WOB verzoeken bewijzen bedrog: Instanties hebben Pfizer vaccin blind goedgekeurd zonder data te checken

Het in je lichaam laten spuiten van een omstreden nieuw middel van een bedrijf dat al jaren één van de slechtste reputaties ooit heeft op het gebied van veiligheid en eerlijkheid (en dat al tientallen miljarden aan schadeclaims heeft moeten uitkeren) komt volgens mij op niets anders neer dan een spelletje Russische roulette met je gezondheid en je leven.

—————————————————————————————————————————————–

Waarom mocht de slager zijn eigen vlees keuren, en controleerde niemand dit? – ‘Dataset van Pfizers ‘magische wondermiddel’ werd verzonnen’

—————————————————————————————————————————————–

Na WOB verzoeken in Australië en Groot Brittannië blijkt dat diverse medische overheidsinstanties het Pfizer mRNA nano ‘vaccin’ blind hebben goedgekeurd zonder naar de data van de testfase te hebben gekeken, of die zelfs maar tot hun beschikking te hebben gehad. Zou dat ook voor het RIVM gelden? Bovendien blijken die testfase resultaten volgens tal van wetenschappers dermate onwaarschijnlijk te zijn, dat het welhaast niet anders kan dan dat Pfizer daar regelrecht bedrog mee heeft gepleegd.

Dat bedrog zou overigens weinig verbazing moeten wekken, want Pfizer heeft in de loop der jaren al miljarden aan schadevergoedingen moeten uitkeren vanwege bewezen fraude en valse claims dat hun producten ‘veilig’ en ‘effectief’ zouden zijn, terwijl – net als nu – in realiteit het tegendeel bleek. Desondanks vinden ‘onze’ politici dat nog steeds geen enkel bezwaar om deze hoogst omstreden experimentele gentherapie injecties met almaar harder wordende dwangmaatregelen aan de hele bevolking op te dringen.

Experimentele injecties werden blind goedgekeurd

Doctors for COVID Ethics publiceerde in juni de officiële gegevens van de TGA (het Australische RIVM), die na een WOB verzoek waren vrijgegeven. Wat bleek: de TGA had het Pfizer vaccin in record tijd goedgekeurd voor gebruik, zonder zelfs maar een blik te werpen op Pfizers ‘patient level data’ (IPD). M.a.w.: Australië was op voorhand totaal niet geïnteresseerd in de werkzaamheid en veiligheid van deze injecties. Men gaf dus blind een stempel op een middel, enkel vanwege de inmiddels volledig ontkrachte claim van Pfizer dat het ‘95% effectief’ was.

Nu blijkt dat ook de MHRA (het Britse RIVM) eveneens nooit naar de testfase data heeft gekeken, niet van de Pfizer injectie, noch van die van AstraZeneca. Uit een WOB verzoek op 31 juli aan Public Health England (PHE) is namelijk gebleken dat de MHRA rechtstreeks heeft gelogen toen werd beweerd dat wel degelijk naar de patiënt data was gekeken. Volgens de PHE, die van de MHRA de opdracht zou hebben gekregen om deze gegevens te analyseren, had de instantie zelfs geen toegang tot de volledige dataset van Pfizer.

Waarom mocht de slager zijn eigen vlees keuren, en controleerde niemand dit?

‘Het komt erop neer dat dit de tweede van de vier grote medicijn instanties (MHRA, TGA, EMA, FDA) is die de geldigheid van Pfizers ‘mirakel’ data nooit heeft onderzocht en beoordeeld,’ concludeert Doctors4CovidEthics. ‘De grote vraag is dus wie – buiten Pfizer zelf – Pfizers testgegevens heeft geanalyseerd. Waarom zou het publiek Pfizer op zijn woorden over de resultaten van hun eigen onderzoek moeten vertrouwen, terwijl tientallen miljarden dollars winst op het spel staan?’

Oftewel wéér een klassiek geval van ‘de slager die zijn eigen vlees keurt’ en ‘Wij van WC eend adviseren WC eend.’ Alleen nu met een experimenteel middel dat, eenmaal in je lichaam gespoten, hoogstwaarschijnlijk NOOIT meer ongedaan te maken valt, en waarvan de gevolgen voor de middellange en lange termijn NOOIT zijn onderzocht.

Waarom hebben de belangrijkste medische instanties deze middelen dan tòch goedgekeurd? Wat zit daarachter? En waarom werd de Commission on Human Medicines verteld dat er ‘onafhankelijk onderzoek’ was geweest van Pfizers data, terwijl nu is vastgesteld dat dit een leugen was? ‘De antwoorden op deze vragen zijn van het allergrootste belang voor de volksgezondheid en de publieke veiligheid van Covid-19 vaccins.’

Dataset van dit ‘magische wondermiddel’ werd verzonnen

Bovendien hebben diverse professoren immunologie, biochemie, toxicologie en farmacologie in een uitgebreide analyse vastgesteld dat Pfizers eigen berichten over de klinische testfase ‘onwaarschijnlijke claims en tegenstrijdigheden’ bevatten. Zo beweerde Pfizer dat alle vaxxers al op dag 12 na de injectie uniforme immuniteit ontwikkelden, wat ‘biologisch geen plausibele uitkomst’ is. Deze immuniteit zou zelfs 9 dagen voor er neutraliserende antilichamen werden aangemaakt zijn begonnen.

(Met recht dus een ‘magisch wondermiddel’: ruim vóórdat het gaat werken beschermt het u al! U hoeft het enkel maar te geloven, net als ‘onze’ minister van Volksgezondheid dat deed toen hij iedereen verketterde die het waagde zich af te vragen wat er in deze door hem heilig verklaarde injecties zit…)

Daarnaast blijken diverse analyses van Pfizer van dezelfde data verschillende cijfers en uitkomsten te geven. ‘Die kunnen onmogelijk samen kloppen; één (analyse) moet vals zijn. Aangezien zoals gezegd de plotselinge ontwikkeling van immuniteit die werd gesuggereerd (door de testresultaten) op geen enkele wijze biologisch waarschijnlijk is, is het meer dan waarschijnlijk dat deze dataset is verzonnen.’ (onderstreept toegevoegd) (1)

Blind vertrouwen op bedrijf dat al zo vaak werd veroordeeld wegens fraude en bedrog

Hoe kun je als regering, politicus, parlementariër en directeur van een instantie nu zó blind op een bedrijf vertrouwen dat een lange geschiedenis heeft van bewezen fraude en bedrog en het op de markt brengen van producten waarvan men wist dat deze onveilig waren, wat talloze mensen al met hun gezondheid of hun leven hebben moeten bekopen? Daar kan maar één antwoord op worden gegeven: dat kan als het in werkelijkheid totaal niet om de volksgezondheid gaat, maar om iets anders, iets waarvoor de volksgezondheid zelfs opzettelijk en aantoonbaar in groot gevaar wordt gebracht.

Wat mij betreft kan nu twijfelloos van kwade opzet worden gesproken nu alle vaxbewusten worden gestraft met discriminatie en uitsluiting omdat ze weigeren deze bewezen ongeteste, niet onderzochte en voor tienduizenden Westerlingen inmiddels fataal gebleken injecties in hun lichaam te laten zetten.

