New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester

—————————————————————————————————————————————–

Is de populaire serie ‘The Handmaid’s Tale’ inderdaad predictive programming? – Klokkenluider (directrice) onthult fraude met Pfizer vaccin- en veiligheidstesten – 12 jarig Duits meisje sterft 2 dagen na Pfizer injectie – Vader van 16 jarige zoon die stief na ‘vaccin’: “Mijn overheid heeft tegen mij gelogen”

—————————————————————————————————————————————–

Is de film ‘Utopia’ (2019), waarin een geplande pandemie werd voorspeld die wordt gebruikt om de wereldbevolking in het geheim te steriliseren, realiteit aan het worden? Uit een nieuwe studie gepubliceerd in het New England Journal of Medicine (NEJM) blijkt dat de valselijk als ‘vaccins’ verpakte Covid-19 gentherapie injecties verwoestend zijn voor zwangere vrouwen (7). Dr. Simon Thornley (University of Auckland) en dr. Aleisha Brock onderwierpen de cijfers van het Amerikaanse CDC aan een grondige analyse, en kwamen tot de conclusie dat tussen de 82% en 91% van de onderzochte zwangere vrouwen die tijdens hun eerst trimester een Covid shot haalden, een miskraam kregen.

‘Wij trekken de conclusies van de Shimabukuro et al. studie om het gebruik van het mRNA vaccin in vroege zwangerschap te steunen, dat nu overhaast in veel internationale richtlijnen voor vaccingebruik is opgenomen, in twijfel,’ schrijven de researchers, die grote bedenkingen hebben bij de aanname dat de testen met vrouwen die in hun derde trimester representatief waren voor alle zwangeren. De testen ‘negeerden ervaringen in het verleden met middelen zoals thalidomide.’

De ‘vaccins’ hadden pas ‘veilig’ mogen worden bevonden als er eerst uitvoerig onderzoek was gedaan naar de gevolgen voor zwangeren in hun eerste en tweede trimester, wat echter niet is gedaan, zo betogen de researchers. Ze roepen daarom op om de injecties aan zwangere vrouwen onmiddellijk stop te zetten.

Uit een eerdere studie bleek dat maar liefst 104 van 127 onderzochte gevaccineerde vrouwen in de eerste 20 weken een spontane abortus had gekregen. Het percentage miskramen was maar liefst 82%, tegen 10% normaal. (6) (Aanvulling 6/11: ook dit document viel ten prooi aan de censuur. Gelukkig hebben wij het destijds opgeslagen: Vaccine_safety_in_preg_NEJM_May_28_2021).

Pfizer wijst op de kleine lettertjes: ‘onvoldoende data om risico’s in te schatten’

In een reactie wees Pfizer erop dat in de kleine lettertjes staat dat er nog steeds ‘onvoldoende data zijn’ om te kunnen zeggen wat de risico’s zijn van hun ‘vaccin’ voor zwangere vrouwen. Vorig jaar hebben wij uitgebreid de officiële bijsluiters en zorginstructies van het Pfizer vaccin besproken, waarin werd geadviseerd deze injectie NIET aan zwangeren te geven, en ook niet aan vrouwen met een onmiddellijke kinderwens. Al deze waarschuwingen werden echter volledig genegeerd door de politiek en medische instanties, ook in Nederland. Die bestookten het argeloze publiek met de glasharde leugen dat het ‘vaccin bewezen veilig’ zou zijn voor zwangere vrouwen.

Een Amerikaans lab constateerde in september een 20-voudige toename van baarmoederkanker na de start van de Covid injecties, maar de Amerikaanse CDC alsof zijn neus bloedt en beweert dat er geen duidelijke veiligheidskwesties zijn geconstateerd met dit ‘vaccin’ voor de vruchtbaarheid, zwangeren en ongeboren baby’s.

De CDC claimt dat de berekeningen die op 90% miskramen uitkomen, niet juist zijn. ‘Het onderzoek naar meer dan 1000 zwangerschappen was nog niet afgerond. Ongeveer 10-25% van bekende zwangerschappen eindigt in een miskraam. De CDC experts zullen de gevolgen van Covid-19 vaccinaties op zwangerschappen en eventuele veiligheidsproblemen nauwkeurig blijven monitoren.’ Tevens wordt herhaald dat ‘de voordelen groter zijn dan de risico’s.’

Research directrice onthult fraude met Pfizer testen en cijfers

‘Voordelen’, maar voor wie? Naar het zich laat aanzien vooral voor Pfizer en de andere ‘vaccin’producenten. Er komt steeds namelijk meer bewijs dat Pfizer doet waar het al jaren berucht om staat, en waar het reeds miljarden aan boetes en schadevergoedingen voor heeft moeten betalen: frauderen met de cijfers, en liegen tegen het publiek over de zogenaamde ‘veiligheid’ en ‘effectiviteit’.

