Cardioloog die dit jaar ongevaccineerden openlijk verketterde sterft na boostershot

‘Ongevaccineerden zijn egoïstisch,’ schreven deze twee mannen herhaaldelijk. Nu zijn ze zèlf dood door precies de injecties die ze aan anderen dwingend wilden laten opleggen.

—————————————————————————————————————————————–

Ook elders vaxxers die haat verspreidden tegen ongevaccineerden nu zelf slachtoffer – 56 jarige man in Californië sterft 10 weken na Moderna mRNA injectie, waarschuwde iedereen: ‘Neem dit alleen als je wilt lijden en sterven’ – Waar blijft het Nederlandse vaxslachtoffer podium?

—————————————————————————————————————————————–

Dr. Sohrab Lutchmedial, een 52 jarige Canadese cardioloog die de afgelopen maanden op social media ongevaccineerden verketterde als ‘egoïstisch’ en hen indirect dood wenste door te schrijven dat hij ‘niet zal huilen op hun begrafenis’, is nu zèlf overleden, twee weken na zijn mRNA boostershot (Pfizer of Moderna). Een 56 jarige man uit Californië werd eveneens het slachtoffer van dezelfde injectie, maar besteedde de 10 weken dat hij nog leefde zinvol door iedereen te waarschuwen voor deze slow-motion killshots : ‘Neem dit alleen als je wilt lijden en sterven.’

Ongevaccineerden die tegen deze Covid injecties zijn zouden volgens dr. Lutchmedial ‘gevaarlijke desinformatie’ verspreiden, zo schreef hij enkele malen op zijn Facebook. Als chirurg van het New Brunswick Heart Centre, waar hij deel uitmaakte van het team dat de eerste MitraClip openhart operatie uitvoerde, was hij immers al in januari ‘gevaccineerd’, en leefde hij nog steeds. Op 15 augustus pleitte hij er nog voor om de injecties ‘antibody guns’ te noemen, en dat terwijl inmiddels wetenschappelijk is aangetoond dat de Covid shots het menselijke immuunsysteem juist ernstig aantasten en stapsgewijs verwoesten.

Maar netjes in koor met de politiek en mainstream media negeerde hij het onvoorstelbare aantal officiële vaxslachtoffers, en promootte hij het injecteren van 12 jarigen met de valse claim dat dit ‘onontkenbaar veilig’ zou zijn. Op 9 oktober schreef hij boos dat hij ongevaccineerden ‘in hun gezicht wil slaan’. Vervolgens rolde hij op 24 oktober vol overtuiging zijn mouw op voor zijn derde injectie, de boostershot. Op 8 november, slechts twee weken later, stierf hij plotseling in zijn slaap.

‘Zó egoïstisch, die ongevaccineerden!’ (Maar nu ben ik zelf dood)

Een andere geobsedeerde pro-vaxxer is eveneens gestorven na zijn prik. De in Californië wonende Greg Block had de afgelopen maanden veel te zeggen over ongevaccineerden. Op 16 maart toonde hij trots zijn CDC / Pfizer vaxbewijs, waarna hij op 6 april zijn tweede injectie kreeg. Op social media kleineerde hij vaxtegenstanders als ‘een klein groepje dat denkt dat ze worden onderdrukt. Zij zorgen ervoor dat de rest van het land niet terug naar normaal kan. Zo gevaarlijk. Zo egoïstisch. Zo on-Amerikaans.’

Ook bij deze man lijken de injecties iets gedaan te hebben met zijn gezonde verstand en logisch denkvermogen, want hij leek het volkomen normaal te vinden dat ZIJN ‘medicijn’ niet (goed) zou werken als ANDEREN het niet ook zouden nemen. (Uw buurvrouw heeft hoofdpijn en belt aan met de eis dat u ook een paracetamol inneemt, anders gaat háár hoofdpijn niet over. – Met dit verschil, dat van paracetamol is aangetoond dat het in bijna alle gevallen werkt, en nu zelfs Bill Gates heeft toegegeven dat de mRNA Covid injecties NIET werken zoals bedoeld, en geen bescherming bieden. (4)).

Block ging zelfs zo ver dat hij vond dat kinderen maar van hun ongevaccineerde ouders moeten worden afgepakt. Op 21 augustus verkondigde hij het bedrieglijke communistisch-fascistische ‘alleen samen’ mantra dat iedereen ‘voor het algemene belang’ verplicht geïnjecteerd zou moeten worden.

Op 7 november schreven zijn social media contacten dat Greg Block dood is. Wéér een gezonde man van net middelbare leeftijd die plotsklaps dood is neergevallen, niet lang na te zijn ‘gevaccineerd’.

‘Wat een genie,’ schrijft de Amerikaanse radiopresentator Hal Turner als commentaar. ‘Niet alleen luisterde hij niet naar de waarschuwingen over deze als ‘vaccins’ vermomde experimentele Covid gentherapie, maar hij drong het ook aan anderen op. Degenen die deze dingen gevaarlijk vinden kleineerde hij, en hij pleitte zelfs voor het afpakken van kinderen van ongevaccineerden. En nu is HIJ… dood.’ (2)

‘Neem het niet, tenzij u bereid bent te lijden en te sterven’

In dezelfde staat is onlangs de 56 jarige technicus en bedrijfseigenaar Michael Granata overleden, slechts 10 weken na zijn Moderna injectie. Op 17 augustus kreeg hij zijn eerste shot. Drie dagen later werd hij ziek en kreeg hij het auto-immuunsyndroom MIS-A (dat je volgens de media alleen na Covid zou kunnen krijgen) en begonnen zijn organen het te begeven. In twee weken tijd desintegreerden al zijn spieren.