Wanneer gaan vaxxers, vaxgelovigen en vaxpromotors eens hun ogen open doen, en inzien dat er over hun ruggen heen een ideologische agenda wordt uitgevoerd waarvoor zij als niets anders dan medische proefkonijnen worden misbruikt? Met mogelijke, en zelfs waarschijnlijke zeer ingrijpende gevolgen voor hun gezondheid?

 

Xander

(1) Doctors for COVID Ethics

Zie ook o.a.:

04-09: Update EU statistieken: 23.252 doden en ruim 1 miljoen met ernstige gevolgen door Covid injecties
28-08: Japan ontdekt besmetting met ‘magnetische substantie’ in Covid-19 injecties
06-08: Pfizer document waarschuwt dat vaxxers gevaar kunnen vormen voor ongevaccineerde zwangeren en moeders ( / Pfizer erkent ‘shedden’ potentieel gevaarlijke ingeënte vaccinstoffen van persoon op persoon via adem en huidcontact)
18-07: Tienduizenden Europese artsen krijgen brief met nieuwste wetenschappelijke feiten over Covid vaccins
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties ( / Wel of geen grafeenoxide in Pfizer vaccin?)
05-07: Spaanse universitaire wetenschappers ontdekken grafeenoxide nanodeeltjes in Pfizer vaccin
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
05-03: Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
19-02: Wetenschappelijk verzet groeit: Pfizer vaccin volgens British Medical Journal slechts 19% effectief (/ Testresultaten lijken opzichtig te zijn gemanipuleerd om een zo hoog mogelijke effectiviteit en een zo laag mogelijk aantal (ernstige) bijwerkingen en tegenreacties te kunnen vermelden)
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’

2020:

08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

75

 1. Afgelopen maandag is er een officiële aanklacht ingediend bij de EMA ( Europessche goedkeuringsinstantie van de vaccins) en het Europeesche hof tegen het roekeloos gebruik van de “ vaccins”

  Deze aanklacht is gedaan door diverse ( vele ) wetenschappers en artsen die in de afgelopen tijd hun verklaring
  Hebben afgelegd bij de advocaat Reiner Fullmich.
  De eis is onmiddellijke stopzetting van de vaccinaties in heel Europa. op grond van de ondeugdelijkheid, onvoldoende onderzoek en onvoldoende voorlichting aan de burgers.
  De vaccinaties zijn in strijd met de wetten van Neurenberg , die geen experimenten met het menselijk lichaam zonder toestemming toestaat. En nog veel meer redenen van de aanklacht.

  Reiner Fullmich is zowel in Duitsland als Amerika een “ gevierde “ advocaat die deze zaak zeker niet was begonnen als hij er geen succes in zou zien.
  Dit zal een langdurig proces gaan worden.
  Maar mogelijk geeft dit wel perspectief op het stopzetten van de vaccinaties, lopende het onderzoek.
  Shalom
  Anna

 2. Dankuwel Oma. Ik krijg er echt de zenuwen van dat de overheid mijn lijf claimt. Mijn lijf is van mij en ik bepaal wat ik ermee doe en niet de huisarts en niet de overheid. Bedankt voor de info. Daar heb ik wat aan.

 3. @Jan Jansen schreef:
  15/09/2021 om 3:51 pm
  “@Oma U schrijft dat alleen beëdigde ambtenaren bevoegd zijn om iemands id bewijs te bekijken.
  ….
  Wilt u claimen dat dit niet toegestaan is volgens de wet en dat de jongen gewoon met het kratje bier naar buiten mocht lopen aangezien de kassamedewerker geen beëdigde ambtenaar was?
  Of zou het kunnen dat u de wet niet helemaal kent?”

  Indien een kassier/ster vermoedt dat een minderjarige alcohol of tabak koopt, dan mogen ze de verkoop weigeren of bewijs van meerderjarigheid vragen.
  De kassier/ster in de supermarkt mag dus altijd een bewijs van meerderjarigheid vragen maar niemand is wettelijk verplicht om dan het ID/paspoort te tonen om aan die vraag te voldoen omdat de kassier inderdaad geen beëdigde ambtenaar en dus wettelijk niet bevoegd is tot controle van de identiteitskaart.
  Geen enkele wet is waterdicht, elke wet heeft achterpoortjes, wetten zijn vaag en algemeen omschreven om vrije interpretatie door tegenstrijdigheden mogelijk te maken…..dat zou u toch als burger stilaan ook al moeten weten??

  @Jan Jansen schreef:
  15/09/2021 om 9:03 pm
  “@amo mijn reactie gaat niet over het vaccinatiebewijs. mijn reactie gaat er puur over dat blijkbaar meer mensen dan beëdigde ambtenaren/politie naar id mogen vragen.
  Naar ID vragen is trouwens iets anders dan gebieden ID te tonen. Consequenties verbinden aan het niet tonen na vragen mag een ondernemer uiteraard. (Zoals het kratje bier niet meegeven of iemand de toegang weigeren)”

  Neen, de burgers zijn enkel verplicht hun ID/paspoort te tonen als beëdigde ambtenaren/politie dat vragen (of gebieden zoals je het noemt) en aan niemand anders.
  Ondernemers zijn gehouden aan de WET dat ze geen alcohol of tabak mogen verkopen aan minderjarigen en wanneer een vermoedelijke minderjarige geen bewijs van meerderjarigheid kan of wil voorleggen.

  De coronapas is privé en medisch geheime informatie dat ook niet door een beëdigd ambtenaar mag gevraagd worden want dat is vertrouwelijke info dat enkel bestemd is voor de huisarts.
  Iedereen mag vragen wat ie wil maar daarom hoeft het gevraagde nog niet getoond te worden, er is GEEN enkele wet die de burger verplicht om zijn geheime, medische info (medische gegevens over medische handelingen zoals vaccinatie!) te delen met iemand anders dan zijn huisarts.
  Er is ook geen enkele wet waardoor ondernemers hun klanten mogen discrimineren en de toegang ontzeggen op basis van geheime, privé en medische informatie die, om te beginnen, al niet gedeeld mag worden. (Voor de volledigheid: behalve met de huisarts ook gedeeld mag worden met zorgverleners na expliciete toestemming vd patiënt in het geheime, digitaal, medisch dossier, hiervoor diende dus dit digitale dossier!)

  Het is overigens in het eigenbelang van de ondernemer en zijn zaak om te weigeren deze geheime, medische info, die hij niet mag weten, te vragen en dan te gebruiken om zijn betalende klanten te discrimineren, vooral omdat die betalende klanten wettelijk niet verplicht zijn die info te delen met iemand anders dan hun huisarts.

  De ondernemer is dan wel strafbaar voor medische discriminatie en het onbevoegd/ongeoorloofd vragen van geheime, medische informatie.
  En elke rechtbank zal de klant gelijk moeten geven als hem door een ondernemer onterecht de toegang tot zijn zaak wordt geweigerd voor de reden en zijn recht om zijn geheime, medische informatie niet te willen delen met een onbevoegde.