Brook Jackson, een regionale directrice werkzaam bij Ventavia Research Group, onthulde aan onderzoeksjournalist Paul Thacker voor The BMJ (site voor professionals in de zorg) dat haar bedrijf betrokken is bij het vervalsen van de Pfizer testdata en het schenden van de anonimiteit van patiënten. Ook werden er niet afdoende getrainde ‘prikkers’ ingezet, en werd er traag gereageerd op gerapporteerde bijwerkingen, terwijl de afdeling die belast is met kwaliteitscontrole werd overspoeld met de problemen die ze met deze vaccintesten ontdekten. (2)

Ingrediënt in kinder’vaccin’ toegevoegd om hartaanvallen te stabiliseren

Ondanks deze aangetoonde zorgwekkende veiligheidsproblemen is de CDC – deels bestaand uit ‘ex’ Pfizer officials (!) – toch akkoord gegaan met het ‘vaccineren’ van 5 tot 11 jarige kinderen. De Britse site The Exposé bericht op basis van onderzoek dat Pfizer de formule voor kinderen heeft aangepast met een ingrediënt dat mensen stabiliseert als ze een hartaanval hebben gehad.

Leest u dit nog een keer over, want het betekent dat Pfizer op voorhand wéét dat ook jonge kinderen ernstige hartstoornissen kunnen krijgen van hun Covid ‘vaccin’, en dat terwijl onlangs opnieuw werd vastgesteld dat Covid zelf geen enkel gevaar vormt voor kinderen. (3) Op undercover opnames in september was te zien hoe J&J officials (Janssen) zeiden dat kinderen beslist geen ‘vaccin’ moeten nemen.

Nieuwe jonge doden: 12 jarigen in Duitsland en Thailand, en 16 jarige in VS

Voor een 12 jarige jongen uit het Duitse Cuxhaven komt de aanpassing van Pfizer sowieso te laat. Hij is twee dagen na zijn tweede Pfizer shot overleden. Medische onderzoekers geven toe dat er voldoende bewijs is te stellen dat het ‘vaccin’ inderdaad de oorzaak was. Een paar dagen eerder was een 12 jarige meisje uit Thailand een week na haar Pfizer injectie in een coma beland. (4)

In Texas liet een huilende vader Ernest Ramirez een foto zien van zijn 16 jarige zoon in een lijkkist. De jongen stief na kort na zijn Covid injectie. ‘De regering zei tegen me dat het veilig en effectief was. De regering heeft tegen mij gelogen. Ze zeiden dat het risico het waard was, maar dat was niet zo.’ (5)

Idee om wereldbevolking uit te dunnen met vaccins niet nieuw

De film ‘Utopia’ (2019) gaat over een opzettelijk gecreëerde pandemie met een luchtwegvirus, die wordt misbruikt om de hele wereld te injecteren met ‘vaccins’ waar in het geheim een sterilisatie formule in is gestopt (zie ons artikel van 21 juni). Louter fictie? Bill Gates pleit al jaren in tal van toespraken, presentaties en lezingen letterlijk voor het inzetten van vaccins om de wereldbevolking te verminderen.

Dat hij bloedserieus is bleek al in 2014, toen de Catholic Doctors Association in Kenia de grotendeels door Bill Gates (GAVI alliantie) gefinancierde en gecontroleerde WHO beschuldigde van het onvrijwillig chemisch steriliseren van miljoenen Keniaanse meisjes en vrouwen met een tetanus’ vaccinatie campagne. Onafhankelijke laboratoria hadden in ieder getest vaccin een sterilisatie formule gevonden. Uit Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filippijnen kwamen vergelijkbare beschuldigingen. Aanvankelijk ontkende de WHO, maar na enige tijd gaf de organisatie toe dat er al meer dan 10 jaar lang gewerkt werd aan deze (geheime) sterilisatie vaccins.

Waren de misdadige injectiecampagnes in deze landen een test voor wat er nu heimelijk wereldwijd met de Covid ‘vaccins’ wordt gedaan? Zo ja, dan zou de populaire serie ‘The Handmaid’s Tale’ inderdaad wel eens een vorm predictive programming kunnen zijn, en het zou het aantal geboren kinderen de komende jaren wel eens extreem kunnen gaan dalen.

De globalistische klimaat-vaccinatie sekte, die ook onze overheid totaal in zijn greep heeft, zal daarmee één van de twee belangrijkste doelstellingen van deze feitelijke Derde Wereldoorlog tegen de mensheid realiseren: een forse, aan exterminatie grenzende uitdunning van het menselijke ras naar maximaal 1,5 miljard mensen (Agenda-2030), maar het liefst naar slechts 500 miljoen (Georgia Guidestones).

 

Xander

(1) Health Impact News (/ The Epoch Times)
(2) BMJ Investigation (PDF)
(3) The Exposé
(4) The Covid World via Health Impact News
(5) Hal Turner Radio Show
(6) Skirsch.com via TrialSiteNews
(7) Natural News / The Epoch Times)

Zie ook o.a.:

