90% zieken UMC Washington is gevaccineerd – Wereldwijde pandemie van vaxxers begonnen

Nieuwe mensenoffers op het ‘Baäl / Moloch’ altaar van de globalistische klimaat-vaccinatie sekte.

—————————————————————————————————————————————–

Klokkenluider officiële database bevestigt gigantische onderrapportage aantal vaxslachtoffers – Aantal doden Covid injecties nu 5427% hoger dan van ALLE andere vaccins in afgelopen 10 jaar – Gelekte Medicare Data: Eind september al bijna 50.000 Amerikanen die binnen 2 weken na hun injectie zijn gestorven / Maar liefst 26% van alle Covid patiënten die Remdesevir kregen overleden

—————————————————————————————————————————————–

Van over de hele wereld stroomt het bewijs binnen dat de door critici voorspelde gevreesde pandemie van vaxxers is begonnen. Het aantal sterfgevallen neemt overal toe, vooral onder de jongere leeftijdgroepen (20-50). In alle landen houdt de toenemende sterfte gelijke tred met het toenemende aantal geïnjecteerden. De statistieken overlappen elkaar bijna perfect. Een klokkenluider van het United Medical Center in Washington** heeft dezelfde schrikbarende cijfers als in andere landen bevestigd: 90% van de zieken is dubbel gevaccineerd, maar het management doet er op last van de overheid alles aan om zo min mogelijk vaxslachtoffers te rapporten.

(** Aanvankelijk stond hier New York. De titels bij de bron blijken dit verkeerd te hebben weergegeven. Het United Medical Center zit in Washington. Mijn dank aan enkele opmerkzame lezers! – Xander.)

Ook in UMC New York is 90% van de nieuwe zieken gevaccineerd

ER-doktersassistent Deborah Conrad werkt in het UMC in Washington en heeft 17 jaar ervaring. Ze besloot klokkenluider te worden nadat ze van haar bazen een reprimande kreeg omdat ze al 3 tot 4 weken na het begin van de vaxcampagne van 50 mensen vaxbijwerkingen wilde rapporteren aan de officiële VAERS database. Vier van deze mensen waren overleden.

Tenminste 5 van haar patiënten kregen binnen 6 weken na hun injectie ernstige trombose of aderstolsels (embolie). 4 patiënten kregen binnen één week na hun ‘vaccin’ bilaterale longontsteking, maar het systeem stond het Conrad niet toe hen als Covid patiënt te registreren.

Minder dan 50% van de bevolking in de regio die het UMC bedient is gevaccineerd, maar in het ziekenhuis heeft maar liefst 90% van de patiënten de Covid injecties gehad. Zij lijden aan tal van diverse ernstige aandoeningen: hersenbloedingen, onderhuidse bloedingen, auto-immuun hepatitis, acute bilaterale longontsteking (‘Covid 19 infectie’), hersenletsel met o.a. flauwvallen en toevallen als gevolg, myocarditis (hartontsteking, een inmiddels bekende vaxbijwerking met vaak ernstige blijvende gevolgen), hartritmestoornissen en bewegingsstoornissen.

‘Ik stuitte op verzet toen ik de bijwerkingen wilde doorgeven,’ vertelt Conrad in een ruim 1 uur durende documentaire. ‘Want op dat moment werden de vaccins er echt doorgedrukt. Als we problemen zouden rapporteren zou dat mensen doen twijfelen, werd er gezegd. Toen veranderde er iets voor mij, want hier wilde ik niet over zwijgen.’

‘Ik had maar een paar gevallen per week verwacht, maar het werd al héél snel een fulltime job,’ om alle slachtoffers te registeren. ‘En waarom werden wij als zorgmedewerkers niet voorbereid op het behandelen van mensen met bijwerkingen? Dat was het allereerste wat ze hadden moeten doen met een experimenteel product.’ (1)

Bio-informaticus / immunoloog: Aantal doden Covid injecties 5427% hoger

Uit een Harvard studie van enkele jaren geleden bleek dat minder dan 1% van het werkelijke aantal vaxslachtoffers in de officiële VAERS database terecht komt. Dr. Jessica Rose (America’s Frontline Doctors), PhD bio-informatica, MSc immunologie en BSc toegepaste wiskunde, constateerde in september na uitvoerige analyse van de VAERS cijfers dat er minstens 1000% meer bijwerkingen en complicaties waren (inclusief sterfte), er tot augustus al tenminste 150.000 doden waren gevallen door het Pfizer ‘vaccin’, en het aantal miskramen als gevolg van de injecties minimaal 41 keer hoger ligt dan aan het publiek wordt gemeld. (Zie ons artikel 22-09: Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk).

Onlangs overhandigde Dr. rose een presentatie van haar VAERS-analyse aan de World Council of Health. Daarin presenteerde ze schokkend bewijs: tot nu toe is het aantal doden door de Covid injecties 5427% hoger dan van alle andere ‘vaccins’ in de afgelopen 10 jaar bij elkaar opgeteld. Het aantal ernstige bijwerkingen ligt 1373% hoger. In haar eerdere analyse constateerde ze dat de werkelijke cijfers gemiddeld maar liefst 42 keer hoger zijn dan de database vermeldt. Dat zou betekenen dat het bij 1 op de 8 gevaccineerden fout gaat. (2)

Bijna 50.000 Amerikanen binnen 2 weken na hun injectie overleden

De Amerikaanse advocaat Thomas Renz diende in juli een federale aanklacht in gebaseerd op een beëdigde verklaring van een klokkenluider die bewijs had dat een enorm aantal vaxslachtoffers met opzet uit de VAERS database worden gehouden. Volgens de klokkenluider waren tot juli al 45.000 Amerikanen binnen 3 dagen na hun Covid injectie overleden.

Renz heeft afgelopen weekend bekend gemaakt dat er nog meer klokkenluiders zijn opgestaan. Hij presenteerde data die rechtstreeks van het CMS (Center for Medicare & Medicaid Services) afkomstig zouden zijn. Daar staan 48.465 slachtoffers geregistreerd die binnen 2 weken na hun eerste of tweede dosis zijn overleden. (Medicare dekt 59,4 miljoen Amerikanen, 18,1% van de bevolking.)

Deze doden worden doelbewust niet als vaxslachtoffers geregistreerd, maar valselijk onder ‘ongevaccineerden’ geplaatst, bevestigde Renz. Deze misleiding is gebaseerd op de valse fake science veronderstelling dat het ‘vaccin’ pas na 2 weken gaat werken, en er ‘dus’ een andere oorzaak moet zijn als je in de tussentijd toch ziek wordt, gehandicapt raakt of sterft.

Ruim een kwart dood na behandeling Remdesevir

Uit de CMS database kwam daarnaast een schrikbarend feit over het vorig jaar ook in Nederland goedgekeurde peperdure omstreden medicijn Remdesiver naar voren ($ 390 per flesje, $ 2340 tot $ 3120 per vijfdaagse kuur voor één patiënt). Maar liefst 25,9% van de zieken die Remdesivir kregen is overleden, 46% van hen binnen 14 dagen na het begin van de behandeling.

Daarentegen werd het al tientallen jaren bewezen, veel veiligere en uitstekend werkende spotgoedkope patentvrije Ivermectine ($ 24 voor hele kuur voor één patiënt) in bijna het hele Westen met keiharde maatregelen tegengehouden. (3) De Indiase deelstaat Uttar Pradesh, waar 241 miljoen mensen wonen, verklaarde zich in september Covid-vrij dankzij het gebruik van Ivermectine.

Waarom vindt men vaxxicide ineens normaal?

In alle landen houdt de toenemende sterfte gelijke tred met het toenemende aantal geïnjecteerden. De statistieken overlappen elkaar bijna perfect:

(Afkomstig uit ‘Immunologie voor Dummies les 2‘ van de Nederlandse hoogleraar (em.) experimentele immunologie Pierre Capel).

Toen in 2009 ‘slechts’ 25 Amerikanen waren overleden na hun Mexicaanse griepinjectie, besloot de FDA om het vaccin van de markt te halen. En nu? Zo’n 50.000 officieel getelde doden in alleen al het Westen (VS, Europa, Canada, Groot Brittannië) – hoogstwaarschijnlijk een fractie van het werkelijke aantal -, en toch worden de injecties er juist steeds dwingender doorgedrukt, in de VS nu ook aan kinderen vanaf 5 jaar.

Wat is de mensheid in die 12 jaar kwijtgeraakt, dat zoiets monsterlijks moorddadigs als deze vaxxicide (vaccinatie-genocide) ineens normaal wordt gevonden, en zelfs wordt geëist dat alle mensen – inclusief kinderen, die NUL risico lopen door dit veronderstelde luchtwegvirus – hieraan meedoen?

‘Tien maanden na het begin van de Covid-19 experimentele massavaccinatie campagne zijn honderden miljoenen mensen geïnjecteerd met wat veel kritische artsen en wetenschappers inmiddels een ‘biowapen’ noemen,’ constateert Brian Shilhavy, redacteur van Health Impact News. ‘De patronen worden afschuwelijk duidelijk voor iedereen die niet is gehypnotiseerd door de 24/7 propaganda van de door Big Pharma gecontroleerde mainstream media.’

Vooral onder 20 tot 50 jarigen loopt het aantal doden wereldwijd alarmerend snel op. ‘De meerderheid van de mensen die sterven en de ziekenhuizen vullen zijn volledig gevaccineerd. De ‘gezondheids’autoriteiten geven toe dat de gevaccineerden het ‘virus’ nog steeds kunnen verspreiden, en dat de ‘effectiviteit’ heel snel afneemt, terwijl ondertussen de natuurlijk immuniteit wordt vernietigd, waardoor er eindeloos boostershots nodig zijn.’

Honderdduizenden verdwenen werknemers komt de ‘Great Reset’ prima uit

‘Zal deze krankzinnigheid ooit stoppen? We staan nu absoluut voor een wereldwijd tekort aan werknemers (overleden of chronisch ziek/ gehandicapt door hun Covid injecties), met catastrofale economische gevolgen.’ (4) Tevens nemen miljoenen Amerikanen ontslag omdat ze weigeren te voldoen aan de vaccinatieverplichting.

