Japan ontdekt besmetting met ‘magnetische substantie’ in Covid-19 injecties

—————————————————————————————————————————————–

RIVM negeert buitenlandse statistieken en wetenschappelijke studies, en beweert nog steeds dat deze ‘vaccins’ effectief zijn tegen Delta variant

—————————————————————————————————————————————–

Gisteren berichtten we dat in Japan is gebroken met het WHO-dictaat om geen Ivermectine aan Covid-19 patiënten te geven, simpelweg omdat het aantal zieken en doden in alle landen waar het wordt gebruikt vele malen lager is. Nu blijkt dat het besluit mogelijk ook te maken heeft met het feit dat het ministerie van Volksgezondheid een besmetting met een ‘magnetische substantie’ in de Moderna injecties heeft ontdekt, waar minstens twee mensen aan overleden zijn. Over die magnetische substantie – mogelijk het voor het menselijk lichaam toxische grafeenoxide, dat eerder dit jaar door Spaanse wetenschappers in Pfizer ‘vaccins’ werd ontdekt – hebben we diverse uitgebreide artikelen gepubliceerd.

‘Het is een substantie die reageert op magneten… het kan (een) metaal zijn,’ verklaarde een official van het ministerie. Zeker 1,63 miljoen Moderna injecties zijn ermee besmet, en worden daarom voorlopig opgeschort. Moderna erkent dat er ‘diverse klachten’ over deze specifieke kwestie zijn geweest, maar beweert dat er geen gevaar bestaat voor de ‘veiligheid’ of ‘effectiviteit’.

‘Grafeenoxide’ in de Covid vaccins werd door de mainstream media meteen tot ‘complottheorie’ en ‘nepnieuws’ bestempeld. Tegenwoordig is dat een van de sterkste aanwijzingen dat het juist de waarheid is, zoals ook nu weer is gebleken. Voor uitgebreide uitleg over de mogelijkheden en het gevaar van grafeenoxide verwijzen we u naar onze recente artikelen hierover: 13-08: ‘Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’; 25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd; 17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties ( / Wel of geen grafeenoxide in Pfizer vaccin?) 05-07: Spaanse universitaire wetenschappers ontdekken grafeenoxide nanodeeltjes in Pfizer vaccin).

Pro-vaccin journalisten gestorven of ernstig ziek

Ondertussen is de award-winnende BBC radio presentator Lisa Shaw gestorven na complicaties die ontstonden door haar AstraZeneca injectie. Shaw kreeg hoofdpijn en daarna een hersenbloeding, hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door bloedpropjes die worden veroorzaakt door de ‘spike’ eiwit coderende injecties.

Onafhankelijke wetenschappers, artsen en andere experts waarschuwen al enige tijd dat de grote meerderheid van de vaxxers – mogelijk zelfs allemaal – binnen nu en hooguit enkele jaren trombose krijgen, en dat een substantieel deel van hen dat niet zal overleven. (Zie o.a.: 14-07: Canadese arts test zijn gevaccineerde patiënten: 62% heeft nu al bloedpropjes).

In Australië kreeg pro-vaccin journalist Denham Hitchcock ernstige bijwerkingen en peridcarditis na zijn Pfizer injectie. Desondanks weigert hij openlijk aan deze als ‘vaccins’ vermomde hoogst omstreden experimentele gentherapie te twijfelen. Het is gissen of hij een klassiek ‘Stockholm Syndroom’ geval is, of dat hij weet dat hij zijn baan en carrière kan vergeten als hij ook maar iets negatiefs schrijft over deze heilig verklaarde injecties. (1)

RIVM negeert bewijs van het tegendeel en beweert dat ‘vaccins’ effectief zijn

Ondanks het feit dat in het buitenland is aangetoond – en deels ook door overheden en gerenommeerde systeemwetenschappers – ook Nederlandse – is erkend – dat juist gevaccineerden veel kwetsbaarder blijken te zijn voor de (veronderstelde) Delta variant dan ongevaccineerden, beweert het Nederlandse RIVM nog steeds dat de vaccins ‘ook bij de Deltavariant zeer effectief zijn tegen ziekenhuisopname’.

In deze zeer misleidende verklaring wordt echter enkel de indruk gewekt dat vaxxers amper in het ziekenhuis belanden. Wat er werkelijk aan de hand kan zijn is dat dit wel degelijk gebeurt, maar dat deze mensen simpelweg niet getest worden op Covid-19 en dus ook dat labeltje niet krijgen (of wel worden getest maar niet worden bijgeschreven).  ‘Nee hoor, er liggen amper gevaccineerden met Delta in het ziekenhuis (maar we zeggen er niet bij dat we vaxxers helemaal niet testen daarop en/of sowieso standaard niet als Covid-19 patiënt registreren, want ‘dat kan en mag niet, want ze zijn ‘gevaccineerd’.’).

Het zou niet voor het eerst, en vermoedelijk ook niet voor het laatst zijn dat het RIVM de corona statistieken naar een politiek gewenste uitkomst manipuleert.