28-10: Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilg is (/ Kinderen lopen door het vaccin zelfs volgens Pfizers eigen bevindingen slechts een half procent minder risico op Covid, waar 99,17% niet eens klachten van krijgt  )
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
12-10: Bekende Oostenrijkse filosoof voorspelde eeuw geleden vaccin dat spiritualiteit blokkeert
10-10: Opgenomen gesprek ministers Israël bevestigt kwaadaardige intenties Covid vaccinaties ( / Israëlische regering van plan om ongevaccineerden af te sluiten van complete gezondheidszorg – Nogmaals ‘het teken van het Beest’ )
02-10: Conferentie Duitse pathologen zeer bezorgd over ontdekking nanochips in Covid-19 vaxdoden
01-10: Extern lab ontdekt nanodeeltjes en vreemd ‘levend’ organisme in Moderna en J&J vaccins
28-09: Project Veritas undercover: J&J officials zeggen dat kinderen beslist geen vaccin moeten nemen 
21-09: Overheidsmedicus in geheime Project Veritas opnames: ‘Covid vaccins zijn complete rotzooi’
19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
16-09: Internationale Science Direct studie: Kinderen lopen veel meer gevaar door vaccins dan door Covid
15-09: Amerikaans lab constateert 20-voudige toename baarmoederkanker na start Covid injecties (/ Lab eigenaar patholoog dr. Cole: ‘Chronische ziekten bij vaxxers met 2000% gestegen’ – Enorme afname ‘helper’ T-cellen maakt vaxxers kwetsbaarder voor virussen, kanker en andere ziekten)
14-09: WOB verzoeken bewijzen bedrog: Instanties hebben Pfizer vaccin blind goedgekeurd zonder data te checken
08-09: Britse universiteit bevestigt dat spike proteïnen Covid vaccins hartaanvallen veroorzaken
01-09: Anthony Fauci (‘Dr. Death’) wil verplichte Covid injecties voor alle kinderen van alle leeftijden
06-08: Pfizer document waarschuwt dat vaxxers gevaar kunnen vormen voor ongevaccineerde zwangeren en moeders ( / Pfizer erkent ‘shedden’ potentieel gevaarlijke ingeënte vaccinstoffen van persoon op persoon via adem en huidcontact)
05-08: Deel 2 lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Dit is depopulatie door verplichte vaccinaties’
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavirus massale depopulatie kunnen veroorzaken
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
09-04: Human Microbiology Institute: Covid vaccins kunnen ALS, Creutzfeld-Jakob en Alzheimer (/ Vaccinzombies’: Wordt de succesvolle serie ‘The Walking Dead’ de komende jaren op iets andere wijze realiteit?)
08-03: Vraag het aan Amazons Alexa: ‘Bill Gates zegt dat met vaccins miljarden mensen uit te moorden zijn’
07-03: Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

2020:

04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
19-04: Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
07-04: Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

39

 1. Beste Xander,
  U refereert vaker aan “Utopia” uit 2019.
  Dit is echter een Amerikaanse remake van de Engelse versie uit 2013 die twee seizoenen heeft gelopen. Overigens werd ook het tweede seizoen van de Amerikaanse versie al opgenomen, toen de opnames opeens, zonder opgaaf van redenen werd gestaakt. De werkelijkheid was blijkbaar iets sneller dan “Hollywood”…

  De Engelse versie is een stuk beter en, logischerwijs, gedetailleerder.
  Hij is binnen te hengelen via BitTorrent. Desgewenst kan ik hem U ook doen toekomen.

 2. Zeer interessant artikel over luciferase;

  ” Werd Luciferase door Big Pharma vermeld als ingrediënt in de COVID-vaccins? Nee dat was het niet. Dus de volgende vraag wordt: waarom zou Big Pharma niet onthullen dat Luciferase een ingrediënt is in de vaccins – aangezien het duidelijk vermeld staat (in ten minste één patent van één bedrijf) als gebruikt? De reden is nogal onheilspellend: Big Pharma heeft grote plannen voor Luciferase en Big Government heeft er ook grote plannen mee. De technologietak van het Amerikaanse leger, DARPA, vecht momenteel met Moderna over de eigendom van het COVID-vaccin, omdat DARPA “een implanteerbare biochip heeft gefinancierd” die kan worden gebruikt “om deze in te zetten ”

  Gehele artikel hier;

  https://emeralddb3.substack.com/p/what-is-luciferase

 3. @Galilie
  Ik hoorde dat verloskundigen niets meer over geboorte afname of een toename van afwijkingen mogen vertellen.
  Er gingen geruchten dat het vreemd was dat meer zwangeren hun afspraken afzegden.

  “maar de paar ongevaccineerden lijken heviger ziek te zijn”
  Daar heb ik geen zicht op. Het shedding verhaal zit me behoorlijk dwars https://www.xandernieuws.net/algemeen/steeds-meer-berichten-van-ongevaccineerden-die-ziek-worden-na-contact-met-gevaccineerden/
  Ik ben maar begonnen met aanzienlijk meer vitamine D en ook preventief NAC (N-acetylcysteïne).
  Vitamine D om te verhinderen dat het spike eiwit zich vasthecht aan de celreceptoren en NAC voor het boosten van de aanmaak van glutation (anti-oxidant en opruimen van grafeenoxide, giffen). Ach, zink, magnesium, selenium (ook voor de werking van glutation)…, onbewerkt voedsel, het bekende riedeltje.
  NAC is door de FDA in Amerika in het verdomhoekje geschoven. Weet niet of je er daar nog makkelijk aan kunt komen. Dit is wat ik even snel kon vinden, er zal meer over te vinden zijn https://www.naturalproductsinsider.com/regulatory/fda-warning-letters-nac-cause-stir-supplement-sector

  Wat er in een shot zou kunnen zitten gaat mijn fantasie te boven. Wat ik dan weer wel begrijp is dat de inhoud tot staatsgeheim verklaard is.

