Amerikaanse nieuwszender: Officiële data onthullen ruim 300.000 Covid vaxdoden in VS

—————————————————————————————————————————————–

‘Vaccins’ voor kinderen redden 14 levens van Covid, maar doden er zelf meer dan 800 – Zelfs voor kwetsbare ouderen is de balans negatief: 1 gered, 2 gedood – ‘Komende 5 jaar catastrofale toename aantal doden door deze injecties’

—————————————————————————————————————————————–

One America News Network bericht dat uit de officiële data van het VAERS blijkt dat de Covid injecties nu al direct verantwoordelijk zijn voor ruim 300.000 doden in de VS. Ondertussen hebben ‘honderdduizenden mensen hun baan verloren of zijn ontslagen, enkel omdat ze eisen dat hun rechten en persoonlijke vrijheden worden gerespecteerd,’ bericht de zender. ‘En dat is geen verrassing gezien het toenemende bewijs dat de vaccins voor het coronavirus niet alleen onbewezen zijn, maar nu feitelijk gevaarlijk blijken te zijn.’

‘Ons doel is het om mensen op de hoogte te stellen over de veiligheid van deze vaccins,’ legde Steve Kirsch, oprichter van de Vaccine Safety Research Foundation, tegen OAN uit. ‘Wat ons hiertoe bracht: de aantallen gewonden en doden die vallen na gevaccineerd te zijn. Nadat ik zelf gevaccineerd was begon ik allemaal verhalen te horen van mensen die ziek werden of stierven door deze vaccins. Het meeste extreme voorbeeld was een vriend in Zweden. Drie van zijn gezonde familieleden stierven binnen één week na hun vaccinatie te hebben gekregen.’

‘Nu al meer dan 300.000 doden’

Kirsch getuigde onlangs tegenover de FDA over zijn bevindingen, en sprak daar zijn zorgen uit over de vax verplichtingen. Terwijl de huidige vaccins worden gepromoot door overheidsinstellingen zoals de CDC (en het RIVM in Nederland), zegt Kirsch dat zijn research alarmerend bewijs heeft opgeleverd van (de data van) dezelfde instanties. Hieruit blijkt dat de vaccins verantwoordelijk zijn voor een ontstellend aantal doden.

‘Als je naar de data van het VAERS kijkt – de officiële registratie instantie voor vaccinatie bijwerkingen -, dan staan daar meer dan 7500 doden. Maar het VAERS systeem kent – gebaseerd op de methodologie van de CDC – een onderraportage van 40 tegen 1 (volgens een Harvard onderzoek van enkele jaren geleden zelfs 100 tegen 1 – X.). Dus moet je 40 x 7500 doen, waarna je de achtergrondruis er eveneens mee verrekend, dan krijg je meer dan 300.000 mensen die zijn gedood door deze vaccins.’*

Onlangs kwam de Nederlandse ondernemer en statistische analist Eric Boomsma via eenzelfde methode tot de conclusie dat in de EU tot half oktober al zeker 450.000 doden door deze injecties moeten zijn gevallen. (Zie deze Café Weltschmerz video). Bij elkaar opgeteld zouden er in de VS en de EU dus al zo’n driekwart miljoen dodelijke Covid-vaxslachtoffers zijn gevallen, waardoor de term ‘genocide’ meer dan terecht zou zijn.

(* Zoals we al vaker schreven is dit hoogstwaarschijnlijk de echte verklaring voor het enorme tekort aan werknemers in diverse sectoren, en niet de ‘aantrekkende’ economie. – X.)

Kinderen betalen beangstigend hoge tol

Het meest beangstigende hieraan is de hoge tol die deze injecties eisen van Amerikaanse kinderen, zo betoogt Kirsch. Die waren (op uitzonderingen zoals kinderen met bestaande ernstige immuunstoornissen na) eigenlijk volledig immuun voor het coronavirus en werden er niet of nauwelijks ziek van. Diverse medici, inclusief kinderartsen en hartspecialisten, zeggen dat vier keer meer kinderen op de IC belanden met de jaarlijkse griep dan met Covid-19.