Kort voor zijn dood op 1 november schreef Granata: ‘Ik heb een paar weken op de IC gelegen en kreeg soms 24 keer per dag een naald in me gestoken. Ik kreeg ook 6 of 7 IV’s (gelijktijdig). Het was een constante marteling waar ik geen woorden voor heb. Ik werd niet langer als een mens met gevoelens en een leven behandeld.’

‘Ik was niets meer dan een menselijk proefkonijn voor het Covid vaccin, en de artsen namen graag deel aan mijn fascinerende stervensproces. Had ik me maar nooit laten vaccineren. Als u niet gevaccineerd bent, doe het niet, tenzij u bereid bent om te lijden en te sterven.’ (3)

Populaire Britse arts geeft vaxslachtoffers een podium

De Britse dr. John Campbell heeft 1,3 miljoen abonnees op YouTube. Campbell is weliswaar pro-vaccins, maar belicht tegelijkertijd wèl wat de gevolgen van de huidige Covid injecties zijn, ‘want dit zijn andere stoffen dan de vaccins die we eerder gebruikten’. Zo sprak hij gisteren met Nikk, een voorheen fitte 50 jarige vrouw met een enigszins verzwakt immuunsysteem die in februari werd ‘gevaccineerd’ (AstraZeneca), en letterlijk onmiddellijk erg ziek werd en moest overgeven. Juist door de injectie kreeg ze alle symptomen die bij Covid horen.

In de dagen erna kreeg ze evens zware hoofdpijn en begon ze haar motorische functies te verliezen. Ook gingen haar ogen flink achteruit, waardoor ze nu een bril moet dragen (een optometrist erkende dat de Covid-injectie haar oogspieren hebben aangetast). Artsen en immunologen willen echter niets van haar problemen weten (immers, de Covid spuit is heilig en onaantastbaar, slachtoffers mogen niet bestaan).

Nikk: ‘Ik voel me onveilig nu we een boostershot moeten krijgen, en daarna nog een, en nog een… Ik probeer positief te blijven, maar zit dagelijks in een duister gat. Het is echt heel moeilijk, zeker als de gezondheidszorg je in de steek heeft gelaten.’

Een dag eerder sprak dr. Campbell met de professionele Amerikaanse atleet Kyle, die zich een paar weken na zijn tweede Pfizer shot in juni niet goed begon te voelen en nu zijn sport niet meer kan beoefenen. Kyle verwierf bekendheid vanwege zijn getuigenis voor een commissie van experts van de Senaat, die de federale vaccinatieverplichting en de vaxschade moet beoordelen.

6000+ dode landgenoten – Waar blijft het Nederlandse vaxslachtoffer podium?

We hebben in Nederland gelukkig een behoorlijk aantal (snel groeiende) vrije mediakanalen, maar zo iemand als dr. Campbell, die regelmatig vaxslachtoffers voor de camera hun verhaal laat doen, missen we helaas. De reden is mij niet duidelijk.

Wel is het algemeen bekend dat het melden van bijwerkingen in Nederland extreem wordt onderdrukt door overheid en media, en dat terwijl ons land verantwoordelijk is voor ruim 23% van alle bij de EU (EudraVigilance) geregistreerde officiële bijwerkingen (vermoedelijk slechts 10% – 15% van het werkelijke aantal). Omgerekend zou dat neerkomen op zeker 6000 Nederlanders die dit jaar zijn gestorven als gevolg van de door het regime Rutte/De Jonge opgelegde Covid injecties (maar mogelijk dus véél meer). Dat zijn er al meer dan dubbel zoveel als het aantal door de Nazi’s geëxecuteerde Nederlandse verzetsstrijders in WO-2.

Toch worden vanavond nog hardere maatregelen zoals een nieuwe lockdown aangekondigd om die voor bijna 30.000 Europeanen (officiële stand oktober) fataal geworden injecties aan ons allemaal op te leggen. Ondertussen zal het aantal slachtoffers van deze vaxxicide (vaccinatie-genocide) de komende tijd hoogstwaarschijnlijk verder blijven oplopen. De ziekenhuizen liggen immers nu al bomvol doodziek geworden vaxxers.

Xander

(1) Health Impact News / Hal Turner Radio Show
(2) Hal Turner Radio Show
(3) Hal Turner Radio Show
(4) Zero Hedge

Zie ook o.a.:
10-11: ‘Ziekenhuizen VS overspoeld met baby’s met hartproblemen door Covid injecties moeders’
10-11: Officials Belgische ziekenhuizen: ‘Bijna alle opgenomen Covid patiënten dubbel gevaccineerd’
09-11: Overheden en Big Pharma negeren bijeenkomst met vaxslachtoffers en kritische experts
08-11: Wetenschap bewijst dat vaccin Covid versterkt, organen aantast, immuunsysteem verzwakt en vaxxers in superspreaders verandert
05-11: New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester
04-11:Ernstig zieken overspoelen zorg in VS, maar niet met Covid – gevolgen van vaccins?
28-10: Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilig is (Kinderen lopen door het vaccin zelfs volgens Pfizers eigen bevindingen slechts een half procent minder risico op Covid, waar 99,17% niet eens klachten van krijgt – Tieners vallen bij bosjes om na geïnjecteerd te zijn, soms tijdens de schoolles – Officiële VAERS monitor: 15 tot 24 jarige gevaccineerden krijgen 570 keer vaker longembolie, 360 keer vaker trombose, 118 keer vaker myocarditis, 80 keer vaker een hersenbloeding, en gaan 29 keer vaker dood)
24-10: (/ Pierre Capels nieuwste videocolumn ‘Ik zie ik zie wat jij niet zegt’ bevat officiële statistieken waarop iedereen kan zien dat er al heel lang NIETS bijzonders meer aan de hand is)
22-10: 90% zieken UMC Washington is gevaccineerd – Wereldwijde pandemie van vaxxers begonnen
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
11-10: Canadese ER arts neemt ontslag: ‘Minstens 80% patiënten is volledig gevaccineerd’
08-10: European Journal Epidemiology studie in 68 landen: Meer vaccinaties = meer Covid-19
03-10: Analyse Amerikaans ministerie Defensie wijst op start gevreesde ADE golf in gevaccineerden
28-09: Project Veritas undercover: J&J officials zeggen dat kinderen beslist geen vaccin moeten nemen 
25-08: Noord-Iers ziekenhuis ontslaat arts na onthulling dat bijna alle ernstig zieken gevaccineerden zijn
22-09: Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk
19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
17-09: Directeur Brits uitvaartbedrijf: ‘Alle Delta doden zijn bijna exclusief vaxdoden’
16-09: Internationale Science Direct studie: Kinderen lopen veel meer gevaar door vaccins dan door Covid
15-09: Amerikaans lab constateert 20-voudige toename baarmoederkanker na start Covid injecties (/ Lab eigenaar patholoog dr. Cole: ‘Chronische ziekten bij vaxxers met 2000% gestegen’ – Enorme afname ‘helper’ T-cellen maakt vaxxers kwetsbaarder voor virussen, kanker en andere ziekten)
11-08: ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
14-07: Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
02-07: Maakt dit 12 jarige meisje, dat ernstig gehandicapt raakte na Covid vaccinatie, mensen wakker?
29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

