Opgenomen gesprek ministers Israël bevestigt kwaadaardige intenties Covid vaccinaties

—————————————————————————————————————————————–

Minister van Volksgezondheid: ‘Er is geen ethische of epidemiologische rechtvaardiging voor de Covid pas. Het is enkel bedoeld om de ongevaccineerden onder druk te zetten zich te laten intenten’ – Israëlische regering van plan om ongevaccineerden af te sluiten van complete gezondheidszorg

—————————————————————————————————————————————–

Een ‘hot mic’ (‘hete microfoon’) van de grote Israëlische nieuwszender Channel 12 heeft een gesprek tussen ministers geregistreerd waarin de kwaadaardige intenties van de Covid ‘vaccinatie’campagne worden bevestigd. Minister van Gezondheid Nitzan Horowitz praatte met minister van Binnenlandse Zaken Ayelet Shaked en minister van Inlichtingen Elazar Stern over de ‘groene pas’ (bij ons het QR-Apartheid vaxbewijs), zonder te beseffen dat de microfoons nog steeds aanstonden en hun conversatie werd opgenomen. Horowitz erkende dat de Covid pas geen enkele wetenschappelijke of medische grond heeft, en maar één doel kent: iedereen dwingen zich te laten injecteren.

Horowitz had onlangs nog voor het Hooggerechtshof getuigd (en dus doelbewust gelogen) dat de pas bedoeld is om de volksgezondheid te beschermen. Uit zijn eigen mond heeft hij het publiek nu onbedoeld de waarheid verteld: de pas en de vaccinaties zijn er alleen maar gekomen om de bevolking onder totalitaire controle te plaatsen en al hun vrijheden weg te nemen.

Keihard bewijs (ook uit andere landen) dat het leeuwendeel van de nieuwe ziekenhuisopnames uit volledig gevaccineerden bestaan, wordt simpelweg genegeerd, ontkend of omgedraaid. In augustus verklaarde de medische directeur van het Herzog Hospital in Jeruzalem al tegen Channel-13 dat 95% van de mensen met ernstige Covid-19 symptomen gevaccineerd waren. (‘Vaccins’ = Covid-19, zie ook ons artikel van 8 oktober: European Journal Epidemiology studie in 68 landen: Meer vaccinaties = meer Covid=19)

‘Geen medische reden voor Covid pas, enkel bedoeld om vaccins erdoor te drukken’

‘Er is geen medische of epidemiologisch rechtvaardiging voor het Covid paspoort,’ zei Horowitz in het hot mic gesprek tegen Shaked. ‘Het is enkel bedoeld om de ongevaccineerden onder druk te zetten zich te laten vaccineren.’

‘Ik denk dat je de groene pas voor restaurants buiten wel kunt opheffen,’ reageerde Shaked. Horowitz bevestigde dat. ‘Epidemiologisch is het correct’ om de ongevaccineerden weer toegang te geven tot (outdoor) restaurants en zwembaden. Maar toch gaat hij dat niet doen, want ‘zodra ik uitzonderingen ga maken op het passysteem, zullen de mensen meer vrijheid willen. Ik kan hen dus geen volledige toegang tot zwembaden geven, want dan zullen ze zeggen ‘waarom dan ook niet de water (attractie)parken’?’

De dictatoriale minister vreest juist dat de strenge Covid pas niet afdoende wordt gehandhaafd. Dat gebeurt vooral niet in de ‘Arabische sector’. Ook stoort hij zich eraan dat ongevaccineerden toegang hebben tot ziekenhuizen. Minister van Inlichtingen Elazar Stern bemoeide zich vervolgens met het gesprek, en zei het ‘irritant te vinden dat (de ongevaccineerden) bedden in beslag nemen.’ De ministers onthulden hun tirannieke en oorlogsmisdadige plan om ongevaccineerden de toegang tot de complete gezondheidszorg te gaan verbieden, en hen volledig aan hun lot over te laten. (1)

Vaxpas terreur verspreidt zich over de wereld

Het per ongeluk (?) opgenomen gesprek tussen de Israëlische ministers onderstreept dat de zogenaamde ‘Joodse staat’ in korte tijd één van de ergste fascistische vaccinazi staten ter wereld is geworden, en naar mijn mening daarom nooit meer mag schermen met het Holocaust verleden nu er opzettelijk gebroken wordt met de belangrijkste medische-ethische regels die na WO-2 zijn vastgesteld in de Nürnberg Code.

Vergis u niet: dit staat uiteindelijk in ALLE landen te gebeuren waar deze ‘vaccinaties’ worden opgelegd met behulp van Covid paspoorten, niet alleen in Israël en Australië. Ook in bijvoorbeeld Litouwen heerst inmiddels een wurgende vaxpas staatsterreur waarbij ongevaccineerden niet eens meer in winkelcentra mogen komen. Voormalig premier Andrius Kubilius schreef op 10 augustus zelfs op zijn Facebook dat ‘als u zich niet laat vaccineren, u zich klaar moet maken voor uw graf’ (2).

Nogmaals het ’teken van het Beest’

We voorspelden het in 2009, en schreven het sinds het voorjaar van 2020 al vaak: dit is de stapsgewijze vervulling van Openbaring 13.

‘En het (Beest = grensoverschrijdend wereldrijk) maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken (lett. charagma = ‘ets’/ prik) gegeven wordt… en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken heeft’.

Zeker gezien de kwaadaardige, om niet te zeggen duivelse intenties van de Israëlische ministers en het bericht van de Litouwse ex-premier komt ook de realisatie van het huiveringwekkende voorafgaande vers (15 )steeds dichterbij:

‘En hem werd gegeven om aan het beeld (grondtekst: spiegelachtige ‘reflectie’ – beslist géén standbeeld o.i.d.,) van het beest een geest te schenken, zodat het beeld van het beest ook zou spreken (= een bijna 2000 jaar oude beschrijving van TV / smartphone schermen door iemand die zoiets nog nooit had gezien), en maken dat allen, die het beeld van het beest niet aanbaden (lett. ‘absoluut gehoorzaamden’) gedood werden.’

In Openbaring 20:4 staat vervolgens dat de mensen die het teken van het Beest (= de prikken en de daaraan gekoppelde vaxpas die later integraal onderdeel van uw eigen lichaam zal worden) weigerden en daarvoor werden vermoord (lett. ‘onthoofd’), weer levend zullen worden. Degene die ‘het teken’ wèl in hun lichaam laten zetten en daarmee ‘het Beest’ gehoorzamen, wacht een ander lot:

‘… zij kauwden op hun tong van de pijn*, en zij lasterden de God des hemels vanwege hun pijnen en vanwege hun gezwellen*…’ (Opb. 16:10) (* hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door de injecties)

‘… zal gepijnigd worden met vuur en zwavel… en de rook van hun pijniging stijgt op in alle eeuwigheden, en zij hebben geen rust, dag en nacht, die het beest en zijn beeld(scherm) aanbidden, en al wie het merkteken van zijn naam ontvangt.’ (Opb. 14:9-11)

Natuurlijk staat het iedereen vrij het risico te nemen dat er – ondanks het feit dat voor het eerst in de geschiedenis aan alle voorzegde voorwaarden wordt voldaan – ergens in de toekomst nog een andere vervulling van deze profetieën komt, en u zonder consequenties uw gezondheid en leven op het spel kunt zetten door deze experimentele gentherapie injecties in uw lichaam te laten prikken, enkel omdat u weer ‘vrij’ wilt zijn.