Ondanks dat zeer lage risico worden de Covid injecties toch aan kinderen gegeven. Uit de VAERS data blijkt dat op iedere 1 miljoen ‘gevaccineerden’ kinderen er 30 sterven. De overheid wil nu 28 miljoen kinderen van 5 tot 11 jaar injecteren. Volgens de statistieken zou dat potentieel de levens van 14 kinderen kunnen redden. Tegelijkertijd zijn dezelfde ‘vaccins’ dan direct verantwoordelijk voor de dood van meer dan 800 kinderen.

Kirsch: ‘Het is tragisch dat wij onze kinderen beschadigen. De aantallen met myocarditis zijn vele malen hoger dan de FDA en CDC toegeven. De schade die aan deze kinderen wordt aangericht is permanent. Ze mogen dan wel minder dan een week in het ziekenhuis liggen, maar veel van deze kinderen met deze diagnose kunnen binnen 5 jaar sterven. Dat weten we over 5 jaar zeker. Wat we nu veroorzaken is tragisch.’

Balans ook voor ouderen negatief: 1 gered, 2 gedood

Uit de VAERS data blijkt ook dat er voor iedere ‘geredde’ oudere er twee sterven door de injectie. De gegevens van het aantal vaxdoden zijn afkomstig van de eigen website van de CDC, waar artsen en ziekenhuizen het aantal doden moeten laten registeren. Deze cijfers laten een dramatisch piek in het aantal doden door de Covid ‘vaccins’ zien. Het aantal schadelijke bijwerkingen en doden in alle leeftijdsgroepen is nu al hoger dan alle andere 70+ vaccins van de afgelopen 30 jaar bij elkaar opgeteld.

‘Dit is extreem,’ geeft Kirsch als commentaar. ‘Dit vaccin is veel, veel gevaarlijker dan alles wat we de afgelopen 30 jaar hebben gezien. Dit gaat alle perken te buiten.’

De commentator besluit: ‘Tenzij Amerika opstaat voor de vrijheid om zijn eigen zorgkeuzes te maken, kunnen we komende 5 jaar een catastrofale toename van het aantal doden meemaken. Allemaal dankzij dit er haastig doorgedrukte, ongeteste, onbewezen, en buitengewoon onveilige vaccin.’ (1)

Het zal weinigen hoeven worden uitgelegd dat het steeds dwingender opleggen van deze injecties neerkomt op zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid – en indien de aantallen die Kirsch en Boomsma noemen ook maar bij benadering kloppen zelfs genocide -, die alle verantwoordelijke en meewerkende politici, parlementariërs, wetenschappers, adviseurs en media managers in de beklaagdenbank van een oorlogstribunaal kan – en zou moeten – doen belanden.

Xander

(1) OAN (Bitchute)

Zie ook o.a.:

(volgt later)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. ex-FEMA, klokkenluidster, CESESTE SOLUM waarschuwt waar het EndGame plan spoedig toe zal leiden en refereert naar haar jaren FEMA ervaring en het beschikken over onderbouwende documenten:

  > inzet GUILLOTINE <

  Zie video 2sep, geïnterviewd door Mike adams van Brighteon.com (Engels, geen NL-subs),
  ca 1u, sprake over "Guillotine" va 25e min: https://www.bitchute.com/video/D5pKF84K8XNV/

  Ter illustratie verwijst Celeste Solum naar de film "Sophie Scholl – Die letzten Tage" (2005).

  Een waar gebeurd verhaal in WW2 in Duitsland. Daarin neemt Sophie het op tegen het fascistische regime, wordt opgepakt, er komt een proces, staat tegenover een schreeuwende 'rechter' die louter vatbaar is voor zijn eigen monoloog en idealen, gevolgd door een veroordeling, ook die is te zien: De Guillotine

 2. So what ???

  Niets gaan de machthebbers in de weg om mensen te vermoorden !

