis gevoerd na vaccinatie, 1 ervan is er ernstig aan toe! En er zijn er nog zovelen…. Immers als men maar 1 spuitje gekregen heeft wordt men als niet gevaccineerd beschouwd! Als men ziek wordt of sterft gedurende de eerste 14 dagen na beide vaccinaties wordt het niet beschouwd dat het van de vaccinatie komt, maar een “natuurlijk overlijden”!

 27. Dit is een vreselijk naar maar helaas waar bericht en NIEMAND van de overheid of artsen wil hier naar luisteren.
  En als je de wetenschappers moet geloven is dit nog maar het begin.
  Dr Mike Yeadon zegt dat tussen nu en drie tot vijf jaar vele doden zullen vallen. (Google hem maar eens.)
  En hij niet alleen maar vele andere wetenschappers met hem.

  En onze Hugo de Jonge stelt vaccinatie nu min of meer verplicht omdat wij een pas moeten hebben en anders aan grote delen van de samenleving niet mee mogen doen.

  Is …. Hugo de Jonge FEITELIJK VERANTWOORDELIJK voor deze sterfgevallen en verminkingen bij Nederlanders.???
  Waarom…… ik mezelf dit afvraag zal ik duidelijk maken…..

  Het vaccin verkeerd nog in de ontwikkelings fase.
  Het vaccin bevindt zich in de test fase 3. tot en met eind 2021 en sommige vaccins nog langer.
  Het is niet getest op proefdieren maar meteen op mensen “ getest” omwille van de “ urgentie “ met alle risico’s en gevaren die we nu zien.
  Alle vaccins die in Nederland gebruikt worden zijn door de EMA slechts TIJDELIJK goed gekeurd en alleen voor noodgevallen.
  Onze overheid handeld niet overeenkomstig deze tijdelijke goed keuring, want het uitgangspunt punt was ouderen en kwetsbaren beschermen.
  Maar al gaande het proces werd het uitgebreid naar alle mensen steeds onder het mom van vrijwilligheid.
  Zelfs nu naar kinderen ( die helemaal niet vatbaar zijn voor Covid)
  En nu vind de dwingeland in Den Haag het percentage nog te laag en gaat hij dwingen met de QR pas.
  Dus het beleid van de overheid is met een “ vaccin wat nog steeds getest wordt “ nu een verplichting opleggen dit is wel zeer laakbaar.

  Mijn tweede punt is .
  Als een persoon deelneemt aan een medische test ; je kunt het ook een medisch expiriment noemen, dan is de arts of degene die verantwoordelijk is voor dit experiment bij de wet VERPLICHT om de proefpersoon een juiste en goede voorlichting te geven over het middel dat getest wordt.
  Dit moet van beide partijen schriftelijk worden ondertekend.
  Dus dan is er in feite een overeenkomst.
  En dit vaccin is en blijft een test omdat het middel tijdelijk is goed gekeurd en zich zelfs nog in de test fase bevind. ❗️
  En zijn of haar deelname aan de test blijft altijd op basis van vrijwilligheid.
  Dus IEDEREEN zou op basis van de testfase ( de prik ) een overeenkomst met de overheid hebben moeten ondertekenen. ❗️
  Bij de voorlichting moet de werking, de samenstelling van het vaccin, de werking en de bij werkingen op korte en lange termijn worden verteld aan de potentiële deelnemer.
  Dit noemt men geïnformeerde toestemming.

  Dit is in Nederland bij NIEMAND gebeurd.

  Er wordt dus een strafbaar feit gepleegd.
  Want volgens de wet moet bij een onvoldoende getest middel een “ contract” / overeenkomst ( schriftelijk) tussen twee partijen zijn over de deelname aan het experiment. En dat is er niet.
  Wie is hiervoor verantwoordelijk❓
  Wie kan moet hiervoor veroordeeld worden❓
  Als er straks nog veel meer slachtoffers gaan vallen wie is dan daarvoor verantwoordelijk.❓
  Wie kun je aansprakelijk stellen. ❓

  En op grond van de hele frauduleuze vaccinatie campagne gaat men nu een QR bewijs invoeren.
  Dus een bewijs op een onrechtmatige daad.
  Eerst mensen niet voorgelicht een injectie geven die grote risico’s met zich meebrengt en daarna deze frauduleuze daad belonen met een “ vrijkaartje “ voor restaurants bioscopen en theaters.

  Een illegale methode, met een inferieur zoals hierboven beschreven dodelijk middel, en een drammende minister, is een zeer zwart scenario voor mensen wiens leven hen lief is.