  En dan kunnen ondernemers echt niet verwijzen naar een wet om zich te verdedigen want die is er niet, enkel onwettige corona-noodmaatregelen die niet hadden mogen genomen worden en dus ook wettelijk niet gevolgd hoeven en niet bestraft mogen/kunnen worden…
  Horeca ondernemers worden gebroodroofd, bedrogen en gefopt door de slinkse politiek met listen en lagen om hun klanten weg te jagen, medisch te discrimineren (met geheime, medische info die ze niet mogen weten) om, enkel uit angst voor boetes die wettelijk niet mogen opgelegd worden, iedereen te dwingen om zich vrijwillig te laten vaccineren.
  Opnieuw politieke BLUFPOKER!
  Horeca en andere ondernemers: laat jullie niet vangen!! Leef normaal.

 4. @amo mijn reactie gaat niet over het vaccinatiebewijs. mijn reactie gaat er puur over dat blijkbaar meer mensen dan beëdigde ambtenaren/politie naar id mogen vragen.
  Naar ID vragen is trouwens iets anders dan gebieden ID te tonen. Consequenties verbinden aan het niet tonen na vragen mag een ondernemer uiteraard. (Zoals het kratje bier niet meegeven of iemand de toegang weigeren)

 5. @Peet schreef:
  15/09/2021 om 1:58 pm
  “Ik ben een gewetensbezwaarde.Kan ik mij als gewetensbezwaarde laten registreren? Ik lees helemaal niets over gewetensbezwaarden.”

  Waarom zou je je als gewetensbezwaarde willen laten registreren?
  Gewetensbezwaarde waarover? Vaccinatie?
  De vaccinatie is geheel vrijwillig, je wordt immers helemaal niet gedwongen door een wettelijke verplichting of een mes op je keel, wel?
  Wie zich laat vaccineren, die doet dat toch uit vrije wil, je mag toch ook kiezen om je niet te laten vaccineren? (Dan proberen ze wel je het leven zuur te maken maar dat is maar blufpoker)
  De uitsluiting door de discriminerende coronapas noemen ze ook helemaal geen dwang, dat durven ze zelfs ‘meer vrijheid’ te noemen!
  Toch voor de gevaccineerden want voor ongevaccineerden, die hun grondwettelijke recht op zelfbeschikking gebruiken, worden flagrant en openlijk gediscrimineerd door de vaccinazi’s, net zoals de Joden destijds met de verplichte davidster.

 6. @Jan Jansen. Kijkt u even hier: https://twitter.com/Poempieloempie1/status/1438114278515617801/photo/1 en hier: https://twitter.com/Poempieloempie1/status/1438114278515617801/photo/2
  Eerst antwoordt de overheid dat een werkgever niet mag vragen naar vaccinatie.
  Nu zegt diezelfde overheid dat het juist wél mag.
  Onbetrouwbaar is die overheid.
  Terwijl de epidemie (meer dan 99% heeft nauwelijks last) allang op z’n retour is en 80% inmiddels “beschermd” is met de injectie, stelt de overheid dit controlemiddel verplicht. Ik noem het schandalig.
  De gezamenlijke horeca van Volendam heeft zich tot groene zone verklaard. Iedereen is welkom een het medisch geheim wordt niet geschonden. Grote klasse!
  https://twitter.com/2Ajaxfriend/status/1438175681444294657/photo/1

 7. @Oma U schrijft dat alleen beëdigde ambtenaren bevoegd zijn om iemands id bewijs te bekijken.
  Nu was ik laatst in de supermarkt en stond er iemand voor mij die ik zelf op 14 jaar zou schatten met een kratje bier bij de kassa. En de meneer achter de kassa vroeg toen ook om een id bewijs.
  De jongen voor mij kreeg 2 keuzes zich houden aan het id controle beleid van de ondernemer en id tonen of het kratje bier laten staan.
  Wilt u claimen dat dit niet toegestaan is volgens de wet en dat de jongen gewoon met het kratje bier naar buiten mocht lopen aangezien de kassamedewerker geen beëdigde ambtenaar was?
  Of zou het kunnen dat u de wet niet helemaal kent?

 8. Dankuwel Oma voor uw verhaal over rechten van burgers in deze vaccins, of wat ze ook mogen zijn, waanzin.Klein verhaaltje over wat mij overkomen is. Ik heb een bijstandsuitkering en moest iets inleveren bij onze plaatselijke overheid. Bij de balie van de sociale dienst zei ik tegen de baliemedewerkster dat ik wat suffig was omdat ik nieuwe medicijnen had en wat last had van bijwerkingen. Waaronder sufheid. Ze snauwde, nee schreeuwde haast, dat ik dan maar moest stoppen met de medicijnen en dat ik bij het volgende bezoek ervoor moest zorgen dat ik ze niet meer gebruikte.Ze ging doodkalm op de stoel van mij huisarts zitten. Zonder blikken of blozen. Ik knapte helemaal af en de bewaking kwam erbij en deze meneer ging praten met die dictator van de sociale dienst. Ik kreeg van een andere medewerker van de gemeente nog een kopje koffie aangeboden voor de schrik.Ik stond echt te huilen. Ze hebben bij de sociale dienst zoveel macht over je.Niet gehoorzamen betekent hier in deze gemeente einde uitkering en daarna dakloosheid en honger. Over drie weken ga ik over naar de AOW en ben ik geen lijfeigene van de soos meer.Godzijdank.

 9. Heb gister bij de toespraak van (op) Rutte en slimme Hugo de uitspraak gehoord van slimme Hugo dat het vaccin (wat geen vaccin is) erg veilig is. Hoezo kan hij dit zeggen als Lareb al minstens in de 500 meldingen van doden loopt?
  Dat moet toch genoeg zijn voor een advocaat om slimme Hugo daar voor aan te klagen? Hoezo veilig?

  Waar blijft die advocaat die deze gasten nu eens aanpakt?? Waar blijft de krant die dit nu eens kenbaar maakt op voorpagina?

 10. En dit filmpje laat weer eens de leugenachtigheid zien over het dragen van maskers. Een persconferentie over de verplichting maskers te dragen, begint eerder dan gepland. Plotseling doen de mensen die achter de spreker in beeld komen, hun maskertjes op. Allemaal voor de show dus.
  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1437930822422650888
  Politici doen alleen de stoflappen op als ze in beeld zijn.

 11. @Elegast schreef:
  15/09/2021 om 8:52 am
  “Off topic en ook weer niet. Ik heb net puur fascisme gelezen in de zelfde krant die in de oorlog ook al fout was.
  Citaat
  Toezicht op controleplicht coronabewijs
  Dit geldt voor binnen én buiten, met én zonder vaste zitplaats. Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd. „Uiteraard is het aan de ondernemers zelf om werk te maken van de controles”, aldus Rutte. Wel krijgen gemeenten extra geld voor handhavers om te controleren of ondernemers om een bewijs vragen. „Cafés lopen daarbij bijvoorbeeld een risico om gesloten te worden.
  einde citaat
  De horeca controleert de burger en overheid controleert de horeca. Nog extra geld ook voor meer repressie. Ja ja! Als de horeca hieraan meedoet mogen ze van mij kapot. Krijgen geen cent meer van mij.”

