India geeft ’s werelds eerste experimentele DNA-veranderende coronavaccin aan kinderen

—————————————————————————————————————————————–

Transhumane mens (transformatie naar androïde cyborg) is met dit nieuwe vaccin ‘werk in uitvoering’ – Nu ook cijfers uit Brazilië: Al meer dan 32.000 mensen overleden na hun Covid injectie

—————————————————————————————————————————————–

De Indiase autoriteiten hebben een noodautorisatie verleend aan het naar verluid allereerste DNA-vaccin ter wereld. Het Zydus Cadilla Covid vaccin ZyCoV-D zal volgens het Departement Biotechnologie (DBT) aan kinderen van 12 jaar en ouder worden gegeven. ZyCoV-D is een plasmide DNA ‘vaccin’, wat inhoudt dat er een DNA streng in zit waarmee genetische informatie van andere organismen en soorten in het menselijk lichaam wordt gebracht en tot expressie. Kunstmatige plasmiden worden in de BioTech industrie gebruikt voor genetische modificatie en manipulatie. Met plasmiden kunnen kenmerken aan onze cellen worden toegevoegd en veranderd. Ze zien er onder een elektronenmicroscoop net zo uit als de vreemde ‘haartjes’ en ander kettingvormige structuren die in corona vaccins zijn aangetroffen.

Het ZyCoV-D ‘vaccin’ bestaat uit drie doses en zet net als de bestaande Covid injecties uw lichaam aan om het spike proteïne van het SARS-CoV-2 virus aan te maken. Volgens het DBT kan de ‘plug en play’ technologie waarop dit plasmide DNA ‘vaccin’ is gebaseerd eenvoudig worden aangepast aan ‘mutaties’ en ‘varianten’.

Vreemd DNA ingebracht in menselijk lichaam

Het rechtstreeks manipuleren en veranderen van het menselijke DNA met ‘vreemdsoortig’ DNA was tot 2020 nog een absolute no-go in de wetenschap. In tal van onderzoeken werd gesteld dat er niet alleen enorme ethische bezwaren aan kleven, maar ook dat de technologie bij lange na nog niet veilig en betrouwbaar genoeg is om in mensen te worden toegepast, zéker niet grootschalig.

Maar tijden veranderen. Vorig jaar werden alle wetenschappelijke en ethische principes volledig overboord gezet. De wereldbevolking werd tot proefkonijn verklaard voor valselijk als ‘vaccins’ verpakte experimentele mRNA gentherapie injecties, en dat voor een doorsnee luchtwegvirus met een door de WHO gemelde overlevingskans van 99,85% – als dat ‘nieuwe coronavirus’ überhaupt echt bestaat, want nog niet één autoriteit heeft bewijs kunnen leveren van isolatie van het virus uit een patiënt.

Wat hadden en hebben de mensen dan die ziek zijn geworden en soms in het ziekenhuis belandden? Hoogstwaarschijnlijk griep en/of longontsteking. De huidige gewraakte PCR-test is niet voor niets per 1-1-22 in de VS verboden omdat deze veel te veel valse positieve resultaten oplevert (waardoor de testresultaten en daarmee de ‘besmettingscijfers’ – ook in Nederland – totaal onbetrouwbaar zijn), en omdat er géén onderscheid mee kan worden gemaakt tussen ‘corona’ en griep.

Verplicht gekoppeld aan alomvattend wereldwijd A.I. cyber netwerk

De massale inentingscampagnes hebben dan ook helemaal niets te maken met de volksgezondheid, maar met het uitvoeren van een ideologische agenda waarmee iedere burger via een serie (straks verplichte) ‘vaccinaties’ stap voor stap zal worden gekoppeld aan een alomvattend, door A.I. gecontroleerd wereldwijd cyber netwerk.

De notoire topman van het WEF, Klaus Schwab, noemt dit het ‘Internet of Body’s’. In zijn boeken en interviews voorspelt hij dat dit totalitaire controlesysteem, dat uw eigen lichaam tot ID/betaalmiddel maakt en waarmee u 24/7/365 zult worden gemonitord en indien nodig ‘bijgestuurd’, in de periode 2025-2030 gerealiseerd zal worden.

Een verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip zal volgens Schwab al in 2025 een feit zijn. (Zie ook ons artikel van 03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem).

