Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?

De gevreesde afkorting voor een verwoest immuunsysteem: AIDS.

—————————————————————————————————————————————–

LET OP: Links naar originele bron en rapport zijn verwijderd

—————————————————————————————————————————————–

De werkende links naar de originele bronnen van het onderstaande artikel blijken te zijn verwijderd. Dat betekent dat er op dit moment onvoldoende grond is om aan te nemen dat deze informatie correct is. Zoals gebruikelijk laten wij het artikel echter wel staan. Mogelijk onjuiste informatie dient immers ook beschikbaar te blijven en geverifieerd te kunnen worden. Ondertussen blijven wij hier onderzoek naar doen. Het originele artikel (met tabellen) is nog wel op een Britse site te lezen.

Het meest recente Covid-19 rapport van Public Health England (PHE) (2) laat schokkende cijfers zien. De immuunsystemen van volledig gevaccineerden tussen 40 en 70 jaar oud werken nu al 40% minder goed dan die van ongevaccineerden. Iedere week verliezen vaxxers tussen de 2,7% tot 8,7% van hun immuunsysteem. Als dit doorzet, dan hebben 30 tot 50 jarige vaxxers rond kerstmis geen functionerende afweer meer. Tevens zijn ALLE 30-plus vaxxers hun volledige immuuncapaciteiten (tegen virussen en bepaalde soorten kanker) dan over 6 maanden, dus in maart 2022, kwijtgeraakt. We voorspelden het al: dit is HET ideale verdienmodel voor Big Pharma. Vernietig de natuurlijke immuniteit van mensen, en vervang deze door een levenslang abonnement op je eigen duur betaalde injecties.

De tabellen laten voor de jongere groepen (12-18 en 18-29) nog wel een versterkt immuunsysteem zien, maar dat komt omdat de Pfizer ‘vaccinaties’ bij hen veel later zijn begonnen. In tal van wetenschappelijke studies is reeds vastgesteld dat die vermeende effectiviteit in een periode van slechts 2 tot 6 maanden begint te verdwijnen.

Bij de oudere leeftijdsgroepen blijkt nu dat dit immuno-aftakelingsproces NIET stopt bij ‘nul’, maar doorgaat, en dus volledig de andere kant opslaat. De tabel van week 36 tot 39 laat overigens zien dat de immuunsystemen van 18 tot 29 jarigen Engelsen inmiddels ook aan het afnemen zijn (-4,3% per week. PHE voorspelt dat hun immuunsystemen ‘pas’ over 44 weken 100% gedegradeerd zullen zijn en totaal zullen falen:).

De gevreesde afkorting voor een verwoest immuunsysteem: AIDS

De boostershots die in diverse landen reeds of binnenkort worden gegeven (o.a. Israël, Groot Brittannië, Canada, VS, Duitsland, Frankrijk), en daarom ongetwijfeld ook in Nederland zullen komen (de EU heeft er immers voor iedere inwoner al 6 besteld), zullen de slow-motion verwoesting van het immuunsysteem hoogstwaarschijnlijk alleen maar versnellen.

Er bestaat al tientallen jaren een gevreesde term voor een vernietigd immuunsysteem: Acquired Immunodeficiency Syndrome – AIDS (1). ‘Gelukkig’ voor de vaxxers hebben de farmaproducenten daar al de nodige (kostbare) ‘vaccins’ voor ontwikkeld…

De enige hoop die de vaxxers nog kunnen hebben is dat hun immuunsystemen op één of andere wijze vanzelf weer herstellen. Zeker met het oog op de extreem strenge winter en zware griepgolf die worden verwacht zullen ze dat wonder heel hard nodig hebben.

Wat ben ik toch een wappie dat ik vorig jaar besloot om de kletspraat van ’s werelds bekendste softwareverkoper (Bill Gates), met in ons eigen land een hem hersenloos nablatende personeelsmanager en basisschoolleraar met allebei eveneens nul wetenschappelijke achtergrond, te negeren, en goed te luisteren naar experts zoals de Nederlandse hoogleraar (em.) experimentele immunologie Pierre Capel, die van meet af aan haarfijn uitlegde wat er zou kunnen gaan gebeuren wat er nu daadwerkelijk aan het gebeuren is.

 

Xander

(1) Hal Turner Radio Show (verwijderd)
Artikel nog wel te lezen op de Britse site The Exposé
(2) Public Health England (Het rapport waarop het artikel en de daarin geplaatste tabellen gebaseerd zijn. LET OP: dit zijn afgeleide cijfers. Het betreft dus geen tabel die rechtstreeks uit dit rapport is overgenomen. Vandaar onze toegevoegde waarschuwing bovenaan dit artikel.)

Zie ook o.a.:

