Conferentie Duitse pathologen zeer bezorgd over ontdekking nanochips in Covid-19 vaxdoden

Vaxxers, dit soort vreemde zaken, die velen reeds fataal zijn geworden, zouden volgens de onderzoeken van deze Duitse pathologen nu in uw lichaam rondzweven. (Foto: contrast verhoogd).

—————————————————————————————————————————————–

Gerenommeerde Duitse wetenschappers vragen zich nu hardop af of de Covid-19 injecties ‘de doos van Pandora’ hebben geopend – ‘Vaccindeeltjes verwoesten organen zoals lever, longen en schildklier’ – Duitse cardiologen: Velen die myocarditis hebben gehad zullen binnen 10 jaar alsnog sterven

—————————————————————————————————————————————–

Op 20 september vond er een conferentie plaats van pathologen en wetenschappers van het gerenommeerde Instituut voor Pathologie in het Duitse Reutlingen. Er is grote beroering ontstaan vanwege de ontdekking van wat sterk lijkt op microscopisch kleine chips in de lichamen van 8 mensen die door een Covid-19 injectie zijn overleden. Deze ‘chips’ lijken zich NA injectie in het lichaam te hebben gevormd uit de geïnjecteerde nanodeeltjes, die onlangs in de VS in ALLE Covid vaccins zijn aangetroffen. Dat bevestigt eerdere onderzoeken van diverse wetenschappers en andere experts, die onder de microscoop constateerden dat er vreemde stoffen, objecten en zelfs organismen in de Covid vaccins zijn gestopt, die op een bepaalde manier ‘zelfdenkend’ lijken te zijn en na enige tijd structuren beginnen te vormen die op een soort besturingssysteem lijken.

De pathologen in kwestie zijn gelauwerde Duitse wetenschappers van het staatsinstituut voor Pathologie. De ‘zeer ernstig’ genoemde resultaten van hun onderzoeken dienen dus uiterst serieus genomen te worden.

Metaalachtige bestanddelen gevonden in Duitsland, Oostenrijk, VS, Japan

Professoren dr. Arne Kurkhardt (meer dan 150 vak publicaties; leerstoelen in Hamburg, Bern en Tübingen, en gasthoogleraar in Japan, de VS, Korea, Zweden, Maleisië en Turkije) en dr. Walter Lang (onder meer 25 jaar lang leider van het Privatinstitut für Pathologie in Hannover) bevestigden na weefselanalyses de bevindingen van professor dr. Peter Schirmacher, die bij ongeveer één derde van meer dan 40 mensen die binnen 2 weken na hun Covid injectie zijn overleden een direct causaal verband heeft vastgesteld.

Dat wil zeggen dat van deze mensen rechtstreeks kon worden aangetoond dat ze door de ‘vaccins’ zijn gestorven. Voor de overige doden kan dat eveneens gelden, maar is een oorzakelijk verband ondanks hoge waarschijnlijkheid lastiger te bewijzen.

Op een persconferentie werden tevens de resultaten van een Oostenrijks onderzoeksteam besproken, dat tot dezelfde conclusies kwam als wetenschappers in Japan en de Verenigde Staten. In de ‘vaccins’ zitten onverklaarbare metaalachtige bestanddelen, die opvallen vanwege hun ongewone vormen.

‘Bevolking mogelijk in gevaar; onmiddellijk gerechtelijke en politieke actie nodig’

De Duitse pathologen stellen dat de buitengewoon verontrustende resultaten onmiddellijk moeten leiden tot ‘gerechtelijke en politieke’ stappen, zodat de ware omvang het gevaar van de Covid-19 injecties voor de bevolking kan worden vastgesteld.

Daarbij zou tevens naar signalen van verminderde vruchtbaarheid en het ontstaan van kanker ‘door de gentechnische veranderingen van het virus-RNA’ in het menselijk lichaam moeten worden gekeken. ‘Een opschorting van de Covid-19 inentingen dient overwogen te worden.’ (1)

‘Doos van Pandora?’

In hun officiële document zijn de genoemde professoren explicieter: ‘Corona Inentingen – Doos van Pandora?’ Ze constateren dat een aantal van een complete waslijst aangetoonde doodsoorzaken van de injecties heel typerend zijn voor een virus infectie. (Dat wijst andermaal op de vraag die we al vaker stelden: is het ‘VACCIN’ het echte virus?)

De al vaak besproken door de Covid injecties veroorzaakte hartaandoeningen myocarditis, epicarditis en pericarditis zijn echter ‘macroscopisch nauwelijks herkenbaar’, en worden ‘histologisch vaak foutief als een infarct geïnterpreteerd’, omdat er een plotselinge ‘seconden-hartdood’ kan zijn opgetreden, die na afloop nauwelijks te bewijzen is. (Het werkelijke aantal slachtoffers dat door hun Covid shot een hartaandoening krijgt en/of sterft, is dus hoogstwaarschijnlijk vele malen hoger).

In dit verband wijzen ze ook op een verontrustend bericht uit augustus 2020 van Duitse cardiologen, die waarschuwden dat ‘velen’ die myocarditis hebben gehad en het nu hebben overleefd, binnen 10 jaar alsnog zullen sterven omdat hun hart permanent is beschadigd.

‘Vaccin’deeltjes verwoesten organen

In Covid-vaxslachtoffers werden verder beschadigingen als gevolg van auto-immuunreacties en -ziekten aangetroffen. ‘Vaccinatie’ (mRNA / nano / andere) deeltjes dringen in belangrijke organen (zoals lever, longen, schildklieren) binnen, die stapsgewijs (maar in sommige gevallen zeer snel) worden verwoest.

Het algehele immuunsysteem krijgt sowieso een aanzienlijke (permanente) klap door de injecties. (Zoals we onlangs al suggereerden: de Pharma fabrikanten lijken uw immuunsysteem volledig te willen uitschakelen en vervangen door hun injecties, waar u er iedere paar maanden een nieuwe van moet krijgen indien u het wilt overleven. Oftewel: HET verdienmodel van het millennium.)

Foto’s van ‘microchips?’; ‘grafeenoxide?’

Nog beangstigender zijn de constateringen en foto’s van tal van vreemde stoffen en structuren die in de Covid injecties zijn aangetroffen, niet alleen in Duitsland, maar eerder ook in Japan, Spanje en de VS. (Zie de bron voor veel grotere foto’s):

‘Microchips?’ vragen de pathologen zich af. ‘Grafeen / grafeenoxide?’ Er zijn sowieso onbekende mineralen en metalen (aluminium verbindingen en edelstaaldeeltjes) aangetroffen. (Die kunnen allemaal dienen als supergeleiders voor een programmeerbaar en aanpasbaar besturingssysteem.) Deze vreemde deeltjes hebben bij een aantal van de onderzochte Covid-vaxdoden aantoonbaar een longembolie veroorzaakt. (Zie o.a. ons artikel van 03-09-2020Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem).

Melding vaxslachtoffers wordt zwaar onderdrukt

De professoren-pathologen schrijven dat overlijdensverklaringen zonder melding van een eventuele vaccinatie als ‘waardeloos’ dienen te worden beschouwd.Betrokken familieleden zwijgen uit ontsteltenis’. (Velen kunnen niet geloven dat hun geliefden dood zijn dankzij een door de overheid gepromoot en opgelegd ‘vaccin’. Bovendien ontkennen artsen ieder verband, zelfs als iemand slechts uren of minuten na de injectie is overleden.)

Daar komt bij dat ‘behandelende artsen en officieren van justitie niet gemotiveerd’ zijn om het verband te erkennen en uit te zoeken. ‘Niet gemotiveerd’ is duidelijk een eufemisme van jewelste. Net als in Nederland doen de Duitse autoriteiten er alles aan om ieder verband tussen deze injecties en slachtoffers te onderdrukken en ontkennen. Daarbij wordt nogal eens gebruikt gemaakt van keiharde sancties met verregaande gevolgen voor de betrokken artsen, medici en wetenschappers. Lijkschouwingen worden hierdoor met de regelmaat van de klok botweg geweigerd.

De consequenties van deze vaxxicide: al meer dan 26.000 Europeanen officieel DOOD

Het document sluit af met de voormalige president van het Duitse Grondwettelijke Hof, Andreas Vosskuhle, die in een op-ed in een Duitse krant schreef dat ‘wie zich niet wil laten inenten, daar de consequenties van moet dragen.’ De reactie van de professoren: ‘FEIT: Wie zich wil laten inenten, moet daar OOK de consequenties van dragen.’

En die consequenties betekenden op 25 september al voor meer dan 26.000 EU-burgers de DOOD, en voor bijna 2,5 miljoen gezondheidsschade, waarvan 1,17 miljoen ernstig / permanent (zoals handicaps). Dan hebben we het enkel over de officiële EMA/EudraVigilance monitor, waar historisch slechts een beperkt percentage van het werkelijke aantal slachtoffers in terecht komt. Een statisticus-analytisch expert maakte onlangs uit de officiële cijfers van de Amerikaanse FDA en CDC op dat er in de VS minstens 150.000 doden zijn gevallen door alleen al het Pfizer vaccin.

