Israëlische TV: 90% nieuwe Covid gevallen bij 60-plussers volledig gevaccineerd

—————————————————————————————————————————————–

Erkend door Israëlische media: ‘Ongevaccineerden hebben net zoveel kans om ziek te worden als gevaccineerden’ – Berekening in VS: Voor 1 ‘gered’ leven worden er door de ‘vaccins’ minimaal 9 gedood – Monsterlijk verdienmodel: Pharma producenten vervangen uw natuurlijke immuniteit door permanente verslaving aan ‘vaccinaties’

—————————————————————————————————————————————–

De Israëlische media kunnen er niet meer omheen, en worden door de feiten gedwongen de ongemakkelijke harde waarheid te brengen. Maandenlang werd – net als nog steeds in Nederland gebeurt – bij hoog en bij laag beweerd dat het (Pfizer) vaccin mensen zo goed beschermt, en de Delta variant vooral ongevaccineerden zou treffen. De realiteit blijkt exact omgekeerd. Kann News berichtte dat op één dag 250 van de 279 nieuwe Covid gevallen bij 60-plussers volledig gevaccineerd zijn. De andere 29 zijn ongevaccineerd of slechts één keer geprikt.

Voor heel Israël is het percentage gevaccineerden 94%. ‘Dit betekent dat het niet uitmaakt of je gevaccineerd bent,‘ legt de presentator uit. ‘Je hebt evenveel kans om ziek te worden.’ Maar de ongevaccineerden hebben tenminste één groot voordeel: zij lopen geen risico om op de enorme lijst met ernstige bijwerkingen en doden te belanden, en houden hun natuurlijke immuniteit tegen andere virussen en ziekten intact.

‘Het maakt niet uit of je gevaccineerd bent’

De twee Pfizer shots werken nu al niet meer in de oudere bevolking, en daarom krijgt die nu een derde (booster)shot. Hoelang die gaat ‘werken’ – als dat al gebeurt – is echter volstrekt onbekend. Overigens neemt de vermeende ‘vaccin effectiviteit’ ook onder de jongeren bevolking aanzienlijk af. De reporter wijst tevens op recente erkenning van de Amerikaanse CDC dat de virale lading in vaxxers NIET LAGER is dan in ongevaccineerden.

‘Simpel gezegd: gevaccineerde mensen die worden besmet kunnen de ziekte exact zo overbrengen als ongevaccineerden. Gebaseerd op deze data is het een beetje vreemd dat gevaccineerden die aan een geverifieerde (‘besmette’) persoon zijn blootgesteld worden gevrijwaard van quarantaine of een test. Deze kwestie is in het verleden al besproken, maar ging van tafel omdat men de algemene motivatie om gevaccineerd te worden niet wilde verlagen.’

Natuurlijk moest de zender ondanks deze ontluisterende cijfers wel ‘positief’ eindigen door te beweren dat iedereen zich toch maar moet laat prikken, omdat je daarmee ‘beschermd bent tegen ernstige sterfte.’ (1)

‘Voor ieder leven dat het vaccin zou ‘redden’ sterven er minimaal NEGEN’

Maar ook dat is hoogstwaarschijnlijk bedrog. De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong plaatste een op de officiële CDC statistieken gebaseerde berekening op zijn site, waaruit naar voren komt dat voor ieder leven dat door het ‘vaccin’ gered zou worden, er NEGEN sterven:

‘Het aantal mensen dat gevaccineerd moet worden is 142 voor Pfizer en 88 voor Moderna. Voor Pfizer moet je 117 mensen vaccineren om één Covid geval te voorkomen. De huidige overlevingskans voor Covid is 99,86%, dus ongeveer 1 dode per 1000 gevallen. De NNV om één Covid dode te voorkomen is dus 117.000.’

‘In de eerste 6 maanden van 2021 werden in de VS 134 miljoen mensen volledig gevaccineerd. VAERS registreerde 10.335 vaccindoden in die tijd, ongeveer 56 per dag. Van VAERS is bewezen dat ze de aantallen onderrapporteren, maar laten we dit gebruiken als een zeer ruwe schatting: 134 miljoen / 10.355 = 12.940, dus één dode per 12.940 Covid vaccinaties.’

‘Dus als je 117.000 mensen moet vaccineren om één Covid dode te voorkomen, dan zullen 117.000 / 12.940 = 9,04 mensen gestorven zijn door het vaccin. Dit is waarschijnlijk aan de lage kant, en bevat niet al die niet-dodelijke bijwerkingen, en ook niet de niet-dodelijke gevolgen van Covid.’ (2)

Big Pharma vervangt uw natuurlijke immuniteit door een permanente verslaving aan ‘vaccinaties’

Weet u nog, pro-vaxxer? Het vaccin zou ‘redding’ brengen. ‘We pas weer terug naar normaal als er een vaccin is.’ Toen werden het twee shots, maar we gingen NIET terug naar normaal (en gaan dat gezien de Apartheid die morgen van kracht wordt NOOIT meer, tenminste niet onder de huidige leiders). Onafhankelijke wetenschappers, experts en vrije media probeerden u te waarschuwen, maar u lachte hen weg als ‘wappie complotdenkers’.