14-10: ‘Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
13-10: Ook uitvinder mRNA technologie in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
11-10: Canadese ER arts neemt ontslag: ‘Minstens 80% patiënten is volledig gevaccineerd’
10-10: Opgenomen gesprek ministers Israël bevestigt kwaadaardige intenties Covid vaccinaties ( / Israëlische regering van plan om ongevaccineerden af te sluiten van complete gezondheidszorg – Nogmaals ‘het teken van het Beest’ )
08-10: European Journal Epidemiology studie in 68 landen: Meer vaccinaties = meer Covid-19
02-10: Conferentie Duitse pathologen zeer bezorgd over ontdekking nanochips in Covid-19 vaxdoden
05-10: Pfizer wetenschappers tegen Project Veritas: ‘Je eigen antilichamen zijn beter dan onze vaccins’
05-10: Manager universitair hospitaal: ‘Vaccins voor volgende pandemie liggen al klaar’
03-10: Analyse Amerikaans ministerie Defensie wijst op start gevreesde ADE golf in gevaccineerden
01-10: Extern lab ontdekt nanodeeltjes en vreemd ‘levend’ organisme in Moderna en J&J vaccins
30-09: Update officiële EU cijfers Covid injecties: Ruim 26.000 doden en 1,17 miljoen met ernstige gezondheidsschade
28-09: Project Veritas undercover: J&J officials zeggen dat kinderen beslist geen vaccin moeten nemen 19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
17-09: Directeur Brits uitvaartbedrijf: ‘Alle Delta doden zijn bijna exclusief vaxdoden’
14-09: WOB verzoeken bewijzen bedrog: Instanties hebben Pfizer vaccin blind goedgekeurd zonder data te checken
08-09: Britse universiteit bevestigt dat spike proteïnen Covid vaccins hartaanvallen veroorzaken
06-09: Israël heeft ondanks vaccinpaspoort en massale injecties hoogste aantal nieuwe Covid gevallen ( / Nutteloosheid ‘vaccins’ onderstreept: Dubbel geïnjecteerd in Israël geldt nu als ONgevaccineerd
25-08: Noord-Iers ziekenhuis ontslaat arts na onthulling dat bijna alle ernstig zieken gevaccineerden zijn
22-08: Studie Erasmus en Radbouw researchers bevestigt risico verzwakt immuunsysteem en ADE reacties door Covid injecties
15-08: Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
28-07: Eminente pro-vaccinexpert eist onmiddellijke stop vaccinaties vanwege ontstaan ‘super varianten’ (/ ‘Zogenaamde experts die beweren dat de varianten door ongevaccineerden ontstaan hebben geen enkel wetenschappelijk inzicht. De enige echte oorzaak is massa vaccinatie. Deze vaccins onderdrukken de natuurlijke immuniteit van gevaccineerden’ )
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren

Besproken video colleges en columns van professor Pierre Capel:

12-09: Covid virus verdwenen uit RIVM statistiek, maar injecties en vaxpaspoorten blijven (videocolumn Pierre Capel: ‘Niets nieuws onder de zon‘)
18-06: Professor Pierre Capel: ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘Zien we wat we zien’ ( / Nogmaals: ‘Dit is geen vaccin, maar genetische modificatie van UW lichaam’ – Mens wordt genetisch geprogrammeerd klontvormend eiwit aan te maken – ‘Afgenomen basale vrijheden moeten worden betaald met vaccinatie’)
16-02: Professor Pierre Capel: ‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ (‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (video college Pierre Capel)
20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’ (video college Pierre Capel)
03-01: Nieuwe corona mutatie gouden kans voor bereiken groepsimmuniteit’ (video college Pierre Capel)

2020:
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
15-08: De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving (/ ALS social distancing zou werken (wat niet zo is), moet je geen 1,5 meter, maar 10 meter afstand houden)
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

71

 1. Bij inname van zink (tegen covith) ook quercetine nemen. Ook koper want zink dringt koper terug en dan krijgt men zware andere problemen.

 2. @Tabris schreef:
  15/10/2021 om 5:33 pm
  “Ik heb dat raport gelezen en alleen de halve waarheid wordt door Hal turner vertelt. Mischien is daaom deze pgina niet meer bereikbaar. In dat rapport staat ook in grafieken weergegeven dat dat het procentuele dodental onder de ongevaccineerden 3 keer hoger is dan onder de niet gevaccineerden. Eigenlijk doet het er niet toe of je covid krijgt of niet, het doet er toe of je er aan bezwijkt. Ik ben een non vaxer, maar we moeten geen halve waarheden verkopen.”

  Leg eens uit:
  “het procentuele dodental onder de ongevaccineerden 3 keer hoger is dan onder de niet gevaccineerden”
  ???
  Volgens mij zijn ongevaccineerden en niet gevaccineerden hetzelfde.

  On topic: enkel de mengele-gifmengers die de mRNA vaccins ineenknutselden zouden kunnen weten wat deze genetische manipulatie van ons DNA zal aanrichten in het menselijke lichaam of wat het beoogde doel is.
  Het is een no brainer dat het iets te maken zal hebben met ons natuurlijk afweersysteem, onze natuurlijke verdediging tegen ziekte.
  En dit om mensen afhankelijk te maken van de hebzuchtige big farma met hun gifspuiten om nog te kunnen overleven, voor een eeuwigdurend verdienmodel, voor GELD en CONTROLE zelfs over onze lichamen, over leven en dood.
  Niet ondenkbaar dat ons afweersysteem via vaccinatie daarvoor ge-herprogrammeerd werd door gentherapie om het eigen lichaam als vijandig te beschouwen en dus aan te vallen en/of elke natuurlijke bescherming tegen ziekten en infecties uit te schakelen zodat zelfs op die manier een snotneus een dodelijke bedreiging wordt.
  Het menselijk lichaam kan zich dan niet meer met een beschadigd en gebrekkig natuurlijk afweersysteem verdedigen tegen virussen, infecties en ziekten.
  Nu reeds kan de schade aan het immuunsysteem bij gevaccineerden gemeten en aangetoond worden door bloedonderzoek met enorm verhoogde D-dimeren. Voor reeds gevaccineerden is het nog te vroeg om te besluiten dat ze ‘niks voelen’, waardoor ze geen geloof hechten aan deze mogelijkheid.
  Pas als ze een verkoudheid/infectie oplopen of de seizoensgriep of hun bloed laten onderzoeken zouden ze kunnen weten of hun afweersysteem nog wel werkt. Het zal een winter worden met veel vaccinatie slachtoffers en zij hebben er vrijwillig mee ingestemd.
  Er werd nooit een grotere misdaad tegen de mensheid begaan.