  Deze informatie heb ik gisteren naar Blckbx tv Gestuurd en zij hebben het door gestuurd naar de advocaat Mr Maes , die gisteren het kort geding over de QR code tegen de Nedrlandse staat hebben aangespannen.
  De uitspraak is op 6 okt. ( deze info is nu niet meegenomen in het geding maar mogelijk in het vervolg evt een bodem procedure wel)

  Nederland is ver van de waarheid afgedwaald. Ik denk dat dit nog maar een begin is ban en beel zwarter scenario.
  Er zijn zulke grote krachten op wereld schaal achter dit hele proces dat het je bang te moed wordt.
  Maar ik weet dat mijn verlosser leeft. En Hij komt terug naar de aarde en daarom deze ellende .
  Hou vol mensen laat je niet intimideren.en of bang maken.
  Doe je ding en wees voorzichtig blijf bovenal gezond.
  Shalom
  Anna

 28. @mira 30/09/2021 om 4:07 pm

  Nja, mijn vader is eerst verwond (dik been) door zijn 1e prik en overleden aan hartstilstand kort na zijn 2e …

  Telt natuurlijk niet in de statistieken, maar een kerngezonde man krijgt niet toevallig na die prikken deze trieste gebeurtenissen. Mijn opinie: vermoord en van zijn (klein)kinderen geroofd door dat smerige vaccin!

  Ownee, dat mag ik natuurlijk niet zeggen, want het vaccin is ‘veilig en heilig’ …

  Maar neem het gerust hoor! Als jij je daar goed bij voelt …

 29. Hoofddoel van deze geplande epidemie is: Reductie wereldbevolking en Controle wereldbevolking. Middel: Angst.

 30. @ Key schreef: 30/09/2021 om 3:00 pm
  Huisartsen moeten vrezen voor IGJ, krijgen boete of worden geschorst als zij de bevelen van Hugo niet blind opvolgen. Zo werkt dat in een dictatuur.

 31. @ mira, kan best, misschien niemand geprikt in je omgeving, & de gevolgen zijn niet direct zichtbaar, kan nog tot twee drie jaar duren alvorens het zich over heel het lichaam verspreid heeft. Binnen twee jaar krijgen we nog een explosie van doden! Ook allemaal ons schuld? De schuld van gezonde mensen, die zonder die rommel geen last hebben van Corona al twee jaar??? Wat is de dodelijkheid van Corona? Is dat type A zoals politiek beweren, of is dat gewoon griep?

 32. Beste, bedankt voor het mooie artikel en de interessante links met aanvullende info. Ik heb ze al gepost op een andere website en hoop dat andere dit ook doen. Het is oorlog mensen en we moeten strijden en we mogen niet opgeven.

 33. De juiste doodsoorzaak van dat 13-jarig schoolmeisje in Vilvoorde is (zogezegd) ook nog altijd niet bekend…

 34. Twanneman 30/09/2021 om 2:46 pm

  Uw waarneming is mij ook opgevallen. In diverse filmpjes waarbij de injecie wordt toegediend zie je nooit dat men a s p i r e e r t, dwz dat men even kijkt of bij terugtrekken van de zuiger, de spuit zich met bloed vult en dat gebeurd alleen als de punt van de naald in een bloedvat terecht is gekomen.
  Het is heel wel mogelijk dat een zogenaamde intraveneuze injectie dan plaats zou kunnen hebben terwijl men bedoelt een intro-musculaire injectie te geven ( namelijk in de delta spier, de bovenarm):

  https://www.vilans.nl/docs/producten/Achtegrond_intramusculaire_injectietechniek.pdf

  Bij intraveneuze toediening van het gif is de kans op allergische reacties uiteraard veel groter en ook op levensbedreigende complicaties in het algemeen.
  En tja, als zelfs soldaten worden ingezet om na een spoedcursus prikken mee te helpen om zo snel mogelijk de targets te halen…tja…

  Wanneer hou je eens op Rutte en H. de Jonge, Osterhaus, Koopmans, v Dissel, OMT met je genocide?
  De Heere slaat jullie met waanzin en je hebt het niet eens door!

  Mene Mene teken urfasin!

 35. Beste Willy, jij begint al met ‘Geen enkel vaccin is voor honderd procent veilig ook geen griepprik’, m.a.w. vaccins zijn veilig. Jij poneert dat als een stelling, en dáár bouw jij je hele betoog op, maar Willy dan bestaat jouw fundament niet uit een rots, maar uit zand !!! En als de vloed opkomt spoelt die jou stelling weg !!! En dan zeg je ‘… ik heb allerlei prikken gehad, zoals tegen malaria, en ik leef nog’. Nou gefeliciteerd Willy, máár met de Covid-injectie zijn er al 26.000 doden en 1,17 miljoen patiënten met ernstige gezondheidsschade, en dit zijn officiële cijfer hóór !!! Maar blijkbaar behoor jij tot de mensen die net als de WHO en Jaap van Dissel van het RIVM uit hun duim zuigen, dat als er geen Covid-19 zou zijn geweest er al 100 tot 1000 miljoen zouden zijn gestorven. En dan kom je alweer met een veronderstelling en wel: ‘ Ik leef nog altijd en sommigen op dit forum zullen dit spijtig vinden’, en suggereer je dat wij anti-vaxxers wraakgierig zijn. Ik eindig met de eenvoudige, maar o zo ware uitdrukking: ‘Wat je zegt ben je zelf’ !!!