42

 1. Mijn vader, ondernemer van het jaar , ridder in de orde van OranjeNassau, nog steeds actief als ondernemer, kreeg 2 jaar geleden zijn eerste Covid shots. Hij was rond de negentig en had lichte longfibrose. Na de eerste shots explodeerde zijn longfibrose en kon hij niks meer (hij zeilde op zijn 86e nog op de Atlantische oceaan met vrienden,was gezond, geen enkel spoor van dementie) . Hij kon na de 2e vax zelfs niet meer naar de WC lopen , wegens zuurstof gebrek. De dag na zijn 2e shot stond zijn huis plots vol met zuurstof flessen. Tot dan toe had hij de hond kunnen uitlaten , 3 dagen later zat hij immobiel 24 op 24 aan de zuurstof. Een dag na zijn derde shot kreeg hij een beroerte ,bloeding bij de hersenstam en was verlamd (maar nog geestelijk 100% bij) en totaal zonder zuurstof. Na drie dagen is hij overleden. Dat is nu een maand geleden.
  Hij was overtuigd geworden door een buurman dokter , tegen mijn advies in (complot theorie volgens hem), die na met de dokter gepraat te hebben nog dacht dat de overall case fatality rate van covid bij de 30% was en voor negentig jarigen nog hoger. Absurd dus. Deze dokter volgde dus letterlijk de wetenschappelijk literatuur niet ,want de gemiddelde case fatality was 0.24% en 10% voor zeer oude mensen op het moment dat ik met hem praatte, al om gepubliceerd in wetenschappelijke bladen. Zijn infobron, was de staats propaganda op TV. Mijn vader had zich tot 2 jaar geleden , jaarlijks laten inenten tegen griep. Ik heb nu de hypothese dat deze jaarlijkse griepspuiten zijn eerste longfibrose hebben veroorzaakt, door macrocytose van de haarvaten van de longblaasjes, waardoor zuurstof diffusie weg naar de bloedvaten werd geremd door wondweefsel veroorzaakt door de schade aan de bloedvaten en mogelijk afsterfte van deze haarvaten door microtrombose in de haarvaten met verstopping daarvan en necrose van onvoldoende doorbloed weefsel. Door de Covid vax met zijn nog sterkere macrocytose en trombose achtige eigenschappen van het giftige spike eiwit is hij eigenlijk gestikt, na zij 2e en 3e spuit. De oorzaak van het niet vaak voorkomende longfibrose is nog onbekend, maar indien dit vaker gaat voorkomen door de Covid vaxen kan vaccinatie een oorzaak zij van longfibrose en zou de relatie onderzocht moeten worden, ook met griepspuiten. De relatie met hersen- en andere bloedingen en lekkage van bloedvaten , trombose en neurologische aspecten met Covid Vax is nu al zo goed als bewezen. De fataal wordende hersenbloeding kan dus volkomen op de Covid Vax worden gestoken.
  Volgens de statistieken zal hij niet aan de Covid vax , maar aan longfibrose en hersenbloeding zijn overleden. Hoeveel dokters laten zich niet door de staats propaganda van dit moment en de propaganda info van de vax industrie, in de luren leggen? Me dunkt nu : alleen absoluut noodzakelijke vaccinatie met bewezen veilige systemen en niet tegen van alles en nog wat.

 2. @Noem mij maar gek schreef:
  14/11/2021 om 6:16 pm
  “Even over dat Friese zwembad. Niet de kinderen maar de vader werd naar buiten gestuurd, geen code of zo. Het blijft vals maar so be it. Toch even een andere invalshoek. Ondernemingen hebben het recht om eisen te stellen, eigen belang of zelfs wettelijk onderbouwd. Ga je er tegen in dan ontmoet je maatregelen. Gek he?”

  Je andere invalshoek deugt voor geen meter.
  Ondernemingen stellen best geen eisen als ze een dienst aanbieden en in ruil al geld krijgen om winst te (willen) maken.
  Zij hebben helemaal geen recht om ook kennis over je medisch, geheime gegevens te eisen om van hun betaalde dienst gebruik te kunnen maken.
  Maar ik neem aan dat dit Friese zwembad een openbaar zwembad betreft onder gemeentelijk bewind?
  Dus met onwettige maatregelen door een onbevoegde burgemeester wordt een burger de toegang ontzegd tot een openbaar zwembad, hij moet zijn privé en wettelijk medisch geheime gegevens prijsgeven om een ticketje te moeten betalen om te mogen gaan zwemmen.
  Burgers hoeven zich overigens helemaal niet te identificeren aan onbevoegden (enkel politie als beëdigde ambtenaren mogen je identiteit controleren!!) om gebruik te kunnen maken van een openbare gelegenheid, niemand, en zeker de staat niet, heeft er zaken mee wie gaat zwemmen
  Noem je dat normaal, dan wordt je inderdaad gek genoemd.