 3. Aftellen naar nul immuniteit – vaccinslachtoffers verliezen hun immuunfunctie met de week

  Mike – naturalnews.com – Adams

  https://www.naturalnews.com/2021-10-18-countdown-to-zero-immunity-vaccine-victims-immune-response-drop-by-5-percent-each-week.html

  Degenen die vaccins nemen, verliezen elke week ongeveer 5 procent van hun immuunfunctie, volgens officiële gegevens die door de Britse regering zijn gepubliceerd. Dat betekent dat mensen over ongeveer 20 weken naar nul immuniteit gaan.
  De dalende immuunrespons onder vaccinslachtoffers betekent dat het aantal sterfgevallen door kanker – en door veelvoorkomende infecties zoals winterverkoudheid en griep – de komende zes maanden omhoog zal schieten.
  Zoals AIDS-patiënten heel goed weten, kunnen personen die lijden aan een sterk onderdrukte immuunfunctie worden gedood door een lichte winterverkoudheid of grieppathogenen die normaal gesproken geen enkel risico vormen voor een gezond persoon.
  Om het nog erger te maken, worden verpleegsters en ziekenhuismedewerkers met natuurlijke immuniteit nu ontslagen van hun baan omdat ze weigeren spike-eiwitinjecties te nemen. Dit veroorzaakt ernstige personeelstekorten in sommige gebieden (zoals New York), en we zijn nog niet eens in het griepseizoen.
  Wat komen gaat is een wereldwijde golf van massale sterfgevallen door kanker en veel voorkomende infecties. En begin 2022 zal het ziekenhuizen overweldigen.

  Bekijk hier de volledige details in het artikel en de podcast van vandaag:
  https://www.naturalnews.com/2021-10-18-countdown-to-zero-immunity-vaccine-victims-immune-response-drop-by-5-percent-each-week.html

 4. Qw, dank voor je reactie, waardeer ik ten zeerste . Misschien heb je gelijk dat mijn communicatie niet altijd even helder is.
  Mijn fout, is dus een leerpunt , nog 1 punt , ik heb geen moeite Qw om te erkennen dat ik fout zit, ALLEEN moet ik er wel van overtuigd dat ik echt fout zit.
  Mijn redenatie, is n.a.v. mijn verdere postes ( niet genoeg mensen voor vacatures ) niet zo gek .

 5. @ tukker 16/10/2021 om 2:10 pm

  Inderdaad heb jij het op 15/10/2021 om 4:31 pm er over dat je niet in een verbeterende economie gelooft.
  Had ik beter moeten lezen.
  Het moet je overigens niet verrassen dat QW iemand is die een misstap(je) eerlijk erkent, waaraan jezelf nog een goed voorbeeld kunt nemen.
  Voor de rest blijf ik je verwijzen naar jouw weekblaadje, ondanks dat je nu pas komt met een nadere uitwerking van jouw “denken”.
  De volgende keer even de volgorde omdraaien.

 6. 1 getuige is geen getuige (Testis unus, testis nullus) maar er is ook een andere bron die bevestigt dat het spike proteine in het corona vaccin de witte bloedlichaampjes uitschakelt, namelijk een ondezoek in 2019 door Liu en anderen.

  https://insight.jci.org/articles/view/123158

  Macrofagen zijn een soort witte bloedcellen die microben en vreemde eiwitten opslokken, verteren en elimineren via een proces dat fagocytose wordt genoemd. Er zijn twee primaire typen macrofagen. De M1-cellen doden ziekteverwekkers door pro-inflammatoire mediatoren af ​​te scheiden en de M2-cellen, die een ontstekingsremmende functie hebben en de wondgenezing reguleren. Antilichamen gevormd tegen het SARS-CoV-spike-eiwit binden zich aan het oppervlak van M2-macrofagen en verzwakken hun functie, waardoor de M1-macrofagen ongecontroleerde hoeveelheden cytokinen kunnen afgeven. In plaats van de geïnfecteerde longweefsels te genezen en te herstellen, verstikken de anti-S-IgG-antilichamen de M2-cellen en bevorderen ze de door M1 veroorzaakte ontsteking. De resultaten zijn een ramp.

  https://vaxxter.com/covid-vaccines-part-2/

 7. Einde,

  Had je dat nodig , Einde, nog een keer proberen te bevestigen dat je geen Infleuncer bent , geeft mij JUIST het gevoel dat je het wel bent.
  Einde, kom jij nou eens met feiten dat de vaccinaties wel werken , wees verstandig kom niet met de officiele pers !!!

 8. Einde en ook anderen,

  Goed lezen, mensen, ik heb het als een mogelijkheid gegeven dat het door vaccinaties zou kunnen komen.
  ik geloof niet in een sterk groeiende economie ( Goed lezen OW, ik beweer NIET dat de economie aantrekt , daar heb ik juist ??? over .
  Aantal doden Vaccinaties VS een paar weken geleden 40.000 ( Bijwerkingenform. voor 1 % ingevuld ) dus theoretisch mogelijk dat het met 100 x vermenigvuldigd moet worden .
  Aantal doden EU 26.000 ( Bijwerkingenform. voor etwa 5 % ingevuld ) dus theoretisch vermenigvuldigen met 20.
  Dan kom ik al, tot mijn grote schrik , op 4.5 miljoen mensen gestorven door vaccinaties.
  Hallo, Einde, uitspraken van pol correcte sites die op 1 lijn liggen met Billy Gates en deels ( of helemaal gesubsidieerd door hem worden , kan je zelf vinden op EMA, CDC, VAERS, FDA , WHO , beetje zelf initiatief ontplooien , als dat mogelijk is)
  Praat ik nog niet over Z-Amerika ( 2 mnd geleden inschatting Brazilie 30.000 doden vaccin ) , praat niet over Azie, praat niet over Australie/Nieuw Zeeland , dat komt er nog bij .
  Uitspraak van 6 a 7 miljoen doden vaccins is niet zo gek, dat heeft aut. tot gevolg dat er vacatures vrijkomen.
  En dan praat ik nog net eens over de bijwerkingen van ernstige zieken, langdurige bijwerkingen of blivende bijwerkingen, wel proberen , Einde, de zaken voor te stellen zoals ze liggen