 

Xander

(1) Natural News
(2) Zero Hedge

 

Zie ook o.a.:

06-09: Israël heeft ondanks vaccinpaspoort en massale injecties hoogste aantal nieuwe Covid gevallen ( / Nutteloosheid ‘vaccins’ onderstreept: Dubbel geïnjecteerd in Israël geldt nu als ONgevaccineerd – WHO / Gates Foundation / Rockefeller Foundation kondigen wereldwijde implementatie vaccinatiepaspoorten aan )
04-09: ( / Uitrol van het systeem van ‘het Beest’ gaat met 3e boostershot onverminderd door – / Laat ook u zich onomkeerbaar integreren met ‘het Beest’?)
23-08: Holocaust overlevende zegt dat Covid maatregelen identiek zijn aan wat de Nazi’s deden
13-08: ‘Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’ ( / Grafeen nanobuisjes hechten zich in ons brein, kunnen exact worden afgestemd op de snelheid van het menselijk denken en de hersenen in één grote ontvangende antenne veranderen)
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
24-05: Wetenschappers maken proteïne waarmee hersenen en gedrag kunnen worden gecontroleerd
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)

2020:

15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips
15-10: ‘Canadese parlementariër geschokt dat regering in december begint met bouw concentratiekampen voor ‘weigeraars’‘.
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

2019:
04-10: Paus wil in 2020 pact met wereldleiders sluiten voor oprichting klimaatdictatuur (/ Grote crisis gepland om weg vrij te maken voor Luciferiaanse wereldorde)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

74

 1. Ik denk bij het beeld steeds aan hologram. Nu je spiegelachtige reflectie zegt, denk ik alleen maar meer dat het daar naartoe gaat.

  Ik vind het hartstikke goed dat je naar de originele tekst kijkt!
  En wie weet hoe zichtbaar het nog wordt he ..!!
  (Altijd oppassen met iemand oordelen zou ik zeggen)
  Lijkschouwers zien nu ook al vreemde dingen.

  Ik denk dat deze prik een voorbereiding is op het merkteken (om mensen geleidend te maken bijv is 1 reden). Daarom is er nu nog kans op bekering alhoewel de tempel van de HEERE (ons lichaam) enorm bezoedeld is en hun lamp dus niet aan kan blijven.
  Maar goed Lukas 12:36 bied hoop: koop dus olie (Heilige Geest)

  YAH bless you

 2. @Oma… nogmaals amai Oma!
  Horeca: en toch komt u er niet in!
  Burger: Okay, dan ga ik enz. … best lacht!
  Denkt u echt dat een horeca-uitbater hiernaar oren heeft, laat staan er naar luisteren wil? Hij/zij wil eerst zijn/haar klanten bedienen die wél BINNEN mogen zitten…
  Maar ik begrijp echt wat u bedoelt – ben u soms een advocaat/advocate van opleiding? maar U hoeft hierop niet te antwoorden hoor! Dus hier een mogelijk vervolg:
  Burger: okay , dan ga ik wel naar uw concullega hiernaast!
  Concullega-horeca: heeft u een vaxpas? Neen, loop dan maar verder…
  En de Burger ging van de ene Horeca-deur naar de ander Horeca-deur… tot ergens ‘de sterre bleef stille staan’… Ik geef eerlijk toe want ’t is nog een beetje te vroeg als aanloop naar Kerstmis 😉 want eerst hebben we nog ‘halloween’ (een commercieel gedoe dat uit de USA kwam overwaaien), dan sinterklaas en zijn (?)-pieten, enz.
  Oh ja: ik hoorde iemand een tijd geleden het volgende zeggen: “God? Dat is sinterklaas voor grote mensen!”. Hij/zij heeft recent nog deze woorden moeten terug nemen!
  Eind goed al goed (ten minste wat Kerstmis betreft… ik ben wel heel benieuwd hoe ‘men’ in de UK gaat reageren, MOCHT er terug een lockdown worden opgelegd vanwege een of ander marburg-virus (maar nu de luxe-editie)?

 3. @ Freedom Fighters FSG, al die Freedom Fighters op 1 reactie hier, dat is een mirakel op zichzelf hier? Dat je een Freedom Fighter bent, is eerder geloofwaardig voor een naam hee? Ja toch?

 4. @Cassandro:
  Nee hoor.
  Horeca: hebt u een coronapas?
  Burger: daar hebt u geen zaken mee, dat is geheime, medische informatie die ik niet kenbaar maak en waarvoor u mij wettelijk niet de toegang kunt weigeren.
  Toevoegingen:
  Horeca: en toch komt u er niet in!
  Burger: okay, dan ga ik een andere horeca baas, die geen domme gestapo speelt, gelukkig maken met winst voor zijn zaak door mijn verteer en met mijn geld..dag hé.
  Ik kom nog wel eens terug als je zaak openbaar verkocht wordt nadat je op de fles ging omdat je betalende klanten onwettig weggejaagd hebt door je als een blinde ezel voor de politieke kar te laten spannen en gezwicht bent voor chantage door staatsterreur om mede-burgers medisch te discrimineren voor nazi vaccinatiedwang.
  Wie het laatst lacht, het best lacht en dat is de betalende klant.

  De coronapas is ONWETTIG want dit bevat persoonlijke, medische informatie van het medisch, geheime dossier van elke burger dat uitsluitend bestemd is voor de huisarts en waar niemand, ook de overheid niet, de inhoud mag van weten wegens het medische beroepsgeheim.

 5. @doeterniettoe.. nogmaals (in kan het enkel in het Engels schrijven) You’ve touched my HEART!
  Inderdaad: een ‘nederig hart’ is ieders sleutel naar alle wijsheid, alsook naar JC!
  (en nogmaals, ik bedoel hier NIET ene Jim Carrey mee 😉 )
  Cassandro
  PS: een weetje… wist je dat ‘dim sum’ (die lekkere gestoomde hapjes van bij den afhaal-chinees) eigenlijk betekent: ’touch your heart’ of in een Nederlndse omzetting (een poging): ‘recht naar je HART’…

 6. @doeternitoe en aan alle andere ‘kritische’ lezers… Wat jouw bemerking ivm de ‘profetische invullingen’ van x a n d e r & C° betreft… kan ik helemaal bijtreden. Wees op je hoede, want lees eens de 5de alsook de 18de regel van hun site-regels. Als dat hier niet een klein beetje naar (zelf-)censuur ruikt?
  Zoals steeds vertrouw ik op onze spreekwoordelijke gezegden 😉 :
  – “wiens brood men eet, diens woord men spreekt” (of in dit geval juist NIET spreekt…);
  – “als de vos de passie preekt, boer, pas op je kippen”;
  enz. enz.
  En de boer… hij ploegde verder…
  Fijne dag nog aan allen!
  Cassandro

 7. Op de hoogte blijven is goed. Maar als Xander zijn eigen invulling gaat geven van Gods profetische woorden pas dan op. Het begint meer en meer sectarische trekken te krijgen.

  Over de strijd van Gideon van Meijeren betreffende het pedo netwerk en ritueel seksueel kindermisbruik, als je de 2e slaapkamer beelden bekijkt op youtube krijg je waarschijnlijk ook een gerelateerde video van Café Weltschmerz met GvM en 1 van een jaar geleden met de moeder van het meisje en Yvonne Keuls. Ik kreeg daarna ook nog 2 reportages van Argus (radio opname) waarin het beeld nog duidelijker wordt. Als je maag het aankan tenminste.

  We hebben te maken met een slangenkuil maar er is ook nog de grote slang. Het is een aardse werkelijkheid maar ook een dimensie hoger. En daarbuiten is er ook nog een Schepper en Redder. Die kun je zelf benaderen om redding èn uitleg. Daar heb je geen Xander voor nodig (mij ook niet trouwens), wel een nederig hart. Dan hoef je je ook niet zo druk te maken om de wereld te redden.