 3. Even over dat Friese zwembad. Niet de kinderen maar de vader werd naar buiten gestuurd, geen code of zo. Het blijft vals maar so be it. Toch even een andere invalshoek. Ondernemingen hebben het recht om eisen te stellen, eigen belang of zelfs wettelijk onderbouwd. Ga je er tegen in dan ontmoet je maatregelen. Gek he?

 4. @raymond schreef:
  12/11/2021 om 5:33 pm
  “De artikels bij xandernieuws beginnen eentonig te worden en ik moest al drie keer gestorven zijn.
  Er is inderdaad geen degelijk anti covid-19 beleid en dit virus zal nog lang onder de mensen blijven. Een grotere bedreiging voor de mensheid vind ik de gevaarlijk escalatie tussen de EU en Wit-Rusland respectievelijk gesteund door de VS en Rusland. De echte reden van dit sluimerend conflict zijn niet de vluchtelingen aan de Pools- Wit- Russische grens maar wel economische redenen voor de oplopende spanningen tussen Oost en West. Inzet is de strijd om grondstoffen. Van dit covid-19 lig ik allang niet meer wakker, pure onzin!”

  Je hebt nog 4 jaar te gaan voor je weet of je veilig bent en dit medisch experiment als proefkonijn hebt overleefd…dus niet te gauw victorie kraaien!
  Eentonig?
  Het is volkomen begrijpelijk dat je de artikelen van Xandernieuws liever niet leest waarin de voortgang van vaccinatieschade door steeds meer vaccinatieslachtoffers wordt bericht…dat moet angstaanjagend zijn voor gevaccineerden over wat hen mogelijk ook nog te wachten staat.

  Dus van die grotere bedreiging die je ziet zou je niet moeten wakker liggen, wel van je eigen gezondheid die nu op de helling staat en bevestigd wordt door steeds meer vaccinatieslachtoffers.
  Gevaccineerden hebben overigens deze schadelijke gevolgen (tot zelfs overlijden) enkel aan zichzelf te wijten want ze hebben vrijwillig gekozen voor hun vaccinatie, weliswaar bedrogen door de leugenmedia en politiekers te geloven, maar ze kunnen hun domheid hiervoor niet in de schoenen van ongevaccineerden schuiven.
  Gevaccineerden kunnen nergens terecht voor de aansprakelijkheid bij vaccinatieschade want zij hebben VRIJWILLIG gekozen om zich te laten vaccineren en moeten dan ook de gevolgen van hun keuze dragen.

  Misschien is het een goed idee om enkel gevaccineerden in quarantaine te steken om niet-gevaccineerden te beschermen tegen besmetting in plaats van ons allen weer in een lockdown te duwen met schadelijke mondmaskers, de hele maatschappij hoeft niet te boeten voor de vrijwillige keuze van gevaccineerden.
  En dat is nog gemakkelijk ook want door hun vaccin registratie en CST pasje zijn gevaccineerden intussen allemaal gekend…misschien is dat wel de opzet om gehoorzame sheeple af te straffen voor hun domheid door hun vrijwillige keuze als proefkonijn waardoor ze nu iedereen kunnen besmetten?

 5. “he died in his sleep at his Saint John home”

  … eerder is nog niemand overleden in zijn slaap ?

 6. Tot nu toe heb ik me niet laten prikken. Op zich ben ik niet tegen vaccins, maar de huidige mNRA rotzooi weiger ik.
  Er zijn mij teveel meldingen van soms zeer ernstige schade die ze aanrichten. En nu ze je steeds meer onder druk zetten met de leugen, dat vaccineren vrijwillig is, begin ik er helemaal niet aan.
  Maar in Israël is er nu een vaccin ontwikkeld dat geen gebruik maakt van mNRA gentechniek.
  Ook komt er een vaccin in de vorm van een pil.
  Lees het bericht hier op de website van Israel Today:

  https://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/40202/language/nl-NL/Default.aspx

 7. VS-journalist Danny Fenster, Frontnews, Myanmar veroordeeld tot 11 jaar cel in dat land.

  Dringend verzoek tot publiciteit/actie/gebed.

 8. Onlangs hoorde ik een stel gegoede, blanke Nederlandse vrouwen hun frustraties botvieren op de vaccinvrijen die ‘alleen aan zichzelf denken’. Ik werd onmiddellijk bepaald bij de ongefundeerde haat die gezaaid werd tegen de Joden. Mijn conclusie, ook onmiddellijk, was dat de gefaalde schoolmeester in Den Haag toch een prestatie als een prestatie heeft geleverd. Het zal niet lang meer duren eer zijn doel bereikt zal zijn.

  Antoon schreef:
  2/11/2021 om 4:36 pm
  Ik denk dat veel gevaccineerden een houding aannemen die weinig goeds voorspelt, zij zullen zich belazerd voelen maar hun frustraties botvieren niet op de regering maar op ongevaccineerden, ze hebben weinig te verliezen en ze willen aan hun narratief vasthouden.

 9. raymond schreef:
  12/11/2021 om 5:33 pm
  De artikels bij xandernieuws beginnen eentonig te worden en ik moest al drie keer gestorven zijn. Er is inderdaad geen degelijk anti covid-19 beleid en dit virus zal nog lang onder de mensen blijven. Een grotere bedreiging voor de mensheid vind ik de gevaarlijk escalatie tussen de EU en Wit-Rusland respectievelijk gesteund door de VS en Rusland. De echte reden van dit sluimerend conflict zijn niet de vluchtelingen aan de Pools- Wit- Russische grens maar wel economische redenen voor de oplopende spanningen tussen Oost en West. Inzet is de strijd om grondstoffen. Van dit covid-19 lig ik allang niet meer wakker, pure onzin!