 

Xander

(1) Natural News

Zie ook o.a.:

27-08: Japan breekt met WHO dictaat en vraagt alle artsen Ivermectine voor te schrijven
26-08: Oxford University studie: Vaxxers dragen 251 keer hogere virale lading en besmetten elkaar en anderen (/ Totaal falen Covid-19 injecties: Vaxxers zijn nu ‘potentiële superspreaders’ en lijken oorzaak van ‘schokkende stijgingen (van zieken en doden) in zwaar gevaccineerde bevolkingen’)
25-08: Noord-Iers ziekenhuis ontslaat arts na onthulling dat bijna alle ernstig zieken gevaccineerden zijn
22-08: Studie Erasmus en Radbouw researchers bevestigt risico verzwakt immuunsysteem en ADE reacties door Covid injecties
22-08: ( / Nu ook cijfers uit Brazilië: Al meer dan 32.000 mensen overleden na hun Covid injectie)
16-08: EU database: Eind juli 20.525 vaccinatiedoden en bijna 2 miljoen gewonden
15-08: Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden
13-08: ‘Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’
11-08: ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’
04-08: Lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Staat is criminele organisatie; vaxxers hebben nog maximaal 5 jaar te leven’
( / 01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
21-07: Hoofd wetenschap Britse overheid erkent dat 60% nieuwe ziekenhuisopnames volledig gevaccineerden zijn (/ Officiële cijfers Israël bevestigen dat natuurlijke immuniteit 40 x effectiever is)
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties ( / Wel of geen grafeenoxide in Pfizer vaccin?)
14-07: Canadese arts test zijn gevaccineerde patiënten: 62% heeft nu al bloedpropjes
08-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
05-07: Spaanse universitaire wetenschappers ontdekken grafeenoxide nanodeeltjes in Pfizer vaccin
18-06: Professor Pierre Capel: ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘Zien we wat we zien’
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
06-06: Nature Neuroscience studie toont aan dat spike proteïne alle delen van de hersenen kan binnendringen
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties

2020:

25-10: Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen
22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
15-08: De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

 

34

 1. Wie wil weten merk van de beest 666 ? Hoe bereken je dat dan ? Bill gates 3 ( willem henry 3 is zijn echte naam) bill gates 3 = 666 teken van de beest werkt samen met tweede beest ! Hoe berekent via ascii code tabel wat is dat dan ? Ascii code = alfabetisch tabel converted in cijfers ! Bill gates microchip patent nr = 666 covid pas = opsplitsing van bevolking genoemd tweedeling zaaien ! Verdeel volk en overheers uitspraak julio ceasar oorlogvoerder!

 2. @Elise schreef:
  30/08/2021 om 12:41 pm

  Inderdaad, volledig akkoord met je post.
  De gezondheidszorg, waarvoor wij allen overigens belastingen betalen, wordt precies opzettelijk kapot gemaakt en dat al jaren.
  Wij betalen steeds meer belastingen voor steeds minder openbare diensten…je kan je dan afvragen waar al dat geld van de belastingbetalers naartoe gaat als het niet besteed wordt door de politiek waarvoor het verplicht geïnd wordt.
  De overbelasting van ziekenhuizen tijdens corona is zelfs een rechtstreeks gevolg geweest van de bezuinigingen en besparingswoede van de politiek die daardoor de verminderde capaciteit van ziekenhuizen en het personeelstekort veroorzaakten.
  Mensen vergeten blijkbaar heel snel al de witte marsen van de zorgsector als protest voor het gebrek aan middelen en personeel!
  Je kunt dan ook de vraag stellen waarom de politiek dan haar beleid niet bijstelt en de zorgsector steunt door fondsen vrij te maken voor meer capaciteit en personeel in deze tijd van nood – tenzij er dus eigenlijk helemaal geen sprake is van nood of een medische crisis maar enkel van bedrog, angstzaaierij en volksverlakkerij door nepcijfertjes.

  “Er zijn mensen die vinden dat je als ongevaccineerde dan ook maar geen zorg meer mag krijgen.”
  Dat noem ik geen mensen meer als je een ziek mens medische zorg wil ontzeggen, dat in heel de wereld trouwens een mensenrecht is.
  Bovendien moeten dan ook gevaccineerden met bijwerkingen/vaccinatieschade elke medische zorg geweigerd worden want zij hebben ook vrijwillig gekozen: voor vaccinatie met het risico op bijwerkingen waardoor ze ook in het ziekenhuis kunnen belanden.
  Iedereen dus gelijk voor de wet!
  En niet meten met twee maten en twee gewichten zoals het hypocriete gevaccineerden uitkomt.
  Hypocrieten schijnen zulke ongeziene haat voor ongevaccineerden te hebben dat ze zelfs medische zorg zouden onthouden aan zieke mensen, enkel omdat zij ook hun recht op zelfbeschikking gebruiken net als die gevaccineerde hypocrieten zelf.