Die blijken nu echter ook in dit opzicht dubbel en dwars gelijk te hebben gekregen. In top vaccinatieland heeft het Pfizer vaccin, tevens het meest gebruikte in Nederland, al na luttele maanden zijn (veronderstelde) werking verloren. Overigens werd al zeer kort na de start van de injecteringscampagne een gigantische afname van de effectiviteit naar slechts 39% geconstateerd, wat in ieder ander jaar onmiddellijk tot een volledige stop zou leiden. Maar niet in Israël, noch in Nederland of ieder ander land. Daar zette men de bevolking juist onder steeds grotere druk dit hoogst omstreden middel toch te nemen.

Minister De Jonge moet dat op voorhand hebben geweten, want hij kocht maanden geleden al shot nr. 3 en 4, en Canada bestelde onlangs voor de komende 3 jaar maar liefst 8 extra shots voor iedere inwoner. Kortom: het vaccinabonnement zoals wij dat in het voorjaar van 2020 voorspelden, is een feit. En het is ook een feit dat hiermee ontegenzeggelijk is bewezen dat het in het geheel niet om uw gezondheid gaat, maar om het injecteren ZELF.

De minst kwaadaardige reden hiervoor is dat de Covid-19 injecties ontworpen zijn om stapsgewijs uw immuunsysteem te verwoesten. Dat komt neer op het allergrootste, meest monsterlijke en ronduit antihumane verdienmodel ooit: de pharma producenten willen natuurlijke immuniteit volledig vervangen door een permanente verslaving aan ‘vaccinaties’. Immers: als u niet iedere keer een boostershot neemt, zal uw natuurlijke immuunsysteem volledig in elkaar storten, waardoor u hoogstwaarschijnlijk een gruwelijke dood zult sterven.

De miljarden – beter gezegd: de biljoenen – dollars en euro’s zullen generaties lang de kassen van Big Pharma tot de rand toe vullen. Ongetwijfeld zullen de politici die deze injecties hebben goedgekeurd en nu met steeds harde middelen afdwingen daar de nodige graantjes van meepikken. Om hun eigen gezondheid wèl te beschermen zullen ze zich zelf vermoedelijk enkel met onschuldige zoutoplossingen laten inspuiten, net zoals de Duitse politiek tijdens de Mexicaanse grieppandemie in 2009 bleek te hebben gedaan.

 

Xander


(1) Hal Turner
(2) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

41

 1. Uit nieuwsbrief 38 van Dirk van Genderen voormalig CEO van de EO http://www.dirkvangenderen.nl

  Het Midden-Oosten

  * Noodsituatie in Israel

  De coronasituatie in Israel is momenteel buitengewoon ernstig. Veel ziekenhuizen liggen overvol. Het lijkt erop dat in het land waar de vaccinatiegraad tot de hoogste in de wereld behoort, ook het aantal besmettingen – verhoudingsgewijs – tot de hoogste in de wereld behoort. Juist in Israel raken ook heel veel gevaccineerden besmet en komen in de ziekenhuizen terecht.
  Laten we bidden voor Israel, voor het Joodse volk en voor de leiders van het volk, dat ze wijsheid van God ontvangen om de juiste beslissingen te kunnen nemen. ‘AlstUblieft, Heere, spaar Uw volk.’

 2. Van democratie, naar democratuur en uiteindelijk een ‘permanente’ dictatuur.
  Nederland, het inmens heidense land ter wereld.
  Onze Schepper wordt al veel te lang bespot.
  Dit was in de jaren-60 al actief aan het worden, in de grote steden vn dit land.
  Hoe Israel door het media- en poltitieke-slijk is gesleurd. De leugens werden massaal en de Plo-terroristen worden nog over hun bol gestreeld, door de EU.
  Wat al decennia geleden is gezaaid, wordt NU geoogst.
  Verderf gaat nu toch echt hoogtij vieren !

 3. Politie staat is nu een heel zure realiteit geworden !
  Het verdervende beest treed meer en meer naar de voorgrond. Met alle gevolgen van dien.
  Toch zal de Here Yahshua de Zijnen beschermen.
  Blijf bidden, dat nog meer ogen en oren geopend mogen gaan worden.
  Mashiach bo….Kom terug !

 4. @Anna
  Dankjewel voor jouw open verhaal, heel levendig beschreven.
  Blijf vertrouwen op Hem.

 5. Zonet is gesproken met het restaurant in Nijmegen dat door ene h.b. onrechtmatig is gesloten.
  Men was druk bezig de tekst voor het kort geding op te stellen.
  Naam dr Reiner Fuellmich is doorgegeven en dat de virusregels onwettig zijn: strijdig met Internationale wetgeving/verdragen.
  Men was met het laatste al bekend.