  Eentonig? Lees ze dan niet. Simpel.

 10. Beste Borgarereal,

  jij droomt zeker ??? De slechte mensen zullen doorgaan tot het bittere einde !

  Zij zijn de slaaf geworden van hun eigen geldliefde !

 11. sorry… in Vlaanderen betaal je 25 euro voor een ‘snelle-antigeen-test (die slechts 48 uur geldig is) en 50 euro voor een PCR-test enkel óp afspraak (die dan 72 uur geldig is).

 12. Het is inderdaad wachten op een dergelijk ‘geval’ in de BeNeLux… en hoe de MSM hiermee zullen omgaan… Iets heel anders nu waarmee ik (en ik ben niet de enige) al een hele tijd mee rondloop… De voorbije vaccinatiecampagnes (en ik kan enkel als ‘ooggetuige’ spreken van de voorbije vaccinatie-campganes in Vlaanderen) verliepen zeer vlot én efficiënt: zowel alle managers, medewerkers, vrijwiligers als àlle mensen die zich hebben laten vaccineren (1 of 2X en recent ook een 3de maal) waren vol lof over de gehele ‘organisatie’ met een enorme, bijna ‘militaire discipline’ van praktisch iedereen, alook over de vriendelijkheid waarmee dat alles gepaard ging… En als je dat alles vergelijkt waarmee de hulpverlening van onze Waalse landgenoten na de recente waterssnoodrampen tot stand is gekomen (o.l.v. het Rode Kruis België) en og steeds veel mensen in onverwarmde huizen moeten ‘schuilen’, de winter tegemoet? En dan het gehele ‘kostenplaatje’: alle vaccins werden geheel GRATIS toegediend (terwijl de EU in het voorjaar van 2020 in het ‘grootste’ geheim heeft moeten onderhandelen over prijsafsraken met een 10-tal pharma-multinationals, i.e. van 1,- € tot 18,- € per vaccindosis!). Terwijl ik als ‘no-vaxer’ vóór ieder café-bezoek wél een ‘snel-antigeen-test’ moet laten afnemen én betalen à 5,- € bij mijn apotheher om een geldig CFT te bekomen?
  Wan t wwie gaat utelindelijk de ‘factuur’ van heel dat c-gedoe betalen? = die mulitnationals? WIJ, de gewone en brave belastingbetalers allemaal samen!
  En dan aan de andere kant: de alsmaar spectaculair stijgende kosten voor de huidige en toekomstige gas- en elekriciteits-facturen (in België toch)…. Zou er hier een verband ‘kunnen zijn’… of zoek ik spijkers op laag water?
  *zucht*

 13. Let op mensen…

  Alle maatregelen zijn er om je uiteindelijk naar de genocide spuit te leiden.
  In Oostenrijk straks geen ziekenhuis meer voor ongevaccineerde mensen.
  Dat klinkt goed in mijn oren als ik dan ook geen ziektekostenverzekering meer
  hoef te betalen aan dokter dood kan ik eindelijk eens rond komen deze maand.

  Wat je ook niet meer kan doen….. hou vol….
  De spuit blijft eruit, hou het maar twee jaar vol…
  Mensen hebben straks allemaal gaten…

  De jurk van Maxima minima zat er niet voor niets vol mee…
  Gaten in je longen, gaten in je lever, gaten in je alvleesklier…
  gaten in je hersens en gaten in het verstand zaten er al.

  Zombie collapse on demand…
  Triest voor de horeca sluiten om 19:00 uur
  Allemaal de schuld van de ongevaccineerden
  Die toch al geen toegang hadden en nergens meer kwamen.

  Dit is het punt waarop je niet meer terug kan…
  Eerst hadden we IOT – Internet of things….
  Nu hebben we IOB – Internet of bodies…
  Levend of dood doet er niet toe…

  Als die sukkels maar op skie vakantie kunnen,
  Wie in hemelsnaam kan dat betalen überhaupt ?

  Ik blijf wel thuis en zorg voor schoon water,
  Heilig water, de eerste levensbehoefte nietwaar?

  Zorg voor voedsel en warmte want we krijgen een SHTF momentje straks.

  Alles wordt met de dag duurder dus alles wat je nu koopt en nog te krijgen is kan je straks verpatsen. Stop je geld in goederen, voedsel, zuiver drinkwater en natuurlijke geneesmiddelen.

  Laat niemand wat weten wat je doet, de ja knikkers hebben hun laffe keuze al lang gemaakt.

  Wat kan ik nog meer zeggen…
  Zorg voor olie in je kandelaar !

  Goed weekend,
  Rick

 14. Kijk: Gideon van Meijeren somt in 1,5 minuut de coronaleugens van Rutte & De Jonge op
  in Mens en Dier 5 november 2021 06:00

  https://twitter.com/annstrikje/status/1456357831326814218?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1456357831326814218%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2Fkijk-gideon-van-meijeren-somt-in-15-minuut-de-coronaleugens-van-rutte-de-jonge-op%2F

  Sylvana Simons (BIJ1) diende woensdag een motie van wantrouwen in tegen premier Rutte en minister De Jonge vanwege hun coronabeleid. Simons kwam eerder al met een motie waarin stond dat het coronabeleid van het kabinet 30.000 doden tot gevolg heeft gehad. Rutte noemde die motie ‘onbeschaamd en onbeschaafd’.
  Alleen BIJ1, Denk en FVD stemden voor de motie van wantrouwen, alle andere partijen stemden ertegen. Gideon van Meijeren lichtte donderdag voorafgaand aan de stemming toe waarom FVD de motie steunt.

