Ernstig zieken overspoelen zorg in VS, maar niet met Covid – gevolgen van vaccins?

Is de gevreesde trombose- en auto-immuun pandemie onder vaxxers begonnen? Heeft de ‘onverklaarbare’ oversterfte van nu al 5300 Nederlanders er misschien ook iets mee te maken?

—————————————————————————————————————————————–

Zweedse horror studie: Door vaccins opgewekte spike proteïnen onderdrukken DNA reparatie en kunnen explosie van kanker en fatale auto-immuun ziekten veroorzaken – Systeempolitiek en mainstream media zullen de waarheid nooit erkennen, maar de burgers misschien wel als ze zelf de pijnlijke gevolgen aan den lijve gaan ervaren

—————————————————————————————————————————————–

Boze systeempolitici en mainstream media kunnen schreeuwen wat ze willen en letterlijk hun vingers in hun oren blijven steken, maar de ‘wappies’ krijgen al sinds vorig jaar keer op keer gelijk met hun zogenaamde ‘complotdenken’. Een van de meest pijnlijke ‘wappie’ theorieën die de harde waarheid lijken te worden is dat de ziekenhuizen steeds voller komen te liggen met vaxslachtoffers, die valselijk als ‘Covid’ worden gelabeld. In de Verenigde Staten is het zelfs door de grootste vaxvolgelingen nauwelijks meer te ontkennen dat de golf zieken die de zorg overspoelt in grote meerderheid gevaccineerd zijn, en lijden aan door tal van wetenschappers voorspelde ernstige gevolgen van deze injecties, zoals trombose en hart- en ademhalingsproblemen.

‘In een jaar waarin er al zo veel mysteries zijn, heb ik er nog een die ik met u wil delen: in heel Amerika barsten de ER’s uit hun voegen, en niemand lijkt de kunnen verklaren waarom,’ schrijft de bekende onafhankelijke journalist-analist Michael Snyder (‘The Economic Collapse’). Hij wijst erop dat het aantal Covid gevallen in de VS minder dan de helft is van een jaar geleden. ‘Dan zou je zeggen dat nu veel minder mensen het virus krijgen en de ER’s juist leeg lopen. Maar het tegenovergestelde is het geval.’ In veel ziekenhuizen ligt de ER zó vol, dat ernstige zieke patiënten in de gangen moeten worden verzorgd.

De award-winning medische nieuwssite KHN kopt bijvoorbeeld ‘ER’s worden overspoeld met ernstig zieke patiënten, hoewel velen geen Covid hebben‘. Als voorbeeld wordt het Sparrow Hospital in Lansing gegeven, waar de medewerkers de enorme stroom patiënten amper aankunnen, en de 72 ER’s allemaal stampvol liggen.

De patiënten zijn ook nog eens ‘veel zieker dan ze ooit hebben meegemaakt.’ De meesten worden behandeld voor bloedpropjes (trombose), hartaandoeningen, ademhalingsproblemen en buikpijn. KHN mag als officieel medium niet op de vaccinaties wijzen zonder het risico te lopen meteen te worden afgesloten, dus wordt gespeculeerd dat het gaat om mensen die al maanden eerder een medische behandeling hadden moeten krijgen, maar die door de lockdown maatregelen werden uitgesteld.

Waarom krijgen zoveel jongere mensen problemen met hun hart?

Dat is zeker een plausibele oorzaak, maar kan de enorme plotselinge toestroom niet volledig verklaren. Dat blijkt ook uit een aantal tragische gevallen die het nieuws bereikten, zoals een highschool voetbalmanager in Pennsylvania, die afgelopen zaterdag het kampioenschap van zijn team vierde. ’s Avonds kreeg hij een dodelijke hartaanval. In dezelfde staat viel een 12 jarige jongen plotseling dood neer tijdens het opwarmen voor een basketbal training. Diagnose: fataal probleem met zijn hartslagader.

Een geval in Europa dat niet verborgen kon worden gehouden: de 33 jarige Sergio Aguero, een bekende aanvaller van FC Barcelona, viel tijdens een wedstrijd plotseling op de grond met hartritmestoornissen. Twee dagen later moest een voetbalwedstrijd in Noorwegen worden gestaakt nadat een 28 jarige voetballer een hartstilstand kreeg. Eerder dit jaar gingen de beelden tijdens het EK van een vanwege hartproblemen ter aarde stortende Deense voetballer Christian Eriksen de hele wereld over.

Mensen die onverwacht overlijden door onontdekte hartproblemen zijn er altijd al geweest, maar het begint erg op te vallen dat daar dit jaar veel jongere mensen tussen zitten, wat bepaald niet normaal is. En drie voetballers binnen enkele maanden tijd?? (Dat zijn dan enkel nog de gevallen die de media halen).

‘Bewijs dat het vaccin werkt…’

Zoals gebruikelijk sluit Snyder af met een vraag: ‘Waarom hebben ineens zoveel jonge mensen problemen met hun hart? Kan iemand mij dat uitleggen?’

Reageerders op Zero Hedge hebben er eigenljik geen twijfels over. ‘Prachtig hoe de schrijver vragen stelt waar iedereen het antwoord op weet, maar dit niet hardop zegt. Het komt door het vermaledijde vaccin, maar dat zullen ze nooit toegegeven, ook niet in de gevestigde media. Hoelang duurt het voordat een leger progressieven (lett. ‘Karens’) zich realiseren dat ze een levenslange hartaandoening hebben gekregen, of erger nog: sterven, omdat ze werden voorgelogen?’

‘Oh, je gaat dood? Daaraan zie je dat het vaccin echt werkt,’ schrijft iemand cynisch. Een ander: ‘Bekijk het positief: als je gezond bent en op je 28e sterft aan een hartstilstand, ging je tenminste niet aan Covid dood.’ Velen weten inmddels hoe voorspelbaar zorg, politiek en media zullen reageren: aan de heilige injecties kan en mag het nooit liggen, dus wordt Covid of een variant de schuld gegeven – precies zoals we vorig jaar al hadden voorspeld:

‘Gisteren gehoord van een vriend, die van haar vriendin hoorde dat hun moeder, een verpleegster, volledig gevaccineerd was en toch stierf door Covid. Halloween zal dit jaar niet eindigen… het is nog maar net begonnen.’

‘Binnenkort hebben ze een vaccin voor de gevaccineerden nodig.’ – ‘Is dat niet de boostershot?’ – ‘Iedere booster is een nagel aan je….’ – ‘Geen zorgen, er staan in de kampen genoeg lijkkisten klaar.’

‘Geen Covid, maar mRNA pandemie’

‘We hebben geen Covid-, maar een mRNA pandemie.’ – ‘Ja, experimentele DNA vaccins hebben consequenties.’

‘De mainstream media hebben gelijk (als ze zeggen dat het niet door de vaccins komt), want deze shots zijn in geen enkel opzicht vaccins. Het zijn ongeteste vijandige stoffen’ (gentherapie injecties).

Een reageerder somde de glasharde leugens van de Westerse politiek en media kort en bondig op: ”Het heeft NIETS te maken met het vaccin!… Het virus kwam van een vismarkt in Wuhan. Ivermectine en HCQ zijn gevaarlijk. Er is een pandemie van de ongevaccineerden’… En dan vragen ze zich nog af waarom wij de regering en het nieuws niet meer geloven.’ (1)

Horror studie: Spikes veroorzaken kanker- en auto-immuun explosie

Ondertussen blijven de wetenschappelijke onderzoeken binnenstromen waarin de zeer ernstige gevolgen van deze als ‘vaccins’ verpakte genmanipulatie injecties worden geconstateerd en besproken. In Viruses 2021 (onderdeel van MDPI) werd een Zweedse studie gepubliceerd over het Spike proteïne van het (veronderstelde) SARS-CoV-2 virus, dat de reparatie van beschadigd DNA in de cellen van het menselijk lichaam tot 90% blijkt te blokkeren, de genetische integriteit letterlijk ‘verwoest’, en mede daardoor een explosie aan kanker en allerlei ernstige, veelal fatale auto-immuunziekten dreigt te veroorzaken.