 8. @ Freedom Fighter FSG, dat partijpolitieke gedoe van FVD, dat is maar apenwerk, gaat Demmink nooit last van hebben, Micha Kat was al mislukt lang geleden, Huig Plug probeert nog eens & dan FDV weer, flauwe cul! Er zijn ook getuigen tegen hoger in de machtspiramide, daar doen ze niets tegen, dat zijn diegene die hem beschermen!

 9. Kijk en luister vooral (zie link hieronder) … hier word ik nu ‘stil’ van zie… het zet alles in ‘perspectief’… “vluchten kan niet meer, schuilen kan nog wel… schuilen bij elkaar”…
  Maar niet zo pessimistisch… want er is wel degelijk LICHT aan het einde van deze sombere tunnel… GELOOF het of niet… JC!
  https://www.youtube.com/watch?v=sE2yz-L64ag
  Cassandro

 10. @Hielke… ‘dan maar de kop er af’… ‘want ik GELOOF in reïncarnatie’…
  Ik heb hier ook al over nagedacht. Reïncarneren naar een ander ’tijdsbestek’, om dan alweer al die levenslessen te leren… Vermoeiend…
  Maar wat als er niet meer te ‘reïncarneren’ valt, als alles toch zal eindigen in één reuzegrote BOEM (uit de musical “En nu naar bed”, geschreven door Annie M.G.Schmidt).
  Dus denk er toch eens rustig over na.
  Wat mij persoonlijk betreft: als ik ooit voor “wereldse rechters” (cfr. die éne wereldregering die op komst zou zijn) moet verschijnen om mijn geloof in mijn Verlosser te verdedigen, dan haal ik alles uit de Efeziërs. 5:14-17 kast, nl. “de waarheid als een gordel om mijn middel, de gerechtigheid als een pantser voor mijn borst, de ijver van het ‘evangelie van de vrede’ als schoeisel aan mijn voeten… en ik draag het schild van het GELOOF… en de helm van de redding en het zwaard van de Geest (= het Woord van God).”
  Deze rechters zullen mij toch veroordelen wegens ‘blasfemie’ omdat ik resoluut zal weigeren om het beest (of het merkteken ervan) te aanbidden en ik zal geëxecuteerd worden, onthoofd wellicht door de guillotine (cfr. Openbaring 20:4).
  ‘En nu naar bed’ 😉
  Cassandro

 11. @Oma.. amai Oma:
  Horeca: hebt u een coronapas?
  Burger: daar hebt u geen zaken mee, dat is geheime, medische informatie die ik niet kenbaar maak en waarvoor u mij wettelijk niet de toegang kunt weigeren.
  Toevoegingen:
  Horeca: en toch komt u er niet in!
  Burger: okay, dan haal ik er de politie bij…
  Horeca: welke politie bedoelt u, de ‘politie-uw-vriend-politie’ of de ‘corona-politie’?
  Burger: welke ‘corona-politie’?
  Horeca: ‘Miep! Bel eens even naar onze contactpersoon bij het stadsbestuur, want ik heb hier weer zo’n geflipte no-vaxer…
  En de boer… hij ploegde voort…
  *zucht*
  Cassandro

 12. En wat onze ‘grondwet’ (in elk ‘democratisch’ bestel…) betreft, waarop wij allemaal toch zo trots mogen zijn… blijkt later (als het al véél te laat is) slechts een vodje papier te zijn… “un petit détail dans l’histoire récente de notre humanité” zou iemand uit een extreme hoek zelfs durven neer-pennen. 😉
  Cassandro

 13. @ fleur 10:26
  zoals jij redeneert kom je altijd wel op je eigen waarheid uit. Overigens gebeurd dat heel verl op deze site.
  Jij zegt: Als je een rechte lijn trekt vanaf je pijnappelklier dan kom je op je voorhoofd terecht… Hoe Dan ???
  Waar slaat dit op. En als je dan 6 cm naar rechts , 6 mm maar beneden , en daarna 6 seconden je adem inhoud , dan wist dit zeker op 666. , tja en dan moet je wel heel erg uitkijken. Veel mensen beseffen niet dat ze gezegend zijn met een goed stel hersenen. Als ze deze nu ook eens zouden gebruiken……

 14. Nog even iets over “het beeld van het beest” uit Openbaring dat kan praten.

  Stel nu dat een fysiek beeld ergens in Jeruzalem of Rome wordt opgericht zoals bijv. de Giant.
  Het zou praktisch onmogelijk zijn dat de HELE wereldbevolking minimaal een keer daar ter plaatse naar toe trekt om de knieen te buigen voor dit beeld en te aanbidden. Dit is gewoon praktisch onmogelijk.

  Het kan echter zo zijn dat er een fysiek beeld ergens wordt opgesteld en dat beeld en geluid hiervan via TV (of bewegende 3D hologrammen. ) verder naar grote of kleine beeldschermen, stadiums, theaters ed wordt geprojecteerd in ieder land en stad, dorp en gehucht.Het kan ook zo zijn dat het in de lucht wordt geprojecteerd boven ieder land.(project Bluebeam!)
  Of bijv. bij “merkteken van het beeststraten” en locaties. Dus voordat dit merkteken wordt ingebracht moet je eerst even dit geprojecteerde beeld aanbidden waarvan het “fysieke origineel” elders staat.. Onlogisch?

 15. Voor degenen die zich nog niet hebben laten vaccinerenen tegen het Covid-19 virus en nog aarzelen is onderstaande video een ‘must see!’
  Degenen die zich reeds hebben laten vaccineren kunnen deze video beter niet bekijken.Na het zien van deze video ben je gelijk “genezen.”
  The testimonies project the movie – Israeli victims of Covid-19 vaccinations.
  https://www.youtube.com/watch?v=S4BpEr8gztU

 16. Rescue
  10/10/’21 7.54 pm
  Rescue, helemaal met u eens!
  Deze Psalm begeleidt me al m’n hele (72 J.) LEVEN.
  Wat een kracht geeft deze Psalm!
  En ook genezing als u gaat bidden: Heer, geef /doorstroom mij met Uw genezende opstandingskracht/cq Opwekkingskracht
  Een Pinksterbroeder in Christus Jezus onze HEER en Messias,
  Shalom, Joost

  PS: laten we bidden voor mijn br.in Christus , Wachter.

 17. Och, elk weldenkend, normaal mens weet intussen wel waarvoor men poogt de discriminerende coronapas te willen invoeren: als drukkingsmiddel en dwang om iedereen te vaccineren, daar is helemaal geen ontmaskering meer voor nodig.
  Wat mensen evenwel nog niet ten volle beseffen is dat zij nooit verplicht kunnen worden om deze privé en medisch geheime informatie aan iemand kenbaar te maken!
  De horeca mag, onder druk en gechanteerd door de overheid, de coronapas zelfs niet vragen want daarvoor zijn ze niet bevoegd – enkel een beëdigde ambtenaar mag alleen je paspoort vragen – en medische gegevens mag zelfs NIEMAND vragen en zelfs niet WETEN, dat is exclusief voorbehouden aan je huisarts.

  De overheid kan dus geen coronapas uitvaardigen want zij mogen wettelijk niet beschikken over de inhoud van de medisch geheime dossiers van de burgers!
  De coronapas is dus overduidelijk een inbreuk en schending van het medisch beroepsgeheim door de overheid!
  De horeca kan dus perfect weigeren om medische gegevens te vragen aan hun klanten om van hun openbare gelegenheden gebruik te mogen maken zonder dat daar een boete voor gegeven kan worden want niet alleen overtreden ze geen wet, ze overtreden WEL de wet als ze deze geheime, medische informatie, die ze niet mogen weten, wel vragen.
  En de burger is niet verplicht om zijn medisch geheime informatie te delen.

  Burgers moeten dus leren om te weigeren om hun medisch geheime informatie kenbaar te maken om een openbare gelegenheid te kunnen betreden, zelfs al zijn ze in het bezit van de onwettige coronapas.
  Niemand kan burgers de toegang tot openbare gelegenheden weigeren door hun geheime, medische gegevens te eisen.