Aantal Covid-injectie slachtoffers blijft oplopen (32.000 doden in Brazilië)

Zelfs volgens de officiële EMA en CDC statistieken richten de Covid injecties een ongekende slachting aan. De officiële EU/EMA monitor EudraVigilance heeft al 21.766 doden en bijna 2,1 miljoen gewonden geregistreerd (waarvan circa de helft ernstig, blijven en/of gehandicapt – stand 14 augustus). Volgens berichten in officiële media zijn in Brazilië zelfs al meer dan 32.000 mensen overleden na hun Covid injectie. In Groot Brittannië staat het aantal doden nu op 1559, en ruim 1,1 miljoen ‘vaccin verwondingen’.

Over de hele wereld, en zeker in Nederland, worden berichten van mensen van alle leeftijden die ernstig (chronisch) ziek zijn geworden of zijn gestorven na hun Covid injectie met alle mogelijke manieren onderdrukt. Hetzelfde geldt voor video’s waarin mensen zeggen spijt te hebben zich te hebben laten inenten, en anderen oproepen het niet te doen. Toch groeit het verzet tegen de experimentele injecties, ook in India, waar een ‘Awaken India Movement‘ is opgericht, en ouders van hun door de injecties overleden kinderen hun verhaal doen op vrij platforms zoals Bitchute en Rumble.

In Indiase deelstaten waar het ook in Nederland verboden goedkope en bewezen medicijn Ivermectine wordt gebruikt, is de corona/griepgolf binnen no-time verdwenen. Het land hanteert echter al sinds mensenheugenis de beroemde geneeskundige traditie ‘Ayurveda’, wat volgens sommige experts op dit gebied ook prima kan worden ingezet om Covid-19 (griep)patiënten te behandelen.

Ellende in India dankzij Gates’ alchemische kwakzalverij

India is vooral dankzij de WHO = Bill Gates gecorrumpeerd met de omstreden en vaak diametrale Westerse ‘medicijnkunde’. Laten we dit wat vaccinaties betreft maar gewoon noemen voor wat het al zo vaak bleek te zijn: alchemische kwakzalverij. Gates werd India feitelijk uitgezet nadat hij massa’s kinderen als proefkonijnen had gebruikt voor zijn injecties (zie o.a. de documentaire Plandemic (2020) – hier het stukje over Bill Gates). Een half miljoen Indiase kinderen zijn daardoor verlamd geraakt.

De onafhankelijke journalist Ben Swann interviewde onder andere Mikki Willis over de enorme ellende die Gates in India heeft aangericht. Deel 2 handelt over de vraag; ‘Heeft de Gates Foundation honderdduizenden jonge meisjes in India gesteriliseerd?’ Dankzij Gates’ invloed op Big Tech is al deze informatie zoveel mogelijk van het internet verwijderd.

Desondanks rollen alle Westerse overheden nog steeds de rode loper uit voor dit monster, dat nul komma nul medische, biochemische of andere wetenschappelijke achtergrond heeft, maar enkel een software verkoper is die een van de rijkste mensen op aarde werd, en met zijn miljarden vervolgens onvoorstelbaar veel macht kocht om zijn al in 2011 openlijk geuite genocidale wens om met behulp van ‘vaccins’ de wereldbevolking fors uit te dunnen, uit te voeren.

Transhumane mens is nu ‘werk in uitvoering’

Als het nieuwe Indiase DNA vaccin inderdaad ‘plug and play’ kan worden gemodificeerd is dat bijzonder verontrustend en gevaarlijk, omdat dan naar believen allerlei andere genetische instructies met vreemd DNA kunnen worden geïnjecteerd. Kortom: met deze tech is de ’transhumane mens’, de ‘mens 2.0’ – die niets anders dan een geprogrammeerde androïde cyborg wordt die geen enkele eigen wil meer heeft, en wiens menselijke geest feitelijk voorgoed zal worden uitgeschakeld – NU AL mogelijk te maken.

Het ‘besturingssysteem’ dat Schwabs ‘Internet of Body’s’ mogelijk moet maken, moet in diverse fasen worden opgebouwd. Ongeveer één derde van de wereldbevolking is inmiddels geïntegreerd met fase 1, die bestaat uit de eerste twee Covid injecties en de zich daarin bevindende grafeen-nanobuisjes, die door 5G frequenties kunnen worden geactiveerd en hersenprocessen veranderen. Deze transformatie naar de ‘mens 2.0’ zal met de volgende booster shots en een proteïne waarmee het menselijke gedrag kan worden beïnvloed verder worden doorgezet.

Wanneer het ‘point of no return’ is bereikt, wanneer deze mensen definitief en onomkeerbaar ophouden originele mensen te zijn en androïde cyborgs worden die volledig door een soort digitale ‘A.I. god’ worden aangestuurd, is nog onduidelijk, maar volgens een flink aantal onafhankelijke experts, analisten en journalisten zou fase-1 al fataal kunnen zijn. Al in de komende jaren zal blijken of hun bange vermoedens terecht zijn.