 3. @ Nieuw Begin 17/11/2021 om 9:48 pm
  Buitengewoon jammer (!!) dat FvD-ér Van Houwelingen op het eind terugtrok, mede als gevolg van de druk door onze onontwikkelde volksvertegenwoordigers van de andere partijen.
  Is het soms een bedreiging dat iemand tegen jou zegt: “Ik ga aangifte tegen je doen en zal er voor zorgen dat je voor de rechter komt?”
  Dàt is in feite wat Van Houwelingen met gebruikmaking van andere woorden gezegd heeft. Niets meer en niets minder.
  Totaal geen bedreiging!!
  Niet dan gebruik van beschikbare rechtsmiddelen!
  Juist door enigszins bang gemaakt het zich ’terugtrekken’ door Van Houwelingen, dat hij helemaal NIET had hoeven doen want hij sprak alléén de waarheid, juist door dat terugtrekkend gedrag voelde de D66-er Sjoerdsma zich buitengewoon sterk, dat aan zijn lichaamstaal duidelijk te zien is!
  Jammer dat hij die D66-er en zijn medestanders niet onder de grond schoffelde!!
  Dat had hij kunnen doen door alleen zijn woorden nogmaals te bevestigen.
  Maar het is Van Houwelingen verder niet kwalijk te nemen, veeleer om hem te waarderen dat hij de waarheid eerder zo dapper vertelde.

 4. Er zijn te veel verraders op alle sleutelposities in de samenleving (ze hebben dit sinds wereldoorlog II heel nauwkeurig voorbereid – deze technieken stammen zeker al uit de jaren ’50 en zijn waarschijnlijk mede te ‘danken’ aan het ‘fantastische’ werk van een zekere Jozef in de Nazi-kampen.
  https://eindtijdnieuws.com/doctor-marburg-aids-ebola-in-vaxx-intentional-infection-underway-transcript/
  http://www.eindtijdinbeeld.nl/EiB-Bibliotheek/Boeken/behold_a_pale_horse_split_2.pdf
  Lees van deze bronnen vooral eens blz 444, 446 en 466-468. Het komt allemaal erg bekend voor.

  Het volk is te veel in slaap gesukkeld met een 75 jaar lange herhaling ‘dit nooit weer’. Dat zijn ze gaan geloven. Daarom zijn ze blind voor wat zich nu onder hun ogen, ja, in hun lichamen, aan het ontrollen is… Er is veel te weinig weerstand vanuit de bevolking. Niet alleen het afweermechanisme in het lichaam wordt nu aangevallen. Veel eerder is de aanval op het sociale afweermechanisme dat we ‘gezond verstand’ noemen ingezet, door een totale aanval op het Christelijk geloof. De decennialange afbraak daarvan maakt dit schrikbewind mogelijk. De goddelijke ‘T-cellen’ zijn weg.

  Het staat allemaal in de sterren geschreven.
  Zie
  https://www.youtube.com/watch?v=S9lIzb3FD7Q

 5. O ja. Dat corona op de A-lijst staat is ook publiek bekend. Terwijl volstrekt duidelijk is dat Covid qua mortaliteit allesbehalve past in het rijtje pokken, ebola e.d.

 6. @Scheermes van Ockham: Maar veel is helemaal niet geheim. De EU wil die Covidpass opzetten; dat is geen geheim. De wensen van de WEF zijn ook geen geheim. Het ‘build back better’ vanwege corona, wordt publiekelijk uitgesproken.
  Wat geheim moest blijven, zoals de contracten met de vaccinfabrikant Pfizer, is uitgelekt.
  Veel onderzoeken tégen deze niet-wetenschappelijke maatregelen zijn gepubliceerd.
  En als je Malone en Yeadon beschouwt als klokkenluiders, dan zijn dat publieke geluiden die bewust genegeerd worden.
  Zelfs het veranderen van de definities (pandemie, Covidzieken, Coviddoden, groepsimmuniteit = voortaan alleen met vaccins) gebeurt in het openbaar.
  Vooralsnog is vooral de herkomst van het virus onduidelijk, maar een dier dat heeft gefungeerd als ’tussenpersoon’ is niet gevonden.

 7. Voortschrijdend inzicht is in deze en in facto: voortschrijdende en uitdijende Misleiding.

 8. @ Raaf 18/11/2021 om 12:35 am
  “Veel gevaccineerden zien nu ook dat ze zijn voorgelogen, misbruikt en verminkt door dit soort criminelen en velen zullen de 3e prik niet gaan nemen.”
  Ook ik hoor meer en meer spijt van mensen die zich hebben laten prikken.