  Elke overheid die een coronapas uitvaardigt, overtreedt de wet en pleegt een MISDRIJF door schending van de inhoud van de medisch geheime dossiers van de burgers, dat ook de overheid NIET mag weten, te eisen voor het openbare leven.
  Horeca: hebt u een coronapas?
  Burger: daar hebt u geen zaken mee, dat is geheime, medische informatie die ik niet kenbaar maak en waarvoor u mij wettelijk niet de toegang kunt weigeren.

 18. net gelezen: Gideon van Meijeren bijt zich vast in het pedonetwerk.
  En het kennelijk corrupte O.M. heeft, in strijd met de grondwet en EU-wetgeving
  sites die de waarheid spreken over satanisch kindermisbruik door het tuig van de richel
  geblokkeerd………..

 19. Openbaring 20:4… @xander (en zijn/haar team): wat die ‘onthoofding’ betreft, dat kan men alzo LETTERLIJK opvatten. Ik zie volgend mogelijk ‘scenario’: als het zover zou komen… wie het merkteken van het beest weigert (te laten in-etsen op rechterhand of voorhoofd) en/of weigert het ‘beeld’ – in 3D op groot scherm, boven de ‘rechters’ – van het beest te gehoorzamen/aanbidden, zal ter dood veroordeeld worden wegens ‘blasfemie’ (cfr. de ‘Noahidische wetten’, dat waren nl. de wetten die golden voor de Israëlieten vóórdat de WOORDEN van YHWH aan hen werden gegeven via Mozes)… en deze executie zal wellicht gebeuren d.m.v. van een guillotine (een ‘uitvinding’ van ene Dr. Guillotin, een vrijmetselaar trouwens). In de USA werd de ‘wet’ hiervoor reeds goedgekeurd, cfr. Bill 1274 (1995/1996).
  Dus als je een échte getuige van Jezus Christus bent, word je door deze ‘executie’ een ‘martelaar’ van je geloof…
  Tenzij je voordien reeds zou worden opgenomen via ’the rapture’… maar dat is een heel ander scenario… 😉

 20. @ QW, geeft niet hoor, het is tenslotte een christelijke site, normaal dat ze hier de baas zijn toch? Ik kan ze wel aan, toch bedankt voor je aandacht & reactie! Groetjes,

 21. Hallo Xander ik wil even reageren op het volgende:
  ‘En hem werd gegeven om aan het beeld (grondtekst: spiegelachtige ‘reflectie’ – beslist géén standbeeld o.i.d.,)

  Hierbij geef ik je een link waardoor ik denk dat het wel degelijk om o.a. een standbeeld kan gaan:

  https://www.youtube.com/watch?v=wF2JaU7KMwk

  Er is meer te vinden onder “The Giant 2021”

 22. @ XB 10/10/2021 om 11:43 pm
  @ MODERATOR !!

  XB : “Ik dacht dat men had gezegd, geloofskwesties, geloofsforum, ”
  Dat hebt u héél goed, XB !!
  Dit heeft de MODERATOR ten overvloede aangegeven onder Nuchter&Waakzaam op
  10/10/2021 om 5:01 pm

  Maar als hier nu ondanks de regels en een opmerking niet op gemodereerd wordt, dan houdt het voor ons op.
  Dan zie je weer enorme lappen tekst, onderhand preken met allerlei verschillende meningen verschijnen.
  MODERATOR:
  u hebt zèlf aangegeven dat al die geloofszaken naar het Geloofsforum moeten, waarom grijpt u dan niet in?
  Dat er af en toe een korte tekst hier komt, of een bemoediging of groet met een bijbeltekst, dat is heus wel goed en waardevol. Dat moet natuurlijk ook kunnen.
  Maar laten al die o zo ontzettend geleerde bollen, waarvan velen zich als de enige uitverkoren heldere lichten hoog aan de hemel vol liefde beschouwen (om de rest maar even te laten rusten) alstublieft in overeenstemming met de regels en UW EIGEN aanzegging op 10/10/2021 om 5:01 pm naar het geloofsforum gaan!!
  En dat andere hier rustig mogen blijven hun ‘wereldse’ zienswijze plaatsen en welkom blijven zonder ergernis.
  Zelfs (!) ik stoor mij er aan, niet dat ik iets zou zijn, maar ik weet hoevelen een ‘liefdesmasker’ voor hebben.
  Daarvoor zijn die verschillende fora toch uitgedacht????

 23. “Het is enkel bedoeld om de ongevaccineerden onder druk te zetten zich te laten intenten”

  Let op, dit systeem beloont de mensen die “goed gedrag” vertonen en bestraft de mensen die “slecht” gedragen met uitsluiting van het sociale leven. Dit is vergelijkbaar met het Chinese sociaalkrediet-systeem! Bij ons nog wel ingevoerd door een Demissionair kabinet (mag eigenlijk geen controversiële besluiten nemen). Ze zijn al druk bezig om de techniek ook te zetten in “de zorg”. En nu moeten de mensen nog QR codes scannen, maar als 5G in gebruik is kan het allemaal nog (niet leuker maar wel) makkelijker; met gezichtsherkenning of biometrische scan.

  Helaas is het dus ook duidelijk voor andere dingen bedoeld. We speculeerden voeger altijd over RFID chips die ze in ons lichaam wilde hebben, of streepjescode tatoeages, maar dat hoeft dus niet eens meer.

  https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/identificatie/biometrie
  https://www.weforum.org/agenda/2018/02/mind-reading-ai-creates-images-from-your-thoughts/ <– (2018)

 24. @ Elise 10/10/2021 om 7:23 pm

  De burgemeester van Eindhoven gebruikte begin 2020 na het invoeren van de mondmaskerplicht het woord BEWUSTWORDING (het schoot mij gisteren even niet te binnen).
  Dat woord heeft hij zeer waarschijnlijk niet zelf verzonnen, maar het is vrijwel zeker gevallen tijdens het onderricht in het burgemeestersoverleg e.d.

  ‘Bewustwording’ is iets geheel anders dan bescherming tegen een “zeer gevaarlijke” ziekte.
  Het is psychische beïnvloeding, sturing (net zoals de “narratieven” oftewel scripts van de VN/WHO (vindbaar op het internet) en de vanaf maart 2020 plotseling opduikende “toevallig” eensluidende televisie- en radio reclamecampagnes van de overheid en allerlei grote bedrijven).

 25. Oud nieuws hetgeen HORRORwitz van de menserechtenpartij meretz vertelde – heeft hier geen impact gehad. De domme schapen blijven zich laten injecteren – ook al wordt er gepretendeerd er mutaties zijn, is de injectie zg. niet gewijzigd (en toch laten ze zich inenten)!
  Erger nog, hier is een link naar een interview met de pfizer chief scientist in het land – en ik woon hier in israel. Het interview spreekt voor zich! Het kwaad zal niet liegen, dat doet de media wel voor heen …. dit onmens durft in ierder geval niet te zeggen dat de injectie van zijn eigen bedrijf veilig is voor kinderen
  https://mobile.twitter.com/shirleyvegan/status/1446938657693257729

 26. Waar is dat filmpje ervan of de opname van dat gesprek. Ik krijg het niet geopend……
  Zou graag het ook willen horen en zien anders kan iedereen dit beweren zomaar.

 27. Dan komt de MSM er nu niet meer onderuit om dit uit te zenden wereldwijd.

 28. Ik blijf erbij dat het hoe dan ook, gewoon een geniepige oorlog is. Spiritueel, WEF met nep-verlichten… , eigenlijk maakt het niet uit. Zolang veel mensen de illusie hebben dat het vanzelf overwaait als ze zich braaf conformeren aan alle onzin die over ze uitgestort wordt, en/of op de Here gaan zitten wachten met mooie bezwerende spreuken, woekert deze oorlog onbelemmerd door. De ‘elite’ heeft vast dikke pret over zoveel onbenul.