Voor het geval sommigen zeggen: maar het gaat hier over het spike proteïne van het virus – het is exact dit spike proteïne waar de Covid-19 vaccins het menselijk lichaam voor coderen. Wetenschappers zoals de Nederlandse hoogleraar (em.) experimentele immunologie Pierre Capel waarschuwen al ruim een jaar dat de ‘vaccins’ genetische modificatie zijn en uitgerekend het gevaarlijkste en pathogene deeltje van het virus door uw eigen lichaam laten aanmaken. *

(* Schijnbaar volgens dit soort logica: We sturen een soldaat het slagveld op, maar jagen alvast zelf een kogel door zijn lijf, zodat hij niet meer het risico loopt door de vijand te worden neergeschoten.)

Dr. Thomas Levy wijst op Orthomoleculair.org nogmaals op het bewezen feit dat de ‘vaccins’ niet op de plek van inenting blijven, zoals maandenlang werd beweerd, maar zich door het hele lichaam blijken te verspreiden. Ook is er steeds meer bewijs dat het lichaam niet stopt met het aanmaken van deze spike proteïnes. Behalve bloedpropjes (trombose) – in Duitsland en Canada al bij 40% tot 62% van onderzochte gevaccineerde huisartspatiënten vastgesteld – kunnen deze spikes zich ook aan ACE2 receptoren binden zonder de cel binnen te dringen, wat auto-immuunreacties kan opwekken. (Zie ook o.a. 18-06: Professor Pierre Capel: ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘Zien we wat we zien’).

Wordt het immuunsysteem van vaxxers langzaam afgebroken?

Kortom: de Covid-19 mRNA vaccins lijken gestaag het immuunsysteem van vaxxers af te breken, bij sommigen heel snel, bij de meesten in langzamer tempo. Vaxxers kunnen alleen maar hopen dat dit proces op zeker moment vanzelf stopt – een zeer onzekere aanname, die sowieso meteen de prullenbak in kan indien er boostershots worden genomen die volgens analisten 10 keer krachtiger zijn dan de eerste twee injecties.

‘Sommigen schattingen stellen dat 50% van de met mRNA vaccins geïnjecteerde mensen binnen 5 jaar dood zijn,’ herhaalt Mike Adams (Natural News). ‘We hebben nu een groter begrip van de mechanismen waardoor die fatale vaccin-doden kunnen optreden.’ (2) (Wat een geweldige stap dus om nu ook jonge kinderen ermee te gaan injecteren, terwijl officieel pas over 5 jaar bekend is of dat veilig is.)

In Nederland zijn er op ZelfZorg Covid-19 getuigenissen te vinden van ernstige zieke landgenoten die van de bijwerkingen en gevolgen van hun vaccinatie verlost werden door Ivermectine te gaan gebruiken. (Zie ons artikel van gisteren: / Met Ivermectine kan Nederland net als andere landen razendsnel verlost worden van de angst voor Covid).

Xander

(1) Michael Snyder / The Most Important News via Zero Hedge
(2) Natural News

Zie ook o.a.:

22-10: 90% zieken UMC Washington is gevaccineerd – Wereldwijde pandemie van vaxxers begonnen
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: ‘Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
11-10: Canadese ER arts neemt ontslag: ‘Minstens 80% patiënten is volledig gevaccineerd’
10-10: Opgenomen gesprek ministers Israël bevestigt kwaadaardige intenties Covid vaccinaties ( / Israëlische regering van plan om ongevaccineerden af te sluiten van complete gezondheidszorg – Nogmaals ‘het teken van het Beest’ )
08-10: European Journal Epidemiology studie in 68 landen: Meer vaccinaties = meer Covid-19
02-10: Conferentie Duitse pathologen zeer bezorgd over ontdekking nanochips in Covid-19 vaxdoden
03-10: Analyse Amerikaans ministerie Defensie wijst op start gevreesde ADE golf in gevaccineerden
19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
22-09: Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk
21-09: Overheidsmedicus in geheime Project Veritas opnames: ‘Covid vaccins zijn complete rotzooi’
17-09: Directeur Brits uitvaartbedrijf: ‘Alle Delta doden zijn bijna exclusief vaxdoden’
22-08: Studie Erasmus en Radbouw researchers bevestigt risico verzwakt immuunsysteem en ADE reacties door Covid injecties
15-08: Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden
11-08: ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’
04-08: Lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Staat is criminele organisatie; vaxxers hebben nog maximaal 5 jaar te leven’
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
28-07: Eminente pro-vaccinexpert eist onmiddellijke stop vaccinaties vanwege ontstaan ‘super varianten’
14-07: Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona
09-07: Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
02-07: Maakt dit 12 jarige meisje, dat ernstig gehandicapt raakte na Covid vaccinatie, mensen wakker?
29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’
18-06: Professor Pierre Capel: ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘Zien we wat we zien’
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
07-03: Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

2020:
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

73

 1. Dat er iets vreemds aan de gang is en iets niet klopt is duidelijk.
  Laten we wel voorzichtig zijn met conclusies trekken en meningen. Maar onderzoeken.
  Kennis is immers macht
  Dus niet alleen dingen roepen maar gezamenlijk proberern om puzzelstukjes bij elkaar te krijgen

 2. @Nieuw Begin schreef: 
06/11/2021 om 12:40 am
  

”Merkel en de EU bevestigen: Corona dient de Great Reset
  
https://dissident.one/2021/01/30/merkel-en-de-eu-bevestigen-corona-dient-de-great-reset/

  Sensatie op het World Economic Forum: Wie er nog aan twijfelt dat Corona allang het vehikel is geworden voor de meest ingrijpende politieke transformatie van het naoorlogse tijdperk, hoeft alleen maar te kijken naar de uitspraken van de Duitse kanselier en de voorzitter van de EU-Commissie tijdens het digitale World Economic Forum (WEF) van dit jaar. De instrumentalisering van het virus voor een wereldwijde reset is zelden eerder zo ronduit toegegeven. En inmiddels is ook duidelijk waarom politici niets doen om de crisis te beëindigen, maar alles om de crisis kunstmatig te verlengen.”

  Tja, ze roepen al de hele tijd ook zelf dat corona een hoax is, ze onthullen hun plannen maar de angstige sheeple zijn zodanig gehersenspoeld dat ze zelfs die bekentenissen en de plannen blijkbaar niet meer begrijpen, zo druk zijn de verdeelde, gevaccineerde sheeple om gelijk te kunnen halen in discussies over ongevaccineerden die zich niet willen laten vaccineren.

  Eigenlijk uitermate zielig dat men bezig blijft met kibbelen over het touw terwijl ze niet zien dat ze intussen opgehangen worden.

 3. Check het optreden van Travis Scott afgelopen weekend. Demonisch. Tientallen doden. Lijkt een ritueel offer. Lijkt me aardig om een artikel aan te wijden.

  Bron ? Mod.

 4. Geen kunstmest, geen voedsel: wereldwijde stopzetting van fossiele brandstoffen de snelste weg naar massale hongersnood

  Mike Adams naturalnews.com

  ( google vertaald )
  Gemanipuleerde voedselschaarste is een wapen dat is ontworpen om ontvolking over de hele wereld te bewerkstelligen door hongersnood, hongersnood en sociale onrust te creëren.