Het Fragezeichen achter de ‘Doos van Pandora?’, zoals deze professoren-pathologen het zwart op wit stellen, kan dan ook rustig worden geschrapt. Bovenstaande aantallen komen naar mijn persoonlijke overtuiging op niets minder neer dan een vaccinatie-genocide, een ‘vaxxicide’ of ‘Covaxide’ zo u wilt. Nu het overgrote deel van de bevolking zich met deze experimentele gentherapie / nanotech heeft laten injecteren, is deze ‘Doos van Pandora’ volledig geopend, en is enkel nog onduidelijk tot hoe hoog het aantal slachtoffers de komende jaren nog zal oplopen.Xander

(1) Pathologen-Konferenz

Zie ook o.a.:

01-10: Extern lab ontdekt nanodeeltjes en vreemd ‘levend’ organisme in Moderna en J&J vaccins
30-09: Update officiële EU cijfers Covid injecties: Ruim 26.000 doden en 1,17 miljoen met ernstige gezondheidsschade
19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
28-08: Japan ontdekt besmetting met ‘magnetische substantie’ in Covid-19 injecties
13-08: ‘Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
27-07: Deze tekenfilm uit jaren ’30 waarschuwde al voor Nieuwe Wereld Orde via geplande pandemie en verplichte vaccinaties
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties ( / Wel of geen grafeenoxide in Pfizer vaccin?)
05-07: Spaanse universitaire wetenschappers ontdekken grafeenoxide nanodeeltjes in Pfizer vaccin
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
17-06: Wordt de nieuwe Microsoft DNA data opslag en manipulatie tech reeds in Covid-19 vaccins verwerkt?
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:

24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
06-08: Elon Musks hersenchip die mens aan computers koppelt en emoties controleert bijna klaar (Chip moet mensen al over 5 tot 10 jaar laten samensmelten met A.I. (kunstmatige intelligenties))
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

2019:
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030 (/ Alomtegenwoordige 6G gaat mensen en machines vanaf 2030 volledig integreren’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

71

 1. *Cassandro*, Zoals we weten, is Graaf Saint Germain onsterfelijk en hij heeft alle tijd om te antwoorden.
  Totdat hij antwoordt, wil ik jou en je kristallen bol vragen over de mogelijke connectie tussen het “primaat” van Kronos en het oordeel “Gedachte is tijd”. De spin van het dertiende verborgen teken van de dierenriem, de Spin, beweert eeuwig te zijn, en zodra je je nieuwe, sterkere netwerk breit, moet dit beruchte” “verbinding van een nieuw type” zelfs na het einde der tijden worden bewaard? De spin heeft een net rond zijn slachtoffers verstrikt, of een oude slang die tegen mensen liegt? En degene die zijn geschenk van Pandora ‘ s doos accepteert, blijft voor altijd in het Kronos netwerk? “Een beetje meer tijd om te leven, nog meer tijd voor ons sterfelijk lichaam”. Maar zullen ze de dood willen vinden, maar zullen het niet vinden?

  Interessante Indigo kleuren (bijvoorbeeld de “derde oog” chakra, of de indigo chakra: diepe innerlijke gevoelens, innerlijke kennis, intuïtie …) en paarse kleuren (bijvoorbeeld de kruinchakra, of paarse chakra: metafysisch element van het denken, diepe spirituele realisatie en verlichting …) overvloedig in advertenties 5G.
  Maar parallel hiermee gaan we vol vertrouwen verder met de “Green deal” (groen, zoals de kleur van de hartchakra of groene chakra: communicatief, sociaal, evenwichtig, logisch…; Maar ook de chakra is ” verbonden met alle aspecten van Liefde (romantische liefde, familie liefde, vriendelijke liefde en zelfliefde)”; Dat wil zeggen, alle aardse aspecten van liefde, maar geen liefde voor God; Het New Age verhaal was niet “Dit alles is liefde”, “Een nieuw tijdperk van liefde komt eraan”?)
  Green Deal: geef me de kracht van je ziel, en je kunt deelnemen aan een grote, gelukkige, wereldwijde NWO familie…Met de toevoeging van het contract in kleine lettertjes: “en eeuwige kwelling”.

  Interessant is dat ik lees dat “sommige mensen ook geloven dat een overactieve kruinchakra aanwezig kan zijn bij degenen die lijden aan duizeligheid, “verwarring en hersenmist” “. En ik herinnerde me meteen Ann, het meisje uit mijn vorige opmerking, die zei “Ik heb hersenmist, hoofdpijn, Ik heb problemen met denken, geheugenproblemen” rond gevaccineerde mensen…

  (Zo lees ik over de chakra ‘ s, anders begrijp ik ze niet. 🙂 )

 2. Zoals Cassandra (cfr. de Griekse mythologie) voorspelde dat de Grieken toch Troje zullen vernietigen via een cadeau, genaamd het Trojaanse paard… Zo is grafeen-oxide een heel ‘giftig geschenk’ verpakt in een ‘doos/injectienaald van Pandora’ dat nl. rechtstreeks in onze lichaam (cfr. Troje 😉 ) al of niet verplicht zal worden ingespoten…
  “De wereld wil bedrogen worden, en DUS wordt ze bedrogen…” (dixit Gaius Petronius, Romeins consul).
  Ik denk toch dat ik mijn boeken over de Romeinse en de Griekse mytholgie nog eens ga napluizen, wie weet wat er nog allemaal te voorschijn zal komen… Bijv. over een oergod, genaamd ‘Cronos’ ???

 3. @ Key schreef: 03/10/2021 om 10:52 am

  briljant ja, maar toch weer gevallen voor / omgebogen naar: Gaia / New Age / Galactic Federation: https://www.bitchute.com/video/ETq0G50otNQb 🥺
  hetzelfde geldt voor de 01-10-21 podcast van Mike Adams: “ consciousness mind“ #eigenbelang

  verschuivend paradigma 🧐 vele paden, maar slechts Een Weg
  ik houd het iig “klein”, ik richt me tot Jezus ✝️

 4. YouTube verwijdert alle video’s met desinformatie over coronavaccins

  Dank aan een wakkere lezer !!!!

 5. @Freedomfighters for Saint Germain (what’s in a name, of zijn julie soms met meerderen ;)?). ik heb mij door ‘sprituele’ mensen laten vertellen dat die mRNA-vaccins wellicht de epifyse (pijnappelklier dat dat samen met de hypofyse onze hormoonhuishouding regelt) ‘aantasten’ of ‘in hun ogen’ het zgn. derde oog, het enige ‘zintuig’ (het ‘kruinchakra?) waarmee wij gweone stervelingen kunnen communiceren met andere/hogere dimensies…
  “Hallo Aarde!” zou ene Simon Carmiggelt meermaals gezegd hebben op den ‘ollandse’ teevee (eind jaren 60/begin 70?).
  Groetekus vanuit Antwerpen

 6. Dank U wel Xander voor Uw onderzoek voor dit artikel. Dit wist ik al geruime tijd innnerlijjk.
  Zoek op Maecel Messuing en U zal zeer veel leren
  U komt met feiten en daar houd ik van ,want feiten die doe er toe !!!
  De rest is bla, bla , bla, enz , enz.
  Robert Jensen komt ook met feiten en geen bla , bla,
  Neem die gifspuit niet mensen.
  Een normaal vaccin duurt 10 a 15 jaar voordat ze het gaan produceren.
  Dit vaccin was in 6 maanden klaar (wat niet mogelijk is) maar stond al klaar op de plank van een militaier laberatorium in de USA
  Ga verder met de strujd broeders !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  En laat U niet onder sneeuwen.
  Sta op broeders en op en het moment dat het nodig is
  Dat moment komt spoedig

  We gaan ze verslaan die Gazaren Globalisten

  !00%

 7. @ Kay, interessante video, ook de artikels van Xander deden me denken aan de Amerikaanse black projects van Dulce base, ondergrondse geheime militaire bouwwerken, daar gebeuren al dat soort experimenten, ook experimenten op ontvoerde mensen & kinderen! Ik weet nog meer, maar dat ga ik hier niet schrijven, want dan gaan ze zeggen dat ik gek ben ofzo. Ongelooflijk, ik had ook niet verwacht dat men dat nu al over heel de planeet aan het doen is met mensen, met medewerking van deze politieke fascisten die hun masker hebben laten vallen, want ze zijn beschermd door een zeer gevaarlijk evil power!

 8. https://indignatie.nl/franse-viroloog-en-ontvanger-van-de-nobelprijs-voor-de-geneeskunde-verwoordt-het-duidelijk/

  Een Franse viroloog en ontvanger van de Nobelprijs voor de geneeskunde verwoordt duidelijk wat een aantal andere wetenschappers hebben beweerd, namelijk dat het de mRNA-vaccins zelf zijn die de mutaties (“varianten”) van het virus over de hele wereld veroorzaken. Hij stelt ronduit dat het mRNA-vaccin zowel een “wetenschappelijke als een medische fout” is.