  Als burgers nu eens hun rechten zouden kennen!!!!
  – Niemand kan verplicht worden om een kaartje met daarop de individuele, medisch beroepsgeheime informatie te tonen, je hebt het recht om die medisch gevoelige en privé informatie exclusief voor te behouden aan je huisarts waarvoor het bedoeld is.
  – Niemand kan verplicht worden om die persoonlijke, geheime, medische informatie te delen met onbevoegden.
  – Ondernemers zijn niet je huisarts, politie/handhavers zijn niet je huisarts, gemeenten zijn niet je huisarts – zij hebben dus GEEN van allen het recht om jouw geheime, medische informatie te vragen, te controleren of zelfs maar te KENNEN!
  Enkel de beëdigde ambtenaar/politie is gemachtigd en bevoegd om iemands identiteit te controleren, niemand anders, maar nu zou opeens de gemeente en zelfs eender welke horeca ondernemer bevoegd zijn om jouw medisch geheime informatie te controleren????
  Wie kun je wijsmaken dat dit wettelijk zou kunnen zijn? Wie gelooft dat?
  Jullie worden erin geluisd dat ze dit wettelijk zouden kunnen verplichten, niks is minder waar……jullie geloven bedrog dat onwettig is om je te doen gehoorzamen uit angst voor boetes die ze wettelijk toch niet kunnen opleggen. (Doordenkertje..)
  Enkel jouw huisarts mag jouw vertrouwelijke, medische informatie kennen.

  Elke ondernemer in de horeca kan op deze basis van onbevoegdheid weigeren om dit coronatoegangsbewijs, geheime, medische info dus, van hun klanten te controleren!
  Zowel de gemeenten, eventuele handhavers als horeca schenden, door het eisen van coronatoegangsbewijs, zowel het recht van burgers op bescherming van hun geheime, medische gegevens – als de europese GDPR gegevensbescherming!

  Burgers die dus weigeren om hun geheime, medische info te tonen, te delen door te laten controleren door onbevoegden staan in hun RECHT en kunnen wettelijk niet bestraft worden.
  Ondernemers die dus weigeren om als onbevoegde hun klanten te vragen om hun geheime, medische info te tonen om te controleren staan in hun RECHT en kunnen wettelijk niet bestraft worden.

  Gewoon en massaal dus het coronatoegangsbewijs weigeren te gebruiken, niemand overtreedt hiermee een wet, integendeel, dan weiger je mee te werken aan discriminatie en je beschermt hiermee je RECHT op vertrouwelijkheid van persoonlijke, medisch beroepsgeheime informatie die enkel bestemd mag zijn voor je huisarts!

 12. @ Oma, ook helemaal akkoord met uw ”speech”, je had in het bestuur moeten zitten eigenlijk, wat daar nu zit, hoort daar helemaal niet te zitten, & dat is sinds 2020 haast wereldwijd zo, alléén maar omdat enen Tedros van de WHO beweerde dat er wereldwijd mensen moesten gaan getest worden die helemaal geen symptomen hadden, de verkeerde doelgroep dus, & dat voortaan alléén maar een heksenjacht op mogelijke besmettingen moest gebeuren door hun zogenaamde PCR tests, om de cijfers zo hoog mogelijk te kunnen blijven opblazen & creëren elke dag in de media, & te vervolgen die zijn dictaten tegenspreken, volgens hem moest heel het Westen samenwerken met hem, China deed alles perfect goed volgens hem, het grote voorbeeld voor heel de planeet, dat waren zijn totalitaire bevelen die overal gewoon werden uitgevoerd zonder de minste vragen te stellen van wie deze beweringen kwamen & of ze wel waar waren! Die PCR tests horen ook bij de biowapens ze bewust hadden ingezet tegen de gewone burgers van deze planeet, het is een heel arsenaal aan wapens ze ingezet hebben, deze echte globalistische samenzweerders voor build back Nazi hell world, met oude agenda’s van zo lang geleden! Wij zijn niet de complotdenkers, hun zijn het echte complot! En dat moet nu stoppen!

 13. Meedogenloos beleid in Frankrijk. De 30% niet geïnjecteerden van een ziekenhuis zijn geschorst. Geplande operaties gaan niet door. En dan zou de gezondheid van mensen zulke overheden ter harte gaan?? Wat een walgelijk beleid. https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1437904751157448715
  In Marseille willen huilende verpleegsters gewoon hun werk doen, maar houdt de politie ze tegen. Volkomen dolgedraaid.

 14. @ idd smoking gun Heeft u ook een GEEN wc eend vertaling voor Ace pharmaceuticals de producent van HCQ?

  Ik blijf het raar vinden dat Ace Pharmaceuticals behandeling van Covid met hun product afraad.

  Wij van Ace Pharma adviseren geen Ace Pharma!

  En ik vind het nog raarder dat mensen desondanks claimen wel een behandeling met Ace Pharma te willen.

 15. Ik heb een misschien wat dom vraagje.Ik ben niet tegen vaccins. Ik ben geen complotdenker. Ik ben tegen deze middelen die nu opgedrongen worden aan iedereen.Deze vaccins, of wat ze ook mogen zijn, zijn gemaakt met lichaamsspul van vermoorde mensjes in wording. Als je deze vaccins, of wat ze ook mogen zijn,al dan niet vrijwillig laat injecteren is dat een vorm van kannibalisme en keur je moord goed. Ik ben een gewetensbezwaarde.Kan ik mij als gewetensbezwaarde laten registreren? Ik lees helemaal niets over gewetensbezwaarden.

 16. Douwe,
  Is het mogelijk dat je EEN KEER een intelligente opmerking maakt ( gebaseerd op feiten ) ?

 17. @XB schreef:
  14/09/2021 om 3:57 pm
  “Xander, geloof je nu echt dat die politieke bende dat niet weten & die pushers? Ik niet, het zijn zoals Robert Jensen zegt, griezels, monsters, gewetenloze misdadigers! Zelf laten ze het niet inspuiten & zelf volgen ze hun eigen instructies niet, die ze ons wel onwettig blijven opleggen, straks 2 jaar, mijn geduld is op! Partijpolitiek tuig moet je totaal negeren, altijd nee tegen zeggen! Die hebben daar niet tegen ons te zeggen wat wij voor onze gezondheid zouden moeten doen, dat is niet hun taak! Dat ze zich maar best met hun eigen lichaam bemoeien, van ons lichaam moeten die met hun poten afblijven, of ze zullen de gevolgen moeten dragen van de reacties!”