 4. @Gallilie De fout die ongevaccineerden op dit moment maken, is dat zij hun immuunsysteem niet ondersteunen wat m.n. voor de ouderen zeer belangrijk is. En velen weten ook nog niet dat Ivermectine uitstekend helpt. Ik beveel hierbij aan de
  site van zelfzorg covid 19 te lezen en de aanbevelingen op te volgen. Zelfs gevaccineerden die toch weer ziek worden kunnen het ziekenhuis vermijden als ze toch weer een infectie oplopen. Het wordt zeker een barre winter voor al die mensen die dachten met de twee injecties veilig te zijn maar niets is minder waar. Daar wordt in de media natuurlijk weer vreselijk over gelogen maar er zullen er steeds meer wakker worden. En mijn voorspelling is dat op de IC’s totaal uit de hand gaat lopen, want met mondkapjes, anderhalve meter, QR codes etc. houd je geen enkel virus tegen en ook geen mutaties.

 5. “Waren de misdadige injectiecampagnes in deze landen een test voor wat er nu heimelijk wereldwijd met de Covid ‘vaccins’ wordt gedaan? Zo ja, dan zou de populaire serie ‘The Handmaid’s Tale’ inderdaad wel eens een vorm predictive programming kunnen zijn, en het zou het aantal geboren kinderen de komende jaren wel eens extreem kunnen gaan dalen.

  De globalistische klimaat-vaccinatie sekte, die ook onze overheid totaal in zijn greep heeft, zal daarmee één van de twee belangrijkste doelstellingen van deze feitelijke Derde Wereldoorlog tegen de mensheid realiseren: een forse, aan exterminatie grenzende uitdunning van het menselijke ras naar maximaal 1,5 miljard mensen (Agenda-2030), maar het liefst naar slechts 500 miljoen (Georgia Guidestones).”

  Dan vind ik het toch merkwaardig dat blijkbaar enkel in blanke regio’s, waar de vergrijzing van de bevolking reeds een feit is, zoveel moeite wordt gedaan om onder druk te vaccineren en mogelijk te steriliseren voor een daling van geboortes?
  Ook hebben steeds meer koppels moeite om kinderen te krijgen en moeten ze hun toevlucht nemen tot IVF en zelfs draagmoederschap.
  In europa is de daling van geboortes en de vergrijzing zelfs al zodanig hoog, dat voor werkkrachten migratie nodig is om de economie draaiende te houden?
  De vergrijzing en daling van geboortes strookt dus niet met het decimeren van de overbevolking in de wereld.
  Dit is dan ook eerder een gerichte aanval op democratieën om de mondige blanken onder totale (machts)controle te krijgen.
  Controle is het doel en vaccinatie is een middel, zoals kill bill gates reeds openlijk verkondigde.
  Islamieten zijn gemakkelijk manipuleerbaar met genetische beschadiging door eeuwenlange inteelt en reeds blinde, religieuze gehoorzaamheid waardoor zij nu al stevig onder controle worden gehouden.
  Afrika, waar nog steeds ongebreideld kinderen worden gekweekt, die dan sterven van honger, is anticonceptie nog steeds verboden en/of niet beschikbaar gesteld terwijl onder het mom van vaccinatie campagnes om bepaalde ziekten uit te roeien, het plan van sterilisatie in bepaalde landen wordt uitgevoerd, al dan niet met goedkeuring van corrupte dictators.
  Maar de afrikaanse onderontwikkelde, straatarme, zwarte bevolking wordt ook reeds gedecimeerd door de hongerdood, dus is dwangvaccinatie niet nodig, en ze worden door armoede ook al onder (machts)controle gehouden.
  (Tot zover onze westerse decennia lange inspanningen met miljarden ontwikkelingshulp terwijl afrika nog steeds blijft sterven van de honger.)
  De mensheid via vaccinatie (voor hun gezondheid!) uitroeien tot 500 miljoen is enkel om dan de overlevende zombie/slaven gemakkelijker onder controle te kunnen houden door een select clubje globalisten.
  Enkel in westerse, blanke welvaartstaten waar burgers vrijheden en rechten verworven hebben, is opnieuw die totale, dictatoriale machtscontrole (zoals in de tijd van daens/middeleeuwen/etc..) niet meer zo gemakkelijk te verkrijgen.
  Eenmaal de vrijheid geproefd, zal een vrij mens strijden totterdood om de vrijheid te behouden.
  Liever in vrijheid staande sterven dan te moeten leven op de knieën als slaaf.

 6. In mijn omgeving zijn verloskundigen en laboranten die helemaal in het coronaverhaal van Liego geloven en alle maatregelen strikt in acht nemen. Helaas is het contact aan het verwateren, omdat we niet op één lijn staan.
  Ik kan geen hoogte krijgen van geboorte afname of een toename van afwijkingen. Wellicht is het daarvoor in Nederland nog te vroeg? Het lijkt mij dat deze medici, op de eerste lijn, als eerste wakker zouden moeten worden…

  Ik zie wél een enorme angst toename, waardoor mensen waarvan ik het niet verwacht had, zich tot laten prikken…. In de omgeving is een corona explosie, met name onder gevaccineerden, maar de paar ongevaccineerden lijken heviger ziek te zijn… Wordt dit elders ook zo gezien?

