Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilig is

—————————————————————————————————————————————–

Kinderen lopen door het vaccin zelfs volgens Pfizers eigen bevindingen slechts een half procent minder risico op Covid, waar 99,17% niet eens klachten van krijgt – Tieners vallen bij bosjes om na geïnjecteerd te zijn, soms tijdens de schoolles – Officiële VAERS monitor: 15 tot 24 jarige gevaccineerden krijgen 570 keer vaker longembolie, 360 keer vaker trombose, 118 keer vaker myocarditis, 80 keer vaker een hersenbloeding, en gaan 29 keer vaker dood

—————————————————————————————————————————————–

Vaststellen of een product echt veilig is en geen schade veroorzaakt voordat wordt toegestaan dat het in het menselijk lichaam komt – of dat nu drank, voedsel of een medicijn is – is zó 2019, zó ouderwets, zó tegen de wetenschap. Wablief? Nou, wat drank, voedsel en de meeste medicijnen betreft is dat nog steeds zo, maar er is één grote uitzondering: de Covid vaccins (of injecties die voor ‘vaccins’ moeten doorgaan). In een nieuw Pfizer / FDA document staat te lezen dat pas over 5 jaar bekend is wat de permanente gevolgen voor de gezondheid van jonge kinderen zijn. Elders in het document wordt expliciet erkend dat kinderen NUL risico lopen op Covid als ze besmet zijn geweest met het coronavirus. Desondanks moeten ze nu allemaal worden geïnjecteerd in het kader van dit allergrootste medische experiment dat ooit met de mensheid is verricht.

‘Het aantal deelnemers in het huidige klinische ontwikkelingsprogramma is te klein om potentiële risico’s op myocarditis verbonden aan vaccinatie te detecteren,’ staat op pagina 11. ‘Langetermijnveiligheid van het Covid-19 vaccin in 5 tot 12 jarige deelnemers zal in een 5 jaar durende post-autorisatie studie worden onderzocht, inclusief een 5 jarige follow-up studie om de onomkeerbare gezondheidsschade (‘sequelae’) van post-vaccinatie myocarditis/pericarditis (hartontstekingen) te bepalen.’

Niet één kind dat ‘besmet’ was geweest met corona kreeg Covid

In hele document wordt met een flinke lading percentages, statistieken en cijfers gesmeten om zogenaamd aan te tonen hoe gevaarlijk Covid wel niet is voor kinderen, hoe goed en veilig het ‘vaccin’ is, en hoe extreem zeldzaam myocarditis en andere bijwerkingen zijn. Deze ‘Wij van WC Eend…’ en ‘De slager….’ conclusies kunnen met een grote container vol zout worden genomen, zeker als bedacht wordt dat Pfizer al vele jaren vóór de corona plandemie bekend stond als een bedrijf dat het doorgaans niet zo nauw neemt met de waarheid, en al miljarden aan boetes heeft moeten betalen vanwege bewezen fraude en misleiding.

In veel van dit soort officiële documenten zit tussen neus en lippen door de waarheid verborgen. Onder punt 3.10.1 ( ‘Werking tegen bevestigde Covid-19 / Fase 2/3’) is bijvoorbeeld te lezen dat ‘Noch in de vaccingroep, noch in de placebo groep gevallen van Covid-19 werden waargenomen in deelnemers met bewijs van eerdere SARS-CoV-2 infectie.’ Met andere woorden: van de bijna 2300 deelnemende kinderen had niet één kind dat al met corona was besmet Covid-19 gekregen. Dat bevestigt eerdere studies in o.a. Israël dat natuurlijk immuniteit vele malen krachtiger en effectiever is dan geïnjecteerde ‘immuniteit’.

Half procent minder risico op Covid, dat slechts 0,0079% sterfte kent

Hoeveel kinderen van die totale groep van (bijna) 2300 kinderen kreeg uiteindelijk wèl de ziekte? Welgeteld 19, oftewel 0,83% (3 in de vaccingroep en 16 in de placebo groep). Net als vorig jaar gedaan werd met de klinische testfasen met volwassenen meldt Pfizer op basis van het verschil een vaccin-werkzaamheid van 90,7%. Dat is echter extreem misleidend, omdat het hier overduidelijk om een relatieve werkzaamheid gaat. Het absolute verschil tussen beide groepen is slechts (0,695 – 0,13 =) 0,565%.