  Maar het volgende geloof je niet:
  iemand die denkt dat klachten veroorzaakt of versterkt zijn door die gifspuiten, zal “zeker” de ‘Boosterprik’ nemen

 9. Iedere dag lees ik hier wat voor een geweldig slimme geheime complotten onze politici en media en artsen en journalisten samen geplot hebben.
  Ondertussen zie je in de kabinetsformatie dat politici helemaal niets geheim kunnen houden. Ze laten documenten in de trein liggen en lopen rond met geheime notities zichtbaar voor de camera.
  Complotten bestaan, zie het sjoemel diesel schandaal. Maar er is een grens aan hoe groot en hoe ingewikkeld complotten kunnen worden. Een complot om de wereldbevolking middels een nep pandemie en vertraagd dodelijke vaccins te halveren of zo is totaal onmogelijk. Daar is onze Hugo de Jong echt niet capabel genoeg voor.

 10. @Nieuw Begin! NAGEL op de kop… het heeft geen zin meer om nu nog struisvogel te spelen, Het is onze taak om iedereen rondom ons zo veel als mogelijk te vertellen wat er écht aan de hand is. Maar ik vrees dat heel velen dan in een psychische situatie van COGNITIEVE DISSONANTIE zullen vervallen en het dus NIET voor waar zullen aannemen, en dus ofwel in totale paniek zullen geraken of liever terug de kop in het zand zullen steken… met een dooddoener als “ach… ’t zal wel, ’t zal mijn tijd nog wel duren… of: de soep wordt zo heet gegeten als ze wordt opgediend…
  Wat baten kaars en brillen als al die ‘uilen’ niet lezen willen”…
  *zucht*

 11. Het doel van de hele corona en bijbehorende vaccinatie zwendel is de invoering van een pasjes maatschappij naar Chinees model.
  De pasjes (beginnende met de corona safe tickets) worden daarbij aan het goedgelovige publiek verkocht als de oplossing voor de zogenaamde corona ‘crisis’ en de weg naar de ‘vrijheid’.
  Georges Orwell wist het al: ‘Slavernij zal vrijheid genoemd worden’…

 12. Heeft iemand deze interessante vraag op LinkedIn al gezien? Iemand heeft n.a.v. een wetenschappelijke publicatie een vraag gesteld, die (vertaald uit het engels) luidt: ‘Als wij niet in staat zijn om virusdeeltjes te scheiden van EV’s, wat detecteert een PCR test dan precies?’. Ik ben eerlijk gezegd nieuwsgierig naar het antwoord vanuit de wetenschap.

  Link: https://www.linkedin.com/feed/update/6864903792853315586/

 13. Het Tuchtcollege hoort integrijpen en de inspecties voor deze misdaden! Beste lezers , Stop met klachten !Klagers worden alsmaar kaal geschoren om hun kennis-wol uit zich te laten plukken zonder dat ze een stap verder komen. Het gaat dus om de kenniswol Je wordt niet voor niets naar de van “kassie naar de muur “ afgescheept zodat de volgende hulpinstanties een graantje wol mee kunnen pikken.De overheid zit er dus warmpjes bij van jouw wol.Let op de vijf wijze maagden ZIJ GAVEN GEEN OLIE!

  Even wat humor over het corrupte Tuchtcollege:
  Schizo artsen vanuit de psychiatrie reageren op klachten met we hebben gehandeld naar “lege Artis” , maar , in Artis zitten juist veel roofdieren ,waarbij het Tuchtcollege zich bij de boerderij dieren houdt waar ze hun biggetjes-wetten naar vernoemen.En..Dhr.Haan die bij het Centraal Tuchtcollege werkt zet zijn Hane pootje onder een vals gewaarmerkt afschrift met een klodder Hanepoep als inkt!

  Er komt een dag dat allen berecht zullen worden voor Gods troon tenzij ze op aarde Jezus als redder hebben aangenomen.Shalom!

