Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk

—————————————————————————————————————————————–

Ongekende misdaden tegen de menselijkheid in Groot Brittannië: Ziekenhuis weigert om hoogzwangere vrouwen te helpen als zij niet ‘gevaccineerd’ zijn – New England Journal of Medicine plaats rectificatie, en erkent dat ‘er geen bewijs is dat de Covid vaccins veilig zijn voor zwangere vrouwen‘ – Pfizer erkent dat Israël als ‘uniek laboratorium’ wordt gebruikt om te zien wat er met de vaxxers gebeurt

—————————————————————————————————————————————–

Jaren geleden werd na een officieel onderzoek vastgesteld dat de vaccinatieslachtoffers die in de officiële overheidsstatistieken terecht komen slechts 1% tot 10% van het werkelijke aantal zijn, mede omdat het rapporteren van deze slachtoffers voor artsen extreem moeilijk wordt gemaakt, en artsen veel slachtoffers die zich op het spreekuur melden daarom afwimpelen met ‘het is toeval, aan de prik kan het niet liggen’. Expert dr. Jessica Rose deed een nauwkeurige analyse van de Amerikaanse VAERS database, en kwam tot de conclusie dat de cijfers met minimaal 41 keer moeten worden vermenigvuldigd. Dat betekent dat er in de VS in realiteit niet ‘slechts’ 1614, maar al minstens 66.174 miskramen door de Covid injecties zouden zijn (stand 10 september). En daar blijft de slachting die deze injecties onder de meest weerlozen aanrichten niet bij, want ook zuigelingen blijken nu te worden getroffen.

De database bevat 96 geregistreerde (en dus bijna 4000 virtuele) gevallen van zuigelingen die (ernstig) ziek zijn geworden door met vaccins besmette moedermelk. Zeker twee van hen zijn overleden. Zo gaat VAERS rapport 1532154 over een 36 jarige vrouw uit New Mexico, die op 4 juni haar eerste Pfizer shot kreeg. Op dat moment gaf ze borstvoeding aan haar 6 weken oude baby.

‘Twee weken na mijn Pfizer vaccin werd hij erg ziek en kreeg hoge koorts. Hij werd 2 weken behandeld voor een zogenaamde bacteriologisch infectie, maar de testen op bacteriën waren allemaal negatief.’ Na 2 weken was de baby weer een weekje thuis, maar vertoonde vreemde symptomen zoals gezwollen oogleden, huiduitslag en overgeven. Op 15 juli werd hij weer in het ziekenhuis opgenomen, en toen constateerden de artsen een ‘atypische ziekte van Kawasaki’.

Trombose bekend gevolg van Covid vaccins, nu ook fataal voor baby’s

Kort daarna overleed de baby als gevolg van bloedpropjes in zijn ontstoken aderen, een ruim van te voren door wetenschappers voorspelde, inmiddels steeds vaker voorkomende ernstige bijwerking bij vaxxers van alle leeftijden. De moeder vermoedt dat het pathogene spike eiwit dat door de Pfizer injectie in het menselijke lichaam wordt aangemaakt in de moedermelk is terecht gekomen.

‘Ze vertellen me dat de ziekte van Kawasaki erg vergelijkbaar is met het Multi-System Inflammatory Syndrome (MSIS) dat ze in (veronderstelde) post-Covid infecties in kinderen zien…. Maar als ze weten dat antilichamen doorgeven via de moedermelk een goede zaak is, waarom zou het spike proteïne dan niet ook via de moedermelk gaan en potentiële problemen veroorzaken.’

De andere dode baby via borstvoeding staat opgetekend onder VAERS geval 1166062. Moeder kreeg op 17 maart haar Pfizer ‘vaccin’. Eén dag later kreeg haar 5 maanden oude baby huiduitslag, en was binnen 24 uur ontroostbaar, weigerde te eten, en kreeg koorts. Het kind, dat geen vastgestelde allergieën had, ging naar de spoedopname, verslechterde, en stierf. Diagnose: TTP, een zeldzame bloedziekte waarbij er bloedpropjes in de kleine bloedvaten worden gevormd.