 6. niet geprikt en op ic in statistiek als niet geprikt
  1e prik en op ic in statistiek als niet geprikt
  2e prik en binnen 14 dagen op ic in statistiek als niet geprikt

 7. Ongevaccineerden mogen niet naar plaatsen met veel mensen, Kunnen dus ook die mensen niet besmetten.
  De gevaccineerden hoefen niet bang te zijn zijn immers beschermd.
  Imop zijn het de mensen die geen vaccin hebben genomen die bang moeten zijn van de gevaccineerden.
  Die gevaccineerden lopen de spikes rond te blazen.
  Zelfs al zou iedereen gevaccineerd zijn is er geen garantie.
  In zo een geen garantie geval moet het mogenlijk zijn om te weigeren je te laten vaccinerern,zonder dat je afgeserveerd word als potentieel gevaar.

 8. Eric 10.15 uur. En anderen….

  Dit wat je beschrijft was in het begin van de pandemie voor mij de trigger “ dat er iets niet klopte”

  We ( ik ook ) schrokken allemaal van het nieuws over het Corona virus en waren bang van de berichten in de media.

  Totdat er al vrij snel in noord Limburg of Brabant een dokter ( dr Elens ) was die in de tropen had gewerkt en die op zoek ging naar een medicijn.
  Hij had gehoord van dr Vladimir Zelenko in Amerika dat hij een cocktail van medicijnen had waarvan Covid patiënten genazen.
  Hij heeft hem gebeld en dr Zelenko heeft hem het “ recept “ van de toen nog Hydroxychloroquine gegeven.

  In overleg met zijn apotheker stelde Hij ( dr Elens ) een cocktail samen en gaf dit aan zijn patiënten. HET WERKTE ❗️
  Mensen genazen. !
  Hij ging hiermee ——geheel goedwillend ——de publiciteit in en meteen stond de inspectie volks gezondheid op zijn stoep. ❓‼️
  Na een aantal waarschuwing werd hij op straffe van € 150,000 per geval VERBODEN om deze medicijn cocktail met Ivermectine voor te schrijven.

  ( later bleek dat de vaccins alleen voorlopig goed gekeurd konden worden als er geen medicijnen waren )

  Toen sloegen bij mij alle alarm bellen door.
  Een dokter die niet mag genezen…. Waar zijn we nu in beland.
  En dat is de afgelopen 1,5 jaar wel gebleken.

  Ik heb nooit begrepen dat de mensheid zo door en door in slecht kan / kon zijn.
  Maar het is ronduit satanisch wat er nu op de wereld gebeurt.
  ik heb mezelf voorgenomen om mijn eigen weg hierin te zoeken.
  Zonder me bang te laten maken.

  Ik ben op zoek gegaan en heb voor mezelf en mijn familie Ivermectine gekocht bij een. Chinese postorder.
  Gewoon voor humaan gebruik.
  Dit geeft mij een ( pseudo ) veilig gevoel want ik weet dat mijn tijd niet in mijn eigen hand is maar in Gods Hand, maar ik wel mijn maatregelen mag treffen.

  Gisteren was ik bij mijn huisarts.
  Ik heb verteld dat ik geen vaccinatie neem en toen viel mij op hoe geïndoctrineerd artsen zijn.
  Het is altijd een reële en spontane kerel maar hoe hij nu een loftuiting hield over het vaccin en het RIVM en mij trachtte over te halen was frappant.
  Als ik inbracht bang te zijn voor complicaties op termijn: ‘t ja als je daar naar moet kijken, als ik vertelde bang te zijn van het mRNA, nee dat wordt afgebroken in je lichaam waarop ik antwoorden gelezen te hebben van obductie verslagen in Italië dat organen van mensen vol zaten met Spike eiwitten. ‘ tja nu zat er iemand tegenover hem die haar “ huiswerk “ had gedaan.
  Ik vertelde hem dat het vaccin nog steeds in het expimentele stadium is en zolang dat het geval is ik niet meedoe.
  T’ jaa daar had ik wel gelijk in maar ik adviseer je toch om het te doen.
  Dus geen bevredigende antwoorden en ik voelde mezelf niet gehoord.

  Toen ik vertelde van mijn potje Ivermectine veranderde de toon.
  Hij zei “ ik heb dat pas ook aan iemand voor geschreven maar dat is duur spul.” …… ❗️Dus toch ? Medicatie…. Ik heb er niet naar resultaten gevraagd, want moest dicht bij ,mezelf blijven en dat lukte.
  Ik antwoordde “ dan is dat de afgelopen periode wel erg duur geworden, ik heb 3 potjes in huis á € 6,80 perstuk met 100 pillen van 5 mgr.”
  Ik zei dat ik hoopte het nooit nodig te hebben maar dat mijn vertrouwen in de het hele Corona gebeuren weg is omdat dat artsen niet meer mogen voorschrijven wat helpt en dat we z’on brallende minister hebben die de gezondheids zorg lijkt te dicteren. ( de Jonge zet mijn gezondheid op het spel ).