 7. Zie de vriendschappelijke toenadering tussen de Israëlische regeringsleider Bennett en Gates over gezamenlijke oprichting van een werkgroep, die zich gaat richten op klimaat­verandering:
  Israël Today 6 Nov. 2021, Bennet in Glasgow.

  Denk daarbij ook aan het vaccinatieprogramma van Israël, waarbij Bennet, volgens de berichten, zich als haatzaaiende volksophistser heeft ontpopt.

 8. @Henk uit Veliko Tarnovo
  05/11/2021 om 10:20 pm
  Het bericht wat Ik inzond over Albert Bourla..
  Het ziet er naar uit dat je bericht waar is.
  Bericht van Mike Yeadon van vandaag 6/11/’21 via Telegram.

  Robin Monotti+Dr Mike Yeadon+Cory Morningstar Channel
  ON PFIZER CEO ALBERT BOURLA

  I don’t like or trust this person who succeeded Ian Read (who I did know somewhat) but he has a fully visible scientific & business career underwriting his giddy ascent to the dual role of CEO & Executive Chairman of Pfizer, Inc.
  He likes the limelight & is often on US network TV.
  His most recent appearance had him express pleasure at their new antiviral in covid19.

  Surely small molecule treatments completely negate the anyway illogical vaccine passports?

  Even if VaxPass had had a correct logic (which they don’t, since they neither prevent clinical infection or transmission…based on which it’s implausible that they could reduce severe outcomes either) now that a five day course of twice daily doses provides notionally similar clinical benefits, who in their right mind would take a vaccine? Or a booster?

  Vaccines, even good ones, bring about a permanent change to your immune system. They’re meant to. That’s how they work (if they do).

  A safe & effective small molecule treatment will wash out within 5 half-lives (given twice daily, the half life is probably hours, not days), with a major upside: you will still encounter the pathogen, if it’s real, and you will finish with normally acquired natural immunity. Job done.

  So what’s happening here might be seen as the beginning of the end. I say this with huge caution, but I don’t see how the global deception can continue for much longer.

  Do not get vaccinated. Do not give in.

  Hold the line.

  Mike

  Dr Mike Yeadon

  https://www.pfizer.com/people/leadership/executives/albert_bourla-dvm-phd

  Gelieve te vertalen in het Nederlands, zie siteregels. Mod.

 9. Zojuist gelezen:
  havenarbeiders beweren dat als ze willen heel Nederland kunnen plat leggen.
  Ik zie opstand middels de Vakbonden nog als enige mogelijkheid om de dictatoriale ontwikkelingen af te remmen, zeker als andere bedrijfstakken gaan ondersteunen.
  Toch vermoed ik dat het NIET zover komen gaat, omdat de tentakels van het beest ook al jaren binnen de vakbonden zitten:
  denk aan de gebeurtenissen Jongerius -Kamp i.v.m. verhoging AOW-leeftijd.

  Bron ? Mod.

 10. Bijna 90% van de jongeren in het Verenigd Koninkrijk heeft dankzij natuurlijke immuniteit al antistoffen tegen COVID-19

  Nieuwe cijfers suggereren dat bijna negen op de tien mensen in het Verenigd Koninkrijk tussen 16 en 24 jaar al antistoffen hebben om zichzelf te beschermen tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19).

  Deze schattingen zijn afkomstig van het Britse  Office for National Statistics  (ONS), dat bloedonderzoek heeft uitgevoerd bij mensen tussen de 16 en 24 jaar in de vier belangrijkste politieke onderafdelingen van het land: Schotland, Wales, Engeland en Noord-Ierland.

  https://chemicalviolence-com.translate.goog/2021-09-21-young-people-uk-antibodies-covid-natural-immunity.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=nui

 11. Zojuist vernomen:
  FNV-Havens raadt gebruik van QR-Code voor werknemers af.
  Indien dat wordt geëist “zou dat tot acties van de Vakbond kunnen leiden.”

  Bron ? Mod.

 12. @ wim 06/11/2021 om 12:46.
  Loffelijk streven, maar wat heeft dat voor zin?
  Ik heb nu over in totaal vijf mensen, allen werkzaam op medisch gebied, gehoord dat ze na vaccinatie ziek zijn geworden waarvan één met zeer ernstige hartproblemen, dat bijna een overlijden tot gevolg heeft gehad.
  Verder hoor ik af en toe berichten over andere zieken op verdere afstand.

  Denk niet dat wij ook nog maar íets zouden kunnen tegenhouden, ook niet met ‘vreedzaam’ protest zoals hier ook vaak, met goede bedoeling overigens, voorgesteld wordt.
  Denk jij dat allerlei duistere wezens, die zoveel liegen, misleiden, stelen, vreedzame mensen door hun knokploegen op zeer ernstige wijze laten aanvallen en MIShandelen, oudjes alléén laten sterven, kinderen willen inspuiten, tweespalt in een samenleving veroorzaken, middels de door hen betaalde omroepen haat zaaien tegen andersdenkenden, de economie kapot maken, kinderen in de moederschoot vermoorden, allerlei aanwijzingen naar zich toe trekken over rituele kindermishandeling en verkrachting, Nederland ‘omvolken’ enz. enz. enz. (veel te veel om nu te beschrijven), denk jij dat die boze geesten niet in staat zouden zijn om óók de tanks de straat op te sturen en opdracht te geven om op eigen bevolking met scherp gericht te schieten met doden tot gevolg?