 

Xander


(1) Tribune India via Health Impact News
Afbeelding (achtergrond): Gerd Altmann via Pixabay 

Zie ook o.a.:

13-08: ‘Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
27-07: Deze tekenfilm uit jaren ’30 waarschuwde al voor Nieuwe Wereld Orde via geplande pandemie en verplichte vaccinaties
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties ( / Wel of geen grafeenoxide in Pfizer vaccin?)
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
06-06: Nature Neuroscience studie toont aan dat spike proteïne alle delen van de hersenen kan binnendringen
05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
24-05: Wetenschappers maken proteïne waarmee hersenen en gedrag kunnen worden gecontroleerd
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
09-04: Human Microbiology Institute: Covid vaccins kunnen ALS, Creutzfeld-Jakob en Alzheimer (/ Vaccinzombies’: Wordt de succesvolle serie ‘The Walking Dead’ de komende jaren op iets andere wijze realiteit? – In Canada is reeds een mysterieuze hersenbeschadigende ziekte opgedoken)
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

2020:

28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

29

 1. Wat een kul toch weer. DNA zit in je celkern en daar komt geen enkel vaccin bij. Verdiep je toch eens in de moleculaire biologie zeg. Vaccins, ook de RNA-versies werken in de cel tussen celwand en celkern. Thats it en niets meer.

 2. Ik dacht dat India z`n lesje onderhand wel had geleerd, na de schade die BG daar heeft aangericht!? Maar nee, weer er lekker intrappen.

 3. Waarom wordt de PCR test in de VS pas op 1-1-2022 opgeheven en niet met onmiddellijke
  ingang? Dat slaat toch nergens op.

 4. @ Elise: 1:23 pm. Verwacht U maar niets meer van de Overheid en de politieke elite.

 5. Beste Jan je schrijft : “”Waarom is de mens zo dom om alles maar aan te nemen”
  Wordt ons dat niet op de basisschool al ingeprent,..om alles aan te nemen van een “autoriteit (ego) voor de klas?? De connectie met ons almachtige God wordt dan al verbroken door de appel ,…op iedere school,..
  De almachtige zit “verstopt” in ons,..en nee niet in de hersenen dus het denken. Is corona ook geen geloof waar de waarheid wordt gecensureerd?? Kom ik toch weer op het meest krachtige en ware leer van Jeshua,..Know thyself,..by Being yourSelf.
  Wie weet komt men tot inkeer. Succes!!

 6. @ Eelke Of een stofje die bij mieren is ontrafelt door een aziatische professor(jaren geleden), die ervoor zorgt dat je een werkmier wordt. Elke mier heeft zijn eigen functie in een nest.

  Algemeen: Punt blijft: Waarom? Waarvoor? Ja controle, maar er moet toch meer zijn. Een groter iets. Aangezien we nu over gaan naar de klimaat agenda. Ik sta wel voor om milieu problemen op te lossen(dat horen grote bedrijven te doen op de eerste plaats), maar klimaatverandering heeft vrijwel niks met de mens(pure vorm) zelf te maken.
  Las hier ergens over dat 1/3 dood gaat aan ziektes, 1/3 dood gaat aan honger en 1/3 dood gaat door oorlog.(bijbel) Dan vraag ik me toch af, waarom men levens heeft verlengd en aan ivf enz. heeft gedaan?
  Conclusie: Als men niet eerlijk is over wat er nu echt aan de hand is, dan kunnen we daar ook niet op inspelen.
  1 theorie van mijzelf: stel er iets gaande met de aarde(magnetische veldveranderingen/schommeling aarde) Oorzaak: zon/maan en planeten standen/cycli’s. Dat technologie hier een oplossing voor is. bv weermanipulatie. Maar die weermanipulatie geeft weer andere problemen. Ziektes aan mensen/dieren/planten.
  Hier een document over giftige weermanipulatie:
  https://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+WQ+E-2001-3020+0+DOC+XML+V0//NL
  Zilverjodide veroorzaakt problemen aan de slijmvliezen en je krijgt er hoofdpijn van.(zie wiki) Is dit de oorzaak van longziektes? De kleur is geel. Heel “toevallig” stond er maanden geleden in de reguliere kranten dat je van stuifmeel(is ook geel) ook corona kon krijgen. Dus denk ik dat het hier mee in verband is getrokken. Laat staan alle ander troep die men in de ether gebruikt. Het vergiftigt water en voedsel dus ook. Vandaar chemisch gemaakt voedsel zoals vegan(niet verwarren met vegetarisch) voedsel weer als oplossing.
  Maar goed, dit zijn de oplossingen van de elite en ik vind dat wij daar ook in mee mogen beslissen/oplossingen mogen bedenken. Wij worden letterlijk buitenspel gezet en de elite bepaalt alles. En dat moet stoppen.
  Als je echt om mensen geeft, waarom mogen wij in dit land geen arme/hulpbehoevende mensen in huis nemen zonder dat wij er financieel gestraft voor worden. De kostendelersnorm(flinke korting op je uitkering) of de belasting 2 partnerregeling zet zelfs je eigen kinderen de deur uit, want dit gedrocht maakt gezinnen/meerpersonenhuishoudens kapot. Daarnaast vervalt huursubsidie als een gezin over een bepaalt bedrag komt. Kun je ook beter je kind(eren) buiten de deur zetten. Je houdt dus niks over en alles wordt steeds duurder. Mijn inkomen(hoofd/huis staat op mijn naam) is nu minder dan mijn vaste lasten(huur/gas/water en licht). Mijn zoon betaalt alles. Ja, dit is Nederland. Ik weet dat ik niet de enige ben, die aan het struggelen is, maar waarom moet alles kapot?(Van middenstand en daaronder) Is helemaal niet nodig. Dan erbij als de boel(systeem/natuur) toch explodeert, laat mensen dan nog even een normaal leven hebben.
  Veel sterkte allemaal en geef een ander het gevoel dat ie er mag zijn. Of die nu gevaxed is of niet. Blijf in verbinding.