 9. Wat een ontmaskering van de nanochip in de Vandoden! Laten we ook niet vergeten dat de gehele psychiatrie/schizotrie al een eeuw heimelijk bezig is (ongemoeid)om als het geestelijk-lab. allerlei verboden experimenten te hebben uitgevoerd op (nep) pat. Elke pat. wordt daar geestelijk misbruikt! Hun schizo de psycho pseudo wetenschap berust op een grOte leugen van diagnoses verzinsels.ADHD …daar denk ik dan; de eerste twee letters zijn van het Algemeen Dagblad. Narcistische trekken wat?? Hebben ze ook bollenvelden? Mensen hebben een cursus nodig om die onderaardse schizotaal uit te spreken .Schizo-artsen misleiden alle pat.om de suggestie te wekken om geen vragen te stellen wat het betekent want..dat is alleen voor hooggeleerden met een geneeskundig diploma want..dan zalje geen vragen stellen over de dwang medicijnen die niets meer dan softdrugs tot harddrugs zijn .Elke schizo kliniek is een geestelijk lab.waar ze velen in hebben verpreutst om ze te drogeren.Schizo artsen plegen ook geestelijke laster om gelovigen te hersenspoelen dat er geen duivel of God bestaat.Valt het niet op dat de politie klopjachten pleegt op drugsvangst? En ..er wordt bij gezegd het wordt vernietigd.Daar bedoelen ze volgens mij mee dat de drugs wordt verpulverd tot kleine anti depressie en anti-psychose pillen en prikken onder de misleiding van medicijnen!.Goede medicijnen maken je niet verslavend ,dat zegt toch al genoeg datje geestusvermogens gemold worden in de schizotrie! Het verbaast mij dat er nog nooit een demonstratie op de Dam is gehouden over de schizotrie die ongemoeid maar met hun psychische en geestelijke misdaden doorgaan.Ze hoven je fysiek niet op de brandstapel te binden want daar geven ze lastige pat.gewoon een pilletje waar de verhitte stoffen vrij komen zodat ze in een vuurzee (onzichtbaar voor het oog)uit hun lichaam springen .De schizo arts schrijft dan in het dossier”pat.kon het leven niet meer aan” In plaats van pat.kon de verboden harddrugs niet aan!

 10. Vanmiddag gelezen in email van herstelderepubliek.nl:
  pcrtest bedoeld om de amydala te vernietigen (althans woorden van deze strekking: onze zintuigen, anders gezegd)

  Iets vergelijkbaars kwam hier enkele maanden geleden van een andere bron binnen: vernietiging van de epifyse.
  Bekend is dat bg het religieuze/spirituele in mensen de nek wil omdraaien/het katholieke geloof wil vernietigen.

 11. Quote van de dag

  Kind vraagt aan moeder: Mam als ik lieg kom ik dan in de hel”?
  Moeder: welnee lieverd, dan kom je in de REGERING !

 12. Hier is een man met voor mij bizarre wetenschap. Jamboo mamboo, toch wat ik er van snap, is het grote kans dat het heeft te maken met het corona vaccin.
  Meld deze link en met de hoop dat slimme mensen snappen wat hier gezegd wordt en het kunnen vertalen naar meer begrijpelijke taal, to connecting the dots:
  https://www.youtube.com/watch?v=FMwurcLr_70&t=1962s

  In deze video heeft deze man het over hetzelfde wat Carrie Madej het over heeft. Het intelligente spinachtige wezen.

 13. Correctie op storende typfout van mij:
  joost 2/10/2021 9.28 pm
  Moest natuurlijk zijn: “door Zijn lijden en dood”
  Shalom!

 14. Israëlische regering verhoogt druk op inwoners die nog geen derde prik hebben laten zetten

  https://www.hln.be/buitenland/israelische-regering-verhoogt-druk-op-inwoners-die-nog-geen-derde-prik-hebben-laten-zetten~a863b842/

  In Israël is ongeveer 60 procent gevaccineerd dus 40 procent van de joden weigert daar hun vaccin.
  Hier in België is meer dan 75 procent volledig gevaccineerd en in Vlaanderen meer dan 90 procent.
  In Afrika is 4 procent gevaccineerd en daar vallen minder doden denk ik.
  Ik denk dat het meer draait om de groene coronna pas en controle over de burger dan over een griepje door coronna.
  In België heeft men al vaccins besteld voor de 4de prik toe te dienen in 2022 en 2023.

 15. Deel 2 ( Vervolg van 02/10/2021 om 11:09 pm hieronder )

  https://outbreak.news/2021-10-01-former-employee-warns-pfizer-vaccine-increases-covid.html

  ( google vertaling, van het tweede deel van het engelstalige originele artikel )
  Onderzoeken van Pfizer tonen aan dat niet-gevaccineerd zijn meer bescherming biedt
  Advocaat voor medische vrijheidsrechten, Thomas Renz, ging naar buiten met de Pfizer-fraude. Bij de Pfizer-studie waren meer dan 36.000 mensen betrokken. Degenen die eerder in het onderzoek werden geïnjecteerd, hadden later meer kans op covid-infecties, wat een duidelijke trend van afnemende immuniteit liet zien. Degenen die in groepen met “hoge prioriteit” zijn geplaatst, die eerder zijn gevaccineerd, hebben 36 procent meer kans op infectie dan de groep die later is gevaccineerd.
  De groep die later werd gevaccineerd bleef 5,1 maanden langer ongevaccineerd dan de groep die vroeg werd gevaccineerd. Deze placebogroep had geen hoge infectiepercentages terwijl ze niet waren gevaccineerd, ook al gingen ze langer zonder enige “bescherming”. Daarom verklaarde Kingston dat de gevaccineerde groep “een nog grotere kans heeft om besmet te raken met COVID-19 dan het verschil van 36 procent dat door dit deel van de studie wordt aangegeven.”
  De studie gaf zelfs toe in de conclusie: “Een aanvullende analyse lijkt erop te wijzen dat de incidentie van COVID-19 over het algemeen toenam in elke groep studiedeelnemers met toenemende tijd na dosis 2.” Kingston verduidelijkte dat infectiepercentages “in de loop van de tijd toenemen” wanneer mensen twee doses Pfizer-mRNA krijgen.
  Het meest schokkend waren de gegevens over de placebogroep. In de eerste vier maanden had de placebogroep “geen vaccinbescherming” en registreerde een infectiepercentage van 12,6 gevallen per 1000 persoonsjaren. Het besmettingspercentage voor niet-gevaccineerden was een schamele 1,3 procent.
  Na hun placeboperiode werd de groep ‘volledig gevaccineerd’. In slechts een paar maanden tijd werd deze groep besmettelijker en vertoonde 43,4 gevallen per 1.000 persoonsjaren. Hun infectiepercentage steeg met meer dan 300 procent tot een infectiepercentage van 4,34%. Mevrouw Kingston noemde dit ‘super alarmerend’.
  “Ze hadden minder infecties als ze geen bescherming hadden. Dus dat is een probleem’, zei ze.

  Bekijk Vaccines.News voor het laatste nieuws over de covid-19 vaccinfraude.

  Bronnen zijn onder meer:
  LifesiteNews.com
  FDA.gov
  Papers.SSRN.com

  Tagged Under: Big Pharma, biowapen, klinische proeven, Comirnaty, bedrog, FDA, fraude, infectie, Pfizer, farmaceutische fraude, super spreader, vaccinschade, vaccinfraude, viral load, virale gevoeligheid

 16. Bill Gates. Een man met een agenda die nadelig voor de wereldbevolking uitpakt?
  => Zoek op Xandernieuws op Bill Gates: https://www.xandernieuws.net/?s=bill+gates:

  “De WHO, onderdeel van de door Bill Gates gecontroleerde GAVI alliantie, heeft enkele jaren geleden bijna expliciet erkend dat miljoenen Afrikaanse meisjes en vrouwen onvruchtbaar zijn geworden door een opzettelijk aan tetanus vaccins toegevoegde sterilisatie formule. Wie kan dan met zekerheid zeggen dat zoiets nooit opnieuw gedaan zal worden? Verifieerbare uitspraken miljardairs over fors willen reduceren wereldbevolking stellen niet bepaald gerust.”

  “Terwijl Global Cooling is begonnen en over de hele wereld tal van kou- en sneeuw records sneuvelen, financiert Bill Gates ondertussen een plan om het zonlicht juist te dimmen– en dat terwijl zeker het bovenste deel van het Noordelijk Halfrond, waaronder Nederland, over een aantal jaar zal smachten naar warmte. Warmte, die in het Westen niet meer voldoende geleverd zal kunnen worden, omdat gas, olie en kernenergie in de ban worden gedaan. (China doet juist het tegendeel, en slaat massaal aardgas in).”