  Denk jij dat de links-liberale ’tolerantie’ iets anders is dan dit?
  Ik veronderstel niet.

 13. Ik heb het onderzoek eindelijk gevonden Bron ? Mod. ipv alleen een artikel! Even het Twitter kanaal zoeken van dr. Simon Thornley.
  Hij ziet dat er van 824 gevolgde vrouwen er 712 vrouwen een gezonde geboorte was. Maar opvallend was dat uit die 712 er maar 12 geboortes waren van vrouwen die in de eerste 20 werken hun vaccin hadden gekregen. Bij de vrouwen met een miskraam bleek juist ongeveer iedereen het vaccin voor 20w te hebben gekregen.
  Je zou daardoor ook kunnen zeggen, vrouwen voorbij de 20w krijgen hogere kans op een gezonde bevalling. Want voorbij de 20w ging het juist bovengemiddeld goed!
  Naar mijn idee is Simon wel iets erg bijzonders op het spoor. Maar dit verdient vooral een nieuw onderzoek voordat je doet alsof herinterpretatie van cijfers ook werkelijk bewijs oplevert. Daarvoor was dit onderzoek totaal niet compleet. Je kunt hooguit indirect herleiden dat er iets mis lijkt te gaan.

  Wat mij wel opviel vanuit zijn analyse van het onderzoek, is hij bronnen aanhaalt van eerdere onderzoeken naar zwangere vrouwen en vaccins. Maar dat er dan bijvoorbeeld maar 25 vrouwen zijn gevolgd… Da’s toch nutteloos? Of dieren die zwanger waren, maar dan bij ratten. En dan zeggen dat er geen spike rommel werd doorgegeven door de placenta. Maar dat is niet te vergelijken tussen ratten en mensen! Zo zegt Simon, moet dit onderzoek worden bij primaten zoals apen, en dat is nooit gebeurd…

  Zo zie je maar weer, voor elke conclusie valt wel een bijpassend onderzoek te vinden. Iets waar Hugo ook erg goed in is denk ik zo…

  (Aanvulling 6/11: ook dit document in het artikel viel ten prooi aan de censuur. Gelukkig hebben wij het destijds opgeslagen: Vaccine_safety_in_preg_NEJM_May_28_2021). Mod.

 14. In het verleden heeft God gewaarschuwd voor de gevolgen van een corrupte regering. Zijn karakter veranderd nooit dus er staat regering, land en volk een vreselijk oordeel te wachten. God zal nooit tolereren wat Hij in het verleden ook oordeelde. Publiceer dit aub Xander, want het gaat echt gebeuren. Wat een mens zaait dat zal die oogsten.

  Amos 5
  7 Wee hun die recht in alsem veranderen, die gerechtigheid ter aarde doen liggen.
  8 Hij Die het Zevengesternte en de Orion gemaakt heeft, Die de schaduw van de dood verandert in morgenlicht,
  Die de dag duister maakt als de nacht, Die het water van de zee roept en over het aardoppervlak uitgiet:
  HEERE is Zijn Naam!
  9 Die Zich verkwikt door de verwoesting over de sterken, ja, verwoesting komt over de vesting.
  10 Zij haten wie in de poort opkomt voor het recht, zij hebben een afschuw van wie de waarheid spreekt.
  11 Omdat u de arme vertrapt en van hem een heffing op koren neemt, daarom hebt u huizen van gehouwen steen
  kunnen bouwen, maar u zult er niet in wonen; begerenswaardige wijngaarden hebt u kunnen planten,
  maar u zult de wijn ervan niet drinken.
  12 Want Ik weet dat uw overtredingen veel zijn, en uw zonden talrijk: u drijft de rechtvaardige in het nauw,
  u neemt zwijggeld aan, u duwt armen in de poort opzij.

  Heel belangrijk!!!!!!!! Laat God Zelf spreken
  13 Daarom zwijgt de verstandige in die tijd, want het is een kwade tijd.

  14 Zoek het goede en niet het kwade, opdat u leeft! Dan zal de HEERE, de God van de legermachten, met u zijn,
  zoals u altijd zegt.
  15 Haat het kwade en heb het goede lief, handhaaf het recht in de poort. Misschien zal de HEERE, de God van de
  legermachten, genadig zijn voor het overblijfsel van Jozef.

  En nu de gevolgen.
  16 Daarom, zo zegt de HEERE, de God van de legermachten, de Heere: Op alle pleinen zal er rouwklacht zijn,
  op alle straten zullen ze zeggen: Ach! Ach! Akkerbouwers roept men op tot rouwbetoon, en de klaagzangers
  tot rouwklacht.
  17 En in alle wijngaarden zal er rouwklacht zijn, want Ik zal door uw midden trekken, zegt de HEERE.

 15. Deze tekst aub corrigeren…

  “Uit een eerdere studie bleek dat maar liefst 104 van 127 onderzochte gevaccineerde vrouwen in de eerste 20 weken een spontane abortus had gekregen. Het percentage miskramen was maar liefst 82%, tegen 10% normaal. (6)”

  Deze text moet zijn.