  Daarna volgden nog wat vriendelijke dingen; van pas goed op jezelf want je hebt longen die wel vatbaar zijn, en ik antwoordde dat ik dat zeker zal doen maar ik heb wel de hele periode doorgeknuffeld met mijn kleinkinderen nadat ik gevraagd had of ze gezond waren.
  Toen zei hij “ en die hebben zoveel virussen bij zich “ ik zei “ ja maar het is toch normaal dat ik antistoffen aanmaak tegen die huis tuin en keuken virussen” . Waarop we weer vriendelijk uit elkaar zijn gegaan maar we weten nu van elkaar hoe de vlag hangt.
  Mocht ik ziek worden zal ik, hem zeker in kennis stellen en vragen mij te behandelen en / of in overleg met hem mijn Ivermectine aanspreken. ( dit laatste hebben we niet besproken maar dit is mijn voornemen.)
  Dit wilde ik met jullie delen. Neem zelf actie met steek houdende argumenten en blijf correct.
  Voor mensen die nog in het arbeidsproces zitten ; sluit een goed rechtsbijstands verzekering af.
  Shalom goed weekend allemaal
  Anna

 9. Hier blijkbaar nog veel reageerders die werkelijk geloven dat er zoiets bestaat als een “coronavirus”. Wakker worden mensen, vanaf dag 1 is ALLES verzonnen. Er IS geen “virus”!

 10. @Fred 10.43 gisteren 24/9.
  Op jouw vraag: ik weet niet of het via speeksel doorgegeven kan worden, wel heb ik ervaring met “shedding” zonder speeksel. De spike-eiwitten springen over / kunnen overspringen als je gewoon naast iemand zit die gevakst is. Is mij 2 keer overkomen en ik verzeker je dat het geen lolletje is. Beide keren met vrienden die zelf niet gevakst waren, maar wel hun gezinsleden. De ene keer op een lange wandeling met een vriendin. Op het eind nog een poosje op een bankje zitten napraten, gezellig dicht bij elkaar. Na een poosje voelde ik prikkelingen op de plaats van mijn eierstokken, die enigszins pijnlijk waren. Het was de eerste keer in mijn leven dat ik zoiets ervoer, ik heb er niets over gezegd omdat ik het niet kon duiden en ik sowieso op punt van vertrekken stond. De prikkelingen bleven en zetten verder. Het begon langzaam tot mij door te
  dringen dat dit dus “shedding” of “spreading” moest zijn. Je denkt er eigenlijk niet aan omdat zij zich nooit zou laten vaksen. Wel had ik eerder gelezen dat dit ook via ongevaksten kon overspringen, maar ik had dat als “bangmakerij” gelabeld en geloofde het niet. Maar deze zgn. “vaccinatie” is duivelser dan jij en ik kunnen bedenken.
  Enfin, ik moest dus boeten voor mijn ongeloof en op zoek naar middelen om dit te genezen. Die vond ik langzaamaan en na ca. een week was de pijn over. De tweede keer was via een vriend op een bijeenkomst met een lezing. We zaten stoel naast stoel naast elkaar. Hij net zo ongevakst als ik. Tijdens die lezing begon het. Nu herkende ik het direct, wilde de lezing niet verstoren door op te staan (hoe stom kan je zijn…) en het werd steeds erger, tot ik bijna niet meer op kon staan van de pijn. Met de auto naar huis, was bijna niet mogelijk. Eén geluk, ik had middelen en heb er nog meer bij gezocht. Wel heeft het nu weken geduurd voor ik ervan af was.
  Je begrijpt dat ik voorzichtig ben geworden met gevakste mensen, maar ik doe toch ook voorzichtig met anderen en let goed op mijn lichaamssignalen. Héél heel jammer dat het de tegenstanders van de mensheid lukt om ons op meerdere manieren uit elkaar te spelen.
  Dus speeksel is er niet bij nodig als je zo dicht bij elkaar bent. Maar let wel op met wie je om gaat en aan de andere kant niet fobisch worden want dan heb je sowieso geen leven.
  Een aanrader is om “middelen” in huis te hebben voor ’t geval. Zoals o.a. dennenaalden(thee), vitamin C in grotere dosis, zink, Quercetine, N-acetyl L-cysteïne, Astaxanthine. Enfin je kunt die info op meerdere sites vinden.
  Succes met alles, ook met de Liefde!

 11. Heb eerder gepoogd hier iets te plaatsen. Ik woon in Israel en will iedereen waarschuwen om niet zo schaapachtig te zijn als de genetisch gemanipuleerden hier in israel.
  Met regelmaat van de klok worden dit soort berichten de wereld in gestuurd, maar de schapen kiezen ervoor om de angst berichten en schijn veiligheid te geloven.
  Ook wil ik erop wijzen dat de zg delta variant door gevaxten naar israel was gebracht. Dit is mijns inziens ook de grondslag waarom gevaxten met vax paspoort zich vrijelijk mogen bewegen, ondanks dat het nu al overduidelijk is dat zij besmet kunnen raken en anderen besmetten.
  Zelf Pfizer en de israelische leiders hebben dit all in januari op de tv gezegd.
  Dat gevaxten vrijelijk kunnen reizen heeft inziens slechts een doel, nl het verder verspreiden van een virus dat veel doden gaat opleveren teneinde de vergiftigingen door de vax te verdoezelen en verdere restricties opleggen aan diegenen die vrijdenkers blijven.
  Ook waarschuwde ik dat de huize restricties eng leken op de weinige verhalen die ik van mijn oma hoorde over de jaren 1940 en 1941…
  Verder gebruik ik geen identificeerbaar adres of naam . Ik ken namelijk een deel van de tech die de ShaBaC (sheretei bitachon haclali – of terwijl algemeen veilheid s dienst) tot haar beschikking heeft. Ook de politie inlichtingen eenheid heeft momenteel meer aandacht voor anti vaders dan criminelen

 12. Met geuniformeerde ordehandhavers kan je niet in gesprek gaan. Het uniform draagt bij tot extreme depersonalisatie, en komt tot stand na jaren van mentale drill. Het bewustzijnsniveau, zeker sterk aanwezig binnen deze groepen, laat niet toe te doorzien. Deze theorie verfilmde oa. Kubrick in Full Metal Jacket.