 7. ZyCoV-D Waar doet deze benaming mij aan denken???
  O ja 40-45 Zyklon-B dus!! zeg maar ZyClov-B en D dus!!!
  Zou den deze moorddadige regeringen met al hun vazallen dat nou echt zo hebben verzonnen? Ik denk het wel want dat doen ze al jaren. Er zijn vele voorbeelden van.

 8. Johan schreef:
  22/08/2021 om 3:16 pm

  Ik vind dit geen gen-therapie, omdat het geen behandeling betreft van een ziekte of onderliggend lijden. Het doel is een preventieve maatregel ter voorkoming van ziekte. Aangezien je dat met deze troep niet gaat voorkomen kun je ook niet van preventie spreken.

  Ik doe ook maar eens een gooi. Ik zou het gewoon “gemodificeerde troep” willen noemen. Misschien dekt dat al beter de lading.

 9. @Martin.

  President Trump heeft nooit gesproken over het innemen van chloor.
  Dat is een misleidende leugen die verspreid werd door de linkse mainstream media.
  President Trump sprak heel algemeen over het nemen van een ‘disinfectant’.
  Met andere woorden hij had het over het innemen van een ontsmettingsmiddel.
  Chloor is ook een ontsmettingsmiddel maar is niet geschikt voor inwendig gebruik.

  De lijst van mogelijke ontsmettingsmiddelen is lang. Sommige zijn totaal niet geschikt voor menselijk gebruik, andere ontsmettingsmiddelen zijn dan weer wel geschikt voor medisch gebruik voor zover de veilige hoeveelheid niet overschreden wordt.

 10. Joost Visser schreef:
  22/08/2021 om 4:47 pm
  Ben een beetje de weg kwijt. Is het nu de bedoeling dat geinjecteerden dood gaan of cyborgs worden. Allebei kan niet.

  Het is precies zoals in de Tweede Wereldoorlog. Men wil een superras kweken. De zwaksten gaan dood en de sterken blijven over om voor slaven voor de overheid te werken.

 11. President Trump gaf al eens informatie over de gunstige werking van het drinken van chloor tegen covid-19.

  Niemand nam hem toen serieus en misschien had hij dit beter moeten uitleggen aan de burger.

  https://zelfzorgcovid19.nl/wateroplossing-van-chloordioxide-om-covid-19-te-behandelen-of-te-voorkomen/

  Bij gebrek aan gezond verstand en zorg voor de bevolking wordt ons ivermectine onthouden hierdoor moet je zelf op zoek en knutselen met dit soort informatie.

  Gebruik je gezond verstand bij gebruik en schakel altijd een deskundige in om je hierin te begeleiden.