Kortom: als u uw kind laat injecteren met deze experimentele stoffen waarvan op zijn vroegst pas in 2026 bekend is of ze veilig zijn, en waarvan in alle andere leeftijdsgroepen boven de 12 inmiddels een hoog aantal ernstige gevolgen zijn aangetoond, loopt uw kind op zijn best een half procent minder risico om Covid te krijgen.

En hoe groot is het gevaar dan voor de enkeling die toch ziek wordt? Op pagina 6 stelt Pfizer dat in de VS 143 kinderen onder de 12 zijn overleden aan Covid. 143 veronderstelde doden van in totaal 1,8 miljoen geregistreerde ‘gevallen’ (= 0,0079%), die ook nog eens zijn geconstateerd op basis van de PCR rest die per 1 januari 2021 door de FDA is verboden omdat deze extreem onbetrouwbaar is (volgens de CDC 94% misdiagnoses) en die geen onderscheid kan maken met de griep .

NUL werden er ernstig ziek, maar toch worden er 28 miljoen geïnjecteerd

Van de slechts 16 kinderen in de Placebo groep die ‘Covid-19 symptomen’ kregen, hadden er 10 koorts, 9 een verstopte neus, 8 moesten hoesten, 8 hadden spierpijn en een zere keel, en 5 voelden zich moe. 4 kinderen kregen hoofdpijn, 3 diarree, en 3 werden misselijk of kregen maagpijn (pag.64). De kinderen met obesitas (20% van de deelnemers) bleken daarbij de vervelendste klachten te krijgen.

Maar werden deze kinderen ernstig ziek? NEE, niet één (pag.66). Kortom: corona verloopt voor bijna alle kinderen zonder klachten, en voor het overgebleven uiterst kleine groepje als een verkoudheid of milde griep.

Desondanks is de FDA (dat hoofdzakelijk bestaat uit Pfizer- en andere Big Pharma insiders) nu akkoord met Pfizers wens om 28 miljoen kinderen van 5 tot en met 11 jaar oud te injecteren. Eén van de ‘artsen’ van het FDA Adviescomité verklaarde met een stalen gezicht dat ‘we nooit zullen weten hoe veilig het vaccin is totdat we het gaan toedienen. Zo gaat het nu eenmaal.’

Met andere woorden: Wij willen onze producten testen, dus geef uw kind nu maar gewoon aan ons over als proefkonijn. Maar als het fout gaat, dan is het volledig UW verantwoordelijkheid. (Immers: de producenten hebben van alle regeringen een volledige vrijwaring van iedere vorm van aansprakelijkheid gekregen. In de VS, maar ook in Nederland, kunnen verzekeraars vergoeding van de medische kosten weigeren omdat uw kind aan een officieel experiment heeft deelgenomen.)

Tieners vallen bij bosjes om (29 keer hogere kans op de dood)

Ondertussen vallen tieners bij bosjes om nadat ze zijn geïnjecteerd met een Covid-19 shot. Twee schrijnende voorbeelden: Een 16 jarige tiener stierf tijdens zijn wiskunde zoom-les. De artsen konden ‘geen oorzaak’ vinden, behalve dan dat hij kort daarvoor met Pfizer was geïnjecteerd. Een 15 jarige stierf tijdens zijn slaap, slechts 2 dagen na ‘gevaccineerd’ te zijn met Pfizer.

Uit de officiële statistieken van het VAERS, de officiële bijwerkingen monitor die historisch minder dan 1% van het werkelijke aantal meldt, blijkt dat 15 tot 24 jarige gevaccineerden 570 keer vaker longembolie, 360 keer vaker trombose, 118 keer vaker myocarditis en 80 keer vaker een hersenbloeding krijgen. Deze jongeren hebben een 72 keer hogere kans op diepe adertrombose, 65 keer op een hartaanval, 42 keer op afasie (ernstige hersenaandoening), 32 keer op blindheid, en 29 keer op de dood. Ook krijgen ze 20 keer meer interne bloedingen. (2)

Ook in Groot Brittannië forse stijging dode kinderen

In Groot Brittannië is dezelfde dodelijke trend zichtbaar. Uit een onderzoek van de officiële ONS data is gebleken dat sinds de toediening van het Pfizer of Moderna ‘vaccin’ aan kinderen de sterfte onder hen met respectievelijk 83% (jongens) en 33% (meisjes) is gestegen t.o.v. het 5 jarige gemiddelde.