 13. ’Terug naar het oude normaal’
  Staatssecretaris Keijzer vindt invoering van coronapas eigenlijk niet uit te leggen:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1472767761/staatssecretaris-keijzer-vindt-invoering-van-coronapas-eigenlijk-niet-uit-te-leggen

  DEN HAAG – Na anderhalf jaar coronamaatregelen vindt demissionair staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken) het genoeg geweest: „We moeten weer terug naar het oude normaal.” Dat deze zaterdag de coronapas breed wordt ingevoerd, vindt de bewindsvrouw eigenlijk niet uit te leggen.
  ( Controlled opposition Mona? Wie gelooft nog 1 politicus/ politica zeker na de Omzigt affaire en de eindeloze reeks tirannieke fascistische maatregelen van dit meest waardeloze kabinet ooit? Misschien kunnen mensen zich nog beheersen maar het kan heel goed dat Hij boven zal zeggen Mene Mene teken urfasin …en ja vele oprechte Christenen bidden erom: nieuwe verkiezingen )

 14. I k woon in israel. Ik noem het ondertussen het schijnheilige land. Per 1oktober legt herr bennett- onze nieuwe leider – verdere restricties op aan de ongevaxten. Dit ben je al als je geen 3 injecties met de gentherapie hebt gehad.
  Vanaf 1 oktober mogen we niet meer samen zijn in cafes en bioscopen met de genetisch gemanipuleerde schapen. Dit doet mij heel erg strek denken aan wat mijn oma vertelde over wat met hen gebeurde in 1940 en 1941. Vanaf 1942 was het raak en vanaf 1943…..
  Mensen zijn hier horende doof en ontkennen de simpele waarheid, die zelf Pfizer hardop zegt, nl dat de gentherapie besmetting niet voorkomt.
  Dat de genetisch gemanipuleerden vrijelijk mogen reizen zonder testen of quarantaine heeft mijns inziens maar een reden. Het verder verspreiden van een binnenkort resistent virus en dan kunnen ze lekker de on gevaxten de schuld geven en verder maatregelen nemen om iedereen de vrijheid af te pakken.
  Maar de genetisch gemanipuleerden vinden vrijheid blijkbaar eng.

 15. Ingewikkelde berekening voor mijn eenvoudige hoofd. Bij 117.000 mensen zullen ,14% sterven gemiddeld door Corona = 120 personen, en geen 9. 12 sterven gemiddeld door de vaccinatie.

 16. Dit land, dat voorop liep met de invoering van abortus, euthanasie en het homohuwelijk, het afschaffen van het christendom, het gedogen van drugs en het verwelkomen van de islam, loopt nu voorop met de invoering van het systeem van het antichristelijke beest, de regering van de antichrist.

  De leiders van dit land voeren dit beleid van verderf met toewijding en passie, vergelijkbaar inderdaad met de opkomst van het nazisme. Of het bewuste kwaadwillendheid is of volkomen geestelijke verblinding…. ik weet het niet. Maar dat de huidige situatie een gevolg is van de morele neergang van de afgelopen decennia, een oordeel, dat weet ik wel.

  Voor degenen die de weg van Jezus willen blijven volgen lijkt de toekomst moeilijk te worden. Het zij zo. Jezus heeft tegen diegenen gezegd: “Zie, ik ben met u, tot aan de voleinding van de wereld.”

 17. Zaterdag 25 september 2021: een inktzwarte bladzijde in de Nederlandse geschiedenis. Vanaf vandaag heeft ons land een systeem van medische apartheid.

  https://www.ninefornews.nl/de-coronapas-is-pas-het-begin-doe-er-niet-aan-mee/

  @ Fred Ik weet het ook niet meer maar wat ik wel weet dat we in een smerige wereld leven en zijn overgeleverd aan een paar machtswellustelingen.Voor het geld heven ze het niet meer te doen daar zwemmen ze al in.Macht en controle over de mensen en als het enigzins kan met een paar minder.Gates en consorten noemde Xander al gewooon loopjongens van hen en dat kloptKan je nagaan wat Rutte en consorten zijn ?
  Groet.

 18. Horeca zonder prik
  Vind Restaurants & Cafe’s zonder discriminatie!

  https://www.horecazonderprik.nl/

  Het RIVM heeft vorig jaar zelf op hun website gezet dat ongevaccineerden tot de controlegroep behoren en niet gediscrimineerd mogen worden!