  Wel goed lezen, mensen Commentaar geven is leuk , ik schrijf w.s .Natuurlijk krijg je dit moeilijk officieel boven water.
  De pers zal het mijden maar gebruik je hersens, Einde, het is een zeer reele mogelijkheid wat ik zeg .
  Als jij gaat beweren dat vaccins veilig/goed zijn dan zeg ik opnieuw : hoe dom kun je zijn ! Feiten wijzen anders uit

  Daar komt bij : ambulances rijden bij mij af en aan EN EN ik hoor dat van anderen ook , dus schijnbaar heeft dat tot gevolg veel zieken . Vaccins ?????

 9. Big Farma is al tijden bezig om de vele voor hen negatieve artikelen en verslagen gewoon van het internet af te kopen. Deze artikelen en verslagen worden vervangen door tegen-campagnes opgezet door datzelfde Big Farma. Allemaal fake en acteurs die vroeg of laat gewoon door de mand vallen. Maar ja, geld en de Faceboeken van deze wereld doen daar graag aan mee. Ook de NL media en politici doen dit. Kijk hoe supplementen worden aangepakt als alleen al iemand zich meldt en vergelijk dit met de vele jab-slachtoffers
  Mensen, Agenda-21 is echt en het is gewoon een genocide dat door het WEF een reset wordt genoemd. Gecontroleerd doodgaan door het chemisch uitroeien van de witte bloedcellen was geen toeval maar een doordacht plan.

  Toeval?:
  Moderna’s naam geeft het al aan; (Mode RNA). Deze club heeft de jab als enig product en het bedrijf stamt af van het Duitse IG Farben, wat natuurlijk een bewezen genocide verleden heeft.

  Toeval?:
  De Georgia Guidestones geven in 10 talen aan dat de wereld met 500 miljoen verder moet.

  Toeval?:
  Bij het bepalen of iemand als jab-slachtoffer mag worden geteld, zijn er tal van extreme restricties;
  – Mensen die volledig zijn gejabbed maar onder twee weken worden niet meegeteld
  – Mensen die nog niet volledig zijn gejabbed, incl. de boosters worden niet meegeteld
  – Mensen volledig gejabbed maar met onderlichende ziektes worden niet meegeteld

  En zo worden we allemaal in de maling genomen met afgekochte protocollen om maar vooral alles in de doofpot te stoppen.

  Just my two cents!

 10. Om de prik moorden weg te steken moeten ze snel weer nieuwe angst gaan in scène zetten, ze hoeven maar de domo’s hun focus naar Afrika af te leiden voor een soort Ebola, ”die bloedingen komen door een nieuwe variant, Marburg”, probleem door ons weer opgelost! De varianten van hun verhalen moeten zich snel opvolgen om de angst in beweging te houden in de TV hoofdjes! Never ending stories! Zolang ze niets door hebben, blijven ze zich laten gek maken door hun propaganda media, zaai verdeeldheid & blijf heersen!

 11. PHE-rapport is bijzonder positief over injecties. De tabellen nog de uitkomsten ervan in dit artikel kan ik niet terug vinden.

 12. “Een goede manier om te weten of iets goed of slecht is, is te kijken naar wat de reguliere media erover zeggen. Aangezien ze volledig worden gecontroleerd door de goddelozen (= Cabal, Deep State, NWO, enz.), die het gebruiken om de geest van de mensheid te manipuleren, kunnen we precies weten wie hun vijanden… en vrienden zijn.

  Hier is de sleutel: hun vrienden zullen altijd worden geprezen, beschermd en positief gepresenteerd. De vijanden van de goddelozen zullen echter altijd worden besmeurd, tot zwijgen gebracht en onderdrukt door de reguliere media.

  Deze gouden regel helpt je te onderscheiden wie wie is in de wereld van misleiding.”
  Bron: https://www.stopworldcontrol.com/

 13. QW 16/10/’21 8.26 am.
  QW, eens met uw reactie!
  Nog nooit zulke klinkklare onzin gehoord in deze zinnetjes van Simom -15/10 11.16 pm. Zo zakt het niveau hier wel af tot een hoogte van een blinde, demente doofstomme poes van 20 jaar oud….
  Shalom,
  Joost

 14. Nieuwsbrief Viruswaarheid
  In deze nieuwsbrief het volgende:
   
  1. Klacht en brief ICC 
  2. Rechtszaak Willem Engel tegen Facebook 15 oktober 2021
  3. Huig Plug zaak
  4. De rechtszaak tegen de Gezondheidsraad begint 8 november 2021
  5. Vooraankondiging Demonstratie 7 november 2021 Den Haag
  6. Willem Engel/van Ranst zaak gaat verder op 28 oktober 2021
  7. Oproep horeca ondernemers om op te staan
  8. Steun ons

  http://r.viruswaarheid.nl/mk/mr/uX7L2Or8B_FhqpTyzsrK14pSiUFYX8upLukkb6irnF1tGZZBBrhGX6wk04NlMmLr53H5JkrM0JOGI00_nDnpIHZhjilnppOBuXLnLRBeL1RHy8Blene13-F9xH6M3hHYzg