 14. Ondanks het feit dat het Zweedse ‘laissez-faire’ succesvol is (het land het veel minder “besmettingen” dan andere landen), willen ze daar tóch de Covidpass invoeren.
  Dat is vreemd, want juist in Zweden is er geen noodzaak voor.
  Hieruit zou je kunnen concluderen dat het inderdaad gaat om een gezondheidspas die EU-breed ingevoerd moet worden. Op die gezondheidspas kunnen andere voorwaarden worden geïnstalleerd, zoals isolatie van burgers om het klimaat “te redden”. Of het ongeldig maken van de toegang na slechts 2 injecties. Enz. De regering denkt al na over zulke toepassingen.
  Het gaat dus over een controlemiddel en niet over een epidemie.
  Dat wordt steeds duidelijker, ondanks de ‘alarmerende’ cijfers die we nu dagelijks moeten horen (zonder enige context). Alarmerende cijfers die zeer vermoedelijk vooral worden veroorzaakt door het enorm aantal testen dat nu wordt uitgevoerd vanwege ’testen voor toegang’.
  Als ze het aantal kopieercycli van het afgenomen materiaal exponentieel opschroeven tot over de 23, dan vindt men veel “besmettingen” onder de geteste mensen terwijl ze niet ziek zijn.

  Komt bij dat iemand die b.v. echte griep heeft, maar positief test op corona, beschouwd wordt als Covidpatiënt.
  En dan mogen in België kinderen vanaf 10 jaar niet meer vrij ademhalen. Terwijl juist kinderen gemakkelijk een brede weerstand opbouwen. Je snapt werkelijk niet wat zulke overheden bezielt!

 15. Hoi Nieuw Begin,

  Als je wilt ontdekken waar de Nazi’s zitten, moet je letten op 2 symbolen: de Zwarte zon (Swastika) en de Hydra (watermonster met diverse slangenkoppen). Het zwarte Zon symbool (vaak met de corona krans) zit vaak als meubelstuk in media-uitzendingen (BBC, NOS journaal, de zwarte tafel en vorm van de studio, of in het plafond van Jinek etc.)

  De Hydra symboliseert het eerste beest van de Apocalyps, de EU, de Nazi’s. Men toont dit in de Marvel comic reeks (google You Tube, toets “Heil Hydra”). Denken jullie dat is fantasie?
  Kijk dan eens naar het embleem van de legereenheid die Portogal de hele bevolking met het Corona Vaccin heeft ingespoten. Het toont de Hydra met Corona!. Zie deze link:
  https://www.nytimes.com/2021/10/01/world/europe/portugal-vaccination-rate.html de zesde foto.

 16. Diederik Gommers beseft waarschijnlijk dat het kaartenhuis aan het instorten is en wil nu waarschijnlijk snel nog zijn hachje redden: “de gevaccineerden zijn de verspreiders van het virus” roept hij nu..
  Veel gevaccineerden zien nu ook dat ze zijn voorgelogen, misbruikt en verminkt door dit soort criminelen en velen zullen de 3e prik niet gaan nemen.
  Van mediageile machtswellusteling tot kruipende worm, het tij kan snel keren.
  Het kan niet snel genoeg gaan eer alle betrokkenen aan deze genocide worden berecht en veroordeeld .

 17. Oeps… 2 miljoen BEF is vandaag omgerekend ca. 50.000 euro waard… Sorry!

 18. Als we nu de kop in het zand blijven steken, gaan we op weg naar de Derde Wereldoorlog of naar eeuwige slavernij

  https://zlj13051967.wordpress.com/2021/11/17/als-we-nu-de-kop-in-het-zand-blijven-steken-gaan-we-op-weg-naar-de-derde-wereldoorlog-of-naar-eeuwige-slavernij/

  Door: The Balkans Chronicles
  In de Tweede Wereldoorlog liet de superrijke satanische elite(Hitler was de trekpop van deze rijke elite) duidelijk zien wat ze met de mensheid wilde, namelijk ons allemaal in concentratiekampen stoppen.Het is momenteel een hernieuwde poging om een ​​nazi-wereldorde te vestigen en net zoals vroeger, worden er weer kampen gebouwd en wordt er opnieuw een groep mensen ( ongevaccineerden) vervolgd en geterroriseerd, net als de Joden in de Tweede Wereldoorlog.In deze kampen(concentratie kampen met andere woorden) worden eerste overtreders coronamaatregelen gezet,maar degenen die de nazi-nieuwe wereldorde niet accepteren, zullen later ook hier terechtkomen.Alleen dwazen kunnen nog steeds niet zien dat coronapatiënten die zich naar verluidt niet aan de maatregelen houden, niet in kampen met twee rijen prikkeldraad moeten worden geplaatst, maar in zorginstellingen.De eerste keer dat ik hoorde van een quarantainekamp was de draconische maatregel die de premier van Nieuw-Zeeland nam met het oprichten van een quarantainekamp. Daarna hoorde ik dat er een in Australië en Duitsland was, en nu krijgen we een dergelijke “opvang” ook in Nederland.En veel mensen weten niet dat er over de hele wereld in het geheim kampen worden gemaakt.FEMA-kampen zijn al heel lang gebouwd en wachten op de eerste gevangenen…