Aangezien de verwoesting van de ‘oude’ economie en een permanente werkloosheid van 35% tot 41% openlijke doelstellingen van de ‘Great Reset’ van Klaus Schab (World Economic Forum) zijn, zouden de Westerse politici die dit antihumane programma (ook in Nederland) uitvoeren het wel eens prima kunnen vinden dat de komende tijd honderdduizenden mensen zijn verdwenen. Aan hen hoeft straks namelijk geen uitkering ( / basisinkomen) te worden verstrekt zodra de economie doelgericht is ingestort en is vervangen door hun gedroomde totalitaire communistische klimaat-vaccinatie dictatuur.

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Health Impact News
(3) Health Impact News
(4) Health Impact News

Zie ook o.a.:

20-10: Echt of hoax? Vermeende video CCP officials over Westen: ‘Iedere gevaccineerde is ter dood veroordeeld’
16-10: Miljoenen Amerikanen nemen ontslag vanwege vaccinatie verplichting
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: ‘Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
11-10: Canadese ER arts neemt ontslag: ‘Minstens 80% patiënten is volledig gevaccineerd’
10-10: Opgenomen gesprek ministers Israël bevestigt kwaadaardige intenties Covid vaccinaties ( / Israëlische regering van plan om ongevaccineerden af te sluiten van complete gezondheidszorg – Nogmaals ‘het teken van het Beest’ )
08-10: European Journal Epidemiology studie in 68 landen: Meer vaccinaties = meer Covid-19
02-10: Conferentie Duitse pathologen zeer bezorgd over ontdekking nanochips in Covid-19 vaxdoden
05-10: Manager universitair hospitaal: ‘Vaccins voor volgende pandemie liggen al klaar’
03-10: Analyse Amerikaans ministerie Defensie wijst op start gevreesde ADE golf in gevaccineerden
01-10: Extern lab ontdekt nanodeeltjes en vreemd ‘levend’ organisme in Moderna en J&J vaccins
30-09: Update officiële EU cijfers Covid injecties: Ruim 26.000 doden en 1,17 miljoen met ernstige gezondheidsschade
28-09: Project Veritas undercover: J&J officials zeggen dat kinderen beslist geen vaccin moeten nemen 19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
22-09: Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk
21-09: Overheidsmedicus in geheime Project Veritas opnames: ‘Covid vaccins zijn complete rotzooi’
17-09: Directeur Brits uitvaartbedrijf: ‘Alle Delta doden zijn bijna exclusief vaxdoden’
06-09: Israël heeft ondanks vaccinpaspoort en massale injecties hoogste aantal nieuwe Covid gevallen ( / Nutteloosheid ‘vaccins’ onderstreept: Dubbel geïnjecteerd in Israël geldt nu als ONgevaccineerd
25-08: Noord-Iers ziekenhuis ontslaat arts na onthulling dat bijna alle ernstig zieken gevaccineerden zijn
22-08: Studie Erasmus en Radbouw researchers bevestigt risico verzwakt immuunsysteem en ADE reacties door Covid injecties
15-08: Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
28-07: Eminente pro-vaccinexpert eist onmiddellijke stop vaccinaties vanwege ontstaan ‘super varianten’ (/ ‘Zogenaamde experts die beweren dat de varianten door ongevaccineerden ontstaan hebben geen enkel wetenschappelijk inzicht. De enige echte oorzaak is massa vaccinatie. Deze vaccins onderdrukken de natuurlijke immuniteit van gevaccineerden’ )
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

92

 1. Vandaag bericht:
  Hart van Nederland.
  KNH (Koninklijke Horeca NL) maakt zich zorgen over de oplopende afzeggingen van bedrijfsborrels, eindjaarborrels en bedrijfsetentjes rond eindejaar door bedrijven.

  Bedrijven geven aan dat ze het niet fijn vinden dat een deel van de werknemers buitengesloten wordt van deze activiteit, en dat ze daarom hebben besloten om dan maar te cancellen. HvN zegt in het persbericht dat door 1 a 2 medewerkers van het personeel de borrel niet door kan gaan, om te suggereren dat het aantal niet gevaccineerden een superkleine groep is. Dat is niet waar, en ik weet dit van bekenden in het bedrijfsleven.
  Bedrijven geven aan dat het eventueel testen niet goed valt bij medewerkers, zou je je niet willen laten prikken. Enkele andere redenen worden genoemd.
  Ik vind dit een heel solidair gebaar van het bedrijfsleven. En je geeft als bedrijfsleven een signaal af dat deze situatie ongewenst is (los van verboden op basis van de grondwet).

 2. Zoals in Xandernieuws bericht werd ,weten we nu waarom er enkele jaren geleden zoveel doodskisten besteld werden in de Verenigde Staten !

 3. Ha die Tukker. Goed gezien: politieke correctheid is het vermijden van woorden/uitlatingen die beledigend of discriminerend zijn. Zie woordenboek. Bronnen met die schrijfstijl zal ik dus never nooit delen. De feiten daarentegen zijn wel degelijk feiten. Of je wilt of niet, dat is aan u.

 4. Even Tegengas,

  Wat ben jij dom zeg, allemaal POL.CORRECTE SITES.
  Allicht krijg je deze pol.CORRECTE verhalen
  Aan jou ga ik verder geen woorden meer verspillen !

 5. @Nuchter&Waakzaam schreef:
  23/10/2021 om 8:14 pm
  “@Oma
  Mooie samenvatting! Als het mag van u kopieer ik uw tekst? Als ik dan weer eens een pleidooi moet houden waarom ik adviseer het vaccin beter niet te nemen dan kan ik uw tekst gebruiken of doorsturen.

  Ik zelf denk dat het al genoeg zegt dat de uitvinder van het vaccin een vrijmetselaar is. Edward Jenner. Er komt alleen maar misleiding van de hoogste plank van deze groep. Zoals ze nu met cijfers rommelen deden ze dat toen waarschijnlijk ook al. Niks nieuws onder de zon. Waarschijnlijk heeft hygiëne en beter voedsel voor de verdwijning van sommige ziektes gezorgd. Maar als ze hier niet in geloven en/of ook niet in de waarschuwingen uit de bijbel over dit soort scenario’s dan kan ik uw pleidooi gebruiken. Uiteindelijk hebben we, ook al denken we met ze alle hier op sommige punten anders, toch èèn ding gemeen. De richting die de wereld nu opgaat vinden we alle zorgwekkend. Kennis is macht! Dat heeft de vijand jammer genoeg al langer door dan menig mens.

  Wees gezegend”

  Iedereen mag mijn tekst kopiëren en gebruiken.
  U begrijpt het !
  Hoe we vals misleid en in de val gelokt worden om onszelf vrijwillig gezondheidsschade toe te brengen, (door te geloven dat vaccinatie ons zou kunnen behoeden om dood te gaan terwijl we dan kunnen dood gaan aan vaccinatieschade die wij onszelf vrijwillig aandoen uit angst) zodat we ons vrijwillig zouden beperken, om aan zelfcensuur te doen, maw om gedragsverandering te manipuleren.
  En daarvoor gebruiken ze telkens voorspellingen, waarzeggerij, volledig gebaseerd op aannames die geen werkelijkheid zijn maar een mogelijk doemscenario in de toekomst zijn om door angst onze vrijwillige gehoorzaamheid af te dwingen en ons te manipuleren naar hun doelstellingen: vrijwillige zelfkastijding.

  Een voorbeeld: we hebben altijd gewoon een ticket gekocht om te reizen, we betaalden en door een contract verbond de luchtvaartmaatschappij zich ertoe om ons naar de bestemming te vervoeren.
  Opeens hebben we ook onze vaccinatiestatus uit ons medisch geheime dossier, dat niemand mag weten omdat het wettelijk tot het privé leven behoort, nodig op een pasje/QR-code om nog te mogen reizen terwijl we toch een ticket moeten kopen.

  De staat/politiek dringt sluipend binnen in ons privéleven, waar ze helemaal geen zaken mee hebben en enkel om door totale controle ons hele leven te willen bepalen.
  De politiek heeft helemaal geen bevoegdheid of zeggenschap over ons privéleven, zij worden betaald om de maatschappij te besturen, zij zijn onze dienaren!
  Zij hebben de plicht om te zorgen voor voldoende en betaalbare basisbehoeften voor de hele bevolking/maatschappij maar zij hebben NIET het recht om te bepalen hoe wij individueel die basisbehoeften moeten gebruiken!
  Misleidingen zoals gezondheid, milieu, klimaat, veiligheid zijn perfecte smoezen om mensen te doen geloven dat de politiek het goed voorheeft met ons terwijl wij zo door gehoorzaamheid onze macht en zeggenschap over ons hele privéleven vrijwillig afstaan.

  De politieke bevoegdheden moeten opnieuw en duidelijk gedefinieerd en strak afgelijnd worden, zij worden nog wel betaald door ons, énkel om de maatschappij en het openbare leven te besturen en daarbij hoort geen bemoeienis en onwettig indringen in ons individuele privéleven!
  Om onwettig buiten de lijntjes van hun politieke bevoegdheid te kleuren moeten ze gestraft worden, zoals elke crimineel die de grondwet overtreedt.

 6. Een intelligente opmerking op frontnieuws.
  De booster prik is nodig voor de status ‘gevaccineerd’. Dit betekent dat ook al heb je 1 of 2 prikken, je bent dan niet gevaccineerd. Hierdoor zullen de ic’s veel meer zogenaamde niet gevaccineerden binnenkrijgen ook al hebben zij al 2 spuiten gekregen, geen boostershot? Je bent ongevaccineerd. Op deze wijze houden ze de propagandaleugens in stand.