  Ik lees overal dat er deze maanden significant meer sterfgevallen gaan komen dan gemiddeld. Dat zou dan o.a. liggen aan het immuunsysteem dat bij iedere spuit verder (onherstelbaar) beschadigd raakt. Krijg je een tsunami van ‘aids patiënten en patiëntjes’. En het begint hier eentonig te worden: Dat moet de schuld van de zelf-nadenkers zijn.
  In Urk en Volendam schijnen ze het beter begrepen te hebben. Kleine hechte gemeenschappen?

 29. Ik dacht dat men had gezegd, geloofskwesties, geloofsforum, ik hou mijn geloof voor mezelf, want bij iedereen is dat persoonlijk, christenen mogen geloven wat ze zelf willen, maar anderen ook. Mijn persoonlijk onderzoek heeft me andere conclusies doen trekken & dat is mijn goed recht! Ik ga hier niet over een zinloze discussie voeren. Even goede vrienden. Het heeft niets met dit politiek probleem te maken, fascisten zijn er altijd al geweest, tirannie ook, het is veel ouder dan christendom & Jodendom.

 30. Dat gebeurt altijd als de leugens te lang moeten voort duren, verspreekt er toch een of ander zich per ongelijk. Waardoor het gehele kaartenhuis uiteindelijk in elkaar stort. Dit kan wel eens het sneeuwbal worden, die uitmondt in een lawine over de wereld.

 31. Sultan 10/10/2021 om 5:33 pm

  Dank voor de link. Inderdaad een zeer hoopvolle ontwikkeling. Echter komt het niet als vaccin maar als een inhalator:

  https://de.rt.com/russland/125336-interview-russisches-leutragin-wirksam-gegen/

  google vertaling van een klein gedeelte van het artikel: ( Duitstalig)

  Zal Leutragin effectief zijn tegen nieuwe coronavirusstammen?

  – Het medicijn is stamonafhankelijk omdat het wordt ingeademd en wordt over het algemeen gebruikt om virale longontsteking te behandelen. Niet alleen SARS-CoV-2 en de cytokinestorm kunnen longontsteking veroorzaken. De griep en andere virussen, maar ook blootstelling aan bepaalde chemicaliën, kunnen ze veroorzaken. Leutragin heeft tot doel ontstekingsprocessen bij mens en dier te onderdrukken.

 32. @ Marnix schreef:
  10/10/2021 om 9:08 pm
  ” Je slaat plank ondanks veel goede artikelen nu compleet mis. Als er een Jood is met de door God zelf aangelegde sluier (Rom 11) die nog steeds een Zegen is”

  Zo lees ik het helemaal niet :

  Rom 11 basisbijbel :
  Paulus : ” 14 Want ik hoop dat ik zo mijn eigen volk jaloers zal maken, zodat er een paar van hen gered zullen worden……..

  Wie was zijn eigen volk ?

  vers 1 en 2 : Ik ben zelf immers een Israëliet, uit de familie van Abraham en uit de stam van Benjamin. 2 God heeft zijn volk dat Hij had uitgekozen, niet in de steek gelaten…

  Wat staat er in Genesis beschreven door Jacob over de stam Benjamin ?

  Genesis 49:27
  Benjamin zal als een wolf verscheuren; des morgens zal hij roof eten, en des avonds zal hij buit uitdelen.28 Al deze stammen van Israël zijn twaalf; en dit is het, wat hun vader tot hen sprak, als hij hen zegende; hij zegende hen, een iegelijk naar zijn bijzonderen zegen…..

  12 stammen. Niet alleen Juda .

  vervolg rom 11
  30 Het zit dus zó: jullie waren eerst ongehoorzaam aan God, maar nu zijn jullie gered doordat Israël( 12 stammen ) ongehoorzaam was. 31 Zo zijn ook zij eerst ongehoorzaam geworden. Als ze dan zien hoe goed God nu voor júllie is, zullen zij ernaar gaan verlangen dat God ook zo goed voor hén zal zijn. Dan zullen ze zich door Hem laten redden. 32 God heeft het dus zó gedaan, dat alle mensen Hem eerst ongehoorzaam zouden zijn, zodat Hij daarna uit liefde alle mensen zou kunnen redden…..

  zijn alle 12 stammen in de staat israel ?

  Jacobus 1 geeft antwoord ( statenvertaling ) : 1 Jakobus, een dienstknecht van God en van den Heere Jezus Christus; aan de twaalf stammen, die in de verstrooiing zijn: zaligheid.

  En vervolgens de situatie van vandaag in Jacobus 1 :

  2 Acht het voor grote vreugde, mijn broeders, wanneer gij in velerlei verzoekingen valt;

  3 Wetende, dat de beproeving uws geloofs lijdzaamheid werkt.

  4 Doch de lijdzaamheid hebbe een volmaakt werk, opdat gij moogt volmaakt zijn en geheel oprecht, in geen ding gebrekkelijk.

  5 En indien iemand van u wijsheid ontbreekt, dat hij ze van God begere, Die een iegelijk mildelijk geeft, en niet verwijt; en zij zal hem gegeven worden.

  6 Maar dat hij ze begere in geloof, niet twijfelende; want die twijfelt, is een baar der zee gelijk, die van den wind gedreven en op geworpen en nedergeworpen wordt.

  7 Want die mens mene niet, dat hij iets ontvangen zal van den Heere.

  8 Een dubbelhartig man is ongestadig in al zijn wegen.

  9 Maar de broeder, die nederig is, roeme in zijn hoogheid.

  10 En de rijke in zijn vernedering; want hij zal als een bloem van het gras voorbijgaan.

  11 Want de zon is opgegaan met de hitte, en heeft het gras dor gemaakt, en zijn bloem is afgevallen, en de schone gedaante haars aanschijns is vergaan; alzo zal ook de rijke in zijn wegen verwelken.

  12 Zalig is de man, die verzoeking verdraagt; want als hij beproefd zal geweest zijn, zal hij de kroon des levens ontvangen, welke de Heere beloofd heeft dengenen, die Hem liefhebben.

  13 Niemand, als hij verzocht wordt, zegge: Ik word van God verzocht; want God kan niet verzocht worden met het kwade, en Hij Zelf verzoekt niemand.

  14 Maar een iegelijk wordt verzocht, als hij van zijn eigen begeerlijkheid afgetrokken en verlokt wordt.

  15 Daarna de begeerlijkheid ontvangen hebbende baart zonde; en de zonde voleindigd zijnde baart den dood.

  16 Dwaalt niet, mijn geliefde broeders!

  Jacobus beschrijft in zijn geheel de toestand van vandaag en speciaal aan alle 12 stammen over deze hele aarde. ps ik begrijp dat er verder geproken moet worden op het geloofsforum.

 33. Wat dat ‘beeld’ van het beest betreft… inderdaad… een ‘reflectie’ van een ’talking head’ (cfr. onze toekomstige BigBrother SantaKlaus Schwab) zomaar in 2D op je pc-scherm, op je TV, op je tablet, je smartprul enz.
  Wellicht via 5G krijgen we dat ‘beeld’ weldra ook in 3D (= dieptezicht) te zien, en dan wordt dat beeld pas écht ‘levensécht’ én héél griezelig…

 34. Niet leuk dit te lezen, terwijl je dochter zich heeft laten vaccineren enkel en alleen om haar baan (in de zorg) te behouden, omdat haar kinderen ook moeten eten.
  Lord have mercy, zoals Jezus sprak: vergeef hen Vader, zij weten niet wat ze doen

 35. Einde schreef:
  10/10/2021 om 3:42 pm

  Als je een rechte lijn trekt vanaf je pijnappelklier dan kom je op je voorhoofd terecht….
  De vaccins schakelen je pijnappelklier uit waardoor het Godsbesef verdwijnt.
  De satanische elite hebben maar 1 grote vijand die zij haten en dat is God.
  Die psychopaten willen God volledig verbannen op aarde.
  Gaat de satanisten nooit lukken maar voor mij is het vaccin dus wel degelijk het merkteken van het beest.