  Precies, XB
  Politici zijn onze werkNEMERS, zij staan ten onze dienste, zij worden door ons betaald om te mogen besturen, dat wordt blijkbaar door iedereen vergeten!
  Politici hebben de taak en plicht om te besturen,
  – Om te zorgen dat ons voedsel, medicatie en water veilig zijn
  – Om te zorgen dat er voldoende en betaalbaar voedsel, water, energie, medische verzorging en andere basisbehoeften beschikbaar zijn
  – Om te zorgen dat wegen berijdbaar zijn/openbaar vervoer
  – Om te zorgen voor onderwijs
  – Om te zorgen dat zieke mensen medische verzorging krijgen
  – Om te zorgen dat openbare diensten geleverd worden
  – Om te zorgen dat de maatschappij georganiseerd is en ordelijk verloopt
  – Om te zorgen dat iedere burger een menswaardig leven heeft!
  Politici hebben NIET het recht om zich te bemoeien met ons privéleven,
  – ze hebben geen recht om te bepalen welk vaccin/medicatie/operatie/medische handeling we moeten nemen
  – Ze hebben geen recht om in onze plaats beslissingen te nemen
  – Ze hebben geen recht om te bepalen met hoeveel mensen wij sociaal contact mogen hebben
  – Ze hebben geen recht om te bepalen wie wij in ons huis en tuin ontvangen
  – Ze hebben geen recht om onze geheime, medische info op een kaartje te eisen om openbare gelegenheden te mogen betreden
  – Ze hebben geen recht om onze bewegingsvrijheid te beperken
  – Ze hebben geen recht om ons te verbieden onze bejaarden te bezoeken
  – Ze hebben geen recht om ons nutteloze mondmaskers te verplichten
  – Ze hebben geen recht om ons medisch geheim te schenden om te mogen reizen
  Bovendien overtreden ze wetten en plegen dus misdrijven:
  – Chantage/dwang
  – Afpersing
  – Oplichting/misleiding/bedrog
  – Desinformatie/fake nieuws
  – Machtsmisbruik
  – Schending medisch beroepsgeheim
  – Schending privacy/mensenrechten/zelfbeschikking/grondwettelijke rechten
  – Schending van de democratie door dictatoriale, onwettig genomen noodmaatregelen zonder reden en zonder wettelijke basis.
  – Intimidatie
  – Gijzeling
  – Discriminatie
  – Terrorisme
  – Psychologische oorlogsvoering tegen eigen bevolking.
  Onmiskenbaar strafbare feiten, gepleegd door machtsmisbruik van hun politieke functie ten dienste van hun volk/werkgevers wiens vertrouwen zwaar beschaamd wordt.
  Conclusie: wij worden bestuurd door criminelen.

  Politici weigeren en blijven in gebreke om hun plicht als beleidsmakers te vervullen, ze plegen meineed voor hun gezworen, politieke eed om het volk en de wetten te volgen en overtreden als criminelen de grondwet en mensenrechten om zich ongeoorloofd te bemoeien met ons privéleven waar ze geen zaken mee hebben.
  Een terugvordering van anderhalf jaar voor hun lonen die ze onterecht hebben opgestreken omdat ze hun werk en plicht niet hebben gedaan en een celstraf en verbeurdverklaring van hun bezittingen als straf en schadevergoeding voor al het menselijke en economische leed dat ze veroorzaakt hebben door het misdadige coronabeleid, de schending van het priveleven van de bevolking en de begane strafbare feiten.

  Tenslotte worden werknemers ook ontslagen als ze hun werk niet doen en worden ze veroordeeld om de geleden schade aan hun werkgever te vergoeden met celstraffen als ze ook strafbare feiten pleegden.
  Waarom zou dat anders moeten zijn voor onze “politieke werknemers”???

 18. Wat een zegen dat ‘we’ deze site Xandernieuws hebben!
  Zonder moraliserende en belerende opgeheven vingertjes, zonder censuur, zonder vuilspuiterij.
  Ik zie het als een voorrecht om alles te lezen en te reageren als ik zin heb en dat Xnieuws ook plaatst!
  Ik bid de Redactie de zegen van onze Heer (Vader Zoon en Heilige Geest) toe.
  In Christus verbonden,
  Shalom!
  Joost

 19. Bewezen bedrog voor de mrna gentherapie biowapen ”Nazi’s” in Kerkrade! Nieuwsuur zette een TV poppenkast op met een huisarts, ziet er helemaal niet uit als een huisarts, maar als een boerentrien! Die hebben 1 miljoen zombie kijkers gek gemaakt voor de prik actie daar! Hoe deden ze dat, ze acteerden een aangifte van een Corona dode! Ze deden alsof ze toevallig binnen liepen toen dat ze de aangifte aan het doen was! Maar haar PC stond zwart, niet aan! ”Ze had nog kunnen leven”, klonk het! Zie hetanderenieuws.nl? blckbx.tv legt het daar voor je uit, er komt een vervolg …

 20. Dit was allemaal al bekend maar het is goed dat het opnieuw naar voren gebracht wordt :
  Het gaat NIET om volksgezondheid ( extra punt : waarom wordt Hydrochloroquine met zink/Ivermectine geweigerd terwijl het werkt ) , het gaat om totale/totalitaire controle EN schijnbaar ook om uitroeing van een groot deel v/d mensheid waar medische instanties/vaccinfabrikanten/overheden enz. allemaal aan meewerken.

  Mensen, wees wijs ik heb een codicil waar opstaat dat ik NIET bloed/orgaan van iemand anders wil ontvangen i.v.m.vaccinschade . mensen , neem GEEN griepprik, reken erop dat daar het MRNAvaccin in ziet.

  Ik ben bang dat het grootste deel van de gevaccineerden NIET hun ogen WILLEN opendoen . Waarom ?
  Simpel , je gaat toch niet erkennen dat je hartstikke stom geweest bent om dat vaccin te nemen en w.s willen heel velen de waarheid niet onder ogen zien/blijven dus met een bord/servies? voor hun hoofd lopen !

 21. Rutte schijnt zich moeiteloos te jongleren en balanceren op de leugenbalk, zonder dat de slaapkamer in actie komt, aldus op een enkele na Gideon?

 22. Off topic en ook weer niet. Ik heb net puur fascisme gelezen in de zelfde krant die in de oorlog ook al fout was.

  Citaat

  Toezicht op controleplicht coronabewijs

  Dit geldt voor binnen én buiten, met én zonder vaste zitplaats. Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd. „Uiteraard is het aan de ondernemers zelf om werk te maken van de controles”, aldus Rutte. Wel krijgen gemeenten extra geld voor handhavers om te controleren of ondernemers om een bewijs vragen. „Cafés lopen daarbij bijvoorbeeld een risico om gesloten te worden.
  einde citaat
  De horeca controleert de burger en overheid controleert de horeca. Nog extra geld ook voor meer repressie. Ja ja! Als de horeca hieraan meedoet mogen ze van mij kapot. Krijgen geen cent meer van mij.

 23. Iedereenis om te kopen.
  Organisatie bedrijf of mens bedoeld.
  Het teken € £ $.

 24. Hier wordt steeds gesproken over vaccin, het is geen vaccin het is een “experimenteel gentherapie” zoek maar op via de staatscourant.

 25. @ Nieuw Begin: 10:31 pm, op 14/9. Alleen Gideon van Meijeren. Ik ga door voor de koelkast (grapje).

 26. @ XB: 7:38 pm, op 14/9. Inderdaad, genocide, dat is het doel van het vaccineren. En het instellen van totale controle en de NWO.