 7. Jan Jansen , 23/10 8.00 PM

  Feiten oke, 2 x door Nine for News aangegeven Urk 1 v/d laagste vaccinatiegraden laagste besmettingengraad , dus heel weinig zieken en geen doden door corona , laat ik het duidelijk stellen , theoretisch kun je dus stellen zo min mog. gevaccineerd zo min mogelijk besmet/ziek , dit zelfde principe geldt voor de hele wereld ( kan mij vergissen maar OOK door een andere site aangegeven , ik geloof door Cafe Weltschmerz van Urk )

  Mensen die kerngezond zijn , krijgen vaccinatie , zijn vlak daarna dood .
  Uitspraak : pas na 2 weken geldt je als gevaccineerd DAARVOOR geldt je nog als ongevaccineerd dus smoes ongevaccineerden worden ziek
  Vergelijking trekken ? Vrouw hoort 1/10 ze is zwanger, gaat naar huisarts 10/10 , geeft aan : Ik ben zwanger , huisarts zegt “Neen , mevrouw , u bent pas zwanger na 15/10.
  Volstrekt belachelijk, zelfde belachelijke geldt voor vaccinatie.
  Als massale sterfte aangeven door pol. correcte sites als Vaers,Ema,Fda,Who.Cdc gesteund door Billy Gates dit aangeven, wie ben jij dan om dit tegen te spreken ?? ( tot nu toe pakweg 70.000, maar w.s veel meer )
  Gebruik je hersens man, Ik kan hier nog pagina’s vullen, geloof jij maar in het nepnieuws !!!

 8. @ Nicole 23/10/2021 om 11:36 am
  Dank voor de geweldige link!
  Alleen de tweedeling is al te ver doorgerot om nog zelfs enkelingen te kunnen overtuigen van het gelijk van de grootste geleerden en wetenschappers en medici , zelfs Nobelprijswinnars worden gecensureerd door FB en twitter en vandaag heeft FB een pagina grote advertentie in het Nederlands Dagblad over hun journalistieke betrouwbaarheid gezet en aanverwante zaken.

  Mijn hoop is op Zach 13:9

 9. @Oma
  Mooie samenvatting! Als het mag van u kopieer ik uw tekst? Als ik dan weer eens een pleidooi moet houden waarom ik adviseer het vaccin beter niet te nemen dan kan ik uw tekst gebruiken of doorsturen.

  Ik zelf denk dat het al genoeg zegt dat de uitvinder van het vaccin een vrijmetselaar is. Edward Jenner. Er komt alleen maar misleiding van de hoogste plank van deze groep. Zoals ze nu met cijfers rommelen deden ze dat toen waarschijnlijk ook al. Niks nieuws onder de zon. Waarschijnlijk heeft hygiëne en beter voedsel voor de verdwijning van sommige ziektes gezorgd. Maar als ze hier niet in geloven en/of ook niet in de waarschuwingen uit de bijbel over dit soort scenario’s dan kan ik uw pleidooi gebruiken. Uiteindelijk hebben we, ook al denken we met ze alle hier op sommige punten anders, toch èèn ding gemeen. De richting die de wereld nu opgaat vinden we alle zorgwekkend. Kennis is macht! Dat heeft de vijand jammer genoeg al langer door dan menig mens.

  Wees gezegend

 10. Redaktie Xander:
  deze site van u is een Godsgeschenk!
  De Heer zegene u en geeft u kracht en moed.
  Shalom!
  Joost

 11. @ oliebol 23/10/2021 om 4:16 pm
  Lees ook meer in nummer 24 – 15 september 2021 van het blad ‘ Gezond Verstand’ ( van Karel van Wolferen) over de nachtmerrie die thans plaats vindt in heel Australie. Wie kan daar nog leven? De kampen voor de non vaxxers gaan eind dit jaar open. Het eens liberale en democratische Australie…NIET IS ervan OVER

  Meer info: https://gezondverstand.eu

 12. @Tukker, Feiten bestaan waarschijnlijk niet voor jou. Ik vermoed dat je iedere bron voor een feit in twijfel trekt.

  Ik kan wel proberen een feitje hier neer te zetten, maar waarschijnlijk ben je daar niet gevoelig voor:
  Mensen uit Urk cummulatief opgenomen in ziekenhuis: 0,6% (161 op 20k)
  Mensen uit Nederland cummulatief opgenomen in ziekenhuis: 0,4%
  Als we dit feitje koppelen aan de volgende aanname:
  Vaccinatiegraad Urk lager dan vaccinatiegraad Nederland.

  Dan kun je een interessante conclusie trekken.

  Ik kom soms ook hilarische feitjes tegen die waar zijn, maar die totaal niets zeggen. Zoals koningen van Nederland overleden door Corona: 0.
  Of mensen die binnen 2 weken na vaccinatie overleden zijn. Op zich een feitje, maar wel jammer dat de doodsoorzaak ontbreekt. En bezwaarlijk dat de suggestie gewekt wordt dat deze mensen allemaal door vaccinatie zijn overleden ondanks dat hier ook mensen in zitten die een dodelijk verkeersongeval gehad hebben.

 13. QW 23/10/2021 12.51 pm
  En zo zie je maar weer: het is een kleine kudde. Het Lichaam van Christus.
  Wij herkennen elkaar: mijn hart springt op van vreugde!!
  De Heer zegene u, broeder.
  De Heer verlaat Zijn zusters en broeders NIET!
  Shalom!
  Joost

 14. Mensen, de jabs zijn geen vaccins. In Amerika liggen de ziekenhuizen vol met jab-eigenwijze slachtoffers, en proberen mensen nu dmv een soort van dialyse het bloed te reinigen van wat er met de jabs inging. Helaas zijn de resultaten ook daar niet goed. En dan dat Remdesivir; het is een middel dat niet is goedgekeurd door de FDA en dus absoluut niet nemen want 35% overlijdt. Weet u wat al die jabs doen? Ze stoppen uw productie van witte bloedcellen en stellen u bloot aan alle mogelijke ziektes en kankers. De WEF reset en UN-Agenda is gewoon een ordinaire Genocide. Allemaal gemanipuleerd nieuws en informatie. Hitler deed het met gas, nu krijgt u een aantal ‘vaccinatie’ prikken. U staat er zelfs voor in de rij!

  Rutte & Co. (lees: de meeste politici) dienen gearresteerd te worden en volgens The Nuremberg Code te worden berecht voor misdaden tegen de mensheid. En hetzelfde voor de collaborateurs, de moderne bruinhemden, (media, artsen en medici, semi-overheden, politie) die meededen.

 15. Pierre Capel: Ik zie ik zie, wat jij niet ziet, zie hetanderenieuws.nl? Wat ziet hij dan? Cijfers, tabellen? Maar waar ze het over hebben is niet te zien! Toch zitten wij nog steeds gegijzeld! Hoe komen we er echt uit dan?

 16. WQ,
  Neen , ik gun Einde het einde niet, wat ik hem gun is oprecht/eerlijkheid , MAAR dat klopt hij zal daar zelf voor moeten kiezen.
  Vraag is doet hij dat ?

 17. @ het verval, die mensenrechten hebben ze ook zitten vervalsen, ze hebben politici volmacht gegeven om het naast zich neer te leggen, voor drogredenen, die ze blijkbaar niet hoeven te bewijzen! Maar dat stond niet in de Neurenberg-code! Het in handen geven van rechtbanken is ook een corrupte boel geworden! Hopeloos die wegen vrees ik …

 18. Er word in toenemende mate door de media gepleit voor internationale lockdowns die alleen ongevaccineerden moeten gaan treffen. zonder vaccin mag u straks nergens meer naartoe en zullen al uw rechten worden ontnomen. waar zijn de mensenrechten organisaties nu? of leven wij niet in een dictatuur?

 19. @:tukker 23/10/2021 om 3:32 pm

  We blijven het antwoord afwachten…
  Blijf het volgen.
  Maar ‘Einde’ zou toch alhier niet aan het einde zijn gekomen?

 20. Bij nader onderzoek, zijn er dus verschillende UMCs. (United Medical Center). Verbazend hoe sommigen (Tom, Marcel,) beweerden er niets over te kunnen vinden. En dan mensen ‘dom’ vinden. En dan desinformatie rond sturen dat het artikel liegt en de klokkenluider niet eens bestaat. Naast een UMC in de staat New York, is dit is de website van United Medical Center in Washington DC waar de klokkenluider Deborah Conrad blijkbaar werkzaam is. https://unitedmedicaldc.com/accreditations/

 21. Ik stel voor wij ongevaccieneerden ,laten wij nu eens 3 week in quarantaine gaan .dan ben ik benieuwd waar dan die besmetting vandaan komt doe mee please .

 22. Onvoorstelbaar hoe men met een psyop 90% van de argeloze bevolking zo ver kan krijgen dat ze zich zelfs staan te verdringen voor een euthanasie injectie. De beste manier voor de overnemers van deze wereld om alles onbeschadigd en gratis in handen te krijgen.
  Hollywood had dit SF scenario niet kunnen bedenken. De realiteit is vreemder dan de fictie.

 23. Over Australië is op de reguliere nieuwsmedia niets te vinden met betrekking tot de gruwelijke, onvoorstelbare zaken die daar nu plaats vinden.
  Het bericht https://world-signals.com/news/2021/09/24/the-state-of-victoria-in-australia-has-blocked-internet-and-communications/ kun je alleen vinden als je ongeveer weet dat er iets gaande is. Het einde van de menselijkheid, de menselijke maat. Het begin van het rijk van satan, of overdrijf ik nu?
  “wir haben es nicht gewusst” is veranderd in denk ik, vooral: We wilden het niet weten.
  https://www.bitchute.com/video/Djiek56uqK4a/ Gruwelijk.

  In Nederland heeft men een grote mond over niet gehoorzamen, anderen informeren en ik ben blij met de wakkere reacties op Xandernieuws, maar waar eindigen wij, hoe gaat Australië dit ooit nog te boven komen.