Ongekende misdaden: Ziekenhuis weigert ongevaccineerde zwangere vrouwen te helpen

Afgelopen week zette iemand uit Groot Brittannië een video online van een pasgeboren baby die ernstig ziek werd nadat haar moeder werd gedwongen om zich te laten ‘vaccineren’: ‘Mijn nicht kreeg vorige maand haar tweede kindje. Tijdens haar hele zwangerschap had ze zich tegen vaccinatie verzet. Een maand voordat de baby werd geboren werd haar gezegd dat ze een keizersnee moest krijgen. De artsen lieten haar met klem weten dat ze haar niet in het ziekenhuis zouden toelaten als ze zich niet zou laten prikken.’

‘Onder die druk, en vanwege haar zorgen over de gezondheid van de baby, voelde ze zich gedwongen om toe te geven en het Covid shot te nemen. Nu ligt de baby in het ziekenhuis, heeft oncontroleerbare periodieke ’trillingen’ die steeds erger worden, en krijgt hersenscans omdat ze geen idee hebben wat dit veroorzaakt. Iedere test die ze hebben gedaan was negatief, dus worden ze nu naar een andere ziekenhuis overgebracht voor nader onderzoek.’ (1)

NEJM trekt eerdere bewering dat injecties ‘veilig’ zijn voor zwangeren in

Omdat de ernstige gevolgen voor ongeboren en pasgeboren baby’s bepaald niet meer ‘incidenteel’ kunnen worden genoemd, heeft het in de systeemwetenschap gezaghebbende New England Journal of Medicine een studie van enkele maanden geleden waarin werd beweerd dat de Covid mRNA injecties ‘veilig en effectief’ zijn voor zwangere vrouwen, moeten corrigeren.

De conclusie van de gewraakte studie van dr. Laura E. Riley, lid van het redactiebestuur van de NEJM, was sowieso omstreden, omdat er tot nu toe niet één test is verricht of gecompleteerd om te zien of deze nog nooit eerder toegepaste mRNA ‘vaccins’ inderdaad veilig zijn voor zwangeren. Bovendien heeft dr. Riley de nodige aangetoonde belangenverstrengelingen door het aannemen van ‘consultatie’ premies van pharma/vaccin producenten GSK en Moderna. (En dus wéér een ‘wij van WC eend… geval, al jaren DE heersende norm in bijna de hele Westerse ‘wetenschap’. – X.)

‘Deze belachelijke fake science studie was op zo’n manier opgesteld om het zo wetenschappelijk mogelijk te laten klinken. Het doel was natuurlijk om zoveel mogelijk mensen te overtuigen om deze valse claims te accepteren, enkel omdat ze in het ‘gerespecteerde’ NEJM waren gepubliceerd,’ reageert Mike Adams (Natural News).

‘Natuurlijk komt er geen verandering; we blijven gewoon verder experimenteren op het publiek’

Toen bleek dat de studie op leugens was gebaseerd, dr. Riley had gerommeld met de cijfers en er in werkelijkheid ‘geen bewijs’ is dat deze injecties (van wat voor fabrikant dan ook ) ‘veilig en effectief’ voor zwangeren zijn (mede omdat die werden uitgesloten van de klinische testfasen), moest de NEJM toegeven dat er op het moment van publicatie al 104 spontane abortussen en 1 doodgeboren baby waren geweest, en dat het risico voor de eerste 20 weken zwangerschap niet kon worden vastgesteld ‘omdat de vervolginformatie hierover van de meerderheid van deze mensen nog niet beschikbaar was.’

Steve Kirsch, oprichter van het Covid-19 Early Treatment Fund (CETF), vindt dat de correctie van het NEJM te laat en te beperkt is. Duizenden zwangere vrouwen hebben zich op basis van deze valse studie en andere propaganda namelijk reeds laten injecteren met een omstreden Covid injectie. ‘Kort gezegd heeft de CDC dus geen basis voor het aanbevelen van het vaccin aan zwangere vrouwen. Zal het gebrek aan bewijs deze CDC aanbeveling veranderen? Natuurlijk niet. Laten we verder experimenteren op het publiek.’ (2)

Pfizer erkent dat Israël als ‘uniek laboratorium’ wordt gebruikt om te zien wat er gebeurt

Dat de Covid-19 injecties inderdaad niets anders zijn dan medische experimenten op mensen zoals die na de Tweede Wereldoorlog streng werden verboden in de Nürnberg code, blijkt bij uitstek in Israël. We berichtten al enkele maanden geleden dat Pfizer zwart op wit heeft erkend de Israëlische bevolking letterlijk als ‘een uniek laboratorium’ te gebruiken om te zien wat de gevolgen van hun mRNA injecties zijn.