De stijging in de laatst geweken week (41) is zelfs een duizelingwekkende 200% onder jongens, maar 0% onder meisjes. In week 34 was het aantal dode meisjes echter al in één klap met 400% gestegen (tegen 100% onder jongens). Dat gebeurde één week nadat begonnen was met het ‘vaccineren’ van ‘kwetsbare’ kinderen.

Dat jongens en jongemannen een sterk verhoogd risico op myocarditis hebben wordt inmiddels al enkele maanden erkend. ‘Hoeveel kinderen moeten er nog sterven voordat de autoriteiten hun ogen openen en realiseren dat er een ernstig probleem is met het geven van Covid-19 vaccins aan jonge mannen, die deze prik niet eens nodig hebben omdat geen risico lopen op ernstige ziekte door Covid?’ schrijft een onafhankelijke Britse analist (3). ‘De data zijn voor alle autoriteiten zichtbaar… Ze moeten de uitrol van deze experimentele injecties aan kinderen met onmiddellijke ingang stoppen.’

Steeds meer dwang om deel te nemen aan deze vaxxicide campagne

Dat lijkt echter nergens in het Westen te gaan gebeuren – integendeel. In eigen land gaan Mark Rutte en Hugo de Jonge op 2 november nog hardere fascistische Apartheidsmaatregelen aankondigen om iedereen te dwingen zich bloot te stellen aan deze Covid-19 vaxxicide campagne. Kinderen vanaf 5 zijn hier nog niet het doelwit, maar doorgaans volgt Nederland bijna altijd de VS en/of de WHO (= Bill Gates).

De infame Ab ‘kneiterbesmet’ Osterhaus, die ondanks het feit dat miljoenen verdiende aan o.a. het Mexicaanse griepvaccin bedrog nog steeds als ‘expert’ op TV kritiekloos zijn wetenschappelijke onzin mag verspreiden, vindt zelfs dat alle ongevaccineerden op een eiland zouden moeten gezet.

Wel, die zouden in mijn optiek dan van een afstandje kunnen toekijken hoe de rest van het land slow-motion zelfmoord pleegt, en daarna weer kunnen teruggaan om de opzettelijk aangerichte puinhopen op te ruimen en met de wederopbouw te beginnen naar een ècht eerlijke, vrije en democratische samenleving, waarbij megalomane psychopaten zoals Ab Osterhaus, Diederik Gommers en hun kompanen in politiek Den Haag nooit meer enige kans krijgen om het voor het zeggen te krijgen.

Xander

(1) FDA.gov
(2) Health Impact News
(3) The Exposé

Zie ook o.a.:

24-10: Arts in open brief aan Diederik Gommers: ‘Waar ben je in hemelsnaam mee bezig?
22-10: 90% zieken UMC Washington is gevaccineerd – Wereldwijde pandemie van vaxxers begonnen
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: ‘Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
11-10: Canadese ER arts neemt ontslag: ‘Minstens 80% patiënten is volledig gevaccineerd’
10-10: Opgenomen gesprek ministers Israël bevestigt kwaadaardige intenties Covid vaccinaties ( / Israëlische regering van plan om ongevaccineerden af te sluiten van complete gezondheidszorg – Nogmaals ‘het teken van het Beest’ )
08-10: European Journal Epidemiology studie in 68 landen: Meer vaccinaties = meer Covid-19
02-10: Conferentie Duitse pathologen zeer bezorgd over ontdekking nanochips in Covid-19 vaxdoden
03-10: Analyse Amerikaans ministerie Defensie wijst op start gevreesde ADE golf in gevaccineerden
01-10: Extern lab ontdekt nanodeeltjes en vreemd ‘levend’ organisme in Moderna en J&J vaccins
30-09: Update officiële EU cijfers Covid injecties: Ruim 26.000 doden en 1,17 miljoen met ernstige gezondheidsschade
28-09: Project Veritas undercover: J&J officials zeggen dat kinderen beslist geen vaccin moeten nemen 19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
22-09: Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk
21-09: Overheidsmedicus in geheime Project Veritas opnames: ‘Covid vaccins zijn complete rotzooi’
17-09: Directeur Brits uitvaartbedrijf: ‘Alle Delta doden zijn bijna exclusief vaxdoden’
06-09: Israël heeft ondanks vaccinpaspoort en massale injecties hoogste aantal nieuwe Covid gevallen ( / Nutteloosheid ‘vaccins’ onderstreept: Dubbel geïnjecteerd in Israël geldt nu als ONgevaccineerd
25-08: Noord-Iers ziekenhuis ontslaat arts na onthulling dat bijna alle ernstig zieken gevaccineerden zijn
22-08: Studie Erasmus en Radbouw researchers bevestigt risico verzwakt immuunsysteem en ADE reacties door Covid injecties
19-08: Nederlandse zorgverzekeraar bevestigt dat Covid injecties medisch experiment zijn waarvan schade niet wordt vergoed
16-08:EU database: Eind juli 20.525 vaccinatiedoden en bijna 2 miljoen gewonden
15-08: Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden
11-08: ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’
04-08: Lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Staat is criminele organisatie; vaxxers hebben nog maximaal 5 jaar te leven’
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
28-07: Eminente pro-vaccinexpert eist onmiddellijke stop vaccinaties vanwege ontstaan ‘super varianten’ (/ ‘Zogenaamde experts die beweren dat de varianten door ongevaccineerden ontstaan hebben geen enkel wetenschappelijk inzicht. De enige echte oorzaak is massa vaccinatie. Deze vaccins onderdrukken de natuurlijke immuniteit van gevaccineerden’ )
14-07: Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona
09-07: Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
02-07: Maakt dit 12 jarige meisje, dat ernstig gehandicapt raakte na Covid vaccinatie, mensen wakker?
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

24

 1. Ik ben het helemaal met je eens Janna. Net als jij heb ik er ook voor gekozen me niet te laten vaccineren. Ik heb al mijn vaccins gehad in mijn kinderjaren en ben dankbaar voor het bestaan hiervan. Deze zijn alle ontwikkeld door goede jarenlange research. Dit COVID vaccin is er haastig doorheen gedrukt. Zelf heb ik niet veel medische kennis maar wel juridische en ik zie hier steeds continu dat de wet terzijde wordt geschoven. Vooral onze grondwet. Ik hoop nog steeds dat we met zijn allen wakker worden uit deze nachtmerrie. Maar ben er bang voor dat we met zijn allen al veel te ver zijn gegaan. Soms weet ik niet meer wat nog de waarheid is maar dan hoor ik mark en Hugo weer en denk ik, ja ze zijn gewoon niet eerlijk in hun verhaal.

  Nou houd je rug recht, je hebt absoluut gelijk hoor. Ik steun jullie in de zorg allemaal. Ik wou dat ik een grote zak geld had dan ging het gelijk naar de zorg.
  We komen er wel uit. De waarheid komt altijd aan het licht.

 2. Die Vaccins zijn al lang getest op dieren en mensen en zelfs kinderen (pedofilie weet u nog wel) . Gevangenen b.v.
  Ergo is het nieuwe doel wit de leeftijdsgroep 12-18 jaar! Totale waanzin en genocide!!!

 3. Eén opmerking over de tekst.
  Onder de kop “Ook in Groot Brittannië forse stijging dode kinderen”, lees ik in de derde alinea daarvan de vragen bij mij oproepende veronderstelling: “Hoeveel kinderen moeten er nog sterven voordat de autoriteiten hun ogen openen en realiseren enz.enz.”
  Ik bedoel, we denken toch niet echt dat mensen als Rutte en De Jonge blind zijn? Te dom dus om in te zien dat waar ze mee bezig zijn jonge mensenlevens kost?
  Oké, Hugo kan vaak ergens niet met z’n verstand bij dus zijn inzicht moet wel erg beperkt zijn, maar hij heeft toch echt zijn ogen wel open tijdens het zien van de fatale gevolgen van zijn beleid.
  Hij en Mark voeren tot volle tevredenheid van Bill Gates en zijn trawanten het vooraf uitgedokterde ‘vaccinatie’programma uit.
  Dat geldt uiteraard voor heel veel autoriteiten, maar de Nederlandse regeringskliek wil duidelijk voorop lopen wat dit betreft en vergeet daarbij gemakshalve volledig demissionair te zijn … in hun enthousiasme om ‘gelegaliseerd’ genocide te mogen plegen.