 27. @ Marian https://vrijzutphen.nl/aiovg_videos/de-waarheid-van-ons-huidige-systeem-en-de-great-reset/?fbclid=IwAR0fwbpEWSpK8d3UkDMzgWIORAn-_7boiOI3wj7Wl9FIPYvSR0QgqybZIOE

  NOU nou nou . Marian , Duizend maal dank voor de meest schokkende documentaire die ik ooit gezien heb .
  Het is een intellectueel meesterwerk gemaakt door mensen die intelligenter zijn dan de maffia die ons regeert , maar aan de kant van de rechtvaardigheid staan !
  Zeer goede rechercheurs die hier maanden aan besteed moeten hebben .
  Dan te bedenken dat ik nog steeds door de AIVD lastig word gevallen terwijl mijn vroegere werk niet in de schaduw van deze documentaire kan staan ..
  Zo een berg onomstotelijk bewijs moest wel van you-tube worden verwijderd , dit mag het volk niet weten .
  Ik hoop dat Xandernieuws hier eens aandacht aan kan besteden .
  Nogmaals dank .

 28. Er zijn beelden opgedoken van Amerikaanse artsen die bediscussiëren hoe ze de coronacijfers kunnen opkloppen, met als doel dat het volk bang wordt en de coronaprik gaat halen. Tijdens een Zoom-vergadering bespraken artsen van het New Hanover Regional Medical Center in de staat North Carolina het manipuleren van cijfers over het aantal patiënten om paniek te veroorzaken.

  https://www.ninefornews.nl/gelekte-video-topartsen-bespreken-het-opkloppen-van-covidcijfers-om-mensen-bang-te-maken/

  Eén van de artsen, Mary Rudyk, stelde voor om mensen bang te maken voor ziekenhuizen en vervolgens te zeggen: “Als je je niet laat vaccineren, weet je dat je zult sterven.”

 29. Ik zeg gewoon alle maatregelen laten vervallen dan lossen alle problemen vanzelf op. Huizenprobleem opgelost, meer geld te besteden door wegvallen vele uitkeringen. Alleen de zorg krijgt het even wat drukker, maar als dat uit de klauwen loopt zal toch nog wel een groot deel de waarheid ontdekken. Er achter komen dat dit wereldwijde probleem geen spelletje is.

 30. Vrees dat voor veel covid promotors (mondiaal) hun Ceausescu momentje er rap aan gaat komen..

 31. Pier schreef:
  14/09/2021 om 8:56 pm

  Met jou eens Pier dat de Grote Verdrukking in beeld komt.

  Maar wij als Wakkere mensen wereldwijd kunnen ook voor een grote verdrukking zorgen voor deze boosaardig elite.

  Als wij ons verenigen het verstand erbij houden en gezamenlijk wereldwijd deze lieden met hun boze plannen ontmaskeren.

  Gewoon met de waarheid en met feiten.

  Dan zal het volk de ogen geopend worden en hun boze plannen zullen imploderen.

  David ging met geloof moedig op Goliath af.Zelfs David ging met te veel aardse ballast op de vijand af (te veel kiezels) hij had er immers maar 1 nodig om de vijand te vellen.

  In geloof houden wij Goede Moed en gaan Strijdend voorwaarts.

  Hitler en zijn rechter hand Hermann Goring pleegde zelfmoord.

  Wat de toekomst brengt voor de hoofdschuldigen van deze tijd wachten wij rustig af maar ook hun namen zijn bekend en worden NIET vergeten.

 32. @ wachter, thanx voor het compliment alweer! Maar ik heb verschillende protestvideo’s gezien van over heel de wereld, die mensen roepen daar letterlijk dat ze de gevangenis in moeten! Maar natuurlijk gaan ze zichzelf niet gaan vastzetten, ze spannen liever samen met hun medeplichtigen om een heel planeet onschuldige mensen te gijzelen! De rechtbanken zijn even corrupt overal, doen alléén nog maar politiek correcte uitspraken! Dit moet toch ergens ophouden? Justin Trudeau heeft nu snel vervroegde verkiezingen uitgeroepen om hetzelfde te kunnen gaan doen, wat Biden heeft gedaan! Mensen hebben dat intiutief ook door natuurlijk, dat hij snode plannen heeft!

 33. Naast 10 doden waren er ook 12 spontane miskramen (volgens doofpot Lareb): bijna een miskraam per dag, maar ach, een kniesoor die daarop let.

 34. In twee weken tijd zijn er 10 doden (volgens lareb.nl) en 81 doden (volgens meldpuntvaccinatie.nl) bijgekomen. Vroeger werd een vaccinatieprogramma om minder, veel minder, stilgelegd.

  Waar blijven de rechtszaken tegen de Staat over het onthouden van veiligere en effectievere preventie (d.w.z. maandelijks een Ivermectine pilletje) aan de bevolking?

 35. Zal er ook maar 1 persoon in de 1e of 2e slaapkamer zijn die dit uitstekende en ontmaskerende en onthutsende artikel heeft gelezen? Wie zou over wappies beginnen en wie neemt dit artikel van Doctors for COVID Ethics wel serieus en gaat er mogelijk wat mee doen?

  Er is eigenlijk maar 1 persoon die de moeite zou nemen het artikel te lezen en er wat mee te gaan doen. Wie denkt u?

  1 Hugo Frikandel
  2 Mark OpRutte
  3 Het Kaagmens
  4 De jessias
  5 Gideon van Meijeren

  Xander weer een uitstekend artikel en het is mij een raadsel waar het journalistieke geweten is gebleven zelfs bij de media dat dat bedrog niet van de daken wordt geschreeuwd met megafoons op 100 decibel!

  Dank Xanderteam voor zoveel aanhoudende stroom van kennis waar ” onze bestuurders ” òf zijn omgekocht, òf ronduit kwaadwillend meewerken aan het monster uit Davos òf de overtreffende trap van naïviteit vertegenwoordigen òf al zijn getransformeerd in slaafse cyborgs…

 36. Juist ingericht verplichte vaccinatie van politiekers en medeplichtigen.
  Verpleegkundige n worden ingelicht.

  Ze gaan kapot gaan met hun eigen vaccin
  Twee drie spuiten tegelijk

  Ok

 37. Je laten inspuiten met WC eend is minder schadelijk dan je laten inspuiten met het Pfizer vaccin, waarmee in overigens mijn wc niet eens zou willen schoonmaken, laat staan dat ik het in mijn lichaam zou laten spuiten. Ik drink ook geen bleekwater.
  Ja, je kunt er een grap van maken, maar het is alles behalve een grap.

  Want nu wil de Regering mij dwingen een middel in mijn lijf te laten spuiten, waarvan betrouwbare wetenschappers zeggen dat het niet alleen allerlei levensbedreigende kwalen kan veroorzaken, maar dat het mijn DNA verandert.

  Dat is niet leuk meer. Dat valt niet goed te praten. Dat is mens vijandig. Dat is misdadig. Daar zit een zeer boze geest achter. Ik wil niet al te somber zijn, ik hoop dat deze misdadige tirannieke dwang teruggeschroefd zal worden, maar het is maar zeer de vraag of dat zal gebeuren.