  Na twee jaar hebben we nu veel feiten over de corona-situatie en kunnen we een conclusie trekken: het Covid-19-virus is gemaakt in een Chinees laboratorium (volgens bijna alle deskundigen ter wereld) om paniek te zaaien en om, onder het mom van het voorkomen van verdere besmetting van de bevolking, een gelijksoortig communistische nazi-sociaal kredietsysteem in te voeren als in communistisch China(er is bijna geen verschil tussen communistisch socialisme en nazi-socialisme-de linkse leugenachtige historici die geschiedenis geschreven, hebben ons dat niet verteld). Daarom dwingen ze ons dat we allemaal een QR-pas moeten hebben, zodat ze aan de hand daarvan ons gedrag verder kunnen bepalen. IEDEREEN moet in dat communistische nazi-systeem gedwongen, het heeft niks met een virus, de gezondheid of antistoffen enz. te maken.In de zestiger jaren deed de KGB een fascinerend experiment. Ze leerden dat als je mensen twee maanden lang non-stop bombardeert met angst berichten dat dan de meesten deze angst berichten geloven en totaal gehersenspoeld zijn, tot het punt dat ze voor geen enkele rede vastbaar zijn.En dat zien we dus nu al meer dan een jaar gebeuren!…

  Economische journalist Arno Wellens legde uit dat “de Europese Unie al in 2011 heeft besloten dat er een digitale ID zal komen, en dat ook de QR code allang werd voorbereid en daarom nooit meer weg zal gaan. Vanaf 2022 moet een alomvattende digitale ID voor iedere burger een feit worden. ALLES zal aan de QR code worden gekoppeld, inclusief bankrekening, zorgpas, medische vaccinatie status en rijbewijs. Het betaal- en geldsysteem wordt 100% digitaal, en de overheid gaat besluiten waar u uw eigen geld aan zult mogen uitgeven, en zelfs wanneer. Als u in de ogen iets fout zegt of doet (bijvoorbeeld als u weigert zich te laten injecteren), dan kan en zal uw bankrekening met één druk op de knop worden geblokkeerd. Kortom: volgend jaar worden de EU en Nederland definitief in China 2.0 veranderd”(https://www.youtube.com/watch?v=kQQTKNYeCSg).In het document uit 2010 van de Rockefeller Foundation, alles staat wat we nu zien gebeuren, letterlijk tot in detail wordt voorspeld: de wereldwijde pandemie, de lock-downs, de ineenstorting van de economie en het opleggen van autoritaire controle. Het is plan om een totalitaire wereldmacht uit te oefenen, lees het op de website van het World Economic Forum, het is geen geheim je had het gewoon net als ik kunnen lezen waar Merkel, Macron, Johnson, Biden, Rutte en bijna alle politici aan moeten gehoorzamen…

  Oorlogsmisdadigers nemen na WOII hun posities weer in.Slechts enkele jaren na het einde van de Tweede Wereldoorlog werden de belangrijkste economische posities opnieuw ingenomen.Roversleider Hallstein werd in 1957 tot eerste voorzitter van de pas opgerichte Europese Economische Gemeenschap (EEG) benoemd, het fundament van de latere Brusselse EU. Alles wat Hallstein reeds in 1939 onder de nazi’s openlijk verkondigde, kon hij vanaf 1957 in Brussel in de praktijk omzetten!Vele van de Duitse ondernemingen die vlijtig met de nazi’s en de SS hebben samengewerkt, ook vandaag nog steeds gouden zaken doen in de hele wereld. Een goed voorbeeld is IG Farben. Dat Duitse mastodontbedrijf had Hitler bijzonder ijverig gesteund en had bij de betaalbazen van de SS royaal geïncasseerd voor het door dochter- firma Degesch geleverde Zyklon-B-gifgas voor de gaskamers van Auschwitz…