 15. Laat de WEF maar eens gauw de portemonnee trekken met die miskleun-vaccinatie!

 16. Deze informatie klopt deels. Het immuunsysteem wordt onderdrukt tijdens de duurperiode van de vaccinatie. Naarmate het vaccin uitwerkt wordt het immuunsysteem steeds sterker. Je werd niet ziek, nergens van, dankzij het vaccin, omdat je lichaam niet “aan” gaat. Als het vaccin is uitgewerkt dan kun je een zogeheten ADE krijgen. Je lichaam valt zichzelf aan, meestal als het pathogeen al weg is, en een zogeheten autoimmuunreactie is dan een feit. Wat hier gesteld wordt is dat het immuunsysteem helemaal plat blijft liggen. Dit zal wellicht voor sommige het geval zijn, maar niet voor iedereen. Juist omdat het zo erg uit elkaar ligt worden de komende periodes erg lastig om in kaart te brengen. Van ADE naar AIDS, is een wereld van verschil. Ogen open houden dus

 17. De aap is uit de mouw! Het coronavaccin is dus Aids. Ik denk dat ik even m’n huisarts ga opzoeken. Ik ben niet boos; Ik ben zo WOEDEND als een bezerker.

 18. charlud schreef: 15/10/2021 om 5:08 pm —Bedankt! Vooral snippets-and-snappets interessant!

 19. @ Moderator.

  Het is mij een groot raadsel wat de reden kan zijn dat u zoiets van Simon 15/10/2021 om 11.16 pm. plaatst.
  Doet u dat om dit forum bij ‘buitenstaanders’ belachelijk te maken?

  simon schreef:
  15/10/2021 om 11:16 pm
  O Heer geef de gevaccineerden nog een kans om toch in de hemel te komen omdat U ons ervoor heeft gewaarschuwd via Uw Woord de Bijbel .

 20. Het Bijbelse spreekt over snel.
  Dat snel is vertraagde tijd over vele generaties.
  Kennelijk.
  Ďe mulinationale mogendheden als gerichte wereldse organisaties zo begon het samenvoegen van bedrijven in 1914 door Joseph Retiinger er was een oorlog voor nodig tot verwezelijking 1945 stopte die.
  Het MNationale kreeg een boost.
  In 1960 opnieuw een boost, feest op Bilderberg een nazie werd opzichter met een anjer.
  Met de Euro een booster prik.
  Inmiddels regeert het gerichte over de wereld.
  Dwingend naar een nieuwe booster.
  De Superbooster.
  Het Bijbelse kent de tijd.
  Kent versnelde tijd.
  Van het Fordje naar Tesla booster.
  Het vale paard kan dit niet bijhouden.

 21. ”Phil Schneider”, YT video’s, kan je daar vinden, hij heeft in de ondergrondse black projects gewerkt & is ook al vermoord. Hij zegt in een video, dat van de jaren 90 was, de plannen waren er al sinds Eisenhower, dat de bevolking moest terug gebracht worden tot 1 achtste, daar was men een lange termijn planning mee begonnen bij de geheime regering van deze planeet, dat is allemaal opzettelijk opgesplitst in verschillende werkgroepen, denktanks, om het overzicht van de plannenmakerij minder doorzichtig te maken voor de gewone mensen! Nu heeft men die allemaal weer samengebracht om de aanval in te zetten tegen de weerloze wereldburgers, politici hebben er allemaal in het geheim, zonder instemming van de burgers aan mee gewerkt, & zelfs daar de laatste tijd dingen gaan tekenen, tegen de belangen van wie ze zogezegd vertegenwoordigen! Iedereen weet wel wat, dat waar ze allemaal in Marokko zijn gaan tekenen! De vorige premier van België, die ook een Bilderberger is als Rutte, heeft daarvoor zelfs een regering doen vallen, want hij ging als liberale dictator zogezegd aan de juiste kant van de geschiedenis staan! Nu zit meneer aan de top van de EU, de zakken nog meer te vullen! Nu zit weer een onverkozen liberaal aan het hoofd in de Belgische regering, welke democratie? Waar zijn de landen plots in verdwenen? Of was het al lang zo, maar werd het verborgen gehouden? De plandemie van de wereldgreep door de evil elite!

 22. De tabel laat de afname van de immuniteit tegen Covid zien, niet van de algehele immuniteit. Dan zul je zeggen: “Maar er staat alleen ‘immuniteit'”. Klopt het rapport gaat daarover. In een financieel verslag zet je ook één keer: “Alle bedragen luiden in euro’s”.

 23. Ik merk dat ik me steeds minder open stel voor Fear-Porn.
  Zoals deze Column ook.
  In 2012 zou de wereld vergaan, van 1999 naar 2000 zou de wereld vergaan, volgend jaar
  maart vergaat nu opeens weer de wereld. Wordt een beetje eentonig.
  Ook omdat ik merk dat het trieste gedeelte van wat er aan de hand is maar een deel van de waarheid is. Want ik heb zoveel leuke ( kleine ) ontmoetingen en gebeurtenissen tegenwoordig.
  En dit is goed, want hoe kloot je die Rijke Psychopaten? O.a. door te doen wat je gelukkig maakt.
  Ik vind dat leuk, die ”Elites” haten dat = Dubbel winst
  Succes allemaal in jullie zoektocht naar de waarheid, voor goede links verwijs ik jullie naar mijn Web-site: https://www.dutchmountain.be/

 24. Het siert deze site dat de opvallend aanwezige “de Jonge-RIVM Trollen” hier nog een podium krijgen..

 25. O Heer geef de gevaccineerden nog een kans om toch in de hemel te komen omdat U ons ervoor heeft gewaarschuwd via Uw Woord de Bijbel .