 12. Waarom is de mens zo dom om alles maar aan te nemen
  Wat een Regering voorschrijft ik snap dat niet zij ze net zo dom als in 1940
  Toen geloofden ze ook dat ze Nederland niet binnen zouden vallen hoeveel slachtoffers zijn er toen gevallen en nu gebeurt het het zelfde met het Vaccinere in wat voor domme wereld leven wij

 13. De drang om letterlijk alles op de aarde te willen manipuleren en te willen onderwerpen aan zelf benoemde personen, die zich verheven voelen boven andere. Is berust op jaloezie en hebzucht de andere niets gunnen, maar wel altijd maximaal willen profiteren van andermans werk en inspanning. Als andere eens hulp nodig hebben, dan kunnen ze dat tegen betaling hulp krijgen.

 14. Ben een beetje de weg kwijt. Is het nu de bedoeling dat geinjecteerden dood gaan of cyborgs worden. Allebei kan niet.

 15. Geknoei van de bovenste plank.
  Omdat een gen alleen maar te zien is …. onder een elektronenmicroscoop vergelijk ik het gen gemakshalve maar met een rits van, pak hem beet, enkele kilometers ; waarbij elk ‘tandje’ specifieke, individuele eigenschappen heeft. Biologisch gezien is vervolgens geen mens het zelfde. Dit verklaart dan ook wat RNA vaccinaties met het lichaam doet : imperialisme …. . Vernietig meerdere ‘tandjes’ vervang ze met artificiële tandjes en de hoop ‘der wetenschap’ is dat de genetisch veranderde ‘rits’ identiek is aan het natuurlijke gen. Geknoei dus van de bovenste plank, fröbelwerk uit de kleuterschool waarbij leukemie het meest voorhanden resultaat is. Genetische manipulatie is nog vele malen erger dan drijfzand …. , de grip op ons leven verdwijnt langzamerhand. De mens die wij kennen, kenden, is ‘ten dode opgeschreven’.
  Overdrijf ik ? , misschien. De tijd zal het leren, vooropgesteld dat er nog tijd is om deze transhumane idioterie te stoppen. Maar ik ben er bang voor ….

 16. Toen mensen zich in de tijd van Noach gingen vermengen met demonen ontstonden er reuzen waardoor God ingreep met een verwoestend oordeel, de zondvloed. Wanneer mensen zich nu gaan vermengen met vreemd DNA van de big-pharma en tech-industrie, het transhumanisme, gaat God wederom ingrijpen met verwoestende oordelen van Openbaring, want de kroon van Zijn Schepping, de mens, wordt aangevallen door satan. Hoe dichtbij zijn we bij dat moment.

 17. ZyCoV-D is een plasmide DNA ‘vaccin’, wat inhoudt dat er een DNA streng in zit waarmee genetische informatie van andere organismen en soorten in het menselijk lichaam wordt gebracht en tot expressie.
  B.v van een hond die gemakkelijk te dresseren is en o zo lief is.

 18. Môgge… gastblog Ton Theunis

  21-08-2021 — Terwijl Sigrid Kaag onze parlementaire democratie gegijzeld houdt en uitsluitend met twee linkse partijen in ‘haar’ kabinet aan de touwtjes wil trekken, heeft onze demissionaire regering de strijd aangebonden met de vaccin-weigeraars.

  lees het boeiende vervolg:

  https://alternatiefstaatsbestel.nl/om-te-lezen/2021/m-gge

 19. Ik zou willen pleiten voor eenduidige benamingen.
  Er zijn gevaccineerde mensen en vaccinvrije mensen.
  Er zijn Covid-slachtoffers en Vaccin-slachtoffers.
  Er zijn wakkere mensen en slapers. Die laatste groep wordt ook wel schapen genoemd

 20. Het onrecht heerst op aarde, de leugen triomfeert. We zitten echt in de Eindtijd, want het is nu al erger dan in de tijd van Noach, in mijn optiek.

 21. Ik ken er nu niet zoveel van, maar als vreemd DNA bij kinderen terecht komt, dan kan dit voor de gezondheid van de kinderen niet goed zijn. Dit kan zijn dat kinderen hun prille karakter kan veranderen, of ziektes zich kunne manifesteren, maar nogmaals ik ben geen specialist op dat vlak. Shalom

 22. Als er iets op deze wereld met wortel en tak moet worden uitgeroeid zijn dat de financiers van deze globalistische machthebbers. Tevens opheffen wereldwijde organisaties, die geld verslinden en Tevens de makers zijn van deze zieke agenda.

 23. Deze zin snap ik niet helemaal.

  “ZyCoV-D is een plasmide DNA ‘vaccin’, wat inhoudt dat er een DNA streng in zit waarmee genetische informatie van andere organismen en soorten in het menselijk lichaam wordt gebracht en tot expressie. “

Comments are closed.