  De Amerikanen vervolgden IG Farben wel, maar de kopstukken kwamen er vanaf met straffen ‘die zelfs voor een kippendief licht zouden geweest zijn’, aldus de Amerikaanse openbare aanklager Josiah DuBois.Vervolgens werd het bedrijf opgesplitst in een aantal kleinere vennootschappen zoals Bayer, Hoechst en BASF, maar op zo’n oppervlakkige manier dat qua eigendom en macht alles bij het oude bleef.Merkel vertegenwoordigt Bayer en BASF. Dus wiens beleid voert ze uit? Van IG Farben. Als dit niet zo zou zijn, zou ze al lang een andere baan hebben moeten zoeken. Het is algemeen bekend dat de EU werd opgericht naar het idee van de nazi´s. En wie heeft het belangrijkste woord in e Europese Unie? Merkel-Duitsland, dus ook IG Farben. En niet vergeten Rockefeller (een nazi-collaborateur), George Soros (een nazi-collaborateur) en Klaus Schwab, wiens familie samenwerkte met de nazi´s,die willen ons nu via de “Great Reset” in het nieuwe nazisme-systeem plaatsen.Deze genoemde feiten zeggen duidelijk dat we nu een herhaling hebben van de Tweede Wereldoorlog…

  Nooit eerder bevond Europa zich in zo’n slechte situatie als nu, waar de islamisering van het continent dreigt en waar de satanische elite ons in het nieuwe nazi-systeem wil plaatsen. Toen ik de eerste zogenaamde coronakamp Australie zag, die leek op concentratiekampen zoals in de Tweede Wereldoorlog, wist ik meteen dat er hier iets anders achter zit en toen ik nog een video zag dat er in het geheim nog meer kampen (met prikkeldraard) worden gemaakt, besefte ik dat deze kampen voor ons eigenlijk worden gemaakt. Ik heb nog een paar feiten bij elkaar gezet en kreeg eindelijk antwoord over wat dit allemaal precies gaat en dat is dat de duivelse elite weer een poging maakt, om ons allemaal in een wereldwijd nazi-systeem te plaatsen. Dus, via mijn artikelen heb ik geprobeerd onmiddleijk om zo veel mogelijk lezers wakker te maken over deze kampen en de hele situatie. Mensen dachten dat ik fantasieen vertel, helaas zijn dat geen fantasieen, maar is dat de bittere realiteit-waarheid…

  Mijn sterke kant is dat ik een aantal jaren vooruit kan zien wat er gaat gebeuren.Op mijn 10e was ik al een expert in amateur-schaken, daardoor kan ik makkelijker feiten bij elkaar puzzelen dan andere mensen en antwoord krijgen wat er aan de hand is.En weinig mensen weten dat mensen die talent hebben voor schaken, in de top bevinden van bijna alle geheime diensten. Ik herinner me dat ik een tijd terug mijn zoon vertelde – toen de eerste mobiele telefoons uitkwamen – dat deze mobiele telefoon de mogelijkheid zou hebben om iemand te zien en te spreken, terwijl diegene zich aan de andere kant van de wereld bevindt. Dat zag er toen uit als een fantasie, maar we zien nu dat het geen fantasie was-maar realiteit. Zo zie ik nu weer wat er aan de hand is in de komende jaren en deze voorspelling is gemakkelijker dan destijds die met de mobiele telefoon.Dames en heren, de situatie is zeer sirieus,we moeten allemaal wakker worden en ik hoop dat we deze keer niet wakker worden in nieuwe nazi-kampen.NEXIT!

 19. Die genocide begon de facto al op het moment dat decennia gebruikte en ook tegen “het virus ” zeer goed werkende medicatie – zoals o.a. HCQ en Ivermectine – eerst gevaarlijk werden verklaard en vervolgens verboden werd om toe te dienen op straffe van hoge boetes en zelfs gevangenisstraffen…

  In Resolutie 96 (1) beschrijft De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties dat “genocide” een misdrijf in het Internationaal Recht is en omschrijft het als volgt: “Genocide is het ontzeggen van het recht op bestaan van een menselijke groep”.
  Door veilige, goedkope en zeer goede resultaten opleverende medicatie te onthouden aan mensen die ziek werden van dit ” virus ” werd er willens en wetens genocide gepleegd. En dat alles speelde zich af op een moment dat er nog geen “vaccin” beschikbaar was…

  Die genocide wordt nu voortgezet met een experimentele genetische manipulatie waarvan geen mens ter wereld kan voorspellen wat er op de lange termijn gebeurt maar waarvan de resultaten op korte termijn al enorm verontrustend zijn.. En dat alles dan voor een aandoening die niet ernstiger is als een seizoens-griep; de cijfers bewijzen dat.