Pfizer sloot destijds een exclusieve overeenkomst met het Israëlische ministerie van Gezondheid. Van de 95% ‘effectiviteit’ die de fabrikant beweerde, bleek in juli maar 39% over te zijn (een percentage dat tot 2020 onmiddellijk zou hebben geleid tot het compleet schrappen van deze ‘vaccins’). Een Israëlische universitaire studie kwam tot de conclusie dat natuurlijke immuniteit zonder vaccinatie 13 tot 27 keer effectiever is.

Zo’n 80 jaar geleden werden enorme aantallen voorvaderen van de huidige inwoners van het land ook al eens gebruikt als medische proefkonijnen. Dat was toen nog achter fysiek prikkeldraad; nu gebeurt dat achter elektronisch prikkeldraad.

Steeds weer nieuwe boostershots om vaxpas geldig te houden

Inmiddels hebben de twee Pfizer shots dermate gefaald, dat de Israëliërs die ze hebben ontvangen nu als ‘ongevaccineerd’ gelden, en verplicht een derde (booster)shot moeten nemen om hun Covid ‘groene pas’ geldig te houden. Dit is het recept zoals dat ook over heel Europa zal worden uitgerold: zodra u deze discriminerende vaxpas accepteert, zult u keer op keer gedwongen worden om nieuwe boostershots te nemen. Anders wordt u alsnog slachtoffer van dit mensenrechten schendende uitsluitingsfascisme zoals dat nu ook in Nederland is ingevoerd.

Ondertussen zal het aantal vaxslachtoffers enorm blijven oplopen. Die zullen door media en politiek echter valselijk op ‘varianten’ worden geschoven die door ‘ongevaccineerden’ zouden worden verspreid – een uitvoerig aantoonbare, extreem kwaadaardige leugen, bedoeld om regelrechte vervolging van vaxbewuste mensen (vaxtwijfelaars en vaxweigeraars) in gang te zetten.Xander


(1) Health Impact News
(2) Natural News|
(3) Technocracy News


Zie ook o.a.:

27-08: ( / Grootste ‘real world’ studie tot nu toe bevestigt dat natuurlijke immuniteit 13 keer effectiever is dan ‘vaccins’)
11-08: ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’ ( / Uitgerekend het land dat zo vaak wijst op de Holocaust is in een ‘Ausweis Bitte!’ uitsluitingstirannie veranderd )
06-08: Pfizer document waarschuwt dat vaxxers gevaar kunnen vormen voor ongevaccineerde zwangeren en moeders
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
27-07: ‘Deze tekenfilm uit jaren ’30 waarschuwde al voor Nieuwe Wereld Orde via geplande pandemie en verplichte vaccinaties’
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd (/ Schokkende resultaten van wetenschappelijke studie naar honderden zwangere vrouwen: Na Covid vaccinatie 82% spontane abortussen in de eerste 20 weken zwangerschap)
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen 
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
23-03: Leraren in ‘Vaccinatie Natie’ Israël raken baan kwijt als ze Covid vaccins weigeren
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
09-02: Wetenschappelijk verzet groeit: Pfizer vaccin volgens British Medical Journal slechts 19% effectief
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

2020:

15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

43

 1. Laat de moed niet zakken mensen, zet u in, en loop niet bij voorbaat al te janken dat het toch niets wordt. Steun anders in ieder geval die mensen waarvan U vindt dat ze eerlijk en met open vizier de strijd aan willen gaan. HET IS OORLOG, ZE VERMOORDEN onze geliefden en familieleden die voor de prik en voor de lockdown
  niet veel mankeerde . En nu de kinderen waar zit iedereen zijn gezonde verstand tegenwoordig.
  Ze gaan ze kapot maken, en de vruchtbaarheid
  Zal gesloopt worden door deze duivels. Ophangen zonder medelijden.