 15. De Amerikaanse wetenschapper Dr Judy Mikovits zegt:” This shot are spreading the disease”.❗️

  Eergisteren schreef Xander nieuws hier ook al over met de bestuurder van het OLV uit Antwerpen.

  Dit zou dus de vele zieke “dubbel gevaccineerden” verklaren.

  Dus anders gezegd: Door het vaccinatie programma waar minister de Jonge zo trots op is en op aandringt, worden de ziekenhuizen van Patiënten verzekerd.
  Wie gaat hem dat vertellen…..

  Het was al een tijdje te zien: — of de vaccins werken niet — : of wat veel erger is…… de Spike eiwitten in de vaccins veroorzaken COVID-19

  Dan staat ons pas echt een catastrofe te wachten. De bijwerking / complicatie van het vaccin is dus ziek worden.
  En dat WILDEN we nu JUIST NIET.

  Als dit het geval is dat juist de Spike eiwitten een tijdje na de vaccinatie Covid 19 veroorzaakt, dan komt er een een groot zorg infarct. Want miljoenen mensen zijn immers gevaccineerd.
  Dan lopen de ziekenhuizen vol.
  En dan nog de “ normale “ bijwerkingen als bloedstolsels en cerebrale aandoeningen en hartinfarcten / myo- en pericarditis.
  Het valt mij op dat in de pers conferentie de ongevaccineerden redelijk buiten schot blijven, dus dat betekend dat er overwegend gevaccineerden ziek zijn. Anders hadden ze wel cijfers gegeven.

  Hou moed hou vol we gaan zeer moeilijke tijden tegemoed.
  Blijf dicht bij de Heere Jezus en jezelf..
  Hij weet wat je nodig hebt. Beter dan minister de Jonge.
  Hij komt spoedig terug
  Maranatha
  Shalom
  Anna

 16. Goedeavond,

  Het is zover ‘LOCKDOWN’ in Nederland en in Oostenrijk !
  Niemand weet voor hoelang.
  In Nederland de schuld van de DDR ! (= Duivelse demonische Rutteregering !)

  Goed weekend,
  Chris

 17. Van de website van Franklin ter Horst:
  Allen die de prik hebben gehad kunnen er volgens diverse deskundigen zeker van zijn dat hun DNA nu aan het veranderen is.

  https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2008-11-2021.htm

  Diverse medische deskundigen hebben bij herhaling bewijzen geleverd dat het niet om een vaccin gaat wat de mensen ingespoten krijgen. Ook het Helsinki Comité voor de Rechten van de Mens zegt dat het COVID ‘vaccin’ geen vaccin is, maar onherstelbare genetische schade veroorzaakt. De injectie brengt schade toe aan bijna elk systeem in het menselijk lichaam. Met behulp van mRNA wordt genetische informatie in het DNA gemanipuleerd en veranderd. Diverse onderzoekers, waaronder Stephanie Seneff van het Massachusetts Institute of Technology en Greg Nigh, wijzen in een review op de risico’s van de mRNA vaccinaties van Pfizer en Moderna en zeggen dat er sprake is van experimentele gentherapie die catastrofale gevolgen kan hebben zoals anafylactische shock, auto-immuunziektes, een cytokinestorm die weefselschade kan veroorzaken en veranderingen in het DNA. Uit een artikel op Natural News blijkt dat de schade die wordt aangericht door spike eiwitten in de vaccinaties nog vele malen groter is dan gedacht.Tijdens de Wereldgezondheidstop in Berlijn 24-26 oktober 2021 bevestigde Bayer-bestuurder Stefan Oelrich letterlijk dat het mRNA-vaccin een vorm van gentherapie is.
  Meerdere landen kondigen inmiddels oneindige “boostershots” aan. Bedrijfsvoorzitter Noubar Afeyan van Moderna heeft aangekondigd dat de “gevaccineerden” in de Verenigde Staten een “jaarlijkse booster” spike-eiwitten prik nodig hebben om volledig beschermd te blijven. Wanneer de diverse deskundigen gelijk krijgen zal het aantal sterfgevallen na de boostershots enorm gaan toenemen en het zal niet bij de derde prik blijven. Farmaceutische kartels willen dat je permanent tot slaaf wordt gemaakt, zodat de winststroom van Big Pharma oneindig door kan gaan en sommige corrupte politici en andere vaccinpropagandisten eveneens hun zakken kunnen blijven vullen. Inmiddels is de vaccinatieschade enorm en zelfs kinderen zijn niet meer veilig in de handen van de gewetenloze Baäl monsters.

  Lees ( veel ) meer:
  https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2008-11-2021.htm

 18. Zo zie je maar weer. De ongevaccineerden zijn zo gek nog niet.

  “Roetveegpieten? I’m gettin old…”

 19. Ondernemer Gijrath (die een beurs in de stijgers heeft gezet die nu misschien wordt afgelast/schande!) ontdekte iets vreemds: https://open.spotify.com/episode/4wyF6SzmDSvCEsMwJMo0OF?si=A65ou-UgQ6qKNKVdn2mzrA&nd=1 (na 30:00 minuut).
  Hij kent iemand die commerciële teststraten beheerd en was benieuwd naar het aantal positieven. In de eerste week van november waren er ruim een half miljoen testafspraken gemaakt vanwege ’testen voor toegang’. Daarvan bleek 0,4% positief ( ongeveer 300 mensen).
  Maar de GGD test ook. Bij de GGD komt men aan 16% positieven (zijn ze ook ziek???).
  Zo’n groot verschil, dat is toch ook weer héél vreemd.
  Je vraagt je dus af of die GGD cijfers werkelijk kloppen. Want al anderhalf jaar krijgen we gemanipuleerde cijfers.
  De overheid betaalt ruim 12 euro per test. Dus dat testen kost de belastingbetaler (waarvan een groot deel niet meer aan het openbare leven mag deelnemen, ondanks flink betalen van belastingen en premies) miljoenen. En dan is er nog steeds 5 miljard compleet foetsie.
  Hoeveel IC’s had men daar niet van kunnen aanschaffen.