 24. Tom en Marcel: ik heb jullie zelf ook even ge-fact checked. Het UMC bestaat dus WEL. Hoofdkantoor staat in Syracuse in upstate New York en heeft een landelijk netwerk. Jullie hadden ook de link kunnen volgen onder het artikel naar Armstrong. Daarnaast het hele video interview met de klokkenluiders Deborah Conrad staat o.a. hier: https://www.bitchute.com/video/bBqWxyn0OCm1/

 25. EINDE,

  Ik heb je 1 wk geleden gevraagd om te reageren betreffende , wat jouw mening was , qua vaccinaties.
  Jij zei ze werken en ik had het erover dat er op dit moment heel veel vacatures open staan w.s door de vele zieken/doden door de vaccinaties ( jij zei dat ik het verkeerd zag )
  Ik heb je uitgedaagd om met feiten te komen betreffende deze 2 zaken , ik kwam met feiten , jij moet nog steeds met feiten komen.
  Je zal niet met feiten komen, Einde, want die zijn er niet.
  Ik denk dat jij een geraffineerde, sluwe infleuncer bent . Waarom geraffineerd/sluw ??
  Jij denkt dat hier een x tal gelovigen tussen zitten dus ik zal maar een paar gelovige uitspraken er tussen doorgooien
  dan geloven ze me wel.
  Wij zijn niet dom, Einde , kom met feiten of zwijg.
  Ik denk dat een groot aantal mensen op deze site jouw woorden met meer als 3 korreltjes zout nemen, ik zelf vind dat heel wijs.
  Als jij dan gelovig zou zijn, Einde, benoem dan de zaken hoe ze zijn en stel de zaken niet anders voor dan dat ze zijn !!

 26. @Tom schreef:
  23/10/2021 om 1:17 pm
  Conrad is a Physician Assistant in Batavia, NY specializing in Emergency Medicine and Internal Medicine.

 27. Tom .1.17 pm 23/10 In Queens New York zit er wel 1 , Tom !!!

  Jean, doe a.u.b.je oogkleppen af, ga ALLES onderzoeken en dan meen ik alles, je begeeft je op een geestelijke/lichamelijke levensgevaarlijke weg , je kunt misschien nog terug of is het zo dat de Vaccinaties al werken ?
  ( ik merk in mijn omgeving dat het karakter, scherpte, inzicht veranderd bij mensen )
  Als je niet ALLES onderzoekt, in deze tijd, dan ben je reddeloos verloren .

  Wat ik zelf denk van deze tijd is simpel: Ogen/oren gaan open en zullen nog verder open gaan, men is bezig om de Vaccinaties er zo snel proberen er door te drukken omdat de mensen het gaat zien dat het het allemaal fake is/ niet werkt.
  In Nederland 85 % gevaccineerd en we gaan we weer lockdownen .
  Het was toch zo : Na vaccinatie immuun toch !!!
  Wat gebeurt er dan ?? Massale onrusten over de hele wereld met alle gevolgen van dien

 28. Mensen die geen onderzoek doen zijn dom, dat lees ik telkens weer.

  Nou ik zoek op “United Medical Center in New York”.
  Bestaat niet.
  Dan bestaat de klokkenluider ook niet, en is dit alweer een artikel dat ongeloofwaardig is..

  Alhoewel, als 90% van de mensen is gevaccineerd, en 90% van de mensen die opgenomen worden in het ziekenhuis is geprikt..dat is dat alleen maar logisch.

 29. net gezien: meerdere leden van het Europees parlement: wij vechten voor jullie rechten.
  O.m. op commonsensetv.nl en fromrome.info.

 30. https://evolutionnews.org/2006/04/doctor_doom_eric_pianka_receiv/

  Dit soort wezens wordt niet alleen aan het woord gelaten, maar ook bejubeld. Video is in het Engels. Gaat over een wetenschapper, Eric Pianca. De man is evolutionist uiteraard en beschouwt de mensheid als een soort bacterie die moet worden uitgeroeid. Dit met behulp van ziektes als b.v. Ebola. Na zijn speech waarin hij uiterst serieus het vermoorden van 6 miljard mensen promoot, wordt hij enthousiast bejubeld door bijna het voltallig publiek in de aula van de universiteit van Texas.

  Jongens, we vechten tegen de bierkaai. Wij mensen redden dit niet. Hier moet God zich mee gaan bemoeien.

 31. @Jean schreef:
  22/10/2021 om 11:28 pm
  “jullie zijn mijns inziens niet objectief , het zijn vooral de niet gevaccineerden die op intensieve belanden , zie naar Rusland waar bijna niemand is gevaccineerd daar moeten ze nu alles stilleggen 1000 doden per dag
  en ja de eerste vaccines zijn uitgewerkt zeker bij de ouderen met een minder goed afweer een echt pasklaar antwoord is er niet op deze pandemie je kan alle zwakkere aan hun lot overlaten
  als je gezond bent en jonger dan 80 is de kans klein dat je eraan sterft , velen zullen geen derde spuit willen , we zullen er mee moeten leren leven tot het juiste medicijn voor iedereen beschikbaar zal zijn het leven begint wel steeds duurder te worden de zwaarste klap zal de volgende jaren nog volgen iedereen zal het met wat minder moeten stellen”

  Hoe kun jij nu weten dat het vooral de niet gevaccineerden zijn die op intensieve belanden?
  Zorgpersoneel/verpleegkundigen en artsen op de werkvloer/IC getuigen nochtans dat het allemaal wel volledig gevaccineerden zijn.
  Wie geloof je: het verplegend personeel of de leugenmedia? Wie kan het weten?

  Bovendien zou je pas gevaccineerd heten als je 1 of 2 prikken gehad hebt en nog eens 14 dagen gewacht moet hebben tot dat vaccin ‘werkt’?
  Men noemt dus gevaccineerden ongevaccineerd tot ze beschermd zouden zijn en het vaccin werkt….euh, dan zijn ze toch wél gevaccineerd want ze hebben wél een prik gehad? Dan kunnen ze dus nooit nog ongevaccineerd genoemd worden.
  Als je dus een griepprik haalt en je krijgt wel griep, dan heb je dus geen griepprik gehad?
  Als je een coronavaccin kreeg, je krijgt covid en belandt op de IC, dan heb je dus geen vaccin/prik gehad? Denk eens na?

  In Rusland, net als china, worden enkel de vectorvaccins gebruikt, de oude methode en daar is bijna iedereen gedwongen gevaccineerd, dat zijn immers dictaturen en waar haal je 1000 doden per dag?
  Dat kun je dus niet vergelijken met landen, zoals hier, waar mRNA en vectorvaccins gemixt gevaccineerd worden.

  Hoezo: de eerste vaccins zijn uitgewerkt, zeker bij de ouderen met een minder goede afweer??
  Je zegt dus dat de vaccins helemaal niet werken?
  Vaccins horen niet uitgewerkt te zijn, die dienen om het afweersysteem in je lichaam antilichamen te doen aanmaken zodat je levenslang beschermd zou zijn tegen dat virus en de ziekte waartegen ze worden ingespoten.
  Anders zijn vaccins nutteloos als ze uitgewerkt zouden geraken, dan zouden de ziekten pokken en polio nu ook nog altijd bestaan! De huidige vaccins zijn dus NEP want je hebt er al 3 prikken van nodig?

  De juiste medicijnen die covid GENEZEN zijn al lang beschikbaar: ivermectine en hydrochloroquine maar het gebruik wordt verboden want mensen moeten door bijwerkingen van vaccins zwaar ziek en als ‘ongevaccineerden’ op de IC terecht komen, mensen mogen niet genezen.
  Als je gezond bent, dan is elke vaccinatie overbodig ongeacht je leeftijd, je lichaam kan zichzelf prima verdedigen tegen virussen met het natuurlijke afweersysteem, dat doet de mensheid al eeuwenlang!
  Wat vaccinatie met mRNA doet, is net dat afweersysteem permanent beschadigen waardoor een simpele verkoudheid al een dodelijke bedreiging kan vormen, daarom liggen de IC’s nu vol met zieke gevaccineerden die zich niet meer kunnen verdedigen tegen gelijk welke infectie, die hebben geen van allen covid want dat virus bestaat zelfs niet meer, dat is al talloze malen verzwakt tot een mutatie oa met de naam delta.
  De zieken in de ziekenhuizen zijn allen vaccinatie slachtoffers!

 32. @ joost 23/10/2021 om 12:12 pm.
  @ Anna.

  Het is fijn om elkaar te herkennen, ook al ken je elkaar in lijfelijke vorm niet.
  Toen ik me onlangs op het Geloofsforum bijvoegde, was er ook herkenning:
  pure, pure vijandschap.
  O nee, niet dat ik daarmee ook maar de minste moeite heb, zeker niet want ik maak zulke dingen altijd meteen bekend bij het ook jullie bekende Adres, maar ik stel alleen een feit vast als heerlijke tegenstelling met wat jij schrijft en wat bijv. Anna schrijft.

  Joost, ik heb het door jou aanbevolen stukje meteen gelezen en wil je daarvoor erg bedanken.
  Hoewel ik niet zo gewend ben om op dit algemeen forum met bijbelteksten te komen, wil ik je vertellen dat ik begrijp wat jij bedoelt om mij hoop en verwachting te geven.

  Evenzo jouw geweldige bemoediging met betrekking tot Col. 1 vind ik een teken van herkenning.
  Hetzelfde wat jij voor mij doet, doe ik ook voor jou.

  Heel veel groet van QW !

 33. jaja, UMC New York.. zoek ff op..
  Zou je voor het verspreiden van deze leugens een keer aangeklaagd kunnen worden?

 34. @ Anna 22/10/2021 om 10:41 pm.