 2. @ schneider, ik zie je reactie nu pas staan, sorry, ja, dat klopt, doe ik ook, bedankt voor de reactie, groetjes,

 3. XB schreef:
  22/09/2021 om 10:35 pm
  @XB Dat is nou net het probleem. De meeste mensen snappen het NIET!
  Vele niet, omdat het te ingewikkeld is of geen tijd en zin om zich er in te verdiepen, maar ook velen niet
  omdat ze het niet willen snappen. Dat laatste is ernstiger.
  Het enige (nou ja niet het enige hoor) wat je kan doen is iedereen op zijn verantwoording wijzen voor
  het gehele land, maar vooral hun “geliefden”, hun kinderen en evt. kleinkinderen, andere familie en kennissen.!!!

 4. Jan Jansen schreef 22/09/2021 om 3:40 pm
  “39% effectiviteit via vaccin.
  Minstens 13 keer 39% is 507% effectiviteit van natuurlijke immuniteit.
  Hoe kan iets meer dan 100% effectief zijn?
  En hoe kan het dat er toch mensen ziek worden als iedereen beschermd is via natuurlijke immuniteit?
  Ergens klopt hier iets niet.”

  Uw logica klopt niet.

  Als een profylactisch bedoelde therapie 39% effectief is, is dat zwaar onvoldoende. Als een andere profylaxe, bv het condoom zo effectief zou zijn dan zou je het kunnen aanbevelen aan mensen met een kinderwens (en ja, deze logica klopt ook voor geen meter, maar door overdrijven wordt het punt wel duidelijk). Zouden er condooms in de winkel liggen als er op stond ‘39% effectief’?

  Als een voorbehoedsmiddel voor 39% beschermt dan wordt dus 61% alsnog ziek. Als een ander methode 13x zo effectief is dan worden er dus 61:13 =~ 4,6% nog maar ziek. Dan is de andere methode dus beter dan 95% effectief.

  Een spuit die 39% bescherming geeft tegen een besmettelijke ziekte is dus compleet waardeloos. Als je de bijwerkingen in acht neemt dan is dus het middel spreekwoordelijk erger dan de kwaal!

 5. We moeten snel nieuwe verkiezingen hebben. Ieder stemt gevaccineerd of niet op FVD.
  Nog de enige optie die we zouden moeten omarmen.

  Spyfromthesky

 6. REVOLUTIE! Demonstranten geleid door bouwvakkers in Melbourne sluiten belangrijke snelwegen af vanwege COVID-tirannie en verplichte inentingen

  Het lijkt erop dat er zich een ware revolutie ontvouwt in de stad Melbourne, Australië. Australië leidt momenteel de wereld in medische tirannie nu ze in de afgelopen weken zijn afgedaald naar een totale medische politiestaat, Lees veder op

  https://www.frontnieuws.com/revolutie-demonstranten-geleid-door-bouwvakkers-in-melbourne-sluiten-belangrijke-snelwegen-af-vanwege-covid-tirannie-en-verplichte-inentingen/

 7. @ QW, je hebt gelijk dat een grote massa zich nog niet bewust is wat er werkelijk aan het gebeuren is, maar ze staan echt niet blij te jubelen voor die fascistische maatregelen, ze denken, als het moet, dan moet het maar, maar ze beseffen nog steeds niet dat het niet moet, omdat ze veel te weinig zelf willen natrekken, ik ken ook zo iemand, ‘ze zegt, ”als ik dat allemaal moet gaan natrekken, daar word ik zot van, ik kan de wereld toch niet veranderen”, ze heeft al twee Moderna prikken gehaald, ik vrees voor haar leven, maar mij snapt ze niet. Het is geen kwade wil, ze snapt gewoon niet hoe het echt in elkaar zit. Groetjes,

 8. Beste Xander deze verhalen hoorde ik al 2 maanden geleden en ik vroeg U in een reactie van mijner zijds om dit te onderzoeken omdat ik niet zeker wist of dat allemaal klopte..Bedankt voor Uw research werk maar het stemt mij niet vrolijk.Integendeel zelfs maar ik blijf strijdbaar.
  Ik wil alle lezers van Uw site en U zelf er op attenderen om de laatste show van Robert Jensen te beluistern en vooral het moment dat hij een kleine greep van alle doden werelswijd door die gemene prik zijn gevallen.Ik moest even bij komen van intense woede alhoewel ik geweld verafschuwd maar dit gaat richting revolutie wereldwijd.Gemener en doortrapter kan je het niet bedenken.Nogmaals luister naar Robert hij verwoord het zo goed allemaal
  Show 390.
  https://jensen.nl/
  We geven niet op !!!!!
  AMEN.!!!!!!!