 4. Onze Ab Osterhaus weet precies wat hij zegt als hij het over deportatie naar een eiland heeft.En misschien heeft hij wel de stille hoop dat de geschiedenis zich herhaald.

  Er lag voor de Joden van Europa ook een serieus plan klaar van deportatie naar het eiland Madagaskar.

  Hitler en zijn nazi,s hadden alles al uitgewerkt en instemming gegeven.Door de snelheid verloop oorlog was daar geen tijd meer voor en bleek het eenvoudiger alle personen die tegen waren te vermoorden.

  Waar moet het heen met onze wereld als deze opruiers een plek krijgen.

 5. amo 28/10/2021 om 4:38 pm
  Dank Amo voor de link die zoals verwacht mag worden van wetenschapper Michael Yeadon de vloer aanveegt met alles wat in de media ( vooral de staatsomroep NPO ) gezwetst wordt over corona.

 6. Fijn deze berichtgeving , Xander!
  Ik blijf bidden voor @Wachter.
  Hoop dat hij dit leest.
  Hoop dat ik niet zelf afhaak, op m’n 72 jarige leeftijd.
  Ik ben die duistere SECTE (WEF/Kaag/de Jonge/Rutte/vrijmetselaars/Illuminatie) zo zat!!
  In Christus Jezus,
  Shalom,
  Joost

 7. Ook zo’n goed inzicht van neuroloog Jan Bonte. In deze testsamenleving zijn het, vanwege de CovidpaSS, natuurlijk vooral de niet gevaccineerden die zich eventueel steeds moeten laten testen.
  Daar rolt een getal van positieve testuitslagen uit, en hoppa, het OMT schermt met de bewering dat opvallend meer “ongevaccineerden” dan gevaccineerden ‘besmet’ blijken te zijn.
  Het is niet eens een leugen. maar het is natuurlijk wel het gevolg van de eis dat de ongevaccineerden zich steeds moeten laten testen om ergens toegang te krijgen.
  Opnieuw een misleidend verhaal dus.
  Als je alleen naar de rode auto’s kijkt die bij ongevallen betrokken zijn, krijgt de rode auto in de statistieken een opvallend kwade reuk.

 8. Janna 28/10/2021 om 3:45 pm

  Voel volledig met je mee Janna!
  We worden feitelijk geregeerd door medische oplichters zoals dierenarts/ Ab Osterhaus die miljoenen verdiende aan vaccins en Mw Koopmans en ze hebben allemaal aandelen bij diverse farmaceuten, ook natuurlijk Gommers en ook de broer van Hugo de Jong en onze politici staan op de foto met Klaus Schwab , nietwaar Mark OpRutte , en het Kaagmens, ja zelfs de mevrouw die zich koningin der NL mag noemen.
  Met al het gejank in de media hoor je nooit iemand in de media vragen waarom Ivermectine nog steeds verboden is en HCQ. Dat is punt nummer 1. Want dat zijn bewezen veilige en goed werkende medicijnen en verhinderen dat de ziekenhuizen vollopen waar men zo benig voor is met al dat geprik.
  En dan punt nummer 2 waarom de echte wetenschappers niet aan het woord mogen komen en en op alle social media , YT en Twitter de grootste geleerden worden gecensureerd. Niemand hoor je erover, zelfs niet bij de VPRO! Walgelijk die media, alles onder controle van Billie Keets die maar 1 credo heeft: the jab the jab the jab…

  Het enige lichtpuntje in de Nederlandse politieke arena is Gideon v Meieren van de FvD en nog enkelingen maar de meerderheid is al gehersenspoeld en van het nivo van Frikandel Hugo…