  Adolf Hitler schreef het boek Mein Kampf, waarin hij zijn misdadige plannen van tevoren uiteen zette. Nu is er weer zo’n boek geschreven, door Klaus Schwab, ’the Great Reset’. Ook daarin wordt een misdadig scenario voor nu en de nabije toekomst beschreven, waaraan -ik kan niet anders concluderen- ook de Regering van dit land vol overgave meewerkt.

  Zoals ik al zei: dat is niet leuk meer. En dat valt ook niet goed te praten. En als de misdadige druk die nu wordt uitgeoefend nog verder zal worden opgeschroefd, zou dat zomaar kunnen uitlopen op ‘de Grote Verdrukking’.

  Niet leuk. Nee.

  Maar ik weet: blik omhoog. De verlossing is nabij! Gelukkig!

 38. Ernst Wolff
  is een auteur, journalist en globaal financieel economie expert, hij geeft in onderstaande video helder weer hoe de “pandemie” misbruikt wordt om de N.W.O uit te rollen en daarmee iedereen te beroven van bezittingen en vrijheid.
  ” You will own nothing and you will be happy” Klaus Schwab.

  https://vrijzutphen.nl/aiovg_videos/waarom-wij-dit-gaan-winnen/

  Duits gesproken met Nederlandse ondertiteling .

 39. De arts Peter Goetschke spreekt niet voor niets over maffia en georganiseerde misdaad als hij Big Pharma bedoeld. Het zijn gewetenloze schurken, die over lijken gaan. Het draait alleen maar om geld. Pfizer verdient miljarden aan deze experimentele gentherapie. Ach wat maakt een boete van een paar miljard dan nog uit. Stel de leiding persoonlijk aansprakelijk en vervolg ze.

 40. Het is toch al lang klaar & duidelijk mensen, heel de boel is geplande genocide op de weerloze bevolking van deze planeet! Testen van 99,99% gezonde mensen is nergens voor nodig, dus die PCR testen dienen om te besmetten, het is dezelfde methode als hoe men dieren zogenaamd vaxxineert! De zogenaamde vaxx is geen vaxx maar een biowapen dat al massa zinloze moorden heeft tot stand gebracht, onder het vals voorwendsel dat ze een killer virus aan het bestrijden zijn! Dan willen ze ook nog 5 & 6G blijven uitrollen, dat op zich ook al uit militaire toepassingen is gekomen! Als men alles verbind met elkaar, ik bedoel alle info, dan weet je alles, geen twijfel meer mogelijk! Dit is een misdaad tegen de mensenrechten! Dit is een laffe oorlog & samenzwering tegen onschuldige mensen, door puur machtsmisbruik van diegenen die deze middelen bezitten!

 41. Januari jl. werd deze motie in de Tweede Kamer aangenomen (behalve door VVD, CDA en D66):
  https://twitter.com/annstrikje/status/1437779122760130573/photo/1
  En kijk wat er nu wordt ingesteld. Ze hebben werkelijk lak aan iedereen. En De Jonge die ooit glashelder beloofde dat zo’n gezondheidspas als voorwaarde om ergens binnen te gaan, er niet zou komen. Die overheid ontpopt zich als totaal onbetrouwbaar.

 42. Bpoc kondigde onlangs aan dat agenten zonder kinderen in september naar buiten zouden treden.
  Vele agenten waren ernstig bedreigd door grapperhaus en consorten…
  Is dat inmiddels gebeurd?

  Hoe kan het dat fauci, gates, rockefellers, schwab en dat andere tuig van de richel nog vrij rondlopen?

  Reiner Fuellmich en collegae: hoe staat het ervoor?

 43. Zal er ook maar 1 persoon in de 1e of 2e slaapkamer zijn die dit uitstekende en ontmaskerende en onthutsende artikel heeft gelezen? Wie zou over wappies beginnen en wie neemt dit artikel van Doctors for COVID Ethics wel serieus en gaat er mogelijk wat mee doen?
  Er is eigenlijk maar 1 persoon die de moeite zou nemen het artikel te lezen en er wat mee te gaan doen. Wie heeft de Brains denkt u?

  1 Hugo Frikandel
  2 Mark OpRutte
  3 Het Kaagmens
  4 De jessias
  5 Gideon van Meijeren
  6 Gert Jan Seegers

  Er is eigenlijk maar 1 persoon die de moeite zou nemen het artikel te lezen en er wat mee te gaan doen.
  Wie zal als Gideon de antichristelijke machten te lijf gaan en in de Naam des Heere de bijl leggen aan de wortels van deze boom?
  Xander weer een uitstekend artikel en het is mij een raadsel waar het journalistieke geweten is gebleven zelfs bij de zogenaamde Christelijke media dat dat bedrog niet van de daken wordt geschreeuwd met megafoons op 100 decibel!
  Dank Xanderteam voor zoveel aanhoudende stroom van kennis waar ” onze bestuurders ” òf zijn omgekocht, òf ronduit kwaadwillend meewerken aan het monster uit Davos òf de overtreffende trap van naïviteit vertegenwoordigen òf al zijn getransformeerd in slaafse cyborgs…tis me wat!

 44. Voor diegenen die nu net doen alsof dit pas geleden naar buiten is gekomen of net doen alsof dit ‘nieuws’ is: dit was bij mij al bijna een heel jaar bekend. Ik volg bijna alleen maar nieuwssites die altijd hun bronnen delen zodat je het ten alle tijden zelf kunt nalezen en verder onderzoeken. Bijvoorbeeld The Corbett Report van James Corbett en The Last American Vagabond (Ryan Christian). Engelstalig dus, want in Nederland kom ik niet verder dan ninefornews, xandernieuws of niburu. Dat zijn kleine spelers die vaak hun nieuws van andere sites halen. Maar James Corbett en Ryan Christian doen dit ook grotendeels alleen (wel met hulp van interactieve en enthousiaste kijkers die hen daarin ondersteunen). Het kost vele uren om alleen al hun videomateriaal dat zij meerdere keren per week vrij delen (op bijv. LBRY/Odysee maar ook hun eigen sites) te bekijken en beluisteren en dan zorg ik uiteraard dat ik (soms) zelf de links en bronnen check en uitpluis. Tijdens 1 van de lange (soms wel 4 uur) live uitzendingen van The Last American Vagabond van vorig jaar september kwam toen al naar buiten dat ‘de slager zijn eigen vlees keurt’ wat deze experimentele mRNA gen therapie. En ook dat de vaccinmakers helemaal nooit de opdracht hebben gekregen om daadwerkelijk SARS/cov2 te bestrijden en/of doden te voorkomen. Nee, het is altijd vanaf het begin duidelijk geweest dat het alleen bedoeld was om symptomen van ziekte te voorkomen. Niets meer dan dat. Het is duidelijk dat de media niet zomaar wat geblunderd hebben of fouten hebben gemaakt want deze info is dus letterlijk openbaar en kun je gewoon zelf opzoeken. Nee, de media hebben willens en wetens u vanaf het begin voorgelogen over letterlijk ELK feit. Dit geld uiteraard ook voor de politiek en alle andere betrokken instanties. En alle spelers in dit walgelijke sabbateanse spel graaien uiteraard flink uit de staatskassen. Ik hoop dat meer mensen gaan leren om zelf aktief echt nieuws te gaan volgen en het onderscheid te leren inzien tussen entertainment, verzamelnieuws-sites en echte onderzoeks-journalistiek. Afghanistan kwam voor mij ook niet als een verrassing want ook daar waren alle feiten (waarvan velen nog niet in het reguliere en zelfs niet in het alternatieve nieuws geweest zijn) al duidelijk. Ik begrijp werkelijk waar niet waarom zoveel mensen een meninkje hebben over van alles en nog wat zonder enige echte kennis van feiten ,of de wil om dit zelf op te zoeken. Het is echt niet zo moeilijk. Dank aan xandernieuws voor de strijd die zij samen met u lezers voeren om een eerlijkere wereld te creeeren en ik hoop dat de redactie geinspireerd raakt door deze hardwerkende heren. Er zijn ook hardwerkende dames trouwens voor de volledigheid: Whitey Webb (Unlimited Hangout) is een expert op het gebied van geheime diensten en heeft prachtige artikelen geschreven over bijv. Epstein. Groet en blijf strijden!