  Dat ‘kantelpunt’ zijn we al jaaaaaaren voorbij !
  De handelwijze van de Nederlandse regering en overigens de regeringen van geheel Europa tijdens de afgelopen jaren, dus al ver vóór (!!) 2020, tonen als vaststaande feiten aan dat de machthebbers het vaste voornemen hebben om onze gehele joods-christelijke maatschappij en oude samenleving, als in een oorlog tot de grond toe af te breken.
  Alles moet werkelijk: k a p o t !
  Het is een vernietigingsdrang die je bij psychopaten vindt (zoek maar op: ‘psychologie de duistere drie’) en voor dat soort kenmerkend is.
  Hun werkwijze:
  grenzeloze normvervaging van hunzelf en de samenleving stapje bij stapje vergiftigen met hun ideeën (onderwijs), ophitsing en haatzaaierij (gevaccineerden – ongevaccineerden – Rusland) extreme belastingverhogingen om hùn doel te bereiken, omvolking, liegen, stelen, afdreigingen, volk volkomen afhankelijk maken, kinderoffers (moorden op ongeboren kinderen, pedofilie en rituele kindermishandeling), hoge straffen opleggen, omkering van waarheid en aantasting van de natuurorde (voor zover zij dat kunnen) en zo is er nog meer te noemen.

  Denk niet dat het de machthebbers alléén zijn, want naar mijn overtuiging denkt het overgrote deel van de nazaten van het voormalig Nederlands volk van weleer óók zo!

  Nogmaals over dat ‘kantelpunt’:
  het schip van Staat is al véél te diepgezonken om nog gered te kunnen worden.
  Natuurlijk heb je nog wel eens de neiging om iets ten goede te doen, maar als je dan weer nuchter wordt en bij verstand komt, neem je – figuurlijk gesproken – een reddingsband, spring je overboord en laat het schip zinken om zelf niet de diepte mee ingezogen te worden.
  Triest, in- en intriest.

  Met het laatste tekstgedeelte stem ik volmondig, van harte, voor de volle 100 % in !!!

  Groet van QW.

  Zul je je misschien afvragen of ik in mijn leven mij ooit wel eens ingezet hebt.
  Mijn antwoord: zoveel, dat ik daardoor juist tot mijn bovenomschreven mening ben gekomen.

 35. Mijn schoon overgrootmoeder van 101 jaar is ook binnen 2 weken na vaccinatie overleden.
  Gemiddeld viel ze 1 keer per maand neer en meestal krabbelde ze weer overeind. Maar in de 2de week na vaccinatie viel ze op haar hoofd en is ze aan de hoofdwond overleden.
  Ik snap alleen niet waarom ze in dit soort statistieken is meegenomen en wat deze statistiek voor toegevoegde waarde heeft.
  Hetzelfde geldt voor verkeersslachtoffers die binnen 2 weken na vaccinatie sterven.
  Waarom is er geen opgeschoonde statistiek waarin alleen “echte” vaccinatie slachtoffers verwerkt zitten?

 36. @QW 22/10/2021 9.35 pm
  Helemaal volstrekt met u eens. Uit m’n hart gegrepen!
  Ik voeg daar graag nog aan toe in dit verband:
  Over de komst van het Koninkrijk Gods. Lukas 17: 20 tm vers 37 . Lees s.v.p. het stukje.
  “……vs30…Even alzo zal het zijn in den dag, op welken de Zoon des mensen geopenbaard zal worden…vs 32 Gedenkt aan de vrouw van Lot; vs 33 ” Zo wie zijn leven zal zoeken te behouden, die zal het verliezen; en zo wie hetzelve zal verliezen, die zal het in het leven behouden”. Stat. Vert.
  Voor u bid ik 1 Kolossensen 9-23 toe.
  Shalom,
  Joost

 37. @ Jean, dat is maar volgens de soort info je wil geloven, je moet zeker niet geloven wat de betwetermedia beweren, claimen, het is niet omdat ze dat claimen, dat het zo is, je moet altijd zelf dingen gaan natrekken, hun verzwijgen bepaalde dingen, omdat ze een bepaalde agenda nastreven! Daarom hebben wij altijd een keuze of we het zullen aanvaarden of niet! Wij beslissen zelf, niet hun!

 38. Mike Yeadon, ex-Pfizer wetenschapper postte dit donderdag. “We naderen Fase 5. Fase 5: Vestig chaos en staat van beleg. (november 2021 – maart 2022).” En de meeste mensen denken nog steeds dat we terug gaan naar normaal!

  Fase 5: Vestig chaos en staat van beleg. (november 2021 – maart 2022)

  > Maak gebruik van het tekort aan goederen en voedsel.
  > Veroorzaak de verlamming van de echte economie en de sluiting van fabrieken en winkels.
  > Laat de werkloosheid exploderen.
  > Pas een derde dosis toe op de gevaccineerden(boosters).
  > Leg verplichte vaccinatie op voor iedereen.
  > Versterk de mythe van de varianten, de doeltreffendheid van het vaccin en de kudde- immuniteit.
  > Demoniseer de ongevaccineerden en houd ze verantwoordelijk voor de doden.
  > Arresteer de oppositieleiders.
  > Iedereen een digitale identiteit opleggen (QR code): Geboorteakte, identiteitsbewijs, paspoort, rijbewijs, ziekteverzekeringskaart…
  > Stel de staat van beleg in om de oppositie te verslaan.
  – Resultaat, Tweede stadium van digitale controle. Gevangenneming of verwijdering van de tegenstanders.

  Fase 6: Kwijtschelden van de schulden en dematerialiseren van het geld. (maart 2022-september 2022)

  > Het ineenstorten van de economie, de financiën en de aandelenmarkt, het bankroet van de banken.
  > Het redden van de verliezen van de banken gaat op de rekeningen van hun klanten.
  > Activeer de “Great Reset”.
  > Dematerialiseer het geld.
  > Schulden, leningen en kredieten annuleren.
  > De digitale portefeuille opleggen. (Digital Wallet)
  > In beslag nemen van eigendommen en land.
  > Verbied alle wereldwijde geneesmiddelen.
  > Bekrachtig de verplichting om halfjaarlijks of jaarlijks te vaccineren.
  > Leg voedsel rantsoenering op en een dieet gebaseerd op de Codex Alimentarius.
  > Uitbreiding van de maatregelen tot derde wereld landen.

  Bron: https://www.frontnieuws.com/mike-yeadon-tijdschema-naar-tirannie/

 39. Jean,

  Ik begrijp jou wel, je MOET in het fabeltje blijven geloven dat de vaccinaties werken, je hebt je al 2 x laten prikken en je gaat straks voor “Prikkie ” 3 ( uitspraak de Jonge )
  Je moet wel in de leugen blijven geloven anders de waarheid is te hard voor je
  Word wakker, Jean voor het te laat is.

  De mogelijk dat dit het merkteken van het best is is zeer aannemelijk, David Wilkerson heeft daar over geprofeteerd ( Alles wat er met Covid zou gebeuren, is nu gaande !
  Griekse grondtekst over merkteken beest spreekt over prik !!!

 40. https://commonsensetv.nl/mind-fuck/

  Als je hier over nadenkt, kunt je er beslistt niet om lachen, maar besef je hoe diep- en dieptriest, ronduit dierlijk het met de (meeste) mensen gesteld is.
  Dit zijn nu de hetze-volgers en verspreiders, die kunnen verworden tot levensgevaarlijke roofdieren die tot àlles in staat zijn!
  Niet zich diep schamen en verzoeken om hen onherkenbaar te maken en zeker niet voor de camera vragen te beantwoorden… neen, zèlfs dat vinden ze niet erg.
  De schaamte voorbij:
  dom over zichzelf lachend voor de camera hun onzinnige woordjes aan elkaar stamelen.

  En:
  hoeveel procent van de Nederlandse bevolking is op het ogenblik gevaccineerd en laat zich beïnvloeden door de haatzaaierij van de nu nog regerende ‘kleine’ beesten, die de wegbereiders zijn van het grote beest?
  Zijn de ongevaccineerden nog veilig en zo ja, hoe lang nog?

 41. Mijn zus pas 62 geworden en een tijdje gelden 2 keer geënt, ligt nu met covid 19 en long, nier en hartvalen aan de beademing in het ziekenhuis . Dus vaxxers wordt wakker , of slaap lekker verder . Ooit worden jullie wakker , maar aan welke kant van het leven ? . Alleen het zoenoffer ,dat Christus aan het kruis heeft volbracht is je enige redding . Mijn zus is Christen , dus ik maak me daar geen zorgen over . Hoe zit het jou/u?

 42. Huisarts in Staphorst: gelovigen willen stiekem wel vaccin

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/948858015/huisarts-in-staphorst-gelovigen-willen-stiekem-wel-vaccin

  AMSTERDAM – Een huisarts in Staphorst zegt dat hij bij patiënten thuis langsgaat om hen „stiekem het vaccin te geven.” Volgens hem is in de Bijbelvaste Overijsselse gemeente het taboe op vaccineren nog altijd erg groot.

  Lees ook:
  https://www.destentor.nl/kop-van-overijssel/deze-huisarts-zit-in-het-oog-van-de-coronastorm-in-staphorst-ik-veroordeel-niemand~a40d1f39/?referrer=https://www.google.com/

  Dit is Rouveen, op een paar kilometer van Staphorst, 4100 inwoners, zes kerken, één huisartsenpraktijk, gerund door de uit Iran afkomstige Pezeshki Nia. Een vreemde eend in de bijt, maar wel een gewaardeerde vreemde eend. ,,Ze vinden mij een apart mannetje”, grinnikt hij vanachter zijn bureau, ,,maar ik voel me hier helemaal thuis.”

 43. Theo Kainos 22/10/2021 om 11:31 pm
  Dank voor de links. KlauSSchwabber in de dwangbuis van de ‘heartland’ facts…geen ontsnappen aan de feiten voor het seniel-gedrocht uit WEF-Davos!