  “De controlegroep is een onderdeel van de experimentele fase die wetenschappers in staat stelt om de effectiviteit en de bijwerkingen van het experimentele vaccin te kunnen meten ten opzichte van mensen die het experimentele vaccin niet hebben genomen. Zonder controlegroep is er geen geldig medisch experiment. Alle mensen die om wat voor reden dan ook geen experimenteel vaccin hebben gekregen worden gerekend tot de controlegroep.”

  https://web.archive.org/web/20210709055008/https://controlegroepcoronavaccins.nl/

  https://web.archive.org/web/20210709092134/https://controlegroepcoronavaccins.nl/controlegroep.jpg

 19. Niet alleen is er nog nooit met het blote oog m.b.v. een microscoop het SARS-CoV-2 virus gezien, en is ook nooit gefotografeerd met een elektronenmicroscoop, máár het is nog nóóit gelukt een virus met een elektronenmicroscoop te fotograferen, vanwege het simpele feit, dat er géén virus bestaat !!! Het begrip virus is ontstaan in de fantasie van de Farmaceutische maffia, als een verdienmodel, om er héél véél geld mee te verdienen !!!

  ‘Op basis van de officiële Oxford definitie van ‘isolatie’ kan iedere onbevooroordeelde persoon niet anders dan tot de conclusie komen dat het SARS-CoV-2 virus nog nóóit geïsoleerd of gepurificeerd is – deutsche wetenschappers hebben zelfs 200.000 euro als beloning uitgeloofd, voor wie daartoe is staat is, máár tot nu toe heeft niemand zich daarvoor gemeld !!! Als gevolg hiervan kan er géén bevestiging van het bestaan van het virus worden gegeven’ !!! ‘De logische, wetenschappelijke gevolgen van dit feit zijn dat de structuur en compositie van iets niet gekend kan worden, waarvan het bestaan niet kan worden aangetoond, inclusief de aanwezigheid, structuur en functie van hypothetische spike- of andere proteïnen. De genetische sequentie van iets dat nooit gevonden is kan niet gekend worden, en de ‘varianten’ (mutaties) van iets waarvan het bestaan niet werd aangetoond, eveneens niet. Het is daarom onmogelijk om aan te tonen dat SARS-CoV-2 een ziekte genaamd Covid-19 veroorzaakt.’
  Wat moderne virologen ‘geïsoleerd’ noemen

  Systeemwetenschappers en -artsen zullen ongetwijfeld steigeren en beweren dat het virus wèl is ‘geïsoleerd’. Maar wat houdt dat in de moderne virologie eigenlijk in? Men neemt een sample uit het menselijke lichaam, dat een ‘soepje’ is bomvol verschillende soort cellen, resten van virussen, bacteriën, et cetera. Met behulp van (giftige) chemicaliën wordt vervolgens naar enkele (rest)deeltjes gezocht die kunnen wijzen op een virus dat er ooit is geweest of misschien nog is, en wijst dit dan aan als ‘bewijs’.

  Jon Rappoport schrijft al jaren dat hetzelfde onlogische, onwetenschappelijke proces wordt gebruikt om het bestaan van alle andere virussen aan te tonen. ‘Nooit werd een virus bevestigd door een elektronenmicroscoop. Nooit werd er een genoom van een echt virus geëxtraheerd en gecategoriseerd (lett.sequenced). Dit is wetenschappelijke fraude… Waarom dragen we dan mondkapjes, doen we aan social distancing, en hebben we de hele wereld gevangen gezet? En wat zit er dan wel in de injectiespuiten, wat valselijk ‘vaccins’ worden genoemd? En wat is hun doel? Dit is de meest urgente en relevante wetenschappelijke vraag van deze tijd.’
  Bron: Xander: € 225.000 beloning uitgeloofd voor leveren bewijs van bestaan SARS-CoV-2

 20. Een injectie om de zoveel maanden zal voor de gevaccineerden weldra niet meer volstaan.
  Dan zullen ze permanent aan een infuus moeten hangen.
  Een infuus waarvan de samenstelling om de zoveel dagen kan geüpdatet worden. Kassa kassa!

 21. XB In Zweden moet juist nu ineens íedereen verplicht gevaccineerd worden. Soms hoop je nog dat er ergens regeringen zijn die niet meedoen aan deze waanzin – maar linksom of rechtsom volgen ze toch de who/vn

 22. Fred. Ik heb mijzelf deze vraag gesteld: “moet ik er bij het vinden van een nieuwe partner rekening mee houden of diegene is gevaccineerd of niet?” Ik kan hier geen informatie over vinden, dus ik kies ervoor om het zekere voor het onzekere te nemen. Deze beslissing lijkt mij een stuk lastiger als iemand een partner heeft die wel gevaccineerd is, terwijl jij zelf ongevaccineerd bent. Persoonlijk denk ik dat als spike eiwitten overgedragen kunnen worden via speeksel, sperma, enz dat dit dan in een dusdanige verhouding overgedragen wordt dat een gezond ongevaccineerd lichaam met een natuurlijke immuniteit daar wel raad mee weet. Daarnaast kun je je tegen de werking ervan extra beschermen. Zie bijvoorbeeld: https://systeembug.wordpress.com/2021/08/06/wat-kun-je-doen-om-te-ontgiften-ontstoren-na-corona-vaccinatie/?wref=tp

  Maar aangezien niemand precies weet wat er precies wordt ingespoten bij mensen kan men dus alleen maar hopen dat het niet besmettelijk is. En dat als het wel besmettelijk is dat het niet net zo levensbedreigend is als wanneer je het zelf ingespoten hebt gekregen. Dat is dus niet bekend! Ik heb al diverse artikelen voorbij zien komen waarin dit zogenaamde vaccin een biowapen wordt genoemd, dus mij zou het niets verbazen. Nogmaals, ik heb niet de juiste kennis in huis, maar ik neem het zekere voor het onzekere.