  “De VN heeft moeten toegeven dat een grote internationale vaccinatie campagne de oorzaak is van de ziekte die men er juist mee wilde uitroeien. Terwijl de WHO vorige week nog beweerde dat Afrika ‘vrij is van polio’, en polio vaccinatiecampagnes in de Derde Wereld zoveel jonge levens zouden hebben gered, is in werkelijkheid juist het tegendeel het geval. Het polio vaccin is er de oorzaak van dat nu talloze jongeren en kinderen in arme landen hun leven verliezen.”
  Zie ook: https://www.frontnieuws.com/bill-en-melinda-gates-een-duister-verleden-van-uitbuiting-van-arme-kinderen-als-menselijke-proefkonijnen-voor-massale-medische-experimenten/

  “Een recente investering van de Foundation maakt dat Bill Gates inmiddels de grootste bezitter van privé-landbouwgrond is in de Verenigde Staten”

  https://www.frontnieuws.com/bill-gates-wil-genetisch-gemanipuleerde-muggen-vrijlaten-om-je-in-te-spuiten-met-vaccins/

  https://www.frontnieuws.com/bill-gates-en-zijn-project-om-de-vaccinatiegeschiedenis-onder-de-huid-van-patienten-op-te-slaan/

  https://www.frontnieuws.com/gates-wef-club-van-rome-en-de-wens-om-de-wereldbevolking-te-verminderen/

  https://www.frontnieuws.com/reiner-fuellmich-heeft-bewijs-dat-de-elites-de-pandemie-aanwakkeren-om-de-bevolking-te-verminderen-en-de-economische-ineenstorting-te-maskeren-die-zij-zelf-hebben-veroorzaakt/

  Doordat we op grote schaal voedsel produceren worden er pesticiden gebruikt die moeten voorkomen dat er insecten, schimmels en andere ziekten in onze groenten en fruit belanden. Als bijeffect is gebleken dat deze niet alleen voor insecten giftig zijn, maar ook voor mensen. Volgens neuroloog Bas Bloem is het duidelijk: er is een relatie tussen het gebruik van pesticiden en parkinson.”

  “De nieuwe CO2-monitoringkaart van Doconomy biedt naar eigen zeggen 90 miljoen consumenten inzicht in hun CO2-voetafdruk en streeft ernaar om in november tijdens COP26 1 miljard gebruikers te bereiken. Op dit moment is het vrijwillig, maar het doel is om een verplicht monitoringsysteem op te zetten, vergelijkbaar met het Chinese programma voor sociale kredietscores, schrijft Paul Watson. Bereid u voor op een sociaal kredietsysteem in Chinese stijl met scores voor uw persoonlijke uitgaven en de invloed daarvan op “klimaatverandering”.patiënten toenemen en luidt de noodklok.” Bron: https://www.frontnieuws.com/doconomy-een-koolstof-kredietkaart-die-gebruikers-traceert-en-hun-uitgaven-kan-blokkeren/

  “De financiële crisis in 2008-2009 was vergeleken bij de zorgvuldig verborgen financiële calamiteit waar de eurozone nu middenin zit, slechts een onbeduidend hobbeltje. De noodsituatie van 2020-2021 is zelfs beduidend erger dan de ‘Griekse’ eurocrisis van 2011-2012, toen de instorting van de eurozone ternauwernood kon worden voorkomen.” https://www.xandernieuws.net/algemeen/target2-systeem-explodeert-failliete-eurozone-in-financiele-eindfase-beland/

  https://www.stopdebankiers.com/war-on-cash-de-waarheid-over-de-banken-en-waarom-ze-ongestraft-uw-rekening-mogen-plunderen-2/

  De huidige problemen (en mogelijk toekomstige problemen) worden hier duidelijk verwoord:
  https://vrijzutphen.nl/aiovg_videos/waarom-wij-dit-gaan-winnen/

 17. Let eens op hoeveel mensen er op straat of elders, onwel worden met alle gevolgen van dien.
  Het komt steeds vaker voor. Het valt ook niet op als dit in het nieuws/krant komt, maar komt wel vaker in het nieuws en dan begint het op te vallen, zeker als het in je eigen buurt plaatsvind.
  Ik ga zelf ook meer opletten hoe vaak dit voorkomt, in Vilvoorde (B) een kind van 13 overleden, voelde zich onwel, in Maastricht een vrouw in eigen tuin aangereden door iemand welke onwel werd, een jonge vrouw verliest ongeboren baby tijdens zwangerschap, komt vaker voor idd, maar wel allen gevaccineerd….zeer zeer triest.

 18. Moderator. Bij het verzenden verdwijnt een stuk tekst. De eerste zin moet zijn: “Beangstigend dat zoveel waarover al eerder op deze site is geschreven bewaarheid aan het worden is”

  Ik krijg ook weer een user agent denied.

  Kunt u dit corrigeren? Hartelijk dank.

 19. Beangstigend dat zoveel waarover al aan het worden is. In Israel worden de Covid bewijzen na 6 maanden ongeldig en zal iedereen levenslang elk half jaar een nieuwe prik moeten halen.

  Dit is gewoon overheidsterreur en zal bij velen een totale herbezinning inluiden over hoe we met criminele overheden moeten omgaan en onszelf tegen dit soort inbreuken moeten verdedigen.

  Dit heeft niets meer met de bestrijding van een voor de meesten betrekkelijk onschuldig virus te maken. Ze stelen ons lichaam.

  Reken maar dat andere landen volgen. De wereldregering is een feit.

  Openbaringen ontvouwen zich. Alleen God kan en zal helpen in deze bange tijden.

  Zie het bericht over deze laatste ontwikkeling via onderstaande link:
  https://www.rt.com/news/536447-israel-covid-green-pass-new-rules/

 20. Nieuw Begin schreef:
  02/10/2021 om 10:42 pm
  “YouTube draait door: 130.000 video´s over corona-vaccins verwijderd”

  Hier is iets dat ontsnapte aan de tentakels van het algoritme https://www.youtube.com/watch?v=c-oBL0L2tTA
  Het meisje spreekt Engels, dat is wat ze zegt:
  “Mijn naam is Ann… Deze video gaat over mijn medische experimenten met scherpe dingen die mensen nu nemen. Ik heb zoiets nog niet behandeld, maar Ik zal u iets vertellen over deze kwestie dat ik vanuit medisch oogpunt ken. Dit is geen verkeerde informatie, maar mijn persoonlijke ervaring, waar artsen het mee eens zijn.
  Ik heb een gezondheidsprobleem genaamd CIRS – chronische inflammatoire reactie syndroom. Ontsteking in reactie op toxines. Mijn lichaam, mijn immuunsysteem, verwart informatie en krijgt een overreactie in reactie op gifstoffen. Ik ben een wandelende toxiciteitsmeter. Als ik langs iets giftigs kom, kan ik je vertellen dat het giftig is omdat ik binnen een paar seconden ziek word. Als er iets giftig is, kan ik het voelen van een afstand van 3 meter…
  En…..Ik heb al een nieuw gif waar ik op reageer. En zo is het…gevaccineerde mensen. Dit is geen samenzweringstheorie. Elke keer als ik bij gevaccineerde mensen ben, word ik ziek. Ik kan niet meer naar buiten zonder me slecht te voelen. Ik begin te hoesten, ik krijg hersen mist, hoofdpijn, Ik heb denkproblemen, geheugenproblemen, mijn lichaam doet pijn en mijn huid stijgt. Elke centimeter van mijn lichaam begint te branden, alsof het verbrand is. En na een paar uur, word ik erg ziek alleen maar omdat ik in een openbare plaats ben. In de frisse lucht, in het park tussen andere mensen, waar voorheen niets was, nu ben ik ziek.
  Het groeit, groeit, groeit het afgelopen jaar, omdat steeds meer mensen gevaccineerd worden. En ik word niet ziek door ongevaccineerde mensen. Als ik onder mijn ongevaccineerde vrienden ben, word ik niet ziek, maar als ik onder gevaccineerde vrienden ben, word ik ziek.
  Er zijn veel studies waar je niet over verteld wordt in het nieuws, over Spike protein. Met eiwitten in vaccins, vertellen ze je DNA om ze aan te maken.. Ze zijn giftig. Wat denk je dat er gebeurt als ze je DNA vertellen om dit te produceren? Spike protein eiwitten zijn giftig. Ik ruik ze aan de menselijke adem. En dat maakt me ziek.
  Ik reageer snel op gif, maar wat denk je dat er over een paar jaar met iedereen zal gebeuren?”

  Ze zegt dit als een persoonlijk getuigenis, maar zowel hier als op andere plaatsen, wordt er veel gezegd door deskundigen…die gedempt zijn in de media. Ann praat over de giftige kant van de dingen, maar laten we niet vergeten over de controle kant.

  Icksy Nixx schreef:
  02/10/2021 om 7:29 pm
  “Uit de beelden die in dit artikel gepresenteerd worden kan ik niet opmaken wat er voor materiaal te zien is. De beelden zeggen mij helemaal niets. Echt niets. Wat je op deze plaatjes ziet kan van alles zijn.”

  Net zoals beelden van alles kunnen zijn, kunnen ze ook zijn wat pathologen aannemen. Dus je twijfels bewijzen ook niets.

  @ *Cassandro*,
  Wat een bekend verhaal! Er zijn altijd ingebed provocateurs die het verloop van de gebeurtenissen te sturen. Alle massale protesten voor democratische veranderingen in het recente verleden van mijn land zijn gevangen genomen en geleid door de verborgen handen van de Staatsveiligheid. Ze staken onder andere het partijhuis in brand, vernietigden veel dossiers van agenten en informanten, die vervolgens belangrijke regeringsposities bezetten en eerlijke zakenmensen werden. Daarom kan Martin Armstrong uit een recent artikel mij bellen in mijn postcommunistisch democratisch land om hem uit te leggen hoe en waarom communistische regimes “instortten”.