 44. Het EP ( Europese Parlement) gaat de QR code eisen voor iedereen. Geen code? Geen toegang:
  ( ja ook voor het rijbewijs bijvoorbeeld zgn voor de verkeersveiligheid)
  Klaus’ Vierte Reich in opmars. Oproep aan allen voor wie het leven meer is dan de natte dromen van imbeciel Klaus en Brussel en Den Haag: NEXIT NU!

  https://twitter.com/Rob_Roos/status/1450849835897266185

 45. Wanneer ik zo om mij heenkijk en luister, dan is de bijgaande link voor mij verhelderend. Wie een erg sterk afweersysteem heeft, deels genetisch ‘meegekregen’ en deels door de manier van leven …, kan vrijwel alle ‘aanvallen’ weerstaan. In ons lichaam zitten latente ‘vijanden’ , één daarvan zijn kankercellen. Invloed van buitenaf kunnen deze cellen activeren. De laatste week drie personen gesproken die hoogstwaarschijnlijk deze vreselijke ziekte hebben gekregen. Vanochtend kwam ik een bekende tegen diens echtgenoot een agressieve vorm van kanker heeft gekregen. Ook glyfosaat speelt een grotere rol in het geheel. Omdat álle ‘fans’ van deze site alle ins and out willen weten, bijgaand de link !
  https://uncutnews.ch/ das-auftreten-von-krebs-ausgeloest-durch-den-impfstoff-covid-19.

 46. “Er zijn twee dingen die het pad van vaccinatievrije mainstreaming verkorten:

  Tolerantie: Hoe aangenamer en vriendelijker de niet-gevaccineerde lijkt, hoe gemakkelijker ze door de meerderheid van de gevaccineerden zullen worden geaccepteerd. Ik leer steeds weer dat mensen die kritisch zijn over de maatregelen veel socialer zijn in het dagelijkse contact. We zouden gemakkelijk genereuzer kunnen zijn met dit sociale smeermiddel. Norse gezichten passen gewoon niet bij de winnaars van de toekomst.

  Onverzettelijkheid: we kunnen alleen tolerant zijn als we standvastig zijn en weten dat vroeg of laat vaccinatievrij zal zegevieren. Met zo’n bewustzijn kan men veel rustiger omgaan met de huidige beperkingen en vijandigheid.

  Houd rekening met de angstigen, wees vriendelijk voor de opportunisten – en tolerant ten opzichte van jezelf. Omdat we in deze crisis zoveel moeten leren kan dat niet zonder fouten en tegenslagen. Als je valt, staat je 1 ding te doen: opstaan.”

  Bron: https://corona-transition.org/

 47. Officieel liggen in er in de Belgische ziekenhuizen nu 4 tot 10 keer meer niet-gevaccineerden dan gevaccineerden. De vaccins werken, luidt het juichend. Waarom moeten ze dan snel-snel het zorgpersoneel een derde (booster)shot geven? Hoe dan ook, met die officiële cijfers wordt de druk op de niet-gevaccineerden opgevoerd via de media. Hoewel we de 1e, 2e en 3e golf hebben doorworsteld zonder vaccins, is het nu plots niet meer te bolwerken? Sterkte aan alle niet-gevaccineerden in de komende weken en wellicht maanden. Ons houvast : de Code van Neurenberg.

 48. er zitten hier veel geleerden op deze site , van biologen tot astrofysici , laten we wel wezen , ik begrijp dat hier vooral antivaxers zitten die elk artikkel dat “in hun kraam”past gebruiken voor hun gelijk , ikzelf ben ook nooit een voorstander geweest van vaccinaties in het algemeen , dat het ook soms geweigerd word uit levensbeschouwelijkheid , godsdienst , ik kan daar allemaal inkomen toch zijn er velen die dan bv door corona op intensieve belanden die er later een andere menig over hebben en oproepen je te laten vaccineren , een mens voeld zich sterk in zijn overtuiging zolang hij gezond is of de ziekte zelf thuis kan overwinnen.
  het probleem is dat onze huidige maatschapij aan het einde van zijn latijn is gekomen , schuldenberg , allerlei plagen bij planten , dieren en nu ook mensen , het op elkaar gaan wonen zoals in de steden vooral in China en dan het vliegverkeer dat alles op een paar uur over heel de wereld kan verspreiden ; het zou beter zijn geweest dat de mensen meer op de buiten zouden wonen meer met de natuur leven en zelf wat groenten verbouwen , kippen en een varken houden , beter voor milieu , gezondheid , die betonnen steden zijn warmte eilanden die dan energie nodig hebben voor koeling terwijl wat bomen rond je huis een natuurlijke airco zijn , het zou allemaal zoveel anders kunnen zijn onze opgedrongen consumptiemaatschapij maakt en heeft reeds veel kapot gemaakt!

 49. https://www.xandernieuws.net/algemeen/90-zieken-umc-new-york-is-gevaccineerd-wereldwijde-pandemie-van-vaxxers-begonnen/#comment-78948
  PP de Groot heeft gelijk. Ken zelf maar één overledene als gevolg van uitgestelde zorg, ken niemand die overleed aan vaccinatie, en niemand uit mijn kennissenkring overleed aan Covid. Ben na het eerste weekend handenschudden, kussen en gezellig dicht bij elkaar naast de houtkachel wel snipverkouden geworden.
  OK, op naar een griepseizoen dat een beetje erger is dan andere jaren en volgend jaar weer naar normaal tot in de volgende herfst de angsthazen weer van zich laten horen.
  Hoe is het eigenlijk met de Aliens? Is er geen A.I. aan het werk die iedereen wil connecteren?

 50. Dat de Big Pharma, of laat ik het wat breder nemen, de Big Maffia zoveel succes heeft bij hun poging zoveel mogelijk mensen afhankelijk te maken van hun in feite giftige ‘vaccin’ komt natuurlijk ook omdat zij belangrijke trekpoppen hebben in veel regeringen.
  Ik hoef Bilderberg, het WEF en dat soort niet-gekozen vaak geheime vriendenclubjes niet te noemen om met namen als Merkel, Rutte, Obama, Trudeau en Macron aan te komen, we kennen ze allemaal, zoals we ook Schwab, Soros, Bill Gates, de Clintons en noem maar op inmiddels kennen.
  Voor de Big Maffia is het uiteraard belangrijk dat bestuurders van landen notoire, pathologische leugenaars zonder enige empathie zijn.
  Anders lukt het gewoon niet, het helpt enorm als verantwoordelijke leiders van een land plezier hebben in het aanbevelen van (uiteindelijk) dodelijke injecties die de leugenachtige naam ‘vaccin’ dragen.
  Ik heb het dus over bv een premier en een minister die het leeuwendeel van de kenmerken van een psychopaat vertonen.
  Iedere keer als je denkt: het kan toch niet waar zijn dat bv Hugo de Jonge zo slecht is dat hij dodelijke rotzooi aan jongeren wil opdringen, dan moet je eigenlijk even de kenmerken van een psychopaat opzoeken.
  Zo’n Hugo de Jonge, observeer hem goed als hij door een parlementariër wordt vernederd, hij schaamt zich niet eens als hij keer op keer ontmaskerd wordt, maar soms schiet hij uit z’n slof als hij vermoedt autoriteit te verliezen.
  Zogenaamd doet hij alles voor onze gezondheid, maar het enige wat hij wil is ‘vaccins’ er doorheen drukken, “hoe minder zielen overblijven, hoe meer vreugd” geldt voor Hugo. Zijn leugens zijn ziekelijk, je weet nooit waar je aan toe bent met die omhooggezette schoolmeester. De man is een psychopaat pur sang, levensgevaarlijk dus op de post die hij bekleedt.
  Dat half Nederland op de knieën blijkt te gaan voor een kwaadwillende LEEK op medisch gebied, een leek bovendien die het lef heeft om een echte, genezende, mensenlevens reddende arts als Rob Elens KWAKZALVER te noemen, is triester dan triest.
  Iedereen die z’n verstand gebruikt kan inzien dat de enige verklaring voor het walgelijke angstzaaiende mens-onvriendelijke gedrag van Rutte, De Jonge, Macron enz enz moet zijn dat we hier te maken hebben met nietsontziende psychopaten die enthousiast voor de Big Maffia werken.
  Ik ben blij dat ik al lang niet meer in Nederland woon, maar ik heb heel erg te doen met met alle Nederlanders die tegen hun wil in de “het is cojonatijd’ modus worden gehouden met dat stupide ‘getest’ ook. Gewoon een slavenhandelaarsmethode van niks en nog slecht voor je gezondheid ook.
  Oosterhuis, de MSM, hou erover op, Nederlanders hadden gewoon normaal en gelukkig verder kunnen leven zonder die leugenaars de afgelopen 20 maanden.

 51. Vele hebben zich laten verleiden en of zich vrijwillig verplicht gevoeld, omdat hun werkgever dat eiste voor het behoud van je werk. Voor iedereen die spijt heeft dat hij/zij zich heeft laten vaccineren of zich heeft laten testen of met andere kwalen zitten. Waarvoor ze nu niet meer durven naar het ziekenhuis te gaan, omdat iedereen bestempelt wordt dat zij covid-19 hebben. en zo behandelt zal worden.

  Dan heb ik waarschijnlijk goed nieuws voor deze mensen, want er bestaan alternatieve voor.
  Met MMS of CDS wat helaas in Nederland verboden is geworden sinds mei 2018 (toen wist B.V. Nederland het al dat in 2020 het corona plandemie zou komen). Maar je kunt het in de rest van de EU nog gewoon bestellen, dit middel is tegen bijna allerlei kwalen, maar ook tegen virussen, bacteriën en parasieten e.d. Het is al meer dan 100 jaar op de markt en wordt in vele industrieën gebruikt. Dit spul werkt geweldig, maar dat is een enorme concurrent van onze chemische gezondheidszorg, vandaar het verboden werd voor de corona tijd. Want stel dat jij ervan geneest, dat willen ze in aller tijden voorkomen.
  https://www.bitchute.com/video/tkAN4iDMIZR0/
  Dit in combinatie met medisch Zeoliet, om al uw gifstoffen uit uw lichaam te halen. Wees niet paniek dat uw urine of de ontlasting bijna zwart dan wordt, dat is enkel een teken dat het werkt. Deze zijn beide op een natuurlijke basis en krijg je geen bijwerkingen of verslaving van.