 26. tukker 15/10/2021 om 4:31 pm.
  Ik denk dat jij teveel “denkt” zoals jezelf schrijft en daarmee de wens de vader van jouw “denken” doet zijn.
  Dat de economie nu zou aantrekken kan misschien, maar het wordt voornamelijk verkondigd door de spreekbuizen van de overheid.
  Begin dat eens te over”denken”.
  Misschien heb je wel eens vernomen dat er een pensioenstelsel bestaat?
  Heb je ook wel eens gehoord dat mensen ziek zijn, een andere baan hebben gevonden, emigreren, een kind krijgen of overleden zijn?
  Onderzoek eerst eens voor je wat fantaseert uit iets van jouw weekblaadje.
  Mogelijk wat te hoog gegrepen:
  reken Maurice de Hond eens na met alles wat hij aangeeft.

 27. Die mee heulen met de bezetters, plegen toch maar zelfmoord, maar sleur ons niet mee met jullie zelf gecreëerde hel! De gevolgen van de priks hebben jullie nog niet gezien, verraders!

 28. In Schotland zijn doktoren verbijsterd over een flinke toename in hartaanvallen door verstopte bloedvaten die de bloedaanvoer naar de hart afsluiten. Afgelopen zomer nam in Schotland het percentage hartaanvallen met 25% toe bericht de UK Times. De link met het vaccin word natuurlijk niet gelegd en vragen zich openlijk af hoe dit nu mogelijk is.

  https://newsrescue.com/gee-what-could-it-be-uk-times-reports-mystery-rise-in-heart-attacks-from-blocked-arteries-at-staggering-25-increase/

  https://www.thetimes.co.uk/article/mystery-rise-in-heart-attacks-from-blocked-arteries-m253drrnf

 29. Ik zie weinig verschil tussen de artikelen in de Telegraaf en bij Hal Turner, het is vooral emo-tereur en sensatie-zoeken. Veel alternatieve media zijn net zo afhankelijk van clicks, aandacht en zelfs verkooptrucs. Wat mij blij stemt is dat ik merk dat steeds meer bezoekers van alternatieve media wél brononderzoek doen en zelf kritisch na blijven denken. Dat is ook precies wat nodig is, want de essentie van bewustzijnsverhoging is dat ieder mens dit zelf kan en moet doen. Iedere goeroe en profeet kan nog zo wijs zijn en het woord willen brengen, maar wanneer de mens die goeroe en profeet niet in zichzelf vindt, dan blijft het napraten en niet wezenlijk doorleven. Dan wordt dat woord een instituut van volgelingen en we hebben nu wel genoeg ervaring opgedaan met instituties, van geloof tot wetenschap, van democratie tot koningschap en van goede doelen tot banken. Ieder mens dat werkelijk bewust wordt, doet niet meer mee aan die spellen van de instituties. God zit in jezelf. Weten doe je zelf. Je stem geef je niet weg. Erfopvolging bestaat niet. Alles lokaal. Stap uit de rat-race. Pas als genoeg mensen dit doen, kan de mensheid gaan transformeren. De evolutie volgt simpelweg dit pad. Wij hebben daarin niets te willen.

  https://theexpose.uk/2021/10/10/comparison-reports-proves-vaccinated-developing-ade/
  Mod.

 30. @tukker.
  Ik had gezegd dat ik niet meer zou reageren, maar toch nog 1 keer! Jij beweerd dus dat het grote aantal vacatures dat openstaat komt door vacin doden ??? Dan heb je ze wel erg loszitten. Kom met cyfers . Laat zien hoeveel gezonde mensen van de arbeidsmarkt het afgelopen jaar zijn overleden, zet daartegenover de groeiende afzetmarkt in de economie en je zal zien dat het Niets met elkaar te maken heeft.
  Kom eerst maar eens met echte ( bewezen) cyfers betreffende oversterfte.
  Maar dat kan niemand hier. Dat er veel vacatures openstaan is gewoon het gevolg van groeiende economie. Hoewel dat niet realistisch is wan de economie laten groeien door geld bij te drukken is gewoon het volk voor de gek houden .dit kan dus zo niet blijven doorgaan, en de economie zal een keer instorten. Gevolg: enorm veel werkeloosheid. Ga jij dan ook verkondigen dat de vaccins hun werk niet doen omdat er een “ ondersterfte” is ?….
  Zoals ik al eerder zei: je moet niet overal wat achter zoeken. En als je wel iets beweerd kom dan met concrete cyfers.
  Ps: ik ben geen infuencer 😉

  https://theexpose.uk/2021/10/10/comparison-reports-proves-vaccinated-developing-ade/
  Mod.

 31. Als dit klopt is de mens zelf de profetieën aan het vervullen en ze beseffen het zelf niet. Ze maken van een griep een dodelijke plaag. “En ik keek en zag een vaal paard, en degene die erop zat, heette Dood.” “Ze kregen autoriteit over een vierde deel van de aarde om te doden met een lang zwaard en door voedseltekorten, dodelijke plagen….

 32. Ellis

  Goede/intelligente/wijze opm. Van jou, kan menigeen een vb aannemen, ik weiger ook bloed/organen van iemand anders,
  Willy, word wakker

 33. De globalisten, die dit bedacht hebben, geven blijk een totale zieke geest te hebben. Kijk o.a. naar een Rutte, de Jonge en Macron. Deze vaccinatie, gentherapie, komt gewoon neer op moord met voorbedachte rade. De mensen die hier aan meewerken, waaronder ook vele laffe artsen, handelen in strijd met de Nürnbergcode. Deze criminelen, want dat zijn het, verdienen eigenlijk de doodstraf.
  Helaas heeft de massa nog steeds niet door hoe we belazerd zijn en worden. Er zullen nog veel meer slachtoffers moeten vallen voordat ze wakker worden. Wat worden we verraden door het merendeel van de TK en de MSM. Maar het gaat gebeuren en dan maar beter laat dan nooit.