  @wachter
  30/08/2021
  Ik prijs mij gelukkig dat mijn huisarts voldoende medische kennis heeft, gestoeld op onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek en feiten, en zijn medisch beroepsgeheim alsook zijn eed van Hippocrates in ere houdt.
  Bij een consult een normale toestand: geen afstand, geen mondvod, een onderzoek zoals het hoort en een hand bij het afscheid, geen arts die van schrik onder zijne bureau zou kruipen.
  Jullie huisartsen lijken mij onwetenden, kwakzalvers en ongeschikt als arts, ze zouden zich moeten schamen voor hun onprofessionele gedrag waarmee ze hun plicht verzuimen om hun patiënten de medische zorg te bieden waar ze recht op hebben uit onwetendheid en angst – ze zijn een blaam voor hun beroep als arts.
  Raadt hen aan zich dringend medisch bij te scholen of ermee op te houden te pretenderen van een geneesheer/arts te zijn.

 3. @Elise. Het is allemaal “van horen zeggen”, waarbij het direct betrokken personeel zich niet durft (of mag!) te uiten. We hebben veel ziekenhuizen, en elke ziekenverzorger kan dan denken dat het op de eigen werkplek wel kan meevallen, maar dat het bij ander ziekenhuizen de zaak helemaal uit de hand loopt.
  Dat is dus oordelen op basis van geruchten.
  Zo werd OMT lid Bonten (die corona beschouwde als een nieuwe Spaanse griep) ooit gevraagd naar de situatie in zijn eigen ziekenhuis. En hij antwoordde dat het bij hem wel meeviel!
  De problemen liggen altijd “elders”.
  Ik denk dat juist daarom de noodhospitalen en het noodhospitaalschip werden geweigerd. Want als op zo’n schip de toeloop uiterst mager is, kan niemand wijzen naar “andere” hospitaalschepen die wel overbelast zouden zijn.
  Al dit alarmisme verwijst steeds naar “situaties elders”.
  Ook de Australische gouverneurs wijzen steeds naar “situaties in het buitenland”, als zij hun draconische maatregelen aan het verdedigen zijn.
  Zo wijst iedereen naar een situatie elders, en denkt iedereen dat de eigen situatie “niet klopt”.
  Zo kun je mensen dus in verwarring brengen; ze zien NIET wat ze zouden móeten zien, en gaan dus twijfelen.
  Dit is een twijfel die bewust wordt gecreëerd. Want wat “ver weg” gebeurt, is voor de gemiddelde burger niet te controleren.
  Hetzelfde doet men als men grote getallen presenteert.
  Niemand snapt die grote getallen, maar ze zijn altijd erg indrukwekkend (hoewel al jaren gangbaar).

  Van Ranst vertelde zijn publiek (n.a.v. de Mexicaanse griep) hoe je de mensen bang kunt maken én hoe je de media kunt bespelen. Als onderdeel van deze strategie noemde hij de mogelijkheid dat je elke dag het aantal doden gaat publiceren.
  Daar schrikken de mensen van, hoewel een jaarlijkse griep hetzelfde aantal doden geeft (!!). Zo kon je de mensen belazeren, aldus Van Ranst. En op datzelfde podium zat ene Osterhaus instemmend te grinniken. Dezelfde persoon die steeds mag aanschuiven om het prikken te promoten (net als bij de Mexicaanse griep).

  We worden op een gigantische belogen en bespeeld. Er is dan geen andere conclusie mogelijk.
  En dit maakt uiteraard dat we een enorm wantrouwen kunnen opbouwen tegen alle regeringen en alle media die deze kokervisies heel bewust aan het voederen zijn!!!!
  Liever zou je willen dat je ongelijk had. Maar keer op keer blijkt het niet (of slechts deels) te kloppen wat er over deze “pandemie” beweerd wordt.
  Er zijn grenzen aan het voordeel van de twijfel, en die zijn intussen toch duidelijk bereikt. Zelfs als men met een volgende variant komt aanzetten. Overheidsgeweld blijft dan nog over om ‘het volk’ onder controle te houden. En die beelden van agressief optredende politiemensen tegen geweldloze burgers, moeten we tot onze verbijstering gadeslaan. Grof geweld tegen niet-criminelen; dat is het lelijke gezicht geworden, van de democratische overheden.

 4. @ Elise: 12:41 pm. Geheel met uw reactie eens. En persoonlijk merk ik, dat ze me liever niet naar de praktijk zien komen. Mijn vertrouwen in de eigen huisarts is er niet veel beter op geworden.