 36. Elk land weet tot een zekere grens te gaan, of zich zelf in de vingers snijden?

 37. Ik ben het wel eens met Einde als hij zegt dat de prik en de vaxpas geen vervulling is van Op 13 :15-17

  Het staat niet aan ons mensen om te bepalen wanneer een profetie in vervulling gaat omdat God die datum in zijn agenda schrijft en wij niet.

  Maar het is natuurlijk wel goed om je daarop voor te bereiden en als de prik en de coronapas geen vervulling is van Op13:15-17 is het wel een goede oefening als je nu standhoudt onder die druk als het later erger wordt.

  En ook dan hoef je je geen zorgen te maken omdat de Here Jezus het treinkaartje op tijd geeft….

  https://youtu.be/yKjx9h9GM0U

  @Xander

  Dat werkwoord  χάραξ  heb je goed gevonden
  (=to sharpen to a point).

  https://www.blueletterbible.org/lexicon/g5482/kjv/tr/0-1/

  @Einde

  Je zegt Vaccins en covid is niet hetzelde. Dat klopt.Maar er is wel een sterke correlatie tussen Vaccins en covid.

  https://www.ninefornews.nl/kijk-aantal-coronadoden-schiet-in-tientallen-landen-omhoog-na-uitrol-vaccins/

 38. Je slaat plank ondanks veel goede artikelen nu compleet mis. Als er een Jood is met de door God zelf aangelegde sluier (Rom 11) die nog steeds een Zegen is en naar Nederlandse maatstaf onzin uit kraamt geeft je dat niet recht om zo over de holocaust te schrijven. Schermen met de holocaust? Puur antisemitisch! Ik leef in Israël tussen de nog steeds kapotte 1-2e generatie knokkers die nog steeds worstelen voor weinig en HShem dienen met hart en overgave. en ja soms half blind of gesluierd precies zoals Paulus zegt. Naar mijn mening de zoveelste gelovige die Geestelijke profetie uit de Hemel in een aards Grieks plaatje wil vangen. Mijn Joodse opa werd levend verbrand iomdat verdwaalde Lutheranen zich met oa stille back up van de kerk boven de Joodse stam van Abraham wilden verheffen. Jezus liet deze gestorven stam Heiligen als eerste letterlijk uit hun graf kruipen (mat 27:53) . Dit artikel gaat voor mij dezelfde antisemitische kant uit. Je visies zijn vaak boeiend maar ga Israël holocaust en geestelijk profetie van Jezus niet gebruiken om je eigen doom lijn
  kracht bij te zetten. Dat is dat prikkie wel prikkie echt niet waard. Vele gelovigen zijn maar met dat prikkie bezig en zich zelf daarbij maar wie maakt zich nog druk om het Lichaam, zijn broeder en de.reeds behaalde victorie van Immanuel? Ga door met zuiver schrijven maar blijf ook in de Gods Liefde van de God van Israël die je gemaakt heeft

 39. aan XB
  iedereen zal verleid worden tot nemen merkteken beest de ongelovige en gelovige
  alleen zlen de ware uitverkorenen de misleiding omdat ze in de Waarheid staan en die voortdurend zoeken in het wereldgebeuren en vergelijken met het geprofeteerde in de Bijbel God zal ook de dagen moeten inkorten omdat er anders geen gelovige levende zielen meer zullen overblijven want velen worden onthoofd of verhongeren
  ik geloof dat dit de eerste stap is naar het merkteken natuurlijk kunnen ze nog niet zomaar een tatoeage op je hand of voorhoofd zetten dat zou door niemand nu aanvaard worden maar straks als je je vaccinpas moet laten vervangen door een tatoeage kunnen ze dat nu gelijk doen in het vaccinatiecentrum Tatoeerders gevraagd !
  Ze zijn momenteel nog altijd als de dood voor de massa die te vlug en massaal wakker komt en hebben ze nog altijd fluwelen handschoenen aan ook al lijken het nu rubberen ha ha zie in Rusland ten tijde van Stalin kon je zoveel wakker zijn als je wilt als de meerderheid hem gehoorzaamde kon je als minderheid geloven wat je wilde
  daarom dat ze nu weer over globale opwarming en klimaatcrisis beginnen er zijn teveel demonstraties zie Oostenrijk waar de kanselier Kurtz opeens ontslag nam ?!
  en dan kunnen ze je zoveel mogelijk taxeren vb op te vet en suikerrijk voedsel zodat je geen eten en geld genoeg meer hebt om nog in opstand te kunnen komen
  dankzij internet weten we nu zoveel om alles te doorzien en ook te zien wat komen gaat het meeste heb ik voorspeld al in maart 2020 in reactie op een engelstalige site ook vele anderen zoals dr Vernon Coleman doorzag het spel al volledig heeft er boeken over geschreven vroeger moest gewoon wat zaken vervangen door corona das alles
  mijn probleem is wat DOEN we eraan ?
  het gevaar is niet zozeer in de eerste plaats over de zieken en nadelige effecten van de injectie maar de PAS is het gevaarlijkste !!

  matteus 24
  21 Want alsdan zal grote verdrukking wezen, hoedanige niet is geweest van het begin der wereld tot nu toe, en ook niet zijn zal.

  22 En zo die dagen niet verkort werden, geen vlees zou behouden worden; maar om der uitverkorenen wil zullen die dagen verkort worden.
  openbaring 13
  17 En hetzelve werd macht gegeven, om den heiligen krijg aan te doen, en om die te overwinnen; en hetzelve werd macht gegeven over alle geslacht, en taal, en volk.

  8 En allen, die op de aarde wonen, zullen hetzelve aanbidden, welker namen niet zijn geschreven in het boek des levens, des Lams, Dat geslacht is, van de grondlegging der wereld.

 40. Einde,

  het merkteken van de duivel = materialisme.

  Je kunt niet meer verkopen of kopen zonder het merkteken van de duivel of diens nummer = materialistisch leven. Heb ik me toch laten wijsmaken door onze Dominee.

 41. Ernie,

  die “lieve” mensen beschermen elkaar zoals een Maffia. Wist je dat niet ?

 42. Ik hoop dat velen gedaan hebben wat de psalmist hier aanraadt.
  Ps.91
  1 Wie in de schuilplaats van de Allerhoogste is gezeten, zal overnachten in de schaduw van de Almachtige.
  2 Ik zeg tegen de HEERE: Mijn toevlucht en mijn burcht, mijn God, op Wie ik vertrouw!
  3 Want Híj zal u redden van de strik van de vogelvanger, van de zeer verderfelijke pest.
  4 Hij zal u beschutten met Zijn vlerken, onder Zijn vleugels zult u de toevlucht nemen,
  Zijn trouw is een schild en een pantser.
  5 U zult niet vrezen voor het beangstigende van de nacht, voor de pijl die overdag aan komt vliegen,
  6 voor de pest, die in het donker rondgaat, voor het verderf dat midden op de dag verwoest.

  Misschien gaan we meemaken wat hier wordt gezegd als gevolg van de vaccins.

  7 Al zullen er duizend vallen aan uw zijde en tienduizend aan uw rechterhand – bij u zal het onheil niet komen.
  8 Slechts met uw ogen zult u het aanschouwen, u zult de vergelding aan de goddelozen zien.