 34. Ik moest allang dood zijn als ik dit allemaal lees, ik zie wel dat er momenteel geen oversterfte meer is van welke aard ook blijkbaar helpen die prikjes toch wel en dit in tegenspraak wat sommige virologen en doemdenkers verkondigen.

 35. Ik heb dat raport gelezen en alleen de halve waarheid wordt door Hal turner vertelt. Mischien is daaom deze pgina niet meer bereikbaar. In dat rapport staat ook in grafieken weergegeven dat dat het procentuele dodental onder de ongevaccineerden 3 keer hoger is dan onder de niet gevaccineerden. Eigenlijk doet het er niet toe of je covid krijgt of niet, het doet er toe of je er aan bezwijkt. Ik ben een non vaxer, maar we moeten geen halve waarheden verkopen.

 36. Onderstaande toespraak van een Amerikaanse president aan alle inwoners :

  President Reagan sprak ergens in de jaren ‘80 de volgende woorden : “ De grootste vijand van ons volk is inmiddels het drugs probleem “ . . Hij vervolgde : “ de regering heeft géén oplossing, ik ben bang dat onze regering het probleem is.
  Een behandeling in deze jaren waren opium houdende medicijnen ….. zoiets als een alcoholicus met alcohol proberen te genezen

 37. Nou ja zo is de cirkel straks weer rond: eerst meerdere keren per jaar een corona- en griepspuit. Daarna kan big Pharma een anti dote vaccin tegen het huidige vaccin gaan verkopen, mensen zullen zo wanhopig zijn dat ze het zullen nemen, ondanks dat het dezelfde bedrijven zijn die hen ziek hebben gemaakt.

  Verder zijn de cijfers schokkend, maar ik neem Hal Turner altijd met een grote lepel zout (no offense Xander). Ik moet eerlijk zeggen dat mijn immuunsysteem als ongevaxte ook best slecht is, twee keer in anderhalve maand zwaar verkouden geworden.

  We zullen het moeten afwachten deze winter. Feit is wel dat als het griepvirus sterker zal zijn dan het coronavirus zoals ze verwachten, dat veel mensen ernstig ziek zullen worden. Er zal veel getest worden, de uitslag is dan negatief, maar gelukkig komt er een pcr test voor de griep. Dan zitten we straks allemaal weer in lockdown en begint het weer van vooraf aan.

  Blij met deze site, altijd interessante artikelen en informatie! Dank weer Xander!

  https://theexpose.uk/2021/10/10/comparison-reports-proves-vaccinated-developing-ade/
  Mod.

 38. @willy
  Ik zou niet graag een van de organen van deze man krijgen……..

 39. Voor velen(Xander inbegrepen) die de website van Xander bezoeken de website van deagel.com. Ze doen al jaren voorspellingen over de depopulatie maar sedert 2020 laten ze de cijfers niet meer zien. De website Snippets and Snappits laat met de cijfers van deagel.com zien dat de meeste “christelijke” landen het hardst getroffen worden.
  deagel : https://wwwkevboyle.blogspot.com/2020/08/deaglecom-or-someone-has-dream.html
  snippets and snappets: https://snippits-and-slappits.blogspot.com/2021/10/the-rider-on-white-horse-deagel.html
  Let op dat Nederland bijna niet getroffen wordt
  mbt depopulatie volgens deagel en dat komt ook niet voor bij de lijst van “christelijke” landen bij snippets and snappets. Vreemd niet?

 40. Wanneer dit artikel klopt ( vermoed van wel ) komt er massale sterfte onder gevaccineerden .
  Behalve genocide op ongevaccineerden krijg je dan het in chaos uiteenvallen van de ww samenleving .
  Maar ; Openbaringen spreekt over ( door oorlogen , ziekten en door God veroorzaakte rampen ) de dood van uiteindelijk de helft ( ! ) van de wereldbevolking ..
  Die wereldbevolking moet er dan nog wel zijn ?

  https://theexpose.uk/2021/10/10/comparison-reports-proves-vaccinated-developing-ade/
  Mod.

 41. Drommels, zo’n beetje iedereen in mijn omgeving heeft al lang aids lees ik! Ikzelf ook, vreemd dat iedereen zo vrolijk en vol toekomstplannen rondloopt.

 42. Het is al gezegd maar ik wil het nog een keer zeggen : Ik zie verschrikkellijk veel vacatures voorbijkomen in ons weekblaadje.
  Ik geloof NIET in de verhalen van verbeterde economie, ik denk , wat ook beweerd wordt , dat er heel veel extra mensen sterven w.s door de vaccinaties.
  Ik denk dat als je de ECHTE gegevens zou weten dat je dan misschien wel spreekt over 6 a 7 miljoen doden door vaacinaties wereldwijd .

 43. Enter the VOID (vaccine originated immuno deficiency): lekker Pol-Potten in de polder, maar wel beschaafd d.w.z. zonder tik in de nek (substitueer Remdevisir) en met stukgewassen schone handjes. Mooi man, zo’n vrijwillig T4-programma, scheelt dat even in de pensioenen!

 44. Voor een heldere oriëntatie raad ik iedereen aan twee series te volgen (via BitChute.com) van JANET OSSEBAARD:

  > Fall of Cabal – The World Is About To Change! (#1-10) [ENG of NED]
  > The Sequel Of The Cabal (#1-18) [ENG]

 45. Ben blij dat ik een jaartje geleden je website heb ontdekt….dat was het begin van de ontwaking…bedankt

 46. En hoe betrouwbaar is het public health England.? Ik vind het een enge uitspraak maar geloof wel dat het kan kloppen. Kan iemand mij hier iets meer over vertellen

 47. Je hebt geen experts nodig om te weten wat het beste is voor je lichaam, alléén maar gezond verstand & intuïtie! Uw lichaam weet al wat het beste is voor je lichaam! Je hebt zeker geen politici nodig voor je gezondheid, integendeel! We hoeven niet dagelijks naar hun fake cijfers te informeren, het zijn keiharde leugens, hun testen & priks zijn instrumenten voor hun bewust medische misdaad tegen de burgers! De testen meten geen besmettingen, de mondvod is ook fake voor de controle, & de priks zijn er voor de genocide, hadden ze vroeger al in Afrika & India met succes uitgetest! Trek maar eens na?