 20. En ik blijf heerlijk mijn verse groenten eten, nog verser fruit kane, me te pletter zuipen aan (karne)melk, 2-4 eitjes per dag smullen, roggebrood met een klodder pindakaas of een dikke laag honing smikkelen, 25 x per dag de trap op en af en ook nog een eindje loooooopen, zonder muilkorf de winkel in (wel op verzoek van personeel voordoen maar niet dan na kort en tevens duidelijk gesprekje) en ik voel me nog steeds op mijn leeftijd fit.
  En dan te bedenken: het beste komt nog.

 21. Eigenwijze doctors die last hebben van medisch-politieke-financiële tunnelvisie en sans scrupules honderden of misschien wel duizenden mensen de jab (het is geen vaccin) gaven gaan nu zelf dood. Karma is een bitch! We moeten ons gaan afvragen hoe diep de financiële reach is van Big Pharma in de medische wereld. Het is natuurlijk te gek voor woorden dat medicijnen verboden worden omdat er niet voldoende aan verdiend wordt (Ivermectin). Wie beslist dat u een medicijn niet meer mag nemen en moet overstappen op een gif-jab? Waar wordt die beslissing gemaakt?

 22. De artikels bij xandernieuws beginnen eentonig te worden en ik moest al drie keer gestorven zijn. Er is inderdaad geen degelijk anti covid-19 beleid en dit virus zal nog lang onder de mensen blijven. Een grotere bedreiging voor de mensheid vind ik de gevaarlijk escalatie tussen de EU en Wit-Rusland respectievelijk gesteund door de VS en Rusland. De echte reden van dit sluimerend conflict zijn niet de vluchtelingen aan de Pools- Wit- Russische grens maar wel economische redenen voor de oplopende spanningen tussen Oost en West. Inzet is de strijd om grondstoffen. Van dit covid-19 lig ik allang niet meer wakker, pure onzin!

 23. Triest voor deze slachtoffers. Dit gun je je ergste vijanden niet. Maar zeker als cardioloog zou je toch beter moeten weten.

 24. Deze overheden en hun fabrikanten willen de jeugd injecteren, terwijl daar geen enkele noodzaak voor is. Het risico van de injectie is groter dan Covid. De pers zwijgt. Moreel zijn deze overheden niets meer waard. Misschien hebben ze hun geweten al het zwijgen opgelegd. De Mona Keijzers worden per direct ontslagen. Geen enkel respect meer voor deze overheden die welbewust uiterst disproportioneel optreden tegen brave burgers. Met als grootste crimineel de heer Andrews van Victoria die zelfs 2 jaar gevangenisstraf in het vooruitzicht stelt voor mensen die de coronaregels overtreden; en boetes van tienduizenden dollars. Deze overheden vormen een groter gevaar dan het virus.

 25. Als de mensen nu in bosjes ter plekke dood neer zouden vallen na geprikt te zijn, dan was het bedrog duidelijker geweest. Dat hebben de moordenaars (ik kan het niet anders benoemen) slim aangepakt.
  Nog wat klimaathysterie, hongersnood en misschien wel aliens er doorheen mixen, en de aarde is ‘gered’. Wat een prachtig tijdverdrijf als je je te pletter verveelt in absurde weelde, omringd door talloze parasieten en meelopers en je ieder zicht de menselijke maat verloren bent.

  Our society is run by insane people for insane objectives. I think we’re being run by maniacs for maniacal ends and I think I’m liable to be put away as insane for expressing that. That’s what’s insane about it. ~John Lennon

 26. Van de Stichting Vaccinvrij:
  De PANDEMIE UITGEDRUKT In RUWE DATA

  https://stichtingvaccinvrij.nl/de-pandemie-uitgedrukt-in-ruwe-data/
  ( U kunt de ondertiteling rechts onder in het scherm aanzetten: klik op cc en dan op Nederlands.)

  door Vertaalteam | 12 nov 2021 | COVID-19
  Data-analist Marcel Barz maakt zich veel zorgen om corona. Hij is blij dat er flinke maatregelen genomen worden. Maar verschillende van zijn vrienden kijken anders tegen de situatie aan. Ze zeggen dat er geen pandemie is en dat het op de IC niet drukker is dan normaal. Marcel Barz besluit te doen waar hij goed in is: de ruwe data te verzamelen en de cijfers eens goed op een rij te zetten om zo een einde te maken aan het nepnieuws…

 27. Ik denk dat veel gevaccineerden een houding aannemen die weinig goeds voorspelt, zij zullen zich belazerd voelen maar hun frustraties botvieren niet op de regering maar op ongevaccineerden, ze hebben weinig te verliezen en ze willen aan hun narratief vasthouden.

 28. Max Igan zegt het goed: alleen jij kunt door die “deur” heen stappen van op z’n nuchter Nederlands gezegd je Hersenspoeling terug in de Realiteit te leven, en op z’n spiritueels gezegd van de Duisternis van het kwaad terug in het licht van liefde te leven. Ik ben benieuwd hoeveel mensen deze stap hebben kunnen maken over een paar jaar want het is niet Evident, omdat ik zelf merk dat dit juist al eeuwen verboden is. Veel succes allemaal

 29. @ Moderator.

  Hierbij de gevraagde link betreffende 1300 MILJARD per JAAR (!!!!!), gevraagd voor, dan wel geëist door onze eeuwig hand-ophoudende, veelal blanken hatende, racistische aardse medebewoners:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1115663803/gevraagd-1300-miljard-klimaatsteun-per-jaar
  die o zo graag naar ons toekomen om onder te wonen. Dank. Mod.