  Het is complete waanzin als je dit alles laat gebeuren omwille van de volksgezondheid. En dus kan de enig juiste conclusie zijn dat het daar niet om gaat…

 20. “Amai mijne frak!” (= Antwerps dialect dat zoveel betekent als ‘nu breekt mijn klomp!’). Aansluitend op bovenstaand nieuwsbericht van One Amercia News Network, viel ik bijna letterlijk van mijn stoel toen ik dhr. Frank Vandenbroucke, zijnde onze huidige Belgische (= federale) minister van volksgezondheid in de tv-studio van ‘de afspraak’ op de openbare Vlaamse zender ‘canvas’ omstreeks 8:40 pm tot drie keer toe het volgende heb horen zeggen: “…het is niet omdat ik jullie hier rond deze tafel niet vertrouw in deze zeer goed geventileerde studio, dat ik mijn mondmasker heb opgezet, het is louter symbolisch”… 3 X ! En dat uit de mond van iemand die tijdens zijn ‘sabbatical’ in de loop van 1996-1999 universitaire studies (welke?) heeft mogen volgen aan de notoire Oxford University in het VK – nadat hij ‘geadviseerd’ (door wie?) heeft om 2 miljoen BEF (vandaag ca. 50 miljoen euro) te laten verbranden i.v.m. zijn mogelijk aandeel in het Agusta-helikopter-smeergeldschandaal… En die dan eind september 2020 als een ‘wit konijn’ uit de hoed van Conner Rousseau (huidige voorzitter van Vooruit, voorheen het socialistische SPa) getoverd werd (dixit C. Rousseau!). Hoe kan in ‘gods naam’ zo iemand – zelfs in de Belgsiche MSM – nog geloofwaardig en betrouwbaar overkomen?
  Het valt mij enorm op dat de oproep tot een hoogdringende ‘algemene vaccinatie-verplichting’ vooral uit de linkse hoek komt, cfr. ook de recente uitspraken van Paul Magnette, de huidige voorzitter van een zeer machtige socialistische partij PS aan Waalse kant in ons Belgenland.
  Ook vallen mij meer en meer volgende uitspraken op: “de CIJFERS bewijzen ons dat enz.” of “in het belang van de MENSEN enz.” (dit was een gevleugeld woord van wijlen socialistische minister van Steve Stevaerts, een term die sindsdien iedere politieke partij in Vlaanderen graag in de mond neemt) of “het vooruitschrijdend INZICHT van onze wetenschap”…
  Ik noem het allemaal ‘vooruitschrijdend volksbedrog’…
  Nog een goeie avond aan alle lezers/volgers!
  Cassandro

 21. Blijft de vraag: waarvoor dienen die FEMA kampen? Voor de gevaccineerde of voor de ongevaccineerden? Krijgen we dan toch een soort van walking dead achtigen? Of is het voor de ongevaccineerde? Of dient het voor een oorlog? Of dient het voor een natuurramp?
  Las net bij Niburu.co, dat op de nederlandse antillen Nederlandse soldaten zettingen aan het opzetten zijn. Ivm Martial Law. Soldaten vertellen om corona, maar dat geloof ik niet. Das toch voor een fysieke oorlog? Ik bedoel, voor corona/spuit, daar heb je toch niet zoveel soldaten voor nodig? Wat denken jullie? Meer iets dat er in de VS/Noord Amerika iets gaat gebeuren?

 22. Coronamisdadigers voor de rechter, Pepijn van Houwelingen tegen D66

  https://www.youtube.com/watch?v=LWt4xwUWNi0

  De verantwoordelijken voor de zwaarste onderdrukking sinds de Tweede Wereldoorlog klampen zich vast aan wat ze zelf “democratische waardigheid” noemen. Maar Nederland doorziet het bedrog – en eist rechtvaardigheid voor de verschrikkingen die het wordt aangedaan! #FVD

Comments are closed.