 48. Mogelijke remedie: dennennaaldenthee
  Dennennaalden bevatten 5 x meer vitamine C dan citroen!

  “Dennennaaldenthee is een effectieve oplossing tegen virussen, parasieten maar ook tegen de effecten van de Nano deeltjes die wij als niet gevaccineerd kunnen inademen. Het is dus een goed idee om dennennaalden te gaan oogsten en daar thee van te gaan drinken, preventief. Zeker als in het najaar de koudere maanden weer hun intrede doen en er nieuwe ziekteverwekkers ontstaan.”

  “Dr. Judy Mikovits heeft onthuld, dat de medische wereld altijd al op de hoogte was van het tegengif voor de besmetting – een besmetting die nu wordt gezien door duizenden, die het vaccin niet hebben genomen, en alleen maar in de buurt kwamen van gevaccineerden”

  https://www.frontnieuws.com/dennennaald-thee-mogelijk-tegengif-voor-spike-eiwit-overdracht/

 49. Conclusie: De CovidpaSS wordt een voorwaarde om te kunnen kopen (= de toegang tot een diversiteit aan producten) en verkopen (als werknemer en leverancier). Dat begint toch wel heel erg op de bijbelse eindtijdprofetieën te lijken.

 50. Aanvulling op dit bericht. “Artsen in Nieuw-Zeeland waarschuwen dat doordat kinderen en zuigelingen door alle Coronamaatregelen, zoals afstandsregels, lockdowns, avondklokken, permanente ontsmetting en isolatie, zijn weggehouden van het virus en bacteriële milieu, hun immuunsysteem is verzwakt. Het is niet getraind. Normaal moet het immuunsysteem van baby’s, peuters en kinderen voortdurend worden getraind”

  Bron: https://www.frontnieuws.com/lange-termijn-gevolgen-voor-kinderen-coronamaatregelen-hebben-immuunsysteem-vernield/

 51. Zonder pas mag er veel dus NIET gekocht worden. Want we vergeten misschien dat we altijd een toegang KOPEN. Zonder die pas wordt dus het kopen al moeilijker gemaakt.
  Verkopen wordt ook moeilijker gemaakt, want bedrijven (en dus ook hun personeel) verkopen hun producten!
  Economie = kopen en verkopen. De bijbel drukt dat heel kernachtig uit.

 52. Snap ik het nou goed dat een 40+ tm 49 jaar er het slechts aan toe is??? Wat erg

 53. Ook in het Zwitserse Bern veel protesten tegen de CovidpaSS. Een niet EU-land.
  https://twitter.com/Kees71234/status/1448741615414255631
  Dat zien we niet op het journaal.
  Hier horen we mensen als Bennie Jolink zeggen dat ze in het buitenland niet zo moeilijk doen over die Covid-prik-paSS. Terwijl er in Frankrijk in talloze steden al voor de achtste of negende keer grote protesten plaatsvinden tegen die gezondheidspas als voorwaarde om te werken, en te kopen en te verkopen…

 54. Ik heb herhaaldelijk voorbij zien komen dat, in ieder geval bij Pfizer, de verschillende batches afwijkende hoeveelheden mRNA bevatten:
  – 0 µg (placebo)
  – 5 µg
  – 10 µg
  – 20 µg
  – 30 µg
  Dit is waarschijnlijk gedaan omdat het een field test betreft en, naar mijn bescheiden mening, om te voorkomen dat iedereen tegelijk het loodje legt.

  Diezelfde bronnen vermelden tevens dat de booster shots wel 100 of zelfs 250 µg mRNA bevatten. Die booster shots zullen, indien die allemaal klopt, de boel behoorlijk versnellen.
  Ik houd dan ook met name de statistieken van Israël en IJsland goed in de gaten.
  In Israël is men al aardig op weg met de eerste booster shots, dus daar zullen we op korte termijn schokkende cijfers van kunnen verwachten.

 55. Ga maar zoeken waar dhr. Hal Turner dit vandaan haalt, want bij de Public Health England (PHE) is hierover in het geheel niets te vinden. We moeten het de fact-checkers van de mainstream nu ook weer niet té makkellijk maken.
  https://www.gov.uk/government/organisations/public-health-england
  https://www.gov.uk/government/news/covid-19-vaccine-surveillance-report-published
  Dit belooft wel voor de jaarlijkse voorspellingen van apocalyptische doemscenario’s voor volgend jaar, “het vale paard” of zoiets…
  Een AIDS epidemie! Gelukkig staat er ondertussen een AIDS vaccin op stapel.

  https://theexpose.uk/2021/10/10/comparison-reports-proves-vaccinated-developing-ade/
  Mod.

 56. ik heb weer iemand verloren, een man met drie kinderen en vrouw die plotseling een hevige hersenbloeding kreeg er was niets meer aan te doen. Hij had bij testament laten opnemen dat als hij vroeg zou sterven men zijn organen mocht wegnemen om andere mensen te helpen en zo is het ook gebeurd, de man in kwestie was 44 jaar jong. De vraag die ik mij stel is, heeft het iets met vaccinatie te maken? Of heeft het ook te maken met een verslapt immuunsysteem, niemand die het zal weten. Shalom

Comments are closed.