  En mogen we vertrouwen op Zijn genade in de Heer Jezus.

  9 Want U, HEERE, bent mijn toevlucht. De Allerhoogste hebt u tot uw woning gemaakt.
  10 Geen onheil zal u overkomen, geen plaag zal uw tent naderen.
  11 Want Hij zal voor u Zijn engelen bevel geven dat zij u bewaren op al uw wegen.
  12 Zij zullen u op de handen dragen, zodat u uw voet aan geen steen stoot.
  13 Op de felle leeuw en de adder zult u trappen, u zult de jonge leeuw en de slang vertrappen.
  14 Omdat hij liefde voor Mij opgevat heeft, zegt God, zal Ik hem bevrijden; Ik zal hem in een veilige vesting zetten,
  want hij kent Mijn Naam.
  15 Hij zal Mij aanroepen en Ik zal hem verhoren, in de benauwdheid zal Ik bij hem zijn, Ik zal hem eruit helpen en hem verheerlijken.
  16 Ik zal hem met lengte van dagen verzadigen, Ik zal hem Mijn heil doen zien.

 43. Volgens een belangrijke USA econoom, Amstrong, kunnen oude mannen met middeleeuwse ideeen om de wereld te bestieren op hun manier, het niet lang uithouden in deze tijden. Immers, we lezen niet meer alleen de Main Stream Media, en we zien de slachtoffers om ons heen vallen. In vele landen neemt het verzet toe en dat dringt op den duur door. We laten ons niet meer opsluiten in concentratie kampen. Maar, het zal beslist zo zijn dat dit voor sommige landen wel gaat gebeuren. Bijv. Litouen, Israel, Canada , Australie, en nog een paar. Maar dit kan je niet volhouden. Als de economie op zijn gat ligt, hoe moet je dan nog de mensen bereiken. Ze kunnen dan niet eens meer internet betalen. Het verzet groeit al. Maar, ook al laten ze me naakt op de Noord Pool zakken, bij mij krijgen ze het vaccin er niet zonder geweld in. Kan maar dan beter de kop eraf laten slaan dan doodgaan aan een ernstige ziekte. Zo erg is doodggaan niet, en ik geloof in reincarnatie. Dus tja, dan maar dood.

 44. Op Foxnews te zien:
  Plv. gouverneur Mark Robinson veegt de vloer aan met lbtg-etc. onderricht aan kinderen:
  ‘dergelijke vuiligheid behoor je niet te onderwijzen aan kinderen’
  Chapeau!

 45. @Agenda21 Das mijn geboortestad. Ken je sowieso niet meer terug.(ooit heel gezellig/gemoedelijk) Joris VVD treedt volgend jaar september af. Hoop op een burgervader, die tegen het beleid/pas is en met gezond verstand. Maar dat is denk ik utopie.
  Joris liet door zijn fanatieke corona beleid demonstraties uit de hand lopen. Razzia ’s gezien op mensen bij winkels(niet in het centrum). En nee, niet op een demonstratie dag, maar op een gewone doordeweekse dag. Zag 3 jongens beboet worden, die te dicht langs elkaar liepen. Veel politie, die echt aan het jagen/zoeken waren.(dit vond ik echt schokkend) Ken iemand die 5 minuten te laat voor zijn deur gepakt werd tijdens avondklok.

 46. Elise schreef:
  10/10/2021 om 4:50 pm
  Ik heb veel respekt voor je. Zuurzak bladeren en daar thee van zetten raad ik je aan.

 47. Op Sultan:

  Enige maanden geleden schreef Natural News over een plantaardig vaccin, gemaakt door
  een gsk-‘dochter’ in Canada.
  Naam momenteel niet bekend.
  Kunt u iets meer laten weten over ‘uw’ vaccin?

 48. @ MODERATOR
  @ Einde 10/10/2021 om 3:42 pm

  Moderator \ Xander: de vraag van Einde vind ik een heel goede vraag.
  Overigens ben ik zo nauwkeurig mogelijk uw uit het verleden gedane beweringen over de prik nagegaan en die kloppen. Welgemeende dank daarvoor!

  Maar uw uitleg over het Griekse woord Eikoni (spiegelachtige reflectie) in bovenstaand artikel klopt volgens mij niet. Dat moet naar mijn mening zijn: gelijkenis, standbeeld, representatie, profiel.
  Hoe past u dat in met een merkteken op hand of voorhoofd?
  Tatoeage?

  Graag binnen korte tijd (denk aan het belang van de tijd waarin we leven) weer een artikel hieraan besteden.
  Mogelijk dat ook anderen dat graag willen weten!

 49. Voordat er ter wereld begonnen was met injecteren was al bekend dat er een vaccinatiepaspoort zou komen. Dat heeft de E.U al in 2018 gepubliceerd.

  Ook zag ik ergens in april of mei al de eerste video’s over de Covi-pass. Zo was er een promo video uit Ierland over hun versie en heb ook een Deense en een Nederlandse versie gezien vorig jaar zomer.

  Dat die zwabber in Israël per-ongeluk-expres (niets is bij toeval, alles is precies zo gepland) iets laat ontvallen wat we allang wisten, is voor mij dus niet zo wereldschokkend. Maar goed, dit soort nieuws bereikt helaas toch ook alleen nog de mensen die dit al wisten. Daar zorgen de algoritmes wel voor.. 🙁

 50. ben al jaren begaan met wat zich daar afspeelt,wat ze nu aan het doen zijn slaat alles
  mijn smpatie is vaaf nu 0.

 51. @ Freedom Fighters for Saint Germain 10/10/2021 om 3:07 pm

  Begin 2020 liet de burgemeester van Eindhoven ook al uit zijn mond vallen dat het gaat om GEDRAGSbeïnvloeding.
  En dus niet om het bestrijden van een zeer dodelijke ziekte!

 52. Houd moed, volgend jaar komt er een risico-vrij vaccin ; Leutragin.
  Dit medicijn is ontwikkeld voor gevaccineerden …. die nagenoeg allemaal nu, of over langere tijd schade, in welke vorm dan ook, hebben opgelopen. Óf dit medicijn onze gestolen vrijheden weer terug zal brengen betwijfel ik. Waarschijnlijk zal de druk op niet gevaccineerden toenemen,