  De snelste manier om wereldwijde hongersnood te bereiken, is door de toevoer van kunstmest af te sluiten. Geen kunstmest = geen voedsel.

  En de snelste manier om de productie van kunstmest stop te zetten, is door fossiele brandstoffen te verstikken.

  Dat is precies wat er nu gebeurt. Het doel van wereldwijde ontvolking heeft slechts twee wapens nodig: 1) biowapens voor vaccins, 2) schaarste aan kunstmest. De eerste richt zich op rijke landen, de tweede op ontwikkelingslanden.

  Download hier de volledige scheikundedownload, het hoofdartikel en de podcast:
  https://www.naturalnews.com/2021-11-05-no-fertilizer-no-food-global-shutdown-of-fossil-fuels-the-quickest-way-to-starvation-hell-basic-chemistry-lesson-for-ignorant-leftists.html

  PS We hebben zojuist BrighteonBooks.com gelanceerd als alternatief voor Amazon voor waarheidsgetrouwe boeken over covid, voorbereiding en meer. Ontvang de nieuwste boeken van Dr. Judy Mikovitz, Robert F. Kennedy, Jr. Mikki Willis en nog veel meer. Bekijken:
  https://www.brighteonbooks.com
  Downloadbare pdf’s beschikbaar voor de meeste boeken. Hardcover voor nieuw gelanceerde titels.

 5. Merkel en de EU bevestigen: Corona dient de Great Reset

  https://dissident.one/2021/01/30/merkel-en-de-eu-bevestigen-corona-dient-de-great-reset/

  Sensatie op het World Economic Forum: Wie er nog aan twijfelt dat Corona allang het vehikel is geworden voor de meest ingrijpende politieke transformatie van het naoorlogse tijdperk, hoeft alleen maar te kijken naar de uitspraken van de Duitse kanselier en de voorzitter van de EU-Commissie tijdens het digitale World Economic Forum (WEF) van dit jaar. De instrumentalisering van het virus voor een wereldwijde reset is zelden eerder zo ronduit toegegeven. En inmiddels is ook duidelijk waarom politici niets doen om de crisis te beëindigen, maar alles om de crisis kunstmatig te verlengen.

 6. De sterke zaak tegen het Covid mRNA Vaccin

  https://dissident.one/2021/09/09/18798/

  Hierin o.a. dit:
  Het blijkt dat de directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie, Tedros Adhanom Ghebreyesus, geen arts is, maar een vriend en protegé van Klaus Schwab, oprichter en uitvoerend voorzitter van het Wereld Economisch Forum, die van plan is om de wereld, met behulp van de georkestreerde angst van Covid, de “Grote Reset” op te leggen, wat het einde betekent van het leven zoals de mensheid het heeft gekend. Hier zijn de twee samen: https://www.armstrongeconomics.com/world-news/wef/schwab-also-put-tedros-at-the-who-who-is-no-more-a-doctor-than-bill-gates/

 7. Japan ziet enorme daling van gevallen na overschakeling op Ivermectine

  https://dissident.one/2021/11/05/22663/

  Het hoofd van de Medische Vereniging van Tokio verscheen in september op de nationale televisie en drong er bij de artsen op aan om Ivermectine te gebruiken en zij luisterden. Iets meer dan een maand later is Covid-19 in Japan onder controle.

 8. Is decimatie van de wereld bevolking het doel?

  Door de lockdown hebben we te maken met een flinke geboortegolf, heb in de MSM gelezen dat het om een toename van 30 % gaat wat betreft de bevallingen. Waarschijnlijk de meest ouders 9 maanden geleden nog ongevaccineerd dus daar komen nog gezonde baby’s vandaan.
  Dit killer Bill niet leuk vinden….
  Dit geeft ook extra belasting van de ziekenhuizen, ook een gevolg van de desastreuze maatregelen.

 9. Italië herziet dodental COVID-19 van 130.000 naar minder dan 4.000, geeft toe dat 97% van de sterfgevallen foutief was bestempeld

  https://dissident.one/2021/11/05/22586/

  De Italiaanse krant Il Tempo meldt dat het instituut het aantal mensen dat aan COVID is overleden en niet met COVID heeft teruggebracht van 130.000 tot minder dan 4.000.
  “Ja, je leest dat goed. Het blijkt dat 97,1% van de sterfgevallen die eerder aan Covid werden toegeschreven, niet rechtstreeks aan Covid te wijten waren,” schrijft Toby Young.

 10. Ze creeeren crisis op cricus op crisis en nog een paar of zes met als doel om U onder de duim te kreigen. Laat dat U niet gebeuren !!!!
  1 Corona crisis (wat geen crisis is maar dat ter zijde)
  2 Energie crisis
  3 voedsel crisis.
  4 Personeel crisis
  5 Crisis verzin het zelf maar maar het wordt een ceisis 1005
  6 Het dibiel 20 virus.(dat gaat hem worden Ab ,,knetter positief,, Osterhaus ) Die zit nu al te wachten bij Eva Jinek
  Eva Jenik

  Xander omdat ik een echte en orginele Westlander ben en (30 jaar jaar eigen baas ben geweest in de glastuinbouw) ga mij d

 11. Zoals ‘Tukker’ hieronder al zei, de Premier van Western Australia, Mark McGowan, maakte bekend dat de ziekenhuizen daar nu praktisch bestormd worden met nieuwe patienten. Zo erg dat ze het amper meer aan kunnen. De oorzaak ‘niet bekend’ zegt hij. De staat Western Australia heeft vrijwel geen enkel Covid geval gehad maar een groot percentage van de bevolking heeft wel de injecties gehad. Als het Covid patienten zouden zijn geweest had hij het wel gezegd, maar nee, doet hij niet. ‘Oorzaak onbekend’. Zie aan het eind, hoe toch een journalist vraagt af hij wel genoeg de mensen opgeroepen had om zich te laten injecteren. Ongelooflijk hoe men zo blind kan zijn. Dit is de video: https://t.co/3daGpzQJRs https://twitter.com/justsee/status/1456215828345475081?s=20

 12. @oliebol schreef:
  05/11/2021 om 11:35 am
  “Bill Gates waarschuwde een dag geleden voor een “bioterrorist smallpox pandemic”
  Hij stelt dat als als wij niet de lessen leren uit de covid epidemie, het dan het gruwelijk mis zal gaan.”

  Als er een “bioterrorist smallpox pandemic” zou komen, dan is ze zelf veroorzaakt door kill bill gates en consoorten want narcistische psychopaten scheppen er een pervers genoegen in om hun geplande gruwelen op voorhand zelf aan te kondigen!!!
  Indien er dus weer ergens ter wereld een besmettelijke, dodelijke pandemie zou uitbreken, dan weten we meteen wie we moeten kielhalen.
  Welke groep zouden ze deze keer gebruiken om de hele wereld tegen op te jutten als bioterrorist? Opnieuw een extremistische moslim of deze keer een klimaat ontkenner of een ongevaccineerde? Ik gok op de laatste want die wil niet gehoorzamen aan staatsterreur, die wil geen ziek proefkonijn zijn en beschermt zijn gezondheid.