 5. Men kan niet eens zeggen, dat het vaccin werkt.
  Je kunt alleen resultaten lezen, als je 2 groepen isoleert. bv op 2 eilanden. De ene zonder vaccin en de andere met. En met hetzelfde merk. En met onafhankelijk onderzoek. Maar dan nog speelt ieder zijn eigen lichaam een rol. Sowieso weten we, dat vrouwen anders reageren op medicatie, dan mannen. Zo ook de omgeving, voedsel, water enz. kunnen invloed hebben op ziekte en herstel.
  Heb al 3 vaccin uitnodigingen gehad en de vragenlijst over aandoeningen wordt steeds langer. Waaronder de vraag of je behandelt bent voor borstkanker. Ik ben daarvoor behandeld. Of dat je problemen hebt met je immuunsysteem, dat heb ik ook. Dit is voor mij sowieso ook een reden om hem niet te nemen. Ze weten dus niks/weinig over bijwerkingen.
  Bij mij is nog steeds de vraag: Is het wel nodig bij een sterftekans van 0.15%? Ik vind, dat als testen niet 100% betrouwbaar zijn, je er ook geen beleid op kan maken. Het protocol vind ik gevaarlijk, want zo zie je andere ziektes te laat.(ken mensen, die daardoor zijn overleden).
  Er zijn mensen die vinden dat je als ongevaccineerde dan ook maar geen zorg meer mag krijgen. Aan die mensen wil ik zeggen: ik hoop dat je niet iets anders krijgt. Voor de corona 2 jaar lang intensief zorg gehad en het was toen al een chaotische toestand in de ziekenhuizen(veel dingen meegemaakt die echt niet kunnen, maar puur door hoge werkdruk ontstaan zijn) Niet voor niks ging de zorg demonstreren.
  Dus waarom is de capaciteit toen al niet omhoog geschroefd? Door het coronabeleid zit vrijwel iedereen er doorheen. Ik zie de zorg achteruit hollen en het lijkt alsof men dit expres doet.
  vb van overbelasting: net de huisarts gebeld voor een ontsteking lies(chronische ziekte), normaal kan ik zo komen en wordt het goed schoon gemaakt. Nu kan ik rechtstreeks mijn kuur gaan halen bij de apotheek.
  Of dat mijn dochter al meer dan een jaar op een afspraak zit te wachten bij een oogspecialist ivm oogziekte. Kan niet zo maar naar de opticien, want die meten te streng af.
  Ik maak me ernstig zorgen over het hele systeem, want volgens mij dondert die in elkaar.
  En dit lijkt me niet goed voor de algemene gezondheidszorg.

 6. Hi Xander,

  Een update voor dit stuk, Japan heeft een 2e batch ”vervuilde” Moderna injecties gevonden aldus nu.nl en de eerdere ”vervuilde” batch wordt in verband gebracht met twee doden aldus nu.nl https://www.nu.nl/coronavirus/6153890/japan-vindt-opnieuw-lading-vervuilde-vaccins-na-twee-verdachte-sterfgevallen.html

  Ja, ik hou nu.nl in de gaten om mee te krijgen wat voor propaganda er op de Nederlandse bevolking los wordt gelaten.

  Groeten, vrede en hoop op betere tijden,
  Hugo

 7. Op http://www.vaccinatiepeiling.nl wordt anoniem gepolst hoeveel mensen echt zijn geïnjecteerd. Tot nu met pas 14.000 stemmen geeft 99% aan niet geïnjecteerd te zijn! Kijken hoe het op de langere termijn ervoor staat, maar dat de “regering” en media liegen over de percentages moge wel duidelijk zijn!

 8. @Monique schreef: 28/08/2021 om 7:00 pm

  Is er bekend wanneer Stromecol=Ivermectine ingenomen moet worden?
  Q1) Anders gezegd, preventief of de 1e verschijnselen?

  En wat is de dosering? Ik lees: “0,15mg per kg-lichaamsgewicht”
  Q2) Stel m/v resp 90kg=4½pil & 60kg=3pil @ 3mg/pil ineens… eenmalig of met herhaling?

  “Voer nooit zelfmedicatie uit of verander uw dosering zonder eerst uw arts te raadplegen”
  Q3) Zou geen arts weten in NL/BE (Kempen) die zich met advies op dit vlak durft te bewegen.

  Gebruik wordt afgeraden, zie (what’s in a name) van Swab:
  Studie & Conclusie @ 4.1.11 – Ivermectine, https://swab.nl/nl/covid-19#to_28

 9. Er bestaat bij mijn weten geen aparte PCR-test om een besmetting met de zogenaamde Delta-variant bij iemand vast te stellen. De journalisten in de mainstreammedia stellen weinig echt kritische vragen. Zo kan de Delta-variant gemakkelijk misbruikt worden als zogezegde oorzaak van minstens een deel van de bijwerkingen en sterfgevallen ten gevolge van de vaccins.

 10. Marjolein Dubbers schrijft tal van prettig leesbare artikelen over voeding en gezonde leefstijl. Heb haar site gelezen over statines en wie is de producent? P F I Z E R ( die trouwens ook miljarden verdient aan Viagra). Enkele sprekende zinnen uit haar artikel wat u vindt op de site:

  https://energiekevrouwenacademie.nl/cholesterol-hartziekte-ander-verband/

  Hart en vaat ziekten zijn doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen.
  Cholesterol en hartziekte – er is wel een verband, maar anders dan je denkt!