  “Uit een eerdere studie bleek dat maar liefst 104 van 827 onderzochte gevaccineerde vrouwen in de eerste 20 weken een spontane abortus had gekregen. Het percentage miskramen was maar liefst 12%, tegen 10% normaal. (6)”

  Bron, direkt van het New England Journal of Medicine (NEJM) , die mijn link beneden…

  (Aanvulling 6/11: ook dit document viel ten prooi aan de censuur ,link gaf error. Gelukkig hebben wij het destijds opgeslagen: Vaccine_safety_in_preg_NEJM_May_28_2021).Mod.

 16. @ mod

  Nou ja, u schrijft zelf dat normaal 10% een miskraam krijgt, zonder vaccinatie. In dit onderzoek kreeg 12% een miskraam, met vaccinatie.

  Dan valt het dus best wel mee ja. Maar erger is dat u hier zodanig de getallen verdraaid dat het duidelijk fake nieuws is, en u uzelf ongeloofwaardig maakt…

  (Aanvulling 6/11: ook dit document in het artikel viel ten prooi aan de censuur link gaf error. Gelukkig hebben wij het destijds opgeslagen: Vaccine_safety_in_preg_NEJM_May_28_2021).Mod.

 17. Degene die mijn zoon een spuit zet komt zich bij mij naam en adres laten zien zodat ik direct hetzelfde bij hem ga aanrichten…of ik volg hem naar zijn woning zodra hii vertrekt.

 18. Misschien een idee als iemand in zijn of haar eigen omgeving iets gezien of gehoord heeft inzake een overlijden (of ernstige bijwerkingen vertoond) na vaccinatie dit direct op deze site te melden?

 19. CEO Pfizer NL erkent: Het is een nieuwe techniek en we hebben het nooit eerder gedaan. We zijn continue aan het leren hoe het immuunsysteem reageert op het vaccin: https://twitter.com/i/status/1455660980772409344
  De mensen zijn dus inderdaad de proefkonijnen.
  Het zou overigens vreemd zijn als de Pfizerpil wel op de markt mag komen, maar Ivermectine niet. Waarom moeten we Pfizer spekken voor een kwaal waarvan 99,8 % herstelt van de verschijnselen.

 20. Het bericht wat Ik inzond over Albert Bourla dat hij gearresteerd zou zijn zou een misser kunnen zijn.
  Ik krijg net bericht dat het fakenieuws is en hij vandaag verschillende keren op de Amerikaanse TV te zien was.
  Dus neem dat maar voorlopig met een paar korreltjes zout

 21. Op de site van het New England Journal of Medicine staat dat er 104 miskramen waren op de 827 zwangeren, dus niet 127.

  Is hier na te lezen.
  https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMx210017

  Maakt dat het minder erg Pol ? Mod.

  (Aanvulling 6/11: ook dit document in het artikel viel ten prooi aan de censuur Error. Gelukkig hebben wij het destijds opgeslagen: Vaccine_safety_in_preg_NEJM_May_28_2021).Mod.

 22. Israel had in maart het grootste deel van de bevolking gevaccineerd. Dus daar zou nu het geboortecijfer in moeten gaan storten? En een paar maanden later in Engeland en daarna Nederland?
  Of gaat het net als met het “grote sterven”” van gevaccineerden: steeds voorspeld maar nooit gebeurd?

 23. Xander,
  Dank voor deze tekst.
  Dag voor dag, stap voor stap naderen we de ontknoping!
  WE hebben de tijd- zij die geloven haasten niet – en we gaan zien hoe deze duistere “poppenkast” af gaat lopen.
  Ik hou het voorlopig even nog alleen de kwestie in ons vaderland: geen grotere leugenaars als de Jonge/Rutte en Kaag!
  Maar zullen hun loon krijgen en dat ziet er niet goed uit. Sleep ze voor de Rechtbank, het nieuwe Neurenberg Tribunaal en veroordeel ze als misdadigers tegen de menselijkheid, deze fascisten!

  Tot die tijd: Heer Jezus Christus, ontfermt U zich over ons, Zoon van de levende God!
  Shalom,
  Joost

 24. Ondertussen is Albert Bourla de CEO van Pfizer gearresteerd.

  New York – De CEO van Pfizer, Albert Bourla, is vrijdagochtend door de FBI gearresteerd in zijn huis in de welvarende buitenwijk Scarsdale, New York, en in verschillende gevallen beschuldigd van fraude, meldde de Canadese zijde ” conservatieve bever “. Albert Bourla blijft in hechtenis tot een hoorzitting op borgtocht. Federale functionarissen staan ​​op het punt zijn huis en verschillende andere eigendommen in het hele land te doorzoeken.
  native reclame
  Albert Bourla zou tegen klanten hebben gelogen over de effectiviteit van het COVID-19 “vaccin” en werd beschuldigd van fraude. Pfizer wordt beschuldigd van het vervalsen van gegevens en het betalen van grote steekpenningen. Een FBI-agent vertelde de “Conservative Beaver”: Pfizer loog over de effectiviteit van de vaccins en misleidde klanten over de mogelijk ernstige bijwerkingen van de vaccins. Er is ook de bewering dat Pfizer regeringen en reguliere media heeft omgekocht om hun stilzwijgen te kopen.

  https://journalistenwatch.com/2021/11/05/eilmeldung-pfizer-chef/?fbclid=IwAR1bV_w52mV9G0o5unquoe9VU2jkbQmt56hxC66pzH9NSZ8xvE2d-CyEkcM

 25. Vraag is zijn het er 85% die gevaccineerd zijn, heb ik grote ?.. over ik denk een stuk minder , ik denk zelf dat de waarheid boven water komt.
  Waar dat dan heen gaat ?
  Een zeer zeer zeer zeer onrustige tijd , vlak voor de per. van de antichrist .