 21. Duidelijkheid wie we moeten uitleveren aan Nuremberg 2.0:
  Politici, Lokale overheden, Media, Medici, Artsen, Vrijwilligers die de jabs gaven, Vakbondleiders, Politie, Leraren en andere meelopers die het allemaal toelieten, Fabrikanten vaccin / agentschappen. Voeg gewoon toe aan de lijst.

  Alle NL politici zonder pardon volgens Nuremberg Code arresteren en terechtstellen voor misdaden tegen de mensheid. En ja dat is, zonder tussenkomst van lokale corrupte overheden die het allemaal lieten gebeuren, gewoon de doodstraf. Excuses als wir haben es nicht gewußt zijn niet geldig. Ook het kliekje artsen komt aan de beurt… en terecht. Blanko bijsluiters, liegen bij overlijden, het weigeren van Ivermectin en andere medicijnen, payback buy-out voor het toedienen van een non-vaccin als een vaccin, het breken van de Eed van Hippocratis.

  Een overheid die geen wapens onder de burgers tolereert en deze wel zelf heeft tegen dezelfde ontwapende burgers is gewoon een dictatuur..

 22. *Cassandro* schreef:
  02/10/2021 om 11:22 pm

  Wat u beschrijft doet mij direct denken aan Franse toestanden toen de ‘gele hesjes’ van zich lieten horen.

 23. Goeienacht of goeiemorgen allen! Wat er nu zondag 3 oktober in Amsterdam gaat gebeuren wordt wellicht wereldnieuws? Mensen die reeds ‘wakker’ zijn gaan andere mensen ook ‘wakker’ maken… Goed zo, mensen ‘durven’ terug op straat komen om hun vrijheden op te eisen. Maar LET GOED OP: deze brave demonstratie wordt vanf de zijlijn (of achter de hoek, net uit het beeld van de talloze camera’s) gevolgd door ‘robocops’, klaar om letterlijk er met de wapenstok op los te gaan slaan. Iemand (wie?) zal hiervoor een signaal of startschot (?) geven dat door de échte machthebbers betaalde ‘oproerkraaiers’ (te herkennen omdat ze meestal in het zwart verkleed zijn en hun volledige gezicht zullen bedekken, de lafbekken) zich tussen het brave ‘gepeupel’ zullen mengen én de politie zullen provoceren… De politie zal natuurlijk terugslaan, en ’toevallig’ zal er dan een brave burger tussen verzeild geraken die dan de échte klappen zal moeten opvangen. Op dat moment beginnen alle MSM-camera’s zich hierop te focussen, en juist DIE BEELDEN zullen ’s avonds uitgbreid op alle MSM-nieuwszenders getoond worden, met als commentaar “zie je wel, al die demonstranten zijn echter ‘vermomde’ staatsgevaarlijke terroristen, en wie zal de kop van jut zijn, juist ja, de antivaxers. Zo wordt het nieuws eenmaal geproduceerd, liefst ingezoomd op bloedende hoofden, Want ‘sensatie’ verkoopt goed… En dat wisten de romeinse keizers als de besten: 1. verdeel en heers, maar vooral 2. geef het ‘klotjesvoilk’ brood en spelen. Geef ze een schuldebok waarop ze hun frustraties kunnen afreageren of voor asocialen kunnen uitschelden. Ik houd mijn hart vast, maar ik geef één goede raad aan alle demonstranten: BLIJF ver uit de buurt van deze in ’t ZWART verklede Oberkapo’s… om niet in ‘hun( klappen te delen…

 24. Voormalig Pfizer-medewerker markeert FDA-onderzoek, waarschuwt dat Pfizer-vaccin COVID met meer dan 300% verhoogt

  https://outbreak.news/2021-10-01-former-employee-warns-pfizer-vaccine-increases-covid.html

  ( google vertaling, niet van het hele artikel )
  De fraude met covid-19-vaccins is volledig zichtbaar en het bewijs ligt voor de hand. De volledige FDA-goedkeuring voor het COMIRNATY-vaccin van Pfizer bevatte klinisch bewijs dat de inenting de COVID-infectie met meer dan 300 procent verhoogt!

  Een voormalige Pfizer-werknemer genaamd Karen Kingston blaast de klok over haar voormalige werkgever. Kingston is momenteel farmaceutisch marketingexpert en biotechanalist. Toen ze de volledige FDA-goedkeuring voor COMIRNATY onder de loep nam, ontdekte ze flagrante fraude in de klinische onderzoeken van Pfizer.

  FDA keurt het covid-19-vaccin van Pfizer goed, ook al verhoogt het de infectie met 300 procent

  Kingston bracht een briefingdocument naar voren van de vergadering van de adviescommissie van de FDA die plaatsvond op 17 september 2021. De titel van het document is: “Aanvraag voor licentieverlening van een boosterdosis voor COMIRNATY (COVID-19 Vaccine, mRNA).” Het document bevat klinische onderzoeken die zijn uitgevoerd door Pfizer. Deze onderzoeken volgen de duurzaamheid van de immuniteit die wordt geboden door het COMIRNATY-vaccin en vergelijken deze met de immuniteit die wordt waargenomen bij niet-gevaccineerde mensen.

  “Als je de Pfizer-vax krijgt, heb je meer kans om COVID te krijgen”, zei Kingston, “Dus toen ze niet werden geïnjecteerd, was hun infectiepercentage 1,3% en toen ze werden geïnjecteerd, was het 4,34%. Het ging met meer dan 300% omhoog.” Hoe kon de FDA dit bewijs verdoezelen en flagrante fraude goedkeuren?

  Sinds het vaccin officieel werd goedgekeurd, begon de federale overheid druk uit te oefenen op bedrijven in de hele VS en dreigde ze met afpersing en boetes als ze hun werknemers geen vaccinmandaten opleggen. De covid-19-vaccins zijn bijna 225 miljoen keer in de armen van Amerikanen geïnjecteerd en hebben onderweg ernstig letsel en de dood veroorzaakt. Waarnemingen uit de echte wereld ondersteunen ook klinische gegevens die aantonen dat de vaccins iemands gevoeligheid voor covid-19 vergroten. In feite verhogen de vaccins de virale lading in de neusgaten van de gevaccineerde. Een artikel van 26 augustus door Dr. Peter McCullough laat zien dat de covid-vaccins de gevaccineerden in staat stellen 251 keer de virale lading van covid-19 in hun neusgaten te dragen, waardoor ze de asymptomatische superverspreiders worden die ze ooit vreesden.

 25. Twijfelachtige humanitaire hulp: WHO-medewerkers persten seks af in Afrika

  https://ejbron.wordpress.com/2021/10/01/twijfelachtige-humanitaire-hulp-who-medewerkers-persten-seks-af-in-afrika/#more-282677

  Het is de schallende faillietverklaring van een zogenaamd morele instantie: humanitaire hulpverleners van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) hebben bij hun Ebola-inzet in de Democratische Republiek Congo tientallen vrouwen en enkele mannen seksueel uitgebuit of verkracht. Dat meldt nu een door de WHO zelf ingezette onderzoekscommissie.
  De vrouwen voerden beschuldigingen aan tegen o.a. WHO-artsen en zelfs leidinggevende medewerkers, waaronder lokale werknemers en buitenlanders.

 26. YouTube draait door: 130.000 video´s over corona-vaccins verwijderd

  https://ejbron.wordpress.com/2021/10/02/youtube-draait-door-130-000-videos-over-corona-vaccins-verwijderd/#more-282746

  Het videoplatform YouTube ontwikkelt zich steeds meer tot een censuur-instantie. Nadat het concern onlangs nog voor krantenkoppen zorgde door twee kanalen van de Russische zender RT volledig te verwijderen, zorgen nu andere cijfers voor gespreksstof: zoals YouTube woensdag meedeelde, zou men tot nu toe meer dan 130.000 video´s over corona-vaccins verwijderd hebben. Nu zou ook worden opgetreden tegen “foutieve beweringen” over andere vaccins.
  “Als “foutieve beweringen” beschouwt YouTube publicaties, waarin toegelaten vaccins “ten onrechte” als gevaarlijk worden voorgesteld. YouTube beperkt zich daarbij ook niet tot vaccins tegen het corona-virus.
  Het platform verwijderde bovendien de kanalen van meerdere bekende vaccinatie-tegenstanders. Dat betreft o.a. de prominente vaccinatie-tegenstander Robert F. Kennedy Jr. De neef van de in 1963 vermoorde Amerikaanse president John F. Kennedy en zoon van de vijf jaar later vermoorde Senator Robert F. Kennedy had o.a. verleden jaar een toespraak gehouden bij de “Querdenker”-demonstratie in Berlijn.