 9. ludwig idd, een trol of een mol maakt niet veel uit,maar door wie worden ze betaald
  dat is de vraag .
  l

 10. @ Freedomfighters for Saint Germain
  @ XB
  Het is niet klakkeloos n.l. verschillende bronnen waarbij (ik geef toe) veronderstellingen. Maar wat zou het toch ontzettend fijn zijn als datgene wat ik geschreven heb (80%) de waarheid niet is en het werkelijke percentage veel lager is.
  Misschien kunt u dat aantonen.
  Maar het over het algemeen naïve Nederlandse volk in aanmerking nemende…

 11. Aan Jan Jansen

  Een vaccin zou 100% effectief “kunnen” zijn.
  Dit is na vaccinatie

  Ons immuunsysteem heeft normaal gezien anti-stoffen.
  Als wij nu besmet worden, dan zal ons immuunsysteem meer anti-stoffen aanmaken.
  Dat worden er dan waarschijnlijk 10, 20 of 30 x zoveel dan dat wij voor de
  besmetting hadden.

  Dus twee verschillende zaken
  Hopelijk is dit goed uitgelegd.

 12. Als een “dokter” ons medische bijstand zou weigeren zou ik hem kortaf meedelen hem DIRECT gerechterlijk te vervolgen voor niet-bijstand aan personen in gevaar. Géén genade.

  Excuseer voor de schrijfwijze (ik ben Franstalig).

 13. De staat Washington neemt stakingsteamcoördinatoren in dienst voor uitbreidingen van quarantainekampen

  https://www.naturalnews.com/2021-09-21-washington-state-government-stealth-edits-job-posting-to-remove-strike-team-from-covid-quarantine-camp-ad.html

  Mike Adams
  google vertaling
  De regering van de staat Washington heeft stiekem een ​​openbare vacaturelijst bewerkt waarin werd opgeroepen tot het inhuren van ‘striketeam-adviseurs’ voor een isolatie- en quarantainevoorziening in Centralia, WA (zie onderstaande link). Nadat het nieuws over de vacature viraal ging, werd de vacature gewijzigd om de term ‘strike team’ uit de functietitel te verwijderen, evenals het gedeelte ‘plichten’ van de functiebeschrijving.

  Het doel van het “stakingsteam” is om de huizen van niet-gevaccineerde mensen te overvallen en hen onder schot in quarantaine / vernietigingskampen te dwingen, waarna velen waarschijnlijk zullen worden uitgeroeid. Hun dood zal natuurlijk worden toegeschreven aan ‘covid’.

  Het is duidelijk dat malafide regeringen in Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, het VK en andere landen zich voorbereiden op de geplande massale uitroeiing van hun eigen bevolking, met covid-vernietigingskampen in aanbouw en gevierd als een soort “definitieve oplossing” voor de pandemie.

  We hebben het volledige verhaal, met links, screenshots en mijn podcast hier:

  https://www.naturalnews.com/2021-09-21-washington-state-government-stealth-edits-job-posting-to-remove-strike-team-from-covid-quarantine-camp-ad.html

 14. @ QW, geloof je dat, hun beweren dat? Ze liegen er keihard op los de prikfascisten & hun media-propaganda, ”we moeten allemaal 1 geluid laten horen, anders gaan er te weinig gaan vaxxen!” Ze vragen zich nooit af hoeveel priklijders & doden er al gevallen zijn?! Denk je nu echt dat mensen staan te springen om voortdurend voor dit of dat testen te moeten ondergaan & prikken waarvan ze niet weten wat gevolgen die hebben & wat erin zit, ze zijn gezond, hun moeten niet bewijzen dat ze gezond zijn, dat is de Orwelliaanse omgekeerde dystopie! Trek maar eens na, eerst was er ”dansen met Jansen!” Nu, ”uw prikpas vervalt zonder derde boosterprik, de genocide is al goed op gang gekomen hee, meer dan 6 miljoen prikdoden onder de mat, trek maar eens na?