  Het gaat door de toenemende hebzucht van globalisten zoals prik-kill bill reeds jaren gruwelijk mis.
  Het menselijk leed dat uit geldgewin wordt veroorzaakt om de hele mensheid ziek te maken en ziek te houden om eraan te verdienen is nauwelijks te bevatten. Zelfs genezende medicijnen worden nu al openlijk verboden en homeopaten/goedmenende artsen geschorst zodat genezing verhinderd kan worden.
  Maar….de doofpotten met vaccinatieschade zijn geopend, mensen leggen steeds vaker en meer de verbanden tussen gezondheidsschade en vaccinaties en de praktijk ervaringen van al dat (kinder)leed en de lijdensweg van vaccinatieslachtoffers zorgt voor een toename van ‘anti-vaxxers’:

  https://stichtingvaccinvrij.nl/ouders/ouderplatform/vaccinreacties-en-vaccinatieschade/

 13. Nine for News :

  Oversterfte in Oktober 1250 mensen in Nederland meer als verwacht ( ( eventuele Covidslachtoffers zijn er al afgetrokken )
  Australie : Ziekenhuizen lopen vol , kan geen Covid zijn ( Premier zegt ook : we weten de oorzaak niet ) , grenzen zijn gesloten , vaccinatiegraad in Australie zeer hoog.
  Klachten : Niet Covid gerelateerd !!!
  Waardoor ??? Weten we !!!
  Het komt openbaar, kwestie van Tijd

 14. Hopeta hier komt het volgede zetje !
  Coronapas in winkels? ‘
  https://www.telegraaf.nl/video/622092502/coronapas-in-winkels-wil-geen-politieagent-zijn

  Het demissionaire kabinet onderzoekt of binnenkort de coronapas ook voor niet-essentiële winkels kan worden ingevoerd. Maar daar zijn brancheorganisatie INretail en ondernemers niet blij mee.

  Dus dat houdt in dat ik geen eten meer kan kopen ?
  Ja klopt dat ?
  Zo ja dan steel ik het en genoeg ook.!!!!
  Dit gaat helemaal de foute kant op.
  Ik ben er klaar voor in ieder geval en goed ook.

  Groet,

 15. @Ron Swart. Reageert u op mij (niet arno – die reageert hier ook -, maar amo)?
  U kunt die Nobelprijzen uiteraard verdacht vinden (zeker die van de vrede). Maar dat laat onverlet dat mensen met bijzondere ontdekkingen en groot verstand die prijs konden winnen (b.v. de ontdekkers van DNA). Levitt is iemand die veel verstand heeft van cijfers. Je kunt zijn kennis niet zomaar even opzij schuiven omdat je Nobelprijzen “verdacht” vindt.

 16. 1 ) Demonstratie Malieveld Den Haag 7/11 , verzamelen vanaf 12.00 , lopen door Den Haag tot 16.00, gaat def. door.
  Zie jullie in Den Haag !!
  2 ) Jongen in Duitsland ( 12 Jaar ) overleden DOOR VACCINATIE , officieel erkend , w.s nog een aantal anderen , erg

  IC Nurse : Ik zou gaarne uw reactie vernemen op mijn posts, ik heb er ook de moeite voor genomen .

  Mensen, houdt stand , blijf bij je eigen overtuiging, laat niet los , laat je niet ompraten , sla ze met de feiten om de oren
  Ik denk dat er een kentering gaande is : Als is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel !!
  De waarheid is boven aan het komen

 17. Ik vergat het woord boeg te schrijven in mijn reactie

  Het moet natuurlijk zijn
  Ze gaan het nu over een andere boeg gooien
  Op de radio nu het zelfde Flut verhaal pil pil en nog eens pil

  Succes mensen met Uw strijd maar houdt Uw rug recht ook al zijn wij nog maar met 10% (het is meer) dan nog slopen wij die verdraaide machine van bedrog en leugens maar wel volhouden hoor !!

 18. aan moderator

  ik heb een vraag gesteld ivm zoekfunctie maar kreeg geen antwoord er op ???
  groeten

  Die is er niet, wel kunt u bij de rubrieken kijken als u iets zoekt. Mod.

 19. @oliebol schreef:
  04/11/2021 om 4:29 pm
  “Nog even en men stelt doodleuk dat ernstige bijwerkingen erbij horen. Je doet het tenslotte voor de ander.
  Zag een melding dat op bussen, vergeten waar, een waarschuwing staat dat ook kinderen last van trombose kunnen krijgen.”

  Nee, hoor..dan zouden ze nog durven te stellen dat ernstige bijwerkingen een teken zijn dat het vaccin goed werkt.
  Het is dus goed als je doodziek wordt na vaccinatie want dan werkt het vaccin om je gezond te houden.
  Pure waanzin.
  Natuurlijk kunnen en zullen kinderen ook last krijgen van trombose, wel pas ná en door vaccinatie maar dat verzwijgen ze dan.

  Er worden telkens halve waarheden verteld om mensen voor de gek te kunnen houden en verdeeldheid te zaaien.
  Het is uiterst zeldzaam maar het komt voor dat een kind door een ziekte een trombose kan ontwikkelen – dat is dus waar – maar vaccins veroorzaken bloedklontering/trombose bij iedereen en ook bij kinderen – dat werd bewezen en is dus ook waar – maar dát verzwijgen ze dan.

  Listige vaccinatiedwang: op die bussen wordt dus gewaarschuwd voor een zeldzame mogelijkheid van trombose door ziekte bij kinderen om angst aan te jagen waardoor ook kinderen dan massaal trombose zouden krijgen door vaccinaties – en dan komt hun waarschuwing ook uit want ze veroorzaken zelf waarvoor ze waarschuwen.
  Enkel ziekelijke geesten kunnen dit verzinnen, je kunt als mens niet lager zinken om op zulke bedrieglijke manier onschuldige kinderen kwaad te doen. Kindermoordenaars met voorbedachte rade.

 20. LIEFDE, de grootste kracht op deze aarde! Middels onze Liefde gaan we het duister verdrijven…

 21. Je moet al goed gek zijn om je met een experimenteel goedje te laten inspuiten waarvoor noch de overheid, noch de producent, enige verantwoordelijkheid wil nemen en waarvan men pas binnen enkele jaren zal weten of het wel veilig is.
  Zou je een brouwsel drinken waarvoor niemand de verantwoordelijkheid wil nemen en waarvan men pas binnen enkele jaren weet of het wel veilig is?

 22. Johannes schreef:
  04/11/2021 om 7:19 pm
  “Is het dan niet slimmer, dat mocht je het vaccin willen om dan voor Janssen te kiezen? (Geen MRNA)”

  Waarom zou je??? Gif in laten spuiten omdat je denkt dat er een ziekte rondwaart door de bevolking? Hou op, leef je leven zoals je altijd deed en vergeet alles wat je denkt te weten over “virussen”. Ze bestaan niet, 0,0 bewijs voor. Geen enkel “virus” bestaat!

 23. De 2de slaapkamer verkiest meer respect, dan de wrede waarheid te verkondigen!
  De glascow klimaatchange moet natturlijk dekmantel zijn van de opgetreden genocide!
  Wat was ook weer het makkelijk hanteren van Desinformatie he Ollygren ?

 24. Geachte Xander Mod., heb de oorspronkelijke korte video clip niet meer kunnen vinden. Er schijnt een langere video te bestaan maar die is ook niet meer te vinden.
  Wel heb ik een ander interview gevonden waar de Pfizer Dir.CEO ,ongeveer hetzelfde zegt met de toevoeging,dat hij de prik niet nam om geen indruk te geven van voordringen op anderen en dat als hij aan de beurt is dat hij het wel zal nemen. Link: https://tinyurl.com/czdzpnzs

  Al moet afgevraagd worden of deze en andere hoge pieten de ‘ echte ‘ gen vaccine nemen of een zoutwateroplossing. Uit verschillende onderzoeken is namelijk gebleken dat, afhankelijk van de batch en merk ,één op de vier tot één op drie vaccines uit een zoutwateroplossing bestaan.