 27. De fotootjes van de eventuele rommel die in de vaccins zou zitten zeggen niet veel. Kraantjeswater zit onder de microscoop ook vol stofjes, meestal gewoon kalk. Maar de pasjesmaatschappij is een blijvertje. Dit werd door de EU in 2018 beslist:
  https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/vaccination/docs/2019-2022_roadmap_en.pdf
  Straks komt het griepvaccin mogelijk ook op je QR-code, en volgend jaar krijgt iedereen in de EU een vaccinatiepas over alle vaccins die je ooit al dan niet ontvangen hebt. Dat is het plan. “Democratisch” beslist EU-beleid.
  Voor het overige neem je best geen vaccin waarvan de derde onderzoeksfase nog niet afgerond is, teveel wat nog onbekend is over de onmiddellijke gevolgen en zelfs over de werkzaamheid. De resultaten van Pfizer worden in de tweede helft van 2023 verwacht, van de overige fabrikanten die nu een voorlopige noodgoedkeuring onder voorbehoud kregen worden de onderzoeksresultaten in 2024 verwacht. Die voorwaardelijke noodgoedkeuring kwam er om economische redenen. Voor de gezondheid is het beter te wachten tot we meer weten. Het vierde fase onderzoek naar eventuele lange termijn gevolgen wordt pas in 2031 verwacht, als de derde onderzoeksfase met een positief resultaat afgesloten werd tenminste. Anders duurt het nog langer. Dat is het verschil met alle andere vaccins: normaal worden die pas goedgekeurd en beschikbaar voor iedereen na de derde onderzoeksfase. Verplichte vaccins (in veel landen en/of bij sommige beroepscategorieën) hebben allemaal ook de vierde onderzoeksfase achter de rug.

 28. Dit vaccin project stopt nooit, het punt is al gemaakt dat ze niet terug kunnen zonder kleerscheuren. De bevolkingen kunnen demonstreren tot ze een ons wegen, de doden trein dendert gewoon door. Het enige wat hen tegen kan houden is de kogel of het hoofd eraf. De mensen die hier achter zitten hebben allang de bevolkingen ontmenselijkt en zien de bevolkingen als een virus wat uitgeroeid moet worden in hun zienswijze. De regeringen met hun overheid werken er allemaal aan mee om dat virus uit te roeien.

 29. Ik heb op hetanderenieuws.nl vernomen dat het fascisten monsterwijf in Australia door de mand is gevallen wegens corruptie met Big Pharma, ze moet oprotten! Met hoeveel geld van Big Pharma hebben de politieke fascisten van hier hun zakken gevuld? Ik heb ook een video beluisterd van Dr Vladimir Zelenko – Het Fakzin doodsrapport, hij zegt ook dat maar 1% van de prikdoden aan het licht worden gebracht! Luister daar zelf ook eens naar? Ik heb daar ook geluisterd naar iemand die het had over, Petrus & de QR-code – Ad Nuis, trouwens die video staat ook op YT. De rechtbank in Utrecht heeft gewoon aan het natrappen geweest met de mensen van Waku Waku!

 30. Henk.
  Bekijk het gesprek van Prof Schetters met Flavio Pasqini eens op blckbx tv.
  Hij stelt dat de blauw kleuring, de mRNA deeltje zijn die het gezonde weefsel af breken als zijnde lichaamsvreemd eiwit.
  Vr Grt
  Anna

  Freedom fighters …enz

  Robert Malone is inderdaad de ontwikkelaar van deze mRNA techniek, maar hij heeft nu ook felle kritiek op het gebruik van deze techniek voor vaccins.
  En wijst dit af.
  Dus pas op met oordelen over salaris aub.
  Google hem maar eens, hij wordt fel gesensureerd.

  Deze mRNA techniek is oorspronkelijk bedoeld voor kanker therapie, en het lag gereed om daarmee aan de slag te gaan en toen kwam Corona en hebben ze ipv Kanker cellen, deeltjes ( spike eiwitten van het virus ) verbonden met het mRNA, en tot ontwikkeling gebracht ( met veel ander troep erin ) tot vaccin.
  Hiervoor moest de definitie van een vaccin bij de WHO veranderd worden en dit is dan ook gebeurt TIJDENS de pandemie.
  Nu mag Nucleïne zuur ook als basis van een vaccin dienen volgens de WHO ( dus pas nu op met vaccins want het hek is van de Dam voor vaccin ontwikkeling )
  Dit is volkomen frauduleus gebeurd.

  Als je dan bedenkt wie de grootste sponsor van de WHO is dan weet je hoe de hazen lopen.
  N.L. De Stichting GAVI van Bill Gates.
  Hij heeft zelfs stemrecht in de WHO terwijl dit niet mogelijk is want alleen landen hebben stemrecht, maar via GAVI een stichting van hem in Zwitserland stemt Bill Gates in de WHO. ( bewezen fraude via een klokkeluider, zie proces Reiner Fuellmich )
  Dat zijn een paar van de geopolitiek lijntjes.
  En als je dan bedenkt dat Bill ook een aanhanger is van de eugenetica, en dat hij vind dat er teveel mensen op de wereld zijn in verband met de belasting van het klimaat!!!!!
  Te griezelig om over na te deneken.
  Deze informatie en nog veel meer is allemaal bekent.
  Met Vr Grt
  Anna

 31. ben iemand die graag een film kijkt met enige betekenis verhaal enovoort
  network 1976 een aanrader om te zien.
  Wat mij verontrusten is The boss baby 2 family busness 2021
  Duidelijk hexagram (grafeen) tezien.
  En de slechterik lijkt op klaus schwab

 32. Dank Xander weer voor dit artikel, waar we weer over kunnen reflecteren!
  Ik denk aan ‘Wachter’ ,mijn broeder in Christus!
  Hoe gaat het met U? Ik denk vaak aan u.
  Ik bid voor u en ben er zeker van dat de Heer U beschermt en nabij is en U kracht zal geven als u dat nodig heeft.
  Onze Heere Jezus Christus heeft door Zijn leiden en dood volkomen verlossing aan het kruis volbracht.
  Door Zijn wonden worden wij genezen.
  Halleluja.

  Shalom,
  Joost

 33. @ amo schreef:02/10/2021 om 5:04 pm
  Wat goed dat je dit plaatst. Ik heb dit al meerdere keren proberen uit te leggen aan mensen in mijn omgeving, famiie, vrienden en collega’s, en ook wel eens op een forum geplaatst. Maar men begrijpt het niet ! Een groot deel is simpelweg te dom (ondanks opleiding en diploma) en de rest wil het gewoon niet weten.

 34. Off-topic, maar het volgende is belangrijk breaking-news:
  “The Dolphin was detected by the acoustic systems of an Algerian Kilo submarine. The decision was quickly taken to pursue it aggressively without the use of sonar in order to avoid counter detection. Being surrounded, the crew of the Dolphin preferred to surface to indicate that they were abandoning the mission and moved away from the Algerian coast.”

  Vertaald naar het Nederlands: “De Dolphin werd gedetecteerd door de akoestische systemen van een Algerijnse Kilo-onderzeeër. De beslissing werd snel genomen om het agressief te vervolgen zonder het gebruik van sonar om tegendetectie te voorkomen. De bemanning van de Dolphin was omsingeld en gaf er de voorkeur aan aan de oppervlakte te komen om aan te geven dat ze de missie staakten en wegtrokken van de Algerijnse kust.”

 35. Henk.
  Bekijk het gesprek van Prof Schetters met Flavio Pasqini eens op blckbx tv.
  Hij stelt dat de blauwe kleuring, de mRNA deeltje zijn die het gezonde weefsel af breken als zijnde lichaamsvreemd eiwit.
  Vr Grt
  Anna

 36. Een goed maar zeer verontrustend artikel.
  Dit is wat ieder normaal mens met een gezond verstand die het nieuws een beetje heeft gevolgd op zijn of haar klompen kon voelen aankomen.
  En onthoudt:…..het zal door de wereldwijde misdadigerskliek dit deze sterfgevallen veroorzaken Glashard ontkend worden.
  Hoeveel mensen zullen nog overlijden door deze ondeugdelijke giftige troep die ze ingespoten hebben gekregen.

  Bovendien en dat zegt de moderator ook: nabestaanden zijn naast hun grote verdriet, volop in de ontkenning fase, want het kan toch niet gebeuren dat je geliefde overlijd tengevolge van iets wat de overheid, in ons geval Hugo de Jonge zo sterk promoot. En dat je misschien wel “ voor een ander “ jezelf hebt laten prikken.
  Zou deze man (!) ook persoonlijk aansprakelijk kunnen zijn?

  Als deze zaken zoals beschreven in het artikel bij een wat groter publiek bekend worden zal er een nog grotere tweedeling in de maatschappij voorkomen omdat gevaccineerden die nu al de ongevaccineerden beschuldigen van “ een gevaar voor hun gezondheid” dan vreselijk spijt zullen krijgen en de ongevaccineerden uit nijd gaan beschuldigen.
  Burgeroorlogen / opstanden / maatschappelijke onrust, zijn dan niet ondenkbaar.

  Het is vreselijk als je ter goeder trouw, en uit angst en of om echt te voorkomen dat je ziek zou worden, het vaccin hebt genomen, en je komt er maanden later achter dat de kans op overlijden zeer groot is geworden.
  En dat je eigen overheid je glashard heeft voorgelogen. ( want wat wij hier al maanden communiceren kan de overheid ook weten. )
  Er komt nog een zeer donkere tijd aan.
  Ik hoop en bid dat het mee zal vallen en dat vele mensen gespaard zullen blijven maar de voortekenen zijn niet gunstig. Zeker als je het bekijkt in het licht van ALLE geopolitieke gebeuren.
  Een kinderlied zingt: Hij houdt de hele wereld in Zijn hand.
  Zorg dat je Jezus kent, dan mag je vertrouwen op ZIJN HAND, in je leven.
  Shalom
  Anna

 37. Het is ons óók opgevallen dat er nogal wat eenzijdige ongelukken zijn gebeurd.
  Tóch vreemd

 38. Ik zie een vrouwelijk gezicht rechtsbovenaan in de foto van de hoofdpagina van dit artikel, dat is het enige goede van de #vaccinatie#.