 53. @marc, Mmmm je toon is een beetje arrogant. Misschien interpreteer ik dat verkeerd. We worden opgeroepen nederig te zijn want alles wat iemand ontvangt, ontvangt hij uit de hand van Elohim. Maar ten eerste is de bijbel niet geschreven voor alleen hele intelligente mensen. Een ieder wordt gerekend naar haar of zijn talent die hij van Elohim heeft gekregen. Dus ook mensen met minder hersen capaciteit moet men de belangrijkste boodschap uit de bijbel kunnen halen en dus ook de tekenen kunnen herkennen. De Heilige Geest helpt daar ook bij.
  En @ xb. Dat proberen sommige juist duidelijk te maken dat je de bijbel niet los kunt maken van het wereld gebeuren en juist bewijst dat de bijbel zichzelf onderscheid van alle andere boeken/bronnen/personen in de wereld. Dat de mens er een rommel van maakt. Van de bijbel en zichzelf christen noemt maar niet zo leeft. Of dat er vele nominaties zijn als gereformeerden, baptisten, evangelisten enz… zegt niks over het feit of God bestaat en de bijbel klopt. Feit blijft dat de bijbel tot in detail al vele dingen voorspeld heeft die voordat het gebeurde opgeschreven zijn. Ook nu in de tijd waar we nu in leven. Alle plaatsen in de bijbel kloppen, de tijdsaanduiding ook, van personen etc… We kunnen alles wat tastbaar is toetsen en de bijbel zal de toets doorstaan. Alleen de prins van deze wereld, de verdeler die verblind de mensen. Door wetenschappers die soort van andere theorie hebben, door andere religie, door filosofie, door bevestigende ontdekkingen van de bijbel stil te houden en of gelijk aan te laten vallen door zijn menselijke dienaren om het ongeloofwaardig te maken, of door mensen die zich voor doen als christen en zorgen voor verdeeldheid, twijfel etc. Het is complex dat zeker. Maar als je inziet dat de duivel op de troon van deze wereld zit, met de grensen van macht door God bepaald, maar 1 doel heeft en dat is zorgen dat je de bijbel niet gelooft of belangrijke onderdelen ervan niet gelooft. Boven de elite en al die clubjes zit 1 macht met 1 doel. Bijna alle grote denkers of personen, van de afgelopen 500 jaar hebben in grote lijnen maar 1 doel…het afbreken van de geloofwaardigheid van de bijbel. Al die grote denkers en personen zijn allemaal direct of indirect te verbinden aan die occulte elite. De scholen zijn tegenwoordig het domein van lucifer, universiteiten, de tv, big tech, de grote muziek industrie, de overheid etc…alles wat je wereld bepaald. Daarom wordt je als christen opgeroepen niet van de wereld te zijn. Er is geen ander boek: religieus, wetenschappelijke, geschiedkundig, op menselijk vlak en toekomstig vlak zo vast en getrouw. En ja de duivel heeft mensen laten rommelen met vertalingen, maar God toont ook een pad van de waarheid. Toets alles aan het woord van God en hou vast wat goed is. Dat draagt Yashua ons op! Omdat hij weet dat de waarheid blijft staan.

  Wees gezegend

  Allen: verder praten op het Geloofsforum. Mod.

 54. Daar Israël straks een verbond zal sluiten met de anti -christ kan dat alleen door misleiding.Daarom zijn zij nu al koploper van de COVID misleiding dit is een bewijs/teken dat dit verbond wel eens in 2022 al kan ingaan .De gemeente wordt eerst nog opgenomen daarvoor dus wees ernstig en wees bereidt Jezus komt ons halen in de lucht zegt Paulus .Voor sommigen zijn dit luchtwoorden of verdampingswoorden maar dan blijfje straks achter .Als Israël ongevaccineerden gaat vervolgen en uitsluiten dan heet het land voor mij het Judasland want enkel een Judas sloot een veradersverbond voor 30 zilverstukken.

 55. Prima, ben al anderhalf jaar zorg zoveel mogelijk aan het mijden. Ben kankerpatiënt. Ben niet gezond(kwakkel erg, maar wordt niet ernstig ziek/al anderhalf jaar niet) Kijken wie er het langst nog leeft. Ken veel gevaccineerde, die nu al ziek/dood ziek zijn. Het is pas herfst.
  Als er een r in de maand zit, dan behoor je vitamine D en C te nemen. En dat doe ik dus ook.
  Veel sterkte allemaal!

 56. Invoering van de coronapas wordt ook in ons land, naast het verhogen van de veiligheid voor bezoekers binnen horeca en theaters, mede als “medische” maatregel verdedigd omdat deze de vaccinatiegraad zou verhogen. Het door Hugo de Jonge bedoelde “neveneffect”. Als dan door zijn collega Minister van Gezondheid Nitzan Horowitz wordt gezegd dat er geen enkele medische of epidemiologisch rechtvaardiging is voor de pas, dan zou je toch verwachten dat deze minister op staande voet wordt ontslagen? Er zijn mensen voor minder de laan uitgestuurd.

 57. @ mod.
  Waarom wordt mijn reactie niet geplaatst. Er stond toch niets verkeerd in ?

  Excuus, uw post is gepubliceerd. Mod.

 58. Lees Jan van den Brink openbaring van Jezus Christus. Jullie theologie is zo armoedig, natuurlijk en soms banaal. Het is gratis online te lezen.

 59. WT mij verbaasd is hoe deze site ( X) ieder keer bijbelteksten zo weet te verdraaien , zo , dat ze hun verhaal ( leugen) kunnen rechtvaardigen. Waarom toch?
  Ze gebruiken een tekst uit openbaring over het merkteken. Het merkteken verdraaien ze zo dat het een prik (?????) wordt, en wat ze NIET vermelden , maar wat er wel staat, is dat dit merkteken ( zichtbaar ) op het voorhoofd of rechterhand aangebracht wordt. Waarom alles zo verdraaien ?
  Vaccins = covid zo wordt er ook gezegd. Dit is gewoon niet hetzelfde. Waarom gebruikt X leugens om zijn verhalen kloppend te maken . Ik vind het triest…

 60. Bij mijn weten hebben niet alle christenen deze interpretatie erover, men moet wel oppassen ook hierover geen soort tunnelvisie te verspreiden? Wat is tegenwoordig nog christendom, zoveel soorten van opsplitsingen met verschillende visies toch? Ik ga niet op details is, het zou veel te lange discussies gaan veroorzaken. Ik zie liever feiten van hier & nu, als iedereen er met haar of zijn geloof over moet gaan oordelen, gaan we nooit echt klaarheid krijgen, mijn gedacht. Van deze misdaden zijn niet alléén christenen het slachtoffer maar ook alle soorten van andere mensen, niet alléén christenen weten dat dit misdaad is op wereldschaal!

 61. hot mic betekent OPEN microfoon. Vertalen is in een andere taal zeggen wat er in de oorspronkelijke taal staat ………….

  Ook zonder die open microfoon was dit al lange tijd bekend, en niet alleen door de uitspraak
  van ex-mini-ster tamara van ark, NL: het gaat over gedragsbeinvloeding. (sorry: geen trema op dit toetsenbord)

 62. Ik heb echt medelijden met deze Israelische slachtoffers en niet te vergeten de talloze andere slachtoffers in Nederland en verder wereldwijd die in de propaganda campagnes zijn getrapt. Deze mensen hebben onze gebeden hard nodig.

  The testimonies project the movie – Israeli victims of Covid-19 vaccinations.
  https://www.youtube.com/watch?v=S4BpEr8gztU

 63. Dit is helaas geen leugen: politici gaan ervan uit dat ELKE microfoon aanstaat. Standaard. Dit zeggen ze bewust hardop, omdat ze weten dat het wordt uitgezonden. Oh m, oh, oh, de journalisten (reizende reporters) in de media, ze worden wederom als overheidsspreekbuis gebruikt zonder dat ze het weten.

 64. Israël is één van de koplopers wat vaccinatie betreft. En iedereen gaan dwingen door een coronapas is in wezen niet wettelijk. Maar ik ken de wetgeving van Israël niet voldoende natuurlijk. Maar het invoeren van een coronapas leert me dit, iedereen dwingen tot vaccineren en dat is geen goed idee. Shalom

 65. Ik hou van Israel en ik hou van het Joodse volk maar ik gruwel hiervan, wat is hier gaande ??

  Hetzelfde als het Joodse volk in Europa overkwam , pakweg 80 jaar geleden , GEBEURT NU OPNIEUW !
  Onder het mom van een niet bestaand virus opnieuw verbieden om naar cafe’s , musea ,theaters , bioscopen , voetbalwedstrijden ( sorry, alleen Ajax ) te gaan.
  Exact hetzelfde als het Joodse volk overkwam 80 jaar geleden ! , rekening meehoudend dat het allemaal nog veel erger wordt.
  Dit is misschien niet het systeem v/h beest maar ZEKER een voorloper en levensgevaarlijk levensgevaarlijk zowel lichamelijk/geestelijk dit in je te laten spuiten.

  Is de verblinding v/h Joodse volk dan zo intens/groot ??

 66. De mensen die hun leven willen behouden zullen het verliezen.
  De mensen die hun leven niet willen behouden zullen het winnen

Comments are closed.