 9. Ziekenhuizen die nu een voorwaarde gaan stellen aan de mensen die ze eventueel willen behandelen. Dat deed deze beschaving nooit. Dan gaat men een grens over: https://twitter.com/i/status/1453432487976259599
  Stel je voor dat ziekenhuizen lepra-patiënten zouden weigeren omdat deze te besmettelijk zijn.
  Nog nooit hebben ziekenhuizen grieppatiënten geweigerd, terwijl de griep op dezelfde manier verspreid wordt als Covid.
  Het is schandalig dat mensen die grof premie en belastingen betalen, een ziekenhuisbed geweigerd kan worden op grond van een ‘gevaar’ dat er niet is. Een ‘gevaar’ waarvoor het ziekenhuis nu juist was uitgevonden om het te bestrijden.
  Het zou immoreel worden als ziekenhuizen besmettelijke zieken niet meer willen behandelen.

 10. Uitsluitend gevaccineerde ouders zullen hun kinderen laten vaccineren. M.u.v kinderen die zich tegen de wil van hun ouders laten vaccineren omdat zij denken hiermee vrijheid te krijgen om lekker te kunnen stappen met hun vrienden.
  Hoe vreselijk ook, wellicht is het beter dat kinderen van gevaccineerde ouders eveneens gevaccineerd worden.
  Samen met je ouders de dood tegemoet gaan door de gifprikken, zou ik als kind liever willen dan te leven op een aarde vol met dieptrieste, getraumatiseerde weeskinderen.
  En hoe kun je verder leven als onzelfstandig weeskind als omstreeks 80% van de mensheid is vermoord door de gifprikken.

 11. Kinderen krijgen geen Corona! Maar ja je kunt nooit weten, dus v.a. 5 jaar moet de naald erin. Ronduit crimineel. Het middel is hier overduidelijk erger dan de zg kwaal. De depopulatie agenda van deze prikjes komt steeds meer aan het licht. En natuurlijk blijven de MSM en de meeste politici weer oorverdovend stil. Constant gebeurt hetzelfde: kop in het zand. Wanneer gaan mensen eindelijk het licht zien en komen in opstand. En dan te weten dat mbv “de klimaatcrisis” het alleen nog maar erger zal worden. Om uit je vel te springen, al die leugens. Dit is niet de wereld die ik mijn (klein-)kinderen gun.

 12. Borgarereal: Helaas is de kans groot dat de NWO gaat winnen en wel om de volgende reden. “Wie de idioten aan zijn zijde heeft is verzekerd van de meerderheid.” Voor de overheid ben met mijn tachtig jarige leeftijd over de datum, dus onrendabel. Deze farmaceutenslaven doen hun stinkende best om mij tussen zes plankjes te prikken. Noli Me Tángere!

 13. Als politiek een deftig woord is voor corruptie, (voor) liegen, bedriegen, chanteren, afpersen eventueel met geweld, waarheden verdraaien of halve waarheden vertellen, andere monddood maken, kleineren, valsheid in geschriften plegen, bewust andere valselijk angst aan jagen, psychologische oorlogsvoeringen met propaganda verhalen op de bevolking los laten, bewust mensen de dood injagen en/of levenslang gehandicapt maken, de totale gehoorzaamheid afdwingen, persoonlijk toe-eigenen door middel van belastingen, confisqueren van andermans goederen, andere beperkingen opleggen die niet gelden voor hen zelf e.d. Wat moet dan politiek correct dan wel niet betekenen? Om dit alles te legaliseren en dat je daar niets over mag zeggen wat jij ervan vindt. Dan is politiek correct een ander woord voor dictatoriale beleid vanuit de politiek en het bedrijfsleven. Welkom in het voormalig grondgebied van Nederland, wat sinds 04-05-1945 bezet Amerikaans grondgebied is. Daarom volgen we altijd Amerika, omdat we een onderdeel van zijn en geen eigen staat meer zijn. Er heerst hier in het voormalig Nederlands grondgebied het failliete commerciële coöperatie STAAT DER NEDERLANDEN, deze is er op uit om uw geboorte trust te incasseren en daarom moeten er zoveel mogelijk burgers dood gaan. Liefst op korte termijn en dat gaat prima met die indirecte verplichte experimentele genetische injecties, die zogenaamd veilig en effectief zijn. Dat is afhankelijk aan welke kant je staat. Aan de kant van de failliete coöperatie klopt hun verhaal, maar van uit de bevolking gezien is dit moord met voor bedachte raden en lapt de failliete coöperatie willens en wetens alle internationale mensenrechten aan hun laars.