 39. Ik moet iets herstellen. Reactie van 5.04 uur. De percentages zijn natuurlijk andersom: van de vaccingroep werd 99,96% niet ziek en van de placebogroep werd 99,16% niet ziek. Een verbetering van 0,8% procent dus (en geen 95% zoals de vaccinmarketing zegt).

 40. Henk Frederikson schreef: 02/10/2021 om 7:08 pm

  Henk is infiltrant maar zichzelf helemaal onbewust daarvan, hij heeft daarvoor ook jaren lange indoctrinatie opgelopen door zijn laboranten opleiding ( totaal gefinancierd door de farmaceutische industrie) Daar is géén twijfel over mogelijk Henk. Dat hoef je ons zeker niet uit te leggen.
  Als Henk onderzoek doet dan heeft hij géén laboratorium meer nodig, één plaatje is echt meer dan duizend wetenschappelijke onderzoeken om voor Henk een oordeel te vormen.
  Ik ben blij met Henk, hij leeft in een droomwereld, hoe fijn is dat !

  Slaap lekker verder Henk en succes het je onderzoek

 41. In mijn leven heb ik veel door microscopen gekeken. Ook door lichtmicroscopen met fase-contrast techniek. Ook heb ik veel gewerkt met electronenmicroscopen. Heel veel !
  Uit de beelden die in dit artikel gepresenteerd worden kan ik niet opmaken wat er voor materiaal te zien is. De beelden zeggen mij helemaal niets. Echt niets. Wat je op deze plaatjes ziet kan van alles zijn. Het ziet er uit als “debris” (= rommel) die gewoon is achtergebleven in het potje waat het monster van afkomstig is. Dit zegt tegelijkertijd iets over de hygiëne van dit monster. Ik adviseer de lezer niet af te gaan op de beelden want het is alleen maar een bron van speculatie zonder enig bewijs.
  Beter is het om je, voor alle wiskundige zekerheid, totaal niet te laten vaccineren met dit experimentele brouwseltje. Je kunt er niet alleen hartaandoeningen van krijgen maar ook je endotheelcellen van alle bloedvaten kunnen worden aangetast waardoor je organen, je zenuwweefsel, je nieren maar ook je hersenen worden bloodgesteld aan het spike-eiwit. Dat is nu net het eiwit waarmee het virus zich toegang verschaft tot je cellen. Het prikt er letterlijk een gat in. Ik heb ook rapporten gelezen van mensen die blind zijn geworden (waarschijnlijk omdat hun oogzenuw is aangetast). Be save !!!

 42. Ach ja op enkele na die ik ken is iedereen gevaccineerd ondertussen, ik ga dus vrijwillig in lockdown komende kerst en winter en afwachten, kijken wat er gebeurd.

  Zien we dan over een jaar wel hoe het er voor staat, heb ik nog een twee jaar om de onderzoeken “of het “vaccin” wel veilig was” af te wachten, de resultaten zullen er wel weer om liegen.

  Sommige zaken kun je een weddenschap blind mee winnen, alhoewel blind?
  Het land waar één oog koning is en zonder kleren is… Zeker wel !

 43. Ik ben Laborant, heb ook de daarvoor benodigde opleiding genoten, mocht daar twijfel over bestaan. Als ik naar de getoonde foto’s kijk dan zie ik niks vreemds. Ik zie slierten eiwitdelen en dat is volkomen normaal.
  Er ‘zweeft’ wel meer door het bloed, en nogmaals, dat is normaal.

 44. Vanmiddag belde hier een man aan met een vraag over het huis van de buren. (…..)
  Hij liet weten dat hij gevaccineerd was met Johnson & Johnson’s vaccin en zich inmiddels een stuk slechter voelde dan daarvoor. Had er spijt van het genomen te hebben. Daarom is hem informatie meegegeven over hoe de gevolgen te verminderen, o.m. afkomstig van naturalnews.com en herstelderepubliek.nl.

 45. Ook vreemd: Het gele vaccinatieboekje dat internationaal erkend wordt als bewijs van inenting (ook door de WHO) geldt NIET als voldoende bewijs voor toegang in Nederlandse publieke ruimtes. https://kompanje.org/2021/09/29/digitale-uitsluiting/
  Men moet persé de QR-code tonen. En daarmee wordt duidelijk dat die QR-code een soort standaard gaat worden voor de totale controle over gewone (gezonde) burgers. Een geel boekje boeit die overheid niet, hoewel het geldig is als internationaal vaccinatiebewijs. Want een geel boekje gaat alleen over vaccinaties en de overheid wil de QR-code gaan koppelen aan méér persoonlijke gegevens. Dat laatste zelfs met een meerderheid in de Tweede Kamer, die een motie afwees over het blijvend beperkt houden van de QR-code tot het prikken alleen.
  Die overheden zijn meer van plan met die QR-toegangscode, dat is wel duidelijk.

 46. Experts verdeeld: wel of geen coronaprik voor kinderen onder de 12?

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1207001658/experts-verdeeld-wel-of-geen-coronaprik-voor-kinderen-onder-de-12

  Een van de meningen:
  Ook C W (58) uit ’s Heerenberg is voorstander. Vaccinatie van zijn zoon Aidan (10) vergroot volgens hem de kans dat hij zijn favoriete sport waterpolo kan blijven uitoefenen. „De laatste anderhalf jaar was het hopeloos met sluitingen door besmettingen.”

  De misdadige medische elite laat de gen-therapie-doodstrein al fluitend door denderen naar de onvermijdelijke massale wereldwijde sterfte Openb 9: 13-16 ( zoals vaker zullen Christenen het gevaar het eerste zien aankomen behalve dan die lieden die zijn omgekocht of de hersenen van een demon hebben zoals de meeste politici denk aan de kwaadaardige Rutte en de Jonge)

 47. Hoe bitter ironisch is het niet dat het volk vrijheden en democratische rechten werd ontnomen, door een vrolijke premier die fractievoorzitter is van de Volkspartij die vóór die vrijheden en vóór die democratie is.

 48. Ook opmerkelijk: Erik Boomsma heeft een vriend in Enschede die uitvaartondernemers in zijn regio is gaan bellen. Men meldde géén opvallende drukte in 2020. Maar momenteel krijgen ze veel gestorvenen die gevaccineerd zijn, én, de gemiddelde leeftijd van de overledenen is GEDAALD! Veel meer jongeren.
  Er is ook een opvallende toename in onwelwordingen achter het stuur. Het is zo verbijsterend allemaal, maar nog méér verbijsterend is het feit dat mainstream opinie zijn ogen hiervoor sluit.

 49. Daarom weer een demonstratie!

  Begint op 3 oktober 2021 op de Dam in Amsterdam het ont(ver)zet van Nederland?

 50. Eerlijke statistiek van Erik Boomsma: https://cafeweltschmerz.nl/videos/achter-ieder-cijfer-zit-een-mens-max-von-kreyfelt-en-erik-boomsma/
  Hij laat weer eens zien hoe de vaccinfabrikant rommelt met de statistiek als deze beweert dat zijn vaccin 95% effectief is.
  Ik heb dat hier al vaker uiteengezet. Twee testgroepen van ongeveer 20.000 mensen: de ene krijgt de injectie, de andere een placebo.
  Van de vaccingroep wordt 99,16% niet ziek. Van de placebogroep wordt 99,96% niet ziek.
  Een verbetering (effectiviteit) van 0,8% dus.
  Maar nu gaat men die grote groepen van 20.000 even “vergeten” (opzij zetten), en zet men alleen de aantallen ‘ziek geworden mensen’ naast elkaar. Bij de vaccingroep 9 mensen en bij de placebogroep 169 mensen. En uit die getallen wordt dan 95% effectiviteit getoverd.
  Een vorm van misleiding t.b.v. de marketing. En overheden en pers varen blind mee.

 51. Het is inmiddels toch zonneklaar dat die prikjes totaal niks te maken hebben met gezondheid. Het sterftecijfer van dat killervirus is gelijk aan dat van een zware griep. Alle genomen maatregelen zijn dus disproportioneel. Toch blijven de meeste overheden volharden in hun beleid. Daarmee bewijzen ze dat er een andere agenda wordt uitgevoerd en dat is Agenda 21. Deze neppandemie is tevens een uitgelezen kans om de depopulatie agenda er door te drukken. Het directe aantal slachtoffers door de prikjes is al hoog, maar nog ernstiger is dat vrouwen die zich hebben laten prikken onvruchtbaar worden. Het zijn volstrekt zieke geesten, zoals WEF van Klaus Schwab en globalisten die hier achter zitten. Dat onze regering hieraan meewerkt is al te triest voor woorden, maar dat de TK dit laat gebeuren, is uiterst zorgelijk. Stem daarom FvD en mijdt het partijkartel en zeker D’66.