 25. Starlings. U schrijft: “Doel is het oorspronkelijke bevolking te decimeren,zodat de vrekkige bankiers de pensioengelden kunnen roven.” Ik denk dat Rutte al onze pensioengelden al aan de EU heeft gegeven voor hun Great Reset Plan en dat ze dat (voorlopig) op alle mogelijke manieren proberen te verbergen.

 26. Gisteren had ik een kennis op bezoek. Zij en haar gezin zijn gevaccineerd. Ik niet (ondanks dat ik tot de risicogroep behoor). Tot mijn verbazing zei ze: “wij komen liever bij jou dan bij iemand die gevaccineerd is. Want als jij geen gezondheidsklachten hebt kun jij niemand besmetten; als jij of je kinderen gezondheidsklachten hebben geef jij dit aan en dan komen we niet. Maar iemand die gevaccineerd is, zoals wij, kunnen anderen besmetten zonder dat we het weten. Wij zijn nu dus heel voorzichtig met wie wij omgaan. Jij loopt meer gevaar om door mij besmet te worden dan dat ik gevaar loop om door jou besmet te worden.” Waarop ik zei: “dat denk ik ook, maar ik ben er niet bang voor, want ik heb al Corona gehad en hierdoor een natuurlijke weerstand tegen zowel dat virus als mutaties ervan opgebouwd”.

  Dit laatste weet ik uit ervaring. Mijn kinderen gaan naar school en zij geven aan dat veel jongeren ook met milde gezondheidsklachten gewoon naar school blijven gaan. De kans is dus groot dat mijn kinderen besmet raken. Sterker nog, dat is ook gebeurd. En ja, wij werden ziek. Ik werd er het meest beroerd door. De eerste keer was ik ruim 2 weken ziek (de eerste paar dagen was ik zó ziek dat ik dacht dat ik dood ging. Ik heb echter geen huisarts gebeld, maar ik heb God om hulp gevraagd). Hij liet mij toen zien dat ik alles in huis heb om beter te worden. En zo geschiede. De tweede keer was ik maar een paar dagen ziek, met normale griepverschijnselen. Daarna ben ik niet meer ziek geweest.

  Mijn boodschap aan met name de ongevaccineerden is: Hou vol en vertrouw op God.

 27. N.a.v. @Spyfromthesky. Dat is het precies het punt: De overheid is bang het zicht te verliezen op de verspreiding van het virus. Ze willen het allemaal onder hun toezicht en controle kunnen houden omdat ze in de waan verkeren dit virus centraal te kunnen reguleren (en daarmee worden mensen gereguleerd uiteraard; net als in de koeienstal).

 28. Voorstanders van de injectiedwang maken vaak de vergelijking met het rijbewijs. Zonder rijbewijs word je ook ‘buitengesloten’ van het gebruik van auto’s.
  Toch gaat die vergelijking mank, want je wordt nooit gedwongen een auto aan te schaffen die nog in de proeffase zit. Dat zou absurd zijn.
  Maar we worden wel min of meer gedwongen een injectie te nemen die nog in de proeffase zit.
  Die injectie gebruikt een nieuwe methode waarvan de gevolgen niet volledig bekend zijn.
  De injecties blijken zelfs, vooral voor jongere leeftijdscategorieën, een groter risico op te leveren dan Covid.
  Daarom is het volkomen terecht grote bezwaren te hebben tegen dit afgedwongen injecteren.

  Kennelijk kan men nu democratisch besluiten grondrechten af te nemen. Dat lijkt op het democratisch afschaffen van de democratie. Dan zijn de fundamenten in het geding en wordt de titel ‘democratie’ niks meer waard (zoals ooit bij de Duitse Democratische Republiek).
  Yeadon denkt dat we gaan meemaken dat de westerse democratie wordt afgeschaft.
  Dat lijkt me het grootste verschil tussen de voor- en tegenstanders van de QR-code als toegangspas.
  Voorstanders denken nog steeds dat het een tijdelijke maatregel zal zijn.
  Tegenstanders denken dat het een permanente maatregel wordt ter controle van burgers; á la China.

 29. watikzeggenwil 04/11/2021 om 6:42 pm
  Dank voor de zeer interessante link:

  https://hetanderenieuws.nl/eugenics-het-masterplan-erik-boomsma/

  Wat een degelijk werk en zoveel feiten op een rustige manier gedoceerd met een inkijkje op het imperium van meneer B. Gates en zijn wereldwijde invloed op de IT, maar ook zijn vrijwel totale controle over de mondiale (!) gezondheid, zijn donatie via de GAVI aan Nederland ten bedrage van 422 MILJOEN ( voor NL universiteitsonderzoek e.d.) , zijn invloed op de landbouwgronden in de VS ( hij heeft al 40% (!) in de VS in handen) en nog zoveel meer en zijn relatie tot andere toonaangevende families en alleen al een pdf van 169 pagina’s wat zijn wereldwijde NETWERKEN beschrijft waar hij als een spin het centrum van is…
  Dank voor de link:

  https://hetanderenieuws.nl/eugenics-het-masterplan-erik-boomsma/

 30. watikzeggenwil 04/11/2021 om 6:42 pm
  Wat een degelijk werk en zoveel feiten op een rustige manier gedoceerd met een inkijkje op het imperium van meneer B. Gates en zijn wereldwijde invloed op de IT, maar ook zijn vrijwel totale controle op de gezondheid, op de landbouwgronden in de VS ( hij geeft al 40% in de VS in handen) en nog zoveel meer en zijn relatie tot andere toonaangevende families en nog zoveelmeer/
  Dank voor de link:

  https://hetanderenieuws.nl/eugenics-het-masterplan-erik-boomsma/

 31. https://www.frontnieuws.com/een-krachtige-boodschap-en-waarschuwing-aan-de-politie-wereldwijd/

  Een krachtige boodschap en waarschuwing aan de politie wereldwijd

  Hallo allemaal. Ik wil een korte video sturen om een boodschap te geven aan mijn broeders en zusters in de rechtshandhaving die nu onder grote druk staan.

  Het wordt al grimmig zo hier en daar !!
  We gaan door een donkere tunnel dit moment maar zoals U weet is aan elke tunnel een einde met in het vooruitzicht het LICHT !! Daaraan niet twijfelen !!

 32. @watikzeggenwil
  Ik zag op twitter https://twitter.com/cafeweltschmerz niets over recente verwijderacties van YT.
  Eugenics “Het Masterplan: (met Erik Boomsma) is ook nog steeds via https://cafeweltschmerz.nl/videos/ te vinden en bekijken.
  Daar is het onderdeel van een serie (met Erik Boomsma). Cafeweltschmerz is zuinig op hun YT account en post, zoals wel meer media, selectief, ook clips.

  Daar op twitter staat wel een verwijzing naar https://www.wyniasweek.nl/hef-boete-of-belasting-op-niet-vaccineren/ (30 oktober 2021). 50 euries per maand dokken, vooral bedoeld als signaal. Nergens nog een woord over andere straffen die in de pijplijn zitten en veel en veel meer onherstelbare schade gaan veroorzaken.

 33. Een goed artikel.
  Het is helaas waar dat door de vaccinatie het natuurlijke immuunsysteem “ aangetast “ wordt. ( zie Prof Capel )
  Ik zeg aangetast omdat het mogelijk zelfs, nog erger, onwerkzaam is geworden zodat “ huis tuin en keuken bacteriën en virussen” niet meer door de T helper cellen uit het gamma globuline vernietigd worden.
  Het natuurlijk immuunsysteem ( bescherming) wordt ernstig aangetast door het Spike eiwit.
  En bij booster injecties komen er nog meer Spike eiwitten in je lijf en nog meer en sneller kans op uitschakeling van je eigen immuunsysteem. Zou dit bekend zijn geweest bij de vaccinontwikkelaars???
  Dit heeft tot gevolg dat mensen permanent afhankelijk worden gemaakt van de vaccins.
  Waarop dr Mike Yeadon weer zegt… “ wanneer wordt er een dodelijke sequentie in het vaccin verwerkt ?”
  Op den duur word je z’on zombie dat je alles goed vind.