 14. Noodkamers in heel Amerika worden overspoeld door post-vaccinatiepatiënten met orgaanfalen
  Mike Adams naturalnews.com

  google vertaling:
  Huidige schattingen tonen aan dat mensen die op mRNA gebaseerde covid-vaccins (Moderna en Pfizer) hebben genomen, elke week ongeveer 5 procent van hun aangeboren immuunfunctie verliezen. Na ongeveer 20 weken worden ze gekarakteriseerd als “AIDS-patiënten” die weinig tot geen functionerende immuniteit hebben tegen in-the-wild pathogenen zoals verkoudheid en griepvirussen.

  Dit fenomeen is niet alleen theoretisch, maar wordt nu bevestigd door de overspoeling van de eerstehulpafdelingen van ziekenhuizen in de VS met post-vaccinatiepatiënten die extreme ziekteniveaus vertonen tegen veelvoorkomende gezondheidsbeledigingen. “ER’s worden nu overspoeld met ernstig zieke patiënten – maar velen hebben niet eens COVID”, meldde NPR.org gisteren.

  “Maanden van vertraging van de behandeling hebben chronische aandoeningen verergerd en symptomen verergerd. Artsen en verpleegkundigen zeggen dat de ernst van de ziekte sterk varieert en onder meer buikpijn, ademhalingsproblemen, bloedstolsels, hartaandoeningen en zelfmoordpogingen omvat.”

  Dit zijn allemaal bijwerkingen van vaccins, maar niemand in de media durft die waarheid te melden.

  Het resultaat is dat de spoedeisende hulp wordt overspoeld met patiënten die gewond zijn geraakt door vaccins… en het is nog niet eens november. Stel je voor hoe de scène er half januari uitziet.

  Lees hier het volledige verhaal in het hoofdartikel en de podcast van vandaag:
  https://www.naturalnews.com/2021-10-27-fda-endorses-murderous-vaccine-atrocities-against-children.html

 15. Ik schreef al eerder. Een Europese vrijstaat voor ongeveer 50 miljoen niet gevaccineerden. Met zoveel mensen hebben we niemand anders nodig om een welvarende natie te stichten

 16. Yeadon maakt duidelijk dat iemand die in aanraking geweest is met dit virus, een weerstand heeft ontwikkeld die wel tientallen jaren kan aanhouden.
  We hebben die injecties niet nodig. Misschien helpt het voor ouderen, maar hun weerstand is al zwak en een vaccin doet een beroep op die weerstand.
  Sowieso is het compleet belachelijk dat “gevaccineerden” bang zij voor “ongevaccineerden”. Het ontbeert elke logica, maar de overheden negeren de ratio en doen een beroep op de laagste instincten van angst en het bombarderen van een groep tot een kaste die een gevaar zou vormen.
  Natuurlijk waarschuwt Yeadon hartstochtelijk voor die Covidpaspoorten. Als we die toelaten, kan de overheid ons gedrag gaan regelen, door b.v. een code ongeldig te verklaren. Het is totalitair als we voor ons gewone leven steeds meer toestemming nodig hebben die digitaal door de overheid al of niet wordt gegeven.
  Dan waarschuwt hij ook voor die booster-injecties. Die hebben we NIET nodig! Het is pure nonsens en kan zelfs extra risico’s opleveren.

 17. Dank Xandernieuws voor jullie niet aflatende ijver en alle research die jullie in de artikelen stoppen. Belangrijk. Noodzakelijk.

  Houd moed! Al lijken jullie soms roependen in de woestijn, jullie zijn in die ellendige woestijn toch een oase. En oases redden levens. Soms.