  Opmerking:
  het hoeft geen betoog dat wij op het uiterlijk niet oordelen ten goede noch veroordelen ten kwade, maar de langdurige en doorgaande gedragingen van een culturele bevolkingsgroep moeten meewegen in onze houding en verwachtingen.

  Hierbij de namen van twee zéér hoogstaande Christenen:
  zangeres Mahalia Jackson en predikant Martin Luther King.

  “(Zelfs) een jongen zal door zijn handelingen zich bekend maken of zijn werk uiver en recht zal wezen.” Spr. 20:11 e.a.

 30. Ik ben lid van de groep “bijwerkingen na vaccin” op feesboek, de groep is privé.
  Een paar weken terug waren daar nog enkele berichten per week maar nu zijn het gewoon 3 tot 5 berichten per dag. Het was een kennis van mij ook al opgevallen dat het er steeds meer worden.
  Er was ook iemand in de groep die vroeg of er mensen waren die hun bijwerking op de camera kwijt wilden, desnoods anoniem. Dat wilde deze persoon om er een film van te maken, er wordt dus aan gewerkt. Het is echt heel droevig om deze bijwerkingen te lezen, mensen zijn echt in doodsangst soms en hebben spijt van de prik. Heel vaak met de woorden de 2de (of derde of booster) komt er bij mij niet in. Ik denk dat de groep zonder kuu-er erg groot gaat worden.

 31. De covid vaccins, ze werken niet en brengen schade toe. De gevaccineerden gaan dan eerst anderen de schuld geven, de ongevaccineerden. Daar los je niets mee op.

  De volgende stap is dat ze elkaar de schuld gaan geven. Zoiets van, ‘ik moest het van jullie’, ‘jullie hebben tegen me gelogen’, ‘beloofd was om weer terug te gaan naar normaal’, ‘door jullie is die en die nu gestorven’ etc.

  Vervolgens jagen alle betrokkenen elkaar de tent uit en stort het systeem in.

  Dit zijn de basisstappen bij het uitblijven van succes. Het ligt altijd aan een ander. Een beetje zoals kinderen reageren als ze verloren hebben met voetballen. Het lag aan de scheids! Maar ja, na 10 verloren wedstrijden de scheids de schuld gegeven te hebben, dan gaat men toch onderling de schuld geven. Bij FC Barcelona was Ronald Koeman de pisang. Hij is nu weg. Zijn vertrek heeft niet gewerkt. Straks zullen er een paar spelers aan de beurt zijn. Bij Ajax was de Cruijff revolutie nodig om de boel weer aan het voetballen te krijgen. Bijna de hele club moest daarvoor in de as gelegd worden, tot men op de puinhopen weer iets nieuws kon opzetten.

  Dat moment van zelfreflectie, trainen en leren om beter te worden, dan wordt je kampioen. Da’s maar voor weinigen weggelegd. Zelfs bij professionals blijkt dat een lastig concept.

  Komend half jaar wordt een ongelooflijke puinhoop. Als ongevaccineerde hoef je nu alleen maar even aan de zijlijn te staan en te kijken hoe het zootje in elkaar dondert.

  Ja, er wordt gesteld dat er op de puinhopen een nieuwe wereldorde geïnstalleerd gaat worden. Die geef ik geen kans gezien de eerder door diverse remote viewers voorspelde zonnevlam, die alle 5G satellieten zal uitschakelen en de controle grid zal vernietigen.

  Daarna zal de vrede terugkeren en hebben de krachten van het licht gewonnen. Anderen hier noemen dat de terugkeer van Jezus.

  Dus, heren en dames in de mainstream media, de politiek, instituten, big pharma en alles wat gelieerd is aan dit idiote Covid project: stop hiermee nu het nog kan. Uw karmisch lot is getekend. Gaan jullie door met de ingeslagen weg: het moment dat bij de gevaccineerden begint in te dalen dat de vaccins niet werken en schade hebben veroorzaakt, dan worden jullie van je stoel getrokken. Zijn jullie nou zo dom, of zijn wij nou zo slim?

 32. Altijd goed opletten wat we zeggen. Vaccins kunnen nooit volledig beschermen tegen een respiratoire infectie, dus was het een fout de vaccins voor te stellen als hét middel om terug te keren naar normaal. Laat die 2G maar komen, de overheid zal er snel achter komen dat de gevaccineerden elkaar zullen blijven besmetten en ziek worden. Volgende maand na de lockdown lite gaan de cijfers weer omhoog en kan de regering kerst en nieuwjaar annulleren. Dankzij de 2G regel kunnen alvast de ongevaccineerden niet meer als oorzaak aangeduid worden. Laat die 2G dus maar komen. En als een Cassandra waar toch niemand naar wil luisteren: kerstmis en nieuwjaar worden afgelast. De enige verantwoordelijke daarvoor is de regering.
  Elke dode is betreurenswaardig, of die nu gestorven is door infectie of bijwerkingen van een testvaccin doet er niet toe.

 33. Dit is natuurlijk heel erg, dit wens je niemand toe. Deze man volgde gewoon de wetenschappelijke inzichten betreft dit virus. Ook Nederland heeft schrik, er komt waarschijnlijk weer een kleine lockdown, en we weten nu dat dit niet werkt. De dictatuur blijft maar duren ik hoop dat België het voorbeeld van Nederland niet volgt het zit me tot hier met die beperkingen. Wat m’n ook niet schrijft is dat vele mensen reeds zelfmoord hebben gepleegd door dat ze zich vereenzaamd voelen door te weinig sociale contacten, m’n ziet dat vooral bij jongeren. Ik heb het gehad met dit virus. Shalom

 34. WHO-er prof. Christian Perronne: gevaccineerden moeten in quarantaine om niet-gevaccineerden te beschermen.
  Dit stond vandaag op frontnieuws.com: het verscheen eerder op de site Frontlinedoctors.com

Comments are closed.