  Daar nog een aanrader is om uw drinkwater met actieve koolstof en zeoliet te filteren, om zoveel mogelijk de zware metalen, medicijn resten e.d. die nog in ons drinkwater zitten te filteren.
  Daar je ook juist NIET bij alle winkels met het desinfecteergeil waar methanol in zit je handen mee insmeren, dit veroorzaakt dat jouw weerstand juist vermindert. Omdat jij dan je eigen bescherm vet, van je handen ermee ontvet. Resultaat is droge stroeve handen en bij veelvuldig gebruik je kloofjes krijgt, waardoor je juist besmettingen daardoor oploopt.
  Dit zijn enkele tips om de angst vaarwel te zeggen en de covid-19 weer als een gewone griep te zien en met deze in actie te komen voor je eigen gezondheid. Want de farmaceuten wil jouw zo ziek mogelijk maken en te houden. Want dan kunnen ze flink aan je verdienen, want aan gezonde mensen verdienen ze niets.

 52. Ja en die gedroomde totalitaire communistische klimaat-vaccinatie dictatuur is gebaseerd op een schijncorrelatie tussen CO2 uitstoot en het aantal mensen op aarde.

  Bill Gates denkt dat hij de klimaatverandering kan tegenhouden  door mensen euthanasie te laten plegen met zijn coronavaccin (=biologisch wapen.) om op zo’n de CO2 uitstoot  omlaag te krijgen.

  https://youtu.be/LmzeYYWntxw

  Hij, en alle regeringsleiders die van mij een 1 krijgen voor statistiek, vergeten dat er ook een andere oorzaak kan zijn voor de klimaatverandering zoals de zon bijvoorbeeld.

  Of misschien heeft het te maken met de toename van de eccentriciteit van de maan.Dat betetekent dat de ellipsvormige baan van de maan platter en meer uitgestrekt is geworden waardoor ook de aantrekkingskracht van de maan op de aarde is toegenomen. Ik noem maar een paar andere factoren.

  https://www.researchgate.net/publication/224903059_On_the_anomalous_secular_increase_of_the_eccentricity_of_the_orbit_of_the_Moon

  schijncorrelaties, nonsense correlations (Eng) Toevallige of schijnbare correlaties, die verdwijnen bij herhaling van de waarnemingen of bij controle voor een derde variabele.

  https://www-heartland-org.translate.goog/news-opinion/news/global-warming-myth-debunked-humans-have-minimal-impact-on-atmospheres-carbon-dioxide-and-climate?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=nui

 53. jullie zijn mijns inziens niet objectief , het zijn vooral de niet gevaccineerden die op intensieve belanden , zie naar Rusland waar bijna niemand is gevaccineerd daar moeten ze nu alles stilleggen 1000 doden per dag
  en ja de eerste vaccines zijn uitgewerkt zeker bij de ouderen met een minder goed afweer een echt pasklaar antwoord is er niet op deze pandemie je kan alle zwakkere aan hun lot overlaten
  als je gezond bent en jonger dan 80 is de kans klein dat je eraan sterft , velen zullen geen derde spuit willen , we zullen er mee moeten leren leven tot het juiste medicijn voor iedereen beschikbaar zal zijn het leven begint wel steeds duurder te worden de zwaarste klap zal de volgende jaren nog volgen iedereen zal het met wat minder moeten stellen

 54. Een reactie bij https://commonsensetv.nl/mind-fuck/

  Wordt zeker een beetje heet onder de voeten voor Hugo Goebbels, Reich Minister von Propaganda! Beetje maar hoor, branden doet hij nog niet.

  “Raad van State tikt Hugo de Jonge op de vingers: moet WOB-verzoek snel inwilligen anders volgt er een dwangsom.”

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/10/raad-van-state-tikt-hugo-de-jonge-op-de-vingers-moet-wob-verzoek-snel-inwilligen-anders-volgt-er-een-dwangsom/

  “Rechter legt dwarsliggende De Jonge dwangsom op: ‘Hij gaat richting ‘ambtsmisdrijf’ hiermee’”

  https://www.ninefornews.nl/rechter-legt-dwarsliggende-de-jonge-dwangsom-op-hij-gaat-richting-ambtsmisdrijf-hiermee/

 55. Xander ook nu weer hartelijk dank voor deze informatie maar wie het nu nog niet ziet is al dood voordat hij gestorven is !!!!!!!!!!!!
  Maar het ergste is dat ze de mensen tegen elkaar opzetten (ik merk het ook al in mijn omgeving)

  Zie hier op
  https://commonsensetv.nl/mind-fuck/
  Daar lopen toch de rillingen van over je rug van zulks soort reacties.

  Maar houdt Uw rug recht mede broeders en zusters want het goede zal overwinnen.
  Ik heb het al eerder gezegd in mijn reacties en lees het nu ook in Xander,s artikelen
  ZOVEEL Mogelijk Zand in de DE MACHINE STROOIEN.
  Maar blijft geweldloos zo niet dan hebben ze je !!

  Groet.

 56. Al heel vroeg in de pandemie, waren er artsen en wetenschappers die zich uitspraken TEGEN de vaccins.
  Deze uitspraken hebben zij. gedaan op grond van wetenschappelijke basis en vaak ook omdat ze zelf met virussen en of vaccins hebben gewerkt.
  Dr Mike Yeadon, ; ik heb hem hier vaak genoemd en er vaak naar verwezen voor meer informatie.
  Hij Gaf al heel vroeg in de pandemie aan dat deze methode in de toekomst vele levens zal gaan kosten.
  Hij stelt dat binnen drie tot vijf jaar veel slachtoffers zullen vallen.
  Ook dr Malone de mede ontdekker van demRNA techniek ging iets later uitleggen dat deze techniek NIET voor vaccins geschikt is/ was.
  In ons eigen Nederland was het Prof Capel die ons waarschuwde dat deze vaccins ons immuunsysteem zal gaan verstoren en of onwerkzaam gaat maken.
  Dus vele mensen / wetenschappers met goede informatie ( echt geen fake nieuws want vaak werd hun reputatie belachelijk gemaakt. ) hebben we met een beetje zoeken kunnen vinden.
  Het was wel zaak om op grond van deze informatie een beslissing te nemen, over wel of niet vaccineren.

  We bevinden ons nu op een kantelpunt.
  Niet gevaccineerden worden verguisd, bespottelijk gemaakt zelfs door de minister een ziekenhuisbed misgunt, de minister heeft voor ongevaccineerden totaal geen respect, ( zijn letterlijke woorden ) niet gevaccineerden worden gediscrimineerd met pasjes enz enz enz …. kortom het is nu een moeilijke periode.
  En we zijn er nog niet.
  Er is op dit moment maar één oplossing; hou je rustig. Wacht af.

  Er is inmiddels een groep advocaten die een proces tegen de EU hebben aan gespannen ; dr Reiner Fuellmich, dat het vaccin op illegale manier is toegediend.
  Dat het vaccin nog in de onderzoeksfase verkeerd en er schriftelijke toestemming nodig was van de ontvangers van het vaccin.
  Kortom dat het illegaal is en niet deugd en dat de code van Neurenberg door de overheden wordt geschonden.
  Dit proces wat lang zal gaan duren heeft zeker kans van slagen.
  Fuellmich gooit zijn naam niet te grabbelen.

  De vaccins zullen nu hun werk doen…. W.s. Helaas niet wat mensen hoopten. Ieder volwassen mens heeft zijn of haar verantwoording en zal de consequenties van hun besluit moeten dragen.
  In plaats van bescherming te bieden tegen ziekte, blijken de vaccins nu het tegendeel te doen : ziekmaken en niet zelden zelfs dodelijk te zijn. ( in dit kader vraag ik mezelf af…. Is de video van Bill Gates dan toch de waarheid…. Waarin hij verteld dat hij de wereld populatie te gaan verminderen door middel van gezondheids zorg en vaccinaties…)
  Is het dan toch één groot duivels plan? Zijn mensen hiertoe dan toch in staat???

  De oversterfte is er ook in Nederland officieel gepubliceerd door het CBS.
  Oversterfte In alle leeftijds categorieën.
  Alhoewel de eerst gevaccineerden zo lijkt het nu ook het eerst overlijden.
  Als je met artsen spreekt noemen ze het achterstallige behandelingen, ik antwoordde een van hen, dan is jullie zorg nu toch wel onzorgvuldig. Of nalatig. Toen ik naar de oversterfte vroeg, kreeg ik een heel wollig verhaal maar de kern van het verhaal was” mens waar bemoei je jezelf mee “.
  Er is wel een vermoeden bij hen maar ze willen het niet horen.
  En zeker niet op bevraagd worden.
  Het lijkt wel alsof de hele wereld is betoverd met het geloof in de farmacie. Een massa psychose???
  Wat kan angst toch veel kapot maken.

  We kunnen alleen maar bidden ieder voor zijn of haar gezin en familie voor mijn kinderen en kleinkinderen. En u voor de uwe.
  Ik wens jullie allen ieder in zijn of haar situatie Gods zegen.
  Zijn Zoon onze Here Jezus Christus is de grote heelmeester, bij Hem kun je terecht met al je vragen en onzekerheden en ziekten en kwalen. Vetrouw op Hem.
  Shalom
  Anna

 57. “They will create the viruses themselves and sell you the antidotes. Thereafter, they will pretend to take time to find the solution when they already have it.” Muammar Gaddafi.