  Voor de niet gevaccineerden…. WEES NU EXTRA VOORZICHTIG.
  Iedere ontmoeting met mensen kan besmetting bij niet gevaccineerden te weeg brengen, zelfs een ontmoeting met kinderen. Want ook zij kunnen virus dragers zijn, misschien niet ziek worden maar ze kunnen het wel overdragen.
  Dubbel gevaccineerde mensen hebben het idee “ mij kan niets gebeuren “ terwijl ze wel het virus bij zich kunnen dragen en anderen ziek maken. Dus voorzichtig……
  Je hoort op het nieuws dat te weinig gevaccineerden zich laten testen.
  Bijna grappig want dan dreigt de GGD de regie over het aantal besmettingen kwijt te raken.
  Ze worden misschien minder ernstig ziek maar ze verspreiden wel het virus.
  Zie het dance feest in Amsterdam 1000 besmettingen.
  De overheid volgt een “ beloningssysteem beleid “ voor gevaccineerden, hierdoor zullen meerdere ongevaccineerden besmet worden als resultaat van dit belonigsbeleid. Maar de QR code is zo lek als een mandje. Dit is schijnveiligheid.
  Want de code blijft groen als een dubbel gevaccineerde Corona, besmettelijk is, en zich niet laat testen….

  Misschien ook wel een tactiek om ongevaccineerden ziek te maken en zo immuniteit op te bouwen.
  Een risico van gevaccineerden op het terrein van Corona is dat ze geen rekening lijken te houden met anderen.
  En gewoon door gaan met feesten en hun leven.
  Want zij zijn volgens de overheid gehoorzaam en volgzaam,en bij besmetting wordt de QR code niet ingetrokken…. en krijgt men privileges totdat het aantal zo hoog zal worden met zieke gevaccineerden dat de ziekenhuizen helemaal vast lopen.
  En Totdat……. Er dubbel gevaccineerden gaan overlijden.
  En dan is de beer los.
  Wat zal de jeugd boos zijn….. als ze dit ontdekken.
  Mogelijk worden dan gevaccineerden wakker dat ze bedrogen zijn met een inferieure gen therapie waar ze nu levenslang aan vast zitten.
  Dit gaat meer en meer op een biologische oorlogs voering lijken.
  Hou het gezond en pas dubbel op.
  Shalom
  Anna

 34. Begin van een ommekeer? Gaat vanaf nu het kaartenpakhuis in elkaar donderen?

  Op teletekst nu te lezen:
  Terwijl de besmettingscijfers de
  laatste dagen blijven oplopen,wordt de
  testbereidheid steeds lager.Minder
  mensen,gevaccineerd en ongevaccineerd,
  laten zich testen bij de GGD.

  Uit gedragsonderzoek van het RIVM
  blijkt dat ongeveer 40 procent van de
  respondenten met coronaklachten zich
  nog laat testen.Waarom dat percentage
  zo laag is,is onduidelijk.Het aantal
  zelftests neemt wel toe.

  De GGD,het ministerie van VWS en
  deskundigen roepen mensen op om zich
  bij klachten wel te laten testen,omdat
  het virus anders snel verspreid wordt
  en de overheid het zicht erop verliest

  Nou, inderdaad, gewoon niet meer laten testen. Dit zou mijn oproep zijn. Ik was zelf ook onlangs wat ziekjes geweest, ik houd het maar op een soort van virale infectie, maar ik heb mij wel zoveel mogelijk afzijdig gehouden. Ik kon ook nog wat thuiswerken en een vakantie week zat er nog in waardoor het uiteindelijk wel mee viel. Ok, dat ik bijna mijn longen uit mijn lijf spreekwoordelijk heb gehoest is tot daar en toe.

  Ik heb wat terug zitten luisteren van de debatten van Thierry. Maar wat is de partij van Volt ook dramatisch. Ze hebben al eerder kortsluiting gehad dan ze waren opgericht. Van deze partij moeten we ook niet hebben, Ze stemmen volop mee vanaf hun bestaan met Rutte en de Jonge. En wat zitten er op links en domheid van vrouwelijke politieke vertegenwoordigers.
  Dan was Mona Keijzer een positieve uitzondering bij.

  De meest schandalige actie is telkens dat Hugo de Jonge met zijn rug naar Thierry zit. Hij kan de confrontatie niet aan van face to face.

  En als ze menen echt iets voor de gezondheid te betekenen, dan is dit echt niet waar.
  Tabaksbranche omzeilt lobbyverbod kunnen we dan lezen. Men geeft niet zoveel over het welzijn van de mensen.
  De mensen worden er doodongelukkig van, van al die verkeerde maatregelen. De psyche van de mensen lijden eronder.

  We zitten in een situatie dat we door de machthebbers in het drijfzand zijn gekomen. Met allerlei bewuste verkeerde maatregelen komen we steeds meer in vast te zitten.
  De oplossing om uit drijfzand te komen is meteen al je bagage van je weg te werpen. (niet meedoen met alle coronamaatregelen) en zoveel mogelijk je horizontaal te maken, voor een betere gewichtsverdeling met minder druk en je omrollen naar de kant. Het horizontaal maken kan je vergelijken met je verdiepen in de hele breedte van berichtgeving en niet zomaar de mainstream media, kranten enz te vertrouwen.

  Spyfromthesky

 35. Intersant detail is dat de medewerkers van alle gen prik fabrikanten zich niet hoeven te vaccineren.
  De directeur van Pfizer bijvoorbeeld, heeft een paar weken geleden in een interview gezegd dat hij geen arts of verpleger was en dat hij zich gezond voelde en daarom de gen prik Niet zou nemen.
  Dat zegt genoeg denk ik wat voor rotzooi er in zit . Bron ? Mod.
  Bovendien hebben zij en andere elitairen een speciale blauwe pas waarmee ze overal naar toe
  kunnen gaan zonder getest of gecontroleerd te worden ,wereldwijd.
  En net zoals Gates begin 2020 zei; volwassenen moesten vijf prikken en kinderen twee. Er komen dus nog meer prik rondes , de zogenaamde ‘ boosters’. En ze willen kinderen vanaf twee maanden gaan vaccineren, Pfizer is er met tests al aan begonnen.

  Ook heeft het FDA toegeven dat de gen prik de cel DNA veranderd en dus zijn in theorie alle gevaccineerden nu eigendom van de regeringen,danwel pharmabedrijven of van Gates.

  Doel is het oorspronkelijke bevolking te decimeren,zodat de vrekkige bankiers de pensioengelden kunnen roven. De oorspronkelijkebevolking word dan vervangen door islamitsche volkeren,want deze kennen geen uitkeringen en hebben geen of een zeer lage pensioenen. Build back better,weet u wel.

 36. Ik schaats drie jaren op de schaatsbaan in Haarlem. Vanaf 6 november moet ieder die op de ijsbaan wil een QR code tonen. Dat is vreselijk balen omdat ik schaatsen geweldig vind.

  Aan de kassa was enige consternatie omdat ik mijn entreegeld terugvroeg. Dat moest ik per e-mail aan de directeur van de ijsbaan in Haarlem gaan vragen. Ik ben benieuwd of ik mijn geld terugkrijg.