  Als we ergens op het verkeerde been zijn gezet als het gaat om onze gezondheid, dan is het hier. Het maakte me boos als ik eraan denk dat 2,1 miljoen Nederlanders cholesterolverlagers slikken terwijl dit voor het overgrote deel waarschijnlijk niet nodig is. Laatst ben ik helemaal woest geworden!
  De ondergrens voor het zogenaamde ‘slechte’ LDL wordt voor iedereen verlaagd van 2.5 naar 1.8 waardoor er in één klap een miljoen mensen bijkomen die te horen krijgen dat ze aan de statines moeten, met alle bijwerkingen van dien! Hoe is dit in hemelsnaam mogelijk denk ik dan.

  Steeds meer artsen komen in opstand

  Het is goed om mensen er even aan te herinneren dat slechts één enkele statine, Lipitor, 125 miljard dollar heeft opgeleverd voor P F I Z E R sinds 1997.

  Commissieleden werden betaald door de farmaceutische industrie

  Er staat een zeer verontrustend stukje in boek The diet delusion van Gary Taubes, waarin hij keek naar een commissie die een verlaging van de streefwaarde voor cholesterol voor de Amerikaanse bevolking goedkeurde. Uit mijn hoofd (het is nogal een dik boek om iets in terug te zoeken!) werden op één na alle commissieleden betaald door farmaceutische bedrijven en er was één persoon die niet wilde dat het streefniveau werd verlaagd. Ik vraag me af wie!

  Cholesterol zal ervan beschuldigd blijven worden een massamoordenaar te zijn zolang statines zo winstgevend blijven, of totdat de burgers goed genoeg geïnformeerd zijn en voldoende moed hebben verzameld om nee te zeggen tegen artsen die proberen ze aan deze medicijnen te krijgen.

  Marjolein spoort iedereen aan die dit artikel waardevol vindt voor de gezondheid het te delen !
  Voor veel meer info over gezondheid over tal van onderwerpen zie de genoemde site, ook recepten, stress, burn-out, hormonen, voeding , energieboosters, immuunsysteem, mindset,diabetes, boekentips, kanker, bewegen en sporten, afvallen voor vrouwen, detoxen, ervaringsverhalen etc etc :

  https://energiekevrouwenacademie.nl/blog/

  Mocht u het zich afvragen: Marjolein neemt niet deel aan de experimentele gen therapie

 11. De studie van het RIVM kan gewoon niet kloppen op basis van wat er in de rest van de wereld gebeurt. Zoals Xander al aangeeft zijn (een deel van) de opnames onder gevaccineerden niet meegeteld, want niet getest. Verder zou je vanuit het RIVM enige vorm van prudentie verwachten als het gaat om de ruim 7% van de mensen die de vaccinatiestatus niet wil delen. Deze vraag wordt gesteld als je je laat vaccineren. Dat zijn dus gevaccineerden en moet je die dus zo meenemen omdat er niet op individueel, maar op (anoniem) groepsniveau wordt gerekend. Iets zegt me dat het RIVM dit donders goed weet. Verder lijkt men aan te geven te corrigeren voor het feit dat in het begin minder gevaccineerden waren, waardoor je dan meer opnames in die groep hebt. Waar volgens mij in die correctie geen rekening wordt gehouden is de seizoensinvloed. Natuurlijk heb je in april veel meer opnames dan daarna en dat waren natuurlijk vooral ongevaccineerden. Als je alleen een correctie doet voor vaccinatiestatus in de tijd, mis je deze grote impact. Ik lees niks over correctie hiervoor. Tot slot, vergeet ook niet dat ongevaccineerden die nu op de IC liggen daar in een andere zomer (ook vorige) niet liggen. Veel van deze mensen staan dagelijks in contact met superspreader gevaccineerden. Zij hebben al veel viral load bij zich zonder het te merken. Waarom niet gewoon momentopname nu pakken: hoeveel % gevaccineerden in ziekenhuis/ IC versus % gevaccineerden in populatie?

 12. Als je kanker krijgt heb je volledig inspraak op je behandeling. Over wel of niet chemokuren, enz. Denk aan chirurgie, radiotherapie, chemotherapie, nieuwe doelgerichte behandelingen, immunotherapie en hormoonbehandeling.

  Als het gaat om covid is die keus er niet, want er wordt maar op 1 manier behandeld: middels een vaccin. Terwijl er wel degelijk andere behandelingen op de markt zijn. Echter, als je behandeld wil worden met b.v. Ivermectine wordt dat geweigerd. Artsen krijgen zelfs een boete als ze het voorschrijven. Het kost amper iets, bestaat sinds 1987, bijwerkingen bekend, en op veel plaatsen in de wereld wordt dit grootschalig toegepast. Bijvoorbeeld in India en Afrika (https://www.frontnieuws.com/afrika-en-ivermectine/). Ook Japan kiest voor dit middel bij de bestrijding van Corona (https://www.xandernieuws.net/algemeen/japan-breekt-met-who-dictaat-en-vraagt-alle-artsen-ivermectine-voor-te-schrijven/). Waarom Nederland niet?