  ( Ze zullen de virussen zelf maken en u de tegengiffen verkopen. Daarna zullen ze doen alsof ze de tijd nemen om een ​​oplossing te vinden terwijl ze die al hebben. Muammar Kadhafi)

  https://twitter.com/ncambirwa/status/1370686176781287428

  En natuurlijk wordt dit gefact-checkt door de Afrikaanse tak van FB:

  https://africacheck.org/fact-checks/fbchecks/no-gaddafi-didnt-predict-coronavirus-did-talk-about-viruses-and-vaccines

 58. Hannibal Gaddafi:

  They produce a #virus and they spread it across the world so that capitalist companies gain money from selling vaccines what a shame The vaccines aren’t to be sold Medicines aren’t to be sold. If we say the medicines are free and the vaccines are free and no viruses are spread

  ( Ze produceren een #virus en verspreiden het over de hele wereld zodat kapitalistische bedrijven geld verdienen met de verkoop van vaccins, wat jammer. De vaccins mogen niet worden verkocht. Medicijnen mogen niet worden verkocht. Als we zeggen dat de medicijnen gratis zijn en de vaccins gratis en dat er geen virussen worden verspreid)

  Zie meer:
  https://twitter.com/gaddafihannibal/status/1236333481501888512

  Lees ook de echte redenen waarom de VS en Frankrijk onder de vlag van de NATO Muammar Gaddafi 10 jaar geleden weerzinwekkend bruut hebben VERMOORD. Nee, hij was geen heilige maar kijk wat deze zoon van Afrika wel deed voor zijn volk:

  https://twitter.com/RoseRougeNoir92/status/1451217077340155912/photo/1

  En dezelfde geest van dood en vernietiging leidt nu ook de klimaat/vaccin elite die van het gewone gepeupel afwillen niet schromen genocide te plegen tegen alle volkeren der aarde inclusief God’s erfenis zoals beschreven in Jesaja 19 ..

 59. Bedreiger Rutte voor de rechter: Wilde oude wereldorde beëindigen, YT video, jongen 22 had opruiming Rutte georganiseerd? Video is van WNL, dus Rutte zal moeten dimmen! Desiree Stokkel zegt al van 2014 dat koningshuis & Rutte levensgevaarlijk zijn voor de gewone mensen! Wilders & Rutte zijn waarschijnlijk theater oppositie voor de schijn, er is een getuige tegen de twee dat ze aanwezig waren bij moorden op kinderen!

 60. @ XB
  “… een leugen om prikkers tegen ons op te zetten, ze hopen ook dat geprikten ons gaan aanvallen, daarom die paspoorten, om zichtbaar te maken wie prik weigeraars zijn!”

  Jurispudentie van dit artikel moet ik zoeken, maar kan ik niet snel vinden.
  Haatzaaien Art. 137 d Strafrecht, maar daaronder kan het net niet vallen of je moet je beroepen op godsdienst of levensovertuiging.
  Maar haatzaaien is naar mijn mening weerstand, wrevel, onverdraagzaamheid of afkeer opwekken tegen één of meerdere personen wegens … (vul zelf maar in) met het doel die persoon of personen in kwaad daglicht te stellen.

  Dus je bent zeker op het goede spoor als je dat zo stelt.
  Voor de rest ben ik het wel met je eens, maar toch zou ik wel, als je daarin zin hebt, daarover iets dieper graven om elkaar meer onderbouwing te geven.
  Ik ben nu eenmaal een muggeNzifter… en ik vermoed dat jij daarvan ook iets hebt.

  Groetjes.

 61. Vreemd. In mijn omgeving gaat er niemand dood. En al helemaal niet aan Covid-19-vaccinatie.

 62. Lezers:
  zie maar wat u met onderstaande doet.
  U hoeft het er vanzelfsprekend niet meer eens te zijn.
  Het is misschien een hulp tijdens gesprekken.
  U kunt het opschrijven of opslaan op uw QR-code-telefoon… 🙂

  BEWERING:
  “Niet-ingeënten bezetten ziekenhuisbedden van anderen.”

  ANTWOORD:
  “Wat is de reden dat wij in dit verband N I M M E R bezwaren horen over rokers, alcoholisten, vraatzuchtigen, mensen die gevaarlijke sporten* beoefenen en andere roekelozen (wegverkeer) en misdadigers die hun gezondheid of zelfs de gezondheid van anderen welbewust in gevaar brengen en door hun misdragingen ziekenhuisbedden bezetten die voor anderen, die tégen hun wil ziek zijn, vrijgehouden moeten worden?
  Níet mensen die gezond willen blijven en daarom zich niet willen laten inenten mag iets verweten worden.

  Waarom wordt er ook niets gezegd over de jarenlange afbraak van de zorg die de achtereenvolgende kabinetten Rutte doelbewust uitvoert, ten gevolge waarvan in Nederland nu iets meer dan slechts 1300 I.C.-bedden zijn op een bevolking van rond de 18.000.000 inwoners?”

  * GEVAARLIJK SPORTEN:
  https://debeste10.nl/top-10-gevaarlijkste-sporten/

  * ZIEKENHUISBEDDEN:
  https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/ziekenhuiszorg/cijfers-context/trend-aanbod#node-toelichting-op-beschikbaarheid-cijfers-ic-bedden

 63. Injecties die nauwelijks verschil maken, maar vooral voor de jeugd méér risico’s opleveren dan het zgn. Covid. Als van de 20.000 proefpersonen die de injectie kregen, er daarna 10 “ziek” werden, betekent dat dat er bij 19.990 mensen niks aan de hand was.
  En als van de placebogroep van 20.000 er 140 “ziek” werden, was er bij 19.860 mensen ook weinig aan de hand. Er is sprake van kruisimmuniteit van het gros van de mensen.
  Het effect van de injecties is dus buitengewoon marginaal.
  Ze zijn zonder nut, want het “ziek” worden wordt vastgesteld aan de hand van verkoudheidachtige verschijnselen in combinatie met de PCR-test.
  Die PCR-test vindt niet het hele virus dat ongeveer 30.000 “letters” heeft. Er wordt slechts getest op één of twee woorden uit die ‘zin’ van 30.000 basen.
  Daarmee is de uitkomst van die test weinig zeggend. Maar het gaat maar door, dat rondbazuinen van het aantal “besmetten” en het aantal “gevallen”. Het is vooral gebakken lucht.
  Wodarg legt het hier nog eens uit (Engels):https://www.wodarg.com/ (bovenaan).

 64. En toch steken ze het op de niet gevaccineerde, en iedereen die ik spreek gaat daar mee in op dat verhaal.Nu weet ik uit goede bron dat er echt wel dubbel gevaccineerde sterven aan Covid.Waarom ze dit niet melden in het nieuws, is gewoon iedereen zal die spuit moeten krijgen.Nemen we ze niet vrijwillig, gaan ze het toch verplichten.En dat gaat er komen, wat gaan de mensen dan doen vraag ik me als ja dat snel gemaakt vaccin wijgeren.En laat duidelijk zijn het beschermd echt niet zo al ze het voorstellen, en een 3 prik zal toch meer schade toe brengen aan je lichaam.

 65. En zo herrijst straks de Phoenix uit de puinen van de oude wereld. Zal deze Phoenix entiteit verwijzen naar de demonische herrijzenis te zien in het Vaticaan bij: Paulus VI Audiëntie hal? Die er van buiten uit ziet als de kop van een slang! Mmmm toeval? Zo maar een grapje? Gewoon een beetje toevallige overeenkomende symboliek? Of toch een serieuzere boodschap?

  Wees gezegend

 66. De verraderlijke gruwelmoordenaars zich illegaal en driedimensionaal nep….schaamteloos noemend “Van Oranje” zitten weer midden (!) tussen de duivelse aanstichters zoals vanouds !
  Goed dat ze geen geweten hebben, anders zouden ze spontaan van binnenuit in brand vliegen.

 67. Wat is er eigenlijk nog geloofwaardig van die hun data, we moeten gewoon geen priks aanvaarden, we zijn niet ziek, misschien liggen de klinieken wel vol met poppen? Wie zich niet goed willen informeren is het toch maar hun eigen schuld & ze steunen de tirannie tegen ons, de prik weigeraars! Toppunt van omgekeerde wereld, gezonde mensen een medische behandeling opdringen. Als er gepusht wordt, dan weet je zo al, dat er iets niet klopt. Ziek zonder symptomen, dat is een leugen om de angst er kunnen in te houden! De blame game, een leugen om prikkers tegen ons op te zetten, ze hopen ook dat geprikten ons gaan aanvallen, daarom die paspoorten, om zichtbaar te maken wie prik weigeraars zijn! Misschien kunnen ze die nu al met remote control op ons afsturen?

 68. Tja en toch blijven de koeien verder grazen.
  Oogverblindende propaganda.

 69. Zoals te verwachten, gaan er nu slachtoffers vallen door de prikjes. Het klinkt hard, maar hoe meer des te beter. Immers dan pas gaan mensen inzien en geloven dat ze bedrogen zijn door de eigen overheid. We zijn verraden door onze regering en de meerderheid van de Tweede Kamer.
  Ook nu weer krijgen de Wappies gelijk. Dus zullen de “deskundigen “ en de MSM er alles aan doen om de waarheid onder het tapijt te schuiven. Zelfs met al hun leugens gaat dat de MSM niet lukken. Dan zal ook blijken dat de vaccinatiegraad veel lager is dan die leugenaars constant beweren. Een percentage van ca 60 wat je vaak hoort zal reëler blijken dan die bijna 90 van Hugo de Schoenen.

 70. Dr. Zev Zelenko, een orthodox Joods arts : Wij hebben inmiddels 250.000 doden in Amerika die gevaccineerd zijn.
  Het is maar dat u het weet !

  Bron. Mod

 71. Elke dag wordt mijn verlangen naar Gods Gerechtigheid groter en die mag wat mij betreft direct beginnen. Wat een zieke wereld maken bepaalde mensen van deze ooit gereinigde natuur en mensheid. Maar zoals iemand die oren heeft om te horen en ogen om te zien, zijn we weer in het zelfde tijdperk van Noach beland, als je tenminste die zintuigen gebruikt.
  Soms als mijn zoon of dochter over gebeurtenissen in ‘hun’ wereld vertellen, waarin ze opgroeien, kan ik er bijna niet aan ontkomen om bijna altijd te reageren met: Watn dozzels

Comments are closed.