 15. Ga voeding en brandstof hamsteren voordat het te laat is, als de grote golf stervende gaan komen in het griepseizoen, dan zal de economie knarsend tot stilstand komen. Dan ligt alles plat vanwege te weinig werkende personen meer. De mensen slagers die we zorgpersoneel noemen wassen hun handen in onschuld omdat het hun opgedragen is door de zorginstellingen. Van bevel is bevel, want anders werd je ontslagen. Die zogenaamde zorg kanjers zijn de uitvoerende van de genocide op hun medemens. Alleen vele begrijpen dat niet echt en vooral de prikkers die per injectie betaald werden. Ze stelde geld boven hun medemens zonder het zelf te beseffen. Want die hebben zelf niets uitgezocht over dat zogenaamde experimentele genetische vaccin, wat in werkelijkheid een euthanasie spuit is. Dit gaan we over de gehele wereld zien voltrekken.

 16. QW: u herhaalt klakkeloos een percentage: waarom doet u dat?

 17. Onvoorstelbaar en eigenlijk ronduit schofterig dat de politici van Israel dit toegelaten hebben : opnieuw met het Joodse volk medisch experimenteren : nog steeds is die verblinding er bij het Joodse volk.
  De ogen zullen opengaan maar misschien moet de ellende voor Israel nog groter worden als nu !!
  Ook Israel Today liep met de vaccinatie weg , daar gaan nu langzamerhand de ogen open

 18. En hierbij te bedenken dat ongeveer 80 % (!!) van de Nederlandse bevolking instemt met de maatregelen…
  En dan betreft dit alleen nog de Nederlandse bevolking.
  Hoeveel is dat in andere landen?
  Wat voor geest waait er over de wereld??

 19. Een goed artikel. Bij mij komt dan de gedachte boven:
  O ja… aan de prik kan het niet liggen…❓
  Ik heb net wat anders gelezen….
  Twee professoren Arne Burkhard en Walter Lang beide pathologen met vele jaren ervaring, hebben tien overledenen onderzocht die overleden zijn na de Covid -19 vaccinatie.
  Ze ontdekten dat 7 overledenen waarschijnlijk tot zeer waarschijnlijk verband hadden met de vaccinatie, van één patiënt was het onduidelijk bij twee personen was er geen oorzakelijk verband, maar wel gelijkenissen tussen gevallen die zij in verband brachten met vaccinatie ( bloedklonters van de witte bloedlichaampjes)
  Wat wel opmerkelijk was , dat er bij deze 10 overledenen drie gevallen waren van zeer zeldzame auto-immuum ziekten.
  De ziekte van Hashimoto een autoimmuunziekte die door de werking van de schildklier ontstekingen in de haar vaten ( kleinste bloedvaatjes ) teweeg brengt die tot huid bloedingen leiden.
  Verder werd het syndroom van Sjörgen genoemd, ontstekingen in de speeksel klieren.

  Ze noemen het geen representatief onderzoek omdat het slechts om 10 sterfgevallen gaat.
  Maar het was wel heel opmerkelijk dat er drie van de tien mensen overleden zijn aan een auto-immuun ziekte.
  In verhouding tot de gewone bevolking is dat aantal zeer hoog.

  Hun meest opvallende bevindingen toonden ophopingen van lymfocyten ( witte bloedlichaampjes ) in de meest uiteenlopende organen, hartspier, nieren, baarmoeder milt enz.
  Het “ eigen weefsel “ van de overledenen werd als het ware aangevallen door. lymfocyten follikels die zich hadden ontwikkeld op totaal verkeerde plaatsen in het lichaam B.V. Longweefsel.

  Deze patholoog ( dr Lang ) had in zijn leven honderden onderzoeken gedaan en nog nooit zulke ophopingen van lymfocyten in weefsels gezien.

  Beide onderzoekers pleiten voor MEER ONDERZOEKEN , maar beiden vinden dat hun bevindingen van 10 overleden; personen dermate ernstig is dat ze het nodig vonden om mensen nu al meteen met hun bevindingen voor te lichten om zo te proberen de risico’s te beperken.
  Ze stellen ook dat ze 90% van schade na vaccinatie mislopen omdat men alleen maar kan zien wat men weet en autopisie ‘s. ( onderzoek van de overleden )vaak wordt belemmerd.