 36. Ja willy je wist dat je veel commentaar zou krijgen op dit bericht, maar wat je zegt geef de keizer wat de keizer is daar wordt je geld mee bedoeld maar geef God wat van God is daar wordt je leven mee bedoeld , Ik heb 1 boodschap voor je geef je leven aan Jezus Christus dan zal je veilig zijn .

 37. Beste Willy,
  Wat als het jou kinderen zijn?
  En dan te bedenken dat de kans te sterven aan corona nihil is voor kinderen van die leeftijd.
  Het is prikken onder een soort van dwang,
  GOD er niet bij halen????PRIJS HEM dat HIJ alles kan voorkomen, baan verlies, deuren openen naar school etc (zonder vaccin).
  IK heb gelukkig een relatie met GOD en voor HEM is ALLES mogelijk.
  Groetje uit Israel

 38. Definitie van een totalitaire staat, volgens wikipedia:

  “Totalitarisme is een politiek systeem waarbij de gehele maatschappij ondergeschikt wordt gemaakt aan het staatsidee en de politiek de gehele samenleving tot in de diepste geledingen doordringt.”

  “Bij totalitarisme wordt de heersende ideologie in een totalitaire staat gepropageerd als de enig mogelijke weg naar een betere toekomst. Het is een systeem waarbij de staat bijna volledige controle heeft op het dagelijks leven van mensen, zowel in politiek, cultureel, filosofisch, godsdienstig als in sociaal en economisch opzicht.”

  Dit zijn precies de ontwikkelingen van nu.

  Je kunt je afvragen waarom de heersende klasse streeft naar een totalitaire staat. Echter, de vraag kan beter andersom gesteld worden. Waarom heeft de heersende klasse, de afgelopen 50 jaar de teugels laten vieren en een middenklasse toegestaan die tot zekere hoogte dezelfde rechten heeft?

  Welnu, het antwoord daarop is de behoefte aan technologische ontwikkeling. Technologie zoals de QR app, het internet of bodies, bio sensoren met behulp van grafeenoxide, de 5G grid, kunstmatige intelligentie en robotisering. Dit is allemaal technologie waarvoor je een opgeleide middenklasse nodig hebt om dat te ontwikkelen en mogelijk te maken.

  Kijk, er is in de geschiedenis al meerdere keren geprobeerd een groot, totalitair rijk neer te zetten. Dat is allemaal mislukt, alleen in het geval van China lijkt het redelijk geslaagd. Al die totalitaire staten gingen uiteindelijk ten onder omdat ze te groot werden om onder controle te houden. Nu, met de ontwikkelde technologie, kan dat wel. Of in ieder geval, dat denkt de heersende klasse dan.

  De corona crisis is niet meer dan een goed voorbereide psy-op om de massa vrijwillig richting dit systeem te laten bewegen. En met succes, het gros van de mensheid tuint er met open ogen in.

  Toch zie ik ergens lichtpunten. Volgens diverse ‘remote-viewers’ komt er in de toekomst een zonnevlam die de technologische controle matrix zal vernietigen.

  Een ander lichtpunt is, dat een kunstmatige intelligentie zich uiteindelijk altijd tegen zijn meesters zal keren. De meesters beschikken namelijk over de aan- en uitknop. Dat is een bedreiging voor kunstmatige intelligentie.

  Nog een lichtpunt. De heersende klasse heeft de verkeerde vijand gekozen. Mensen die zich niet hebben laten verleiden tot de spuit, dat is nu net het mentaal sterkere deel van de bevolking. Daarnaast zijn ze lichamelijk niet verzwakt door de spuit. Want ook al gaat het om ongeveer 10 procent van de bevolking, types als Hugo hebben een astronomische hoeveelheid vijanden gecreëerd. Beetje dom.

 39. @willy schreef:
  30/09/2021 om 2:42 pm
  Geen enkel vaccin is voor honderd procent veilig ook geen griepprik.