 26. Nieuwe Corona-pil zou gebaseerd zijn, vergelijkbaar zijn, oid, met op REMDESIVIR.
  Hoorde het via RTL4 Nieuws vandaag 19:30u.

  Volgens Dr Bryan Ardis is dit middel aanbevolen -zelfs dwingend opgelegd- door de beruchte Fauci omdat het zo effectief was in de bestrijding tegen Ebola.
  Ardis onderzoekt dit en constateert dat van de 4 geteste middelen juist Remdesivir is afgevallen omdat gebruik heeft geleid tot een STERFTE boven de 50% !!!

  Zie (geen NL-ondertiteling): https://www.bitchute.com/video/ZR1c3rVzTDXk/

  Gaat ‘onze’ NL-regering via de huisartsen dit nu voorschrijven voor haar patiënten?

 27. Het is net een spannend boek dat je leest , de geschiedenis in wording , je mag er zelfs in meespelen, ja bent speler (moet wel) .. Gelukkig bepaal je zelf voor een belangrijk deel waar je wel en niet aan mee doet . Het leven is inhoudelijk weer ‘echter’ dan het lang geweest is . Je kunt Nu makkelijk foute dingen doen en er met je leven bij heen gaan . Kennis zo als altijd is macht . en vooral macht over je zelf . Kennis is belangrijk. Ik denk dat, net als bij mij, andere hier ook over de jaren eigenlijk al veel geleerd hebben , Hoe lang geleden was het niet dat ik This Perfect day van Ira Levin las ? 35 jaar terug ? om de paar jaar las ik het weer , Het boek was (is) echt bijzonder , Nu pas komt het tot leven !

 28. Laten we 1 ding niet vergeten , Oma zei het ook al , PCR TESTEN kunnen NIET op Corona testen, dus dit is opnieuw enorme enorme POPPENKAST !
  Er is dus GEEN sprake van besmettingen, het is weer de bekende leugen

  Ic nurse , ik mis je !!.

 29. De geschiedenis van de mens laat zien dat de mens niet leert van de geschiedenis….Genesis 5 voor de mindset van de mensen deze dagen.

 30. Hugo de Jonge vindt de voordelen van vaccinatie op groepsniveau ruim opwegen tegen de individuele nadelen, waaronder dus sterfgevallen onder gevaccineerde jongeren. En Hugo keert uit pure minachting zijn rug toe naar een parlementarier die hier vragen over stelt. Dit, onder stil applaus van nagenoeg de gehele 2e kamer, en kennelijk met instemming van 84,7 % van het volk, de gevaccineerden. Zolang de overgrote meerderheid vierkant staat achter minister De Jonge en zijn “team”, verandert er helemaal niets. Het wordt van kwaad tot erger. Ik ben bang, maar hoop dit niet, dat contraterreur de enige uitweg is. Ik zou hiertoe zeker niet willen oproepen, want ik ben tegen iedere vorm van geweld, tenzij het zelfverdediging betreft.

 31. Het globalistische eugenetica programma is in volle gang onder de mega-leugen van volksgezondheid. Hoe misdadig kan een overheid zijn. De slaafse gehoorzaamheid van de massa is stuitend. Hoe dom kan een slaafse massa zijn.

 32. De bewering van overheden dat deze vaccins “veilg” zouden zijn is inderdaad een leugen. Daarover kan pas iets gezegd worden nadat er conclusies getrokken zijn uit de resultaten van testfase 3 die pas afgerond wordt in 2023 (Pfizer) en 2024 (de drie anderen). Benieuwd hoe de politiek zich met het schaamrood op de wangen daarvoor gaat verantwoorden als het slecht afloopt. Als deze dames en heren dan niet gelynched worden tenminste.
  Sterilisatie van Europeanen, Noord-Amerikanen en Australiërs, of eerder uitroeïng, want elders is de vaccinatiegraad veel lager toch?
  Afwachten en zeker geen prik nemen vooraleer in 2024 de derde fase onderzoeken afgerond zijn, en is het geval van mRNA gentherapie tot ook de vierde testfase om de langere termijn effecten te kennen afgerond is. Ten vroegste in 2031 is dat, als fase drie een gunstig resultaat geeft tenminste, anders is het terug naar af met de vaccinontwikkeling.

 33. Het wordt een hete winter, demonstranten zullen met dit in gedachten niet langer vasthouden aan vreedzaam, ik hou mijn hart vast.

 34. Dus het aantal geboorten in 2021 en 2020 moet lager zijn gemiddeld, maar dat ligt natuurlijk aan het virus, niet aan het vaccin…

Comments are closed.