 23. Zoveel onderzoeken die aantonen dat het “vaccin” niet werkt, heel waarschijnlijk zelfs averechts. Heel veel onderzoeken en aanwijzingen dat het corona virus niks voorsteld. Dat onze politieke leiders en machten achter de schermen in Nederland en in alle andere landen waar ze ons toch dit beleid door de strot duwen is schandalig. Ze weten dit en doen dit bewust. Als ze dit ook maar weten… Op een dag staan we allemaal voor de grote Rechter, Yashuah Hamashiach aan wie we ons allemaal moeten verantwoorden. Zij dienen nu de prins van deze wereld. Misleid en trots. Ik zal voor ze bidden en voor de dingen waar het nu in de wereld het meest nodig is. Daar ligt onze oorlogsvoering. En alleen als je de Koning, Yahshuah Hamashiach dient die voor jou en mij is gestorven zal deze Rechter je vrijspreken. Genade tijd duurt niet eeuwig…het oordeel wel….bekeert u nu het nog kan.

  Efeziërs 6

  11 Doet aan de gehele wapenrusting Gods, opdat gij kunt staan tegen de listige omleidingen des duivels. 12 Want wij hebben den strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de geweldhebbers der wereld, der duisternis dezer eeuw, tegen de geestelijke boosheden in de lucht.

  De Leeuw van Juda komt snel terug. Blijf in de broederlijke liefde ontfermend over elkaar, vermanend, de duisternis blijven beschijnen met het ware licht en stap nooit naar geweld of haat ook niet naar de vijand maar bid en vast voor hen, deze dingen en onze Zaligmaker weet straks wel raad met al die ongerechtigheid.

  Wees gezegend

 24. Heb gisteren via Thehighwire.com episode234 op 1uur en 3 min. de samenstelling kunnen zien van Pfizer ’s Comirnaty. Geheel onderaan staat er een hoeveelheid van 0.450ml echter de ingredients hiervoor zijn grijs gemaakt en geheim. ICAN heeft de FDA 20 dagen de tijd gegeven
  deze ingredienten bekend te maken.
  De mensen hebben geen idee wat ze ingespoten krijgen!!!

 25. @ Fred, volgens mij heeft een niet prikker niets te vrezen, dat het via speeksel kan infecteren wel, maar daarom niet dodelijk, 99,95% heeft natuurlijke immuniteit voor Corona, Covid is een agenda van 2015, ”certificate of vaccination ID”, men maakt wel bang dat geprikten hun spikes overzetten op niet geprikten, maar hoe, dat weet ik niet, airosols? Covid is geen virus. Corona bestaat al heel lang & muteert voortdurend, men probeerde altijd vaccinatie op te dringen, maar was nooit effectief. Door pushen van vaccinatie creëert men alléén maar meer ellende & leidt via die denkbeelden tot voortdurende herhalingen van lockdows tot iedereen uitgemoord zal zijn door de priks!

 26. “minister” de Jonge kocht maanden geleden al shot drie en vier .
  In deze zeer goede uiteenzetting van de waarheid kan men zien met welke totale minachting vrijmetselaar de Jonge de democratie letterlijk de rug toekeert .
  De machthebbers weten toch al hoe hun snode plannen met succes zullen verlopen en hebben geen man nodig die alles door heeft en dit ook nog landelijk bekend probeert te maken :

  https://www.youtube.com/watch?v=kkt1QGsSOeE

 27. Ongelooflijk ook wat het Nederlands Dagblad en het Reformatorisch Dagblad allemaal instemmen met dat demonische geprik van de misdadige farma industrie, Als je toch telkens die hoofd-redactionele commenteren leest?!

  Hoe kunnen deze Christelijke kranten zo hun ‘ kuddeke ‘ bedriegen en beliegen?

 28. Zr. Smadar brengt een heel indringende boodschap vanuit haar loofhut in Israel. Deze boodschap is tegelijkertijd een waarschuwing voor ons, want hier gaat het precies dezelfde kant op!

  https://www.youtube.com/watch?v=suBURxcBv5M

  Zr.Smadar betoogt in deze YT dat 1 van de voornaamste geboden uit de Tien Geboden is : ‘hebt uw naaste lief’ maar de president van Israel vraagt juist het omgekeerde van de bevolking.

 29. Weet iemand of de gevaccineerden het spike-eiwit door kunnen geven door middel van speeksel bijvoorbeeld? Ik weet niet meer wat ik denken moet.