 45. Voor er iets werkt kijken alle andere landen in het Westen naar Amerika. CDC in feite is in feite een vesting van de Pharma. Al diegene die daarin zetelen zitten allen in een draaideur positie. Staan ze op krijgen ze gegarandeerd een vet betaalde job bij een farmareus. Het zijn zij die advies geven van vrijstelling vaccinatieschade. Anders wordt er niet geleverd. In feite niet meer dan chantage. Ze leveren als enige censuur en experten die in de media mogen praten, andere onafhankelijke experten die wetenschappelijke kritiek leveren worden vervolgd en ontslagen.

 46. 1941 – Het nieuwe ”normaal”? Zie hetanderenieuws.nl? Er staan daar nog wel meer interessante video’s op … Zal je daar wel zien?

 47. Kortom U wordt ge-injecteerd
  met een middel, een vaccin,
  waarvan U niet weet wat er in zit,
  tegen iets wat niet bestaat
  met een bedoeling die U ook niet weet!!!

  Hoe dom kun je dan zijn,
  dan is het eigen schuld, dikke bult.

 48. @Hemmie,

  Fake News, helaas….

  Check het zelf even voordat je bronnen kopieert die onjuist zijn;
  Niet alles voor waarheid aannemen, zelf onderzoeken voordat je iets kopieert !

  You may still donate blood, platelets or plasma after receiving a COVID-19 vaccine. Knowing the name of the manufacturer of the vaccine is important in determining your blood donation eligibility. To learn more about the COVID-19 vaccine and blood donation, click here»

  Bron: https://www.redcrossblood.org

 49. Bravo voor het artikel. Geef dit zo veel mogelijk door aan andere mensen, opdat dit, alhoewel de perceptie niet ineens omdraait na zo lange attitude t.a.v. Vaccins te hebben gehad, hun eigen ongelijk wordt aanvaard. Duurt een tijdje maar dan komt het hopelijk los.
  De tijd zal het leren.

 50. Hoeveel beleidsmakers in binnen- en buitenland zullen straks een prettige geheime rekening ergens hebben?

 51. Waarom bestaan die corrupte pharma bedrijven nog steeds?! Gezien de geschiedenis had pfizer co. allang opgeheven moeten worden. Gewoon hun geldelijke tegoeden confisqueren en het bedrijf sluiten. Ze hebben inmiddels al veel schade aangericht en die boetes zijn een lachertje; dat houdt ze niet tegen. Dit soort bedrijven hebben last van het geldvirus wat blijkbaar een ongeneeslijke ziekte is en mensenlevens niet tellen voor geldelijk gewin. Wat mij betreft terug naar de ouderwetse apotheker die medicijnen op maat maakt voor hun patiënten, dan kan big pharma afgeschaft worden.

 52. Goed dat je dit op het spoor bent gekomen.
  Vele kleine golfjes veranderen op een gegeven moment in een vloedgolf van waarheid waarmee alle huichelaars in 1x weggevaagd worden. En dan begint de wederopbouw,..eindelijk!

 53. Beetje tegenstrijdig,is het een mislukt medicijn of een middel om mensdom te reduceren ( in opdracht van).

 54. Waarom komen wakkere politieke partijen niet met deze data naar voren en waarom eisen zij niet, dat de gevestigde ministers (lees sinisters) niet worden afgezet en berecht? Dan beter ern bestorming van de regeringsgebouwen en MSM centra. Wel zorgen dat je minimaal een deel het leger/politie achter je krijgt.

  Zo roept Reiner Fuellmich al tijden dat zij zullen gaan procederen bij de hoogste rechters….. Uitstel is afstel…..

  Liefdadige acties worden weggelachen….
  Ondertussen tikt de tijd door en wordt de polarisatie tussen burgers onderling met de dag erger.

 55. Mensen laten zich collectief gebruiken als proefdieren, hoe dom kun je zijn.

 56. Wij van WC eend adviseren WC eend.
  Dat is inderdaad geen goede reden om wc eend aan te schaffen.
  Maar tot mijn verbazing vinden velen het wel een goed idee om wc eend aan te schaffen als de slogan zou zijn

  “wij van wc eend adviseren GEEN wc eend”

  Ligt dit aan mij dat ik dit raar vind?
  Want dat is precies wat fabrikanten van Ivermectine en HCQ doen, zij geven een negatief advies voor covid behandeling met hun product en toch willen velen het hebben?

  Ik heb zelf altijd geleerd dat als de slager zijn eigen vlees niet eet of adviseert, dan is het wellicht slim om naar een andere slager te gaan.

 57. Xander, geloof je nu echt dat die politieke bende dat niet weten & die pushers? Ik niet, het zijn zoals Robert Jensen zegt, griezels, monsters, gewetenloze misdadigers! Zelf laten ze het niet inspuiten & zelf volgen ze hun eigen instructies niet, die ze ons wel onwettig blijven opleggen, straks 2 jaar, mijn geduld is op! Partijpolitiek tuig moet je totaal negeren, altijd nee tegen zeggen! Die hebben daar niet tegen ons te zeggen wat wij voor onze gezondheid zouden moeten doen, dat is niet hun taak! Dat ze zich maar best met hun eigen lichaam bemoeien, van ons lichaam moeten die met hun poten afblijven, of ze zullen de gevolgen moeten dragen van de reacties!

 58. De wereld schreeuwt moord en brand als autofabrikanten software hebben verstopt die op de rollerbank een iets gunstiger uitstoot laten zien dan in de praktijk.
  Maar als iets in je lichaam gespoten wordt, maakt het voor de overheden kennelijk niet uit wat voor rommel erin zit. Tekenen ze blind wurgcontracten waardoor de vaccinfabrikant werkelijk helemaal nergens voor aansprakelijk kan worden gesteld.

Comments are closed.