 52. = Uitgestelde euthanasie en genocide op termijn onder het mom van volksgezondheid, duidelijker kan het niet zijn.

 53. Recent onderzocht dr Carrie Madej enige flesjes met mRNA-vaccin: ze ontdekte daarin ongeveer wat ook in het bovenstaande beschreven staat en sloeg alarm.

  De uitvinder/patenthouder van dit vaccin, Robert Malone, heeft een duivels werk geproduceerd: waarschijnlijk dijt zijn vette
  bankrekening blijvend uit door de revenuen
  Of dat wordt goedgemaakt door zijn publieke ommekeer, is de vraag

 54. Alle vertegenwoordigers ongeacht hun functie die deze waardeloze experimentele COVID 19 vaccins aanprijzen zullen binnen nu en 7 jaar in de gevangenis worden opgesloten!! Ook de lafhartige” omgekochte” rechterlijke macht zal geheel ontmanteld moeten worden om alsnog een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal te kunnen instellen ,die met behulp van niet omgekochte wetenschappers deze wereldwijde criminele misdaden tegen de menselijkheid kunnen aantonen!! Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel!!Dus ook mensen als de achterbakse megalomane profiteur Willem Alexander en z’n vrouw moeten vrezen voor hun welgestelde toekomst,over de zeer criminele demissionaire sociopatische psychopaat Mark R. en zijn criminele handlangers nog niet te spreken!!Vanwege de zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid zullen de straffen misschien wel uitmonden in de doodstraf !!Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!

 55. Recent gelezen: dr Vernon Coleman geeft aan dat wanneer mRNA ‘vaccin’ rechtstreeks in een bloedvat wordt gespoten, i.p.v. in spierweefsel, betrokkene een groot risico loopt van een snelle dood.

 56. ———-
  https://m.youtube.com/watch?v=MeP5851qhjc
  ————

  Loop mee in de mars voor vrijheid! MORGEN vanaf de Dam!

  Vorige week werd de QR-maatschappij officieel ingevoerd: een nieuwe standenmaatschappij met eerste- en tweederangsburgerschap. Het is het begin van een systeem van uitsluiting en discriminatie waarbij de één wel toegang heeft tot het maarschappelijk leven en de ander niet.

  Nú is de tijd om in actie te komen. We mogen dit nooit accepteren! Daarom staan wij morgen weer op de Dam én langs de route. Op het Haarlemmerplein om precies te zijn. Met het Vrijheidscafé dat u mede mogelijk heeft gemaakt, dus kom langs voor een drankje!

  We kunnen dit alleen samen met u! Kom ook naar Amsterdam om Rutte en De Jonge te laten zien dat er nog altijd heel veel mensen zijn die niet akkoord gaan met de discriminatiepas!

  KOM OOK!

  VRIJHEIDSMARS
  – zondag 3 oktober (MORGEN!)
  – vanaf 12:00 uur
  – vertrek vanaf de Dam in Amsterdam

 57. Zie je wel ik heb het altijd gezegd dat het niet pluis is met vaccin in 2020 zei ik het tegen de mensen die ik kon en die vond mij gevaarlijk en achterlijk maar ik heb gelijk gekregen en zitten wij met staats gevaarlijke leiders op de wereld er moet snel een einde aankomen en heeeel snel ook aub/svp ik bid tot God laat het ophouden rudolf w.

 58. De bewijzen stapelen zich dus op, dat men niet zomaar zich moet laten prikken, omdat politiek & hun propaganda media dat beweren! Maar dan worden ook nog eens de mensen met gezond verstand weggezet als idiote complot wappies! Elke dag opnieuw straks al bijna twee jaar in de media angst blijven zaaien over zogenaamde besmettingen, terwijl ze het echte dodental in verhouding tot de bevolking opzettelijk verzwijgen over Corona, dat niet hoger ligt dan de jaarlijkse griep! Waarom doen ze dat? Omdat ze een andere agenda hebben dan onze gezondheid, ze hebben een genocide agenda! Fanatiek lopen testen van gezonde mensen die nergens klachten over hebben, vond ik van in het begin al verdacht, die waren nooit doelgroep geweest! De testen zelf waren ook totaal fake want die kunnen nooit vaststellen of iemand besmet is of niet, dat zegt die stomme uitvinder ervan zelf! Toch blijven de bezetters hun agenda uitrollen over de burgers! Andere jaren werden de zogenaamde vaccinaties direct gestopt als er een paar doden waren door gevallen, nu is hun grootste bezorgdheid, hoe prikdoden onder de mat vegen! Dat is volgens mij toch bewijzen genoeg dat ze fascistisch bezig zijn met het onwettig pushen van moordpriks! Het partijpolitieke staatssysteem & blind geloof daarin is de oorzaak!

 59. De meldingen op de vaers maar ok larbe weigert vaccin doden te registreren en geschat dat dit cijfer slecht een percentage is van alle doden en gewonden. Voor de mensen die het namen, eigen schuld, zij konden niet na denken omdat ze simpel te dom zijn om zelf iets te bekijken en klakkeloos te volgen. Echter zijn ze zelf verantwoordelijk voor het nemen van dit troep. Niemand anders is de schuld te geven, ze kozen zelf voor die prikken omdat ze simpelweg te dom zijn om te poepen!

 60. Veel dank Xander voor het artikel van gisteren en vandaag over wat er in de vaccins zit. Super dat je mensen probeert te waarschuwen en dat je elke dag nieuwe artikelen hebt voor ons!

  Ik kan er met mijn verstand niet bij: al die waarschuwingen en bewijzen en nog gaat het vaccinatie programma door. Is dit omdat ze ook per se de kinderen willen vaccineren?
  Dat artikel van gisteren met dat levende krabbetje wat in de vaccins gevonden is en dat ding met een vierkantje op het eind: ze zijn bezig met het menselijk ras manipuleren.
  Wat staat ons nog te wachten? Ik heb het gevoel dat ze nog lang niet klaar zijn met ons.

 61. Er zijn veel manieren om de helende kunst te beoefenen, maar er is maar één manier waarop de Hemel het goedkeurt. Gods remedies zijn de eenvoudige middelen van de natuur, die het systeem niet belasten of verzwakken door hun krachtige eigenschappen.
  Zuivere lucht en water, reinheid, een goede voeding, zuiverheid van leven, en een vast vertrouwen in God zijn remedies.
  Door het gebrek hieraan, zullen duizenden sterven.

 62. Er komt (spoedig) een dag dat ook de MSM het enorme aantal vaccindoden niet meer onder het tapijt kunnen schuiven. Ik las een tijdje geleden overigens dat Pfizer ook al goedkeuring heeft aangevraagd voor een vaccin voor 5 tot 12 jarigen. Is daar al meer over bekend?

 63. Hoe lang zal het internet nog openbaar blijven om via de vrije media dit soort schokkend openbarend nieuws te kunnen melden??
  Ik denk niet al te lang meer. morgen??
  Of er komt een nieuwe en veel dodelijkere epidemie op ons af, om al die monden te snoeren. Zodat we schreeuwen om die prik.

  Het wereldwijde plan van hen gaat door: de New World Order. We hebben al een energiecrisis, staat er in het AD. We hebben een geldsysteemcrisis. Er komt een voedselcrisis aan… Het is allemaal al voorzegd door insiders. En we zien het aankomen middels de 4 paarden van Openbaring. Alles moet kapot voor de Agenda 2030. Amerika als supermacht moet ook kapot, en dat zal ook gebeuren!
  Schrijver Robin de Ruiter kon het al jaren geleden voorzeggen.

  Hier nog gevonden site die verwijderd was: Deagle vooruitzicht voor 2025: kijk dan met name na de-populatie Engeland, Duitsland Amerika, ongelooflijk. Komt dit uit? https://www.slaveplanet.net/index.php/earth-monitors/569-the-2025-world-depopulation-map-as-projected-deagel-military-experts-website-hot-topic

  Eerst alles kapot en dan als een phoenix de NWO herrijzen, en wat zullen de mensen blij zijn! Gered, dachten ze, maar het tegendeel zal waar zijn.

 64. Ook de Oostenrijker dr. Bonelli (géén anti-vaxxer of alternatief medicus) verbaast zich over het feit dat er geen kritiek op de injecties getolereerd wordt. Die injecties mogen op geen enkele manier betwijfeld worden. https://www.youtube.com/watch?v=J1vyN8oemlk
  Bonelli vertelde in de video dat hij mensen kende die gestorven waren na de injecties, maar dat hij geen mensen kende die aan Covid waren gestorven. Hij vond dat opmerkelijk. Die YouTube video kreeg in korte tijd ruim 5000 reacties van mensen met soortgelijke ervaringen, maar YT verwijderde de video. Elke publieke twijfel over de injecties wordt verwijderd.
  Bij elk nieuw medisch middel is het heel normaal dat men nauwkeurig eventuele schade door het middel goed onderzoekt. Het is heel vreemd dat kennelijk niemand wakker ligt van zoveel sterfgevallen kort na de injecties.

 65. Hoor meer waarschuwingen en onthullingen op sites zoals xn, hoe meer maatregelen volgens mij.
  We moeten als mens iets gaan doen.

Comments are closed.