 37. Hugo de Jonge beweerde gisteren tijdens het debat dat bijwerkingen van vaccins onmogelijk zijn en alleen in de donkere hoekjes van het internet zijn te vinden. Er zijn wereldwijd inmiddels 3 miljard mensen gevaccineerd en er worden geen bijwerkingen gemeld, aldus Hugo. En als er al wat jonge personen zouden sterven aan bijwerkingen, dan wegen de voordelen voor chronisch zieke 80 plussers hier ruimschoots tegenop, zo vindt deze minister. Het vaccin zou ook alle testfases en trials goed hebben doorstaan, riep Hugo ruim een jaar geleden al. Hierover vragen stellen is dus levensgevaarlijk, want dat brengt ongevaccineerden aan het twijfelen en die gaan dan allemaal dood, na eerst nog heel asociaal een IC bed bezet te hebben. Overigens liggen er in pakhuizen in ons land, naast miljoenen mondkapjes die om duistere redenen vernietigd moeten worden, ook nog voor honderden miljoenen aan sneltests , waarvoor overigens veel te veel is betaald, en waarvan de houdbaarheidsdatum binnenkort verloopt. Die voorrraden worden na het verstrijken van de datum waarschijnlijk opgehaald door ene Sywert van Lienden en doorverkocht aan Suriname, verwacht ik.

 38. nergens lees ik dat die advocaat Arno G W Van Kessel daadwerkelijk een rechtzaak heeft aangespannen ?
  Reinhardt Feulmich Duitse advocaat zou dit ook doen voor Internationaal Straftribunaal en heb gelezen dat hij in Duitsland begonnen was met een rechtszaak maar je hoort er niet meer van was dit om ons te sussen ???

 39. aan Moderator

  ik mis een zoekfunctie voor de artikels enorm of zit die ergens verborgen ?

  kijk uit naar uw antwoord groeten

 40. Lees Israël Today 3 Nov.:
  “Israëlische dokter: ‘Pfizervaccin hield 4e Coronagolf niet tegen’ “

 41. Is het dan niet slimmer, dat mocht je het vaccin willen om dan voor Janssen te kiezen? (Geen MRNA)

 42. Het heeft er alles van dat dit een kunstmatig in stand gehouden plandemie is.

  Wanneer iedereen, zoals we dat vroeger deden, gewoon aan het werk gaat dan is er geen capaciteitsprobleem in de zorg en ook niet de inflatie zoals we die nu kennen. De oorzaak van de inflatie is krapte door afwezig personeel in de fabrieken en transport..

  Containers kunnen niet afgehandeld worden maar ook fabrieken worden vanwege het hysterische Covid gegil platgelegd. Om over de transport sector maar te zwijgen.

  Ik denk nu toch dat het ruineren van de wereld economie het hoofddoel van deze hoax is.

  De inflatie is inderdaad tijdelijk en gaat onherroepelijk tot vraag uitval leiden met een ineenstorting van het systeem tot gevolg

  President Biden, wiens populariteit al tot een absoluut minimum was gedaald, kondigde zojuist af dat bedrijven die ongevaccineerden naar het werk laten komen vanaf begin januari torenhoge boetes tegemoet kunnen zien.

  Het wordt steeds duidelijker dat hier een agenda speelt.

  We gaan nu het derde Covid jaar in.

  Een virus (waar bijna 99% van de bevolking geen last van heeft ) dat door tirannieke overheden wereldwijd wordt misbruikt.

  En het ziet er niet naar uit dat aan dit duistere spel voorlopig een einde komt.

  Hoe durven sommige “deskundigen” hun geweten zo te belasten door op te roepen om met nieuwe maatregelen de samenleving verder te gijzelen.

 43. een gisteren van youtube verwijderde video van cafe weltschmerz staat nog op het anderenieuws.nl onder cafe weltschmerz: Eugenics “Het Masterplan: (met Erik Boomsma) vanaf ong. min 8.

 44. Op teletekst is te lezen dat Duitsland om is met de 3e boosterprik.
  Alle inwoners van Duitsland die
  langer dan zes maanden geleden ingeënt
  zijn tegen corona,kunnen binnenkort een
  boosterprik krijgen.Dat melden Duitse
  media.Eerst zijn ouderen,zorgpersoneel
  en mensen met een zwak afweersysteem
  aan de beurt.Daarna volgt de rest.

  De Duitse minister van Volksgezondheid,
  Spahn,heeft na een felle discussie met
  de Duitse vaccinatiecommissie STIKO
  zijn zin gekregen,melden Duitse media.

  In reactie op het besmettingsrecord in
  Duitsland (33.949 positieve tests in 24
  uur tijd),sprak Spahn over “een
  pandemie van de ongevaccineerden”.In
  sommige deelstaten lopen de IC’s vol

  Twee grote onwaarheden. Het zijn ook in Duitsland niet de ongevaccineerden. Men blijft maar strooien met deze bewuste valse gegevens, Gisteren voor het eerst in het journaal, tenslotte kon men dit niet meer ontkennen dat meer gevaccineerden in het ziekenhuis komen. En dit terwijl nog geen twee dagen terug de Jonge in feite de grootste leugens daarom verkondigde.

  Maar in een kabinet waar Rutte sinds jaar en dag de grootste leugenaar is, dan werkt dit waarschijnlijk erg aanstekelijk naar de andere leden van de 2e Kamer. En werkelijk, links is inmiddels zo van het padje. Daar is helder constructief denken en handelen van de feiten er niet meer bij.

  Maar zoals nu Duitsland, zgn,. met pijn en moeite overstag is gegaan voor de 3e boosterprik, zo zal dit vermoedelijk ook al volgende week in het nieuws komen dat dit ook voor Nederland zal gelden.

  De tweede onwaarheid is dat landelijk gezien Duitsland een overcapaciteit heeft van IC bedden, dus niets aan de hand.

  Dus ik zou bijna tegen de gevaccineerden. Bereid je er maar vast voor op de gewenste 3e QR boostershot. Of probeer nog na te denken of het gewoon meedoen voor vrijheid nu ook je overweging is met nu zoveel meer bewijs naar welke voorspelde kant het uitgaat.

  En als die boostershot vele malen sterker is, dan zal het inderdaad met QR gaan. Quick Respons als afbraakreactie van je lichaam. Zoals dit artikel het al aangeeft. Er zijn steeds en steeds meer geluiden van (top)sporters met (grote) problemen. En dit zal vermoedelijk nog sterk kunnen toenemen omdat die groep mogelijk als laatste tegen willen en weten, eigenlijk tegen hun zin, mee moesten doen.

  Spyfromthesky

 45. Nieuw Begin schreef:
  04/11/2021 om 2:52 pm

  KLIMAAT-HOAX t.w. al de geluiden over klimaatopwarming e.d. zijn flagrante leugens. De Aarde zo ontzettend groot zelfs t.o.v. de activiteiten van de mens.
  Opwarming hahaha, terwijl het poolijs aanwast en het hier al flink fris begint te worden.
  Maar helaas géén elfstedentocht -NIET om dat er geen ijs is, maar omdat er te weinig sterke ongevaccineerde schaatsers meer zijn.
  De klimaat hoax wordt in stand gehouden en is bedoeld om de boeren te onteigenen her & der over de wereld en daar voor in de plaats reusachtige stadstaten te bouwen. Kijk maar hoe ze hier in ons landje al bezig zijn!!! Dan vallen u de schellen wel van de ogen om te zien hoe u wordt belogen en bedrogen. Verder is het natuurlijk bedoeld om ons BANG te maken, zodat ze een willige schapenkudde hebben om in te enten, te vaccineren, om ziek/dood te spuiten!!!