 30. Dr. Vladimir Zelenko getuigt voor het Rabinnical Court in Israël over covid19 (giftige)injectie

  Dr Vladimir.Zelenko zegt :..het is geen complottheorie. Het is een samenzwering; geen theorie. Als ik je achttien maanden geleden had verteld dat de COVID-19 een biowapen is, zou je zeggen dat ik een complottheoreticus ben. Noach in de Bijbel was een complottheoreticus totdat het regende…..

  https://rumble.com/vkqs1o-dr.-zelenko-schools-israeli-rabbinic-court..html

 31. Ken meerdere mensen die zich niet meer lekker voelen na 2 shots. Gaan de derde niet nemen. Ken 2 mensen die eraan zijn overleden. 1. acute hartstilstand, 1 herseninfarct(alle organen vielen uit). Ik ken niemand die aan corona is overleden. Vragenlijst derde prikuitnodiging zegt mij meer dan genoeg. Bij het RIVM staat duidelijk dat het om een experiment gaat en dat je het vrijwillig doet. Niemand kan/mag jou dwingen om het te nemen!
  Ik als kankerpatiënt ben al anderhalf jaar niet meer naar het ziekenhuis gegaan(bewust) en Hugootje kan mij dus niet beschuldigen, dat ik de zorg overbelast.
  Als er een burgeroorlog hier ontstaat dan zijn Hugo en kliekenzooi daar de aanstichters van. Van de zotte, een oorlog door een ziekte op zich, waarvan 0.15% sterft. Andere landen: Kroatië, Denemarken, Zweden en binnenkort Portugal stoppen/zijn gestopt met het beleid. Gaan de ziekte zien als iets wat erbij hoort, waar je mee moet leren leven. Dus kan dat in Nederland en elders ook.

 32. Wat mij erg verbaast, zelf ken ik maar weinig mensen zonder prik.
  Vakantie, horeca en tanken over de grens is blijkbaar erg belangrijk.
  Qr code voor controle en macht , ze denken dat ik gek ben.
  Op deze manier is er geen redding meer.

 33. Een leuke openings zin van de moderator.
  “ Ongevaccineerden hebben net zoveel kans om ziek te worden als gevaccineerden.”

  Dan is de vraag: wat heeft de QR code als toegangs bewijs voor een evenement dan voor nut.
  De QR pas creëert alleen maar SCHIJNVEILIGHEID.
  Als een gevaccineerde met QR bewijs ergens binnen gaat kan hij zonder dat hij/ zij het weet ook besmet zijn en anderen besmetten.
  Het gebruik van de QR pas is zelfs gevaarlijker omdat een gevaccineerde minder symptomen zal hebben maar wel virussen rond kan strooien en zowel gevaccineerden als ook ongevaccineerden besmetten.
  En dit terwijl hij wel “ groen licht “ heeft om binnen te gaan.
  De QR pas is dus volkomen ondeugdelijk.
  Een leuk speeltje van de Jonge om nog meer mensen aan “ de prik “ te krijgen.
  Alleen een geldig test bewijs ( kort voor de toegang ) kan uitsluiten dat mensen elkaar niet zullen besmetten.
  Je zult zien de ongevaccineerden zullen de schuld krijgen als zoiets zich voordoet.

  Of zou Hugo de Jonge dit niet begrijpen. ❓
  Shalom
  Anna

 34. Zullen we dan maar beschermende kledij aankopen om lijken te dragen? Nu we dat nog kunnen, iets aankopen, want weldra crasht de economie. En in het najaar is het te laat om nog een moestuin aan te leggen dus dat wordt een hongerwinter.

 35. Volgens mij komt dat door de mrna gentherapie dat ze te weinig weerstand hebben, het is al lang bekend dat die de hardste lockdows doen, de meeste slachtoffers maken! Het is onzin dat Corona mutaties sterker zouden toestaan, die worden juist zwakker, een link bij jensen.nl laat zien dat er weer landen bijgekomen zijn die geen mrna gentherapie meer gaan pushen, Noorwegen zegt dat het maar griep is & IJsland gebruikt die mrna gentherapie niet meer! Zweden is terug naar totaal normaal, ook geen afstanden meer & beperkte aantallen, laat staan, mrna gentherapie!

 36. Het hoofddoel van deze gefingeerde epidemie is bereik. Versoepeling aan de ene kant in ruil voor, en dat is het hoofddoel, een vermeende vrijheid d.m.v. coronapas/apartheidspas/persoonsbewijs/ausweiss/ QR-code. Het begin is er: Registratie van Vaxxer waardoor Non-vaxxers automatisch worden gestigmatiseerd/gedemoniseerd en stapsgewijs worden uitgesloten van de samenleving, de tweedeling is een feit. De voorbereiding van het merkteken van het Beest is in volle gang. De Bijbel waarschuwt om dit merkteken nooit en te nimmer aan te nemen.

 37. We denken ze weten het niet na shot 3? Wel Bakhdi weet het wel. Naar ik versta hou je van je gezonde immuniteit nog 30% over na shot 3. Proficiat aan virologen en politici die niet geluisterd hebben naar waarschuwende immunologen. De rekening mag de goed gelovende GECHANTEERDE mens betalen met zijn gezondheid.

Comments are closed.