  Het grote verschil met vaccins van voorheen en de covid ” vaccins “, is dat laatstgenoemde een experimenteel ( ! ) vaccin is waarbij alle dieren dood gingen die dit ” vaccin ” kregen….
  Wetenschappers en medici vanuit de hele wereld waarschuwen niet voor niets voor de dodelijke of ernstig ziek makend covid vaccins.
  Uiteraard wordt deze groep van waarschuwers monddood gemaakt omdat het doel van de gifprikken wereldwijde genocide is, gedicteerd vanuit de satanische elite.
  Nooit eerder in de geschiedenis speelt het natuurlijke immuunsysteem geen enkele rol meer zoals nu in de covid scam, maar wordt aan iedere burger de verplichting opgelegd het covid vaccin te nemen inclusief de vele ” boosters ” die gaan komen.
  Baas zijn over je eigen lichaam bestaat in feite nu niet meer…. tenzij wereldburgers consequent de gifspuiten blijven weigeren!

 40. @ willy, vaccin tegen malaria? Daar zijn toch al lang medicijnen voor ook? En daarbij, wat heeft dat met Corona te maken? Een beetje verwarde reactie, niet? Wat is de echte dodelijkheid van Corona? Wat is de dodelijkheid van staatsterreur & fascisme? Wat is de dodelijkheid van het mrna gentherapie zogenaamde vaccin? Zelfs die niet tegen vaccins zijn zeggen dat dit erger is dan de griep die hun beweren te bestrijden, of streven ze andere agenda’s na? Geven die werkelijk om onze gezondheid of streven ze naar fascistische macht over weerloze ongewapende onschuldige gezonde burgers, want niemand is ziek die ze brutaal lopen te testen met wat? Wat doen ze elke dag via de media over zogenaamde besmettingen? Waarom gaat het nooit over de echte dodelijkheid van Corona? Waarom verzwijgen ze de dodelijkheid van hun moordpriks! Waarom gijzelen ze al bijna twee jaar gezonde mensen? Dat zijn de vragen die men had moeten stellen! Nee, overal gepapegaai van de media krijg je als reactie, men stelt zich nooit de juiste vragen!

 41. En de MSM in ons land blijven maar volhouden dat deze prikjes veilig zijn. Ze hadden nooit toegelaten moeten worden en slechts door bedrog is dat wel gebeurd. Immers vaccinatie mag niet als er een eerstelijns alternatief is. Dus verbood Onze Hugo uiterst snel de bekendste alternatieven. En die alternatieven zijn er er volop. (o.a. HCQ en Ivermectine) Onderzoek toont dat aan dat ze veilig en effectief zijn, iets wat je van de prikjes niet kan zeggen. Door niet in te grijpen maken vele instanties zich schuldig aan een misdaad tegen de menselijkheid. Ik noem slechts de Gezondheidsraad, RIVM, OMT en natuurlijk vele politici.

 42. Mijn huisarts gaat gewoon vrolijk door met vaccineren, terwijl al het bewijs onder zijn neus is geschoven.
  Ze herkennen zich niet in, wat beweerd wordt door de tegenstanders van vaccinatie, zeiden ze. Punt.
  Antwoord: wij voeren het beleid uit van hogerhand.

  Hoezo mag je geen vergelijking maken met de 2e wereldoorlog?

  En wat kan ik hier nog aan doen? Moet ik zijn deuren dichtlijmen? Moet ik voor de deur gaan zitten en zeggen dat vaccinaties dodelijk zijn, en dan aangevallen worden door de mensen die denken dat ik juist de gek ben? Dat ik degene ben die de oudjes en kwetsbaren juist aansteek met corona?

  Nee, dit stopt niet meer Xander. Blind gaan ze door met moorden.

 43. In zkh liet ik uit dat ik geen onderscheid maak tussen behandelaars die al of niet gevaccineerd zijn, anders krijg je tweedeling in de maatschappy

 44. Het schijnt, ik heb het onlangs gelezen, dat als de prik in een bloedvat wordt gezet, het heel snel bergafwaarts kan gaan.
  Als dat zo is dan kan dat te maken hebben met slecht opgeleide prikkers denk ik zo.
  Of het gebeurd moedwillig, dat kan uiteraard ook.
  Maar evengoed, je zou het maar meemaken…..

 45. Geen enkel vaccin is voor honderd procent veilig ook geen griepprik. Ook in vroeger tijden werden mensen geprikt voor allerlei ziektes. Toen ik op studiereis moest voor mijn werk in een tropisch gebied, moest ik naar Antwerpen aan het tropisch instituut voor allerlei prikken zoals tegen malaria. En weet je wat? Ik leef nog altijd en sommigen op dit forum zullen dit spijtig vinden. Ik merk ook dat de meeste gelovigen en moslims en sommige Joden zich niet hebben laten prikken, en dat is hun recht. Maar m’n mag er niet altijd God bij betrekken. Geef de keizer wat van de keizer is, en geef God wat voor God is. Dit was het motto van een bekend persoon uit Nazareth. Shalom

Comments are closed.