  Met de informatie die nu “ los” gaat komen gaan we een moeilijke tijd tegemoed.
  Als mensen gaan inzien dat dit vaccin een experimenteel middel is ( wat niemand verteld is , terwijl dat wel moet ) want het is nog steeds in onderzoek namelijk de derde fase van de proeven) een middel, wat alleen voor nood gevallen is goed gekeurd, en nu min of meer onder dwang de HELE bevolking door Hugo de Jonge wordt verplicht….
  In zijn persconferentie van 8 maart zei hij dat hij geen enkele compassie heeft met mensen die niet willen vaccineren.
  Geen enkele herhaalde hij op een vraag van de journalist.
  De laatste persconferentie exact hetzelfde. Op een vraag van het ND of RD antwoordde de Jonge schamper, je kunt ook geen lid zijn van een kerk als je de drie formulieren van enigheid niet ondertekend, dus kun je ook niet zonder vaccinatie ergens naar binnen. ( hele persconferentie afkijken )
  De advocaat Reiner Fuellmich heeft nu bij het Europeesche hof een officiële aanklacht ingediend tegen de EMA gesteund door vele artsen en wetenschappers om de vaccinatie onmiddellijk stop te zetten.

  Is het dan gek dat er nog geen nieuw kabinet is…..met z’ on dictator, Hugo die de bevolking op de knieën dwingt.
  Ik dacht dat de overheid en voor de mensen is en niet andersom.
  Daar heeft Hugo nog nooit van gehoord.

  Als Kaag antwoord op een vraag van Wilders of ze Rutte wel vertrouwd , “ Ik vertrouw eigenlijk maar heel weinig mensen, alleen mijn man en kinderen en mijn familie en een enkele vertrouweling” is het dan gek dat ons land in een grote crisis als corona onbestuurbaar is/ wordt. ❓Deze uitspraak in een land van coalities waar juist vertrouwen in elkaar zo belangrijk is.

  Dit wordt chaos van Bijbelse proporties. Totale chaos en onbestuurbaarheid.
  Nu kijken we nog voornamelijk naar, Nederland maar in de VS tekent zich dit ook al af.
  En Frankrijk en Italië , Australië, en meerdere ( ontwikkelde ) landen.
  Leven we dan echt in de opmaat tot de regering van de “ antichrist” ❓
  De grote wereldwijde organen VN en de WHO “ spelen dit spel “ ook actief mee.
  Komt daar “ de “ “ een “ grote ( wereld ) leider uit tevoorschijn “
  2000 geleden is Jezus “ in het vlees “ naar de wereld gekomen als Zoon van God.
  Hij heeft met Zijn lijden en sterven de zonde der wereld en van de mensheid gedragen.
  Ook voor u en mij persoonlijk. Roep Hem aan nu het nog kan en niet te laat is.
  Hij wacht op uw antwoord en dan mag de wereld tekeer gaan en rampen ons bedreigen,
  In Zijn armen zijn wij veilig, zowel in dit leven als na dit leven.
  Shalom
  Anna

 20. Wereldgenocide op termijn. Hoe dom kun je zijn om deze gifzooi, dat in 10 maanden in elkaar is geknutseld, je te laten inspuiten. Dan moeten toch alle rode lampjes gaan branden. Toch zal het als een boemerang gaan werken op deze kwaaddoeners.

 21. Allemaal voor het geld. De overheden willen per se, nu onmiddellijk alle economische sectoren open. Daarom worden er “vaccins” massaal toegediend die in het beste geval pas in 2024 goedgekeurd kunnen worden, nadat het onderzoek met postief resultaat afgerond is. Bij negatief resultaat: opnieuw beginnen met de ontwikkeling. Aan de economie wordt iedereen opgeofferd. En als het mislukt, wat als al de onheilstijdingen die we horen en lezen zelfs maar half waar zijn onvermijdelijk is, dan crasht de economie. En erg genoeg willen de meeste mensen eveneens per se nu onmiddellijk dat virus weg en trappen met ogen open in de val.
  Het is wat het is, een kluizenaarsbestaan lijkt me aangewezen tot de pandemie vanzelf uitdooft, wat zonder vaccins nog jaren kan duren, en stilaan wordt duidelijk dat het met de huidige onafgewerkte vaccins nog heel wat meer jaren gaat duren. Bereid u maar voor op een economische ramp waarbij vergeleken 1929 slechts een voetnoot in de geschiedenisboekjes was.