 13. “De Franse administratieve rechtbank trekt de verplichting om een coronapaspoort te laten zien voor winkelcentra en warenhuizen deels in, dat meldt de Franse administratieve rechtbank op de officiële website. Volgens de rechtbank moet toegang tot essentiële goederen en diensten worden gegarandeerd – ook tijdens een verslechterde gezondheidssituatie. Dat is voortgekomen uit artikel 1 van de wet van 31 mei 2021 met betrekking tot het coronavirus. De Franse administratieve bank besluit om klanten die geen coronapaspoort hebben, toegang te geven tot winkels die basisgoederen en -diensten verkopen. Het verplicht tonen van een coronapaspoort om een winkelcentrum of warenhuis binnen te komen was verplicht voor alle winkels die gevestigd zijn in beursgenoteerde warenhuizen en winkelcentra.” Bron: https://fashionunited.nl/nieuws/retail/frankrijk-schrapt-coronapaspoort-deels-voor-winkelcentra-en-warenhuizen/2021082750867

  Hadden ze deze maatregel in Nederland ingevoerd dan had je dus als niet-gevaccineerde geen boodschappen mogen doen bij bijvoorbeeld de AH of Deka (zijn beurgenoteerd). Maar wel bij de Jumbo …… Wil je weten waar je nog meer terecht kunt als ongevaccineerde tijdens aangescherpte corona maatregelen? Graag wijs ik jullie op deze site: https://ademvrijbijmij.nl/

 14. Ik heb een aantal weken terug mijn tweede vaccin gehad en woon in een stad met 5g masten. Maar ik merk nog niets…. Ik hoop dat ze het snel activeren want mijn leven is nogal ruk en ik ben benieuwd wat Sigrid Kaag voor mij in de planning heeft staan.

 15. @Monique en aan alle anderen op dit forum: die cyber-attack ‘voorspeld’ door Klaus Schwab, onze Big Brother, komt er misschien sneller dan verwacht… Wees voorbereid, maar haal vooral voldoende DRINKBAAR WATER in huis, nu er nog – voorlopig althans – geen enorme toeloop is naar alle winkels… Ons metabolisme kan lang zonder voedsel, maar slechts max. 70 uur zonder drinkbaar water…
  Tot zover

 16. Israël dat als een politiestaat de Pfizer prik had opgedrongen aan heel de bevolking, heeft ook van alles achteraf gaan onderzoeken, éérst onderzoeken, vonden die ook niet nodig! Zie wanttoknow.nl? Nu zien ze pas dat het niet werkt zoals ze gehoopt hadden. Waarom hebben die allemaal zo’n blind vertrouwen in die fabrikanten? Of bracht het hen geld in eigen zakken overal? Waarom werd overal de natuurlijke immuniteit genegeerd nu, dat deden ze vroeger toch niet voor Corona?

 17. De Amerikaanse media schreeuwen al dagen van de daken af dat de Pfizer prik die in gebruik is nu volledig goedgekeurd is door de FDA, die het zelf ook als een billboard op hun hoofdpagina hebben staan. Echter klopt dit voor geen meter. Het is gewoon een verlenging van de emergency use status. Wat er goedgekeurd is, is een BioNTech product waarvan ze zeggen dat het een soortgelijk product is qua formule en effectiviteit, maar waar Pfizer helemaal niks mee te maken heeft en dat nog niet eens in gebruik is. Gewoon een misleidend pers statement dus waarbij ze essentiële informatie over het Pfizer/BioNTech contract expres achterhouden. Want dmv deze stunt kunnen ze gedekt blijven tegen schade en blijven profiteren van de emergency use status, waarmee ze door kunnen gaan met afdwingen van verplicht prikken door te doen alsof hun injectie het nieuwe goedgekeurde goedje is, terwijl het dat niet is. Wat alleen maar weer bewijst dat de FDA/regering onder één dakje spant met Big Pharma. Om over de media maar te zwijgen. Ze spelen een heel vies spelletje.

  Hier het artikel van de gerespecteerde Patrick Wood (maar ook oa Robert Malone, uitvinder van de mRNA technologie heeft er uitgebreid over gerapporteerd):https://www.technocracy.news/fda-media-shell-game-pfizer-vaccine-not-approved-after-all/

  En hier de FDA documenten waarin ze herhaaldelijk zeggen dat er nog helemaal niks goedgekeurd is:https://www.fda.gov/media/150386/download (zie oa footnote 8 dat benadrukt dat het om een geheel ander product gaat)
  https://www.fda.gov/media/144414/download

 18. “De combinatie van wraak, controle, macht en haat vormen de grootste bedreiging voor het voortbestaan van de mens. Al de oorlogen die wij nu zien afspelen in het Midden-Oosten en daarbuiten, werden georkestreerd. Ze zijn geen toeval. Begrijp dat zoveel landen tegelijk niet uit zichzelf in opstand kwamen. Ze werden geholpen door de boosaardige groepering in alle regeringen. Die regeringen die de wereld beheersen. Al deze gebeurtenissen zullen door de Waarschuwing onderbroken worden. Zij zullen, sneller dan jullie denken, gestopt worden.