 18. Regeringen die de jeugd willen injecteren, hebben élk moreel gezag verloren.
  Wetenschapper Michael Yeadon zet het hier op een rij:https://www.bitchute.com/video/9Ci2jK1yFoOd/
  Hij is iemand die de materie heel goed kent. Hij is allesbehalve een anti-vaxxer.
  Hij zegt kort en krachtig dat alles wat de overheden hebben opgelegd, complete nonsens is en géén wetenschappelijke basis heeft. Privé zijn veel collega’s het wel met hem eens, maar ze durven zich niet uit te spreken.
  – Men wist veel over dit virus. Het was níet nieuw. Het was minder dodelijk dan SARS.
  – Het is complete misleiding om de varianten (die steeds een 99,7% gelijkenis hebben met het oorspronkelijke virus) als nieuwe gevaren te presenteren.
  – Gezonde mensen in lockdown zetten, is complete nonsens. Is ook nóóit eerder aanbevolen.
  – Het idee dat a-symptomatische mensen grote bronnen van besmetting zijn, is nonsens!
  – Maskers zijn compleet zinloos.
  – PCR-testen zijn niet geschikt om “een geval” of “een besmetting” vast te stellen (men vermeerdert het lichaamsmateriaal veel te veel, soms tot triljoenen).
  – Mensen die binnen 28 dagen sterven na een positieve test, kun je nooit een Covid-dode noemen. Dat is wetenschappelijke nonsens.
  – Het massaal testen van mensen zonder symptomen, is volkomen zinloos.
  En dan waarschuwt hij ook voor die injecties.
  Omdat hij ziet dat er zóveel niet klopt (!), vermoedt hij een duister politiek programma achter dit hele gebeuren. Hij verdient niks met zijn waarschuwingen (hij wordt juist door het slijk gehaald), maar voelt zich geroepen de waarheid te brengen.

 19. Je ziet het schip met gevaccineerden steeds verder wegdrijven. Het zal zinken, en is helaas niet meer te redden.

  De woede onder zowel gevaccineerden en ongevaccineerden zal groot zijn, wanneer steeds duidelijker wordt dat de ‘vaccins’ zoveel ellende en schade hebben veroorzaakt.

  Nationale overheden, instituten en mainstream media zullen omver geworpen worden door de massa. Dat is het moment dat de NWO zijn intrede kan gaan doen om de ontstane chaos ’te redden’. Orde uit chaos. De ongevaccineerden, de wappies, de complotdenkers, zullen die NWO niet accepteren. Echter, de kudde die eerder massaal achter de vaccins aanliepen, zullen dat hier ook weer gewoon doen. Voor hen is de NWO een volstrekt onbekend begrip. Zij zien hierin een mogelijke redding.

  Dat is het plan. In ieder geval, zoals dat vrij recent op de site van Henry Makow is gepubliceerd. Een klokkenluider deed dit uit de doeken. Alhoewel het maar de vraag is of het klopt. Ik denk dat het klopt, want ik heb mij altijd 1 ding afgevraagd:

  Als er een NWO geïnstalleerd wordt, zullen eerst alle nationale regeringen omver geworpen moeten worden. Hoe dan? Zo dus …

  Willen we dit tegengaan, kan ik alleen maar het 3G beleid propageren:

  – Niet (meer) testen
  – Niet (meer) vaccineren
  – Niet de QR app installeren

  Hoe meer daarin meegaan, des te eerder is deze ellende voorbij. Maar ik denk dat het plan te vergevorderd is. En zoals de klokkenluider noemde, verbazingwekkend succesvol tot nu toe.

 20. Ben er zo zat van!
  @ toen ik 10 jaar terug in het ziekenhuis werkte als verpleegkundige gebeurde het ook zo vaak dat mensen teruggeroepen werden van vakantie, of dat je twee diensten achter elkaar draaide of dat er een opnamestop werd ingesteld of dat er afdelingen werden gesloten. Toen hoorde je er helemaal niemand over!
  Nu word ik als ongevaccineerde afgestraft omdat ik mijn gezonde verstand gebruik. Kan sommige taken in mijn huidige werk niet meer doen door die stomme app.
  Waarom al die miljarden niet in de zorg gestopt? En de mensen om me heen? Ik word er gillend gek van! Al dat politiek correcte en volgzame gedrag! Word er kotsmisselijk van, al dat gelieg en gedraai.
  Sorry moest er even uit.
  Dank Xander voor je voortdurende en dagelijkse informatie! Het houdt me op de been en doet me beseffen dat ik toch echt niet gek ben.

Comments are closed.