 22. Hitler kon ook jarenlang ongestoord zijn gang gaan, ook in Nederland.

 23. we leven in fascistische tijden, waar de nazi’s zich onder het gewone volk bevinden in grote getallen!
  Wat mij verschrikkelijk stoort is het feit dat media onwaarheden blijven spuien en men op de reactiezone van een artikel bijvb bij HLN enkel de nazi’s aan het woord laat, en heel af en toe een heel braaf commentaartje van een twijfelaar wordt toegelaten, al de rest wordt gecensureerd. Je zou voor minder een ferme tik willen verkopen aan hoernalisten!

  Het lijstje medialeugens, niet limitatief en mag gerust aangevuld worden:

  1. het is een vaccin.
  –>Nope is het niet !!!
  2. het vaccin is veilig.
  –> Nope, has never been!!
  3. er is geen alternatief dan de spuit.
  –>Toch wel, ivermectine in combinatie met doxycycline werkt quasi voor 100% ! Zero deads. Het feit dat het niet verkoopbaar is in het Westen maakt van politici simpelweg MOORDENAARS, ik kan het niet verbloemen. Duizenden mensen hadden helemaal niet moeten sterven, laat dat ff ferm inzinken !
  4. enkel niet-gevaccineerden kunnen het virus doorgeven en zijn verantwoordelijk voor de varianten
  –> deze medialeugen wordt graag in stand gehouden, maar zal weldra ook “another break in the msm lie-wall” krijgen. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel!

  Vul gerust aan
  dank u

 24. 39% effectiviteit via vaccin.
  Minstens 13 keer 39% is 507% effectiviteit van natuurlijke immuniteit.

  Hoe kan iets meer dan 100% effectief zijn?
  En hoe kan het dat er toch mensen ziek worden als iedereen beschermd is via natuurlijke immuniteit?

  Ergens klopt hier iets niet.

  Wordt a.u.b. niet boos op mij ik gebruik slechts de getallen in dit artikel en doe een simpel rekensommetje.

  Wellicht dat beschermingseffectiviteit verward is met effectiviteit voor het stoppen van de Deltavariant.

 25. Ik ben erg benieuwd wat deze herfst/winter ons gaan brengen. Als de grote hoeveelheid vax doden en -gewonden uitblijft, dan ben ik bang dat dit van kwaad tot erger gaat.

  Ik hoop dat ze de vaccin status van de opgenomen IC patiënten gaan vermelden, maar kans is groot dat we het van klokkenluiders zullen moeten hebben.

  Erg van de regering van Israel die haar volk heeft uitgeleverd. Onverwerkt trauma? Angst voor het virus? In ieder geval is daar er ook nog een deel volledig ongevaxt, maar voor hoe lang?
  Ik hoop dat Israel verstandig wordt en stopt met deze vaccins, maar ik ben bang dat ze tot het eind moeten meewerken aan dit experiment, anders volgen er wellicht sancties.

 26. Men kan thuis ook bevallen? Ik wil niet eens naar een kliniek, voor nix eigenlijk, de grootste broeihaarden voor alle soorten van dodelijke besmettingen, dit Corona is geen dodelijke besmetting, 99,95% heeft er nooit last van gehad, de focus van de medische fascisten is opzettelijk voor andere agenda’s dan onze gezondheid, velen zijn al bezig met een parallelle samenleving op poten te zetten, om niet vaxxers via andere wegen te helpen toch aan de nodige zorg te krijgen, die de nieuwe fascisten ons weigeren! Ze gaan daar niets mee bereiken dan waarschijnlijk burgeroorlog als ze daar niet direct mee ophouden! Ik zorg al sinds mijn volwassen leeftijd zelf voor mijn lichaam, heb geen politieke bemoeials ervoor nodig, ik heb op internet gezien dat iemand in Nederland Rutte er al lang af wilde krijgen met een totaal nieuw soort partij die dat allemaal wilden gaan oplossen, maar die Rutte kon toen ook lekker blijven zitten stelen & liegen! Dus het probleem zit bij dat staatsgeloof & die zogenaamde democratische politieke systemen die alleen maar psychopaten aan de macht helpen blijkbaar, zo’n partijke als FVD zal daar ook nooit iets aan kunnen veranderen!

 27. Schandalig en dat hoort je niet in het nieuws. Een kind komt gehandicapt op deze wereld door die foute vaccins of toch door wat er in verwerkt zit, nogmaals schandalig. Shalom

Comments are closed.