 46. @arno, de Nobelprijzen zijn een uithangbord voor de cabal/ Deep State / Novus Ordo Seclorum en de laurea(a)t(en) voor de Nobelprijs voor ‘geneeskunde’ word(t)(en) bepaald door Big Pharma. Sinds 1969 bestaat de door de Zweedse centrale bank (Riksbanken) gesponsorde Nobelprijs voor Economie; een Rothschild-feestje dus. De eerste winnaar in 1969 was – oh ironie- onze landgenoot Jan Tinbergen.

 47. Vroegere tijden dacht ik van de griepspuit zal wel ergens goed voor zijn, vandasg kreeg ik een oproep deze keer NIET voor de hugo mengele spuit maar wonderbaarlijk voor de griepspuit,

  de griep die al twee jaar is weggeweest is er weer het wordt steeds lachwekkender ,

  ondertussen vertrouw ik die kwakzalvers nog geen millimeter meer.

 48. Het vaccin doet zijn werk wel degelijk zoals van te voren de bedoeling was! Niet tegen het coronavirus maar om de mensheid te verzwakken en reduceren.

 49. Het geprik van weerloze kinderen heeft te maken met bepaalde belangen van instituten, die juist zouden moeten beschermen tegen dergelijke gruwelen.
  https://journal-neo.org/2021/11/01/malfeasance-behind-the-fda-vax-ok-for-children/
  “The FDA’s Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee voted 17 to 0, with one abstention, to give a green light allowing Emergency Use Authorization for the Pfizer-BioNTech experimental mRNA to children between 5 and 12 years.

  Many of the members of the current 18 person committee have direct ties to Pfizer or to the pro-Pfizer Gates Foundation.”

 50. We hadden nóóit naar de epidemiologen moeten luisteren, en vooral niet naar Neil Ferguson!
  Ze hebben voor honderden miljarden schade aangericht en vooral de jongere generaties zijn de dupe geworden van hun paniekzaaierij.
  Aldus Michael Levitt; toch iemand met een uitstekend verstand (won een Nobelprijs).
  Levitt houdt zich al deze maanden intensief bezig met de cijfers.
  Hij heeft harde kritiek op de enorme schade die is aangericht n.a.v. de totaal opgeklopte cijfers: https://cassandravoices.com/science-environment/science/this-is-science-which-should-go-on-trial/
  Maar de paniekmakers blijven doof en stom hun wals uitrollen. Elke dag wordt het weer opgeklopt en krijgen we als eerste nieuws het aantal “gevallen” of “besmettingen”, zonder goede achtergrondinformatie (gaat het om oudere en erg verzwakte mensen b.v. of herstellen die “gevallen” ook gewoon weer?).

  Ongeveer alle wetenschap die o.a. kwam van de WHO was fout, aldus Levitt.
  Hij noemt het een schande dat informatie die niet volgens de WHO richtlijnen was, werd gecensureerd door de grote platforms.
  Hij vindt dat wetenschappers veel te bang zijn geweest.
  Hij kwam voortdurend met goede data, maar zijn critici gingen er niet op in.
  Hij noemt het virus ongeveer net zo gevaarlijk als de griep en alleen Zweden handelde met verstand. Dat de cijfers in Duitsland oplopen, ziet hij als een gevolg van het erg strikte beleid van isolatie.
  Ferguson (die steeds veel te grote aantallen slachtoffers voorspelde met zijn slechte modellen) krijgt een flinke veeg uit de pan. Ferguson wilde dat Zweden in lockdown ging en kreeg het VK in een lockdown. Ferguson weigerde te luisteren naar tegengeluiden en Levitt noemt dat héél slechte wetenschap. Ze zaten voortdurend fout!

  En dan gaan we nu weer met die idiote stoflappen rondlopen. Levitt verbaast zich over de enorme stupiditeit die leidend was bij die maatregelen.

  Intussen hebben Denemarken, Noorwegen en Zweden veel maatregelen afgeschaft. Maar hier dendert die waardeloze trein gewoon verder. Kleurt het land zogenaamd donkerrood (puur een bureaucratisch besluit dat niets zegt over de ernst van de situatie) en moeten we daar bang voor zijn. En waarom laten mensen zich injecteren? Níet voor hun gezondheid, maar omdat ze geen outcast willen worden van regeringswege.

 51. Het is triest voor de mensen die het overkomt, alhoewel als ze niet zo slaafs waren geweest, hadden ze kunnen weten dat het hier om een experimentele gentherapie gaat, die in een zg fase lll onderzoek zit. Zonder informed consent mag je mensen daarom niet zomaar prikken. Al die mensen die er toch aan hebben meegewerkt, maken zich schuldig aan het overtreden van de Nurnbergcode en dienen per direct gevangen te worden gezet en veroordeeld. Helaas met een corrupte rechterlijke macht en een laffe, blind de regering volgende TK meerderheid zal dat vootalsnog niet gebeuren. Daarvoor moeten er eerst aanzienlijk meer slachtoffers vallen. De put wordt pas gedempt, als het kalf verdronken is.

 52. Nog even en men stelt doodleuk dat ernstige bijwerkingen erbij horen. Je doet het tenslotte voor de ander.
  Zag een melding dat op bussen, vergeten waar, een waarschuwing staat dat ook kinderen last van trombose kunnen krijgen.

 53. Op niburu.co 4/11, 14.46:
  Rode Kruis ontmaskerd ………..

  Topman RK zit ook in WEF-bestuur.
  Gedoneerd bloed wordt grotendeels gebruikt voor/bij satanische rituelen.
  Geen geld meer doneren na rampen!

 54. ‘Let je wel even op Hugo?’

  Welk een schrijnende arrogantie van deze verantwoordelijke ‘minister’ van ‘volksgezondheid’ die door het volk allang heengezonden is maar toch met zijn rug naar de spreker op zijn telefoon starend de naakte feiten probeert te negeren die door Thierry voorgelezen worden.

  En zijn vriendjes van de corrupte boevenbende maar interumperen met onzinnige opmerkingen dat Baudet geen medicus is en dus geen anamnese mag geven van ‘een’ dood neervallende voetballer. Nee, de Jonge die omhooggevallen schoolmeester, die mag wèl over ònze lichamen beslissen?

  Poppenkast is een veel te aardige omschrijving van dit stelletje satanische, corrupte, criminele, sociopatische mis-leiders.

  Had ik al iets gezegd over Grapperhaus die het onderzoek naar satanisch ritueel mindermisbruik bij justitie prima ondergebracht vind? “Ik zet alleen maar een handtekening. Verder is het volstrekt onafhankelijk” Als de vos de passie preekt, boer pas op je kindertjes!

 55. Men is nu in de VS kinderen aan het prikken onder de twaalf jaar. Volgens de Amerikaanse gezondheidsdienst hebben deze kinderen geen neveneffecten dan alleen een zere arm. Maar wat op langere termijn? Ik heb nog niets vernomen dat er in de VS nu meer zieken worden opgenomen. Moest dit nog in de nasleep zijn van de vaccins dan zal m’n daar wel over zwijgen denk ik zo. Shalom

 56. Laat u niet misleiden door de propaganda-mantra s van de rijkspropandadienst van de overheid met in hun kielzog de corrupte msm.

 57. AANDACHT BELGEN
  Eindelijk goed nieuws voor de belgen

  legalhearts.org

  vraagt geld via crownfunding
  ook facebookgroep
  Gevonden op belgische facebookaccount
  opgericht door team advocaten

  melding discriminatie, vaccinschade enz

Comments are closed.