  In 1968 had een oude vrouw in Noorwegen een visioen over eindtijd. Ze zag o.a. Europa overspoeld worden met migranten (dit is nú bezig!); dan zag ze de komst van Jezus (de Waarschuwing) en daarna het uitbreken van de derde Wereldoorlog (welke echter door gebed en bekering afgezwakt/ingeperkt en gedeeltelijk afgewend kan worden). Het grootste deel van de mensheid zal zich bekeren maar de strijd om de zielen zal heviger worden.”

  Dit is nieuw voor mij, maar ik heb gewoon sterk het gevoeld dat ik jou het volgende moet vragen om te doen. Neem iedere dag een moment om het Universum te bedanken voor …. (er is altijd wel iets om dankbaar voor te zijn) en om te vragen wat je nodig hebt. Dit laatste is belangrijk, want zolang je het Universum niet laat weten wat het voor jou kan doen doet het niets voor je. Want ieder mens heeft een keuze. Dus ook een keuze om niet geholpen te willen worden. En doe het ‘hardop’. Alleen eraan denken wat je wilt wordt niet gehoord. Het kan zijn dat je iets wilt vragen voor jezelf of voor een dierbaar persoon. Dat bepaal je zelf. Iedere vraag is goed. Vergeet niet om daarnaast vergiffenis te vragen voor de mensen die jou hebben gekwetst (of erger). Omdat jij het waard bent! Vergeven doe je namelijk niet voor die ander, dat doe je voor jezelf. Geloof mij, het geeft rust, want je besteedt geen aandacht meer aan die ander. Eindig je gebed met een dankwoord. Omdat het Universum jou wil helpen. Dit kan allemaal kort en krachtig. Bijvoorbeeld tijdens de afwas (inruimen van de vaatwasser kan ook), terwijl je in de auto wacht op het stoplicht, als je op de wc zit, tijdens een wandeling naar de winkel, enz. Doe het vanaf NU! Want wij staan nu op een keerpunt. Wat heb jij te verliezen?

  Bron: https://eindtijdklok.org/de-grote-waarschuwing/

 19. “De combinatie van wraak, controle, macht en haat vormen de grootste bedreiging voor het voortbestaan van de mens. Al de oorlogen die wij nu zien afspelen in het Midden-Oosten en daarbuiten, werden georkestreerd. Ze zijn geen toeval. Begrijp dat zoveel landen tegelijk niet uit zichzelf in opstand kwamen. Ze werden geholpen door de boosaardige groepering in alle regeringen. Die regeringen die de wereld beheersen. Al deze gebeurtenissen zullen door de Waarschuwing onderbroken worden. Zij zullen, sneller dan jullie denken, gestopt worden.

  In 1968 had een oude vrouw in Noorwegen een visioen over eindtijd. Ze zag o.a. Europa overspoeld worden met migranten (dit is nú bezig!); dan zag ze de komst van Jezus (de Waarschuwing) en daarna het uitbreken van de derde Wereldoorlog (welke echter door gebed en bekering afgezwakt/ingeperkt en gedeeltelijk afgewend kan worden). Het grootste deel van de mensheid zal zich bekeren maar de strijd om de zielen zal heviger worden.”

  Dit is nieuw voor mij, maar ik heb gewoon sterk het gevoeld dat ik jou het volgende moet vragen om te doen. Neem iedere dag een moment om het Universum te bedanken voor …. (er is altijd wel iets om dankbaar voor te zijn) en om te vragen wat je nodig hebt. Dit laatste is belangrijk, want zolang je het Universum niet laat weten wat het voor jou kan doen doet het niets voor je. Want ieder mens heeft een keuze. Dus ook een keuze om niet geholpen te willen worden. En doe het ‘hardop’. Alleen eraan denken wat je wilt wordt niet gehoord. Het kan zijn dat je iets wilt vragen voor jezelf of voor een dierbaar persoon. Dat bepaal je zelf. Iedere vraag is goed. Vergeet niet om daarnaast vergiffenis te vragen voor de mensen die jou hebben gekwetst (of erger). Omdat jij het waard bent! Vergeven doe je namelijk niet voor die ander, dat doe je voor jezelf. Geloof mij, het geeft rust, want je besteedt geen aandacht meer aan die ander. Eindig je gebed met een dankwoord. Omdat het Universum jou wil helpen. Dit kan allemaal kort en krachtig. Bijvoorbeeld tijdens de afwas (inruimen van de vaatwasser kan ook), terwijl je in de auto wacht op het stoplicht, als je op de wc zit, tijdens een wandeling naar de winkel, enz. Doe het vanaf NU! Want wij staan nu op een keerpunt. Wat heb jij te verliezen?

 20. Wachter 28/8 4.39 pm
  Eens.
  Dit is een onnoemlijk belangrijke tekst die jij aanhaalt!
  En dit is aan de orde van de dag.

  Shalom
  Joost

 21. Hoe hebben 31 landen toegang gekregen tot Ivermectine? Misschien heeft u wel eens gehoord van rivierblindheid (Onchocerciasis). De behandeling voor onchocerciasis is Ivermectine (handelsnaam: Mectizan, zie http://www.degezondheidszorg.com/mectizan/). Bron: https://www.frontnieuws.com/afrika-en-ivermectine/

  Stromectol (Ivermectin) is een anti parasitair (anthelmintisch) geneesmiddel dat werkzaam is tegen een breed scala aan parasitische wormen. Dit medicijn wordt vaak voorgeschreven om onchocerciasis (rivierblindheid) te beheersen en om infecties te behandelen die worden veroorzaakt door strongyloidiasis (een soort rondworm die in de darmen leeft), enterobiasis, trichuriasis, ascariasis, trichuriasis, filariasis en andere parasitaire infecties.
  Bron: https://www.unitedpharmacies.nl/Stromectol-Ivermectin-3mg-4-Tabletten-p-730.html (uitverkocht). Als het goed is wel verkrijgbaar via http://zonderreceptnl.com/stromectol/

 22. Er wordt maar wat aangerommeld met deze vaccins. Wat een gepruts!
  En even tussen haakjes: Ben je al
  BOB ? (Bewust Ongevaccineerde Burger)
  zeg het dan hardop!

  Groet,
  HE

  (“Dansen met Janssen” of straks “janken met Janssen”)

 23. Zomaar wat overpeinzingen.
  https://kompanje.org/2021/08/28/de-afwachters/ via https://twitter.com/hommel_b
  De geïnterviewde vrouw vond in haar specifieke geval de korte langetermijneffecten belangrijker.
  Daar kan ik begrip voor opbrengen maar toch slaat de schrik mij om het hart.
  Zou de relatief jonge verplicht massaal geprikte bevolking in bijvoorbeeld Israël daar ook zo over denken? Ik las dat men daar een loopje neemt met het netjes registreren van de neveneffecten. Zoals wel meer landen. De kans op een gedegen eerlijke uitkomst van fase 3 en 4 is mede daarom nihil.
  Of nee, de injecties zijn al goedgekeurd, of nee, vanwege de A status (waaronder ook ebola valt), onlangs officieel door de Nederlandse regering bevestigd en het niet aanwezig zijn van een werkend medicijn, ja, ja, mag men op grote schaal doorgaan met injecteren.
  Zijn de achterblijvers geholpen met het elkaar voor leugenaar en egoïst uitmaken?
  Het gebaar van Fransen die hun groene pas demonstratief verbrandden geeft mij in ieder geval hoop.

 24. @ XA, inderdaad, maar wij moeten het wel mee bekopen, ook al weten we beter, probeer maar eens normaal te winkelen hier, of normaal het openbaar vervoer op? In Nederland kan het zonder mondvod, maar hier in België? Drie maanden gevangenisstraf voor zonder mondvod in winkels of openbaar vervoer te komen! Die zijn echt krankzinnig! Het proces tegen de mensenrechten verliezen, maar in beroep gaan tegen de mensenrechten, & niet terug naar normaal willen gaan, madam Verlinden van de CD&V! Dat is zogezegd een Christelijke partij! Ik moet hier wel opletten wat ik schrijf, ik moet me inhouden. Ik las over Nederland, dat winkeliers opgelucht waren, want ze verlangden zo naar terug normaal! Maar is het in Nederland wel echt normaal nu? Ik denk het niet?

 25. En daarom het 5g verbinding masten en telefoons wij zijn niet gek het is wel toevallig allemaal en ze blijven maar liegen en met medewerking van het media virus en voor mij is vrijheid niet uit een spuit maar het echte vrijheid zonder versoepeling en het fascistische lockdowns en de regering werkt echt niet voor ons maar voor de big farma en de who bill en klaus schwab en derest van die nazi’s en nog wat Hitler en Mengele zijn nooit weg geweest.

 26. De leugen regeert in dit land.Een land , dat bestuurd worden door leugenaars en fantasten . Maar een groot deel van de mensen heeft bij de laatste verkiezingen wel op partijen als VVD D66en GroenLinks gestemd .

 27. Hallo XB, ja hoe verzinnen ze die hardnekkige leugens toch weer iedere keer!
  Ongelooflijk wat de massa zich toch wijs laat maken, gelukkig weten wij wel beter 👍💯

 28. Wee hen die de leugen waarheid, en de waarheid leugen noemen. Op deze mensen is van toepassing wat beschreven staat in de brief van Paulus aan Timothëus, namelijk: 1 Tim. 4: 1- 3.

 29. Ja, inderdaad, ze blijven hardnekkig liegen! Die varianten verzinnen ze maar voor de ”gelovigen”, 99,99% heeft natuurlijke immuniteit tegen Corona, hun rommel is voor nix nodig! Dodelijkheid niet hoger dan jaarlijkse griep! Ongelooflijk wat de massa zich laten wijsmaken, puur bewapende angst dat ze gebruiken om mensen tegen elkaar uit te spelen!

Comments are closed.